ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

656. ΟΥΦΑ - ΤΚΑ ΕΝΕΡΤΖΙΑ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ρωσίας. Χαμηλά στο πρωτάθλημα η Ούφα, τουλάχιστον στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε την Κρίλια, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Χαμηλά στην κατάταξη της δεύτερης κατηγορίας βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, έχουν τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες και δεν φαίνονται ικανοί να προβάλλουν ιδιαίτερη αντίσταση.

648. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Ήττα με 1-2 από τον Ολυμπιακό για τον Ατρόμητο, με πολλά παράπονα από τον διαιτητή από τους Περιστεριώτες. Η Βέροια πήρε μεγάλο διπλό επί του Πανιωνίου με γκολ στα τελευταία λεπτά (0-1). Έπαιξε όπως έπρεπε και κατάφερε να περιορίσει τους αντίπαλους παίκτες μετά τα πρώτα δύσκολα 20’. Βέβαια αυτή η εικόνα δεν άρεσε στον Γεωργιάδη. Πολύ μεγάλο το Χ2 στο 2,50, κάποιες αλλαγές θα γίνουν και από τις δύο ομάδες

---. ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ

Η ομάδα της Ξάνθης, θέλει να επαναλάβει την πολύ καλή της παρουσία πέρυσι στο κύπελλο, έφτασε μέχρι τον τελικό. Με τον Στέλιο Μανωλά πορεύεται η ΑΕΚ για λίγες ακόμα μέρες, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Πογέτ θα είναι ο νέος προπονητής. Παράξενο παιχνίδι, καθώς όποιοι αγωνιστούν θα θέλουν να δείξουν στον νέο προπονητή ότι αξίζουν τις ευκαιρίες τους. Η γηπεδούχος θα παίξει κλειστά όπως συνήθως, περιμένουμε ακόμα ένα ματς με λίγα γκολ, το ίδιο περιμένουν και οι μπουκ, καμία αξία.

666. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

No bet.

676. ΠΑΟΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού και της καλής εμφάνισης τρέχει με κεκτημένη ταχύτητα και με ψυχολογία στα ύψη. Αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Γλύκο να παίζει βασικός, όπως και οι Μαλεζάς, Πέλκας, Μακ και Αθανασιάδης να αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Ο Πανθρακικός παίζει κακό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα και ιδιαίτερα στην επίθεση αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Θα έχει αρκετές απουσίες και αναμένεται να παίξει με εναλλακτική ενδεκάδα, καθώς βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αναμένουμε εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μάλιστα με μεγάλο σκορ, το -2 στο 1,90 είναι δίκαιο, ενώ το να κερδίσει ο ΠΑΟΚ μαζί με το over 2,5 δίνει 1,72, που πιστεύουμε ότι έχει αξία.

665. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα με 3-1 στην Τούμπα και το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του. Βέβαια ο Έλληνας τεχνικός στηρίζεται ακόμα από τη διοίκηση, όχι όμως και από τον κόσμο, κάτι που ίσως γίνει φανερό και στο γήπεδο. Ο Λεβαδειακός δείχνει αρκετά καλή ομάδα, ειδικά με βάση την έλλειψη προετοιμασίας του καλοκαιριού. Μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Λεωφόρο που το κλίμα θα είναι βαρύ και θα τον βολέψει. Το +1,75 έχει αξία, αν οι ενδεκάδες βολεύουν θα παίξουμε υπέρ των φιλοξενούμενων.

672. ΖΕΝΙΤ – ΤΟΣΝΟ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ρωσίας. Μια κατηγορία χωρίζει τις δυο ομάδες και μεγάλη ποιοτική διαφορά, δύσκολα θα υπάρξει έκπληξη εδώ.

673. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΚΙΜΚΙ

No Bet.

675. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Μπουρσασπόρ επί της Κασίμπασα, έπειτα από ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, συμπληρώνοντας έτσι τέσσερα τρίποντα στα πιο πρόσφατα έξι (4-0-2). Η Σιβασπόρ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη (0-6-3 συνολικά), χάνοντας μάλιστα στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με τον προπονητή Γιαλτσίν να παραιτείται και τον Μπουρούκ να αναλαμβάνει στη θέση του. Σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση οι δυο ομάδες, δύσκολα η αλλαγή προπονητή θα επιφέρει αποτελέσματα στη Σιβασπόρ μέσα σε διάστημα τριών ημερών, ο ασιατικό άσος -0,75 στο 1,925 της Bet365 (επιλογή DSuker) έχει το προβάδισμα.

674. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Επιτέλους νίκη για την Καϊσερισπόρ, έπειτα από πέντε σερί ήττες, πέρασε με 3-1 από την έδρα της Εσκισεχιρσπόρ, χωρίς πάντως να πιάσει καμιά σπουδαία απόδοση. Η Ριζεσπόρ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Ακισαρσπόρ, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, με το αήττητο σερί των πρώτων έξι αγωνιστικών (2-4-0) να αποτελεί πια μακρινή ανάμνηση. Χωρίς εντός έδρα νίκη η Καϊσερισπόρ (0-1-3, 4/4 under 2,5), δεν δικαιολογείται το 1,90 στον άσο, όμως η Ριζεσπόρ είναι σε κάμψη, γεγονός που μας αποτρέπει από το να σκεφτούμε την κόντρα.

677. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΡΑΛ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ρωσίας. Παρά το 0-0 στην έδρα της Τέρεκ, η ΤΣΣΚΑ διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, αφού παραμένει αήττητη (10-3-0). Η Ουράλ επέστρεψε στις επιτυχίες με το 3-1 επί της Άμκαρ και παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική στις εξόδους της (3-2-2 εκτός). Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, ακόμα και αν γίνει ροτέισον έχουν το βάθος για να φτάσουν στη νίκη.

685. ΣΟΖΝΙΤΣΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

No Bet.

689. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Λιγκ Καπ Γαλλίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις. Από την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα έρχεται η Γκαζελέκ, αποτέλεσμα που της ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία, αφού είναι η πρώτη στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία. Η Γκινγκάμπ επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται με το 0-0 στην έδρα της Ανζέ, συμπληρώνοντας οχτώ ματς με μόνο μια ήττα (4-3-1). Καλό μοιάζει με μια πρώτη ματιά το 2,50 στο διπλό, για μια Γκινγκάμπ που τα τελευταία χρόνια διακρίνεται στα εγχώρια κύπελλα, ωστόσο πετυχαίνει τη Γκαζελέκ στην καλύτερή της στιγμή, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από το φρεσκάρισμα που θα κάνουν οι δυο προπονητές.

695. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ρωσίας. Τρία σερί Χ έχει στο πρωτάθλημα η Κούμπαν (1-3-3 εντός), η Σπαρτάκ έρχεται από σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι της Μόσχας απέναντι στη Ντιναμό, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της στο πρωτάθλημα να είναι κάτι παραπάνω από καλές (5-0-1 εκτός). Πιθανό ροτέισον για τους γηπεδούχους, αφού επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα όπου βρίσκονται ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία, χωρίς ιδιαίτερη αξία πάντως το 1,75 στο διπλό.

691. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του και ουσιαστικά ο Μάρκο Σίλβα θα δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον κοντράρουμε, έχει το βάθος του ρόστερ για να κερδίσει ο γηπεδούχος Ολυμπιακός.

690. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Παράξενο παιχνίδι, καθώς ακόμα και οι δύο ομάδες ψάχνονται και δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει. Λογικά θα προβούν σε αλλαγές και με αυτόν τον τρόπο θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο θεσμό. Δίνουμε προβάδισμα στο under και στον Αστέρα που είναι καλύτερη ομάδα.

697. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Βικτόρια Κολωνίας είναι ομάδα τέταρτης κατηγορίας που απέκλεισε την Ουνιόν Βερολίνου με 2-1 στον πρώτο γύρο, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν είναι ντέρμπι και αναμένεται να το παλέψει όσο μπορεί. Η Λεβερκούζεν πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λόττε στον πρώτο γύρο και αν είναι λίγο σοβαρή θα κάνει το ίδιο και με τη Βικτόρια Κολωνίας, παρότι ότι το 1,10 του διπλού δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Πάμε στο επόμενο, κανένας λόγος εμπλοκής.

700. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σαφέστατα και η Φράιμπουργκ βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από την Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι δυνατοί αλλά και αρκετά αναξιόπιστοι στα μετόπισθεν, αδυναμία την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Βαυαροί. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει το ματς σε «ροντέο» και να επιβεβαιώσει το αμφίσκορο. Επειδή όπως πρόκειται για μονή αναμέτρηση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί η ομάδα του Βάινζερλ η οποία έχει ποιοτικό ρόστερ και είναι γνωστή για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και τις ζημιές της, προκλητικό στην απόδοση 1,85 το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

699. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες που δεν της χωρίζουν πολλά, κάτι που φάνηκε στο 0-0 του πρωταθλήματος. Αμφότερες προσεκτικές στην άμυνα και χωρίς πολλά ρίσκα στην επίθεση, περιμένουμε ακόμα ένα κλειστό και προσεκτικό παιχνίδι, με τον πρώτο λόγο να έχει η ισοπαλία.

707. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΓΙΑΞ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ολλανδίας. Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας λαμβάνει χώρα στη φάση των «32» του κυπέλλου. Η Φέγενορντ έρχεται από πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (4/5 over 2,5), ενώ και στην έδρα της είναι αλάνθαστη για την ώρα (5-0-0 εντός). Ο Άγιαξ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Φίτεσε, πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα (4-0-1), με το πρόγραμμά του να είναι επιβαρυμένο λόγω και της συμμετοχής του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα είναι οι δυο ομάδες, μικρές φαίνονται οι μεταξύ τους διαφορές, ένα κλικ δίνουμε στη Φέγενορντ λόγω έδρας και μικρότερης επιβάρυνσης.

708. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Έπειτα από τέσσερις σερί ήττες, η Τραμπζονσπόρ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Σιβασπόρ και να πάρει βαθειά βαθμολογική ανάσα. Η Γκαζιαντέπ συνεχίζει να αξιοποιεί την έδρα της, παίρνοντας ακόμα μια νίκη, με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Μερσίν, ωστόσο μακριά από το σπίτι της δεν είναι εξίσου αποτελεσματική (1-1-2 εκτός). Προς αποφυγή ο άσος του 1,45, παρά την πρόσφατη νίκη της η Τραμπζονσπόρ δεν μας έχει πείσει ότι έχει ξεφύγει από την αγωνιστική κρίση.

709. ΝΤΙΖΟΝ – ΡΕΜΣ

Λιγκ Καπ Γαλλίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις. Τρία ματς μακριά από τις επιτυχίες (0-2-1) συμπλήρωσε η πρωτοπόρος της Ligue 2, Ντιζόν, για την ώρα διακρίνεται για τις εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις της (5-0-1 εντός στο πρωτάθλημα). Η Ρεμς έρχεται από τρεις σερί ήττες, όλες με σκορ 0-1, με τις δυο πιο πρόσφατες μάλιστα μπροστά στο κοινό της. Σε αποδόσεις φαβορί ο άσος, δεν βρίσκουμε αξία σε τέτοιες τιμές, αφού η Ρεμς παρά τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα διατηρεί καλό επίπεδο εμφανίσεων και είναι πάντα επικίνδυνη.

722. ΡΟΪΤΛΙΝΓΚΕΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Την έκπληξη του πρώτου γύρου έκανε η Ροϊτλίνγκεν (ομάδα πέμπτης κατηγορίας) που απέκλεισε με 3-1 την Καρλσρούη. Θέλει να συνεχίσει να ζει το όνειρο της η ομάδα της Ομπερλίγκα. Η Μπράουνσβαϊγκ είναι ο ορισμός της ομάδα που ξέρει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν είναι καλή. Κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της μικρής Ροϊτλίνγκεν, φυσικά το παιχνίδι δεν έχει καμία στοιχηματική αξία.

723. ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση με τους γηπεδούχους να διψάν για εκδίκηση. Τα «πουλάρια» παραδοσιακά τα βρίσκουν σκούρα στο «Γκελσενκίρχεν», επιπλέον θα έχουν δύο σημαντικές απουσίες κάτι το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σάλκε έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση. Δεν είναι και κελεπούρι το 2,00 του ασιατικού άσου -0,5 της Bet365, παρόλα αυτά μπορεί να επιβεβαιωθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

721. ΙΕΝΑ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, η Στουτγάρδη έχει την ευκαιρία να πάρει μία μικρή δόση θετικής ψυχολογίας, αφού στο πρωτάθλημα ακολουθεί κακή πορεία. Δεν μπλέκουμε στο ματς, πάμε στο επόμενο.

720. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Η Βέρντερ Βρέμης δεν έχει αρχίσει καλά το πρωτάθλημα, έχει 1-0-4 εντός έδρας και βρίσκεται λίγο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Κέρδισε με 1-3 τη Μάιντς και κέρδισε λίγο χρόνο ο Ουκρανός κόουτς Σκρίπνικ. Η Κολωνία έχασε εύκολα με 0-4 από τη Μπάγερν, παρότι ο μόνος της στόχος ήταν να μην διασυρθεί. Προβληματισμένος με τις τελευταίες εμφανίσεις ο Στέγκερ. Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, δίνουμε ένα προβάδισμα στην έδρα και την καλή ψυχολογία της γηπεδούχου, αλλά μέχρι εκεί.

716. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Η Μπέβερεν (2-1-3 εντός) κέρδισε εκτός έδρας 0-2 τη Λέουβεν στην τελευταία αγωνιστική, με αρκετά καλή εμφάνιση. Κρατιέται στην πρώτη δεκάδα η γηπεδούχος, κάτι που συνιστά μεγάλη επιτυχία αν το κρατήσει, αφού ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή. Η Σαρλερουά (1-2-3 εκτός) έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, παρότι μέχρι έξι λεπτά πριν το τέλος κέρδισε με 2-1 τη Σταντάρ, αλλά το τελικό 2-3 την άφησε απογοητευμένη. Δεν βγαίνει άκρη με το συγκεκριμένο ματς, παρότι η Σαρλερουά δείχνει ντεφορμέ και οι τιμές τους άσου δεν είναι αποτρεπτικές.

717. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Ζούλτε (3-2-1 εντός) μετά από δύο εύκολες ήττες από Σαρλερουά και Άντερλεχτμε 0-3 και 0-4 αντίστοιχα, κέρδισε με 3-4 τη Μαλίν σε ένα ματς με τρομερό ρυθμό και εναλλαγές του σκορ. Έβαλε τα τέσσερα γκολ χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Λεγέ (10 συμ./6 γκολ), ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι διαθέσιμος. Η Σεντ Τρούιντεν (2-0-4 μακριά από το σπίτι της) κέρδισε με 2-1 την Κορτράικ, παρότι έμεινε πίσω με 0-1. Στο τέλος ο ρυθμός είχε ανοίξει, όμως κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο. Αμφότερες βρίσκονται σε ανοδική τροχιά εδώ και μερικές μέρες, δεν μπορούμε να διαλέξουμε πλευρά.

718. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΛΕΟΥΒΕΝ

Η Κλαμπ Μπριζ (5-0-0 εντός έδρας) έχει πρόβλημα στα μεγάλα παιχνίδια (έχασε με 1-3 από την Άντερλεχτ), ενώ στα ματς με κατώτερες αντιπάλους βρίσκει το κλειδί για τη νίκη. Ήττα με 0-2 από τη Μπέβερεν για τη Λέουβεν (1-2-3 εκτός) που έπαιξε άσχημα και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις επόμενες αγωνιστικές, κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους της. Επίσης, οι απουσίες στον μεσοεπιθετικό τομέα είναι σημαντικές και αυτό οδηγεί τη Λέουβεν να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Πολύ χαμηλός ο άσος, με τις απουσίες που έχει η φιλοξενούμενη στην επίθεση, αλλά και με την άμυνα που έχει στην έδρα της η Μπριζ (έχει δεχτεί τρία γκολ σε πέντε ματς), σκεφτόμαστε σοβαρά το 2,50 του win to nil των γηπεδούχων.

719. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΑΛΙΝ

Η Σταντάρ Λιέγης (2-1-3 εντός έδρας) μετά από οκτώ ματς δίχως νίκη, κέρδισε με 3-2 τη Σαρλερουά εκτός έδρας και θέλει να βρει ρυθμό από εδώ και πέρα ώστε να ανακάμψει, καθώς προς το παρόν βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η Μαλίν (0-2-4 εκτός) έχασε με 3-4 από τη Ζούλτε σε ένα ματς ροντέο, όπου στην επίθεση ήταν αρκετά καλή, αλλά η ανασταλτική της λειτουργία ήταν απαράδεκτη και δεν κατάφερε να γλυτώσει ούτε το βαθμό. Αν έχει την ίδια αμυντική συμπεριφορά και στο παιχνίδι με τη Σταντάρ, θα της δώσει την ευκαιρία για μία ακόμη νίκη. Ο άσος του 1,80 είναι απλά δίκαιος.

725. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Κακό παιχνίδι από τη Ζάγκλεμπιε και έμεινε στο 0-0 με τη Γκόρνικ Λέτζνα την προηγούμενη αγωνιστική. Έδειξε ότι την ενδιαφέρει αρκετά ο θεσμός του κυπέλλου, αφού έκανε κάποιες αλλαγές. Η Λεχ Πόζναν μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα, που οδήγησε σε αλλαγή προπονητή, κέρδισε για το Γιουρόπα Λιγκ με 0-2 τη Φιορεντίνα και με 0-1 τη Λέγκια. Πλέον έχει την απαιτούμενη ψυχολογογία και φυσικά την ποιότητα για χτίσει ένα σερί που θα τη βγάλει από τον πάτο της βαθμολογίας και θα τη βοηθήσει στο κύπελλο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Λογικά θα γίνουν περιορισμένες αλλαγές. Το +0,25 της Λεχ στο 1,70 είναι προκλητικό και υπό σκέψη, όμως πριν δούμε τις ενδεκάδες δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο ποντάρισμα.

732. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Με γκολ στο 86’ ισοφάρισε τη Λίβερπουλ η Σαουθάμπτον την Κυριακή, δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα (2-2-0). Αποτελεί στόχο το Λιγκ Καπ και πέρα από κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος, δεν αναμένουμε εκτεταμένο ροτέισον. Η Άστον Βίλα πλέον δεν βρίσκεται με τον Σέργουντ στον πάγκο, καθώς το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Σουόνσι. Αρκετοί ακούγονται για αντικαταστάτες του, με τον προπονητή των νέων να είναι ως υπηρεσιακός προς το παρόν. Γρίφος και η ενδεκάδα και η εικόνα που θα παρουσιάσει η φιλοξενούμενη, δεν παίζουμε τον πολύ χαμηλό άσο.

731. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Για το Λιγκ Καπ αναμετρόνται Σίτυ και Κρίσταλ Πάλας, δύο από τις ομάδες που παίζουν από το πιο ωραίο ποδόσφαιρο της κατηγορίας. Η Σίτυ βρίσκεται στην πρώτη θέση και δείχνει να μην έχει αντίπαλο μέχρι στιγμής, ενώ η Πάλας βρίσκεται στην έβδομη θέση, ενώ απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την πέμπτη θέση, με τον Πάρντιου να δείχνει ότι έχει φτιάξει μία καλή ομάδα. Από το άχρωμο, άοσμο και άγευστο 0-0 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ έρχεται η γηπεδούχος, με αρκετές απουσίες και λογικά ο Πελεγκρίνι θα κάνει αλλαγές. Η Πάλας φαίνεται ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές και το +1,5 δείχνει μεγάλο, αλλά δεν θα κάνουμε το επόμενο βήμα, δηλαδή δεν θα ποντάρουμε υπέρ των φιλοξενούμενων.

730. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη με τον Κλοπ στον πάγκο της η Λίβερπουλ, μπορεί να εμφανίζεται βελτιωμένη, αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πολλές οι ισοπαλίες (8/9) και τα GG (επίσης 8/9) για τους «κόκκινους» εδώ και παραπάνω από ένα μήνα, σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Ευρώπη. Βγάζει συνεχώς αφέλεια στο παιχνίδι της η Μπόρνμουθ, «έφαγε» ούτε λίγο ούτε πολύ δέκα τέρματα από Σίτι και Τότεναμ στα πρόσφατα παιχνίδια της στην Πρέμιερ. Τουλάχιστον σκοράρει με συνέπεια, 8/10 τα GG της το τελευταίο δίμηνο σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει το ρίσκο στο GG & over 2,5 (2,25 Bet365), o τρόπος που αγωνίζεται η Μπόρνμουθ ενδεχομένως να «σπρώξει» την αναμέτρηση σε πολλά γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

745. ΧΑΡΤΣ – ΣΕΛΤΙΚ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Χαρτς στο πρωτάθλημα μετά από καιρό, καθώς μετά το 0-1 στη Νταντί κέρδισε και τη Ρος Κάουντι με 2-0 εύκολα. Δείχνει ότι ξαναβρίσκει τη φόρμα που είχε στις πρώτες αγωνιστικές, κάτι αρκετά θετικά για το επόμενο κρίσιμο δίμηνο. Η Σέλτικ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα επί της Νταντί με το εμφατικό 5-0. Δίκαιη γραμμή το +1,25, δεν θα μπλέξουμε, καθώς είναι άγνωστο τι ενδεκάδες θα παρατάξουν.

744. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Νοκ-άουτ ματς για το κύπελλο Ολλανδίας. Νίκη μετά από τέσσερα ματς (0-2-2) για την Ουτρέχτη στο πρωτάθλημα, χάρη στο 2-1 στη δύσκολη έδρα της Τσβόλε, ενώ στο γήπεδό της παραμένει αήττητη (2-3-0). Η Γκρόνινγκεν απέσπασε ισοπαλία από τη Ναϊμέγκεν, καταφέρνοντας για πρώτη φορά φέτος να μην ηττηθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα (0-1-4 εκτός). Ιδιαιτέρως βαρύ το πρόγραμμα της Γκρόνινγκεν, με τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να της απορροφά ενέργεια, η Ουτρέχτη δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί την εκτός έδρας αδυναμία των αντιπάλων της και να φτάσει στη νίκη-πρόκριση.

743. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΚΑΡΠΙ

Ντέρμπι νεοφώτιστων σε αυτό το παιχνίδι, η Φροζινόνε εσχάτως βρίσκει τα πατήματά της και προέρχεται από 2/2 εντός έδρας καθαρές νίκες (2-0) επί Έμπολι και Σαμπντόρια. Η Κάρπι έχει 0-1-3 φέτος εκτός έδρας με 15 γκολ παθητικό, με αυτά τα δεδομένα η μοναδική σοβαρή επιλογή μπορεί να είναι το -0,25 των γηπεδούχων, άλλωστε και στο περυσινό ματς οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει 1-0 στα πλαίσια της Serie B.

736. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Αναμενόμενη ήττα η Αταλάντα στην έδρα της πρωταθλήτριας Γιούβε, δεύτερη σερί εκτός έδρας μετά το βαρύ 3-0 στην Φιορεντίνα. Αήττητη όμως στο Μπέργκαμο φέτος με ρεκόρ 3-1-0 αλλά ξεκάθαρα πιο εύκολο πρόγραμμα από την επίσκεψη της φορμαρισμένης Λάτσιο που μετράει 6-0-1 στα τελευταία 7 επίσημα ματς. Με 8/11 under στα μεταξύ τους και κανέναν να μη θέλει να χάσει οδηγούμαστε στην ισοπαλία του 3,30.

742. ΤΟΡΙΝΟ – ΤΖΕΝΟΑ

Συνεχίζει να προβληματίζει η Τορίνο, νέα ήττα αυτή την φορά από τη Λάτσιο με το βαρύ 3-0 και τραγικό 0-1-2 στα τρία τελευταία ματς. Η Τζένοα έχασε με 2-0 στην έδρα της Έμπολι δίνοντας τέλος σε ένα σερί καλών εμφανίσεων αλλά συνεχίζοντας να πελαγοδρομεί εκτός έδρας έχοντας φετινό απολογισμό 0-1-4 με μόλις 1 γκολ ενεργητικό (ενώ σε όλα έχει παραβιαστεί η εστία της). Σε αποδόσεις πάνω από 2,00 σίγουρα η αξία είναι με τον άσο, τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους έχουν επιβεβαιώσει το over με την συγκεκριμένη επιλογή να πληρώνει 1,91 στον Stoiximan.

740. ΡΟΜΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Φτερά στα πόδια της έβαλε η Ρόμα, η οποία με το διπλό στη Φλωρεντία έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Το κύριο χαρακτηριστικό των «τζιαλορόσι» δεν είναι άλλο από την επιθετική τους γραμμή, η οποία είναι η κορυφαία στη Σέριε Α. Επίσης, κάθε νίκη των πρωτευουσιάνων έχει συνδυαστεί μεover2,5 (6/6). Η Ουντινέζε αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, καταφέρνοντας χωρίς να πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της να σκοράρει στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Πιθανό να βοηθήσει και αυτή στοover2,5, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κόψει βαθμούς από τη φουριόζα Ρόμα. Το συνδυασμό άσου καιover2,5 επέλεξε ο DSuker στο 2,05 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

737. ΒΕΡΟΝΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

8 σερί ματς πλέον χωρίς νίκη η Βερόνα, με αυτά τα δεδομένα ακόμη και οι δύο σερί ισοπαλίες σε Κιέβο και κόντρα στην Ουντινέζε παύουν να θεωρούνται καλά αποτελέσματα, πόσο μάλλον το βαρύ 4-1 στην Σαμπντόρια. Η Φιορεντίνα από εκεί που ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία προέρχεται από 3 σερί ήττες εντός και εκτός συνόρων με μοναδικό κοινό παρανομαστή τα ισάριθμα GG και over, μάλιστα πλέον μετράει 6 συνεχόμενα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος οι γηπεδούχοι με 6/7 GG, αναμενόμενη η επιλογή του DSuker για GG και οver στο 2,30.

739. ΝΑΠΟΛΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα της Νάπολι, έρχεται από τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και 8/9 τρίποντα σε όλες τις διοργανώσεις. Φουλ φόρμα για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, η οποία σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα σε όλα τα εντός της (4/4 over 2,5). Ανάσα για την Παλέρμο τα δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, κράτησε την Ίντερ στο Χ στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι. Αξιοσημείωτο πως κατάφερε να σκοράρει και στις τέσσερις εξόδους της. Δύσκολα δεν θα πάρουν τη νίκη οι «παρτενοπέι», επιλογή μας ο άσος & over 2,5 με απόδοση 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

741. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πάλεψε όσο μπορούσε με παίκτη λιγότερο η Σασσουόλο αλλά τελικά υπέκυψε στο Σαν Σίρο χάνοντας στο 86 λεπτό με 2-1 από τη Μίλαν. Η Γιουβέντους αφήνει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα με μία ακόμη επαγγελματική νίκη (2-0 την Αταλάντα) και πλέον θυμίζει περισσότερο την περυσινή ομάδα έχοντας ένα σερί 3-2-0 σε Ιταλία και Τσάμπιονς Λιγκ με μόλις 1 γκολ παθητικό. Εξαιρετικές οι σχέσεις των δύο ομάδων, αρκετοί οι δανεικοί κατά καιρούς όπως και οι μεταγραφές (βλέπε Ζάζα) με όλα τα στοιχεία να συνηγορούν στο διπλό του 1,78 που προσφέρει με 0% γκανιότα ο Stoiximan .

738. ΜΙΛΑΝ – ΚΙΕΒΟ

Επιτέλους νίκη για τη Μίλαν, με τον Λουίζ Αντριάνο στο 86ο λεπτό να σώζει τον Μιχαΐλοβιτςa σε ένα ακόμη μέτριο ματς στο οποίο οι ροσονέρι αγωνίστηκαν για 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Η Κιέβο φέτος είναι μαχητικότατη, μετράει ρεκόρ 3-3-3 ενώ και τα ματς που έχει χάσει είναι όλα στο γκολ. Μπορεί η προϊστορία να είναι καταλυτική με 10 σερί νίκες της Μίλαν αλλά με το κλίμα που υπάρχει για τον Μιχαΐλοβιτς το +1 των φιλοξενούμενων στο 1,65 είναι too much.

746. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Από ένα πολύ κακό ντέρμπι του Μάντσεστερ έρχεται η Γιουνάιτεντ, 0-0 με τη Σίτυ, που όποιος το είδε ολόκληρο ένιωσε τη νύστα να τον κυριεύει. Ίσως δεν κάνει ολοκληρωτικό ροτέισον ο Φαν Χάαλ, όμως πριν τις επίσημες ενδεκάδες δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Με το στυλ που τον έχει αναδείξει μέχρι τώρα θα προσπαθήσει να χτυπήσει τη Γιουνάιτεντ, ο Καράνκα, δηλαδή προσεκτικό ποδόσφαιρο με στοχευμένες αντεπιθέσεις. Θα κάνει κάποιες αλλαγές η Μίντλεσμπρο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσει τον αγώνα, όμως το +1,25 δεν είναι γραμμή για ποντάρισμα.

750. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΝΑΝΤ

Λιγκ Καπ Γαλλίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις. Τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει η Μπουργκ (1-0-3), ως γηπεδούχος πάντως τα πηγαίνει πολύ καλά για την ώρα (4-0-2, 5/6 GG & over 2,5), ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση αλλά και τη χειρότερη άμυνα της Ligue 2. Η Ναντ συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες χωρίς καν να δεχθεί γκολ χάρη στο 2-0 στην έδρα της Καέν, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία. Με ενθουσιασμό οι γηπεδούχοι, πιο κυνικοί οι φιλοξενούμενοι, είναι σε καλή κατάσταση και είναι σωστά το φαβορί για τη νίκη.

748. ΛΙΛ – ΤΡΟΥΑ

Ήττα-πισωγύρισμα γνώρισε η Λιλ στην υποδοχή της Μαρσέιγ, βλέποντας την εστία της να παραβιάζεται δυο φορές στο ίδιο παιχνίδια για πρώτη φορά φέτος για το τελικό 1-2, ενώ επιπλέον η επίθεσή της συνεχίζει να κινείται σε ρηχά νερά (μόλις 6 γκολ υπέρ έπειτα από 11 αγωνιστικές). Η Τρουά γνώρισε ακόμα μια ήττα (7η σε 11 παιχνίδια), αυτή τη φορά στην έδρα της Μπορντό με αποτέλεσμα να πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (0-4-7 μετράει στο πρωτάθλημα). Εντελώς αντιστοιχηματικό ζευγάρι, αμφότερες δεν δείχνουν να πατούν καλά, ενώ οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσο είναι εντελώς αποτρεπτικές.

749. ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Ρεν έρχεται η Λοριάν, είναι σε ανοδική πορεία έχοντας συμπληρώσει επτά ματς με μόνο μια ήττα (4-2-1). Η Μονπελιέ πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα, χάρη στο 2-0 επί της Μπαστιά, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και δεν έχει πολλά περιθώρια για ενασχόληση και με άλλους θεσμούς. Δυνατή εντός η Λοριάν (3-2-1), παθητική εκτός η Μονπελιέ (0-2-3, 4/5 NG & under 2,5, σκόραρε μόνο μια φορά), καλή περίπτωση δείχνει ο άσος στο 2,10 του Stoiximan.

747. ΚΑΕΝ – ΝΙΣ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η Καέν δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ναντ και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2, με το ξεκίνημα της πάντως στο πρωτάθλημα να είναι εντυπωσιακό (3η με συνολικό απολογισμό 7-0-4). Η Νις έρχεται επίσης από ήττα, 1-3 από τη ψυχωμένη Γκαζελέκ, αποτέλεσμα που έβαλε στοπ στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών που έτρεχε προηγουμένως. Δύσκολα προσεγγίζεται το ματς ως προς σημείο, κοιτάμε προς τα πολλά γκολ που επιβεβαιώνονται συχνά στα παιχνίδια της Νις (8/10 over 2,5, 9/10 GG στο πρωτάθλημα).

751. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΟΣΕΡ

Από το κακό στο χειρότερο η Τουλούζ, δέκα πλέον τα ματς που αγνοεί τη νίκη (0-5-5, 6/10 over 2,5, 7/10 GG), με την άμυνα της να αποδεικνύεται σε αχίλλειο πτέρνα της (20 γκολ παθητικό-χειρότερη επίδοση στην κατηγορία). Η Οσέρ μετά το μέτριο ξεκίνημα, έχει βελτιωθεί εσχάτως (4-0-2 στα πιο πρόσφατα έξι) και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 2-1-3. Η εικόνα των γηπεδούχων δεν δικαιολογεί τα 1,70 στον άσο, αν μας έπειθε λίγο περισσότερο η Οσέρ θα σκεφτόμασταν σοβαρά την κόντρα.

758. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Επαναληπτικός προημιτελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα, μετράει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Προβάδισμα δίνει στην Παραναένσε το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν σε όλο το ενενηντάλεπτο. Το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της αποτελεί για τη Λουκένιο η ρεβάνς, μια ενδεχόμενη πρόκριση στα ημιτελικά θα είναι τεράστια επιτυχία. Η Παραναένσε βρίσκεται στο μέσο τη βαθμολογίας εντός των συνόρων και επικεντρώνεται αποκλειστικά στο μεγάλο στόχο του Σουνταμερικάνα, όπου θα επιδιώξει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Πολύ σφιχτό το σετ, ελαφρύ φαβορί οι γηπεδούχοι, όχι άδικα πάντως αφού μετρούν 6-1-0 στα πιο πρόσφατα επτά μπροστά στο κοινό τους σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ ισορροπημένη η αναμέτρηση στα μάτια μας, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

761. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ – ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ

Σε καλό φεγγάρι η Τολίμα, έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (3-3-1, 7/7 NG & under 2,5), ενώ επιστρέφει στην έδρα της έπειτα από τέσσερα παιχνίδια που έδωσε εκτός. Η Ουνιαουτόνομα γνώρισε μια ακόμα ήττα μακριά από το σπίτι της (2-0-6 εκτός), η οποία μάλιστα είναι η τρίτη στις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της, με τον υποβιβασμό της να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Καλύτερη ομάδα έχουν οι γηπεδούχοι, τα 1,50 στον άσο ωστόσο δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση.

766. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Επαναληπτικοί αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Βραζιλίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι . Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Φλουμινένσε χάρη στη νίκη με 2-1 στο γήπεδό της. Στο πρωτάθλημα δεν έχει καθαρίσει ακόμα με την υπόθεση παραμονή (+7 από τη ζώνη) πληρώνοντας εν μέρει τις κακές εκτός έδρας επιδόσεις της (3-2-11 εκτός). Η Παλμέιρας απέχει μόλις δυο πόντους από την τετράδα, αλλά έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε (1-1-3), ενώ και μπροστά στο κοινό της έρχεται από δυο σερί ήττες (9-3-4 εντός). Η πρόσφατη εικόνα των γηπεδούχων δεν δικαιολογεί τα 1,65 στον άσο, ούτε στην κόντρα πάει πάντως το χέρι εξαιτίας των μέτριων εκτός έδρας επιδόσεων της Φλουμινένσε.

767. ΣΑΝΤΟΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Με το ένα πόδι στον τελικό βρίσκεται η Σάντος, καθώς πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σάο Πάουλο, ενώ στο πρωτάθλημα παλεύει για να διατηρηθεί εντός της πρώτης τετράδας, με το μεγάλο της όπλο να είναι η έδρα, όπου μετράει συνολικά 13-2-1, (12/16 over 2,5) και έχει συμπληρώσει 11 σερί νίκες μπροστά στο κοινό της. Η Σάο Πάουλο (5-2-9 εκτός, 9/16 over 2,5) είναι ισόβαθμη με τη Σάντος στο πρωτάθλημα αλλά βρίσκεται σε μέτριο φεγγάρι (2-2-2 στα τελευταία έξι). Ανοιχτά οφείλει να παίξει η Σάο Πάουλο προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης (ψάχνει για νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά), η Σάντος σκοράρει με μεγάλη συχνότητα στην έδρα της (40 γκολ υπέρ, καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας), μας κάνει το over 2,5 στο 2,00 της Βet365.

769. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Επαναληπτικός προημιτελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα, μετράει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Δύσκολα τα πράγματα για τη Σαπεκοένσε μετά την ήττα με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, έχει εκτός των άλλων το μυαλό της και στη μάχη της παραμονής εντός των συνόρων, μιας και βρίσκεται μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ρίβερ είναι παντελώς αδιάφορη στο πρωτάθλημα (μάλιστα δεν είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο) και θα ταξιδέψει στη Βραζιλία με σκοπό να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό της Ρίβερ, η Σαπεκοένσε είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ οι Αργεντινοί μπορούν να πάρουν την πρόκριση με ισοπαλία ή και με ήττα με μέχρι ένα γκολ διαφορά.

775. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Δυο σερί νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα για την Όνσε Κάλντας που παλεύει για ένα πλασάρισμα εντός των πλέι-οφ, η Αγκίλας Ντοράδας μετράει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα έξι (1-3-2) και μακριά από το σπίτι της δεν έχει ακόμα νίκη (0-5-2 εκτός, 6/7 under 2,5, 5/7 NG). Ματς με λίγα γκολ περιμένουμε, προβάδισμα έχει η έδρα, αλλά δεν είμαστε ιδιαίτερα ζεστοί για το 1,70 του άσου.

774. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η πρωτοπόρος του Κλαουσούρα (+7 από τη δεύτερη θέση), Ατλέτικο Νασιονάλ, ενώ μετράει και τέσσερα κολλητά τρίποντα μπροστά στο κοινό της (6-1-1 εντός). Η δεύτερη της βαθμολογίας, Αλιάνσα Πετρολέρα, ηττήθηκε από την Ενβιγκάδο και για να μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης θα πρέπει να κερδίσει το ντέρμπι κορυφής, αλλά οι εκτός έδρας επιδόσεις της (1-4-3) δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους φιλοξενούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ