ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

2029. ΑΣΚΟΛΙ-ΒΙΡΤΟΥΣΕΝΤΕΛΑ

Με το αριστερό ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα ηΆσκολιη οποία στην πρεμιέρα γνώρισε την ήτα με 2-0 στην έδρα τηςΒίρτουςΛαντσιάνομε 2-0. Με εντός έδρας νίκη 2-1 επί τηςΤσεζέναμπήκε τη νέα σεζόν ηΒίρτουςΕντέλα, μάλιστα με ανατροπή εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το πρώτο ημίχρονο. Τον πρώτο λόγο η ισοπαλία.

2058. ΜΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟ– ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Δεύτερη σερί ήττα για τοΜαδεμβούργοτο οποίο έχασε 1-0 στην έδρα τηςΚίκερςΣτουτγάρδης, εντός έδρας πάντως είναι αρκετά αξιόπιστο και ισχυρό καθώς έχει το απόλυτο με 3/3 νίκες, οι 2 συνοδευτήκαν μάλιστα με over 2,5 και goal-goal. Από την τρίτη σερί νίκη προέρχεται η Όσναμπρικ η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-0 εντός έδρας τηςΒέχεν, 1-1-1 ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στο σπίτι τους όπου απ’ ότι φαίνεται δεν αστειεύονται, παρά το καλό σερί της Όσναμπρικ δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

2059. ΣΟΝΕΧΟΦ–ΧΑΛΕΣΚΕΡ

No Bet.

2062. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΒ’ –ΜΑΙΝΤΖΒ’

Από ήττα σε ήττα πάει ηΣτουτγάρδηη οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε και από τηνΧάλεσκερεκτός έδρας 3-0, 4 σερί ήττα για τους γηπεδούχους και 6η συνολικά οι οποίοι ακολουθούνόπως…πρέπει το παράδειγμα της πρώτης ομάδας η οποία επίσης παραπαίει στα μεγάλα σαλόνια. Αήττητη παραμένει μετά και από 7 αγωνιστικές ηΜάιντζη οποία προέρχεται από 3 σερί νίκες, τελευταίο θύμα της ηΚίκερςΒουρζ, 2-1-0 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Προβάδισμα στο διπλό αλλά και στα γκολ με την άμυνα των γηπεδούχων να αποτελεί παιδική χαρά.

741. ΣΙΡΙΟΥΣ– ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Σε καμία περίπτωση οι αποδόσεις του άσου δεν αντικατοπτρίζουν την σημασία της αναμέτρησης καθώς αποτελεί ντέρμπι με φόντο την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Αήττητη εντός έδρας ηΣίριουςκαθώς έχει απολογισμό 7-4-0 (24-9 γκολ), πρόσφατα έμεινε στο 1-1 στην έδρα τηςΟύτσικτενς. Από εντός έδρας νίκη 2-0 επί της πρωτοπόρου Γιόνσεπιγκ προέρχεται η Ντέγκερφορς, 5-2-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Πάσο η κόντρα.

2000. ΠΑΡΙ ΣΕΝΖΕΡΜΕΝ–ΜΑΛΜΕ

Υπάρχει τεράστια διαφοράδυναμικότηταςανάμεσα στις δύο ομάδες. ΗΠαρίΘέλει να διασκεδάσει τιςεντυπώσειςμετά και την «γκέλα» του πρωταθλήματος κόντρα στην Μπορντό και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη ηΜάλμεελπίζει μόνο σε έναθαύμακαθώς δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση το ρόστερ για να κοντράρει τους γηπεδούχους.Υπάρχει αξία στο 3,30 τωνΚαβάνικαι Ιμπραχίμοβιτς να ανοίξουν πρώτοι το σκορ στον Stoiximan καθώς και κάποιο χάντικαπ για τους γηπεδούχους της τάξης του -2 στην απόδοση 2,15 της ίδια εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2001. ΡΕΑΛΜΑΔΡΙΤΗΣ -ΣΑΧΤΑΡΝΤΟΝΕΤΣΚ

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρεάλ το Σάββατο κόντρα στην Εσπανιόλ την οποία διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες (0-6 με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει τα 5 γκολ). Δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα ενώ και στο προηγούμενο διέσυρε τη Μπέτις με 5-0. Τρόμαξε κόσμο με αυτές τις δύο διαδοχικές επιβλητικές εμφανίσεις όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ που ως γνωστόν βρίσκονται οι κορυφαίοι σύλλογοι από όλες τις χώρες της Ευρώπης δεν είναι τόσο μεγάλη η ψαλίδα. Ούτε η Σαχτάρ είναι η ομάδα του παρελθόντος που έβαζε δύσκολα στις κορυφαίες ομάδες αλλά αν μη τι άλλο οι αποδόσεις την υποτιμούν, από τη στιγμή που υπάρχει κέρδος ακόμα και αν ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά θα προτιμήσουμε όσο επίφοβο και αν φαίνεται το ασιατικό διπλό +2,25 στο 1,85 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2002. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡΓΙΟΥΝ.

Αήττητη εντός συνόρων η Αϊντχόφεν, η οποία διαθέτει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, όμως αμυντικά εμφανίζει αρκετές αδυναμίες και λογικά στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Μεγάλη νίκη ψυχολογίας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ και πλέον οι «μπέμπηδες» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Ολλανδίας, όπου δε θα έχουν εύκολο έργο, αλλά έχουν την ποιότητα, την εμπειρία και το ειδικό βάρος για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους,με το διπλό να προσφέρεται στο 2,20 και το πιο ασφαλές -0,25 ασιατικό διπλό να βρίσκεται στο 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2003. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ -ΤΣΣΚΑΜΟΣΧΑΣ

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Βόλφσμπουργκ στο δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, 2/2 νίκες μέχρι στιγμής στα εντός έδρας παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα, ντεμπούτο έκαναν το Σάββατο που μας πέρασε οι νεοφερμένοι Ντάξλερ και Ντάντε. Πρώτη στη Ρωσία η ΤΣΣΚΑ, η οποία δέχεται γκολ σταθερά στα τελευταία της παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει μόλις μία νίκη στα πρόσφατα δέκα. «Ροντέο» τα παιχνίδια της στα προκριματικά, πολύ ποιοτική επιθετικά, ασταθέστατη στα μετόπισθεν.Έχουν το προβάδισμα οι «λύκοι» στο «Φολκσβάγκεν Αρένα», στο 1,90 η νίκη τους στην Bet365. Δείχνει επίσης να έχει γκολ η αναμέτρηση, βέβαια το ίδιο πιστεύουν και οι μπουκ δίνοντας χαμηλά το over 2,5, μόνο το συνδυαστικό 1,97 του GG & over 2,5 ( Stoiximan ) ίσως παίζεται pregame, όπως και το επίσης συνδυαστικό άσος & over 2,5 του 2,70 στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2004. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ -ΑΤΛΕΤΙΚΟΜΑΔΡΙΤΗΣ

Από αρνητικά αποτελέσματα έρχονται αμφότερες στο πρωτάθλημα τους, η Γαλατάσαραϊ πάτησε τη μπανανόφλουδα στην υποδοχή της Μερσίν (1-1) και βρίσκεται ήδη στο -5 από τη Φενέρμπαχτσε. Η Ατλέτικο είχε δύσκολο και απαιτητικό ματς με τη Μπαρτσελόνα όπου αν και προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τον βαθμό (1-2). Πολύ χαμηλή η απόδοση του διπλού (1,70) και σίγουρα χωρίς αξία, τοover2 κρατάμε στο 1,85 τηςBet365αφού οι Τούρκοι θα κυνηγήσουν το γκολ μπροστά στο ένθερμο κοινό τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2005. ΜΠΕΝΦΙΚΑ–ΑΣΤΑΝΑ

Μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσειμετο δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στοΤσάμπιονςΛιγκέχει ηΜπενφίκα. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, κάτι το οποίο απέδειξαν και στοτελευταίοτους παιχνίδι για τοεγχώριοπρωτάθλημα. Από την άλλη γιατην Αστάναο ενθουσιασμό δεν είναι αρκετός καθώς κλίνεται να αντιμετωπίσει μια αρκετά καλύτερη ομάδα και μάλιστα μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα.Στην απόδοση 1,875 ο ασιατικός άσος -1,875, καθώς και στο 2,20 να σκοράρει ο ΚώσταςΜητρογλουοποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2006. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡΣΙΤΙ–ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Από γκέλα σε γκέλα πάει στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα, ένα μόλις βαθμό έχει συγκεντρώσει και βρίσκεται στην τελευταία θέση, μαζί με τις Κάρπι και Έμπολι. Θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής για να βρει το ρυθμό και τα πατήματα της η ομάδα του Αλέγκρι. Η Μαν. Σίτι απεναντίας έχει κάνει ονειρικό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ (5-0-0) με το ηθικό της να είναι στα ύψη μετά και τη νίκη στο 90’ σε βάρος της Κρίσταλ Πάλας. Δίκαιος ο άσος στο 1,80 (Bet365) αν και μάλλον πρέπει να περιμένουμε τα τελευταία νέα για να δούμε αν θα παίξουν οι Αγουέρο, Στέρλνιγκ και Σίλβα που είναι αμφίβολοι,το παιχνίδι προσφέρει ο Stoiximan με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2007. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει η Γκλάντμπαχ στη Γερμανία, μόνο ήττες στις 4 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει (0-0-4, 2-11 τέρματα) με την πιο πρόσφατη να είναι εντός έδρας από το Αμβούργο με 0-3. Η Σεβίλλη δεν έχει μπει ζεστά στο πρωτάθλημα (0-2-1) αλλά εκτίμηση μας είναι πως θα φορέσει το ευρωπαϊκό της κοστούμι και θα δείξει την ανωτερότητα της κόντρα στους Γερμανούς που και πέρσι τους απέκλεισε με δύο νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ. Επιλογή των YoungGuns το να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ στο 1,80 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2069. ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΙΛΤΟΝΚΕΪΝΣΝΤΟΝΣ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τηΜπέρνλι(3-2-1 ρεκόρ) το 3-1 επί τηςΣέφιλντΓουένσντεϊ, το τελικό σκορ ξεγελά, ισορροπημένο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος με δύο γκολ των γηπεδούχων στα 78’ και 91’. Η ομάδα τουΝτάιςδείχνει να βρίσκει ρυθμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβίζει σαν μέγεθος, οιΜΚΝτονς(2-1-3) μπορεί να μην έχουν των ενθουσιασμό των πρώτων αγωνιστικών αλλά και στην πρόσφατη ήττα στο Ρίβερσαϊντ ήταν αξιόμαχοι, λυγίζοντας στο τέλος. Δεν είναι για 1,70 ο άσος, περισσότερο προς την κόντρα κοιτάμε με αυτό το σετ.

2070. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ- ΦΟΡΕΣΤΓΚΡΙΝ

Στο πιο επεισοδιακό παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής ηΓούκινγκαναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρας τηςΓκίσελιμε σκορ 4-4! Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν 3 φορές δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο καθώς δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το απόλυτο με 4-0-0 (11-2 γκολ) μετράνε οι εντός έδρας οι γηπεδούχοι. Σε τρομερή κατάσταση και η ΦόρεστΓκρινη οποία στο φετινό πρωτάθλημα έχει 9/9 νίκες, πρόσφατα επικράτησε και της Σάουθπορτ εντός έδρας με 2-1! Η ισοπαλία φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο, αλλιώς πάσο.

2071. ΓΚΙΣΕΛΙ–ΧΑΛΙΦΑΞ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τηνΓκίσελιη οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 (!) εντός έδρας με τηνΓουόκινγκ! Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ 3 φορές καταφέρνοντας να φέρει στα ίσια το παιχνίδι ισάριθμες φορές, 2-1-2 ο εντός έδρας απολογισμό της, στα 3 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Από ισόπαλο αποτέλεσμα προέρχεται και ηΧάλιφαξη οποία παραχώρησε τον βαθμό στην Κίντερμίνστερ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Χωρίς βαθμό ακόμα μακριά από την έδρας τους οι φιλοξενούμενοι καθώς μετράνε 0-0-4 (4-10 γκολ), τα 3 over 2,5. Οι αριθμοί λένε έδρας όμως ηΧάλιφαξδεν είναι τόσο κακιά ομάδα.

2072. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΙΣΤΛΙΧ

Επέστρεψε στις ήττες η Όλντριχαμ καθώς έχασε 3-1 στην έδρα τηςΡέξαμ, 3-0-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5 ενώ με πάνω από 2 τέρματα έληξαν τα έξι τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δύο συνεχόμενες νίκες για την Ίστλιχ η οποία πρόσφατα έχασε 2-1 εντός έδρας από την Γκέιχσεντ, παρόλα αυτά μακριά από την έδρα της μετράει 2-1-1 (8-4 γκολ), τα 3 έληξαν over 2,5. Καλές τύχες έχουν τα γκολ, για τους πιο τολμηρούς διπλό.

2073. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Από αναμενόμενη ήττα στην έδρα τηςΓκρίσμπιμε 4-1 προέρχεται η Όλντερσοτ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος 0-1 όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσαν και από την στιγμή που ισοαφαρίστηκαν… παρέδωσαν πνεύμα. 1-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός της Όλντερσοτ, τα 3 από τα έληξαν over 2,5. Έξι αγώνες έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης ηΓουέλινγκη οποία πρόσφατα πήρε την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και τρίτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα καθώς έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τηνΤορκί, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 4/4 ήττες, οι 3 συνοδευόμενες με under 2,5. Άσος.

2074. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο η Μίντλεσμπρο (3-2-1 ρεκόρ, 2-0-1 εντός), η δυσκολία της όμως να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα την κρατάει πίσω μέχρις στιγμής. Στο 70’ έλυσε το Γόρδιο δεσμό κόντρα στηνΜΚΝτονς, φτάνοντας τελικά και σε δεύτερο τέρμα, ανάλογης λογικής παιχνίδι περιμένουμε να δούμε και απέναντι στη Μπρέντφορντ (1-2-2, 1-1-1 εκτός) που φέτος κινείται σε ρηχά νερά. Φαβορί ο άσος, και πάλι πιο σώφρον η αναμονή για το live ώστε να βρούμε καλύτερη απόδοση.

2075. ΚΑΡΝΤΙΦ –ΧΑΛ

Παρά την μέτρια εμφάνιση η Κάρντιφ κέρδισε και τηνΧαλεντός έδρας 2-0, τρίτη σερί νίκη για τους γηπεδούχούς και 7ο συνεχόμενο παιχνίδι που παραμένουν αήττητοι, εντός έδρας έχουν απολογισμό 2-1-0, όλα under 2,5. Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις ηΧαλη οποία προέρχεται από ήττα με 1-0 στην έδρα τηςΜπράιτον, χωρίς νίκη ακόμα μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι καθώς έχουν απολογισμό 0-1-2 (2-4 γκολ). Ελαφρώς φαβορί δίνεται από τουςμπουκηΧαλη οποία δεν έχει πείσει καθόλου με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Πάσο η κόντρα.

2086. ΝΤΟΒΕΡΑΘΛΕΤΙΚ- MΠΡΕΪΝΤΡΙΤΑΟΥΝ

Καθαρή αυτοκτονία για τηνΝτόβερη οποία έχασε 3-2 στην έδρα της Τσέλτεναμ ενώ ήταν μπροστά στο σκορ 0-2 στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, παρόλα αυτά εντός έδρας μέχρι στιγμής είναι αρκετά αξιόπιστη καθώς μετράει 3-1-0 (7-4 γκολ), στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5,αμφίσκορατα 5 από τα 6 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Από την πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΜπρέιντρι η οποία παραχώρησε την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στηνΜπάροου, 3-0-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Η καλή αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων μας αποτρέπει από το να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, πάσο.

2087. ΤΣΕΣΤΕΡ–ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

No Bet.

2088. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Επέστρεψε στις νίκες η Τσέλτεναμ μετά και το εκτός έδρας 2-1 από την Όλντριχαμ καθώς επικράτησε εντός έδρας 3-2 τηςΝτόβερ, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-2 όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πραγματοποιώντας αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Αήττητη εντός η Τσέλτεναμ έχοντας απολογισμό 4-1-0, τα 4 έληξαν over 2,5 όπως και τα τελευταία της 5 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από ήττα στην έδρα τηςΜπρόμλεϊπροέρχεται η Μάκλσφιλντ επιστρέφοντας στις κακές εμφανίσεις μετά από 2 σερί νίκες, 1-0-4 (5-8 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 4 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Στηρίζουμε την δυνατή εντός έδρας Τσέλτεναμ, άσος.

2089. ΤΣΑΡΛΤΟΝ– ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Αρκετά καλό ξεκίνημα πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ ηΤσάρλτονκαθώς μετράει μόλις μια ήττα στις πρώτες 6 αγωνιστικές, πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τηΡόδεραμπραγματοποιώντας μια αρκετά μέτρια εμφάνιση, εντός έδρας πάντως παραμένει αήττητη μετρώντας 2-1-0 (5-2 γκολ). Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ παρέμεινε η Χάντερσφιλντ η οποία προέρχεται από 2 σερί ήττες, στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε δίκαια στην έδρα της Κάρντιφ 2-0, μακριά από το σπίτι της μετράει 0-1-2 (1-5 γκολ), όλα έληξαν under 2,5, τα 2 no goal. Στηρίζουμε την ομάδα που μας έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής, άσος.

2210. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Υποτιμούν ξανά οιμπουκτη Μπέρμιγχαμ και την αήττητη πορεία της τη φετινή σεζόν (5-2-0 συνολικά, 3-2-0 στο πρωτάθλημα), το Σάββατο μας πλήρωσε για ακόμα μια φορά με την καθαρή νίκη της επί τηςΜπρίστολΣίτι(4-2, χατ-τρικ ο φορ Ντόναλντσον), στο 1,70+ το Draw No Bet της κόντρα στη μέτρια Φόρεστ (2-2-2), που δεν έκανε πολλά στο 1-2 επί τηςΚΠΡ, παίρνοντας τη νίκη ουσιαστικά λόγω του πέναλτι-αποβολή που κέρδισε στο 75΄.

2211. ΜΠΡΑΪΤΟΝ–ΡΟΔΕΡΑΜ

Καβάλα στο άλογο συνεχίζει ηΜπράιτον, με ρεκόρ 5-1-0 οδηγεί την κούρσα στην Τσάμπιονσιπ, ακόμα μια κυνική νίκη στο γκολ (όπως και όλες οι προηγούμενες) για την ομάδα τουΧιούτοντο Σάββατο κόντρα στηΧαλ, προηγήθηκε μόλις στο 5’, “σκοτώνοντας” το παιχνίδι στη συνέχεια. Τσίμπησε τον πόντο στην έδρα τηςΤσάρλτον(1-1) ηΡόδεραμ, παραμένει πάντως ουραγός και χωρίς νίκη (0-2-4 ρεκόρ), για το Χ θα κατέβει και στο “AMEX Community Stadium” αλλά θα χρειαστεί κόπο για καταφέρει έστω και αυτό. Στη λογική του 1-0/2-0/2-1 περιμένουμε να κινηθεί.

2212. ΛΙΝΤΣ–ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Το 5-1 από τηΡέντινγκ, δεύτερη σερί ήττα για τηνΊπσουιτς(3-1-2 ρεκόρ), αποτέλεσε βαρύ χαστούκι για την ομάδα τουΜακΚάρθι, που δεν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να χάνει ματς με κατεβασμένα τα χέρια. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των “Tractor Boys”, απέναντι σε μιαΛιντςμε ρεκόρ 1-5-0 μέχρι στιγμής. Έχει προφανώς πολλή ισοπαλία μέσα.

2213. ΠΡΕΣΤΟΝ- ΜΠΡΙΣΤΟΛΣΙΤΙ

Τέσσερα παιχνίδια πλέον χωρίς νίκη και τρεις συνεχόμενες ήττες μετράει ηΠρέστον, πρόσφατα έχασε 2-1 εντός έδρας από την Ντέρμπι, χωρίς νίκη ακόμα εντός έδρας οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 0-1-2 (2-4 γκολ), τα 2 έληξαν over 2,5 και goal-goal. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και ηΜπρίστολη οποία προέρχεται από 2 σερί ήττες, πρόσφατα έχασε 4-2 στην έδρα της Μπέρμιγχαμ με την αμυντική της λειτουργία ναυποπίπτεικαι πάλι σε αρκετά λάθη, 1-0-2 (3-6 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της. Κάποια από τις δύο θα ξυπνήσει, οι γηπεδούχοι παρά την ήττα στο τελευταίο τους παιχνίδι έκαναν ένα καλό ημίχρονο, αξίζει να τους στηρίξουμε απέναντι σε μια τόσο κακιά άμυνα, άσος.

2214. ΠΟΡΤΒΕΪΛ– ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Αγχωτική νίκη για τηνΠορτΒέιλη οποία επικράτησε αρκετά δύσκολα τηςΓουίγκανεντός έδρας 3-2, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 όμως κατέβασαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση, ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα όμως έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του ΡομπΠέιτζ.Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-1-0 (9-6 γκολ), στα 2 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Νίκη ύστερα και από 4 αγωνιστικές για την Μίλγουολ η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα τηςΚρουμε 1-3, δεύτερη εκτός έδρας νίκη για του φιλοξενούμενοι οι οποίοι μακριά από το σπίτι τους παρέμειναν αήττητοι έχοντας απολογισμό 2-1-0 (5-2 γκολ), τα 2 έληξαν over 2,5. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

2215. ΜΠΟΡΕΧΑΜΓΟΥΝΤ–ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Από τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη προέρχεται ηΜπόρεχαμη οποία γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στην έδρα της Λίνκολν με 3-1, μάλιστα κατάφερε πάει στο αποδυτήρια με το υπέρ της 0-1, στο δεύτερο μέρος όμως ήταν σαν να μην υπάρχει με αποτέλεσμα να υποστεί την ανατροπή. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-1-2 (5-6 γκολ), goal-goal τα 4 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας, over 2,5 τα 3. Τα γκολ αποτελούν επιλογή και εδώ.

2216. ΜΠΑΡΟΟΥ– ΛΙΝΚΟΛΝ

Από καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με βαθμό προέρχεται ηΜπάροουη οποία απέσπασε την ισοπαλία 1-1 στην έδρα τηςΜπρέιντριπετυχαίνοντας μάλιστα το χρυσό γκολ 9 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 3-1-0, στα 3 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Επέστρεψε στις νίκες η Λίνκολν η οποία κέρδισε εντός έδρας τηνΜπόρεχαμμε 3-1, 1-1-2 ο απολογισμός της μακριά από το σπίτι της, τα 2 από τα 4 έληξαν over 2,5,αμφίσκορατα 5/6 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Πολύ πιθανό να έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

2217. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ –ΡΕΞΑΜ

Από μεγάλη νίκη στην έδρα της Ίστλιχ προέρχεται η Γκέιχσεντ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πριν την ανάπαυλα με 1-2, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιζόμενοι μάλιστα με παίκτη παραπάνω κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ. Δεύτερο συνεχόμενο over 2,5 για την Γκέιχσεντ η οποία εντός έδρας μετράει 2-1-1 (6-6- γκολ). Σε καλή κατάσταση και ηΡέξαμη οποία επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Όλντριχαμ με 3-1, 1-1-2 το φετινό εκτός έδρας ρεκόρ της, τα τρία έληξαν over 2,5. Πάμε με τα γκολ.

2218. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ –ΤΟΡΚΙ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα Κιντερμίνστερ καιτορκί, αμφότερες προέρχονται από ισοπαλίες. 4/5 over 2,5 μετράνε οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους. Μοναδική διέξοδος τα γκολ.

2219. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Μόλις μια νίκη μετράει στο πρωτάθλημα η Σάουθπορτ, πρόσφατα έχασε και στην έδρα της ΦόρεστΓκριν2-1,εντός έδρας έχουν πάρει τη μοναδική τους φετινή νίκη οι γηπεδούχοι, 1-1 ο απολογισμός τους, στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Ύστερα και από 4 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη η Τρανμίρ πήρε το τρίποντο κόντρα στηνΤσέστερτης οποίας και επικράτησε εντός έδρας 2-0, αυτό ήταν και το τρίτο της συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα (1-2-0). Εκτός έδραςποφιλοξενούμενοι μετράνε 1-2-1. Πάσο.

2220. ΣΕΦΙΛΝΤΓΙΟΥΝ.–ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι που έχουν βάλει για ακόμα μια χρονιά στόχο την άνοδο, πρόσφατα πάντως έχασαν 1-3 εντός έδρας από την Μπέρι, 2-0-1 ο εντός έδρας απολογισμός τους. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παρέμεινε ηΚόλτσεστερη οποία πήρε την τέταρτη φετινή της ισοπαλία καθώς σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της Τσέστερφιλντ, over 2,5 όλα της τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια. Άσος, ίσως στο live τον προλάβουμε σε καλύτερες αποδόσεις.

2232. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ–ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Ευκαιρία να ανοίξει κι άλλο την διαφορά από την δεύτερηΣέλτικέχει η πρωτοπόροςΑμπερντίν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο με 6/6 νίκες, πρόσφατα μάλιστα κέρδισαν και τηνΣέλτικεντός έδρας 2-1. Από ήττα 3-0 στην έδρα της ΣεντΤζόνστονπροέρχεται ηΧάμιλτον, αποτέλεσμα το οποίο την προσγείωσε απότομα καθώς πριν από αυτό μετρούσε τρεις σερί νίκες, 1-0-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Άσος.

2090. ΡΕΝΤΙΝΓΚ– ΝΤΕΡΜΠΙ

Πέντε σερί παιχνίδια αήττητη ηΡέντινγκη οποία πρόσφατα διέλυσε εντός έδρας τηνΊπσουιτς5-1! Αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι καθώς έχουν απολογισμό 1-2-0 (5-1 γκολ), over 2,5 τα 2 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Σεφτέ στις νίκες έκανε η Ντέρμπι η οποία πήρε ανέλπιστη νίκη 1-2 στην έδρα τηςΠρέστον, βελτιωμένοι μετά και την διακοπή οι φιλοξενούμενοι, μετράνε 1-2-0 (3-2 γκολ) μακριά από το σπίτι τους, τα 2 έληξαν under 2,5, over 2,5 και τα 2 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Πάμε με το goal-goal, οι δύο ομάδες είναι αρκετά αλλοπρόσαλλες για να τις στηρίξουμε, το γκολ όμως φαίνεται πως το έχουν.

2091. ΜΠΟΛΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤΓΟΥΕΝ.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ σημείωσε ηΜπόλτονη οποία επικράτησε εντός έδρας τηςΓουλβς2-1, αρκετά ενθαρρυντική εμφάνιση από τους γηπεδούχους οι οποίοι μετά από πολύ καιρό απέδωσαν καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδια για τηνΜπόλτονη οποία μετράει 1-2-0 (3-2 γκολ) τα 2 έληξαν under 2,5. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τηνΣέφιλντη οποία αν και έπαιξε καλά στην έδρα τηςΜπέρνλιέχασε με 3-1, χωρίς νίκη ακόμα μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι καθώς μετράνε 0-1-2 (3-6 γκολ). Δύσκολο να κάνει δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη ηΜπόλτοναν και βρίσκεται σε ανοδική πορεία, τον πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία.

2094. ΣΕΑΡΑ–ΜΠΑΪΑ

Επέστρεψε στις ήττες μετά και από 3 σερί θετικά αποτελέσματα ηΣεάρακαθώς έχασε 1-0 στην δυνατή έδρα τηςΣαμπάιο, πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήτα η ισοπαλία αφού οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά, 3-5-4 (16-18 γκολ) ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, στα 7 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Αχίλλειος πτέρνα τα εκτός έδρας παιχνίδια για τηνΜπαΐαη οποία όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της χάνει πολύ από την δυναμική της καθώς μετράει 2-2-5 (12-15 γκολ). Πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 3-2 εντός έδρας τηςΜπραγκαντίνο, δεύτερη σερί νίκη μετά και το 1-0 επί τηςΜακάε.Τον πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία.

2095. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΜΑΚΑΕΕΣΠΟΡΤΕ

Αναμενόμενη ήττα στην καλύτερη έδρα της κατηγορίας για τηνΜπραγκαντίνο, οι «ασπρόμαυροι έχασαν δύσκολα 3-2 στην έδρα τηςΜπαΐασε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι, εντός έδρας πάντως μετράνε 5 σερί νίκες και έχουν απολογισμό 9-0-3 (20-9 γκολ), στα 7 επιβεβαιώθηκε το over 2,5, goal-goal τα 5 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη γιαΜακάεη οποία πρόσφατα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τηνΚρισιούμα. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-3-6 (13-17 γκολ), τα 7 έληξαν over 2,5. Προβάδισμα στην έδρα και τα γκολ σε αρκετά ικανοποιητικές αποδόσεις.

2096. ΣΠΟΡΤΙΒΟΛΟΥΚΕΝΙΟ- ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑΓΚΟΥΑΪΡΑ

Πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα της Ντεπορτίβο με 1-1 στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τοΚόπαΣουνταμερικάνααπέσπασε ηΛουκένο. Αρκετά γκολ έχουν οι αναμετρήσεις τηςΛουκένοστο πρωτάθλημα της Παραγουάης καθώς η αμυντική της λειτουργία είναι αρκετά προβληματική, παράλληλα επιθετικά είναι αρκετά αποτελεσματική. Αήττητη στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας παραμένει η Ντεπορτίβο μετά και από 8 αγωνιστικές (4-4-0). Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που και το 2ο το παιχνίδι βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 το παιχνίδι θα οδηγηθεί απευθείας στα πέναλτι.

2099. ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Να επιστρέψει στις νίκες εκμεταλλευόμενη τη δυνατή της έδρα θέλει ηΝαούτικοόπου και παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 9-3-0 (20-8 γκολ), οι γηπεδούχοι έφτασαν τα 4 χωρίς τρίποντο, πρόσφατα μάλιστα έχασαν αρκετά δύσκολα 2-1 στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο.Ομάδα η οποία στηρίζεται ξεκάθαρα στην έδρα της ηΑτλέτικοΓκοϊανιένσε, εκτός έδρας μετράει 2-3-7 (6-19 γκολ) και προέρχεται από 2 σερί ισοπαλίες, αυτή τη φορά έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τηνΒιτόρια. Πάμε με την δυνατή έδρα τηςΝαούτικοη οποία ψάχνει νίκη ψυχολογίας.

2100. ΒΙΤΟΡΙΑMΠΑΪΑ-ΜΟΤΖΙΜΙΡΙΜ

Αρκετά χαμηλός ο άσος, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, παρόλα αυτά ίσως στο live προκύψει κάποια ευκαιρία.

2102. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΜΙΝΕΪΡΟ

Συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις ηΡεγκατάςκαθώς πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΝατάλ, 4 παιχνίδια (0-2-2) πλέον χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι οι οποίοι εντός έδρας μετράνε 7-2-3 (19-11 γκολ), τα 7 έληξαν over 2,5. Δεύτερη σερί νίκη για την ΑμέρικαΜινέιροη οποία επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής τηςΝαούτικοεντός έδρας με 2-1. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-4-5 (13-15 γκολ), τα 8 έληξαν under 2,5. Ένα κλικ δεξιά.

2103. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ- Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ

Δίκαια φαβορί ηΠαισαντούπου εντός έδρας έχει απολογισμό 9-2-1 έχοντας χάσει μόνο στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοιμετράνε6 σερί αήττητοι (4-2-0) και απόψε έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους απέναντι σε ένααρκετάβατό αντίπαλο. Προβάδισμα στην έδρα, καμία αξία φυσικά στην απόδοση.

2104. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ –ΠΑΡΑΝΑ

No bet.

2108. ΑΓΚΟΥΙΛΑΣΝΤΟΡΑΝΤΑΣ-ΟΛΙΜΠΙΑΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Μέτριαπράγματα για τηνΑγκίλαςΝτοράνταςστο εγχώριο πρωτάθλημα καθώς πάει από ήττα σε ήττα με το πρόβλημα στον επιθετικό τομέα να είναι αρκετά σοβαρό καθώς καταφέρνει να σκοράρειμόνομε…άιτηση. Άδικό για τηνΟλίμπιατο 1-1 του πρώτου αγώνα στην Παραγουάη με τους γηπεδούχους να είναι αρκετά καλύτεροι τωναντιπάλωντους, ανοδική πορεία για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι προέρχονται από 2 σερί εμφατικές νίκες για τοεγχώριοπρωτάθλημα. Το ασιατικό διπλό 0:0 επέλεξε στην απόδοση 1,975 της Βet365 επέλεξε ο Maudit .

2113. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Μάλλον όλα έχουν ήδη κριθεί όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση καθώς η Ντιφένσορ επικράτησε στον πρώτο αγώνα 3-0. Πλέονμόνοστοιχηματικόενδιαφέρον ίσωςέχουν τα γκολ αφού οι γηπεδούχοιπρόκειταινα αγωνιστούν χωρίςιδιαίτεροάγχος.

2114. ΜΠΟΑ - ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ

Έφτασε τις 5 σερί ήττες ηΜπόα, πρόσφατα αν και προηγήθηκε στην έδρα τηςΟέστε0-1 κατάφερε να φύγει και πάλι με άδεια χέρια, 3-4-5 ο εντός έδρας απολογισμός της, από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός έδρας τη Λουβερντένσε, εκτός έδρας όμως έχουνμαύραχάλια καθώς σε 12 αναμετρήσειςμετράνεμόλις μια νίκη. Αν οι επιδόσεις της ΣάνταΚρουζ μακριά από το σπίτι της ήταν καλύτερες ίσως την στηρίζαμε, τώρα θα πάμε πάσο.

2115. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ–ΟΕΣΤΕ

Οι αποδόσεις στον άσο και τα χάλια τηςΟέστεμακριάαπό την έδρα της (2-3-7) δεν αξίζουν ενασχόλησης με την συγκριμένη αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ