ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα καλύτερα στοιχήματα για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τα καλύτερα στοιχήματα για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ντέρμπι "αιωνίων" μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, τόσο όσον αφορά στον τελικό νικητή, όσο και σε σκόρερ, κάρτες και κόρνερ.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το ντέρμπι "αιωνίων" του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Κυριακή (19:30) και τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν.

Ως είθισται, τα στοιχήματα για το τελικό αποτέλεσμα είναι τα δημοφιλέστερα και μάλιστα στον Stoiximan.gr βρίσκουμε τις αποδόσεις με μηδενική γκανιότα, ωστόσο η γκάμα των επιλογών είναι πολύ μεγαλύτερη.

Για παράδειγμα, το 2-3 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.15, ενώ το να σημειωθεί γκολ πριν από το 28:00 επιστρέφει τα χρήματα στον παίκτη αυξημένα κατά 2.25 φορές.

Το ακριβές σκορ 1-1 στο 1ο μέρος και κόρνερ 1ου ημιχρόνου over 5,5 προσφέρεται στο 20.00, ενώ το over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο και over 4,5 στο 2ο εντοπίζεται με απόδοση 4.50.

Στην αναζήτηση σκόρερ, το να σκοράρει τόσο ο Μάρκους Μπεργκ όσο και ο Κώστας Φορτούνης προσφέρεται με το ελκυστικό 14.00. Ακόμα πιο θελκτικό μοιάζει το 100.00 στο ενδεχόμενο να σκοράρουν με πέναλτι και οι δύο ομάδες.

Τέλος, από τη στιγμή που πρόκειται για ντέρμπι με μεγάλο πάθος και σκληρούς αμυντικούς, το over 6,5 κάρτες μοιάζει με "δώρο" στο 1.75, ενώ το να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Αλμπέρτο Μποτία προσφέρεται επίσης στο 1.75. Όσο για την αποβολή για οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του ντέρμπι, στον Stoiximan.gr το βρίσκουμε σε απόδοση 2.50.

Photo Credits: Eurokiniss i

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ