ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (23/9). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

604. ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑ - ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Αγώνας ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, με τη Ματσουμότο να έχει 2-2-6 στην δεύτερη φάση και η Μοντέντιο 0-5-5. Προβληματικές και οι δύο

1530. ΣΑΚΑΛΙΝ ΣΑΚΑΛΙΝΣΚ – ΟΥΦΑ

Κύπελλο Ρωσίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις. Στην τρίτη κατηγορία αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, είναι για την ώρα δεύτεροι στην κατάταξη, η Ούφα είναι ουραγός στην Πρέμιερ και το κύπελλο δεν μπορεί να συγκαταλέγεται στις προτεραιότητές της.

663. ΓΕΟΝΑΜ – ΣΟΥΓΟΝ

Παρότι νωρίς στον αγώνα η Γέοναμ (7-7-2 εντός) βρέθηκε μπροστά με 2-0 επί της Ουλσάν, κατάφερε να χάσει με 3-2. Η τραγική της αμυντική λειτουργία ευθύνεται για τη συγκεκριμένη ήττα που την κρατάει εκτός των πλέι-οφ. Θέλει στα τελευταία δύο παιχνίδια τέσσερις βαθμούς παραπάνω από την Ιντσεόν, άρα δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο σημερινό ματς. Η Σουγόν (6-7-2 εκτός) έχασε πολύ εύκολα στο Super Match με τη Σεούλ με 0-3 και η ψυχολογία της πλέον είναι πεσμένη. Είναι σίγουρα στην προνομιούχο πρώτη εξάδα, θέλει όμως να κρατήσει τη δεύτερη θέση και αν μπορεί να πλησιάσει τη Γιέονμπουκ. Αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία στο 70’ και μετά το ποντάρισμα στο late goal είναι αυτόματο και καλό.

664. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Παιχνίδι χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν χτίσει διαφορές που δύσκολα καλύπτονται από τις αντιπάλους τους. Η Γιέονμπουκ είναι αρκετά καλύτερη ομάδα και πιστεύουμε ότι θα κερδίσει, στο 1,80 το διπλό που είναι οριακά δίκαιο.

666. ΜΠΟΥΣΑΝ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Το μυαλό της στα μπαράζ έχει η Μπουσάν (3-4-9 εντός), καθώς δεν μπορεί να το αποφύγει και μαθηματικά εδώ και καιρό. Έχασε με κακή εμφάνιση από την Ιντσεόν με 2-1 στο τελευταίο της παιχνίδι. Η Γιεγιού (4-4-8 εκτός) έχει λίγες πραγματικές ελπίδες για να μπει στην εξάδα, καθώς πρέπει να κερδίσει και τα δύο της παιχνίδια και να χάσει τα δύο παιχνίδια της η Ιντσεόν και να μαζέψει μέχρι τρεις βαθμούς η Γέοναμ. Πιστεύουμε ότι θα κυνηγήσει τις λιγοστές της ελπίδες, ειδικά απέναντι σε μία αδιάφορη Μπουσάν, το διπλό στο 2,55 μπορεί να πάρει κάποιο μικρό ποντάρισμα.

1531. ΜΠΑΪΚΑΛ ΙΡΚΟΥΤΣΚ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Μια κατηγορία χωρίζει τις δυο ομάδες και μεγάλη ποιοτική διαφορά, η ΤΣΣΚΑ πάντως θα αγωνιστεί με αναπληρωματικούς, ενώ και ο κόουτς Σλόυτσκι απέφυγε το μακρινό ταξίδι (5,5 ώρες με το αεροπλάνο) και παρέμεινε στη Μόσχα. Δεν θα μπλέξουμε.

660. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Πεσμένη εδώ και καιρό η Νταέτζεον (0-4-10 εντός), έχασε αρκετά εύκολα από την πρωτοπόρο Γιέονμπουκ στον τελευταίο αγώνα με 1-3. Παλεύει για την τρίτη θέση η Ποχάνγκ (7-7-2 εκτός) που οδηγεί στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και δείχνει να τελειώνει την κανονική διάρκεια της σεζόν σε καλή κατάσταση. Το διπλό της στο 1,55 pre game δεν έχει αξία, όμως στο live μπορεί να βγει κάποιο ποντάρισμα.

661. ΣΕΟΥΛ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Η Σεούλ (6-6-2 εντός έδρας) και η Σέονγκναμ (6-6-4 εκτός έδρας) βρίσκονται ισόβαθμες στους 48 βαθμούς στην τέταρτη θέση. Με ένα βαθμό αμφότερες εξασφαλίζουν μαθηματικά την είσοδο τους στην εξάδα, βασικό τους στόχο. Οι Young Guns επέλεξαν τη βολική ισοπαλία στο 3,20 του Stoiximan, όμως το ποντάρισμα πρέπει να παραμείνει σε φυσιολογικά πλαίσια , καθώς μπορεί οι δύο ομάδες να κυνηγήσουν την τρίτη θέση και να μην κλειστούν για την ισοπαλία.

662. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΟΥΛΣΑΝ

Κέρδισε με 2-1 τη Μπουσάν η Ιντσεόν (7-6-3 εντός) με καλή εμφάνιση και έχει αποκτήσει πλεονέκτημα όσον αφορά την έκτη θέση. Βέβαια πρέπει να συνεχίσει στον ρυθμό αυτό για να κλείσει την κανονική διάρκεια στην πρώτη εξάδα. Η Ουλσάν (2-5-7 εκτός) παρότι είναι ομάδα μετρίων δυνατοτήτων και πλέον δεν έχει κανένα κίνητρο κάνει ζημιές στα τελευταία παιχνίδια (3-1-0). Με ανατροπή κέρδισε 3-2 τη Γέοναμ εντός έδρας και δεν πιστεύουμε ότι θα παραδοθεί αμαχητί στην Ιντσεόν. Καλή η Ουλσάν αλλά δεν παύει να είναι μέτρια ομάδα και το κίνητρο να βρίσκεται μόνο στην Ιντσεόν, γι’ αυτό θεωρούμε αρκετά μεγάλο το 2,425 του άσου (επιλογή των Young Guns).

1532. ΒΟΛΓΑ ΤΒΕΡ – ΖΕΝΙΤ

Από τις καλές ομάδες της τρίτης κατηγορίας η Βόλγα, η Ζενίτ πάντως δύσκολα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες.

1533. ΤΑΜΠΟΦ – ΚΡΙΛΙΑ

No Bet.

1534. ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΑΡΒΑΜΙΡ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Στη ζώνη του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία η Τορπέντο, δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στη Λοκομοτίβ, αναμενόμενα χαμηλές οι αποδόσεις.

830. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έτσι όπως τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός, κάθε αγωνιστική θα αγωνίζεται με επιπλέον άγχος, μιας και ο κόσμος του στην κυριολεξία είναι έτοιμος να εκραγεί. Το κεφάλι του παίζει ξανά ο Αναστασίου, μόνο τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός -κι αν γίνεται, εύκολη- για να απαλύνει τις πληγές του. Βέβαια δεν δείχνει να είναι εύκολος αντίπαλος ο Λεβαδειακός, τουναντίον έχει εκπλήξει ευχάριστα με τις εμφανίσεις τους και αμύνεται αποτελεσματικά. Περιμένουμε να βγάλουν αντίδραση και εγωισμό οι παίκτες του «τριφυλλιού», χωρίς όμως το σκορ να ξεφεύγει. Αποδεκτές οι αποδόσεις για το συνδυαστικό στοίχημα άσου & under 3,5 (1,90 Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1535. ΝΟΣΤΑ ΝΟΒΟΤΡΟΪΤΣΚ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Μόλις μια νίκη μετράει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας η Νόστρα (1-5-5), η Τερέκ έχει ηττηθεί μόνο από τη Ζενίτ φέτος και έρχεται από δυο σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες αν παρουσιαστεί σοβαρή.

646. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος Φιλανδίας, τρεις ομάδες μάχονται για τον τίτλο, με το παιχνίδι της Σεϊναγιόεν απέναντι στην Ελσίνκι να έχει χαρακτήρα τελικού. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σεϊναγιόεν (10-1-3 εντός), στο -2 από την κορυφή, έχοντας παραμένει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα (4-2-0), στην τρίτη θέση η Ελσίνκι (2-5-4 εκτός), στο -5 από την κορυφή, δείχνει σκασμένη στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος αφού αγνοεί το τρίποντο στα πιο πρόσφατα πέντε (0-2-3) αλλά και στις έξι τελευταίες εξόδους της (0-3-3). Η φόρμα των δυο ομάδων καθιστά φαβορί τους γηπεδούχους, με τους μπουκ να έχουν λάβει τα μέτρα τους προσαρμόζοντας κατάλληλα τις τιμές.

1536. BΟΛΓΑ ΝΟΒΓΚΟΡΟ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Αρκετά απαιτητικό το παιχνίδια για τη Σπαρτάκ, η οποία ούτως ή άλλως δεν πατάει καλά εσχάτως, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

1550. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΟΣ. - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

No bet.

831. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ισοπαλία σαν ήττα ήταν το 1-1 στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή για τον Αστέρα, ο οποίος προηγήθηκε με 0-1, αλλά ισοφαρίστηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης από την ομάδα της Λέσβου, που έπαιζε με εννέα παίκτες και έτσι παρέμεινε με μία νίκη από την έναρξη του πρωταθλήματος (1-1-1). Την Πέμπτη αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στην Τρίπολη απέναντι στη Σπάρτα Πράγας για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Δύο μεγάλες νίκες πήρε ο Πανιώνιος με 1-0 απέναντι σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να πάρει τα πάνω του για τη συνέχεια, ωστόσο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας έχει να αντιμετωπίσει και τη δυσμενέστατη παράδοση (1-0-7). Δύσκολα θα κάνουν και τρίτη διαδοχική γκέλα οι γηπεδούχοι, με τον άσο όμως να προσφέρεται σε χαμηλές τιμές. Προτιμότερη επιλογή η νίκη του Αστέρα με ένα ή δύο γκολ διαφορά, που δίνει συνδυαστικά 2,03 στον Stoiximan, ενώ πιθανό φαντάζει και το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ [KP1].

832. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αντίδραση ψάχνουν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος στους Ζωσιμάδες, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από την πρώτη φετινή τους ήττα. Και αν για τους Ηπειρώτες ήταν εντός προγράμματος (3-1 από την ΑΕΚ στην Αθήνα), για τους Περιστεριώτες δεν ήταν, καθώς έχασαν από την Ξάνθη με 0-1 εντός έδρας, σπάζοντας έτσι ένα αήττητο σερί 53 αγώνων στο Περιστέρι. 3/3 αμφίσκορα μετράει ο ΠΑΣ, ο οποίος έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην άμυνα, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος και να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Αρκετά υψηλό τοGG, το οποίο αποτελεί επιλογή στο 2,00 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

833. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πλήρωσε το μάρμαρο της κακής πορείας του Πανθρακικού ο Μάνουελ Ρόκα και αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας μετά την ήττα στο Αγρίνιο με 1-0 από τον Παναιτωλικό, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής δεν έχει ακόμα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Στη θέση του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να διατηρήσει τους Θρακιώτες στα μεγάλα σαλόνια, προσπαθώντας να αλλάξει το κλίμα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καλλονή. Πήραν ψυχολογία οι νησιώτες μετά το αναπάντεχο –όπως εξελίχθηκε το ματς- 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 1-1 στις καθυστερήσεις και παίζοντας με εννέα παίκτες, παίρνοντας έτσι τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, όμως πηγαίνουν με δύο σημαντικές απουσίες στη Θράκη, καθώς απουσιάζουν οι Μάρκοβιτς και Κεϊτά. Αέρας αισιοδοξίας πνέει πλέον στην Κομοτηνή, με τον άσο όμως να έχει πέσει στο 1,80 και να χάνει την αξία του, γι αυτό είναι προτιμότερος ο συνδυασμός του με under 3,5 σε 2,22 του Stoiximan, που αποτελεί και επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1279. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Στο 0-0 με τη Μπραουνσβάιγκ έμεινε η Σαν Πάουλι (2-1-0 εντός έδρας), παίζοντας αρκετά καλά για μεγάλο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και πιστεύουμε ότι μπορεί να συνεχίσει να παίρνει αποτελέσματα και με τη Χάιντενχάιμ (0-2-1 εκτός). Η οποία με τη βοήθεια της τύχης κράτησε το βαθμό απέναντι στη Λειψία (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Δίκαιο line το -0,25 στο 1,90, θα θέλαμε κάτι καλύτερο για να κοντράρουμε και στην πράξη την σκληρή Χάιντενχάιμ.

1307. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες που δεν τις χωρίζουν πολλά. Η ΦΣΒ (1-0-3 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Ντούισμπουργκ, κυρίως επειδή η αντίπαλος της ήταν χειρότερη. Έχασε στο ντέρμπι με τη Φιρτ η Ουνιόν (1-1-1 εκτός), έβγαλε φόβο παρότι ήταν καλύτερη, γεγονός που προβλημάτισε τους ανθρώπους της. Δεν μπορούμε να μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πάμε στο επόμενο.

1308. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Συνεχίζει τη μετριότατη πορεία της η Ντούισμπουργκ (0-2-2 εντός) που ακόμα δεν έχει κάνει νίκη στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 0-1 από τη ΦΣΒ Φρανκφούρτης, παρότι σε κάποια διαστήματα του αγώνα ήταν καλή. Η Μπραουνσβάιγκ (2-1-0 εκτός έδρας και 5-0 ο απολογισμός των γκολ!) παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα μακριά από την έδρα της. Το διπλό κάτω από το 2,00 δεν έχει καμία αξία (στο 1,95 τώρα).

1317. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Η Γκρόιτερ Φιρτ (2-0-1 εντός) με ανατροπή κέρδισε με 2-1 την Ουνιόν Βερολίνου στο ντέρμπι, παρότι δεν ήταν καθόλου καλή. Η Πάντερμπορν (1-0-2 εκτός) μετά από τέσσερις ήττες με κακές εμφανίσεις (1-11 τα γκολ) κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Καρλσρούη σε ένα ματς κλειδί για τη συνέχεια της σεζόν. Δεν ήταν τόσο καλή, αλλά η τύχη και το πάθος που έβγαλε την οδήγησε στη νίκη. Περίεργο παιχνίδι, θέλουμε να δούμε αν θα καταφέρει η Πάντερμπορν να πάρει εκτός έδρας αποτέλεσμα μετά τη νίκη επί της Καρλσρούης.

1537. ΓΙΑΡΟΣΛΑΒ ΣΙΝΙΚ – ΚΟΥΜΠΑΝ

No bet.

647. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ – ΚΟΤΚΑ

Παρόλο που προερχόταν από τρεις κολλητές ήττες, η Χέλσινγκφορς έκανε το μπαμ και πέρασε με 5-0 από την έδρα της Λάχτι, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο κοινό της μετράει 3-7-2, με ισάριθμες ήττες στα δυο τελευταία, και θα υποδεχθεί την ουραγό της βαθμολογίας Κότκα, η οποία συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και η οποία έχει απολογισμό μακριά από το γήπεδό της μόλις 2-3-9. Υπερβολικά χαμηλά τα 1,70 του άσου για μια ομάδα με μόλις 3/12 εντός έδρας νίκες, η αγωνιστική κατάσταση της Κότκα πάντως μας αποτρέπει να πάμε στην κόντρα.

648. ΓΙΑΡΟ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Έπεσε στη θέση των μπαράζ η Γιάρο (4-6-5 εντός, 11/15 under 2,5, 9/15 NG) μετά από την ήττα στο εξάποντο με τη Βάασα, έχει πλέον επτά ματς στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο (0-4-3, 6/7 under 2,5, 5/7 NG). Η Κουόπιο (3-4-7 εκτός, 9/14 under 2,5) συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-1-4, 4/6 under 2,5, 3/5 NG), διατηρεί πάντως απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφίρροπο ματς μεταξύ δυο ομάδων που δεν περιμένουμε να πάρουν αλόγιστα ρίσκα, μόνο προς τα λίγα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε.

1551. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Η Γιαγκελόνια κέρδισε δικαιότατα με 1-0 τη Λεχ Πόζναν την Κυριακή για το πρωτάθλημα και η ψυχολογία της ανέβηκε μετά από αυτήν την εντός έδρας εμφάνιση. Η Ζάγκλεμπιε κέρδισε με 4-2 την Κρακόβια και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ντέρμπι είναι ο συγκεκριμένος αγώνας και δεν πιστεύουμε ότι ο άσος έπρεπε να είναι καθαρό φαβορί, παρότι δίνουμε τον πρώτο λόγο στη γηπεδούχος. Πάσο.

1538. ΣΟΚΟΛ ΣΑΡΑΤΟΦ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Μπερδεμένο δείχνει, η Σόκολ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι πρωταθλήματος (1-3-2), η Ανζί έρχεται από δυο σερί ήττες και είναι εντός ζώνης υποβιβασμού. Προχωράμε παρακάτω.

513. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΜΟΛΝΤΕ

Εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα, η Στρόμσγκοντσετ (7-2-1 εντός) δίνει μάχη για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου (είναι στο -4 από τις προνομιούχες θέσεις) και έρχεται από το εκτός έδρας 1-1 στη Βίκινγκ, με το οποίο διακόπηκε σερί τριών νικών. Η Μόλντε (5-3-3 εκτός) δείχνει να ξυπνάει, έρχεται από τρεις σερί νίκες με πιο πρόσφατη αυτή στο ντέρμπι απέναντι στη Ρόζενμποργκ και διατηρεί τις μαθηματικές της ελπίδες για να προλάβει μια θέση την πρώτη τριάδα. Αρκετά επιβαρυμένο το πρόγραμμα των φιλοξενούμενων, εξαιτίας της συμμετοχής τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έρχονται από δυο σερί απαιτητικά παιχνίδια με Φενέρ και Ρόζενμποργκ και αναμενόμενα θα είναι επηρεασμένοι (το επερχόμενο είναι το τέταρτό τους ματς σε δώδεκα μέρες), η Στρόμσγκοντσετ είναι συγκεντρωμένη αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την ισχυρή της έδρα, ο ασιατικός άσος DNB στο 1,73 του Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

907. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Πέμπτο συνεχόμενο over 2,5 για την Όσναμπρικ (2-1-1 εντός) η ήττα με 1-2 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Δρέσδη. Το γκολ της ήττας το δέχθηκε στο 90’+, έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο. Η Μούνστερ (3-1-0 εκτός) φιγουράρει στη δεύτερη θέση μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει (οι τρεις με over 2,5). Αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες που σκοράρουν εύκολα, το over 2,5 στο 2,05 επέλεξε ο Betol.

551. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ

Κλασικά δυνατή στην έδρα της η Γκρόνινγκεν (3-1-0 στο πρωτάθλημα), η Τβέντε δεν έχει ακόμα νίκη από την έναρξη της σεζόν (0-3-3), δίκαιος ο άσος σε τιμές γύρω από το 2,00.

1029. ΜΑΛΜΕ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Συνεχίζει την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα η Μάλμε (7-4-1 εντός), μετράει 4-1-1 στα τελευταία έξι και τρέχει να προλάβει για ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης χρονιάς. Η Φάλκενμπεργκ (3-1-8 εκτός) έρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Χάλμσταντ με αποτέλεσμα να βρεθεί, έστω και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και παρόλο που έχει δυο σερί νίκες στις τελευταίες εξόδους της (απέναντι σε Σούντσβαλ και Χάλμσταντ) δεν της δίνουμε τύχη για κάτι καλό απέναντι στους πρωταθλητές.

1034. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η Νόρκεπινγκ (8-2-2 εντός), εξακολουθεί αν βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, η Τζουργκάρντεν (5-3-4 εκτός) έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα έξι για το πρωτάθλημα (1-1-4) και μακριά από το σπίτι της έρχεται από τρεις κολλητές ήττες. Δίκαιος ο ασιατικός άσος -0,5 στο 1,875 της Bet365.

1051. ΚΑΛΜΑΡ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι (0-2-4) η Κάλμαρ, που έχει και τρεις σερί ήττες μπροστά στο κοινό της (4-3-5 συνολικά εντός), στα εννέα παιχνίδια βρίσκεται πλέον το σερί της Χάλμσταντ χωρίς τρίποντο (0-3-6), η οποία έχει ηττηθεί και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (0-5-7 συνολικά εκτός). Μεγάλο No Bet.

1060. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΓΚΕΦΛΕ

Τέσσερα χωρίς τρίποντο (0-2-2) η Χάμαρμπι (4-3-4 εντός), ούτε μπροστά στο κοινό τη κερδίζει στα τέσσερα πιο πρόσφατα, η Γκέφλε έρχεται από δυο κολλητές εντός έδρας νίκες αλλά μακριά από το γήπεδό της μετράει μόλις 3-2-7. Για γέλια τα 1,65 στον άσο, αν οι φιλοξενούμενοι μας έδιναν πάτημα με τις εκτός έδρας επιδόσεις τους θα σκεφτόμασταν σοβαρά την κόντρα.

1114. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ (0-3-1) συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (5-6-1 εντός), τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα (1-0-3) μετρούν οι φιλοξενούμενοι (5-2-5 εκτός), δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

1158. ΜΙΑΛΜΠΙ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Σπουδαίο διπλό απέσπασε η Μιάλμπι (3-1-8 εκτός) στην έδρα της Ντέγκερφορς, συμπλήρωσε έτσι τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά (4-1-2) και έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής από την απευθείας σωτηρία. Η Λιουνγκσκίλε (3-5-4 εκτός) έχει πέντε ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα έξι (1-5-0), βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και φαίνεται πολύ δύσκολο να μπλέξει, ενώ μακριά από το γήπεδό της δεν χάνει εδώ και επτά ματς (3-4-0). Μεγαλύτερο το κίνητρο των γηπεδούχων, που δείχνουν να ξυπνούν την κατάλληλη στιγμή, κοιτάμε προς τον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,85 της Bet365.

669. ΤΡΟΥΑ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Άσχημη ήττα γνώρισε η Τρουά στην έδρα της Ανζέ, παρόλο που αγωνιζόταν για περίπου μια ώρα αγώνα με παίχτη παραπάνω, ήταν υποδεέστερη της αντιπάλου και ηττήθηκε καθαρά, Εξακολουθεί να μην έχει τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-3-3), παρόλο που έχει ήδη αγωνιστεί τέσσερις φορές μπροστά στον κόσμο της (0-3-1 εντός). Η Σεντ Ετιέν έρχεται από άνετη νίκη με 2-0 επί της Ναντ, παρά την κούραση από το μεσοβδόμαδα με τη Ρόζενμποργκ για το Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα έχει πλέον τέσσερις σερί νίκες (4-1-1 συνολικά) και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σωστό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, με βάση τα όσα έχουμε δει από τις δυο ομάδες ως τώρα, το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,925 της Bet365 δείχνει καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

670. ΛΥΩΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Τρεις ισοπαλίες μετράει μετά τη διακοπή η Λυών (0-0 με Λιλ εντός, 1-1 με Γάνδη εκτός και 1-1 με Μαρσέιγ πάλι εκτός), καλύτερη της εμφάνιση η τελευταία στο ντέρμπι όπου προηγήθηκε και θα μπορούσε να κερδίσει αν ήταν πιο αποτελεσματική. Αγνοεί ακόμα τη νίκη μπροστά στο κοινό της (0-2-1) και δείχνει ακόμα να ψάχνεται, τόσο εξαιτίας των υποχρεώσεών της στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και λόγω του τραυματισμού του πρώτου της σκόρερ Φεκίρ (4 συμ./4 γκολ) που θα λείψει καιρό.

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα, η Μπαστιά «διορθώνει» την πορεία της εσχάτως, έρχεται από τρεις σερί ήττες, με τον απολογισμό της πλέον να είναι 2-1-3 (5/6 over 2,5, 5/6 GG). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, αν και προηγήθηκε της Νις δεν κατάφερε να είναι συμπαγής στην άμυνα και δέχθηκε τρία τέρματα με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 1-3. Μπορεί η Λυών να μην έχει ικανοποιήσει για την ώρα, αλλά στα μάτια μας είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, θα κρατήσουμε πάντως το over 2,5 στο 2,00 της Bet365, ορμώμενοι κυρίως από την κακή αμυντική παρουσία της Μπαστιά (δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 11 γκολ παθητικό). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

674. ΛΟΡΙΑΝ – ΚΑΕΝ

Η διακοπή έκανε καλό στη Λοριάν, επέστρεψε με 2/2 νίκες σκοράροντας από τρεις φορές σε καθεμία από αυτές, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της μάλιστα ήταν εξαιρετική απέναντι στη Μονακό και το υπέρ της 3-2 κρίνεται δίκαιο. Συνεχίζει να εκπλήσσει με την πορεία της η Καέν μετράει πλέον 4-0-2 στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στο τελευταίο της παιχνίδι μάλιστα πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στη Μονπελιέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε καλό μομέντουμ βρίσκονται αμφότερες, δύσκολο να γίνει εκτίμηση για τον τελικό νικητή, μόνο προς τα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, με τη Λοριάν να δίνει συνήθως γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια στην έδρα της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

675. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΡΕΝ

Μπορεί η Γκαζελέκ να πέτυχε το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα απέναντι στη Γκινγκάμπ, ωστόσο έμεινε για πέμπτο παιχνίδι με άδεια χέρια (0-1-5 συνολικά) γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Δείχνει σημάδια βελτίωσης τον τελευταίο καιρό, ωστόσο το ρόστερ της είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Η Ρεν κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της απέναντι στη Λιλ, αυτή ήταν η πρώτη της απώλεια βαθμών μετά από τέσσερις σερί νίκες (4-1-1 συνολικά), η εμφάνιση της πάντως δεν ήταν καλή και οφείλει το βαθμό στη λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή που κατοχύρωσε υπέρ της πέναλτι και αποβολή. Σωστό είναι το σετ βάση της συνολικής εικόνας των δυο ομάδων, θα αποφύγουμε πάντως να πάρουμε πλευρά αφού η Ρεν είναι πάντα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

676. ΝΙΣ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Από σπουδαίο διπλό στο ντέρμπι με τη Μπαστιά έρχεται η Νις, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και έκανε την ανατροπή, με το υπέρ της 3-1 να είναι δίκαιο. Μετράει πλέον 2-2-2 στο πρωτάθλημα (4/6 over 2,5, 5/6 GG) με την επιθετική της γραμμή να είναι το μεγάλο της όπλο και την άμυνα να χρήζει βελτίωσης. Η Μπορντό κατάφερε να σώσει το βαθμό ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις την Τουλούζ, έβγαλε αναμενόμενα κούραση αφού είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετράει 1-4-1 (4/6 GG) και μακριά από την έδρα της έχει 3/3 Χ σε δύσκολες έδρες (Σεντ Ετιέν, Λιλ και Παρί). Απόλυτα ισορροπημένο το σετ, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους που είναι πιο ξεκούραστοι και δείχνουν καλή εικόνα εσχάτως, από κοντά κα το αμφίσκορο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

915. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης (2-2-0 εντός έδρας) έμειναν στο 3-3 με τη Βέχεν εκτός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, θα μπορούσε να κερδίσει. Η ομάδα της Δρέσδης (2-2-0 εκτός) οδηγεί την κούρσα στην κατηγορία με το 2-1 επί της Όσναμπρικ. Αμφότερες είναι ομάδες που έχουν το εύκολο γκολ και στηρίζονται στην επίθεση τους, το over 2,5 στο 1,90 έχει αξία και το έχουν επιλέξει ήδη οι Young Guns.

919. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Έχασε με 0-1 από την Άουε η Κότμπους (1-0-3 εντός) και απολύθηκε ο Κράμερ, όπως όλοι φανταζόμασταν. Τον Ρουμάνο Μιριούτα κοιτάνε για αντικαταστάτη του (έχει παίξει στην Κότμπους). Μόνιμα σε κακή κατάσταση (0-2-4 στα τελευταία), ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει χωρίς τον Κράμερ. Η Χολστάιν (1-1-2 εκτός) είναι σταθερά από μέτρια έως κακή (0-3-3 στα τελευταία έξι), δεύτερο συνεχόμενο 0-0, αυτή τη φορά με τη Χάνσα, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει καμία ευκαιρία. Δεν βρίσκουμε πουθενά αξία στον αγώνα, θα περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της γηπεδούχου.

941. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Ακόμα μία εύκολη ήττα για τη Φορτούνα (2-2-5 συνολικά), αυτή τη φορά με 1-3 από τη Μούνστερ, παρότι προηγήθηκε. Αυτό ήταν το έβδομο σερί της over 2,5, έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (21 γκολ). Η Σόνενχοφ (4-3-2 συνολικά) κρατάει το αήττητο σερί της (2-1-0) και κέρδισε με 4-2 την Τσεμνίστερ με αρκετά καλή εμφάνιση. Δείχνει αρκετά καλά δείγματα, ειδικά στην επίθεση που αποτελεί το βασικό της όπλο (16 γκολ σε 9 αγώνες). Το DNB των φιλοξενούμενων στο 2,10 έχει αξία και το έχουν επιλέξει ήδη οι Young Guns, για μικρότερο ποντάρισμα σε μεγαλύτερη απόδοση υπάρχει ο συνδυασμός του 2 με το over 2,5 στο 4,45 (επίσης επιλογή των Young Guns).

1068. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Από δυο ήττες έρχεται η Σούντσβαλ (2-4-6 εντός), η ΑΪΚ έχει πλέον οχτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τρείς συνεχόμενες μακριά από το σπίτι της (3-5-3 εκτός). Δεν κοντράρονται αυτή την περίοδο οι φιλοξενούμενοι, όχι πάντως ότι το διπλό αποτελεί και καμία μεγάλη ευκαιρία.

1321. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΣΙΟΝ

Αήττητη για έξι σερί παιχνίδια παραμένει η Γκρασχόπερς (4-2-0), στην προσπάθεια της να διατηρήσει επαφή με την πρωτοπόρο Βασιλεία, η Σιόν έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία (3-0-1) και έχει σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της κατάταξης. 7/8 GG & over 2,5 μετρούν οι γηπεδούχοι, 5/8 over 2,5 και 4/8 GG οι φιλοξενούμενοι, τα γκολ είναι μονόδρομος στο παιχνίδια αυτό, με τους Young Guns να επιλέγουν το GG & over 2,5 στο 1,90 του Stoiximan.

1325. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Μέτρια η εκκίνηση της Βαντούζ στο πρωτάθλημα (1-3-4), στο γήπεδό της πάντως παραμένει αήττητη (1-3-0 εντός), η Λουκέρνη αντιθέτως τα πηγαίνει αρκετά καλά (3-3-2) και μακριά από το σπίτι της έρχεται από τρία σερί διπλά (3-1-0 εκτός). Καθαρό φαβορί δίνονται οι φιλοξενούμενοι, δεν θα τους στηρίξουμε ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο καλύτερός τους παίχτης, Λεσκάνο (8 συμ./9 γκολ).

1159. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Στη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο παραμένει η Έστερσουντ (9-3-0 εντός, 8/12 over 2,5, 9/12 GG), η ΑΦΚ (3-6-3 εκτός, 6/12 over 2,5, 10/12 GG) δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με την παραμονή, αλλά δείχνει σε καλή φόρμα με μια μόνο ήττα στα τελευταία πέντε (2-2-1). Μπορούμε να δούμε προς τα πολλά γκολ εδώ μιας και οι δυο ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

516. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Ημιτελικός κυπέλλου, νοκ-άουτ αναμέτρηση. Η Ρόζενμποργκ (9-3-0 εντός) μπορεί να ηττήθηκε στο τελευταίο πρωταθλήματος από τη Μόλντε, αλλά διατηρεί μαξιλαράκι ασφαλείας από τους διώκτες της (+8), έχει πάντως δύσκολο πρόγραμμα αυτό τον καιρό αφού συμμετέχει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Στάμπαεκ (6-3-3 εκτός) επικράτησε με 2-1 της Τρόμσο, παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με το κύπελλο να αποτελεί το μεγάλο της στόχο, παράλληλα με την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν εκ νέου προ δέκα ημερών στο ίδιο γήπεδό και παρόλο που η Ρόζενμποργκ επικράτησε με 1-0 (το γκολ στις καθυστερήσεις), η εικόνα που παρουσίασαν δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το άνοιγμα των αποδόσεων, καθώς η Στάμπαεκ ήταν ανταγωνιστική και άξιζε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν θα είναι παράξενο να αποπροσανατολιστούν, θεωρούμε τους φιλοξενούμενους ικανούς για τη ζημιά, γι αυτό και στρεφόμαστε προς το ασιατικό διπλό +1,25 στο 2,025 ή με πιο μεγάλο βαθμό ρίσκου στο Χ2 στο 3,00 της Bet365.

555. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΦΙΤΕΣΕ

Απίθανη η πορεία της Χέρακλες στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες (5-0-1 συνολικά), με την πιο πρόσφατη μάλιστα να έρχεται με αντίπαλο την Αϊντχόφεν. Η Φίτεσε μετράει 3-1-2, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να είναι 0-1-2 και τα δυο τελευταία ισάριθμες ήττες. Απόλυτα ισορροπημένο το σετ, σωστό δείχνει.

558. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΦΕΝΛΟ

Μόλις μια νίκη μετράει για την ώρα εντός των συνόρων η Άλκμααρ (1-2-3) η οποία έχει αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα λόγω και της συμμετοχής της στο Γιουρόπα Λιγκ είναι πέντε ματς αήττητη στη δεύτερη κατηγορία (2-4-1 συνολικά) και μακριά από την έδρα της μετράει 1-3-0. Μόνο για κόντρα προσφέρεται η φετινή Άλκμααρ, οι τολμηροί παίρνουν το ρίσκο.

559. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ - ΑΚΙΛΙΖ 29

No Bet.

610. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΑΪΝΤΖ

Να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες θέλει η Λεβερκούζεν μετά και από 3 σερί ήττες, η Μάιντζ αποτελεί τον κατάλληλο αντίπαλο για να το πετύχει. Βαριά ήττα 3-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ γνώρισε η Μπάγερ σε ένα παιχνίδι το οποίο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Εντός έδρας οι «ασπιρίνες» μετράνε 1-0-1(2-2 γκολ) έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα. Στα αγωνιστικά νέα οι απουσίες που υπάρχουν είναι μακροχρόνιες. Με πρωταγωνιστή τον νεαρό μέσο Μάλι ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ η ομάδα του Μάιντζ επικράτησε 3-1-μάλιστα με ανατροπή- εντός έδρας της Χόφενχαϊμ. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-0-1 (3-3 γκολ), όλα έληξαν over 2,5 και goal-goal. Στα αγωνιστικά νέα εκτός οι Σότο (χαφ), Φράι (χαφ, 3 αγών./0 γκολ), προπονήθηκε ο Μπάιστερ (εξτρέµ), λογικά επιστρέφει ο Χάιρο (εξτρέµ, 3 αγών./1 γκολ). Δύσκολα θα συνεχίσει τα άσχημα αποτέλεσμα τα η Λεβερκούζεν που έχει υλικό για την πρώτη τετράδα, χαμηλός ο άσος, ίσως στο live έχουμε την ευκαιρία να τον πάρουμε σε καλύτερες τιμές. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

628. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Σκέτη απογοήτευση η Χόφενχαϊμ φέτος υποδέχεται την Ντόρτμουντ σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για τα κυβικά της. Ήττα 3-1 και στην έδρα της Μάιντζ για την ομάδα του Μάρκους Γκίζντολ η οποία αν και προηγήθηκε κατάφερε να φύγει με άδεια χέρια. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 0-0-2 (2-5 γκολ) όλα goal-goal και over 2,5. Το απόλυτο με 5/5 νίκες έχει η Ντόρτμουντ η οποία πρόσφατα κέρδισε άνετα εντός έδρας την Λεβερκούζεν με 3-0! Over 2,5 όλα της τα φετινά παιχνίδια, no goal τα 3! Στα αγωνιστικά νέα εκτός αποστολή ο μέσος Σαχίν (1 αγών./0 γκολ). Όλα δείχνουν δεξιά, θα περιμένουμε όμως το live. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

630. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Γκλάντμπαχ καθώς μετράει μόνο ήττες φέτος και απέναντι στην Άουγκσμπουργκ το έργο της αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο. Χωρίς νίκη μετά και από 5 αγωνιστικές παρέμειναν τα «πουλάρια» καθώς έχασαν και στην έδρα της Κολωνίας 1-0 πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία καθώς οι φάσεις των δύο ομάδων μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Η ήττα αυτή ανάγκασε τον Φαβρ να υποβάλει την παραίτηση του, αντικαταστάτης του ο Αντρέ Σούμπερτ, τεχνικός ο οποίος δεν διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία καθώς έχει κάτσει στο πάγκο κυρίως ομάδων μικρότερων ηλικιών και κατηγοριών. Μόλις δύο τέρματα έχουν πετύχει φέτος οι γηπεδούχοι εμφανίζοντας μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, over 2,5 τα 4 από τα 5 φετινά τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολος παραμένει ο Χέρµαν (εξτρέµ, 3 αγών./1 γκολ), σταθερά εκτός οι στόπερ Ντοµίνγκες, Στραντσλ (1 αγών./0 γκολ) και Τζόνσον (χαφ, 1 αγών./0 γκολ).

Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα προέρχεται η Άουγκσμπουργκ καθώς επικράτησε εντός έδρας 2-0 του Αννόβερου, καλό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα της Βαυαρίας όπου πέτυχε και τα δύο τέρματα. Χωρίς νίκη ακόμα εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχοντας απολογισμό 0-1-1 (2-3 γκολ), σε όλα επιβεβαιώθηκε το goal-goal. Στα αγωνιστικά νέα επιστρέψει ο πολύτιμος επιθετικός Μπομπαντίγια (3 αγών./0 γκολ). Φαβορί χωρίς λόγο και αιτία οι γηπεδούχοι, πλευρά δεν θα επιλέξουμε αντιθέτως θα πάμε με το αμφίσκορο καθώς η Άουγκσμπουργκ μακριά από την έδρα της βρίσκει τρόπους και πετυχαίνει γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

631. ΣΑΛΚΕ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Η Σάλκε υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τις δύο ομάδες να προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Δεύτερη σερί νίκη πανηγύρισε Σάλκε, αυτή τη φορά οι «βασιλικοί μπλε» επικράτησαν 0-1 της Στουτγάρδης εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο των Σουηβών. Εντός έδρας η ομάδα του «Γκελσενκίρχκεν» εντός έδρας είναι αήττητη έχοντας απολογισμό 1-1-0 (3-2 γκολ) και στα 2 επιβεβαιώθηκε το goal-goal. Στα αγωνιστικά νέα συνεχίζουν εκτός οι Γκίφερ (αναπλ. γκολκίπερ), Ουτσίντα (µπακ), Νάσταζιτς (κεντρικός αμυντικός , 1 αγών./0 γκολ).

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Βόλφσμπουργκ παραμένει αήττητη για τέσσερις σερί αγώνες (2-2-0), στον πιο πρόσφατο παραχώρησε την ισοπαλία στο Αμβούργο, άδικο αποτέλεσμα καθώς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το συγκρότημα του Άρμιν Φε μακριά από την έδρα του έχει απολογισμό 1-1-1 (5-3 γκολ), στα 2 επιβεβαιώθηκε το over 2,5 και το goal-goal. Στα αγωνιστικά νέα παραµένουν εκτός οι Τσάντλερ (δ. µπακ, 2/0), Άντερσον (στόπερ), Κίτελ (χαφ). Ομάδες με επιθετικές αρετές και οι δύο, πολύ πιθανό να επιβεβαιώσουν τον συνδυασμό over 2,5 και goal-goal. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

633. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Από ήττα σε ήττα πηγαίνουν Αννόβερο και Στουτγάρδη, δύο ομάδες που συγκαταλέγονται στις 5 χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν στην έδρα της Άουγκσμπουργκ 2-0, δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα του Φρόντσεκ καθώς εμφάνιση της ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου δέχθηκε και τα δύο τέρματα ήταν τραγική. Εντός έδρας το Αννόβερο έχει απολογισμό 0-0-2 (2-5 γκολ), από τα δύο το ένα έληξε over 2,5 και goal-goal, συνολικά μετράει 0-1-4 (4-12 γκολ) και 3/5 over 2,5. Στα ίδια και χειρότερα η Στουτγάρδη η οποία έχει το απόλυτο στις…. ήττες, 0-0-5 (5-13 γκολ), over 2,5 τα 4 από τα 5, στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε 0-1 εντός έδρας από την Σάλκε σε ένα παιχνίδι που δημιούργησε αμέτρητες ευκαιρίες για γκολ, τελικά πλήρωσε τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου και σε μια από τις λιγοστές επισκέψεις των «μπλε» στα καρέ τους δέχθηκαν το γκολ. Δύσκολα τα πράγματα για τους τους προπονητές των δύο ομάδων, ίσως ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα κοστίσει για κάποιον από τους δύο.

Το σετ αποδόσεων χρίζει φαβορί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρά το επιθετικό ποδόσφαιρο δεν βρίσκουν δίχτυα με τίποτα, από την άλλη οι γηπεδούχοι πρέπει να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους και σε τέτοιες αποδόσεις αποτελούν πειρασμό. Αρκετή αξία έχει ο ασιατικός άσος +0,25 στην απόδοση 1,825 στην Bet365, λογικά μέχρι και αύριο θα εξαφανιστεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

726. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΕΪΜΠΑΡ

Στρωτό ποδόσφαιρο παίζει φέτος η Εϊμπάρ, έρχεται ναι μεν από ήττα εντός με Ατλέτικο αλλά στα τρία προηγούμενα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις (2-1-0) κερδίζοντας μεταξύ άλλων Μπιλμπάο και Γρανάδα (εκτός έδρας). Η Λεβάντε μόνο στο 1-1 με τη Σεβίλλη έπαιξε καλά, στα υπόλοιπα έχασε από τη Θέλτα εντός έδρας, πήρε με μπόλικη δόση τύχης τον βαθμό από τη Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας και στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα. Εκτιμούμε πολύ φέτος τους Βάσκους και θα τους στηρίξουμε ( YoungGuns ) με το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

731. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Καλύτερα τα δείγματα γραφής ως τώρα για τη Σπόρτινγκ Χιχόν που προέρχεται και από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Έφυγε νικήτρια από το «Ριαθόρ» με τη Λα Κορούνια (2-3) σε ένα ματς που σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 34’ και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον νεαρό Παραγουανό Σανάμπρια που πέτυχε δύο γκολ. Η Βαγιεκάνο επίσης πήρε το πρώτο τρίποντο της εκτός έδρας (0-1 Λας Πάλμας), αναμένεται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας όμως αν αφήσει κενά στην άμυνα ίσως το πληρώσει. Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

733. ΘΕΛΤΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πολύ ενδιαφέρον και θεαματικό ματς υπόσχονται Θέλτα και Μπαρτσελόνα, οι Γαλιθιάνοι έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής και είναι αήττητοι (3-1-0) πετυχαίνοντας 10 γκολ σε τέσσερα ματς. Το απόλυτο μετράει η Μπαρτσελόνα (4-0-0) που έχει επίσης θετική παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Βίγκο με 4/5 νίκες (4-1-0). Χωρίς σκοπιμότητα παίζει συνήθως η Θέλτα και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στους «μπλαουγκράνα». Μονόδρομος δείχνει η συνδυαστική επιλογή GG & over 2,5 στο 1,83 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1330. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ασταθής η μέχρι στιγμής παρουσία της Γιούνγκ Μπόις στο πρωτάθλημα (3-3-2), η Βασιλεία συνεχίζει με το απόλυτο εντός των συνόρων (8-0-0, 7/8 over 2,5, 6/8 GG) και παρόλο που κάποια στιγμή θα έρθει η πρώτη της απώλεια βαθμών, δεν γίνεται να την κοντράρουμε με την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο.

1552. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Προβληματική εδώ και καιρό η Λεχ και θεωρούμε πως θα έπρεπε να είχαν γίνει ήδη αλλαγές στον σύλλογο. Το κύπελλο μπορεί να εξαγοράσει λίγο ακόμα χρόνο στον Σκόρζα, μπορεί όμως και να τον τελειώσει. Η Ρουχ δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπορεί να κάνει τη ζημιά, πάμε στο επόμενο, περιμένοντας τι θα κάνει η Λεχ.

942. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Χάνσα (2-5-2 συνολικά), αυτή τη φορά με τη Χολστάιν με 0-0. Κακό παιχνίδι, η ομάδα του Ροστόκ κατέβηκε για να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και το κατάφερε χωρίς πολλές δυσκολίες. Το Μαγδεμβούργο (0-2-2 εκτός) έχασε με 1-2 από την Άαλεν με κάκιστη εμφάνιση και προβλημάτισε. Παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία, θα το αφήσουμε.

1347. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Σε κακά χάλια η Νιουκάστλ (0-2-4), ηττήθηκε και από τη Γουότφορντ, εντός έδρας μάλιστα. Κακή εμφάνιση, μέχρι το μισάωρο είχε δεχθεί δύο γκολ. Προσπάθησε στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω πέραν της μείωσης του σκορ σε 1-2. Ήδη υπό πίεση ο ΜκΚλάρεν, έντονες οι αποδοκιμασίες στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Ακλουθεί δύσκολο ματς με την Τσέλσι. Νικηφόρο ήταν το εντός έδρας ματς της Σέφιλντ Γουεν. με τη Φούλαμ, επικράτησε με 3-2. Οριακή νίκη όπως δείχνει άλλωστε και το σκορ, έβαλε τέλος στο σερί τριών παιχνιδιών χωρίς νίκη. Δεν είναι κάποιο τυχαίο όνομα η Γουένσντεϊ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, στα ματς του Λιγκ Καπ παραδοσιακά παίζει ρόλο και η φανέλα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κόντρα του φαβορί, στο 2,00 η απόδοση του Χ2, στο 4,20 το διπλό (Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1466. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Άτυχη η Κρισταλ Παλας στην επίσκεψή της στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ηττήθηκε χωρίς να το αξίζει με 1-0. Ήταν καλή η εμφάνισή της, έχει δύο δοκάρια πριν δεχτεί το γκολ. Γενικά είναι πολύ καλές οι εμφανίσεις της στην Πρέμιερ (3-0-3), παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες της. Σε «κακό φεγγάρι» η Τσάρλτον στην Τσάμπιονσιπ (2-3-3), τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη με τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπλάκμπερν με 3-0, άδικο το εύρος της ήττας της. Με αλλαγές θα παρατάξει την ομάδα του ο Πάρντιου, ακλουθεί ταξίδι στην έδρα της Γουότοφορντ. Δεν εμπνέει για κόντρα η Τσάρλτον, είναι σοβαρή φέτος η Πάλας. Πάσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1498. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΤΣΕΛΣΙ


Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες. Μια χαρά τα πηγαίνει η Γουόλσολ (5-2-1) στη Λιγκ 1, δεύτερη μέχρι τώρα στη βαθμολογία. Αήττητη ακόμα εκτός έδρας (3-1-0), έρχεται από ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Πιτέρμπορο. Κρατούσε τη νίκη μέχρι το 87’, όμως υπέπεσε σε πέναλτι και ισοφαρίστηκε. Σαν γιορτή αντιμετωπίζει το σημερινό ματς με την Τσέλσι. Επιτέλους χαμόγελα για την Τσέλσι, νίκη με 2-0 στο ντέρμπι την Άρσεναλ, βοηθήθηκε πάντως από την εξέλιξη του ματς, στο 45+1’ δέχτηκαν κόκκινη κάρτα οι «κανονιέρηδες», ενώ προηγουμένως την είχε γλυτώσει ο Ντιέγκο Κόστα. Σίγουρα θα γίνουν πολλές αλλαγές από το Μουρίνιο. Πρώτη σκέψη το παιχνίδι με τα γκολ, θα ψάξει ένα τέρμα η μικρούλα Γουόλσολ, παίζεται το GG & over 2,5 (2,40 Βet365), αντί του χαμηλού σκέτου over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1511. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Τότεναμ (2-3-1), τώρα που δεν έχει και τις καλύτερες εμφανίσεις, κερδίζει, εν αντιθέσει με πριν που έπαιζε καλά αλλά δεν νικούσε. Εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Κρίσταλ Παλας, τυχερή επικράτηση, δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι. Φουλ αλλαγές από τον Ποκετίνο, αντιμετωπίζει το Λιγκ Καπ όπως τα ματς στον όμιλο του Γιουρόπα. Ήττα για την Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Τσέλσι, ηττήθηκε με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Δεν τη βοήθησε καθόλου η εξέλιξη του παιχνιδιού (κόκκινη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου), ενώ διαμαρτύρεται δίκαια και για τη μη αποβολή του Ντιέγκο Κόστα. «Λύγισε» στην επανάληψη, από στημένη φάση το 1-0, ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες. Πολλές αλλαγές θα κάνει και ο Βενγκέρ, ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι στο Λέστερ και αμέσως μετά Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. «Άνοστο» ντέρμπι, τίποτα το ιδιαίτερο στο σετ αποδόσεων, δεν ξέρουμε ποιος από τους δύο θα είναι ο πιο αδιάφορος. Καλύτερα να απέχουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1512. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Άδικη ήττα για τη ΜΚ Ντονς (2-1-5) στην Τσάμπιονσιπ, 1-2 από τη Λιντς. Είχε 26 τελικές ευκαιρίες και δύο δοκάρια, όμως πλήρωσε την κυνικότητα της Λιντς και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Τέσσερα χωρίς νίκη, ισάριθμες ήττες σ’ αυτά, ο τεχνικός της δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το Λιγκ Καπ. Καλοί επιθετικά, αλλά ασταθέστατοι αμυντικά οι «Άγιοι», ηττήθηκαν με 2-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι στην καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Κούμαν (1-3-2) στην Πρέμιερ, πάντως πέρσι δεν σνόμπαρε τη διοργάνωση του Λιγκ Καπ. Δίκαιο το 1,85 του διπλού, αναμένεται να πέσει κι άλλο μετά τις δηλώσεις του κόουτς της ΜΚ Ντονς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1513. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Επιτυχημένο ήταν το ταξίδι των «καναρινιών» στο Λίβερπουλ, απέσπασαν τον πόντο της ισοπαλίας με σκορ 1-1 μέσα στο «Άνφιλντ». Μια χαρά η παρουσία της μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ (2-2-2), στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ είχε αγωνιστεί με πολλές αλλαγές. Έχει τον τρόπο η Γουέστ Μπρομ (2-2-2), να παίρνει αυτό που θέλει εκτός έδρας, επικράτησε με 0-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Άστον Βίλα. Παραμένει αήττητη εκτός με 2-1-0, χωρίς ακόμα να δεχτεί γκολ μάλιστα. Δεν αδιαφορεί για τη διοργάνωση ο Πιούλις, βασικούς είχε παρατάξει στον προηγούμενο γύρο, του δίνεται το δικαίωμα να κάνει το ίδιο και τώρα, μιας και το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι τη Δευτέρα. Μεγάλο το 3,50 για τον Πιούλις, υπάρχει αξία στις τιμές προς τα δεξιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

505. ΣΕΛΤΙΚ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Ότι θέλει θα κάνει στο παιχνίδι η Σέλτικ, πολύ δύσκολα να καταφέρει το θαύμα η Ρέιθ. Όποιος αρέσκεται σε τέτοιου είδους φαβορί μπορεί να την επιλέξει, κάτω από το 1,10 ο άσος.

511. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΧΑΡΤΣ

Η Κιλμάρνοκ έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-1 επί της Σεντ Τζόνστον με ανατροπή, καθώς στο 17’ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Δείχνει να ξυπνάει και να βρίσκει ρυθμό. Ο προπονητής της, Γκάρι Λοκ, ήταν προπονητής στην Χαρτς. Δείχνει να περνάει μίνι κρίση η Χαρτς, έχασε με 1-3 εύκολα από την ανώτερη Αμπερντίν. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μέσω του Λιγκ Καπ και η Κιλμάρνοκ είναι ομάδα των δυνατοτήτων της, αλλά το 1,80 στο διπλό δεν έχει αξία.

512. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Ζορίζεται στα τελευταία η Χιμπέρνιανς και κερδίζει με την δύναμη της άμυνας της που κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν. Όμως είναι διαφορετικό να παίζεις αγώνες Τσάμπιονσιπ και αλλιώς να παίζεις με την Αμπερντίν. Η οποία βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, διέλυσε εύκολα με 3-1 τη Χαρτς και βρίσκεται μόνο πρώτη στο πρωτάθλημα. Το διπλό του 1,75 είναι δίκαιο.

562. ΑΓΙΑΞ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Εντός των συνόρων ο Άγιαξ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες για την ώρα (5-1-0), η Ντε Γκράαφστσαπ έχει 6/6 ήττες στο ξεκίνημα, ο άσος και τα πολλά τέρματα λογικά θα επιβεβαιωθούν.

650. ΚΙΕΒΟ – ΤΟΡΙΝΟ

Ματς ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικά στυλ παιχνιδιού, αγαπά τα χαμηλά σκορ η Κιέβο (η προϊστορία δείχνει 4 σερί under), την ώρα που η Τορίνο προέρχεται από 3-1-0 έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς τουλάχιστον 2 τέρματα. Μπέρδεμα το παιχνίδι, θα προτιμήσουμε την ασφάλεια του 1,90 στο ασιατικό 0:0 της Τορίνο έχοντας την καβάτζα της επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

651. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΡΟΜΑ

Η γηπεδούχος μπορεί να έχει ξεκινήσει με 2-1-1 τη σεζόν αλλά οι νίκες της ήρθαν επί των αδύναμων Μπολόνια και Κάρπι. Η Ρόμα έφερε το παραδοσιακό της Χ με την Σασσουόλο στο Ολίμπικο και τον Γκαρσιά να υποτιμά το ματς κάνοντας μπόλικες αλλαγές ωστόσο αν δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα μπορεί να περάσει νικηφόρα από τη Γένοβα, χωρίς να θεωρείται στοιχηματική ευκαιρία το διπλό του 1,85 μπορεί να αποτελέσει μία καλή επιλογή για το live της αναμέτρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ [KP2] .

652. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Από οριακότατες νίκες προέρχονται αμφότερες, η Φιορεντίνα επικράτησε με 1-0 πολύ δύσκολα της Κάρπι χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο ενώ η Μπολόνια είδε κι έπαθε να κάμψει την αντίσταση της Φροζινόνε επικρατώντας με 1-0. Καμία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η Φιορεντίνα μπορεί να είναι τρίτη αλλά δεν σκοράρει άνετα ενώ έχασε και στην πρεμιέρα του Εuropa League από τη Βασιλεία. Δεν είναι κακό το under του 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

654. ΚΑΡΠΙ – ΝΑΠΟΛΙ

Μόλις ένα βαθμό σε 4 ματς έχει μαζέψει η Κάρπι η οποία πάντως έχει καταφέρει να σκοράρει ήδη 5 τέρματα σε αυτά τα ματς. Η Νάπολι προέρχεται από δύο σερί 5άρες κόντρα σε Μπριζ και Λάτσιο και με αυτά τα δεδομένα και την κεκτημένη ταχύτητα μπορεί εύκολα ή δύσκολα να φύγει με το διπλό του 1,57. Χαμηλή η απόδοση για σοβαρό ποντάρισμα, εναλλακτική επιλογή το ασιατικό -1 στο 2,00 της Bet365 ή ακόμη καλύτερα στο διπλό και over στο 2,37 στην ίδια εταιρία. Με το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Νάπολι δύο τέρματα στο 1,80 του Stoiximan πάνε οι Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

655. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Πρώτη νίκη της Γιούβε στο πρωτάθλημα χάρη στο 0-2 στην έδρα της Τζένοα, το πιο σημαντικό αποτέλεσμα πάντως που άνοιξε λογαριασμό για τη φετινή σεζόν και έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση ήταν το 0-2 μέσα στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετές οι απουσίες αλλά η Φροζινόνε με 1 γκολ σε 4 ματς προφανώς δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στους πρωταθλητές. Παίζεται ο άσος με μηδέν παθητικό στο 1,67, λιγότερο ελκυστικό το -2 των πρωταθλητών στο 2,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

656. ΛΑΤΣΙΟ – ΤΖΕΝΟΑ

Aρπάζει γκολ η Λάτσιο φέτος, μέτρησε 5 στην έδρα της Νάπολι ενώ νωρίτερα στη σεζόν είχε φάει 3 στο Λεβερκούζεν και 4 στην έδρα της Κιέβο. Η Τζένοα πάντως δεν είναι η καταλληλότερη ομάδα για να εκμεταλλευτεί αυτά τα κενά έχοντας ρεκόρ 0-1-3 και 4/4 NG στο πρωτάθλημα έχοντας να επιδείξει μόνο το 2-0 επί της Βερόνα. Ματς ικανό για όλα τα αποτελέσματα που φυσικά μας αφήνει αδιάφορους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

657. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Πάλεψε όσο μπορούσε η Παλέρμο στην έδρα της Μίλαν αλλά παρά τα δύο τέρματα που σημείωσε οι ροσονέρι είχαν πάντα απαντήσεις (3-2). Το καλό για τους Σικελούς είναι ότι σκοράρουν σε όλα τα φετινά τους ματς και σίγουρα θα έχουν τις ευκαιρίες τους κόντρα σε μία Σασσουόλο που μετράει ρεκόρ 3-1-0 έχοντας 3/4 GG και over στη φετινή σεζόν. Ξεκάθαρο ματς για να κυνηγήσουμε τα τέρματα, στο 1,83 το GG, ακόμη καλύτερο το over του 2,05. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

658. ΙΝΤΕΡ – ΒΕΡΟΝΑ

Με 4/4 νίκες η Ίντερ βρίσκεται στην κορυφή του Καμπιονάτο, φυσικά δεν παραμυθιάζει κανένα καθώς η απόδοσή της είναι μετριότατη και σε όλα τα ματς κέρδισε ακριβώς στο γκολ, στα 3/4 από αυτά με το οριακό 1-0. Η Βερόνα από την άλλη είναι γνωστή για το ανοιχτό στυλ παιχνιδιού της, στα 3/4 φετινά ματς επιβεβαίωσε το GG ενώ από πέρυσι σκοράρει στα 14/19 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Έστω και σε λίγο πιο χαμηλές αποδόσεις απ' ότι περιμέναμε θα πάμε με το GG του 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1514. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΑΡΛΑΪΛ


Τρεις κατηγορίες διαφορά οι δύο ομάδες. Μία από τα ίδια για τη Λίβερπουλ (2-2-2) φέτος, νέα γκέλα στο «Άνφιλντ», παραχώρησε 1-1 στη Νόριτς. «Χλωμή» εμφάνιση, το μόνο που κρατάει είναι η επανεμφάνιση μετά από καιρό του Στάριτζ. Δύσκολές μέρες για τον Ρότζερς, υπάρχει γκρίνια πλέον προς το πρόσωπό του. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή σκέψη για το Λιγκ Καπ (αν και δεν τις περισσεύουν οι κούπες τα τελευταία χρόνια), αναμένονται πολλές αλλαγές, ακολουθεί ξανά κρίσιμο εντός με την Άστον Βίλα. Συνεχίζει το θετικό σερί της στη Λιγκ 2 η Καρλάιλ (3-4-1), στα τέσσερα πλέον το αήττητό της. Έρχεται από δίκαιη ισοπαλία στο Γιορκ με σκορ 2-2. Στην προηγούμενη φάση του Λιγκ Καπ απέκλεισε εκτός έδρας με 1-2 την ΚΠΡ. Γιατί όχι να μην σκοράρει και μέσα στο «Άνφιλντ», θα χαρούν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές της, υποψιασμένο το GG στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1515. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

«Λαβράκι» φαίνεται ότι βρήκε η Γιουνάιτεντ (4-1-1) στο πρόσωπό του πιτσιρικά Μαρσιάλ (σκόραρε δις, έφτασε τα τρία γκολ σε δύο εμφανίσεις) και «απέδρασε» με 2-3 από το «Σεντ Μέρις» του Σαουθάμπτον. Επαγγελματική εμφάνιση, «χτύπησε» όταν έπρεπε και πήρε πολύτιμη νίκη που την έφερε στο -2 από τη συμπολίτισσά της, Σίτι. Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές φρεσκαρίσματος από τον Φαν Χάαλ. Από ισοπαλία προέρχεται η Ίπσουιτς (4-2-2 στην Τσάμπιονσιπ), παραχώρησε 1-1 εντός έδρας στην Μπέρμιγχαμ. Μάλλον δίκαιη η ισοπαλία, μόνο στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε κάπως να πιέσει. Εντός θέσεων πλέι-οφ, 14 βαθμοί μετά από οκτώ ματς, είναι αξιόλογη εκτός έδρας (2-1-1), έχει σκοράρει σε όλα. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Γιουνάιτεντ, αν το ζευγάρι ήταν στην έδρα της Ίπσουιτς ίσως ψάχναμε την κόντρα, μένει να δούμε αν το περσινό πάθημα (αποκλεισμός από τη ΜΚ Ντονς με 4-0), έγινε μάθημα για τον Φαν Χάαλ. Όπως και να ΄χει, μόνο για τρέλες -που είναι συνηθισμένες σε κυπελλικά ματς Αγγλίας- είναι η αναμέτρηση, αν θελήσει κάποιος να ασχοληθεί pregame. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

683. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Έμεινε για πέμπτο ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη η Τουλούζ (1-3-2, 3/6 over 2,5, 5/6 GG), πάντως η εμφάνιση της στο τελευταίο στην έδρα της Μπορντό ήταν ενθαρρυντική και έχασε το τρίποντο στις λεπτομέρειες εξαιτίας ενός γκολ στις καθυστερήσεις. Στο γήπεδό της είναι παραδοσιακά καλύτερη από ότι εκτός, φέτος μετράει 1-2-0 με 3/3 GG και 2/3 over 2,5. Η Μαρσέιγ έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι απέναντι στη Λυών, μάλλον ευχαριστημένη θα πρέπει να είναι από το αποτέλεσμα καθώς έπαιζε με παίχτη λιγότερο και ήταν υποδεέστερη της αντιπάλου στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Μακριά από το γήπεδό της έχει 2/2 ήττες (από Ρεμς και Γκινγκάμπ) χωρίς μάλιστα να σκοράρει για αυτό και δεν βρίσκουμε αξία στις αποδόσεις του διπλού-φαβορί. Θα σκεφτόμασταν να πάμε με τους γηπεδούχους αν είχαμε το line στο +0,25, με τις υπάρχουσες αποδόσεις θα προτιμήσουμε την αποχή από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

734. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανόρεκτη η εμφάνιση της Ρεάλ το Σάββατο με τη Γρανάδα την οποία κέρδισε με το φτωχό 1-0, η Μπιλμπάο ηττήθηκε εύκολα από τη Βιγιαρεάλ σε ένα ματς που δεν ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα 3 βασικότατοι παίκτες με τον Βαλβέρδε να πληρώνει την απόφαση του να κάνειrotation. Οι Βάσκοι θα σκυλιάσουν το μόνο σίγουρο και για να περάσει αλώβητη από το «Σαν Μαμές» η Ρεάλ θα πρέπει να φτύσει αίμα και να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Στα υπόψη ο ασιατικός άσος +1 στο 1,80 της Bet365που δίνει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση οριακής ήττας των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

735. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Κακή η Λας Πάλμας στην εντός έδρας ήττα από τη Βαγιεκάνο, ούτε η Σεβίλλη όμως εμπνέει εμπιστοσύνη αφού αγνοεί ακόμα τη νίκη μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2) και έρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα με τη Θέλτα. Δεν υπάρχει καμία αξία στις αποδόσεις του διπλού, γενικά δεν πιάνεται από πουθενά το ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

737. ΜΑΛΑΓΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Πολύ αρνητικό το ξεκίνημα της Μάλαγα, όχι μόνο δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα (0-2-2) αλλά δεν έχει σκοράρει κιόλας. Η Βιγιαρεάλ αντιθέτως είναι αήττητη (3-1-0) και πολύ παραγωγική στα τρία τελευταία παιχνίδια της όπου σκόραρε από τρία γκολ. Κάποια στιγμή η Μάλαγα θα ξεφύγει από τη μετριότητα, πιθανό σενάριο η αλληλεξουδετέρωση με το Χ να πληρώνει 3,30 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

745. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Κύπελλο Αργεντινής, προημιτελικά, νοκ-άουτ ματς σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Σε καλή κατάσταση οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα, η Ροζάριο μετράει 4-1-0 στα τελευταία πέντε, η Εστουδιάντες 3-2-0, αμφότερες θα κυνηγήσουν το θεσμό και το σφιχτό σετ αποδίδει ορθά την μεταξύ τους αμφίρροπη αναμέτρηση.

926. ΕΜΕΛΕΚ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Πρώτοι αγώνες για τη φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, σε μια βδομάδα οι ρεβάνς. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Έμελεκ (0-4-1), στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Χουβεντούδ στα πέναλτι (δυο ισοπαλίες με 0-0 τα μεταξύ τους αποτελέσματα), ούτε η Σάντα Φε πατάει καλά εσχάτως καθώς προέρχεται από δυο ήττες. Το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Έμελεκ και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν βλέπουμε το λόγο για να μπλέξουμε.

927. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ

Σε αγωνιστική κάμψη η Ρίβερ, μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (1-2-3), η Λίγκα Κίτο βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Ισημερινού μετά από δέκα αγωνιστικές και αγνοεί την ήττα στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της εντός και εκτός συνόρων (7-2-0). Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να κοντράρουν τους γηπεδούχους, ο Kyr_Lim επέλεξε το under 2,25 στο 1,825 της Bet365, το οποίο φαντάζει αρκετά πιθανό βάση των πρόσφατων επιδόσεων των δυο ομάδων (4/6 under 2,5 η Ρίβερ, 5/6 η Λίγκα Κίτο).

580. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Κύπελλο Βραζιλίας, προημιτελικά, διπλά ματς, σε μια βδομάδα οι επαναληπτικοί. Μετά από τρεις σερί νίκες η Ιντερνασιονάλ (9-3-2 εντός) κόλλησε στο 1-1 με τη Φιγκεϊρένσε στο γήπεδό της. Η Παλμέιρας (4-2-7 εκτός) έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και διατηρείται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Μικρό προβάδισμα δίνουμε στην έδρα, σωστά ζυγισμένο από τους μπουκ το σετ.

581. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ

Έξι ματς (0-2-4) χωρίς νίκη η Φιγκεϊρένσε (5-4-4 εντός), με αποτέλεσμα να πέσει εντός της ζώνης του υποβιβασμού και ως εκ τούτου το κύπελλο φαντάζει πολυτέλεια για την ώρα. Η Σάντος (1-5-8 εκτός) βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, αλλά κοντά στην τετράδα και είναι πιο άνετη για να ασχοληθεί με το θεσμό. Σε αποδόσεις φαβορί βρίσκουμε τους φιλοξενούμενους, οι τραγικές επιδόσεις τους μακριά από την έδρα τους μας κάνουν επιφυλακτικούς.

1108. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

No bet.

762. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Από την πρώτη της ήττα στο Κλαουσούρα έρχεται η Τσίλε (2-3-1, 4/6 over 2,5, 5/6 GG), δεν τα κατάφερε στην έδρα της Άουνταξ (1-3 το τελικό σκορ), μπροστά στο κοινό της μετράει 1-2-0 και σε αυτά τα τρία ματς έχουν επιτευχθεί συνολικά 16 γκολ. Επέστεψε στις ήττες η Κομπρεσάλ στο πιο πρόσφατο απέναντι στην Ικίκε, έχει πλέον απολογισμό 2-0-4 (6/6 over 2,5 & GG). Ματς με πολλά γκολ περιμένουμε, καλές επιλογές τόσο το GG & over 2,5 στο 1,80 όσο και το 4-6 τέρματα στο 2,40 του Stoiximan.

1105. ΤΣΙΚΟ - ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

No bet.

965. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΣΙΚΑΓΟ

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες το Μόντρεαλ (8-2-4 εντός) που κέρδισε με 3-0 το Νιου Ίγκλαντ και παραμένει στις θέσεις των πλέι-οφ. Ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για τίποτα το Σικάγο (0-5-9 εκτός) μετά την ήττα με 0-1 από το Ορλάντο. Ο άσος είναι στο 1,65-1,70, θεωρείται δίκαιος.

928. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Αμφότερες δείχνουν σε καλή κατάσταση, τρεις σερί νίκες μετράει η Ιντεπεντιέντε, τέσσερις η Ολίμπια, εξαιρετικά αμφίρροπη η μεταξύ τους αναμέτρηση.

748. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Κύπελλο Αργεντινής, προημιτελικά, νοκ-άουτ ματς σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Η Ντεφένσα μετράει 3-0-3 στα τελευταία έξι πρωταθλήματος, νικώντας εντός και χάνοντας εκτός έδρας, η Μπόκα έχει 5-0-1 εσχάτως, κυνηγάει πρωτίστως τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά δεν πρόκειται να αδιαφορήσει για το κύπελλο εδώ που έφτασε. Ξεκάθαρο φαβορί του παιχνιδιού η Μπόκα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εμπλακούμε με τόσο χαμηλές αποδόσεις.

966. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Σε αρκετά μέτρια κατάσταση το Χιούστον (7-3-4 εντός) που με την ήττα από τη Φιλαδέλφεια με 0-2 η είσοδος στα πλέι-οφ γίνεται τρομερά δύσκολη. Απογοήτευση κυριαρχεί στις τάξεις των γηπεδούχων. Το Κάνσας (3-4-7 εκτός) μετά από μία σειρά με κακά παιχνίδια και ανάλογα αποτελέσματα κέρδισε με 3-1 το Ντάλας και έβγαλε αντίδραση. Δείχνει να ξυπνάει και πάλι για να διεκδικήσει μία από τις πρώτες δύο θέσεις της Δύσης. Το 2 0:0 στο 2,00 δεν έχει αξία.

582. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Κύπελλο Βραζιλίας, προημιτελικά, διπλά ματς, σε μια βδομάδα οι επαναληπτικοί. Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας η Σάο Πάουλο (8-4-1 εντός), στην προτελευταία η Βάσκο (2-2-9 εκτός) μάχεται για να καλύψει τη διαφορά της από τη γραμμή του υποβιβασμού (στο -8 αυτή τη στιγμή) και δεν περιμένουμε να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το κύπελλο. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, πιθανό το ροτέισον για τους φιλοξενούμενους.

593. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Τρεις σερί ήττες και επτά στα πιο πρόσφατα οχτώ πρωταθλήματος (0-1-7) συμπλήρωσε η Φλουμινένσε (7-2-4 εντός), η Γκρέμιο μετράει 3-1-2 στα τελευταία έξι και 5-3-5 μακριά από την έδρα της. Δύσκολο για οποιοδήποτε προγνωστικό το παιχνίδι, θα το προσπεράσουμε.

929. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα Βραζιλίας η Ρεσίφε καθώς έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά (1-3-3, 6/7 under 2,5), με τη διοίκηση να ανακοινώνει την πρόσληψη καινούργιου προπονητή (Πάουλο Ρομπέρτο Φαλκάο). Η Ουρακάν αγνοεί την ήττα στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Σουνταμερικάνα (3-4-0, 6/7 under 2,5). Ανώτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι, δεν μπορούμε όμως να τους εμπιστευτούμε με την εικόνα που δείχνουν εσχάτως.

930. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΖΙΛΙΑ

Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Παραναένσε, με τον προπονητή της να δηλώνει ότι πρωταρχικός στόχος είναι η τετράδα του πρωταθλήματος και όχι το Σουνταμερικάνα. Η Μπραζίλια βρίσκεται πέντε κατηγορίες πιο κάτω από την επερχόμενή της αντίπαλο και μόνο το ότι βρίσκεται σε αυτή τη φάση του θεσμού ισοδυναμεί με θαύμα. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας, αποτυπώνεται στις αποδόσεις, δεν θα εμπιστευτούμε όμως τους γηπεδούχους που έχουν άλλες προτεραιότητες.

1107. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

No bet.

918. ΣΙΑΤΛ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Νο bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ