ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (15/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

532. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Πολύτιμη νίκη για την Τραμπζονσπόρ (6-2-3 εντός) κόντρα στη Μερσίν την Παρασκευή, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών ηττών, με αποτέλεσμα να πάρει βαθειά βαθμολογική ανάσα, απέχοντας πια εννέα πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ρίζεσπορ, έβγαλε η Μπεσίκτας (8-2-1 εκτός) και παραμένει σταθερά στο -2 από την πρωτοπόρο Φενέρ, με το εξ’ αναβολής ματς της Τραπεζούντας να αποτελεί ιδανική ευκαιρία για προσπέραση. Εξαιρετικοί μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, δεν πείθουν με τίποτα οι γηπεδούχοι, το διπλό έχει τον πρώτο λόγο, αλλά όχι σε τέτοιες αποδόσεις.

536. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς στην Ολλανδία. Δημιούργησε φάσεις και θα μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει με τον Ομπλάκ να χρειάζεται να επέμβει μόνο μια φορά αφού οι Ολλανδοί είχαν μόλις ένα σουτ στον στο αντίπαλο τέρμα. Σε ιδανικό μομέντουμ οι «ροχιμπλάνκος» που στα τρία τελευταία ματς στη Λα Λίγκα μοίρασαν ισάριθμες 3αρες και συνεχίζουν να μην δέχονται γκολ ούτε με αίτηση. Δεν βλέπουμε πως η Αϊντχόφεν θα επιβιώσει στο «Βιθέντε Καλντερόν» και θα ποντάρουμε στο αγαπημένο μας στοίχημα που μας έχει πληρώσει ουκ ολίγες φορές φέτος η ομάδα του Σιμεόνε. Ο λόγος για τον συνδυασμό 1 &under3,5 που προσφέρεται στο 1,83 στον Stoiximan , ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

537. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Χάρη στο γκολ του Τουρέ στο 90’ και το τελικό 1-3 στο πρώτο ματς στην Ουκρανία η Μαν. Σίτι μπορεί να νοιώθει σχεδόν σίγουρα εξασφαλισμένη όσον αφορά την πρόκριση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πολίτες» στην Πρέμιερ Λιγκ έρχονται από ένα ακόμη στραβοπάτημα (0-0 με Νόριτς) που καθιστά τον τίτλο ακόμα δυσκολότερη υπόθεση. Στη ρεβάνς πάντως με τη Ντιναμό Κιέβου περιμένουμε να παίξουν απελευθερωμένα αμφότερες. Οι Ουκρανοί είναι ικανοί να σκοράρουν σε μία άμυνα που δεν έχει κρατήσει ποτέ ως τώρα το μηδέν στη διοργάνωση. Αντί του χαμηλού 1,67 στοoverθα επιλέξουμε τον συνδυασμόGG&over2,5 που προσφέρει ο Stoiximan στο 2,12. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

538. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκλήρωσε το Σαββατοκύριακο η Μπρέιντρι (10-4-4 εντός), η οποία στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Τορκί και συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως ήττα (3-2-0). Δεν άρεσε η Γκέιτσχεντ (9-3-6 εκτός) στην εντός έδρας ήττα από τη Φόρεστ Γκριν, όπου και έχασε με 0-1, έχοντας ρεκόρ 1-1-2 στα τέσσερα τελευταία και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από τα πλέι-οφ και την επερχόμενη αντίπαλό της. Δίνουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι πιο ξεκούραστοι, ενώ δείχνουν να πατάνε και καλύτερα.

539. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Άξιζε τη νίκη η Ντόβερ (10-4-4 εντός) κόντρα στην Τρανμίρ, αλλά αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 0-0. Στα έξι ματς διεύρυνε το αήττητο σερί της (4-2-0) η Λίνκολν (6-5-7 εκτός) με το 1-1 κόντρα στη Μάκλσφιλντ και θέλει το διπλό προκειμένου να μπει δυναμικά στο κόλπο των πλέι-οφ. Δυνατή μπροστά στο κοινό της η Ντόβερ, είναι ανώτερη ομάδα και μπορεί να φτάσει στο τρίποντο. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

541. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Κάκιστη εμφάνιση και μάλλον κολακευτικό το τελικό 2-0 από τη Μπρόμλεϊ για τη Γκίσλεϊ (6-5-6 εντός), η οποία παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο διαδοχικό ματς (0-3-2) και απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Διπλό με 0-1 στην έδρα της Μπονγκόρ για τη Γκρίμσμπι (7-6-3 εκτός), η οποία βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από τον τελικό του ΦΑ Τρόφυ, φτάνοντας παράλληλα τις πέντε διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης (5-0-0). Οι φιλοξενούμενοι δε θα έχουν τόσο εύκολο έργο όσο δείχνουν οι αποδόσεις, με το διπλό να είναι προς αποφυγή.

542. ΤΟΡΚΙ – ΧΑΛΙΦΑΞ

‘Εξι ματς αήττητη (4-2-0) η Τορκί (4-3-9 εντός), η οποία άντεξε στην έδρα της Όλντερσοτ, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) και απέχει πια δύο πόντους από την παραμονή. Μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Χάλιφαξ (5-1-11 εκτός) που έχασε με 1-0 από τη Μπρόμλεϊ στο τελευταίο της ματς και εξακολουθεί να παλεύει για τη σωτηρία. Εκάποντο στην ουρά, δε θα ανακατευτούμε.

543. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Άλλη μία ήττα μακριά από το σπίτι της γνώρισε η Φλίτγουντ (7-6-4 εντός), αυτή τη φορά στην έδρα της πρωτοπόρου Μπέρτον και συνεχίζει τη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία. Έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3) χωρίς νίκη, η Γουόλσολ (9-5-4 εκτός) επέστρεψε στα τρίποντα με το επιβλητικό 1-4 επί της Τσέστερφιλντ, ματς όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο υπηρεσιακός τεχνικός Γουίτνι. Ότι κάνει η Φλίτγουντ είναι μπροστά στο κοινό της, όμως η Γουόλσολ πήρε τα πάνω της μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Δεν πιάνεται από πουθενά το ματς, πάμε παρακάτω.

544. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Πόρτσμουθ έβγαλε το Σάββατο η Νιούπορτ (6-4-8 εκτός), επικρατώντας με 0-3 και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Δεύτερη «κολλητή» νίκη για τη Χάρτλπουλ (4-1-10 εκτός), αυτή τη φορά επί της ουραγού Ντάγκεναμ με την παραμονή παραμονή να είναι όλο και πιο κοντά. Θεωρητικά η ισοπαλία δε θα κακοπέσει σε καμία ομάδα, αλλά δύσκολα θα κάνουμε λόγο για συμβιβασμό.

545. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Λέιτον Όριεντ γνώρισε η Όξφορντ (7-6-5 εντός), η οποία έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (0-1-1), ωστόσο εξακολουθεί να κρατάει την άνοδο στα χέρια της. Βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Ντάγκεναμ (4-5-9 εκτός), έχασε και από τη Χάρτλπουλ, με αποτέλεσμα οι ελπίδες της για παραμονή να ψαλιδίζονται ακόμα περισσότερο. Δεν προκύπτει αξία σε κάποια επιλογή πριν την έναρξη του ματς. Πιθανό late goal εάν το παιχνίδι είναι ισόπαλο, καθώς οι δύο ομάδες και ειδικά οι φιλοξενούμενοι, χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης.

546. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Πρώτης τάξεως ευκαιρία παρουσιάζεται στην Μπράιτον, η οποία με νίκη επί της Ρέντινγκ προσπερνάει τη Μίντλεσμπρο στη βαθμολογία και στρογγυλοκάθεται στη δεύτερη προνομιούχο θέση της Τσάμπιονσιπ. Χωρίς κάποιον εφικτό στόχο πλέον η Ρέντινγκ στο πρωτάθλημα, εξάλλου μακριά από την έδρα της χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Δεν θα κλωτσήσουν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι, στο 2,00 η απόδοση του άσου (Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

547. ΧΑΛ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών (0-2-1) για τη Χαλ (11-5-1 εντός), αυτή τη φορά κόντρα στη ΜΚ Ντονς, με 1-1, πραγματοποιώντας ξανά μέτρια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της σεζόν γνώρισε η Νότιγχαμ (4-6-7 εκτός) το Σάββατο, χάνοντας με 0-3 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με το Ντάγκι Φρίντμαν να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, πληρώνοντας την κακή της πορεία και το αρνητικό σερί το οποίο τρέχει (1-0-5). Παιχνίδι τακτικής αναμένουμε, με τις δύο ομάδες να αρέσκονται στα πολλά under 2,5 (26/35 οι γηπεδούχοι και 25/36 οι φιλοξενούμενοι).

1412. ΜΟΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Σε κακό φεγγάρι η Μόρτον (4-3-6) η οποία έχει πετύχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (1-1-3) με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αρκετά από την πρώτη προνομιούχο τετράδα, στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε δίκαια 3-1 στην έδρα της Ρέιντζερς. Σε ανάλογη μοίρα και η Κουίν Οφ Σάουθ η οποία με ρεκόρ 1-0-4 στις τελευταίες αναμετρήσεις έχει τεθεί εκτός στόχων. Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, στοιχειό το οποίο μας οδηγεί στην επιλογή των γκολ.

1413. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Τέλος στο αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (3-4-0) της Όλνταμ (2-5-9 εντός), η οποία έχασε με 3-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς όπου τίποτα δεν της πήγε καλά. Σε κακό φεγγάρι η Μπλάκπουλ (2-4-11 εκτός), έμεινε για έβδομο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-5), χάνοντας από την Κόβεντρι με 0-1. Ένα βαθμό ψηλότερα είναι οι φιλοξενούμενοι, ξεκάθαρο εξάποντο στη μάχη της ουράς, δε θα μπλέξουμε.

1824. ΙΣΤΛΙΧ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Δεύτερη σερί νίκη για την Ίστλι (10-3-4 εντός) το 1-0 επί της Τσέστερ και η πεντάδα απέχει πλέον δύο βαθμούς. Έκτη αγωνιστική δίχως ήττα (5-1-0) για τη Μπρόμλεϊ (6-3-9 εκτός), η οποία επικράτησε με 2-0 της Γκίσλεϊ και παρέμεινε –έστω και με λίγες ελπίδες- σε τροχιά πλέι-οφ. Ομάδες που παίζουν επιθετικά (24/36 αμφίσκορα οι γηπεδούχοι, 21/37 οι φιλοξενούμενοι), με τα πολλά γκολ να έχουν το προβάδισμα.

2882. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Ζωντανή στο κυνήγι της εξάδα η Ίπσουιτς παρά την πρόσφατη ήττα της. Στα κυβικά των γηπεδούχων η Μπλάκμπερν η οποία το τελευταίο διάστημα μακριά από το σπίτι της κερδίζει μονάχα με… αίτηση. Κίνητρο και φόρμα μας οδηγούν στον ασιατικό άσο -0,25 ο οποίος πληρώνει 1,975 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

576. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Αήττητη 17 σερί αγωνιστικές (12-5-0) η Πίτερχεντ (8-5-1) η οποία παραμένει σταθερά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πιο πρόσφατο θύμα της η Στενχάσουμιουρ (4-3-7) την οποία κέρδισε 1-4. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Στράνραερ η οποία βαθμολογικά διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, άσος.

578. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας Αμερικής, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η κάτοχος του τίτλου Κλαμπ Αμέρικα φιλοξενείται από τη Σάντος Λαγκούνα σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Σε καλό φεγγάρι και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι επίσης μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες, αρκετά ζόρικο ζευγάρι, δύσκολα προκύπτει κάτι, πάσο.

579. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Μέτριο το ξεκίνημα της Ινεπεντιέντε όσον αφορά το πρωτάθλημα Κολομβίας με τους γηπεδούχους να έχουν δώσει το βάρος στο Κόπα Λιμπερταδόρες, 1-1-1 (2-2 γκολ) ο απολογισμός τους μέχρι στιγμής, μόλις μια νίκη μακριά από την πρώτη θέση. Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση η Κομπρεσάλ (0-0-3) η οποία προέρχεται από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα σε Λιμπερταδόρες και πρωτάθλημα, ωστόσο ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά, πάμε παρακάτω.

580. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ – ΜΕΛΓΚΑΡ

Στο κόλπο της πρόκρισης παραμένει η Ιντεπεντιέντε η οποία μετράει 1-2-0 (2-2 γκολ), οι γηπεδούχοι για το εγχώριο πρωτάθλημα προέρχονται από δύο σερί νίκες και απέναντι στην αδύναμη Μελγκάρ (0-0-3) έχουν την ευκαιρία να πιάσουν τη δεύτερη θέση. Χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε, πάσο.

582. ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι αγνοούν τη νίκη τέσσερις αγώνες ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού, χωρίς νίκη στου ομίλους (0-1-2) βλέπουν το όνειρο της πρόκρισης να απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Σε αντίθετη τροχιά η Νασιονάλ η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου έχοντας πετύχει το απόλυτο με 3/3 νίκες κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της σε όλα (7-0 γκολ). Σωστά φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο δεν πρόκειται να πουν όχι στον βαθμό.

583. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς με τους γηπεδούχους (0-2-1) να επιθυμούν διακαώς τη νίκη έτσι ώστε να μπουν και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης. Οι «Αγιοι» δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους καθώς αγνοούν τη νίκη έξι σερί αγώνες (0-4-2) σε Αργεντινή και Λιμπερταδόρες. Σε καλύτερη μοίρα η Γκρέμιο η οποία με ρεκόρ 1-1-1 βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, αήττητη στα πέντε (2-3-0) πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους οι οποίοι φυσικά διαθέτουν ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ, σε αποδόσεις άνω του 1,80 ο άσος αποτελεί επιλογή.

577. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας Αμερικής, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα Μεξικού με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν το απόλυτο φαβορί. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη πέντε αγωνιστικές (0-2-3) με αποτέλεσμα να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι για ακόμα μια χρονιά αποτελούν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, διπλό.

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

3000. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα το ζευγάρι του τελικού. Η μεν Μπάγερν ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της πορεία από την Ευρωλίγκα κάτι που την καθιστά σίγουρα ένα εκ των φαβορί του τροπαίου αφού το επίπεδο των ομάδων -με εξαίρεση ίσως την τωρινή αντίπαλο της Γαλατάσαραϊ- στο Γιούροκαπ είναι σαφώς πιο χαμηλό. Στον προηγούμενο γύρο στον Γερμανικό εμφύλιο με την Άλμπα πήρε την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση και έτσι βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στις 8 καλύτερες ομάδες οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά από εκείνο το ματς ακολούθησαν δύο για το εγχώριο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Απολογισμός μία ήττα, τελείως αναπάντεχη από την προτελευταία στη βαθμολογία Μιτελντόιτσερ, και μια νίκη οριακή με τη Φρανκφούρτη την Κυριακή. Μέχρι στιγμής στο Eurocup έχει 3-1 ρεκόρ στο Μόναχο με 9, 14 και 15 πόντους διαφορά. Η Γαλατασαράϊ από την άλλη βρίσκεται εντός της Τουρκικής ελίτ παρέα με τη Φενέρμπαχτσε και την Εφές και κάτι άλλο πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου μάλλον θα συνιστά αποτυχία. Δύσκολο το εμπόδιο της Μπάγερν αλλά όχι αξεπέραστο, άλλωστε μετράει 3/4 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Βαυαρούς για την Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Πέσιτς διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση στο τουρνουά με 84,3 πόντους μ.ο. 12-6 το συνολικό της ρεκόρ στη διοργάνωση με 5/6 ήττες στα τελευταία εκτός έδρας της σκοράροντας μόνο σε ένα πάνω από 75 πόντους. Αν και θα θέλαμε λίγο χαμηλότερα το όριο των 156,5 πόντων η πρώτη σκέψη μας πηγαίνει στο over για δύο ομάδες που μπορούν να συνεισφέρουν να δούμε υψηλό σκορ.

3001. ΤΡΕΝΤΟ – ΜΙΛΑΝΟ

Μετά από τον Τουρκικό, τον Ρώσικο και τον Γερμανικό εμφύλιο της φάσης των 16 προέκυψε και ένας Ιταλικός στα προημιτελικά του Eurocup. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, από μία νίκη έχουν φέτος στο πρωτάθλημα, σε αμφότερες νίκησε ο γηπεδούχος με διαφορά 7 και 4 πόντων αντίστοιχα. Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για την Τρέντο που ηττήθηκε και την Κυριακή εντός έδρας από την Ρέτζιο Εμίλια και συμπλήρωσε έτσι 5 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Το αρνητικό της ρεκόρ επεκτάθηκε αφού στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις υπέστη 8 ήττες (2-8). Το εντός έδρας ρεκόρ της πάντως στο Eurocup είναι θετικότατο (7-2). Θεωρούμε πως το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα στην πλευρά της Αρμάνι Μιλάνο που πρόσφατα κατέκτησε το κύπελλο στην Ιταλία, έρχεται από 7 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εύκολα και με 2/2 νίκες τη Μπάνβιτ. Στα πέντε πιο πρόσφατα επίσης εμφανίζεται πολύ παραγωγική με 90 πόντους μ.ο. Εκτός έδρας στο συγκεκριμένο θεσμό έχει ρεκόρ 2-2 αφού ηττήθηκε από Άρη και Άλμπα στον όμιλο ενώ και οι δύο νίκες της ήρθαν με οριακή διαφορά (+1 και +3 πόντοι). Δε θα μας απασχολήσει το -3,5 χάντικαπ αλλά θα προτιμήσουμε την οριακή νίκη της με 1-5 και 6-10 πόντους αντίστοιχα που με συνδυαστικό ποντάρισμα στον Stoiximan δίνει 2,33 απόδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ