ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (20/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

1790. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Τρία ματς χωρίς νίκη μετρούσε η Φόλκερκ (3-1-0 εντός) πριν έρθει το φτωχό πλην τίμιο 1-0 επί της Μόρτον το Σάββατο, το οποίο της ανέβασε την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αήττητη για έκτο διαδοχικό ματς έμεινε η Χιμπέρνιαν (2-0-2 εκτός), η οποία επικράτησε με 4-2 της Ντανμπάρτον και ψάχνει τη νίκη που θα τη φέρει και πάλι στη δεύτερη θέση. Αν οι «Χιμπς» είχαν καλύτερες επιδόσεις εκτός έδρας, θα τους στηρίζαμε, αλλά τώρα θα απέχουμε.

1763. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Από δεύτερη σερί ισοπαλία προέρχεται η Κάρντιφ η οποία μετά το 1-1 στην Μπράιτον πήρε ακόμα έναν βαθμό στην έδρα της Πρέστον με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι είναι αρκετά καλοί έχοντας απολογισμό 3-1-1 (7-4 γκολ) και 4/5 under 2,5. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Μίντλεσμπρο η οποία έμεινε επίσης στο 0-0 εντός έδρας με την Φούλαμ όντας παράλληλα αρκετά τυχερή που δεν έχασε με τον τερματοφύλακα της Κωνσταντόπουλο να την σώζει ουκ ολίγες φορές, 2-2-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 3 από τα 5 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το φαβορί, όμως η πρόσφατες εμφανίσεις τους δεν ήταν ενθαρρυντικές, καλύτερα να πάμε με τις σφιχτές άμυνες των δύο ομάδων και τα λίγα γκολ.

1765. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Αήττητη παραμένει στο πρωτάθλημα η πρωτοπόρος Μπράιτον (7-4-0) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι πραγματοποιώντας ακόμα μια καλή εμφάνιση πέρασε νικηφόρα από το Λιντς επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας 1-2. 4=1=0 ο εντός έδρας απολογισμός της διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα με μόλις 2 γκολ παθητικό, στα 4 από τα 5 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Λίγα πράγματα από την Σίτι μέχρι στιγμής η οποία όμως πρόσφατα πήρε σημαντικό τρίποντο καθώς επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Νότιγχαμ, 1-2-2 3/5 under 2,5 ο εκτός έδρα απολογισμός της. Οι γηπεδούχοι μπορούν να παραμείνουν αήττητη κατακτώντας ακόμα ένα τρίποντο.

1768. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Τσάρλτον (2-2-1 εντός) δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλο της, χάνοντας με 1-0 από τη Ρέντινγκ, μένοντας χωρίς νίκη για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι (0-2-5). Σε κακή κατάσταση και η Πρέστον (1-1-3 εκτός), η οποία κόλλησε στο 0-0 με την Κάρντιφ, ούσα ελαφρώς ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-5) και παραμένει εντός τις επικίνδυνης ζώνης. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ ντεφορμέ ομάδες, με την Πρέστον να πείθει λίγο περισσότερο, όμως πηγαίνει στο «Βάλεϊ» με αρκετές απουσίες. Πάσο.

1770. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-1) για την Χάντερσφιλντ η οποία πρόσφατα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Ίπσουιτς με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν αρκετά καλά καθώς μετράνε 3-2-1, στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Επιτέλους νίκη για την Μίλτον η οποία επικράτησε εύκολα 3-0 εντός έδρας της Μπλάκμπερν κατακτώντας το πρώτο της τρίποντο μετά από 5 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-4), 1-1-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της με 3/5 under 2,5. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

1766. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-3) για την Νότιγχαμ η οποία έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Μπρίστολ Σίτι πραγματοποιώντας παράλληλα αρκετά μέτρια εμφάνιση. Εντός έδρας οι «κόκκινοι» δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά καθώς μετράνε 1-1-3 και 3/5 over 2,5. Σε καλή κατάσταση η Μπένρλι η οποία πέτυχε την 4 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της (4-1-1) αφού επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπόλτον. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-2-1 και 3/5 over 2,5. Δίκαια μοιρασμένο το σετ, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να εκμεταλλευτούν τη γκρίνια που επικρατεί στο στρατόπεδο της Νότιγχαμ.

1769. ΧΑΛ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Δίκαιη κρίνεται η ισοπαλία που απέσπασε η Χαλ (3-2-0 εντός) στο σπίτι της Σέφιλντ Γουένστεϊ με 1-1, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Στιβ Μπρους παρέμεινε αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο ματς (2-3-0). Τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-1) συμπλήρωσε η Ίπσουιτς (2-1-2 εκτός) στο παιχνίδι κόντρα στη Χάντερσφιλντ, με την οποία έμεινε στο 0-0. Φαβορί ο άσος, αλλά καλύτερη είναι η ενασχόληση μας με τα λίγα τέρματα, καθώς οι γηπεδούχοι έρχονται από επτά σερί under 2,5 και οι φιλοξενούμενοι μετράνε 4/5 τελευταία.

1764. ΚΠΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Επέστρεψε άμεσα στις ήττες η ΚΠΡ μετά το 4-3 επί της Μπότλον καθώς έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Μπέρμιγχαμ πραγματοποιώντας ακόμα μια κακή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας μετράνε 2-2-1, όλα over 2,5. Σε σαφέστατα καλύτερη κατάσταση η Σέφιλντ η οποία απέσπασε την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Χαλ παραμένοντας παράλληλα αήττητη για 5 συνεχόμενο (3-2-0) παιχνίδι, 1-2-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 3 επαληθεύτηκε το over 2,5. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι, το σετ έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, πάσο.

1767. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

No bet.

1741. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) γνώρισε η Μπάρνσλεϊ (3-1-2 εντός), αυτή τη φορά από τη Σάουθεντ, προβληματίζοντας και πάλι με την αμυντική της λειτουργία. Η Γουόλσολ (4-2-0 εκτός) ήταν εξαιρετική κόντρα στην Τσέστερφιλντ, αλλά στις μοναδικές φάσεις που δημιούργησε η αντίπαλος δέχθηκε γκολ, με αποτέλεσμα να χάσει ένα δικό της ματς (1-2), πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας. Αήττητη μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, όμως η Μπάρνσλεϊ ξέρει πώς να παίρνει αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες των πρώτων θέσεων. Επικίνδυνη έξοδος για τη Γουόλσολ, η οποία έρχεται και από ήττα. Πάμε παρακάτω.

1744. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΙ

Οφείλει πολλά στον τερματοφύλακα της η Μπράντφορντ (1-2-2 εντός), καθώς χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Γουίλιαμς κατάφερε να φύγει με το διπλό στο ντέρμπι με τη Ντονκάστερ. Το τρίποντο αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο για την ομάδα του Φιλ Πάρκινσον. Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και χωρίς καλό ρυθμό, η Μπέρι (4-2-0 εκτός) έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Ρότσντεϊλ. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Ντέιβιντ Φλίτκροφτ, η οποία όμως παραμένει αήττητη εδώ και δέκα αγώνες (6-4-0). Η εξαιρετική παρουσία της Μπέρι μακριά από το σπίτι της και το γεγονός πως αγνοεί την ήττα εδώ και δέκα ματς, είναι αρκετά για να τη στηρίξουμε, με το +0,5 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

1743. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Με όπλο την άμυνα, έμεινε όρθια στην έδρα της Κόβεντρι (0-0) η Μπλάκπουλ (2-1-3 εντός), μένοντας για τρίτο διαδοχικό ματς αήττητη, κρατώντας μάλιστα και ανέπαφη την εστία της σε αυτό το σερί θετικών αποτελεσμάτων. Για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα η Μίλγουολ (3-2-1 εκτός) δε δέχτηκε γκολ, επικρατώντας με άνεση της Σουίντον (2-0), δείχνοντας πως σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό, κάτι που απομένει να φανεί και στα αποτελέσματα της (2-1-2 στα πέντε πιο πρόσφατα). Αδικούνται ξεκάθαρα από τις αποδόσεις οι γηπεδούχοι, με το 1Χ να αποτελεί επιλογή.

1742. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΚΡΟΥ

Η Μπέρτον (4-1-1 εντός) γνώρισε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Αυτή τη φορά μάλιστα διασύρθηκε με 4-0 στο σπίτι της Φλίτγουντ, με το σκορ να τα λέει όλα. Ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε μπροστά στο κοινό της η Κρου (2-1-3 εκτός), χάνοντας και από την Τζίλινγχαμ (0-1), παραμένοντας η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη εντός έδρας. Δεν είναι καλά η Μπέρτον για να μπορεί να σηκώσει αποδόσεις κοντά στο 1,45. Η Κρου μακριά από το σπίτι της είναι πολύ καλύτερη και αναμένουμε να ζορίσει τους γηπεδούχους. Μόνο η κόντρα υπάρχει εδώ, με το +1,25 να αποτελεί επιλογή.

1740. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η βαριά ήττα από τη Γουίγκαν με 5-0 επιβεβαίωσε το γεγονός πως η Κόλτσεστερ (2-3-1 εντός) δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα, μετρώντας τρεις διαδοχικές ήττες κατά το μήνα Οκτώβριο. Η Πορτ Βέιλ (1-2-3 εκτός) ήταν καλύτερη από την Πιτέρμπορο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Ούτε η ίδια είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, έχοντας δύο νίκες στα τελευταία επτά ματς (2-2-3). Σωστά μοιρασμένο το σετ, δε μας πείθει καμία από τις δύο ομάδες ώστε να επιλέξουμε πλευρά. Παρόλα αυτά, κάθε ματς της Κόλτσεστερ μυρίζει γκολ (έχει τα περισσότερα over 2,5 στην κατηγορία) και η Πορτ Βέιλ δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της τελευταία. Λογική η ενασχόληση με τα γκολ.

1751. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Με μόλις δύο τελικές προσπάθειες και σχεδόν άριστη αμυντική λειτουργία, η Τσέστερφιλντ (1-2-3 εντός) κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της –μέχρι πρότινος πρωτοπόρου- Γουόλσολ με σκορ 1-2 και η αισιοδοξία επανήλθε στο στρατόπεδο της. Σοβαρή για ένα ακόμα παιχνίδι η Σάουθεντ (2-3-1 εκτός), επικράτησε και της Μπάρνσλεϊ με 2-1, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή της παρουσία το τελευταίο διάστημα (5-0-1 στα έξι πιο πρόσφατα). Μία του ύψους, μία του βάθους η φετινή Τσέστερφιλντ, η οποία υποδέχεται την πολύ σοβαρή Σάουθεντ. Δε γίνεται να αγνοηθούν οι τιμές του διπλού.

1745. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Ακόμα μία καλή εμφάνιση για την Πιτέρμπορο (2-2-2 εντός), η οποία τσίμπησε το βαθμό στην έδρα της Πορτ Βέιλ (1-1) και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, τρέχοντας σερί 4-2-1 στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ίσως την καλύτερη της εμφάνιση πραγματοποίησε η Γουίγκαν (1-2-3 εκτός) απέναντι στην Κόλτσεστερ, την οποία έκανε φύλλο και φτερό, διαλύοντας την με 5-0, μειώνοντας στον πόντο την απόσταση της από τις θέσεις των πλέι-οφ, χάρη στο αήττητο έξι αγώνων (2-4-0). Η Πιτέρμπορο μετράει 11/13 αμφίσκορα φέτος και με τη Γουίγκαν να έχει όλα τα φόντα για να σκοράρει, καλοβλέπουμε τα γκολ στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

1750. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Η αστοχία δε στοίχισε στην Τζίλινχαμ (5-1-0 εντός), καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Κρου με σκορ 0-1 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από ένα μήνα. Οι τρεις διαδοχικές νίκες με το Μαρκ Ρόμπιν στο τιμόνι επανέφεραν την αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Σκάνθορπ (1-1-4 εκτός). Τελευταία της επιτυχία ήταν κόντρα στη Σριούσμπερι με σκορ 2-1. Την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος διαθέτουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο over 2,5 μακριά από την έδρα τους (6/6). Πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί ένα ακόμα. Αξίζουν της προσοχής μας τα πολλά τέρματα σε αποδόσεις γύρω στο 1,80.

1747. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Εκνευρισμός επικρατεί στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4-0-2 εντός) μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Όλνταμ, καθώς οι πολλές φάσεις δε μετουσιώθηκαν σε γκολ, μένοντας έτσι στο 1-1. Παίζει αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα, μετρώντας ρεκόρ 2-3-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες και οκτώ ματς δίχως νίκη, η Φλίτγουντ (1-0-5 εκτός) διέλυσε την Μπέρτον με 4-0 στο δεύτερο παιχνίδι του Στίβεν Πρίσλεϊ στον πάγκο της. Δύσκολο σε οποιαδήποτε πρόβλεψη το ματς. Η Φλίτγουντ έδειξε να ξυπνάει και δε θα μας κάνει εντύπωση αν φύγει με θετικό αποτέλεσμα και από το Σέφιλντ.

1746. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Λίγα πράγματα και πάλι από τη Ρότσντεϊλ (4-0-2 εντός), η οποία όμως αυτή τη φορά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με την Μπέρι (0-0), ωστόσο μετράει μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της (1-1-2). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κόβεντρι (3-0-3 εκτός) κόντρα στην Μπλάκπουλ, όμως στάθηκε άτυχη στην τελική προσπάθεια, μένοντας στο 0-0 και κρατώντας για τρίτη συνεχόμενη φορά ανέπαφη την εστία της. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.

1749. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Δίκαιη ήττα γνώρισε στο Σκάνθορπ η Σριούσμπερι (2-0-4 εντός) με σκορ 2-1. Το θετικό για την ίδια είναι πως μπροστά στο κοινό της εμφανίζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, παίρνοντας τις μοναδικές εντός έδρας νίκες της στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Με το Ντάρεν Φέργκιουσον να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της, η Ντονκάστερ (0-1-4 εκτός) ηττήθηκε από την Μπράντφορντ με σκορ 0-1, ωστόσο ο Σκωτσέζος ήταν ελάχιστες ώρες στο τιμόνι της ομάδας και ουσιαστικά τώρα ξεκινάει την καριέρα του στο σύλλογο, προσπαθώντας να τον επαναφέρει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, καθώς επικρατεί και ένας άκρατος ενθουσιασμός στις τάξεις τους από την πρόσληψη του νέου προπονητή.

1748. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΟΛΝΤΑΜ

Εξακολουθεί να απογοητεύει η Σουίντον (1-1-4 εντός). Μετράει επτά ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-1-6), με τελευταία της ήττα το 2-0 στο σπίτι της Μίλγουολ. Από την άλλη και η Όλνταμ (0-6-0 εκτός) δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, όμως τουλάχιστον δε χάνει το ίδιο εύκολα, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-1. 11/13 αμφίσκροα μετράει η Όλνταμ, αλλά η Σουίντον δε μας πείθει με την επιθετική της συμπεριφορά. Αν έπρεπε να διαλέξουμε πλευρά, θα πηγαίναμε προς τα δεξιά.

1758. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Έσπασε το αήττητο σερί 6 αγώνων (4-2-0) για την Μπρίστολ Ρόβερς η οποία έχασε δίκαια 2-1 στην έδρα της Κέμπριτζ, εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καθώς μετράνε μόλις μια νίκη έχοντας απολογισμό 1-0-4 και 3/5 under 2,5. Επιτέλους νίκη για την Νοτς κάουντι η οποία κέρδισε εύκολα εντός έδρας την Γέοβιλ 2-0, 1-1-4 ο εκτός έδρα απολογισμός της, στα 4 από τα 6 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

1752. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Επέστρεψε και πάλι στις ήττες η Άκρινγκτον η οποία έχασε άδικα 1-0 στην έδρα της Πλίμουθ, 3-2-1 και 3/6 over 2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας είχαν παραπάνω από 2 τέρματα, τα 4 μάλιστα ήτα και αμφίσκορα. Δεύτερη σερί ήττα γνώρισε η Γουίμπλεντον η οποία μετά το 1-0 από την Όξφορντ έχασε και στο σπίτι της 2-5 από την Μόρκαμ, 1-3-2 με 5/6 under 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

1762. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Επιτέλους νίκη για την Χάρτπουλ η οποία επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Ντάγκεναμ, πρώτη επιτυχία μετά από 3 σερί ήττες για τους γηπεδούχους οι οποίο στο σπίτι τους μετράνε 2-1-3 και 3/6 over 2,5, οι 4 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της είχαν παραπάνω από 2 τέρματα. Αρνητικό σερί τριών διαδοχικών ηττών έσπασε και η Μπαρνέτ η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Γιορκ, 0-0-6 και 4/6 over 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, over 2,5 & GG τα 5 από τα 6 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Καλή επιλογή μοιάζει το over 2,5, οι δύο ομάδες είναι ο ορισμός του «όσα φάμε και όσα βάλουμε».

1756. ΛΟΥΤΟΝ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Την πρώτη της ήττα μετά από 5 παιχνίδια όντας αήττητη (4-1-0) γνώρισε η Λούτον η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Κρόουλι. Οι «χάτερς» εντός έδρας έδρας φέτος δεν μας τα λένε καλά καθώς μετράνε 2-2-2, 4/6 under 2,5. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς τρίποντο για την Λέιτον Όριεντ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Όξφορντ, 4-0-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 4 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Η Λούτον κάποια στιγμή θα χτίσει καλό σερί στην έδρα της η οποία ανέκαθεν αποτελούσε το βασικό της όπλο. Αρκετά προκλητικές οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσο και σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα της Λέιτον αξίζει να τον τιμήσουμε.

1757. ΜΟΡΚΑΜ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Από 2 συνεχόμενη νίκη και μάλιστα 2-5 στην έδρα της Γουίμπλεντον προέρχεται η «ζημιάρα» Μόρκαμ. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι είναι αρκετά αναξιόπιστοι καθώς μετράνε 2-0-4 και 4/6 over 2,5. Δεύτερο καλό αποτέλεσμα και για την Κρόουλι η οποία επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Λούτον, 2-1-3 και 5/6 over 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, μάλιστα τα 6 τελευταία της είχαμε παραπάνω από 2 τέρματα. Δύο αρκετά αλλοπρόσαλλες ομάδες έρχονται αντιμέτωπες, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

1759. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΑΡΛΑΪΛ

No bet.

1761. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι πρόσφατα πέρασαν νικηφόρα 0-1 από την έδρα της Νούπορτ, 2-3-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 4 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Χωρίς νίκη ακόμα μακριά από την έδρα της η Στίβενεϊτζ η οποία μετράει 0-3-3, παρόλα αυτά πρόσφατα κέρδισε μετά από 5 αγωνιστικές καθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Γουίκομ. Χαμηλός ο άσος pregame, στο live ίσως έχουμε την ευκαιρία να τον επιλέξουμε σε καλύτερες αποδόσεις.

1760. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΠΛΙΜΟΥΘ

No bet.

1755. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Δεύτερη σερί ήττα για την Γουίκομ η οποία μετά το εντός 2-3 από τη Νορθάμπτον έχασε και στην έδρα της Στίβενεϊτζ 2-1, 3-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, τα 4 από τα 6 over 2,5. Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και παράλληλα τα άσχημα αποτελέσματα η Νιούπορτ η οποία δεν κερδίζει στα 4 τελευταία της παιχνίδια (0-2-2), πρόσφατα έχασε και από την Πόρτσμουθ εντός έδρας 0-1 παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη στο σπίτι τις (0-2-5). Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, άσος.

1753. ΓΕΟΒΙΛ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Πέμπτο (0-2-3) παιχνίδι χωρίς νίκη για την Γέοβιλ η οποία πρόσφατα έχασε εύκολα 2-0 στην έδρα της Νοτς Κάουντι, εντός έδρας μετράι 1-2-3 και 4/6 over 2,5. Από την πρώτη της ήττα ύστερα από 4 χωρίς ήττα (3-1-0) προέρχεται η Μάνσφιλντ η οποία στο τελευταίο της έχασε 1-2 εντός έδρας από την Μπίστολ Ρόβερς, over 2,5 τα 3 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι, η Γέοβιλ συγκαταλέγεται στις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας.

1754. ΓΙΟΡΚ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες καθώς αμφότερες αγνοούν τη νίκη 6 αγωνιστικές, 0-3-3 ο απολογισμός τους, 1-2-3 ο Γιορκ εντός, 1-2-3 η Ντάγκεναμ εκτός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρούνται φαβορί οι γηπεδούχοι, πάμε παρακάτω.

1726. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν έχει πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρ απόδοσης η Μπαρτσελόνα, επηρεασμένη και από την απουσία του Μέσι, αλλά όπως έδειξε και στο 5-2 με τη Ράγιο, με ομάδες περιορισμένων δυνατοτήτων δεν έχει πρόβλημα. Θέμα έχει προκύψει πάντως με την άμυνά της, δέχεται γκολ για οκτώ σερί ματς σε Ισπανία και Τσάμπιονς Λιγκ. Χαρές και πανηγύρια για την ΜΠΑΤΕ, εξασφάλισε το δέκατο συνεχόμενο πρωτάθλημα Λευκορωσίας και θα υποδεχτεί με φουλ ψυχολογία τη Μπάρτσα, ενώ έδειξε πως αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά (3-2 τη Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική). Δεν είναι καθόλου απίθανο να σκοράρει η ΜΠΑΤΕ, 2,25 πληρώνει το GG & over 2,5 στον Stoiximan(επιλογή των Υοung Guns), παίζεται και το διπλό και οver 2,5 (1,85) της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1725. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΡΟΜΑ

Ματς δίχως αύριο από την 3η αγωνιστική των ομίλων για τη Ρόμα αφού η αναπάντεχη ήττα στη Λευκορωσία με τη ΜΠΑΤΕ δεν της αφήνει πολλά περιθώρια αν θέλει να ελπίζει στην πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ροντέο τα τελευταία της ματς (6 σερίGG&over2,5) με 4,6 γκολ μ.ο. στα πέντε πιο πρόσφατα στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Εφικτό δείχνει το over2,5 στο 1,875 (Bet365), δελεαστική επιλογή και ο συνδυασμός GG&over2,5 στο 2,20. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1722. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Άρσεναλ θέλει μόνο νίκη έτσι ώστε να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης καθώς βρίσκεται με 0 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές. Η Μπάγερν μοιάζει ασταμάτητη τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως παραδοσιακά με τους Άγγλους έχει θέμα. Οι «κανονιέρηδες» αποτελούν τον τέλειο αντίπαλο έτσι ώστε οι Βαυαροί να κάνουν το πρώτο τους φετινό στραβοπάτημα, για το λόγο αυτό θα καταφύγουμε στη λύση του ασιατικού άσου +0,75 στην απόδοση 1,75 της Bet365 η οποία προσφέρει25 ευρώ δωρεάν στοίχημα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.Ο Stoiximan προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1727. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από την 4αρα με την ΑΕΚ έρχεται ο Ολυμπιακός που του ανέβασε και άλλο την ψυχολογία στα ύψη. Μόνο από τη Μπάγερν έχασε φέτος (8-0-1) ενώ με την σπουδαία νίκη στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ βάζει υποψηφιότητα για τη 2η θέση. Ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση όμως θεωρητικά έχει και η Ντ. Ζάγκρεμπ που επίσης κέρδισε στην Κροατία τους «κανονιέρηδες». Αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο στο 60’ μάλλον δεν θα πάρουν ρίσκα οι δύο ομάδες, 3,40 πληρώνει η ισοπαλία στηνBet365που προσφέρει επίσης τοover2,25 στο 1,925, το οποίο μπορεί να επαληθευτεί σύμφωνα με τα νούμερα των «ερυθρόλευκων» που στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στο Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαίωσαν άνετα τοover(σημειώθηκαν 4,6 μ.ο. γκολ για την ακρίβεια) ενώ τουλάχιστον δύο τέρματα σημειώθηκαν και στα οκτώ τελευταία τους ευρωπαϊκά ταξίδια. Το παιχνίδι προσφέρεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1729. ΠΟΡΤΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Πόρτο βρίσκεται αρκετά σκαλιά πάνω από την Μακάμπι σε όλα τα επίπεδα, οι Πορτογάλοι διαθέτουν αρκετά ποιοτικότερο ρόστερ και έχουν την εμπειρία έτσι ώστε να καθαρίζουν τέτοια παιχνίδια με ιδαιίτερη ευκολία. Εμπειρίες συλλέγει η Μακάμπι που όπως φαίνεται θα χάσει το 3 συνεχόμενο παχνίδι της στους ομίλους. Περιμένουμε δυνατό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους και κάποιο γκολ πριν το 25’, επιλογή η οποία πληρώνει 1.83 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1728. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΤΣΕΛΣΙ

Το κλίμα στις τάξεις της Ντιναμό Κιέβου είναι αρκετά φορτισμένο μετά και την ήττα από τη Σαχτάρ, οι γηπεδούχοι στηρίζονται αποκλειστικά στην έδρα τους όμως απέναντι στον Μουρίνιο αναμένεται να τα βρουν σκούρα. Για τους Λονδρέζους μετά την ήττα από την Πόρτο δεν σηκώνει άλλη γκέλα, φυσικά διαθέτουν το ρόστερ και την εμπειρία για να περάσουν νικηφόρα από την Ουκρανία. Αίσθηση προκαλούν οι αποδόσεις του ασιατικού διπλού 0:0 στην Βet365 καθώς προσφέρονται στο 1,875, οι Young Gunsχωρίς δεύτερη σκέψη το επέλεξαν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1724. ΖΕΝΙΤ – ΛΥΩΝ

Έτσι πως τα έκανε η Λυών είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει μόνο τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ. Η ομάδα του Βίλας Μπόας στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω από την κορυφή (-10) αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ βιώνει το καλύτερο ξεκίνημα της με 2/2 νίκες. Αν λάβουμε υπόψη και τις δηλώσεις του Φουρνιέ η Λυών θα παίξει απελευθερωμένα και επιθετικά οπότε τοover2,5 στο 2,025 της Bet365έχει λογική. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1723. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΓΑΝΔΗ

Τρίτη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου στον 8ο όμιλο Ζενίτ και Βαλένθια κατά δεύτερο ρόλο προβάρουν ως τα φαβορί για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι «νυχτερίδες» στοχεύουν στο 2/2 με τη Γάνδη προκειμένου το έργο τους να απλοποιηθεί, στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή πάντως η παρουσία τους ήταν πολύ ενθαρρυντική. Εύκολη νίκη επί της Μάλαγα (3-0) και με τη δεδομένη αδυναμία των Βέλγων στα ευρωπαϊκά ταξίδια τους (1-0-11) θα τους δώσουμε ξεκάθαρο προβάδισμα. Η νίκη της Βαλένθια με 1 ή 2 γκολ διαφορά πληρώνει συνδυαστικά 1,98 απόδοση σε Bet365 και Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1791. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση και ήττα για την Μπόλτον (1-4-0 εντός), η οποία έχασε με 2-00 στο σπίτι της Μπέρνλι, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας, καθώς αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε ματς (0-2-3). Αρκετά τυχερή στάθηκε η Μπέρμιγχαμ (3-2-0 εκτός) κόντρα στην ΚΠΡ, της οποίας επικράτησε με 2-1 και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, πιάνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τη Μίντλεσμπρο. Υποτιμούνται οι φιλοξενούμενοι. Έχουν όλα τα φόντα να περάσουν νικηφόρα και από το Μπόλτον, με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

1795. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΕΑΡΑ

Σε ακόμα ένα ματς έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η Μποταφόγκο (10-4-1 εντός), επικρατώντας με 4-0 της Μπραγκαντίνο, φτάνοντας τα εννέα ματς δίχως ήττα (7-2-0) και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ντεμπούτο του Λίσκα δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για τη Σεαρά (3-1-11 εκτός), η οποία ηττήθηκε και στην έδρα της Κρισιούμα με σκορ 3-0, μένοντας στην επικίνδυνη ζώνη και χωρίς νίκη εδώ και έξι ματς (0-2-4). 9/15 over 2,5 μετράει εντός έδρας η Μποταφόγκο, 8/15 εκτός η Σεαρά. Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με τα πολλά τέρματα.

1794. ΜΠΑΪΑ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Ντεμπούτο με το δεξί πραγματοποίησε ο Τσαρλς Φαμπιάν για την Μπαΐα (10-4-1 εντός), ο οποίος την επανέφερε στο δρόμο των επιτυχιών με το 0-1 απέναντι στην Οέστε και έσπασε ένα σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη (0-4-1). Σπουδαία νίκη πέτυχε και η Κρισιούμα (2-7-6 εκτός) απέναντι στη Σεαρά με το επιβλητικό 3-0, σε παιχνίδι όπου έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της ο Ρομπέρτο Καρβάλιο. Λογικότατο φαβορί η Μπαΐα, αλλά στο 1,44 δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε.

1796. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΝΤΙΦ. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Από νίκη παραμονής προέρχεται η Ουρακάν στο εγχώριο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε εντός έδρας 3-0 της Σαρμιέντο. Οι γηπεδούχοι πλέον είναι πιο ήρεμοι και μπορούν να κυνηγήσουν με λιγότερο άγχος τη διάκριση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, στο προηγούμενο γύρο απέκλεισαν εύκολα την Σπορτ Ρεσίφε με συνολικό σκορ 4-1. Μέτρια τα πηγαίνει στο πρωτάθλημα της η Σπόρτινγκ η οποία έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στον προηγούμενο γύρο οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν στα πέναλτι (0-0 συνολικό σκορ) μια άλλη ομάδα της Αργεντινής, την Λανούς η οποία μάλιστα σε σχέση με την Ουρακάν αποτελούσε αρκετά πιο δύσκολο αντίπαλο. Πάμε με την έδρα της Ουρακάν της οποία ο τεχνικός μπορεί πλέον να υπολογίζει και στον πολύτιμο μέσο Μοντενέγκρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ