OPINIONS

Είδες ο Ολυμπιακός;

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Πειραιά συνεχίζουν στον δικό τους ήσυχο και όμορφο κόσμο, στόχος είναι η επιστροφή στο Final Four και ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει τον δεκάλογο των κόκκινων απαντήσεων.

Όλα όσα θα διαβάσετε παρακάτω (δεν είναι και πολλά) αποτελούν την ωμή πραγματικότητα για το τι συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα σε μια ομάδα μπάσκετ, η οποία έχει ακούσει πολλά (ακόμη και από δικό της κόσμο), αλλά στο τέλος μπορεί και αντέχει ολομόναχη να βγαίνει από τις... καταιγίδες και τις τρικυμίες.

Δεν έχω καμία διάθεση να εγκωμιάσω, τα δέκα πράγματα που θα διαβάσετε είναι ΑΠΛΑ τεράστιες αλήθειες. Και θα σας πρότεινα να δώσετε βάση στο τελευταίο, γιατί είναι πραγματικά θλιβερό για τα περισσότερα σωματεία του μπάσκετ!

O Ολυμπιακός λοιπόν, έχει καταφέρει μοναδικά πράγματα τα οποία δε μπορούν να αμφισβητηθούν αυτή την περίοδο:

  1. Την ώρα που στον ΕΣΑΚΕ δε ξέρουν πόσες ομάδες θα έχουν στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι απολαμβάνουν σε μια γωνία τις τζάμπα συσκέψεις που λαμβάνουν χώρα.

  2. Την ώρα που η Ομοσπονδία πάει να βάλει κατά λάθος 20 ομάδες στην Α2, ο Ολυμπιακός γελάει και αρνείται να ασχοληθεί με την απόλυτη κατάντια.

  3. Την ώρα που βγαίνει ο κάθε πικραμένος και λέει " να ανέβει ο Ολυμπιακός στην Α1", ο Ολυμπιακός ο ίδιος δε θέλει.

  4. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός απειλούσε με αποχώρηση αν ανέβει ο Ολυμπιακός, στο λιμάνι δε καταλαβαίνουν το πράσινο άγχος και από που πηγάζει από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι είναι οι μόνοι σε αυτή τη χώρα που είπαν κάτι και το έκαναν!

  5. Την ώρα που οι πράσινοι έχουν τα ζητήματα που προέκυψαν μετά και την συνέντευξη Τύπου του Γιαννακόπουλου, οι Ολυμπιακοί ασχολούνται με το πότε θα τελειώσει η μεταγραφή του Σλούκα.

  6. Την ώρα που οι Αγγελόπουλοι έχουν κατηγορηθεί μέσω φθηνών αστείων, ότι " δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ", έκαναν πρόταση να πάρουν και τον Καλάθη και αν του έδιναν τη χρονική διάρκεια συμβολαίου που ζήταγε, η μεταγραφή πιθανότατα θα είχε κλείσει.

  7. Την ώρα που πολλές ομάδες (όχι όλες) ψάχνονται για την "επόμενη μέρα", ο Ολυμπιακός ψάχνει τους ξένους που θα αποτελέσουν τα καλά κομμάτια για να είναι έτοιμο το παζλ του Μπαρτζώκα.

  8. Την ώρα που η EuroLeague ανακοίνωνε την αναγκαστική διακοπή της, ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν ήδη για την παρουσία του σε αυτή την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

  9. Την ώρα που οι περισσότεροι πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα με οργανογράμματα και συμβόλαια, ο Ολυμπιακός στοχεύει να επιστρέψει στο Final Four της EuroLeague, αφού αυτός θα είναι ξεκάθαρα ο στόχος του στην επόμενη -περίεργη- σεζόν.

  10. Και τώρα το πιο ανατριχιαστικό και καθόλου τιμητικό για το ελληνικό μπάσκετ: Το άθλημα κυριολεκτικά είναι κλειδωμένο. Οι μόνες πρώτες ομάδες που συνεχίζουν να δουλεύουν στο γήπεδο σαν να μην έχει συμβεί κάτι, είναι οι δυο του Ολυμπιακού. Η πρώτη ομάδα και η αναπτυξιακή. Και κάτι γίνεται και στην Ερυθραία. Αναφέρομαι σε κανονικές φουλ προπονήσεις στο γήπεδο. Όχι ατομικά προγράμματα, σουτάκια και άλλα τέτοια. Αυτά τα κάνουν όλοι, αν θέλουν και από μόνοι τους... Όλοι οι άλλοι, είναι πολύ μακριά από την επαγγελματική καθημερινότητα. Δυστυχώς...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ