ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

1607. ΣΚΩΤΙΑ U19 - ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19

Τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημαU19, προκρίνονται οι δυο πρώτοι από τον κάθε όμιλο και ο καλύτερος τρίτος των 13 γκρουπ (μετράνε τα αποτελέσματα μόνο με τον πρώτο και το δεύτερο του κάθε ομίλου).Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, η Ιρλανδία ευνοείται, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, στη μεταξύ τους ισοβαθμία και επομένως θα παίξει για δυο αποτελέσματα, ενώ η Σκωτία θέλει μόνο νίκη για να προχωρήσει στηνEliteRound. Εξαιρετικά αμφίρροπη μας μοιάζει η εν λόγω αναμέτρηση, δεν θα πάρουμε θέση.

1606. ΛΕΤΟΝΙΑ U19 - ΣΛΟΒΕΝΙΑ U19

Δεν μπορεί να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου η Λετονία, οι δυο ήττες από Σκωτία και Ιρλανδία την έχουν ήδη αφήσει εκτός συνέχειας. Σίγουρα πρώτη η Σλοβενία χάρη στο 2/2 που πέτυχε στις δυο πρώτες αγωνιστικές, διαδικαστικού χαρακτήρα το ματς, πιθανόν να πάει ψηλά το σκορ.

1622. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΣΟΖΝΙΤΣΕ

Με το 1-2 του πρώτου αγώνα έχει πάρει σαφές προβάδισμα η Λέγκια, παρότι και να μην είχε κερδίσει πάλι θα ήταν το τεράστιο φαβορί του ζευγαριού, αφού η ποιοτική διαφορά και η δύναμη της έδρας της αρκούν. Περιμένουμε να κάνει ακόμα μία νίκη, αλλά δεν θα μπλέξουμε.

1620. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Ανώτερη ομάδα η Μπράντφορντ, η οποία βρίσκεται και σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα, η Όλντερσοτ μετά το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου γνώρισε δύο απανωτές ήττες και σίγουρα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Οι γηπεδούχοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, την οποία θέλουν πολύ, αλλά ο άσος προσφέρεται σε αρκετά χαμηλές τιμές. Καλύτερος ο συνδυασμός του μεunder3,5 στο 2,12 του Stoiximan , καθώς δύσκολα θα δούμε ανοικτό παιχνίδι από δύο ομάδες που αρέσκονται σε ματς με χαμηλό ρυθμό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1623. ΓΚΟΪΑΣ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Εξάποντο παραμονής,ισόβαθμες στους 34 βαθμούς οι δυο ομάδες, στο -1 από τη γραμμή, αμφότερες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση (1-0-6 στα τελευταία επτά η Γκοϊάς, 0-1-6 η Κοριτίμπα αντίστοιχα), δεν πιάνεται από πουθενά.

1625. ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Ντεφορμέ η Παλμέιρας που κινδυνεύει να μείνει εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Εκτός από τις 4/5 ήττες που υπέστη η «βερντάο» στα τελευταία της ματς (1-0-4) αναφορά πρέπει να κάνουμε και στις άθλιες αμυντικές της επιδόσεις όπου κράτησε ανέπαφη την εστία της μόλις μια φορά στα 20 τελευταία της ματς. Την είσοδο της στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει και η Ατλέτικο Παραναένσε που δείχνει σε ελαφρώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αμφότερες επιβεβαίωσαν το αμφίσκορο στα πέντε τελευταία εντός και εκτός έδρας παιχνίδια τους αντίστοιχα, στο 1,83 βρίσκουμε την επιλογή τουGGστην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1626. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Η Πόντε Πρέτα βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από τη Φιγκεϊρένσε και εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας, παλεύει για την είσοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η «Φουρακάο» από την άλλη, χάνεται μακριά από το σπίτι της και αυτός είναι ο κύριος λόγος που παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Περιμένουμε να επικρατήσει ο νόμος του «Μοϊσές Λουκαρέλι» και η Πόντε Πρέτα να πανηγυρίσει για ακόμα μία φορά μπροστά στο κοινό της. Σε απόδοση 1,83 προσφέρει τον άσο ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1624. ΑΒΑΪ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Εξάποντο παραμονής το συγκεκριμένο ματς,στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη η Αβαΐ (6-5-6 εντός), αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (0-3-4), στο -4 από τη σωτηρία η Τζόινβιλ (1-3-13 εκτός), έχει μείνει άσφαιρη στα τελευταία τρία (0-1-2, 3/3under1,5) και έρχεται από πέντε σερί εκτός έδρας ήττες, χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα σε καμία από αυτές. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο οι γηπεδούχοι, το ματς πέρα από την τεράστια βαθμολογική σημασία που έχει για τις δυο ομάδες, είναι και κλάσικο με έντονη αντιπαλότητα, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ