ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (24/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

2658. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Χρυσή ευκαιρία για ένα πολύ μεγάλο διπλό έχασαν τα Χανιά (2-1-1 εντός), καθώς ισοφαρίστηκαν στο 86΄ σε 1-1 από την Κέρκυρα. Επισφράγισε την ανωτερότητα της με το 2-0 επί της Ζακύνθου η Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0-3 εκτός) και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα στις Σέρρες. Δύο βαθμούς ψηλότερα βρίσκονται οι Θεσσαλοί στο βαθμολογικό πίνακα. Όσο δυνατά και αν είναι τα Χανιά στο σπίτι τους και αδύναμη η Αναγέννηση μακριά από την Καρδίτσα, αυτό το 1,26 του άσου δε δικαιολογείται με αγωνιστικά κριτήρια, πόσο μάλλον όταν άνοιξε στο 1,80. Κανένας λόγος να μας απασχολήσει το παιχνίδι.

2670. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Οι γηπεδούχοι με δύο νίκες στις εναπομείναντες 2 αγωνιστικές μπορούν να κατακτήσουν ακόμα και τη δεύτερη θέση, μιλάμε όμως για ένα αρκετά απίθανο σενάριο. Η Λεβερκούζεν εμφανίστηκε φρέσκια μετά τη διακοπή, στοιχείο το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο, εύκολα η δύσκολα θα κατακτήσει τη δεύτερη νίκη της στο θεσμό και μαζί-προσωρινά έστω- τη δεύτερη θέση του ομίλου. Επιλογή αποτελεί το διπλό το οποίο βρίσκουμε οριακά στο 1,72 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2669. ΖΕΝΙΤ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Αν και δεν πείθει με την απόδοση της (έκανε άλλη μία γκέλα στο πρωτάθλημα, 1-1 εντός με Λας Πάλμας) και ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στη Ρωσία η Βαλένθια έχει σαφώς ισχυρότερο βαθμολογικό κίνητρο αφού η Ζενίτ μετράει το απόλυτο (4-0-0) και είναι σχεδόν απίθανο να χάσει ακόμα και την 1η θέση του ομίλου. Οι «νυχτερίδες» έχουν το προβάδισμα για την κατάληψη της 2ης θέσης αλλά τουλάχιστον ο βαθμός θεωρείται απαραίτητος για να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι. Στο 2,00 παίζεται στην Bet365το ασιατικό διπλό +0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2674 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΝΙΜ

Από νίκη στο πλαίσιο του κυπέλλου προέρχεται η Βαλενσιέν (0-4-3, 6/7 under 2,5 εντός) η οποία επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Κρετέιγ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι έχασαν εύκολα 4-0 στην Εβιάν στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν και τη διακοπή. Νίκη στο θεσμό του κυπέλλου και για τη Νίμ (2-0-5, 4/7 under 2,5 εντός) η οποία επικράτησε στα πέναλτι εκτός έδρας της Φρόντιγκαν, για το πρωτάθλημα ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από τη Σοσό. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, αν οι γηπεδούχοι ήταν λίγο καλύτερη στην έδρα τους θα τους στηρίζαμε, τώρα θα απέχουμε.

2675. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΑΖΑΞΙΟ

Έσπασε το νικηφόρο σερί 3 αγωνιστικών για τον Ερυθρό Αστέρα (2-2-3, 5/7 under 2,5 εντός) ο οποίος έστω και στο πλαίσιο του κυπέλλου γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό στην έδρα της Μάλο από την οποία έχασε 3-1, είχε προηγηθεί νίκη 0-1 στην έδρα της Παρί για το πρωτάθλημα. Από νίκη στην έδρα της Μπρέτιγκνι Φουτ προέρχεται η Αζαξιό (0-2-5, 4/7 under 2,5 εκτός) παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος στο τελευταίο τους παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 2-0 εντός έδρας της Μπουργκ Περόνας. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν αποτελούν και την πιο έμπιστη ομάδα του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μακριά από το σπίτι τους μέχρι στιγμής είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτοι, αυτό φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νίκης τους καθώς απέναντι τους βρίσκουν μια αρκετά άπειρο ομάδα που τα πηγαίνει καλύτερη όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

2678. ΣΟΣΟ – ΛΑΒΑΛ

Έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα η Σοσό (2-2-3, 6/7 under 2,5), οι γηπεδούχοι μετά τις δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα πήραν τη πρόκριση και στην επόμενη φάση του κυπέλλου καθώς επικράτησαν 2-1 εντός έδρας του Στρασβούργου. Τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λαβάλ (2-4-1, 6/7 under 2,5 εκτός) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από τη Χάβρη. Η ισοπαλία μοιάζει το επικρατέστερο σημείο, οι γηπεδούχοι παρά τα τελευταία τους συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα δεν είναι για πολλά πράγματα φέτος.

2676. ΛΑΝΣ – ΝΙΟΡ

Από ήττα-αποκλεισμό προέρχεται η Λανς (2-4-1, 6/7 under 2,5 εντός) η οποία τη Παρασκευή έχασε 2-1 στην έδρα της Κουεβί, για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές (2-2-0), πιο πρόσφατη νίκη τους αυτή με 1-2 στην έδρα της Οσέρ, αμφίσκορα τα 5 από τα 6 τελευταία τους επίσημα παιχνίδια. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Νιόρ η οποία αγνοεί την ήττα τέσσερις συνεχόμενους αγώνες (2-2-0) ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού, πιο πρόσφατη νίκη της αυτή με 1-5 στην έδρα της Λα Ροσέλε για το θεσμό του κυπέλλου, goal-goal τα 7 από τα 8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Ομάδες οι οποίες αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα προτιμήσουμε να πάμε με το goal-goal, σημείο το οποίο επιβεβαιώνεται τις τελευταίες αγωνιστικές και από τις δύο.

2677. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΠΑΡΙ

Τρεις αγωνιστικές (0-1-2) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπουργκ (4-1-2μ 5/7 over 2,5 εντός) η οποία για το θεσμό του κυπέλλου τη προηγούμενη βδομάδα επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Μπέρε, για το πρωτάθλημα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 2-0 στην έδρας της Αζαξιό. Από νίκη-πρόκριση προέρχεται και η Παρί (0-4-2, 5/6 under 2,5 εντός) η οποία επικράτησε στα πέναλτι εκτός έδρας της Οϊσέλ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη για 11 σερί αγώνες, από τους οποίους οι 8 έληξαν ισόπαλοι. Ντέρμπι νεοφώτιστων η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, επιλογή μπορεί να αποτελέσουν και τα γκολ καθώς η Μπουργκ εντός έδρα συνηθίζει να μετατρέπει όλα της τα παιχνίδια σε ροντέο.

2731. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες οι οποίες αγνοούν τη νίκη για τέσσερις σερί αγωνιστικές (0-1-3). Over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ρέιθ Ρόβερς (5-0-2,5/7 over 2,5 εντός) η οποία στην έδρα της μέχρι στιγμής είναι καλή. Μέτρια πράγματα από τη Σεντ Μίρεν μακριά από την έδρα της, 2-2-2 (5-7 γκολ) ο απολογισμός της. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη παρά την άσχημη εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

2730. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη για την Άλμπιον Ρόβερς (4-1-1 εντός) η οποία στο τελευταίο της απέναντι στη Ντανφέρμλιν κατάφερε και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Από βαριά ήττα 7-0 στην έδρα της Πίτερχεντ προέρχεται η Κάουντεμπιθ (1-0-6) η οποία μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει ούτε με αίτηση, άσος.

2689. ΜΠΕΡΙ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Αήττητη για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό της (4-3-0) έμεινε η Μπέρι (4-1-1 εντός), κερδίζοντας τη Μπέρτον με σκορ 1-0. Λίγη αποδείχθηκε η Σκάνθορπ (2-1-6 εκτός) κόντρα στη Μπράντφορντ, χάνοντας με 0-2. Θεωρούμε πως εύκολα η δύσκολα ή δυνατή εντός έδρας Μπέρι θα κάμψει την αντίσταση της υποδεέστερης Σκάνθορπ, με τον 0:0 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή.

2690. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Εύκολο πέρασμα από την έδρα της Σκάνθορπ για τη Μπράντφορντ (4-3-2 εντός), κερδίζοντας με 0-2, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, καθώς παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (5-3-0). Εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα της Λιγκ 1 η Κόβεντρι (4-2-3 εκτός), κάνοντας πλάκα στο τελευταίο της ματς κόντρα στην Τζίλιγχαμ, της οποίας επικράτησε με 4-1 και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Μεγάλη τριπλή το παιχνίδι, μόνο στα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε, κυρίως λόγω των εξαιρετικών πρόσφατων επιδόσεών τους στο σκοράρισμα.

2698. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Ξέσπασε στη Σουίντον η Φλίτγουντ (3-3-3 εντός), διαλύοντας την με το ευρύ 5-1 και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Εύκολο έργο είχε και η Μίλγουολ (4-3-1 εκτός) απέναντι στην Κόλτσεστερ, την οποία κέρδισε με 4-1 και παρέμεινε για έκτη αγωνιστική αήττητη (4-2-0). Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα θέλαμε ακόμα καλύτερες τις τιμές τους για να ασχοληθούμε.

2688. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΚΡΟΥ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Κόλτσεστερ (3-4-2 εντός) το 4-1 από τη Μίλγουολ, δείχνοντας και πάλι πως η άμυνα είναι το μεγάλο της πρόβλημα, καθώς διαθέτει τη χειρότερη της κατηγορίας με 41 γκολ παθητικό. Πολύ κακή εμφάνιση και για την Κρου (2-2-5 εκτός) κόντρα στην Πιτέρμπορο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί εύκολα μπροστά στον κόσμο της με 1-5. Βολεύονται μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μπορεί να είναι ουραγοί, αλλά παλεύουν τα παιχνίδια τους (εάν εξαιρέσουμε το τελευταίο) και σίγουρα κόντρα στην αφελή και πολύ κακή αμυντικά Κόλτσεστερ μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Επιλογή το +1 ασιατικό διπλό.

2697. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Έχασε το ντέρμπι κορυφής από την Κόβεντρι με κάτω τα χέρια (4-1) η Τζίλιγχαμ (7-2-0 εντός) και επιβεβαίωσε πως της λείπει η σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, αφού έχει μόλις μία νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Μετά από επτά ματς, η Ροτσντέιλ (2-4-3) εμφανίστηκε αρκετά σοβαρή και πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στη Ντονκάστερ με σκορ 0-2. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε χαμηλότερα τον άσο, όμως σε τιμές κοντά στο 2,20, δε μας μένουν πολλά περιθώρια κόντρας του. Πάμε παρακάτω.

2691. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Μετά από δύο «κολλητές» νίκες, η Ντονκάστερ (3-4-2 εντός), γνώρισε την ήττα με 0-2 από τη Ροτσντέιλ, επιστρέφοντας συγχρόνως και στις μέτριες εμφανίσεις. Μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές μετράει η Τσέστερφιλντ (5-0-4 εκτός), η οποία έχασε με 3-2 από την Πορτ Βέιλ. Τοπικό ντέρμπι, με το σετ να μοιάζει δίκαιο. Δε θα διαλέξουμε πλευρά, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν σημαντικές διαφορές. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε σημείο, θα πηγαίναμε προς τα αριστερά μόνο και μόνο λόγω έδρας.

2692. ΟΛΝΤΑΜ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Σε κακό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα η Όλνταμ (1-3-5 εντός), έχασε και από τη Μπάρνσλεϊ με σκορ 1-2 μπροστά στο κοινό της, όπου έχει να κερδίσει από τη δεύτερη αγωνιστική (0-3-5 έκτοτε). Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Μπλάκπουλ η Σάουθεντ (2-5-2 εκτός), επικρατώντας με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τέσσερα ματς. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, η Όλνταμ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εντός έδρας.

2693. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Σαρωτική κόντρα στην Κρου η Πιτέρμπορο (4-2-3 εντός), τη διέλυσε με 1-5 και συνέχισε τα παιχνίδια-ροντέο, καθώς μετράει 15/18 over 2,5 έως τώρα. Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπάρσνλεϊ (2-1-6 εκτός) με το μεγάλο διπλό επί της Όλνταμ την προηγούμενη αγωνιστική (1-2), τερματίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα σερί οκτώ ηττών. 7/9 over 2,5 μετράνε οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους και κόντρα στην εντυπωσιακή Πιτέρμπορο, η οποία θα έχει και ελλείψεις στο κέντρο άμυνας, μπορεί να σκοράρει και να συνεισφέρει και αυτή σε ακόμα ένα ροντέο. Χαμηλά το over 2,5, καλύτερη η αναμονή για το live, όπου πιθανότατα θα το βρούμε σε καλύτερες τιμές.

2694. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε κόντρα στην Τσέστερφιλντ η Πορτ Βέιλ (5-3-1), δείχνοντας ανεπηρέαστη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Τέταρτη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 στην έδρα της Σάουθεντ για τη Μπλάκπουλ (1-2-6 εκτός), η οποία δε σκοράρει στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Δίκαιος ο άσος, το μόνο που μας φοβίζει είναι η ενδεχόμενη κούραση της Πορτ Βέιλ, αφού παίζει σχεδόν κάθε δύο μέρες.

2695. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Δε λέει να βρει ρυθμό η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-1-3 εντός), αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), με πιο πρόσφατο το 1-1 στην έδρα της Γουόλσολ. Μία νίκη εδώ και πέντε ματς μετράει η Σριούσμπερι (2-2-5 εκτός), η οποία έχασε με 1-0 από τη Γουίγκαν. Οριακά αποδεκτός ο άσος, προτιμότερη η ενασχόληση με τα πολλά γκολ, αφού η Γιουνάιτεντ δίνει τρελό ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας 7/9 over 2,5 μπροστά στο κοινό της.

2696. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα με σκορ 5-1 από τη Φλίτγουντ γνώρισε η Σουίντον (2-2-5 εντός), η οποία έχει πάρει μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές (1-2-9) και παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Καλή εμφάνιση και πάλι για τη Γουόλσολ (5-3-0 εκτός), όμως κόλλησε στο 1-1 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παραμένοντας αήττητη εδώ και τέσσερα ματς. Δε βλέπεται η Σουίντον φέτος, ενώ η Γουόλσολ είναι πολύ σταθερή και εκτός έδρας αγνοεί την ήττα, αλλά θα θέλαμε σε μεγαλύτερες αποδόσεις το διπλό για να μας απασχολήσει. Καλύτερα να περιμένουμε για το live, όπου θα το βρούμε σε καλύτερη τιμή.

2687. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να πάρει το τρίποντο επί της Σριούσμπερι η Γουίγκαν (6-3-0 εντός) και συνέχισε την ανοδική της πορεία, παραμένοντας αήττητη εδώ και έντεκα αγωνιστικές (7-4-0). Τα έδωσε όλα κόντρα στη Μπέρι η Μπέρτον (5-0-4 εκτός), αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας με 1-0, βάζοντας τέλος στο σερί τριών αγώνων δίχως ήττα (2-1-0). Κλειστό παιχνίδι αναμένουμε, με τη Γουίγκαν να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

2701. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Στην εκπνοή του αγώνα με τη Γουίκομ έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας η Γουίμπλεντον (4-2-3 εντός), παραμένοντας αήττητη για έβδομο διαδοχικό ματς (3-2-0). Μετά την πρόκριση επί της Μόρκαμ για το κύπελλο, η Ντάγκεναμ (1-3-4 εκτός) επέστρεψε στις ήττες, παρότι κόντρα στην Όξφορντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις. Τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν έτοιμοι το τελευταίο διάστημα για το τρίποντο, το οποίο θα τους ανεβάσει ψυχολογικά. Χαμηλό το 1,50 του άσου. Καλοβλέπουμε το +1 ασιατικό διπλό.

2699. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Σπουδαίο διπλό πήρε η Άκρινγκτον (4-3-2 εντός) στην έδρα της Κέμπριτζ με σκορ 2-3 και συνέχισε την ανοδική της πορεία, μετρώντας 3-1-0 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Μία νίκη εδώ και πέντε ματς (1-3-1) έχει η Χάρτλπουλ, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τη Μάνσφιλντ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Ξεκάθαρο φαβορί ο άσος, αλλά όχι στο 1,66.

2706. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

«Έλειψαν» το πρώτο δεκάλεπτο από το γήπεδο οι Ρόβερς (2-1-5 εντός), καθώς δέχτηκαν δύο γκολ σε αυτό το διάστημα και το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια, ήταν να μειώσουν σε 2-1. Πέντε αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Στιβενέιτζ (0-5-4 εκτός), η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με τη Λούτον το Σάββατο. Δε μας πείθουν οι γηπεδούχοι για να τους στηρίξουμε στο χαμηλό άσο του 1,66, όμως ούτε οι φιλοξενούμενοι μας γεμίζουν το μάτι. Πάσο.

2702. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (3-1-0) για την Κρόουλι (4-2-3 εντός) το 2-1 επί των Μπρίστολ Ρόβερς, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική της πορεία. Σταθερότατη φέτος η Νορθάμπτον (4-3-2 εκτός), η οποία πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Νοτς Κάουντι με σκορ 1-2 και παρέμεινε αήττητη εδώ και πέντε ματς (4-1-0). Οριακά φαβορί δίνεται το διπλό, στα μάτια μας είναι τριπλή.

2703. ΛΟΥΤΟΝ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Έμεινε στο 0-0 στο γειτονικό ντέρμπι με τη Στιβενέιτζ η Λούτον (3-3-3 εντός), η οποία δε δέχεται γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-2-2) έχει η Καρλάιλ (3-3-3 εκτός), η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Πόρτσμουθ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Δε βλέπουμε το λόγο να δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί ο άσος, με τέτοιο σετ αποδόσεων θα πάμε προς τα δεξιά.

2707. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε η Νοτς Κάουντι (5-1-3) από τη Νορθάμπτον με σκορ 1-2 και μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψε στις ήττες. Σε ένα κακό ματς, η Μπαρνέτ (2-4-3 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Μόρκαμ το απόγευμα του Σαββάτου. Ελάχιστες οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όπως και στο ματς της Λούτον, δε βρίσκουμε το λόγο του μεγάλου φαβοριτισμού των γηπεδούχων.

2704. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΕΞΕΤΕΡ

Μετά από τρία ματς χωρίς γκολ και νίκη, η Μάνσφιλντ (3-4-2 εντός) επικράτησε με 3-1 της Χάρτλπουλ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι πανηγύρισε η Έξετερ (3-1-5 εκτός), κερδίζοντας με 1-2 την Πλίμουθ, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Δύσκολο σε οποιαδήποτε πρόβλεψη το παιχνίδι. Η Μάνσφιλντ είναι σίγουρα ανώτερη, αλλά η Έξετερ έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Το αφήνουμε στην τύχη του.

2708. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση η Όξφορντ (5-3-1 εντός) η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πιο πρόσφατη αυτή με 0-1 στην έδρα της Ντάγκεναμ. Αήττητη επτά σερί αγώνες (3-4-0) ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού παραμένει η Νιούπορτ (3-2-4 εκτός) η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας με τη Γέοβιλ. Δίκια φαβορί οι γηπεδούχοι, στο live ίσως μας δοθεί η ευκαιρία να τους επιλέξουμε σε υψηλότερη απόδοση.

2705. ΜΟΡΚΑΜ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Μπαρνέτ προέρχεται η Μόρκαμ η οποία εντός έδρας έχει απολογισμό 3-0-5 (14-15 γκολ) και 5/8 over 2,5. Τις τρεις σερί ήττες έφτασε η Κέμπριτζ η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε εντός έδρας 2-3 και από την Άκρινγκτον, 2-4-3 (11-12 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 5 από τα 9 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Ορισμός της αναξιοπιστίες οι γηπεδούχοι οι οποίοι είναι ικανοί για όλα, δεν θα μπλέξουμε.

2710. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΙΟΡΚ

Πέντε παιχνίδια (0-4-1) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Πόρτσμουθ μετά και το εκτός έδρας 2-2 στην έδρα της Καρλάιλ, 2-6-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 5 από τα 9 έκανε την εμφάνιση του το under 2,5. Μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας αποτελεί η Γιορκ η οποία προέρχεται από 6 σερί ήττες, goal-goal και over 2,5 οι 5 από αυτές. Χαμηλός ο άσος ο οποίος λογικά θα επιβεβαιωθεί, προτιμότερο να τον συνδυάσουμε με το over 2,5 σε αρκετά καλύτερη απόδοση.

2709. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Το ντέρμπι της αγωνιστική αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα 1-2 από την Έξετερ, παρόλα αυτά παρέμειναν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 6-1-2 (15-8 γκολ) ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 5 από τα 9 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Από εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Γιορκ προέρχεται η Λέιτον Όριεντ η οποία μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 3-3-3 (13-16 γκολ), στα 5 από τα 9 έκανε την εμφάνιση του το over 2,5. Φαβορί προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι πράγμα το οποίο δημιουργεί αίσθηση, προφανώς και προτιμάμε να πάμε με τη κόντρα και τον ασιατικό άσο 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στην απόδοση 2,00 της Bet365.

2700. ΓΕΟΒΙΛ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Γέοβιλ η οποία φέτος παραπαίει, λογικό καθώς το ρόστερ το οποίο διαθέτει είναι αρκετά φτωχό, 1-3-5 (13-18 γκολ) ο εντός έδρα απολογισμός της, over 2,5 τα 6 από τα 9. Εξαιρετικά τα πηγαίνει μακριά από την έδρα της η Γουίκομ η οποία μετράει 4-3-1 (10-4 γκκολ), στη πιο πρόσφατη έξοδο της απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Γουίμπλεντον με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες.

2721. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Μόλις μια νίκη μετράει η Τσέστερ (5-3-3 εντός) στις τελευταίες πέντε (1-1-3) αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, πρόσφατα έχασε εντός έδρας 2-3 και από την Γουόκινγκ. Επιτέλους νίκη για την Ντόβερ (4-3-4 εκτός) η οποία πανηγύρισε τρίποντο ύστερα από τρεις σερί ήττες, θύμα της η Μπάροου την οποία κέρδισε εντός έδρας 3-1, goal-goal και over 2,5 τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Οι γηπεδούχοι δεν είναι κανά το τελευταίο διάστημα κάτι το οποίο μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε, πάσο.

2683. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΟΜΑ

Με φόρα από την 4αρα επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» έρχεται η Μπαρτσελόνα που στα τέσσερα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει το απόλυτο και χωρίς να δεχτεί γκολ (4-0-0 με 12-0 γκολ). Παράλληλα κόντρα στη Ρόμα θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα την επιστροφή του Μέσι στο αρχικό σχήμα έπειτα από δύο περίπου μήνες. Οι «τζιαλορόσι» μετατρέπουν όλα τους τα παιχνίδια σε ροντέο με τοGG&overνα έχει την τιμητική του και να έχει εμφανιστεί στα 11/13 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 1,95 βρίσκουμε αυτό τον συνδυασμό (GG&over2,5) στον Stoiximan , ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα, όμως ίσως καλύτερη επιλογή αποδειχτεί το σύνολο τερμάτων 4-6με απόδοση 2,25 αφού μπορεί να βγει ακόμα και αν η Ρόμα δεν σκοράρει. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2682. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάγερν και Ολυμπιακός συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και χρειάζονται ακόμα ένα βαθμό για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν είναι ομάδα που θα παίξει για την ισοπαλία και όπως συνηθίζει, θα αναζητήσει τη νίκη, προσφέροντας σκορ και θέαμα στο κοινό της. Άλλωστε, με διαφορά τριών γκολ και άνω ήρθαν και οι τρεις νίκες της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εντός έδρας διαλύει κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» όσο και αν εντυπωσιάζουν με την έως τώρα παρουσία τους και τα διπλά κόντρα σε Άρσεναλ και Ζάγκρεμπ, θεωρούμε πως δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον -2,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Με 0% γκανιότα προσφέρει το παιχνίδι ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2679. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Για την Άρσεναλ δεν υπάρχει άλλο αποτελέσματα πέρα της νίκης, σε περίπτωση που δεν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς τότε θα κινδυνέψει ακόμα να μείνει και εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος της Ντιναμό να μην ηττηθεί στο Λονδίνο, φυσικά θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν καταφέρει να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα.Αναμενόμενα χαμηλός ο άσος, καλύτερα να καταφύγουμε στον ασιατικό -1,75 τηςBet365oοποίος καλοπληρώνει στο 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2681. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΤΣΕΛΣΙ

Τη νίκη για να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα με την υπόθεση πρόκριση, θέλει η Τσέλσι στο Ισραήλ με αντίπαλο την ουραγό Μακάμπι, την εξασφαλίζει μάλιστα εάν την ίδια ώρα η Ντιναμό Κιέβου δεν κερδίσει στο Οπόρτο. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, στοιχειωδώς σοβαρή να είναι η ομάδα του Μουρίνιο, θα πάρει το τρίποντο. Χωρίς καν βαθμό στον όμιλο η Μακάμπι, πιθανόν να αρκεστεί σε μία τιμητική ήττα. Επαγγελματική νίκη αναμένουμε από τους «μπλε», 1,93 στον Stoiximanπληρώνει ο συνδυασμός της νίκης τους με το under 3,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2684. ΠΟΡΤΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Εντυπωσιακά τα εντός έδρας στατιστικά της Πόρτο τόσο στο θεσμό, όσο και συνολικά κατά τη φετινή σεζόν. Αγνοεί την ήττα εδώ και δώδεκα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ ο Κασίγιας μάζεψε μόλις μία φορά την μπάλα από τα δίχτυα του στο «Ντραγκάο». Η Ντιναμό είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη, αλλά θεωρούμε πως θα αργήσει να ρισκάρει, καθώς οι «δράκοι» έχουν την ποιότητα για να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους. Σε απόδοση 1,83 προσφέρεται στηνBet365 το ενδεχόμενο να δούμε το πρώτο γκολ μετά το 31΄. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2680. ΛΥΩΝ – ΓΑΝΔΗ

Η Λυών δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, καθώς ακόμα και όταν κερδίζει το κάνει –συνήθως- δύσκολα, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νις εμφάνισε πρωτόγνωρες αμυντικές αδυναμίες. Εντυπωσιακή και φέτος η Γάνδη, οδηγεί την κούρσα στο Βέλγιο, ενώ πολύ καλή κρίνεται και η πρώτη της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο νίκη θέλει η Λυών προκειμένου να ελπίζει σε συνέχεια των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, ενώ η Γάνδη δεν αποκλείεται να βολευτεί και με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς εκτός απροόπτου θα διασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου. Η φανέλα της Λυών είναι βαριά, αλλά η Γάνδη είναι πολύ σκληροτράχηλη φέτος και μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο «Ζερλάν». Σε απόδοση 2,05 βρίσκουμε το +0,75 ασιατικό διπλό στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2733. ΜΠΟΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Αδιάφορες οι δύο ομάδες καθώς εδώ και αρκετές αγωνιστικές έχουν πει αντίο στην κατηγορία. Παρόλα αυτά στα τελευταία τους παιχνίδια έχουν κάνει «ζημιές» στις περισσότερες ομάδες που είχαν κίνητρο, η αλήθεια είναι πως αν αγωνίζονταν έτσι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτή τη στιγμή ίσως να πάλευαν ακόμα και για την άνοδο, περίεργα πράγματα, καμία απολύτως στοιχηματική αξία ενασχόλησης.

2734. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Μπάνφιλντ (6-5-4 εντός) η οποία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε 17 βαθμούς πάνω από την Αρχεντίνος (3-6-6 εκτός). Περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων, σε αποδόσεις άνω του 1,80 ο άσος αποτελεί επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ