ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (25/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

2751. ΑΣΤΑΝΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Καθόλου εύκολη αποστολή δεν πρόκειται να έχει στο Καζακστάν η Μπενφίκα που πηγαίνει με την ψυχολογία στα τάρταρα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που εξελίσσεται σε κακό της δαίμονα. Η Αστάνα είναι μαχητική και δυσκολοκατάβλητη στο γήπεδο της όπου κράτησε στο μηδέν και τσίμπησε τον βαθμό και με την Ατλέτικο. Οι Πορτογάλοι υπερτερούν πάντως ποιοτικά αλλά η μοναδική στήριξη που μπορούμε να τους δώσουμε είναι με τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με την απαραίτητη κάλυψη στην ισοπαλία (1-1) που δίνουν συνδυαστικά μία απόδοση της τάξης του 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2766. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Χωρίς να βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η ΤΣΣΚΑ, υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οριακή ακόμα η κατάσταση στο γκρουπ, σε λίγο πιο δύσκολη θέση οι Ρώσοι. Σταθερά δέχεται γκολ στα ευρωπαϊκά της ματς στη η ΤΣΣΚΑ, έξι γκολ έριξε η Βόλφσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα το ΣΚ που μας πέρασε, η οποία όμως εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμική της. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στα γκολ, 1,85 πληρώνει το ασιατικό οver 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2772. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Λιγκ Καπ Γαλλίας, νοκ-άουτ ματς με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Το παιχνίδι ήταν να γίνει στις 28/10, αλλά διακόπηκε στο 50ο λεπτό λόγω καταιγίδας και ενώ μέχρι τότε το σκορ ήταν διαμορφωμένο σε 2-2 και τώρα θα γίνει από την αρχή. Έχει πάρει μπρος για τα καλά η Γκαζελέκ, πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της Κορσικής με 2-1 της Μπαστιά, σε ένα ματς που έγινε τελικά την Κυριακή αντί για το Σάββατο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο (λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε σε πρώτη φάση). Η Γκινγκάμπ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα χάρη στο 2-0 επί της Τουλούζ και βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική τροχιά, αφού στα πιο πρόσφατα δέκα έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές (4-4-2). Σε καλή κατάσταση αμφότερες, ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα δείχνει το παιχνίδι, αν και ο – έστω και ελαφρύς – φαβοριτισμός των γηπεδούχων, μας κάνει να κρυφοκοιτάμε προς τα δεξιά.

2773. ΣΤΑΡΤ – ΓΙΕΡΒ

Επαναληπτικός αγώνας των μπαράζ ανόδου στην πρώτη κατηγορία, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Με 1-1 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων, με τη Γιέρβ να είναι σε γενικές γραμμές ανώτερη, αλλά να κατορθώνει να ισοφαρίσει μόλις λίγα λεπτά πριν από το φινάλε. Έχει επιδείξει χαρακτήρα στα ματς των πλέι-οφ ως τώρα, πέρασε τις Χοντ και Κρίστιανσουντ με γκολ στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών και δείχνει να πιστεύει ότι μπορεί να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη. Η Σταρτ επέκτεινε το σερί της χωρίς νίκη στα 16 ματς (0-4-12), με την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα να καταγράφεται στις 4 Ιουλίου! Δεν χωράνε προγνωστικά σε τέτοιες αναμετρήσεις, η Σταρτ έχει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ και μπορεί να πάει για δυο αποτελέσματα, πολύ αμφίρροπη το παιχνίδι στα μάτια μας, γι αυτό και θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση.

2783. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Ήττα για τη Μπόρχαμ στην έδρα της Όλτρινχαμ με 0-1, πλασματικό το αποτέλεσμα αφού σπατάλησε πολλές ευκαιρείς (μεταξύ άλλων είχε και δυο δοκάρια) προκειμένου να φύγει με τους βαθμούς της νίκης. Η Λίνκολν έρχεται από τρεις σερί νίκες, απόλυτη κυρίαρχος στο πιο πρόσφατο 3-1 στο γήπεδό της Τορκί, έχει πλέον συμπληρώσει πέντε νίκες στις τελευταίες έξι εξόδους της. Στη μέση το σετ, η αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων μας στρέφει προς το 2 DNB.

2780. ΜΑΛΜΕ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει η Παρί, αν επικρατήσει της Μάλμε στη Σουηδία. Οι Σουηδοί έχουν πολύ δύσκολο έργο πλέον, υστερούν στην ισοβαθμία με τη Σαχτάρ και θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα είτε τώρα, είτε στο «Μπερναμπέου». Στατιστικό που δε σηκώνει αμφισβήτηση τα 15 συνεχόμενα NG της Μάλμε στη -δυνατή- έδρα της (6-2-3), στην οποία όμως με αντιπάλους «θηρία», παραδίνεται χωρίς καν να σκοράρει (0-2 ηττήθηκε από Ρεάλ φέτος, με το ίδιο σκορ από Γιούβε και Ατλέτικο πέρσι). Παίζεται άνετα το αγαπημένο NG των Σουηδών, προφανώς με το σκεπτικό πως δεν θα σκοράρουν (1,70/ Stoiximan), όπως και το συνδυαστικό ΝG & under 3,5 στο 2,12 της ίδιας εταιρείας (μάξιμουμ τρία γκολείχανμόλις τα 2/15 NG που προαναφέραμε), εναλλακτική επιλογή το διπλό & under 3,5 σε παρόμοια απόδοση (2,08). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2782. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μέσα σε ένα 90λεπτο η Ρεάλ γκρέμισε ολοσχερώς την εικόνα που έχτιζε όλο το προηγούμενο διάστημα, κυρίως στα μετόπισθεν όπου εμφανίζονταν πολύ συμπαγής. Στην Ουκρανία ταξιδεύει με τσακισμένο το ηθικό μετά τη συντριβή από τη Μπαρτσελόνα αλλά και με δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα (Ράμος, Μαρσέλο). Μια από τα ίδια και για τη Σαχτάρ όσον αφορά τις απώλειες στην άμυνα αφού θα στερηθεί δύο από τους καλύτερους αμυντικούς της (Σρνα, Κούτσερ). Δεν περιμένουμε τους Ουκρανούς να παίξουν με σκοπιμότητα, άλλωστε στα πέντε τελευταία εμφανίζονται ιδιαίτερα παραγωγικοί με 22 γκολ ενεργητικό. Χαμηλό τοover2,5 στο 1,60, καλύτερη περίπτωση δείχνει ο συνδυασμός GG&over2,5στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2781. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Όλα ανοιχτά στον 2ο όμιλο, με τις τέσσερις ομάδες του γκρουπ να βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών μεταξύ τους και τον κάθε πόντο να μετράει στην προσπάθεια για πρόκριση τους «16». Με νίκη η Γιουνάιτεντ κλειδώνει το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ, αλλά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει (ειδικά στην επίθεση) δένουν τα χέρια του Φαν Χάαλ, η Αϊντχόφεν θα επιδιώξει να μην ηττηθεί ώστε να παίξει τα ρέστα της την τελευταία αγωνιστική υποδεχόμενη την ΤΣΣΚΑ. Θεωρούμε ότι οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με πρωταρχικό στόχο την αποφυγή της ήττας, δεν περιμένουμε να δούμε πολλά ρίσκα από τους δυο προπονητές, γι αυτό και θα προτιμήσουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ το under 2,5 στο 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2777. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Ένα βαθμό χρειάζεται κόντρα στη Γαλατά η Ατλέτικο, όμως είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσει τη νίκη, ώστε να διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου στη Λισαβόνα. Η ομάδα του Σιμεόνε κερδίζει οριακά και με όπλο την άμυνα όλα της τα παιχνίδια, ενώ η Γαλατά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κατά τη φετινή σεζόν, ενώ θα στερηθεί και των υπηρεσιών του βασικού της επιθετικού Μπουράκ Γιλμάζ. Δύσκολα θα δούμε τους Τούρκους να παίρνουν αποτέλεσμα στη Μαδρίτη, όμως ο άσος είναι πολύ χαμηλός. Προτιμότερη επιλογή τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1, που επιβεβαιώθηκαν στις 8/10 νίκες των «ροχιμπλάνκος» και δίνουν συνδυαστικά απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2778. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Γιουβέντους δεν πραγματοποιεί εκθαμβωτικές εμφανίσεις, αλλά καταφέρνει να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, κυρίως χάρη στην αμυντική της λειτουργία και την ποιότητα των παικτών της στο δημιουργικό κομμάτι. Η Μάντσεστερ Σίτυ μετά την ηχηρή σφαλιάρα από τη Λίβερπουλ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, αλλά ταξιδεύει στην Ιταλία με αρκετά προβλήματα απουσιών και χωρίς το κίνητρο της πρόκρισης, αφού αυτή την έχει εξασφαλίσει, παλεύοντας πλέον για την πρωτιά του ομίλου. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι θέλουν τη νίκη ώστε να σφραγίσουν το εισιτήριο για τη φάση των «16» και στην απόρθητη εδώ και 15 ευρωπαϊκά ματς έδρα τους μπορούν να κάμψουν την αντίσταση των «πολιτών». Στο 1,925 αποτελεί επιλογή ο -0,25 ασιατικός άσος τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2779. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Με τελικό μοιάζει το παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη για την Γκλάντμπαχ, καθώς σε περίπτωση ήττας θα χαθεί κάθε ελπίδα για την τρίτη θέση. Σε εξαιρετική κατάσταση τα «πουλάρια» με τον Αντρέ Σούμπερτ στον πάγκο, την ώρα που οι Ανδαλουσιανοί πραγματοποιούν μία μετριότατη σεζόν και αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα μακριά από το «Σάντσες Πιθχουάν». Η φόρμα των Γερμανών και το εκτός έδρας ρεκόρ των Ισπανών, μας οδηγούν στον άσο σε απόδοση 2,40 στον Stoiximan , ενώ για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορεί να προτιμηθεί ο άσοςDNBστο 1,73 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2792. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το κύπελλο Χιλής, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό έχει αποκτήσει η Κόλο Κόλο, χάρη στο 2-1 της πρώτης αναμέτρησης, της αρκεί να μην χάσει για να διεκδικήσει το τρόπαιο. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε καθαρά στην έδρα της Παλεστίνο με 0-2, διατηρήθηκε ωστόσο στην κορυφή της βαθμολογίας, δυο στροφές πριν από το φινάλε, μιας και οι διώκτες της απέτυχαν επίσης να κερδίσουν. Η Εσπανιόλα πέρασε από την έδρα των Γουόντερερς την Κυριακή με 2-1 και πλασαρίστηκε εντός της πρώτης πεντάδας, δείχνει να ανεβάζει στροφές στο κλείσιμο της σεζόν. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό της Κόλο Κόλο, το 2,00 στο διπλό για μια ομάδα που της αρκεί και η ισοπαλία μας αφήνει αδιάφορους, ή κόντρα ή πάσο οι μόνες επιλογές που μπορούν να σταθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2795. ΣΑΝΤΟΣ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Πρώτος τελικός του Κυπέλλου Βραζιλίας, διπλά ματς, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν πέναλτι χωρίς παράταση. Έχασε από την Κοριτίμπα η Σάντος την προηγούμενη αγωνιστική, παρατάσσοντας αναπληρωματικούς. Δείχνει ότι ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι το κύπελλο και όχι το πρωτάθλημα. Στο 1-1 έμεινε η Παλμέιρας με την Κρουζέιρο χρησιμοποιώντας αρκετούς αναπληρωματικούς. Η Σάντος είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει το προβάδισμα.

2793. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση έπειτα από το 1-1 της Παραγουάης. Μάχη σε όλα τα μέτωπα δίνει η Σάντα Φε, απώλεσε το κύπελλο από τη Τζούνιορ (ήττα 0-2 εκτός, νίκη 1-0 εντός), στο πρωτάθλημα παρά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από τη Μιγιονάριος, εξασφάλισε μια θέση εντός της οχτάδας και τώρα ακολουθεί το πιο κρίσιμο ραντεβού της χρονιάς, με έπαθλο την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης. Είναι αποτελεσματική στο γήπεδό της φέτος, μετράει συνολικά 11-6-1 σε όλες τις διοργανώσεις, αφού εκμεταλλεύεται τον παράγοντα του υψομέτρου. Η Λουκένιο έρχεται από θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα καθώς με το 2-0 επί της Ρούμπιο Νιου εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή της στο επερχόμενο Σουνταμερικάνα. Έχει επικεντρωθεί στην προσπάθειά της για να συμμετάσχει στον τελικό της τρέχουσας διοργάνωσης, αν τα καταφέρει θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου σε διεθνείς διοργανώσεις. Η Σάντα Φε έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και εμπειρίας, αλλά σε ματς τέτοιας σημασίας αποδόσεις που μετά βίας φτάνουν το 1,40 απορρίπτονται χωρίς δεύτερη σκέψη, η κρισιμότητα του αγώνα μας προδιαθέτει για ένα ματς που θα έχει λίγα τέρματα

2619. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΛΕΟΝ

Πλέι-οφ τίτλου για τη Μεξικάνικη λίγκα, διπλά ματς ανάμεσα στις πρώτες οκτώ ομάδες, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας προκρίνεται η ομάδα που τερμάτισε στην υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα. Στην έκτη θέση τερμάτισε η Κλαμπ Αμέρικα, στο τελευταίο ματς έμεινε στο 1-1 με την Πούμας, παρότι έπαιξε καλά και προηγήθηκε. Η Λεόν τερμάτισε στην τρίτη θέση κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Ντοράδος στο τελευταίο παιχνίδι, χωρίς μεγάλη δυσκολία. Βρίσκουμε μεγάλο το +0,75 για τη Λεόν στο 1,80, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

2620. ΤΙΓΚΡΕΣ - TΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

Ομάδες που δεν τους χωρίζουν πολλά ως ποιότητα, όμως η έδρα της Τίγκρες της δίνει τον πρώτο λόγο, στην κανονική περίοδο στο ίδιο γήπεδο το τελικό σκορ ήταν 4-1. Αλλά το συγκεκριμένο προβάδισμα ισορροπείται από τη φόρμα της Τσιάπας (4-0-0). Θεωρούμε μεγάλο το άνοιγμα των τιμών, το +1 της Τσιάπας έχει αξία.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

3327. ΟΥΝΙΞ – ΜΠΑΝΒΙΤ

Δύσκολη νίκη η Ούνιξ στην VTB Λίγκα επί της Κίμκι, ομάδας Ευρωλίγκα, με 82-78 σε ένα ματς που πήγε πόντο πόντο από το 1ο λεπτό. Επόμενος αντίπαλος η Μπάνβιτ με τους Ρώσους να θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση πρόκριση στο TOP-16 χωρίς να πρέπει να ασχοληθούν πιο σοβαρά με τα δύσκολα ματς σε Άρη και Τράμπζο στο φινάλε. Η Μπάνβιτ ξέρει ότι βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και πρέπει να παλέψει κάθε ματς για το καλύτερο δυνατό ωστόσο με τα δύο επόμενα ματς στο γήπεδό της κόντρα σε Στεάουα και Τράμπζο γνωρίζει πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά πιο πάνω από τις δυνατότητές της. Το -6,5 είναι απρόσμενα χαμηλό και θα το στηρίξουμε.

3328. ΑΦΤΟΝΤΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Δύσκολο ματς για πρόβλεψη καθώς και οι δύο έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Η Άφτοντορ έβγαλε μεγάλο διπλό στη Ζενίτ για τη Λίγκα VTB αλλά στο Eurocup έχασε με 83-79 στην αδύναμη αλλά και φορμαρισμένη τελευταία Ζολνόκι. Η Μπεσίκτας όπως και όλες οι Τουρκικές ομάδες έχει τις μέρες της, μπορεί να κερδίσει με 79-73 την Εφές και μετά να χάσει δύο κολλητά ματς από Λιέτουβος εντός με 100άρα και Γκαζιάντεπ (80-78) για το πρωτάθλημα. Διέξοδος το over καθώς η Άφτοντορ μετράει 6/6 over στο Eurocup ενώ η Μπεσίκτας έχει ήδη αρπάξει δύο 100άρες στον θεσμό (Άφτοντορ στο πρώτο ματς με 79-103 και ήττα με 92-103 στο πιο πρόσφατο από τη Λιέτουβος).

****. ΑΕΚ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Με τη διάλυση της Κράσνι η ΑΕΚ ουσιαστικά μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της εντός ΤΟΠ-32 καθώς έχει ρεκόρ 4-2, δύο νίκες παραπάνω από τη Χάποελ την οποία έχει κερδίσει και στο πρώτο ματς με 75-74. Οι κίτρινοι μετρούν 4 σερί ευρωπαϊκές νίκες ενώ έχουν ξεκινήσει και με το απόλυτο στην Α1 έχοντας 7/7. Η Γαλατά φυσικά και είναι μία υπολογίσιμη ομάδα όμως εδώ και καιρό παίζει με τη φωτιά, μπορεί να κέρδισε την Νταρουσάφακα εκτός έδρας με 76-83 στο πρωτάθλημα αλλά στα δύο προηγούμενα ματς του Eurocup μέσα στην Πόλη έκανε χαβαλέ με Νίζνι και Νεπτούνας και αφού τη γλίτωσε με απίθανο τρόπο στο πρώτο ματς έχασε καθαρά το δεύτερο με 76-82. Η σοβαρή ΑΕΚ θα ελέγξει το ρυθμό της αναμέτρησης και ο καθαρός άσος του 1,90 αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία καθώς αφενός το γήπεδο θα είναι γεμάτο και αφετέρου όλοι θέλουν να απαντήσουν και για την βαριά ήττα στο πρώτο ματς με 89-65.

3330. ΝΙΖΝΙ – ΒΟΛΒΟΓΡΑΝΤ

Διαλύθηκε η Κράσνι, ο Τόνι Μίτσελ αποτελεί παρελθόν, ο DJ Κούπερ ήδη υπέγραψε στην ΑΕΚ, ο Τζ. Τζόνσον και ο Τζόρνταν Χάμιλτον πήραν σειρά με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να έχουν αποστολή 8 ατόμων με μικρούς παίκτες και τον τρελό παίκτη-πρόεδρο. Η απλά σοβαρή Νίζνι αναμένεται να κάνει τρελό πάρτι σε ένα ματς που άνετα η διαφορά πάει στους 50 πόντους. Ο ΟΠΑΠ και πάλι έκανε το λάθος ανοίγοντας το ματς στο -9,5 αλλά κλειδώνοντας το άμεσα. Οι υπόλοιποι άνοιξαν στο -22,5 και συνεχώς ανεβαίνουν, καλύτερη επιλογή πλέον στο παιχνίδι το over πόντων της Νίζνι σε όρια 91-93,5.

3329. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Έχασε τα δύο κολλητά εκτός έδρας ματς σε Ούνιξ και Άρη η Τράμπζο και πλέον με ρεκόρ 3-3 δεν έχει κανένα περιθώριο γκέλας κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου ειδικά όταν ακολουθούν δύο τρομερά δύσκολα εκτός έδρας ματς σε Μπούντουσνοστ και Μπάνβιτ. Καλοί χρυσοί οι Ρουμάνοι που έκαναν το καθήκον τους κερδίζοντας Τράμπζο και Μπούντου μέσα στο γήπεδο τους για να έχουν και θετικές μνήμες από τη φετινή διοργάνωση ωστόσο όποτε ταξιδεύουν εκτός Ρουμανίας χάνουν καθαρά (-26 σε Ούνιξ, -19 στο ημίχρονο στον Άρη πριν οι κίτρινοι υποκύψουν στην κούραση και κερδίσουν οριακά με 70-66). Άσος με -12,5, θα προτιμήσουμε το over 81,5 της Τράμπζο περιμένοντας μία πειστική εμφάνιση.

3332. ΠΑΟΚ – ΖΕΝΙΤ

Νοσοκομείο όλη την εβδομάδα ο ΠΑΟΚ έχοντας 8 παίκτες με γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό να αναβληθεί. Τη Δευτέρα προπονήθηκαν οι 7/8 ενώ την Τρίτη επέστρεψε και το τελευταίο θύμα, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, με αποτέλεσμα πλέον ο Μαρκόπουλος να έχει μία πλήρη αποστολή διαθέσιμη. Σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος προέρχεται από τρεις σερί νίκες μετά την άφιξη Σχορτσιανίτη όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα στον όμιλό του με τρεις ομάδες (ΠΑΟΚ, Ζολνόκι, Λιέτουβος) να ισοβαθμούν με ρεκόρ 2-4 και τη Μπεσίκτας να έχει μία νίκη περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ καίγεται για τη νίκη καθώς στη συνέχεια έχει δύσκολο ντέρμπι στην Τουρκία και κλείνει παίζοντας με τις δύο ισχυρές Άφτοντορ και Λιέτουβος. Η Ζενίτ είναι πολύ πιο άνετη παρά το γεγονός ότι έχασε με 81-88 εντός από την Άφτοντορ, περισσότερο ασχολείται με το μεγάλο ντέρμπι της VTB κόντρα στην ΤΣΣΚΑ σε 4 μέρες παρά με το συγκεκριμένο της Θεσσαλονίκης. Καθαρά και μόνο επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί θα πάμε με τον άσο του 2,88 και το πιο ασφαλές χάντικαπ του +5,5.

3331. ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ – ΖΟΛΝΟΚΙ

Η Λιέτουβος έχει ήδη 3/3 ήττες μέσα στο γήπεδό της σε αυτόν τον απίθανο όμιλο, σίγουρα η Ζολνόκι είναι αρκετά φορμαρισμένη μετρώντας 5 σερί νίκες εντός και εκτός συνόρων και μάλιστα προέρχεται από την τρομερή νίκη ανατροπή επί του ΠΑΟΚ με 78-69 και επιμέρους 4η περίοδο 37-14 διπλασιάζοντας τις νίκες της μετά το 83-79 επί της Άφτοντορ. Εκτός έδρας πάντως δεν σκίζει μέχρι τώρα ενώ και η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη. Δεν γίνεται η Λιέτουβος να χάσει και αυτό το ματς αλλά το -9,5 είναι αρκετά πονηρό χάντικαπ.

3333. ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ – ΑΡΗΣ

Πήρε σπουδαία νίκη ο Άρης στο τελευταίο ματς κόντρα στην Τράμπζο καθώς έτσι όπως διαμορφώνεται ο όμιλο σε περίπτωση ήττας κινδύνευε ακόμη και με αποκλεισμό από την επόμενη φάση. Τώρα στρογγυλοκάθεται στην κορυφή με την Ούνιξ έχοντας ρεκόρ 4-2 και η μοναδική ομάδα που πραγματικά καίγεται στο ματς είναι η Μπούντου που έχει πέσει στην ουρά με 2-4 αλλά έχει σε απόσταση μίας νίκης 3 ομάδες και έχει τα 3/4 εναπομείναντα ματς στο γήπεδό της. Διαβασμένοι πολύ οι μπουκ εδώ όσον αφορά τα κίνητρα δίνουν στο -5,5 τους γηπεδούχους σε ένα αρκετά τσιμπημένο χάντικαπ καθώς ο Άρης διαθέτει ποιοτικότερη ομάδα και είχε κερδίσει και υπεράνετα στο πρώτο ματς (ένα σκορ βέβαια που του δίνει τη δυνατότητα μιας απλής ήττας στο συγκεκριμένο παιχνίδι).

3334. ΟΥΛΜ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Έσπασε το ρόδι η Σαρλερουά επικρατώντας με 80-69 της Σαραγόσα και διατήρησε έτσι τις ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης που έχει για το ΤΟΠ-32. Ουσιαστικά οι μοναδικές ομάδες που κυνηγά είναι η Ουλμ και η Βενέτσια (αμφότερες με ρεκόρ 3-3), τη Βενέτσια την υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδό της και δεδομένου ότι έχει χάσει μόλις 73-69 στο πρώτο ματς έχει ρεαλιστικότερες ελπίδες να θέλει να πιάσει εκείνη σε σχέση με τους Γερμανούς. Σε κάθε περίπτωση η Ουλμ δεν σκίζει το τελευταίο διάστημα έχοντας 7/9 ήττες σε Γερμανία και Eurocup και το 95-67 επί της Γκέτινγκεν δεν ρίχνει στάχτη στα μάτια μας καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι τραγικοί φέτος. Αν έπρεπε να μπλέξουμε οπωσδήποτε με αυτό το ματς θα ρισκάραμε στο +8,5 των φιλοξενούμενων.

3335. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Εξ' αναβολής παιχνίδι από την Μπουντεσλίγκα, η Μπράουν μετράει δύο σερί νίκες κόντρα σε Κράιλσχαϊμ και Γκίσεν, δύο αδύναμες ομάδες τις οποίες πάντως κράτησε σχετικά χαμηλά στο σκορ (80 και 68 αντίστοιχα). Η Βούρτσμπουργκ κάνει τη σεζόν της ζωής της προερχόμενη από 3 σερί νίκες και μάλιστα με καλές εμφανίσεις κόντρα σε Μπέιρουθ, Μπρέμερ και Τούμπινγκεν σκοράροντας 84,3 πόντους μέσο όρο και έχοντας ξεκινήσει τη χρονιά με ρεκόρ 7-1, ασύλληπτο για μία ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στη Β εθνική. Δίκαια μοιρασμένες οι αποδόσεις, κάποια στιγμή η νεοφώτιστη θα χάσει και θα αρχίσει η εξισορρόπηση του ρεκόρ της αλλά κανείς δεν μας λέει ότι αυτό θα συμβεί σε αυτό το ματς. Πάσο.

3336. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΤΡΕΝΤΟ

Kρισιμότατο ματς όπως και όλα στον όμιλο αυτό καθώς όλες οι ομάδες βρίσκονται σε απόσταση μίας νίκης. 6 σερί νίκες η Όλντενμπουργκ σε Γερμανία και Eurocup, σίγουρα σε καλό μομέντουμ κόντρα σε μία άκρως επικίνδυνη Τρέντο που τελευταία αποδεικνύει ότι αν θέλει μπορεί να παίξει και καλή άμυνα κερδίζοντας με 89-63 την Βαρέζε και 90-77 την Ολίμπια. Πολύ σημαντικό και το σκορ του πρώτου ματς με την Τρέντο να κερδίζει με 80-69 και τη Γερμανική ομάδα ουσιαστικά να έχει διπλό στόχο στο ματς, νίκη και κάλυψη διαφοράς. Το Τρέντο δεν θα πει όχι στη νίκη αλλά ρεαλιστικά αυτό που θέλει είναι να κρατήσει από κάτω την Όλντε και το -4,5 απέχει αρκετά από το σχετικό όριο για να μην αποτελέσει μία από τις βασικές μας στοιχηματικές επιλογές.

3337. ΝΑΝΣΙ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Τελευταίο χαρτί της Νανσί (1-5) καθώς η Βενέτσια (3-3) είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να πει ότι κυνηγά για πρόκριση στο ΤΟΠ-32. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση έχοντας ρεκόρ 1-7 στη Γαλλία οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα από το κυνήγι ενός θαύματος πρόκρισης στο ΤΟΠ-16. Η Βενέτσια έχασε εύκολα στο Μιλάνο με 87-65 και πλέον μετράει τρεις σερί εκτός έδρας ήττες, κάτι που μετατρέπει το +2,5 των Ιταλών σε αρκετά ρισκαδόρικο.

3338. ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ – ΑΛΜΠΑ

Έσπασε το ρόδι η Εμίλια κερδίζοντας επιτέλους μετά από 4 ήττες με 69-65 το Τρέντο σε ένα απρόσμενα χαμηλό σκορ. Παρόλο που οι πρώτες 4 θέσεις του ομίλου είναι μπερδεμένες η υπόθεση πρόκριση δεν δείχνει να αποτελεί δύσκολη υπόθεση καθώς οι Λε Μαν, Μπρίντιζι είναι εμφανώς πίσω βαθμολογικά (1-5). Η Εμίλια έχει λίγο μεγαλύτερο κίνητρο καθώς είναι μία νίκη πίσω αλλά η Άλμπα προέρχεται από δύο κολλητές ήττες από Όλντενμπουργκ και Λούντβι (οι μοναδικές ομάδες που την έχουν κερδίσει φέτος) και σίγουρα θα ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Σε αποδόσεις outsider (+3,5) η αξία είναι με τους Γερμανούς.

3339. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΟΝΝΗ

Χαμός στον συγκεκριμένο όμιλο με όλες τις ομάδες να έχουν ελπίδες πρόκρισης εκτός από την ντεφορμέ Βόννη που έχει κολλήσει στην ουρά με ρεκόρ 2-6 και έχει περισσότερες σκοτούρες στη Γερμανία μετρώντας 3 σερί ήττες για να κάτσει να σκάσει παλεύοντας να γυρίσει τούμπα μία όπως φαίνεται χαμένη υπόθεση στην Ευρώπη. Οι Βάσκοι μετρούν 3/4 νίκες στα τελευταία παιχνίδια τους και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα σε Τρέντο, Ναντέρ και Σεβίλλη ενώ στο άλλο έφτασαν μία ανάσα (και δύο παρατάσεις) από το να γίνουν η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος τη Βαλένθια. Πολλά με λίγα το ματς και το -12,5 εκτός από αντιπροσωπευτικό της διαφοράς στη φόρμα τους είναι και πολύ πιθανό. Από κοντά και το over 85,5 των γηπεδούχων.

3340. ΛΕ ΜΑΝ – ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

Η χτεσινή νίκη της Λούντβι επί της Γκραν Κανάρια ουσιαστικά τις στέλνει χεράκι χεράκι στην επόμενη φάση, η Άλμπα δεν πρόκειται να μείνει εκτός άρα οι δύο τους θα πρέπει να δώσουν τεράστια μάχη για να πετάξουν έξω τη Ρέτζιο Εμίλια. Με ρεκόρ 1-5 αμφότερες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί καθώς μόνο η νικήτρια θα έχει ζωντανές ελπίδες πρόκρισης. Η Μπρίντιζι δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση έχοντας κερδίσει την Εμίλια με 87-81 αλλά και έχοντας δύο κακές ήττες σε Πέζαρο και Αβελίνο, δύο ομάδες σαφώς κατώτερης δυναμικότητας, σε σχέση με τη Λε Μαν που εδώ και καιρό ασχολείται περισσότερο με την καλή εικόνα της στη Γαλλία. Τεράστιο το -8,5 για δύο ομάδες που δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές, η απόδοση ανέβηκε από το +2,5 καθώς οι Ιταλοί ταξίδεψαν χωρίς δύο Αμερικάνους οπότε και το προσπερνάμε άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ