ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (17/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3006. ΑΛΜΠΑ – ΛΟΥΝΤΒΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

8 σερί νίκες έχει φτάσει η Άλμπα εντός και εκτός συνόρων, 12-1 το συνολικό ρεκόρ της φέτος με μοναδική ήττα εντελώς συμπτωματικά το ματς του πρώτου γύρου με το βαρύ 79-60 στην έδρα της Λούντβι. Λογικό να θέλει να δώσει απαντήσεις σε αυτό το ματς για εκείνη την ήττα, όχι τόσο για το γεγονός ότι είναι η μοναδική της αλλά κυρίως για τον τρόπο κόντρα πάντως σε έναν αντίπαλο αρκετά υπολογίσιμο με 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μέσο όρο 80,8 πόντους. Εξίσου πιθανά το -9,5 με το over 151,5, θα προτιμήσουμε το 1ο ποντάροντας στο πείσμα των γηπεδούχων που προέρχονται από τρομερή εμφάνιση και συντριβή με 90-74 της Μπάγερν.

3007. ΝΑΝΤΕΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Έφτασε μία ανάσα από το να σπάσει το αήττητο φετινό ρεκόρ της Βαλένθια το Μπιλμπάο ωστόσο υπέκυψε δεχόμενο καλάθια στο τέλος και της κανονικής διάρκειας και την παράτασης χάνοντας τελικά με 104-111 στην 2η παράταση. Σίγουρα όχι και το ευκολότερο έργο σε λιγότερο από 48 ώρες να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δώσει εν μέσω της κρίσης τρομοκρατίας ένα σχεδόν αδιάφορο ματς καθώς ήδη οι Βάσκοι έχουν ρεκόρ 3-2 και ακολουθούν τα 3/4 τελευταία ματς μέσα στο γήπεδο τους. Η Ναντέρ έχει επίσης 3-2, προέρχεται όμως από εκπληκτική εντός έδρας εμφάνιση με 101-78 επί της Βόννης κάνοντας το 2/2 εντός και σίγουρα δείχνει να είναι πιο κοντά στη νίκη έχοντας ξεκουραστεί το περασμένο Σαββατοκύριακο με την αναβολή του παιχνιδιού της.

3008. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΛΕ ΜΑΝ

Μεγάλο ντέρμπι στις Κανάριες Νήσους με την Γκραν Κανάρια να υποκύπτει τελικά στο κίνητρο της Τενερίφης χάνοντας το ματς με 65-63. Εντός έδρας πάντως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, έχει φέτος 5/5 σε ACB και Eurocup (όπου ήδη έχει κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης έχοντας ρεκόρ 4-1) και κόντρα σε μία ομάδα όπως η Λε Μαν που μετράει 5/6 ήττες στα τελευταία της εκτός έδρας ματς στον θεσμό δεν αναμένεται να συναντήσει μεγάλα προβλήματα. Δύσκολα χαλάει ο ξερός άσος αλλά το -10,5 μόλις 48 ώρες μετά το ντέρμπι με την Τενερίφη είναι αρκετά τσιμπημένο.

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

1508. ΓΕΩΡΓΙΑ U21 - ΣΟΥΗΔΙΑ U21

Μόνο το Σαν Μαρίνο και την Εσθονία έχει κερδίσει η Γεωργία, την ώρα που η Σουηδία έχει 2-1-0 σε τρεις αγώνες, μένοντας στο 1-1 με την Ισπανία στο πιο πρόσφατο. Σαφώς ανώτεροι οι Σκανδιναβοί, εύκολα ή δύσκολα πιστεύουμε πως θα κερδίσουν.

1507. ΟΥΑΛΙΑ U19 - ΑΛΒΑΝΙΑ U19

Τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματοςU19, προκρίνονται οι δυο πρώτοι από τον κάθε όμιλο και ο καλύτερος τρίτος των 13 γκρουπ (μετράνε τα αποτελέσματα μόνο με τον πρώτο και το δεύτερο του ομίλου). Ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γεωργία που αγωνίζεται την ίδια ώρα θέλει η Ουαλία, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στην πρώτη δυάδα του ομίλου και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ουραγός και χωρίς βαθμό η Αλβανία, η οποία έχει χάσει τις ελπίδες της για πρόκριση. Άσος, αλλά χωρίς καμία αξία πριν την έναρξη του αγώνα.

1506. ΓΕΩΡΓΙΑ U19 - ΑΥΣΤΡΙΑ U19

Με νίκη η Γεωργία θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, καθώς θα είναι η καλύτερη τρίτη των ομίλων, με έναν όμιλο να απομένει. Ακόμα, μπορεί να προκριθεί αν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ουαλία, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα μπει στην πρώτη δυάδα. Η Αυστρία έχει μόνο νίκες έως τώρα (2/2) και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση. Παρόλα αυτά, θέλει το τρίποντο για να έχει θεωρητικά ευκολότερη κλήρωση στη συνέχεια. Όσον αφορά το pregame, το κίνητρο της Γεωργίας είναι σαφώς πιο σημαντικό, αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μας αποτρέπει από την ενασχόληση μας με τον άσο.

1515 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΣΥΡΙΑ

Από αναμενόμενη εντός έδρας ήττα 0-3 από τη Ιαπωνία προέρχεται η Σιγκαπούρη (3-1-2) η οποία βρίσκεται στην 3 θέση με 10 βαθμούς. Εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-2 επί του Αφγανιστάν πέτυχε η Συρία (4-0-1) η οποία μακριά από την έδρα της έχει το απόλυτο με 2/2 νίκες. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι όμως λόγω κρισιμότητας του παιχνιδιού θα απέχουμε.

1516. ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – ΚΙΝΑ

Από νίκη 0-1 στη Μαλβίδες προέρχεται το Χονγκ Κονγκ το οποίο εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του, 4-1-1 ο απολογισμός του, εντός έδρας μετράει 2-0-1 με 11-3 γκολ παρακαλώ. Στη Τρίτη θέση του ομίλου και με 3 βαθμούς λιγότερους από τους γηπεδούχους η Κίνα (3-1-1) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 12-0 (!) του Μπουταν. Οι αποδόσεις του διπλού είναι απλά τραγικές, ακόμα και αν η Κίνα κερδίσει με ευκολία δεν έχουν καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

1521. ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ – ΟΜΑΝ

Από ήττα 3-1 στην έδρα του Ιράν προέρχεται το Τουρκμενιστάν (2-1-3) το οποίο με ένα παιχνίδι παραπάνω απέχει 4 βαθμούς από τη δεύτερη θέση και τη σημερινή του αντίπαλο. Σημαντική νίκη 3-0 επί της Ινδίας σημείωσε το Ομάν (3-2-0) τη προηγούμενη αγωνιστική, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στον όμιλο και δίκαια αποτελούν το φαβορί για τη νίκη.

1520. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ U21 - ΡΩΣΙΑ U21

Το πάλεψε κόντρα στη Γερμανία το Αζερμπαϊτζάν, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 3-1 και παρέμεινε με μόλις μία νίκη στον όμιλο. Η Ρωσία έκανε σεφτέ κόντρα στα Νησιά Φερόε, επικρατώντας με 2-0 και η νίκη είναι μονόδρομος στο Μπακού. Χαμηλό το διπλό, αλλά πέραν αυτού δε βλέπουμε κάτι άλλο.

1523. ΡΟΥΑΝΤΑ – ΛΙΒΥΗ

Με 1-0 επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι η Λιβύη, αποτέλεσμα το οποίο της δίνει και το πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, δεν θα μπλέξουμε.

1525. ΚΙΡΓΙΖΣΤΑΝ – ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Από αναμενόμενη ήττα με 3-0 στην Αυστραλία προέρχεται το Κιργιστάν (2-2-2). Αήττητη και μόνη πρώτη στο δεύτερο όμιλο η Ιορδανία (4-1-0) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Τατζικιστάν με σκορ 3-0. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αν θέλουν να παραμείνουν πρώτοι πρέπει να κερδίσουν.

1524. ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΝΙΓΗΡΑΣ

Τυπική διαδικασία αποτελεί ο επαναληπτικός καθώς στο πρώτο παιχνίδι το Καμερούν πήρε τη νίκη στην έδρα του Νίγηρα με σκορ 0-3.

1526. ΚΟΓΚΟ – ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Με σκορ 3-4 απέδρασε από την έδρα της Αιθιοπίας το Κονγκο το οποίο πλέον έχει και τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση, καθόλου απίθανο πάντως να δούμε ακόμα ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με αρκετά γκολ.

1531. ΥΕΜΕΝΗ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Τελευταία και καταϊδρωμένη στον όγδοο όμιλο η Υεμένη η οποία μετά από 6 αγωνιστικές μετράει μόλις μια νίκη έχοντας απολογισμό 1-0-5. Στο κυνήγι της πρώτης θέσης παραμένει το Ουζμπεκιστάν (4-0-1) το οποίο απέχει μόλις ένα βαθμό από τη πρώτη Βόρεια Κορέα έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο, διπλό, τις δύο ομάδες χωρίζει αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

1529. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ U21 - ΚΥΠΡΟΣ U21

Έδωσε σπουδαία μάχη στην Ολλανδία η Λευκορωσία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας με 1-0. Παρόλα αυτά, παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, καθώς ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Σλοβακία, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Χωρίς βαθμό μετά από τέσσερα ματς παραμένει η Κύπρος, απογοητεύοντας με την έως τώρα παρουσία της στη διοργάνωση. Χαμηλά βρίσκεται ο άσος, αλλά δύσκολα θα σπάσει.

1530. ΣΛΟΒΕΝΙΑ U21 - ΣΕΡΒΙΑ U21

Ένα βαθμό απέχει από την πρώτη δυάδα δυο ομίλου η Σλοβενία και το παιχνίδι κόντρα στους Σέρβους είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια. Άντεξαν κόντρα στην Ιταλία οι «πλάβι», μένοντας στο 1-1 και διατηρήθηκαν στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη «σκουάντρα ατζούρα». Στα μάτια μας το διπλό δεν είναι φαβορί και αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, αυτό θα ήταν η κόντρα.

1533. ΡΩΣΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς με το Σλούτσκι στο τιμόνι μετράει η Ρωσία, με πιο πρόσφατη το 1-0 επί της Πορτογαλίας σε φιλικό παιχνίδι. Δυσκολεύτηκε αλλά καπάρωσε εν τέλει τη δεύτερη θέση του ομίλου της η Κροατία, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση στο EURO 2016. Αν μιλούσαμε για επίσημο ματς, θα πηγαίναμε στον άσο, αλλά η έννοια του φιλικού μας αποθαρρύνει κάπως.

1541. ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΑΓΚΟΛΑ

Με σκορ 1-3 επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι η Νότιος Αφρική, αποτέλεσμα που της δίνει και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, χαμηλός ο άσος για μια ομάδα η οποία δεν καίγεται και τόσο για τη νίκη, πάσο.

1542. ΤΥΝΗΣΙΑ – ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ

Οι αποδόσεις στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αντικατοπτρίζουν απολύτως τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Με σκορ 1-2 επικράτησε στο πρώτο ματς η Τυνησία, λογικά θα πετύχει μια εύκολη νίκη.

1537. ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 - ΑΥΣΤΡΙΑ U21

Μόνο νίκες έχουν οι δύο ομάδες και μοιράζονται την κορυφή του ομίλου. Εξαιρετικές οι επιθετικές τους επιδόσεις, με τη Γερμανία να διαθέτει την κορυφαία επίθεση των προκριματικών με 16 γκολ και την Αυστρία την τρίτη καλύτερη με 15. Μοναδική επιλογή τα πολλά γκολ, με το αμφίσκορο να προσφέρεται σε αρκετά ελκυστικές τιμές.

1538. ΣΛΟΒΑΚΙΑ U21 - ΟΛΛΑΝΔΙΑ U21

Παρότι ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της, η Σλοβακία κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος επικρατώντας της Κύπρου και της Ολλανδίας στη συνέχεια. Οι «οράνιε» μετά την ήττα από τους Σλοβάκους τα βρήκαν σκούρα και κόντρα στους Λευκορώσους, αλλά επικράτησαν με 1-0 και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου. Ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, αλλά η εικόνα τους δε μας πείθει. Πάσο.

1544. ΙΣΡΑΗΛ U21 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21

Αήττητο παραμένει το Ισραήλ μετά από τρεις αγωνιστικές (2-1-0), κερδίζοντας στο τελευταίο του παιχνίδι και την Ουγγαρία με σκορ 3-0 και βρίσκεται στο -1 από τη δεύτερη Αλβανία, έχοντας όμως τρία παιχνίδια λιγότερα. Εντυπωσιακή η Πορτογαλία, μετράει το απόλυτο μέχρι στιγμής (4-0-0) και σκοράρει ακατάπαυστα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση των προκριματικών μαζί με τη Γερμανία. Λογικές οι τιμές του διπλού, αλλά το Ισραήλ δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

1545. ΚΡΟΑΤΙΑ U21 - ΙΣΠΑΝΙΑ U21

Μόνο νίκες μετράει η Κροατία, έχοντας μάλιστα διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στις τέσσερις επιτυχίες της. Μετά την ισοπαλία με τη Σουηδία, η Ισπανία ξέσπασε στη Γεωργία, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0. Υπερέχουν ποιοτικά οι «φούριος ρόχας», αλλά το διπλό δεν μπορεί να προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 1,80 κόντρα στην καλύτερη άμυνα των προκριματικών. 1Χ ή πάσο.

1547. ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ – ΜΠΕΝΙΝ

Με σκορ 2-1 επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι το Μπενίν με αποτέλεσμα να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη δυναμική για την ανατροπή όμως οι αποδόσεις δεν βοηθάν έτσι ώστε να τους στηρίξουμε, πάσο.

1546. ΟΥΑΛΙΑ U21 - ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21

Εξαιρετική η πορεία της Ουαλίας, η οποία διατηρείται στην κορυφή του ομίλου, αγνοώντας την ήττα έπειτα από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0). Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς η Ρουμανία, αυτή τη φορά από τη Δανία με 0-3, αποδεικνύοντας και πάλι πως στα κρίσιμα ματς κάτι της λείπει. Στο 2,15 ο άσος μπορεί να αποτελέσει μία αξιόλογη επιλογή.

1548. ΤΟΥΡΚΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Ως η καλύτερη τρίτη όλων των ομίλων, η Τουρκία πήρε την πρόκριση για το EURO 2016, ενώ την Παρασκευή επικράτησε του Κατάρ με 1-2, έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της. Η Ελλάδα επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής, χάνοντας και από το Λουξεμβούργο με 1-0 στο ντεμπούτο του Σκίμπε. Οι αρκετές δοκιμές που πιθανότατα θα κάνει ο Τερίμ μας αποτρέπουν από την ενασχόληση με τον άσο, παρότι η εθνική μας δείχνει πως μπορεί να ηττηθεί από τον οποιονδήποτε.

1550. ΜΑΛΙ – ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

Την ήττα με 2-1 στη Μποτσουάνα γνώρισε το Μάλι, αποτέλεσμα το οποίο προκαλεί μεγάλη έκπληξη, λογικά οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη-πρόκριση, οι αποδόσεις του άσου όμως είναι στον… πάτο, με λίγη τύχη ίσως τον προλάβουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

1551. ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ – ΚΕΝΥΑ

Με 1-0 επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι η Κένυα αποκτώντας έτσι τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση, οι γηπεδούχοι χρίζονται φαβορί από τους μπουκ όμως σε αρκετά απαγορευτικές αποδόσεις, πάμε παρακάτω.

1555. ΑΓ. ΒΙΝΤΣΕΝΤ & ΓΡΕΝΑΔΙΝΕΣ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Οι δύο χειρότερες ομάδες του τρίτου ομίλου αναμετρόνται για να αποφύγουν τη τελευταία θέση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αναμενόμενη ήτα 5-1 στις ΗΠΑ σε ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν! Εντός έδρας ήττα 2-1 από το Τρίνινταντ για τη Γουατεμάλα. Ομάδες που τρώνε και βάζουν γκολ χωρίς ενδοιασμούς, μονόδρομος τα πολλά τέρματα.

1554. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μεγάλη νίκη πήρε το βράδυ της Παρασκευής το Λουξεμβούργο, επικρατώντας με 1-0 της εθνικής μας. Την ήττα γνώρισε στη Ρωσία η Πορτογαλία με το ίδιο σκορ, ξεκινώντας με το αριστερό την προετοιμασία της για τα γήπεδα της Γαλλίας. Λογικά το διπλό θα κάνει την εμφάνιση του, πιθανότατα θα συνδυαστεί και από ανέπαφη εστία.

1553. Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21 - ΟΥΚΡΑΝΙΑ U21

Παιχνίδι ανάμεσα στους δύο ουραγούς του ομίλου. Μόλις ένα βαθμό έχουν συγκεντρώσει ως τώρα Βόρειος Ιρλανδία και Ουκρανία. Απογοητευτική η παρουσία τους, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με κάποιο σημείο πριν την έναρξη του αγώνα.

1587. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση Μοντρόουζ (5-0-1 εντός) και Κουίνς Παρκ (3-0-3 εκτός) καθώς αμφότερες προέρχονται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι πάντως στην έδρα τους μέχρι στιγμής παρουσιάζονται αρκετά σοβαροί και αξιόπιστοι, στοιχείο το οποίο δεν δικαιολογεί τις τιμές αουτσάιντερ, αν επιλέγαμε κάτι θα ήταν το 1Χ.

1588. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Σε τρομερή κατάσταση η Χιμπέρνιαν, κέρδισε και την Ρέιντζερς, μετράει ρεκόρ 11-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις ενώ οι 5 τελευταίες της νίκες στο πρωτάθλημα έχουν όλες συνοδευτεί από over. Η Λίβινγκστον δεν παίζει αμυντικά και λογικά θα ηττηθεί εύκολα και με αρκετά γκολ, στο 1,88 ο συνδυασμός άσου και over στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1499. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Από ήττα στην έδρα της Έιρ Γιουνάιτεντ προέρχεται η Άλμπιον Ρόβερς (4-0-1 εντός) η οποία αγνοεί τη νίκη 2 αγωνιστικές, under 2,5 και no goal τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Τα τέσσερα παιχνίδια (2-2-0) αήττητη συμπλήρωσε η Κάουντεμπιθ (1-0-5) η οποία πρόσφατα επικράτησε εντός έδρας της Μπρέχει με σκορ 3-0, over 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν νίκη και εντός έδρας είναι δυνατοί, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μακριά από το σπίτι τους κερδίζουν μόνο με αίτηση, στηρίζουμε τον άσο μονάχα σε αποδόσεις άνω του 1,80.

1560. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Μάνσφιλντ δεν σκοράρει ούτε με αίτηση στα τελευταία ματς παίζοντας με καλές αντιπάλους, η Όλνταμ σίγουρα είναι μία κατηγορία πάνω ωστόσο με τη σειρά της ζορίζεται πάρα πολύ με την μπάλα στα πόδια και δεν θα έχει εύκολο έργο διασπώντας την άμυνα της Μάνσφιλντ. Δεν περιμένουμε πολλά γκολ σε ένα έτσι κι αλλιώς σφιχτό ματς, επιλογή το under που πληρώνει 1,90 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1558. ΜΟΡΚΑΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Επαναληπτικός για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Δε μετράνε τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Μεγάλη νίκη κόντρα στη Ροτσντέιλ πανηγύρισε η Μόρκαμ την περασμένη εβδομάδα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Τρόφυ. Στο πρωτάθλημα μετράει δύο συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας. Ουραγός της βαθμολογίας και χωρίς νίκη εδώ και ένα μήνα παραμένει η Ντάγκεναμ, πραγματοποιώντας απογοητευτική σεζόν έως τώρα. Φαβορί ο άσος, αλλά δε θα αποτελέσει επιλογή μας, καθώς ούτε η Μόρκαμ πείθει με την εικόνα της.

1561. ΟΞΦΟΡΝΤ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Η Όξφορντ υποτίμησε τις δυσκολίες του 1ου ματς και μένοντας με 10 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο αναγκάστηκε να περιοριστεί στην εξασφάλιση της ρεβάνς. Σίγουρα έχει ανώτερη ομάδα από την Μπρέιντρι της Κόνφερενς και θα θελήσει να το αποδείξει από αρκετά νωρίς. Στο 2,30 ο συνδυασμός άσου και over καθώς και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί να συνεισφέρουν με ένα γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1559. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ -ΜΠΑΚΛΙ ΤΑΟΥΝ

Ένα μήνα αήττητη (2-3-0) συμπλήρωσε η Νιούπορτ, η οποία ξέφυγε κάπως από τις τελευταίες θέσεις της Λιγκ 2. Λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται και η Μπλάκλι Τάουν, όμως βρίσκεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα από την αντίπαλο της και πιθανότατα θα πει αντίο στο κύπελλο. Πάντως ο άσος δεν είναι για 1,45.

1582. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Κανείς δεν ασχολήθηκε με το τι έγινε στον αγωνιστικό χώρου του «Σταντ ντε Φρανς» το βράδυ της Παρασκευής, με τα μέλη της αποστολής της Γερμανίας να προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από το σοκ. Πολλές αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα προχώρησε ο Μπλιντ στο παιχνίδι της Ολλανδίας στο Κάρντιφ, κερδίζοντας με 2-3 την Ουαλία, χάρη στον εξαιρετικό Ρόμπεν. Θέλουν να αποδείξουν πολλά οι «οράνιε», οι οποίοι απογοήτευσαν στα προκριματικά και κόντρα στη Γερμανία που θα έχει –ίσως- αλλού το μυαλό της, μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Εναλλακτική επιλογή τα πολλά γκολ για δύο άκρως επιθετικογενείς ομάδες.

1581. ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Αναβλήθηκε.

1580. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Τη νίκη που θα τη φέρει στην ένατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης θα αναζητήσει η Αυστρία, η οποία σε περίπτωση που δε χάσει θα μείνει αήττητη για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος. Κάκιστη η εικόνα της Ελβετίας στην πρώτη ώρα του αγώνα με τη Σλοβακία, όπου έχανε με 3-0, πριν μειώσει στο τέλος σε 3-2. Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχουν οι γηπεδούχοι, με τον άσο πάντως να έχει τον πρώτο λόγο, εξαιτίας του κινήτρου των Αυστριακών.

1584. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Ακόμα ένα πολύ παραγωγικό παιχνίδι μας πρόσφερε η Πολωνία την Παρασκευή, επικρατώντας με 4-2 της Ισλανδίας. Εξαιρετική εμφάνιση και για την Τσεχία, διαλύοντας τη Σερβία με 4-1. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικογενή φιλοσοφία και άριστη ψυχολογία. Φιλικό παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο για κάποια από τις δύο ομάδες, με τα πολλά γκολ να αποτελούν την προφανή επιλογή.

1583. ΙΤΑΛΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Τη δεύτερη ήττα της με τον Κόντε στο τιμόνι γνώρισε η Ιταλία, χάνοντας με 3-1 στο Βέλγιο, παρότι προηγήθηκε μόλις στο 3΄. Μετά το 2008 επιστέφει σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης η Ρουμανία, η οποία ξεκινάει την προετοιμασία της από τη Μπολόνια. Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχουν στο αρχικό σχήμα οι γηπεδούχοι, την ώρα που οι Ρουμάνοι είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικοί. Μόνο το +0,75 διπλό μπορούμε να κοιτάξουμε.

1549. ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Εξαιρετική για μία ώρα αγώνα η Σλοβακία το βράδυ της Παρασκευής, όπου νικούσε με 3-0 την Ελβετία, πριν η αντίπαλος της μειώσει σε 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Σε ένα ματς με τρελό ρυθμό, η Ισλανδία ηττήθηκε με 4-2 στην Πολωνία, δίνοντας και πάλι εξαιρετικά δείγματα γραφής όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Δύσκολο σε πρόβλεψη το παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν πολλές διαφορές. Πιθανός ο συμβιβασμός στην ισοπαλία.

1585. ΔΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Τα ρέστα τους πρόκειται να παίξουν οι Δανοί οι οποίοι με μια καθαρή νίκη θα κατακτήσουν το πολυπόθητο εισητήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. Οι Σουηδοί μετά τη νίκη με 2-1 έχουν τον πρώτο λόγο όμως η εικόνα τους στα μετόπισθεν προβλημάτισε αρκετά, μειονέκτημα το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Σωστά μοιρασμένο το σετ, οι Δανοί στο σπίτι τους είναι δυνατοί και μπορούν να λυγίσουν την παρέα του Ιμπραχίμοβιτς, στο 1,85 ο ασιατικός άσος -0,25 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1586. ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Με την πλάτη στον τοίχο είναι η Σλοβενία μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα και πλέον είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ ώστε να μπει και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης. Αναμενόμενο είναι να μπουν δυνατά στο ματς, ενώ όσο περνάει η ώρα θα την κυριεύει το άγχος. Ωστόσο, απέναντι της θα βρει την Ουκρανία, η οποία είναι πολύ σφιχτή ομάδα αμυντικά και θεωρούμε πως θα αντέξει στην πίεση των Σλοβένων. Στο 1,83 προσφέρει ηBet365 το ενδεχόμενο να μη σημειωθεί κάποιο γκολ στα πρώτα 33΄ της αναμέτρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1590. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Σημαντικό βαθμό στην έδρα της Ντανφέρμλιν απέσπασε η Πίτερχεντ (2-3-1 εντός) με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, αυτό ήταν και το τρίτο under 2,5 στα 4 τελευταία της παιχνίδια, πιο πρόσφατα στο πλαίσιο του Τσάλεντζ Καπ απέκλεισε την Κουινς Πάρκ τη οποία και κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 1-2. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Στράνραερ (3-0-3) εκτός η οποία πρόσφατα γνώρισε τη τέταρτη συνεχόμενη ήττα καθώς έχασε εντός έδρας 1-2 από τη Στεχάουσμιουρ, over 2,5 τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Η φόρμα δείχνει έδρα όμως οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους είναι επικίνδυνοι, καλύτερα να πάμε με τα γκολ.

1589. ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Το μεγάλο φιλικό της ημέρας, με το «Γουέμπλεϊ» να ντύνεται στα χρώματα της γαλλικής σημαίας ως ένδειξη στήριξης στα θύματα της Παρασκευής. Η Αγγλία έχασε με 2-0 από την Ισπανία σε φιλικό παιχνίδι και μπήκε τέλος στο σερί 15 αγώνων δίχως ήττα. Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η νίκη της Γαλλίας επί της Γερμανίας με 2-0, ενώ άπαντες στην αποστολή των «τρικολόρ» έχουν το μυαλό τους στα επεισόδια του Παρισιού. Δε γίνεται να ασχοληθούμε στοιχηματικά με αυτό το παιχνίδι, καθώς το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και πιθανότατα η σκέψη όλων των ποδοσφαιριστών –ειδικά των Γάλλων- θα βρίσκεται στο Παρίσι.

1591. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σίγουρα το γεγονός πως η Αργεντινή δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στον προκριματικό όμιλο της Νοτίου Αμερικής (0-2-1) αποτελεί από μόνο του είδηση. Λαβωμένη και από τις κομβικές απουσίες (Μέσι, Αγουέρο, Παστόρε, Τέβεζ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν βρίσκουμε το λόγο να κοντράρεται τόσο πολύ από την αγορά και να προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Η Κολομβία στην Μπαρανκίγια είναι πολύ δυνατή (αήττητη στα επτά τελευταία, 6-1-0) αλλά εδώ θεωρούμε πως η αξία είναι στο ασιατικό διπλό +0,25 (1,925) της Bet365αφού υπάρχει (μισό) κέρδος και στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1592. ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Με τον καλύτερο τρόπο συνέχισε την πορεία της η ομάδα του Ισημερινού, νίκησε και στην τρίτη της αναμέτρηση για τα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής και απολαμβάνει την πρωτιά του ομίλου. Τον αντίθετο δρόμο έχει διαλέξει η Βενεζουέλα που παραμένει ακόμα χωρίς πόντο, δέχτηκε τέσσερα γκολ στην επίσκεψη της στη Βολιβία και φυσικά βρίσκεται στην τελευταία θέση. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως ο Ισημερινός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, επικράτησε πιο δύσκολων αντιπάλων από τη Βενεζουέλα και έχει τον πρώτο λόγο. Στο 1,775 βρίσκουμε το 2 DNB στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1593. ΟΝΔΟΥΡΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Οι γηπεδούχοι κακά τα ψέματα δεν βλέπονται εδώ και έξι μήνες οπού έχουν σημειώσει μόλις μια νίκη και αυτή σε φιλικό, ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα και με αντίπαλο το Μεξικό το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα και αποτελούν δικαίως το απόλυτο φαβορί, στο 1,85 της Bet365 η νίκη του Μεξικού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1595. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΧΙΛΗ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στο θρυλικό «Σεντενάριο» του Μοντεβιδέο ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Χιλή, με τους γηπεδούχους πλην των τριών πόντων, να θέλουν και μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό και τα γεγονότα στο προηγούμενο Κόπα Αμέρικα. Ποτέ στην ιστορία της δεν έχει κερδίσει στην Ουρουγουάη η Χιλή, η οποία είχε μέτρια εμφάνιση στο ισόπαλο 1-1 με την Κολομβία. Στο 2,05 βρίσκουμε την απόδοση του ασιατικού άσου -0,25 στην Βet365, ενώ 2,85 (Stoiximan) πληρώνει το anytime του Καβάνι, που θα «σκυλιάσει» για να πάρει το αίμα του πίσω από τα γεγονότα του καλοκαιριού. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1596. ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ

Είναι ευρέως γνωστό πως η Βολιβία έχει όπλο την έδρα της, το υψόμετρο του «Ερνάντο Σίλες» στη Λα Παζ για την ακρίβεια όπου «πνίγει» τους αντιπάλους της. Στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής όμως αποτελεί την πιο αδύναμη Εθνική ομάδα, αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στις εκτός έδρας επιδόσεις όπου μετράει 29 ήττες στις 34 τελευταίες εξόδους της (0-5-29). Η Παραγουάη δύσκολα θα δεχτεί γκολ με τον τρόπο που αμύνεται, γενικά βλέπουμε μία νίκη της με χαμηλό σκορ, ο συνδυασμός 1 &under3,5 πληρώνει 1,80 στον Stoiximan και είναι μία καλή σκέψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1594. ΑΪΤΗ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Με ήττες ξεκίνησαν αμφότερες στην πρεμιέρα του τέταρτου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου, μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, δεν θα μπλέξουμε.

1597. ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ – ΗΠΑ

Από εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Γουατεμάλας προέρχεται το Τρίνινταντ, νίκη 5-1 επί του Άγιου Βίνσεντ προέρχονται οι ΗΠΑ. Λογικά οι φιλοξενούμενοι αν παρουσιαστούν σοβαροί θα πάρουν το διπλό το οποίο μάλιστα προσφέρεται σε αρκετά ελκυστικές αποδόσεις.

1598. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ

Παίζει όσο χρειάζεται για να κερδίσει η Βραζιλία, μέχρι στιγμής έχασε καθαρά από τη Χιλή εκτός έδρας, επικράτησε της Βενεζουέλας (3-1) ενώ στο πιο πρόσφατο μοιράστηκε τους βαθμούς με την «αιώνια» αντίπαλο της, Αργεντινή. Το Περού δεν αναμένεται να παραδώσει εύκολα τα όπλα, μην ξεχνάμε άλλωστε πως και στο Κόπα Αμέρικα έφερε στα όρια της τη «σελεσάο» μέχρι να «λυγίσει» με γκολ στις καθυστερήσεις. Μας κάνει περισσότερο κλικ το ασιατικό διπλό +1,5 στο 1,85 της Bet365αφού υπάρχει κέρδος ακόμα και σε ενδεχόμενη ήττα της «μπλανκιρόχα» με ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1599. ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΚΑΝΑΔΑΣ

Αναμενόμενη ήττα 3-0 στο Μεξικό γνώρισε το Ελ Σαλβαδόρ στη στην πρεμιέρα του τέταρτου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου. Από μεγάλη εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Ονδούρας προέρχεται ο Καναδάς ο οποίος έχει ευκαιρία με νίκη να παραμείνει στη 2προνομιούχο θέση, με αρκετό ρίσκο θα πηγαίναμε με το διπλό.

1600. ΠΑΝΑΜΑΣ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Με το δεξί ξεκίνησαν Παναμάς και Κόστα Ρίκα τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν εκτός έδρας της Τζαμάικα με σκορ 0-2, η Κόστα Ρίκα κέρδισε 1-0 εντός έδρας τη Αϊτή. Οι αποδόσεις αντικατοπτρίζουν απολύτως τη δυσκολία του ματς, πάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ