ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

583. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΦΟΡΦΑΡ

Εξάποντο παιχνίδι παραμονής αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται έξι βαθμούς πάνω από τη σημερινή τους αντίπαλο η οποία απέχει μόλις έναν από τη τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό. Αμφότερες έχουν να κερδίσουν πολύ καιρό με αποτέλεσμα να έχουν μπει για τα καλά στο… κόλπο του υποβιβασμού. Σωστά μοιρασμένο το σετ με τα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο, η Κάουντενμπιθ προέρχεται από τρία συνεχόμεναover2,5 &goal-goalκαι εντός έδρας μετράει 9/12 οver2,5, κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Φόρφαρ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 7/11over2,5 και 7/11goal-goal.

584. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Μόλις έναν βαθμό απέχει από την πρώτη προνομιούχο τετράδα η Άλμπιον Ρόβερς (5-2-4 εντός) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Στρανράερ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Μπρέχιν (2-2-8 εκτός) η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές (0-3-3), δικαιολογημένα φαβορί ο άσος ο οποίος σε αποδόσεις άνω του 2,00 αποτελεί επιλογή.

590. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για τη Μπέργουϊκ (4-3-4 εντός) η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Κλάιντ με την απόσταση της από τη τελευταία θέση να παραμένει στους δύο βαθμούς,goal-goalκαιover2,5 τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Νίκη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1) για τη Κουίνς Παρκ η οποία επικράτησε 0-1 στην έδρα της Άρμπροουθ, 7-2-3 (18-9 γκολ) το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων. Τον πρώτο λόγο έχουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μπορούν ακόμα να προλάβουν την πρώτη θέση.

591. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΚΛΑΪΝΤ

Πρώτη ήττα από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) για τη Στέρλινγκ Άλμπιον (6-2-4 εντός) η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της Ιστ Φάιφ, νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες (στις οποίες σκόραρε μόλις ένα γκολ) για την Κλάιντ η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μπέργουϊκ, 4-2-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 8 από τα 11 έκανε την εμφάνιση του τοunder2,5 και στα 7 τοnogoal. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, πάμε παρακάτω.

633. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν έχει να θυμάται καλές αναμνήσεις η Άρσεναλ από τις τελευταίες φορές που αντιμετώπισε τη Μπαρτσελόνα μετά τους ομίλους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο συνεχόμενες φορές (2010 & 2011) αποκλείστηκε από τη φάση των 16 και τα προημιτελικά αντίστοιχα ενώ πριν 11 χρόνια έχασε από τους «μπλαουγκράνα» και το τρόπαιο στον τελικό στο Παρίσι. Η Μπαρτσελόνα τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει τουλάχιστον μια ταχύτητα πάνω από όλες τις ομάδες, μην ξεχνάμε πως είναι αήττητη εδώ και 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (26-6-0). Όπως και οι προηγούμενες αναμετρήσεις τους ήταν πλούσιες σε φάσεις και γκολ, αυτό περιμένουμε να γίνει και στην πρώτη μονομαχία τους την Τρίτη. Η Άρσεναλ άλλωστε ποτέ δεν δεν θυσίασε το αγωνιστικό της στιλ για χάριν της σκοπιμότητας. Ο συνδυασμόςGG&over2,5, που επιβεβαιώθηκε στα πέντε προηγούμενα μεταξύ τους, στο 1,95 του Stoiximan , ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα, είναι μια καλή σκέψη ενώ στην ίδια απόδοση και στην ίδια εταιρία βρίσκουμε το 2 &over1,5 που δείχνει επίσης πολύ εφικτή επιλογή. Δωρεάν στοίχημα σε εξέλιξη μέχρι και 25 ευρώ προσφέρει η Bet365, διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της προσφοράς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

634. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τρομακτικά πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ωστόσο έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετές σημαντικές απουσίες. Οι Βαυαροί φαίνεται πως έχουν συμβιβαστεί με τους μακροχρόνιους τραυματισμούς με την απόδοση τους να παραμένει σε υψηλά στάνταρ, ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσουν οι Ιταλοί απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, οι φιλοξενούμενοι-κακά τα ψέματα-έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, στην απόδοση 1,825 το ασιατικό διπλό 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

635. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Ήττα ύστερα από αρκετό καιρό (3-1-0) για τη Μπρέιντρι Τάουν οποία έχασε 0-2 από τη Μπόρεχαμ, 7-4-4 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων,, στα 12 από τα 15 έκανε την εμφάνιση του τοunder2,5 και στα 11 τοnogoal. Από εμφατική νίκη 4-2 επί της δυνατής Γκρίμσμπι προέρχεται η Χάλιφαξ η οποία βρίσκεται οριακά εκτός των θέσεων του υποβιβασμού, 4-1-9 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, στα 9 από τα 14 έκανε την εμφάνιση του τοover2,5 και στα 9 τοgoal-goal. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι, η Χάλιφαξ αν και προέρχεται από μεγάλη νίκη μακριά από την έδρα της προβληματίζει αρκετά.

636. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Από τις 26/9 του 2015 έχει να ηττηθεί η Τσέλτεναμ η οποία παραμένει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 12-4-1 (33-10 γκολ) το εντός έδρας ρεκόρ της διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα, στα 10 από τα 17 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 9 τοnogoal. Οριακά εντός πλέι-οφ η Γκέιτσχεντ (7-2-5 εκτός, 8/15over2,5 και 9/15nogoal) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Όλντερσοτ. Πολύ δυνατοί οι γηπεδούχοι, ωστόσο οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων μας κάνουν λίγο επιφυλακτικούς, πάμε παρακάτω.

638. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Όλντριχαμ προέρχεται η Γκίσελι η οποία μέσα στο σπίτι της μετράει 6-3-5 (18-22 γκολ), 8/14under2,5 και 8/14nogoal. Στο κυνήγι της Τσέλτεναμ η Φόρεστ Γκριν η οποία μακριά από το σπίτι της μετράει 8-4-4 (23-19 γκολ), στα 9 από τα 16 έκανε την εμφάνιση του τοover2,5 και στα 9 τοgoal-goal. Σε αποδόσεις άνω του 2,00 το διπλό αποτελεί επιλογή.

639. ΤΟΡΚΙ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Ντέρμπι… ουραγών η συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας 0-1 στην έδρα της Μπόρεχαμ. Περίπου πέντε μήνες χωρίς νίκη η Γουέλινγκ η οποία μακριά από την έδρα της δεν βλέπεται, 2-3-10 ο εκτός έδρας απολογισμός της διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση με μόλις 8 γκολ ενεργητικό. Κανένας λόγος ενασχόληση με το συγκεκριμένο ματς, πάμε παρακάτω.

640. ΡΕΞΑΜ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Πέντε ματς αήττητη η Ρέξαμ (2-3-0) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 0-1 στην έδρα της Γουέλινγκ, 9-4-4 (38-22 γκολ) ο εντός έδρας απολογισμός της διαθέτοντας την πιο παραγωγική επίθεση, στα 13 από τα 17 έκανε την εμφάνιση του τοover2,5 και στα 11 τοgoal-goal. Προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα η Κιντερμίνστερ η οποία εντός έδρας μετράει 4-4-9 (18-24 γκολ) και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στην Τσέστερ, άσος.

641. ΜΠΕΡΙ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Παρότι έχανε με 0-2 από την Κόλτσεστερ, η Μπέρι (7-5-3 εντός) έκανε την ολική ανατροπή, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-2 και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Η Μπάρνσλεϊ (6-1-8 εκτός) απέδειξε πως η ήττα από την Τζίλιγχαμ ήταν μία κακή παρένθεση, επιστρέφοντας άμεσα στα τρίποντα με το δίκαιο 1-0 επί της Ντονκάστερ. Ανεβασμένες οι δύο ομάδες, όμως οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και για το λόγο αυτό τους στηρίζουμε.

642. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΟΛΝΤΑΜ

Έχασε την επαφή της με τις θέσεις των πλέι-οφ της Λιγκ 1 η Πιτέρμπορο, μετά τις δύο πρόσφατες ήττες της, στις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ δέχτηκε επτά τέρματα χωρίς καν να σκοράρει. Αν μη τι άλλο παλεύει με όλες της τις δυνάμεις η Όλνταμ, βελτιωμένη αρκετά τον τελευταίο καιρό, γνωστό πως για να την κερδίζει κάποιος όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της, πρέπει να φτύσει αίμα. Εμφανής και η βελτίωση στην αμυντική της λειτουργία (ένα γκολ παθητικό στα τελευταία τέσσερα ματς), μπορεί να πάρει κάτι από το ματς με την Πιτέρμπορο. Mια χαρά δείχνει το Χ2 (1,95/Bet365), εντός των επιλογών των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

643. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) συμπλήρωσε η Ροτσντέιλ (7-3-5 εντός) με το 2-2 στην έδρα της Μπράντφορντ. Στον αντίποδα, η Φλίτγουντ (2-4-9 εκτός) έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών (0-4-1), επικρατώντας με 2-1 της Σκάνθορπ, παίρνοντας βαθειά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων μας αποτρέπει από τον άσο, αλλά το ματς είναι τόσο αμφίρροπο στα μάτια μας, που ούτε η κόντρα θα μας απασχολήσει.

644. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Νίκη από αυτές που δίνουν άνοδο πανηγύρισε η Άκρινγκτον (7-4-2 εντός) στην έδρα της Όξφορντ την προηγούμενη εβδομάδα και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις τρεις αγωνιστικές. Σε ένα κακό ματς η Νοτς Κάουντι (4-4-7 εκτός) έχασε από τη Λέιτον Όριεντ με 0-1 και διατηρήθηκε στο μέσον της βαθμολογίας. Φαβορί ο άσος, όμως οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας συνήθως στέκονται αρκετά καλά.

645. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Σταθερά ανοδική η πορεία της Γουίμπλεντον (6-3-6 εντός), επικράτησε με 1-2 και στο τοπικό ντέρμπι της Μπαρνέτ, μετρώντας ρεκόρ 6-0-1 στα επτά τελευταία. Χωρίς να πείσει με την εμφάνισή της, η Καρλάιλ (4-6-4 εκτός) πήρε το τρίποντο κόντρα στη Στίβενεϊτζ με 1-0, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1). Δίκαιος ο άσος του 2,00, αξίζει να βρεθεί στις επιλογές μας.

647. ΕΞΕΤΕΡ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Γλίτωσε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της η Έξετερ (5-6-4 εντός), αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νιούπορτ, σε ένα ματς όπου ήταν αρκετά μέτρια στον αγωνιστικό χώρο και δεν άξιζε τίποτα. Παρότι βρίσκεται σε θέση απευθείας ανόδου, η Όξφορντ (9-4-2 εκτός) δε δείχνει να πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, χάνοντας δύο σερί ματς μπροστά στο κοινό της, με το δεύτερο από την Άκρινγκτον να την πονάει αρκετά. Μόνη λύση τοGG, αφού οι δύο ομάδες μετρούν 9/15 αμφίσκορα εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

648. ΓΕΟΒΙΛ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Μέσα από τα χέρια της έχασε τη νίκη κόντρα στην Πόρτσμουθ η Γέοβιλ (3-3-6 εντός), καθώς ισοφαρίστηκε στο 85’, ενώ ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Με το Γουέι στο τιμόνι, δεν έχει ήττα μπροστά στο κοινό της (2-3-0). Άξιζε το τρίποντο η Πλίμουθ (9-4-2 εκτός) στην έδρα της Κρόουλι, αλλά έμεινε στο 1-1, δεχόμενη την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι μετρούν 18/31 αμφίσκορα κα οι φιλοξενούμενοι 19/31, με τοGGνα αποτελεί διέξοδο στο συγκεκριμένο ματς.

649. ΓΙΟΡΚ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Άλλη μία ήττα μακριά από το σπίτι της γνώρισε η Γιορκ (5-3-7 εντός), με τις εκτός έδρας επιδόσεις της να της στερούν σε σημαντικό βαθμό τη βαθμολογική της ανάκαμψη. Μπροστά στο κοινό της μετράει 4-0-1 στα πέντε τελευταία ματς. Τρένο η Νορθάμπτον (10-3-2 εκτός), πηγαίνει φουλ για άνοδο, μετρώντας εννέα διαδοχικές νίκες και φυσικά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, απέχοντας δέκα βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Βελτιωμένη στο σπίτι της η Γιορκ, το διπλό δεν είναι για 1,80.

650. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Χωρίς αγώνα πέρασε το Σαββατοκύριακο η Μπέρμιγχαμ (7-2-6 εντός), με τελευταίο της δείγμα το στείρο 0-0 κόντρα στη Ρόδεραμ, όπου και συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1). Στο φινάλε απώλεσε το τρίποντο η Μπόλτον (0-4-12 εκτός), δεχόμενη την ισοφάριση από την ΚΠΡ στις καθυστερήσεις και παραμένει σε μειονεκτική θέση αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Μόλις χθες όμως υπήρξε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, κάτι που μπορεί να επιφέρει τόνωση ψυχολογίας στην ομάδα του Νιλ Λένον. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι τελευταία παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους, κάτι που αναμένεται να κάνουν και στο «Σεντ Άντριους».

651. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΛΒΣ

Με παιδική χαρά μοιάζει η άμυνα της Μπρέντφορντ στο 2016 και αυτός είναι ο κύριος λόγος της πτωτικής πορείας που πραγματοποιεί στο νέο έτος η ομάδα του Ντιν Σμιθ. Άλλωστε, η εστία της παραβιάστηκε σε όλα τα ματς πρωταθλήματος που έδωσε στο νέο έτος. Από την άλλη και η Γουλβς δε βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν, δεχόμενη γκολ με χαρακτηριστική άνεση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και αυτή από τις θέσεις των πλέι-οφ. Η κακή ανασταλτική λειτουργία των δύο ομάδων, αλλά και τα στατιστικά (20/32 αμφίσκορα οι γηπεδούχοι και 18/32 οι φιλοξενούμενοι), μας οδηγούν στοGG, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,83 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

652. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Εντυπωσιάζει με τον Τζόνσον στο τιμόνι η Μπρίστολ Σίτυ (4-6-6 εντός), κάνοντας το 2/2 με το νέο της τεχνικό στο ματς με τη Μίλτον Κέινς και πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη της. Με 3-0 έχανε στο ημίχρονο με την Κάρντιφ η Μπράιτον (4-10-2) και φυσικά δεν υπήρχε επιστροφή, χάνοντας με το βαρύ 4-1, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μετά τις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές (4-1-0). Σε ανοδική τροχιά οι γηπεδούχοι, βρήκαν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και κόντρα σε μία ομάδα που τελευταία είναι ή του ύψους ή του βάθους, μπορούν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Κλείνουμε προς την έδρα.

653. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Τις εννέα αγωνιστικές δίχως ήττα συμπλήρωσε η Μπέρνλι, η οποία εξακολουθεί να σκοράρει ακατάπαυστα, διαθέτοντας την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με 50 γκολ ενεργητικό. Μεγάλη δύναμη αντλεί μπροστά στο κοινό της, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση. Το αήττητο σερί 13 παιχνιδιών της Νότιγχαμ έσπασε πριν δέκα μέρες, με το Σαββατοκύριακο να περνάει δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις και τη Φόρεστ να παραμένει κολλημένη στο μέσον της βαθμολογίας και μακριά από τα πλέι-οφ. Να διατηρηθεί στην πρώτη δυάδα επιθυμεί η Μπέρνλι, η οποία στο σπίτι της είναι ικανή να καθαρίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, με τον -0,5 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,875 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

654. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΧΑΛ

Η Χαλ δεν άφησε ιδιαίτερες δυνάμεις στο ματς με την Άρσεναλ κάνοντας εκτεταμένο rotation, η προϊστορία είναι καταλυτική στα ματς κόντρα στην Ίπσουιτς και ο Μπρους δεν πρόκειται να ρισκάρει αμυντικά όπως κάνει άλλωστε σε όλα τα εκτός έδρας ματς. Ξεκάθαρο προβάδισμα στο under του 1,61 ή το NG του 1,80 με τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας ματς των πρωτοπόρων να επιβεβαιώνουν την σχετική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

655. ΛΙΝΤΣ – ΦΟΥΛΑΜ

Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, η Λιντς μετράει 13/16 under στο Έλαντ Ρόουντ ενώ η Φούλαμ έχει 11/16 over στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Πάντα σε τέτοια ματς ο γηπεδούχους καθορίζει τον ρυθμό και αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι η Λιντς δεν σκοράρει στα τελευταία δύο ματς το under του 1,925 έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να επαληθευτεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

656. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Δείχνει να «μπούκωσε» η Μίντλεσμπρο εδώ και 40 μέρες, αγνοεί το τρίποντο της νίκης για πέντε αγωνιστικές (0-3-2) και έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Από μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Μπράιτον έρχεται η Κάρντιφ, μείωσε την απόστασή της από τα πλέι-οφ στους τέσσερις βαθμούς και θέλει να συνεχίζει την ανοδική της πορεία (3-3-0 τα πρόσφατα έξι). Δεν είναι με τίποτα για 1,70 ο άσος, έχει αρκετές τύχες για να πάρει έστω τον πόντο η Κάρντιφ. Στο 2,15 το Χ2 (Bet365), δεν γίνεται να αγνοηθεί.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

657. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-2-0), η Μίλτον Κέινς (6-2-8 εντός) χάλασε την πολύ καλή εικόνα της, χάνοντας με 0-2 από τη Μπρίστολ Σίτυ. Σε ένα μέτριο ματς, η Χάντερσφιλντ (4-4-8 εκτός) ήταν αυτή που χαμογέλασε, επικρατώντας με 1-0 της Γουλβς και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Σε χαμηλό τέμπο κύλησαν τα δύο «κολλητά» της τρίποντα, όπως και τα τέσσερα τελευταία ματς των Ντονς, οι οποίοι έχουν και 20/32under2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα. Επιλογή τα λίγα τέρματα.

658. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Τρίτη διαδοχική νίκη για την Πρέστον (6-6-4 εντός) το 1-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώνει σιγά-σιγά στη βαθμολογία, φτάνοντας στο -8 από τα πλέι-οφ. Ούτε στο τοπικό ντέρμπι με τη Φούλαμ έβγαλε αντίδραση η Τσάρλτον (2-3-11 εκτός), χάνοντας με κάτω τα χέρια (3-0) και παραμένει κολλημένη στο βυθό της Τσάμπιονσιπ. Τα μαύρα της τα χάλια έχουν οι φιλοξενούμενοι, με τον άσο να έχει σαφές προβάδισμα, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις.

659. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΚΠΡ

Στην έδρα της Πρέστον έσπασε το αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (5-2-0) της Σέφιλντ ΓουένσντεΪ (10-5-1 εντός), χάνοντας με 1-0, όμως διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας (+4) από την έβδομη θέση. Στο τέλος έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας η ΚΠΡ (4-5-7 εκτός) κόντρα στη Μπόλτον, με τους Λονδρέζους να έχουν μόλις μία ήττα στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος (2-4-1). Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι με το Χάσελμπαϊνκ στον πάγκο δείχνουν πολύ καλύτερα στοιχεία και για το λόγο αυτό θα αποφύγουμε τον άσο.

691. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Από δεύτερη σερί ήττα προέρχεται η Άρμπροουθ (4-2-6 εντός) η οποία έχασε 0-1 εντός από την Κουίνς Παρκ, στους 8 πόντους πλέον η διαφορά από την ουραγό και σημερινή της αντίπαλο Ιστ Στέρλινγκ. Οι φιλοξενούμενοι ύστερα από δύο θετικά αποτελέσματα (1-1-0) γνώρισαν εντός έδρας ήττα 0-1 από την Αννάν Αθλέτικ με αποτέλεσμα να παραμείνουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, 6-0-6 (17-23 γκολ) ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 9 από τα 12 επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Σωστά φαβορί ο άσος δίχως όμως στοιχηματική αξία.

692. ΝΤΑΝΤΙ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Αναμέτρηση για το κύπελλο Σκωτίας με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει 0-0, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι.Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση, φυσικάpregameδεν υπάρχει καμία αξία στον άσο.

693. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Από εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μάδεργουελ προέρχεται η Πάρτικ Θιστλ η οποία παρέμεινε για δεύτερο σερί ματς αήττητη, 4-2-5 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 6 από τα 11 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 7 τοnogoal. Νίκη και για τη Σεντ Τζόνστον η οποία κέρδισε επίσης 2-1 τη Μάδεργουελ, 5-0-7 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, στα 9 από αυτά έκανε την εμφάνιση του τοover2,5 και στα 9 το αμφίσκορο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν ξεκούραστοι καθώς το τελευταίο τους παιχνίδι το έδωσαν πριν 20 μέρες. Ένα κλικ δεξιά κοιτάμε, ωστόσο τα γκολ μπορούν να αποτελέσουν ασφαλέστερη επιλογή με τοover2 στηνBet365 να πληρώνει 1,80.

807. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Ίσως δικαιούταν κάτι παραπάνω η Μπαρνέτ (8-3-4 εντός) στο παιχνίδι με τη Γουίμπλεντον, όπου και μπήκε τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Κόλλησε στο 1-1 με τη Γέοβιλ η Πόρτσμουθ (6-6-2 εκτός), συνεχίζοντας με μία νίκη στα τελευταία πέντε της παιχνίδια (1-2-2). Κανένας λόγο να δίνονται τόσο ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι. Όσο αλλοπρόσαλλοι και αν είναι οι γηπεδούχοι, δε μπορεί να αγνοηθεί ο +0,75 ασιατικός άσος.

1636. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Αποδοκιμασίες, γκρίνιες, αλλά και ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της ομάδας από τους οπαδούς της ίδιας περιελάμβανε το πρόγραμμα μετά την ήττα της Γκρίμσπι (10-5-2 εντός) από τη Χάλιφαξ με 4-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Χαρστ παραμένει στην τρίτη θέση, χωρίς καμία ελπίδα όμως για απευθείας άνοδο. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το τελευταίο διάστημα η Γουόκινγκ (6-2-8 εκτός), αγνοώντας τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3), με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της να είναι η ήττα από τη Μπρόμλεϊ (2-1). Δεν είναι καλό το κλίμα στους γηπεδούχους, δεν πείθουν και οι φιλοξενούμενοι για κόντρα. Πάμε παρακάτω, αφού πρώτα αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο για τοFATrophy.

695. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Μετριότατη σεζόν πραγματοποιεί η Ρέντινγκ στην Τσάμπιονσιπ, όπου πιθανότατα έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον, βρισκόμενη μακριά από τους στόχους της. Ως εκ τούτου, το μυαλό της είναι αποκλειστικά στο κύπελλο, όπου έφτασε στα προημιτελικά για τέταρτη φορά στα τελευταία επτά χρόνια. Μάχη για τη σωτηρία δίνει η Ρόδεραμ, η οποία πήρε τον πολύπειρο Νιλ Γουόρνοκ προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Ο 68χρονος τεχνικός έχει ως πρώτο του μέλημα να διορθώσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, κάτι που έδειξε να πετυχαίνει σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό στα δύο πρώτα του παιχνίδια. Σε χαμηλό τέμπο πηγαίνει όλα της τα ματς η Ρέντινγκ, λογικά θα ακολουθήσει και η Ρόδεραμ, με τοunder2,5, το οποίο ευνοείται και από τα στατιστικά των γηπεδούχων, να αποτελεί επιλογή του Betol σε απόδοση 1,775 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1726. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Δεν έχουν μπει με το καλύτερο δυνατό τρόπο οι δύο ομάδες, αναμενόμενο βέβαια καθώς διαθέτουν δύο από τα πιο αδύναμα ρόστερ του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τους παιχνίδι ηττήθηκαν εύκολα 4-1 στην έδρα της Χουστίθια με την Τέμπερλεϊ να χάνει επίσης 0-1 από τη Λανούς. Η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο.

702. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Πρεμιέρα στο στη φάση των ομίλων για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ήττα 2-0 στην έδρα της Ντέλφιν τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα ωστόσο με όπλο το υψόμετρο θέλουν να μπουν με το δεξί στον θεσμό. Αήττητη (3-1-0) στη νέα σεζόν η Σαν Λορέντζο η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι υπέταξε με 3-2 και τη Βελέζ. Φαβορί ελέω υψομέτρου οι γηπεδούχοι, ποιοτικά ένα κλικ πάνω οι «άγιοι», πάσο.

1725. ΛΑΝΟΥΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Ισόβαθμες στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα οι δύο ομάδες καθώς έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα με 3/3 νίκες. Η Λανούς στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Τέμπερλεϊ ενώ η Τουκουμάν 2-01 εντός έδρας της Ουνιόν Προβάδισμα δίνουμε στους πιο έμπειρους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν ποιοτικότερο ρόστερ.

1729. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχει πετύχει η Αλντοσίβι η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Αρχεντίνος. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Τίγκρε προέρχεται η Εστουδιάντες η οποία μετράει 1-1-1 (2-3 γκολ), όλαunder2,5. Πολύ νωρίς για να στηρίξουμε εκτός έδρας τους «φοιτητές» οι οποίοι δεν έχουν δείξει ακόμα σημάδια σταθερότητας, πάμε παρακάτω.

587. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πρεμιέρα στο στη φάση των ομίλων για τις δύο ομάδες, τελευταίο επίσημο παιχνίδι των γηπεδούχων ήταν πριν δύο εβδομάδες για τα προκριματικά του θεσμού όταν και ηττήθηκα 2-1 στην έδρα της Καράκας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους φετινή ήττα καθώς έχασαν 2-0 στην έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα. Αρκετά αναξιόπιστοι οι γηπεδούχοι, μονάχα στα λίγα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε.

709. ΑΤΛΑΝΤΕ – ΒΕΝΑΝΤΟΣ

Προτελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων για το κύπελλο Μεξικού.Φαίνεται πως βρίσκει ρυθμό η Ατλάντε, καθώς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Λίγκα Ασένσο αγνοεί την ήττα (2-1-0), σκαρφαλώνοντας παράλληλα στο βαθμολογικό πίνακα. Δύο βαθμούς πίσω της βρίσκεται η Βενάντος, η οποία έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως στο κύπελλο βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά. Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο, βρισκόμενη στο +1 από την Κρουζ Αζούλ και σίγουρα το κίνητρο είναι με το μέρος της, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν –ουσιαστικά- αποκλειστεί. Η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στα δεξιά του σετ.

710. ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ – ΧΟΥΑΡΕΣ

Μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, η Λεόνες έβγαλε αντίδραση, επικρατώντας με 3-0 της Σελάγια και διατηρήθηκε στην κορυφή της Λίγκα Ασένσο. Μακριά από τους στόχους της η Χουαρές, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2) και παραμένει κολλημένη στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα της ίδιας κατηγορίας. Στο κύπελλο οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, ο νικητής διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του τόσο για την πρωτιά, όσο και για την πρόκριση ως μία εκ των δύο καλύτερων δεύτερων ομάδων των έξι ομίλων. Σε ένα ματς όπου η ισοπαλία δε βολεύει ιδιαίτερα κανέναν από τους δύο αντιπάλους, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, τόσο γιατί παίζουν μπροστά στο κοινό τους, όσο και για τη γενικότερη εικόνα που δείχνουν στο ξεκίνημα της σεζόν.

711. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Απογοητευτική η παρουσία της Βερακρούζ στο πρωτάθλημα της Πριμέρα, όπου αγνοεί τη νίκη στις πρώτες επτά αγωνιστικές (0-3-4), όμως στο κύπελλο προπορεύεται στον όμιλο, έχοντας δύο βαθμούς πίσω της τη Λόμπος. Κακό ξεκίνημα και για την Τζαγκουάρες στο πρωτάθλημα, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς περισσότερους από τη Βερακρούζ (1-2-3), ενώ στο κύπελλο είναι ουραγός και χωρίς καμία ελπίδα πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι με νίκη μπορεί να κλειδώσουν την πρόκριση, αν τα ξημερώματα της Πέμπτης η Λόμπος δεν κερδίσει την Αλεμπρίχες, όμως σίγουρα θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για το κύπελλο, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο.

714. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΚΛΑΜΠ ΣΕΛΑΓΙΑ

Στα χαμηλά στρώματα της Λίγκα Ασένσο βρίσκεται η Ατλέτικο Σαν Λουίς, πραγματοποιώντας μία μετριότατη πορεία έως τώρα (1-2-4). Στον αντίποδα, η Σελάγια τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα, κατέχοντας την τέταρτη θέση της κατηγορίας, όμως στο τελευταίο της ματς διασύρθηκε με 3-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Λεόνες. Στο κύπελλο η εικόνα των δύο ομάδων είναι διαφορετική. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν ακόμα και την πρώτη θέση, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παραμένουν ουραγοί, έχοντας χάσει ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες τους για πρόκριση. Το κίνητρο είναι με την έδρα, όμως οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια για να στηρίξουμε τον άσο.

715. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΚΑΦΕΤΑΛΕΡΟΣ ΝΤΕ ΤΑΠΑΤΣΟΥΛΑ

Στις τέσσερις αγωνιστικές έφτασε το αήττητο σερί της Κρουζ Αζούλ στην Πριμέρα (2-2-0), όπου δείχνει σημάδια ανάκαμψης, κερδίζοντας όμως μόνο εντός έδρας. Μετά την ήττα της πρεμιέρας, η Καφεταλέρος ξύπνησε για τα καλά και με σερί έξι νικών σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ασένσο. Στο κύπελλο οι γηπεδούχοι απέχουν ένα βαθμό από την πρώτη θέση, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά και ως μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες. Χωρίς καμία ελπίδα οι φιλοξενούμενοι, λογικά θα επιβεβαιωθεί ο άσος, αλλά σε τόσο χαμηλές τιμές δε μπορούμε να ασχοληθούμε.

716. ΜΙΝΕΡΟΣ ΝΤΕ ΖΑΚΑΤΕΚΑΣ – ΝΕΚΑΞΑ

Την πρώτη της νίκη (1-5-1) στη Λίγκα Ασένσο πανηγύρισε η Μινέρος τα ξημερώματα της Κυριακής και πήρε σημαντική ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, η Νεκάξα επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο γκέλες και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας στην ίδια κατηγορία. Στο κύπελλο όμως, οι δύο αντίπαλοι καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του ομίλου και σίγουρα καμία δε θα θελήσει να ρισκάρει, με την τακτική να παίζει πρωτεύοντα ρόλο στο παιχνίδι. Δίνουμε προβάδισμα στα λίγα γκολ.

717. ΜΟΥΡΤΣΙΕΛΑΓΚΟΣ – ΚΟΡΑΣ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν πείθουν στο ξεκίνημα της Ασένσο, με τους Μουρτσιελάγκος να βρίσκονται στην τελευταία θέση και την Κόρας μόλις τρεις βαθμούς ψηλότερα. Στο κύπελλο οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αντίστοιχη πορεία, παραμένοντας ουραγοί στον όμιλο και με μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, ενώ οι φιλοξενούμενοι καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση και για την ώρα βρίσκονται μέσα στις δύο καλύτερες δεύτερες των έξι ομίλων, έχοντας συγχρόνως σημαντικές ελπίδες για την πρωτιά, αφού περιμένουν απώλεια βαθμών της Τιχουάνα με την Άτλας. Μονόπλευρο το κίνητρο, με το διπλό να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά σίγουρα το σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ