ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (7/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

598. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Καπ της Ιαπωνίας, θεσμός που δεν αποτελεί τον πρώτο στόχο των περισσότερων ομάδων, όμως στη φάση που είμαστε αυτό αλλάζει. Η Νιιγκάτα βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση εδώ και καιρό, το θεωρούμε λογικό αφού δεν έχει την ποιότητα για το κάτι παραπάνω. Η Γκάμπα Οσάκα δείχνει να βρίσκεται σε μίνι κρίση, αφού η ήττα για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ από την Εβεργκράντε τις έβαλε δύσκολα. Της δίνουμε ένα προβάδισμα, αλλά η κούραση και η κακή ψυχολογία μας αποθαρρύνουν.

599. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΚΑΣΙΜΑ

Σε κακή κατάσταση η Κόμπε δεν δείχνει να μπορεί να κάνει καλές εμφανίσεις και προβληματίζει ενόψει Λιγκ Καπ. Η Κασίμα έχει πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά πλέον και το Λιγκ Καπ είναι στόχος που τον θέλουν. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο με την Κασίμα να κερδίζει εύκολα 0-2. Πιστεύουμε ότι θα πάρει ακόμα μία νίκη.

809. ΣΟΥΗΔΙΑ U19 - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ U19

Πρώτη αγωνιστική για τον 13ο όμιλο, Σουηδία και Λευκορωσία αναμένεται να δώσουν μάχη για ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση, ποιοτικότερο σύνολο έχουν οι Σουηδοί και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φτάσουν στη νίκη.

784. ΓΕΩΡΓΙΑ U21 - ΙΣΠΑΝΙΑ U21

Μια νίκη (3-0 το Σαν Μαρίνο) και μια ήττα (0-1 από Κροατία) ο μέχρι στιγμής απολογισμός της Γεωργίας, η Ισπανία έχει δώσει ένα παιχνίδι, επικρατώντας με 2-0 της Εσθονίας εκτός έδρας, με τα γκολ της νίκης να έρχονται στο τελευταίο δεκάλεπτο (82’, 90’), παρόλο που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, φαντάζει δύσκολη κάποια έκπληξη εδώ, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τις τόσο χαμηλές τιμές στο διπλό.

532. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Η Όλντερσοτ βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης μετά το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, το οποίο φαίνεται πως άφησε για τα καλά πίσω της. Εξαιρετική η Φόρεστ Γκριν στις εννέα πρώτες αγωνιστικές, όπου πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, όμως δείχνει να κάνει «κοιλιά» το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε ματς δίχως νίκη. Θα ψάξουν αντίδραση οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο δε θα έχουν εύκολο έργο, με το 1Χ να έχει τον πρώτο λόγο στο 1,70 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

574. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Πολύ βαρύ το κλίμα για την Στίβενεϊτζ και τον Τέντι Σέριγχαμ, άσχημη η χρονιά μέχρι τώρα, 4/4 ήττες στα τελευταία παιχνίδια της. Μία από τα ίδια και η Ντάγκεναμ, μπορεί όμως να εκμεταλλευτεί το άγχος και την απογοήτευση της Στίβενεϊτζ και χωρίς το δικό της για βαθμοθηρία, να μην ηττηθεί. Πιο μαζεμένο θα έπρεπε να είναι το σετ, επιλογή το Χ2 (ασιατικό διπλό +0,5) στο 1,75 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

579. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Κύπελλο Χιλής, πρώτο ματς της φάσης των προημιτελικών, θα ακολουθήσει επαναληπτικός την ερχόμενη Δευτέρα. Η Άουνταξ είναι σε καλή κατάσταση των τελευταίο καιρό, με τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα έξι (4-1-1) και ως γηπεδούχος έχει 2-2-0 στο Απερτούρα με ισάριθμες νίκες στα δυο τελευταία μπροστά στο κοινό της. Η Ουνιόν Εσπανιόλα παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα (3-2-3 συνολικά), αλλά εκτός έδρας δείχνει καλύτερη από ότι εντός (2-1-1 εκτός, χωρίς ήττα στα τρία πιο πρόσφατα). Πρόκειται γα τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, μπορεί οι γηπεδούχοι να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι επικίνδυνοι όταν αγωνίζονται στο ανοιχτό γήπεδο, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

576. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πάνω σε ότι αφορά τα ρόστερ των δύο ομάδων, διαθέτουν ισχυρή έδρα και μπορούν με ακόμα μια νίκη να σιγουρέψουν την πρώτη θέση. Το Μόντρεαλ από την άλλη θα έχει δύσκολο έργο, με τον Ντρογκμπά όμως στη σύνθεση του μπορεί να συμβάλλει στο over 2,5. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει ο συνδυασμός 1 & over 2,5 στην απόδοση 2,20 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

702. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής. Από δυο παιχνίδια χωρίς νίκη και χωρίς γκολ έρχεται η Μιγιονάριος (2-3-1 εντός, 5/6 under 2,5, 4/5 NG), η Τολίμα (1-2-1 εκτός, 3/4 under 2,5, 2/4 NG) νίκησε στα δυο πιο πρόσφατα στην έδρα της για το πρωτάθλημα, κρατώντας το μηδέν πίσω, διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό από το Σουνταμερικάνα. Αρκετά μπερδεμένο δείχνει, τα λίγα γκολ θα κρατήσουμε σε κάθε περίπτωση.

693. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Κύπελλο Κολομβίας, πρώτο ματς της φάσης των ημιτελικών, θα ακολουθήσει επαναληπτικός την ερχόμενη Παρασκευή. Πέντε ματς αήττητη (2-3-0) έχει συμπληρώσει η Όνσε Κάλντας στο πρωτάθλημα (2-4-1 εντός ). Η Σάντα Φε (2-1-3 εκτός) έρχεται από δυο σερί νίκες, πρώτα κέρδισε την Έμελεκ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα και στη συνέχεια υπέταξε με 3-0 τη Τζούνιορ, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης. Πολύ πιο επιβαρυμένοι οι φιλοξενούμενοι, έρχονται από συνεχή παιχνίδια ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων, από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στο μεγάλο στόχο της συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου, για αυτό και θα δώσουμε το προβάδισμα στην έδρα.

575. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΝΤΑΛΑΣ

Οι δύο ομάδες καίγονται κυριολεκτικά για τη νίκη η οποία και οδηγεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το Βανκούβερ δεν είναι καθόλου αξιόπιστο εντός και το Ντάλας διαθέτει το ρόστερ αλλά και την ψυχολογία έτσι ώστε να το εκμεταλλευτεί και να μην ηττηθεί. Στην απόδοση 1,90 το Χ2 στην Βet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ