ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (18/6). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1549. ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Η Γιανμπιάν (3-1-1 εντός) έχασε για δεύτερο σερί παιχνίδι με το ίδιο σκορ (1-0), αυτή τη φορά από τη Χενάν, ενώ στο προηγούμενο ματς ήταν από την Τιαντζίν Τέντα. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (13’) και δεν κατάφερε να δημιουργήσει έντονα προβλήματα, αφού η αντίπαλος της διαχειρίστηκε σχετικά εύκολα το σκορ. Η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (4-0-1 εκτός) μετά από δύο σερί ισοπαλίες κέρδισε με 2-0 αρκετά εύκολα την Τιαντζίν Τέντα, ήταν αρκετά καλύτερη και δίκαια πήρε την άνετη νίκη και το τρίποντο που την κρατάει στην κορυφή. Φυσικά το διπλό το περιμέναμε αρκετά χαμηλά, αλλά το 1,30 είναι ακόμα πιο κάτω απ’ ότι πιστεύαμε.

1564. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Η Ιντσεόν (1-2-4 εντός) συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0), στην τελευταία της αναμέτρηση κέρδισε με 2-0 τη Σουόν χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, όμως τώρα καλείται να συνεχίσει το σερί της απέναντι στην πιο δύσκολη αντίπαλο, την πρωτοπόρο Γιεονμπούκ (2-5-0) που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και έρχεται από το 2-1 επί της Σουγόν με γκολ στις καθυστερήσεις. Αρκετά δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, θεωρούμε ότι αμφότερες θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία, πιθανή η μοιρασιά.

1569. ΣΟΝΑΝ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Δυο στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας. Η Σονάν (1-0-7εντός) έφερε 3-3 με την Γκάμπα Οσάκα μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ναγκόγια. Ματς-ροντέο με ανατροπές στο σκορ, έγιναν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι τους νοιάζει μόνο η επίθεση τους. Δίκαιο το μοίρασμα των βαθμών. Η Γιούμπιλο Ιβάτα (3-2-3 εκτός) δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση, έρχεται από τη λευκή ισοπαλία με το Τόκυο, σε ένα ματς με πολύ λίγες φάσεις. Διαφορετικοί οι στόχοι για τις δύο ομάδες, αφού η Σονάν βρίσκεται αρκετά χαμηλά, ενώ η Ιβάτα στη μέση τη βαθμολογίας. Μοιρασμένο το σετ, αν το κίνητρο δεν ήταν περισσότερο με τη γηπεδούχο θα σκεφτόμασταν κάποιο ασιατικό χάντικαπ υπέρ των φιλοξενούμενων, τώρα πάσο.

1572. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Η Φουκουόκα (1-2-4 εντός) βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3), δεν παίζει καλά και το έργο της για τη σωτηρία αναμένεται αρκετά δύσκολο. Στο τελευταίο της ματς έχασε με 1-0 από την Κόφου. Η πρωτοπόρος Καβασάκι (6-1-0 εκτός) συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα. Τρέχει ένα σερί επτά αήττητων αγώνων (5-2-0) και πιστεύουμε ότι θα το διευρύνει κατά ακόμα ένα. Όμως το διπλό στο 1,50 δεν έχει αξία.

1566. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Η Ναγκόγια (3-1-4 εντός) δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, έχει έξι ματς δίχως νίκη (0-2-4) και η βαθμολογική της συγκομιδή είναι αρκετά μικρή κάτι που αναμένεται να τη βάλει σε μπελάδες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε με 0-1 από την Τόσου, δίκαιη ήττα αφού δεν παρουσιάστηκε καθόλου επικίνδυνη για τα αντίπαλα καρέ. Η Κασίβα (3-3-2 εκτός) δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο στόχο σε αυτές τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της πρώτης φάσης. Αυτό έγινε φανερό και στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, στις οποίες ηττήθηκε καθαρά δίχως να σκοράρει. Περίεργη αναμέτρηση, δεν βγάζουμε άκρη, πάμε στο επόμενο.

1573. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΟΥΡΑΒΑ

Αμφότερες έχασαν τις ελπίδες τους για να καταφέρουν κάτι στην πρώτη φάση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κίνητρο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού μαζεύουν βαθμούς για την συνολική βαθμολογία και θέλουν να μείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή. Η Χιροσίμα (3-2-2 εντός) έφερε 1-1 με το Τόκυο στην προηγούμενη αγωνιστική, έκανε αρκετά μέτριο παιχνίδι, όπως και η αντίπαλος της και ο βαθμός της μοιρασιάς ήταν δίκαιος. Η Ουράβα (4-2-1 εκτός) δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, έχει τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και δύο συνεχόμενες ήττες με κακές εμφανίσεις. Επίσης είναι φανερό ότι αντιμετωπίζει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, αφού στα τέσσερα αυτά ματς δεν έχει καταφέρει να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Περιμένουμε ακόμη ένα μοιρασμένο ματς, δεν συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό της Ουράβα (-0,25 η γραμμή), το under 2,5 στο 1,85 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

1567. ΟΜΙΓΙΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η Ομίγια (1-4-2 εντός) είχε καταφέρει να χτίσει ένα σερί τριών αήττητων ματς (2-1-0), όλα τα πήγαινε στο όριο και ήταν φανερό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ ακόμα, έχασε με 1-0 από τη Νιιγκάτα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4’, δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές κλασικές ευκαιρίες αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η Γιοκοχάμα (4-1-2 εκτός) μετά από τις δύο σερί νίκες με Βίσσελ Κόμπε και Κασίβα ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από την πρωτοπόρο Καβασάκι δίκαια, αφού δεν ήταν καλή. Αμφότερες μαζεύουν βαθμούς για την συνολική βαθμολογία και αν και δεν πρόκειται να κινδυνέψουν δεν θα αδιαφορήσουν. Ξεφεύγει κάπως το σετ, πιο μοιρασμένο θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είναι.

1565. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΚΑΣΙΜΑ

Η Βίσσελ Κόμπε (3-3-2 εντός) έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, έχει πέντε ματς να κερδίσει (0-3-2) και δείχνει ότι η έλλειψη χειροπιαστού στόχου στο τελείωμα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος την έχει επηρεάσει. Σε αντίθετη κατάσταση βρίσκεται η Κασίμα (4-3-1 εκτός) που κυνηγάει την Καβασάκι στην κορυφή, αφού απέχει μόλις έναν βαθμό από την άμεση αντίπαλο της που κατέχει την πρώτη θέση μέχρι αυτή τη στιγμή. Έχει τέσσερις νίκες, οι τρεις δίχως να δεχτεί τέρμα, δείχνει σε άριστη κατάσταση. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, η οποία πληρώνει μόλις 1,70 και δεν έχει αξία, αν στο τέλος δεν κερδίζει η φιλοξενούμενη θα σκεφτούμε αρκετά σοβαρά το late goal.

1570. ΤΟΚΥΟ – NΙΪΓΚΑΤΑ

Το Τόκυο (3-2-3 εντός) φαίνεται ότι αντιμετωπίζει αυτή την πρώτη φάση που τελειώνει περισσότερο σαν αγγαρεία, δύο σερί ισοπαλίες έχει στα τελευταία της παιχνίδια, δίκαια αποτελέσματα σε μοιρασμένα παιχνίδια. Η Νιιγκάτα (2-1-5 εκτός) βρίσκεται χαμηλά και μαζεύει βαθμούς για την τελική βαθμολογία, στον πιο πρόσφατο αγώνα της κέρδισε με 1-0 την Ομίγια, προηγήθηκε νωρίς και έπειτα έκατσε πίσω για να διαχειριστεί το προβάδισμα, της, κάτι που έκανε με επιτυχία. Εννέα ματς δίχως νίκη είχε πριν από το συγκεκριμένο πολύτιμο τρίποντο. Σίγουρα ανώτερη ομάδα η Τόκυο, όμως η Νιιγκάτα είναι πιο ψυχωμένη σε αυτές τις αγωνιστικές, ο άσος του 2,00 δεν έχει αξία.

1568. ΣΕΝΤΑΪ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Η Σεντάι (3-0-4 εντός) ουσιαστικά δεν έχει κάποιο στόχο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές της πρώτης φάσης όμως παίζει δίχως άγχος και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο με τρεις σερί νίκες και μάλιστα κάποιες με χαρακτηριστική άνεση, όπως στο 0-2 με την Κασίβα την πιο πρόσφατη αγωνιστική. Η Κόφου (1-4-3 εκτός) μετά από οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-5-3) κέρδισε με 1-0 την ουραγό και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Φουκουόκα, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλύτερα και να εντυπωσιάσει, όμως η εμπειρία της και η μεγαλύτερη ποιότητα που έχει την οδήγησε στο τρίποντο. Το 2,00 του άσου είναι δίκαιο.

1571. ΤΟΣΟΥ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Η Τόσου (1-4-3 εντός) βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, παίζει όλα της τα ματς στο όριο πλέον, κάτι που την έχει βοηθήσει αρκετά στο να σοβαρευτεί τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχει τρία ματς δίχως ήττα (1-2-0), οι ισοπαλίες χωρίς γκολ και η νίκη της την πιο πρόσφατη αγωνιστική με 1-0 επί της Ναγκόγια. Η Γκάμπα Οσάκα (4-1-2 εκτός) έρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Ουράβα, έπαιξε καλά και πήρε το γρήγορο προβάδισμα (8’) και έπειτα αρκέστηκε στο να κάνει διαχείριση. Δεν την πάτησε και δεν έκανε ακόμα ένα ματς της ροντέο, όπως το προηγούμενο με τη Σονάν που έληξε 3-3 με πάρα πολλές φάσεις. Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ματς έχει αρκετή ισοπαλία.

1574. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. – ΠΟΧΑΝΓΚ

Η Γιεγιού (4-2-1 εντός) μετά από δύο σερί νίκες έχασε με 4-0 από τη Σανγκγιού και διασύρθηκε παίζοντας πραγματικά αρκετά μέτρια. Ζητά αντίδραση με αντίπαλο την μέτρια Ποχάνγκ (2-3-2 εκτός) που μετά από δύο σερί ισοπαλίες κατάφερε να κερδίσει με 3-1 τη Σεονγκνάμ παίζοντας καλά και δίνοντας μεγαλύτερες ελπίδες στους ανθρώπους της για κάτι καλό στη συνέχεια της χρονιάς. Δίκαιο το σετ των αποδόσεων, δεν θα μπλέξουμε.

1575. ΣΕΟΥΛ – ΣΟΥΓΟΝ

Η Σεούλ (4-1-2 εντός) μετά τα δύο συνεχόμενα ματς που προβλημάτισε και πήρε μόνο ένα βαθμό ανέκαμψε και έκανε δύο σερί νίκες, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Με την Γκουανγκζού στο τελευταίο ματς μπορεί από το 2-0 να βρέθηκε στο 2-2 όμως βρήκε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να ξαναπάρει το προβάδισμα και να φτάσει στη νίκη. Η Σουγόν (1-4-2 εκτός) συνεχίζει να μην πατάει καλά και μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με 2-2 έχασε δίκαια από την πρωτοπόρο Γιεονμπούκ με 2-1, με το γκολ της ήττας να έρχεται στις καθυστερήσεις. Πλέον έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη (0-2-2). Ο άσος λίγο πάνω από το 1,70 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιος και έχει πιθανότητες επαλήθευσης, όμως κατά τη γνώμη μας η πραγματική αξία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται στο over 2,5 του 1,80 που έχει επιλέξει ο K. Plestis, αφού η γηπεδούχος έχει 5/6 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της και η φιλοξενούμενη 6/6.

1580. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Η νέα ανερχόμενη δύναμη και περσινή πρωταθλήτρια, Σεϊναγιόεν, υποδέχεται την παραδοσιακή δύναμη της χώρας, Ελσίνκι, που έρχεται όμως από τρία απανωτά στραβοπατήματα (0-2-1). Αντίστοιχα η Σεϊναγιόεν μπροστά στον κόσμο της είναι αξιόπιστη (4 σερί νίκες) αλλά αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα (χειρότερη επίθεση με 9 γκολ σε 13 ματς). Πολύ ισορροπημένο το βλέπουμε και αμφίρροπο ως προς την έκβαση του. Εφικτό δείχνει το over 2 στο 1,80 της Bet365, μία επιλογή που επιβεβαιώνεται και από την παράδοση, αφού 6 σερί μεταξύ τους παιχνίδια είχαν 2+ γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1581. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ – ΛΑΧΤΙ

Πολύ ντεφορμέ η ουραγός Χέλσινγκφορς, που έχει να πάρει ακόμα και τον βαθμό για κάτι παραπάνω από ένα μήνα (0-0-6). Εξαφανίζεται μακριά από την έδρα της η Λάχτι, χωρίς νίκη στις έξι εξόδους της (0-2-4), ενώ στις 4/6 απέτυχε και να σκοράρει. Δεν βγαίνει άκρη όσον αφορά το νικητή της αναμέτρησης, αφού παίζει ο τυφλός με το μονόφθαλμο. Το πιο ενδιαφέρον στοίχημα προκύπτει από την αγορά των γκολ και συγκεκριμένα το NG στο 1,91 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1579. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΙΛΒ

Μέτρια η εκκίνηση της Ροβανιέμι στο φετινό πρωτάθλημα, δεν σκοράρει με την ίδια ευκολία που το έπραττε πέρυσι, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς είναι ως τώρα η Ίλβες, έχει βρεθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας πορεία πέρα από κάθε προσδοκία, με μεγάλο όπλο της την άμυνα, που εγκλωβίζει τους αντιπάλους και της επιτρέπει να παίρνει νίκες στο γκολ. Με βάση τα όσα έχουμε δει από τις δυο ομάδες, θα περιμέναμε πιο σφιχτά τα σετ, η Ροβανιέμι αγκομαχεί για να σκοράρει και δεν μπορεί να σηκώσει εύκολα τιμές φαβορί της τάξης του 1,90-2,00, η Ίλβες είναι πολύ αξιόπιστη στην άμυνα και είναι σίγουρα ικανή για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, με το Χ2 στο 1,85 της Bet365 να μας καλύπτει πλήρως. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1592. ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Η Χεμπέι (3-3-0 εντός) μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες έμεινε στο 2-2 με την Σανγκάη Σενχούα. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω, η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Η Τιαντζίν Τέντα (1-4-1 εκτός) έρχεται από την πολύ εύκολη ήττα και χωρίς να φέρει καμία αντίσταση από την πρωτοπόρο Εβεργκράντε με 2-0, το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Η Τιαντζίν με αυτήν την ήττα σταμάτησε το ρεκόρ των έξι ματς δίχως ήττα, θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, το 1,90 του άσου δεν έχει πάντως ιδιαίτερη αξία, αν και η Χεμπέι είναι ανώτερη ομάδα, ειδικά στην έδρα της.

521. ΒΕΛΓΙΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Δίχως πλάνο, φαντασία, αλλά και με πολλά κενά στα μετόπισθεν εμφανίστηκε το Βέλγιο στην πρεμιέρα του EURO, με την ήττα από την Ιταλία να έρχεται φυσιολογικά και τον Μαρκ Βίλμοτς να προβληματίζεται έντονα από την εικόνα της ομάδας του. Από την άλλη, η Ιρλανδία ανέβηκε στην εκτίμηση πολλών ποδοσφαιρόφιλων μετά την καλή της παρουσία και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε κόντρα στη Σουηδία, όμως η νίκη δεν ήρθε και πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να ψάξουν βαθμούς στα δύσκολα ματς του ομίλου. Ανοικτά αναμένεται να αγωνιστεί το Έιρε, αναζητώντας τη νίκη, με τα κενά των Βέλγων στην άμυνα, να είναι τέτοια που δεν καλύπτονται από τη μία μέρα στην άλλη. Ικανότατοι μεσοεπιθετικά οι «κόκκινοι διάβολοι», κρίνουμε ελκυστικό το αμφίσκορο στο 1,95 τουStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1645. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΓΚΑΪΣ

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Βάρμπεργκ, η οποία με την επικράτηση επί της Ντέγκερφορς (2-1) συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες, παραμένοντας αήττητη για πέμπτο διαδοχικό ματς (3-2-0). Μια από τα ίδια η ΓΚΑΪΣ (2-6-0), όμως τα πράγματα δυσκολεύουν αισθητά για την ίδια εκτός έδρας, εκεί όπου αγνοεί ακόμα το «τρίποντο» (0-4-2). Αμφότερες τα πηγαίνουν εξαιρετικά εσχάτως, αλλά θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους γηπεδούχους, οι οποίοι δείχνουν να έχουν πάρει για τα καλά τα πάνω τους. 1,925 πληρώνει στην Bet365 ο 0:0 ασιατικός άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1647. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ντέγκερφορς (0-2-3), η οποία βέβαια ηττήθηκε μόλις μια φορά στα τρία τελευταία εντός (1-1-1). Στον αντίποδα, η Τρέλεμποργκ μπορεί να επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών με την επικράτηση επί της παραπαίουσας Άνγκελχολμς (2-0), όμως πέραν του ότι δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση της, είναι γεγονός πως εκτός έδρας αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα (1-0-4). Στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για τους γηπεδούχους, οι οποίοι καλούνται να βγάλουν άμεσα αντίδραση ώστε να δώσουν τέλος στο αγωνιστικό τους ντεφορμάρισμα. Θα τολμήσουμε να τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας τον -0,25 ασιατικό άσο (1,95 / Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1646. ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ

Νεοφώτιστες οι δυο ομάδες στην κατηγορία, διαγράφουν όμως εντελώς διαφορετικές πορείες για την ώρα. Σε ελεύθερη πτώση η Εργκρίτε, έχει συμπληρώσει πέντε κολλητές ήττες, πλησιάζοντας επικίνδυνα τη γραμμή του υποβιβασμού, η Ντάλκουρντ τρέχει σερί τριών νικών που την φέρνει σε απόσταση βολής από την τριάδα. Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δυο ομάδων, θεωρούμε ότι η καυτή Ντάλκουρντ θα εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Εργκρίτε και θα φτάσει σε ακόμα μια νίκη, ικανοποιητικό το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1648. ΦΡΕΪ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Σημαντική ισοπαλία, κυρίως για λόγους γοήτρου, απέσπασε η Φρέι κόντρα στη Βάρναμο (1-1 εντός), όμως η προβληματική εικόνα που παρουσιάζει σταθερά φέτος δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Στον αντίποδα, η Χάλμσταντ μπορεί να μην εντυπωσίασε απέναντι στην Ατβίνταμπεργκ (1-1 εκτός), αλλά διαθέτει αναμφίβολα την ποιότητα ώστε να ανακάμψει άμεσα και να παραμείνει στην κορυφή. Με under 3,5 συνδυάστηκαν όλες οι φετινές επικρατήσεις των φιλοξενούμενων, θεωρούμε πως υπάρχει αξία στο combo 2 & under 3,5, το οποίο πληρώνει 2,60 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

522. ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με όπλο το πάθος, την καλή τακτική της αλλά και την τύχη όποτε χρειάστηκε, η Ισλανδία κατάφερε να τσιμπήσει τον πόντο στο απαιτητικό πρώτο ματς κόντρα στην Πορτογαλία και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Οι πάντες είχαν ξεγραμμένη την Ουγγαρία πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως οι Μαγυάροι έκλεισαν πάρα πολλά στόματα με το 2-0 επί της Αυστρίας και κυρίως πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που τους έβαλαν μάλιστα σε θέση οδηγού στον έκτο όμιλο. Ωστόσο θεωρούμε πως οι Ούγγροι είναι πολύ δύσκολο να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες σε τέτοιο επίπεδο, δεν εμπλουτίστηκε με ποιότητα το ρόστερ τους από τη μια μέρα στην άλλη. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους φιλότιμους Ισλανδούς, 1,80 η απόδοση του άσου Draw No Bet στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1674. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της Άνγκελχολμς, η οποία συμπλήρωσε οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη (0-1-7), έχοντας σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Ενδεικτικά, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, καθώς και την πιο αδύναμη έδρα (1-0-5). Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στο στρατόπεδο της Ατβίνταμπεργκ, με την ομάδα να βγάζει δυναμική αντίδραση κόντρα στην πρωτοπόρο Χάλμσταντ (1-1 εντός). Ξεκάθαρη η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, επιλογή μας αποτελεί το 0:0 ασιατικό διπλό (1,775 / Bet365), ενώ για τους πιο τολμηρούς 2,075 πληρώνει στην ίδια εταιρεία το -0,25 ασιατικό διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1676. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Έπειτα από διακοπή δύο εβδομάδων, η MLS επιστρέφει, με το παιχνίδι της Νέας Υόρκης κόντρα στη Φιλαδέλφεια να ανοίγει το πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και δύσκολα θα διόρθωσαν τα κακώς κείμενα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι η κορυφαία ομάδα της Ανατολής έως τώρα, αλλά κι αυτή προβληματίζει με την ανασταλτική της λειτουργία. Το over 2,5 έχει σημαντικές πιθανότητες επιβεβαίωσης, με τη συγκεκριμένη επιλογή να προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1677. ΧΙΡΟΝΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προβάδισμα στη μάχη της ανόδου πήρε η Οσασούνα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα. Οι δύο ομάδες δεν είχαν σημαντικές διαφορές και η Χιρόνα θέλει μέσα στο «Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι» να ανατρέψει τα δεδομένα και να γράψει ιστορία, πανηγυρίζοντας την παρθενική της άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Οι Καταλανοί αγνοούν την ήττα εδώ και 14 ματς μπροστά στο κοινό τους, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Παμπλόνα είχε τις περισσότερες εκτός έδρας ήττες από τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Λογικό φαβορί ο άσος, προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

523. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Στραβοπάτησαν στο ξεκίνημα του EURO Πορτογάλοι και Αυστριακοί, αλλά αν μία από τις δύο ομάδες έδειξε καλύτερα στοιχεία, αυτή ήταν αναμφίβολα του Φερνάντο Σάντος. Οι Ίβηρες διαθέτουν την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις, προκειμένου να πανηγυρίσουν την παρθενική τους νίκη, με αποτέλεσμα να έχουν δικαίως το προβάδισμα κόντρα στους απογοητευμένους και με δύο σημαντικά προβλήματα Αυστριακούς, οι οποίοι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση να έχουν τέτοια εικόνα στην πρεμιέρα. Στο 1,95 βρίσκεται ο άσος στον Stoiximan, δεν αγνοήθηκε από τους Young Guns. Στο 2,10 προσφέρει ο Stoiximan το anytime του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα ήθελε πολύ να συνδυάσει την 128η συμμετοχή του με το εθνόσημο (ρέκορντμαν πλέον) με ένα γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1681. ΜΠΑΪΑ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια της Serie A σκοπεύει η Μπαΐα. Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει να δείξει σημάδια βελτίωσης και να γίνει πιο αποτελεσματική και εκτός έδρας. Στη «Φόντε Νόβα» είναι αξιόπιστη (4-1-0), στα 4/5 παιχνίδια της μάλιστα κράτησε και απαραβίαστη την εστία της. Πολύ σφιχτό σύνολο η Λοντρίνα, καθόλου τυχαίο πως μετράει 9/9 under και διαθέτει τη 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με έξι γκολ παθητικό. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να κάμπτουν εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση της μαχητικής Λοντρίνα. Με αυτό το σκεπτικό καλή περίπτωση δείχνει ο συνδυασμός 1 & under 3,5 στο 1,93 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1679. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Χρήσιμο βαθμό εν’ όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος απέσπασε η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην έδρα της Τζόινβιλ (0-0), για ακόμα μια αγωνιστική η άμυνα την έβγαλε ασπροπρόσωπη (έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις πέντε τέρματα παθητικό). Η Κλαμπ Ρεγκάτας έρχεται από το εντός έδρας 2-1 επί της Μπραγκαντίνο, στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκαν από ακριβώς τρία τέρματα (4-0-4, 8/8 over 2,5, 6/8 GG). Ασταθής η Κλαμπ Ρεγκάτας, εξαιρετικά αξιόπιστη στο γήπεδό της η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (5-0-0 εντός), λογικό μας φαίνεται το 1,80 του άσου, δεν θα κακίσουμε όσους αποφασίσουν να το επιλέξουν.

1680. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΤΟΥΠΙ

Ίσως η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας η νεοφώτιστη Τούπι. Αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, που είναι ουραγός με 7/9 ήττες (1-1-7). Δύσκολο το έργο της στην πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος, μιας και η Κρισιούμα στο «Εριμπέρτο Ούλσε» έχει το απόλυτο (5-0-0). Αξίζουν τη στήριξη μας οι γηπεδούχοι, σαφώς ούτε λόγος για τον άσο στο 1,40, ο συνδυασμός του με το under 3,5 πληρώνει 1,88 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1682. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Αν και ηττήθηκε στην έδρα της πρωτοπόρου Βάσκο, η Ναούτικο έδειξε ξανά πολύ καλά στοιχεία επιθετικά και αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ήττα με σκορ 3-2. Τρομερή εντός έδρας, έχει 4/4 νίκες στις οποίες σκοράρει κατά ριπάς (15-3 τέρματα). Για μία ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση η Μπραγκαντίνο απέδειξε πως έχει θέμα μακριά από το σπίτι της, συμπληρώνοντας τέσσερις ήττες στις πέντε συνολικά εξόδους της. Πολύ επιθετική ομάδα η Ναούτικο ειδικά εντός έδρας, μια χαρά το 1,80 για το ομαδικό over 1,5 στα τέρματά της (έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα εντός της), παρά το γεγονός πως δεν θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1678. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Μεγάλη υπόθεση για τη νεοφώτιστη Σάντα Κρουζ ο Γκραφίτε (1ος σκόρερ με 6 γκολ), μόνιμος σκόρερ της και αυτός που σχεδόν πάντα βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Η Παλμέιρας έχει υψηλές βλέψεις και φέτος και με το (ελκυστικό) ποδόσφαιρο που παίζει έχει όλα τα φόντα να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Καλή σκέψη αποτελεί ο συνδυασμός νίκης της «βερντάο» με over 1,5 στο 1,70 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1683. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Βάσκο, έπειτα από την πρώτη ήττα της σεζόν, έκαμψε, έστω και δύσκολα, την αντίσταση της Νάουτικο με 3-2 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας παράλληλα το απόλυτο στην έδρα της (4-0-0 εντός). Η Παϊσαντού, στο πρώτο της παιχνίδι με τον Ζιλμάρ νταλ Πόζο στον πάγκο, επικράτησε με 1-0 της Αβαΐ, θα μπορούσε να νικήσει και με μεγαλύτερο σκορ, αν οι παίχτες της ήταν πιο αποτελεσματικοί. Χωρίς τρίποντο μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι (0-2-3 εκτός), δύσκολη η αποστολή τους απέναντι στην πρωτοπόρο, η Βάσκο είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, αλλά το 1,40 στον άσου, μας αποτρέπει να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο ματς.

1695. ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ

Ακόμα μία μέτρια εκτός έδρας εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία έχασε με 3-2 από την Πόντε Πρέτα. Θέλει να συνδυάσει για άλλη μία φορά την επιστροφή στο σπίτι της με επιστροφή στις νίκες και καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σάντος. Ωστόσο, θεωρούμε πως θα τα βρουν… μπαστούνια κόντρα στους πολύ ανεβασμένους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και έρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Σε απόδοση 1,90 το 0:0 ασιατικό διπλό στην Bet365, έχει το προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1696. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Το Βανκούβερ (4-3-1 εντός) προκρίθηκε στους τελικούς του κυπέλλου του Καναδά με τη νίκη με 3-0 επί της Οτάβα, στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 2-0, όμως έκανε την ανατροπή. Στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, παρουσιάζει μέτρια εικόνα και πρέπει να γυρίσει στις καλές εμφανίσεις που έκανε πριν λίγο καιρό. Το Νιου Ίνγκλαντ (0-3-3 εκτός) προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου επικρατώντας στην παράταση της Καρολίνα Χοκς, στο πρωτάθλημα έρχεται από τη νίκη με 2-1 απέναντι στο ελλιπές Σιάτλ με ανατροπή. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο, λόγω έδρας, δίκαιο το σετ.

577. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Βγαλμένη από όνειρο η πορεία της Βενεζουέλας, στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων όμως ισοφαρίστηκε από το Μεξικό στο 80’ και έτσι μπροστά της στα προημιτελικά θα βρεθεί το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου. Η Αργεντινή μέχρι στιγμής αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και συνδυάζει θέματα και ουσία (3-0-0, 10-1 τέρματα). Η νίκη της «αλμπισελέστε» σε συνδυασμό με το under 3,5 στο 2,02 του Stoiximan δείχνει καλή επιλογή. Οι Βενεζουελάνοι άλλωστε θα παίξουν συντηρητικά και πρωτίστως για να μην δεχτούν γκολ, κλείνοντας καλά τους χώρους προς την εστία τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1700. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει έως τώρα το Ορλάντο, αλλά διαθέτει εξαιρετική γραμμή κρούσης, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του. Επιστρέφει στο απόρθητο «κάστρο» του, για να υποδεχθεί το Σαν Χοσεέ. Οι «Ερθκουέικς» χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια μακριά από το σπίτι τους και θεωρούμε πως δύσκολα θα βάλουν τέλος στο εντός έδρας αήττητο των αντιπάλων. Στο 1,825 βρίσκουμε στην Bet365 τον -0,25 ασιατικό άσο, επιλογή που ευνοείται τόσο από την επιστροφή των Κακά και Λαρίν (πρώτος σκόρερ) στους γηπεδούχους, όσο και από την απουσία του αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων, Βοντολόφσκι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1701. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα για το Τορόντο, το οποίο στο τελευταίο του παιχνίδι έχασε με 3-0 από τη Νέα Υόρκη. Δεν πείθει και το Λος Άντζελες, ωστόσο διαθέτει την ποιότητα, ακόμα και τώρα που λείπουν οι Κιν, Ζάρντες, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία έδρα που μόνο φόβητρο δεν αποτελεί. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι Γκάλαξι, με την αξία να βρίσκεται Χ2, επιλογή πληρώνει 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1699. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Το Κολόμπους (3-2-1 εντός) διέλυσε πολύ εύκολα τους Τάμπα Ρέι με 4-0 για το κύπελλο και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα με 3-2 από τη Φιλαδέλφεια εκτός έδρας, αν και είχε προηγηθεί νωρίς (13’). Το Μόντρεαλ (2-2-2 εκτός) αποκλείστηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Καναδά από το Τορόντο, ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 4-2 εκτός έδρας και στον επαναληπτικό έμεινε στο 0-0. Στο πρωτάθλημα βρήκε τρίποντο μετά από έξι ματς με το 3-2 επί του Λος Άντζελες, αλλά η ψυχολογία του δεν είναι σε καλά επίπεδα λόγω του μεσοβδόμαδου αποκλεισμού. Δίκαιο το 2,00+ του άσου, είναι στις σκέψεις μας.

1704. ΟΕΣΤΕ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Έμπλεξε στην καλοστημένη άμυνα της Λοντρίνα η Οέστε και παραχώρησε τελικά ισοπαλία με σκορ 1-1, όπως και να έχει, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0), σκοράροντας σε όλα από ακριβώς μια φορά (5/5 under 2,5). Η Βίλα Νόβα πήρε σπουδαία νίκη επί της Σαμπάιο με 1-0, στο τρίτο της ματς με υπηρεσιακό στον πάγκο, τώρα θα κάνει ντεμπούτο ο νέος της προπονητής, Γκιλιέρμε Άλβες, ο οποίος πάντως δεν έχει ιδιαίτερες παραστάσεις από την κατηγορία. Πάντα μια αλλαγή στον πάγκο μπερδεύει τα δεδομένα μιας αναμέτρησης, εδώ πάντως θεωρούμε ότι αυτή που θα επηρεαστεί αρνητικά θα είναι η Βίλα Νόβα, η οποία θα πρέπει μέσα σε λίγες μέρες να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου της τεχνικού, η Οέστε αποδίδει καλά υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Ντινίζ και στα μάτια είναι δικαίως το φαβορί του αγώνα, κοιτάμε προς τον ασιατικό άσο -0,5 στο 2,00 της Bet365.

1703. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Φτωχός συγγενής του πρωταθλήματος η Αμέρικα Μινέιρο, δεν μας κάνει καμία εντύπωση που βολοδέρνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές (1-2-5). Η Κοριτίμπα, που έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Παλμέιρας (2-2), με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς εκτός έδρας (0-0-3). Η «κόσα» δείχνει ελαφρώς καλύτερη εικόνα από τη νεοφώτιστη ομάδα του Μπέλο Οριζόντε. Επιλογή τωνYoung Guns το Χ2 στο 1,75 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1706. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Το Χιούστον (3-2-1 εντός) προκρίθηκε πανεύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου με το 4-0 επί του Σαν Αντόνιο, αν και δεν έπαιξε με την κανονική του ενδεκάδα. Στο πρωτάθλημα έχει δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες και θέλει αν τις εξαργυρώσει με νίκη στην έδρα του, αφού εκτός δεν δείχνει ικανό για το κάτι παραπάνω. Η Ουάσινγκτον (1-3-2 εκτός) έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο και αποκλείστηκε από τους Στράικερς του Φορτ με 3-4 στη διαδικασία των πέναλτι. Μεγάλο το ψυχολογικό σοκ από την εξέλιξη αυτή, δεν ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσει. Το DNB του άσου στο 1,80 έχει ενδιαφέρον.

1705. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΣΙΚΑΓΟ

Να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που διέγραφε πριν τη διακοπή θα επιχειρήσει το Κολοράντο, έχοντας την αξιόπιστη ανασταλτική του λειτουργία ως βασικό όπλο. Εκ διαμέτρου αντίθετα τα κατορθώματα του Σικάγο, αν κι εσχάτως παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης (1-1-0). Λατρεία με τα under 2,5 έχουν αμφότερες (10/14 και 9/12 συνολικά, 5/7 και 4/5 εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα), ενώ και στις τελευταίες συγκρούσεις τους επικράτησε η τακτική (5/7 under 2,5). 1,73 πληρώνει στονStoiximan η εν λόγω επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1707. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Το Σολτ Λέικ (4-0-0 εντός) τα «χρειάστηκε» με το Γουίλμινγκτον στο κύπελλο, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση, έστω και στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1 και ενώ η κανονική διάρκεια είχε τελειώσει 2-2, με το ίδιο να κατορθώνει να φέρει το σκορ στα ίσα από 0-2. Έπειτα από ένα ωραίο και ανοιχτό ματς στο πρωτάθλημα πήρε διπλό στη Νέα Υόρκη επί της Σίτι με 2-3, παρότι στο 56΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0. Το Πόρτλαντ (0-3-4 εκτός) κέρδισε για το θεσμό του κυπέλλου με 2-0 το Σαν Χοσέ και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις που κάνει και στο πρωτάθλημα, όπου και είναι αήττητο εδώ και τρία ματς (2-1-0). Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν πάλι με το Σαν Χοσέ που είχε κερδίσει με 1-0. Η έδρα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στο Σολτ Λέικ, όμως η καλή κατάσταση του Πόρτλαντ μας οδηγεί στο να πάμε παρακάτω, αφού οι διαφορές των δυο αντιπάλων είναι γενικά μικρές, δίκαιο πιστεύουμε πως είναι το σετ.

576. ΜΕΞΙΚΟ – ΧΙΛΗ

Μετά την Αργεντινή, το Μεξικό (μαζί με την Κολομβία) προβάλλει ως το επόμενο φαβορί και την ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα. Διψασμένοι για διάκριση δείχνουν οι παίκτες του Οσόριο, μια από τα ίδια και για τη Χιλή, που συν τοις άλλοις έχει το χρέος να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ευχέρεια στο σκοράρισμα διαθέτουν αμφότερες και παρότι συνήθως στα νοκ άουτ ματς οι ομάδες εμφανίζονται πιο επιφυλακτικές, θεωρούμε εφικτό σενάριο να σκοράρουν από τουλάχιστον μια φορά και να επιβεβαιωθεί το GG (1,90/ Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ