ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (27/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

913. ΤΟΣΟΥ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Τόσου, την οποία ανέλαβε ο πρώην προπονητής της Τόκυο, Φικαντέντι, χωρίς όμως να προβεί σε θεαματική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αναμένεται να δώσουν φρεσκάδα οι νεοαποκτηθέντες Μασάτο, Κουσουκάμι και Οκάντα, όμως η φυγή του ηγέτη Φουτζίτα αποτελεί μεγάλο πλήγμα που δύσκολα θα καλυφθεί. Ανέτρεψε όλα τα εις βάρος της προγνωστικά στον τελικό ανόδου η Φουκουόκα, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, Σερέζο Οσάκα. Θα ζήσει το όνειρό της η νεοφώτιστη, όμως πέραν αυτού το υπάρχον ρόστερ δε μοιάζει ικανό για την υπέρβαση, καθιστώντας την το πρώτο φαβορί υποβιβασμού. Η λογική λέει πως η Τόσου θα δείξει από νωρίς τα δόντια της στη Φουκουόκα, εκμεταλλευόμενη την απειρία των φιλοξενούμενων και την αδυναμία στα εκτός που τους χαρακτηρίζει διαχρονικά. Παίζεται στο 2,08 ο άσσος ( Stoiximan), χωρίς όμως να αποτελεί κάποια στοιχηματική ευκαιρία, δεδομένου πως αμφότερες θα ψάχνουν τα πατήματά τους ακόμα.

912. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια για την ιστορική Ιβάτα, αν και φαίνεται πως δεν έχει τα εχέγγυα για το βήμα παραπάνω. Στα θετικά η παραμονή του εξαιρετικού επιθετικού δίδυμου των Μποθρόιντ – Αντάιλτον που πέτυχε 37 γκολ συνολικά την περσινή σεζόν, όπως και η ενίσχυση με τον εξαιρετικό εξτρέμ Γιαμαμότο από την Νιιγκάτα, όμως θα αντιμετωπίσει προβλήματα στα μετόπισθεν όπου δεν καλύφθηκαν επαρκώς οι απώλειες δύο βασικών παικτών. Στροφή σε νεαρούς παίκτες για την Ναγκόγια, η οποία πραγματοποίησε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της, διώχνοντας 13 παίκτες της περσινής ομάδας. Σαν να μην έφτανε αυτό, η παρθενική παρουσία του Ογκούρα στη θέση του πρώτου προπονητή συνδυάζεται με την έλλειψη παικτών-ηγετών, γεγονός που περιορίζει τους στόχους της ομάδας αποκλειστικά στην αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρούμε πως τόσο η νεοφώτιστη Ιβάτα όσο και το νεανικό σύνολο της Ναγκόγια θα προτιμήσουν σε πρώτη φάση να μην ξεκινήσουν με το αριστερό τη νέα σεζόν, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα, ενδεχόμενο που ενισχύει την εμφάνιση του under 2,5 (1,87 / Stoiximan).

914. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Με την επιτυχημένη περσινή συνταγή θα πορευτεί η πρωταθλήτρια Χιροσίμα, η οποία ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν κατακτώντας σχετικά εύκολα το Σούπερ Καπ κόντρα στην Γκάμπα (3-1), όμως γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Σαντόνγκ (1-2) στο εναρκτήριο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, ενώ οινεοαποκτηθέντεςδεν έχουν δείξει μέχρι τώρα πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δύσκολα θα κάνει το βήμα παραπάνω η Καβασάκι, δεν υπήρξε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, ενώ η φυγή του πολύτιμου Ρενατίνιο αποτελεί μεγάλο πλήγμα. Η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα θα μπει με το δεξί στη νέα σεζόν η κάτοχος του τίτλου, στα υπέρ της το γεγονός πως έχει ήδη δώσει δύο επίσημα ματς σε αντίθεση με την προσεχή της αντίπαλο. Πιο ασφαλής επιλογή το GG (1,62 / Stoiximan) που βγήκε στις 8/11 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και συνολικά 12/15 με γηπεδούχο τη Χιροσίμα, για τους πιο τολμηρούς αξίζει το ρίσκο ο συνδυασμός του με τον άσσο (4,00 / Stoiximan).

918. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Κόντρα στα προγνωστικά η Κόμπε θα πορευτεί και φέτος με τον Μπαπτίστα στον πάγκο, παρελθόν αποτελούν ο ηγέτης Γου-Γιουνγκ και ο ταλαντούχος χαφ Μοριάκα, γενικότερα όμως θετικός κρίνεται ο μεταγραφικός απολογισμός. Δυναμικό παρόν αναμένεται να δώσει στο φετινό πρωτάθλημα η Κόφου, η οποία μπορεί να έχασε σημαντικούς παίκτες, όμως στη θέση τους πήρε ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους νέους, ενώ επιστρέφει ο εξαιρετικός Κριστιάνο έπειτα από τρομερή σεζόν στην Κασίβα, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 14 γκολ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, η προϊστορία «δείχνει» αμφίσκορο (5/8 μεταξύ των δύο ομάδων) το οποίο πληρώνει 2,05 ( Stoiximan ), όμως η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε ιδιαίτερα ζεστοί και θα το αφήσουμε.

916. ΚΑΣΙΒΑ – ΟΥΡΑΒΑ

Νέα σελίδα για την Κασίβα, η αλλαγή φρουράς στην προεδρία της ομάδας δρομολόγησε εξελίξεις στα μεταγραφικά, όπου το ενδιαφέρον μονοπώλησαν τόσο οινεοαποκτηθέντεςΒραζιλιάνοι Έντερσον, Ολιβέιρα και Τζουλιάνο, όσο και ο κόουτς Μέντες στην πρώτη του χρονιά στη χώρα των Σαμουράι. Μάλλον υπάρχει θέμα στην άμυνα, η οποία μετά την αποχώρηση βασικών θα απαρτίζεται αποκλειστικά από νέους παίκτες. Πρώτο δείγμα θετικό για την Ουράβα, μεσοβδόμαδα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Σίδνεϊ (2-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ, αποπνέοντας αμυντική και όχι μόνο σταθερότητα. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δε θα έχουν εύκολη αποστολή, όμως θεωρούμε πως θα καταφέρουν έστω και δύσκολα να αποδράσουν από την έδρα της Κασίβα, εκμεταλλευόμενοι την προφανή έλλειψη χημείας στο ρόστερ της τελευταίας μετά τις τόσες προσθήκες ξένων. Πιθανό το αμφίσκορο (1,65 / Stoiximan) που ενισχύεται από την προϊστορία (14/18 GG στα τελευταία μεταξύ τους), όμως η αλήθεια είναι πως θα το θέλαμε λίγο πιο ψηλά για να μπλέξουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή.

917. ΣΟΝΑΝ – NΙΪΓΚΑΤΑ

Εμφανώς αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι θα παρουσιαστεί η Σονάν, η οποία έχασε τέσσερις παίκτες-γρανάζια τους οποίους αντικατέστησε με άλλους χαμηλότερου επιπέδου στο όνομα της οικονομικής εξυγίανσης. Ενισχύθηκε μεταγραφικά η Νιιγκάτα χωρίς όμως να πραγματοποιήσει δραστικές αλλαγές, σίγουρα θα λείψει ο εξτρέμ Γιαμαμότο που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σωτηρία την περασμένη χρονιά. Δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο σε αυτή την αναμέτρηση, αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι τότε θα ρίχναμε μια ζαριά στην ισοπαλία (3,20 / Stoiximan) καθώς δε φαίνεται να ξεχωρίζει κάποια από τις δύο.

919. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Η Αδελαΐδα (5-4-1 εντός) κέρδισε με 0-1 τη Μέλμπουρν Βίκτορι εκτός έδρας και πλέον συμπλήρωσε δώδεκα ματς (9-3-0) αήττητη και σίγουρα δείχνει σε φουλ φόρμα. Στο τελευταίο της ματς ήταν σχετικά μέτρια και δεν έπαιξε τόσο καλά, αλλά κατάφερε να πάρει το διπλό με γκολ στο 90’ σε μία αρκετά καλή έδρα. Δέχτηκε πίεση αλλά κατάφερε να την απορροφήσει. Το Μπρίσμπεϊν (3-3-4 εκτός) σε ένα ματς ροντέο και χωρίς άμυνες έχασε με 6-3 από το Περθ εκτός έδρας και δείχνει ότι δεν είναι στην καλή κατάσταση που ήταν πριν λίγο καιρό. Το -0,25 για την Αδελαΐδα αποτελεί επιλογή των Young Guns.

926. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ – ΣΙΔΝΕΪ

Τέταρτο δίχως νίκη για τη Μέλμπουρν Βίκτορι (6-2-1 εντός) στο πρωτάθλημα το 0-1 από την Αδελαΐδα με γκολ στο 90’. Μέτριο και σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι, αυτή ήταν η πρώτη της εντός έδρα ήττα. Στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε με 2-1 τη Σανγκάη ΣΙΠΓ χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της. Το Σίδνεϊ (3-4-2 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τους πρωτοπόρους Γουόριορς στο ντέρμπι του Σίδνεϊ χωρίς να παίξει καλά και συμπλήρωσε πέντε δίχως νίκη (0-2-3). Για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ έχασε εύκολα με 2-0 από την Ουράβα εκτός έδρας. Ματς ανάμεσα σε ντεφορμέ ομάδες, δίκαιο το προβάδισμα στην έδρα αλλά μέχρι εκεί.

929. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΣΕΝΤΑΪ

Δύσκολη αναμένεται η αποστολή της Γιοκοχάμα Μαρίνος τη φετινή σεζόν, μπορεί να κράτησε τον Γάλλο Μομπάερτς στον πάγκο, όμως παρελθόν αποτελούν σημαντικοί ποδοσφαιριστές (Φουτζιμότο, Αντέμιλσον), κίνηση δίχως ουσία μπορεί να χαρακτηριστεί η απόκτηση τριών παικτών από τη J2. Θα το παλέψει αναμφίβολα φέτος η Σεντάι, η διατήρηση του βασικού κορμού σε συνδυασμό με την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Μίτα από την Τόκυο μας προϊδεάζουν θετικά για την πορεία της. Σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ η αξία βρίσκεται προς τα δεξιά, ευνοϊκή η προϊστορία σε μια έδρα που μόνο αφιλόξενη δεν είναι για τη Σεντάι (ρεκόρ 5-3-2 συνολικά). 2,05 πληρώνει το Χ2 (Bet365), 3,30 το διπλό Draw No Bet ( Stoiximan) για τους πιο τολμηρούς .

933. ΤΟΚΥΟ – ΟΜΙΓΙΑ

Δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εικόνα της Τόκυο από το εξωπραγματικό 9-0 απέναντι στην Τσονμπούρι για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σε αντίθεση με τη δύσκολη αποστολή στην έδρα της Γιεονπούκ (2-1). Ως πρωταθλήτρια της J2 για τη χρονιά που πέρασε μας συστήνεται φέτος η Ομίγια, η οποία με όπλο το ταλέντο αλλά και τον ενθουσιασμό των παικτών της μπορεί να έχει βάσιμες ελπίδες για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Δύσκολα θα καταφέρει την υπέρβαση φέτος η Τόκυο, όμως δεν παύει να αποτελεί μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ενδιαφέρουσα κι αμφίρροπη αναμέτρηση, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως προτιμότερη είναι η ενασχόληση με τα γκολ και το εκατέρωθεν σκοράρισμα (1,95 / Bet365).

944. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Μερσίν, στο αμέσως προηγούμενο διάστημα μετρούσε 2-1-0 με αποτέλεσμα να κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία (-6 από τη σωτηρία). Η Κονιασπόρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εντός του 2016, 8-3-0 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό σε πρωτάθλημα και κύπελλο (την Πέμπτη έχει τον επαναληπτικό του υπέρ της 2-1 απέναντι στη Μπεσίκτας), κάνει πλέον όνειρα για ευρωπαϊκή έξοδο, στόχος εφικτός εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Αρκετά αμφίρροπο ματς προμηνύεται και από τη στιγμή που η Κονιασπόρ έχει να σκέφτεται και το κύπελλο, θα αποφύγουμε να πάμε στο διπλό-φαβορί.

943. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Χωρίς νίκη μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα η Ριζεσπόρ (0-1-4, 4/5 over 2,5, 5/5 GG), είναι εμφανές ότι έχει χαλαρώσει, αφού διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη, με όλη της την προσοχή να είναι στραμμένη στο κύπελλο (την Τρίτη ο επαναληπτικός του υπέρ της 2-0 επί της Μπασακσεχίρ), στα τελευταία της ματς αγωνίζεται χωρίς τον αρχισκόρερ Κουέκε (17 συμ./10 γκολ) που συνεχίζει εκτός. Πρώτη νίκη για τη Κασίμπασα στο 2016 (0-1-3 ως τώρα) το 2-1 επί της Εσκισεχιρσπόρ, μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις δυο ήττες μέχρι στιγμής (4-4-2 εκτός). Αρκετό απρόβλεπτο σταύρωμα, σωστά δίνεται ελαφρύ φαβορί το διπλό, δεν θα μπλέξουμε παραπάνω όμως, αφού το ματς είναι στην ουσία τριπλή.

948. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

H Φράιμπουργκ (7-2-2 εντός) μπορεί να μην εντυπωσίασε (ειδικά στο πρώτο μέρος) όμως κέρδισε με 2-0 τη Ζαντχάουζεν εκτός έδρας και παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στη Μπουντεσλίγκα. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά τη χειμερινή διακοπή και θέλει να χτίσει πάνω της. Η Καϊζερσλάουτερν (5-3-3 εκτός) έμεινε εντός έδρας στο 2-2 με τη Χαϊντενχάιμ, δεν μαθαίνει από τα λάθη της και για ακόμα ένα παιχνίδι στο σπίτι της δεν μπορεί να διαχειριστεί το σκορ. Δεν έπαιζε καλά μέχρι το 60’ όπου ξύπνησε και με ένα αρκετά καλό εικοσάλεπτο έκανε την ανατροπή. Όμως στο 90’ δέχτηκε την ισοφάριση. Τιμωρημένος ο αρχηγός Χάλφαρ (μέσος, 20 συμ./1 γκολ), ο εξτρέμ Γένσεν (20 συμ./4 γκολ) και ο αμυντικός Βούτσουρ (19 συμ./4 γκολ). Εκτός έδρας παρουσιάζεται συχνά καλύτερη και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί. Αν η Φράιμπουργκ ήταν σε καλή κατάσταση ο άσος στο 2,00 θα ήταν σκέψη, τώρα πάσο.

950. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Η Μπόχουμ (5-4-2 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Μόναχο 1860, δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν έπαιξε καλά και όπως τονίζει ο Φέρμπεϊκ αν η ομάδα του θέλει την άνοδο πρέπει να παίρνει τέτοια ματς και τις ευθύνες αν δεν το κάνει. Αήττητη στο 2016 (1-2-0), παρότι δεν εντυπωσιάζει. Η Ζαντχάουζεν (5-2-4 εκτός) μπορεί να μην έπαιξε ιδιαίτερα καλά, αλλά κατάφερε να δυσκολέψει την ανώτερη της Φράιμπουργκ, παρότι έχασε με 0-2. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εγκλώβισε την αντίπαλο της. Ο άσος στο 1,60 δεν έχει καμία αξία, αντιθέτως το under 2,5 στο 1,80 έχει αξία και είναι στις επιλογές των Young Guns. Η γηπεδούχος έχει 5/6 τελευταία της under και η φιλοξενούμενη 6/6.

949. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Το Μόναχο 1860 (2-4-5 εντός) δεν έπαιξε άσχημα και πήρε δίκαια το βαθμό κόντρα στη Μπόχουμ με 1-1. Παραμένει στη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού και απέχει εννέα πόντους από τη σωτηρία και τρεις από τα μπαράζ. Πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να έχει ελπίδες. Λείπει ο καλός εξτρέμ Αντλουνγκ (22 συμ./1 γκολ). Η Φορτούνα (2-4-5 εκτός) πήρε ισοπαλία με 1-1 με τη Νυρεμβέργη, πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που δεν έχασε. Στο πρώτο ημίωρο ήταν κακή και θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω στο σκορ, στο 32’ από ανύπαρκτο πέναλτι πήρε το προβάδισμα, στο 82’ ισοφαρίστηκε. Θα μπορούσε να δεχτεί στο τέλος του αγώνα το γκολ της ήττας. Περίεργο ματς, έχει αρκετή ισοπαλία θα το αφήσουμε.

----. ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ – ΚΛΟΥΖ

Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Στα πλέι-άουτ θα συνεχίσουν οι δυο ομάδες και θα μπουν με σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Κραϊόβα έρχεται από το 1-1 με την Παντούρι και στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο (1-2-4). Η Κλουζ κατάφερε να κερδίσει την Τάργκου Μούρες την προηγούμενη αγωνιστική, διέκοψε έτσι αρνητικό σερί οχτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-5-3). Με αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους αμφότερες μέσα στη σεζόν, δύσκολα βγαίνει άκρη, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε.

956. ΓΟΥΛΒΣ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Γουλβς (4-6-6 εντός) βρίσκεται εμφανέστατα σε κάκιστη κατάσταση και έχασε και από την Μπρέντφορντ με 0-3. Τρίτη σερί νίκη, αποδοκιμασίες και αρκετές σημαντικές απουσίες συνθέτουν το παζλ αποσύνθεσης που βγάζουν οι Λύκοι. Ελπίζουν στο ντέρμπι των Μίντλαντς κόντρα στην Ντέρμπι να αντιδράσουν, αλλά δεν βρίσκουμε τρόπο, αφού το κλίμα στο Μολινιού είναι κακό. Η Ντέρμπι (7-6-3 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Μπλάκμπερν και ντούμπλαρε τις νίκες της. «Άσχημη» νίκη όπως τη λένε στην Αγγλία, στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε το πιο κολακευτικό επαγγελματική νίκη. Το 2,20 του διπλού σε ντέρμπι δεν έχει αξία, όποια εικόνα και αν βγάζει η Γουλβς.

958. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Από πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου έρχεται η Γουέστ Χαμ (επικράτησε με 1-5 της Μπλάκμπερν), μια χαρά τα πηγαίνει και στη Πρέμιερ, με την πέμπτη θέση να απέχει μόλις έναν πόντο. Μεγάλη νίκη πέτυχε η Σάντερλαντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1 εντός έδρας) και διατηρήθηκε σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από τη σωτηρία. Έχει τάση στα GG, καλή επιθετικά, πολύ ευάλωτη στα μετόπισθεν. Καθόλου απίθανο ακόμη ένα αμφίσκορο, στο 1,80 η απόδοσή του στον Stoiximan, ωραιότατο και το 3,15 για το anytime του Παγιέ στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

993. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Για τη Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει να οργανώνεται σιγά-σιγά η Καλλονή, καθώς οι ελπίδες παραμονής της είναι μόνο μαθηματικές. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως παρατάει τα παιχνίδια της, αφού τελευταία τα δίνει όλα, προκειμένου να αποχαιρετήσει τα μεγάλα σαλόνια με ψηλά το κεφάλι. Άνετος και χωρίς κανένα βαθμολογικό άγχος ο Πλατανιάς, παίζει σαφώς πιο απελευθερωμένα το τελευταίο διάστημα, κάτι που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματά του. Περιμένουμε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες, με τα προβλήματα απουσιών στο κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων να ευνοούν στο ενδεχόμενο να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,10 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

960. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΝΙΜ

Από καλά σερί έρχονται αμφότερες, αήττητος σε επτά ο Ερυθρός Αστέρας (4-3-0), σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία επτά μπροστά στο κοινό του και μάλιστα στα 5/7 πάνω από μια φορά (4-2-1, 5/7 over 2,5, 6/7 GG). Η Νις σε από τα οχτώ ματς που έδωσε εντός του 2016 κέρδισε τα έξι (6-1-1), στα πιο πρόσφατα τρία πάντως ήταν αρκετά τυχερή , ενώ από το προσεχές παιχνίδι θα της λείψει ο τοπ σκόρερ Κουρά (24 συμ./9 γκολ). Παρά το γεγονός ότι και οι δυο έχουν πάρει τα πάνω τους, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη, σε καλά επίπεδα κυκλοφορεί ο άσος.

973. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

H Μούνστερ (5-4-4 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Βέρντερ Β’ σε ένα ματς που ήταν ελαφρώς κατώτερη, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν άξιζε τον βαθμό. Τρίτο δίχως νίκη (0-1-2) και η τρίτη θέση δείχνει να απομακρύνεται. Η Τσέμνιτσερ (1-4-7 εκτός) πήρε σημαντικό πόντο με 2-2 στη Δρέσδη, έπαιξε καλά και η ψυχολογία της ανέβηκε στη μάχη που δίνει να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή όσο πιο γρήγορα μπορεί. Δεν είναι καλά η γηπεδούχος, όμως η εκτός έδρας παρουσία της Τσέμνιτσερ δεν μας αφήνει περιθώρια εμπλοκής.

972. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΑΑΛΕΝ

Η Χόλσταϊν Κίελ (3-3-6 εντός) έμεινε στο 0-0 με τους Κίκερς και φαίνεται ότι η περίοδος τρομερής φόρμας της πέρασε και δεν διήρκησε πολύ. Βέβαια η παραμονή πολύ δύσκολα να χαθεί, αφού υπάρχουν αρκετές χειρότερες ομάδες κάτω από αυτή. Η Άαλεν (2-5-6 εκτός) βρήκε και τα έκανε με την Κότμπους, νίκη με 3-0 πιο πολύ επειδή ήταν κάκιστη η αντίπαλος της. Οριακά δίκαιο το 1,80 του άσου, θα μείνουμε αμέτοχοι.

974. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

Η Σόνενχοφ (5-5-3 εντός) έχασε με 1-4 από τη Χάλεσκερ και συνέχισε να μην παίζει καλά, αφού είχε προηγηθεί το 0-3 από τη Μάιντζ Β’ και δείχνει να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Η Βέρντερ Β’ (2-3-7 εκτός) ήταν ελαφρώς ανώτερη από τη Μούνστερ αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έμεινε στο 0-0. Σε κακή κατάσταση η Σόνενχοφ, αλλά η Βέρντερ Β΄ δεν μας εμπνέει τόσο μακριά από την έδρα της. Πάσο.

969. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Σαν να έχει επαναπαυτεί η Δρέσδη (10-1-1 εντός) με έντεκα βαθμούς να τη χωρίζουν από τη θέση που δεν οδηγεί σε απευθείας άνοδο. Γι’ αυτό πλέον δεν κερδίζει με τόση ευκολία όλα της τα ματς. Βέβαια αν παίξει σοβαρά θα το κάνει, η Φορτούνα (2-4-7 εκτός) κέρδισε με 4-1 τη Βέχεν, σε ένα ματς που η άμυνα της αντιπάλου της ήταν απογοητευτική. Ο άσος στο 1,60 θα είχε αξία αν ξέραμε ότι το βλέπει απόλυτα σοβαρά η Δρέσδη, τώρα θα πάμε πάσο.

970. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Η Κότμπους (2-5-5 εντός) έχασε από την Άαλεν με 0-3 και πραγματικά είναι κακή και χωρίς ελπίδα βελτίωσης με την εικόνα που βγάζει. Η Χάνσα (1-7-5 εκτός) έχασε από την Άουε με 0-2, δίκαιο αποτέλεσμα και απόλυτα λογικό, αφού η αντίπαλος της ήταν αρκετά ανώτερη. Ματς ειδικών συνθηκών και αρκετά κρίσιμο για την παραμονή, δεν θα μπλέξουμε.

975. ΒΕΧΕΝ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Η Βέχεν (5-7-0 εντός) έχασε με 1-4 από τη Φορτούνα και για πρώτη φορά η άμυνα της ήταν τόσο κακή που τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε θα μπορούσαν να ήταν και παραπάνω. Σπάνιο αυτό το γεγονός για μία ομάδα που φημίζεται για την καλή της αμυντική λειτουργία, πιστεύουμε στο ματς με την Όσναμπρικ (4-5-4 εκτός) θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις στην άμυνα. Κυνικότατη η αντίπαλος της, έρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί του Μαγδεμβούργου και είναι στην τρίτη θέση. Αμφότερες 4/6 τελευταία του είναι under, στο 2,25 η γραμμή κρίνεται δίκαιη.

971. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.)

Η Βίρτσμπουργκ (2-8-3 εντός) έχασε με 0-1 από την Έρφουρτ και δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Στο 64’ έμεινε με δέκα παίκτες και με το σκορ ήδη στο 1-0 και κάπου εκεί μηδενίστηκαν οι ελπίδες της. Λείπει ο Σοριάνο (4 συμ./3 γκολ, μέχρι τον Ιανουάριο στους Κίκερς της Στουτγκάρδης είχε 18 συμ./3 γκολ) σημαντικά απουσία. Η Μάιντζ Β’ (4-2-6 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της και τις εξαιρετικές εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά κέρδισε τη Β’ ομάδα της Στουτγάρδης με 3-1, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στην αρχή. Παίζει καλά και θα παλέψει για την τρίτη θέση αν και είναι αρκετά δύσκολο. Το Χ2 στο 1,85 έχει αξία και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1012. ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε η Τέπλιτσε (4-3-2 εντός) στην έδρα της πρωτοπόρου Βικτόρια Πλζεν, με το 1-0 να την κολακεύει πάντως, αφού γλίτωσε από βαρύτερο σκορ. Μετά την ήττα στο πρώτο ματς του 2016, η Λίμπερετς (1-4-4 εκτός) επικράτησε της Γιάμπλονετς στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με 3-2 και πάτησε ξανά τριάδα. Πολλά τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων, έχουν 13/18 αμφίσκορα και θεωρούμε πολύ πιθανό να συνεχίσουν τα εξαιρετικά στατιστικά τους.

1009. ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Μόνο ήττες έχει μετά τη χειμερινή διακοπή η Πρίμπραμ (3-1-5 εντός), με τις Τέπλιτσε και Σλοβάτσκο να την κερδίζουν έως τώρα. Νίκη-ανάσα για τη Μποέμιανς (0-5-4 εκτός) στο τοπικό ντέρμπι με τη Ντούκλα και το 1-0 την απομάκρυνε με τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες, ίσως η μοιρασιά των βαθμών να αποτελεί λύση εδώ.

1010. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Προβλημάτισε με την απόδοσή της η Ζλιν (5-1-3 εντός), χάνοντας με 3-0 στην έδρα της ουραγού Μπάνικ Οστράβα την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας στη δεύτερη «κολλητή» της ήττα στο 2016. Πάλεψε στην έδρα της Σπάρτα η Μλάντα Μπόλεσλαβ (2-4-3 εκτός), όμως φάνηκε πως δε μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στην Πράγα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν και 13/18 αμφίσκορα, με το GG να αποτελεί ξανά επιλογή.

1008. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Τεράστιο διπλό πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα με την Πρίμπραμ η Σλοβάτσκο (5-1-3 εντός), ξεφεύγοντας με επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στόχος της Ζιχλάβα (2-0-7 εκτός) ήταν να μη χάσει κόντρα στη Σλάβια, με το τελικό 0-0 να την αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη. Έχουν ψυχολογία πλέον οι γηπεδούχοι, εντός έδρας είναι αρκετά δυνατοί και κόντρα στην αναιμική μακριά από το σπίτι της Ζιχλάβα, μπορεί να συνεχίσει με νίκες.

1011. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΜΠΡΝΟ

Θετικά μηνύματα έστειλε η Γιάμπλονετς (2-5-2 εντός) στο τοπικό ντέρμπι με τη Λίμπερετς, όμως ηττήθηκε με 3-2. Με χαρακτηριστική άνεση έκαμψε την αντίσταση της Σίγκμα Όλομουτς η Μπρνο (1-3-5 εκτός), δείχνοντας και πάλι εξαιρετικά στοιχεία μπροστά στο κοινό της. Μακριά από την έδρα της όμως δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική και κόντρα στη βελτιωμένη αγωνιστικά Γιάμπλονετς, θα έχει δύσκολο έργο. Ωστόσο, από το σημείο αυτό, μέχρι το 1,40 του άσου υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά και το +1,25 ασιατικό διπλό αποτελεί επιλογή.

1022. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Εντυπωσιάζει μετά τη διακοπή η Εντέλα, 4-0-2 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, με τις ήττες μάλιστα να είναι οριακές και να έρχονται στις δυο πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας (από Τσεζένα και Κάλιαρι). Εντελώς αντίθετη η πορεία της Περούτζια, μετράει 1-1-5 εντός του 2016, με τον κόουτς Μπίζολι να υποβάλλει την παραίτησή του μετά την τελευταία ήττα από την Τράπανι, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση. Σε κακή κατάσταση και με πολλά αγωνιστικά προβλήματα η Περούτζια, θα βρει απέναντί της μια ομάδα με πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι στο γήπεδό της (5-0-1), με τα δεδομένα αυτά ο άσος Draw No Bet στο 1,70 του Stoiximan δείχνει εξαιρετική επιλογή και βρίσκεται ήδη στο πινακάκι του Betol .

1018. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΑΣΚΟΛΙ

Άδικη η ήττα που γνώρισε η Πεσκάρα από την Κάλιαρι, θα μπορούσε ακόμα και να φύγει με τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, επιστρέφει τώρα στη δυνατή της έδρα (9-3-1 εντός) με στόχο την επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να προλάβει την πρώτη δυάδα. Η Άσκολι πήρε το κρίσιμο εξάποντο με την Κόμο, μετράει 2-2-1 στα πιο πρόσφατα πέντε, αλλά μακριά από το σπίτι της εμφανίζει πολλές αδυναμίες (2-1-10 εκτός). Μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων, ανώτερη η Πεσκάρα, είναι το φαβορί για τη νίκη, το 1,60 του άσου πάντως δεν μας λέει απολύτως τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που το ματς είναι γειτονικό ντερμπάκι με σχετική αντιπαλότητα και κρύβει ιδιαιτερότητες.

1016. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Κρατιέται στη δεύτερη θέση η Κροτόνε, παρά το γεγονός ότι έχει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (1-2-1, 4/4 GG), ενώ και από τα τέσσερα τελευταία μπροστά στο κοινό της κέρδισε επίσης μόνο το ένα. Η Βιτσέντζα είναι χωρίς τρίποντο εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-3-2), βρίσκεται πια οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, μακριά από το σπίτι της έχει κάνει αρκετές ζημιές (4-4-6 εκτός). Χαμηλό μας φαίνεται το 1,75 του άσου, δεδομένης της πρόσφατης φόρμας της Κροτόνε, ούτε όμως η Βιτσέντζα μας πείθει για να πάμε στην κόντρα, το πάσο είναι η ενδεδειγμένη επιλογή εδώ.

1019. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Η Τερνάνα επιβεβαίωσε την καλή της παρουσία εντός του 2016 με το διπλό στη δύσκολη έδρα της Νοβάρα, μετράει έτσι 4-0-2 στα τελευταία έξι και 5-1-0 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Η Σπέτσια βρίσκεται επίσης σε πολύ καλό φεγγάρι, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή (4-2-0), κρατώντας μάλιστα 5/6 λευκά παθητικά στο διάστημα αυτό, κατόρθωσε έτσι να πλασαριστεί στα πλέι-οφ μετά από καιρό. Σε καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες, δεν βγαίνει εύκολα άκρη στο συγκεκριμένο ζευγάρι, γι αυτό και θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση.

1014. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Αβελίνο (0-3-2) με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός της πρώτης οχτάδας, δεν είναι πια όσο παραγωγική ήταν πριν τη διακοπή, αφού σε κανένα από τα έξι παιχνίδια της εντός του 2016 δεν σκόραρε πάνω από μια φορά. Η Λιβόρνο μετράει 2-1-1 στη δεύτερη θητεία του Πανούτσι, ο οποίος είχε επεισόδιο με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας στα αποδυτήρια μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου της αγώνα (1-1 με την Τσεζένα). Μπορεί η Λιβόρνο να μην τα πηγαίνει καλά στις εξόδους της (3-1-9 εκτός), αλλά είναι συνολικά ανεβασμένη με τον Πανούτσι, από την άλλη η Αβελίνο διανύει περίοδο κάμψης και δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα 2,05 στον άσο, θα πηγαίναμε στην κόντρα αν το κλίμα στο εσωτερικό των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερο, υπό τις παρούσες συνθήκες όμως θα μείνουμε μακριά.

1017. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΜΠΑΡΙ

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σπέτσια η Λαντσιάνο και έχασε με 0-2, είχε δυο σερί νίκες προηγουμένως και φαίνεται ικανή να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, με κύριο όπλο τη δυνατή της έδρα (6-4-3 εντός). Η Μπάρι δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2), 1-3-2 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές, επιπλέον είναι χωρίς τρίποντο στις τελευταίες επτά εξόδους της (0-3-4). Χωρίς τον τοπ σκόρερ Μανιέρο (26 συμ./9 γκολ) θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, το ματς φαίνεται να έχει πολύ Χ μέσα, γι αυτό και δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω.

1020. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Μυστήρια ομάδα η Τράπανι, χάνει βαθμούς στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και κάνει την υπέρβαση εκεί που δεν το περιμένει κανείς, μοναδική σταθερά στις εμφανίσεις της το γεγονός ότι τα ματς στο γήπεδό της έχουν καλό ρυθμό και πολλά τέρματα (6-4-3 εντός, 9/13 over 2,5, 9/13 GG). Η Σαλερνιτάνα είναι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2), πάντως από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή δείχνει σημάδια βελτίωσης και εμφανίζει σαφώς πιο επιθετικές διαθέσεις στο παιχνίδι της (4/5 over 2,5 στα τελευταία). Καλό σταύρωμα για να πάμε σε κάποιο στοίχημα με τα πολλά τέρματα, και οι δυο ομάδες θα ψάξουν το γκολ και το over 2,25 στο 1,90 της Bet365 που επέλεξε ο Betol δείχνει εξαιρετικό.

1021. ΛΑΤΙΝΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Μετά το δυνατό ξεκίνημα στο 2016 με τρεις νίκες, η Λατίνα έχει μείνει χωρίς τρίποντο στα επόμενα τρία (3-2-1 συνολικά), είναι απρόβλεπτη ως ομάδα, ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο. Η Μόντενα επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-2-3), νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Μπρέσια, με τον Κρέσπο να παίρνει παράταση ζωής στον πάγκο, έχοντας και τη στήριξη των ποδοσφαιριστών του. Βραχνά αποτελούν για εκείνη τα εκτός έδρας ματς, έχει συμπληρώσει οχτώ συνεχόμενες ήττες στις εξόδους της και με απολογισμό 0-2-11 κατέχει τη χειρότερη συγκομιδή της κατηγορίας. Προφανώς από τη στιγμή που στα δεξιά του σετ βρίσκεται η Μόντενα, ο φαβοριτισμός της έδρας κρίνεται σωστός, πέρα από το 2,20 του απλού άσου, παίζονται και τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, τα οποία και έχουν εμφανιστεί τα 12/13 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια των φιλοξενούμενων.

1015. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΟΜΟ

Την τέταρτη ήττα της σε πέντε ματς (0-1-4) γνώρισε η Μπρέσια χάνοντας με0-1 από τη Μόντενα, υποχωρεί συνεχώς στη βαθμολογία, ενώ έχει κερδίσει και μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα πέντε μπροστά στο κοινό της (7-5-1 εντός, 8/13 over 2,5, 7/13 GG). Η Κόμο (1-6-6 εκτός, 7/13 GG) ηττήθηκε στο εξάποντο από την Άσκολι με 0-1, αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από επτά αγωνιστικές και παράλληλα η πρώτη φορά που δεν σκόραρε μετά από καιρό (2-5-0, 6/7 GG). Υψηλό με μια πρώτη ανάγνωση το 2,10 του άσου, η κακή παρουσία όμως της Μπρέσια εδώ και καιρό μας κρατάει μακριά από το εν λόγω σημείο, η σκέψη πηγαίνει προς το over 2,25 στο 1,95 και το GG στο 1,90 της Bet365, λόγω της επιθετικότητας που βγάζουν οι γηπεδούχοι στην έδρα τους και δεδομένου ότι η Κόμο δεν αναμένεται να παίξει κλειστά, απαραίτητη πάντως προϋπόθεση για να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ είναι να τα καταφέρουν τελικά οι δυο πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων, Καράτσιολο (20 συμ./9 γκολ) και Χέιχο (23 συμ./10 γκολ) που δίνονται για την ώρα αμφίβολοι και να είναι διαθέσιμοι.

1031. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0, 2/3 over 2,5, 3/3 GG) διέκοψε η Εσκισεχιρσπόρ (4-1-6 εντός, 8/11 over 2,5, 7/11 GG) με την ήττα της στην έδρα της Κασίμπασα με 1-2, εφικτή η κάλυψη της διαφοράς των έξι βαθμών που τη χωρίζουν από τη σωτηρία. Η Μπούρσα (3-0-7 εκτός, 6/10 over 2,5, 5/10 GG) έρχεται από το 0-0 με τη Φενέρ, μετράει 2-2-1 μετά τη διακοπή (3/5 GG & over 3,5) και οδεύει προς ένα αδιάφορο κλείσιμο στη σεζόν, αφού βρίσκεται μακριά από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκή έξοδο. Τοπικό ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας για τους οπαδούς των δυο ομάδων είναι το ματς, δεν θα ψάξουμε για τον τελικό νικητή, θα κρατήσουμε όμως το over 2,5 στο 1,80 της Bet365, για δυο ομάδες που δεν έχουν λόγο να παίξουν κλειστά και εμφανίζουν συχνά μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους.

1007. ΠΑΦΟΣ FC - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Ο θάνατος σου η ζωή μου είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Πάφος (4-9-11) με νίκη θα φτάσει τους φτεροπόδαρους στους 24 βαθμούς, ενώ ο Ερμης (6-6-12) με νίκη θα γλιτώσει από τον απευθείας υποβιβασμό και θα ξεκινήσει τη δεύτερη φάση πιο άνετος. Αναμένουμε συντηρητικό παιχνίδι στο ξεκίνημα και ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, θα επιλέξουμε κάποιο live bet.

1006. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Άλλος ένας τελικός για το Παραλίμνι (4-8-12), απέναντι στην Ομόνοια (12-7-5), στη μάχη που δίνει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Οι πράσινοι θέλουν να βρίσκονται κοντά στην τριάδα και η νίκη είναι επιτακτική. Ενδιαφέρον αναμέτρηση για live στοιχηματισμό, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος του αγώνα δεν θα βολεύει κανέναν, και το late goal θα αποτελέσει επιλογή μας και ίσως με ανεβασμένο ποντάρισμα.

1038. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Όλο και χειρότερα εξελίσσεται η φετινή σεζόν για τη Βέρντερ. Η ομάδα της Βρέμης βρίσκεται σε οριακή θέση, αυτή των πλέι-άουτ, απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλο πρόβλημα τόσο η μη αξιοποίηση της έδρας, όσο και η ανασταλτική της λειτουργία, με την άμυνα να θυμίζει ελβετικό τυρί. Σαφώς καλύτερα τα πράγματα στη Ντάρμσταντ. Οι νεοφώτιστοι μάχονται σε όλα τα παιχνίδια τους, είναι εξαιρετικοί μακριά από το σπίτι τους και κόντρα σε ομάδες με κοινούς στόχους παίρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα συνηγορούν στο Χ2, το οποίο επέλεξε ο Betolσε απόδοση 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1037. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Ακόμα ένα «κρας-τεστ» για τη Μπάγερν Μονάχου η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» μπορεί να έχουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γάνδη ωστόσο μπορούν να δυσκολέψουν αρκετά τη Μπάγερν της οποίας τα αμυντικά κενά βγήκαν στη… φόρα στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους. Προκλητικές οι αποδόσεις του άσου, πιο ασφαλής όμως μοιάζει ο ασιατικός +1,25 της Bet365 τον οποίο και βρίσκουμε στο 1,95. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1035. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Το Αμβούργο μέσα στο σπίτι του προβληματίζει για ακόμα μια χρονιά και με αντίπαλο μια από τις πιο δυσκολοκατάβλητες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος αναμένεται να τα βρει… σκούρα. Οι νεοφώτιστοι μπορεί μακριά από την έδρα τους να ζορίζονται αρκετά τελευταία ωστόσο οι γηπεδούχοι αποτελούν τον τέλειο αντίπαλο έτσι ώστε να επιβάλουν το κλασικό χαμηλό τέμπο. Μπορεί να επιβεβαιωθεί σε ακόμα ένα ματς της Ίνγκολσταντ ο συνδυασμός τουunder2,5 με το NGο οποίος πληρώνει 1,83 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1036. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Στουτγάρδη, τρελαίνει κόσμο με τα τελευταία της κατορθώματα, καθώς αγνοεί την ήττα εδώ και οκτώ αγωνιστικές, βρισκόμενη πλέον πιο κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις, παρά στην επικίνδυνη ζώνη. Δε λέει να κερδίσει το Αννόβερο, καθώς εδώ και οκτώ ματς μετράει μόνο ήττες, παραμένει στον πάτο της Μπουντεσλίγκα και ο υποβιβασμός είναι πιο ορατός από ποτέ. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο σκοράρισμα, όμως στη Στουτγάρδη είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί, προκειμένου να κυνηγήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μετρ τωνGGοι «Σουηβοί», μπορούν να επιβεβαιώσουν ακόμα ένα, επιλογή που βρίσκεται στο 1,70 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

---. ΜΤΚ – ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΙΕ ΕΛΟΡΕ

Με το δεξί μπήκε στο 2016 η ΜΤΚ (6-0-1 εντός), καθώς απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα της Ούιπεστ με 1-1 στο πρώτο της παιχνίδι για το νέο έτος, καθώς αυτό με την Πάξι είχε αναβληθεί. Παραμένει σε θέση ουραγού η Μπεκεσάμπιε (1-2-7 εκτός), όμως πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Βιντεότον την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα πριν μία εβδομάδα και θα παλέψουν ξανά για το αποτέλεσμα.

---. ΟΥΪΠΕΣΤ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Παρότι η ισοπαλία κόντρα στη ΜΤΚ δε μπορεί να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα, η Ούιπεστ (4-6-1) διεύρυνε το αήττητο σερί της στα εννέα ματς (7-2-0) και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δε δείχνει να επηρεάζεται από τα προβλήματα της η Ντέμπρετσεν (3-4-2 εκτός), η οποία έκανε το 2/2 στο νέο έτος, κερδίζοντας μπροστά στο κοινό της τη Βάσας και την Πάξι με άνεση. Ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στον άσο λόγω έδρας.

---. ΠΑΞΙ – ΒΑΣΑΣ

Χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά, η Πάξι (6-3-1 εντός) έχασε από τη Ντέμπρετσεν στο πρώτο της παιχνίδι για το 2016, παραμένοντας πάντως στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Το βαρύ 4-0 από τη Ντέμπρετσεν διαδέχθηκε η σημαντική επικράτηση επί της Χαλάντας με 1-0 για τη Βάσας (2-1-7 εκτός), η οποία πήρε πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας. Έχουν ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν αποτέλεσμα, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή.

---. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Σαφώς καλύτερη η εικόνα της Ακαδημίας Πούσκας (3-4-3 εντός) στο 2016, όπου μετράει μία νίκη και μία ήττα, αυτή στην έδρα της –σχεδόν- πρωταθλήτριας Φερεντσβάρος. Μέτριο το ξεκίνημα της Βιντεότον (2-0-8 εκτός) στο νέο έτος, αφού συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια της. Την αντίδραση των φιλοξενούμενων περιμένουμε στο συγκεκριμένο ματς, άλλωστε διαθέτουν σαφώς καλύτερο ρόστερ και θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Στο πινακάκι του Betol βρίσκεται ήδη το διπλό.

---. ΧΑΛΑΝΤΑΣ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Σε μεγάλη μέρα είχε τον τερματοφύλακα της η Χαλάντας (3-5-2 εντός) κόντρα στη Βάσας και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που έχασε μόνο με 1-0, μένοντας εκτός τετράδας, πληρώνοντας την αποδυνάμωσή της κατά το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Μετά την ήττα από την Ακαδημία Πούσκας, η Ντίοσγκορ (1-2-7 εκτός) πήρε την πρώτη της νίκη με τον Εγκερβάρι στο τιμόνι, επικρατώντας με 2-1 της Χόνβεντ, καθαρίζοντας από νωρίς το παιχνίδι. Το μομέντουμ και η εικόνα των δύο ομάδων στο νέο έτος, μας οδηγούν προς τα δεξιά.

1043. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Η Γκόρνικ Λέτζνα (5-1-5 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Βίσλα εκτός στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της και ντούμπλαρε τις ισοπαλίες της μέσα στο 2016 σε ισάριθμα παιχνίδια. Δεν έπαιξε καλά και ο βαθμός ήταν ικανοποιητικός για εκείνη σε ένα μέτριο ματς. Η Κορόνα (2-2-7 εντός) εκμεταλλεύτηκε ότι η Λέχια έμεινε στο 48’ με δέκα παίκτες (1-1 το σκορ) και την κέρδισε με 4-2, δεν μπορούμε να την κρίνουμε όπως πρέπει στο συγκεκριμένο ματς. Δίκαιο το σετ δεν βρίσκουμε νόημα να ασχοληθούμε.

2058. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζωντανές στο κυνήγι του τίτλου θέλουν να μείνουν Ρεάλ και Ατλέτικο που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο μόνο τη νίκη που θα τις δώσει και το πλεονέκτημα για την κατάληψη της 2ης θέσης. Η Ατλέτικο όπως το συνηθίζει άλλωστε θα παίξει με τακτική και θα προσπαθήσει να σκοράρει στην κόντρα επίθεση ή σε κάποια στημένη φάση. Απεναντίας η Ρεάλ έρχεται από άλλο ένα εκτός έδρας στραβοπάτημα και δεν έχει περιθώρια από άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Εκτός αυτού θα ψάξει και μια πειστική εμφάνιση απέναντι στη μισητή συμπολίτισσα της την οποία δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους στο πρωτάθλημα (0-2-3). Εκτίμηση μας πως θα δούμε γκολ αφού η Ρεάλ θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ και σίγουρα θα αφήσει κενά στην άμυνα της που μπορεί κάλλιστα να τα εκμεταλλευτεί η Ατλέτικο. Στο 2,05 προσφέρει το over 2,5 η Bet365, στο 2,45 βρίσκουμε στον Stoiximan τον συνδυασμό GG & over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1989. ΛΕΣΤΕΡ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Σημαντικές ανάσες πήρε η Λέστερ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, εδώ που έφτασε απαγορεύονται ο γκέλες με ομάδες τύπου Νόριτς, ειδικά εντός έδρας. Ξεκουράστηκαν και τα «καναρίνια» σ’ αυτό το διάστημα, όμως συνολικά δεν πείθουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι, πληγή αποτελεί η άθλια άμυνά τους (50 γκολ παθητικό σε 26 αγωνιστικές. Δεν έχει δώσει ακόμα δικαιώματα η Λέστερ και θα τη στηρίξουμε, φυσικά όχι στον φτηνό άσο, αλλά στο συνδυασμό του με under 3,5 γκολ, στοίχημα που δίνει απόδοση 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1998. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ

Με ένα αγωνιστικό ντεμαράζ τον τελευταίο ενάμιση μήνα, η Σαουθάμπτον κατάφερε να μπει στην πρώτη εξάδα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Χωρίς κίνητρο η Τσέλσι το πρωτάθλημα, μάλλον σκέφτεται από τώρα τις μελλοντικές της μάχες σε Τσάμπιονς Λιγκ και FA Cup σε λίγες μέρες. Πιο «διψασμένοι» οι «Άγιοι», θα τους δώσουμε μικρό προβάδισμα νίκης, επιλογή ο άσος Draw No Bet σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2000. ΣΤΟΟΥΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Εξουθενωμένη η Στόουκ από τα συνεχόμενα παιχνίδια, έχει χάσει αρκετές θέσεις τη βαθμολογία τον τελευταίο καιρό. Mίνι προετοιμασία από το Χιουζ, επιλέχθηκε προπονητικό κέντρο για λίγες μέρες στο Ντουμπάι! Τελειωμένη, χωρίς δυνάμεις και ψυχολογία δείχνει η Άστον Βίλα, διασύρθηκε με 0-6 από τη Λίβερπουλ πριν δύο βδομάδες. Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασής της, το γεγονός πως ηττήθηκε από την ομάδα νέων με 3-0 σε φιλικό ματς. Στο -8 από την παραμονή, συνεχόμενα all in από δω και πέρα. Δεν θα αντέξουν οι χωριάτες, καλή επιλογή για το live o άσος των «Potters» (1,70 τώρα στον Stoiximan).

2002. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Συνεχίζει στο κύπελλο η Γουότφορντ, επικράτησε με 1-0 της Λιντς χωρίς να πιάσει φουλ απόδοση και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, έχει προηγηθεί το 1-2 επί της Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα, στο οποίο είχε σταθεί πολύ τυχερή. Δεν τα κατάφερε στο ματς κυπέλλου με την Έβερτον η Μπόρνμουθ, αποκλείστηκε εντός έδρας με 0-2, πάντως ο Χάουι είχε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, ρίχνοντας ξεκάθαρα το βάρος στη μάχη για την παραμονή στην Πρέμιερ. Επικίνδυνα εκτός έδρας τα «κεράσια», μόλις μία ήττα σε τις πρόσφατες επτά εξορμήσεις τους (3-3-1). Σκέψεις για κόντρα, είτε με κάλυψη είτε χωρίς.

1947. ΚΠΡ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η ΚΠΡ (5-8-3 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ μεσοβδόμαδα, δεν τον άξιζε τόσο το βαθμό αφού δεν έπαιξε καλά για ακόμα ένα ματς. Τρίτο δίχως νίκη και η χρονιά είναι χαμένη. Η Μπέρμιγχαμ (6-7-3 εκτός) κέρδισε οριακά με 1-0 τη Μπόλτον, δεν έπαιξε καλά αλλά πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Οριακό ματς, με αρκετή ισοπαλία, δίκαιο το +0,25 για τη Μπέρμιγχαμ.

1946. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

H Νότιγχαμ Φόρεστ (6-6-4 εντός) έχασε με 0-1 από την καλύτερη Μπέρνλι και συμπλήρωσε δύο σερί ήττες δίχως να σκοράρει, φαίνεται ότι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και θα πρέπει να το βελτιώσει. Η Μπρίστολ Σίτι (4-4-8 εκτός) μετά τις τρεις σερί νίκες και τα τέσσερα ματς δίχως ήττα προσγειώθηκε από τη Μπράιτον με το σκληρό 0-4. Καλοδεχούμενη προσγείωση τόνισε ότι ήταν αυτό ο Τζόνσον, ήττα εντός προγράμματος. Διαβασμένο το under 2,5 κάτω του 1,70.

1945. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

H Χάντερσφιλντ (6-4-6 εντός) έμεινε στο 1-1 με την ΜΚ Ντονς, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, έμεινε με δέκα παίκτες στο 48’ με το σκορ στο 0-1, το γκολ το πέτυχε λίγο πριν το τέλος. Τρία ματς αήττητη και πρέπει να αυτοκτονήσει για να μπλέξει σε περιπέτειες. Η Ίπσουιτς (7-3-6 εκτός) έχασε από την ανώτερη και πρωτοπόρο Χαλ με 0-1 και συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Παίζει σταθερά μέτρια, δεν άξιζε κάτι παραπάνω απέναντι στην ομάδα του Μπρους. Σταθερές κάποιες καλές απουσίες. Αρκετό Χ βλέπουμε στο ματς, δεν θα ασχοληθούμε πιο σοβαρά όμως.

1944. ΦΟΥΛΑΜ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Φούλαμ (5-5-6 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Λιντς, φάνηκε ότι έμεινε πλήρως ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας και κάθισε σε αυτόν. Στους δέκα η διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού και δύσκολα θα μπλέξει, εκτός αν κάνει ένα μεγάλο κακό σερί. Η Μίντλεσμπρο (7-4-4 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 επί της Κάρντιφ με εξαιρετική εμφάνιση, μετά από πέντε ματς χωρίς τρίποντο. Έμεινε πίσω στο σκορ, όμως αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου από το να κερδίσει εύκολα. Στο 2,20 το διπλό, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο.

1943. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Τσάρλτον (3-7-6 εντός) έχασε και από την Πρέστον με 1-2 και δεν δείχνει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για τη σωτηρία. Η Ρέντινγκ (3-3-9 εκτός) κέρδισε πολύ οριακά με 1-0 τη Ρόδεραμ και παίζει στο νήμα του ξυραφιού όλα της τα παιχνίδια. Δικαιολογημένα χαμηλά το διπλό, θα το αφήσουμε καθώς δεν έχει καμία αξία.

1942. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Κάρντιφ (8-7-1 εντός) λύγισε από τη Μίντλεσμπρο με 3-1, παρότι κατάφερε να προηγηθεί. Σε δεύτερο ρόλο και τα 90’ και δίκαια ηττήθηκε από την αρκετά ανώτερη Μπόρο. Εξαιρετικά αμφίβολος ο εξτρέμ Νουν (26 συμ./5 γκολ), έξω ο στόπερ Μόρισον (22 συμ./3 γκολ). Συνεχίζει το σερί της η Πρέστον (5-6-5 εκτός) που είχε δύο πρόσωπα στο ματς με την Τσάρλτον. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτρια και δίκαια πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια (1-1), αλλά στο δεύτερο μισό έπαιξε εξαιρετικά και το 2-1 που κέρδισε την Τσάρλτον ήταν λίγο. Πλέον έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και οδεύει για τη μάχη των πλέι-οφ. Μόνο μία ήττα εντός η Κάρντιφ και αυτό μας κρατάει από το +0,25 της Πρέστον.

1940. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Μπλάκμπερν (4-7-4 εντός) έκανε μέτρια εμφάνιση και έχασε με 0-1 από την Ντέρμπι. Η νίκη με 3-0 επί της Φούλαμ στο προηγούμενο δεν φανερώνει την αλήθεια για την επιθετική λειτουργία της ομάδας, που παραμένει μέτρια. Παλεύει για τη σωτηρία της η ΜΚ Ντονς (2-5-9 εκτός) και αυτό θα κάνει μέχρι το τέλος λογικά. Έφερε ισοπαλία με 1-1 με τη Χάντερσφιλντ κέρδιζε και από το 48’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αλλά κατάφερε λίγο πριν το τέλος να ισοφαριστεί. Δεν βρίσκουμε αξία στις αποδόσεις.

1941. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Μπόλτον (4-9-3 εντός) έχασε με 0-1 από τη Μπέρμιγχαμ, κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα. Το κλίμα είναι περίεργο και η σωτηρία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Λείπουν οι Ντέρβιτ (στόπερ, 22 συμ./1 γκολ), Χέσκι με λίγες ελπίδες να παίξει (φορ, 21 συμ.2 γκολ), Αμος (τερματοφύλακας, 32 συμ.) και ο φορ Μέιντιν (27 συμ./5 γκολ) που μάλωσε με τον προπονητή του και τον έβρισε! Η Μπέρνλι (5-8-3 εκτός) βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο και θα παλέψει να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Κέρδισε με 1-0 τη Νότιγχαμ και κράτησε ανέπαφη την εστία της για τέταρτο σερί ματς. Δέκα δίχως ήττα (7-3-0) και πολύ δύσκολα δεν θα τα κάνει έντεκα, το 2,00 του διπλού είναι δίκαιο αλλά δεν θα είναι επιλογή μας, όμως επιλογή μας ( Young Guns) θα είναι το να μην δεχτεί γκολ η Μπέρνλι στο 2,37, όπως έκανε στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, οι απουσίες της Μπόλτον μας βοηθούν κι άλλο για τη συγκεκριμένη επιλογή.

1948. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Ρόδεραμ (5-3-8 εντός) έχασε με 0-1 από τη Ρέντινγκ και δεν σκοράρει για τρίτο σερί ματς. Οριακή ήττα, μέχρι το γκολ το ματς έδειχνε ότι δεν θα φύγει από τη λευκή ισοπαλία. Νίκη 3-0 η Μπρέντφορντ (5-4-7 εκτός) επί της Γουλβς, βρήκε και τα έκανε βέβαια αφού η αντίπαλος της ήταν κάκιστη. Πιστεύουμε ότι ο ρυθμός και το physical παιχνίδι της Ρόδεραμ θα συνεπάρει και τη Μπρέντφορντ, το under στο 1,85 είναι στις σκέψεις μας.

1905. ΡΙΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Ικανοποιημένη με το βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Αντμίρα έμεινε η Ριντ, καθώς ο τερματοφύλακάς της πραγματοποίησε πολλές σωτήριες επεμβάσεις, παρέμεινε έτσι αήττητη μετά τη διακοπή (1-2-0), ενώ παράλληλα έχει συμπληρώσει οχτώ ματς πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα (5-2-1). Η Στουρμ αντιθέτως δεν έχει νίκη εντός του 2016, 0-2-1 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, με την ήττα να έρχεται στο πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Ραπίντ, στα τελευταία οχτώ ματς πρωταθλήματος μετράει πλέον 1-4-3. Άνευ λογικής οι αποδόσεις αουτσάιντερ για τους γηπεδούχους, είναι εμφανώς βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό, ενώ και μπροστά στο κοινό τους έχουν πετύχει τέσσερα σερί τρίποντα (νικώντας Αούστρια και Σάλτσμπουργκ μεταξύ άλλων), απεναντίας η Στουρμ είναι χωρίς τρίποντο στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (0-2-4), η αξία βρίσκεται εμφανώς στα αριστερά του σετ και στον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,775 της Bet365.

1906. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Έναν επιθετικό απέκτησε η Ράντερς, είναι ουσιαστικά η ίδια ομάδα με αυτή που τελείωσε το πρώτο μισό της σεζόν. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στη Σοντέρισκε, που πρέπει να αποδείξει ότι δεν ήταν απλά ένας κομήτης μέχρι το Δεκέμβριο. Η γηπεδούχος στα φιλικά προετοιμασίας πήγε καλά, σκόραρε αρκετά εύκολα και πήρε αποτελέσματα με μερικούς δυνατούς αντιπάλους (μεταξύ άλλων τη Λοκομοτίβ Μόσχας και τη Σαχτάρ). Η φιλοξενούμενη αναμφισβήτητα είναι η ευχάριστη έκπληξη ως τώρα, δεν έχει άγχος για την παραμονή πια, παίζει ελεύθερα και εξακολουθεί να βασίζεται στην ομαδική δουλειά, την άμυνα και τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Δεν έκανε ιδιαίτερες μεταγραφές, κράτησε όλους τους παίκτες-κλειδιά, απλά μένει να δούμε αν μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστική τρεις μήνες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της. Στις πρεμιέρες όλα γίνονται, το ματς θα κριθεί στη δύναμη που έχουν οι παίκτες των δύο ομάδων, γι’ αυτό το ασιατικό διπλό +0,5 στο 1,95 της Bet365 μάς κλείνει το μάτι, αλλά το χέρι δεν πάει (ακόμα) σε αυτή την επιλογή.

1917. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Μπλάκπουλ (7-4-6 εντός) έχασε με 2-3 από τη Σουίντον και έφτασε τα τρία ματς δίχως νίκη. Η Μπράντφορντ (6-4-6 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Ρότσντεϊλ και σταμάτησε το ρεκόρ των δύο νικών. Δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, δίκαιο το αποτέλεσμα. Αμφότερες θέλουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, δίνουμε προβάδισμα στην ανώτερη Μπράντφορντ, αλλά μέχρι εκεί αφού οι αποδόσεις δεν μας ικανοποιούν.

1918. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Μπέρτον (11-3-2 εντός) έχασε με 3-1 από τη Σάουθεντ δίκαια, αλλά παραμένει στην κορυφή με απόσταση τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Γουίγκαν και με ματς λιγότερο. Η Γουόλσολ κυνηγάει την απευθείας άνοδο και δεν απέχει πολύ από τη Γουίγκαν (δύο βαθμούς). Στο τελευταίο της ματς έχασε από τους «Λάτικς» και έμεινε λίγο πίσω. Αρκετά καλή εκτός έδρας με μόνο μία ήττα (9-5-1) και θέλει να αντιμετωπίσει στα ίσια την πρωτοπόρο. Αμφότερες όμως δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση τους, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

1919. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η ουραγός Κόλτσεστερ (3-6-7 εντός) έχασε με 2-5 από την Μπέρι, παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2, αλλά λίγο μετά έμεινε με δέκα παίκτες και η ανατροπή ήρθε εύκολα. Στους δέκα πλέον η διαφορά της από τη σωτηρία και τα πράγματα είναι δύσκολα. Εκτός έδρας νίκη για τη Σριούσμπερι (6-4-6 εκτός) με 3-2 επί της Μπλάκπουλ, στο κύπελλο έχασε με 0-3 από τη Γιουνάιτεντ και αποκλείστηκε. Δίκαιο line το +0,25 για τους φιλοξενούμενους που δείχνουν ανώτεροι.

1920. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Η Κόβεντρι (9-5-2 εντός) έχει να παίξει δύο εβδομάδες, στο πιο πρόσφατο ματς της διέλυσε με 6-0 τη Μπέρι και άλλαξε άρδην την ψυχολογία της μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Η Φλίτγουντ (2-4-10 εκτός) έχασε στο Ρότσντεϊλ με 1-0 χωρίς να κάνει πολλά πράγματα, δείχνει ότι είναι κάκιστη μακριά από το σπίτι της. Μας μπερδεύει το κενό της Κόβεντρι, όμως πιστεύουμε ότι ο Μόουμπρεϊ θα έκανε καλή δουλειά. Αναμετρώνται η καλύτερη εντός έδρας επίθεση (Κόβεντρι με 34 γκολ) και η χειρότερη εκτός έδρας (Φλίτγουντ 12 γκολ), ο άσος στο 1,925 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1921. ΚΡΟΥ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Η Κρου (3-5-8 εντός) σταμάτησε στα έξι το ρεκόρ της δίχως ήττα αφού έχασε με 1-3 από την Τσέστερφιλντ. Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να μπει πραγματικά στη διεκδίκηση του. Η Μπάρνσλεϊ (6-2-8 εκτός) συνέχισε τις καλές εμφανίσεις όμως έμεινε στο 0-0 με την Μπέρι, της άξιζε το τρίποντο αφού δημιούργησε πολλές φάσεις. Πολύ χαμηλό το διπλό, πάμε στο επόμενο.

1923. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η Τζίλιγχαμ έχασε εκτός από την Όλνταμ με 1-2 και ψάχνει αντίδραση στο σπίτι της τώρα. Ένα καλό ημίχρονο έκανε και προηγήθηκε, όμως στην επανάληψη δεν βγήκε από τα αποδυτήρια και έχασε δίκαια. Στο σπίτι της είναι πιο δυνατή (12-3-1) και μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Τσέστερφιλντ (6-1-9 εκτός) που μπορεί να κέρδισε με 3-1 την Κρου αλλά δεν σημαίνει ότι έχει ξεφύγει από τη μετριότητα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην καλύτερη έδρα της κατηγορίας. Ο άσος πλησιάζει το 2,00 και αποκτά ενδιαφέρον, θα περιμένουμε την έναρξη για να τον ποντάρουμε.

1922. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Ντόνκαστερ (5-5-6 εντός) δεν παίζει καλά, έχασε και από τη Μπάρνσλεϊ με 0-1, τέταρτη σερί ήττα και έξι δίχως νίκη. Η Μίλγουολ (9-3-4 εκτός) κέρδισε εύκολα με 3-0 την Πιτέρμπορο και αντέδρασε άμεσα από την ήττα με 0-2 από τη Σκάνθορπ. 4-1-1 στα τελευταία έξι και δείχνει ότι έχει βρει σταθερά καλό ρυθμό και θα κυνηγήσει όσο μπορεί την αυτόματη άνοδο. Δίκαιο line το -0,25, το κρατάμε για το live της αναμέτρησης.

1924. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Πιτέρμπορο (6-4-6 εντός) έχασε με 1-2 από την Όλνταμ και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως βαθμό. Παίζει άσχημα στα τελευταία παιχνίδια και είναι φουλ ντεφορμέ. Τιμωρημένος ο Μπόστγουικ (26 συμ./3 γκολ), εκτός και ο μέσος Φόρεστερ (22 συμ./2 γκολ). Η Σουίντον (5-4-7 εκτός) κέρδισε με 3-2 τη Μπλάκπουλ, έμεινε πίσω στο σκορ στην αρχή, έκανε την ανατροπή μέχρι το 61’ αλλά αμέσως ισοφαρίστηκε. Στο 88’ έβαλε το νικητήριο γκολ και ντούμπλαρε τις νίκες της και τις καλές εμφανίσεις. Το διπλό στο 4,50 επέλεξε ο Betol, το +0,75 οι Young Guns σαν κύριο ποντάρισμα και λίγο διπλό.

1925. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

H Ρότσντεϊλ (8-3-5 εντός) κέρδισε οριακά με 1-0 τη Φλίτγουντ, συνεχίζει να μην παίζει τόσο καλά εδώ και καιρό και να έχει όλα της τα ματς στο όριο. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-7-4 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Πορτ Βέιλ και παραμένει κοντά στα πλέι-οφ. Αμφότερες παίζουν πολύ οριακά στα τελευταία τους ματς, το ματς είναι πολύ κοντά στην ισοπαλία. Δεν θα μπλέξουμε.

1926. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΟΛΝΤΑΜ

Η Σκάνθορπ (7-3-5 εντός) έχασε με 1-2 από τη Φλίτγουντ και σταμάτησε το τρομερό σερί τεσσάρων πολύ καλών νικών. Στο τέλος του ματς θα μπορούσε να ισοφαρίσει, στο πρώτο μέρος κοιμόταν και μετά ξύπνησε, αλλά ήταν αργά. Η Όλνταμ (4-10-2 εκτός) κέρδισε εκτός έδρας με 1-2 τη μετριότατη Πιτέρμπορο, η ισοφάριση δεν την επηρέασε και έδειξε σημάδια σημαντικής βελτίωσης, όπως δείχνει εδώ και πέντε ματς. Δίκαιη γραμμή το +0,25 και αυτό θα το έχουμε στο μυαλό μας για μετά την έναρξη.

1927. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΕΡΙ

Η Γουίγκαν (9-5-2 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Γουόλσολ και επανήλθε στις νίκες μετά το 0-0 με την Όλνταμ που δεν έπαιξε καλά. Έμεινε πίσω στο σκορ όμως βρήκε το απόθεμα ψυχολογίας και έπαιξε καλά, πίεση αρκετά στο δεύτερο μέρος και πήρε το τρίποντο που την κρατάει στις θέσεις της αυτόματης ανόδου στο 91’. Η Μπέρι (5-2-9 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Μπάρνσλεϊ, αρκετά τυχερή που δεν έχασε, αφού σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν κατώτερη της αντιπάλου της. Αμφότερες έχουν κάποιους σημαντικούς παίκτες αμφίβολους. Ο άσος στο 1,60 δεν έχει καμία αξία.

1929. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΟΞΦΟΡΝΤ

H Γουίμπλεντον (7-3-6 εντός) έκανε την έβδομη νίκη της στα τελευταία οκτώ ματς με 1-0 την Καρλάιλ, παρότι δεν έπαιξε τόσο καλά και στη νίκη τη βοήθησε η κόκκινη της αντιπάλου. Η Όξφορντ (10-4-2 εκτός) κέρδισε με 4-1 την Έξετερ και αντέδρασε από την ήττα με 1-2 από την Άκρινγκτον και ακόμα κρατιέται στις θέσεις που οδηγούν αυτόματα στη Λιγκ 1. Δεν παίζουν οι Τέιλορ (φορ, 22 συμ./3 γκολ) και ο αρχηγός Ράιτ (στόπερ, 23 συμ.), εξαιρετικά αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Ρούφε (30 συμ./11 γκολ). Λίγο πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ, αλλά δεν θα μπλέξουμε.

1928. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Άκρινγκτον (8-4-2 εντός) κέρδισε με 3-2 τη Νοτς Κάουντι και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, 4-1-1 στα τελευταία και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για την απευθείας άνοδο. Σταθερά έξω ο Γουίντας (22 συμ./10 γκολ). Η Μπάρνετ (2-3-10 εκτός) κέρδισε την Πόρτσμουθ εντός έδρας με 1-0, μεγάλη νίκη, έπαιξε όπως έπρεπε και έδειξε ότι μπορεί να αμυνθεί καλά. Εκτός οι επιθετικοί Γκας (25 συμ./6 γκολ) και Μπατ (13 συμ.), όπως και ο δεύτερος κίπερ Στακ (4 συμ.) και οι μπακ Χόιτ (19 συμ./1 γκολ) και Ντέμπελ (20 συμ./3 γκολ). Η εκτός έδρας παρουσία της Μπάρνετ και η εκπληκτική πορεία της Άκρινγκτον (που θα έχει και κάποιες σημαντικές επιστροφές) μας οδηγούν στον άσο του 1,70, όμως για να τον ποντάρουμε θα περιμένουμε το live.

1930. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΓΕΟΒΙΛ

Η Ντάγκεναμ (0-4-11 εντός) παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Έπαιξε καλά σε ένα πολύ ωραίο ματς με πολλές φάσεις και γκολ. Η Γέοβιλ (2-4-10 εκτός) δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και μέχρι σήμερα τα καταφέρνει, αλλά ακόμα έχει αρκετό καιρό. Στο τελευταίο της ματς έφερε 0-0 με την Πλίμουθ, έπαιξε πάρα πολύ καλά και η λευκή ισοπαλία την αδίκησε. Ακριβώς κομμένο στη μέση το σετ, συμφωνούμε, το αφήνουμε και πάμε στο επόμενο πριν την έναρξη.

1931. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Νορθάμπτον δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο, είναι στην κορυφή με δώδεκα βαθμούς απόσταση από την Πλίμουθ και δεκαοκτώ από την Άκρινγκτον που είναι η πρώτη ομάδα των πλέι-οφ. Έχει δέκα συνεχόμενες νίκες και μοιάζει αξεπέραστη, φανερό ότι η Χάρτλπουλ είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου ομάδα, το διπλό βέβαια είναι διαβασμένο στο 1,80.

1933. ΜΟΡΚΑΜ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Η Μόρκαμ (5-2-9 εντός) έχασε με 1-2 από τη Μπρίστολ Ρόβερς και συμπλήρωσε έξι ήττες στα τελευταία εφτά ματς. Δεν είναι σταθερά καθόλου καλή και δύσκολα να γυρίσει το κλίμα. Η Καρλάιλ (4-6-5 εντός) έχασε με 0-1 από τη Γουίμπλεντον, παρότι δεν ήταν κακή και η ισοπαλία ίσως ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Πάσο, δεν θα μπλέξουμε.

1932. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Λέιτον Όριεντ (7-4-5 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Νοτς Κάουντι εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα με 0-4 από τη Νορθάμπτον. Κάκιστο το ματς με τη Νοτς Κάουντι, το 0-0 θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Κρόουλι (4-2-10 εκτός) πήρε ισοπαλία με 1-1 με την Πλίμουθ εντός έδρας, μόνο σε θέση άμυνας σε όλο το ματς. Δεν παίζει καλά στα τελευταία και αυτό φαίνεται. Χαμηλά ο άσος, θα τον αφήσουμε στην ησυχία του.

1934. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Νιούπορτ (2-6-6 εντός) έπαιξε αρκετά καλά με την Έξετερ όμως έμεινε στο 1-1, δίκαια νιώθει αδικημένη που δεν πήρε τη νίκη αφού αρκετά καλή. Αν συνεχίσει έτσι θα σωθεί και μάλιστα χωρίς μεγάλη δυσκολία. Η Μάνσφιλντ (8-3-5 εκτός) κέρδισε με 3-2 τη Ντάγκεναμ και γύρισε στις νίκες μετά από δύο ματς χωρίς νίκη. Οριακό φαβορί η Νιούπορτ, δίκαιο το σετ.

1935. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Πλίμουθ (9-2-5 εντός) πήρε με τη βοήθεια της τύχης τον βαθμό στο Γέοβιλ με 0-0, δεν έπαιξε καλά, αλλά πήρε τον πόντο. Δείχνει στα τελευταία ματς ότι δεν παίζει καλά και αν συνεχίσει έτσι η αυτόματη άνοδος δυσκολεύει πολύ. Η Νοτς Κάουντι (4-4-8 εκτός) ντούμπλαρε τις ήττες της με την Άκρινγκτον με 2-3 και δεν παίζει τόσο καλά στα τελευταία. Ο άσος στο 1,80 αν η Πλίμουθ ήταν έστω μέτρια στα τελευταία θα το σκεφτόμασταν, τώρα πάσο.

1936. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Πόρτσμουθ (6-7-3 εντός) έχασε από τη Μπάρνετ με 0-1, κακή εμφάνιση και ήττα έκπληξη για εκείνη που την κρατάει εκτός πλέι-οφ προς το παρόν, βέβαια η απόσταση είναι μόλις ένας βαθμός, μηδαμινή διαφορά δηλαδή. Η Κέμπριτζ (6-5-5 εκτός) μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από τη Στίβενεϊτζ με 0-2 κέρδισε με 3-1 τη Γιορκ και έπαιξε αρκετά καλά. Περίεργο ματς, δεν παίζει καλά στα τελευταία η Πόρτσμουθ και ο άσος δεν έχει νόημα στις τιμές που κυκλοφορεί.

1937. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΕΞΕΤΕΡ

Η Στίβενεϊτζ (5-5-6 εκτός) έχασε με 0-1 από την Καρλάιλ και δεν κατάφερε να τριπλασιάσει τις νίκες της. Ήταν αρκετά καλή και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, αν και σε κανένα από αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν της άξιζε η ήττα σίγουρα. Η Έξετερ (6-2-8 εκτός) έχασε με 1-4 από την Όξφορντ και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3) παίζοντας πραγματικά άσχημα. Το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα και αυτό είναι φανερό από τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Το 0:0 των γηπεδούχων έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

1938. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Γουίκομ (6-4-6 εντός) έχασε με 0-1 από τη Νορθάμπτον σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Οριακή ήττα, αλλά η κλάση της πρωτοπόρου είναι δεδομένη και αυτή της έδωσε το τρίποντο. Η Μπρίστολ Ρόβερς (8-3-5 εκτός) αντέδρασε μετά τα τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2) και κέρδισε με 2-1 τη Μόρκαμ μπροστά στους νέους ιδιοκτήτες της. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά ήταν τόσο καλή –ιδιαίτερα στην επανάληψη- που η ανατροπή ήρθε δίκαια με δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά (68’ και 78’). Αμφότερες μοιάζουν σαν ομάδες, τους βολεύει να παίζουν εκτός έδρας, επίσης δίνουν και οι δύο την ίδια μάχη. Θα μείνουμε αμέτοχοι, πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες.

1939. ΓΙΟΡΚ – ΛΟΥΤΟΝ

Η Γιορκ (5-3-8 εντός) έχασε εύκολα από τη Νορθάμπτον με 1-2 και ντούμπλαρε τις ήττες της με κακές εμφανίσεις. Βέβαια η ήττα από την πρωτοπόρο θεωρούταν εντός προγράμματος. Η Λούτον (7-3-6 εκτός) αντέδρασε μετά την ήττα από τη Γουίμπλεντον με 1-4 με τη νίκη με 2-1 επί της Χάρτλπουλ, όμως δεν κατάφερε να παίξει καλά και η νίκη που ήρθε στ 86’ δεν της άξιζε. Φαβορί το διπλό και μάλιστα σχετικά καθαρό, δεν βλέπουμε τον λόγο, αλλά η καλή εκτός έδρας παρουσία της Λούτον μας απαγορεύει να εμπιστευτούμε τη Γιορκ που δεν είναι καλή στα τελευταία.

1914. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Η Σάουθπορτ (5-4-7 εντός) έχασε με 1-3 από τη Λίνκολν με κακή εμφάνιση και συνεχίζει να μην μπορεί να συνέλθει. Έχει να κερδίσει έξι παιχνίδια (0-3-3). Η Μπόρεχαμ (4-5-6 εκτός) έχασε από την Τορκί με 0-1 και δείχνει ότι η εντός έδρας εικόνα της την έχει φτάσει στις θέσεις του υποβιβασμού. Το Χ2 θα θέλαμε να παίξουμε, απλά δίκαιο το +0,25.

1916. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Η Γουέλινγκ (4-5-8 εντός) έχασε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με το ίδιο ακριβώς σκορ (0-2) αυτή τη φορά από την Τορκί. Κακή ήττα που την κρατάει στη ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα την μπλέκει ακόμα περισσότερο. Η Όλντερσοτ (6-3-7 εκτός) έχασε με 2-3 από τη Γκέιτσχεντ χωρίς να παίξει άσχημα, όμως η αντίπαλος της άξιζε το τρίποντο. Η Γουέλινγκ είναι σε πολύ άσχημη φάση, αλλά 1,90-2,00 του διπλού δεν έχει καμία αξία και κανένα νόημα ενασχόλησης.

1913. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΡΕΞΑΜ

Η Μάκλσφιλντ (7-2-6 εντός) είναι σε κάκιστη κατάσταση και έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ήταν τυχερή που λόγο του καιρού ο αγώνας της με την Ντόβερ αναβλήθηκε και είχε λίγο παραπάνω μέρες να δουλέψει. Η Ρέξαμ (6-3-8 εκτός) κέρδισε τρίτο συνεχόμενο ματς με το ίδιο σκορ (2-0) αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κιντερμίνστερ, χωρίς μεγάλη δυσκολία. Αμφίβολος ο σημαντικός μέσος Γκρέι (23 συμ./7 γκολ). Το -0,25 είναι δίκαιο για τους φιλοξενούμενους.

1912. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Κιντερμίνστερ (4-4-9 εντός) επέστρεψε στον πάτο της βαθμολογίας με το 0-2 από τη Ρέξαμ, φάνηκε κουρασμένη και πρέπει να βρει πάλι φρεσκάδα για το επερχόμενο κρίσιμο ματς με την Μπρόμλεϊ (5-2-9 εκτός). Η οποία έρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Γουόκινγκ με αρκετά καλή και γεμάτη εμφάνιση, ειδικά στον επιθετικό τομέα. Στην επίθεση στηρίζονται και οι δύο ομάδες και αυτό θα συνεχίσουν και σε αυτό το ματς. Το να σκοράρουν και οι δύο στο θα θέλαμε να είναι η επιλογή μας ή το over 2,5 αλλά και τα δύο είναι χαμηλά, ο συνδυασμός τους στο 1,90 είναι απλά δίκαιος, θα προτιμήσουμε την αναμονή στο live για κάποιο καλύτερο line ή για κάποιο late goal αν το ματς είναι στην ισοπαλία ή χάνει για ένα γκολ η γηπεδούχος.

1910. ΓΚΙΣΕΛΙ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Η Γκάισλι (6-3-6 εντός) δεν έπαιξε άσχημα με τη Φόρεστ Γκριν όμως η κυνικότητα και η ποιότητα της αντιπάλου την οδήγησαν σε ήττα με 0-1. Η Μπρέιντρι (7-4-4 εκτός) επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με το 2-0 επί της Χάλιφαξ. Δεν εντυπωσίασε όμως ήταν βελτιωμένη και δίκαια κέρδισε. Δύσκολο ματς, έχει αρκετή ισοπαλία και πιστεύουμε ότι θα έπρεπε το σετ να ήταν πιο μοιρασμένο.

1907. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Μπάροου (7-4-4 εντός) έχει να παίξει εδώ και τρεις εβδομάδες, δεν ξέρουμε πως θα επιστρέψει, αίνιγμα η εικόνα της. Η Φόρεστ Γκριν (9-4-4 εντός) κέρδισε με τον συνηθισμένο τρόπο της την Γκάισλι (0-1), δηλαδή με γκολ στο τέλος του αγώνα (82’ στη συγκεκριμένη περίπτωση). 5-1-0 στα τελευταία και κυνηγάει την Τσέλτεναμ στην πρώτη θέση, στο -2 τώρα. Στο 1,90 το διπλό.

2039. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Σε αντίθεση με την τελευταία της έξοδο (0-3 την Νταντί Γιουνάιτεντ), αυτή τη φορά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για τη Μάδεργουελ (ρεκόρ 8-5-14), το πάλεψε στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (2-1), προηγήθηκε νωρίς, όμως το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων στο 91’ της άφησε πικρή γεύση. Συνέχεια στο θετικό σερί αποτελεσμάτων έδωσε η Πάρτικ Θιστλ (ρεκόρ 8-7-9) με την αγχωτική νίκη επί της Σεντ Τζόνστον (2-0), κρατώντας για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση απαραβίαστη την εστία της. Αμφίρροπο παιχνίδι, μεγάλο το κίνητρο καθώς ο νικητής ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις, πλησιάζοντας απειλητικά την πολυπόθητη εξάδα, αντίστοιχα ο ηττημένος βυθίζεται στο άγχος. Λογικά αμφότερες θα εμφανιστούν πολύ προσεκτικές αμυντικά λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού, ενδεχόμενο που μαζί με τον ούτως ή άλλως αμυντικό προσανατολισμό των φιλοξενούμενων (15/24 under 2,5 φέτος) ενισχύει την επιλογή του υποψιασμένου under 2,5 (1,65 / Stoiximan). Ευνοϊκή και η προϊστορία (4/5 under 2,5 στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους).

2036. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Την ευκαιρία να κρατηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Σέλτικ έχασε η Αμπερντίν (ρεκόρ 17-4-5), η οποία παρότι προηγήθηκε πολύ νωρίς (7’) ηττήθηκε σχετικά εύκολα (3-1) στην έδρα της Ινβερνές, μένοντας έτσι στο -6 από την κορυφή. Τίποτα άλλο πέρα από μια μικρή παρένθεση φαίνεται πως ήταν η νίκη της Σεντ Τζόνστον (ρεκόρ 10-5-11) κόντρα στη Μάδεργουελ (2-1), καθώς στην έδρα της Πάρτικ Θιστλ επέστρεψε στην παλιά καλή συνήθεια της ήττας (1-2-6). Είχαμε διάθεση να στηρίξουμε τους «Ντονς», όμως λίγο η κακή προϊστορία στα εντός κόντρα στη Σεντ Τζόνστον (8-6-7), λίγο η χαμηλή απόδοση (1,57 / Bet365), μας σπρώχνουν στο πάσο, καθώς ούτε με τα γκολ βγάζουμε άκρη.

2038. ΧΑΡΤΣ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Ήττα στην Πρέμιερσιπ μετά από επτά αγωνιστικές (3-4-0) γνώρισε η Χαρτς (ρεκόρ 12-8-5) με αντίπαλο την ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ (2-1) και μάλιστα επίπονη, καθώς το γκολ που λύτρωσε τους γηπεδούχους σημειώθηκε λίγο πριν τη λήξη του ματς (88’). Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα έπειτα από την ήττα-αποκλεισμό (1-0) στην έδρα της Χιμπέρνιαν για το κύπελλο Σκωτίας. Σε μια αναμέτρηση ομολογουμένως φτωχή από πλευράς θεάματος, η Κιλμάρνοκ (ρεκόρ 7-7-13) δεν κατάφερε να πάρει κόντρα στην Νταντί (0-0 εντός) την νίκη που θα την απομάκρυνε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας μόλις στον ένα βαθμό τη διαφορά από τις Χάμιλτον και Μάδεργουελ. Όπως έχουμε ξαναπεί, η Χαρτς έχει βρεθεί από νωρίς χωρίς ξεκάθαρους στόχους, καθώς ούτε κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση μπορεί να διεκδικήσει, ούτε κινδυνεύει από τη Ρος Κάουντι, η οποία βρίσκεται στο -8. Θα πορευτούμε με τη συνταγή της προηγούμενη αγωνιστικής, δίνοντας προβάδισμα στο κίνητρο των φιλοξενούμενων, σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ έχει αξία η κόντρα της ντεφορμέ εσχάτως Χαρτς, τόσο το Χ2 (2,45 / Stoiximan) όσο και το διπλό Draw No Bet (4,33 / Bet365) αξίζουν ένα μικρό ποντάρισμα .

2040. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Άκρως αγχωτική και ταυτόχρονα παλικαρίσια νίκη εξασφάλισε η Ρος Κάουντι (ρεκόρ 11-3-13) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χάμιλτον. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ιδανικά για τους γηπεδούχους που σκόραραν στις καθυστερήσεις, η αρχή του δεύτερου ήταν καταστροφική αφού έμειναν με δέκα παίκτες όμως ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να πετύχουν το χρυσό γκολ που τους χάρισε την όγδοη εντός έδρας νίκη της σεζόν (8-0-6). «Τρίποντο» - ανάσα εξασφάλισε η Νταντί Γιουνάιτεντ (ρεκόρ 4-5-17) κόντρα στη Χαρτς χάρις στο νικητήριο γκολ του Πάτον στο 88 λεπτό, όμως ακόμα και μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη, η σωτηρία απέχει πολύ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βέβαια αναμένεται να παίξουν τα ρέστα τους για ακόμα μία φορά. Αναγκασμένη να βγει από νωρίς μπροστά αφήνοντας αναπόφευκτα κενούς χώρους στα μετόπισθεν η Νταντί που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει τίποτα να χάσει, γεγονός που αποτελεί ευνοϊκή προϋπόθεση για να σημειωθούν αρκετά τέρματα στο ματς. 1,75 πληρώνει το over 2,5 ( Stoiximan ), το οποίο εκτός από τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες (16/27 και 17/26 over 2,5 αντίστοιχα στα φετινά τους ματς) ενισχύεται κι από την μεταξύ τους προϊστορία (6/8 στα πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας).

2037. ΝΤΑΝΤΙ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Προσπάθησε αλλά δεν πήρε κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Κιλμάρνοκ (0-0) η Νταντί (ρεκόρ 8-10-8), παραμένοντας έτσι για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη (1-2-0) και στο +2 από την 7η θέση. Μόνο για ένα ημίχρονο άντεξε στο «Σέλτικ Παρκ» η Ινβερνές, καθώς στην επανάληψη φάνηκε η ανωτερότητα της ομάδας της Γλασκώβης, η οποία πέτυχε τρία τέρματα (3-0), υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πέμπτη φετινή εκτός έδρας ήττα (3-4-5). Κάθε άλλο παρά αφιλόξενο είναι το «Ντενς Παρκ» για την Ινβερνές (3-5-4), η οποία ηττήθηκε τελευταία φορά σε αυτή την έδρα το 2009. Επιρρεπής στη γκέλα εντός η Νταντί (5-4-3), όμως ούτε η φιλοξενούμενη εμπνέει εμπιστοσύνη στις εξόδους της φέτος (3-4-5). Δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στο GG (1,90 / Bet365) το οποίο βγήκε στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους, χωρίς όμως να είμαστε ιδιαίτερα «ζεστοί».

2033. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές για τη Φολκέρκ (14-8-3), η οποία πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μόρτον, μειώνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη Χιμπέρνιαν στους πέντε βαθμούς. Το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην πρωτοπόρο Ρέιντζερς η Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 9-4-10), όμως τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου (0-1). Η μαχητική Κουίν αναμένεται να τα δώσει όλα για ένα αποτέλεσμα που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην τετράδα, προτιμότερη η ενασχόληση με τα λίγα γκολ λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων (14/25under2,5 η Φολκέρκ, 15/23 η Κουίν). Στο 1,85 προσφέρεται τοunder2,5 ( Stoiximan), επιλογή την οποία έβαλε στο πινακάκι του ο Betol.

2034. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τα μεγάλα σαλόνια η Ρέιντζερς (ρεκόρ 20-3-2), πήρε δύσκολο διπλό στην έδρα της Κουίν Οφ Σάουθ (0-1), αυξάνοντας έτσι στους οκτώ πόντους τη διαφορά από τη Χιμπέρνιαν. Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία η Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 7-6-11), αυτή τη φορά λύγισε εντός έδρας την Ντάμπαρτον (1-0), ξεφεύγοντας κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη με όπλο την άμυνά της. Κόντρα στη Ρέιντζερς τα πράγματα θα είναι όμως τελείως διαφορετικά, καθώς στο «Άιμπροξ» δε χαρίζεται σε κανέναν (11-1-0 εντός). Για ακόμη μία φορά ανάξιες αναφοράς οι αποδόσεις του άσσου, συμπαρασύροντας τα ειδικά. Στο σίγουρα όχι εντυπωσιακό 1,67 ( Stoiximan ) προσφέρεται το combo 1+over 2,5, επιλογή η οποία ενισχύεται από τον τρόπο που προσεγγίζει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της η Ρέιντζερς (10/12 over 2,5).

2035. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΟΡΤΟΝ

Έπειτα από πέντε αγωνιστικές ξηρασίας (0-2-3), η Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 9-5-9) κατάφερε να πάρει σημαντικό τρίποντο κόντρα στην ουραγό Λίβινγκστον (2-0), πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για την είσοδο στην τετράδα. Νίκη πέρα από κάθε προσδοκία πήρε η Μόρτον (ρεκόρ 8-7-10) στην έδρα της Χιμπέρνιαν (0-3), παραμένοντας έτσι μόλις ένα βαθμό μακριά από την τετράδα. Ντέρμπυ για την προνομιούχο τέταρτη θέση, μπορεί να κάνει τη ζημιά η Μόρτον με την ψυχολογία της να βρίσκεται στα ύψη, όμως ούτε το Χ2 (1,50) ούτε το διπλό Draw No Bet μπορούν να θεωρηθούν στοιχηματικές ευκαιρίες.

2032. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Εμφανές το επιθετικό πρόβλημα της Ντάμπαρτον (ρεκόρ 6-4-14), η οποία δε βρήκε δίχτυα στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς της για το πρωτάθλημα (1-1-4), παραμένοντας στο +5 από την προτελευταία, Λίβινγκστον. Ήττα-σοκ γνώρισε μεσοβδόμαδα η Χιμπέρνιαν (ρεκόρ 17-4-4) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μόρτον (0-3), βλέποντας τη Φολκέρκ να πλησιάζει στους πέντε βαθμούς. Καμία αξία στο χαμηλό 1,40 του διπλού, πόσο μάλλον τώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι πιθανό να έχουν επηρεαστεί σημαντικά από την πρόσφατη βαριά ήττα. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το καλοπληρωμένο GG (2,00 / Stoiximan ) που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από την προϊστορία (6/8 στα μεταξύ τους), όμως η επιθετική δυστοκία της Ντάμπαρτον μας καθιστά επιφυλακτικούς. Πάσο.

2031. ΑΛΟΑ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Υπερασπίστηκε την έδρα της κόντρα σε Μόρτον (2-2) και Ρέιντζερς (1-1) κατά σειρά η Αλόα (ρεκόρ 3-4-18), δείχνοντας σημάδια ζωής, όμως απέναντι στη Χιμπέρνιαν περιορίστηκε σε όσο το δυνατόν μικρότερης έκτασης ήττα (3-0). Δεν κατάφερε να φέρει σοβαρή αντίσταση στην έδρα της Ρέιθ (2-0) η Λίβινγκστον (ρεκόρ 4-5-16), αποτυχία που την κράτησε στα χαμηλότερα στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Ντέρμπυ ζωής και θανάτου, ο ηττημένος μάλλον τα χάνει όλα, ο νικητής απλώς δε θα σταματήσει να ελπίζει. Συνήθως σε τέτοια ματς η έδρα παίζει πρωτεύοντα ρόλο, σε αποδόσεις αουτσάιντερ προσφέρεται η νίκη της Αλόα (3,60 / Bet365), γεγονός που σίγουρα δε δικαιολογείται σε μια αναμέτρηση δίχως αύριο και για τις δύο. Στο 1,80 μπορεί να αποτελέσει επιλογή το 1Χ, 2,50 πληρώνει ο άσσος Draw No Bet για τους πιο τολμηρούς, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και το under 2,5 (1,73 / Stoiximan ) λόγω της τεράστιας κρισιμότητας της αναμέτρησης.

2023. ΦΟΡΦΑΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Νίκη μετά από 17 αγωνιστικές (0-6-11) πανηγύρισε η Φόρφαρ στην έδρα της Κάουντενμπιθ, πήρε έτσι βαθμολογική ανάσα τεσσάρων βαθμών από την τελευταία θέση. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από το 4-1 επί της Μπρέχιν, οριακά βρίσκονται εντός της τετράδας, μένοντας αήττητοι στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια τους (2-1-0). Μπερδεμένο μας φαίνεται, στη μέση και τα σετ, μένουμε μακριά.

2024. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία που έχει τις ρίζες της στα μέσα Νοεμβρίου έδωσε η Πίτερχεντ (ρεκόρ 13-9-4) επικρατώντας δύσκολα της Κάουντενμπιθ (2-3) σε ένα χορταστικό ματς. Με αυτή τη νίκη της παρέμεινε αήττητη για 14 σερί αγωνιστική (10-4-0). Το άλλο άκρο η Μπρέχιν (ρεκόρ 4-6-15), η άνετη ήττα στην έδρα της Άλμπιον (4-1) την κράτησε για έβδομη διαδοχική αγωνιστική χωρίς «τρίποντο» (0-3-4). Αναμενόμενα χαμηλός ο άσσος (1,30), από τις διαθέσεις των γηπεδούχων θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης, επιλογή μπορεί να αποτελέσει το combo 1+over 2,5 (1,83 / Stoiximan ).

2021. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΕΪΡ

Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια τους (3-2-1), στο γήπεδό τους πάντως έχουν χάσει τα πέντε από τα πιο πρόσφατα εννέα (2-2-5). Η Έιρ παραμένει εντός των πλέι-οφ, αν και δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο (3-0-6 στα εννέα τελευταία) επιπλέον έχει ηττηθεί στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-4). Καμία από τις δυο δεν βρίσκεται στα πάνω της, δεν θα πάρουμε θέση.

2022. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την Τσάμπιονσιπ η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 17-5-3), στην έδρα της Μπρέχιν πήρε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (1-2) την νίκη, παραμένοντας έτσι στο +8 από την Πίτερχεντ. Για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση κόλλησε στην ισοπαλία η Στανράερ (ρεκόρ 9-5-12), αυτή τη φορά κόντρα στην Έρντρι (1-1 εκτός). Καμία αξία στο 1,30 του άσσου, μεγαλύτερο κίνητρο έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή η φιλοξενούμενη που κυνηγάει την είσοδο στην τετράδα, όμως η Ντανφέρμλιν δε χαρίζεται σε κανέναν. Θεωρούμε πως η Στανράερ δε θα κλειστεί προσπαθώντας να βρει το γκολ και πως θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με εκατέρωθεν σκοράρισμα. Σίγουρα έχουν αξία οι τιμές του GG (2,02 / Stoiximan).

2025. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Πριν από δυο εβδομάδες έδωσε η Στενχάουσμιουρ το τελευταίο παιχνίδι της (3-2 την Ερντριόνιανς), καθώς το πιο πρόσφατο με την Άλμπιον Ρόβερς αναβλήθηκε. Η Κάουντενμπιθ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, 0-1-6 ο απολογισμός εντός του 2016, πλησίασε ήδη επικίνδυνα στη γραμμή του υποβιβασμού. Για κόντρα προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι πάντως δεν είναι μας έχουν πείσει ως τώρα, οπότε θα κρατήσουμε αποστάσεις από τον απλά δίκαιο άσο.

2029. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – ΚΛΑΪΝΤ

Απέτυχε να σκοράρει στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ιστ Στέρλινγκ η Αρμπρόουθ (ρεκόρ 9-5-11), παραμένοντας έτσι για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική δίχως «τρίποντο» (0-2-2) και στο -6 από την τετράδα. Περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης διανύει η Κλάιντ (ρεκόρ 11-3-9), την εντός έδρας επικράτηση επί της Μπέργουικ (2-1) ακολούθησε η άλωση της έδρας της Στέρλινγκ Άλμπιον (1-2). Ανάξια εμπιστοσύνης στη σπίτι της η Αρμπρόουθ (4-3-6 εντός), τελείως ασταθής στις εξόδους της η Κλάιντ (5-2-5). Θεωρούμε πως οι δύο σερί νίκες των φιλοξενούμενων δεν ήταν απλώς αναλαμπές, ιδανικός αντίπαλος για ακόμα μία η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας, Αρμπρόουθ. Σε αποδόσεις ελαφριού αουτσάιντερ παίζεται το διπλό (2,55 / Stoiximan ).

2030. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Σπουδαίο διπλό επί της ανταγωνίστριας Αρμπρόουθ (0-1) πήρε η Κουίνς Παρκ (ρεκόρ 11-6-8), χωρίς να καταφέρει όμως να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της δεύτερης, Έλγκιν, παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Μπέργουικ. Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία πρωταθλητισμού η Ιστ Φάιφ (ρεκόρ 13-5-8), κέρδισε δύσκολα τη Στέρλινγκ Άλμπιον (1-0) εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα της μέχρι πρότινος προπορευόμενης Έλγκιν. Αναιμική εντός η Κουίνς Παρκ (4-3-5) που κατέχει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση του πρωταθλήματος, θα τα βρει σκούρα απέναντι στη φορμαρισμένη φιλοξενούμενη. Έχουμε μια κλίση προς το διπλό (2,55), όμως θα προτιμήσουμε το under 2,5 (17/25 η γηπεδούχος, 16/26 η Φάιφ) που πληρώνει 2,07 ( Bet365).

2027. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία που απέσπασε η Μπέργουικ (ρεκόρ 7-5-13) κόντρα στην Κουίνς Παρκ (1-1 εντός), χωρίς όμως να την ωφελήσει ουσιαστικά μιας και η διαφορά από την τελευταία, Ιστ Στέρλινγκ, παρέμεινε στους δύο βαθμούς. Άνετη νίκη επί της Έλγκιν (3-1) πανηγύρισε η Μοντρόουζ (ρεκόρ 9-5-12), απομακρύνθηκε έτσι περαιτέρω από τον πάτο της βαθμολογίας. Δύσκολο πρόγραμμα ενόψει για την Μπέργουικ, αν θέλει να έχει ελπίδες για παραμονή πρέπει να κερδίσει. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους (2,10 / Bet365) κόντρα στους ελαφρώς πιο άνετους βαθμολογικά φιλοξενούμενους.

2028. ΕΛΓΚΙΝ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Σκόνταψε κόντρα στη Μοντρόουζ (3-1) η Έλγκιν (ρεκόρ 13-4-8), πέφτοντας από την πρώτη θέση. Πολύτιμος ενόψει συνέχειας μπορεί να αποδειχθεί ο βαθμός που πήρε η Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 7-3-14) στην έδρα της Αρμπρόουθ (0-0), πάντως παραμένει μόνη στην τελευταία θέση. Αμφότερες θα κυνηγήσουν με νύχια και με δόντια την νίκη, μην έχοντας άλλα περιθώρια για στραβοπατήματα. Στο 1,67 προσφέρεται το over 2,5 στην Bet365.

2026. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Αγχωτικό διπλό (0-1) που την κράτησε στην τετράδα πήρε στην έδρα της ουραγού Ιστ Στέρλινγκ η Άνναν (ρεκόρ 11-5-8). Δεύτερη διαδοχική αποτυχία έπειτα από το αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) για την Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 10-5-10), η οποία δεν τα κατάφερε εντός με αντίπαλο την Κλάιντ (1-2), χάνοντας έτσι κι άλλο έδαφος στο κυνήγι της πολυπόθητης τετράδας. Φαντάζει δύσκολη τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους φιλοξενούμενους, όμως όντας αναιμικοί στις εξόδους τους εσχάτως (1-1-3), δε θα έχουν τη στήριξή μας. Διέξοδος τα γκολ, 9/12 GG και 7/12 over 2,5 βγήκαν στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ και ο τρόπος παιχνιδιού τους εσχάτως (8/9 GG+over 2,5 στα τελευταία η Άνναν, 3/4 over 2,5 η Άλμπιον) ενισχύει το ενδεχόμενο εμφάνισης του combo GG+over 2,5 (1,91 / Stoiximan).

2060. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Μετά τον παλικαρίσιο βαθμό που απέσπασε στα Χανιά, ο Παναιτωλικός παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πεντάδας και κρυφοκοιτάζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας ως μεγάλο όπλο την έδρα του. Ένα βαθμό πίσω του βρίσκεται η Ξάνθη, η οποία είναι πολύ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έπεισε με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις της και μακριά από το σπίτι της δυσκολεύεται χαρακτηριστικά. Καλύτερη η εικόνα των Αγρινιωτών έως τώρα, ο -0,25 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή στο 2,125 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2065. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΙΛ

Εντυπωσιακή επιθετικά η Μονπελιέ στην έδρα της Ανζέ, πέρασε νικηφόρα με σκορ 3-2, μετράει πλέον 3-1-1 από τη στιγμή που ανέλαβε ο Αντζ και υπάρχει πια η πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται πάντως και η Λιλ, 2-3-0 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα πέντε, στο τελευταίο νίκησε δίκαια τη Λυών με 1-0, μακριά από το σπίτι της είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες (1-9-3 εκτός). Αμφότερες δείχνουν καλά, το παιχνίδι προμηνύεται αρκετά αμφίρροπο και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, κοιτάζοντας λίγο τη βαθμολογία θεωρούμε ότι σε καμία από τις δυο δεν θα κακοπέσει το Χ.

----. ΑΠΟΕΛ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Μονόπλευρο το κίνητρο στον αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ (18-2-4) θα παίξει με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ωστόσο αναμένεται να επικρατήσει εύκολα της υποβιβασμένης εδώ και καιρό Αγίας Νάπας (0-6-18). Ο άσος στο 1,12 που άνοιξε είχε αξία, στο 1,062 τώρα, σε όποια απόδοση πάντως είναι ακλόνητο στάνταρ.

2064. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Κρίσιμο ματς για την Ανόρθωση (14-6-4) αφού η νίκη απέναντι στον Άρη (7-6-11) είναι μονόδρομος. Ο Άρης θα αγωνιστεί με κάποιες αλλαγές και απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Το διπλό είναι στις επιλογές μας σε αποδόσεις άνω του 1,70.

2078. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε η Μποαβίστα στην έδρα της Σπόρτινγκ με 0-2, μπήκε έτσι στοπ στο αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών που έτρεχε προηγουμένως (3-2-0). Η Ρίο Άβε δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματος (2-2-0), βρίσκεται σε απόσταση βολής από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και έχει μπροστά της τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τη Μπράγκα την Τετάρτη (έχασε με 0-1 το πρώτο ματς). Σαφώς πιο ποιοτική η Ρίο Άβε, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα παρουσιαστεί αποπροσανατολισμένη λόγω του μεγάλου ραντεβού που ακολουθεί, η Μποαβίστα μπορεί να έχει κάνει βήματα προόδου τον τελευταίο καιρό, αλλά ζορίζεται πολύ να κερδίσει στο γήπεδό της (2-4-5 εντός), επίφοβη μοιάζει η οποιαδήποτε πρόβλεψη εδώ.

2089. ΣΙΟΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, η Σιόν περιμένει τη Λουκέρνη ώστε να ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή. Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης, Κριστιάν Κονσταντίν, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την πορεία και ο τεχνικός Ντιντιέ Τολό ίσως παίζει το κεφάλι του στις επόμενες δέκα μέρες (έρχεται και ο ημιτελικός του κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα). Είναι πιο κοντά στην ουρά από τις θέσεις της Ευρώπης, αν χαθεί και το κύπελλο τότε θα κινδυνεύει να τελειώσει από νωρίς τη σεζόν. Η Λουκέρνη για κάποιο λόγο δεν μπορεί να σκοράρει. Κάνει φάσεις, αλλά δεν στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και κάποια στιγμή θα σπάσει το κακό σερί. Με τη Σεν Γκάλεν ήταν πάντως αρκετά παθητική, άξιζε την ήττα. Κόντρα σε μία Σιόν που έχει πάλι εκτός σχεδόν όλη της την άμυνα (Λακρουά, Τσίγκλερ, Ζβέροτιτς) και σημαντικούς μέσους (Κουασί, Εντογιέ) μπορεί να σκοράρει επιτέλους. Το goal-goal στο 1,73 του Stoiximan δεν μας κάνει να τρέχουμε από πίσω του, το διπλό ασιατικό 0 (Draw No Bet) είναι σωστό στο 1,975. Προσπερνάμε και κοιτάζουμε τις εξελίξεις στο live.

2095. ΕΜΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ

Μπάχαλο τα αποδυτήρια της Ρόμα, ο Σπαλέτι πλέον τα βάζει ανοιχτά και δημοσίως με τον Τότι και φυσικά η ομάδα αποκλείεται να βγει κερδισμένη από μία τέτοια κόντρα. Όλα αυτά σε μία περίοδο που οι τζιαλορόσι πετούν φωτιές έχοντας ξεπεράσει τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις επί Γκαρσιά τρέχοντας ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών. Εκτός του ότι η Έμπολι είναι από τις πλέον αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος ο Σπαλέτι διατηρεί άριστες σχέσεις με διοίκηση και οπαδούς από το πρόσφατο πέρασμά του, ξεκάθαρο διπλό του 1,875 που ήδη έχει τιμήσει ο DSuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2092. ΛΕΟΥΒΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Η Λέουβεν (5-2-6 εντός) βρίσκεται στην τελευταία θέση και χρειάζεται άμεσα βαθμούς, έρχεται από το 1-3 από τη Μουσκρόν, δεν άξιζε τόσο εύκολη ήττα, μέχρι το 88’ ήταν στο 1-1 αλλά στα τελευταία τρία λεπτά δέχτηκε τα δύο γκολ της ήττας. Συμπλήρωσε πέντε δίχως νίκη παρότι το παλεύει. Η Οστάνδη (4-5-4 εκτός) πήρε μεγάλο διπλό με 5-2 με τη Γάνδη με εκπληκτική εμφάνιση και επέστρεψε εμφατικά στις νίκες. Το +0,25 είναι στις σκέψεις μας.

2093. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Τα έχωσαν οι οπαδοί της Σίγκμα Όλομουτς (2-5-2 εντός) σε παίκτες και τεχνική ηγεσία μετά τη νέα ήττα στο Μπρνο με 2-0, καθώς η εμφάνιση ήταν ξανά πολύ κακή, με την ομάδα να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρισκόμενη εντός επικίνδυνης ζώνης. Σταθερά στην κορυφή η Βικτόρια Πλζεν (6-1-2 εκτός), επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 της Τέπλιτσε την προηγούμενη αγωνιστική και παρέμεινε στο +3 από τη δεύτερη Σπάρτα. Επτά σερί νίκες μετρούν οι φιλοξενούμενοι, λογικά θα διευρύνουν το σερί τους.

2096. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Η Λέχια (5-3-3 εντός) έχασε με 4-2 από την Κορόνα εκτός έδρας, στο 48’ και με το σκορ στο 1-1 έμεινε με δέκα παίκτες και φυσιολογικά έπειτα ήρθε η ήττα. Ακόμα ένα πλασματικό σκορ μέσα στο 2016 για τη Λέχια, το προηγούμενο ήταν υπέρ της στο 5-0 με την Ποντμπεσκίτζιε. Η Πιάστ (5-3-3 εκτός) έφερε δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία μέσα στη νέα χρονιά, αυτή τη φορά απέναντι στην Πογκόν εντός έδρα. Δεν έπαιξε άσχημα και θα μπορούσε να σκοράρει ένα γκολ και να πάρει το τρίποντο, κάτι που θα ήταν και πιο δίκαιο. Το Χ2 στο 1,80-1,85 έχει αξία και είναι μέσα στις σκέψεις μας, παρότι ακόμα η Πιάστ δεν έχει σκοράρει μέσα στο 2016.

2107. ΟΥΕΣΚΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας, η Ουέσκα της μόλις μιας νίκης στα τελευταία εννέα (1-5-3) θέλει επιτέλους να αρχίσει να αξιοποιεί την έδρα της (2-4-6 εντός, χειρότερη επίδοση για γηπεδούχο στην κατηγορία), κάτι που δεν έχει καταφέρει ούτε στο ελάχιστο ως τώρα. Η Μαγιόρκα επίσης βρίσκεται σε μέτριο φεγγάρι με απολογισμό 0-1-2 στα πιο πρόσφατα τρία, ενώ και μακριά από το σπίτι της είναι απογοητευτική (1-4-8 εκτός). Καμιά από τις δυο δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας, καθαρό πάσο θα πάμε εδώ.

2106. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Αήττητο σερί έξι αγωνιστικών τρέχει η Νουμάνθια (2-4-0), είναι πάντως πολύ πιο αποτελεσματική εκτός παρά εντός έδρας, αφού στο γήπεδό της μετράει μόλις 4-5-3. Η Αλκορκόν επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς (0-3-2), δεν έχει πάντως βρει δίχτυα σε καμία από τις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της (4-2-7 εκτός). Το παιχνίδι μοιάζει να ακροβατεί γύρω από την ισοπαλία και αν τελικά υπάρξει νικητής, αυτός θα κριθεί στις λεπτομέρειες, θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση.

2108. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Τοπική μονομαχία της Καταλονίας, αρκετοί από τους παίχτες που θα τεθούν αντιμέτωποι έχουν φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες και των δυο ομάδων. Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη Γιαγκοστέρα με το 1-3 από την Τενερίφη, 1-1-6 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές, στο γήπεδό της πάντως το παλεύει, καθώς ηττήθηκε μόνο σε ένα από τα πιο πρόσφατα έξι (2-3-1). Η Χιρόνα δεν χάνει εδώ και έξι αγωνιστικές (3-3-0) και θέλει να εξαπολύσει την αντεπίθεση της μήπως και προλάβει το τρένο των πλέι-οφ ανόδου. Φαβορί του 2,10 το διπλό, χαμηλό μας φαίνεται από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι το παλεύουν όσο μπορούν, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2105. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Ακόμα ένα εξάποντο ματς στην ουρά της βαθμολογίας. Η Μπιλμπάο Β έρχεται από δυο σερί ήττες και επτά στα οχτώ παιχνίδια της εντός του 2016 (1-0-7), ενώ επιπλέον αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα έξι μπροστά στο κοινό της (0-2-4, 6/6 under 2,5, 5/6 NG, σκόραρε μόλις μια φορά σε αυτά). Η Πονφεραντίνα είναι επίσης χωρίς τρίποντο μετά τις γιορτές (0-3-5), διαθέτει απογοητευτικές επιδόσεις μακριά από το σπίτι της (1-4-8 εκτός) και σε αυτό το ματς θα πραγματοποιήσει ο κόουτς Φάμπρι το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της. Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, κάκιστο το εν λόγω σταύρωμα δεν υπάρχει κάτι που θα μας οδηγήσει προς τη μία ή την άλλη πλευρά. No Bet.

2109. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Μόνο ως διαιτητική σφαγή μπορεί να χαρακτηριστεί η αντιμετώπιση που έλαβε η Τραμπζονσπόρ στην έδρα της Γαλατά, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 7 παίχτες και δέχθηκε το γκολ που την καταδίκασε στην ήττα με 1-2 με ανύπαρκτο πέναλτι. Οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν παράσταση διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν, ενώ ακούστηκαν φήμες ότι η συμπεριφορά του διαιτητή σχετίζεται με πονταρίσματα σε στοιχήματα με κάρτες. Κατεβαίνει αποδεκατισμένη στο ματς με την Οσμανλισπόρ, καθώς, μαζί με τους τραυματίες, οι συνολικοί απόντες ανέρχονται στους 7 με 8. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως διανύουν πολύ πιο ήρεμες μέρες, με απολογισμό 3-1-0 στα πιο πρόσφατα τέσσερα έχουν απομακρυνθεί από την ουρά και οδεύουν προς ένα ξέγνοιαστο φινάλε στη σεζόν. Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα των γηπεδούχων έχουν κάνει τους μπουκ να προσφέρουν τον άσο σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ, υπερβολικές μας φαίνονται αυτές οι τιμές για μια ομάδα που έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες στην έδρα της, η αξία βρίσκεται στο 1Χ του 1,70 στον Stoiximan που επέλεξε ο Betol, πάντως η Οσμανλισπόρ είναι πολύ ύπουλη ομάδα, ειδικά μακριά από το σπίτι της, και γι αυτό καλό είναι τα πονταρίσματά μας να είναι συγκρατημένα.

---. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Δύο σερί ήττες και κάκιστο ξεκίνημα στο 2016 για τη Χόνβεντ (4-3-3 εντός), η οποία ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, που άρχισαν να φαίνονται και εντός των τεσσάρων γραμμών, με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να είναι πια στους πέντε βαθμούς. Με χαρακτηριστική άνεση επικράτησε της Ακαδημίας Πούσκας η Φερεντσβάρος (8-1-1 εκτός), κάνοντας το 2/2 στο 2016 και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο. 13/21 over 2,5 έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στην κατάσταση που βρίσκονται πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, προτιμότερος ο συνδυασμός του με over 2,5.

2110. ΧΕΤΑΦΕ – ΘΕΛΤΑ

Η Θέλτα είναι ομάδα με αστείρευτο ταλέντο στην επίθεση όπου οι επιθετικοί της βρίσκονται με κλειστά μάτια, δημιουργεί σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά στην άμυνα πολύ συχνά είναι απρόσεκτη και αφελής. Η Χετάφε έρχεται από ένα αρνητικό σερί 5 ηττών (0-0-5) όπου στα τέσσερα τελευταία δεν πέτυχε ούτε γκολ αλλά αυτή την αγωνιστική αναμένεται να ψάξει αντίδραση προκειμένου να σταματήσει η κατηφόρα. Θεωρούμε όμως τους Γαλιθιάνους πιο ποιοτική ομάδα και δεν έχουμε διαφωνία για το διπλό στο 2,30 ή το πιο συντηρητικό ασιατικό διπλό -0,25 στο 2,025 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2111. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Θετικό αποτέλεσμα ο βαθμός με τη Μπέτις στη Σεβίλλη για την Σπ. Χιχόν που στα έξι τελευταία ηττήθηκε μόνο από τη Μπαρτσελόνα (2-3-1). Η Εσπανιόλ πήρε με χίλια ζόρια το τρίποντο με τη Λα Κορούνια αλλά εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη αφού έφυγε χωρίς κανέναν βαθμό και από τις 9 τελευταίες εξόδους της (0-0-9). Δεν βγαίνει άκρη, πιο έμπειρη η Εσπανιόλ, σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Χιχόν. Το αμφίσκορο στο 1,80 της Bet365 δείχνει καλή περίπτωση.

2116. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Τον αποκλεισμό από το κύπελλο Αγγλίας γνώρισε η Γουέστ Μπρομ, ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Ρέντινγκ. Σε κακή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, το 0-1 στο «Γκούντισον Παρκ» επί της Έβερτον ήταν ο ορισμός της μαγικής εικόνας. Πολύ πιο «διψασμένη» από την Τότεναμ η Κρίσταλ Πάλας, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το κύπελλο, πανηγυρική πρόκριση για τους «αετούς» με 0-1 μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Πήρε ψυχολογία η Πάλας, ώρα να βάλει τέλος και στο αρνητικό της σερί στην Πρέμιερ. Στο 1,975 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό 0:0 (Draw No Bet) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2117. ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιτέλους έβγαλε πάθος, τσαγανό και χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας μάγκικη ισοπαλία στη Λεωφόρο, όπου έχανε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα αυτό, αλλά κυρίως η ψυχωμένη εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου αναπτέρωσαν το ηθικό στο εσωτερικό της ομάδας, με το κλίμα να αλλάζει ενόψει της πολύ κρίσιμης εβδομάδας που ακολουθεί. Ο Αστέρας δεν πατάει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ μέσα σε όλα πούλησε τον πρώτο του σκόρερ, Γιάννου, στην Κίνα, μένοντας με μοναδικό φορ τον Ιωαννίδη. Κάκιστες οι εκτός έδρας επιδόσεις των «Αρκάδων», θεωρούμε πως θα λυγίσουν και στην «Τούμπα». Σε απόδοση 1,90 πρόλαβαν τον άσο στηνBet365 οι YoungGuns , πριν αυτός υποχωρήσει στο 1,75.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2115. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Από δυο σπουδαία εκτός έδρας αποτελέσματα έρχεται η Μάτερσμπουργκ, αρχικά πέρασε από την Άλταχ επικρατώντας με 2-1 και στη συνέχεια πήρε 2-2 από τη διεκδικήτρια του τίτλου Αούστρια και έτσι, παρά τα γεγονός ότι κέρδισε μόλις ένα από τα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-5-4), διατηρεί αποστάσεις από τη γραμμή. Η ΒΑΚ Πέλετς πήρε το ματς που έπρεπε, με το 2-0 στο εξάποντο απέναντι στη Γκρόντιγκ μείωσε την απόστασή της από τη σωτηρία στο έναν πόντο, δεν θα βρισκόταν σε τέτοια περιπέτεια αν δεν ήταν τόσο αναποτελεσματική στις εξόδους της, το 0-2-9 που μετράει μακριά από το σπίτι της τα λέει όλα. Ξενίζουν οι αποδόσεις φαβορί των φιλοξενούμενων με βάση τις ως τώρα εκτός έδρας επιδόσεις τους, ωστόσο η Μάτερσμπουργκ είναι αρκετά απρόβλεπτη και δεν χαίρει της εμπιστοσύνης μας, ειδικά από τη στιγμή που αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε στο γήπεδό της (0-2-3). Μένουμε μακριά.

2114. ΑΛΤΑΧ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Έμπλεξε για τα καλά η Άλταχ, η άσχημη εκκίνηση που πραγματοποιεί το 2016 (0-1-2) την έφερε μόλις στο +3 από τη ζώνη, με πολύ άγχος φαίνεται πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της σεζόν. Πολύ πιο ξέγνοιαστη η Αντμίρα, παρά το γεγονός ότι μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα 12 ματς πρωταθλήματος (1-8-3), διατηρεί μαξιλαράκι οχτώ βαθμών από την τελευταία θέση και δύσκολα θα κινδυνέψει. Διαφωνούμε με τον έντονο φαβοριτισμό των γηπεδούχων, η Άλταχ δεν είναι φέτος το ίδιο αξιόπιστη στο γήπεδό της όπως πέρυσι (5-1-5 εντός), η Αντμίρα έχει ηττηθεί μόλις σε τρεις εξόδους της (3-5-3 εντός, από Ραπίντ, Σάλτσμπουργκ και ΒΑΚ Πέλετς οι ήττες), προς αποφυγή το 2,00 του άσου, στέκεται το 1,83 του Χ2 στην Bet365.

2118. ΤΒΕΝΤΕ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Εντυπωσιάζει η Τβέντε μετά τη διακοπή, συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και συνολικά στο δεύτερο γύρο μετράει 5-0-2, φαίνεται να ξεμπερδεύει πρόωρα από τις περιπέτειες υποβιβασμού. Αντιθέτως η Γκρόνινγκεν δεν πατάει τόσο καλά εντός του 2016, 2-2-3 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, οι δυο τελευταίες ήττες πάντως ήρθαν από τον ανώτερο Άγιαξ και τη φορμαρισμένη Άλκμααρ. Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι έχει κάνει τους μπουκ να βγουν στην αγορά με πολύ χαμηλές τιμές στον άσο, το 1,65-1,70 σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της δυναμικής των δυο ομάδων, από την άλλη όμως δεν έχουμε διάθεση να κοντράρουμε μια ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη της περίοδο από την αρχή της χρονιάς και η οποία εκτός των άλλων έχει πετύχει τέσσερις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της. Μένουμε μακριά.

897. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ - ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ

Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Γκαρσιλάσο, καθώς το τρένο που θα πήγαινε την ομάδα στην Καχαμάρκα χάλασε! Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των γηπεδούχων δεν είναι τα επιθυμητά, με την ομάδα να έχει αποδυναμωθεί αισθητά από πέρσι. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έκανε η Αγιακούτσο, κόντρα στην Κομερσιάντες με 1-0 εντός έδρας. Τίποτα ιδιαίτερο οι φιλοξενούμενοι, αναμένεται να χάσουν στο Κούσκο, άσος.

2123. ΑΡΟΥΚΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Αρούκα, έρχεται από τρεις σερί νίκες που την έχουν ανεβάσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και είναι η ομάδα η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα, πλην των τεσσάρων μεγάλων. Η Μπράγκα, έστω και αν ζορίστηκε, πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ έπειτα από το εντός έδρας 2-2 με τη Σιόν (είχε κερδίσει με 2-1 στην Ελβετία), ενώ την Τετάρτη δίνει τον επαναληπτικό ημιτελικό απέναντι στη Ρίο Άβε για το κύπελλο (επικράτησε με 1-0 στο πρώτο ματς). Στο πρωτάθλημα κρατάει άνετα την τέταρτη θέση και δύσκολα θα πάει είτε παραπάνω είτε παρακάτω, είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα έξι (4-2-0) και μακριά από το σπίτι της μετράει 5-4-3. Η Αρούκα έχει ηττηθεί μόλις τρεις φορές στο γήπεδό της (5-3-3 εντός) αποδεικνύοντας το πόσο καλή ομάδα είναι, θεωρούμε ότι μπορεί να κοντράρει τη Μπράγκα, η οποία έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά και ίσως να μην εμφανιστεί και τόσο συγκεντρωμένη, το 1Χ στο 1,80 της Bet365 μπαίνει στις επιλογές των Young Guns.

----. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ

Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Το σερί των τεσσάρων νικών της Στεάουα (6-5-1 εντός) έλαβε τέλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βολουντάρι (ήττα με 1-3), στους επτά βαθμούς πλέον η απόστασή της από την κορυφή, θα έχει δύσκολο έργο στα πλέι-οφ προκειμένου να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της. Η Ιάσι καταλαμβάνει για την ώρα την προνομιούχο έκτη θέση, υστερεί όμως στην ισοβαθμία από την Τάργκου Μούρες που την καταδιώκει και επομένως για να βρεθεί στα πλέι-οφ θα χρειαστεί ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνη. Τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων (5-5-0, 8/10 under 2,5) και δεν έχασε σε καμία από τις τελευταίες έξι εξόδους της (2-4-0, συνολικά εκτός 3-5-4). Αν και η Στεάουα έχει επιδείξει βελτίωση εσχάτως και πάλι δεν είναι να την εμπιστευόμαστε σε τιμές της τάξης του 1,55, ειδικά απέναντι σε μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα που έχει να χάσει από τα τέλη Οκτώβρη. Δε θα μπλέξουμε pregame, ίσως στο live και αναλόγως και της εξέλιξης του αγώνα της Τάργκου Μούρες, να προκύψει ευκαιρία για κάποιο ποντάρισμα.

----. ΤΑΡΓΚΟΥ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Να προλάβει να μπει στην πρώτη εξάδα, έστω και την ύστατη στιγμή θέλει η Τάργκου Μούρες, για να τα καταφέρει πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ιάσι (η Τάργκου υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία). Έχει πάντως επιστρέψει με 2/2 ήττες από τη διακοπή, εξέλιξη που έφερε την απομάκρυνση του Γκριγκόρας από τον πάγκο της (με υπηρεσιακή λύση θα πάει στο προσεχές ματς), ενώ στην έδρα της είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες (3-8-1 εντός). Η Μποτοσάνι προετοιμάζεται για τα πλέι-άουτ, μετράει επίσης 2/2 ήττες μετά τις γιορτές, αποτελέσματα που πάντως ήρθαν απέναντι σε Ντιναμό και Άστρα, δηλαδή τις δυο πρωτοπόρους, μελανό σημείο της φετινής παρουσίας της οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της (1-3-8 εκτός). Οριακό μας φαίνεται το 1,80 του άσου στον Stoiximan για μια ομάδα με μόλις 3/12 εντός έδρας νίκες, το γεγονός πάντως ότι θα βρει απέναντι της μια ομάδα με πενιχρή συγκομιδή μακριά από το σπίτι της, ωθεί τον DSuker στην στήριξη των γηπεδούχων.

2125. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΤΣΒΟΛΕ

Τι και αν άλλαξε προπονητή η Καμπούρ, δεν κατάφερε να αποφύγει την έβδομη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα (0-3 από την Τβέντε), βρίσκεται πια στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα σε κανένα από τα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της. Η Τσβόλε φαίνεται να παίρνει τα πάνω της, με το 2-0 στην έδρα της Ντεν Χάαγκ πέτυχε δεύτερη κολλητή νίκη, μετά το 3-1 επί της Φέγενορντ, εφικτός ο στόχος των πλέι-οφ αν συνεχίσει στα ίδια στάνταρ, τροχοπέδη στα σχέδια της αποτελέσουν οι σταθερά πολλές απουσίες της. ΟΚ δείχνουν τα σετ με φαβορί το διπλό, θα αποφύγουμε πάντως να πάρουμε θέση, αφού η Τσβόλε δεν μας έχει πείσει με τη σταθερότητά της και είναι ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο σε κάθε παιχνίδι της.

2126. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Στο κόλπο της πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Αϊντχόφεν, έπειτα από το 0-0 απέναντι στην Ατλέτικο, θα τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς της Μαδρίτης. Στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 7/7 στο δεύτερο γύρο, οδηγεί την κούρσα, στο +1 από τον Άγιαξ, ενώ στο γήπεδό της μετράει 9-2-0 με 7/11 over 2,5, 8/11 GG. Η Ντεν Χάαγκ είναι άνετη βαθμολογικά, ούτε πρόκειται να κινδυνέψει αλλά ούτε φαίνεται πως έχει τα φόντα για να διεκδικήσει τα πλέι-οφ, στο 3-1-3 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές (4/7 GG & over 2,5), έχει σκοράρει στις 11/12 εξόδους της και έφυγε με τους τρεις βαθμούς στις τέσσερις από τις πιο πρόσφατες πέντε από αυτές (5-2-5 εκτός, 8/12 over 2,5, 8/12 GG). Η ανωτερότητα της PSV δεν αμφισβητείται, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, θεωρούμε πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να βρουν έστω ένα γκολ, όπως άλλωστε συνηθίζουν ως τώρα μακριά από το σπίτι τους, επιλογές το GG στο 1,80 και το GG & over 2,5 στο 2,05 της Bet365.

2133. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΡΕΝ

Έχει μπλέξει για τα καλά η Τουλούζ, βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και φαίνεται ανήμπορη να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση, με τις τελευταίες εμφανίσεις της να φανερώνουν και ψυχολογικό άδειασμα. Πληρώνει σε μεγάλο βαθμό την αδυναμία της να κερδίσει στο γήπεδό της, καθώς έχει πετύχει μόλις δυο τρίποντα σε 13 ματς μπροστά στο κοινό της. Η Ρεν μπορεί να μην διανύει την καλύτερή της περίοδο, είναι όμως μια ομάδα που δουλεύει με ηρεμία, ενώ υπάρχει πίστη προς το πρόσωπο του Κουρμπίς ότι μπορεί να την οδηγήσει, ακόμα και από φέτος, στην έξοδο στην Ευρώπη. Με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα από τους γηπεδούχους, δεν μπορούμε να δεχθούμε τον καθαρό φαβοριτισμό του άσου και από τη στιγμή που η Ρεν είναι ικανή στο ανοιχτό γήπεδό και στην κόντρα επίθεση, επιλέγουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,925 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2131. ΤΡΟΥΑ – ΛΟΡΙΑΝ

Διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο της σεζόν για την Τρουά, στην ουσία προετοιμάζεται για την ερχόμενη χρονιά που θα την βρει στη δεύτερη κατηγορία, μετράει 2-0-6 μετά τις γιορτές στο πρωτάθλημα (6/8 over 2,5, 5/8 GG), ψάχνει ακόμα την παρθενική της νίκη στο γήπεδό της. Η Λοριάν έρχεται από το εντυπωσιακό 4-3 επί της Γκινγκάμπ, σε ένα ματς που είχε διαθέσιμα όλα τα επιθετικά της όπλα, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 2-5-6 με 10/13 over 2,5 και 11/13 GG. Θα αποφύγουμε τις αποδόσεις φαβορί των φιλοξενούμενων, που παραδοσιακά εμφανίζονται ασταθείς εκτός έδρας, ενώ έχουν μπροστά τους και κρίσιμο παιχνίδι μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του κυπέλλου (θεσμός στον οποίο στοχεύουν να διακριθούν), η ενασχόληση με τα γκολ δείχνει μονόδρομος εδώ, αλλά λίγο το γεγονός ότι οι τιμές παραείναι υποψιασμένες και λίγο το ότι και οι δυο ομάδες θα στερηθούν σημαντικούς τους παίχτες (θα λείψει ο Νιβέ από τους γηπεδούχους και οι Μουκάντζο, Ζουφρ, Ντονγκ για τους φιλοξενούμενους), μας κάνουν επιφυλακτικούς, τουλάχιστον για την ώρα.

2130. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΑΝΖΕ

Τοπικό ντέρμπι της Βρετάνης. Από δυο βαριές ήττες στις οποίες η άμυνα της έδειξε σημάδια αποσύνθεσης έρχεται η Γκινγκάμπ (2-4 εντός από Μπορντό, 3-4 εκτός από Λοριάν), υπάρχει πάντως η δικαιολογία των πολλών μαζεμένων απουσιών στα μετόπισθεν, με την κατάσταση τώρα να βελτιώνεται με την επιστροφή ορισμένων βασικών της μονάδων. Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε πλέον η Ανζέ, έφαγε εννέα γκολ στο διάστημα αυτό, επιστρέφουν πάντως οι τέσσερις βασικοί της που ήταν τιμωρημένοι στο τελευταίο, εξέλιξη που αναμένεται να τη δυναμώσει στον άξονα. Σε περίεργη φάση βρίσκονται αμφότερες, περιμένουμε και από τις δυο να παρουσιαστούν πιο συμπαγείς χάρη στις επιστροφές που θα έχουν, από εκεί και πέρα σωστά δίνονται φαβορί οι γηπεδούχοι δεδομένης της χαλάρωσης που επιδεικνύει η Ανζέ στο δεύτερο γύρο (πέντε σερί εκτός έδρας ήττες).

2132. ΡΕΜΣ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Σε μέτρια κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, με αρκετά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα. Η ανασταλτική λειτουργία και των δυο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να διαθέτουν δυο από τις χειρότερες άμυνες του Σαμπιονά, με τον παράγοντα αυτό να αποτελεί τη βασική αιτία που δεν μπορούν να αναρριχηθούν βαθμολογικά. Δεν βλέπουμε πως οι άμυνες τους θα κρατήσουν μακριά από το γκολ τους αντίπαλους επιθετικούς, με τα δεδομένα αυτά τοGGστο 1,80 του Stoiximan κρίνεται ως μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, θα πρέπει πάντως να περιμένουμε τα τελευταία αγωνιστικά νέα και το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμοι οι δυο πρώτοι σκόρερ των ομάδων, Ντε Πρεβίλ και Ντιαμπατέ, αν και αμφότερες έχουν αρκετές λύσεις στη γραμμή κρούσης τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2128. ΜΑΛΙΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Η Μαλίν (6-4-3 εντός) κέρδισε με 3-2 τη Ζούλτε Βάρεγκεμ εκτός έδρας και συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις και νίκες. Απέχει πέντε πόντους από την εξάδα και θα το παλέψει λέει ο κόουτς της. Η Κορτράικ (1-4-8 εκτός) έδιωξε τον Βάλεμ και κέρδισε με 3-0 τη Σιντ Τρούιντεν με αρκετά καλή εμφάνιση και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο ρυθμό . Αμφότερες σε καλή κατάσταση, θέλουν μόνο τη νίκη για να κυνηγήσουν τις λιγοστές τους ελπίδες για την εξάδα, τοover2,5 στο 1,90 είναι επιλογή μας ( Young Guns).

2127. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Η Βέστερλο (4-3-6 εντός) είναι μόλις ένα βαθμό από την ουραγό Λέουβεν και θέλει να διατηρηθεί εκεί. Έχασε από τη Μπριζ εκτός έδρας με 0-6, το περίμενε ότι θα χάσει εύκολα αλλά όχι τόσο. Η Μουσκρόν (4-3-6 εκτός) απέχει –επίσης- μόλις ένα βαθμό από τη Λέουβεν με την τυχερή και πλασματική της νίκη με 3-1 με την ουραγό και άμεση συνδιεκδικήτρια. Μέχρι το 88’ ήταν στο 1-1 το ματς αλλά βρήκε δύο γκολ στο τέλος. Μάχη αναμένουμε, θα μείνουμε αμέτοχοι.

2134. ΖΥΡΙΧΗ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Δύο ματς χωρίς νίκη έφεραν χαμόγελα στη Ζυρίχη, αλλά τα δύσκολα αρχίζουν τώρα που περιμένει τη Γιουνγκ Μπόις. Παραδοσιακό ντέρμπι, με τη γηπεδούχο να έχει πάρει εκτός έδρας αποτελέσματα με Λουκέρνη (2-1) και Λουγκάνο (0-0) αλλά δεν έβγαλε και μάτια. Το θετικό είναι ότι ξεκόλλησε από την ουρά, ενώ το πείραμα του Σάμι Χίπια με τους τρεις αμυντικούς έκανε πιο συμπαγές το κέντρο. Η Ζυρίχη κρατάει μπάλα πλέον κι από τη στιγμή που δεν έχει ο αντίπαλος την κατοχή, δεν φαίνονται τόσο πολύ οι αμυντικές αδυναμίες της. Η Γιουνγκ Μπόις είναι, όμως, άλλη κλάση. Μπορεί να μην φτάνει το επίπεδο της Βασιλείας, αλλά έπαιξε σπουδαία μπάλα κόντρα στην Τουν και κέρδισε δίκαια. Ο Άντι Χούτερ έχει πολύ επιθετική φιλοσοφία, αμυντικά έχει βέβαια κενά που τα πληρώνει, όμως όταν προσαρμοστεί η ομάδα στη λογική που επιβάλει ο τεχνικός, θα βλέπουμε πολλά γκολ. Το ασιατικό διπλό -0,25 στο 2,05 της Bet365 είναι σωστό, το GG & over2,5 της ίδιας εταιρείας στο 1,90 είναι καλύτερη επιλογή.

2135. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Σε κάμψη αμφότερες, η Κόρδοβα χάρη στο εκτός έδρας 3-1 επί της Πονφεραντίνα, νίκησε μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), η Οσασούνα από την άλλη δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2), βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα μόλις μια φορά στο διάστημα αυτό. Οι συνολικές επιδόσεις των δυο αντιπάλων δικαιολογούν σε κάποιο βαθμό το φαβοριτισμό του άσου (8-1-4 εντός η Κόρδοβα, 5-1-6 εκτός η Οσασούνα), ειδικά αν τελικά επιβεβαιωθούν για τους φιλοξενούμενους οι απουσίες τριών βασικών τους ποδοσφαιριστών που δίνονται αμφίβολοι (πρόκειται για τον εξτρέμ/τοπ σκόρερ Τόρες, τον φορ/δεύτερο σκόρερ Νίνο και τον βασικό στόπερ Γκαρθία), ωστόσο το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν χάσει τα τρία από τα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό τους, μας φρενάρει για την ώρα.

2141. ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Καλύτερες μέρες βιώνει η Μπέτις από τη στιγμή που την αποχαιρέτησε ο Πέπε Μελ και στη θέση του ήρθε ο εργατικός Μερίνο. Μία ήττα γνώρισε στα έξι τελευταία μετά από αυτή την αλλαγή (1-4-1). Η Βαγιεκάνο βρίσκεται στην καλύτερη της φόρμα εδώ και χρόνια, το 2002 συγκεκριμένα ήταν η τελευταία σεζόν που έτρεξε αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (2-4-0). Σκοράρει ακατάπαυστα αυτό το χρονικό διάστημα -τουλάχιστον 2 γκολ σε όλα τα παιχνίδια της- και δεν παύει να διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην Ισπανία με σωρεία λαθών στα μετόπισθεν σε κάθε ματς. Πιθανό δείχνει τοover2,5 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2136. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Η Σιντ Τρούιντεν (4-3-6 εντός) έχασε με 0-3 από την Κορτράικ, δηλαδή με το ίδιο σκορ που είχε χάσει και από τη Μαλίν. Δεν ήταν καθόλου καλή και ίσως κινδυνεύσει αν συνεχίσει έτσι. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ (4-3-6 εκτός) έχασε με 2-3 από τη Μαλίν και συνέχισε στις ήττες με τριάρες, τρεις στη σειρά. Η άμυνα της είναι άθλια και αυτό επισημαίνει ο Ντούρι. Αμφότερες περιμένουμε να παίξουν ανοιχτά, άμυνες δεν έχουν και θέλουν τη νίκη. Τοover2,5 στο 1,80 είναι στις σκέψεις μας για μετά τοlive.

2140. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Η Βίσλα Κρακοβίας (2-6-3 εντός) σε ένα μοιρασμένο ματς έφερε 1-1 με τη Γκόρνικ Λέτζνα χωρίς να εντυπωσιάσει και να αξίζει κάτι παραπάνω. Η Ποντμπεσκίτζιε (4-4-4 εκτός) μετά το 0-5 του πρώτου ματς μετά τη χειμερινή διακοπή κέρδισε με το φυσικά πλασματικό 4-1 τη Λεχ Πόζναν. Δεν ήταν καλύτερη μέχρι να ανοιχτεί τρομερά η αντίπαλος της και να βρει τη νίκη. Σκόραρε τα τελευταία δύο γκολ της μετά το 80’ που βρήκε πάρα πολλούς χώρους. Το -0,5 για τη Βίσλα δεν πιστεύουμε ότι είναι απόλυτα δίκαιο, αφού δεν κερδίζει καθόλου εύκολα, όμως δεν μπορούμε να στηριχτούμε στην αλλοπρόσαλλη Ποντμπεσκίτζιε.

2143. ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ

Αντέχει η Μίλαν, αποδεικνύοντας παιχνίδι με παιχνίδι ότι η πρόσφατη αγωνιστική της άνοδος δεν είναι φούσκα αλλά πραγματικό αγωνιστικό επίτευγμα του Μιχαΐλοβιτς. Παρά το γεγονός ότι δέχτηκε σφυροκόπημα στο Σαν Πάολο είχε την τύχη να ισοφαρίσει καπάκι στο γκολ της Νάπολι και να καταφέρει να φύγει με το 1-1 διευρύνοντας το αήττητο σερί της στα 8 ματς (4-4-0). Η Τορίνο απογοητεύει μένοντας στο 0-0 και με την Κάρπι με τον Μάξι Λόπεζ να χάνει πέναλτι έχοντας και κάκιστη προϊστορία στο Μιλάνο με 13-6-0 στα πρόσφατα 19 ματς. Έστω και στο 1,75 έχει αξία ο άσος.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2142. ΦΙΤΕΣΕ – ΒΙΛΕΜ

Προβληματική μετά τις γιορτές η Φίτεσε, 2-3-2 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, τουλάχιστον στο γήπεδό της διατηρεί καλούς αριθμούς (7-2-3 εντός). Η Βίλεμ είναι χωρίς τρίποντο στο δεύτερο γύρο (0-4-3), έπειτα από τέσσερα σερί Χ έχασε με 1-2 στην έδρα της Ουτρέχτης, παράλληλα η σεζόν τελείωσε για τον φορ Ογκμπέτσε (4 συμ./1 γκολ-16 συμ./9 γκολ στην Καμπούρ) που χτύπησε και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ τιμωρημένος από το προσεχές ματς θα είναι και ο σημαντικός εξτρέμ/φορ Φέλντεν (18 συμ./3 γκολ). Μπορεί η Φίτεσε να μην εντυπωσιάζει εσχάτως, αλλά τώρα έχει την ευκαιρία για μια νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διανύει μέτριο φεγγάρι και που θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στην επίθεση, σωστό το 1,50 του άσου για κάποια πιθανή δυάδα.

2154. ΜΕΛΓΚΑΡ - ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

2145. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Εντυπωσιακή μακριά από το σπίτι της η Εστουδιάντες (2-1-1), όπου πανηγύρισε και τα μοναδικά της τρίποντα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με τελευταίο το 1-2 επί της Αλντοσίβι. Κακό το ξεκίνημα της Αρχεντίνος (0-1-2) στο πρωτάθλημα, όμως η ομάδα είχε δώδεκα μέρες να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς με την Εστουδιάντες, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Ουρακάν. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά πιο φρέσκοι οι φιλοξενούμενοι, θα απέχουμε.

2144. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΚΙΛΜΕΣ

Καλύτερη στο μεγαλύτερη μέρος του ματς με την Άρσεναλ Σαραντί η Σαρμιέντο (1-0-3), αλλά γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα με σκορ 2-0 στο πρώτο φετινό της παιχνίδι όπου δεν κατάφερε να σκοράρει. Προηγήθηκε, δέχτηκε την ανατροπή, αλλά τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας η Κίλμες (0-2-2) κόντρα στην Πατρονάτο και συνέχισε χωρίς νίκη, μετρώντας 4/4 αμφίσκορα. Αρέσκονται σε ανοικτά παιχνίδια οι δύο ομάδες, οι οποίες κάνουν και αρκετά λάθη στα μετόπισθεν. Το GG δείχνει καλή επιλογή.

2155. ΚΟΜΕΡΣΙΑΝΤΕΣ ΟΥΝΙΔΟΣ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Πρώτη ήττα για την Άουριτς στο πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στη Μουνισιπάλ με 3-2 εντός έδρας. Όλοι στην ομάδα θέλουν να αφήσουν στην άκρη την ήττα αυτή και να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις κόντρα στη νεοφώτιστη Κομερσιάντες. Ήττα και για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 κόντρα στη Χουανκάγιο εντός έδρας. Μέτρια ομάδα η Κομερσιάντες, θα χρειαστεί κάποιο θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Προβάδισμα στο διπλό, ενώ επιλογή αποτελούν και τα πολλά γκολ.

2156. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Λίγο πριν το φινάλε έσωσε η Εστορίλ το βαθμό στην έδρα της Ουνιάο (1-1), μετράει 2-1-2 στα τελευταία πέντε με τις ήττες να είναι από Πόρτο και Μπράγκα, διατηρεί προς ώρας απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Η Σετούμπαλ έρχεται από τρεις κολλητές ισοπαλίες, έχει μόλις μια νίκη μετά τις γιορτές (1-4-4, 6/9 over 2,5, 7/9 GG) δείχνοντας να έχει χάσει τη φρεσκάδα του πρώτου μισού της σεζόν. Λογικά δείχνουν τα σετ με φαβορί του 2,10 τον άσο, η Εστορίλ, παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσιάζει, φαίνεται σε ανοδική τροχιά, η Σετούμπαλ εκτός των άλλων θα έχει και τρεις βασικούς απόντες.

2146. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Συνεχίζει αήττητη η Κόλο Κόλο στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Ουνιόν λα Καλέρα. Πολλές αλλαγές από τον προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τους παίχτες του σε καλή φυσική κατάσταση εν’ όψει Λιμπερταδόρες. Τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ικίκε ακολούθησε η ήττα με 3-1 από την Ουνιόν Εσπανιόλα για τη Σαν Λούις, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε δύσκολη θέση σε ότι αφορά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των ομάδων, όσες αλλαγές να κάνει η Κόλο Κόλο, θα πάρει τη νίκη.

2179. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΛΑΓΑ

Η Σοσιεδάδ θα παραταχθεί χωρίς τους δύο πιο αξιόπιστους σκόρερ της (Αγκιρέτσε και Ζόνατας με 12 γκολ και 7 γκολ αντίστοιχα) ενώ θα στερηθεί λόγω τιμωρίας και άλλα δύο βασικά στελέχη (Ελουστόντο, Ιγιαραμέντι). Οι Βάσκοι πάντως έρχονται από σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπιλμπάο με την οποία συμπλήρωσαν 4 συνεχόμενες επιτυχίες. Η Μάλαγα είναι σφιχτή εκτός έδρας όπου διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση (μόλις 7 γκολ σε 13 εξόδους) αλλά έρχεται επίσης από μεγάλο αποτέλεσμα αφού την περασμένη εβδομάδα έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ. Ισοδύναμες περίπου οι δύο ομάδες, δεν θα χαλαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 3,25 βρίσκουμε το Χ στον Stoiximan , μιας και δύσκολα θα δούμε πάνω από δύο γκολ με περισσότερο ρίσκο και για καλύτερη απόδοση (3,75) μπορεί να παιχτεί στηνBet365 και ο συνδυασμός Χ &under2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2190. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Μετά το ατύχημα στη Βενεζουέλα, η Ουρακάν (0-0-1) δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος, με το μοναδικό της ματς να είναι η ήττα της πρεμιέρας με 0-1 από την Ατλέτικο Ραφαέλα. Μεσοβδόμαδα έπαιξε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου ηττήθηκε με 0-2 από τη Νασιονάλ Μεντεγίν. Ούτε η Σαν Λορέντζο (3-1-0) κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο Λιμπερταδόρες, χάνοντας με 2-0 στο Εκουαδόρ από τη Λίγκα ντε Κίτο. Στο πρωτάθλημα μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, δείχνει πιο έτοιμη από την αντίπαλο της, είναι ποιοτικότερη ομάδα και έχει όλα τα φόντα να πάρει το τοπικό ντέρμπι του Μπουένος Άιρες.

2191. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Το κακό ξεκίνημα ανήκει στο παρελθόν για τη Ντεφένσα (2-1-1), καθώς η νίκη με 0-2 επί της Τίγκρε ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, με την ομάδα του Αριέλ Χολάν να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της τουλάχιστον δύο φορές. Μετά το εντυπωσιακό 2/2 στην έναρξη της σεζόν, η Αλντοσίβι (2-0-1) γνώρισε την παρθενική της ήττα από την Εστουδιάντες, μετρώντας έως τώρα 3/3 over 2,5. Προσφέρεται για γκολ το ματς, βάσει στατιστικών.

2197. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Αναμέτρηση κόντρα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι συνέτριψαν με 5-1 τη Βερακρούζ εντός έδρας. Σπουδαία ισοπαλία για την Κρουζ Αζούλ την προηγούμενη αγωνιστική, 3-3 εκτός έδρας κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα, διευρύνοντας το αήττητο σερί για τέσσερα ματς. Δε θα μπλέξουμε με πλευρά, θα κρατήσουμε τα πολλά γκολ, το over 2,5 βρίσκεται στις επιλογές τόσο του Betol όσο και των Young Guns.

2203. ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Έφτασε κοντά στο πρώτο της τρίποντο η Πατρονάτο (0-3-1), αλλά ούτε κόντρα στην Κίλμες κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, μένοντας στο 2-2, δεχόμενη την ισοφάριση στο 79’. Καλύτερη από τη Μπάνφιλντ ήταν η Μπελγράνο (1-2-1), όμως κόλλησε στο 0-0, σε ματς όπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ομάδα με επιθετικές αρετές οι γηπεδούχοι, δεν ταιριάζει όμως ο αντίπαλος για να μπλέξουμε με τα γκολ. Πάμε παρακάτω.

895. ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Αλιάνσα Λίμα, η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζει. Ροτέισον κάνει η Κριστάλ σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος, αφού έχει παράλληλες υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τον προπονητή να ρίχνει το βάρος εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε ένα τέτοιο ματς.

2213. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Από ισοπαλίες προέρχονται αμφότερες, 3-3 κόντρα στην Κρουζ Αζούλ η Αμέρικα, 2-2 κόντρα στην Κερέταρο η Τίγκρες, η οποία αγνοεί τη νίκη για δύο αγωνιστικές . Και οι δύο είχαν μεσοβδόμαδα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας Αμερικής, με τους επαναληπτικούς να ακολουθούν. Δε θα μπλέξουμε.

2212. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη η Σάντος κόντρα στους αναπληρωματικούς της Πούμας, μένοντας στο 1-1. Παραμένουν χωρίς νίκη για τρία ματς οι γηπεδούχοι, αντιμετωπίζοντας όμως δυνατούς αντιπάλους. Πιθανόν να παραταχθούν με αλλαγές κόντρα στην Πουέμπλα, καθώς προέρχονται από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στους Γκάλαξι για το Τσάμπιονς Λιγκ της Βόρειας Αμερικής, ενώ ακολουθεί ο επαναληπτικός. Δέχτηκε δύο γκολ από τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η Πουέμπλα, κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Ντοράδος. Θα πάμε με την κόντρα, κρατώντας το Χ2.

2204. ΑΡΙΚΑ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Ντέρμπι με φόντο την παραμονή. Σε καλύτερη θέση η Αντοφαγκάστα, η οποία έχει δείξει ότι έχει τα φόντα για να παραμείνει στην κατηγορία, σε αντίθεση με τη Σαν Μάρκος, η οποία πηγαίνει από ήττα σε ήττα, αντιμετωπίζοντας τεράστιο επιθετικό πρόβλημα. Δεδομένης της κρισιμότητας της αναμέτρησης θα πάμε με το under.

2216. ΛΕΟΝ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο η Λεόν, παίρνοντας άλλη μία νίκη αυτή τη φορά κόντρα στην Τολούκα με το εμφατικό 5-1 εντός έδρας. Σε ελεύθερη πτώση οι φιλοξενούμενοι, έχουν να κερδίσουν από την πρώτη αγωνιστική. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή.

2217. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Μονάρκας, η οποία παίρνει μεγάλες ανάσες στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Τιχουάνα. Από ισοπαλία προέρχεται και η Κερέταρο, 2-2 εντός κόντρα στην Τίγκρες. Τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι περιορίζονται στο μέσο της βαθμολογίας. Η Κερέταρο προέρχεται από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Ντι Σι για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον επαναληπτικό να ακολουθεί. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Άσος.

2219. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Σε καμία περίπτωση δε θυμίζει την καλή ομάδα του Απερτούρα η Τολούκα, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μόλις με εφτά βαθμούς σε εφτά ματς. Προέρχεται από τη συντριβή εκτός έδρας από τη Λεόν με 5-1. Σε αντίθετη τροχιά η Πατσούκα, η οποία έχει υψηλές βλέψεις στο Κλαουσούρα. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα η Πατσούκα, 1-0 κόντρα στην Άτλας εκτός. Θα δώσουμε προβάδισμα στο διπλό.

2220. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΑΤΛΑΣ

Άλλη μία ήττα για την Ντοράδος, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Πουέμπλα, με την ομάδα να είναι με το ενάμιση πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Σπουδαία νίκη για την Άλας την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την Πατσούκα με 1-0 εντός έδρας. Με μία στοιχειώδη σοβαρότητα στο παιχνίδι της η Άτλας θα πάρει το τρίποντο, διπλό.

----. ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΪΜΠΑ – ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ

Αναμενόμενη ήττα γα την Πετρολέρο την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 εκτός κόντρα στη Μπολίβαρ, η οποία όμως εμφανίστηκε για άλλη μία φορά κάτω του αναμενόμενου εκτός έδρας. Συνεχίζει αήττητη η Σπορτ Μπόις μετά από πέντε αγώνες, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί. Καλύτερη ομάδα ο φιλοξενούμενοι, το διπλό DNB αποτελεί επιλογή.

----. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ – ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Μεγάλη νίκη για την Οριέντε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί, μία νίκη που εκτός από τους τρεις βαθμούς έδωσε και ψυχολογία νικητή στην ομάδα. Από νίκη προέρχεται και η Στρόνγκεστ, 3-2 εντός έδρας κόντρα στη Μπλούμινγκ, με τα αμυντικά προβλήματα όμως να παραμένουν. Οι τιμές του άσου είναι μικρές, θα πάμε με τα πολλά γκολ.

----. ΧΕΝΕΡΑΛ ΚΑΜΠΑΓΙΕΡΟ – ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Τεράστια νίκη για τη Χενεράλ Καμπαγιέρο την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Γκουαρανί, νίκη που τόνωσε την ψυχολογία των γηπεδούχων. Αντίθετα, την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ρούμπιο Νου, 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Λουκένιο. Οι αποδόσεις είναι εκτός πραγματικότητας, θα κρατήσουμε το Χ2.

----. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τη Γκουαρανί. Αποκλεισμός από το Λιμπερταδόρες, κάκιστες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, γκρίνια από τον κόσμο. Προέρχεται από την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από τη Χενεράλ Καμπαγιέρο. Σπουδαία ισοπαλία για τη Ρίβερ την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στη Νασιονάλ. Πόντους παντού αναζητούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα δώσουν μάχη για την παραμονή. Με τέτοια χάλια που έχει η Γκουαρανί μόνο την κόντρα μπορούμε να σκεφτούμε.

----. ΚΑΠΙΑΤΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Συνεχίζουν να απογοητεύουν οι φιλοξενούμενοι, συμπληρώνοντας πέντε ματς χωρίς νίκη, προερχόμενοι από τη λευκή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη νεοφώτιστη Ρίβερ. Σε αντίθετη τροχιά η Καπιατά, η οποία μόλις την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα κόντρα στη Λιμπερτάδ. Θα πάμε με τον άσο.

----. ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Ντέρμπι κόντρα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Φορταλέζα, η οποία δείχνει πιο ανταγωνιστική. Από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Όνσε Κάλντας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, αποτέλεσμα που θεωρείται επιτυχημένο. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Τσικό, προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στην Τολίμα, δεχόμενη μάλιστα το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δε θα μπλέξουμε.

----. ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ – ΡΙΟΝΕΓΡΟ

Αν ήταν να επιλέξετε μια ομάδα για να εφαρμόσετε το σύστημα του Γεωργίου με τα Χ αυτή θα ήταν η Μπουκαραμάνγκα. Έξι συνεχόμενες ισοπαλίες για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα, χωρίς ακόμα νίκη αλλά ούτε φυσικά ήττα. Τελευταία ισοπαλία αυτή εκτός έδρας κόντρα στη Τζαγκουάρες. Σπουδαία νίκη για τη Ριονέγρο την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 τη Μιγιονάριος εντός έδρας. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να αναγκάσουν τους γηπεδούχους στην πρώτη τους ήττα, διπλό.

----. ΕΚΙΔΑΔ – ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Άλλη μία ομάδα που ειδικεύεται στις ισοπαλίες είναι η Εκιδάδ. Πέντε ισοπαλίες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και μία ήττα. Απογοητεύει η Σάντα Φε μέχρι τώρα, αδυνατώντας να κερδίσει υποδεέστερους αντιπάλους, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κορτουλουά. Άγνωστο με τι ενδεκάδα θα κατέβουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς μεσοβδόμαδα ακολουθεί το πολύ σημαντικό ματς με την Κορίνθιανς για το Λιμπερταδόρες. Ανάλογα με τις ενδεκάδες μπορεί να πάμε με την κόντρα στο live.

----. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ομολογουμένως καλύτερη ομάδα της χώρας, Νασιονάλ και την έκπληξη μέχρι στιγμής, Όνσε Κάλντας. Από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη νεοφώτιστη Φορταλέζα προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ δεν αγωνίστηκε καθώς είχε ματς για το Λιμπερταδόρες. Βαρύ το πρόγραμμα για τη Νασιονάλ, η οποία μεσοβδόμαδα θα υποδεχτεί την Σπόρτινγκ Κριστάλ για το Λιμπερταδόρες. Δε θα κρατήσουμε κάτι.

2232. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Μπορεί πέρσι η Γκάμπα να έφτασε στην πηγή χωρίς βέβαια να πιεί νερό, φέτος όμως δηλώνει εκ νέου παρούσα ως μία εκ των διεκδικητών του τίτλου. Πέραν του ότι κράτησε όλα της τα αστέρια κι ενισχύθηκε περαιτέρω με δύο ταλαντούχους παίκτες, θα αγωνίζεται μετά από λίγα χρόνια αναμονής στο ολοκαίνουριο της γήπεδο, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Κασίμα. Η τελευταία έκανε κίνηση-ματ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τον εξαιρετικό χαφ Ναγκάκι που πέρσι αγωνίστηκε για λογαριασμό της Σόναν. Βέβαια, παραμένει ουσιαστικά «γυμνή» στη θέση του σέντερ φορ, ενώ αναμφίβολα θα της κοστίσει η απουσία του πολυεργαλείου εν ονόματι Σιμπασάκι, ο οποίος τραυματίστηκε κι αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Μαρτίου. Στα υπέρ των γηπεδούχων το γεγονός πως έχουν δώσει ήδη δύο επίσημα ματς σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, μετρώντας μία ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Χιροσίμα (3-1) και μία ισοπαλία (0-0) με τη Σουβόν για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να δείξουν από νωρίς τις διαθέσεις τους για τη φετινή σεζόν, συνδυάζοντας τα εγκαίνια του γηπέδου με νίκη κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα δεν τρομάζει ενώ παραδοσιακά τα πάνε καλά απέναντί της. Στο 2,50 προσφέρεται ο άσσος ( Stoiximan ).

2233. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Οι Μάρινερς του Σέντραλ Κοστ παραμένουν ουραγοί (2-2-6 εντός) μετά την εύκολη ήττα με 4-1 από τη Μέλμπουρν Σίτι παρότι προηγήθηκαν. Συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και η τελευταία θέση τους ανήκει. Για το ματς με τους Τζετς θα έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες για μία ακόμη φορά. Οι Νιουκάστλ Τζετς (2-2-4 εκτός) έκαναν ακόμα μία καλή εμφάνιση, κέρδισαν με 3-2 τους Φοίνιξ του Γουέλινγκτον, παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. Τρία ματς αήττητοι μετρούν (2-1-0) και έχουν βρει ρυθμό. Ανώτερη ομάδα οι Τζετς και σε καλύτερη κατάσταση, το 0:0 στο 2,075 έχει αξία και αποτελεί επιλογή μας ( Young Guns).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ