ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

2417. Ν. ΚΟΡΕΑ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Φιλική αναμέτρηση με την οποία δεν βρίσκουμε κανένα απολύτως λόγο να ασχοληθούμε στοιχηματικά.

2428. ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

Εύκολα η δύσκολα η Μαδαγασκάρη θα πάρει την πρόκριση για την τρίτη φάση καθώς στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε 3-0. Πάμε παρακάτω.

2418. ΒΙΕΤΝΑΜ – ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Το Βιετνάμ προέρχεται από ισοπαλία εντός έδρας με το Ιράκ, βρίσκεται στην 3θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς, εντός έδρας δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη έχοντας απολογισμό 0-1-0. Η Ταϋλάνδη παραμένει στη κορυφή του ομίλου όντας αήττητη και δικαίως αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης, είναι πολύ νωρίς όμως για να την εμπιστευτούμε, πάσο.

2420. ΜΠΟΥΤΑΝ – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Χωρίς βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές στον όμιλο το Μπουτάν αποτελεί τη χειρότερη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν μάχη με την Κίνα για την 2θέση καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμές με 7 πόντους. Διπλό χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

2424. ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΑΜΠΟΤΖΗ

Από εντός έδρας νίκη επί του Αφγανιστάν με 1-0 προέρχεται η Σιγκαπούρη η οποία όπως όλα δείχνουν θα παλέψει με την Συρία για τη 2θέση του ομίλου. Χωρίς βαθμό η Καμπότζη μετά από 4 αγωνιστικές έχοντας μάλιστα δεχθεί 14 γκολ χωρίς καν να σκοράρει, άσος.

2425. ΜΙΑΝΜΑΡ – ΛΑΟΣ

Οι δύο χειρότερες ομάδες του 7ομίλου Μίανμαρ και Λάος. Μόλις ένα βαθμό μετράνε αμφότερες και πλέον δεν έχουν κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο, πάμε παρακάτω.

2426. ΑΡΜΕΝΙΑU21 – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟU21

Χωρίς βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές οι δύο ομάδες. Η Αρμενία δείχνει να πατάει καλύτερα καθώς παλεύει όλα της τα παιχνίδια, ενώ το Λουξεμβούργο ήταν αρκετά ανταγωνιστικό στο τελευταίο ματς με τη Βουλγαρία, το οποίο έχασε με 3-2. Πολύ χαμηλά ο άσος, πάμε παρακάτω.

2456. ΕΣΘΟΝΙΑU19 – ΑΡΜΕΝΙΑU19

Απογοήτευσε στην πρεμιέρα η Εσθονία, όπου έχασε με 5-0 από τη Σερβία, όμως κόντρα στην Τσεχία έδειξε καλύτερο πρόσωπο και ηττήθηκε με 2-1. Κακές και οι δύο εμφανίσεις της Αρμενίας, με αποτέλεσμα να γνωρίσει ισάριθμες ήττες με 4-0 από Τσεχία και Σερβία. Αποκλεισμένες και οι δύο ομάδες, με την Εσθονία να δείχνει λίγο καλύτερα δείγματα. Από κοντά και τα λίγα γκολ, καθώς αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα.

2477. ΣΕΡΒΙΑU19 – ΤΣΕΧΙΑU19

Μάχη για την τυπική πρώτη θέση του ομίλου. Το απόλυτο κατέχουν οι δύο αντίπαλοι, με τη Σερβία να διαλύει Εσθονία και Αρμενία (5-0 και 4-0 αντίστοιχα) και την Τσεχία να κερδίζει με 2-1 και 4-0 τους δύο ουραγούς του γκρουπ. Δυνατές επιθετικά οι δύο ομάδες, με τα πολλά γκολ να έχουν αρκετές πιθανότητες εμφάνισης.

2478. ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ – ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε το Μπουρουντί το οποίο επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με 0-1. Δίκαια φαβορί ο άσος, οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερο ποιοτικά σύνολο και λογικά θα διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στις αδύναμη ομάδα των εξωτικών Σεϋχέλλων.

2479. ΠΓΔΜU19 – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑU19

Χωρίς βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές η ΠΓΔΜ, η οποία θα έχει και δύο σημαντικές απώλειες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Φινλανδία θέλει νίκη και ήττα της Ιταλίας για να πάρει τη δεύτερη θέση του ομίλου και παράλληλα το εισιτήριο για τηνEliteRound. Σωστό φαβορί το διπλό, με τους Σκανδιναβούς να έχουν το κίνητρο, όμως όλα θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

2489. ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ – ΓΟΥΑΜ

Αδικαιολόγητα τόσο χαμηλά ο άσος βάσει βαθμολογικής συγκομιδής των δύο ομάδων στον 4όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη 7 βαθμούς και διεκδικούν τη 2θέση ενώ οι γηπεδούχοι με μόλις 4 βαθμούς τρέχουν να προλάβουν. Αήττητο με απολογισμό 1-1-0 εντός το Τουρκμενιστάν, 0-0-1 εκτός του Γουάμ, δεν θα μπλέξουμε.

2490. ΑΓΓΛΙΑU19 – ΙΤΑΛΙΑU19

Την πρώτη θέση κυνηγάει η Αγγλία, που επικράτησε των Φινλανδία και ΠΓΔΜ με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ιταλία μετά το 1-1 κόντρα στους Φινλανδούς, επικράτησε με 3-2 της ΠΓΔΜ και χρειάζεται ένα βαθμό για να τερματίσει στην πρώτη δυάδα, χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Όπως κάθε κλιμάκιο της Ιταλίας που θέλει έναν πόντο για να προκριθεί, έτσι και η εθνική νέων της «Σκουάντρα Ατζούρα» αναμένουν να παίξει αποκλειστικά για την ισοπαλία, η οποία θα δώσει και την πρωτιά στην Αγγλία, με τον Kyr_Lim να ποντάρει στο Χ σε απόδοση 3,20 στηνBet365.

2491. ΟΥΓΓΑΡΙΑU19 – ΣΛΟΒΑΚΙΑU19

Φιλικό παιχνίδι, κανένας λόγος ενασχόλησης με το συγκεκριμένο ματς.

2492. ΙΡΑΝ – ΙΑΠΩΝΙΑ

No bet.

2494. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝU21 – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑU21

Μετά τη νίκη της πρεμιέρα επί των Νήσων Φερόε, το Αζερμπαϊτζάν μετράει τρεις διαδοχικές ήττες, με την τελευταία να κάνει κρότο, καθώς έχασε με 7-0 από την Αυστρία, δεχόμενο όμως το πρώτο του γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Εξαιρετικά ξεκίνησε η Φινλανδία, η οποία επικράτησε της Ρωσίας και των Νήσων Φερόε, όμως χάλασε την εικόνα της στη Γερμανία, όταν και ηττήθηκε με 4-0. 4/4NGμετράνε οι Αζέροι και 3/3 οι Φινλανδοί, οι οποίοι δικαίως είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Με ρίσκο μπορεί να πονταριστεί η νίκη τους με μηδέν παθητικό.

2495. ΚΥΠΡΟΣU21 – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑU21

Δύο ήττες μετράει η Κύπρος, η οποία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα σε Ολλανδία και Σλοβακία (4-0 και 2-0 αντίστοιχα), ωστόσο με τη δεύτερη έδειξε σαφώς καλύτερη εικόνα από την πρεμιέρα. Η Λευκορωσία υποτάχθηκε στην ανώτερη Τουρκία, χάνοντας με 2-0 και έτσι παρέμεινε με μία νίκη, αυτή απέναντι στη Σλοβακία την πρώτη αγωνιστική. Ακόμα δεν έχουν παίξει εντός έδρας οι Κύπριοι και πιστεύουμε πως θα καταφέρουν να πάρουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στον όμιλο. 1Χ.

2497. ΝΑΜΙΜΠΙΑ – ΓΚΑΜΠΙΑ

Όλα ανοιχτά στην υπόθεση πρόκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς το πρώτο παιχνίδι στη Ναμίμπια έληξε ισόπαλο 1-1. Ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους.

2498. ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ – ΤΣΑΝΤ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Τσαντ η οποία στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε 1-0. Μόνο στο liveαξίζει να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι δύο ομάδες δεν έχουν διαφορές ότι αφορά το ρόστερ και είναι πολύ δύσκολο να διαλέξουμε πλευρά, τουλάχιστον πριν την έναρξη.

2499. ΚΙΡΓΙΖΣΤΑΝ – ΜΠΑΝΓΚΑΛΑΝΤΕΣ

Οι δύο χειρότερες ομάδες του δευτέρου ομίλου βρίσκονται αντιμέτωπες. Χωρίς νίκη ακόμα αμφότερες απλά θα παλέψουν στα μεταξύ τους παιχνίδια για να αποφύγουν τη τελευταία θέση, πάσο.

2502. ΟΜΑΝ – ΙΝΔΙΑ

Δίκαιο φαβορί το Ομάν, οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι αήττητοι έχοντας απολογισμό 1-1-0, πρόσφατα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 εντός έδρας με το Ιράν φτάνοντας έτσι τους 8 βαθμούς και την 2θέση στον όμιλο. Η Ινδία από την άλλη αποτελεί τον κομπάρσο του ομίλου καθώς μετά από 4 αγωνιστικές δεν έχει πάρει βαθμό. Άσος χωρίς καμία στοιχηματική αξία.

2503. ΙΤΑΛΙΑU21 – ΙΡΛΑΝΔΙΑU21

Η Ιταλία έκανε το 2/2 κόντρα στη Σλοβενία, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ (1-0 εντός, 0-3 εκτός). Από την άλλη, η Ιρλανδία μετράει και αυτή το απόλυτο, επικρατώντας της Ανδόρας (1-0 και 0-2) και της Λιθουανίας (3-0), παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο. Φαβορί ο άσος, όμως η απόδοση του δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης.

2504. ΝΙΓΗΡΑΣ – ΣΟΜΑΛΙΑ

2-0 το σκορ υπέρ του Νίγηρα στην πρώτη αναμέτρηση, λογικά στο δεύτερο παιχνίδι οι γηπεδούχοι θα κάνουν επίδειξη δύναμης και θα διπλασιάσουν τις νίκες τους παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

2505. ΓΕΩΡΓΙΑU21 – ΕΣΘΟΝΙΑU21

Η Γεωργία κέρδισε το Σαν Μαρίνο με 0-3 στο πρώτο της ματς και έκτοτε γνώρισε δύο ήττες, όπου όμως έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο- από Κροατία (1-0) και Ισπανία (2-5, όπου νικούσε μέχρι το 62’). Μετά τη λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στο Σαν Μαρίνο, γνώρισε τρεις ήττες στη σειρά, από Ισπανία, Κροατία και Σουηδία, χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα. Λογικό σημείο ο άσος, ο οποίος περιμένουμε να επιβεβαιωθεί με τη Γεωργία να κρατάει και ανέπαφη την εστία της.

2506. ΜΠΑΧΡΕΪΝ – ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Νοbet.

2507. ΚΑΤΑΡ – ΜΑΛΔΙΒΕΣ

Τρένο το Κατάρ συνεχίζει αήττητο τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής το απόλυτο με 4/4 νίκες, πρόσφατα επικράτησαν και της Κίνας στο ντέρμπι του ομίλου με 1-0. Νικηφόρα πέρασαν και οι Μαλδίβες από το αδύναμο Μπουτάν με σκορ 3-4, η μοναδική νίκη των φιλοξενούμενων μέχρι στιγμής στον όμιλο. Άσος.

2508. ΕΛΛΑΔΑU21 – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑU21

Μόλις ένα ματς έχει δώσει για τον όμιλο η Ελλάδα, η οποία δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Λιχτενστάιν με 0-2. Μετά το θρίαμβο στην Αλβανία (νίκη με 1-6), έκανε το 2/2 στον όμιλο κόντρα στην Ουγγαρία (2-0) η Πορτογαλία και έδειξε με το καλημέρα τα δόντια της. Ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής μας πραγματοποιεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος σίγουρα θα κοιτάξει πρωτίστως να μη χάσει κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα. Λογικό φαβορί το διπλό, αλλά θα έπρεπε να δίνεται σε καλύτερες αποδόσεις.

2509. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑU21 – ΣΕΡΒΙΑU21

Χωρίς γκολ και βαθμό παραμένει μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Λιθουανία, η οποία απογοητεύει με την παρουσία της στον όμιλο. Το 2/2 έκανε η Σερβία, κερδίζοντας με 5-0 τις Λιθουανία και Ανδόρα, επιβεβαιώνοντας πως είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αναμένουμε να επικρατήσουν χωρίς να δεχθούν κάποιο τέρμα.

2521. ΓΟΥΪΝΕΑ-ΜΠΙΣΣΑΟΥ – ΛΙΒΕΡΙΑ

Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η Γουϊνέα στον πρώτο αγώνα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Η Λιβερία πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης και πλέον είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη, φυσικά έχει το ρόστερ για να το καταφέρει. Πάσο η κόντρα.

2522. ΛΕΣΟΘΟ – ΚΟΜΟΡΕΣ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο άσος βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα για να ασχοληθούμε, ίσως στοliveέχουμε την ευκαιρία να τον αγοράσουμε σε καλύτερες τιμές.

2523. ΣΥΡΙΑ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου με 9 βαθμούς βρίσκεται η Συρία, μόλις ένα πίσω από την πρωτοπόρο Ιαπωνία. Το Αφγανιστάν έχει κατακτήσει μόλις μια νίκη μέχρι στιγμής και μαζί με την Καμπότζη αποτελούν τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, άσος.

2524. Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑU21 – ΠΓΔΜU21

Ενθουσιασμός επικρατεί στη Βόρειο Ιρλανδία για την πρόκριση της ανδρικής ομάδας στοEURO2016 και αυτό αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο για να ωθήσουν την εθνική ελπίδων στην πρώτη της νίκη στον όμιλο. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Ισλανδία. Μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας με 3-0 στην Ισλανδία, η ΠΓΔΜ έδειξε εξαιρετικά δείγματα τόσο κόντρα στην Ουκρανία (νίκη με 1-0), όσο και απέναντι στην Αυστραλία σε φιλικό παιχνίδι (νίκη με 3-1). Αρκετές οι αλλαγές στην αποστολή των φιλοξενούμενων συγκριτικά με τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Δε βγαίνει άκρη, αν και οι αποδόσεις της ΠΓΔΜ είναι κάπως προκλητικές.

2525. ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ

Αήττητη στον 2όμιλο παραμένει η Ιορδανία έχοντας απολογισμό 3-1-0, απέναντι στο αδύναμο Τατζικιστάν έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμα ένα τρίποντο και να εδραιωθεί στη κορυφή. Άσος.

2526. ΤΣΕΧΙΑU21 – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟU21

Μόλις δύο παιχνίδια έχει δώσει στον όμιλο η Τσεχία και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στην τελευταία θέση, καθώς παραμένει αήττητη, έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Ομάδα τουunderτο Μαυροβούνιο, καθώς πηγαίνει όλα του τα παιχνίδια σε χαμηλό τέμπο, έχοντας 3/3NGκαιunder1,5, όμως σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένο με την έως τώρα συγκομιδή του, αφού σε δύο ματς με τη Μολδαβία μετράει μία νίκη και μία ήττα, ενώ απέτυχε να επιβληθεί της Μάλτας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς γκολ. Σωστό φαβορί ο άσος, αλλά στις τιμές που κυκλοφορεί δεν έχει αξία, ενώ οι Τσέχοι δε μας έδωσαν δείγματα σοβαρής άμυνας (2/2 αμφίσκορα) για να τους εμπιστευθούμε σε νίκη χωρίς να δεχθούν γκολ.

2529. ΑΝΔΟΡΡΑU21 – ΣΛΟΒΕΝΙΑU21

Με τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία να αποτελεί οδηγό πορεύεται η Ανδόρρα, η οποία μετράει ρεκόρ 1-0-4 στον όμιλο, έχοντας 5/5NG. Η Σλοβενία μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα και τις νίκες κόντρα σε Ανδόρρα και Λθουανία γνώρισε δύο ήττες από την Ιταλία, με αποτέλεσμα να καίγεται για το τρίποντο, ώστε να μείνει κοντά στην πρώτη δυάδα (έχει δύο ματς λιγότερα από Σερβία και Ιταλία που είναι δεύτερες). 4/4NGμετράνε οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να φύγουν με το διπλό.

2530. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣU21 – ΓΕΡΜΑΝΙΑU21

Χωρίς βαθμό και γκολ οι Νήσοι Φερόες, με τις ήττες τους να έρχονται από Αζερμπαϊτζάν και Φινλανδία, τις οποίες η Γερμανία διέλυσε με 3-0 και 4-0 αντίστοιχα. Από τα κέφια των «Πάντσερ» θα εξαρτηθούν όλα στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

2531. ΚΟΥΒΕΪΤ – ΛΙΒΑΝΟΣ

Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της αγνωστική αυτή ανάμεσα στο Κουβέιτ και τον Λίβανο καθώς οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-0-1, πρόσφατα γνώρισαν αναμενόμενη εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ν. Κορέα. Από νίκη επί της Μίανμαρ προέρχεται ο Λίβανος ο οποίος μακριά από την έδρα του έχει το απόλυτο με 2/2 νίκες. Οι αποδόσεις του Χ2 προκαλούν όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

2532. ΑΓΓΛΙΑU21 – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝU21

Μόλις ένα παιχνίδι έχουν δώσει στον όμιλο οι Άγγλοι και αυτό ήταν νικηφόρο, αλώνοντας με 0-1 τη Νορβηγία. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Βοσνία (2-1), ακολούθησαν δύο διαδοχικές ήττες για το Καζακστάν (0-1 από Ελβετία, 2-1 από Νορβηγία). Δύσκολα θα σπάσει ο άσος, ο οποίος πιθανότατα θα συνοδευτεί και μεNG.

2533. ΔΑΝΙΑU21 – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑU21

Στο μοναδικό της παιχνίδι η Δανία έμεινε στο 0-0 κόντρα στην αήττητη μέχρι στιγμής Ουαλία. Από την άλλη, η Βουλγαρία μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Κάρντιφ (3-1), τρέχει ένα σερί τριών νικών και πλέον οδηγεί –μαζί με τη Ρουμανία- την κούρσα του ομίλου. Κακώς δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί ο άσος, μόνο την κόντρα μπορούμε να κοιτάξουμε.

2534. ΓΑΛΛΙΑU21 – ΟΥΚΡΑΝΙΑU21

Η Γαλλία μετά την εκτός προγράμματος ήττα της πρεμιέρας με 3-2 στην Ισλανδία ήθελε οπωσδήποτε το διπλό στη Σκωτία και τα κατάφερε, επικρατώντας με 1-2. Δύο ήττες με σκορ 1-0 από ΠΓΔΜ εκτός και Ισλανδία εντός έδρας μετράει η Ουκρανία, η οποία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Λογικά θα επιβεβαιωθεί ο χαμηλός άσος.

2535. ΟΥΓΓΑΡΙΑU21 – ΑΛΒΑΝΙΑU21

Εξαιρετική στην πρεμιέρα η Ουγγαρία, όπου διέλυσε με 6-0 το Λιχτενστάιν, ωστόσο κόντρα στην Πορτογαλία τα βρήκε μπαστούνια, χάνοντας με 0-2. Μετά τη νίκη επί του Λιχτενστάιν και την ισοπαλία με το Ισραήλ, επήλθε η κατάρρευση για την Αλβανία, η οποία διασύρθηκε με 1-6 από την Πορτογαλία. Φαβορί ο άσος, ωστόσο θα απέχουμε.

2536. ΣΚΩΤΙΑU21 – ΙΣΛΑΝΔΙΑU21

Η νίκη κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία δεν είχε και συνέχεια για τη Σκωτία. Παρότι το πάλεψε ηττήθηκε με 1-2 από τη Γαλλία, υποπίπτοντας σε πολλά αμυντικά λάθη. Αήττητη η Ισλανδία, η οποία πέρασε νικηφόρα και από την Ουκρανία με σκορ 0-1, τρέχοντας ρεκόρ 3-1-0 στον όμιλο και απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής. Δύσκολο παιχνίδι, ένα κλικ παραπάνω δίνουμε προς τα δεξιά.

2537. ΙΣΠΑΝΙΑU21 – ΣΟΥΗΔΙΑU21

Εξαιρετικές οι επιδόσεις των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στον όμιλο. Η Ισπανία επικράτησε με 0-2 και 2-5 της Εσθονίας και της Γεωργίας αντίστοιχα, ενώ η Σουηδία με 3-0 του Σαν Μαρίνο και 5-0 της Εσθονίας. Σπουδαίο ματς στην Τενερίφη ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικούς αντιπάλους, με τα πολλά γκολ να είναι η μόνη διέξοδος.

2555. ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ – ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ

Ο άσος δεν κυκλοφορεί πάνω από την απόδοση του 1,15, το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1 και όλα πλέον είναι ανοιχτά.

2758. ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ – ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για την Μποτσουάνα η οποία στο πρώτο παιχνίδι απέδρασε με τη νίκη 0-2. Λογικά ο χαμηλός άσος θα επαληθευθεί.

2563. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Την εντυπωσιακή της πορεία συνέχισε η νεοφώτιστη Μπρόμλεϊ (9-2-5), η οποία με την επιβλητική της νίκη και εμφάνιση κόντρα στη Μπάροου (5-0) έφτασε τις οκτώ νίκες στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με 1-1 για την Τσέλτεναμ (8-6-2), αυτή τη φορά στο γήπεδο της Γκέιτσχεντ και παρέμεινε με μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), όμως διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα με τα περισσότεραover2,5 είναι η Μπρόμλεϊ (13/16) και κόντρα στην ποιοτική Τσέλτεναμ αναμένουμε να επιβεβαιώσει ακόμα ένα.

2564. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΤΟΡΚΙ

Η Γουόκινγκ (7-2-6) έσπασε το σερί των τεσσάρων ηττών, περνώντας σαν σίφουνας από την έδρα της Χάλιφαξ με 0-3. Δώδεκα ματς δίχως νίκη και πέντε συνεχόμενες ήττες μετρούσε η Τορκί (3-4-9), όμως πήρε πολύτιμο διπλό στο σπίτι της Σάουθπορτ, χάρη σε γκολ από το 2’, διατηρώντας μάλιστα με άνεση το υπέρ της προβάδισμα. Φαβορί ο άσος, δε λέμε όχι.

2565. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Έμεινε στο 0-0 με την Γκρίμσπι η Μπρέιντρι (7-5-4), όμως μάλλον ικανοποιημένη θα πρέπει να είναι από το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς η αντίπαλος της ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έχει μόλις τέσσερις ήττες έως τώρα, με τις τρεις όμως να έρχονται μπροστά το κοινό της (2-3-3 εντός). Με ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, η Ντόβερ (8-6-2) επικράτησε και της Ρέξαμ με σκορ 2-1, φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ εκτός έδρας μετράει ρεκόρ 3-3-2, με τα διπλά της να έρχονται στις τρεις τελευταίες εξόδους της. Επιλογή το διπλόDNB.

2566. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Καλή εμφάνιση για την Γκρίμσπι (6-8-2) στην έδρα της Μπρέιντρι, όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο 0-0, ισοπαλία που ήταν η πέμπτη στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές. Με μία ευχάριστη παρένθεση έμοιαζε η νίκη με 1-3 κόντρα στην Όλτρινχαμ για τη Χάλιφαξ (2-4-10), η οποία ηττήθηκε με 0-3 από τη Γουόκινγκ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα θα σπάσει ο άσος, όμως η αξία ίσως κρύβεται στοGG, το οποίο προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και επιβεβαιώθηκε στα 7/8 εντός της Γκρίμσμπι και στα 5/8 εκτός της Χάλιφαξ.

2567. ΙΣΤΛΙΧ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Σημαντικό διπλό με 1-2 στο γήπεδο της Τρανμίρ πανηγύρισε η Ίστλι (7-3-5), όμως έχασε λόγω αποβολής τον πρώτο της σκόρερ, ο οποίος θα απουσιάσει πιθανότατα από τα επόμενα τρία ματς. Στο σπίτι της μετράει ρεκόρ 3-1-3, με τις ήττες της να έρχονται στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς. Δεύτερη διαδοχική νίκη για την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν (11-2-3) και πάλι με 3-0, αυτή τη φορά απέναντι στην Γκίσλεϊ. Μαζί με την Γκέιτσχεντ διαθέτει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας (5-1-2) και έχει όλα τα φόντα για να φύγει με το διπλό και από το σπίτι της Τορκί.

2568. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Μάκλσφιλντ (7-2-7), η οποία επικράτησε με 2-1 της ουραγού Κιντερμίνστερ και παρέμεινε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι (3-1-0). Αντίθετη πορεία πραγματοποιεί η Γκέιτσχεντ (8-3-5), η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Τσέλτεναμ και συνεχίζει χωρίς νίκη εδώ και τρία ματς (0-2-1). 6/8 εντός έδραςover2,5 μετράει η Μάκλσφλιντ και 5/8 εκτός η Γκέιτσχεντ, με τα πολλά γκολ να αποτελούν επιλογή.

2569. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Έχασε και από την Τορκί η Σάουθπορτ (2-5-8), η οποία μετράει πλέον μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς (1-4-3), ενώ εντός έδρας τρέχει ρεκόρ 1-2-4, έχοντας τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς τρίποντο μπροστά στο κοινό της. Τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς για την Τσέστερ (5-4-7) το εντός έδρας 2-3 από τη Λίνκολν, ενώ με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (2-1-5 εκτός). Σε κακή κατάσταση αμφότερες οι ομάδες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε.

2570. ΚΥΠΡΟΣ – ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Τεράστια ψυχικά αποθέματα έδειξε η Κύπρος στο Ισραήλ, φεύγοντας από την Ιερουσαλήμ με μία από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας της, η οποία τη βάζει για τα καλά στο κόλπο της τρίτης θέσης. Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε και η Βοσνία, η οποία επικράτησε της Ουαλίας και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την είσοδο της στα μπαράζ. Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι και απώλεια βαθμών του Ισραήλ στο Βέλγιο. Με διπλό τερματίζει τρίτη η Βοσνία, η οποία σε περίπτωση ισοπαλίας θα ελπίζει και αυτή στο άκουσμα θετικών νέων από τις Βρυξέλλες. Αναμένουμε παιχνίδι με έντονη σκοπιμότητα και από τις δύο μεριές, όπου τα ρίσκα θα παρθούν στην επανάληψη, με την ισοπαλία στο πρώτο μέρος να φαντάζει αρκετά πιθανή και να προσφέρεται στο 2,10 στον Stoiximan , ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2571. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν δεν έχουν κανέναν απολύτως βαθμολογικό κίνητρο και απλά θα παίξουν για τη τιμή τους. Οι γηπεδούχοι αποτέλεσαν την μεγάλη απογοήτευση των προκριματικών, κάτι το οποίο οφείλεται κυρίως στις εντός έδρας επιδόσεις τους. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με το ρόστερ το οποίο διαθέτουν μπορούν να μείνουν ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή. Περιμένουμε τους Βούλγαρους να κάνουν σεφτέ στην έδρα τους έστω και σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο. Στην απόδοση 1,80 ο ασιατικός άσος -0,75 στην Bet365 αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2572. ΙΤΑΛΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Eξασφάλισε την πρόκριση η Ιταλία με τη νίκη της στο τελευταίο ματς, πλέον υποδέχεται τη Νορβηγία απλά για την πρωτιά και χρειάζεται ένα μόλις βαθμό. Η Νορβηγία πάντως δεν αρκείται με το Χ καθώς χάνει την ισοβαθμία με την Κροατία που έχει εύκολο έργο στη Μάλτα, μοιραία θα παίξει ανοιχτά κυνηγώντας το διπλό. Ξεκάθαρη επιλογή το over του 2,25 αλλά και το late goal στο live του ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2573. ΜΑΛΤΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Η Κροατία έδειξε χαρακτήρα με τον Κάτσιτς παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κόντρα στη Βουλγαρία, δεν βλέπουμε πως σε ένα τόσο κρίσιμο ματς θα αφήσει την οποιαδήποτε ελπίδα στην αδύναμη Μάλτα. Θα πάμε με το διπλό και over 3,5 στο 2,20 της Bet365καθώς οι Κροάτες θα παίξουν αρκετά επιθετικά ενώ και οι Μαλτέζοι έχουν καλή προϊστορία με γκολ στα μεταξύ τους ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2574. ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί η Ολλανδία που θέλει δική της νίκη με την Τσεχία και ταυτόχρονα ήττα της Τουρκίας από την Ισλανδία για να «κλέψει» την 3η θέση και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στοEUROτης Γαλλίας μέσω των μπαράζ. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε με τίποτα τους «οράνιε» όταν χωλαίνουν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους και με ένα γρήγορο προβάδισμα της Τουρκίας ίσως επέλθει στο στρατόπεδο της και η απογοήτευση. Η Τσεχία θα παίξει όπως πάντα ελεύθερα και απελευθερωμένα, σίγουρα μπορεί να σκοράρει ενώ και η εστία της δύσκολα θα μείνει ανέπαφη, άλλωστε μετράει 8/9GGστα προκριματικά. Το αμφίσκορο το βρίσκουμε στην Bet365σε πολύ δελεαστική τιμή (2,10). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2575. ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΡΑΗΛ

Δύσκολα θα δούμε την ομάδα του Βελγίου να αδιαφορεί, θέλει την πρώτη θέση του ομίλου αλλά και την πρωτιά στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, η οποία θα έρθει μόνο αν καταφέρει να κερδίσει το Ισραήλ. Μόνο νίκη θέλουν και οι Ισραηλινοί και πρέπει να ψάξουν το γκολ, δε δείχνουν όμως ότι είναι ικανοί για το τρίποντο σύμφωνα με τις τελευταίες τους εμφανίσεις. Νορμάλ τιμές για το over 2,5 (1,73 Stoiximan ), ενώ εναλλακτική επιλογή μπορεί να αποτελέσει και το ασιατικό -1,5 των Βέλγων (2,05 Bet365) με το σκεπτικό της απογοήτευσης των Ισραηλινών αν δεχτούν πρώτοι γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2576. ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Η Τουρκία ακόμα και με ισοπαλία τερματίζει 3και πάει μπαράζ, η Ισλανδία ουσιαστικά είναι αδιάφορη και το μόνο της κίνητρο είναι η πρώτη θέση κάτι που λογικά θα την κάνει να αγωνισθεί πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος. Το έχουν το γκολ οι φιλοξενούμενοι και σε συνδυασμό με την ασταθής άμυνα των γηπεδούχων οι δύο ομάδες μπορούν να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο. Ελκυστικές οι τιμές τουgoal-goal, συγκεκριμένα κυκλοφορεί στην απόδοση 2,10 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2577. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Σπουδαία νίκη για τη Μπόρεχαμ (4-3-9) κόντρα στη Γουέλινγκ, επικρατώντας με 2-0, φτάνοντας τα τέσσερα διαδοχικάunder2,5. Μετά το παιχνίδι δήλωσε την παραίτηση του ο επί εφτάμιση χρόνια τεχνικός της, Ίαν Άλινσον, καθώς δεν προλάβαινε να συνδυάσει τη δουλειά του με τις προπονήσεις της ομάδας. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Όλντερσοτ (7-2-7) κόντρα στην Όλτρινχαμ, της οποίας και επικράτησε με 2-0 και μετράει πλέον τέσσερα συνεχόμεναNG. Δε βγαίνει άκρη με σημείο, μοναδική ενασχόληση ίσως αποτελούν τα λίγα τέρματα.

2578. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Την πρώτη ήττα της μετά από εννέα παιχνίδια γνώρισε η Τρανμίρ (7-6-3), η οποία έχασε με 1-2 από την Ίστλι, σε ματς όπου άξιζε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο η Μπάροου (6-3-7) και όπως ήταν φυσικό έχασε με 5-0 από τη Μπρόμλεϊ, αδυνατώντας να κάνει τελική προσπάθεια εντός εστίας, φτάνοντας έτσι τις τρεις ήττες στα έξι τελευταία ματς (2-1-3). Χαμηλός ο άσος, αλλά θα είναι έκπληξη αν δεν επιβεβαιωθεί.

2579. ΟΥΑΛΙΑ – ΑΝΔΟΡΡΑ

Απαλλαγμένη από κάθε άγχος και με το μυαλό στο ερχόμενο καλοκαίρι, η Ουαλία φιλοδοξεί απέναντι στην Ανδόρα να προσφέρει θέαμα στο κοινό της. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το σάκο του μποξ στον όμιλο και λογικά δε θα γλιτώσουν στο Κάρντιφ. Εκεί όπου ο Μπέιλ και η παρέα του θα γιορτάσουν την επιστροφή της εθνικής τους ομάδας στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από 58 χρόνια. Ψίχουλα πληρώνει ο άσος, με τα σκοράκια 3-0/4-0/5-0 με κάλυψη το 6-0 να δίνουν συνδυαστικά 2,60 στον Stoiximan και να αποτελούν επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2580. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση και ήττα για την Όλτρινχαμ (5-2-9), αυτή τη φορά στην έδρα της Όλντερσοτ με σκορ 2-0. Χωρίς νίκη παρέμεινε η Κιντερμίνστερ (0-7-9), χάνοντας και στην έδρα της Μάκσλφιλντ στο ντεμπούτο του προπονητή Ντέιβ Χόκαντεϊ, ο οποίος όμως δεν είχε προλάβει να κάνει καμία προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Κάποτε θα κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι και ίσως ήρθε η ώρα να το πετύχουν κόντρα σε μία ομάδα που δεν πείθει. Επιλογή το Χ2.

2595. ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ Γ. – ΛΙΝΚΟΛΝ

Μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ακολούθησαν δύο κολλητές ήττες για τη Γουέλινγκ (5-3-8), με την τελευταία να έρχεται στο γήπεδο της Μπόρεχαμ με σκορ 2-0. Η Λίνκολν (7-5-3) παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι (4-1-0), περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Τσέστερ με σκορ 2-3, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μπορούν να διευρύνουν το σερί τους οι φιλοξενούμενοι, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

2596. ΛΕΤΟΝΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Για την παρθενική τους νίκη θα παλέψουν Λετονία και Καζακστάν που δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο κάτι που σημαίνει πως λογικά θα αγωνιστούν χωρίς σκοπιμότητες όπως θα έκαναν υπό άλλες συνθήκες. Στην τελευταία θέση του ομίλου το Καζακστάν με 7/9 ήττες (0-2-7) και χωρίς εκτός έδρας νίκη εδώ και έξι χρόνια (0-2-13). Η Λετονία έρχεται από παλικαρίσια ισοπαλία στο Ρεΐκιαβικ με την Ισλανδία, δίνουμε ένα παραπάνω κλικ στον άσο με απόδοση 2,20 στην Bet365, πιο ασφαλής ο ασιατικός άσος -0,25 (1,825) αφού υπάρχει και επιστροφή του μισού πονταρίσματος στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2615. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Εξ’ αναβολής παιχνίδια για το Λιγκ Τρόφυ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθείται απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις πέρασε το Σαββατοκύριακο η Μπράντφορντ, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με 1-3 της Ροτσντέιλ. Οι ήττες από Ντονκάστερ και Κρου έβαλαν τέλος στο μίνι σερί της Μπάρνσλεϊ (2-1-0), παρότι ήταν αρκετά καλή και στα δύο αυτά παιχνίδια, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει τη Γιορκ στην επόμενη φάση του θεσμού. Μόνο και μόνο λόγω του ότι η Μπράντφορντ δεν είχε αγώνα το Σαββατοκύριακο, της δίνουμε ένα κλικ παραπάνω.

2616. ΑΛΓΕΡΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Φιλική αναμέτρηση ενόψει προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου για τις δύο ομάδες.Over2,5 τα 4 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων ανεξαρτήτως θεσμού και έδρας, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 0-1 ήττα επίσης σε φιλικό από τη Ν. Αφρική, έχουν σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία τους. Μοναδική διέξοδος τα γκολ.

2617. ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΒΟΛΙΒΙΑ

Από τις πιο «καυτές» και δυνατές έδρες της Νοτίου Αμερικής το Κίτο με τον Ισημερινό να ξεκινάει ονειρικά τα προκριματικά αφού στην πρεμιέρα έστειλε αδιάβαστη την Αργεντινή (0-2). Η Βολιβία που δεν έχει θέμα με τις συνθήκες υψομέτρου που θα συναντήσει (στα 2,780 μέτρα η Αταχουάλπα) ηττήθηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι της εντός έδρας από την Ουρουγουάη. Εκτός συνόρων της παραδοσιακά είναι πολύ αδύναμη, 0-5-30 ο απολογισμός της από το 2000 και μετά στα προκριματικά του μουντιάλ. Σε πολύ χαμηλή απόδοση προσφέρεται η νίκη του Ισημερινού με μηδέν παθητικό, εναλλακτική πρόταση το συνδυαστικό ποντάρισμα στα σκορ 1-0/2-0/3-0 που δίνουν 1,83 μέση απόδοση σεBet365 καιStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2618. ΟΝΔΟΥΡΑ – ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ

Φιλική αναμέτρηση δίχως κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον, πάμε παρακάτω.

2619. ΗΠΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Ήττα 2-3 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) από το Μεξικό στο πλαίσιο του τελικού των πλέι-οφ του «Confederationscup», αμφίσκορα τα 5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Φιλική ήττα 0-1 από τη Ν. Αφρική για την Κόστα Ρίκα,nogoal&under2,5 τα 5 τελευταία της. Φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως πρόκειται για φιλικό παιχνίδι στο οποίο δεν αξίζει να ποντάρουμε.

2621. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Βάσει εικόνας των δύο ομάδων στα πρώτα τους παιχνίδια δεν περιμένουμε να δούμε υπερθέαμα. Είναι λογικό σε αυτή τη φάση των προκριματικών τα παιχνίδια να είναι κλειστά χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα δύο καρέ. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση Ουρουγουάη και Κολομβία δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε θέμα ποιότητας ρόστερ, αντιθέτως επιθετικάγια ακόμα ένα παιχνίδι είναι λαβωμένες. Χαμηλές οι αποδόσεις στα λίγα γκολ θα προτιμήσουμε το ρίσκο της ισοπαλίας η οποία προσφέρεται στο 3,25 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2620. ΚΑΝΑΔΑΣ – ΓΚΑΝΑ

Ακόμα μια φιλική αναμέτρηση. ΟΙ γηπεδούχοι στο τελευταίο τους παιχνίδι για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου έμειναν στο 1-1 (4-1 συνολικό σκορ)εντός έδρας με την Μπελίζε κατακτώντας έτσι το εισιτήριο για τον 4γύρο. Από νίκη στο πλαίσιο των προκριματικών του Κόπα Άφρικα προέρχεται η Γκάνα η οποία επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Ρουάντα. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, όμως σε 3 μέρες δίνουν ακόμα ένα παιχνίδι για τα προκριματικά και μάλιστα με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού, καλύτερα να το αποφύγουμε.

2622. ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η Παραγουάη κακά τα ψέματα έχει πολύ καλύτερη ψυχολογία από τους Αργεντίνους μετά και την πρεμιέρα των προκριματικών. Η σταθερότητα στην άμυνα αλλά και το άψογο κοουτσάρισμα του Ντίαζ αναμένεται να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Μαρτίνο η οποία φαίνεται πως περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Πολύ πιθανό η Παραγουάη να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καλή επιλογή φαίνεται να είναι ο ασιατικός άσος +0,5 στην απόδοση 1,80 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2623. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Απαντήσεις θέλει να δώσει η Βραζιλία για την ήττα από τη Χιλή, προσφέρεται ως αντίπαλος η Βενεζουέλα που συνήθως «κομπλάρει» εκτός έδρας. Το μόνο σίγουρο πως θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς μήπως «κλέψει» τον βαθμό. Η «σελεσάο» εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει, μοναδική αξιόλογη επιλογή που προκύπτει από την αναμέτρηση είναι ο συνδυασμός 1 &under3,5 στο 2,00 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2624. ΜΕΞΙΚΟ – ΠΑΝΑΜΑΣ

No bet.

2625. ΠΕΡΟΥ – ΧΙΛΗ

Η Χιλή βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, έχει ψυχολογία και προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Βραζιλίας. Από την άλλη το Περού προβλημάτισε με την εμφάνιση του επιθετικά αλλά και αμυντικά. Με όπλο την παράδοση αλλά και το ποιοτικότερο ρόστερ η Χιλή μπορεί να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, στην απόδοση 1.875 το ασιατικό διπλό -0,25 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2429. ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ – ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ

No bet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ