ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (22/6/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (22/6/2016).

1939. ΟΥΡΑΒΑ – ΤΟΚΥΟ

Εξ αναβολής ματς για την 13 αγωνιστική της πρώτης φάση του ιαπωνικού πρωταθλήματος. Το Σαββατοκύριακο ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδες για κάτι συγκεκριμένο στην πρώτη φάση, αλλά μαζεύουν βαθμούς για τη συνολική βαθμολογία. Η Ουράβα (4-1-2 εντός) δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, έχει τρεις σερί ήττες με κάκιστες εμφανίσεις. Συνολικά μετράει πέντε ματς δίχως τρίποντο (0-2-3), αφού μετά από μια περίοδο μεγάλης φόρμας, είναι πλέον σε τραγική κατάσταση και προβληματίζει έντονα με την παρουσία της. Το Τόκυο (2-2-2 εκτός) έφερε ακόμα μία ισοπαλία, με 1-1, αυτή τη φορά απέναντι στη Νιιγκάτα. Δεν έπαιξε καθόλου άσχημα και άξιζε κάτι παραπάνω, όμως οι φάσεις που κατάφερε να δημιουργήσει δεν μετατράπηκαν σε γκολ. Το +0,75 για το Τόκυο στο 1,90+ έχει αξία και συμπεριλαμβάνεται στις σκέψεις μας.

533. ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αν μας έλεγε κανείς πριν την έναρξη τουEUROπως θα φτάναμε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και το Ουγγαρία-Πορτογαλία θα έκρινε το μέλλον των Ιβήρων στη διοργάνωση, θα τον περνούσαμε για τρελό. Οι «Μαγυάροι» μάζεψαν τους τέσσερις βαθμούς που ήθελαν στο ξεκίνημα και βρίσκονται σχεδόν σίγουρα στους «16». Από την άλλη, μπορεί οι Πορτογάλοι να παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει επιτέλους να το συνδυάσουν και με την ουσία, φτάνοντας στην παρθενική τους νίκη, αφού αν αυτή δεν έρθει και τώρα, η πρόκριση μπλέκει επικίνδυνα για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Θεωρούμε πως η τρίτη θα είναι και φαρμακερή, το ρόδι θα σπάσει και η ηρεμία θα επιστρέψει για τα καλά στο πορτογαλικό στρατόπεδο. Παρόλα αυτά, οι Ούγγροι διαθέτουν ένα πολύ σφιχτό σύνολο και θα ζορίσουν όσο μπορούν τους αντιπάλους τους, με τον συνδυασμό διπλού καιunder3,5 να μοιάζει η καλύτερη επιλογή στο 1,85 τουStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

532. ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Περίφημα τα πηγαίνει η Ισλανδία στο πρώτοEUROτης ιστορίας της, αλλά για να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στη Γαλλία, καλείται να σπάσει και το ρόδι, παίρνοντας την παρθενική της νίκη σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Η Αυστρία δεν κατάφερε -για την ώρα- να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί πριν την έναρξη του τουρνουά, με αποτέλεσμα να παίζει τη ζωή της στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ισλανδία. Κλειστό ματς αναμένουμε, οι δύο ομάδες θα επιστρατεύσουν την τακτική τους για να πάρουν το ματς και καμία δε θα ρισκάρει από νωρίς. Σε απόδοση 2,38 προσφέρει οStoiximanτο ενδεχόμενο να δούμε γκολ μετά το 28’. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

534. ΙΤΑΛΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Η Ιταλία μετά το πολύ δύσκολο 1-0 επί της Σουηδίας, κλείδωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο, με αποτέλεσμα να περιμένει καρτερικά πια τον αντίπαλό της στη φάση των «16». Η πρόκριση και η εξασφάλιση της κορυφής στο γκρουπ, δίνει την ευκαιρία στον Αντόνιο Κόντε να ξεκουράσει και να προφυλάξει αρκετούς ποδοσφαιριστές του, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για εννέα αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στους Σκανδιναβούς. Η Ιρλανδία δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα από το Βέλγιο, αλλά το 3-0 την έφερε στην τελευταία θέση και πλέον γνωρίζει πως περνάει στους «16» μόνο με νίκη, αφού αν τερματίσει τρίτη, θα έχει τέσσερις βαθμούς και θα είναι σχεδόν σίγουρα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας με τις τρίτες όλων των ομίλων. Κανείς Ιταλός δεν ξέχασε ποτέ την ισοπαλία της Σουηδίας με τη Δανία το 2004, με την οποία η «σκουάντρα ατζούρα» έμεινε εκτόςEURO, γεγονός που μαζί με το κίνητρο των «πρασίνων» και το εκτεταμένο ροτέισον του Κόντε, ώθησαν τον DSukerστο +0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

535. ΣΟΥΗΔΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Απαντήσεις έδωσε η εθνική ομάδα του Βελγίου με το εμφατικό 3-0 επί της Ιρλανδίας, ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου και πλέον με έναν πόντο στο ματς με τη Σουηδία, πηγαίνει στους «16» σαν δεύτερη. Με την πλάτη στον τοίχο οι Σουηδοί μετά την ήττα τους από τη «σκουάντρα ατζούρα», μόνο με νίκη στο τρίτο και τελευταίο τους παιχνίδι στον όμιλο μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Δεν αναμένουμε πολλά ρίσκα από τους Σουηδούς στο πρώτο ημίχρονο, γνωρίζουν και οι ίδιοι πως αν αφήσουν κενούς χώρους από νωρίς, οι ταχύτατοι μεσοεπιθετικοί του Βελγίου δεν θα τους αφήσουν ανεκμετάλλευτους. Οι Βέλγοι με τη σειρά τους εξυπηρετούνται απόλυτα με τον ένα βαθμό και θα είναι από την αρχή προσεκτικοί στο παιχνίδι τους, έτσι αξίζει πονταρίσματος το 2,50 στο 0-0 ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνου (Bet365). Με αυτό το σκεπτικό θα έχουμε δεδομένα πιο ανοιχτό δεύτερο 45λεπτο, με την απόδοση του 1,83 στην Bet365 για γκολ μετά το 70:59 της αναμέτρησης να κεντρίζει επίσης το ενδιαφέρον μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1973. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Εξαντλείται η υπομονή των φίλων της Κρουζέιρο αλλά και της διοίκησης προς το πρόσωπο του Πάουλο Μπέντο για τα αρνητικά αποτελέσματα (ουραγός με ρεκόρ 2-2-5) της ομάδας υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού. Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποπομπή του από τον πάγκο της «ραπόζα» σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ούτε στο Σάο Πάολο με την Πόντε Πρέτα. Πιο ήρεμο το κλίμα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, μπορεί η «μακάκα» να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να επιβεβαιώσει τον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,775 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1974. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Σχεδόν ισόβαθμες οι δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, οι οποίες συν τοις άλλοις θα αναμετρηθούν (μέσα Ιουλίου) και στον θεσμό του κυπέλλου. Η Σαπεκοένσε φέτος φαίνεται πως έχει λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα (2η καλύτερη επίθεση με 16 γκολ), μπορεί να συνεισφέρει στοoverκαι η Ατλ. Παραναένσε που διαθέτει ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή. Σε πρώτο πλάνο τοover2,25 (2,025) στην Bet365, για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει τοover2 στο 1,70. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1975. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΣΙΚΑΓΟ

Η Φιλαδέλφεια (5-2-0 εντός) μετά από οκτώ ματς χωρίς ήττα (3-5-0) έχασε στη Νέα Υόρκη από τη NYC με 3-2. Μέχρι το 50’ ήταν πίσω στο σκορ με 3-0, έπειτα κατάφερε να μειώσει, όχι όμως και να διεκδικήσει κάτι από το συγκεκριμένο ματς, μόνο ένα κόρνερ είχε στο 95’ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Το Σικάγο συνεχίζει να είναι αδύναμο εκτός έδρας (0-2-4), έχασε με 2-1 από το Κολοράντο με το γκολ της ήττας να έρχεται στο 89’, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε ισοφαρίσει. Δεν άξιζε κάτι από την αναμέτρηση, αλλά ο τρόπος που δέχτηκε το γκολ (σουτ που κόντραρε και η μπάλα άλλαξε πορεία) του άφησε πικρή γεύση από το ταξίδι στο Κολοράντο. Απλά δίκαιο το 1,80 του άσου, πιο καλή επιλογή δείχνει το over 2,5 κοντά στο 2,00, αν και πριν την έναρξη δεν θα μπλέξουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1977. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Το πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα της Σάντα Κρουζ (2-2-0), έχει δώσει τη θέση του σε απανωτές μέτριες εμφανίσεις και ρεκόρ 1-0-4 στα πέντε τελευταία. Στο Ρεσίφε πάντως αντλεί άλλου είδους δυναμική, αρκετά παραγωγική μπροστά στον κόσμο της και με τον Γκραφίτε να επιστρέφει ξανά στα γκολ την περασμένη αγωνιστική. Ενισχυμένη η Φλαμένγκο με την παρουσία του Γκερέρο, είναι ικανή να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά. Εφικτό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, στο 1,90 προσφέρει τοGGη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1976. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες) βρίσκεται η Μποταφόγκο, που φέτος συν τοις άλλοις στερείται και το όπλο της έδρας (Μαρακανά). Η Φιγκεϊρένσε δεν έχει ουσία εκτός έδρας (0-1-3) και υψώνει το ανάστημα της μόνο στη Φλοριανάπολις, που είναι αήττητη (3-2-0) και έχει πάρει τους 11/12 συνολικούς βαθμούς της. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως έχει τρομερή προϊστορία όταν επισκέπτεται την έδρα της Μποταφόγκο, με πέντε διπλά στις επτά προηγούμενες εξόδους της (5-1-1). Στο 1,875 παίζεται το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

579. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΧΙΛΗ

Εξαιρετικά τα πήγαινε στον όμιλο η Κολομβία, αλλά στον προημιτελικό «εγκλωβίστηκε» από την άμυνα του Περού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση. Από την άλλη, η Χιλή έσκασε τη μεγάλη βόμβα του τουρνουά στα προημιτελικά, διαλύοντας με 7-0 το Μεξικό. Δεν επηρεαζόμαστε από την τρομερή εμφάνιση της «ρόχα» και στηρίζουμε τους «καφετέρος», καθώς, είναι πιο ξεκούραστοι κατά μία ημέρα, θα βρουν ανοιχτή άμυνα μπροστά τους και οι απουσίες των Βιδάλ, Ντίαζ από το κέντρο της Χιλής, είναι καθοριστικές, όσον αφορά τόσο το οργανωτικό, όσο και το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας του Πίτσι. Σε απόδοση 2,10 βρίσκουμε στηνBet365 τον 0:0 ασιατικό άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1979. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ

Μπορεί να βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει και κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Φλουμινένσε στο Ρεσίφε. Από την άλλη, η Σάντος έσπασε το νικηφόρο σερί της, δέχτηκε γκολ μετά από 366’ και οφείλει να βελτιωθεί εκτός έδρας αν θέλει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσέχουν πολύ τα νώτα τους, κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά τους. Λογική σκέψη τοunder 2,25 στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1978. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Ξέσπασε η Ατλέτικο Μινέιρο με το επιβλητικό 3-0 επί της Πόντε Πρέτα και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της μετά την πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο. Από την άλλη, η Κορίνθιανς επηρεάστηκε από τη φυγή του Τίτε (θα κάτσει στον πάγκο της εθνικής), αλλά με τον Κριστοβάο Μπόρζες να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, θεωρούμε πως μόνο σε καλό μπορεί να της βγει. Πηγαίνει στο Μπέλο Οριζόντε με ψυχολογία έπειτα από την επιστροφή στα τρίποντα και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι πρωταθλητές, το Χ2 στο 1,85 τουStoiximanαποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1980. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Το Σολτ Λέικ (4-1-0 εντός) έμεινε στο 2-2 με το Πόρτλαντ, μπήκε αρκετά καλά στην αναμέτρηση και δίκαια προηγήθηκε. Από ένα λάθος στη μεσαία γραμμή η αντίπαλος της βρήκε χώρο και ισοφάρισε, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έμεινε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη πίεσε και ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να πάρουν τη νίκη, δίκαιο σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα, σε μία πολύ ωραία αναμέτρηση. Η Νέα Υόρκη (1-1-5 εκτός) έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, όλες χωρίς να δεχτεί γκολ, με το 2-0 επί του Σιάτλ. Δεν ήταν τόσο καλή όσο άλλα παιχνίδια και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος κινδύνευσε αρκετές φορές, όμως η ποιότητα των μεσοεπιθετικών της, της χάρισε τους τρεις πόντους. Η έδρα δίνει προβάδισμα στο Σολτ Λέικ, αλλά η φόρμα και η ποιότητα που έχει η Νέα Υόρκη μας οδηγούν περισσότερο στην ισοπαλία. Το over 2,5 στο 1,70 επίσης δεν έχει αξία.

1982. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Το Λος Άντζελες (4-3-0 εντός) έχασε στον Καναδά με 1-0 από το Τορόντο, σε ένα μοιρασμένο αγώνα που η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Το γκολ της ήττας ήρθε στο 76’, όμως οι παίκτες των Γκάλαξι διαμαρτυρήθηκαν για οριακό οφσάιντ και είχαν δίκιο. Το Κολοράντο (2-3-2 εκτός) κέρδισε με ένα τυχερό γκολ (89’) από κόντρα το Σικάγο με 2-1 εντός έδρας. Άξιζε τη νίκη αφού συνολικά ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Συνεχίζει να βρίσκεται την κορυφή της Δύσης αλλά και της συνολικής βαθμολογίας. Το σετ δεν κρύβει αξία σε κανένα σημείο, προχωράμε παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ