ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (2/3). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

----. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ήττα με 0-3 για την Παναχαϊκή στα Τρίκαλα, λογική εξέλιξη αν αναλογιστούμε ότι η αποστολή απαρτιζόταν από μόλις 12 ποδοσφαιριστές. Ο Πανελευσινιακός έχασε με 0-2 από τον Παναιγιάλειο, συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και εξακολουθεί να καταλαμβάνει την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εξάποντο παραμονής είναι το ματς, ουσιαστικά αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Πανελευσινιακού απέναντι σε μια ομάδα με αμέτρητα προβλήματα, με τον DSuker και τους Young Guns να επιδεικνύουν γρήγορα αντανακλαστικά και να επιλέγουν το διπλό με κάλυψη το Χ (μέση απόδοση 2,67) και το ξερό διπλό στο 2,40 αντίστοιχα, αμφότερα στην Bet365.

662. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο Ρωσίας. Η Άμκαρ διατηρεί απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, διαφορά η οποία σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλείας, αν βελτιώσει την παραγωγικότητά της (δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας) δεν θα κινδυνέψει. Η Ντιναμό πραγματοποιεί κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα, είναι ισόβαθμη με την προσεχή αντίπαλό της και το κύπελλο είναι η μοναδική της ευκαιρία για κάποια διάκριση φέτος. Πολλά τα πήγαινε-έλα στους φιλοξενούμενους κατά τη διακοπή (ξεχωρίζουν οι αποχωρήσεις του Κοκόριν και του Ζιρκόφ), άργησαν να ενσωματωθούν τα νέα αποκτήματα. Σχεδόν στη μέση τα σετ, συμφωνούμε πως η αναμέτρηση είναι πολύ ισορροπημένη και πως αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι αυτό και θα απέχουμε.

654. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - ΠΑΦΟΣ FC

Ενδιαφερόμενες και οι δυο, η Δόξα (7-9-9) θα προσπαθήσει για τη νίκη ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την πρώτη εξάδα, ενώ η Πάφος (5-9-11) θέλει τους βαθμούς για να απομακρυνθεί περισσότερο από την τελευταία θέση του δεύτερου ομίλου. Δύσκολη αναμέτρηση, αν έπρεπε αναγκαστικά να ποντάρουμε κάτι θα επιλέγαμε τοgoal/goal.

653. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΠΟΕΛ

Από νίκη σε νίκη ο ΑΠΟΕΛ (19-2-4), οκτώ συνεχόμενες μετράει πια, θέλει να παραμείνει στη κορυφή μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Ο Απόλλωνας δέχτηκε γερό χαστούκι από την ΑΕΚ, εκεί που όλα έδειχναν πως φορμαρίστηκε, και θέλει να ξεπλύνει την ντροπή με νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, ίσως προκύψει κάτι ενδιαφέρον στοlive.

655. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύουν οι δυο ομάδες ωστόσο χρειάζονται τους βαθμούς για δικούς τους λόγους. Ο Εθνικός (5-8-12) θα κοιτάξει πρωτίστως να μη χάσει και ανάλογα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα μπορεί να πάρει τα κατάλληλα ρίσκα στο τέλος. Η Σαλαμίνα (8-8-9) δεν μπορεί να γνωρίζει τι αποτέλεσμα της αρκεί γι’ αυτό θα παίξει μόνο για τη νίκη. Περιμένουμε συντηρητικό ξεκίνημα από τους δυο, με το Χ ημίχρονο να είναι καλή περίπτωση. Περισσότερο ενδιαφέρον στοlive.

652. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Ενδιαφερόμενοι και οι δυο μόνο για το τρίποντο, η Ανόρθωση (14-7-4) έχασε έδαφος με τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και χρειάζεται άμεσα να επιστρέψει στις νίκες, ενώ το Παραλίμνι θα επιδιώξει να κερδίσει και να εξαντλήσει τις μαθηματικές του ελπίδες για σωτηρία. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση γιαliveκαθώς μπορεί να χρειαστεί να ποντάρουμε δυνατά σεlate goal.

656. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, η ΑΕΚ Λάρνακας (18-4-3) τα πάει εξαιρετικά και προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη, ενώ ο Ερμής απογοητεύει και μετράει τρεις σερί ήττες. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο αλλά το 1,50 δεν μας κάνει αίσθηση, μιας και οι γηπεδούχοι κυριολεκτικά καίγονται για βαθμούς.

----. ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μονόπλευρο το κίνητρο στον αγώνα, η Αγία Νάπα (0-6-19) είναι αδιάφορη και παίζει τον τελευταίο της αγώνα στην Α’ κατηγορία, ενώ ο Άρης (7-7-11) χρειάζεται το τρίποντο για να αυξήσει τη διαφορά από την τελευταία θέση του ομίλου. Το διπλό δεν σπάει και το βρίσκουμε σε εποχιακές αποδόσεις (1,14), κατάλληλο γιαbankerγια όποιον αρέσκεται σε τέτοιου είδους πονταρίσματα.

666. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Μπορεί η Γαλατά να έχει τον πρώτο λόγο χάρη στη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς, ωστόσο η συνολική της παρουσία τον τελευταίο καιρό είναι κάκιστη, μετράει 1-1-3 στα πιο πρόσφατα πέντε εντός και εκτός συνόρων, με το μοναδικό της τρίποντο να είναι εκείνο απέναντι στους 9 παίχτες της Τραμπζονσπόρ και τον κόουτς Ντενιζλί να βρίσκεται στα πρόθυρα της παραίτησης. Η Ακισαρσπόρ μπορεί να έρχεται από ήττα (1-3 από τη Γκεντσλέρ), ωστόσο πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, καθώς βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή. Προσφέρεται για κόντρα η Γαλατά, δεν θα κακίσουμε όσους πάνε στο Χ2, ωστόσο οι σημαντικές επιστροφές των Σνάιντερ και Ποντόλσκι αλλά και το γεγονός ότι το κύπελλο είναι ο τελευταίος στόχος των γηπεδούχων, θα μας κρατήσουν μακριά από την κόντρα του φαβορί.

669. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Αρμίνια (2-7-2 εντός) έχασε από τη Χαϊντενχάιμ με 3-2, το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ήρεμο και χωρίς πολλές φάσεις, όμως στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός άλλαξε και έδειξε ότι δεν μπορούσε να τον διαχειριστεί και έχασε σχετικά εύκολα, ειδικά μετά το 64’ (με 3-1 το σκορ) που έμεινε με δέκα παίκτες. Η Φράιμπουργκ (5-3-3 εκτός) κέρδισε με 2-0 την Καϊζερσλάουτερν και ντούμπλαρε τις νίκες της, έδειξε να αφήνει πίσω της το ντεφορμάρισμα που πέρασε μετά τη χειμερινή διακοπή. Το -0,25 είναι δίκαιο line, αν η γραμμή ήταν στο 0:0 έστω στο 1,75 θα το ποντάραμε.

668. ΛΕΙΨΙΑ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Η Λειψία (7-2-2 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 την Πάντερμπορν με καλή εμφάνιση και παραμένει στο +6 από τη δεύτερη Φράιμπουργκ. Είναι δεδομένα η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και στην έδρα της καμία ομάδα δεν μπορεί να της κλέψει βαθμό αν είναι εκείνη σε καλή μέρα. Η Χαϊντενχάιμ (3-5-3 εκτός) μετά από δύο σερί ισοπαλίες κέρδισε με 3-2 την Αρμίνια. Ήρεμο πρώτο ημίχρονο (0-0), άλλο ματς στην επανάληψη και φάνηκε ότι ο έντονος ρυθμός τη βόλεψε και μέχρι το 62’ ήταν μπροστά με 3-1, στο 64’ η αντίπαλος της έμεινε με δέκα παίκτες και μετά η δουλειά της ήταν εύκολη. Το -1 της Λειψίας είναι δίκαιο, μόνο μετά την έναρξη μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο ποντάρισμα.

670. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (3-0-8 εντός) μετά τη νίκη με 1-3 επί της Σαν Πάουλι έμεινε στο 1-1 με την Μπραουνσβάιγκ σε ένα μοιρασμένο ματς, δίκαιο αποτέλεσμα. Η Ντούισμπουργκ (0-2-9 εκτός) παραμένει στην τελευταία θέση με -11 από τη σωτηρία. Στο τελευταίο έχασε με 0-2 από τη Σαν Πάουλι, πλέον όλοι ξέρουν ότι έχει ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας. Στο 2,20 ο άσος, αν ήταν λίγο καλύτερη εντός η ΦΣΒ θα ήταν επιλογή μας, τώρα μένει απλά ως σκέψη.

681. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Τσεχίας, διπλοί αγώνες, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Με 3/3 νίκες έχει επιστρέψει η Πλζεν από τη διακοπή, εξακολουθεί έτσι να προηγείται με έξι βαθμούς από τους διώκτες της, μπροστά στο κοινό της είναι σχεδόν αλάνθαστη (8-1-0 εντός, στα 7/9 έβαλε πάνω από ένα τέρμα). Η Σίγκμα Όλομουτς βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, μετράει 0-1-2 εντός του 2016, ενώ ηττήθηκε στις 6/7 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-6 συνολικά εκτός). Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν εκ νέου την Κυριακή, με την Πλζεν να περνάει από την έδρα της Σίγκμα Όλομουτς με 1-0, έστω και αν δεν έπιασε καλή απόδοση, τώρα θεωρούμε ότι το έργο της θα είναι πιο εύκολο μπροστά στο κοινό της, αλλά με τον άσο στα επίπεδα του 1,20 δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

679. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Νιετσιέτζα (4-4-4 εντός) σε ένα μέτριο ματς έμεινε στο 1-1 με την Πογκόν εκτός έδρας, δίκαιο αποτέλεσμα, πάλεψε αρκετά με την αντίπαλο της και πήρε δίκαια το βαθμό. Η Λέγκια (7-3-1 εκτός) έχει βρει τοπ φόρμα και έχει κάνει το τρία στα τρία στο 2016 με το εύκολο 2-0 επί της Ρουχ. Πάτησε κορυφή και πλέον θέλει να μείνει εκεί, κάτι που είναι αποκλειστικά στα δικά της πόδια. Το διπλό στο 1,75 έχει οριακή αξία στον Stoiximan και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

680. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

H Ρουχ Χορζόφ (6-2-4 εντός) δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το ματς με τη Λέγκια και έχασε με 0-2 εύκολα, ήττα εντός προγράμματος από την πρωτοπόρο. Πάλεψε βέβαια το ματς, αλλά η αγωνιστική ανωτερότητα της αντιπάλου ήταν φανερή. Η Κρακόβια (4-4-3 εκτός) έχασε από τη Ζάγκλεμπιε με 1-2 με αρκετά μέτρια εμφάνιση, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Ο τεχνικός της τα έβαλε και με τον διαιτητή που θεωρεί ότι έκανε πολλά λάθη. Δύσκολο ματς, δεν θα μπλέξουμε.

688. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα η Ραπίντ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γκρόντιγκ, παρόλο που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (1-2 στο 85’), γύρισε το ματς, σκοράροντας το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις και διατήρησε έτσι τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας (ισοβαθμεί με τη Σάλτσμπουργκ). Μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πέντε συνεχόμενες μπροστά στο κοινό της (9-0-3 εντός, 11/12 over 2,5, 8/12 GG). Η Μάτερσμπουργκ σημείωσε την τρίτη ισοπαλία της στα τέσσερα ματς που έδωσε μετά τη διακοπή (1-3-0, 3/4 over 2,5, 4/4 GG) καθώς έμεινε στο 1-1 με τη ΒΑΚ Πέλετς, είναι αήττητη στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-3-0) ενώ έχει βρει δίχτυα σε όλα, πλην ενός, τα εκτός έδρας παιχνίδια της (3-4-5 εκτός, 8/12 over 2,5, 10/12 GG). Αντί να ασχοληθούμε με σημείο καλύτερα να πάμε στα πολλά τέρματα, επιλογές το GG στο 1,80 ή το συνδυαστικό GG & over 2,5 στο 2,10 του Stoiximan.

687. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΡΙΝΤ

Κρίσιμο ματς στην ουρά της βαθμολογίας, η Γκρόντιγκ (5-4-3 εντός) είναι χωρίς τρίποντο μετά τη διακοπή (0-1-3), ενώ δεν έχει κερδίσει και κανένα από τα τελευταία τέσσερα στην έδρα της (0-2-2), η Ριντ (1-4-7 εκτός) έχασε αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) με την ήττα στο γήπεδό της από τη Στουρμ, στις τελευταίες δυο εξόδους της έμεινε στο Χ απέναντι σε ομάδες του βεληνεκούς της (Μάτερσμπουργκ και Αντμίρα). Καλά ζυγισμένα τα σετ, εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, δεν θα μπλέξουμε.

689. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Δεν αποτελεί πια έκπληξη η πορεία της Αντμίρα, με το 2-1 στην έδρα της Άλταχ αποσπάστηκε 10 βαθμούς από την τελευταία θέση, είναι πια πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Είναι μακράν η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (10 σε 24 αγωνιστικές) και μπροστά στο κοινό της μετράει 4-5-3. Η Αούστρια έχασε με 1-4 από τη Σάλτσμπουργκ, η διαφορά της από την πρώτη θέση πήγε στους επτά βαθμούς και τα όνειρα για τίτλο φαίνεται να σβήνουν οριστικά. Έχει μόλις μια νίκη μετά τη διακοπή (1-1-2), ενώ έχει ηττηθεί και στις τρεις από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-0-3). Υπάρχουν τα συστατικά για να σκεφτούμε την κόντρα των φιλοξενούμενων, ωστόσο οι τιμές παραείναι υποψιασμένες, τα σετ είναι μοιρασμένα στην μέση ακριβώς και δεν μας αφήνουν περιθώρια περαιτέρω ενασχόλησης.

674. ΣΚΙΒΕ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «8» του κυπέλλου Δανίας. Στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζεται η Σκίβε, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, αν και έχει απόσταση 10 βαθμών από την τελευταία που οδηγεί σε υποβιβασμό. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν στα τέλη του Νοέμβρη, αμφίβολο σε τι κατάσταση θα επιστρέψει από την τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία. Η Μπρόντμπι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 της Χόμπρο, το κύπελλο αποτελεί βασική της προτεραιότητα γι αυτό και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, σε καμία περίπτωση όμως δεν αξίζει το 1,40 του διπλού, καθώς η πρόκληση είναι μεγάλη για τους νεαρούς παίχτες της Σκίβε, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν με περίσσιο πάθος προκειμένου να κάνουν την έκπληξη.

693. ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβασμένος μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο και την άνετη επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ, είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα ώστε να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου, κάμπτοντας την αντίσταση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν την πρώτη τους παράσταση ως πρωταθλητές για τη σεζόν 2015-16, αφού μόλις την Κυριακή το μεσημέρι εξασφάλισαν το 43πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Πολύ μεγάλο ματς στην Τούμπα, με τους προπονητές των δύο ομάδων να ρίχνουν το βάρος στην άμυνα, καθώς αυτή είναι που δίνει την πρόκριση σε νοκ-άουτ παιχνίδια. Μάχη τακτικής αναμένουμε από Ιγκόρ Τούντορ και Μάρκο Σίλβα, με το συνδυασμόNGκαιunder2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,02 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

690. ΑΑΛΕΝ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Η Άαλεν (5-6-2 εντός) επέστρεψε στις ήττες μετά το 3-0 επί της Κότμπους με 1-0 από το Κίελο, ήταν κακή για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς και έχασε εύκολα ουσιαστικά αφού δεν απείλησε καθόλου. Το Μαγδεμβούργο (2-7-5 εκτός) κέρδισε τους Κίκερς με 2-1, η δυνατή της έδρα την βοήθησε και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη. Δίκαιο το DNB έχει αρκετή ισοπαλία το ματς.

691. ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΑΟΥΕ

Η Κότμπους (2-5-6 εντός) συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες με το 0-1 από τη Χάνσα, είχε την κατοχή και άσκησε κάποια πίεση αφού η αντίπαλος της είχε προηγηθεί νωρίς, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω. Η Άουε (6-3-4 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Έρφουρτ εντός έδρας, ενώ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η επιθετική εικόνα της γηπεδούχου δείχνει ότι η Άουε πολύ δύσκολα να χάσει, αλλά το 0:0 δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

695. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Νοκ-άουτ ημιτελικός για το κύπελλο Ελβετίας. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Λουκέρνη, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα μετά την επανέναρξη, βλέπει τη διαφορά της να μειώνεται από τις ομάδες της ουράς. Μια από αυτές είναι και η Λουγκάνο (+1 από τη γραμμή), η οποία μετράει 0-2-2 εντός του 2016 (3/4 GG & over 2,5), ενθαρρυντικά πάντως τα τελευταία δείγματα τόσο στο 0-0 με τη Ζυρίχη όσο και στο 3-3 με τη Σεν Γκάλεν. Κάκιστη, κυρίως αμυντικά, στις εξόδους της η Λουγκάνο (1-3-7 εκτός, 8/11 over 2,5, 8/11 GG, 29 τέρματα παθητικό σε αυτά), δεν πείθει η Λουκέρνη ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί, προς αποφυγή του 1,60 του άσου, δεν θα αδικήσουμε όσους επιλέξουν να κάνουν παιχνίδι με τα γκολ.

1729. ΣΟΣΟ – ΝΑΝΤ

Νοκ-άουτ αναμετρήσεις για το κύπελλο Γαλλίας. Η μοναδική εκπρόσωπος της δεύτερης κατηγορίας είναι η Σοσό, βρίσκεται πάντως μπλεγμένη σε περιπέτειες, αφού καταλαμβάνει τη 18η θέση της βαθμολογίας, ευρισκόμενη εντός της επικίνδυνης ζώνης. Έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (0-3-6). Η Ναντ έμεινε στο 0-0 την Κυριακή με αντίπαλο τη Μονακό, τρέχει αήττητο σερί 16 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο (7-9-0) και από τη στιγμή που είναι άνετη στο πρωτάθλημα, βλέπει το θεσμό ως μια καλή ευκαιρία για διάκριση. Ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, το 2,20 του διπλού πάντως δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία καθώς η Σοσό παλεύει τα παιχνίδια της, ενώ και η Ναντ έχει συχνά δυσκολίες στο γκολ. Προτιμότερη επιλογή τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη το 1-1,μιας και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ματς να πάει στην παράταση (στο έξτρα μισάωρο πέτυχε τις 2/3 προκρίσεις της ως τώρα η Ναντ).

1730. ΛΟΡΙΑΝ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Από δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έρχεται η Λοριάν, απέκτησε μαξιλαράκι εννέα πόντων από την επικίνδυνη ζώνη και μπορεί να αφοσιωθεί στο κύπελλο που αποτελεί στόχο από την αρχή της χρονιάς. Το παιχνίδι της Γκαζελέκ με τη Μαρσέιγ αναβλήθηκε την Κυριακή λόγω κακών καιρικών συνθηκών, πηγαίνει έτσι ξεκούραστη στον προημιτελικό, ωστόσο από τη στιγμή που δίνει τη μάχη της παραμονής στο πρωτάθλημα, δεν γνωρίζουμε το κατά πόσο θα παρουσιαστεί 100% συγκεντρωμένη. Βγάζει κόπωση το τελευταίο δίμηνο, οι μοναδικές της νίκες στα πιο πρόσφατα 11 (3-4-4) ήρθαν πάντως στο κύπελλο. Μεγάλη ευκαιρία έχει μπροστά της η Λοριάν προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά, θα βρει απέναντί της μια ομάδα που έχει και άλλες σκοτούρες στο κεφάλι της, πτωτική η πορεία του άσου, αυτή την ώρα βρίσκεται στο 1,83 στον Stoiximan, οριακά αποδεκτή κατά τη γνώμη μας αυτή η τιμή.

699. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ – ΒΕΧΕΝ

Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης (3-5-5 εντός) έχασαν στο Μαγδεμβούργο με 2-1, δίκαιη ήττα, μπήκαν πολύ άσχημα στο ματς, στην επανάληψη ήταν βελτιωμένοι αλλά όχι τόσο για να καταφέρουν να πάρουν αποτέλεσμα. Η Βέχεν (1-6-7 εκτός) δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το απέδειξε και εντός έδρας (ήταν αήττητη) με το 0-2 από την Όσναμπρικ. Για πρώτη φορά φέτος έδειξε στο σπίτι της να μην έχει καλή αμυντική λειτουργία και ηττήθηκε δίκαια. Λείπει ο επιθετικός Σνέλμπαχερ (21 συμ./6 γκολ). Δίκαιο το σετ, πάμε στο επόμενο.

700. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) – ΕΡΦΟΥΡΤ

Η Β’ ομάδα της Μάιντζ (5-7-2 εντός) έχασε από τη Βίρτσμπουργκ με 0-1 παίζοντας αρκετά μέτρια, ειδικά επιθετικά που έγινε πολύ λίγες στιγμές απειλητική για την αντίπαλο της. Δίκαιη ήττα που της δυσκόλεψε ακόμα παραπάνω την πορεία για τα πλέι-οφ που είναι τρομερά δύσκολη. Λείπει ο σημαντικός χαφ Κλέμεντ (12 συμ./5 γκολ). Η Έρφουρτ (1-5-7 εκτός) έπαιξε αρκετά καλά για το επίπεδο της απέναντι στην ανώτερη Άουε και κέρδιζε με 1-2, αλλά η ποιότητα της αντιπάλου την άφησε μόνο με τον βαθμό. Ο άσος στο 1,80 είναι πολύ χαμηλά, θα έπρεπε να είναι πάνω από το 2,00, αλλά δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την Έρφουρτ εκτός έδρας.

702. ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ – ΚΛΟΥΖ

Ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ρουμανίας, διπλά παιχνίδια, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Έστω και την ύστατη ώρα, η Τάργκου Μούρες κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και θα συνεχίσει στα πλέι-οφ διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, στο τελευταίο παιχνίδι της επικράτησε δίκαια, αν και δύσκολα, με 1-0 της Μποτοσάνι. Η Κλουζ ήξερε εδώ και καιρό ότι θα συμμετάσχει στα πλέι-άουτ, έχει πάντως καλή βαθμολογική συγκομιδή και δεν πρόκειται να κινδυνέψει, μετράει 2-1-0 μετά τη διακοπή, υπάρχει πάντως κίνδυνος να τιμωρηθεί με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών λόγω οικονομικών ατασθαλιών. Πολλές ισοπαλίες έχει ως τώρα η Τάργκου Μούρες στην έδρα της (4-8-1 εντός), γι αυτό και δεν μας ικανοποιούν οι αποδόσεις φαβορί στον άσο, η Κλουζ δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει τη δυνατότητα να μην φύγει ηττημένη από τον πρώτο ημιτελικό.

705. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικεί η Γκλάντμπαχ, ωστόσο η κάκιστη ανασταλτική της λειτουργία αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια των «πουλαριών». Το αήττητο σερί οκτώ αγώνων της Στουτγάρδης έλαβε άδοξα τέλος το Σάββατο κόντρα στο Αννόβερο, ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά θα πρέπει και αυτή να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία. Αρέσκονται στο επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες, με τα πολλά γκολ να αποτελούν τη μοναδική λύση στο ματς. Σε απόδοση 2,05 προσφέρει ηBet365τοover 3,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

711. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά καλείται να παίξει στην προσεχή αναμέτρηση η «Χόφε», η οποία μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένη και ειδικά επιθετικά, ενώ είναι γεγονός πως η ψυχολογία των παικτών έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Σίγουρα η Άουγκσμπουργκ δεν πρόκειται να χάσει με κάτω τα χέρια, πόσο μάλλον όταν η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη μόνο ασφαλείας δε θεωρείται. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως το «πρέπει» των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο καθώς αν δεν κερδίσουν θα βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Θεωρούμε πως με όπλο την έδρα αλλά και την προϊστορία (5-2-0 εντός, 8-3-3 συνολικά) θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα, ενδεχόμενο που πληρώνει 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

708. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Αλλαγή ρότας στη Ντάρμσταντ, αφού από τα πολλάunder2,5 περάσαμε σταover2,5, με το ρυθμό των αγώνων της να επηρεάζεται σαφώς από το στυλ του εκάστοτε αντιπάλου. Ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο είναι η αήττητη στο 2016 Ντόρτμουντ, η οποία θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό της σερί, φεύγοντας με το διπλό από μία έδρα που μόνο με φρούριο δε μοιάζει. Θέλουν τους βαθμούς οι γηπεδούχοι για τη μάχη της παραμονής, όμως μάλλον θα πρέπει να τους αναζητήσουν αλλού, καθώς οι Βεστφαλοί ακόμα και όταν δεν παίζουν καλά, παίρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε απόδοση 2,05 προσφέρει το συνδυασμό διπλού καιover2,5 ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

707. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΑΪΝΤΖ

Τα λόγια είναι περιττά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου να αποτελεί το απόλυτο φαβορί απέναντι στην ανεβασμένη Μάιντζ. Οι Βαυαροί (11-0-0, 8/11 over 2,5) στο τελευταίο τους παιχνίδι πέρασαν σχετικά εύκολα από την έδρα της Βόλφσμπουργκ επικρατώντας 0-2, ακολουθεί το «die klassiker» κόντρα στη Ντόρτμουντ. Άμεση η επιστροφή στις νίκες για τη Μάιντζ (4-2-5, 6/11 over 2,5) η οποία επικράτησε 3-1 της Λεβερκούζεν σκαρφαλώνοντας έτσι στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όπως έγραψε και ο Betol στο… Bet-all στέκει αρκετά η κόντρα των βαυαρών όσον αφορά τα ασιατικά χάντικαπ, μην ξεχνάμε πως για την ομάδα του Πεπ ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Ντόρτμουντ.

706. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Λεβερκούζεν η οποία αντιμετωπίζει μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σμιντ θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες και σίγουρα απέναντι σε έναν τόσο υποδεέστερο αντίπαλο μπορεί να το πετύχει, στο 1,825 ο ασιατικός άσος -1 της Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

709. ΣΑΛΚΕ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Αρκετά «ρηχές» οι πρόσφατες εμφανίσεις της Σάλκε η οποία μετά από καιρό βρίσκεται εκτός εξάδας γεγονός το οποίο έχει φέρει αρκετό άγχος στο σύνολο του Μπράιτενραϊτερ. Από την άλλη το Αμβούργο μακριά από την έδρα τους εμφανίζεται αρκετά πιο βελτιωμένο και παίρνει αποτελέσματα με σχετική… άνεση. Αρκετά προκλητικές οι αποδόσεις των φιλοξενούμενους με τον Betolνα τους στηρίζει και να επιλέγει το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην απόδοση 2,05 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

710. ΧΕΡΤΑ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Χέρτα, η οποία επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες και χάρις στην εξαιρετική ανασταλτική της λειτουργία παραμένει στην τρίτη θέση και διατηρεί ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Άιντραχτ, χωρίς τρίποντο εδώ και πέντε αγωνιστικές, με σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και πλέον ο υποβιβασμός της χτυπάει όλο και πιο δυνατά την πόρτα. Χρυσή ευκαιρία για τους Βερολινέζους να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τα «αστέρια», με τον -0,5 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

716. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Πορτογαλίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Η Μπράγκα έχει τον πρώτο λόγο, χάρη στη νίκη με 1-0 που πήρε στο σπίτι της. Από εκείνο το ματς και μετά μετράει 3-3-0 σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ (τα τρία πιο πρόσφατα Χ), παρά το γεμάτο πρόγραμμα ανταποκρίνεται μια χαρά για την ώρα. Η Ρίο Άβε αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και διεκδικεί την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου, έχει μείνει αήττητη έπειτα από τον πρώτο ημιτελικό (2-2-0). Αμφίρροπο ματς προμηνύεται, σφιχτά τα σετ, καλά διαβασμένα κατά τη γνώμη μας, δεν θα πάρουμε θέση αφού μας φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά απρόβλεπτο και πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

715. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΪΜΠΑΡ

Πολύ πίσω (-11) για τη μάχη της 4ης θέσης έχει μείνει η Σεβίλλη που μάλλον πάλι μέσω Γιουρόπα Λιγκ -αν το κατακτήσει δηλαδή- θα καταφέρει να κερδίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» είναι εγγύηση αφού κέρδισε και τα 11 προηγούμενα της ματς στο πρωτάθλημα (11-0-0). Αν υπολογίσουμε όλα τα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις τότε μετράει 14 συνεχόμενες νίκες με 11 από αυτές να έρχονται και με μηδέν παθητικό. Η Εϊμπάρ δείχνει ανησυχητικά σημάδια τον τελευταίο μήνα αφού ηττήθηκε στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της (1-0-5). Περιμένουμε τους Ανδαλουσιάνους να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, να αξιοποιήσουν δηλαδή τον παράγοντα έδρα στο έπακρο. Κρατάμε το1 &over2,5 που πληρώνει 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

714. ΜΑΛΑΓΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σχεδόν ισόβαθμες οι δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, η Μάλαγα έρχεται από ισοπαλία στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Σοσιεδάδ (1-1) και η Βαλένθια προσγειώθηκε ανώμαλα με την βαριά ήττα στο Μεστάγια από τη Μπιλμπάο (0-3) με την άμυνα της να τιμωρείται τρεις φορές μέσα ένα 7λεπτο. Πιο κοντά στη νίκη η Μάλαγα που στο γήπεδο της είναι σοβαρή, αντί του άσου όμως θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 που βγάζουν 2,16 μ.ο. στον Stoiximan .

713. ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Βιγιαρεάλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο είδος της. Να προσέχει τα νώτα της δηλαδή και την ίδια στιγμή να προσπαθεί να «χτυπήσει» την αντίπαλο της στην κόντρα επίθεση. Κάπως έτσι είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της (2-3-0) και συνολικά 13 αγωνιστικές (9-4-0) στο καλύτερο σερί της ιστορίας της. Η Θέλτα όσο ταλέντο διαθέτει στην επίθεση όπου είναι πολύ δημιουργική και παραγωγική άλλο τόσο επιπόλαια είναι στα αμυντικά της καθήκοντα. Δεν βλέπουμε τη Βιγιαρεάλ να χάνει, στο 1,75 το Χ2 (Bet365) που βρίσκεται στις επιλογές των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

712. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Η Λα Κορούνια δεν είναι τόσο κακή ομάδα για να μην κερδίζει εδώ και 10 αγωνιστικές (0-6-4). Παρά την αγωνιστική της κρίση βρίσκεται ακόμα στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα αφού χάνει δύσκολα και ακόμα και όταν συμβαίνει αυτό γίνεται οριακά. Η Μπιλμπάο πήρε τα πάνω της μετά το 0-3 με τη Βαλένθια, δεν μας δίνει πολλές αφορμές να την κοντράρουμε ειδικά στο γήπεδο της αλλά κυρίως λόγω των αποδόσεων θα στραφούμε στο ασιατικό διπλό +1 (1,975) στην Bet365αφού δεν περιμένουμε τους Γαλιθιάνους να πέσουν αμαχητί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

718. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρώτη νίκη για τη Στουρμ εντός του 2016 (1-2-1), πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ριντ, δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Σάλτσμπουργκ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αούστρια, την συνέτριψε με 4-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Ραπίντ. Μετράει 3-0-1 μετά τη διακοπή, ενώ πριν 20 μέρες νίκησε στο ίδιο γήπεδο τη Στουρμ με 1-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Φαβορί του 1,70 οι φιλοξενούμενοι, αδιάφορους μας αφήνουν οι τιμές αυτές, μιας και η Σάλτσμπουργκ, παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητά της, μακριά από το σπίτι της έχει συναντήσει αρκετά προβλήματα φέτος (4-5-3 εκτός).

722. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Η Γιαγκελόνια (5-2-5 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με μία πιο δύσκολη μετά το 2-1 επί της Σλασκ, αφού κέρδισε με 2-0 τη Λεχ Πόζναν. Έπαιξε πίσω από τη μπάλα, παιχνίδι που φαίνεται να τη βολεύει, αφού έβγαλε φοβερές αντεπιθέσεις και με αυτές κέρδισε. Η Πογκόν (5-5-2 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Νιετσιέτζα, είχε το προβάδισμα όμως ένα αμυντικό λάθος της στοίχισε το τρίποντο. Μέτριο παιχνίδι κατά γενική ομολογία. Η γηπεδούχος έχει βρει τα πατήματα της και το DNB τους αποτελεί σκέψη μας, αλλά η Πογκόν ακόμα και όταν παίζει μέτρια δεν χάνει, ιδιαίτερα εκτός έδρας που είναι αρκετά δυνατή.

723. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-6-4 εντός) παραμένει ουραγός της κατηγορίας, με τη Σλασκ κατάφερε να μην ηττηθεί (0-0), δεν έπαιξε άσχημα, είχε τον έλεγχο του ματς σε μεγάλο διάστημα και κάποιες φάσεις, θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το τρίποντο που θα της ήταν αρκετά πολύτιμο. Η Λεχ Πόζναν (4-1-7 εκτός) έχασε και από τη Γιαγκελόνια με 0-2 και συνέχισε για δεύτερο ματς να μην παίζει καλά και να χάνει δίκαια, ενώ είχε δείξει ότι βρήκε ρυθμό. Δεν θα μπλέξουμε με το χαμηλό διπλό της -ντεφορμαρισμένης όπως φαίνεται- Λεχ.

721. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Η Όσναμπρικ (7-5-1 εντός) έκανε την τρίτη της σερί νίκη και με 2-0 επί της αήττητης εντός έδρας -μέχρι προχθές- Βέχεν και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την αυτόματη άνοδο και η Άουε δεν έχει κανένα λόγο να μην ανησυχεί. Απέχει έντεκα βαθμούς από την Ντιναμό Δρέσδης (5-8-1 εκτός) και είναι δύσκολο να τη φτάσει. Η τελευταία διέλυσε με 4-0 τη Φορτούνα Κολωνίας στο γήπεδο της και έδειξε ότι όταν πατάει γκάζι δεν έχει αντίπαλο, ειδικά στην έδρα της. Δύσκολο ματς για την πρωτοπόρο Δρέσδη, αφού η Όσναμπρικ παίζει εξαιρετικά και δεν θα ανοιχτεί παρότι παίζει εντός έδρας, σχετικά δίκαιο το σετ, έχει αρκετό Χ το παιχνίδι, όποιος παίζει συστήματα με ισοπαλίες ας το κρατήσει στις σημειώσεις του.

724. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Κατώτερη των προσδοκιών η Άρσεναλ για ακόμη μία φορά, κατάφερε να χάσει από την ελλιπή -και μέτρια φέτος- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ». Στο -5 πλέον από την κορυφή, αν συνεχίσει να είναι ασταθής το όνειρο του τίτλου θα «ξεθωριάσει». Δεν άντεξε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Σουόνσι, ηττήθηκε με 2-1 από την Τότεναμ παρά το γεγονός πως προηγήθηκε, και παραμένει σε δύσκολη θέση. Δεν έχουν πολλά περιθώρια πια οι «κανονιέρηδες», στο 2,08 βρίσκουμε το συνδυασμό άσου & under 3,5 στον Stoiximan(6/8 εντός έδρας νίκες της έχουν έρθει έτσι).

725. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 13 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη παραμένει η Γουέστ Χαμ στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εξαιρετική η δουλειά του Μπίλιτς τη φετινή σεζόν, έχοντας τα «σφυριά» μια ανάσα από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Εξαιρετική όμως και η Τότεναμ η οποία διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα, ίσως το πιο σοβαρό σύνολο της φετινής Πρέμιερ. Αν και δεν πάει το χέρι σε κόντρα των «πετεινών», το σετ αποδόσεων είναι λάθος, κάτι παραπάνω από υπερβολικά μοιάζουν τα τεσσάρια στον άσο. Τη διπλή ευκαιρία του 1Χ προτίμησε ο Betol(1,875/Bet365), ενώ οι Young Gunsπεριμένουν γκολ & θέαμα (over 2,5/2,025) από δύο αναμφισβήτητα καλές ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

726. ΣΤΟΟΥΚ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Στόουκ νίκησε εύκολα με σκορ 2-1 την Άστον Βίλα. Μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» το ματς, σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Αρναούτοβιτς. Πάρα πολύ καιρό έχει να δώσει επίσημη αναμέτρηση η Νιουκάστλ, τελευταίο παιχνίδι ο διασυρμός της από την Τσέλσι με 5-1. Μεσολάβησε μίνι προετοιμασία στην Ισπανία, ενόψει της μάχης που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.Σωστά φαβορί οι «Potters», ανύπαρκτες οι «καρακάξες» μακριά από το Νιουκάστλ, όμως το ισχυρότερο κίνητρο και η αποφόρτιση της ομάδας του MακΚλάρεν, καθιστούν ύπουλο το ματς. Καλύτερα να απέχουμε.

730. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΒΒΣΜΠ

Νοκ-άουτ αγώνας για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας. Μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται στην Ουτρέχτη να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο, αφού απέναντί της θα βρει ερασιτεχνικό σωματείο της τρίτης κατηγορίας. Την Κυριακή πάντως ηττήθηκε από τη Φέγενορντ με 1-2, φάνηκε να είναι σαφώς επηρεασμένη από την πρόκληση που έχει μπροστά της, ωστόσο η συνολική της παρουσία φέτος είναι εξαιρετική, ενώ και στην έδρα της είναι εξαιρετικά αποτελεσματική (7-3-2 εντός). Οι φιλοξενούμενοι όπως προείπαμε αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία, δεν έχουν δικαίωμα ανόδου και φτάνουν πρώτη φορά στην ιστορία τους τόσο μακριά στο θεσμό, εκμεταλλευόμενοι και τις ευνοϊκές κληρώσεις που είχαν ως τώρα. Μετρούν 3-1-2 στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια τους 4-3-5 μακριά από το σπίτι τους στο πρωτάθλημα. Ένα και τίποτα πληρώνει ο άσος, λογικό μας φαίνεται αν αναλογιστούμε τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

729. ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το κύπελλο Ιταλίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν εκ νέου την Κυριακή, με τη Γιουβέντους να επικρατεί με 2-0, ενώ κέρδισε και τον πρώτο ημιτελικό με το καθαρό 3-0 που την στέλνει, εκτός απροόπτου, στον τελικό. Μετράει 11-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις εντός του 2016 και είναι πια το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα μετά από τις συνεχόμενες γκέλες της Νάπολι. Η Ίντερ βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση, 3-3-4 ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή, θα πρέπει να αρκεστεί στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Γιούβε αναμένεται να κάνει διαχείριση του υπέρ της σκορ, η Ίντερ είναι ομάδα με προβλήματα δημιουργίας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα λίγα τέρματα θεωρούμε ότι έχουν καλές πιθανότητες επαλήθευσης, αλλά η τιμή του under 2,5 (1,65/ Stoiximan ) δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

732. ΣΕΛΤΙΚ – ΝΤΑΝΤΙ

Στο 1-1 έμεινε η Σέλτικ στην έδρα της Χάμιλτον, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και άλλες φορές, ενώ της κόστισε και η αποβολή του Μπογιάτα από το πρώτο ημίχρονο. Η Νταντί συμπλήρωσε τρεις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα τέσσερα ματς πρωταθλήματος με το 1-1 απέναντι στην Αμπερντίν, συνεχίζει την προσπάθεια για να πλασαριστεί εντός της εξάδας. Φαβορί του 1,15 η Σέλτικ (11-2-1 εντός), δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον εδώ.

731. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

New Firm ντέρμπι. Από δυο σερί νίκες έρχεται η Νταντί Γιουνάιτεντ, στο τελευταίο (3-0 εκτός της Ρος Κάουντι) πραγματοποίησε μάλιστα μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της. Η Αμπερντίν απέτυχε να κερδίσει στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της (ήττα 1-3 από Ινβερνές, 1-1 με τη Σεντ Τζόνστον όπου ισοφαρίστηκε πάντως με ανύπαρκτο πέναλτι) και είδε τη διαφορά της από τη Σέλτικ να ανοίγει στους έξι βαθμούς, μετρούσε πάντως τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες, πριν την τελευταία της έξοδο, αλλά θα συνεχίσει χωρίς τον αρχισκόρερ Ρούνεϊ (26 συμ./19 γκολ) για τους επόμενους περίπου δυο μήνες. Κοντράρεται το διπλό, λογικό μας φαίνεται αφού η Νταντί Γιουνάιτεντ ανεβάζει στροφές και η Αμπερντίν θα στερηθεί έναν από τους πιο κομβικούς της παίχτες, στα επίπεδα που έχουν διαμορφωθεί τώρα τα σετ δεν βρίσκουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

733. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα δέκα ματς πρωταθλήματος έχει πια η Σεντ Τζόνστον (1-3-6), ενώ και μπροστά στο κοινό της μετρούσε 0-3-2 προτού επικρατήσει με 2-1 της Μάδεργουελ στο τελευταίο. Η Πάτρικ ήταν αήττητη σε τρία (2-1-0) προτού ηττηθεί στην έδρα της Μάδεργουελ με 1-3, βρίσκεται σταθερά στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Για κόντρα είναι αυτή την περίοδο η Σεντ Τζόνστον, δεν μας πείθει όμως τόσο η Πάτρικ γι αυτό και θα μείνουμε μακριά.

728. ΣΙΟΝ – ΖΥΡΙΧΗ

Νοκ-άουτ ημιτελικός για το κύπελλο Ελβετίας. Ξεπέρασε γρήγορα τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ η Σιόν, επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της Λουκέρνης, ελπίζει τώρα να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό στην έδρα της (6-0-4 εντός), εξαιρετική η παράδοση που έχει χτίσει στο θεσμό (έχει 13/13 κερδισμένους τελικού κυπέλλου). Η Ζυρίχη παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρίσκεται μόλις στο +1 από τη γραμμή και μετράει 2-4-5 στις μέχρι στιγμής εξόδους της. Αντίθετες οι πορείες των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, στα ευρωπαϊκά εισιτήρια η Σιόν, η Ζυρίχη έχει μπλέξει σε περιπέτειες και αδυνατεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, με τα δεδομένα αυτά αλλά και τη γενικότερη παρουσία των δυο ομάδων μας φαίνεται τίμιο του 2,02 του άσου στον Stoiximan .

734. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αντίθετα τα συναισθήματα για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, λογικό στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να επικρατεί απογοήτευση, περισσότερο από τον τρόπο που χάθηκε το τρόπαιο. Από την άλλη πλευρά, ικανοποίηση επικρατεί στη Σίτι μετά τον τελικό του «Γουέμπλεϊ», το βάρος τώρα πέφτει στο πρωτάθλημα, κρίσιμο το ματς στο Λίβερπουλ, μιας και έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή. Ένα σκαλοπάτι ανώτεροι ποιοτικά οι «πολίτες», που σε συνδυασμό με την άριστη πια ψυχολογία τους, μπορούν να «πληγώσουν» τους «κόκκινους» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Παίζεται το διπλό Draw No Bet με απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

735. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Σερί τριών διαδοχικών νικών τρέχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας των Σριούσμπερι, Μίντιλαντ και Άρσεναλ, έχοντας στις δύο τελευταίες τους επιτυχίες ως ήρωα το 18χρονο Ράσφορντ, ο οποίος με δύο γκολ σε κάθε ματς ξελάσπωσε το Λουίς Φαν Χάαλ. Ωστόσο, κόντρα στη Γουότφορντ το ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό και η εικόνα των «μπέμπηδων» δεν πείθει πως μπορεί να υπερκεράσει το εμπόδιο σκληροτράχηλων ομάδων. Μία τέτοια διαθέτουν οι νεοφώτιστοι, οι οποίοι με όπλο την καταπληκτική τους άμυνα (πέμπτη καλύτερη στην Πρέμιερ), όχι μόνο εξασφάλισαν την παραμονή, αλλά κρυφοκοιτάζουν και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ικανές για ζημιά στο «Ολντ Τράφορντ» οι «σφήκες», με την αξία να βρίσκεται στο +0,75 ασιατικό διπλό, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2,075 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

737. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται η Λεβάντε, καθώς παραμένει στον πάτο της Πριμέρα και θα πρέπει να παλεύει όλα τα παιχνίδια της, προκειμένου να ελπίζει στην επίτευξη της παραμονής. Ο κακός χαμός επικρατεί στη Ρεάλ μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ατλέτικο, με τον κόσμο να ξεσπά σε αποδοκιμασίες και το Ρονάλντο να προχωρά σε αλαζονικές δηλώσεις, χειροτερεύοντας ακόμα περισσότερο το ήδη κακό κλίμα στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». Σημαντικές απουσίες θα έχουν στα μετόπισθεν οι «μερένχες», οι οποίοι ούτε επί Ζιντάν πείθουν εκτός έδρας, ενώ η ομάδα του Ρουμπί είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει κάποιο γκολ αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό από το ματς. Σε απόδοση 1,93 προσφέρει ο Stoiximanτο συνδυασμόGGκαιover2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

738. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο Γαλλίας. Ήττα εντός των συνόρων μετά από τέσσερις αγωνιστικές για τη Σεντ Ετιέν (2-2-0), φάνηκε κουρασμένη από τα ματς με τη Βασιλεία για το Γιουρόπα Λιγκ και δεν κατάφερε να ανταποκριθεί επιτυχώς στην πρόκληση της Καέν (έχασε με 1-2). Η Παρί γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα την Κυριακή, πιο παθιασμένη η Λυών την κέρδισε με 2-1, δεν της κοστίζει το αποτέλεσμα αυτό παρά μόνο στο γόητρο, αφού η υπόθεση τίτλος έχει ουσιαστικά κριθεί. Το κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα (το βάρος έχει πέσει στο Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά ούτε στους προηγούμενους γύρους αδιαφόρησε. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδό πριν από περίπου ένα μήνα, με την Παρί να επικρατεί με 2-0, αλλά τη Σεντ Ετιέν να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, οι «Στεφανουά» έχουν κακή πρόσφατη παράδοση με 8 συνεχόμενες ήττες ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Αρκετά μπερδεμένο μας φαίνεται, η Σεντ Ετιέν το θέλει σίγουρα αλλά οι δυνάμεις που άφησε το προηγούμενο διάστημα ίσως να παίξουν το ρόλο τους, η Παρί είναι πιο χαλαρή αφού τη νοιάζει κυρίως το ματς με την Τσέλσι σε μια ακριβώς εβδομάδα, καλύτερα να μείνουμε μακριά αφού δεν έχουμε να πιαστούμε από κάπου.

739. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ – ΤΡΟΥΧΙΓΙΑΝΟΣ

Η Δε Στρόνγκεστ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων και με τη βοήθεια της θεάς τύχης πήρε το διπλό με 0-1 στην έδρα της Σάο Πάολο και από την αρχή έβαλε φωτιά στον όμιλο. Τώρα υποδέχεται την Τρουχιγιάνος στα 3.640 μέτρα υψόμετρο και είναι το μεγάλο φαβορί. Η αντίπαλος της είναι φανερά χαμηλότερου επιπέδου και δύσκολα να αντέξει, στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-4 από τη μέτρια τον τελευταίο καιρό Ρίβερ. Ο άσος είναι αρκετά χαμηλά, δίκαιο το -1,5, μετά την έναρξη μπορούμε να πάρουμε κάποια καλύτερη γραμμή.

741. ΠΟΡΤΟ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Πορτογαλίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Τυπική διαδικασία για την Πόρτο η σφράγιση του εισιτηρίου για τον τελικό, το 3-0 που πήρε στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε (δεύτερης κατηγορίας) είναι σκορ πρόκρισης. Αναμένεται ροτέισον από τους «Δράκους», κανένας λόγος ενασχόλησης με τον άσο του 1,15, αν και η προϊστορία υπέρ των γηπεδούχων βγάζει μάτια (21-0-0).

742. ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Η Νασιονάλ ξεκούρασε παίκτες στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το Λιμπερταδόρες, άλλα δεν της βγήκε σε καλό αφού έχασε στην έδρα της Πλάσα Κολόνια, βέβαια και η αποβολή που είχε την επηρέασε. Η Ρίβερ δεν παίζει καλά και αυτό είναι φανερό και στο πρωτάθλημα. Η ανώτερη ομάδα του ζευγαριού που θα έχει και τη δύναμη της έδρας έχει το πλεονέκτημα και ο Kyr_Lim έχει επιλέξει το -0,75 για τους γηπεδούχους στο 1,90.

743. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Η Σαν Λορέντζο έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ουρακάν παρότι προηγήθηκε και λίγο έπειτα η αντίπαλος της έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά στο 94’ ήρθε η ισοφάριση. Στο Λιμπερταδόρες έχασε από την Κίτο με 2-0 εκτός έδρας. Η Τολούκα κέρδισε με αρκετά καλή εμφάνιση την Γκρέμιο με 2-0 στην πρεμιέρα και έδειξε καλά δείγματα, σε αντίθεση με το πρωτάθλημά της που παρουσιάζεται κάκιστη και απογοητεύει. Ο άσος στο 1,70 δεν έχει αξία.

754. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Κορίνθιανς δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε με 1-0 την Κομπρεσάλ στην πρεμιέρα και μπήκε με το δεξί. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν αυτογκόλ, η τύχη στάθηκε με το μέρος των Βραζιλιάνων. Οι οποίοι στο πολιτειακό τους πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά. Η Σάντα Φε έμεινε στο 0-0 στην πρεμιέρα με τη Σέρο Πορτένιο, έδωσε μεγαλύτερη σημασία στην άμυνα της όπως κάνει συνήθως. Περιμένουμε σχετικά κλειστό ματς αλλά το under στο 2 είναι διαβασμένος, ο άσος στο 1,75 δεν είναι κακός.

753. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ

Η Γκρέμιο παρότι έχει στρέψει την προσοχή της κυρίως στο Λιμπερταδόρες έχασε με 0-2 στο Μεξικό από την Τολούκα παρότι για περίπου μία ώρα έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Η Κίτο εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και κέρδισε με 2-0 τη Σαν Λορέντζο και μπήκε με το δεξί στους ομίλους, στο πρωτάθλημα της δεν παίζει καλά και όλων η προσοχή είναι στο Λιμπερταδόρες. Μακριά από το υψόμετρο της δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα η Κίτο, όμως η Γκρέμιο δεν είναι σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας και το 1,50 είναι απλά δίκαιο.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

3017. ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

Σε τρομερή φόρμα η Ούνιξ Καζάν που συμπλήρωσε 21 διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία της ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 2 Δεκεμβρίου στο Γιούροκαπ όπου απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα, προκειμένου να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τη νίκη της στην Πολωνία με 68-72 επί της Ζιελόνα Γκόρα. Στο Καζάν έχασε επίσης μόνο από την Άρη στην παράταση, 7-1 το εντός έδρας ρεκόρ της στην Ευρώπη όπου δέχεται 69,7 πόντους μ.ο. Οι Πολωνοί, που τους είδαμε στην Ευρωλίγκα φέτος, πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν αφού πέρα του Πονίτκα (21π.) δεν είχαν κάποιον άλλον παίκτη να τραβήξει στο σκοράρισμα. Ούτε λόγος για το -13,5, θεωρούμε πάντως πως η Ζιελόνα δύσκολα θα ξεπεράσει το φράγμα των 67 πόντων. Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη στα 4/5 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα δεν πέτυχε πάνω από 66 πόντους. Τα τρία ματς που έδωσε στο Γιούροκαπ δεν αποτελούν τόσο αντιπροσωπευτικό δείγμα αφού καμία εκ των Λούντβιγκσμπουργκ, Ζενίτ και Βενέτσια δεν φημίζεται για τις αμυντικές της ικανότητες. Στο 1,95 βρίσκουμε στον Stoiximan το under 67,5 πόντων των Πολωνών.

3018. ΖΕΝΙΤ - ΝΙΖΝΙ

Εντυπωσιακή η Νίζνι στο πρώτο ματς, σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, ειδικά από τη γραμμή των 6,25 (12/26 τρίποντα), και κάπως έτσι έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά αφού διαφορά 26 πόντων (102-76) δύσκολα καλύπτεται σε τέτοιο επίπεδο. Μοναδική ελπίδα της Ζενίτ να βρεθεί στην ίδια δαιμονισμένη κατάσταση με την αντίπαλο της και να σκοράρει πάνω από το μέσο όρο της που είναι ήδη υψηλός. Πιο συγκεκριμένα η Ζενίτ πετυχαίνει εντός έδρας 88,1 πόντους μ.ο. στην VTB και 81,3 πόντους μ.ο. στο Γιούροκαπ. Μονόδρομο αποτελεί το over 168,5 ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι άκρως παραγωγικές και παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Βέβαια το όριο τώρα στον επαναληπτικό είναι αρκετά ψηλότερο από την πρώτη τους αναμέτρηση (160,5). Πάντως και στην πρώτη τους φετινή αναμέτρηση για την VTB είδαμε επίσης παραγωγικό ματς με 172 πόντους.

3019. ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ – ΜΠΑΝΒΙΤ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Αρμάνι Μιλάνο, που πρόσφατα στέφθηκε κυπελλούχος Ιταλίας, πέρασε νικηφόρα και από την Τουρκία με τη Μπάνβιτ (69-72) στο πρώτο ματς του Top-16 στο Γιούροκαπ. Μίλησε στα δύσκολα ο Σιμόν που σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του πετυχαίνοντας 7 πόντους στο τελευταίο 2λεπτο του αγώνα. Πολύ καλός και ο Σάντερς (19π.) που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και στο κύπελλο. Το Σάββατο έκανε ένα καλό ζέσταμα (85-101 τη Βίρτους Μπολόνια) ενόψει της ρεβάνς στην οποία θα στερηθεί πάλι τους Τζένκινς (6,5 πόντοι μ.ο.) και Τζεντίλε (13 πόντοι μ.ο.). Η Μπάνβιτ δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Τουρκίας, έχασε το πρώτο ματς στο Γιούροκαπ ενώ το Σάββατο ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας την 3η συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ δύσκολο το έργο της στην Ιταλία αφού ανέκαθεν στηρίζονταν στη δύναμη της έδρας της. Το χάντικαπ στο -9,5 δεν μας αφήνει περιθώριο να ασχοληθούμε περαιτέρω για μία ομάδα πάντως που στο Γιούροκαπ εντός έδρας έκανε το 3/3 και με μεγάλες διαφορές (+39 τον Άρη, +8 τη Νέπτουνας και +13 την Άλμπα).

3020. ΡΕΑΛ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη ψυχολογία η Ρεάλ, μετά την κατάκτηση του Κόπα Ντελ Ρέι λύγισε με ψυχοφθόρο τρόπο την αντίσταση της Βαλένθια και με νίκη στο ερχόμενο ματς κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης από τον «όμιλο του θανάτου». Στον αντίποδα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προβλημάτισε ιδιαίτερα στην πρόσφατη ήττα κόντρα στην Κουμπάν, ενώ δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως οι δύο ήττες που έχει κάνει στο «Top-16» ήταν μακριά από τη Μόσχα. Θεωρούμε πως οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι θα καταφέρουν έστω και με δυσκολία να κάμψουν την αντίσταση της πάντα ισχυρής πλην ασταθούς εκτός έδρας ΤΣΣΚΑ, επιλογή η οποία πληρώνει 2,00 στον Stoiximan και μπήκε στο πινακάκι των Daggers . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

3021. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΛΙΜΟΖ

Με κεκτημένη ταχύτητα, από το Κόπα Ντελ Ρέι όπου έκλεψε τις εντυπώσεις χάνοντας δύσκολα στον τελικό από τη Ρεάλ και αφού νωρίτερα είχε αποκλείσει Μπιλμπάο και Βαλένθια, η Γκραν Κανάρια πήρε ανέλπιστα εύκολα τη νίκη μέσα στη Γαλλία. Στη Λας Πάλμας είναι πανίσχυρη έχοντας 16-3 ρεκόρ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και μοναδικές ήττες από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στην ACB αλλά και από το Στρασβούργο στο Γιούροκαπ. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση δε, από το 2011 και μετά έχει συνολικό απολογισμό 23-2 στο γήπεδο της. Κατώτερη των περιστάσεων στάθηκε η Λιμόζ που μπορεί να κέρδισε την πρωτοπόρο της ACB, Βαλένθια -δύο φορές μάλιστα- αλλά στο πιο σημαντικό της ραντεβού τα θαλάσσωσε. Έχει κριθεί η πρόκριση αφού μόνο με θαύμα η φορμαρισμένη Γκραν Κανάρια (11-2 ρεκόρ στα 13 τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης) θα χάσει μπροστά στον κόσμο της με 18+ πόντους διαφορά. Περιμένουμε και δεύτερη επικράτηση των Ισπανών αλλά με το -7,5 δεν πρόκειται να ασχοληθούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ