ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (1/12). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

1355. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στη Φούτμπολ Λιγκ έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Αχαρναϊκό, ο όποιος την Κυριακή έχει πολύ δύσκολο ματς με τα Τρίκαλα και ενδεχομένως να μην τα δώσει όλα στο κύπελλο που δεν αποτελεί προτεραιότητά του. Δεν χωράει αμφισβήτηση η ανωτερότητα του ΠΑΣ σαν σύνολο, στο χέρι του και μόνο να πάρει τη νίκη. Κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό το 2,08 του ΟΠΑΠ για τρίποντο του ΠΑΣ, το οποίο αποτελεί και επιλογή του DSuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1320. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Πανθρακικός το Σάββατο, επικρατώντας με 1-2 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και επιβεβαίωσε πως είναι βελτιωμένος στα τελευταία του παιχνίδια. Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός Βόλου, διέλυσε με 5-1 τον Πανελευσινιακό και επέστρεψε στα τρίποντα στη Φούτμπολ Λιγκ. Με ήττα ξεκίνησαν οι δύο ομάδες τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο, οπότε αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση θα πρέπει να πάρουν αυτό το ματς. Στην ουσία όμως καμία δεν καίγεται για το συγκεκριμένο θεσμό, αφού το μυαλό τους είναι στο πρωτάθλημα και λογικά θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές. Πάμε παρακάτω.

1369. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Τέταρτος γύρος για το κύπελλο Ιταλίας. Νοκ-άουτ παιχνίδια, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-3-5) και τέσσερις διαδοχικές ήττες συμπλήρωσε η Σπέτσια στο πρωτάθλημα, χάνοντας στο τελευταίο με 0-1 από την Κροτόνε στο ντεμπούτο του Ντι Κάρλο στον πάγκο της. Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η Σαλερνιτάνα κόντρα στην Προ Βερτσέλι, χάνοντας με 1-2 και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Με πολυτέλεια μοιάζει το κύπελλο για τις δύο ομάδες, όμως θα δώσουμε ένα προβάδισμα στη Σπέτσια, η οποία είναι ανώτερη ομάδα και έχει μεγάλη ανάγκη μία νίκη για να πάρει και πάλι τα πάνω της.

1371. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Με άνεση επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα ο Πανιώνιος το Σάββατο και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στη Σούπερ Λιγκ. Έχασε και στις Σέρρες η Ζάκυνθος, με αποτέλεσμα να μπλέξει για τα καλά αναφορικά με την παραμονή της στη Φούτμπολ Λιγκ. Μετά το διπλό στο Αγρίνιο για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου, ο Πανιώνιος με νίκη κόντρα στους νησιώτες εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση, την ώρα που η ομάδα του Ιονίου θα ψάξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να τα δώσει όλα κόντρα στον Παναιτωλικό την τελευταία αγωνιστική. Εύκολα ή δύσκολα οι Νεοσμυρνιώτες θα πάρουν το τρίποντο, όμως οι αποδόσεις του άσου δε μας απασχολούν.

1370. ΛΑΜΙΑ 1964 – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άπαντες στη Λαμία έχουν στο μυαλό τους ακόμα το παιχνίδι με την Κέρκυρα και την άδικη –όπως τη χαρακτηρίζουν- ήττα στο νησί του Ιονίου, με το Γιώργο Βαζάκα να πραγματοποιεί εκτεταμένο ροτέισον στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση και τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό σε συνδυασμό με το γεγονός πως η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου αποτελεί τον ελάχιστον στόχο στο θεσμό, καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη νίκη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Σαφής και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τον DSukerνα προλαβαίνει το διπλό σε απόδοση 1,90 στον Stoiximan, πριν αυτό καταρρεύσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1379. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Από δύο σερί εντός έδρα ήττες προέρχεται η Νιετσιέτζα η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα έχασε 3-5 από την πρωτοπόρο Πιάστ, 3-2-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, under 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, τα 3 μάλιστα και no goal. Τα εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-6) συμπλήρωσε η Σλασκ η οποία προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Πογκόν. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους μετράνε 1-2-5, στα 5 από τα 8 επιβεβαιώθηκε το under 2,5, όπως και στα 5 από τα τελευταία τους 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, τα τέσσερα μάλιστα no goal. Σύμμαχος με τα λίγα γκολ αναμένεται να είναι ο καιρός καθώς στη περιοχή αναμένεται έντονη χιονόπτωση, ο συνδυασμός του under 2,5 με το no goal στην απόδοση της 2.10 της Βet365 φαίνεται πως έχει πολύ καλές τύχες.

1380. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) για την Ρουχ η οποία έχασε με κατεβασμένα χέρια 3-0 στην έδρα της Πιαστ, 5-1-3 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, over 2,5 τα 3 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από εντός έδρας ήττα 0-2 προέρχεται και η Κορόνα, δεύτερη στη σειρά μετά το 1-0 στη Γιαγκελόνια. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-2-4, τα 7 από τα 8 under 2,5. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, παρόλα αυτά τα λίγα γκολ έχουν και εδώ τον πρώτο λόγο.

1375. ΤΟΡΙΝΟ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Τέταρτος γύρος για το κύπελλο Ιταλίας. Νοκ-άουτ παιχνίδια, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Μετά το διπλό στο Μπέργκαμο, η Τορίνο επικράτησε και της Μπολόνια με 2-0, δείχνοντας πως ξεπέρασε την κρίση. Πήρε το ντέρμπι με την Πεσκάρα η Τσεζένα το Σάββατο και μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δε θα αδιαφορήσουν για το θεσμό του κυπέλλου και αναμένεται να πάρουν την πρόκριση.

1381. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Ο Ηρακλής μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και το πριμ των 100.000 ευρώ από το Σπύρο Παπαθανασάκη έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και κόντρα στην Καρδίτσα θέλει το τρίποντο –πιθανόν με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ- ώστε να κάνει άλμα πρόκρισης. Η Αναγέννηση όσο εντυπωσιάζει εντός, άλλο τόσο απογοητεύει εκτός έδρας, σκοράροντας μόνο κόντρα στον ουραγό της Φούτμπολ Λιγκ Πανελευσινιακό μακριά από το σπίτι της. Δύσκολα θα τη δούμε να βρίσκει δίχτυα στο «Καυταντζόγλειο», με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα. Στο 2,02 του Stoiximanεπέλεξε τη νίκη του «Γηραιού» σε συνδυασμό με ανέπαφη εστία ο DSuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1384. ΑΝΖΕ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Καλοδουλεμένο και σφιχτό σύνολο η Ανζέ, διόλου τυχαία η πορεία της μέχρι τώρα όπου μετά από 15 αγωνιστικές φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα στη Γαλλία. Για την Παρί τα λόγια περιττεύουν, μπορούν να της δώσουν το πρωτάθλημα προκαταβολικά από τώρα. Αυτή τη φορά πάντως περιμένουμε να μην είναι τόσο υπερηχητική και παραγωγική όπως συνήθως με τον συνδυασμό 2 &under3,5 που έχει επιβεβαιώσει στις 6/7 εκτός έδρας νίκες της να πληρώνει 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1385. ΛΟΡΙΑΝ – ΝΙΣ

Το 8ο σερί αμφίσκορο αποτέλεσμα έφερε η Λοριάν που αναδείχτηκε ισόπαλη στην Κορσική με την Γκαζελέκ Αζαξιό. Στο «Μοστουάρ» παραδοσιακά εμφανίζεται ακόμα πιο ισχυρή οδηγώντας πολύ συχνά τα παιχνίδια της στα πολλά γκολ. Η Νις φέτος έχει αλλάξει τροπάριο, αξιόπιστη σταover,φέρνει μέχρι στιγμής τα περισσότερα (10/15) στην κατηγορία έχοντας επιπλέον την 2η πιο παραγωγική επίθεση στη Γαλλία. Σε ελκυστική απόδοση (2,025) βρίσκουμε τοoverστην Bet365για δύο ομάδες που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και στα μετόπισθεν έχουν αδυναμίες, η απουσία του Μπεν Αρφά στρέφει τους Young Guns στον ασιατικό άσο -0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1389. ΡΕΟΥΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «32» του κυπέλλου Ισπανίας. Διπλά παιχνίδια, όπου ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οκτώ παιχνίδια δίχως ήττα (5-3-0) συμπλήρωσε η Ρέους και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της χωρίς να δεχτεί γκολ πανηγύρισε το Σάββατο η Ατλέτικο κόντρα στην Εσπανιόλ, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Χαοτική η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως ο Σιμεόνε πιθανότατα θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ υπάρχει και η ρεβάνς. Εξαιρετικές αμυντικά οι δύο ομάδες, αναμένουμε παιχνίδι με λίγα γκολ.

1395. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Ζαγκμπέλιε η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδια της για το πρωτάθλημα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κορόνα επικρατώντας 0-2, 3-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, τα 4 από τα 8 over 2,5. Επιτέλους νίκη για τη Γιαγκελόνια η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας επίσης της Κορόνα. Ανύπαρκτοι μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι καθώς μετράνε 1-2-4, τα 5 από τα 7 over 2,5. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο με τα γκολ επίσης να έχουν καλές προοπτικές.

1394. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Γκόρνικ η οποία αναδείχθηκε εντός έδρας ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την Λέτζνα, δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Βίσλα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-5-3, τα 6 από τα αυτά under 2,5, αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία τους έξι παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας δεν είχαν παραπάνω από 2 γκολ. Τέταρτη σερί νίκη για τη Πιάστ η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση οδηγώντας τη κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας μάλιστα απόσταση ασφαλείας 10 βαθμών από τη δεύτερη Λέγκια. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 5-1-2, over 2,5 τα 5 από τα 8. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως οι δύο ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις, δεν θα μας φανεί περίεργη κάποια έκπληξη γι’ αυτό και θα απέχουμε.

1396. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (4-0-1) για τη Μπέρτον (6-2-1 εντός), αυτή τη φορά ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Κόλτσεστερ, διαλύοντας τη με 5-1 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σε ανοδική τροχιά και η Μίλγουολ (4-3-2 εκτός), η οποία επικράτησε με το φτωχό πλην τίμιο 1-0 της Μπέρι και πλέον απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρώτη εξάδα, μετρώντας μόλις μία ήττα εδώ και οκτώ αγωνιστικές (5-2-1). Οι δύο ομάδες δε διαφέρουν σημαντικά, ενώ βρίσκονται και σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Οι αποδόσεις θα μπορούσαμε να πούμε πως αδικούν τους φιλοξενούμενους, όμως δύσκολα μπλέκει κανείς με τέτοιο ματς.

1397. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Το πάλεψε πολύ κόντρα στην Τζίλιγχαμ και δικαιώθηκε η Σριούσμπερι (3-1-5 εντός), παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2, αντιμετωπίζοντας όμως και πάλι πολλά αμυντικά προβλήματα, καθώς δέχεται γκολ στα 9/10 τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος. Σοβαρότατη για ακόμα μία φορά η Γουόλσολ (5-3-1 εκτός), επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Μπράντφορντ με 2-1 το Σάββατο και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας. Το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της Λιγκ 1 διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να περάσουν νικηφόρα και από το σπίτι της Σριούσμπερι. Επιλογή το -0,25 ασιατικό διπλό.

1404. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΧΑΛ

Προημιτελικά Λιγκ Καπ. Μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Εξακολουθεί να μην πατάει καλά αμυντικά η Μάντσεστερ Σίτι, δέχτηκε ξανά γκολ στην έδρας της στο ματς με τη Σαουθάμπτον, όμως η επιθετική της δύναμη καταφέρνει μέχρι τώρα να καλύπτει τις όποιες αμυντικές «ανορθογραφίες». Δεν θα «μασήσει» η Χαλ, το απέδειξε ήδη δις κόντρα σε Σουόνσι και Λέστερ, έστω και αν αγωνιζόταν στο γήπεδό της. Ιδιαίτερα τέτοια παιχνίδια του Λιγκ Καπ, δεν θα κακίσουμε όποιον ψάξει την καλοπληρωμένη κόντρα του φαβορί, όμως επειδή η Σίτι είναι… η Σίτι με τη γνωστή μεσοεπιθετική της ποιότητα που στη μέρα της μπορεί να βάλει πέντε και έξι γκολ, θα πάμε με τις αποδόσεις αουτσάιντερ του GG (2,10/Bet365), περιμένοντας από τη Χαλ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αξιοπρόσεκτο επίσης και το 2,40 της ίδιας εταιρείας για το συνδυασμό GG & over 2,5 (2,40). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1406. ΣΤΟΟΥΚ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Τις κακές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών θύμισε η Στόουκ κόντρα στη Σάντερλαντ το Σάββατο, έχοντας για ακόμα μία φορά αρκετά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Μόλις μία ήττα έχει εδώ και δυόμιση μήνες η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στις τέσσερις αναμετρήσεις της για το Λιγκ Καπ. Στο συγκεκριμένο θεσμό πέταξε με εμφατικό τρόπο εκτός συνέχειας τις Νιούκαστλ και Άρσεναλ και φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί με τις ομάδες της Πρέμιερ κόντρα στους «Potters». Σε απόδοση 2,05 προσφέρεται το Χ2, το οποίο αποτελεί επιλογή στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1405. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Χωρίς να πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, η Μίντλεσμπρο είναι άκρως αποτελεσματική έως τώρα, ούσα στο -2 από την κορυφή της Τσάμπιονσιπ, μετρώντας ρεκόρ 5-0-1 στα έξι τελευταία της παιχνίδια, με τις 4/5 νίκες να συνδυάζονται και με ανέπαφη εστία. Σοκ υπέστη η Έβερτον κόντρα στη Μπόρνμουθ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 98΄και αφού είχε προηγηθεί με 0-2 (25΄) και 2-3 στο 96΄! Ο Μαρτίνεθ συνηθίζει να χρησιμοποιεί βασικούς στο Λιγκ Καπ, κάτι που αναμένεται να κάνει και στο «Ριβερσάιντ». Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, λόγω έδρας και μόνο θα δώσουμε ένα κλικ παραπάνω στη Μπόρο.

1399. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε μακριά από το γήπεδο της η Μπρίστολ (2-1-6 εντός), όμως ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Έξετερ. Το εντυπωσιακό με τους Ρόβερς είναι πως στο σπίτι τους έχουν συγκεντρώσει μόλις τους 7 από τους συνολικά 27 βαθμούς τους. Προηγήθηκε με 2-0 της Πόρτσμουθ, αλλά ισοφαρίστηκε στην έναρξη της επανάληψης η Γουίκομ (5-3-1εκτός) σε 2-2, όμως παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι (2-3-0). Οι επιδόσεις των Ρόβερς στο Μπρίστολ και η αρκετά καλή εικόνα της Γουίκομ το τελευταίο διάστημα μας οδηγούν στην κόντρα του άσου.

1398. ΜΟΡΚΑΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Την τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-1-4) γνώρισε η Μόρκαμ (3-0-6 εντός), αυτή τη φορά με 4-3 από τη Στίβενεϊτζ, με αποτέλεσμα να κατρακυλάει συνεχώς στη βαθμολογία, αλλά έχει μία ασφαλή απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις. Εξαιρετική η Ντάγκεναμ (2-3-4 εκτός) κόντρα στην Πλίμουθ, όμως στάθηκε άτυχη δεχόμενη την ισοφάριση στο φινάλε της αναμέτρησης. Απέδειξε πάντως πως η νίκη επί της Γουίμπλεντον δεν ήταν τυχαία και πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί δίχως αμφιβολία στο Χ2.

1419. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Εκθαμβωτική η Ρέιτζερς (6-0-0 εντός) το Σάββατο, όπου διέλυσε με 4-0 τη Σεντ Μίρεν και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Η Νταμπάρτον (1-1-4 εκτός) πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Ρέιθ Ρόβερς στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως έχανε με 3-0, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Οι 5/6 εντός έδρας νίκες της Ρέιντζερς συνοδεύτηκαν με over 2,5 και θεωρούμε πως θα επικρατήσει και της Νταμπάρτον με πολλά γκολ.

1420. ΝΑΝΤ – ΛΥΩΝ

Ναντ και Λυών δε βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, αφού μετρούν μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια τους. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται χαρακτηριστικά στο σκοράρισμα, έχοντας την τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι βασίζονταν στην άμυνα τους μέχρι πριν δύο αγωνιστικές και είναι ξεκάθαρο πως μόνο αν τη βελτιώσουν και πάλι θα μπορούν να ανακάμψουν. Αναμένουμε ακόμα ένα κλειστό ματς στη Νάντη, με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα. Σε απόδοση 1,80 βρίσκουμε τοunder 2,25 στηνBet365. Με 0% γκανιότα προσφέρεται το παιχνίδι στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1424. ΛΑΒΑΛ – ΜΠΡΕΣΤ

«Μάστερ» στις ισοπαλίες η Λαβάλ καθώς μετράει πέντε στα τελευταία της έξι παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Εβιάν με 0-0, 2-1-4 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 4 από τα 7 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Μπρεστ η οποία προέρχεται από εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Σοσό παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (2-1-0), 1-3-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 5 under 2,5, no goal τα τρία τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Σωστά μοιρασμένο το σετ με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο.

1425. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΝΙΟΡ

Δυνατή σφαλιάρα για τους νεοφώτιστους οι οποίοι γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα 5-0 από την Μετς επιστρέφοντας έτσι στη πραγματικότητα, 5-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων, τα 6 over 2,5. Πέντε παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Νιορ η οποία προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, πιο πρόσφατη αυτή εντός έδρας χωρίς τέρματα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Χωρίς νίκη ακόμα μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μετράνε 0-6-1, τα 6 από τα 7 under 2,5. Φαβορί προσφαίρονται οι γηπεδούχοι, η Νιορ όμως εκτός έδρας πουλάει το τομάρι της ακριβά, πάσο η κόντρα.

1421. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΑΖΑΞΙΟ

Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα για την Βαλενσιέν η οποία έχασε 2-0 και στην έδρα της Κλερμόν παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι (0-2-2), 0-5-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 6 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη (1-2-0) και δεύτερη σερί ισοπαλία για την Αζαξιό η οποία παραχώρησε τον εντός έδρας βαθμό στη Λανς με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, 0-3-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 5 από τα 8 under 2,5. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 7 από τις 8 πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων έληξαν αμφίσκορες. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρώς τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1428. ΤΟΥΡ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Από εκτός έδρας ήττα 2-1 με αντίπαλο τη Νιμ προέρχεται η Τουρ η οποία εντός έδρας μετράει 3-1-3, τα 4 από τα 7 under 2,5, over 2,5 τα 3 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Βαλενσιέν προέρχεται η Κλερμόν η οποία μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται αρκετά έχοντας απολογισμό 1-3-3, στα 4 από τα 7 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση φαίνεται πως μπορούν να αποτελέσουν επιλογή.

1427. ΣΟΣΟ – ΝΑΝΣΙ

Ήττα ύστερα από τρεις αγωνιστικές (2-1-0) για τη Σοσό η οποία έχασε δίκαια με 1-0 στην έδρα της Μπρεστ, 2-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, τα 7 από τα 8 under 2,5. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση η Νανσί η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες (όλες συνοδευόμενες με over 2,5), πιο πρόσφατο θύμα της η Χάβρη την οποία κέρδισε 3-1 (μάλιστα με ανατροπή), 4-3-1 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, τα 5 under 2,5. Ξεκάθαρο φαβορί αποτελούν οι φιλοξενούμενοι, όμως η Σοσό ακόμα και με τον βαθμό θα είναι ευχαριστημένη, παίζοντας έξυπνα μπορεί να τον πάρει.

1422. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΜΕΤΣ

Από δεύτερη σερί ισοπαλία προέρχεται ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος μετά το εκτός έδρας 0-0 με τη Νιορ παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα (3-2-0), 2-3-3 ο εκτός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, τα 6 under 2,5. Από εμφατική εντός έδρας νίκη 5-0 επί της Μπουργκ προέρχεται η Μετς η οποία μακριά από την έδρα της παραμένει αήττητη διατηρώντας ρεκόρ 4-3-0, τα 6 από τα 7 under 2,5. Σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρεται η Μετς, στοιχείο το οποίο προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο διπλό.

1426. ΝΤΙΖΟΝ – ΟΣΕΡ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την πιο δυνατή έδρα του πρωταθλήματος έχοντας απολογισμό 7-0-1 και 6/8 over 2,5, πρόσφατα πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα της Παρί επικρατώντας 0-3. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Οσέρ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 3-2-3,τα 5 από τα 8 under 2,5. Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, η Οσέρ όμως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες, ξεκάθαρο προβάδισμα έχουν τα λίγα γκολ.

1429. ΧΑΒΡΗ – ΕΒΙΑΝ

Χωρίς νίκη μετά και την έλευση του Μπράντλεϊ παρέμεινε η Χάβρη η οποία γνώρισε ήττα μετά από καιρό καθώς έχασε-και μάλιστα με ανατροπή- 3-1 στην έδρα της Νανσί. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας φέτος μετράνε 2-3-2, τα 6 από τα 7 under 2,5. Από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Λαβάλ προέρχεται η Εβιάν η οποία μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 2-3-3 και 5/8 under 2,5. Ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ ο έμπειρος αμερικάνος τεχνικός, άσος.

1423. ΚΡΕΤΕΪΓ – ΠΑΡΙ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες καθώς προέρχονται από συνεχόμενες ήττες, η Παρί μάλιστα θα παραταχτεί με υπερεσιακό τεχνικό καθώς ο Ρενό μετά το 0-3 από τη Ντιζόν αποτέλεσε παρελθόν. Αρκετά ζόρικο ζευγάρι, πάμε παρακάτω.

1431. ΜΙΛΑΝ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Τέταρτος γύρος για το κύπελλο Ιταλίας. Νοκ-άουτ παιχνίδια, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ξέσπασε κόντρα στη Σαμπντόρια η Μίλαν, κερδίζοντας με το επιβλητικό 4-1 τη Σαμπντόρια και μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη και γκολ επανήλθε η ηρεμία στο στρατόπεδό της. Εντυπωσιακή η Κροτόνε, απέδρασε νικηφόρα και από την έδρα της Σπέτσια, μένοντας αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς της Σέριε Β (3-1-0). Η άμυνα των «Ροσονέρι» δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη και θεωρούμε πως η ανεβασμένη Κροτόνε θα μπορέσει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε τιμές αουτσάιντερ βρίσκουμε το GG και δε μπορούμε να το αγνοήσουμε.

1430. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «32» του κυπέλλου Ισπανίας. Διπλά παιχνίδια, όπου ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αήττητη παραμένει μπροστά στο κοινό της η Λεγκανές (4-4-0 εντός), κερδίζοντας στο τελευταίο της ματς με 1-0 τη δεύτερη ομάδα της Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα. Μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού η Γρανάδα, η οποία συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία της παιχνίδια με Μπιλμπάο και Μάλαγα, παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η λογική λέει πως θα δούμε αρκετές αλλαγές από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λογικά δε θα ενδιαφερθούν ιδιαίτερα για το κύπελλο και για το λόγο αυτό θα στηρίξουμε την έδρα.

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

****. NIZNI – AEK

H Nίζνι πέτυχε άνετη νίκη χωρίς να ξεσκίσει την διαλυμένη Κράσνι με 82-74 και με νίκη επί της ΑΕΚ εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκρισή της στους 32 καθώς στα εναπομείναντα ματς θα πρέπει να γίνει τεράστιος συνδυασμός αποτελεσμάτων για να μείνει εκτός (η ίδια να χάσει από Γαλατά και Νεπτούνας και η Χάποελ να κάνει το 3/3 επί Γαλατά, ΑΕΚ και Κράσνι). Στο τελευταίο παιχνίδι της πάντως γνώρισε πολύ βαριά ήττα από την πανίσχυρη Ούνιξ με 102-68 και σίγουρα οι παίκτες του Μπαγκάτσκις θα θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις σε αυτό το ματς. Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Ρωσία με αρκετά προβλήματα που προκύπτουν από τις αλλαγές στο ρόστερ της, Άρμστεντ, Κούπερ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο Ανοσίκε έφυγε και κάπως έτσι προέκυψε ένας καθαρόαιμος άσος, ο Παπαντωνίου, και μοναδική εναλλακτική ο Κατσίβελης. Θα πάμε με την εξαιρετικά ελκυστική απόδοση του -2,5 της Νίζνι.

3102. ΧΑΠΟΕΛ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Επίδειξη δύναμης έκανε η Γαλατά στο ΟΑΚΑ αποδεικνύοντας τη διαφορά ποιότητας που έχει σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, το πρόβλημα για τους Τούρκους δεν ήταν ποτέ το ρόστερ της αλλά η αξιοπιστία και η διάθεση καθώς σε πάρα πολλά ματς ειδικά στην πρώτη φάση του Eurocup έβγαζε μια χαλαρότητα και σχετική αδιαφορία ξέροντας ότι δεν πρόκειται να αποκλειστεί. Η Χάποελ είναι σε πιο κρίσιμη καμπή, έχει ρεκόρ 2-5 και απέχει ήδη 2 νίκες από ΑΕΚ, Νεπτούνας και Νίζνι τις οποίες για να κυνηγήσει θα πρέπει λογικά να κάνει τουλάχιστον 2 νίκες στα 3 παιχνίδια της (ενδεχομένως να χρειαστούν και 3/3). Αν έπρεπε να πάρουμε κάτι θα ήταν το 2,00 των Ισραηλινών ποντάροντας στο κίνητρό τους αλλά και την αστάθεια που δείχνει η άνετη Γαλατά σε τέτοια αδιάφορα ματς.

3103. ΝΑΝΤΕΡ – ΤΡΕΝΤΟ

Το πιο αντιστοιχηματικό ματς της ημέρας, η Ναντέρ έτσι κι αλλιώς δεν αποτελεί την πιο αξιόπιστη ομάδα του κόσμου καθώς στην Ευρώπη καταφέρνει τη μία να κερδίζει με 25 πόντους τη Βόννη και την άλλη να χάνει μέσα στο γήπεδο της με 30άρα από το Μπιλμπάο σκοράροντας 52 πόντους. Από την άλλη έχουμε μια ακόμη πιο μπερδεμένη ομάδα που μας έχει μοιράσει άπειρους κουβάδες. Η Τρέντο έχει κοινό χαρακτηριστικό το γρήγορο μπάσκετ με έμφαση από την περιφέρεια ωστόσο δεν έχει ακόμη πείσει για την αμυντική της τακτική καθώς στο ένα ματς παίζει σκυλίσια άμυνα και στο άλλο αφήνει όλα τα σουτ ποντάροντας στη διαφορά ποιότητας στην επίθεση για να καθαρίσει τα παιχνίδια της. Εντελώς αγωνιστικά το κίνητρο το έχουν μόνο οι Γάλλοι που με ρεκόρ 3-4 έχουν μπλέξει για τα καλά ισοβαθμώντας με Όλντενμπουργκ και Ολίμπια και περνώντας μόνο την τραγικά ντεφορμέ Βόννη αλλά έχουν καλό πρόγραμμα στη συνέχεια υποδεχόμενοι Ολντε εντός και Βόννη εκτός και ενδεχομένως να καταφέρουν να μπουν σφήνα στους 4 ακόμη και με ήττα. Μεγάλο ΝΟ ΒΕΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ