ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

735. ΤΟΥΡΚΙΑU19 - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗU19

Πρεμιέρα στον 5oόμιλο με την αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τουρκία και τη Βοσνία. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί του ομίλου καθώς διαθέτουν κάποιους παίκτες με παραστάσεις στα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δύο τα φιλικά τους μέχρι στιγμής, ήττα 4-3 από το Βέλγιο και νίκη 2-0 επί της Βουλγαρίας. Στόχος για πρώτη φορά στην ιστορία της αποτελεί η πρόκριση στα τελικά για τη Βοσνία η οποία στα 3 πιο πρόσφατα φιλικά που έδωσε άφησα καλές εντυπώσεις επικρατώντας 2 φορές των Σκοπιών με σκορ 4-1 και 5-2 αντίστοιχα. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα καθώς πρόκειται για τη πρώτη αγωνιστική, αν επιλέγαμε κάτι θα ήταν ο άσος.

736. ΔΑΝΙΑU19 - ΙΣΛΑΝΔΙΑU19

Το απόλυτο φαβορί του ομίλου και όχι μόνο αποτελεί η Δανία η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της διοργάνωσης, λίγα πράγματα από την Ισλανδία η οποία θα παλέψει με τη Μάλτα για μια αξιοπρεπή πορεία.

738. ΙΣΡΑΗΛU19 - ΜΑΛΤΑU19

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης του Ισραήλ θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη, η Μάλτα συγκαταλέγεται για ακόμα μια διοργάνωση στις πιο αδύναμες ομάδες, άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

737. ΕΛΛΑΔΑU19 - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑU19

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Ελλάδα η οποία στα 4 πιο πρόσφατα φιλικά που έδωσε ενόψει προκριματικών μετράει 2-2-0, από το καλοκαίρι έχει να δώσει αγώνα η Λιθουανία η οποία αποτελεί ευκαιρία για την Εθνική μας ομάδα έτσι ώστε να ξεκινήσει με το δεξί στο θεσμό, άσος.

740. ΟΥΚΡΑΝΙΑU19-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝU19

Ανάλογη πορεία με τη αυτή της προηγούμενης διοργάνωσης θέλει να πραγματοποιήσει η Ουκρανία. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το εισιτήριο στη τελική φάση του προηγούμενουEuroόμως φέτος θα παρουσιαστούν αρκετά διαφορετικοί με το ρόστερ τους να απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα. Μια από τα ίδια και το Αζερμπαϊτζάν το οποίο στη περσινή διοργάνωση τα είχε πάει εξαιρετικά. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση παρά τον απόλυτο φαβοριτισμό των γηπεδούχων από τους μπουκ, δεν θα μπλέξουμε, πάμε παρακάτω.

741. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑU19 - ΜΟΛΔΑΒΙΑU19

Η φιναλίστ του 2013 Πορτογαλία θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη περσινή της αποτυχία, σε δύο φιλικά που έδωσε στο πλαίσιο προετοιμασίας με αντίπαλο την Ελβετία μετράει 1-1-0. Τίποτα το αξιόλογο μέχρι στιγμής από τη Μολδαβία η οποία έχει περάσει μόλις 3 φορές στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, άσος.

748. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Έσπασε το αήττητο σερί δέκα αγώνων της Γουίγκαν (5-3-0 εντός) με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Μπέρι το Σάββατο. Την Τρίτη διαδοχική ήττα της γνώρισε η Μπλάκπουλ (1-2-5 εκτός), αυτή τη φορά για το κύπελλο με 2-0 από τη Μπαρνέτ και έμεινε εκτός συνέχειας, ενώ στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τη Γουίγκαν να έχει ένα λόγο παραπάνω μετά την τεσσάρα του Σαββάτου, ώστε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ματς. Άσος, αλλά θα τον θέλαμε σε καλύτερες τιμές για να ασχοληθούμε.

749. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΓΕΟΒΙΛ

Δύο σερί ήττες από Γουόλσολ και Στίβενεϊτζ για πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα διατάραξαν το πολύ καλό κλίμα που επικρατούσε στην Τζίλιγχαμ (6-2-0 εντός). Μετά από τέσσερις «κολλητές» ήττες, η Γέοβιλ (1-1-6 εκτός) πανηγύρισε τη νίκη στο σπίτι της ερασιτεχνικής Μέινστοουν για το κύπελλο και πήρε κάπως τα πάνω της. Με βασικούς αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι, αναζητώντας το ξέσπασμα που θα τους επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Άλλωστε, μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες και η διαφορά είναι ευδιάκριτη.

766. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Χωρίς να την ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο θεσμός του κυπέλλου, η Πλίμουθ (6-1-1εντός) αποκλείστηκε από την Καρλάιλ, χάνοντας με 0-2. Στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 πάντως τα πηγαίνει εξαιρετικά, καθώς φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Απέκλεισε τη Φάιλντ η Μίλγουολ (4-3-1 εκτός)για το κύπελλο, συμπληρώνοντας επτά ματς δίχως ήττα ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Πρωτοπόρος της Λιγκ 2 η γηπεδούχος ομάδα, σε εξαιρετική κατάσταση και κοντά στα πλέι-οφ ανόδου της Λιγκ 1 η φιλοξενούμενη. Το θέμα είναι ποια από τις δύο θα κυνηγήσει την πρόκριση. Μόνο όταν μάθουμε τις επίσημες αρχικές ενδεκάδες θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε.

767. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΟΡΚΑΜ

Mια χαρά τα καταφέρνει εκτός έδρας τη φετινή χρονιά η Μόρκαμ, μόλις δύο οι ήττες της σε δέκα αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις (5-3-2). Ικανή για την έκπληξη στο Λιγκ Τρόφι κόντρα σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας, άλλωστε έχει ήδη πετάξει εκτός συνέχειας δύο συλλόγους της Λιγκ 1. Με το μυαλό περισσότερο στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος Ροτσντέιλ, θα παραταχθεί με αλλαγές, ενώ διαχρονικά σπάνια «καθαρίζει» εύκολα τέτοια ματς στο Λιγκ Τρόφι. Δεν μπορεί να αγνοηθεί το 2,25 του Χ2 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

768. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Παρά τη σχετικά καλή της εμφάνιση, η Φλίτγουντ (2-3-3 εντός) έμεινε εκτός συνέχειας στο κύπελλο, χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Γουόλσολ. Είναι φανερό πως με το Στίβεν Πρίσλεϊ στο τιμόνι παλεύει να σταθεροποιήσει την απόδοση της, αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει (2-0-4). Ξέσπασε στη Γουόρτσεστερ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-3-3 εκτός) και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Δίχως αμφιβολία το μυαλό και των δύο ομάδων είναι στο πρωτάθλημα, οπότε κανείς δεν ξέρει πως θα παραταχθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι του Λιγκ Τρόφυ. Λογικό φαβορί πάντως οι φιλοξενούμενοι.

765. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΙΟΡΚ

Πέμπτη διαδοχική ήττα και 8στα τελευταία 9 επίσημα παιχνίδια της γνώρισε η Μπάρνσλεϊ (3-1-4 εντός) από την Όλντρινχαμ (ομάδα της Νάσιοναλ Λιγκ) και έμεινε εκτός κυπέλλου. Έντονα τα παράπονα του κόσμου προς τη διοίκηση για την επιμονή της στο νεαρό προπονητή Λι Τζόνσον, με το παιχνίδι του Λιγκ Τρόφυ να θεωρείται η τελευταία του ευκαιρία. Έξι ματς χωρίς νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης συμπλήρωσε η Γιορκ (1-3-4 εκτός), χάνοντας με 3-2 στην έδρα της ερασιτεχνικής Άκρινγκτον για το κύπελλο, στο ντεμπούτο του Τζέικι ΜακΝαμάρα στον πάγκο της. Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες, θα ψάξουν την πρόκριση προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την κακή πορεία που πραγματοποιούν στα πρωταθλήματα τους. Μπορεί να τους χωρίζει μία κατηγορία, αλλά οι αποδόσεις του άσου είναι τουλάχιστον αστείες. Πάσο ή Χ2.

759. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στην Γκίσλεϊ η Μπάροου (5-3-1 εντός) και όπως ήταν φυσικό γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1. Ήττα που ήταν η Τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα του Ντάρεν Έντμοντσον, με αποτέλεσμα να παραμένει κοντά στις επικίνδυνες θέσεις. Άστραψε και βρόντηξε κόντρα στη Σεντ Άλμπανς Σίτυ για το θεσμό του κυπέλλου η Γκρίμσπι (2-6-1 εκτός). Μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία 14 επίσημα παιχνίδια της (7-6-1) και συνεχίζει την προσπάθεια αναρρίχησης στη βαθμολογία. Σε καμία περίπτωση δε μας πείθει το 1,72 του διπλού. Η Μπάροου είναι σκληρό καρύδι στο σπίτι της και το έχει αποδείξει πολλάκις της φετινή σεζόν. Στην κόντρα στρεφόμαστε, ενώ από κοντά έχουμε και τα πολλά γκολ, καθώς αμφότερες οι ομάδες μετρούν 13GG.

760. ΜΠΡΟΜΛΕΪ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Χωρίς αγώνα έμεινε το Σαββατοκύριακο η Μπρόμπλεϊ (6-1-2 εντός), καθώς είχε αποκλειστεί στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου. Δε βρισκόταν και στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση όσον αφορά το πρωτάθλημα, αλλά το διπλό με 0-1 στην έδρα της Λίνκολν της τόνωσε την ψυχολογία και την επανέφερε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Θα χρειαστεί επαναληπτικό για να αποκλείσει τη Νόριτς Βικτόρια (ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας) η Μπόρεχαμ Γουντ (2-3-4 εκτός), καθώς έμεινε στο 1-1 στην έδρα της αντιπάλου. Παραμένει στα χαμηλά στρώματα της Νάσιοναλ Λιγκ, έχοντας μόλις μία νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (1-3-3). Ξεκούραστη, με καλή ψυχολογία και πολύ καλύτερη υλικό η Μπρόμλεϊ, αναμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει. Επιλογή ο -0,25 ασιατικός άσος στο 1,80 τηςBet365.

762. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η ήττα στην έδρα της Χάρτλπουλ δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα την Τσέλτεναμ (5-3-1 εντός), καθώς ο στόχος είναι η άνοδος στα σαλόνια της Λιγκ 2. Η Γκίσλεϊ (1-5-2 εκτός) είχε εύκολο έργο κόντρα στη Μπάροου για το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 και παρέμεινε αήττητη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική (2-2-0). Τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα διαθέτουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κόλλησαν στα τρία τελευταία μπροστά στο κοινό τους. Χάνονται μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι και ο άσος αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του, πιθανότατα με τη συνοδεία ανέπαφης εστίας.

763. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Την ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Φόρεστ Γκριν γνώρισε το προηγούμενο Σάββατο η Τσέστερ (4-3-2 εντός) με σκορ 2-1 και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από δύο νίκες. Ξεκόλλησε επιτέλους από τον πάτο της βαθμολογίας η Κιντερμίνστερ (0-5-4 εκτός), παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο, αφού κέρδισε με 1-0 τη Γουόκινγκ, χάρη σε γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων είναι στα ύψη. Προς αποφυγή ο χαμηλός άσος, καλύτερη η αναμονή για τοlive.

761. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΙΣΤΛΙΧ

Ο μεγάλος στόχος της Ντόβερ (6-3-0 εντός) είναι η άνοδος στη Λιγκ 2, με αποτέλεσμα να αδιαφορεί για το κύπελλο, χάνοντας με 1-2 από τη Στάρμπριτζ. Για τη Νάσιοναλ Λιγκ βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, όπου μετράει μόλις μία ήττα εδώ και δέκα αγωνιστικές (7-2-1). Πέταξε εκτός κυπέλλου την Κρου, κερδίζοντα με 0-1 η Ίστλι (4-3-2 εκτός) και επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς μετράει επτά ματς αήττητη ανεξαρτήτως διοργάνωσης (6-1-0). Πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το αμφίσκορο αποτελεί μία καλή εναλλακτική, καθώς οι γηπεδούχοι μετράνε 12/19 και οι φιλοξενούμενοι 12/18, αλλά οι αποδόσεις δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

758. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Η Μάκλσφιλντ (5-2-2 εντός) γνώριζε από την αρχή πως το παιχνίδι στο σπίτι της Πόρτσμουθ για το κύπελλο μόνο εύκολο δε θα ήταν και τηρουμένων των αναλογιών στάθηκε πολύ καλά, χάνοντας με 2-1. Πλέον, στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, οι οποίες την έριξαν κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, μετά από ένα σερί πέντε αγώνων αήττητη. Υπερκέρασε το εμπόδιο της προβληματικής Μπάρνσλεϊ η Όλντρινχαμ (1-2-6 εκτός), παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2), ούσα πλέον στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καλοβλέπουμε το +1 ασιατικό διπλό, παρά τις μέτριες εκτός έδρας επιδόσεις της Όλντρινχαμ.

756. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πανηγύρισαν αμφότερες οι ομάδες κόντρα σε αντιπάλους χαμηλότερης κατηγορίας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Γουέλινκγ (4-3-2 εντός) έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε της παιχνίδια (1-1-3) και βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Με τη νίκη επί της Γουίμπλεντον για το κύπελλο, η Φόρεστ Γκριν (5-1-3 εκτός) έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα της Νάσιοναλ Λιγκ. Δε θα είναι εύκολο το έργο των πρωτοπόρων για να τους εμπιστευθούμε σε αποδόσεις κοντά στο 1,75. Πάμε παρακάτω.

757. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ -MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Σε ρηχά νερά κινείται εδώ και δύο μήνες η Γουόκινγκ και δείχνει ανήμπορη να συνέλθει. Έχασε ακόμα και από την Κιντερμίνστερ, η οποία δεν είχε καμία νίκη μέχρι το ματς με την ομάδα του Γκάρι Χιλ. Αντίθετα, η Μπρέιντρι πηγαίνει όλο και καλύτερα, καταφέρνοντας να φτάσει στην πρώτη πεντάδα, έχοντας μόλις μία ήττα στις τελευταίες οκτώ εξόδους της. Μπορεί να διευρύνει το σερί της μακριά από το σπίτι της, φεύγοντας ακόμα και νικήτρια από το Κίνγκφιλντ. Στο 1,85 προσφέρει ηBet365το +0,25 ασιατικό διπλό.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

770. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΜΠΟΑ

Από σπουδαία νίκη 1-0 επί της πρωτοπόρου Μποταφόγκο προέρχεται η Κρισιούμα η οποία έκανε τεράστιο βήμα όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. ΟΙ γηπεδούχοι εντός έδρας μετράνε 8-5-4 (18-15 γκολ) και 11/17under2,5, αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια που έδωσε δεν είχαν παραπάνω από 2 τέρματα. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπόα η οποία έχει ήδη υποβιβαστεί. Ανύπαρκτοι μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι (2-4-11), χαμηλός ο άσος, ίσως στοliveτον προλάβουμε σε υψηλότερες αποδόσεις, επίσης σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι χάνουν ενδεχομένως να προκύψειlate.

771. ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Παιχνίδι κομβικής σημασίας αυτό ανάμεσα σε Μακαέ και Ναούτικο. Καίγονται για βαθμούς οι γηπεδούχοι, προκειμένου να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Για την άνοδο μάχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μακριά από το σπίτι του δεν τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα λάθη. Περιμένουμε τα όποια ρίσκα πάρουν να είναι στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, με το ενδεχόμενο να δούμε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο να προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

772. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και από τη βαθμολογική τους θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν αποχαιρετήσει και βαθμολογικά τη κατηγορία, η Παϊσαντού έχει ισχυρό κίνητρο και μπορεί να καθαρίσει το τρίποντο από το πρώτο κιόλας μέρος. Χαμηλό το διπλό, μεγαλύτερη αξία υπάρχει στη νίκη των φιλοξενούμενων από το ημίχρονο, σημείο το οποίο βρίσκεται στο 2,20 στη Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

769. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΒΙΤΟΡΙΑMΠΑΪΑ

Στο καλύτερο σημείο της σεζόν δείχνει να φορμαρίζεται η Αμέρικα Μινέιρο, η οποία με τις τρεις συνεχόμενες νίκες αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση. Εκεί όπου συγκατοικεί με την πολύ σταθερή και αποτελεσματική μακριά από το σπίτι της Βιτόρια Μπαΐα. Πέντε βαθμούς απέχουν από την πέμπτη θέση οι δύο ομάδες και δεν αποκλείεται ο βαθμός να αποδειχθεί θετικό αποτέλεσμα για αμφότερες. Στο 3,45 προσφέρει την ισοπαλία ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

773. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΠΑΡΑΝΑ

Με εννέα βαθμούς να τη χωρίζουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Ρεγκάτας μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της απαλλαγμένη από τον κίνδυνο. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για την Παρανά, η οποία είναι στο +5 από τις θέσεις που οδηγούν στην τρίτη κατηγορία και το παιχνίδι με τηCRBείναι καθοριστικό, καθώς ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Ισχυρότατο το κίνητρο των φιλοξενούμενων. Θα τους δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, επιλέγοντας το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) σε απόδοση 1,90 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

776. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Σε περιπέτειες μπήκε η Ατλ. Γκοϊανιένσε που είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί σίγουρα μερικούς ακόμα βαθμούς για να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Σαμπάιο Κορέα έρχεται από εντός έδρας στραβοπάτημα (1-1 με Οεστέ) και αν δεν κερδίσει τώρα μάλλον θα αποχαιρετήσει οριστικά το όνειρο της ανόδου αφού υπάρχουν αρκετές ανταγωνίστριες ομάδες για μία μόνο θέση και το πρόγραμμα της στη συνέχεια μόνο εύκολο δεν είναι. Στο γήπεδο της είναι δυνατή (11-5-1, 29-12 τέρματα), θα στηρίξουμε την προσπάθεια της όχι με τον ξερό άσο που πληρώνει λίγο αλλά τη νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά που δίνει συνδυαστική απόδοση 2,03 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

778. ΣΕΑΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Ματς που «καίγονται» αμφότερες, η μεν Σεαρά που έρχεται από 4 σερί νίκες και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και η Μπραγκαντίνο που θα διεκδικήσει επίσης τη νίκη για να αυξήσει τις ελπίδες της για την κατάληψη της 4ης θέσης που δίνει το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου. Ακατανόητος ο φαβοριτισμός της Σεαρά που πληρώνει τιμή «καυτού» φαβορί, θα κοντράρουμε την τάση της αγοράς με το ασιατικό διπλό +1 στο 1,775 της Bet365. Με μεγαλύτερο ρίσκο παίζεται και το ξερό διπλό στο 6,50 αφού καμία κατά πάσα πιθανότητα καμία δεν θα συμβιβαστεί με τον βαθμό αν το ματς είναι ισόπαλο στα τελευταία λεπτά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

775. ΜΠΑΪΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι (11-4-2 εντός) απέχουν μόλις 1 βαθμό από τη προνομιούχο 4άδα και με νίκη πολύ πιθανό να κάνουν σημαντικό βήμα για την άνοδο. Αδιάφορη η ήδη υποβιβασμένη Νατάλ (4-4-9 εκτός) η οποία απλά περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

774. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Οι ελπίδες των «πράσινων» για άνοδο είναι παραπάνω από αρκετές και εντός έδρα φέτος έχουν δείξει θετικά στοιχεία, κάτι το οποίο δικαιολογούν και οι αποδόσεις του άσου. Η Μποταφόγκο από την άλλη στα 2 τελευταία της παιχνίδια δεν ήταν καλή και σίγουρα σε μια δυνατή έδρα όπως αυτή της «Λούβερ» μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές, σίγουρα όμως των γηπεδούχων μπορεί να υπερισχύσει, στην απόδοση 1,90 ο ασιατικός άσος 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στη Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

777. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΟΕΣΤΕ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Σάντα Κρουζ η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπαΐα, τρίποντο την οποία έφερε στην 4ηθέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ δυνατοί στην έδρα τους φέτος οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 13-1-3 (3-13 γκολ) διαθέτοντας μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας. Τέσσερις βαθμούς απέχει από τον υποβιβασμό η Οέστε (2-7-8 εκτός) η οποία έχει αρχίσει να… αγχώνεται. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να παίξουν...ταμπούρι καθώς ακόμα και ο βαθμός τους είναι πολύτιμος, δεν θα μπλέξουμε.

779. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Υπάρχει σοβαρό κίνητρο και από τις δύο ομάδες οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για τη 12η αγωνιστική. Η Ντοράδος (2-3-3 εντός) θέλει τη νίκη έτσι ώστε να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, η Βερακρούζ (2-1-3 εκτός) από την άλλη με νίκη μπαίνει δυνατά στο κόλπο για τη Λιγκίγια. Παιχνίδι στο οποίο ίσως προκύψει καλόlateκαθώς οι δύο ομάδες καίγονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ