ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (23/10) σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

3043. ZAΛΓΚΙΡΙΣ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Ζορίστηκε αλλά όταν χρειάστηκε επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της η Ζαλγκίρις και με μία επιμέρους 4η περίοδο με σκορ 9-20 πέρασε από την έδρα της φιλότιμης αλλά και εμφανώς κατώτερης Ζιελόνα Γκόρα με σκορ 62-66. Μερικές μέρες μετά άφησε την σκληρή άμυνα και έκανε πάρτι κερδίζοντας μέσα στη Γιουβέντους με 65-83 για την Λιθουανική Λίγκα. Η Κούμπαν τρέχει ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών σε VTB και Ευρωλίγκα με αποκορύφωμα φυσικά τη νίκη μέσα στο γήπεδό της επί του Παναθηναϊκού με 81-70, δείχνοντας ότι παρόλο που έλειψε για ένα χρόνο από τον θεσμό διαθέτει ποιοτικότατο ρόστερ ικανό να ανεβάσει τον πήχη του σκορ κόντρα σε οποιαδήποτε χαλαρή άμυνα.

Συμπέρασμα: Τη δεδομένη στιγμή η Κούμπαν δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και με σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ από τους Λιθουανούς, ωστόσο σε τόσο πρώιμο σημείο της σεζόν δεν προβλέπεται κανένα είδους πάρτι μέσα στη Ρωσία. Θα πάμε με τη νίκη των φιλοξενούμενων από 1-10 πόντους διαφοράς ανεβάζοντας την απόδοση στο συνδυαστικό 2,90.

3045. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη τη φετινή περίοδο η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ, έχασε με 81-80 από τη νεοφώτιστη Γκίσεν και μερικές μέρες αργότερα ηττήθηκε με κακή εμφάνιση και στη Μάλαγα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με 76-71, έχοντας μείνει πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά από το 25 λεπτό και καταφέρνοντας να μαζέψει το σκορ στα διαδικαστικά τελευταία λεπτά. Η Νταρουσάφακα έκανε μεγάλη νίκη με το καλημέρα στο θεσμό επικρατώντας σε ένα συγκλονιστικό ματς της πιο έμπειρης αλλά και εντελώς αλλοπρόσαλλης Σάσαρι με 83-74 στην παράταση αλλά πλήρωσε την χαμένη ενέργεια χάνοντας τρεις μέρες μετά με 65-70 από τη πιο έμπειρη και με περισσότερες λύσεις στον πάγκο για να παίζει σε τοπ επίπεδο ανά τρεις μέρες, Φενέρμπαχτσε.

Συμπέρασμα: Καλοί χρυσοί οι Τούρκοι αλλά μέσα στη Γερμανία δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο και το -3 δεν αντικατοπτρίζει καθόλου την δυσκολία της αναμέτρησης. Σίγουρα παίζεται και ο ξερός άσος του 1,66, ιδανικός για να χρησιμοποιηθεί σε κάποια δυάδα.

3082. ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ

Πάρα πολύ καλά έχει ξεκινήσει η Βούρζμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα κερδίζοντας εκτός έδρας σε Ουλμ και Φρανκφούρτη, δύο ποιοτικότατες ομάδες με θεωρητικά πολύ δυνατές έδρες και πιο έμπειρα ρόστερ και φτάνοντας έτσι τις τρεις σερί νίκες. Η Χάγκεν πάντως είναι μία ομάδα που μακριά από το γήπεδό της δεν μπορεί ποτέ και πουθενά να υποτιμηθεί, το +7 είναι ένα αστείο χάντικαπ το οποίο και θα τιμήσουμε.

3046. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τραγική εμφάνιση στο Μιλάνο η Λαμποράλ, το τελικό 82-75 την κολακεύει πάρα πολύ καθώς βρέθηκε να χάνει με 20 πόντους περίπου στις αρχές της 4ης περιόδου και τελικά μάζεψε το σκορ περισσότερο επειδή έβαλε κάποια μακρινά σουτ την ώρα που η Αρμάνι έκανε τα γνωστά της μπλακ άουτ παρά επειδή αποφάσισε να παίξει καλό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στην Κρήτη επικρατώντας της αδύναμης Τσεντεβίτα όμως θα ταξιδέψει στη Βιτόρια με κάκιστη ψυχολογία καθώς για ένα ακόμη ματς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για την Α1 και σίγουρα τα νεύρα (όπως αποδείχτηκε και από τις δηλώσεις Σφαιρόπουλου κατά του Τζόρτζεβιτς) είναι αρκετά τεταμένα στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Συμπέρασμα:Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα έχει έξτρα πίεση στις πλάτες του για να αποδώσει καλό μπάσκετ γρηγορότερα απ' ότι θα ήθελε μετά το 0/2 στα ντέρμπι. Γενικότερα τα παιχνίδια του με την Λαμποράλ έχουν νίκες των γηπεδούχων (στις 5 τελευταίες φορές που αναμετρήθηκαν) και ως εκ τούτου από την επιλογή του ΟΣΦΠ σε αποδόσεις outsider σίγουρα η αξία είναι στη νίκη με 1-10 πόντους των γηπεδούχων στο συνδυαστικό 3,15.

3041. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Κάκιστη εμφάνιση για το Στρασβούργο στην πρεμιέρα, βαριά ήττα από μία ομάδα όπως ο Ερυθρός Αστέρας που δεδομένα δεν διαθέτει τους ποιοτικότατους παίκτες της περυσινής περιόδου (Μαριάνοβιτς). Τα πράγματα δεν θα γίνουν ευκολότερα για την ομάδα του Βενσάν Κολέ κόντρα στην πληρέστατη Φενέρ η οποία μπορεί να έκανε πλάκα για 32 λεπτά κόντρα στην Μπάγερν χάνοντας ακόμη και με διψήφια διαφορά ωστόσο στο τέλος σοβαρεύτηκε και πήρε μία ακόμη νίκη με ανατροπή. Μάλιστα 2 μέρες μετά πέρασε και από την έδρα της Νταρουσάφακα παίζοντας εξαιρετική άμυνα με 65-70 και τον Σλούκα να σημειώνει 18 πόντους.

Συμπέρασμα: Μέρα με τη νύχτα η διαφορά των δύο ομάδων, όσο ασόβαρη και να είναι η Φενέρ κάποια στιγμή θα πατήσει γκάζι και θα καθαρίσει το ματς. Δεν μπλέκουμε με το μεγάλο -8 ωστόσο αν πάλι ξεκινήσει μέτρια θα είναι από τις βασικές επιλογές για live στοιχηματισμό.

3044. ΣΑΣΑΡΙ – ΤΣΣΚΑ

Προβληματίζει η Σάσαρι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, απόρροια φυσικά των πολλών και μεγάλων αλλαγών στο ρόστερ καθώς οι παίκτες που έφερε είναι ικανότατοι στο σκοράρισμα ωστόσο χρειάζονται ξεκάθαρα χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους. Ήττα στην πρεμιέρα στην Νταρουσάφακα με 83-74 στην παράταση που περιπλέκει με το καλημέρα την υπόθεση πρόκριση στο TOP-16, νέα κάκιστη εμφάνιση 5 μέρες μετά και εντός έδρας συντριβή με 78-92 από την Μπρίντιζι με κάκιστη αμυντική συμπεριφορά που έφερε γκρίνια από τον Σακέτι. Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει τέτοια προβλήματα, όποτε χρειάζεται παίζει άμυνα συνθλίβοντας την άμοιρη Μακάμπι (100-69), όποτε δεν έχει όρεξη απλά κερδίζει με την επίθεση όπως το 100-93 κόντρα στην Κίμκι.

Συμπέρασμα:Πολλά με λίγα μοιάζει το ματς με μια πρώτη ματιά, η ΤΣΣΚΑ πάντως και την περυσινή περίοδο δεν ήταν καθόλου σταθερή εκτός Μόσχας και φυσικά δεν θα την εμπιστευτούμε σε τόσο μεγάλο χάντικαπ του -10,5. Διέξοδος στο παιχνίδι το over 165,5 καθώς η Σάσαρι χρωστάει ένα μεγάλο ματς επιθετικά ενώ οι Ρώσοι δύσκολα θα μείνουν πολύ χαμηλά με αυτό το ρόστερ που διαθέτουν.

3042. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

Μάλλον υπερέβαλλε εαυτόν η Μπαρτσελόνα νομίζοντας ότι μετά τις καλές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανία δεν θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα και τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Η Πινάρ παίζοντας τρομερή άμυνα την προσγείωσε απότομα παίζοντας εξαιρετική άμυνα με 71-62, λίγες μέρες αργότερα οι μπλαουγκράνα ξέσπασαν στην άμοιρη Σεβίλλη κερδίζοντας εκτός έδρας με 58-97. Η Ζιελόνα Γκόρα δεν διαθέτει καμία σοβαρή ομάδα για να παλέψει τέτοια ματς, εδώ έχασε με 62-66 κόντρα στην Ζαλγκίρις, λογικά θα αντέξει 1-2 περιόδους μέσα στο Παλάου Μπλαουγκράνα πριν ηττηθεί καθαρά και άνετα με διψήφια διαφορά.

Συμπέρασμα:Μονόπλευρο ματς που δεν μπορεί να μην έχει νικητή τους γηπεδούχους. Φυσικά δεν προσφέρεται για τερατουργήματα της τάξης του -20 αλλά το over 83,5 των γηπεδούχων μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

1939. ΟΥΦΑ – ΚΡΙΛΙΑ

Παρότι προηγήθηκε στο Καζάν, δεν άντεξε μέχρι τέλους και γνώρισε ακόμα μία ήττα η Ούφα (0-1-4 εντός), με αποτέλεσμα να υπάρξει και αλλαγή προπονητή, καθώς ο Βίκτορ Λόσεβ αντικατέστησε τον Κολιβάνοφ, με την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χωρίς νίκη εδώ και επτά ματς. Σε κακή κατάσταση και η Κρίλια (2-2-2 εκτός), η οποία μετράει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με πιο πρόσφατη την ήττα από την Τερέκ Γκρόζνι (0-2), σε ματς όπου έλειψε και πάλι ο πιο αξιόπιστος επιθετικός της, Κορνιλένκο. Η αλλαγή προπονητή λογικά θα βοηθήσει την Ούφα, η οποία κόντρα στη ντεφορμέ Κρίλια έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή ο +0,25 ασιατικός άσος.

1941. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, τα Τρίκαλα (2-2-0) πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή με 0-0 και αγνοούν την ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Αήττητη και η Κέρκυρα (3-0-0), η οποία επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, κλειδώνοντας τη νίκη από το 28’ και πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο. Δύσκολο για πρόβλεψη το συγκεκριμένο ζευγάρι, καλύτερη η ενασχόληση με τα πολλά γκολ, μιας και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά εύκολα για τα δεδομένα της κατηγορίας.

1948. ΧΟΜΠΡΟ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε από την Κοπεγχάγη η Χόμπρο (0-2-3 εντός) με σκορ 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Γιόνας Άντερσεν, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας, αφού η Χόμπρο αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα ματς (0-2-7), μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Άαρχους (1-3-2 εκτός) ξεσπάθωσε κόντρα στη Νόρτζελαντ, την οποία διέλυσε με σκορ 3-0, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τουλάχιστον τρία τέρματα σημειώθηκαν στα 6/8 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων, ενώ και οι φιλοξενούμενοι παίζουν επιθετικά, έχοντας το εύκολο γκολ. Καλή επιλογή τοover2,5.

1951. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Με το Στεπίνσκι να πετυχαίνει δύο γκολ στο Πόζναν, η Ρουχ (3-1-3 εντός) έφτασε πολύ κοντά σε ένα μεγάλο διπλό, όμως η άμυνα της δεν άντεξε στην ασφυκτική πίεση της Λεχ και τελικά αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2), μένοντας χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς (0-1-3), με το αποτέλεσμα αυτό όμως να χαρακτηρίζεται θετικό. Ακόμα μία κακή εμφάνιση για τη Σλασκ (1-2-2 εκτός) και ήττα με 0-1 από την Κορόνα, συμπληρώνοντας και αυτή τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-1-3). 8/12 αμφίσκορα μετράνε οι δύο ομάδες και αυτό είναι που θα κρατήσουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1954. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Παρά την καλή της εμφάνιση, η Ρίζεσπορ (1-2-1 εντός) δεν μπόρεσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Κωνσταντινούπολη, χάνοντας με 1-0 από την Μπεσίκτας στο μοναδικό φετινό της παιχνίδι που δεν ήταν αμφίσκορο (7/8GG). Σοβαρή αμυντικά και αποτελεσματική στην επίθεση, η Ακισάρ (0-3-1 εκτός) επικράτησε με 1-0 της Εσκισεχίρσπορ και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια (2-1-0). Σε τέτοιες αποδόσεις προκαλεί η κόντρα του άσου, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ σταθεροί το τελευταίο διάστημα.

1962. ΚΑΕΝ – ΝΑΝΤ

Εξαιρετική χαρακτηρίζεται η φετινή παρουσία της Καέν στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ προέρχεται και από τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Ναντ δείχνει να συνέρχεται από το κακό ξεκίνημα, όμως ακόμα και στις δύο διαδοχικές νίκες που πήρε δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της και σίγουρα θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στο σπίτι της φορμαρισμένης Καέν. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1,85 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1963. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΜΟΝΑΧΟ 1860

Δεύτερη σερί ήττα για την Γκρόιτερ και μάλιστα πάλι δεχόμενη 5 τέρματα. Οι γηπεδούχοι μετά το εντός έδρας 0-5 από την Μπόχουμ έχασαν 5-2 και στο Φράιμπουργκ, 3-0-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, στα 3 επιβεβαιώθηκε τοover2,5, τα 5 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας έληξανover2,5. Ούτε απέναντι στην Καρλσρούη κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα το Μόναχο το οποίο παρά την αλλαγή προπονητή έχασε 0-1 πραγματοποιώντας για ακόμα ένα παιχνίδι καλή εμφάνιση. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 0-3-3 και 4/6under2,5. Πρόκειται για δύο αρκετά αλλοπρόσαλλες ομάδες, δεν θα μας παραξενεύσει κανένα αποτέλεσμα, πάσο.

1964. ΛΕΙΨΙΑ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα η Λειψία η οποία επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Μπόχουμ πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς μέχρι στιγμής, αυτό ήταν και το 7ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για τους γηπεδούχους. Επέστρεψε στις νίκες η Φορτούνα μετά από 4 παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-2-2) και 2 σερί ήττες. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν δύσκολα εντός έδρας 1-0 της Μπίλεφελντ, 0-3-3 και 5/6 under 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Η Λειψία αν παρουσιαστεί σοβαρή θα κατακτήσει ακόμα ένα τρίποντο, άσος.

1965. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Τρίτο σερί (0-1-2) παιχνίδι χωρίς τρίποντο για την Φρανκφούρτη (2-0-4 εντός) η οποία απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης. Μέτρια εμφάνιση που όπως ήταν λογικό συνοδεύτηκε με εντός έδρας ήττα από την Λειψία με 0-1 για την Μπόχουμ (3-2-0 εκτός) η οποία έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους να τα πηγαίνουν περίφημα όμως το τελευταίο καιρό οι εμφανίσεις τους με εξαίρεση το 5-0 επί της Γκρόιτερ ήταν ρηχές, η ΦΣΒ θα το παλέψει, δεν θα μπλέξουμε.

1974. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣΙΙ– ΑΟΥΕ

Επέστρεψε άμεσα στις ήττες η Βέρντερ η οποία μετά το 2-1 επί της Μάιντζ γνώρισε τον διασυρμό στην έδρα της Χάλεσκερ με σκορ 6-2! 1-2-3 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5, παραπάνω από 2 τέρματα είχαν και τα τελευταία τους παιχνίδια τα οποία έληξαν και αμφίσκορα. Ακόμα μια ισοπαλία για την Άουε, η 3η στα 3 τελευταία της παιχνίδια αυτή τη φορά έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με το Μαγδεμβούργο. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-1-3 και 5/6 under 2,5, αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά στο πρωτάθλημα μετράνε 12/13 under 2,5. Μοναδική διέξοδος τα λίγα γκολ, φυσικά η Άουε έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1980. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Επέστρεψε άμεσα στις νίκες και εμφατικό τρόπο η Πεσκάρα η οποία μετά την εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Άσκολι πέρασε σαν σίφουνας επικρατώντας της Τραπάνι μέσα στο σπίτι του με 0-3. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητη καθώς μετράνε 2-1-0, στα 2 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Νίκη μετά από 4 σερί ήττες για την Βερτσέλι (0-1-2) η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Βιτσέντζα, under 2,5 όλα της φετινά εκτός έδρας παιχνίδια. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν βλέπονται.

1981. ΣΤΑΡΤ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στη Νορβηγία.Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής. Η Σταρτ (4-2-7 εντός) βρίσκεται σε απογοητευτική κατάσταση, καθώς δεν κερδίζει εδώ και δώδεκα παιχνίδια (0-2-10), με αποτέλεσμα από εκεί που ήταν στο μέσον της βαθμολογίας να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από την προτελευταία θέση. Έβδομο διαδοχικό ματς δίχως νίκη για τη Μιοντάλεν (0-5-8 εκτός) η ήττα με 3-1 από τη Μόλντε και πλέον θα τα δώσει όλα κόντρα στη Σταρτ, ώστε να την προσπεράσει στη βαθμολογία και να βρεθεί αυτή στη θέση των πλέι-άουτ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο ξεκάθαρο φαβορί ο άσος. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού και το ιδανικότερο είναι η αναμονή για τοlive.

1983. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Εσκισεχίρσπορ (1-1-2 εντός), χάνοντας και στο Ακισάρ με 1-0 από την τοπική ομάδα στο ντεμπούτο του Καρτάλ στον πάγκο της, φτάνοντας τις πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, γεγονός που την κρατάει στον πάτο της βαθμολογίας. Αντίστοιχη η κατάσταση και στην Καϊσέρισπορ (1-1-2 εκτός) , η οποία με την ήττα από τη Φενέρ (0-1) συμπλήρωσε και αυτή τις πέντε συνεχόμενες, πέφτοντας στη ζώνη του υποβιβασμού. Σωστά μοιρασμένο το σετ, θα δώσουμε ένα κλικ παραπάνω στους γηπεδούχους, οι οποίοι με τον Καρτάλ στο τιμόνι αναμένεται να βρουν ρυθμό σιγά-σιγά.

1994. ΤΣΒΟΛΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Με αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψαν οι δυο ομάδες από τη διακοπή και θα επιδιώξουν τώρα να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών. Πολύ καλή η συνολική εικόνα της Τσβόλε, έχει ευχέρεια στο γκολ, αλλά βγάζει προβλήματα στην άμυνα, προβληματίζει μακριά από το γήπεδό της η Ουτρέχτη, ωστόσο κρατάει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Αρκετά γκολ περιμένουμε να δούμε στη μεταξύ τους αναμέτρηση, καλή επιλογή φαντάζει τοGG&over2,5 στο 1,85 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1995. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Πάλι καλά πρέπει να λένε οι νέοι του Άγιαξ (1-4-0 εντός) που δεν έχασαν από την ουραγοό Αλμίρε, καθώς στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στην επανάληψη. Με τον υπηρεσιακό Κόιστρα τον πάγκο της, η Φορτούνα (2-1-2 εκτός) πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες στην έδρα της κόντρα στους νέους της Αϊντχόφεν. Δε θα έχει βοήθεια από την πρώτη ομάδα ο Άγιαξ, η Φορτούνα αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο μήνες. Δε βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

1996. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Στοίχησε στην Γκόου Αχέντ (4-0-0 εντός) το γεγονός πως από πολύ νωρίς έμεινε με δέκα παίκτες και αναμενόμενα γνώρισε τη συντριβή στην έδρα της Έμεν (4-1), με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο σερί τριών νικών που έτρεχε. Δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα για την Αλμίρε (0-2-3 εκτός), η οποία έμεινε όρθια κόντρα στους νέους του Άγιαξ, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στο Άμστερνταμ (2-2). Σαφής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά ο άσος είναι πολύ χαμηλά για να ασχοληθούμε. Μόνο τα γκολ μπορούν να μας απασχολήσουν, μιας και η Αλμίρε μετράει μόνοover2,5 (9/9).

1997. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ

Με κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Τεν Ρούβελαρ, η Μπρέντα (2-1-2 εντός) απέδρασε με το διπλό από την έδρας της Ακιλίζ (1-2) στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού Έρικ Χέλεμονς στον πάγκο της. Ακόμα μία νίκη για τη Σπάρτα (1-2-1 εκτός), η οποία επικράτησε με άνεση της Ος (3-1) και πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Φόλενταμ. Δίκαια μοιρασμένο το σετ, δε βγαίνει εύκολα άκρη.

1998. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΦΕΝΛΟ

Ρεπό είχε την προηγούμενη εβδομάδα η Ντεν Μπος (2-2-1 εντός) και συμπλήρωσε 20 μέρες χωρίς επίσημη αγωνιστική υποχρέωση. Πριν το ματς αυτό μετρούσε τέσσερα παιχνίδια δίχως ήττα (2-2-0). Ήττα σοκ υπέστη η Φένλο (2-3-0 εκτός) από την Τέλσταρ, χάνοντας με 2-3 μέσα στο σπίτι της και βάζοντας τέλος σε ένα επτά αγώνων χωρίς ήττα (4-3-0). Η αγωνιστική απραξία των γηπεδούχων μας οδηγεί αυτόματα προς τα δεξιά, καθώς αναμένουμε από τη Φένλο να βγάλει χαρακτήρα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

1999. ΟΣ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Αναλαμπή φάνηκε πως ήταν η νίκη κόντρα στη Φορτούνα για την Ος (1-0-3 εντός), καθώς ακολούθησε η αναμενόμενη ήττα στο Ρότερνταμ με 3-1 από τη Σπάρτα. Την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία τους και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) πήραν οι νέοι της Αϊντχόφεν (2-2-1 εκτός), ισοφαριζόμενοι στο 87’ από τη Φορτούνα και έτσι έμειναν χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι (0-3-2). Τοπικό ντέρμπι είναι το ματς, με τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα για να φύγουν νικηφόρα.

2000. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής έκανε η Τέλσταρ (2-2-1 εντός), επικρατώντας με 1-2 της Φένλο και έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο «κολλητές» ήττες. Το πάλεψε η Ακιλίζ (1-1-2 εκτός), αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας με 1-2 από τη Μπρέντα και πλέον συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη (0-1-4). Έχει το προβάδισμα ο άσος, αλλά θα τον θέλαμε λίγο μεγαλύτερο.

2001. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Μετά από έξι ματς, ήρθε και η ήττα για την Αϊντχόφεν (3-1-1 εντός), χάνοντας με 1-4 από τη Χέλμοντ, πραγματοποιώντας μία πολύ κακή εμφάνιση. Πέμπτη διαδοχική ήττα για τη Βάλβαϊκ (0-2-2 εκτός) το 0-1 από τη Ντόρντρεχτ και πλέον ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με την Αλμίρε. Αν δεν επρόκειτο για τοπικό ντέρμπι, θα ήμασταν πιο ζεστοί για τον άσο.

2002. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΕΜΕΝ

Τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Φόλενταμ (3-1-0 εντός) στην έδρα της Μάαστριχτ, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα (3-1) και πλέον βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Εντυπωσιακή νίκη πανηγύρισε η Έμεν (1-1-3 εκτός) κόντρα στην Γκόου Αχέντ με σκορ 4-1, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 13’. Η Φόλενταμ μετά το σοκ που υπέστη στο Μάαστριχτ λογικά θα αφυπνίστηκε και θα αναζητήσει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Έμεν. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

2003. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Εντυπωσιακή η Χέλμοντ (2-1-2 εντός) στο τοπικό ντέρμπι με τη ΦΚ Αϊντχόφεν, της οποίας επικράτησε με το επιβλητικό 1-4, νίκη που ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη, δείχνοντας πως αρχίζει να ανεβάζει στροφές. Σημαντικό διπλό κόντρα στην παραπαίουσα Βάλβαϊκ πήρε η Ντόρντρεχτ (2-1-2 εκτός) και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία ματς (0-2-1). Να εξαργυρώσει το διπλό που πήρε στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν θέλει η Χέλμοντ και με την ψυχολογία στα ύψη μπορεί να το πετύχει κόντρα στη Ντόρντρεχτ, που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Λογικό φαβορί ο άσος.

1986. ΑΖΑΞΙΟ – ΜΕΤΣ

Από την πέμπτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα προέρχεται η Αζαξιό (1-3-1, 4/5 under 2,5 εντός) η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Παρί, under 2,5 τα 8 από τα 11 φετινά της παιχνίδια. Μια από τα ίδια και για την Μετς η οποία αρέσκεται στα Χ. Στο τελευταίο τους παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 εντός έδρας με την Κλερμόν σε ένα αρκετά εντυπωσιακό παιχνίδι, παρόλα αυτά μακριά από την έδρα τους τα πηγαίνουν περίφημα όντα αήττητοι διατηρώντας ρεκόρ 3-2-0. Η Μετς εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα, έχει αρκετές τύχε για ακόμα ένα τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που κερδίζει και σκοράρει με το στανιό.

1987. ΕΒΙΑΝ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Εβιάν η οποία προέρχεται από 3 σερί νίκες και μετράει 4-1-1 στα 6 τελευταία της παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο οι γηπεδούχοι (2-2-1, 4/5 over 2,5) επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας με 1-3 της δυνατής στο σπίτι της Ντιζόν. Από την δεύτερη σερί ήττα της προέρχεται η Κρετέιγ (3-1-2, 4/6 over 2,5 εκτός) η οποία γνώρισε αναμενόμενη ήττα 0-2 από την Μπρεστ. Η Εβιάν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, οι φιλοξενούμενοι όμως μακριά από το σπίτι τους είναι επικίνδυνοι, μοναδική διέξοδος τα γκολ και το over 2,5, σημείο το οποίο έχουν επιβεβαιώσει φέτος σε αρκετά παιχνίδια τους αμφότερες.

1988. ΛΑΒΑΛ – ΤΟΥΡ

No bet.

1989. ΜΠΡΕΣΤ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Μέτρια πράγματα μέχρι στιγμής από την Μπρεστ η οποία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στόχος της ήταν η άνοδος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Κρετέιγ και εντός έδρας παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 3-2-0 με 4/5 under 2,5. Σε δεινή αγωνιστική κατάσταση η Βαλενσιέν η οποία δεν σκοράρει και δεν κερδίζει στα τελευταία 4 παιχνίδια της (0-1-3). Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο τους παιχνίδι έχασαν και από την Χάβρη στην έδρα τους με 0-1, εκτός έδρας πάντως κάτι κάνουν καθώς μετράνε 3-0-2 και 4/5 under 2,5. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, περιμένουμε όμως αντίδραση από την Βαλενσιέν η οποία διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, γι’αυτό και θα το αποφύγουμε.

1990. ΝΑΝΣΙ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

Η Νανσί συγκαταλέγεται για ακόμα μια χρονιά στα φαβορί για την άνοδο και όχι άδικα καθώς μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα διαθέτοντας παράλληλα αρκετά ποιοτικό ρόστερ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι (2-2-1) επικράτησαν 0-1 εκτός έδρας του Ερυθρού Αστέρα κατακτώντας 2η συνεχόμενο τρίποντο. Νίκη ύστερα από 2 σερί ήττες για τους νεοφώτιστους (2-1-2) οι οποίοι επικράτησαν 4-2 εντός έδρας της Νιμ, 5/5 over μετράει μακριά από την έδρα της η Μπουργκ η οποία αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Η Νανσί λογικά δεν θα υποτιμήσει την αντίπαλο της και θα πάρει ακόμα ένα τρίποντο το οποίος ίσως συνοδευτεί και με παραπάνω από 2 τέρματα.

1991. ΟΣΕΡ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα η Οσέρ (3-1-1 εντός) η οποία πρόσφατα επικράτησε 2-3 εκτός έδρας της Νιόρ κατακτώντας έτσι τη 4 νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Ήττα για τον Ερυθρό Αστέρα ο οποία έχασε δίκαια εντός έδρας 0-1 από την Νανσί. Μακριά από το σπίτι τους οι νεοφώτιστοι μετράνε 2-2-1 και 4/5 under 2,5. Αρκετά αξιόπιστη η Οσέρ το τελευταίο διάστημα, εντός έδρας μάλιστα αρχίζει και ξυπνάει, άσος.

1992. ΠΑΡΙ – ΝΙΟΡ

Από ισοπαλία σε ισοπαλία πηγαίνει η Παρί η οποία έφτασε εσχάτως τις 9 (1-9-1, 10/11 under 2,5) στο φετινό πρωτάθλημα, πρόσφατα πήρε ακόμα μια καθώς έμεινε στο στείρο 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Αζαξιό. Από επεισοδιακή εντός έδρας ήττα 2-1 από την Οσέρ προέρχεται η Νιόρ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 0-4-1. Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να δίνουν έμφαση σε κάθε παιχνίδι στα αμυντικά τους καθήκοντα. Λίγα γκολ και πολύ Χ.

1993. ΧΑΒΡΗ – ΣΟΣΟ

Επέστρεψε στις νίκες η Χάβρη η οποία μετά από 5 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-2-3) επικράτησε εκτός έδρας 0-1 της Βαλενσιέν. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-2-2 και 5/5 under 2,5. Με ισοπαλία ξεκίνησε στη νέα του ομάδα ο τεχνικός Καρτιέ ο οποίος είδε τη Σοσό να μένει στο 0-0 εντός έδρας με την Τουρ, 0-3-2 και 4/5 under 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Καμία από τις δύο δεν πείθει, με το μαχαίρι στο λαιμό θα πηγαίναμε με τους γηπεδούχους.

2004. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Η Σλάβια (2-3-0 εντός) έπαιξε αποκλειστικά για το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Γιάμπλονετς και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα της κατάφερε να τον αποσπάσει (0-0). Με τον τρόπο αυτό παρέμεινε αήττητη για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι (4-3-0). Βελτίωση επέδειξε η Σίγκμα Όλομουτς (0-2-3 εκτός) κόντρα στη Λίμπερετς, παίρνοντας την ισοπαλία χάρη στην καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου (1-1). Το παιχνίδι αυτό ήταν και το τελευταίο για το Λέοσε Καλβόντα στον πάγκο της, καθώς πλήρωσε το μάρμαρο της κακής πορείας της ομάδας, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς (2-2-0). Στη θέση του πλέον ο Βάτσλαβ Τζίλεκ, που θα ντεμπουτάρει στην Πράγα. Αν δεν υπήρχε η αλλαγή προπονητή, θα ήμασταν πολύ ζεστοί για τον άσο, τώρα είναι μάλλον καλύτερη η αναμονή για τοlive, ώστε να πάρουμε και εικόνα.

2008. ΛΥΩΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση οι δυο ομάδες και βλέπουν τη μεταξύ τους αναμέτρηση ως την ευκαιρία για να πάρουν τα πάνω τους. Αποπροσανατολισμένη από τις παράλληλες υποχρεώσεις σε Σαμπιονά και Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών, σταθερή κακή η παρουσία της Τουλούζ εδώ και καιρό και ειδικά μακριά από το σπίτι της. Υπερτερεί ποιοτικά η Λυών και έχει τα όπλα για να φτάσει στη νίκη, αντί του χαμηλού 1,65 στον άσο, θα προτιμήσουμε το γεγονός η νίκη των γηπεδούχων να έρθει με 1 ή 2 γκολ διαφορά, το οποίο αποδίδει συνδυαστικά 2,03 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2009. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Η Χόφενχαϊμ στα τελευταία της παιχνίδια παίζει καλά, αν βρει λύση στα αμυντικά της προβλήματα τότε θα πάρει και νίκες. Το Αμβούργο μετά από το εντυπωσιακό του ξεκίνημα άρχισε-όπως είναι λογικό-να «ξεφουσκώνει», στο παιχνίδι κόντρα στη Χόφενχαϊμ μάλιστα θα έχει κομβικές απουσίες. Στο 2,10 της Bet365 η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη των γηπεδούχων απέναντι σε μια ομάδα στα μέτρα της,σημέιο το οποίο αποτελεί επιλογή των Young Guns.Με 0% γκανιότα προσφέρει το παιχνίδι ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2010. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Πολύ ασταθής μέχρι στιγμής η Εσπανιόλ (4-0-4) ενώ παραδόξως είναι και η ομάδα με τα περισσότεραoverστην κατηγορία (6/8) αφού διαθέτει την χειρότερη άμυνα. Επίσης 17 γκολ παθητικό έχει δεχτεί και η Βαγιεκάνο αλλά αυτό δεν μας προξενεί εντύπωση σύμφωνα με το αλέγκρο ποδόσφαιρο που παίζει και την άκρως επιθετική φιλοσοφία του Χέμεθ ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ευνοϊκό ζευγάρι για να δούμε γκολ, στο 1,875 προσφέρει η Bet365τοover2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2006. ΓΚΕΝΚ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Πρώτο διπλό φέτος για την Γκενκ (5-0-0 εντός) στην έδρα της Μπέβερεν με 0-1, σε ένα ματς όπου πάντως δεν ήταν ανώτερη της αντιπάλου της και έκανε για πρώτη φορά φέτος δύο «κολλητές» νίκες. Έφτασε κοντά στο να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει την πρωταθλήτρια Γάνδη η Μουσκρόν (1-2-2 εκτός), όμως τελικά έχασε με 1-2, δεχόμενη δύο τέρματα στα τελευταία 25’ της αναμέτρησης. Χαμηλός ο άσος, αλλά αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του. Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να συνοδευτεί μεover2,5, καθώς οι φιλοξενούμενοι μετράνε 9/11over2,5.

2012. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Γιαγκελόνια (3-1-2 εντός), αυτή τη φορά με 3-2 στο σπίτι της Γκόρνικ και το μέλλον του Πρόμπιερζ στον πάγκο της μόνο ευοίωνο δεν είναι. Τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη σπαταλούσε η Βίσλα (1-3-2 εκτός) κόντρα στη Νιετσιέτζα και τελικά κόλλησε στο 0-0, μένοντας χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς. Γνωστά εδώ και καιρό τα οικονομικά-διοικητικά προβλήματα στη Βίσλα, τα οποία όμως δε μας πείθει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί η Γιαγκελόνια και να βάλει τέλος στον κατήφορο της. Πάσο.

2014. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Ψάχνεται ακόμη η Ρόδεραμ με τον Νιλ Ρέντφερν στον πάγκο της, μετά την αποχώρηση του Έβανς μετράει ισάριθμα GG έχοντας δει να παραβιάζεται εύκολα η εστία της. Η Σέφιλντ ξέρει να σκοράρει κόντρα σε αδύναμες άμυνες και θα το κάνει στο Ρόδεραμ, το GG του 1,83 φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή από το ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2015. ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Προτελευταία αγωνιστική στην Ιρλανδία.Μοναδικό στόχος για την Κορκ (10-2-3 εντός) δεν είναι άλλος από την κατάληψη της δεύτερης θέσης, για την οποία χρειάζεται ακόμα τρεις βαθμούς. Η Ντάνταλκ (11-4-0 εκτός) είναι και πάλι πρωταθλήτρια Ιρλανδίας και το μυαλό της βρίσκεται στον τελικό κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την επικείμενη αντίπαλο της, με στόχο να κάνει το νταμπλ. Μεγαλύτερο κίνητρο έχουν οι γηπεδούχοι, ίσως παραταχθούν με αλλαγές οι φιλοξενούμενοι. Καλύτερη η ενασχόληση με τα πολλά γκολ, καθώς οι δύο ομάδες διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας.

2016. ΛΙΜΕΡΙΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Η Λίμερικ (3-4-9 εντός) έχυσε την καρδάρα με το γάλα στο παιχνίδι με τη Ντέρι, χάνοντας με 0-2, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας και στο -2 από τη θέση των πλέι-άουτ, αλλά και της απευθείας παραμονής. Το βαθμό της ισοπαλίας πήρε σε ένα φαινομενικά δικό της παιχνίδι η Σάμροκ (6-6-3 εκτός), μένοντας στο 2-2 με την Μπέρι, παρότι προηγήθηκε με 0-2. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ο μοναδικός της στόχος είναι η τυπική πρώτη δυάδα. Το κίνητρο είναι τεράστιο για τη Λίμερικ, η οποία καλείται να τα δώσει όλα για την επιβίωση κόντρα στους –ουσιαστικά- αδιάφορους φιλοξενούμενους. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, ωστόσο το καλύτερο είναι να περιμένουμε τοliveτης αναμέτρησης.

2017. ΝΤΕΡΙ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Μία θέση χωρίζει τις δύο ομάδες, αλλά και 15 βαθμοί. Η Ντέρι (4-4-7 εντός) κατάφερε με ένα ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων (3-1-0) να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Μποέμιαν (6-4-6 εκτός) κυνηγάει την τέταρτη θέση, η οποία δίνει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως πρακτικά φαντάζει πολύ δύσκολο να προσπεράσει τη Σεντ Πάτρικς, καθώς απέχει πέντε βαθμούς από αυτήν και έχει κατά πολύ χειρότερη διαφορά τερμάτων. Ουσιαστικά αδιάφορο το παιχνίδι, πιθανότατα θα δούμε ανοικτό ματς, για δύο ομάδες που πάντως δε φημίζονται για το επιθετικό τους στυλ. Πάμε παρακάτω.

2018. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει η Ντροχέντα (3-4-8 εντός) προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση μαζί με τη Σλίγκο και δεν πείθει ιδιαίτερα με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα, έχοντας μόλις μία νίκη εδώ και 13 ματς (1-4-8). Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λόνγκφορντ (4-4-8 εκτός) στο σπίτι της Κορκ με σκορ 2-3, κάνοντας άλμα παραμονής, αφού πλέον απέχει πέντε βαθμούς από τη θέση των πλέι-άουτ. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με ήττα μπορεί να σωθούν από σήμερα ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Επιλογή κινήτρου ο άσος.

2019. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της η Σεντ Πάτρικς (9-3-3 εντός) το τελευταίο διάστημα, έχοντας μόλις δύο νίκες εδώ και οκτώ ματς (2-0-6), όμως φαντάζει αδύνατο να χάσει την τέταρτη θέση, καθώς απέχει πέντε βαθμούς από την Μποέμιαν. Η Σλίγκο (2-4-9 εκτός) τα δίνει όλα στη μάχη της παραμονής, αλλά δυσκολεύεται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στα τρία τελευταία της παιχνίδια (0-1-2). Πλέον ισοβαθμεί με τη Ντροχέντα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μόλις δύο πόντους μακριά από την ουραγό Λίμερικ. Μονόπλευρο ουσιαστικό το κίνητρο, αλλά οι εμφανίσεις της Σλίγκο δε μας πείθουν για να τη στηρίξουμε ούτε κόντρα στην αδιάφορη και ντεφορμέ Σεντ Πάτρικς. Καλύτερη η αναμονή για τοlive.

2024. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Βιτσέντζα (2-5-1) η οποία έχασε στην έδρα της Βερτσέλι 2-1. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι αλλά και χωρίς νίκη έχοντας απολογισμό 0-4-0 και 2/4 under 2,5. Δεύτερη σερί νίκη για τη Νοβάρα η οποία όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται ακόμα περισσότερο. Μετά το 0-1 επί της Βερτσέλι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 1-0 και της Καλιαρι, εκτός έδρας πάντως ακόμα παραμένουν χωρίς τρίποντο καθώς μετράνε 0-1-2 και 3/3 under 2,5. Περιμένουμε λίγα γκολ, αμφότερες πάντως θα ψάξουν τις πρώτες τους νίκες.

2025. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Μόνο καλό έκανε η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων στη Νασιονάλ (2-1-0 εντός), καθώς μετρούσε τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη πριν από αυτή (0-1-2). Την περασμένη εβδομάδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ερασιτεχνικής Μοστεϊρένσε με 0-6 για το κύπελλο. Στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος, η Μποαβίστα (1-1-2 εκτός) ηττήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις από τη Ρίο Άβε με 1-0. Ακολούθησε ο αποκλεισμός-σοκ στο Λιγκ Καπ από τη Φαρένσε, ενώ για το κύπελλο τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Λούρες (ομάδα τρίτης κατηγορίας), παίρνοντας την πρόκριση στην παράταση. Μεγάλο πρόβλημα το γκολ για τους φιλοξενούμενους, καθώς δε βρίσκουν δίχτυα στα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος και σε μία έδρα που είναι αλώβητη μέσα στο 2015 θα αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Άσος.

2027. ΛΑΝΟΥΣ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Ημιτελικός σε ουδέτερη έδρα για το κύπελλο Αργεντινής αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε κατευθείαν πέναλτι. Αδιάφορη στο πρωτάθλημα η Λανούς (4-5-5 εντός) η οποία έχε εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη συμμετοχή της στη Λιγίγια του Σουνταμερικάνα, μάλιστα στα πρόσφατα παιχνίδια της ο τεχνικός της ομάδας έκανε ροτέισον με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεπάλληλες ήττες. Η Μπόκα έχασε μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει το τίτλο του πρωταθλήματος καθώς σε ακόμα ένα ντέρμπι μακριά από την έδρα της ηττήθηκε, αυτή τη φορά ήταν η Ρασίνγκ η οποία την κέρδισε 3-1 αναβάλλοντας της την στέψη μέχρι την επόμενη αγωνιστική. Για το πρωτάθλημα η Μπόκα επικράτησε 1-3 εκτός έδρας της Λανούς, φυσικά μπορεί να το επαναλάβει και να πάρει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

2028. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΟΕΣΤΕ

Ξεκάθαρο φαβορί η Αμέρικα (11-1-3 εντός) η οποία θέλει να παραμείνει στη προνομιούχα πρώτη τετράδα. Χωρίς νίκη εδώ και 11 αγώνες μακριά από την έδρα της η Οέστε η οποία λογικά έχει σωθεί. Άσος φυσικά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις.

2029. ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ – ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Μονόπλευρό βαθμολογικό ενδιαφέρον με την Μακάε (5-6-4 εντός) απέναντι στην πεσμένη Μότζι Μίριμ (2-4-9) να θέλει να πάρει ακόμα ένα τρίποντο σωτηρίας. Η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις του Χ2 προκαλούν, το άγχος το έχουν οι φιλοξενούμενοι.

2031. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Ημιτελικός σε ουδέτερη έδρα για το κύπελλο Αργεντινής αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε κατευθείαν πέναλτι. Ελπίδες για το ντάμπλ μαζί με την Μπόκα διατηρεί και η Ροζάριο μετά την δική της νίκη επί της Αρχεντίνος και παράλληλα την ήττα των πρωτοπόρων από την Ρασίνγκ. Με ψυχολογία στα ύψη η Ρασίνγκ μετά και τη μεγάλη νίκη επί της Μπόκα για το πρωτάθλημα με 3-1. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, πάσο.

2032. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Από 2 σερί ήττες προέρχεται η Βέρακρουζ (4-1-2, 5/7 over 2,5 εντός έδρας) η οποία έχασε εύκολα 0-3 εντός έδρας από τη Σάντος Λαγκούνα, over 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Τολούκα η οποία κέρδισε και την Κερέταρο εντός έδρας 4-2. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 4-1-1, over 2,5 και goal-goal τα 4 από τα 6 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Αμφίρροπη αναμέτρηση, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

2037. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

No bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ