ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (11/6). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

833. NΙΪΓΚΑΤΑ – ΟΜΙΓΙΑ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος στην Ιαπωνία. H Νιιγκάτα (0-4-2 εντός) έχασε με 4-2 από τη Σεντάι την πιο πρόσφατη αγωνιστική της στο πρωτάθλημα και με το ίδιο σκορ έχασε και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ από τη Φουκουόκα. Δείχνει ότι η άμυνα της είναι σε άσχημη κατάσταση και δύσκολα να το αλλάξει αυτό. Η Ομίγια (6-0-1 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Βίσσελ εντός έδρας και έδειξε για ακόμα ένα ματς ότι τη βολεύει πιο πολύ να παίζει εκτός έδρας. Το Χ2 έχει αξία για την Ομίγια.

834. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΣΟΝΑΝ

Η Γκάμπα Οσάκα (2-0-4 εντός) έχασε με 0-1 από το Τόκυο στο τελευταίο της ματς, ματς ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Η Σονάν (2-2-2 εκτός) παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, λογικό αφού η εικόνα της δεν είναι καθόλου καλή. Στο πιο πρόσφατο ματς πάντως κέρδισε με 2-1 τη Ναγκόγια και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί 0-1 που είχε. Ανώτερη η Γκάμπα, όμως το 1,60 του άσου δεν έχει αξία.

840. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΤΟΚΥΟ

Η Γιούμπιλο Ιβάτα (2-2-2 εντός) έχασε με 0-1 από την Καβασάκι στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα, στο Λιγκ Καπ έπαιξε με τη Ναγκόγια και έχασε με 3-1. Έπαιξε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αλλά έδειξε ότι χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμα για να επιστρέψει στην καλή του φυσική κατάσταση. Το Τόκυο (2-1-2 εκτός) κέρδισε στο ντέρμπι με τη Γκάμπα με 1-0, άκρως οριακό παιχνίδι που κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Φαβορί το διπλό, αφού το Τόκυο είναι ανώτερη ομάδα, δίκαιο το σετ.

839. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Η Γιοκοχάμα (2-2-3 εντός) προκρίθηκε στους «8» του Λιγκ Καπ με το 2-0 επί της Σεντάι την προηγούμενη Κυριακή. Δύο σερί νίκες έχει στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ μάλιστα με καλές εμφανίσεις. Δείχνει ότι είναι σε ιδιαίτερα καλή φόρμα. Η Καβασάκι (5-1-0) κέρδισε με 1-0 τη Γιούμπιλο Ιβάτα, έπειτα από αυτό είχε κενό 15 ημερών και ξεκουράστηκε. Αυτό μπορεί να της δώσει την πολυπόθητη ξεκούραση και ανάσες για τη συνέχεια. Δίκαια είναι το φαβορί –έστω οριακό- και δεν μας αφήνει περιθώρια για στοιχηματική ενασχόληση.

841. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Η Κόφου (1-2-3 εντός) έχασε με 0-4 από την Κασίμα και βρισκόταν σε τραγική κατάσταση πριν 15 μέρες, η διακοπή ίσως τη βοήθησε. Βέβαια έχει κάποιους αρκετούς τραυματισμούς που την επηρεάζουν αρκετά. Η Φουκουόκα (1-2-4 εκτός) προκρίθηκε στους «8» του Λιγκ Καπ με νίκη με 4-2 επί της Νιιγκάτα, ενώ στο πρωτάθλημα δεν ήταν τόσο καλή και αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Δύσκολο και περίεργο ματς, δεν θα μπλέξουμε σε τέτοιο ματς.

849. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Η Βίσσελ Κόμπε (3-2-2 εντός) προκρίθηκε στους «8» του Λιγκ Καπ με νίκη επί της Σόναν. Από δύο σερί ισοπαλίες έρχεται στο πρωτάθλημα που δεν εντυπωσιάζει και δείχνει σταθερά μέτρια εικόνα στο πρωτάθλημα. Η Χιροσίμα (3-1-2 εκτός) κέρδισε με 4-0 τη Φουκουόκα και έπειτα είχε δύο εβδομάδες ρεπό που της έδωσαν πολύτιμες ανάσες για τη συνέχεια. Δίκαιο φαβορί η Χιροσίμα, δεν έχουν αξία οι τιμές του διπλού.

855. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Η Χανγκτσόου (2-2-2 εντός) έπαιξε καλά με τη Γιανγκσού, όμως έμεινε στο 1-1 και δεν κατάφερε να σπάσει το σερί των οκτώ ματς δίχως νίκη. Δείχνει σημάδια βελτίωσης και αυτό είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Η Κουανγκτσόου Ρ&Φ δέχτηκε τρίτη σερί ήττα, οι δύο τελευταίες με το ίδιο σκορ (0-1). Αμφότερες σε μέτρια κατάσταση, δεν κερδίζουν εύκολα και δεν σκοράρουν εύκολα. Ματς δια δυνατούς λύτες, πάντως η έδρα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα γι’ εμάς, κάτι που οι εταιρείες διαφωνούν, αφού έχουν οριακό φαβορί τους φιλοξενούμενους.

857. ΟΥΛΣΑΝ - ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ

H Ουλσάν (1-2-3 εντός) έκανε δύο σερί νίκες εκτός έδρας με 2-1 και 4-2 επί Γιεγιού και Σουγόν και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι ειδικά εκτός έδρας μπορεί να πάρει νίκη σε κάθε αντίπαλη έδρα. Η Σανγκγιού (1-0-5 εκτός) έχασε δεύτερο σερί συνολικό ματς με το ίδιο σκορ (2-3). Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική και κέρδιζε με 2-0, όμως στην επανάληψη ήταν άθλια και δέχθηκε την ανατροπή. Αμφότερες περιμένουμε να παίξουν ανοικτά, αναμένουμε ανοικτό ματς και γκολ από τις δύο ομάδες.

865. ΣΟΥΓΟΝ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Η Σουγόν (1-3-2 εντός) έφερε ισοπαλία με 2-2 με την Ποχάνγκ, στο πρώτο μισό δεν ήταν καλή όμως στην επανάληψη ήταν εξαιρετική. Συμπλήρωσε δύο σερί ματς χωρίς νίκη. Η Ιντσεόν (1-2-3 εκτός) έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί της Σεονγκνάμ, δεν της άξιζε να κερδίσει όμως δεν την απασχολεί αυτό τώρα που χρειάζεται άμεσα βαθμούς. Ο άσος είναι σχετικά χαμηλά, δικαιολογημένα.

866. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (4-1-0 εντός) κατάφερε και πήρε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της πρωτοπόρου και με διαφορά καλύτερης ομάδας της χώρας Κουανγκτσόου Εβεργκράντε. Προηγήθηκε στο 64’ όμως η χαρά της κράτησε μόνο έξι λεπτά, όχι ότι ο πόντος ήτα κακός γι’ αυτή, το αντίθετο. Έχει κάποιες σημαντικές επιστροφές. Η Γιανγκσού (2-2-1 εκτός) δεν έπαιξε καλά με την αδύναμη Χανγκτσόου εντός έδρας και έμεινε στο 1-1. Τρίτο σερί ματς που δεν έπαιξε καλά και δεν καταφέρνει να πάρει το τρίποντο. Ο Ρουμάνος κόουτς Πετρέσκου παραιτήθηκε και την ανέλαβε άμεσα ο Λέι από τη Γκουϊτζου της Β’ κατηγορίας. Ο άσος έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο, αφού το κλίμα στη φιλοξενούμενη δεν είναι το ιδανικό, στο 2,00 τον βρίσκουμε.

868. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΤΟΣΟΥ

Η Ναγκόγια (3-1-3 εντός) κέρδισε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων όμως έμεινε εκτός συνέχειας. Πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα που παρουσιάζεται αρκετά μέτρια. Η Τόσου (1-1-4 εκτός) έχει χειρότερο σερί από την αντίπαλο της, συμπλήρωσε εννέα ματς δίχως νικηφόρο αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται σε πραγματικά κακή κατάσταση. Ματς ανάμεσα σε ντεφορμέ ομάδες που ψάχνουν την αντίδραση τους, δεν θα μπλέξουμε.

867. ΚΑΣΙΒΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Η Κασίβα (3-1-2 εντός) έμεινε εκτός από τη φάση των «8» του Λιγκ Καπ από τη Τόσου. Στο πρωτάθλημα έχασε με 0-3 από τη Γιοκοχάμα. Μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς της σε όλες της διοργανώσεις που συμμετέχει. Έχει κάποιες σημαντικές απουσίες που την επηρεάζουν. Η Σεντάι (2-2-3 εκτός) αποκλείστηκε από τη Γιοκοχάμα και δεν συνεχίζει στο Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο σερί νίκες, μάλιστα η πιο πρόσφατη με 4-2 επί της Νιιγκάτα με εξαιρετική εμφάνιση. Το Χ2 του 1,90+ έχει αξία στα μάτια μας και μπορεί να πονταριστεί.

869. ΟΥΡΑΒΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Η Ουράβα (4-1-1 εντός) πριν την ξεκούραση των 15 ημερών που είχε, είχε μείνει στο 0-0 σε δύο διαδοχικά ματς πρωταθλήματος. Κάθε της ματς παίζεται στο όριο και δύσκολα κάποιο να το χάσει ή να το κερδίσει εύκολα. Η Κασίμα(3-3-1 εκτός) σε ένα αδιάφορο ματς έχασε στην τελευταία αγωνιστική του Λιγκ Καπ, αφού είχε ήδη αποκλειστεί. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το 4-0 επί της Κόφου και είχε συμπληρώσει τρεις σερί νίκες. Παίζει εξαιρετικά και δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Δεν θα ανοίγαμε τόσο πολύ το σετ, θα το προτιμούσαμε λίγο πιο μοιρασμένο.

871. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Η Γιεγιού (3-2-1 εντός) μετά την ήττα με 1-2 από την Ουλσάν κέρδισε με 4-3 τη Σεούλ σε ένα ματς ροντέο και διαφήμιση του ποδοσφαίρου και παραμένει δίκαια ψηλά στη βαθμολογία. Η Γκουανγκτζού (2-1-2 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Γιεονμπούκ, έπαιξε καλά και δίκαια πήρε το Χ που έδειξε να είναι και ο βασικός της στόχος από το ματς. Πριν από αυτό είχε τρεις σερί νίκες με το οριακό 1-0. Δεν βγάζουμε άκρη, αντίθετης φιλοσοφίας ομάδες.

884. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Η Χενάν (3-1-1 εντός) μετά από τρία σερί ματς δίχως νίκη κέρδισε με 1-0 την Κουανγκτσόου Ρ&Φ, έπαιξε αρκετά αμυντικά και έδωσε προτεραιότητα να κρατήσει το σκορ νίκης που είχε από νωρίς. Η Σανγκάη Σενχούα (1-2-2 εκτός) παράτεινε στα τέσσερα το αήττητο σερί της με το 2-2 με την Τιαντζίν Τέντα. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω, παρότι η αντίπαλος της ήταν κατώτερη και μάλιστα στο τέλος θα μπορούσε να βάλει το γκολ της νίκης. Δίκαιο το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

882. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (5-1-0 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Σανγκάη ΣΙΠΓ, αποτυχία βέβαια η ισοπαλία, η πρώτη της εντός έδρας γκέλα στο πρωτάθλημα για φέτος. Δεν έπαιξε καλά και κάποιες απουσίες που έχει εδώ και καιρό την προβληματίζουν. Η Σιγιαζουάνγκ (0-2-3 εκτός) έφτασε τα πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-3), στο τελευταίο της έχασε με 0-1 από την Τσανγκτσούν με μετριότατη εμφάνιση. Στο 1,15-1,20 ο άσος, καμία αξία βέβαια.

883. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ

Η Τιαντζίν Τέντα (3-1-2 εντός) παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις, πήρε το 2-2 με τη Σανγκάη Σενχούα και έφτασε το σερί της στα πέντε ματς δίχως ήττα. Στο τέλος δέχτηκε κάποια πίεση, όμως κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Επιστρέφει ο κορυφαίος της παίκτης Μοντέρο (10 συμ./4 γκολ), αρκετά σημαντικό. Η Γιανμπιάν (0-2-4 εκτός) κέρδισε με 4-1 τη Λιαονίνγκ, αρκετά σημαντική νίκη που τη φέρνει σε κάπως καλύτερη θέση. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δίκαιο το σετ των αποδόσεων.

501. ΑΛΒΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Ματς με χαρακτήρα τελικού δίνουν με το καλημέρα οι δυο αντίπαλοι, από τη στιγμή που στον όμιλο υπάρχει η εκτός συναγωνισμού Γαλλία, τα παιχνίδια μεταξύ των υπόλοιπων τριών ομάδων έχουν διπλή σημασία. Με ενθουσιασμό έρχεται στο τουρνουά η Αλβανία, αναμένεται να καταθέσει και την ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο, είναι όμως αμφίβολο αν θα μπορέσει να αντισταθμίσει την έλλειψη εμπειρίας και ποιότητας σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Χωρίς να αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις φτάνει στα τελικά τουEUROη Ελβετία, έχει όμως το «knowhow» από ανάλογα τουρνουά, με τους ποδοσφαιριστές της να γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν την πίεση. Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι, με το πάθος και τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν, αλλά θεωρούμε ότι οι Ελβετοί θα βρουν την άκρη και θα φτάσουν στη νίκη, με το διπλό στο 1,75 τουStoiximanνα περιλαμβάνεται από νωρίς μεταξύ των επιλογών του Kyr_Lim (έχει κινηθεί ανοδικά το σημείο από τότε και πλέον βρίσκεται άνετα στο 1,83). Εξαιρετικό δείχνει και το -1 ασιατικό χάντικαπ καρτών για τους Αλβανούς (1,90/Bet365) που επίσης βρίσκεται στο πινακάκι του,όπως προείπαμε το παιχνίδι τους θα βασιστεί στα σκληρά μαρκαρίσματα, προκειμένου να περιορίσουν τις επιθέσεις προς την εστία τους. Από τη στιγμή που περιμένουμε δυνατό ματς, δεν περνάει απαρατήρητο και τοover4,5 κάρτες στο 2,00 τηςBet365, ενώ το να δούμε κόκκινη κάρτα δεν φαντάζει τόσο δύσκολο να συμβεί, σε σχέση με αυτό που υποδηλώνει το 3,75 τουStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

941. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Πανδαισία τερμάτων βλέπουμε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Έργκριτε (5/5GG&overμε 3,8 γκολ μ.ο.), η οποία μέσα σε πέντε αγωνιστικές γκρεμοτσακίστηκε στη βαθμολογία (από 3η στη 10η θέση). Πιο σταθερή στην απόδοση της η Βάασμπι, που είναι αήττητη στο γήπεδο της (3-1-0) και με την πορεία της ως τώρα (2η) διεκδικεί την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά το στοιχηματικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται στοover2,5 (1,825 /Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

944. ΦΡΕΪ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Το πάλεψε στην έδρα της φορμαρισμένης ΑΦΚ η Φρέι, όμως παρότι έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα, τελικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι (1-0), εν αντιθέσει με τη Βάρναμο, η οποία επικράτησε της Εργκρίτε (4-2), αν και το τελικό σκορ την κολακεύει. Στην έδρα τους στηρίζονται ως επί το πλείστον οι γηπεδούχοι, περιμένουμε να βγάλουν αντίδραση κόντρα σε μια ομάδα η οποία ηττήθηκε στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της, καθώς και στην τελευταία επίσκεψη στο συγκεκριμένο γήπεδο . 1,825 πληρώνει στην Bet365 ο +0,25 ασιατικός άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

942. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Βάρμπεργκ με το 2-0 στην έδρα της Άνγκελχολμς, δεν χάνει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0). Η Ντέγκερφορς απογοήτευσε για ακόμα μια φορά, καθώς έμεινε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Λιουνγκσκίλε, είναι χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2). Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων, μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα αριστερά, αλλά οι γηπεδούχοι θα έχουν δυο κομβικές απουσίες στα χαφ (Μπόακι (10 συμ./2 γκολ) και Άντερσον (11 συμ./1 γκολ) συμπλήρωσαν κάρτες), γι αυτό και το 1,75 του άσου κρίνεται ασύμφορο.

943. ΓΚΑΪΣ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Σερί επτά παιχνιδιών χωρίς ήττα (2-5-0) έχει χτίσει η ΓΚΑΪΣ, η οποία μπορεί να μην τρομάζει, όμως έχει τον τρόπο να αποφεύγει τις αποτυχίες, πόσο μάλλον εντός έδρας (3-2-0). Σίγουρα η Σίριους δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποτελέσει εύκολη λεία, αλλά θεωρούμε πως θα τα βρει σκούρα απέναντι σε μια ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη, ενώ ούτως ή άλλως στα δύο τελευταία παρουσίασε αρκετά προβλήματα. 1,75 πληρώνει το 1Χ στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

964. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΑΣΑΝΕ

Η απογοήτευση της χρονιάς είναι ως τώρα η Μιοντάλεν, έρχεται από τρία κολλητά Χ και τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-3-1, 4/4 GG), τουλάχιστον μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη (2-3-0 εντός, 3/5 over 2,5, 4/5 GG). Η Ασάνε γλύτωσε στις καθυστερήσεις την εντός έδρας ήττα από τη Λέβανγκερ (1-1 το τελικό σκορ) και διατηρείται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, παρόλο που έχασε και στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της απέναντι στις δυο πρωτοπόρους, Σάντεφιορντ και Κρίστιανσουντ. Δυνατή η Μιοντάλεν στο γήπεδό της, αλλά ο άσος δεν είναι για 1,80, η Ασάνε έχει αποδειχθεί ζημιάρα μακριά από το σπίτι της (2-1-2 εκτός) και δεν θα εκπλαγούμε αν καταφέρει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. No Bet.

502. ΟΥΑΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Με σκοπό να ευχαριστηθεί την παρθενική της συμμετοχή σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ξεκινάει το ταξίδι της στα γήπεδα της Γαλλίας η εθνική ομάδα της Ουαλίας. Να μην ηττηθεί θα κοιτάξει στον πρώτο της παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν ακολουθεί η βρετανική μονομαχία με την Αγγλία. Πρωτάρα σε τελική φάση και η Σλοβακία, η οποία θα ήθελε να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της με το δεξί, όμως από την άλλη γνωρίζει πως ενδεχόμενη ήττα θα είναι το χειρότερο σενάριο για τη συνέχεια. Διόλου απίθανο και οι δύο αντίπαλοι να συμβιβαστούν με την ισοπαλία, στο 3,00 η απόδοσή της στην Bet365. Πρώτα βιολιά στις ομάδες τους Μπέιλ & Χάμσικ, αξίζουν το 3,10 & 4,75 αντίστοιχα, για πρώτο σκόρερ μεταξύ των συμπαικτών τους (πρώτος σκόρερ ομάδας το στοίχημα στην Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

971. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Μπορεί η Ατβίνταμπεργκ να προέρχεται από βαριά ήττα, η οποία είναι αδύνατον να την έχει αφήσει ανεπηρέαστη, όμως εντός έδρας παρουσιάζει ιδιαίτερα βελτιωμένο πρόσωπο (4-0-1), ενώ παραδοσιακά βάζει δύσκολα στη Χάλμσταντ (2-4-2). Συνεπώς, θεωρούμε πως ασφαλέστερη επιλογή αποτελεί τοunder2,5 (1,75 /Bet365),δεδομένου πως οι δύο ομάδες μετρούν 4/6 και 8/9 εσχάτως, αντίστοιχα, καθώς και 6/7 στα τελευταία μεταξύ τους (4/4 στη συγκεκριμένη έδρα). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

973. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πια η Ταραγόνα μετά την ήττα της με 3-1 στην έδρα της Οσασούνα για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ. Κινδυνεύει να πάει στράφι μια εξαιρετική χρονιά για τους Καταλανούς, που μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος φλέρταραν έντονα ακόμα και με την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Από κει που η Οσασούνα βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός πλέι-οφ, πλέον προετοιμάζεται για τον τελικό, αρκεί να διαφυλάξει το -τυχερό- 3-1 της πρώτης αναμέτρησης. Είναι καλή ομάδα η Ταραγόνα και θα παλέψει για την ανατροπή, δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να φτάσει σε σκορ πρόκρισης, όμως έστω τη νίκη μπορεί να την πάρει. Στο 2,05 ο άσος στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

503. ΑΓΓΛΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Με αισιοδοξία αλλά και με προσδοκίες ξεκινάει το ταξίδι της Αγγλίας στο EURO 2016, πρώτη και πιο σημαντική μονομαχία αυτή με τη Ρωσία. Δεν λείπει το ταλέντο από τα «λιοντάρια» που διψάνε για διακρίσεις και ασφαλώς σαν σύνολο είναι ανώτερο των αντιπάλων τους στο Β’ όμιλο. Άχρωμη για ακόμη ένα τουρνουά φαντάζει η Ρωσία, η οποία αποδυναμώθηκε στα χαφ μετά τις απουσίες Τζαγκόεφ και Ντενίσοφ. Θα δώσουμε προβάδισμα νίκης στους Άγγλους, 1,90 πληρώνει ο άσος των τυπικά γηπεδούχων στην Bet365, η οποία προσφέρει 25€ δωρεάν στο live. Oι όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

974. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Αποφασισμένη να ρεφάρει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής είναι η Ιντερνασιονάλ, επιστρέφοντας μπροστά στο κοινό της, όπου παραμένει αήττητη. Ήρθε επιτέλους η πρώτη νίκη για την Αμέρικα Μινέιρο, η οποία ευελπιστεί ότι θα αλλάξουν τα πράγματα με τον καινούργιο προπονητή, Σέρζιο Βιέιρα. Με όπλο την πολύ καλή ανασταλτική της λειτουργία, αναμένεται να κερδίσει ξανά η ομάδα του Άρχελ Φουκς . Στο 1,97 προσφέρεται ο συνδυασμός άσσου καιunder3,5 στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

975. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής η Σαπεκοένσε, ούσα αήττητη στις έξι πρώτες αγωνιστικές (2-4-0). Απεναντίας η Πόντε Πρέτα είναι τελείως προβλέψιμη, βέβαια ελαφρυντικό για τους επτά βαθμούς της (2-1-3) αποτελεί το γεγονός πως έδωσε εκτός έδρας τα 4/6 παιχνίδια της. Σε καμία περίπτωση η «μακάκα» δεν αποτελεί φόβητρο στο «Μόισες Λουκαρέλι», ικανή η Σαπεκοένσε να επεκτείνει το αήττητο και θετικό σερί της, στο 1,75 το Χ2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

977. ΛΟΝΤΡΙΝΑ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Μετά από πέντε αγωνιστικές (2-3-0), η Λοντρίνα επέστρεψε στις ήττες, αλλά δε χάλασε σε καμία περίπτωση την πολύ καλή εικόνα που έχτιζε έως τώρα, αφού δεν άξιζε να χάσει στην έδρα της Σεαρά. Έσπασε το ρόδι η Βίλα Νόβα μακριά από το σπίτι της, βρήκε την ηρεμία που αναζητούσε και συνεχίζει με τον υπηρεσιακό προπονητή Κούτσα στο τιμόνι. Δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα η φιλοξενούμενη επειδή πανηγύρισε το παρθενικό της διπλό, το οποίο ήρθε και με τεράστια δόση τύχης. Στο 1,90 ο -0,5 ασιατικός άσος στηνBet365, τον θέλαμε λίγο ψηλότερα για να μας απασχολήσει σοβαρά, αλλά ακόμα και σε αυτή την απόδοση, υπάρχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

979. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΝΑ

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Ναούτικο, πέρασε με ευκολία (νίκη με σκορ 1-3) από την έδρα της Παϊσαντού, διπλασίασε τις νίκες της και παρέμεινε αήττητη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Αήττητη παρέμεινε και η Παρανά, για έκτο σερί ματς μάλιστα (2-4-0), ωστόσο οι δύο τελευταίες της εμφανίσεις (συνεχόμενα 0-0 με Βίλα Νόβα και Ατλ. Γκοϊανιένσε) δείχνουν πως έχει πρόβλημα στο γκολ. Θα περάσει δύσκολες στιγμές από την πάντα επιθετική Ναούτικο, η οποία εντός έδρας μετράει το απόλυτο μετά από τρία ματς. Οριακά αποδεκτό το 1,75 του άσου στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

978. ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΤΟΥΠΙ

Η μέρα με τη νύχτα δείχνουν οι δύο ομάδες παρότι αμφότερες είναι νεοφώτιστες. Με όπλο την έδρα της θα πορευτεί η Μπραζίλ ντε Πελότας, αυτό τουλάχιστον δείχνει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της, όπου είναι αήττητη (3-1-0) κρατώντας μηδέν παθητικό στα 3/4. Απεναντίας, η Τούπι με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Δύσκολα θα μπορέσει να φύγει από το Ρίο Γκράντε Σουλ ακόμα και με τον έναν βαθμό. Μόνο όμως ο συνδυασμός της νίκης των γηπεδούχων με under 3,5 πρόκειται να μας απασχολήσει, στο 2,02 η συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

976. ΑΒΑΪ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Η Αβαΐ ότι έχει πετύχει έως τώρα, το οφείλει στη δύναμη που αντλεί από την έδρα, αφού σε αυτήν βασίζεται αποκλειστικά για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, μετρώντας ρεκόρ 3-0-0 μπροστά στο κοινό της. Η Τζόινβιλ πανηγυρίσει μόλις μία νίκη από το ξεκίνημα της σεζόν στη Σέριε Β και φαίνεται πως ακόμα δεν προσαρμόστηκε στα δεδομένα της κατηγορίας, μένοντας νωρίς-νωρίς μακριά από την πρώτη τετράδα. Μεγάλο ντέρμπι, πρόκειται για το «κλάσικο» Καταρινένσε και όσο κι αν οι προβλέψεις δεν είναι εύκολες σε τέτοιου είδους παιχνίδια, η έδρα και η μεταμόρφωση της Αβαΐ στο σπίτι της, θεωρούμε πως θα παίξουν τον ρόλο τους, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο στο 2,00 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

981. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Μεταξύ τους αναμετρώνται αυτή την αγωνιστική οι δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες. Η πρωτοπόρος και μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, Βάσκο (6-1-0), θα στερηθεί πάντως τον πολυτιμότερο παίκτη της ως τώρα, Νενέ, ο οποίος της έχει προσφέρει 8 γκολ σε επτά αγώνες. Σίγουρα θα ήμασταν πιο ζεστοί αν η Ατλ. Γκοϊανιένσε (2η θέση με ρεκόρ 5-1-1) υποδέχονταν τη Βάσκο στη φυσική της έδρα και όχι σε ουδέτερο γήπεδο. Όπως και να έχει δεν θα έπρεπε να προεξοφλείται τόσο πολύ η νίκη της Βάσκο, που δεν αποκλείεται να αφήσει βαθμούς αυτή την αγωνιστική. Στο 2,05 παίζεται το 1Χ στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

-----. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Δεύτερος ημιτελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή, 1-1 το πρώτο ματς στην έδρα της Τζούνιορ. Παρά τις αμέτρητες απουσίες λόγω Κόπα Αμέρικα και τραυματισμών, η Νασιονάλ στάθηκε όρθια στην Μπαρανκίγια, δείχνοντας ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Με την ψυχολογία στα ύψη και την παράδοση υπέρ της, αναζητά τη νίκη στην έδρα της για να μη μπλέξει στη διαδικασία των πέναλτι. Η Τζούνιορ είναι αποφασισμένη να μην παραδώσει τα όπλα και θα παραταχθεί έχοντας στο μυαλό κυρίως να μη χάσει, γνωρίζοντας ότι η Νασιονάλ είναι πανίσχυρη εντός. Το 1,72 του άσου κρίνεται δίκαιο.

1002. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έχουμε ως τώρα στην 1η κατηγορία της Βραζιλίας, η Γκρέμιο μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Πρωτοπόρος έπειτα από τις έξι πρώτες αγωνιστικές (4-1-1), δέχτηκε γκολ μόνο σε ένα ματς, στην ήττα της στο Σάο Πάολο από την Παλμέιρας. Στην ουσία στα 5/6 παιχνίδια της κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Η Φλουμινένσε πρέπει να μάθει να ζει χωρίς το βαρύ πυροβολικό της στην επίθεση, αφού ο Φρεντ είναι κάτοικος πλέον του Μπέλο Οριζόντε μιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο. Θα φανεί με το καλημέρα αυτή η απουσία αφού δεν υπάρχει άλλος τόσο αξιόπιστος σκόρερ. Εμπιστοσύνη στην «ιμορτάλ» δείχνουν οι Young Guns που επέλεξαν το Χ2 σε απόδοση 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

566. ΗΠΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Πολύ κοντά στην πρόκριση τους στα προημιτελικά βρίσκονται οι ΗΠΑ μετά την 4αρα απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Ουσιαστικά για δύο αποτέλεσμα θα παίξει η ομάδα του Κλίνσμαν, σε αντίθεση με την Παραγουάη που θέλει αποκλειστικά τη νίκη για να προσπεράσει τους διοργανωτές και να συνεχίσει την καλή παράδοση στο θεσμό. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, πιθανό φαίνεται το σενάριο λίγων τερμάτων με τον Kyr_Lim να στηρίζει από νωρίς τοunder2,5 (1,775 / Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1006. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Αναιμικές οι εκτός έδρας εμφανίσεις της Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία παραδοσιακά στηρίζεται περισσότερο στην έδρα της. Μακριά από την Κουριτίμπα λοιπόν, δεν έχει σταυρώσει ακόμα βαθμό στις τρεις εξόδους της (0-0-3). Η Σάο Πάολο πήρε τα πάνω της με το διπλό στο Μπέλο Οριζόντε απέναντι στην Κρουζέιρο και σίγουρα έχει την ικανότητα να συνεχίσει το θετικό σερί της. Αντί του άσου που πληρώνει 1,70, θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό 1 &under3,5 στο 2,22 ( Stoiximan) αφού φέτος δείχνει μία πιο συντηρητική προσέγγιση στα παιχνίδια της (5/6under). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1008. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Δεν αποτελεί και τον ορισμό της σταθερότητας η Μπραγκαντίνο, η οποία παίζει μέτριο ποδόσφαιρο, αλλά παραδοσιακά μπροστά στο κοινό της ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Από την άλλη, η Παϊσαντού είναι απογοητευτική έως τώρα, ο κόσμος δικαίως έβραζε με τους πάντες και τελικά η πίεσή του έπιασε τόπο, αφού παραιτήθηκε ο προπονητής Ντάντο Καβακάλντι, με τον ικανότατο στα εκτός έδρας ματς Ζιλμάρ ντε Πάζο να τον αντικαθιστά και να ντεμπουτάρει στο «Ναμπί Αμπί Σεντίτ». Συνήθως η αλλαγή προπονητή δρα ευεργετικά και ειδικά όταν πρόκειται για μία ομάδα που αξίζει βάσει ρόστερ να βρίσκεται ψηλότερα από εκεί που είναι τώρα, είμαστε αναγκασμένοι να τη στηρίξουμε. Το Χ2 της Παϊσαντού αποτελεί επιλογή στο 1,95 τουStoiximanκαι απλώς ελπίζουμε ο νέος της τεχνικός να προλάβει να δώσει κάποια από τα στοιχεία που τον κατέστησαν «μάστορα» στα εκτός έδρας ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1007. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΣΕΑΡΑ

Δυσαρέστησε το κοινό της στην πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τη Βίλα Νόβα η Λουβερντένσε έχοντας κακή παρουσία στο χορτάρι. Πολύ φορμαρισμένη η Σεαρά, καθώς με την επικράτηση της κόντρα στη Λοντρίνα συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Σέρτζιο Σοάρες έχει ανεβάσει την απόδοση της στις τελευταίες αγωνιστικές και είναι μία έχει ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας ρεκόρ. Πιστεύουμε ότι δε θα μπει τώρα τέλος στο σερί της, στο 2,025 προσφέρεται το +0,25 ασιατικό διπλό στηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

567. ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Κόπα Αμέρικα, με την Κολομβία να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της στα προημιτελικά. Θέλει βέβαια και την 1η θέση, η οποία θα επιτευχθεί αν απλά δεν χάσει, για να έχει (θεωρητικά) πιο βατό αντίπαλο στη συνέχεια. Παρά την ενδεχόμενη μη παρουσία του Ροντρίγκεζ στο αρχικό σχήμα, είναι ικανή να κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με το 3/3. Η Κόστα Ρίκα αδικείται από την έκταση του σκορ της ήττας της (4-0) με τις ΗΠΑ. Όπως και να έχει, περιμένουμε να διασκεδάζει τις εντυπώσεις και να χαίρεται το τελευταίο (κατά 99,9%) παιχνίδι της στη διοργάνωση. Ο συνδυασμός 1 &over1,5 αποδίδει 1,97 στονStoiximanκαι αποτελεί την καλύτερη στοιχηματική επιλογή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ