ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (22/9). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

796. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Πλατανιάς, ο οποίος είχε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δεν κατάφερε να πάρει κανένα βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εντυπωσιακός στην πρεμιέρα ο Ηρακλής, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενομένου και γνώρισε δύο κολλητές εντός έδρας ήττες με 0-1 από Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Βολεύεται ο «Γηραιός» μακριά από το σπίτι του, καθώς δεν είναι αναγκασμένος να κάνει παιχνίδι,με το Χ2 να αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή σε απόδοση 1,70 στηνBet365 και να βρίσκεται και στο πινακάκι των YoungGuns, καθώς οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

827. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ– ΒΕΡΟΙΑ

Πολύ καλό το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λιγκ (2-0-1), έρχεται από εντός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού με 1-0. Δίκαιη νίκη, είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, κινδύνευσε μόνο μία φορά σε δοκάρι των αντιπάλων στο δεύτερο ημίχρονο. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, μέχρι στιγμής ξεχώρισε η μεγάλη νίκη του μέσα στην Τρίπολη (0-2). Πρώτη ήττα για τη Βέροια μετά από τρεις αγωνιστικές, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με 0-3 από τον ΠΑΟΚ. Τραγικό πρώτο ημίχρονο, εκεί χάθηκε το ματς, ουσιαστικά δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο. Μπέρδεμα στα διοικητικά της, έχει σκοπό να πουλήσει την ομάδα ο τωρινός ιδιοκτήτης της, Θεόδωρος Καρυπίδης (ήδη ασχολείται με τα του Άρη), εγγυήθηκε πάντως προσωπικά πως η μετάβαση θα είναι ομαλή. Παρά τις σημαντικές απουσίες Αμπντούν και Γιουσούφ,υπερβολικές κρίνονται οι τιμές των φιλοξενούμενων, έχει τις μονάδες για να κάνει τη ζημιά στο Αγρίνιο, θα προτιμήσουμε το ασιατικό διπλό +1 με απόδοση 1,725 της Bet365. Διαβαστε περισσότερα εδώ.

1164. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ- ΜΟΝΑΧΟ 1860

Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τηνΣαντχάουζεν (0-2-2),πρόσφαταέχασε δίκαια στην έδρα της Νυρεμβέργης με 2-0,1-2-0 ο εντόςέδραςαπολογισμόςτης, στα 2 επιβεβαιώθηκε τι under 2,5. Αν και έπαιξε αρκετά καλά το Μόναχο έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τηνΛάουτερν, 0-1-3 ο εκτός έδραςαπολογισμόςτου. Οι φιλοξενούμενοι αδικούνται από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, σήμερα μπορούν βάσει αντιπάλου τουλάχιστον να μην χάσουν.

1248. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Συνεχίζει νααπογοητεύειη Καιζερσλάουτερν καθώς δεν κερδίζει στα 3 τελευταία της, στο πρόσφατο παιχνίδι στο Μόναχο απέσπασε την ισοπαλία πραγματοποιώντας ακόμα μια κακήεμφάνιση, 1-1-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της, σε όλα επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Ακόμα μια εντός έδραςνίκηγια την Νυρεμβέργη η οποία κέρδισε τηνΣαντχάουζεν2-0, εκτός έδρας πάντως δεν κερδίζει καθώς μετράει 0-0-3, όλα over 2,5. Πάμε με την έδρα.

1256. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ –ΜΠΟΧΟΥΜ

Αρκετάαμφίροπηαναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Χωρίς νίκη η Μπίλεφελντ εντός έδρας καθώς μετράει 0-2-1, παρόλα αυτά είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές (1-2-0). ΗΜπόχουναπό την άλλη προέρχεται από δεύτερη σερί ισοπαλία και μάλιστα πάλι με 1-1, αυτή τη φορά εντός έδρα με τηνΦορτούνα. Ίσως προκύψει κάτι στο Live.

1257. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ -ΦΟΡΤΟΥΝΑΝΤΙΣ.

Ευκαιρία νίκης για την Καρλσρούη μετά από καιρό, τρεις σερί ήττες μετράνε οι γηπεδούχοι, σε καμία μάλιστα δεν πέτυχαν γκολ, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Πάντερμπορν με 2-0. Ισοπαλία στην έδρα τηςΜπόχουμμε 1-1 επέσπασε ηΦορτούναη οποία εκτός έδρας μετράει 0-2-2, όλα under 2,5. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, οφείλουν να συνέλθουν , άσος.

667. ΑΝΖΕ – ΡΕΜΣ

Πρώτη εντός έδρας νίκη στη χρονιά για τηνΑνζέ, αν και αγωνίστηκε για περίπου μια ώρα παιχνιδιού με παίχτη λιγότερο, κατάφερε να επικρατήσει της Τρουά χάρη σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανγκανί. Ανέβηκε έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό 3-2-1 (1-2-0 εντός), με το ξεκίνημα της να είναι καλύτερο από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλός της.

Εξαιρετική η εκκίνηση που πραγματοποιεί και ηΡεμς, είναι ισόβαθμη της Ανζέ, με απολογισμό επίσης 3-2-1 (1-1-1 εκτός), με την ψυχολογία της να βρίσκεται στα ύψη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε από την Παρί. Αμφότερες δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση,το παιχνίδι είναι πολύ αμφίρροπο και δείχνει να γυροφέρνει στην ισοπαλία,με τον τελικό νικητή –αν υπάρξει– να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

897. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) –ΑΟΥΕ

Αήττητη με 2-2-0 εντός ηΜάιντζπρόσφατα έχασε 3-0 στην έδρα τηςΈρφουρτ. Σε καλή κατάσταση ηΆουε, εκτός έδρας μετράει 2-0-2 και συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 8/9 under 2.5. Μοναδική διέξοδος τα λίγα γκολ.

898. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ -ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ(ΕΡ.)

Τρίτη σερί ήττα για την Τσέμνινστερ η οποία έχασε 4-2 στην έδρα της Σόνενχοφ, 2-1-1 και 3/4 under 2,5 ο εντός έδρα απολογισμός της. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση ηΣτουτγάρδηκαθώς δεν κερδίζει στα 6 τελευταία της παιχνίδια, εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-0-3 και 4/4 over 2,5. Δίκαια φαβορί ο άσος, καλές τύχες έχουν και τα γκολ.

899. ΑΑΛΕΝ–ΒΕΧΕΝ

No Bet.

905. ΒΕΡΝΤΕΡΒΡΕΜΗΣΙΙ-ΚΙΚΕΡΣΒΟΥΡΖ.

Χωρίς νίκη εντός ηΒέρντερ(0-1-3), στο τελευταίο της παιχνίδι πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από 4 σερί ήττες καθώς έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τηνΣτουτγάρδη. Δύο σερί ήττες για τουςΚίκερς, αμφότερες με 1-0, η πιο πρόσφατη εντός έδρας από τηνΧάλεσκερ, 1-2-1 ο εκτός έδρας απολογισμός τους όλα under 2,5. Πάμε παρακάτω.

906. ΧΑΛΕΣΚΕΡ–ΕΡΦΟΥΡΤ

Σε καλή κατάσταση αμφότερες, παρόλα αυτά αρκετά αναξιόπιστες ώστε να τις εμπιστευτούμε, πάσο.

828. ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξαιρετικά τα δείγματα γραφής της Ξάνθης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους με υψηλότατους στόχους. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έκανε το 3/3 και μετά την Ξάνθη, διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.Επικίνδυνη έξοδος για τους πρωταθλητές, που έχουν και αρκετά βαρύ πρόγραμμα στη συνέχεια, ενώ τα τελευταία 5/6 διπλά στην πόλη της Θράκης συνοδεύτηκαν μεunder3,5. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και φέτος, με το συνδυασμό διπλού και under 3,5 να προσφέρεται στο 2,02 του Stoiximan. Διάβαστε περισσότερα εδώ.

1319. ΛΟΥΓΚΑΝΟ– ΖΥΡΙΧΗ

Δίκαιαφαβορίοι φιλοξενούμενοι, ηΛουγκάνοπροέρχεται από 3 σερί ήττες και εντός έδρας έχει απολογισμό 1-0-3. Η Ζυρίχη από την άλλη δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (0-1-3), σεόλα μάλιστα επιβεβαιώθηκε το over 2,5, εκτός έδρας μετράει 1-1-3. Καλές σχέσεις με το γκολ οι δύο ομάδες, θαπροτιμήσουμετο over 2,5 από το διπλό.

1320. ΣΕΝΓΚΑΛΕΝ–ΤΟΥΝ

No bet.

605. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Η Ίνκολσταντ ψάχνει την πρώτη εντός έδρα νίκη και μαζί με αυτή το πρώτο της γκολ, από την άλλη το Αμβούργο σκοράρειεύκολαενώ παράλληλα η άμυνα του είναι αρκετάεπιρρεπήςστα λάθη κάτι το οποίο μπορούν ναεκμεταλλευτούνοι γηπεδούχοι.Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το goal-goal στην απόδοση 1,83 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

606. ΧΕΡΤΑ–ΚΟΛΩΝΙΑ

HΧέρταεντός έδρας φαίνεται σοβαρή όμως σε όλα της τα παιχνίδια εμφανίστηκε συγκρατημένη με στόχο να μην χάσει, από την άλλη αυτός ο τρόποςπαιχνιδιούδενβολεύεικαθόλου την Κολωνίαπου μακριά από την έδρα της βασίζεται στο παιχνίδι αντεπιθέσεων, στο Βερολίνο λοιπόν δύσκολα θα έχει αυτή την πολυτέλεια.Καλές τύχες έχει η ισοπαλία στην απόδοση 3,25 της Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

607. ΜΠΑΓΕΡΝ– ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΗΜπάγερνμετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην δεύτερη θέση με την Ντόρτμουντ να μηνφαίνεται διατεθειμένηνα πετάξει βαθμούς κάτι το οποίο κάνει επιτακτική την αυριανή νίκη για τους γηπεδούχους, το συγκρότημα τουΠεπΓουαρδιόλαμάλιστα θέλει να κερδίσει έτσι ώστε ναπάρει…εκδίκησηγια τον χαμένο τελικό του ΣούπερΚαπ.Έχουν κάποιες απουσίες οι φιλοξενούμενοι, ειδικά αυτή τουΓκουστάβοπρόκειται ναπαίξειμεγάλο ρόλο στην ανασταλτική λειτουργία τους.Προβάδισμα στηνΜπάγερνκαι τον -1,75 ασιατικό άσο στην απόδοση 1,875 της Bet365.Tην αναμέτρηση προσφέρει ο Stoiximanμε 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

609. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ -ΒΕΡΝΤΕΡΒΡΕΜΗΣ

Ήττα εντός προγράμματος για την Ντάρμσταντ η οποία έχασε 0-3 εντός έδρας από τηνΜπάγερνΜονάχου σε ένα παιχνίδι πραγματικό μονόλογο τωνΒαυαρών, αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για τους νεοφώτιστους στην μεγάλη κατηγορία. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν 2 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, στο ένα επιβεβαιώθηκε το over 2,5 και το goal-goal ενώ στο τελευταίο τους το under 2,5 και το no goal.Ήττασοκγια τηνΒέρντερΒρέμης η οποία έχασε εντός έδρας 0-1 από την Ινγκολσταντ.Άδικοαποτέλεσμα για τους «πράσινους» καθώς δέχθηκαν το γκολ στιςκαθυστερήσειςτου αγώνα από τοσημείοτου πέναλτι. Μακριά από την έδρα της η ομάδα του Σκρίπνικ παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 1-1-0 (4-2 γκολ), σε όλα επιβεβαιώθηκε τοαμφίσκορο. Στα αγωνιστικά νέα χωρίςσημαντικέςελλείψεις οι δύο ομάδες. Ένα κλικ δεξιά, ηΒέρντερείναι αναμφισβήτητα η πιοέμπειρηομάδα και εκτός έδρας μέχριστιγμήςφαίνεται πωςτο…έχει.

718. ΕΣΠΑΝΙΟΛ– ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Απέδωσε καρπούς η αλλαγή του συστήματος στην Εσπανιόλ (από 4-4-2 σε 4-2-3-1) αφού δεν έδειξε τόσο ευάλωτη στα μετόπισθεν όπως στις δύο ήττες με Ρεάλ (6-0) και Βιγιαρεάλ (6-0). Η Βαλένθια φτιάχνει φάσεις αλλά έχει θέμα με το σκοράρισμα (2 γκολ σε 4 ματς και 1-3-0 ρεκόρ), είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τους Καταλανούς και θα δώσουμε προβάδισμα στο ασιατικό διπλό -0,25 με απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

721. ΑΤΛΕΤΙΚΟΜΑΔΡΙΤΗΣ –ΧΕΤΑΦΕ

Την πολυτέλεια να κάνειrotation έχει ο Σιμεόνε χωρίς να πέφτει δραματικά η απόδοση της ομάδας του, το είδαμε και στην πρόσφατη νίκη της Ατλέτικο στο «Ιπουρούα» με την Εϊμπάρ όπου το ματς κρίθηκε από δύο γκολ παικτών που μπήκαν ως αλλαγή στο ματς. Οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν μόνο από τη Μπαρτσελόνα ενώ σε όλα τα υπόλοιπα κέρδισαν κρατώντας μάλιστα το μηδέν παθητικό. Η Χετάφε έρχεται από την πρώτη της νίκη (1-0 Μάλαγα) αλλά δύσκολα θα σταθεί όρθια στο «Βιθέντε Καλντερόν». Αντί τουwintonilτων Μαδριλένων που πληρώνει μόλις 1,70 μπορούν να προτιμηθούν τα σκορ μιας καθαρής νίκης της (1-0/2-0/3-0) με κάλυψη στο 4-0 που δίνουν συνδυαστικά 1,76 απόδοση στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

502. ΝΤΑΝΤΙ Γ.-ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Η Νταντί Γ, πάει από το κακό στο χειρότερο έχοντας 6 σερί ήττες στην Πρέμιερ και φυσικά δεν υπάρχει ούτε λεπτό διαθέσιμο να χαθεί σε διοργανώσεις όπως το Λιγκ Καπ Σκωτίας. Η Ντανφέρμλιν ζει και αναπνέει από την αρχή της χρονιάς για τέτοια ματς, με 3,7 τέρματα ανά αγώνα σίγουρα θα έχει τις ευκαιρίες της παρόλο που μιλάμε για μία ομάδα που βρίσκεται δύο κατηγορίες πίσω. Στο 5,50 το διπλό που έχει ήδη τιμήσει και ο Betol.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

634. ΣΠΕΤΣΙΑ– ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Η πιοαμφίροπηαναμέτρηση της αγωνιστικής, από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΣπέτσιακαθώς επικράτησε 0-2 εκτός έδρας τηςΣαρλενιτάνα, εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με τηνΚροτόνεγια την Περούτζια. Δεν βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

635. ΚΡΟΤΟΝΕ– ΜΠΑΡΙ

No Bet.

636. ΠΕΣΚΑΡΑ-ΟΥΝ.ΣΠ.ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ1919

Τυχερό 0-0 στην έδρα της Μπάρι απέσπασε η Λατίνα, δεύτερο παιχνίδι αήττητοι οι γηπεδούχοι μετά και την νίκη με 2-1 επί της Περούτζια, over 2,5 οι 2 από τις 3 φετινές τους αναμετρήσεις. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τηνΣαρλενιτάνακαθώς έχασε 0-2 από τηνΣπέτσια, over 2,5 καιGGτα 2 από τα 3 φετινά της παιχνίδια. Προβάδισμα στην έδρα.

637. ΒΙΡΤΟΥΣΛΑΝΤΣΙΑΝΟ– ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Δεύτερο ματς αήττητη ηΒίρτουςκαθώς μετά την νίκη επί τηςΆσκολιαπέσπασε την ισοπαλία 1-1 στην έδρα τηςΤραπάνι, 2 από τα 3 φετινά της παιχνίδια έληξανGG.Αήττητη παρέμεινε η Βιτσέντζα μετά και από 3 αγωνιστικές (1-2-0), πρόσφατααναδείχθηκεισόπαλη εντός έδρας 3-3 με τηννεοφώτιστηΚόμο.Πάσο

638. ΚΟΜΟ –ΤΡΑΠΑΝΙ

Από τον πρώτο της βαθμό το πρωτάθλημα προέρχεται ηΚόμο, οι νεοφώτιστοιαναδείχθηκανισόπαλοι 3-3 στην έδρα της Βιτσέντζα σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και την νίκη καθώς προηγήθηκαν 2 φορές, over 2,5 καιGGτα 2 από τα 3 φετινά τους παιχνίδια. Αήττητη παρέμεινε ηΤραπάνιμετά από 3 αγωνιστικές, (1-2-0), στοτελευταίοτης παιχνίδιαπαραχώρησεεντός έδρας ισοπαλία 1-1 στηνΒίρτουςΛαντσιάνοσε ένα ματς που θαμπορούσενα πάει παντού, goal-goal τα 2 από τα 3 φετινά της παιχνίδια. Προβάδισμα στην ισοπαλία.

641. ΑΒΕΛΙΝΟ–ΝΟΒΑΡΑ

Από άδικη ήττα 2-1 στοΚάλιαριπροέρχεται ηΑβελίνο, over 2,5 καιGGοι 2 από τις 3 πρώτες αναμετρήσεις της, πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τηνΝοβάραη οποία κέρδισε εντός έδρας την ΒϊρτουςΕντέλαμε 1-0,GGτα 2 από τα 3 φετινά της παιχνίδια, πάμε με τοαμφίσκορο.

642. ΜΠΡΕΣΙΑ- ΠΡΟΒΕΡΤΣΕΛΙ

Από δύο συνεχόμενα over 2,5 καιGGπροέρχεται ηΜπρέσια, πρόσφατα έχασε 3-1 στην έδρα τουΛιβόρνο, δεύτερη ήττα στο νέο πρωτάθλημα (0-1-2). Αήττητοι (1-2-) παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι καθώς απέσπασαν δεύτερη σερί ισοπαλία με 1-1, αυτή τη φορά από την Λατίνα. Μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη τηςΜπρέσια, άσος, καλές τύχες έχουν και τα γκολ.

643. ΤΣΕΖΕΝΑ– ΜΟΝΤΕΝΑ

Δεύτερη νίκη στο νέο πρωτάθλημα για τηνΤσεζένακαθώς επικράτησε εκτός έδρας τηςΆσκολιμε 1-3, over 2,5 καιGGτα 2 από τα 3 φετινά της παιχνίδια. Την πρώτη της νίκηπανηγύρισεηΜόντενακαθώς κέρδισε αρκετάδύσκολαεντόςέδρας τηνΤερνάνα1-0, το under 2,5 και no goal εμφανίσθηκε σε όλους τους αγώνες της. Προβάδισμα στην έδρα.

644. ΛΑΤΙΝΑ –ΑΣΚΟΛΙ

Το απόλυτο στις ισοπαλίες με 3/3 έχουν οιγηπεδούχοι, όλεςμε 1-1, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της ΠροΒετσέλι. Δίκαιη ήττα στην έδρα τηςΤσεζέναμε 3-1 για τηνΆσκολι, under 2,5 και no goal τα 2 από τα 3 φετινά της παιχνίδια. Άσος.

645. ΒΙΡΤΟΥΣΕΝΤΕΛΑ–ΚΑΛΙΑΡΙ

Δεύτερη σερί ήττα για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά έχασαν δίκαια 1-0 στην έδρα τηςΝοβάρα, under 2,5 και no goal τα 2 από τα 3 φετινά της παιχνίδια, αήττητη στο νέο πρωτάθλημα παρέμεινε ηΚάλιαρι(2-1-0), πρόσφαταεπικράτησεεντός έδρας 2-1 τηςΑβελίνο, over 2,5 τα 2 από τα 3 φετινά της παιχνίδια, όλαGG.Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους καιμετάστα γκολ.

1331. ΦΟΥΛΑΜ–ΣΤΟΟΥΚ

Διακόπηκε το καλό σερί της Φούλαμ (2-2-3 στην Τσάμπιονσιπ, 1-1-1 εντός), την προηγούμενη αγωνιστική, ήττα με 3-2 στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Δεν ήταν κακή, όμως η αντίπαλός της είχε την ουσία (υποδέχεται την ΚΠΡ στο τοπικό ντέρμπι την Παρασκευή) . «Αυτοκτόνησε» η Στόουκ (0-3-3 στην Πρέμιερ) στο ματς με τη Λέστερ, απώλεσε προβάδισμα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 εντός έδρας. Παραμένει χωρίς νίκη ακόμα στην Πρέμιερ, γι’ αυτό το λόγο δεν θα αδιαφορήσει στο Λιγκ Καπ, θέλει τη πρώτη της νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και έχει ικανούς επιθετικούς για να το πετύχει.Στο 2,38 το διπλό στον Stoiximan, υπάρχει διαφορά ποιότητας.

1332. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ –ΓΟΥΛΒΣ

Σε πάρα πολύ καλή φόρμα η «Μπόρο» (5-2-1 στην Τσάμπιονσιπ), έρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Νότιγχαμ με 1-2. Δεύτερη στη βαθμολογία με 17 βαθμούς, μετράει 4/4 νίκες, 3-0-1 εντός. Μετριότατες οι εμφανίσεις της Γουλβς (2-2-3, 1-0-2 εκτός), τυχερή στο τελευταίο της ισόπαλο παιχνίδι (0-0) με την πρωτοπόρο Μπράιτον, αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 49’, έχασαν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι. Δεδομένες οι αλλαγές από τους δύο προπονητές, αρκετούς τραυματίες έχουν οι «λύκοι».Έχει το προβάδισμα η Μίντλεσμπρο (1,72), όμως ο Καράνκα θα προβεί σε πολλές αλλαγές, προέχει το ερχόμενο τοπικό ντέρμπι με τη Λιντς. Πάσο.

1333. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡΣΙΤΙ

Δύσκολα τα πράγματα για τη Σάντερλαντ (0-2-4), συνεχίζει χωρίς νίκη στον πάτο της Πρέμιερ, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στην έδρα της Μπόρνμουθ με σκορ 2-0. Τελείωσε πριν καν αρχίσει το ματς, ξέχασε να βγει από τα αποδυτήρια η Σάντερλαντ, ήδη μέχρι το 9’ το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 2-0. Το Σάββατο ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ. Ζόρικη βδομάδα πέρασε για τη Σίτι (5-0-1), μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Γιούβε για το Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε ξανά στο σπίτι της από τη Γουέστ Χαμ με το ίδιο σκορ. Είχε τεράστια ποσοστά κατοχής (72%), 27 τελικές, δεν είχε όμως την ουσία. Θα κάνει ροτέισον ο Πελεγκρίνι, αλλά πως να θεωρηθούν ρεζέρβες οι Kαμπαγέρο, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Νάβας, Ντε Μπρούιν, Μπονί;Νίκη-αντίδραση για τους πολίτες, σκέψη το συνδυαστικό στοίχημα για διπλό και over 2,5 στο 2,12 του Stoiximan.

1337. ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΕΣΤΧΑΜ

Αντιμέτωπες οι δύο εκπλήξεις της σεζόν στην Πρέμιερ. Μεγάλα ψυχικά αποθέματα έδειξε ξανά η Λέστερ (3-3-0), πήρε την ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Στόουκ, ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 από το 20’. Δεύτερο σερί παιχνίδι που επιστρέφει στο ματς με δύο γκολ στην πλάτη, παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της Πρέμιερ μετά από έξι αγωνιστικές! Τρελαίνει κόσμο η Γουέστ Χαμ (4-0-2), πήρε το σκαλπ και της Μαν. Σίτι (νίκη στο «Ιτιχάντ» με 1-2), μετά από αυτά των Άρσεναλ και Λίβερπουλ, όλα εκτός έδρας!

Τρίτη στη βαθμολογία της Πρέμιερ, δώδεκα πόντοι, ισόβαθμη με τη Λέστερ. Σοβαρά δήλωσε πως θα αντιμετωπίσει το Λιγκ Καπ ο Μπίλιτς, σίγουρα όμως θα υπάρχει ροτέισον και από τις δύο ομάδες.Πρώτη σκέψη το τεσσάρι του διπλού των Λονδρέζων, όμως μη ξεχνάμε πως η Λέστερ είναι αήττητη (βέβαια έχει να σκέφτεται και το ματς με την Άρσεναλ το Σάββατο).Θα προτιμήσουμε τα γκολ, 1,80 πληρώνει τo ασιατικό over 2,5 στην Bet365, 2,05 το GG & over 2,5 (έχει σκοράρει αλλά και έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια η Λέστερ, 4/6 over 2,5 η Γουέστ Χαμ), δεν λέμε όμως όχι σε όποιον πάει προς τα δεξιά.

1338. ΧΑΛ–ΣΟΥΟΝΣΙ

Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Χαλ στην Τσάμπιονσιπ (4-2-2, 3-1-0 εντός), αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 υποδεχόμενη την ΚΠΡ. Εντελώς ισορροπημένη η αναμέτρηση, απολύτως δίκαιο το αποτέλεσμα. Προσπαθεί να βρει ρυθμό στην ομάδα του ο Στιβ Μπρους, δεν έχει θέλξει ακόμα η ομάδα του, όμως έχει αρκετή ποιότητα. Δείχνει να άφησε πίσω της το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η Σουόνσι (2-3-1, 0-2-1 εκτός), δεύτερο συνεχόμενο που δεν σκοράρει, ισοπαλία χωρίς σκορ στο «Λίμπερτι» με αντίπαλο την Έβερτον. Μεικτή ενδεκάδα αναπληρωματικών-βασικών αναμένεται να παρατάξει ο Μονκ.Ζόρικο ματς, καλύτερα να απέχουμε, είναι δυνατή στην έδρα της η Χαλ.

1339. ΠΡΕΣΤΟΝ– ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Μετριότατη η πορεία της νεοφώτιστης Πρέστον (1-3-4 στην Τσάμπιονσιπ, 0-2-2 εντός), έρχεται από εκτός έδρας ήττα στην έδρα της Μπρέντφορντ με 2-1. Ίσως να μην άξιζε τη ήττα, «πλήρωσε» ένα κακό πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και δέχτηκε δύο μαζεμένα γκολ (62’, 65’). Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Μπόρνμουθ (2-1-3), «καθάρισε» τη Σάντερλαντ, σκόραρε δύο τέρματα μέχρι το ένατο λεπτό του αγώνα. Ξανά γκολ ο Γουίλσον, έφτασε τα πέντε και είναι πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ. Θα γίνουν αλλαγές από τον Χάουι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πρέστον απέκλεισε τη Γουότφορντ προηγουμένως. Πάντως είναι πολύ καλύτερο σύνολο η Μπόρνμουθ, δεν αδιαφόρησε στον προηγούμενο γύρο.Δίκαιο μοιάζει το 2,075 του διπλού στην Βet365 (ασιατικό διπλό -0,5).

1340. ΑΣΤΟΝΒΙΛΑ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Μπέρμιγχαμ. Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα η Άστον Βίλα (1-1-4, 0-1-2 εντός), την «πάτησε» στο έτερο τοπικό ντέρμπι από τη Γουέστ Μπρομ και ηττήθηκε εντός με 0-1. Δεν ήταν καλή, «βραχυκύκλωσε» μετά το γκολ στο 39’, πίεσε στην επανάληψη αλλά δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο για να ισοφαρίσει. Δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη χημεία ο Τιμ Σέργουντ, υπήρξε γκρίνια προς το πρόσωπό του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ μιας και πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα της Βίλα στην Πρέμιερ. Διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο δείχνει φέτος η Μπέρμιγχαμ στην Τσάμπιονσιπ (3-3-1, 1-2-0 εκτός), έρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Ίπσουιτς (1-1). Αήττητη ακόμα εκτός μετά από τρία ματς.

Δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι, χαρακτηριστικό πως οι φίλοι των φιλοξενούμενων εξάντλησαν κάθε διαθέσιμο εισιτήριο.Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα οι «χωριάτες» (ζορίστηκαν στην προηγούμενη φάση του Λιγκ Καπ, 5-3 στην παράταση τη Νοτς Κάουντι), χωρίς ήττα εκτός οι «μπλε», «ζύγισε» τα δεδομένα και προτίμησε το Χ2 (ασιατικό διπλό +0,5) ο Betolμε απόδοση 1,95 στην Bet365, πριν σημειώσει πτώση στο 1,85.

1518. MΠΡΕΪΝΤΡΙΤΑΟΥΝ–ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Τέταρτο σερίπαιχνίδιπαρέμεινε (2-2-0) αήττητη ηΜπρέιντρικαθώς επικράτησε εκτός έδρας της Όλντριχαμε με το εμφατικό 0-4! Εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά αφού μετράνε 1-2-2 και 3/5 under 2,5. Πρώτη εντός έδρας ήττα για τηνΓουόκινγκη οποία έχασε 0-1 από την Τσέλτεναμ, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 1-2-2, στα 3 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Αρκετάαμφίρροποζευγάρι, ηΓουόκινγκπάντως μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από μια όχι και τόσο αξιόπιστη έδρα.

1519. ΙΣΤΛΙΧ -ΝΤΟΒΕΡΑΘΛΕΤΙΚ

Συνεχίζει νααπογοητεύειηΊστιλχκαθώς παρέμεινε και 4ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, πρόσφατα έχασε 1-0πραγματοποιώνταςαρκετάάσχημη εμφάνιση στην έδρα τηςΤσέστερ, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 3-1-1 και 3/4 under 2,5. Χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της ηΝτόβερκαθώς έχει απολογισμό 0-3-2, στο τελευταίο της παιχνίδι πήρεακόμαμια ισοπαλία, αυτή τη φορά έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τηνΓκίσελι. Άσος.

1520. ΜΠΡΟΜΛΕΪ– ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Τέσσερις σερί νίκες μετράει ηΜπρόμλεϊ, πρόσφατα οι γηπεδούχοι διέσυραν εκτός έδρας τηςΤορκίμε 3-7! Σε άσχημη αγωνιστικήκατάστασηη Κιντεμίνστερ καθώς δεν πάρει νίκη μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα. Άσος.

1521. ΧΑΛΙΦΑΞ– ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Μόλις μια νίκη μετράει ηΧάλιφαξστο φετινό πρωτάθλημα, πρόσφατα έμεινεπαραχώρησεεντός έδρα ισοπαλία 2-2 στην Σάουθπορτ, 1-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, over 2,5 τα 5 από τα έξι τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Τέσσερα συνεχόμενα over 2,5μετράειη Γκείχσεντ η οποία εκτός έδρας μετράει 4-0-1. Προβάδισμα στα γκολ.

1522. ΦΟΡΕΣΤΓΚΡΙΝ– ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Το ντέρμπι της αγωνιστικήςαποτελείη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, 5-0-0 και 4/5 over 2,5 εντός η Φόρεστ, 2-2-1 και 3/5 under 2,5 εκτός η Τσέλτεναμ,στοιχηματικάδεν προκύπτει κάτι, μπορεί να πάει παντού.

1523. ΓΚΙΣΕΛΙ– ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Ακόμα μια ισοπαλία για τηνΓκίσελι(4η στα 5 τελευταία της παιχνίδια) καθώς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τηνΝτόβερ, παρόλα αυτάκατάφερενα παραμείνει αήττητη και 5οσερίπαιχνίδι, 3-1-2 3/6over2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της. Χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της η Σάουθπορτ καθώς μετράει 0-2-4 και 4/5 over 2,5, πρόσφατα πήρεδεύτερησερίισοπαλία και μάλιστα με το ίσιο σκορ (2-2) στην έδρα τηςΧάλιφαξ. Χωρίς αξία ο άσος, πάμε με τα γκολ.

1524. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Δίκαια φαβορί η Λίνκολν η οποία εντός έδρας είναιαήττητημε ρεκόρ 2-3-0, πρόσφατα μάλιστα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κιντεμίνστερ επικρατώντας 0-2. Η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα τουπρωταθλήματοςη Όλντριχαμ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 0-0-5 τα 3 over 2,5.

1525. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ –ΜΠΑΡΟΟΥ

Νο Βet.

1526. ΤΟΡΚΙ-ΜΠΟΡΕΧΑΜΓΟΥΝΤ

Πώς να εμπιστευτείς μια ομάδα η οποία στο προηγούμενο αγώνα δέχθηκε 7 γκολ στο σπίτι της, πάμε παρακάτω.

1527. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. –ΤΣΕΣΤΕΡ

Επιτέλουςνίκη για τηνΓουέλινγκη οποία κέρδισε εκτός έδρας 1-2 την Γκέιχσεντ, 1-3-1 και 3/5 under 2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της. Σημαντική νίκη 1-0 επί τηςΊστιχπήρεηΤσέστερκαι μαζί3oσυνεχόμενο under 2,5, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-1-2 και 3/5 under 2,5. Ένα κλικ δεξιά.

1528. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Πέμπτο σερί παιχνίδιχωρίςήττα για την Τρανμίρ η οποία πήρε την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αυτή τη φορά έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τηνΓκρίμσμπι, δεύτερη σερί νίκη πέτυχε η Όλντερσοτ η οποία κέρδισε τηνΜπάρουεκτός έδρας με 1-3, 4 νίκη για τους φιλοξενούμενους στα 5 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας μάλιστα στα 5 απότα6τελευταία επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Πάσο η κόντρα.

1529. ΡΕΞΑΜ–ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Επέστρεψε στις νίκες ηΡέξαμη οποία κέρδισε εκτός έδρας 0-1 τηΜπόρεχαμ, εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο με 5/5 νίκες. ΗΓκρίμσμπιαπό την άλλη προέρχεται από 2 σερίισοπαλίες, αμφότερες με σκορ 1-1, πιο πρόσφατη αυτή εντός έδρα με την Τρανμίρ, 1-3-1 ο εκτός έδραςαπολογισμόςτων φιλοξενούμενων. Δίκαια μοιρασμένο το σετ, εμείς δίνουμε ένα κλικ στην ισχυρή έδρα τηςΡέξαμ.

649. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ– ΜΙΛΑΝ

Δεν ξέρουμε αν η Ουντινέζε θα σπάσει το ρόδι εντός έδρας, το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από δύο σερί αποτυχίες με Έμπολι και Παλέρμο δεν γίνεται να την εμπιστευτούμε παίζοντας υπό πίεση κόντρα στην πάντα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο Μίλαν. Διέξοδος το GG καθώς η Μίλαν δέχεται γκολ σε όλα τα φετινά της ματς ενώ η Ουντινέζε με τη σειρά της δέχεται πάντα γκολ μετά το 0-1 της πρεμιέρας μέσα στη Γιουβέντους. Στο 1,80 η συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1346. ΡΕΝΤΙΝΓΚ–ΕΒΕΡΤΟΝ

Θετική μέχρι τώρα η παρουσία της Ρέντινγκ στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ (3-3-2, 1-2-1 εντός), στο τελευταίο της παιχνίδι πέρασε με 0-2 από το Μπρίστολ, επικρατώντας της τοπικής Σίτι. Νωρίς-νωρίς «καθάρισε» το ματς, ήδη μέχρι το 13’ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα, διαθέτει από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος με έξι γκολ παθητικό (μόνο δύο στην έδρα της). Εναλλάσσει συνεχώς τα αποτελέσματά της η Έβερτον (2-3-1, 1-2-0 εκτός), δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, «άχρωμο» ματς στην Ουαλία, ισοπαλία χωρίς σκορ με τη Σουόνσι. Πάντως αμυντικά εκτός έδρας στην Πρέμιερ είναι σταθερότατη, δεν έχει δεχτεί ακόμα κάποιο τέρμα.

Την ευκαιρία στον πιτσιρικά επιθετικό Λεάντρο θέλει να δώσει ο Μαρτίνες και μάλλον θα τον ξεκινήσει βασικό, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα U21. Αλλαγές έχει προαναγγείλει ο κόουτς της Ρέντινγκ, αρκετά προβλήματα τραυματισμών έχουν τα «ζαχαρωτά», σίγουρα θα ξεκουράσει βασικούς ο Μαρτίνες.Δεν ξεχωρίζει κάτι στο σετ, μοιρασμένες οι τιμές στις αγορές των γκολ, θυμίζουμε το «ροντέο» της Έβερτον στον προηγούμενο γύρο με το 3-3 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ (3-5 στην παράταση), όμως η Ρέντινγκ έχει καλή αμυντική γραμμή. Προτιμότερο να περιμένουμε ενδεκάδες.

668. ΠΑΡΙ ΣΕΝΖΕΡΜΕΝ- ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τηνΠαρίστο πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ρεμς, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Καβάνι στο 84’ το γκολ που δέχθηκε στο 83’. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με απολογισμό 4-2-0 (1-1-0 εντός), ωστόσο είδε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση να μειώνεται στον πόντο.

ΗΓκινγκάμπδείχνει να έχει αφήσει πίσω της το νωθρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (τρεις ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια) και με τρία σερί τρίποντα έχει αναρριχηθεί στην όγδοη θέση της κατάταξης. Μακριά από το γήπεδό της έχει δυο ήττες (0-1 από Ναντ, 0-3 από Μπαστιά) και μια νίκη (1-0 τη Νις), με την επίσκεψή της στο Παρίσι να είναι μια από τις δυσκολότερες αποστολές της για φέτος. Αναμένεται αντίδραση από τους πρωταθλητές, δεν θα έχουν εύκολο έργο αλλά η ποιοτική τους ανωτερότητα είναι μεγάλη, αντί του χαμηλού άσουμπορούμε να κοιτάξουμε προς το συνδυαστικό 1 &under3,5 στο 1,85 του Stoiximan, το οποίο έχει επαληθευτεί σε όλες τις φετινές νίκες των Παριζιάνων.

749. ΣΟΣΟ– ΝΤΙΖΟΝ

Συνεχίζει νααπογοητεύειηΣοσόκαθώς παρέμεινεχωρίςνίκη μετά από 7 αγωνιστικές, στο τελευταίο της παιχνίδι διέκοψε τουλάχιστον το αρνητικό σερί 2 συνεχόμενων ηττών καθώς πήρε τον βαθμό (0-0) στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, πρώτοφετινόπαιχνίδι για τους γηπεδούχους που κρατάν την εστία τους ανέπαφη. Από καλήεμφάνισηκαι δίκαιη νίκη μεανατροπήεπί της Χάβρη με 2-1προέρχεταιη Ντιζόν, 1-1-1 o εκτός έδρας απολογισμός της, 5 από τα 7φετινάτης παιχνίδια έληξαν over 2,5. Οι γηπεδούχοι θα έχουν δ΄σκολο βράδυ, πα΄ρολα αυτά δεν θα τους κοντράρουμε.

750. ΛΑΒΑΛ-ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΣ

Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται ηΛαβάλκαθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα τηςΑζαξιόμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, 1-0-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, under 2,5 και no goal τα 3 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Την έκπληξη του πρωταθλήματος αποτελεί ηΜπουργκκαθώς χωρίς να διαθέτει και το καλύτερορόστερέχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 4η θέση, οι φιλοξενούμενοι μετράνε 5 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα (4-1-0), μάλιστα έχουν 3 σερί νίκες αφού πρόσφατα κέρδισαν και τηνΜπρεστεντός έδρας 3-1. Αρκετάαμφίρροποζευγάρι, πάμε παρακάτω.

751. ΧΑΒΡΗ –ΜΕΤΣ

Συνεχίζει νααπογοητεύειη Χάβρη η οποία αν και προηγήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ντιζόν κατάφερε να φύγει τελικά με άδεια χέρια,προδομένηγια ακόμα ένα παιχνίδι από την άμυνα της, 1-0-2 και 3/3 under 2,5 ο εντόςέδραςαπολογισμός της. Τρένο πάει ηΜετςκαθώς παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό 5-2-0, παράλληλα διαθέτει την καλύτερη άμυνα με μόλις 2 γκολ παθητικό, εκτός έδρας μετράει το απόλυτο με 3/2 νίκες. Αρκετάαμφίρροποζευγάρι, οι γηπεδούχοι έχουνκαλόυλικό και σήμερααναμένεταινα βγάλουν εγωισμό, εμείς θα απέχουμε καθώς οι φιλοξενούμενοιδείχνουνασταμάτητοι.

753. ΚΛΕΡΜΟΝ–ΑΖΑΞΙΟ

Τρίτο σερί παιχνίδι (0-1-2) χωρίςνίκηγια τηνΚλερμόνη οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε 1-0 στην έδρα τηςΟσέρ, εντός έδρας διατηρεί ρεκόρ 1-2-1, τα 3 under 2,5 παράλληλα έχει να χάσε από τηνΑζαξιόεντός έδρας 5 χρόνια (3-2-0). Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-3) παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι, πρόσφατα πήραν δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με 0-0, αυτή τη φορά εντός έδρας από τηνΛαβάλ.Όλα δείχνουν έδρα όμως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι αρκετά πονηρή, σωστά διαβασμένο το σετ.

754. ΕΒΙΑΝ- ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Αήττητη εντός έδρας ηΕβιάνμε ρεκόρ 1-2-0, πρόσφατα πήρε ακόμα μια ισοπαλία φτάνοντας τις 5 φέτος καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα τηςπαρί, αήττητος για δεύτερο σερί παιχνίδι ο ΕρυθρόςΑστέρας οοποίοςπαραχώρησετον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στηνΣοσό, 1-1-1 ο εκτός έδρας απολογισμός του, τα 2 από τα 3 έληξαν under 2,5. Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

755. ΝΙΜ – ΠΑΡΙ

No Βet.

757. ΜΠΡΕΣΤ–ΝΙΟΡ

Δίκαια φαβορί ηΜπρεστκαθώς αποτελεί ένα από τα φαβορί για άνοδο, 3-0-0 ο εντός έδρας απολογισμός της, από την άλλη ηΝιόρπροέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε 1-0 εντός έδρας της εξίσου αδύναμης Νιμ, 0-2-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Άσος.

760. ΝΑΝΣΙ–ΟΣΕΡ

Από άδικη ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΜετςπροέρχεται ηΝανσίκαθώς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι μετά και αυτό το αποτέλεσμα παρέμειναν αήττητοι στο φετινόπρωτάθλημαμετά και από 7 αγωνιστικές (3-4-0), 1-2-0 ο εντός έδρας απολογισμός τους, αξίζει να σημειωθεί πως απόψε θα έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, μια στο κέντρο της άμυνας και μια στην μεσαίαγραμμή, και οι δύο πολύ πιθανόν παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση τουαποτελέσματος. Από την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΟσέρη οποία κέρδισε εντός έδρας τηςΚλερμόνμε 1-0, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 0-1-2. Την έχουν την ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι, Χ.

761. ΤΟΥΡ– ΚΡΕΤΕΪΓ

Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται ηΤουρκαθώς απέσπασε ανέλπιστη ισοπαλία 1-1 στην έδρα τηςΛανς, 1-1-1 και 2/3 under 3,5 ο εντός έδρα απολογισμός της. Επέστρεψε στις ήττες ηΚρετέιγκαθώς έχασε εντός έδρας 0-1 από τηνΒαλενσιέν, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν αρκετά καλά καθώς έχουν απολογισμό 2-1-1. Δίκαια μοιρασμένο το σετ,μπορείναπάειπαντού.

816. ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ–ΜΠΡΕΪ

Άσος χωρίς καμία αξία, τουλάχιστον pregame, στο live ίσως μαςδοθείη ευκαιρία να τον αγοράσουμε σε καλύτερες τιμές.

725. ΓΡΑΝΑΔΑ –ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Με ψηλά το κεφάλι έφυγε η Γρανάδα από το «Μπερναμπέου» αφού έχασε μόνο με 1-0 από τη Ρεάλ. Πολύ ασταθής η εικόνα της μέχρι στιγμής, μετράει 2/2 εντός έδρας ήττες από Εϊμπάρ και Βιγιαρεάλ με το ίδιο σκορ (1-3) ενώ έβγαλε διπλό στην έδρα της Χετάφε. Η Σοσιεδάδ προβληματίζει αφού ηττήθηκε στο «Ανοέτα» από την Εσπανιόλ, 0-2-2 ο απολογισμός της και με τον Μόγιες να βρίσκεται διαρκώς σε συνθήκες πίεσης. Οι αποδόσεις όμως που καθιστούν αουτσάιντερ τους Βάσκους που διαθέτουν καλή ομάδα και κάποια στιγμή θα το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο μας προκαλούν να ασχοληθούμε με το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 τηςBet365που είναι και επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

575. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΜΑΚΑΕΕΣΠΟΡΤΕ

Ασταμάτητη ηΜποταφόγκοκαθώς ανέβηκε καιπάλιστην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πρόσφαταεπικράτησεεκτός έδρας τηςΜπόαμε 0-1, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 8-4-1, τα 7 έληξαν over 2,5. Τρίτη σερί ισοπαλία για τηνΜακάε, αυτή τη φορά απέσπασε τον βαθμό από την Ρεγκάτας, εκτός έδρα οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-4-6,τα 8 έληξαν over 2,5. Προβάδισμα στα γκολ, ο άσος είναι πολύ χαμηλός για να ασχοληθούμε.

576. ΑΤΛΕΤΙΚΟΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ –ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Τέσσερις σερί ισοπαλίες έφτασε ηΑτλέτικοη οποία στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα τηςόπουκαι μετράει 5-6-2, στα 10 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Εκτός έδρας ηΚρισιούμακαταφέρνει καιμαζεύειβαθμούς αφού σε 12 αναμετρήσεις μετράει 2-6-4, οι 7 under 2,5, παρόλα αυτά δεν κερδίζει στα 4 τελευταία (0-2-2). Ένα κλικαριστερά.

579. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ– ΜΠΟΑ

Δίκαια φαβορί ο άσος, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως δεν μπορούν να αντιδράσουν καθώς έφτασαν της 6 σερί ήττες 2-4-7 ο εκτός έδρας απολογισμός τους, από την άλλη οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναιαξιόπιστοιαφού μετράνε 9-1-3, over 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας. Άσος και over.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ