ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (6/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

547. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η ήττα με 1-3 από την Μπράντφορντ, φανέρωσε και πάλι την έλλειψη σταθερότητας που διακρίνει φέτος τη Ροτσντέιλ (4-0-2), η οποία στα πέντε τελευταία (3-0-2) έχει δεχθεί οκτώ τέρματα, όσα δηλαδή είχε δεχθεί στα πρώτα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος. Μετά από ένα σερί έξι αγώνων δίχως νίκη (0-1-5), η Τσέστερφιλντ (3-0-3 εκτός) επικράτησε με 1-2 της Κρου και επανήλθαν τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της. Ανακουφισμένος ο προπονητής Σάντερς, που σίγουρα δεν ένιωθε και ιδιαίτερα άνετα στον πάγκο της ομάδας. Αναμένονται αλλαγές από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Μοναδική σκέψη η κόντρα.

548. ΚΡΟΥ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Στον πάτο της Λιγκ 1 διατηρήθηκε η Κρου (0-2-4 εντός), που ηττήθηκε με 1-2 από την Τσέστερφιλντ και παρέμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη μετά από έξι παιχνίδια μπροστά στον κόσμο της. Με την άμυνα της ομάδας του τα έχει ο Ντέιβις, καθώς η εστία της παραβιάστηκε στα 9/11 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα, αλλά και τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Γουίγκαν (1-1-2 εκτός) το 0-0 κόντρα στη Γουόλσολ, σε ματς όπου άξιζε το τρίποντο. Τοπικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα «σκιστούν» για το θεσμό του Λιγκ Τρόφυ. Περιμένουμε από την Κρου να παλέψει το ματς, ώστε να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Επιλογή ο +0,5 ασιατικός άσος (1Χ) στο 2,00 τηςBet365, με τον Stoiximan να προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα.

520. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Όλντριχαμ η Μπάροου (4-2-1 εντός), ωστόσο ηττήθηκε με σκορ 1-0. Από σπουδαία νίκη έρχεται η Τσέστερ (2-1-4 εκτός), που επικράτησε με 3-2 της Ρέξαμ, βάζοντας τέλος στο μίνι σερί δύο διαδοχικών ηττών. Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, όμως δε μας πείθουν για να τους στηρίξουμε. Την τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει η Μπάροου με 14 γκολ, μόλις ένα λιγότερο από την Τσέστερ. Λογική σκέψη τοunder2,5.

521. ΟΛΝΤΡΙΧΑΜ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Όλντρινχαμ (4-1-2 εντός), που επικράτησε ξανά με 1-0, αυτή τη φορά της Μπάροου, ξεφεύγοντας με έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αποκαρδιωτική η Χάλιφαξ (0-0-6 εκτός) στο ντεμπούτο του Κέλι στον πάγκο της, χάνοντας με σκορ 1-7 από την Τσέλτεναμ, συμπληρώνοντας αισίως έξι παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-4) και παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ξεκάθαρα ο άσος σε απόδοση 2,30 έχει τον πρώτο λόγο, αλλά αφενός οι οριακές νίκες της Όλντρινχαμ και αφετέρου η αλλαγή προπονητή στη Χάλιφαξ, έστω και αν είναι για δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο της ο Κέλι, μας αποτρέπουν από την ενασχόληση μας με το συγκεκριμένο σημείο.

525. ΤΣΕΛΝΤΕΝΑΜ – ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Μετά τα δύο ματς χωρίς νίκη και την ήττα με 0-1 από την Τρανμίρ, η Τσέλντεναμ (5-1-1 εντός) ξέσπασε στη Χάλιφαξ, την οποία διέσυρε με σκορ 1-7 και πλησίασε στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν. Ανώτερη της Ίστλι η Μπρέιντρι Τάουν (5-1-1 εκτός), πήρε ακόμα ένα δίκαιο διπλό με σκορ 0-2 και πλέον πάτησε πεντάδα, ισοβαθμώντας με τη Ντόβερ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1,88 ο άσος, μιας και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή.

526. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Μόλις μία νίκη μετράει στα τελευταία πέντε της παιχνίδια η Γκρίμσπι (3-3-1 εντός), ωστόσο αγνοεί την ήττα από τις 31 Αυγούστου, μετρώντας 3-4-0 έκτοτε. Πιο πρόσφατο παιχνίδι της το 1-1 κόντρα στη Φόρεστ Γκριν. Μία εμφάνιση με πολλά σκαμπανεβάσματα πραγματοποίησε το Σάββατο η Γκέιτσχεντ (5-1-1 εκτός), που ηττήθηκε με 2-3 από τη Ντόβερ και έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Δεν υπάρχει απολύτως καμία αξία στο χαμηλό άσο, με τους φιλοξενούμενους να είναι εξαιρετικοί μακριά από το σπίτι τους, ενώ βρίσκονται και τέσσερις βαθμούς ψηλότερα από την αντίπαλο τους. Καλή επιλογή το +1 ασιατικό διπλό.

527. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Ήταν καλύτερη από τη Λίνκολν, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Γκίσλεϊ (3-2-3 εντός), γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της μετά από επτά αγωνιστικές (2-5-0). Μέτριο το ξεκίνημα της Μάκλσφιλντ (2-0-5) στο πρωτάθλημα, ωστόσο προέρχεται από δύο ματς χωρίς ήττα, παίζοντας και αρκετά καλό ποδόσφαιρο, με τελευταίο το 0-0 κόντρα στην Μπόρεχαμ. Δε βγαίνει εύκολα άκρη, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

528. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Ούτε με τη Γουέλινγκ τα κατάφερε η Κιντερμίνστερ (0-2-5 εντός), χάνοντας με 0-1 και έτσι παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη μετά από 14 αγωνιστικές (0-6-8). Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση για την Μπόρεχαμ (2-1-4 εκτός), που όμως απέσπασε τη λευκή ισοπαλία από τη Μάκλσφιλντ. Μόλις μία νίκη στα εννέα τελευταία τους παιχνίδια μετράνε οι φιλοξενούμενοι (1-2-6), με αποτέλεσμα να βρεθούν οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Κιντερμίνστερ έχει τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την πρώτη της νίκη κόντρα στη ντεφορμέ Μπόρεχαμ, αλλά δεν μπορούμε να την εμπιστευθούμε σε αποδόσεις φαβορί.

529. ΓΟΥΕΛΙΝΚΓ Γ. – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γουέλινγκ (3-3-1 εντός), που απέδρασε και από την έδρα της Κιντερμίνστερ, επικρατώντας με 0-1 και φτάνοντας έτσι τις τέσσερις διαδοχικές νίκες, ξεφεύγωντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έξι συνεχόμενα τρίποντα μετρούσε η Μπρόμλεϊ (2-1-4 εκτός), πριν έρθει η κατραπακιά από την Τρανμίρ με το ευρύ 4-0. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και το σετ είναι σωστά μοιρασμένο. Δε θα επιλέξουμε πλευρά.

530. ΡΕΞΑΜ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Αναμέτρηση από τα παλιά, αυτή της Ρέξαμ με την Τρανμίρ, τελευταία φορά (2005) που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες ήταν για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1. Προβληματίζει αμυντικά στα πρόσφατα παιχνίδια της η Ρέξαμ, δέχτηκε έξι γκολ στις δύο τελευταίες ήττες της, τουλάχιστον μπροστά παραμένει αξιόπιστη (τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Σε φουλ φόρμα η Τρανμίρ, 3/3 νίκες και οκτώ ματς αήττητο σερί (4-4-0), ταξιδεύει στο γειτονικό Ρέξαμ για να φωνάξει παρών σαν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Λιγκ 2. Πολύς κόσμος αναμένεται στο γήπεδο (9.000, οι 1.200 φιλοξενούμενοι), ποιοτικές οι δύο ομάδες που «έχουν» το γκολ, μπορούν να μας χαρίσουν ένα όμορφο παιχνίδι. Επιλογή το GG με απόδοση 1,73 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

531. ΤΟΡΚΙ – ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα και ενδέκατη συνεχόμενη αγωνιστική δίχως νίκη για την Τορκί (1-1-5 εντός), που έχασε με κάτω τα χέρια από την Όλντερσοτ και διατηρήθηκε στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Τις τρεις κολλητές νίκες και με εξαιρετικές εμφανίσεις έφτασε η Ντόβερ (2-3-2 εκτός), που παραμένει αήττητη εδώ και πέντε ματς, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Ποντάρεται το διπλό, το οποίο έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Δεύτερη φάση του Λιγκ Τρόφι (κύπελλο ομάδων Λιγκ 1 και Λιγκ 2), μονή αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι.

551. ΜΠΡΙΣΤΟΛΡΟΒΕΡΣ–ΓΟΥΙΚΟΜ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ηΜπρίστολΡόβερςκαθώς προέρχεται από 2 σερί νίκες, πρόσφατα επικράτησε εκτός έδρας τηςΜόρκαμ3-4, εντός έδρας πάντως παρουσιάζεται αρκετά προβληματική καθώς μετράει μόλις μια νίκη έχοντας απολογισμό 1-0-4, 3/4 under 2,5 kai 3/4 no goal. Από εντός έδρας ήττα 2-3 από τη Νορθάμπτον προέρχεται ηΓουίκομη οποία εκτός έδρας τα πηγαίνει και φέτοςεξαιρετικάόντας αήττητη, πιο συγκεκριμένα μετράει 3-2-0, όλα under 2,5 και τα 4 no goal. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν ελαφρώς τον πρώτο λόγο.

553. ΠΟΡΤΒΕΪΛ–ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη ηΠόρτΒέιλκαι 2η νίκη στα 3τελευταίατης παιχνίδια για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ1 καθώς πρόσφατα κέρδισε 2-1 εντός έδρας τηςΣέφιλντΓιουνάιτεντ, εντός έδρας μετράει 3-2-1, 3/6 under 2,5 και 4/6 goal-goal. Σα να ξύπνησε η Μπλάκπουλ καθώς προέρχεται από 2 σερί νίκες, στο τελευταίο της κέρδισε εντός έδρας τηςΣουίντον1-0, εκτός έδρας μετράει 1-1-3, στα 3 επιβεβαιώθηκε το under 2,5 καιστα 3το no goal. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα, φτάνει να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο, άσος.

554. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤΤΑΟΥΝ– ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Oμάδες που πρόκειται να δώσουν βάση στο πρωτάθλημα αμφότερες καθώς όπως όλα δείχνουν ο φετινός στόχος τους είναι η παραμονή, 1-3-1 εντός η Φλίντγουντ, 2-2-2 εκτός η Σριούσμπερι, πάμε παρακάτω.

555. ΓΕΟΒΙΛ–ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Από τις χειρότερες ομάδες τηςΛιγκ2 ηΓέοβιλη οποία αγνοεί τη νίκη 3 αγωνιστικές, πρόσφατα απέσπασε τον βαθμό από την έδρα της Πόρτσμουθ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, είχαν προηγηθεί 2 σερί ήττες. Ξεκάθαρος φετινός στόχος τηςΚόβεντριη άνοδος στη Τσάμπιονσιπ, πρόσφατα επικράτησε άνετα εντός έδρας της Σριούσμπερι 3-0. Τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι φέτος δείχνουν καλοί, αν τοκυνηγήσουνθα το πάρουνεύκολα.

558. ΣΕΦΙΛΝΤΓΙΟΥΝ.–ΝΟΤΣΚΑΟΥΝΤΙ

Δεν πατάει καλά τελευταία ηΣέφιλντΓιουνάιτεντκαθώςμετράειμόλις 1 νίκη στα τελευταία της 6 παιχνίδια για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ1, πρόσφατα έχασε και στην έδρα τηςΠόρτΒειλ2-1. Από ήττα προέρχεται και η ομάδα τηςΛιγκ2ΝοτςΚάουντιη οποία έχασεεύκολα3-1 στην έδρα τηςΛέιτονΌριεντ, 1-1-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 4 επιβεβαιώθηκε το over 2,5 και στα 5 τοαμφίσκορο. Όλα δείχνουν αριστερά, όμως και τα γκολ φαντάζουν αρκετά καλή επιλογή.

559. ΚΡΟΟΥΛΙ–ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση ηΚρόουλικαθώς για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ2 μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία της 7 παιχνίδια, εντός έδρας δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη καθώς μετράει 0-2-3, στα 3 επιβεβαιώθηκε το under 2,5 και στα 4 το no goal. Τέλος στο νικηφόρο σερί 3 νικηφόρων αποτελεσμάτων για τηΣάουθεντη οποία πρόσφατα γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα τηςΜπέρτον, εκτός έδρας για το πρωτάθλημα τηςΛικγ1 μετράει 2-3-1, 4/6 under 2,5 και 3/6 no goal. Τον πρώτο λόγο έχουν οι φιλοξενούμενοι αν και πρόκειται για μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση παρά της διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

562. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Σε πολύ καλό φεγγάρι η Όξφορντ καθώς προέρχεται από 2 σερί νίκες παραμένοντας παράλληλα αήττητη για 4συνεχόμεναπαιχνίδια, εντός έδρας οι γηπεδούχοι για τηΛιγκ1 παραμένουν αήττητη φέτος καθώςμετράνε2-3-0, στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5 και στα 4 το goal-goal. Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στη φετινήΛιγκ1 ηΣουίντονκαθώς αγνοεί τη νίκη 5 αγωνιστικές έχοντας απολογισμό 0-1-4, πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Μπλάκπουλ 1-0, εκτός έδρας έχει μετράει 2-2-2, 4/6 over 2,5 και goal-goal. Οι γηπεδούχοι δείχνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή πως μπορούν να κάνουν την έκπληξη, το over 2,5 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δείχνει καλή επιλογή επίσης.

563. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

No bet.

564. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ –ΛΟΥΤΟΝ

Σε Πολύ δυνατό το φετινό ξεκίνημα της Τζίλιγχαμ στη φετινήΛιγκ1 καθώς κατάφερε μετά και από 11 αγωνιστικές ναβρίσκεταιστηνπρώτη τετράδα, εντός έδρας οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητη έχοντας απολογισμό 5-1-0, τα 4 έληξαν over 2,5 και τα 3 goal-goal. Έχει πάρει φόρα ηΛούτοντελευταία καθώς μετράει 4 σερί νίκες για τηΛιγκ2, πρόσφαταεπικράτησεκαι τηςΧάρτπουλεκτός έδρας 1-4, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 3-1-2, τα 5έληξανover 2,5 και όλα goal-goal. Παιχνίδι που αξίζει να ασχοληθούμε με ταγκοlκαθώς οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία.

566. ΜΠΕΡΙ –ΜΟΡΚΑΜ

Λογικό φαβορί η Μπέρι καθώς μετράει 8 σερί νίκες για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ1, από την άλλη ηΜόρκαμαγνοεί το τρίποντο εδώ και 4 αγωνιστικές. Τις δύο ομάδες χωρίζει μιακατηγορία, άσος χωρίς καμίαστοιχηματικήαξία.

568. ΓΙΟΡΚ– ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ηΓιορκ, με τον προπονητή της να πιέζεται συνεχώς από τον κόσμο, δεν κερδίζει στα τελευταία πέντε (0-3-2) και στα τελευταία τέσσερα εντός (0-2-2) στηΛιγκ2. Από μεγάλη νίκη έρχεται η Ντονκάστερ στηΛιγκ1, τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και από ψυχολογικής, εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη στα δύο τελευταία (1-1-0) με τον υπηρεσιακό τεχνικό. Δεν παύει να είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας η Ντονκάστερ, ενώ ευνοείται από το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο. Επιλογή το ασιατικό διπλό -0,25 με απόδοση 2,10 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

569. ΠΛΙΜΟΥΘ–ΕΞΕΤΕΡ

Τρένο φέτος ηΠλίμουθκαθώς βρίσκεται στη κορυφή τηςΛιγκ2, εντός έδρας μετράει 4-1-1 4/6 over 2,5 και 5/6 goal-goal. Από την άλλη ηΈξετερδεν τα πάει και τόσο άσχημα καθώς μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 2-3-1, στα 5 επιβεβαιώθηκε το over 2,5 καθώς και το goal-goal. Προβάδισμα στην έδρα και μετά στο over 2,5.

573. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Νο bet.

600. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ–ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Ισχυρή στην έδρα της ηΜπραγκατνίνοκαθώς μετράει 10-2-3, πρόσφατα γνώρισε την ήττα 3-1 στην έδρα της ΣάνταΚρουζκαι πλέον θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος με ακόμα ένα τρίποντο στο σπίτι της. Από την άλλη ηΚρισούμααγνοεί τη νίκη 7 αγωνιστικές και εκτός έδρας κερδίζει σπάνια (3-4-7). Οι γηπεδούχοι ίσως προλαβαίνουν-μαθηματικά- ακόμα για μια θέση στην πρώτη τετράδα, άσος.

578. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΙΟΝ

Πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου Χιλής, όπου δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ουατσιπάτο (2-1-1 εντός) στην Απερτούρα και πάλι χωρίς να βρει δίχτυα, χάνοντας με 2-0 από τη Σαν Μάρκος Αρίκα. Στο κύπελλο απέκλεισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την Πουέρτο Μοντ, αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, αφού μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στη δωδέκατη θέση. Εξαιρετική η Ουνιβερσιτάδ Κονσεπσιόν (2-0-2 εκτός) στην Απερτούρα, όπου βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και το Σάββατο με αρκετές αλλαγές επικράτησε με 1-0 της Σαν Λουίς, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 41’. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου απέκλεισε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι την Ο’Χίγκινς. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, όμως πρόκειται για το Κλάσικο της Κονσεπσιόν και οποιαδήποτε πρόβλεψη μοιάζει παρακινδυνευμένη.

601. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ

Γνωστή η Μακάε για το αλέγκρο ποδόσφαιρο της, φέρνει συχνά πυκνάover(9/14 μετράει εκτός έδρας) και έρχεται από νίκη-ανατροπή με την Α Μπε Σε που της ανέβασε το ηθικό. Αυτή την αγωνιστική επισκέπτεται το «Ιντεπεντένσια» για να παίξει με την Αμέρικα Μινέιρο που έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο αφού φέτος θέλει να κάνει το άλμα ανόδου στηSerieA. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, στο 1,925 τοover2,5 στην Bet365, με περισσότερο ρίσκο υπάρχει και ο συνδυασμός 1 &over2,5 στο 2,45 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

602. ΠΑΡΑΝΑ – ΟΕΣΤΕ

Παρανά και Οέστε δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την παραμονή τους κάτι που τις κάνει ουσιαστικά αδιάφορες, αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και θεωρούμε πως είναι ικανοί να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας, αποτέλεσμα που πιθανόν δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο, στην απόδοση 3,30 το Χ στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

603. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση για τηνΑ Μπε Σε που όπως όλα δείχνουν θα υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία, ακόμα και με ενδεχόμενη νίκη επί τηςΑτλέτικοτα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Οι φιλοξενούμενοι είναι χωρίς άγχος πλέον και βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, τους παρουσιάζεται ευκαιρία να βελτιώσουν τις εκτός έδρας επιδόσεις τους. Αδικαιολόγητα προσφέρονται φαβορί οι γηπεδούχοι γι' αυτό και οι Young Guns πρόλαβαν και επέλεξαν τοΧ2στην απόδοση 1,72 της Bet365,επιλογή που βρίσκεται πλέον οριακά στο 1,60. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

608. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες καθώς προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας μπορεί να δυσκολεύονται αρκετά φέτος 92-6-7) όμως το κίνητρο της ανόδου είναι αρκετά πιο ισχυρό από την αδιάφορη βαθμολογικά Σάντα Κρουζ. Διπλό.

609. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Ουραγός και με τις λιγότερες πιθανότητες σωτηρίας η Μότζι Μιρίμ (-12 από την παραμονή) που δεν τα παρατάει και συνεχίζει να παίζει ανοιχτά (χειρότερη άμυνα με 51 γκολ παθητικό). Η Ναούτικο είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο γήπεδο της (10-4-0) και ψάχνει βαθμούς για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πιθανός ο συνδυασμός 1 &over2,5 στο 2,45 ( Stoiximan ), πιο ασφαλές δείχνει να σκοράρει πρώτη 2 γκολ στο 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

610. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση αμφότερες, η Λουβερντένσε είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (3-1-0) και με μόλις μία ήττα στα 11 τελευταία (6-4-1). Η Σαμπάιο πολύ σκληροτράχηλη ομάδα με στόχο την άνοδο (στο -2 από την 4η θέση) με επίσης μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία (3-6-1) και αρκετές ισοπαλίες εσχάτως στο ενεργητικό της. Αρκετά αμφίρροπο με την ισοπαλία να πληρώνει 3,15 στον Stoiximan και να είναι το επικρατέστερο σημείο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

611. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΜΠΑΪΑ

Αμφότερες διεκδικούν την άνοδο τους στην 1η κατηγορία, ισοβαθμούν στους 47 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής (-1) από την προνομιούχα 4αδα. Η Παϊσαντού θέλει άμεσα να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τις τρεις διαδοχικές ήττες που την έριξαν στη βαθμολογία. Ομοίως και η Μπαΐα που έρχεται από εντός έδρας ήττα στο κλάσικο της πόλης με τη Βιτόρια αλλά εσχάτως φέρνει πολλάGG(11/13). Το αμφίσκορο δείχνει αρκετά πιθανή επιλογή και πληρώνει 1,87 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ