OPINIONS

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο οΜοντεστό με τον 18χρονο Τραμονί

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο οΜοντεστό με τον 18χρονο Τραμονί

Είναι γνωστό πως ο Φρανσουά Μοντεστό λόγω της θητείας του στην Μπαστιά έχει καλές άκρες με τις ομάδες της Κορσικής, ειδικά με την Αζαξιό.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Ολυμπιακός έκλεισε από την Αζαξιό τον Σισέ, το περασμένο καλοκαίρι από την ίδια ομάδα τον Καμαρά. Την περασμένη εβδομάδα έκανε deal και με την άλλη ομάδα της πόλης, την Γκαζελέκ. Απέκτησε τον 23χρονο στόπερ Ουσεϊνού Μπα ο οποίος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι.

ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ

Ο Μοντεστό, όμως, έχει τσεκάρει μία τελείως διαφορετική περίπτωση από τις προηγούμενες. Ο τεχνικός της Αζαξιό, Ολιβιέ Πανταλονί, θεωρεί πως έχει βρει λαβράκι με τον 18χρονο αριστερό εξτρέμ, Ματέο Τραμονί.

Γεννηθείς το 2000, φέτος έχει πάρει 17 παιχνίδια και έχει πετύχει δύο τέρματα. Άνθρωπος που παρακολουθεί τα πάντα γύρω από το γαλλικό ποδόσφαιρο μου έλεγε πως θεωρείται το μεγάλο ταλέντο της Κορσικής. Συστήθηκε ως αριστερός εξτρέμ, ο προπονητής του βλέπει τις αρετές του, την ικανότητα που έχει στην δημιουργία και στα τελευταία παιχνίδια τον χρησιμοποιεί και σαν επιτελικό μέσο. Ο Μοντεστό έχει τσεκάρει τον παίκτη και ετοιμάζει την κίνησή του.

Αυτήν τη φορά δεν μιλάμε για κάποιον "αθλητικό" Αφρικανό, αλλά για έναν Γάλλο με δημιουργικές αρετές νεαρό ποδοσφαιριστή, προερχόμενο από τις ακαδημίες της Αζαξιό. Θεωρείται δεδομένο πως σύντομα θα ασχοληθούν μαζί του οι μεγάλες γαλλικές ομάδες.

Δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, αλλά ο Μοντεστό θα προσπαθήσει να τις προλάβει να πάρει τα δικαιώματα του για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ασφαλώς και μιλάμε για μία ψαγμένη μεταγραφική κίνηση στην λογική της επένδυσης σε θέση, όμως, που οι "ερυθρόλευκοι" πονάνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ