OPINIONS

Διπλό με "φαντάσματα" δεν παίρνεις!

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Παρότι πρεμιέρα, έγιναν πολλά και διάφορα στο Καυτατζόγλειο. Και μπορούμε να τα συζητήσουμε. Εξάλλου, δεν συμφωνώ ποτέ με την άποψη "έλα μωρέ, είναι νωρίς ακόμη!"

Από την στιγμή που ξεκινάς πρωτάθλημα, είσαι και υποχρεωμένος να εμφανιστείς έτοιμος για να μαζέψεις βαθμούς.

Για πάμε λοιπόν:

• Πρώτα απ' όλα, με το νικητή, αφού έτσι είναι το σωστό. Ο Ηρακλής όλο το καλοκαίρι, από τα ρεπορτάζ, παρουσιαζόταν ως η ομάδα που ήταν έτοιμη να…υποβιβαστεί, πριν καν παίξει. Εγώ μόνο αυτό δεν είδα. Ιδιαίτερα μαχητικοί, κρατούσαν τις γραμμές τους, ήξεραν ότι δεν είναι τόσο ποιοτικοί, όσο οι αντίπαλοί τους, αλλά εφάρμοσαν κατά γράμμα, την τακτική του προπονητή τους.

• Ο Ουζουνίδης, είχε και "άστρο", αφού του βγήκαν οι κινήσεις από τον πάγκο, οι αλλαγές τον βοήθησαν και πάνω απ’ όλα, η ομάδα του, όταν βρέθηκε να χάνει, εκμεταλλεύτηκε την ανικανότητα του Ολυμπιακού, να την αποτελειώσει.

• Μετά το 1- 1, οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν πάση- θυσία να κερδίσουν και αποτέλεσμα ήταν σε μια κόντρα να δεχθούν και δεύτερο τέρμα.

• Πάμε τώρα στους Πειραιώτες. Απλά πραγματάκια: Φτάνει πια με τον Μήτρογλου. Φτάνει, ήμαρτον, δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο. Δέχομαι όσους διαφωνείτε, αλλά εμένα αυτή είναι η άποψή μου.

• Στο Καυτανζόγλειο επίσης, βρήκε ο Ντουντού να θυμηθεί τον περσινό τραγικό του εαυτό. Ο Χολέμπας ήταν καλός στο πρώτο μέρος, τραγικός στο δεύτερο. Κακός και ο Μοντέστο, όταν άνοιξε το ματς η ομάδα του και έπρεπε με τον Αβραάμ να παίξουν πιο ψηλά. Θαρρώ ότι αυτό το δίδυμο, δεν μπορεί. Ο Μέλμπεργκ θα "φάει" το χόρτο…

• Θα πρέπει να τελειώσει το παραμύθι "Φετφατζίδης ταλέντο, Φετφατζίδης ταλαντούχος, Φετφατζίδης εξελίξιμος". Ο Φετφατζίδης, είναι έτοιμος παίκτης. Και πολύ καλός μάλιστα. Ήταν ο κορυφαίος των Πειραιωτών.

• Ο Βαλβέρδε έκρινε ότι δεν μπορεί να παίξει ο Ρόμενταλ, έβαλε τον Μιραλάς, χρησιμοποίησε στο δεύτερο μέρος τον Ιμπαγάσα και μπήκε και ο Πάντελιτς που κάνει "μπαμ" ότι δεν είναι στα... φόρτε του ακόμη.

• Ο Φουστέρ εμένα προσωπικά μου άρεσε, στο πρώτο μέρος ειδικά, πήρε μπάλες, άνοιξε το παιχνίδι, είχε κίνηση, ήταν απειλητικός και προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μήτρογλου. Στην προσπάθεια έμεινε φυσικά ο φουκαράς…

• Στο δεύτερο μέρος ο Ισπανός, ψιλοχάθηκε, αφού οι μπάλες πέρασαν από τα πόδια των δυο κοντών. Ανέβηκε και ο Τοροσίδης, αφού η αριστερή πλευρά του Ηρακλή είχε πρόβλημα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε θέση να... καθαρίσει την αναμέτρηση. Και έτσι, καθαρίστηκε.

• Θα πρέπει να το δουν καλά αυτό το ματς στου Ρέντη, για να καταλάβουν, ότι με λίγο χώρο που έδωσαν , δέχθηκαν δυο τέρματα. Δεν είναι μόνο φυσική κατάσταση. Οι γραμμές δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Στην ανάπτυξη, όλα "κόλλαγαν" μπροστά από την αντίπαλη περιοχή (και με δυο γραμμές άμυνας ο Ήρα), αλλά και στην άμυνα, η κάλυψη δεν ήταν σωστή.

• Ο Βαλβέρδε, θυσίασε τον Ουρτάδο, έναν παίκτη που κόβει τα πάντα, γιατί πίστεψε, ότι δεν χρειαζόταν. Ο Βάσκος, σκέφτηκε ότι με πιο επιθετικό σχήμα, θα μπει το γκολ. Και δικαιώθηκε, αλλά απέτυχε να προβλέψει, την κακή μέρα του Ντουντού, τον οποίο άφησε ολομόναχο να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ