ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (12/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2282. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΣΟΝΑΝ

Άξιζε τη νίκη κόντρα στη Ναγκόγια η Χιροσίμα, αλλά αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Τέσσερα γκολ πέτυχε η Σονάν στην έδρα της Καβασάκι, αλλά κατάφερε να μην κερδίσει, μένοντας στο 4-4, πληρώνοντας έτσι την αφέλειά της. Βελτίωση έδειξε η Χιροσίμα μετά την ήττα της πρεμιέρας, αλλού για αλλού η άμυνα της Σονάν, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά οι αποδόσεις δε βοηθούν.

2286. ΣΕΝΤΑΪ - ΚΑΣΙΜΑ

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στην Τόκιο, αλλά δεν τα κατάφερε η Σεντάι, χάνοντας τελικά με 1-2, δείχνοντας και πάλι πως διαθέτει ένα άκρως αξιόμαχο σύνολο. Κυνική όσο δεν πάει η Κασίμα, έχει δύο νίκες με σκορ 1-0, παίζοντας ακριβώς όσο χρειάζεται για να παίρνει αυτό που θέλει. Σκληροτράχηλες οι δύο ομάδες, θεωρούμε πως θα επικρατήσουν οι άμυνες, με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα.

2285. ΟΥΡΑΒΑ - ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Μετά το διπλό της πρεμιέρας κόντρα στην Κασίβα, η Ουράβα υπέστη ήττα-σοκ από τη Γιούμπιλο Ιβάτα με 1-2, σε ένα ματς όπου μπλόκαρε για τα καλά στο επιθετικό κομμάτι. Ζορίζεται αρκετά στη δημιουργία φάσεων η Φουκουόκα και θα πρέπει να βρει σύντομα τις λύσεις στο πρόβλημα αυτό, ώστε να αποφύγει τους μπελάδες, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές στερήθηκε βαθμούς λόγω της επιθετικής της δυστοκίας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το 1-1 κόντρα στη Γιοκοχάμα. Δύσκολα θα δούμε δεύτερη «κολλητή» γκέλα για την Ουράβα, με το συνδυασμό άσου καιNGνα μοιάζει ως η μόνη λύση στο ματς.

2853. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΣΟΥΓΟΝ

Αρκετά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι η Σεονγκνάμ η οποία έχασε στο μεταγραφικό παζάρι αρκετούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές, παρόλα αυτά και φέτος οι άνθρωποι της έχουν θέσει ως στόχο την εξάδα κάτι το οποίο πέτυχαν την περασμένη χρονιά τερματίζοντας στην πέμπτη θέση. Χωρίς σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της η περσινή δευτεραθλήτρια Σουγόν η οποία απογοήτευσε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, από τους γηπεδούχους δεν έχουμε ακόμα αγωνιστικά δείγματα, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να προβληματίζουν στα πρώτα επίσημα παιχνίδια τους, πάσο.

2287. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΣΕΟΥΛ

Σημαντικά ενισχυμένη κατά τη μεταγραφική περίοδο η περσινή πρωταθλήτρια Γιεονμπούκ η οποία απέκτησε συνολικά πέντε ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Σεούλ η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας πετυχαίνοντας παράλληλα συνολικά 10 γκολ, στα μεταγραφικά επέστρεψε και πάλι η σημαία της ομάδας Νταμιάνοβιτς. Οι δύο ομάδες αναμένεται και φέτος να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, αρκετά πιθανό να κάνει την εμφάνιση του το αμφίσκορο καθώς αμφότερες διαθέτουν άκρως ικανές επιθετικές γραμμές.

2290. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Σε ένα ματς το σκορ του οποίου σίγουρα δεν παραπέμπει σε αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα, η Νιιγκάτα (ρεκόρ 1-0-1) υπέκυψε στην ανωτερότητα της Κόμπε καθώς και στα αμυντικά της προβλήματα (6-3). Μπορεί με την έναρξη του δευτέρου μέρους να έκανε την ανατροπή (από 2-0 σε 2-3), όμως σε διάστημα έξι λεπτών δέχθηκε τρία τέρματα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται λίγο πριν τη λήξη. Δύσκολα τα πράγματα για τη Γιοκοχάμα Μαρίνος (ρεκόρ 0-1-1) στην έδρα της νεοφώτιστης Φουκουόκα (1-1), κατάφερε απλώς να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας στο 82’. Αμφότερες προβληματίζουν με τις έως τώρα εμφανίσεις τους, οποιεσδήποτε σκέψεις για under 2,5 (βγήκε στα 8/9 πιο πρόσφατα μεταξύ τους) σταματούν στην κάκιστη ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων αλλά και στο χαμηλό 1,57.

2291. ΣΙΔΝΕΪ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Πλέον η Σίδνεϊ (4-4-3 εντός) βρίσκεται εκτός πλέι-οφ αφού έχασε και από τη Μέλμπουρν Σίτι με 3-0 αρκετά εύκολα. Οι απουσίες που είχε την επηρέασαν αρκετά, ειδικά στην επίθεση της, έχει επιστροφές και αυτό αναμένεται αν τη βοηθήσει. Θέλει να κερδίσει την κατώτερη Φοίνιξ (2-2-8 εκτός) για να κρατηθεί κοντά στα πλέι-οφ ή να εκμεταλλευτεί κάποιο στραβοπάτημα από τις ομάδες που είναι από πάνω της. Η αντίπαλος της είναι έρχεται από το 0-4 από την Αδελαΐδα και έδειξε την κατωτερότητα της. Το 1,60 του άσου δεν είναι αντιπροσωπευτικό για την κατάσταση που βρίσκεται η Σίδνεϊ.

2292. ΤΟΣΟΥ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Πιο δύσκολα σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στη Φουκουόκα (2-1) ήταν τα πράγματα για την Τόσου (ρεκόρ 1-0-1), η οποία γνώρισε δίκαιη ήττα με 1-0 από την Κασίμα. Απέτυχε να διπλασιάσει τις νίκες της η Κόφου (ρεκόρ 1-0-1) με αντίπαλο την ανώτερη Γκάμπα (0-1). Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους, δε βλέπουμε κάποια να ξεχωρίζει προς το παρόν, υποψιασμένο το NG (1,65) που βγήκε στα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Πάσο.

2294. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Ερωτηματικό αποτελεί η 3 ομάδα του περσινού πρωταθλήματος Ποχάνγκ η οποία κατά τη μεταγραφική περίοδο έχασε αρκετούς σημαντικούς παίκτες αναπληρώνοντας τα κενά τους με άγνωστης ποιότητας παίκτες. Αν και νεοφώτιστη πέρυσι η Γκουανγκτζού κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία με σχετική άνεση, 10-12-16 (35-44 γκολ) ο απολογισμός της με τις επιδόσεις της μακριά από το σπίτι της (6-6-7) να είναι αρκετά καλές. Αν είχαμε εικόνα από τις μεταγραφές των γηπεδούχων θα ήμασταν ζεστοί για τον άσο, πλέον θα το αφήσουμε.

2300. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Από νίκη με 3-2 έρχεται το Μπρίσμπεϊν (8-2-1 εντός) με αντίπαλο τη Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς και την πλησίασε στον έναν βαθμό. Πριν από το συγκεκριμένο τρίποντο αγνοούσε τη νίκη για τρία ματς. Η νίκη με τους Γουόντερερς ήρθε με την ανατροπή του σκορ μέσα σε δύο λεπτά (81’, 83’). Καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη, θέλει να τις ντουμπλάρει για να ανέβει στην πρώτη δυάδα με αντίπαλο τη Μέλμπουρν Βίκτορι (3-3-6 εκτός), η οποία κέρδισε με 0-2 την τελευταία Σέντραλ Κοστ Μάρινερς, με αρκετά καλή εμφάνιση. Δύσκολη αναμέτρηση, το -0,25 για τους γηπεδούχους είναι απλά δίκαιο.

2303. ΚΑΣΙΒΑ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες είναι η Κασίβα, αν και κόντρα στην Ομίγια (2-0) παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα. Διπλό-έκπληξη επί της Ουράβα (1-2) πέτυχε η Ιβάτα (ρεκόρ 1-0-1), σοκάροντας την αντίπαλό της με γκολ στο 82’, τέσσερα λεπτά αφότου ισοφαρίστηκε. Δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο τρίτης διαδοχικής ήττας η Κασίβα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν την ψυχολογία τους στα ύψη, ενώ παραδοσιακά τα πάνε καλά στη συγκεκριμένη έδρα (11-1-3). Αμφότερες δέχθηκαν γκολ στα πρώτα δύο ματς της σεζόν δείχνοντας πως έχουν προβλήματα στα μετόπισθεν, πιθανό το αμφίσκορο (1,70 / Stoiximan ), ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της μοιρασιάς (3,40).

2304. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Γλίτωσε από τα χειρότερα με γκολ του Μοριμότο στο 91’ η Καβασάκι (1-1-0) στο ντέρμπυ με τη Σονάν (4-4). Δύσκολα έβαλε στην πρωταθλήτρια Χιροσίμα το νεανικό σύνολο της Ναγκόγια (ρεκόρ 1-1-0), προηγήθηκε νωρίς όμως οι πρωταθλητές αντέδρασαν, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους. Προβάδισμα η έδρα σε αυτή την αναμέτρηση, σίγουρα η φιλόδοξη Ναγκόγια μπορεί να κάνει τη ζημιά όμως περιμένουμε από τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες (1,73 / Stoiximan ).

2309. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Το Περθ (6-3-2 εντός) κέρδισε με μεγάλη ευκολία με 2-0 τους Τζετς στο προηγούμενο ματς και πλέον μπήκε στα πλέι-οφ. Στο προηγούμενο ματς έχασε με 2-1 από τους πρωτοπόρους τότε Γουόντερερς. Πριν από αυτή την ήττα είχε πέντε σερί νίκες. Οι ουραγοί Μάρινερς (1-1-8 εκτός) έρχονται από πέντε συνεχόμενες ήττες. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και οι ουραγοί Μάρινερς είναι πράγματι κακή ομάδα και δεν πιστεύουμε ότι θα πάρουν κάτι. Ο άσος στο 1,40 είναι οριακά δίκαιος, το -1,25 δεν έχει αξία, ματς που ενδείκνυται για live.

2315. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής έκανε η Γκαζιαντέπ με το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Οσμανλισπόρ, είναι αήττητη στα τελευταία τρία (1-2-0) και βρίσκεται πια στο +11 από τη γραμμή. Η Κονιασπόρ συνεχίζει την τρελή πορεία της εντός του 2016, συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με το συνολικό απολογισμό της μετά τη διακοπή να ανέρχεται πια σε 11-3-0, σκαρφαλώνοντας έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σε καλή κατάσταση αμφότερες, λογικός ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων αλλά με το διπλό στα επίπεδα του 2,50 δεν νομίζουμε ότι μας παρουσιάζεται και καμία μεγάλη ευκαιρία.

2316. ΟΥΡΑΛ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά στο 2016 η Ουράλ (3-3-3 εντός), καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Ντιναμό Μόσχας, πραγματοποιώντας μία μετριότατη εμφάνιση. Κάκιστη η εικόνα της Ανζί (3-2-4 εκτός), έχασε με 0-1 από την Άμκαρ και παραμένει κολλημένη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, χάνοντας μέχρι και το μαχητικό πνεύμα που τη διακατείχε ως το φινάλε του 2015. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους είναι αρκετά επικίνδυνοι. Θα απέχουμε.

2318. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Χειρότερα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει η σεζόν για τη Κουανγκτσόου Εβεργκράντε. Η ομάδα ήταν αήττητη πέρυσι επί Σκολάρι, όμως φέτος έχασε στην πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα με 2-1 από την Τσονγκίνγκ Λιφάν, ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Σίδνεϊ με το ίδιο σκορ. Ίσως άξιζε κάτι καλύτερο η Γιατάι στην έδρα της Χανγκτσόου, ωστόσο ηττήθηκε με 2-1, δείχνοντας πως της λείπει ο άνθρωπος που θα την πάρει από το χέρι στα δύσκολα. Δεν πείθουν κανέναν οι γηπεδούχοι, με το χαμηλό άσο να είναι προς αποφυγή.

2319. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Τώρα κάνει πρεμιέρα η Τέντα, αφού η αναμέτρηση με τη Γκουοάν αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τον τυφώνα που έπληξε την πόλη. Αρκετά τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, είχαμε κι αλλαγή προπονητή, με πολλά αστέρια να αποχωρούν. Προηγήθηκε, έπαιξε με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία η Κουανγκτσόου ΡΦ κόντρα στη Χεμπέι. Κακή εμφάνιση, δε βοήθησε κανένα από τα νέα της αποκτήματα, με το Γιάννου να χρησιμοποιείται ως αλλαγή και να κινείται σε ρηχά νερά. Δεν έχουμε εικόνα από τους γηπεδούχους, αρνητικά τα πρώτα δείγματα γραφής των φιλοξενούμενων. Πάμε πάσο.

2321. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Η Ζαντχάουζεν (4-4-4 εντός) έχασε με 2-3 από τη Μόναχο 1860 σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις. Το Μόναχο ήταν πιο εύστοχο και γι’ αυτό πήρε το τρίποντο. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και συνολικά πέντε χωρίς νίκη. Ο πρόεδρος διαμαρτύρεται για ακόμα ένα ματς για τη διαιτησία. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-4-6 εκτός) έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και δείχνει ότι δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της. Αμφότερες σε κακή κατάσταση, δεν βγαίνει άκρη.

2320. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Η Ντούισμπουργκ (2-5-5 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Μπραουνσβάιγκ και ντούμπλαρε τις ισοπαλίες της, αφού στο προηγούμενο ματς είχε φέρει 3-3 με την ΦΣΒ Φρανκφούρτης. Δεν φαίνεται ότι μπορεί να σώσει την κατηγορία, χρειάζεται νίκες και δεν μπορεί αν τις κάνει (έχει μόλις δύο μέχρι τώρα). Η Ουνιόν Βερολίνου (3-3-6 εκτός) διέλυσε την ντεφορμέ ΦΣΒ με 4-0 και συνεχίζει την πορεία της. Συνεχίζει με υπηρεσιακό τον πρώην ασίσταντ αφού υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας με τον κανονικό κόουτς που παραιτήθηκε. Δύσκολο ματς, δίκαιο σετ, πάσο.

2324. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΛΙΝΤΣ

Η Μπλάκμπερν (7-7-4 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Μπέρμιγχαμ παίζοντας αρκετά καλά και δείχνει ότι βρίσκει ρυθμό εντός έδρας (τέσσερις σερί νίκες). Απέχει αρκετά από τα πλέι-οφ όμως θα συνεχίσει να παίζει όπως ξέρει για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τον υποβιβασμό, που βέβαια δεν κινδυνεύει. Με τη βοήθεια της θεάς τύχης η Λιντς (5-7-5 εκτός) πήρε διπλό στην Ουαλία επί της Κάρντιφ με 0-2, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και αν η αντίπαλος της δεν έμενε με δέκα παίκτες στο τέλος δύσκολα θα έπαιρνε τους τρεις πόντους. Δεν πιστεύουμε ότι θα πάρει αποτέλεσμα για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας η Λιντς, όμως ο άσος στο 1,80 δεν έχει αξία πριν την έναρξη του αγώνα.

2325. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΣΕΛΤΙΚ

Το παλεύει η Πάρτικ Θιστλ (ρεκόρ 9-7-12) όμως η ουσία είναι πως το κοντέρ έγραψε δύο σερί ήττες από Χαρτς (1-0) και Αμπερντίν (1-2) κατά σειρά. Στο τελευταίο όλα έδειχναν πως θα κατάφερνε να κόψει τη φόρα των «Ντονς» χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 60’ αλλά στο επόμενο τέταρτο παραβιάστηκε δις η εστία της, με το 1-2 να παραμένει μέχρι τέλους. Έτσι, έπεσε στην 8ηθέση αν και το θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό καθώς η διαφορά από την προνομιούχο 6η είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Πάνω που έδειχνε να έχει ξεπεράσει για τα καλά την ήττα από την Αμπερντίν (2-1) μετρώντας δύο σερί νίκες, η Σέλτικ (ρεκόρ 19-6-3) τα βρήκε σκούρα κόντρα σε Χάμιλτον (1-1) και Νταντί (0-0) με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στους έτερους διεκδικητές του τίτλου να πλησιάσουν στο -1, έστω και με ματς περισσότερο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τη Σέλτικ να κάνει τρίτο στραβοπάτημα στη σειρά, πόσο μάλλον με μία ομάδα απέναντι στην οποία έχει το απόλυτο νικών (συνολικό ρεκόρ 17-0-0). Παρόλα αυτά, στα 5/6 πιο πρόσφατα εκτός δέχθηκε γκολ, ενώ ούτως ή άλλως περιμένουμε από τη μαχητική γηπεδούχο να το παλέψει και δεν αποκλείεται να βρει δίχτυα. Με αυτά τα δεδομένα έχει αξία το combo 2 & GG (3,10 / Stoiximan).

2326. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ζορίζει το πράγματα σιγά-σιγά για τη Νόριτς όσο μεγαλώνει το αρνητικό σερί της (0-1-8 από τις αρχές του έτους), πρέπει από εδώ και πέρα να αγωνιστεί περισσότερο επιθετικά αν θέλει βαθμούς. Μόνο νίκες χρειάζεται στις επόμενες αγωνιστικές η Μάντσεστερ Σίτι για να έχει ελπίδες, αυτονόητο πως δεν υπάρχει περιθώριο άλλη γκέλας. Φουλ επιθετικά θα κατέβουν στο «Κάροου Ρόουντ» οι «πολίτες», με την άμυνά τους πάντως να μην πείθει πως μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Παίζεται το 1,90 του GG, ή για μεγαλύτερη απόδοση και το 2,30 του GG & over 2,5, αμφότερα στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2336. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Μεγάλης σημασίας παιχνίδι διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν πείθει με την εικόνα και τα αποτελέσματά του. Από μεγάλη γκέλα έρχεται η Ξάνθη, η οποία έμεινε πίσω στη μάχη της πεντάδας και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στην «πλατεία» για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της. Μετρ της τακτικής οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρατσβάν Λουτσέσκου, κλειστό παιχνίδι αναμένουμε, όπως και τα περισσότερα των δύο αντιπάλων. Σε απόδοση 1,775 προσφέρει τοunder 2 ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2327. ΝΤΙΖΟΝ – ΝΙΜ

Εδραιώνει σιγά-σιγά τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας η Ντιζόν, μετράει δυο συνεχόμενα τρίποντα και σερί 6-4-0 εντός του 2016, είναι πια 15 αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα (9-6-0). Η Νιμ έχει ξεφύγει ελαφρώς από την επικίνδυνη ζώνη, 6-2-2 ο απολογισμός της μετά τη διακοπή, κέρδισε πάντως μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα τέσσερα (1-2-1), ενώ στα τελευταία της παιχνίδια αγωνίζεται χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Κουρά (24 συμ./9 γκολ). Την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτουν οι γηπεδούχοι όπως και την πιο ισχυρή έδρα του πρωταθλήματος (10-3-1 εντός), είναι σαφώς το φαβορί για τους τρεις βαθμούς, αλλά από τη στιγμή που ο άσος δεν ξεπερνάει το 1,65, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ασχοληθούμε.

2330. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.)

Η Φορτούνα (9-2-3 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Σόνενχοφ, καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα, παρότι θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει αφού πίεσε στο τέλος. Η Στουτγάρδη Β’ (3-4-7 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Τσέμνιτσερ και παρέμεινε αήττητη για τρία ματς, παραμένει στη μάχη της σωτηρίας αν και είναι ουραγός της κατηγορίας. Το over 2,5 έχει επιλέξει ο Betol στο συγκεκριμένο ματς.

2334. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Η Όσναμπρικ (7-5-2 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Μούνστερ με πολλές σημαντικές απουσίες να την ταλανίζουν. Παραμένουν κάποιες απουσίες και δίνει ακόμα ένα ντέρμπι για την τρίτη θέση, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Σόνενχοφ (7-3-4 εκτός) η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Φορτούνα, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, δίκαιη η μοιρασιά. Περιμένουμε μάχη με λίγα γκολ, το under στο 1,75 είναι στις σκέψεις μας.

2332. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΑΟΥΕ

Η Χόλσταϊν Κίελ (4-3-7 εντός) έχασε με 1-2 από την Κότμπους, δεν έπαιξε καλά και δίκαια έχασε και διπλασίασε τις ήττες της στα τελευταία ισάριθμα ματς. Η Άουε (6-4-4 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Μάιντζ Β’ χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά, αλλά αυτό είναι ένα από τα βασικά της όπλα, ότι κερδίζει και όταν παίζει μέτρια. Δίκαιο το σετ.

2331. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΒΕΧΕΝ

Η Χάνσα (5-4-5 εντός) έχασε πολύ εύκολα με 1-4 από το Μαγδεμβούργο και δεν συνέχισε το νικηφόρο σερί που είχε. Έπαιξε αρκετά άσχημα, ιδιαίτερα στην άμυνα. Η Βέχεν (1-6-8 εκτός) έχασε για τέταρτο σερί ματς με κακή εμφάνιση και ο Ντέμαντ έφυγε, ήταν φανερό ότι θα γίνει αυτό αφού δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Με υπηρεσιακό στον πάγκο μέχρι νεωτέρας. Δεν θα μπλέξουμε πριν δούμε την αντίδραση των παικτών της Βέχεν μετά τη φυγή του προπονητή τους.

2333. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Οι Κίκερς Στουτγάρδης (4-5-5 εντός) πήραν ισοπαλία με τη Ντιναμό Δρέσδης με 1-1 και θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα και στη νίκη, αφού στα τελευταία λεπτά εκείνοι ήταν που πίεσαν περισσότερο. Η Πρέουσεν Μούνστερ (4-6-4 εκτός) είχε την κατοχή του ματς με την Όσναμπρικ αλλά έμεινε στο 0-0, δεν απειλήθηκε όμως δεν έφτιαξε τις φάσεις που θα μπορούσε για να διεκδικήσει τη νίκη. Καθαρό φαβορί τους Κίκερς με τη Μούνστερ δεν μπορούμε να τους δούμε, όσο βελτίωση και αν δείχνουν τελευταία.

2329. ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Η Κότμπους (2-6-6 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τη Χόλσταϊν Κίελ και βρήκε νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια. Έδειξε αρκετά βελτιωμένη, άλλη ομάδα από τα προηγούμενα οκτώ ματς. Το Μαγδεμβούργο (2-8-5 εκτός) κέρδισε εύκολα την κατώτερη του Χάνσα με 4-1 και πραγματικά έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Κυνηγάει την Όσναμπρικ και θα πρέπει να παίρνει νίκες και μακριά από το σπίτι του. Η γηπεδούχος δυσκολεύεται να φτιάξει φάσεις στο σπίτι της, αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί το Μαγδεμβούργο. Δίκαιο το σετ, δεν θα κάνουμε κανένα ποντάρισμα πριν την έναρξη.

2328. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Η Τσέμνιτσερ (6-5-3 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Στουτγάρδη Β’ στο πρώτο ματς του Κέλερ στον πάγκο, με πέναλτι στο 87’ ισοφάρισε. Η Βίρτσμπουργκ (6-5-3 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Β’ ομάδα της Βέρντερ και είναι αήττητη τρία σερί ματς (2-1-0). Παίζει καλά και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της. Δύσκολο ματς, έχει αρκετή ισοπαλία.

2335. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ – ΕΡΦΟΥΡΤ

Η Βέρντερ Βρέμης Β’ (5-5-5 εντός) έφερε 1-1 με τη Βίρτσμπουργκ, με το γκολ της ισοφάρισης να το πετυχαίνει στο 92’, πριν δώδεκα λεπτά είχε σκοράρει τη αντίπαλος. Η Έρφουρτ (1-5-8 εκτός) προηγήθηκε με τη Χάλεσκερ και έδειχνε ότι είχε τον έλεγχο του αγώνα, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ισοφαρίστηκε. Στο δεύτερο μισό δεν ήταν καλή και δίκαια έμεινε στο 1-1. Δεν βγάζουμε άκρη, πάσο.

2337. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1964

Ο Κισσαμικός (4-5-2 εντός) κέρδισε με 1-0 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι και συνεχίζει την καλή του πορεία, 2-1-0 στα τρία τελευταία. Η Λαμία (1-4-6 εκτός) κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0 άνευ αγώνος, πριν από αυτό το ματς είχε χάσει σχετικά εύκολα με 0-1 από τον Απόλλων. Το -0,25 του Κισσαμικού είναι δίκαιο.

----. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Δεν έχουμε πουθενά αποδόσεις, αν είχαμε θα κοιτάγαμε αν μπορούμε να πάρουμε κάποιο μπετ στους γηπεδούχους αφού τα προβλήματα της Παναχαϊκής είναι γνωστά. Αν μπει σε κάποια εταιρεία και υπάρχει κάποιο ποντάρισμα θα το δείτε στα πινακάκια μας.

2341. Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Με 3-3 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μπασακσεχίρ απέναντι στη Γαλατά, ανικανοποίητη την αφήνει ο βαθμός αφού προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και με 3-2 στο 82’. Είναι αήττητη μετά τη διακοπή, αλλά με πολλές ισοπαλίες (2-5-0), δείχνει πάντως ικανή να πετύχει για δεύτερη σερί χρονιά την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Οσμανλισπόρ μπορεί να απέτυχε να κερδίσει την Γκαζιαντέπ (1-1), επέκτεινε όμως το σερί της χωρίς ήττα στα έξι ματς (4-2-0), πλέον βρίσκεται πιο κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, παρά στη γραμμή του υποβιβασμού. Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που πατάνε σταθερά στα πόδια τους, η ποιότητα και η εμπειρία των γηπεδούχων τους δίνει το ρόλο του φαβορί, αλλά η κόντρα της, εξαιρετικής μακριά από το σπίτι της, Οσμανλισπόρ (5-4-3 εκτός, καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας) δεν είναι εύκολη υπόθεση.

2358. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Έχασε δικαιότατα το ντέρμπι της Μόσχας από την ΤΣΣΚΑ η Σπαρτάκ (4-2-4 εντός), με το 1-0 να την κολακεύει αρκετά, αφού δεν ήταν καθόλου καλή εντός των τεσσάρων γραμμών. Μεγάλο διπλό πανηγύρισε η Άμκαρ (2-2-5 εκτός) στην έδρα της Ανζί και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια για τη δυσκολία της αναμέτρησης, καθώς οι Μοσχοβίτες δεν πείθουν με την εικόνα τους. Έχει λογική το +1 ασιατικό διπλό.

2348. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Σε καλή φόρμα η Σπέτσια, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή (6-3-0), με αποτέλεσμα να βρεθεί επιτέλους σε θέση πλέι-οφ, τα καταφέρνει πολύ καλά και στο γήπεδό της, αφού δεν έχει χάσει μπροστά στο κοινό της από το Νοέμβριο (7-6-2 εντός). Η Μόντενα απομακρύνθηκε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη, πετυχαίνοντας τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (3-0-1), είναι πάντως σταθερά η χειρότερη εκτός έδρας ομάδας της κατηγορίας με 12 ήττες σε 15 εξόδους (1-2-12 εκτός). Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, σωστό το 1,75 του άσου στον Stoiximan, μέση απόδοση 2,00 βγάζουν τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που έχουν εμφανιστεί στις 11/15 εντός έδρας παιχνίδια της Σπέτσια και στα 13/15 εκτός έδρας ματς της Μόντενα.

2343. ΑΣΚΟΛΙ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Την ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές (2-3-0) γνώρισε η Άσκολι στην έδρα της πρωτοπόρου Κροτόνε, τα αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει βελτιώσει τις εμφανίσεις της εντός του 2016, ειδικά μπροστά στο κοινό της τα πηγαίνει εξαιρετικά, με τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά (4-1-0). Η Αβελίνο έρχεται από δυο κολλητές ήττες που την κρατούν μακριά από το στόχο της οκτάδας, συνολικά μετά τη διακοπή εμφανίζει κάμψη στην απόδοσή της (2-3-4 στα τελευταία εννέα), με τον προπονητή της, Τεσέρ, να βρίσκεται πια σε δύσκολη θέση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε περίπτωση νέας αποτυχίας. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, που δείχνουν σε καλό μομέντουμ, με την γραμμή στην Ασία στο level, βρίσκουμε αξία στον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,825 της Bet365, καθώς θεωρούμε απαραίτητη την κάλυψη στην ισοπαλία.

2346. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Πέντε αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα συμπλήρωσε η Λιβόρνο (0-2-3), η ευεργετική επιρροή της επιστροφής του Κρίστιαν Πανούτσι στον πάγκο της έχει πια περάσει, βρίσκεται πλέον μόλις στο +1 από τον απευθείας υποβιβασμό, ενώ αναπτύχθηκαν σενάρια που μιλάνε για νέα απόλυση του Ιταλού τεχνικού σε περίπτωση νέας αποτυχίας. Η Εντέλα συνεχίζει σε ξέφρενους ρυθμούς εντός του 2016, μετράει 4-1-0 στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της, πετυχαίνοντας από τουλάχιστον δυο τέρματα σε καθένα από αυτά, βρίσκεται εντός των πλέι-οφ και δείχνει ικανή να συνεχίσει στις υψηλές πτήσεις. Μόνο προς τα δεξιά μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, το Χ2 στο 1,83 της Bet365 μπαίνει στα υπ’ όψιν, ειδικά αν τεθεί εκτός αγώνα ο, για την ώρα, αμφίβολος τοπ σκόρερ των γηπεδούχων, Βαντατζάτο (23 συμ./10 γκολ).

2350. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Τεράστιας σημασίας νίκη πήρε η Σαλερνιτάνα αγωνιζόμενη στη δεύτερη καλύτερη έδρα της κατηγορίας, χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις για να φτάσει στο 2-1 επί της Τσεζένα. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μενικίνι μετράει 1-4-1 (4/6 over 2,5, 5/6 GG), βγάζοντας πιο επιθετικογενές πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και στα τρία που έδωσε μπροστά στο κοινό της ήταν πολύ καλή και αδικείται από τη συγκομιδή των μόλις τριών βαθμών (ήρθε ισόπαλη με Πεσκάρα, Κροτόνε και Εντέλα). Η Λαντσιάνο αξιοποίησε για ακόμα μια φορά την έδρα της (1-0 τη Μπρέσια), βρίσκεται στα μπαράζ παραμονής, με τις ισορροπίες πάντως στην ουρά να είναι πολύ λεπτές, μακριά από το σπίτι της πάντως βγάζει πολλές αδυναμίες (με 1-4-10 διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση της κατηγορίας). Εξάποντο παραμονής είναι το ματς, θεωρούμε ότι το μομέντουμ ευνοεί τη Σαλερνιτάνα, που θα βρει μπροστά της μια ομάδα στα μέτρα της και θα έχει έτσι την ευκαιρία για μια νίκη μπροστά στο κόσμο της, το 1,85 του άσου στην Bet365 είναι αποδεκτό έστω και οριακά.

2345. ΚΟΜΟ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Όσο και να το παλεύει η Κόμο, αδυνατεί να καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από τα μπαράζ υποβιβασμού (-9), χρειάζεται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες (0-6-2 στα τελευταία οχτώ) για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της. Η Τσεζένα υπέστη ήττα-σοκ στο γήπεδό της από τη Σαλερνιτάνα τη Δευτέρα, πλήρωσε το γεγονός ότι για πάνω από μια ώρα αγώνα είχε αριθμητικό μειονέκτημα. Διέκοψε έτσι αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (4-3-0), μακριά από το σπίτι της πάντως αγνοεί τη νίκη από το Σεπτέμβρη (1-7-6 εκτός). Εξαιρετικά απρόβλεπτο ματς, κάτι που φαίνεται και από τα πολύ σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, δεν θα πάρουμε θέση, αν και σε γενικές γραμμές διαφωνούμε με τον, έστω και ελαφρύ, φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων.

2349. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΛΑΤΙΝΑ

Τρεις κολλητές ήττες συμπλήρωσε η Τερνάνα, οι δυο πιο πρόσφατες μάλιστα ήταν αρκετά επώδυνες, αφού μετά τη συντριβή από τη Μπάρι με 0-4, έχασε και στο ντέρμπι με την Περούτζια με 0-1, με αποτέλεσμα να έχει βαρύνει το κλίμα στο εσωτερικό της. Οι οπαδοί υποδέχθηκαν, όχι με τις καλύτερες των διαθέσεων, την αποστολή κατά την επιστροφή της από την Περούτζια και οι παίχτες βρέθηκαν εσώκλειστοι από την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Η Λατίνα έμεινε στο 1-1 με την Κόμο, στο δεύτερο παιχνίδι της με τον υπηρεσιακό Κιαπίνι στον πάγκο, είναι χωρίς τρίποντο εδώ και έξι αγωνιστικές (0-3-3), με τη διοίκηση να δίνει τα ηνία της ομάδας στον Κάρμινε Γκαουτιέρι προκειμένου να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Σε κακό φεγγάρι αμφότερες, έχουν και οι δυο αμφίβολους τους τοπ σκόρερ τους (Φαλέτι για τους γηπεδούχους, Ακόστι για τους φιλοξενούμενους), καμία δεν μας δίνει πάτημα για να σκεφτούμε να τη στηρίξουμε, ενώ και το ντεμπούτο του νέου προπονητή στον πάγκο των φιλοξενούμενων περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. No Bet.

2344. ΜΠΑΡΙ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μπάρι, έχασε δίκαια με 0-2 από την Εντέλα, μοναδική της επιτυχία στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4) η νίκη στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι στο γήπεδό της επί της Τερνάνα με 4-0. Η Βερτσέλι έρχεται από το πιο παραγωγικό φετινό παιχνίδι της, συνέτριψε με 5-2 την Πεσκάρα, μετράει πια μόλις μια ήττα στους πιο πρόσφατους έξι αγώνες της (2-3-1, 3/6 over 2,5, 6/6 GG). Μονόδρομος για τη Μπάρι το τρίποντο, έχει όμως πολλά ερωτηματικά σε αγωνιστικό επίπεδο, με αμφίβολους αρκετούς βασικούς της ποδοσφαιριστές, ανεπαρκές το 1,85 του άσου με βάση τα όσα παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες, η Βερτσέλι θα κατέβει για να παίξει κλειστά και τέτοιου είδους τακτικές βραχυκυκλώνουν συχνά τους γηπεδούχους.

2347. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Σε κακή φάση η Πεσκάρα, δεν κερδίζει εδώ και έξι ματς (0-3-3, 5/6 over 2,5, 6/6 GG), η άμυνά της έχει πολλά θέματα εσχάτως, με αποκορύφωμα τα πέντε γκολ που έφαγε στην έδρα της Βερτσέλι στην ήττα με 2-5. Η Νοβάρα έρχεται από δυο σερί νίκες, το σπουδαίο διπλό στη Σαρδηνία επί της Κάλιαρι διαδέχθηκε η -όχι και τόσο εύκολη- επικράτηση στο γήπεδό της επί της Λατίνα με 4-0, δείχνει έτσι να παγιώνει τη θέση της στα πλέι-οφ ανόδου. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάει κανείς στην κόντρα, αλλά οι τιμές στο διπλό δεν αποτελούν και καμιά μεγάλη ευκαιρία, εναλλακτική επιλογή το GG στο 1,80 του Stoiximan, με την εικόνα της Πεσκάρα σε άμυνα και επίθεση να είναι τέτοια που να ευνοεί αυτή τη σκέψη, αν και θα πρέπει οπωσδήποτε να περιμένουμε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων, καθώς αμφότερες έχουν αμφίβολους σημαντικούς παίχτες από την επίθεση, με τους Λαπαντούλα (28 συμ./17 γκολ) και Μεμουσάι (21 συμ./7 γκολ) να τρέχουν να προλάβουν για λογαριασμό των γηπεδούχων, το ίδιο και ο Γκαλαμπίνοφ (26 συμ./8 γκολ) για τους φιλοξενούμενους.

----. ΕΘΝ. ΑΧΝΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ.

Μεγάλο εξάποντο παραμονής, χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές ο Εθνικός (0-3-5), ο Ερμής έπειτα από τέσσερις σερί ήττες ανάσανε με το 3-1επί του Άρη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να εμπλακούμε εδώ.

2366. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ντάρμσταντ δεν είναι το ίδιο σταθερή στο 2016, καθώς δέχεται γκολ πολύ πιο εύκολα, ενώ δε λέει με τίποτα να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της, με αποτέλεσμα να μπαίνει σιγά-σιγά σε περιπέτειες. Ισοβαθμεί με την Άουγκσμπουργκ στο +2 από τα πλέι-άουτ, με τους Βαυαρούς να παίζουν επιθετικά εδώ και καιρό, ωστόσο προδίδονται συχνά πυκνά από τα παιδικά λάθη στην άμυνά τους και για το λόγο αυτό παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της Μπουντεσλίγκα. Επίσης και οι ίδιοι βολεύονται όταν παίζουν μακριά από το σπίτι τους, με τις συγκυρίες να φαντάζουν ιδανικές για το 0:0 ασιατικό διπλό στο 1,925 τηςBet365, το οποίο αποτελεί και επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2363. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Από δίκαιη ήττα στο Βόλφσμπουργκ προέρχεται η Γκλάντμπαχ η οποία μέσα στην έδρα της έχει χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία 11 παιχνίδια (9-1-1),over2,5 τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας.

Αλλαγή σκυτάλη στην τεχνική ηγεσία της Άιντραχτ με τον Φε να αποτελεί παρελθόν και τους αδερφούς Κόβατς να αναλαμβάνουν τα ηνία με στόχο να βγάλουν από το αγωνιστικό τέλμα την ομάδα της Φρανκφούρτης. Τα επτά παιχνίδια χωρίς νίκη (0-4-3) συμπλήρωσαν οι «αετοί» με αποτέλεσμα να πέσουν στην 16θέση του βαθμολογικού πίνακα η οποία και οδηγεί στα μπαράζ, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους παραχώρησαν την ισοπαλία 1-1 στην Ίνγκολσταντ.

Κυριολεκτικά «σφαγμένες» οι τιμές στα γκολ προτιμότερο να κινηθούμε προς τα δεξιά και στην έκπληξη, οι φιλοξενούμενοι έχουν ισχυρό κίνητρο και με νέο προπονητή η ψυχολογία τους έχει βελτιωθεί αρκετά, για τους πιο συντηρητικούς το ασιατικό διπλό +1,25 στην απόδοση 1,70 της Βet365 αποτελεί επιλογή.

2367. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Άλλαξε ρότα με το Ζούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο η Χόφενχαϊμ, καθώς από εκεί που έδινε βαρύτητα στην άμυνα, πλέον ασχολείται περισσότερο με την επιθετική της γραμμή, μετρώντας 4/5GGκαιover2,5 έπειτα από την έλευση του νεαρού τεχνικού. Στον αντίποδα, η Βόλφσμπουργκ μπορεί φέτος να μην εντυπωσιάζει με τα στατιστικά της όσον αφορά τα γκολ, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός βρίσκεται όλο και περισσότερο τα πατήματά της και σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, παρά την απουσία του Ντοστ. Αναμένουμε ακόμα ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, όπου ο συνδυασμόςGGκαιover2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στηνBet365 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2365. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Από τραγική εμφάνιση και αναμενόμενη ήττα 4-1 στη Βρέμη προέρχεται το Αννόβερο το οποίο αν δεν κερδίσει και τη Κολωνία πολύ πιθανόν να αποχαιρετήσει από νωρίς τη Μπουντεσλίγκα. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Κολωνία η οποία έχει να κερδίσει μακριά από την έδρα τις αρχές του Νοέμβρη. Άξιο απορίας το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προφέρονται σε τόσο χαμηλές αποδόσεις, από τη στιγμή που πρόκειται για παιχνίδι ζωής και θανάτου από τη πλευρά των γηπεδούχων αξίζει μια… πιστολιά στο 3,50 του άσου της Βet365.

2364. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Αρκετά άνετη βαθμολογικά η Ίνγκολσταντ, απέχει οκτώ πόντους από τα πλέι-άουτ και τελευταία δείχνει πως διαθέτει αρκετές επιθετικές αρετές, σκοράροντας στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και μετρώντας τρία διαδοχικά αμφίσκορα. Βασίλισσα της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι η Στουτγάρδη, η οποία έχει 17/25GGκαι κάθε της ματς εξελίσσεται σε ένα μεγάλο ροντέο. Σε απόδοση 1,73 προσφέρει ο StoiximanτοGG και δε γίνεται να το αγνοήσουμε, όταν συνήθως οι τιμές του είναι πολύ χαμηλότερες όταν πρόκειται για παιχνίδι των «Σουηβών». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2373. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Η Γιαγκελόνια (5-3-5 εντός) έχασε από τη Λέχια με 1-5 με τραγική εμφάνιση που κανείς δεν πίστευε. Πρέπει να αντιδράσει άμεσα, η Γκόρνικ Λέτζνα (2-5-6 εκτός) δεν είναι καλή ομάδα και αυτό μπορεί να τη βοηθήσει, έρχεται από δύο σερί ήττες και μέτριες εμφανίσεις. Δεν βρίσκουμε καμία αξία στο σετ, αρκετά περίεργο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει η γηπεδούχος μετά την πεντάρα.

2370. ΠΑΞΙ - ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Πολύ κακή η εικόνα της Πάξι (7-3-2 εντός) μετά τη χειμερινή διακοπή, όπου έχει ρεκόρ 1-0-3 με μετριότατες εμφανίσεις και οφείλει πολλά στο εξαιρετικό πρώτο μισό της σεζόν για το γεγονός πως απέχει 12 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ούτε η Βάσας (2-2-8 εκτός) πατάει καλά στο 2016, καθώς πορεύεται με ρεκόρ 1-2-2 και εξακολουθεί να μάχεται για την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Το παλεύει περισσότερο η Βάσας, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή.

2371. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Δεν πατάει καλά η Ούιπεστ (4-7-1 εντός) στο 2016, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1), με αποτέλεσμα να πέσει από τη δεύτερη θέση. Με όπλο τη δυνατή της έδρα, η Ντιοσγκόρ (1-3-8 εκτός) φαίνεται πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Εκεί επιβλήθηκε της Βιντεότον την προηγούμενη εβδομάδα και ξέφυγε με έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά μακριά από το σπίτι της είναι άκρως απογοητευτική. Δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις ο άσος, αλλά ούτε στην κόντρα μπορούμε να στραφούμε, μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν μακριά από το σπίτι τους από το Νοέμβριο του 2015 (0-1-6 έκτοτε).

2369. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Πήρε μπρος η ΜΤΚ (8-0-1 εντός), η οποία με τις δύο «κολλητές» νίκες επί των Ούιπεστ και Χόνβεντ πλησίασε τη δεύτερη θέση. Δεν είναι ιδιαίτερα καλά στο 2016 η Χαλάντας (5-3-4 εκτός), αφού η τρίτη θέση αποτελεί πια παρελθόν, έχοντας μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-1-2). Σαφές προβάδισμα έχει ο άσος, με τη ΜΤΚ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

2372. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Χωρίς ιδιαίτερη φρεσκάδα η Βιντεότον (9-1-2 εντός) ηττήθηκε στην έδρα της Ντιοσγκόρ με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Ακαδημίας Πούσκας. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο (1-3-0) ήταν πολλά για την ουραγό Μπεκεσάμπε (2-2-7 εκτός), με την πρωτοπόρο Φερεντσβάρος να την κερδίζει 0-1 και να τη βυθίζει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Σαφής η διαφορά δυναμικότητας, αλλά οι μεν γηπεδούχοι δεν παίζουν στη φυσική τους έδρα και δεν πείθουν μετά τη χειμερινή διακοπή, ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους. Υπάρχει λίγος χώρος για κόντρα εδώ.

2368. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Σκόνταψε στην έδρα της προτελευταίας Βάσας η Ντέμπρετσεν (7-3-3 εντός), όμως η ήττα αγνοείται εδώ και οκτώ ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (6-2-0). Μόνο την πρωτοπόρο Φερεντσβάρος κέρδισε στο 2016 η Χόνβεντ (2-3-7 εκτός), η οποία έχει ρεκόρ 1-1-3 στο νέο έτος, με πιο πρόσφατο παιχνίδι της την ήττα με 1-0 από τη ΜΤΚ. Θα αναζητήσει την επιστροφή στις νίκες η Ντέμπρετσεν, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στη ντεφορμέ Χόνβεντ. Η έδρα έχει τον πρώτο λόγο.

2424. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Ανοδική πορεία για Μπόρνμουθ και Σουόνσι τον τελευταίο καιρό, οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί τρίποντα που τους έδωσε αέρα 11 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Στα ίδια και οι Ουαλοί, 2/2 νίκες στα πρόσφατά τους και αέρας εννέα βαθμών από τη 18η Νόριτς. Α ν και η Πρέμιερ δεν είναι μεσογειακό ή λατινοαμερικάνικο πρωτάθλημα για να σκεφτούμε πονηρά, δεν θα κακοπέσει σε κανέναν εκ των δύο μια ενδεχόμενη ισοπαλία. Αξίζει το ρίσκο στο 3,50 της Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2426. ΣΤΟΟΥΚ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Σε καλό φεγγάρι η Στόουκ, αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), αν συνεχίσει έτσι δεν είναι ανέφικτος ο στόχος της έκτης θέσης. Μετά από ένα καλό σερί στα μέσα Ιανουαρίου και για ένα μήνα, η Σαουθάμπτον σαν να ξέμεινε από δυνάμεις και άρχισε τις γκέλες (0-1-2), με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι «Potters», μπορούν να εκμεταλλευτούν το «Μπριτάνια». Αξίζει το 1,925 του άσου Draw No Bet στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2379. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρώτο διπλό στη φετινή σεζόν για τη ΒΑΚ Πέλετς το 2-0 επί της Αντμίρα και βρέθηκε στο +5 από την τελευταία θέση, χάρη σε αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0). Στο γήπεδό της δεν δέχεται γκολ εδώ και πέντε ματς (4-1-0, 4/5 under 2,5, 5/5 NG) και δεν χάνει από τα τέλη Αυγούστου (6-3-0 στα πιο πρόσφατα εννέα). Η Σάλτσμπουργκ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γκρόντιγκ (3-0 εντός), μπορεί να έχει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα 12 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (6-5-1), αλλά δεν έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει εύκολα μακριά από το σπίτι της (4-6-3 εκτός). Σε ανοδική τροχιά οι γηπεδούχοι, αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους, από τη στιγμή πάντως που τα σετ είναι καλά ζυγισμένα (περί το 4,00 ο άσος, στο 1,85 το διπλό) θα αποφύγουμε να πάμε στην κόντρα.

2380. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Επιβλητική νίκη στην έδρα της ουραγού Χόμπρο με 6-0 για την Βίμποργκ (4-2-4) η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, under 2,5 οι πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας. Πέμπτο σερί ματς αήττητη και τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Σοντέρισκε (6-2-3) η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Μπρόντμπι παραμένοντας έτσι στην τρίτη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι με τους Young Guns να τους στηρίζουν και να επιλέγουν το ασιατικό διπλό +0,25 στην απόδοση 1,775 της Bet365.

2416. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Η ουραγός Μπόλτον (4-10-4 εντός) έφερε ισοπαλία με 2-2 με την Ίπσουιτς με γκολ από πέναλτι στο 97’. Δεν έπαιξε άσχημα και άξιζε τον βαθμό, όμως με εντός έδρας ισοπαλίες δύσκολα μαζεύεται το -10 από τον υποβιβασμό. Έχει κάποιες απουσίες έμπειρων ημιβασικών. Η Πρέστον (5-6-7 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Νότιγχαμ και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη και με μέτριες εμφανίσεις. Περίεργο ματς, αν η Πρέστον ήταν καλύτερη στα τελευταία το DNB της θα ήταν στις σκέψεις μας, τώρα πάσο και ίσως λίγο late.

2423. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Νιλ Γουόρνγοκ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος, καθώς η Ρόδεραμ από εκεί που ήταν με το ένα πόδι στη Λιγκ 1, πλέον απέχει ένα βαθμό από τη σωτηρία με τονέμπειρο τεχνικό να πιστώνεται τη βελτίωση στην άμυνα και φυσικά την ψυχολογική και αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Στον αντίποδα, η Ντέρμπι δεν πείθει με την εικόνα της, παραμένει ψηλά περισσότερο γιατί γκελάρουν οι συνδιεκδικητές της ανόδου, παρά γιατί η ίδια είναι σταθερή. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, με τη Ρόδεραμ να μοιάζει πιο έτοιμη από κάθε άποψη για τη μεγάλη μάχη. Σε απόδοση 1,85 ο +0,5 ασιατικός άσος (1Χ) στηνBet365, αποτελεί επιλογή του K.Plestis. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2422. ΚΠΡ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η ΚΠΡ (7-8-3 εντός) δείχνει ότι βρίσκει την άκρη με τον Χάσελμπαϊνγκ στον πάγκο και συνεχίζει να ονειρεύεται τα πλέι-οφ, όπως είπε ο JFH στις δηλώσεις του. Κέρδισε εντός έδρας καθαρά με 2-0 τη Ντέρμπι και δείχνει δυνατή και σοβαρή στο Λόφτους Ρόουντ τελευταία. Η Μπρέντφορντ (5-4-3 εκτός) δείχνει σε κακή κατάσταση, μετά την ήττα με 1-2 από τη Ρόδεραμ έχασε από ακόμα μία ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού (Τσάρλτον) με το ίδιο σκορ και με χειρότερη εμφάνιση. Ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου, η έδρα σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα της Μπρέντφορντ αλλά και τη σοβαρότητα που βγάζει η ΚΠΡ στα τελευταία μας ωθούν στον ασιατικό άσο (-0,25) στο 2,05, επιλογή του K. Plestis.

2418. ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Φούλαμ (5-5-8 εντός) έχασε με 2-3 από τη Μπέρνλι παρότι είχε προηγηθεί με 2-1 στο 22’, δίκαιη βέβαια η ήττα αφού η αντίπαλος ήταν αρκετά ανώτερη. Η Μπρίστολ Σίτι (5-4-9 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Γουλβς (με το γκολ της ήττας να έρχεται στο 94’) με κακή εμφάνιση και συμπλήρωσε δύο σερί ήττες με κακές εμφανίσεις. Αμφότερες σε μέτρια κατάσταση, δεν βρίσκουμε καμία αξία, έχει αρκετή ισοπαλία.

2421. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

H Νότιγχαμ (7-6-5 εντός) κέρδισε οριακά με 1-0 την Πρέστον σε ένα ματς που δεν άξιζε τη νίκη, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις σερί ήττες. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4-8-6 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Μπράιτον, παίζει μέτρια στα τελευταία της ματς και γι’ αυτό αγνοεί τη νίκη για πέντε ματς. Επιστρέφει ο φορ Φορεστιέρι (27 συμ./12 γκολ) που είναι αρκετά σημαντικός. Σχετικά δίκαιο το σετ, πάμε στο επόμενο.

2420. ΧΑΛ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Χαλ (11-4-1 εντός) συμπλήρωσε δύο ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, 0-0 με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ήττα με 0-1 από την Μπέρμιγχαμ. Στο κύπελλο με την Άρσεναλ έδειξε ότι ο βασικός της στόχος είναι η άνοδος και έκανε επτά αλλαγές και όπως ήταν αναμενόμενο έχασε με 0-4 με κάτω τα χέρια. Θέλει να αντιδράσει και να μην χάσει την στενή της επαφή με την πρώτη δυάδα, η ΜΚ Ντονς (2-6-10 εκτός) είναι σχετικά εύκολος αντίπαλος, ιδιαίτερα τώρα που δεν παίζουν καλά. Φυσικά πολύ χαμηλά ο άσος στο 1,36.

2419. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Νίκη-ανάσα πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάντερσφιλντ, πλέον είναι πιο άνετη βαθμολογικά, ξεφεύγοντας με επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπέρνλι είναι σε δαιμονισμένη κατάσταση, έχει πέντε διαδοχικές νίκες, δε χάνει μέσα στο 2016 (9-3-0) και φιγουράρει στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, βρισκόμενη όλο και πιο κοντά στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Τρεις κομβικές απουσίες θα έχουν οι γηπεδούχοι, με την ψυχολογία στα ύψη οι φιλοξενούμενοι, το 0:0 ασιατικό διπλό βρίσκεται στο πινακάκι του K.Plestisσε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2417. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Κάρντιφ (9-7-2 εντός) έχασε με 0-2 από τη Λιντς μεσοβδόμαδα, παρότι άσκησε αρκετή πίεση, τα βρήκε σκούρα με τις αντεπιθέσεις της φιλοξενούμενης και αυτό είναι πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει στη συνέχεια αν θέλει να βρεθεί στα πλέι-οφ. Η Ίπσουιτς (8-4-6 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Μπόλτον δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Δεν ήταν τόσο ανώτερη για να θεωρήσει αδικία το βαθμό, όμως όταν δέχεσαι γκολ στο 97’ νιώθεις πικραμένος. Αμφότερες έχουν τον ίδιο στόχο (πλέι-οφ) αλλά μέχρι τώρα καμία δεν τον πετυχαίνει αλλά είναι και οι δύο πολύ κοντά. Παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία και αν κάναμε ένα σύστημα αυτό το Σ/Κ θα ήταν μέσα.

2392. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Η Μπάρνσλεϊ (9-2-6 εντός) συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες με το 3-1 επί της Γουόλσολ και μπήκε στα πλέι-οφ. Εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε ακόμα μία δίκαιη νίκη. Ίσως επιστρέψει ο επιθετικός Γουίναλ (34 συμ./17 γκολ) και ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του. Η Σάουθεντ (5-6-6 εκτός) έχασε με 0-1 από την Τσέστερφιλντ και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη και με μετριότατες εμφανίσεις. Ο άσος στο 1,85 είναι δίκαιος και αποτελεί επιλογή του Betol, μόνο 10 units το ποντάρισμα του και ίσως το ενισχύσει στο live.

2393. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Μπλάκπουλ (7-4-7 εντός) έχασε αρκετά εύκολα από την ανώτερη Μίλγουολ με 0-3 και πλέον έφτασε τα έξι ματς δίχως νίκη (0-2-4) και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι ντεφορμέ και αντιμετωπίζει την επίσης ντεφορμέ Κόβεντρι (5-5-7 εκτός) που έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Δεν μπορούμε να ψυχολογήσουμε καμία από τις δύο, το αφήνουμε δίχως δεύτερη σκέψη.

2394. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Μπράντφορντ (8-5-4 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Μπέρτον και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, πλησίασε αρκετά τα πλέι-οφ και πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Η Ντόνκαστερ (4-4-9 εκτός) έχασε με 0-2 από τη Σκάνθορπ και συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες (0-1-5 συνολικά). Έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Ο άσος στο τοπικό ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ στο 1,90 είναι στις επιλογές του K. Plestis για το Σ/Κ που έχουμε μπροστά μας.

2395. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Η Μπέρτον (11-4-2 εντός) έχασε με 0-2 από την Μπράντφορντ και συνέχισε να μην παίζει τόσο καλά, όμως παραμένει στην κορυφή. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, η Φλίτγουντ (3-4-10 εκτός) είναι ομάδα που προσφέρεται γι’ αυτό αφού μπορεί να έχει τρία ματς δίχως ήττα όμως παίζει μέτρια και εκτός έδρας αποδυναμώνεται αρκετά. Πλησιάζει το 2,00 ο άσος, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα δεν μπορούμε να ποντάρουμε τίποτα φυσικά.

2396. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Τσέστερφιλντ (4-4-9 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Σάουθεντ και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, παραμένει πέντε ματς δίχως ήττα (3-2-0) και αρχίζει να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Γουόλσολ (9-6-1 εκτός) πλέον με υπηρεσιακό στον πάγκο, αφού ο Ο’Ντρίσκολ έφυγε μετά την ήττα με 1-3 από την Μπάρνσλεϊ. Περιμένουμε αντίδραση από τους παίκτες, αλλά οι τιμές και η φόρμα των γηπεδούχων μας αποτρέπουν από οποιαδήποτε σκέψη.

2398. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΚΡΟΥ

Η Τζίλιγχαμ (12-3-2 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Σκάνθορπ στο προηγούμενο ματς της, δεν έπαιξε καλά και η ήττα θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα για εκείνη. Η Κρου (3-6-8 εκτός) πήρε σημαντικό βαθμό με τη Μπέρτον με 1-1 σε ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως θα πρέπει να αρχίσει και αν κερδίζει αν θέλει να σωθεί. Δύσκολο ματς, ίσως late στο τέλος αλλά δεν βλέπουμε να ανοίγεται στο τέλος σε δύσκολα παιχνίδια η Κρου.

2397. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Κόλτσεστερ (3-7-7 εντός) έχασε εύκολα με 0-2 από την Πορτ Βέιλ και η νίκη με 2-1 επί της Μπράντφορντ ήταν απλά μία παρένθεση. Απέχει δέκα βαθμούς από τη σωτηρία και πραγματικά ο στόχος αυτός είναι πολύ δύσκολος πλέον. Η Γουίγκαν (7-7-3 εκτός) έπαιξε πολύ καλά με την Πιτέρμπορο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 1-1. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, το over 2,5 στο 1,80 είναι δίκαιο, όμως θα περιμένουμε την έναρξη για ένα καλύτερο line και αν είναι ισόπαλο για late goal.

2400. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΠΕΡΙ

H Ρότσντεϊλ (9-3-5 εντός) κέρδισε με 1-0 την Κόβεντρι, έπαιξε αρκετά καλά και κράτησε μακριά από τα καρέ της την αντίπαλο της, το γκολ με πέναλτι στο 89’ απλά της έδωσε αυτό που άξιζε. Η Μπέρι (5-2-10 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Μπράντφορντ, μέτριο ματς με ελάχιστες φάσεις, αφού αμφότερες έδωσαν περισσότερη σημασία στην άμυνα. Οριακός ο άσος στο 2,20, τον αφήνουμε για μετά την έναρξη σαν σκέψη.

2399. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η Πιτέρμπορο (6-4-7 εντός) πήρε τον βαθμό με τη Γουίγκαν με την ισοπαλία με 1-1, δεν την άξιζε αφού η αντίπαλος της ήταν καλύτερη και δημιούργησε πολλές περισσότερες ευκαιρίες. Συνεχίζει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση (0-1-5 στα τελευταία έξι) και τα πλέι-οφ λογικά αποτελούν μακρινό όνειρο. Η Πορτ Βέιλ (4-3-11 εκτός) κέρδισε με 2-0 την Κόλτσεστερ και παραμένει τρία ματς χωρίς ήττα (2-1-0), η οποία θα παλέψει για τα πλέι-οφ. Η απολύτως ντεφορμέ Πιτέρμπορο δεν θα έπρεπε να είναι φαβορί του -0,25, κρατάμε τις σκέψεις μας για το live.

2401. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΟΛΝΤΑΜ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (8-2-7 εντός) απομακρύνεται από τα πλέι-οφ μετά τα τρία σερί ματς δίχως νίκη (0-1-2), δεν παίζει καλά και αυτό είναι φανερό. Με τη Φλίτγουντ είχε τη βοήθεια της τύχης και της διαιτησίας και πήρε το βαθμό με 2-2 με πέναλτι στο 93’. Έχει κάποιες σταθερές απουσίες που τη δυσκολεύουν επιπλέον. Η Όλνταμ (4-11-2 εκτός) για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε στο 1-1, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Πορτ Βέιλ, σε ένα ματς με λίγες φάσεις. Το ματς με τη Σουίντον αναβλήθηκε λόγω του καιρού. Πάμε στο επόμενο, καμία αξία.

2402. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Η Σριούσμπερι (5-2-10 εντός) έρχεται από τρεις σερί νίκες, η τελευταία με 1-0 επί της ντεφορμέ Κόβεντρι με αρκετά καλή και πειστική εμφάνιση. Είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να σωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η Σκάνθορπ (6-3-8 εκτός) έρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της ντεφορμέ Ντόνκαστερ, κέρδισε σχετικά εύκολα και έσπασε το σερί των τριών ισοπαλιών σε ισάριθμους αγώνες. Σκέψη μας αποτελεί το +0,25 για τη Σριούσμπερι, αφού πιστεύουμε ότι την αδικεί.

2403. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Σουίντον (8-2-7 εντός) δεν έπαιξε με την Όλνταμ λόγω του παγετού και έχει να αγωνιστεί έντεκα μέρες, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με καλές εμφανίσεις, βέβαια όλες ήταν με κατώτερες αντιπάλους ή απλά ντεφορμέ ομάδες. Η Μίλγουολ (9-4-4 εκτός) δεν είναι τίποτα από τα δύο και αυτό αποτελεί δυνατό τεστ για τους γηπεδούχους. Η φιλοξενούμενη έρχεται από το πολύ εύκολο 3-0 επί της Μπλάκπουλ και είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, θα παλέψει για την απευθείας άνοδο τώρα που έχει βρει τα πατήματα της. Ματς ανάμεσα σε φορμαρισμένες ομάδες, θα θέλαμε λίγο πιο μοιρασμένο το σετ, αλλά δεν έχουμε περιθώριο εμπλοκής ούτε τώρα. Το over 2,5 έχει επιλέξει ο Betol, αφού αμφότερες σκοράρουν με ευκολία.

2415. ΓΙΟΡΚ – ΜΠΑΡΝΕΤ

H Γιορκ (5-3-9 εντός) έχασε και από την Ντάγκεναμ με 0-1 και συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες. Τιμωρημένος ο σημαντικός φορ Κούλσον (18 συμ./4 γκολ). Η Μπάρνετ (3-4-10 εκτός) έχασε με 1-3 εντός έδρας από τη Χάρτλπουλ εντός έδρας και κέρδισε με 0-3 εκτός της Νιούπορτ, καμία λογική στα τελευταία της αποτελέσματα. Φαβορί η φιλοξενούμενη, δεν έχει αξία στα μάτια μας.

2414. ΓΕΟΒΙΛ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Γέοβιλ (4-7-6 εντός) είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει ότι έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς όμως να έχει σωθεί ακόμα. Κέρδισε και τη Μάνσφιλντ με 1-0 και συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες με το ίδιο σκορ και συνολικά πέντε ματς δίχως ήττα. Η Νοτς Κάουντι (4-4-9 εκτός) βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, έχει πέντε ματς δίχως νίκη (0-1-4), στο πιο πρόσφατο έχασε με 0-2 από τη Μπρίστολ Ρόβερς. Το κλίμα είναι κακό με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν την ομάδα και ιδιαίτερα τον προπονητή της. Το 0:0 για τους γηπεδούχους έχει αξία και αποτελεί επιλογή για τον K. Plestis.

2412. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Πόρτσμουθ (7-7-3 εντός) έχει κάνει δύο εύκολες νίκες και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση απευθείας άνοδο. Καθόλου εύκολες οι νίκες αφού ήταν εκτός έδρας και με δύσκολους αντιπάλους (Στίβενεϊτζ 0-2 και Άκρινγκτον 1-3). Η Νιούπορτ (5-4-8 εκτός) έχασε με 0-3 από τη Μπάρνετ εύκολα με κακή εμφάνιση. Δεν πιστεύουμε ότι έχει ιδιαίτερες ελπίδες στο Φράτον Παρκ με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Πόρτσμουθ, βέβαια –όπως ήταν φυσιολογικό- ο άσος βρίσκεται μόλις στο 1,50.

2413. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Γουίκομ (7-4-6 εντός) έχασε και από τη Νιούπορτ με 0-1 εκτός, δηλαδή όσο είχε χάσει και από την Κέμπριτζ, παίζει σταθερά μέτρια και οριακά ακόμα και όταν κερδίζει, όπως με την Μπρίστολ Ρόβερς για παράδειγμα και το 1-0. Η Στίβενεϊτζ (3-5-9 εκτός) έχασε πολύ εύκολα με 0-2 από την ανώτερη Πόρτσμουθ και συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες με κακές εμφανίσεις και χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ. Ο άσος στο 2,30 είναι λίγο μεγαλύτερος απ’ όσο τον περιμέναμε, όμως δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη.

2411. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Όξφορντ (7-6-4 εντός) έμεινε στο 2-2 με την Πλίμουθ σε ένα πραγματικά πολύ καλό ματς με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και υψηλό ρυθμό. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει αφού και η αντίπαλος της είναι του ίδιου επιπέδου ομάδα. Η Λέιτον Όριεντ (6-7-4 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Λούτον, από το 27’ ήταν πίσω στο σκορ και κυνήγαγε, δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλο της, παρότι είχε την κατοχή και –φαινομενικά- τον έλεγχο του ματς. Δίκαιο το 2,15 του άσου.

2410. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Νορθάμπτον (12-2-3 εντός) μετά από δύο ισοπαλίες με μέτριες εμφανίσεις επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο και μάλιστα εκτός έδρας με 4-1 επί της Καρλάιλ. Άγχος για την άνοδο δεν πιστεύουμε ότι έχει, καθώς με απλή διαχείριση της διαφοράς της θα ανεβεί εύκολα. Η Κέμπριτζ (6-5-6 εκτός) έχασε με 0-1 από την Έξετερ παίζοντας άσχημα και δεν πιστεύουμε ότι θα καταφέρει κάτι καλύτερο στην έδρα της πρωτοπόρους και πιο ξεκούραστης Νορθάμπτον. Ο άσος στο 1,95 έχει αξία, όμως θα τον αφήσουμε για μετά την έναρξη, αφού έχει κάποιους αμφίβολους η γηπεδούχος.

2409. ΜΟΡΚΑΜ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Μόρκαμ (5-2-10 εντός) με τύχη κράτησε το 1-1 με την Κρόουλι και δεν συμπλήρωσε έξι σερί ήττες, συνολικά είναι δέκα ματς χωρίς τρίποντο και δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της σωσμένο. Η Γουίμπλεντον (7-7-3 εκτός) έφτασε τα τέσσερα σερί χωρίς τρίποντο και η θέση της στα πλέι-οφ είναι επισφαλής, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το ματς με την ντεφορμέ Μόρκαμ για να αντιδράσει. Το διπλό στο 2,10 δεν έχει αξία.

2407. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Η Χάρτλπουλ (5-3-9 εντός) κέρδισε με 3-1 τη Μπάρνετ εκτός έδρας, αποτέλεσμα έκπληξη αλλά πέρα για πέρα δίκαιο. Η Ντάγκεναμ (4-5-8 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Καρλάιλ μετά τη νίκη με 1-0 επί της Γιορκ. Δύσκολο ματς, προβλέπουμε μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο. Πάσο.

2408. ΛΟΥΤΟΝ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Λούτον (5-5-7 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Λέιτον Όριεντ και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και έχει ελπίδες για τα πλέι-οφ. Κράτησε χωρίς μεγάλη δυσκολία και άγχος τη νίκη, παρότι η κατοχή ήταν συντριπτικά με την αντίπαλο της. Η Κρόουλι (4-2-11 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Μόρκαμ, ήταν καλή και έφτασε κοντά στο να ντουμπλάρει τις νίκες της. Αμφότερες σε καλή κατάσταση, ούτε δίκαιος ο άσος στο 1,75.

2406. ΕΞΕΤΕΡ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Η Έξετερ (5-7-5 εντός) κέρδισε οριακά με 1-0 την Κέμπριτζ εκτός έδρας και δείχνει σημάδια βελτίωσης, ιδιαίτερα στην αμυντική της λειτουργία, στα τελευταία τρία ματς. Θα κυνηγήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει για τα πλέι-οφ, αλλά όλοι ξέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Η Καρλάιλ (5-7-5 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Ντάγκεναμ μεσοβδόμαδα και συμπληρώνει τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) και έχασε κάποιο έδαφος από την επτάδα αν και ακόμα είναι κοντά. Ματς με αρκετή ισοπαλία, αλλά δεν θα μπλέξουμε.

2405. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Μπρίστολ Ρόβερς (9-2-6 εντός) είναι άκρως βελτιωμένη μετά τη μικρή κοιλιά που έκανε και έχει τρεις σερί εύκολες νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο 3-1 με τη Γουίμπλεντον καθάρισε από νωρίς το ματς, φάνηκε από το ξεκίνημα ότι είναι καλύτερη ομάδα. Η Μάνσφιλντ (8-3-6 εκτός) έχασε και από το Γέοβιλ με 0-1, δεύτερο σερί ματς που το χάνει με τον ίδιο τρόπο. Άσκησε πίεση όμως χωρίς κανένα αποτέλεσμα και δίκαια έφυγε με κάτω τα χέρια από το συγκεκριμένο ματς. Δίκαιο το 1,90 του άσου, το έχουμε στο μυαλό μας για το live.

2404. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Άκρινγκτον (8-5-3 εντός) συμπλήρωσε τέταρτο ματς δίχως νίκη (0-2-2) με το 1-3 από την Πόρτσμουθ, έχασε αρκετά εύκολα από μία ανώτερη αντίπαλο, κλυδωνισμοί στην ομάδα μετά τα άσχημα αποτελέσματα. Η Πλίμουθ (9-5-3 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Όξφορντ, πολύ ωραίος αγώνας από δύο πραγματικά καλές ομάδες που τους αξίζει η άνοδος. Δίκαιο line το +0,25 για την Πλίμουθ, αφού η Άκρινγκτον βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

2445. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Ινβερνές (ρεκόρ 8-9-11) που με τη μεσοβδόμαδη ήττα στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (1-0) συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3). Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στις εξόδους της (0-1-4 στα τελευταία, 3-5-7 συνολικά), άκρως αντίθετη η εικόνα στο σπίτι της εσχάτως (3-2-0). Δεν τα πηγαίνει καλύτερα η Χάμιλτον (ρεκόρ 7-9-13), στα συν η εντός έδρας ισοπαλία με την πρωτοπόρο Σέλτικ (1-1) αλλά δεν παύει να αγνοεί επίσης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές τη νίκη (0-2-2), πιο πρόσφατος θύτης της η φορμαρισμένη Μάδεργουελ (0-1). Στο εν λόγω ζευγάρι παρατηρούμε πως η έδρα δεν παίζει ιδιαίτερα σημαίνοντα ρόλο, ενδεικτικό το γεγονός πως σε σύνολο 15 αναμετρήσεων μόλις στις τρεις κέρδισε ο γηπεδούχος. Δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο, αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση με την Ινβερνές να έχει ελαφρύ προβάδισμα, αν όμως έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε σημείο θα κυνηγούσαμε την αξία στην καλοπληρωμένη ισοπαλία (3,40 / Bet365).

2443. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανατροπή πήρε στην έδρα της Πάρτικ Θιστλ (1-2) η Αμπερντίν (ρεκόρ 19-5-5) δείχνοντας χαρακτήρα σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Μείωσε έτσι τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σέλτικ στον ένα μόλις βαθμό, αν και έχει δώσει ματς παραπάνω. Τίποτα άλλο πέρα από μια αναλαμπή φαίνεται πως ήταν η εκτός έδρας επικράτηση της Κιλμάρνοκ (ρεκόρ 7-7-15) επί της Μάδεργουελ (0-2), καθώς έκτοτε τρέχει ρεκόρ 0-1-2 με πιο πρόσφατο θύτη τη Ρος Κάουντι (0-2). Μοιραία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα της αν θέλει να ελπίζει σε καλύτερο μέλλον. Εδώ που έφτασαν οι «Ντονς» πρέπει να τα δώσουν όλα για την υπέρβαση, κάτι που απέδειξαν πως έχουν την ικανότητα να κάνουν με την ανατροπή μεσοβδόμαδα. Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσουν την αντίσταση της Κιλμάρνοκ, η οποία ηττήθηκε στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο «Πίττοντρι». Λογικά δε θα πάρει διαστάσεις το σκορ με το combo 1 & under 3,5 (2,10 / Stoiximan) να στηρίζεται από την προϊστορία (5/5 στα τελευταία με γηπεδούχο την Αμπερντίν).

2444. ΝΤΑΝΤΙ – ΧΑΡΤΣ

Ναι μεν αγνοεί την ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές η Νταντί (ρεκόρ 8-12-8), το περίεργο όμως είναι πως κέρδισε μόλις μία φορά (1-4-0) σε αυτά τα ματς. Αναμφίβολα πάντως, το γεγονός πως κατάφερε στο τελευταίο να περιορίσει τη Σέλτικ στο ίδιο της το γήπεδο (0-0 εκτός) αποτελεί σημαντικό επίτευγμα. Μια κακή παρένθεση στην εξαιρετική φετινή της πορεία φαίνεται πως ήταν η ήττα από την ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ (2-1) για τη Χαρτς (ρεκόρ 15-8-5), η οποία έκτοτε έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην Πάρτικ (1-0). Μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί στο «Ντενς Παρκ» όπως άλλωστε μαρτυρά και το σωστά μοιρασμένο σετ αποδόσεων, η μεν Νταντί τρέχει ρεκόρ 3-2-0 στο σπίτι της (5-5-3 συνολικά) κι αγνοεί την ήττα στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας, η δε Χαρτς δεν τρομάζει στις εξόδους της (1-4-2 στα πιο πρόσφατα, 5-5-4 συνολικά) όμως είναι σταθερά ισχυρή. Δε θα ψάξουμε για σημείο, έχει βάση η επιλογή του under 2,5 (1,80 / Stoiximan) το οποίο ευνοείται τόσο από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων (βγήκε στα 5/6 και στα τρία τελευταία τους αντίστοιχα) όσο κι από τη μεταξύ τους προϊστορία (6/8 under 2,5 στα πιο πρόσφατα), όμως η αλήθεια είναι πως θα το θέλαμε λίγο υψηλότερα.

2434. ΦΟΡΦΑΡ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Κόστισε η αναποτελεσματικότητα στα τελειώματα των φάσεων στη Φόρφαρ (ρεκόρ 6-8-14) στην αναμέτρηση με την Ερντριόνιανς (1-1), αφήνοντάς την έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στο +2 από την ουραγό Μπρέχιν, ενώ αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που μένει χωρίς «τρίποντο» (0-1-2). Από το κακό στο χειρότερο η Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 8-4-16), δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση στην Ερντριόνιανς (1-3) και μοιραία γνώρισε την όγδοη της ήττα στα τελευταία δέκα (1-2-8). Ενδεικτικό της αμυντικής δυσλειτουργίας των φιλοξενούμενων το γεγονός πως δέχθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ σε καθένα από τα έντεκα τελευταία. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση όσον αφορά στη μάχη της ουράς, η γηπεδούχος έδειξε θετικά στοιχεία στο προηγούμενο παιχνίδι της την ώρα που οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν τη μία ήττα μετά την άλλη χωρίς να φαίνονται σημάδια βελτίωσης στον ορίζοντα. «Στέκει» ο άσσος (2,10) αγωνιστικά, όμως ίσως υπάρξει αντίδραση από πλευράς Κάουντενμπιθ την ύστατη στιγμή. Προτιμότερη η ενασχόληση με τα γκολ, 1,90 πληρώνει το combo GG & over 2,5 (Bet365), το οποίο βγήκε στα 6/9 πιο πρόσφατα μεταξύ των δύο ομάδων. Ευνοϊκός ο τρόπος παιχνιδιού τους (16/28 και 22/28 over 2,5 αντίστοιχα φέτος), 10/12 GG & over 2,5 έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία τους.

2432. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 η Άλμπιον Ρόβερς (ρεκόρ 10-8-10) με αποτέλεσμα να βγει -έστω και λόγω ισοβαθμίας- εκτός τετράδας, όμως σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό αποτέλεσμα η μοιρασιά στην έδρα της πανίσχυρης Ντανφέρμλιν. Αντίδραση έβγαλε η Στανράερ (ρεκόρ 10-5-13) έπειτα από το διασυρμό στο ματς με την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν (6-1) κερδίζοντας τη Φόρφαρ (1-0). Αμφίρροπη αναμέτρηση, δίνουμε προβάδισμα στην έδρα όμως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Σκέψεις για αμφίσκορο (1,73 / Stoiximan) , το οποίο ευνοείται από τον τρόπο που προσεγγίζουν τα εντός κι εκτός έδρας ματς τους αντίστοιχα οι δύο ομάδες (8/9 και 3 σερί GG αντιστοίχως) αλλά κι από τη μεταξύ τους προϊστορία στο συγκεκριμένο γήπεδο (9/12 GG).

2435. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία γνώρισε η Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 9-6-13), το διασυρμό από την Ντανφέρμλιν (5-0) διαδέχθηκε ακόμα ένα βαρύ αποτέλεσμα, αυτή τη φορά από την Έιρ (4-1). Βαρόμετρο η αποβολή του Κουκ στο 73’ όταν και το σκορ ήταν στο 1-1, οι φιλοξενούμενοι δε βρήκαν τον τρόπο να τη διαχειριστούν και μοιραία «σκορπίστηκαν» δεχόμενοι τρία τέρματα έκτοτε. Στοπ στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων της Πίτερχεντ (ρεκόρ 14-10-4) έβαλε η Άλμπιον (1-1), με την πρώτη να παραμένει βέβαια αήττητη εδώ και 16 ολόκληρες αγωνιστικές (11-5-0). Πολλά τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων, ενδεικτικό το ότι δέχθηκαν γκολ στα έξι τελευταία τους, ενώ συνολικά φέτος έχουν βγάλει 19/28 over 2,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετρούν 17/28. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στις νίκες η Πίτερχεντ, αν και τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται πολύ στη συγκεκριμένη έδρα (1-1-5). Αναμενόμενα χαμηλά τα over 2,5 (1,50) και GG (1,53), ευνοείται από την προϊστορία ο συνδυασμός τους (5/5 στα πιο πρόσφατα με γηπεδούχο την Στενχάουσμιουρ, 5/7 ανεξαρτήτως έδρας) που πληρώνει 1,83 (Bet365). Εναλλακτικά για τους πιο τολμηρούς το combo 2 & over 2,5 προσφέρεται στο 2,30 ( Stoiximan ).

2433. ΕΪΡ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύθηκε την αποβολή παίκτη της Στενχάουσμιουρ η Έιρ (ρεκόρ 16-4-8) σκοράροντας τρία γκολ έκτοτε για να φτάσει στο επιβλητικό 4-1. Δείχνει να έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα (2-0-6), καθώς τρέχει ρεκόρ 4-0-1. Στην παγίδα της Άλμπιον έπεσε η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 19-6-3) μένοντας ισόπαλη (1-1), αν και με τη μέχρι τώρα πορεία της έχει φροντίσει ώστε να έχει περιθώρια για τέτοιους είδους στραβοπατήματα, μιας και βρίσκεται στο +11 από τη δεύτερη θέση. Αρκετά δυνατή στην έδρα της η Έιρ (10-2-2), όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν τον τρόπο να φεύγουν εύκολα ή δύσκολα με τους τρεις βαθμούς από αυτήν (6-2-0 στα πιο πρόσφατα, 8-3-2 συνολικά). Βέβαια, ένας παράγοντας που ενδέχεται να παίξει ξεχωριστό ρόλο είναι η διαφορά κινήτρου, καθώς οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς στη μάχη της δεύτερης θέσης με την Πίτερχεντ την ώρα που η Ντανφέρμλιν έχει εγγυημένη την πρωτιά. Σκέψεις για συνδυασμό GG & over 2,5 (1,90 / Stoiximan) , επιλογή η οποία ευνοείται από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων (6 σερί εντός η Έιρ που έχει βγάλει φέτος 12/14 over 2,5, 9/13 over 2,5 η φιλοξενούμενη).

2431. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Δεν είχε συνέχεια το επιβλητικό διπλό επί της Κάουντενμπιθ (1-3) για την Ερντριόνιανς (ρεκόρ 11-5-12), η οποία ήταν μέτρια μεσοβδόμαδα κόντρα στη Φόρφαρ και το τελικό 1-1 (εντός) μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο αποτέλεσμα. Την αντεπίθεσή της κάνει η Μπρέχιν (ρεκόρ 6-6-16) στην ύστατη προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού, η νίκη επί της Έιρ (1-0) ήταν η δεύτερη στη σειρά έπειτα από το διασυρμό της επίσης μαχόμενης για παραμονή, Φόρφαρ (4-0). Αναμφίβολα το ματς έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως προβλημάτισαν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους στο τελευταίο. Στον αντίποδα, η φορμαρισμένη Μπρέχιν έχει το μομέντουμ τη δεδομένη χρονική στιγμή κι αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Σκέψεις για κόντρα αλλά δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση του πρωταθλήματος (2-2-10). Πάσο.

2437. ΚΛΑΪΝΤ – ΕΛΓΚΙΝ

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς κόντρα στην Άνναν (3-3 εκτός) σειρά είχε η επιβλητική νίκη-εκδίκηση επί της ουραγού Ιστ Στέρλινγκ (0-3) για την Κλάιντ (ρεκόρ 13-4-10), η οποία βρίσκεται στην προνομιούχο 4η θέση της βαθμολογίας. Απογοήτευσε στο ντέρμπυ κορυφής με τη Φάιφ (1-3) η Έλγκιν που βγάζει κούραση εσχάτως, εξού και η νίκη με πέναλτι στις καθυστερήσεις επί της Στέρλινγκ Άλμπιον (2-1). Πολύ σημαντική αναμέτρηση για αμφότερες, η γηπεδούχος με νίκη μπαίνει με αξιώσεις ακόμα και στο κυνήγι της απευθείας ανόδου, ενώ η Έλγκιν δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση ακόμα ένα στραβοπάτημα. Δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα αλλά θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε.

2439. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Την κάτω βόλτα έχει πάρει η Αρμπρόουθ (ρεκόρ 9-5-14) και πλέον δεν μπορεί να αισθάνεται ιδιαίτερα ασφαλής όντας στην προτελευταία θέση και στο +5 από την προσεχή της αντίπαλο. Στην έδρα της Μπέργουικ (3-0) γνώρισε την πέμπτη της ήττα στα επτά τελευταία (0-2-5) και την τρίτη διαδοχική μακριά από το σπίτι της. Σημάδια ζωής έδειξε η Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 8-3-17) με το μεγάλο διπλό επί της Κλάιντ (0-1), όμως με την ίδια αντίπαλο δεν κατάφερε ακόμα μία υπέρβαση, αυτή τη φορά ηττήθηκε άνετα στην έδρα της (0-3) κι ενώ είχε προηγηθεί η ήττα με 2-4 από τη Μοντρόουζ. Ντέρμπυ ουραγών, ενδεχόμενη επικράτηση των γηπεδούχων θα μειώσει με γεωμετρική πρόοδο τις ελπίδες της Ιστ για παραμονή στην κατηγορία, όμως η αλήθεια είναι πως η δεύτερη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ παραδοσιακά το παλεύει στη συγκεκριμένη έδρα (6-1-4). Εκτός τόπου και χρόνου το 8,00 του διπλού ( Bet365), 4,50 πληρώνει το διπλό Draw No Bet και 2,65 το Χ2.

2438. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ξεπέρασε τη βαριά ήττα από την Κουίνς Παρκ (3-0) η Ιστ Φάιφ (ρεκόρ 14-5-9), επικράτησε με εμφατικό τρόπο της πρωτοπόρου Έλγκιν (1-3) και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες απευθείας ανόδου. Αυτοκτονικές τάσεις για δεύτερη συνεχή φορά επέδειξε η Άνναν Αθλέτικ (ρεκόρ 11-7-8), μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Στέρλινγκ Άλμπιον (προηγούνταν 2-0, 2-2 τελικό), σειρά είχε άλλη μία κάκιστη διαχείριση της ροής του αγώνα, αυτή τη φορά κόντρα στην Κλάιντ (3-3 εντός). Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στη λήξη του ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη μπλόκαραν, δέχθηκαν τρία τέρματα σε διάστημα 12 λεπτών, καταφέρνοντας απλά να πάρουν το βαθμό της παρηγοριάς στο τέλος (85’). Θα το παλέψει αναμφίβολα η Άνναν που μπορεί να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, όμως θεωρούμε πως οι τελευταίοι έχουν το μομέντουμ για να συνεχίσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους (1,90 / Bet365). Για όσους θέλουν να ρισκάρουν, η απόδοση του άσσου εκτοξεύεται αν συνδυαστεί με GG (3,40 / Bet365), ενδεχόμενο όχι και τόσο απίθανο αν σκεφτεί κανείς πως αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με περίσσεια ευκολία.

2436. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε της Αρμπρόουθ (3-0) η Μπέργουικ (ρεκόρ 9-6-13) σε μια αναμέτρηση-«εξάποντο», διευρύνοντας έτσι στους τέσσερις αγώνες το αήττητο σερί της (2-2-0). Το πάλεψε η Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 11-6-11) στην έδρα της πρωτοπόρου Έλγκιν (2-1), έφτασε πολύ κοντά στο να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Αμφίρροπη αναμέτρηση όπως άλλωστε δείχνει και το σωστά μοιρασμένο σετ, GG & over 2,5 τα 5/6 προηγούμενα μεταξύ τους, δεν αποκλείεται να βγει ακόμα ένα (1,97 / Stoiximan).

2440. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Μοντρόουζ (ρεκόρ 10-5-13) χάρις στο σημαντικότατο διπλό επί της Ιστ Στέρλινγκ (2-4). Έτσι, μπορεί να είναι πιο ήρεμη καθώς η τελευταία θέση απέχει πλέον οκτώ ολόκληρους βαθμούς. Αήττητη για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση παρέμεινε η Κουίνς Παρκ (ρεκόρ 12-7-8) με αντίπαλο την Μπέργουικ (0-0 εντός), αν και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με το εν λόγω αποτέλεσμα. Κάθε άλλο παρά αφιλόξενη η συγκεκριμένη έδρα για την Κουίνς (13-3-2 στα πιο πρόσφατα), όμως φέτος η Μοντρόουζ στο σπίτι της είναι αρκετά αποτελεσματική (8-2-4). Πάμε παρακάτω.

2381. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΤΟΡΚΙ

Η Όλντερσοτ (6-3-8 εντός) εξευτελίστηκε με 2-8 (!) από την Τσέστερ, έγραψε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της και πλέον περιμένουμε πως θα παρουσιαστεί στο επόμενο ματς. Η Τορκί (4-6-8 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την ανώτερη Μπρέιντρι, καλό αποτέλεσμα και πλέον η σωτηρία είναι απόλυτα υπαρκτός στόχος. Πριν από αυτή τη λευκή ισοπαλία είχε τέσσερις σερί νίκες. Το +0,25 είναι δίκαιη γραμμή και αυτή που υπάρχει τώρα, ο Betol πρόλαβε το Χ2.

2382. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Η Μπάροου (7-6-4 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Μπόρεχαμ και συνεχίζει χωρίς νίκη μέσα στο 2015. Η Όλτρινχαμ (2-4-11 εκτός) έχασε από τη Γκέιτσχεντ με 2-3 και δεν παίζει καθόλου καλά. Είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει αρκετά. Ματς μεταξύ ομάδων τελείως ντεφορμέ, θα μείνουμε αμέτοχοι.

2383. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η Μπρόμλεϊ (9-3-6 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Χάλιφαξ και πλέον συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως ήττα (4-1-0), ουσιαστικά δεν παίζει για τίποτα και αυτό την έχει απελευθερώσει. Η Γκάισλι (3-8-7 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Τρανμίρ και δεν έχει κερδίσει για τέσσερα ματς (0-3-1). Ο άσος στο 1,95 είναι απλά fair, μόνο για live αν μας το δώσει η Bet365 στο live.

2384. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Τσέλτεναμ (12-5-1 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Γουέλινγκ, έπαιξε άσχημα και έδωσε δικαιώματα στην αντίπαλο της. Παραμένει στην κορυφή, αλλά αν συνεχίσει έτσι δεν πιστεύουμε θα καταφέρει την αυτόματη άνοδο. Η Γουόκινγκ (6-2-10 εκτός) δεν είναι τίποτα σπουδαίο και αν είναι λίγο σοβαρή η γηπεδούχος θα καθαρίσει το ματς, στο 1,40 ο άσος.

2385. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Ντόβερ (10-3-4 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Γουέλινγκ παρότι έμεινε στην αρχή πίσω στο σκορ, ντούμπλαρε τις νίκες της και πλέον κοιτάζει και πάλι τα πλέι-οφ. Δεν εντυπωσιάζει αλλά παίρνει τις νίκες, κάτι αρκετά σημαντικό. Η Τρανμίρ (7-9-3 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Γκάισλι με την αμυντική της λειτουργία να την προδίδει. Ματς-ντέρμπι για τα πλέι-οφ ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, θα απέχουμε.

2387. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Γκέιτσχεντ (8-4-6 εντός) κέρδισε με 3-2 την Όλτρινχαμ βγάζοντας αντίδραση μετά από δύο ματς δίχως νίκη. Έπαιξε αρκετά καλά και πήρε τη δίκαιη νίκη. Αμφίβολος ο Μπόουμαν (32 συμ./15 γκολ) που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Η Φόρεστ Γκριν (9-5-4 εκτός) έχασε από τη Γκρίμσμπι με 0-1 αλλά παρέμεινε στη δεύτερη θέση με -2 βαθμούς από την Τσέλτεναμ. Δεν έχει αξία το διπλό, μόνο late μπορούμε να σκεφτούμε στο συγκεκριμένο ματς.

2386. ΙΣΤΛΙΧ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Ίστλι (9-3-4 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Γουόκινγκ με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και περιμένουμε να προσπαθήσει να χτίσει πάνω στη συγκεκριμένη νίκη για να μπει πάλι στα πλέι-οφ. Η Τσέστερ (4-3-10 εκτός) εντυπωσίασε με τη νίκη της με το 8-2(!) με την Όλντερσοτ και περιμένουμε να δούμε την εικόνα της στο ματς με την Ίστλι. Δεν ακουμπάμε το ματς πριν την έναρξη, ίσως έχουμε ποντάρισμα στο late goal στο συγκεκριμένο αγώνα.

2390. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Η Σάουθπορτ (5-4-9 εντός) έχασε και από τη Γκρίμσμπι με 0-1, με το ίδιο σκορ που είχε ηττηθεί από τη Χάλιφαξ δηλαδή. Συνεχίζει να μην παίζει καλά, αλλά η σημερινή της αντίπαλος, Γουέλινγκ (2-3-13 εκτός), είναι κατώτερη και της δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Κακή η Γουέλινγκ που πρέπει να παίξει για τη νίκη. Το late είναι στις σκέψεις μας για το αυριανό live.

2389. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Μάκλσφιλντ (7-3-7 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Όλτρινχαμ και συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς τρίποντο παίζοντας αρκετά μέτρια έως άσχημα σε κάποια ματς. Η Λίνκολν (6-4-7 εκτός) κέρδισε με 2-0 την Όλντερσοτ με αρκετά καλή εμφάνιση και χωρίς μεγάλη δυσκολία. Συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως ήττα (4-1-0) και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει στα πλέι-οφ. Ο Betol επέλεξε από νωρίς το DNB για τη Λίνκολν στο 2,00.

2391. ΡΕΞΑΜ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Η Ρέξαμ (10-4-4 εντός) μετά από τρεις σερί νίκες με 2-0 έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μάκλσφιλντ, έχει τέσσερα ματς να δεχτεί γκολ. Το ματς με τη Γκάισλι αναβλήθηκε λόγω του καιρού. Η Μπόρεχαμ (5-6-6 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Μπάροου και συνεχίζει να μάχεται για να μην μπει στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ρέξαμ είναι ανώτερη και δίκαια το φαβορί, όμως το 1,60 δεν έχει αξία.

2441. ΑΛΟΑ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Έχει παραδοθεί στη μοίρα της πλέον η Αλόα (ρεκόρ 3-4-21), οι υπεύθυνοι της οποίας μάλλον έχουν αρχίσει ήδη το σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν που θα τους βρει στη Λιγκ 1. Όλα φαίνεται πως κρίθηκαν στο ντέρμπυ της ουράς με τη Λίβινγκστον (1-3) για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκτοτε γνώρισαν ήττες από Φολκέρκ (2-0) και Ντάμπαρτον (3-1) κατά σειρά. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 12-5-10), μετά την επικράτηση επί της Σεντ Μίρεν σε ένα ματς-διαγωνισμό τερμάτων (4-3), σειρά είχε η Κουίν Οφ Σάουθ να υποκύψει στην ανωτερότητά της (2-0). Με αυτή τη νίκη η Ρέιθ έκανε σημαντικό βήμα εξασφάλισης της προνομιούχου 4ης θέσης, καθώς άφησε την βασική της ανταγωνίστρια στο -7 από την ίδια. Ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας αλλά και κινήτρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, από τη μία η χωρίς νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (0-2-6), Αλόα, κι από την άλλη η φορμαρισμένη Ρέιθ (4-0-1). Τα παιχνίδια του εν λόγω ζευγαριού παραδοσιακά δεν έχουν πολλά γκολ (8/10 under 2,5 στα πιο πρόσφατα), όμως η φετινή ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων δε μας αφήνει πολλά περιθώρια. Το διπλό στο 1,83 ( Stoiximan ) μπορεί να αποτελέσει επιλογή, ευνοϊκή και η προϊστορία (3-1-0).

----. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-1-3) σημείωσε η Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 7-7-13), δείχνοντας ξεκάθαρα πως δε βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση. Στο τελευταίο βρέθηκε να χάνει με 4-1 στην έδρα της Ρέιθ Ρόβερς, προσπάθησε για την ανατροπή όμως τελικά «κόλλησε» στο 4-3. Έτσι, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες νίκες της μαχόμενης για παραμονή, Λίβινγκστον, βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, αν και έχει παιχνίδι λιγότερο. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 10-4-12), κόντρα στη βασική της ανταγωνίστρια για την τέταρτη θέση, Ρέιθ, γνώρισε την τρίτη της ήττα (2-0) στα τέσσερα τελευταία (1-0-3) κι έμεινε αρκετά πίσω από τον στόχο της. Αμφότερες δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, οι γηπεδούχοι ίσως έχουν αρχίσει να αγχώνονται βλέποντας τη Λίβινγκστον να πλησιάζει, την ώρα που στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων είναι λογικό να επικρατεί διάχυτη απογοήτευση μετά την απομάκρυνση από την τετράδα. Θεωρούμε πως η Σεντ Μίρεν έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη τη δεδομένη χρονική στιγμή και με σύμμαχο την προϊστορία (6-1-0 εντός στα πιο πρόσφατα, 8-4-1 ανεξαρτήτως έδρας) θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί την απογοήτευση της Κουίν, πραγματοποιώντας επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα (2,55 / Stoiximan).

2446. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Στον αυτόματο πιλότο η Μπαρτσελόνα που είναι ανίκητη αυτή την περίοδο. Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τη Χετάφε που βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση (0-1-7) και γενικά σκοράρει με μεγάλη δυσκολία. Τη νίκη των «μπλαουγκράνα» με μηδέν παθητικό πιστεύουμε πολύ αλλά από τη στιγμή που την βρίσκουμε σε αποδόσεις κάτω του 1,70 καθιστούν απαγορευτική τη συγκεκριμένη επιλογή. Εναλλακτική πρόταση το να μην σημειωθεί γκολ μετά το 80.59’ (1,83 / Bet365) με τη λογική πως η Χετάφε θα τα παρατήσει αφού η Μπαρτσελόνα λογικά θα ξεμπερδέψει από νωρίς και ίσως κάνει συντήρηση δυνάμεων λόγω και της ρεβάνς της Τετάρτης με την Άρσεναλ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2875. ΧΑΚΕΝ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Νοκ-άουτ παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου Σουηδίας. Χάρη στο 4-0 επί της Γκέφλε στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η Χάκεν πήρε εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου, δεν ήταν τόσο καλή η εικόνα της όσο υποδηλώνει το τελικό σκορ. Η Χάλμσταντ, αν και φέτος θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία, έκανε την έκπληξη, καθώς πέρασε από τον όμιλο εις βάρος της Γκέτεμποργκ, παρά την ήττα της από αυτήν με 0-3, είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση με τις νίκες που έκανε επί των Φρέι και Ντέγκερφορς. Ανώτερη ποιοτικά σε κάθε περίπτωση η Χάκεν, παρόλα αυτά δεν μπορεί να δίνεται φαβορί του 1,30 σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2448. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ουραγός και πάλι η Καλλονή, η οποία παρά τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, παλεύει με αξιώσεις όλα τα παιχνίδια της και δείχνει πως θα αποχαιρετήσει τη Σούπερ Λιγκ με ψηλά το κεφάλι. Σε ανοδική τροχιά ο ΠΑΣ, ο οποίος πήρε δύο συνεχόμενες νίκες, μπαίνοντας ξανά στο κόλπο των πλέι-οφ. Οι δύο ομάδες είναι αναγκασμένες να παίξουν για τη νίκη, αν θέλουν να διατηρηθούν –έστω και μαθηματικά- εντός στόχων, με τοover2 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,775 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2453. ΛΟΡΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Η φορμαρισμένη εσχάτως Λοριάν υποδέχεται την ασταθή πλην αποτελεσματική μακριά από το «Βελοντρόμ», Μαρσέιγ, σε ένα ματς που τον πρώτο λόγο αναμένεται να έχουν οι επιθέσεις. Αμφότερες δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν έχοντας βγάλει 5/8 και 8/9GGστα πιο πρόσφατα, ενώ παραδοσιακά οι μεταξύ τους «συγκρούσεις» στο Λοριάν συνοδεύονται από εκατέρωθεν σκοράρισμα (9/11GG). 1,80 πληρώνει τοGGστην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2450. ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Πρίμπραμ (3-2-5 εντός), η οποία γνώρισε αναμενόμενη ήττα με 4-0 από τη Βικτόρια Πλζεν και εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο 2016 (0-1-3), όπου ακόμα δεν έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Σκόνταψε η Λίμπερετς (2-4-4 εκτός) με τη Σλοβάτσκο, μένοντας στο 0-0, ωστόσο διατήρησε την τέταρτη θέση και παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά. Άκρως αντίθετες οι πορείες που χαράζουν μετά τη χειμερινή διακοπή οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

2451. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για τη Ντούκλα (5-5-2 εντός), η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Μπάνικ Οστράβα, κερδίζοντας 1-2 με ανατροπή και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα. Νίκη-οξυγόνο και για τη Ζιχλάβα (2-0-8 εκτός) το 2-1 επί της Σίγκμα Όλομουτς, με το οποίο μπήκε τέλος στο αρνητικό σερί που έτρεχε στο 2016 (0-1-2). Δύναμη αποτελεί η έδρα για την ομάδα της Πράγας, μπορεί να συνεχίσει με νίκες κόντρα στην αδύναμη μακριά από το σπίτι της Ζιχλάβα. Επιλογή ο άσος.

2449. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΜΠΡΝΟ

Με στόχο να μη χάσει έπαιξε στην έδρα της Λίμπερετς η Σλοβάτσκο (6-1-3 εντός) και τα κατάφερε περίφημα, μένοντας στο 0-0. Ακόμα μία επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε μπροστά στο κοινό της η Μπρνο (1-3-6 εκτός), επικρατώντας με 2-0 της Ζλιν και καλείται να βρει άμεσα σταθερές μακριά από το σπίτι της, προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η εκτός έδρας εικόνα της Μπρνο σε συνδυασμό με την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Σλοβάτσκο, μας οδηγούν στον άσο, ο οποίος πάντως παραείναι χαμηλός για να μας απασχολήσει, τουλάχιστον pregame.

2452. ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Κακή η εικόνα της Τέπλιτσε (4-3-3 εντός) στο 2016, όπου μετράει ρεκόρ 1-1-2, παραμένοντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, ισοφαρίζοντας στην τελευταία φάση τη Μποέμιανς στο τελευταίο της ματς. Νίκη Ευρώπης για τη Μλάντα Μπόλεσλαβ (3-4-3 εκτός) το 2-1 επί της Σλάβια Πράγας και πλέον η τρίτη θέση είναι μόνο δική της. Η εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγεί στο -0,25 ασιατικό διπλό, με την αγορά πάντως να κοντράρει τη συγκεκριμένη επιλογή.

2873. ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Το κλασικό ντέρμπι της χώρας, μεταξύ του ΑΠΟΕΛ, που πήρε αέρα τριών βαθμών από την ΑΕΚ έπειτα από την πρεμιέρα των πλέι-οφ, και της Ομόνοιας που τα δίνει όλα για να κλειδώσει την τρίτη θέση. Δέκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετρούν οι γηπεδούχοι, τέσσερις οι φιλοξενούμενοι, ματς για παρακολούθηση και όχι για στοίχημα, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια σημαντική απουσία (εκτός ο Καβενάγκι για τον ΑΠΟΕΛ, αμφίβολος ο Νούνο Ασίς για τους φιλοξενούμενους).

2874. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Με το αριστερό μπήκε η Ανόρθωση στη δεύτερη φάση (ήττα με 0-3 από την Ομόνοια), στραβοπάτησε και η ΑΕΚ, μένοντας στο 2-2 με τον Απόλλωνα στο γήπεδό της. Αμφότερες θα πάνε για τη νίκη, προκειμένου να μην απομακρυνθούν και άλλο από τους στόχους τους, ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, έχουν τον πρώτο λόγο για να τα καταφέρουν, το διπλό στο 2,90 της Bet365 επέλεξε ο DSuker , υπήρξε άμεσα διόρθωση στο 2,50.

----. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ο Απόλλωνας πήρε το 2-2 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, μένει έτσι ζωντανός στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πρακτικά αδιάφορη στη διαδικασία, θα τερματίσει στην 6η θέση εκτός απροόπτου, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-6-3). Ο δυνατός εντός έδρας Απόλλωνας (9-3-1 εντός) είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

----. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Με το αριστερό στα πλέι-άουτ η Βολουντάρι (0-3 από την Κραϊόβα), μετρούσε πάντως τρεις σερί νίκες πριν από το παιχνίδι αυτό. Με νίκη αντιθέτως ξεκίνησε η Μποτοσάνι (1-0 την Πετρόλουλ), τα ζόρια για εκείνη ξεκινούν όταν καλείται να αγωνιστεί μακριά από το σπίτι της (1-3-9 εκτός). Σχεδόν μοιρασμένα τα σετ, το ματς είναι τόσο απρόβλεπτο που δεν θα επιχειρήσουμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για τον τελικό νικητή.

2461. ΡΟΣΤΟΦ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Διπρόσωπη εμφανίστηκε στο πρώτο της ματς πρωταθλήματος για το 2016 η Ροστόφ (6-4-0 εντός), όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Κρίλια με 0-1. Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι μαρτυρά το 1-0, η ΤΣΣΚΑ (5-2-2 εκτός) επικράτησε της Σπαρτάκ με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή, απέχοντας τρεις βαθμούς από την επικείμενη αντίπαλό της. Παιχνίδι τακτικής αναμένουμε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν τους περισσότερους αγώνες τους σε χαμηλό τέμπο (11/19 under 2,5 οι γηπεδούχοι και 13/19 οι φιλοξενούμενοι). Τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

2338. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Ο Πανσερραϊκός (7-0-3 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες του με το 0-1 επί της Παναχαϊκής και ανέβηκε βαθμολογικά. Η Κέρκυρα (5-2-3 εκτός) κέρδισε οριακά με 1-0 τα Τρίκαλα, ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο ομάδες. Πολύ χαμηλά το διπλό της πρωτοπόρους σε μία δυνατή έδρα όπως είναι αυτή των Σερρών, αν η αγορά της Ασίας ανοίξει στο +1 για τον Πανσερραϊκό λογικά θα ποντάρουμε υπέρ των γηπεδούχων.

2462. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΤΟΥΝ

Από άσχημη εμφάνιση και ήττα με 2-0 στην έδρα της Σιόν προέρχεται η Βαντούζ η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, 1-8-2 (14-15 γκολ) το εντός έδρας ρεκόρ της, στα 7 από τα 11 έκανε την εμφάνιση του το under 2,5. Σπουδαία ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Ζυρίχης πήρε η Τουν οποία διατηρεί βάσιμες ελπίδες για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Τρίτο ματς χωρίς νίκη για τους φιλοξενούμενους (0-2-1) οι οποίοι μακριά από το σπίτι τους μετρούν 4-3-5 (16-19 γκολ) και 9/12 over 2,5. Αρκετά προβληματική φέτος η Βαντούζ, ειδικά μέσα στην έδρα της όπου έχει κερδίσει μόλις μια φορά, σε σχετικά καλύτερη κατάσταση η Τουν μπορεί να αποδράσει με το θετικό αποτέλεσμα, στην απόδοση 1,725 το ασιατικό διπλό +0,25 αποτελεί επιλογή.

2468. ΕΜΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Έμπολι, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να μπαίνει σιγά-σιγά σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Νικηφόρα τα δύο τελευταία παιχνίδια της Σαμπντόρια, της έδωσαν βαθιές ανάσες στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, με τους Γενοβέζους να απέχουν πια πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Δε θα χαλαστεί καμία ομάδα με το βαθμό της ισοπαλίας, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 3,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2476. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Την πέμπτη της ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές γνώρισε η Ριζεσπόρ από τη Μπούρσα (0-1), χάνει συνεχώς έδαφος στο πρωτάθλημα, αν και κρατάει ακόμα ένα +8 από τη γραμμή. Η Μπεσίκτας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-1 της ουραγού Εσκισεχιρσπόρ, βρίσκεται εδώ και δυο εβδομάδες στο -2 από τη Φενέρ (την Τετάρτη θα διεξαχθεί το ματς που χρωστάει με την Τραμπζονσπόρ), με τη νίκη να είναι μονόδρομος αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάμψη, μας φαίνεται δύσκολο να καταφέρουν να κοντράρουν τη Μπεσίκτας, αλλά το διπλό παραείναι χαμηλό (max 1,67) για να ασχοληθούμε, ειδικά αν δεν καταφέρουν να είναι διαθέσιμοι οι σημαντικοί εξτρέμ Τορέ (18 συμ./4 γκολ) και Κουαρέσμα (19 συμ./3 γκολ).

2470. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Κρακόβια (7-3-3 εντός) έρχεται από την ήττα με 1-2 από τη Λεχ Πόζναν σε ένα ανοικτό ματς των δύο ομάδων. 11/12 τελευταία over 2,5 έχει η γηπεδούχος που παίζει μονίμως επιθετικά ανεξαρτήτων αντιπάλου. Η Λέγκια Βαρσοβίας (7-3-2 εκτός) έμεινε πίσω στο σκορ από την Γκόρνικ Ζάμπρζε στην αρχή του αγώνα αλλά έκανε εύκολα την ανατροπή με την επιθετική της γραμμή να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, βέβαια δέχτηκε κάποιες φάσεις στα μετόπισθεν της. Έχει 5/6 τελευταία της ματς με πάνω από δύο γκολ. Ο K. Plestis επέλεξε το over 2,5 στο 1,80 από νωρίς.

2469. ΟΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, ένα από τα πρωταθλήματα που θα μας κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ανερχόμενη δύναμη η Οντ, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, πέρυσι τερμάτισε τέταρτη και πήρε για δεύτερη σερί χρονιά το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι φέτος μπορεί να γίνει το βήμα παραπάνω, δεν μεταβλήθηκε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, κάτι που αναμένεται να τη βοηθήσει, τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν. Περίπατο έκανε πέρυσι η Ρόζενμποργκ, πήρε το πρωτάθλημα ξεκούραστα (+12 από τη δεύτερη θέση), ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η κατάκτηση και του κυπέλλου. Στόχος για φέτος είναι φυσικά η υπεράσπιση του τίτλου, αλλά και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από οχτώ χρόνια. Έχασε αρκετούς από τους βασικούς συντελεστές της περσινής επιτυχημένης πορείας της, ειδικά από τη μέση και μπροστά, και στα φιλικά έβγαλε προβλήματα στο σκοράρισμα (σε κανένα από τα πέντε τελευταία δεν έβαλε πάνω από ένα γκολ). Πλούσιο δείχνει το 2,50 στο διπλό για τους πρωταθλητές, λογικά δεν θα τους ξαναβρούμε σε τέτοια απόδοση μέσα στη χρονιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι επισκέπτονται μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας και θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι. Προτιμότερη επιλογή είναι η αποχή από το ματς, καθώς, όπως σε κάθε πρεμιέρα, έτσι και εδώ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν οι δυο ομάδες.

2472. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Ήττα μετά από επτά αγωνιστικές (2-5-0) γνώρισε η Νουμάνθια στην έδρα της Πονφεραντίνα με 0-1, δυσκολεύεται σταθερά να πάρει νίκες μπροστά στο κοινό της (4-6-3 εντός), από τα πιο πρόσφατα επτά από αυτά μάλιστα κέρδισε μόνο το ένα (1-3-3). Η Μπιλμπάο Β παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας έπειτα από την ήττα στο γήπεδό της από την Κόρδοβα με 1-2, γνωστές πια οι αδυναμίες που εμφανίζει μακριά από το σπίτι της (1-2-11 εκτός). Ούτε τη Νουμάνθια εμπιστευόμαστε ως γηπεδούχο, ούτε όμως είμαστε διατεθειμένοι να ποντάρουμε υπέρ των μικρών Βάσκων σε εκτός έδρας παιχνίδι, καθαρό πάσο για εμάς στο συγκεκριμένο ματς.

2471. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΕΛΤΣΕ

Σημάδια ντεφορμαρίσματος βγάζει η Μιραντές, είναι χωρίς τρίποντο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, χάνοντας μάλιστα στις πιο πρόσφατες δυο (0-2-2), στο γήπεδό της κέρδισε μόλις ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-2-3). Ούτε η Έλτσε τα πηγαίνει καλύτερα εσχάτως, μετράει 0-3-2 στα πιο πρόσφατα πέντε, έχασε εύκολα και στις δυο τελευταίες εξόδους της. Σε περίεργη φάση αμφότερες, μένουμε μακριά από τη στιγμή που δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις για τα σετ που κυκλοφορούν.

2473. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Ολοένα και πλησιάζει στην πρώτη εξάδα η Σαραγόσα, τρέχει σερί 3-2-0 στα τελευταία πέντε και βρέθηκε έτσι στο -1 από το στόχο της. Η Αλμπαθέτε αντιθέτως έχει πάρει την κάτω βόλτα, είναι χωρίς τρίποντο εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-3-5), υποχωρώντας εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -4 από τη σωτηρία, μακριά από το σπίτι της συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και μετράει συνολικά 1-3-9. Ο κόσμος ξέσπασε κατά του προπονητή Λουίς Θέσαρ, έπειτα από την εντός έδρας συντριβή με 0-3 από τη Λεγανές, τον στηρίζουν, τουλάχιστον για την ώρα, διοίκηση και παίχτες. Καλή ευκαιρία για μια ακόμα νίκη δείχνει για τη Σαραγόσα η υποδοχή μιας ντεφορμέ ομάδας, με τον άσο όμως να μην ξεπερνάει το 1,70 δεν έχουμε καμία διάθεση να ασχοληθούμε.

2474. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Χρήσιμος ο βαθμός που απέσπασε στην έδρα της Τενερίφης η Αλμερία (0-0), συμπλήρωσε έξι παιχνίδια με μια μόλις ήττα (2-3-1) και συνεχίζει την προσπάθεια για να βγει από τη ζώνη. Η Χιρόνα κάνει την αντεπίθεσή της προκειμένου να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ, μετράει 5-3-0 στα πιο πρόσφατα οχτώ στο πρωτάθλημα, με τους τρεις βαθμούς έφυγε από τις δυο τελευταίες εξόδους της. Πολύ μπερδεμένο σταύρωμα, τα σχεδόν ισορροπημένα σετ αποτυπώνουν σωστά την αναμέτρηση, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2467. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, ούσα αρκετά κυνική στο παιχνίδι της, η Φερεντσβάρος (10-1-1 εντός) πέρασε από την έδρα της ουραγού Μπεκεσάμπε με 0-1 και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ακαδημία Πούσκας (1-3-8 εκτός) κόντρα στην Πάξι και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη. 15/24 αμφίσκορα έχουν οι φιλοξενούμενοι, δε θα μας κάνει εντύπωση αν σκοράρουν και στην έδρα των πρωτοπόρων.

2478. ΘΕΛΤΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση της Θέλτα με την Σοσιεδάδ. Οι Γαλιθιάνοι έρχονται από τη ντροπιαστική και πολύ βαριά ήττα στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ (7-1) και θα επιδιώξουν να ξεπλύνουν την ντροπή. Οι Βάσκοι αναστατώθηκαν κάπως με τα τερτίπια του Βέλα που μοιραία έμεινε εκτός αποστολής και παρά την απουσία και του πιο αξιόπιστου σκόρερ της, Αγκιρέτσε, είναι ικανή να σκοράρει στην αστεία άμυνα των γηπεδούχων. Κρατάμε το αμφίσκορο (GG)που πληρώνει 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2477. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Σημαντικότατες νίκες επί των Χιμπέρνιαν (3-2) και Αλόα (3-1) σημείωσε η Ντάμπαρτον (ρεκόρ 8-4-15), όμως η ενδιάμεση ήττα από την μαχόμενη για παραμονή Λίβινγκστον (2-0) έδωσε παράταση ζωής στην αντίπαλό της και ταυτόχρονα, το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Από το καλό στο καλύτερο η Φολκέρκ (ρεκόρ 16-9-3), κόντρα στην παραπαίουσα Αλόα (2-0) δεν πιέστηκε ιδιαίτερα για να πάρει τους τρεις βαθμούς, παραμένοντας έτσι αήττητη για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική (3-2-0). Σε συνδυασμό με το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα της Χιμπέρνιαν, κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση, όντας στο +2 από την αντίπαλό της, η οποία έχει βέβαια ματς λιγότερο. Νίκη πάση θυσία για να μην μπουν σε μπελάδες θέλουν οι γηπεδούχοι, όμως κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά εύκολο είναι απέναντι σε μια ομάδα όπως η Φολκέρκ. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά γκολ, ενδεχόμενο το οποίο ευνοείται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζεται η Ντάμπαρτον στο σπίτι της (9/13 over 2,5, 7/13 GG) όσο κι από την προϊστορία (4/6 over 2,5 στα πιο πρόσφατα ). Έχει αξία το combo GG & over 2,5 (2,30 / Bet365).

2484. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για τη Μπάγερν Μονάχου η οποία απέναντι στην τραγική αμυντικά Βέρντερ Βρέμης έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και μάλιστα να πετύχει μια άκρως επιβλητική νίκη ενόψει Γιουβέντους. Με… «επιλεκτικές» απουσίες οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι φαίνεται πως θεωρούν το παιχνίδι ήδη... χαμένο. Ξέσπασμα περιμένουμε από τους γηπεδούχους με τον ασιατικό άσο -2,25 της Bet365 να αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2485. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Μία από τις τελευταίες, αν όχι την τελευταία του ευκαιρία για να μείνει ζωντανός στη μάχη των πλέι-οφ δίνει ο Παναιτωλικός, ο οποίος στο σπίτι του είναι πολύ δυνατός, παραμένοντας αήττητος από τις 24 Οκτωβρίου. Σε κακή κατάσταση ο ΠΑΟΚ, έχασε από το σχεδόν υποβιβασμένο Πανθρακικό, με το κλίμα στην ομάδα να είναι πολύ βαρύ. Η διοίκηση αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον Τούντορ και ο Βλάνταν Ίβιτς θα τον αντικαταστήσει ως το φινάλε της σεζόν, με πρωταρχικό στόχο τη συμμετοχή στα πλέι-οφ, η οποία τίθεται εν αμφιβόλω. Παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου», δεν περιμένουμε θαύματα από τη μία στιγμή στην άλλη και θεωρούμε πως οι Αγρινιώτες μπορούν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σε απόδοση 1,70 προσφέρει το 1Χ ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2482. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ

Προημιτελική φάση του FA Cup. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης. Ακόμα ένα ματς με τρελό ρυθμό, σασπένς και πολλά γκολ για την Έβερτον, που συνήθως καταλήγει εις βάρος της, κάπως έτσι κατάφερε να χάσει με 2-3 από τη Γουέστ Χαμ στο τελευταίο της. Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Παρί η Τσέλσι, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και ρίχνει όλο το βάρος στο FA Cup, που είναι και ο μοναδικός της στόχος. Ευνοϊκό για πολλά γκολ μοιάζει το ματς, στο 2,05 βρίσκουμε το GG & over 2,5 ( Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2480. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σε θέση υποβιβασμού η Γκρόντιγκ, είναι χωρίς νίκη μετά τη διακοπή (0-2-4, 4/6 over 2,5), το τελευταίο της τρίποντο στο πρωτάθλημα χρονολογείται στις αρχές Δεκεμβρίου (0-2-6 έκτοτε). Είναι πια η ομάδα με το φτωχότερο εκτός έδρας απολογισμό της κατηγορίας, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη από εδώ και πέρα η αξιοποίηση της έδρας της (5-5-3 εντός). Η Μάτερσμπουργκ μετά από τρία χωρίς επιτυχία (0-2-1) επικράτησε με 1-0 της Στουρμ, αποκτώντας μαξιλαράκι εννέα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, φαίνεται δύσκολο να κινδυνέψει πια, καθώς έχασε μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα οχτώ ματς στο πρωτάθλημα (2-5-1, 4/8 over 2,5, 5/8 GG). Δεν διαφωνούμε με τα σετ, θα κρατήσουμε πάντως το over 2,5 στο 1,85 της Bet365 καθώς έχουμε να κάνουμε με τις δυο χειρότερες άμυνες της κατηγορίας με τη Γκρόντιγκ να έχει κρατήσει μόλις ένα λευκό παθητικό στο γήπεδό της (9/13 over 2,5, 9/13 GG) και τη Μάτερσμπουργκ να σκοράρει αλλά και να δέχεται γκολ στις 11/13 εξόδους της (9/13 over 2,5, 10/13 GG).

2479. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Στις πέντε σερί νίκες σταμάτησε τελικά η Ραπίντ, καθώς κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Άλταχ, απέκτησε έτσι εκ νέου συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας τη Σάλτσμπουργκ. Μπροστά στο κοινό της έρχεται από έξι κολλητά τρίποντα, πετυχαίνοντας 2+ τέρματα σε καθένα από αυτά (6/6 over 2,5, 4/6 GG). Δυο συνεχόμενες ήττες στο γήπεδό της γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Αντμίρα (0-3 από Αούστρια, 0-2 από ΒΑΚ Πέλετς), διατηρείται πάντως μακριά από κινδύνους μιας και η πορεία της ως τώρα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, μακριά από το σπίτι της μάλιστα έχασε μόνο τρεις φορές (4-5-3 εκτός, μόνο στις ήττες της απέτυχε να σκοράρει). Όσο αποτελεσματικοί και να έχουν παρουσιαστεί φέτος οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεφουσκώνουν, αφού ξεμένουν από ουσιαστικό κίνητρο στο πρωτάθλημα, η Ραπίντ, παρά την απουσία του κορυφαίου εξτρέμ Κάιντς (24 συμ./6 γκολ), είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, ενώ και από τη μεριά της Αντμίρα αναμένεται λείψει ο σημαντικός στόπερ και πρώτος της σκόρερ φέτος, Σεσβέντερ (23 συμ./7 γκολ).

2481. ΡΙΝΤ – ΑΛΤΑΧ

Εξάποντο παραμονής είναι το ματς, στο +3 από τον υποβιβασμό η Ριντ, στο +2 η Άλταχ. Καμιά τους δεν δείχνει σε καλό φεγγάρι, 0-2-2 στα τελευταία τέσσερα η Ριντ, 0-2-4 στα έξι παιχνίδια της μετά της διακοπή η Άλταχ, χαμηλό το 1,90 στον άσο για ένα τέτοιο ραντεβού, παρόλο που η Ριντ εσχάτως βρίσκει την άκρη στο γήπεδό της (4-0-1 στα πιο πρόσφατα πέντε μπροστά στο κοινό της).

2486. ΤΒΕΝΤΕ – ΤΣΒΟΛΕ

Γειτονικό ντέρμπι. Στοπ στο σερί των πέντε νικών της Τβέντε στην έδρα της Ντεν Χάαγκ, ήταν υποδεέστερη σε σχέση με την αντίπαλο και ηττήθηκε δίκαια με 1-2. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει σε τίποτα τη μεταμόρφωση της προς το καλύτερο μετά τη διακοπή (6-0-3 στο διάστημα αυτό), ενώ μπροστά στο κοινό της έχει επίσης συμπληρώσει πέντε συνεχόμενα τρίποντα. Η Τσβόλε, έστω και δύσκολα, επέστρεψε στις επιτυχίες (2-1 τη Ντε Γκράαφστσαπ), αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της, παρόλο που οι απουσίες λόγω τραυματισμών είναι πολλές εδώ και καιρό. Μακριά από το σπίτι της παρουσιάζεται άτολμη εσχάτως, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις 4/6 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-4). Χαμηλό δείχνει το 1,90 στον άσο, όμως η Τσβόλε των πολλών προβλημάτων δεν μας δίνει το πάτημα για να σκεφτούμε να πάμε στην κόντρα.

2487. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Κοίταξε στα μάτια την ανώτερη Αλιάνσα Λίμα η Αγιακούτσο την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε όμως με 4-1, όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Στην έδρα τους θα στηριχθούν οι γηπεδούχοι, για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα η Κομέρσιο, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Καχαμάρκα, πληρώνοντας το κακό της πρώτο ημίχρονο. Κλειστό ματς αναμένεται, ελαφρύ προβάδισμα έχει ο άσος.

----. ΠΑΝΤΟΥΡΙ – ΒΙΤΟΡΟΥΛ

Με το δεξί μπήκε στα πλέι-οφ η Παντούρι, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Τάργκου Μούρες και βρέθηκε έτσι μόνη δεύτερη στη βαθμολογία, μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Άστρα. Στο γήπεδό της είναι πολύ δυνατή (7-4-2 εντός), αν και απέτυχε να κερδίσει στα τρία πιο πρόσφατα από αυτά (0-2-1). Η Βιτόρουλ δεν επέστρεψε σε καλή κατάσταση από τη διακοπή, μετράει 1-0-3 εντός του 2016, κερδίζοντας μόνο την αδύναμη Πετρόλουλ, ήταν πάντως αήττητη σε επτά σερί εξόδους (5-2-0, 7/7 GG & over 2,5), προτού χάσει από την Άστρα με 0-2 στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στη δεύτερη φάση. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι και γι αυτό ο άσος προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, δεν ξεγράφουμε πάντως έτσι εύκολα την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, Βιτόρουλ, που έχει αποδείξει πως είναι ικανή να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο.

2493. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Σε πολύ καλή κατάσταση εσχάτως η Εστορίλ, είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και μετράει τρία τρίποντα στο διάστημα αυτό (3-1-0), ξέφυγε έτσι οριστικά από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και κοιτάει πια μόνο προς τα πάνω. Η Σπόρτινγκ γνώρισε οδυνηρή ήττα στο γήπεδό της στο ντέρμπι με τη Μπενφίκα (0-1), έπεσε έτσι μετά από καιρό από την κορυφή και βρίσκεται πλέον στο -2 από την πρωτοπόρο. Μακριά από το σπίτι της είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την ώρα, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 9-2-1, ενώ διαθέτει και την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας, με μόλις πέντε τέρματα παθητικό. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, αλλά το διπλό του 1,45 είναι προς αποφυγή, απέναντι σε μια Εστορίλ που διανύει την καλύτερή της περίοδο.

2491. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Πανικό σκορπάει η Ντεφένσα (4-1-1) η οποία με το αλέγκρο στυλ της έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, σκοράροντας τουλάχιστον 4 φορές στις 3/4 και εντυπωσιάζει τους πάντες στην έναρξη της σεζόν. Ήττα με 3-2 στο Περού γνώρισε η Ουρακάν (1-1-1) από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, όμως στο πρωτάθλημα έσπασε το ρόδι με το 1-0 επί της Εστουδιάντες. Οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ επιθετικά, οι φιλοξενούμενοι βαδίζουν με όπλο την άμυνα, πάμε παρακάτω.

2492. OΛΙΜΠΟ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Δείχνει να ξεκολλάει η Ολίμπο (1-1-4), αφού μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές πήρε μπρος με το Ντίας στον πάγκο, επικρατώντας της Άρσεναλ Σαραντί και μένοντας στο 1-1 με την Κίλμες, ούσα ανώτερη της αντιπάλου της. Μετά από τρία ματς όπου απογοήτευσε (0-1-2), η Μπελγράνο (2-1-3) επέστρεψε στα τρίποντα και στις καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 τη Σαρμιέντο. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, δε βγαίνει εύκολα άκρη.

2495. ΒΙΛΕΜ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Άγιαξ η Βίλεμ χάνοντας χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση (0-4), παρέμεινε έτσι με μόλις μια νίκη μετά τη διακοπή (1-4-4), εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Φίτεσε. Η Άλκμααρ έπειτα από δυο κολλητές ήττες από Άγιαξ (στο πρωτάθλημα) και Φέγενορντ (στο κύπελλο) επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα (2-0 την Εξέλσιορ), είναι εξαιρετική στο δεύτερο γύρο (8-0-1 στο πρωτάθλημα) διεκδικώντας πια στα ίσα την τρίτη θέση. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει θέματα στην επίθεση τον τελευταίο καιρό (δεν σκόραρε σε κανένα από τα πιο πρόσφατα τρία μπροστά στο κοινό της), το διπλό στο 2,17 του Stoiximan για τη φορμαρισμένη Άλκμααρ μας κάνει.

2494. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Ασταμάτητη η PSV, 9/9 νίκες γράφει πλέον το κοντέρ στο πρωτάθλημα εντός του 2016 (οι πέντε τελευταίες μάλιστα με μηδέν παθητικό), μπαίνει σε κρίσιμη εβδομάδα, αφού την Τρίτη ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Ατλέτικο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Άγιαξ, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Η Χέρενφεν έρχεται από εντός έδρας διασυρμό με θύτη την Ουτρέχτη (0-4), τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε (1-1-3), είναι εξαιρετικά ασταθής και με την εικόνα αυτή φαίνεται δύσκολο να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ. Προφανές φαβορί ο άσος, κυκλοφορεί όμως, όπως είναι φυσικό, σε τοκογλυφικές και άνευ αξίας τιμές, χαμηλές οι τιμές και στα γκολ, δεν υπάρχει κάτι άξιο ενασχόλησης εδώ.

2504. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3) συμπλήρωσε η Γκινγκάμπ, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, προδίδεται από την άμυνά της αφού έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 15 φορές στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της. Πέντε ματς χωρίς τρίποντο μετράει πάντως και η Σεντ Ετιέν (0-2-3), εκείνη όμως έχει τη δικαιολογία του επιβαρυμένου προγράμματος, αφού συμμετείχε και στο Γιουρόπα Λιγκ (έμεινε εκτός από τη Βασιλεία) αλλά και στο κύπελλο (αποκλείστηκε από την Παρί). Σωστά δείχνουν τα σετ, η Σεντ Ετιέν διανύει καλύτερη περίοδο και περιμένουμε να παρουσιαστεί φρέσκια στον αγωνιστικό χώρο, αφού μετά από καιρό δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, δεν θα ξεγράψουμε όμως έτσι εύκολα τη Γκινγκάμπ, η οποία διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και ο Γκουβερνέκ στον πάγκο αποτελεί εγγύηση ότι θα βρει την άκρη, αν έπρεπε οπωσδήποτε να κρατήσουμε κάτι από την εν λόγω αναμέτρηση θα ήταν το GG στο 1,95 του Stoiximan , αφού θεωρούμε πως αμφότερες είναι ικανές επιθετικά, ενώ η εικόνα της άμυνας των γηπεδούχων τον τελευταίο καιρό είναι τέτοια, που φαντάζει σχεδόν απίθανο να μην δεχθεί κάποιο τέρμα.

2503. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΚΑΕΝ

Τεράστιας σημασίας το παιχνίδι για τη Γκαζελέκ, στον αγώνα που δίνει για να βρεθεί πάνω από τη γραμμή, έχει περιέλθει σε δυσμενή θέση μιας και αγνοεί τη νίκη εντός του 2016 (0-6-4), τα πιο πρόσφατα τρία από αυτά ήταν ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1 (με Τουλούζ και Μπορντό εκτός και με Μαρσέιγ εντός στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης). Η Καέν δεν έχει τέτοιες σκοτούρες, η εξαιρετική σεζόν που διανύει της επιτρέπει να κάνει ευρωπαϊκά όνειρα, έχει πετύχει ήδη έξι διπλά σε 14 εξόδους (6-2-6), όσα δηλαδή και η Μονακό με τη Μαρσέιγ, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα του Σαμπιονά (εξαιρείται φυσικά η εκτός συναγωνισμού Παρί που παίζει μόνη της στο πρωτάθλημα). Αμφιβάλουμε κατά πόσο οι άπειροι γηπεδούχοι μπορούν να διαχειριστούν ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι με χαρακτήρα «must win», δείχνουν άλλωστε να ξεμένουν από ανάσες στις τελευταίες στροφές της κούρσας, το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,175 της Bet365 βρίσκεται στα υπ’ όψιν για την εξαιρετικά αποτελεσματική φέτος Καέν.

2507. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Ντέρμπι με αντιπαλότητα. Πρώτο δείγμα θετικό για την Τουλούζ στην μετά-Αριμπαζέ εποχή, έφυγε με το 1-1 από τη Μασσαλία (έστω και χωρίς τον Ντυπρά στον πάγκο, που παραμονές του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τώρα μάλλον θα προλάβει και θα βρεθεί στον πάγκο), και αισθάνεται και αδικημένη αφού μέχρι και το 74’ κρατούσε τη νίκη. Είναι πια χωρίς τρίποντο εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-3-6), με την απόστασή της από τη σωτηρία να έχει ανοίξει στους εννέα βαθμούς, χρειάζεται άμεσα νίκες, ειδικά στην έδρα της, για να παραμείνει ζωντανή. Η Μπορντό οδεύει προς ένα αδιάφορο φινάλε στη σεζόν, με μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα έξι ματς πρωταθλήματος (1-2-3) βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται, κακή η συνολικότερη παρουσία της και στα ταξίδια της (2-6-6 εκτός). Τη μεγάλη ανάγκη για τη νίκη την έχουν οι γηπεδούχοι, δυσκολευόμαστε όμως να εμπιστευτούμε μια ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη από το Νοέμβριο (0-3-4 έκτοτε) και με μόλις δυο τρίποντα μπροστά στο κοινό της από τη αρχή της χρονιάς (2-7-5 εντός), προτιμότερη επιλογή είναι η αποχή από μια αναμέτρηση μεταξύ δυο αντιπάλων που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης μας.

2506. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΝΙΣ

Ολοένα και ανεβαίνει η Μονπελιέ, είναι πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) και μετράει 4-2-1 από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Αντζ, έρχεται μάλιστα από αποτέλεσμα ψυχολογίας χάρη στο 0-0 που πήρε στο Παρίσι από την Παρί, ασχέτως αν την βρήκε πρακτικά αδιάφορη (οι πρωτοπόροι έπαιξαν με αλλαγές αφού είχαν το μυαλό τους στην Τσέλσι). Επέστρεψε ο Μπεν Αρφά (έστω και ως αλλαγή για περίπου 30’), επέστρεψαν και τα χαμόγελα στη Νις, επικράτησε με 2-1 της Τρουά βάζοντας τέρμα σε ανομβρία τεσσάρων αγωνιστικών (0-2-2), διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη, παρόλο που δεν κερδίζει στις τελευταίες επτά εξόδους της (0-4-3, σκόραρε μόλις δυο φορές στο διάστημα αυτό). Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε ανοδική τροχιά, το 2,00 του άσου όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση ευκαιρία, στο 2,20-2,25 θα το συζητούσαμε.

2505. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΙΛ

Η Μπαστιά με όπλο την άριστη ανασταλτική της λειτουργία πηγαίνει από το ένα θετικό αποτέλεσμα στο άλλο, βάζει πλώρη για ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα πρέπει απλώς να συνεχίσει να αμύνεται με τον ίδιο ζήλο. Η Λιλ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, πηγαίνει όλα τα παιχνίδια της σε χαμηλό τέμπο και θα προσπαθήσει με το ίδιο στυλ να γλιτώσει από τους μπελάδες. Από έντεκα διαδοχικάNGκαιunder2,5 έρχονται οι Κορσικανοί, τα περισσότεραunder2,5 του πρωταθλήματος έχουν οι φιλοξενούμενοι. Μοναδική λύση ο συνδυασμόςNGκαιunder2,5, με το 1,73 του Stoiximan να μην αποτελεί πάντως και καμιά ευκαιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2508. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πέντε συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η Λουκέρνη (3-4-4) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 5-2 στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις, over 2,5 και goal-goal οι 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της. Χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική (0-2-2) παρέμεινε η Λουγκάνο η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Σεν Γκάλεν με 3-3, over 2,5 και goal-goal οι 4 από τους 5 τελευταίες αγώνες της ανεξαρτήτως έδρας. Χωρίς κανένα λόγο και αιτία προσφέρεται σε τόσο χαμηλές αποδόσεις η Λουκέρνη, η οποία διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, προτιμότερο να ασχοληθούμε τα γκολ και τον συνδυασμό του over 2,5 με το goal-goal ο οποίος πληρώνει 1,83 στην Βet365.

2509. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Επίδειξη δύναμης έκανε κόντρα στην Πρίμπραμ η Βικτόρια Πλζεν (9-1-0 εντός), διαλύοντάς την με 4-0 και διατηρήθηκε στο +6 από τη δεύτερη Σπάρτα Πράγας, έχοντας ένα ματς περισσότερο. Αήττητη συνεχίζει στο 2016 η Μποέμιανς (0-6-4 εκτός), μετρώντας ρεκόρ 1-3-0 και η παραμονή βρίσκεται όλο και πιο κοντά, απέχοντας έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Με 14/20 αμφίσκορα πορεύονται οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να βρουν δίχτυα στην έδρα των πρωτοπόρων, με το GG να αποτελεί επιλογή.

2511. ΟΒΙΕΔΟ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Την πρώτη της ήττα μετά από 12 αγωνιστικές (6-6-0) γνώρισε η Οβιέδο στην έδρα της Μαγιόρκα, στο γήπεδό της πάντως παρουσιάζεται εξαιρετικά αποτελεσματική τον τελευταία καιρό, με έξι νίκες στα πιο πρόσφατα επτά μπροστά στο κοινό της (6-1-0) και τον συνολικό εντός έδρας απολογισμό της από την αρχή της χρονιάς να ανέρχεται σε 8-4-1. Η Βαγιαδολίδ έρχεται επίσης από ήττα (0-1 από την Ουέσκα), με την οποία τερματίστηκε αήττητο σερί οχτώ αγώνων (3-5-0), στις εξόδους της πάντως τα πηγαίνει εξαιρετικά από το Νοέμβριο και έπειτα, έχοντας ηττηθεί μόνο σε μια στο διάστημα αυτό (4-4-1, συνολικά εκτός μετράει 4-6-4). Λίγο πιο ισορροπημένα περιμέναμε τα σετ εδώ και όχι τον άσο max στο 2,15, με δεδομένο το πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι η Βαγιαδολίδ, πάντως δεν θα πάμε αψήφιστα στην κόντρα, μιας και η εντός έδρας δυναμική της Οβιέδο δεν γίνεται να αγνοηθεί.

2516. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Να εξαντλήσει ότι πιθανότητα έχει για τον τίτλο θέλει η Ατλέτικο που έχει πολύ βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος οπότε περιμένει στη γωνία για κάθε πιθανό στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα. Ούτε με αίτηση δέχεται γκολ και με τη Λα Κορούνια να μην έχει σηκώσει ακόμα κεφάλι (12 ματς χωρίς νίκη, 0-7-5) βλέπουμε τους «ροχιμπλάνκος» έστω και δύσκολα να παίρνουν άλλο ένα τρίποντο. Με ρίσκο η πρόταση για Χ/1 στο 3,50 του Stoiximan αφού περιμένουμε τους Γαλιθιάνους να αντέχουν ένα ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2515. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η Ρουχ Χορζόφ (6-2-5 εντός) κέρδισε με 3-2 την Πογκόν σε ακόμα ένα ματς-ροντέο, μόνο που αυτή τη φορά την ωφέλησε και πήρε το τρίποντο, έπειτα από δύο σερί ήττες. Η Λεχ Πόζναν (5-1-7 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 2-1 επί της Κρακόβια και δείχνει να έχει βρει και πάλι τα πατήματα της. Περιμένουμε ανοικτό ματς, το over 2,5 στο 2,00 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας για το live.

2518. ΙΝΤΕΡ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Αρχίζει να φτιάχνει και πάλι το κλίμα στην Ίντερ, η οποία μετά την παραλίγο επική ανατροπή επί της Γιούβε στον ημιτελικό του κυπέλλου, επικράτησε με 3-1 της Παλέρμο και μπήκε δυναμικά στη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Στον αντίποδα, η Μπολόνια είναι αρκετά άνετη βαθμολογικά, καθώς ουσιαστικά ξέμπλεξε με τη μάχη της παραμονής και το υπόλοιπο της σεζόν αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Σέριε Α διαθέτουν οι γηπεδούχοι, την έκτη καλύτερη οι φιλοξενούμενοι, με την τακτική να παίζει πρωτεύοντα ρόλο στο μεταξύ τους παιχνίδι. Τα περισσότεραunder2,5 του Καμπιονάτο έχουν οι «ροσομπλού», με τους «νερατζούρι» να ακολουθούν στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μοιραία στρεφόμαστε στα λίγα γκολ,με τοunder2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2517. ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Εξέλσιορ, δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην Άλκμααρ χάνοντας με 0-2, στο 1-2-6 ο απολογισμός της μετά της γιορτές, πιο πρόσφατη νίκη εκείνη επί της Ναϊμέγκεν στο τελευταίο της ματς μπροστά στο κοινό της (3-3-7 εντός). Η Γκρόνινγκεν συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, μπορεί να είχε δύσκολο πρόγραμμα (έπαιξε με Άγιαξ και PSV εντός και με Άλκμααρ και Τβέντε εκτός), ωστόσο η γενικότερη παρουσία της εντός του 2016 είναι κάτω του μετρίου (2-2-5 στο διάστημα αυτό). Αμφότερες θα ήταν για κόντρα αν δεν έπαιζαν μεταξύ τους, τώρα το παιχνίδι είναι προς αποφυγή.

2527. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Χιούστον η Νιου Ίνγκλαντ, το τελικό 3-3 αποτυπώνει πλήρως το πόσο καλή ήταν στην επίθεση, αλλά και το πόσα κενά παρουσίασε στα μετόπισθεν. Δυο πρόσωπα εμφάνισε η Ουάσινγκτον στην πρεμιέρα της απέναντι στους Γκάλαξι, πολύ καλή για ένα ημίχρονο, βρέθηκε μάλιστα μπροστά στο σκορ με την ολοκλήρωση του σαρανταπεντάλεπτου, υπέστη αγωνιστική καθίζηση στο δεύτερο μισό, χάνοντας τελικά με το βαρύ 1-4. Χωρίς τον κομβικό κίπερ Χαμίντ θα πορευτούν μέχρι το καλοκαίρι οι φιλοξενούμενοι (γνωστή η απουσία του λόγω χειρουργείου), μας φαίνεται πως αδικούνται από τα σετ που καθιστούν φαβορί του 1,65 τους γηπεδούχους, δεν ήταν τόσο κακοί όσο δείχνει το σκορ του παιχνιδιού τους στο Λος Άντζελες.

2528. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Τεράστια νίκη για την Κριστάλ με 3-2 κόντρα στην Ουρακάν για το Κόπα Λιμπερταδόρες, αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες πρόκρισης στους Περουβιανούς. Διαθέτοντας μεγάλο βάθος πάγκου, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, προερχόμενοι από τη νίκη με 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Κομέρσιο. Εκμεταλλεύτηκε την κακή έως τώρα παρουσία της Μελγκάρ η Σαν Μαρτίν, σημειώνοντας τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα. Μία κλάση πιο πάνω η Κριστάλ, αναμένεται να πάρει τη νίκη.

2529. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Νέα ισοπαλία για την Άουνταξ, τέταρτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά κόντρα στην Ικίκε εκτός έδρας. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες εισόδου στη Λιγκίγια οι γηπεδούχοι θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Συνεχίζει να απογοητεύει η Κομπρεσάλ, η οποία προέρχεται από την ήττα με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς. Το φτωχό ρόστερ των φιλοξενούμενων δεν είναι ικανό να σηκώσει το βάρος δύο διοργανώσεων (Λιμπερταδόρες - πρωτάθλημα). Άσος.

2532. ΠΟΡΤΟ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Φαίνεται να μπαίνει τέλος στις ελπίδες της Πόρτο για κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από την ήττα στην έδρα της Μπράγκα την προηγούμενη αγωνιστική, στο -6 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα βρίσκονται πλέον οι «Δράκοι». GG & over 2,5 τα 6/7 παιχνίδια τους με τον Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο, στην έδρα τους μετρούν 9-2-1. Η Ουνιάο είναι χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές (0-2-4) και είδε την απόσταση της από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται επικίνδυνα (+4 από τη 17η Μποαβίστα), εκτός νησιού μάλιστα αποδυναμώνεται αισθητά (1-2-9 εκτός), η διοίκηση πάντως στηρίζει, μέχρι νεοτέρας, τον τεχνικό Νόρτον ντε Μάτος. Ένα και τίποτα ο άσος, παρά τις πολλές απουσίες της Πόρτο σε όλες τις γραμμές, θα μιλάμε για τεράστια έκπληξη σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί.

2531. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ – ΤΙΓΚΡΕ

Έσπασε το ρόδι η Σαν Μαρτίν (2-3-1) μακριά από το σπίτι της, πετυχαίνοντας το παρθενικό της διπλό στην έδρα της Ατλέτικο Ραφαέλα με σκορ 1-2, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Τόσο ήταν το διάστημα ανομβρίας και της Τίγκρε (1-2-2), με το επιβλητικό 5-0 επί της Τουκουμάν να μοιάζει με ξέσπασμα το οποίο είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα. Μόνο και μόνο λόγω έδρας δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στη Σαν Μαρτίν.

2530. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Σημαντικό βαθμό στη δύσκολη έδρα της Ράσινγκ πήρε η Μπάνφιλντ (1-3-2) με το τελικό 2-2 να την αφήνει άκρως ικανοποιημένη, παρά το γεγονός πως η νίκη αγνοείται από την πρεμιέρα (0-3-2 έκτοτε). Από τότε είχε να κερδίσει και η Ιντεπεντιέντε (2-2-2), η οποία διέλυσε την Κολόν με 4-1 και πήρε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Ανεβασμένες οι δύο ομάδες, δείχνουν επιθετικές αρετές το τελευταίο διάστημα. Επιλογή το GG.

2553. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΙΑΤΛ

Ούτε που κατάλαβε πως έχασε τη νίκη το Σολτ Λέικ στο Ορλάντο, μέχρι και το 93’ διατηρούσε προβάδισμα δυο τερμάτων και παρόλα αυτά κατάφερε να δεχθεί δυο γκολ στο 94’ και στο 95’, μένοντας έτσι μόνο το βαθμό της ισοπαλίας. Κακή αρχή για το Σιάτλ, ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από το Κάνσας, πλήρωσε το γεγονός ότι για πάνω από ένα ημίχρονο αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα. Είναι νωρίς ακόμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, πάντως ο φαβοριτισμός του, παραδοσιακά δυνατού εντός, Σολτ Λέικ μας φαίνεται γενικά σωστός, ειδικά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τρεις απουσίες στην άμυνα.

2552. ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα το Μόντρεαλ, νίκησε με3-2 εκτός έδρας το Βανκούβερ, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε χωρίς τον Ντρογκμπά (ούτε τώρα θα αγωνιστεί). Βραχυκύκλωσε η Νέα Υόρκη απέναντι στο Τορόντο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους για την αντίπαλη εστία και δέχθηκε δυο τέρματα από αντεπιθέσεις για το τελικό 0-2. Πολύ σφιχτά τα σετ, το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο αφού αμφότερες έχουν από ορισμένες καλές απουσίες, δεν θα πάρουμε θέση.

1722. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΕΪΜΠΑΡ

Βολικό σταύρωμα το Βαγιεκάνο-Εϊμπάρ για να ψάξουμε το ενδεχόμενο πολλών τερμάτων. Η Ράγιο ως γνωστόν διαθέτει τη χειρότερη άμυνα (60 γκολ), έρχεται από πέντε διαδοχικάGG&over2,5, σκοράρει επί 11 συναπτά ματς ενώ στα 14/16 προηγούμενα δέχτηκε 2+ γκολ. Στην αντίπερα όχθη έχουμε μία Εϊμπάρ που παίζει ανοιχτά εκτός έδρας μιας και ψάχνει πάντα το γκολ. Αυτό αποτυπώνεται και στα στατιστικά της αφού μετράει 7/13over3,5. Με τη μεγαλύτερη αξία αλλά και το ρίσκο που προσφέρει το σύνολο τερμάτων 4-6 στο 2,90 του Stoiximan τάσσονται οι YoungGuns . Προφανώς παίζεται τόσο τοover2,5 στο χαμηλό όμως 1,70 αλλά και ο συνδυασμόςGG&over2,5 με απόδοση 1,95. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2564. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Κοιλιά κάνουν οι γηπεδούχοι, καθώς αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα για τρεις αγωνιστικές. Προέρχονται από τη βαριά ήττα με 3-0 στο ντέρμπι με την Κόλο Κόλο. Την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί η Αντοφαγκάστα, η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δείχνοντας ότι δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Προέρχεται από τη νίκη με 3-1 εντός έδρας κόντρα στην Καλέρα. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +1,5.

2565. ΜΕΛΓΚΑΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ.

Κάτω του μετρίου εμφανίζεται μέχρι τώρα η Μελγκάρ, η οποία δείχνει ότι δε μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε δύο διοργανώσεις. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη Σαν Μαρτίν. Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι, καθώς ακολουθεί το ματς ζωής και θανάτου κόντρα στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε για το Λιμπερταδόρες, όπου σε περίπτωση ήττας η υπόθεση πρόκριση θα γίνει ακατόρθωτη. Σημαντική εντός έδρας νίκη για τη Μουνισιπάλ, 2-0 τη Χουανκάγιο, σε ένα ματς που ίσως δεν άξιζε τους τρεις βαθμούς. Δε θα μπλέξουμε.

2567. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς κόντρα στην Πούμας η Κρουζ Αζούλ, κατάφερε να ανατρέψει γρήγορα το εις βάρος της 1-0, δέχτηκε όμως το γκολ της ισοφάρισης από το σημείο του πέναλτι, μένοντας τελικά στο 2-2. Εντός έδρας παραμένουν αήττητοι για τέσσερα ματς οι γηπεδούχοι, έχοντας μετατρέψει την έδρα τους σε ''φρούριο''. Σκόνταψε την προηγούμενη αγωνιστική η Πουέμπλα, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με τη Βερακρούζ. Δύσκολο έργο θα έχει η Πουέμπλα σε μία αφιλόξενη για αυτή έδρα, ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

2566. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Αήττητη συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Σαν Λορέντζο (3-3-0) μετά το 0-0 στην έδρα της Χιμνάσια, όμως στο Λιμπερταδόρες καλείται άμεσα να βρει τα πατήματά της, καθώς μετά το 1-1 κόντρα στη Γκρέμιο βλέπει την πρόκριση να δυσκολεύει. Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της η Άρσεναλ Σαραντί (3-1-2), μετράει μόνο νίκες εντός έδρας (3-0-0), όμως στις εξόδους της έχει ρεκόρ 0-1-2. Στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 1-0 της Βελέζ και ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από το σπίτι της. Μεγάλη η ανάγκη των γηπεδούχων για τη νίκη, ώστε να φτιάξουν ξανά ψυχολογία μετά από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο (0-4-1) ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ανώτερο το σύνολο του Γκέδε, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά σίγουρα όχι σε τέτοιες αποδόσεις.

2569. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Παρά την ήττα από το Σαν Χοσέ, το Κολοράντο άφησε υποσχέσεις για το μέλλον με την εικόνα του στο γήπεδο, άξιζε τουλάχιστον το βαθμό. Μεγάλη σε έκταση νίκη πήρε το Λος Άντζελες απέναντι στην Ουάσιγκτον με 4-1, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο αλλά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με πρωταγωνιστή το Μαγκί, που πέρασε ως αλλαγή στο 45’ και πρόλαβε να πετύχει δυο γκολ, να δώσει μια ασίστ και να κερδίσει ένα πέναλτι. Έχουν ορισμένα ερωτηματικά οι φιλοξενούμενοι (Ντος Σάντος, Βαν Νταμ, Κένεντι), παραμένει εκτός ο Ζερμέν Τζόουνς για τους γηπεδούχους (κουβαλάει τιμωρία από πέρυσι), πολύ δύσκολο για πρόβλεψη το ματς, θα το προσπεράσουμε.

2570. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Στην επανάληψη του περσινού τελικού, το Κολόμπους γνώρισε ξανά την ήττα από το Πόρτλαντ με 1-2, δεν ήταν κακό στη δημιουργία (19 τελικές) αλλά υστέρησε στην εκτέλεση και στην αμυντική προσήλωση. Ήττα και για τη Φιλαδέλφεια στην πρεμιέρα, το 0-2 από το Ντάλας την κολακεύει, ο κίπερ Μπλέικ την έσωσε από πιο βαρύ σκορ, θα χρειαστεί καιρό για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, αφού πρόκειται για ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, ενώ πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του ηγετικού χαφ Εντού που θα απουσιάσει για τους επόμενους 3-4 μήνες. Ψάχνονται ακόμα οι φιλοξενούμενοι, το Κολόμπους δεν άλλαξε πολλά σε σχέση με πέρυσι και είναι σωστά το φαβορί για τη νίκη, κάτω όμως από 1,60 ο άσος, σαφώς και δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία.

2574. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΠΟΥΜΑΣ

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες παραμένουν δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Με αλλαγές αγωνίστηκε η Πούμας στο μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στην Τάτσιρα για το Λιμπερταδόρες, έχοντας το μυαλό της στον αγώνα κόντρα στην Τίγκρες. Από την ήττα με 1-0 κόντρα στη Μοντερέι προέρχεται η Τίγκρες, μένοντας επτά βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Καθαρή τριπλή το ματς, θα το αφήσουμε στην άκρη.

2571. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Ντέρμπι με φόντο μία θέση στη Λιγκίγια. Από ισοπαλίες προέρχονται αμφότερες, 1-1 κόντρα στην Αρίκα η Ουατσιπάτο, 1-1 κόντρα στην Παλεστίνο η Ο’ Χίγκινς. Η προϊστορία στην έδρα της Ουατσιπάτο δεν είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων, μετρώντας πέντε ήττες στα έξι τελευταία. Δύσκολο ματς, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε, προβάδισμα όμως έχει ο άσος.

2575. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Άουριτς, προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στην έκπληξη ως τώρα του πρωταθλήματος Αλιάνσα Ατλέτικο. Την αμυντική τους λειτουργία πρέπει να βελτιώσουν οι γηπεδούχοι, καθώς τα πολλά λάθη στα μετόπισθεν κοστίζουν βαθμούς. Νίκη μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα για τους φιλοξενούμενους, 4-1 εντός έδρας την Αγιακούτσο. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, θα πάμε με τα πολλά γκολ, συμβαδίζοντας με την αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων.

2576. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΝΤΑΛΑΣ

Το ντέρμπι του Τέξας. Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη στο ματς με τη Νιου Ίνγκλαντ το Χιούστον, το τελικό 3-3 φανέρωσε ότι έχει ποιότητα μπροστά, αλλά και αδυναμίες στα μετόπισθεν. Το Ντάλας είχε εύκολο έργο στην πρεμιέρα του απέναντι στην ανέτοιμη Φιλαδέλφεια, φτωχό το 2-0 για την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κακή είδηση ο τραυματισμός του κομβικού εξτρέμ Καστίγιο, που είναι άγνωστο ακόμα το πόσο θα λείψει. Ακριβώς στη μέση τα σετ, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βγει άκρη εδώ, αμφότερες έδειξαν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα τους, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για ασφαλή συμπεράσματα. Δεν θα πάρουμε θέση.

2577. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ

Από αντίθετα αποτελέσματα έρχονται οι δυο ομάδες, διπλό με 0-1 για το Κάνσας επί του Ντάλας, ήττα με 2-3 στο γήπεδό του από το Μόντρεαλ γνώρισε το Βανκούβερ. Το Κάνσας μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς, καθώς εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό μειονέκτημα που απέκτησε στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου. Το Βανκούβερ δεν ήταν τόσο κακό στο δικό του παιχνίδι, πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την αναποτελεσματικότητά του μπροστά από την αντίπαλη εστία. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων στο 2,00, το Βανκούβερ ήταν πολύ επικίνδυνο στο δρόμο πέρυσι και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν καταφέρει να μην ηττηθεί.

2578. ΛΕΟΝ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Από το 0-0 κόντρα στην Τιχουάνα έρχεται η Λεόν, συμπληρώνοντας δύο ματς χωρίς νίκη, παραμένει ωστόσο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Συνεχίζει να απογοητεύει η Κερέταρο, νέα ήττα αυτή τη φορά από την κακή φέτος Τσίβας με 2-0 εντός έδρας. Ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του.

2579. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Συνεχίζει ασταμάτητη την πορεία προς τον τίτλο η Μοντερέι, κερδίζοντας την Τίγκρες με 1-0 εντός έδρας. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, μετρώντας επτά νίκες και δύο ήττες. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή της η Μονάρκας, παίζει πλέον χωρίς άγχος. Προέρχεται από την ήττα με 4-1 κόντρα στην Αμέρικα εκτός έδρας. Δε θα διαλέξουμε σημείο, θα πάμε με τα πολλά γκολ, αναμένοντας ένα ανοιχτό ματς.

2783. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Στο μέσο της βαθμολογίας αμφότερες, έχοντας στόχο την είσοδο στην πρώτη οχτάδα, η οποία δίνει το εισιτήριο γα τα πλέι-οφ. Από τη δύσκολη νίκη κόντρα στην Τολούκα προέρχεται η Τσιάπας, ενώ η Τιχουάνα δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της μένοντας στο 0-0 κόντρα στη Λεόν. No Bet.

----. ΣΙΚΛΟΝ – ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Για άλλον ένα αγώνα εκτός έδρας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων η Σικλόν γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Σπορτ Μπόιζ, η οποία παρατάχθηκε με πολλές απουσίες. Εντός έδρας τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, παραμένοντας αήττητη για τέσσερα ματς. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Οριέντε Πετρολέρο. Το ρόστερ των φιλοξενούμενων είναι φτωχό, αδυνατούν να πάρουν βαθμούς ακόμα και στην έδρα τους, όπου παλαιότερα ήταν ανίκητοι. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

----. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Έπαιζε μονότερμα την Κορτουλούα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Πετρολέρα, δεν κατάφερε όμως να κερδίσει, μένοντας πίσω στο σκορ στην πρώτη ευκαιρία της αντιπάλου, κατάφερε τελικά να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας παραμένουν ωστόσο οι φιλοξενούμενοι. Σε παρόμοια κατάσταση και οι γηπεδούχοι, παραμένοντας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από οχτώ αγωνιστικές. Αδικείται από την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της η Εκιδάδ, η οποία διαθέτει αρκετά καλό υλικό. Αντίπαλος στα μέτρα της η Πετρολέρα, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

----. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ – ΡΙΟΝΕΓΡΟ

Νέα σπουδαία νίκη για τη Ριονέγρο την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Τζούνιορ, μία νίκη που διατηρεί τους φιλοξενούμενους στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σε αντίθετη τροχιά η Ενβιγκάδο, η οποία περιορίζεται κάτω από το μέσο του βαθμολογικού πίνακα, με το ρόστερ που, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, είναι φτωχό. Οι αποδόσεις είναι εκτός πραγματικότητας, το Χ2 αποτελεί επιλογή.

----. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Μεγάλο ντέρμπι κόντρα σε δύο ομάδες με υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν. Μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει υποχρεώσεις η Μεντεγίν, σε αντίθεση με τη Σάντα Φε, η οποία έχει παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες. Μέτρια τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής για τη Σάντα Φε, η οποία πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν για άλλη μία φορά οι φιλοξενούμενοι, καθώς προέρχονται από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στην Κομπρεσάλ για το Λιμπερταδόρες, ενώ ακολουθεί ο επαναληπτικός στη Μπογκοτά. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

----. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους γηπεδούχους, 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Μεντεγίν. Μάχη για την παραμονή θα δώσει η Πατριότας, η οποία θα πρέπει να στηριχθεί στην έδρα, καθώς αγωνιζόμενη μακριά από αυτή χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας η Κάλι, διαθέτοντας ένα αξιόλογο ρόστερ, παρά το μικρό της ηλικίας πολλών παιχτών της. Με αλλαγές θα παραταχθεί η Κάλι κόντρα στην Πατριότας, καθώς ακολουθεί το σημαντικό ματς κόντρα στη Ράσινγκ για το Λιμπερταδόρες. Ο ασιατικός άσος +0,25 είναι τις επιλογές μας.

----. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ – ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Κάλντας, 1-0 εκτός κόντρα στην Κάλι, αρχίζει να «ξεφουσκώνει» μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς βρίσκεται η Μπογιακά Τσικό, προερχόμενη από την αναμενόμενη ήττα κόντρα στη Νασιονάλ. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ – ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Σπουδαία νίκη για τη Νασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εκτός έδρας τη Σέρο Πορτένιο, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι αποδίδει καλύτερα αγωνιζόμενη εκτός έδρας. Από ήττα έρχεται η Λουκένιο, 1-0 εντός κόντρα στην πανίσχυρη Λιμπερτάδ, συμπληρώνοντας δύο ματς χωρίς νίκη. Επιθετικές ομάδες αμφότερες, θα πάμε με τα πολλά γκολ.

----. ΚΑΠΙΑΤΑ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Ντεφορμέ εμφανίζεται τις τελευταίες αγωνιστικές η Καπιατά, αγνοώντας τη χαρά της νίκης για πέντε ματς, ενώ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ. Το βάρος στο Λιμπερταδόρες έχει ρίξει η Σέρο Πορτένιο, μένοντας αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη Νασιονάλ. Μετά το ματς με την Καπιατά ακολουθεί ο σημαντικός αγώνας κόντρα στην Κορίνθιανς για το Λιμπερταδόρες, με τις αλλαγές στην ενδεκάδα να θεωρούνται δεδομένες. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

2597. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Η Νιουκάστλ Τζετς (4-3-5 εντός) μετά από τέσσερα αήττητα ματς έχασε με 2-0 από το πολύ φορμαρισμένο Περθ και παραμένει εκτός πλέι-οφ. Οι πρωτοπόροι Γουόντερερς (4-4-2 εκτός) έχασε με 3-2 από το Μπρίσμπεϊν και έπεσε από την κορυφή, δεν παίζει τόσο καλά τελευταία, ειδικά εκτός έδρας. Δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, εξίσου σημαντικό βέβαια, το διπλό στο 1,65 είναι λάθος σίγουρα, αλλά πριν την έναρξη δεν θα παίξουμε κάτι.

----. ΓΙΕΓΙΟΥ – ΙΝΤΣΕΟΝ

Ενισχύθηκε σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο η Γιεγιού η οποία στο περσυνό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 8 θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 14-8-16 (55-56 γκολ) και εντός έδρας απολογισμό 8-4-6. Λίγα πράγματα κατά τη μεταγραφική περίοδο για την Ιντσεόν η οποία και φέτος αναμένεται να κινηθεί στη μετριότητα, με απολογισμό 13-12-13 (35-32 γκολ) τερμάτισε στην 7 θέση και μακριά από την έδρα της διατηρούσε ρεκόρ 6-4-8 (12-13 γκολ), διαθέτοντας παράλληλα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, σε ένα χρονικό σημείο ακατάλληλο για σοβαρό ποντάρισμα, πάσο.

----. ΓΕΟΝΑΜ – ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Αρκετά δραστήρια κατά την μεταγραφική περίοδο η Γεονάμ η οποία παρότι έχασε τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές της φρόντισε να καλύψει το κενό τους και μάλιστα με το παραπάνω. Στόχος η εξάδα για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισαν στην 9 θέση με ρεκόρ 12-13-13 (46-51 γκολ), διατηρώντας εντός έδρας απολογισμό 8-7-4 (24-21 γκολ). Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Σουόν Σίτι, η οποία κέρδισε την άνοδο της στα μπαράζ επικρατώντας της Μπουσάν. Οι φιλοξενούμενοι βάσει ποιότητας ρόστερ αποτελούν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, οι γηπεδούχοι αν θέλουν να πραγματοποιήσουν καλύτερη πορεία από την περσινή τέτοιου είδους αναμετρήσεις πρέπει να τις κερδίσουν, άσος.

----. ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ – ΟΥΛΣΑΝ

Η «ομάδα του στρατού» Σανγκγιού επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, βασικό της χαρακτηριστικό και φέτος πως το ρόστερ της αποτελείται κατά κύρια βάση από… στρατιώτες, λογικά θα παλέψει για την παραμονή της. Αρκετά δραστήρια κατά τη μεταγραφική περίοδο η Ουλσάν η οποία απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές με τον αριθμό των αποχωρήσεων να φτάνει τις οχτώ μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται αρκετά σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Δεν βγαίνει καμία άκρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ