ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1667. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι η Ουέλινγκτον (2-0-1 εντός έδρας) πήρε το βαθμό από το Σίδνεϊ με 0-0. Δίκαιος βαθμός, αφού κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα και να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες μπροστά στο τέρμα των αντιπάλων. Ακόμα μία νίκη για τη Μέλμπουρν Βίκτορι (1-1-1 εκτός) η οποία είναι η έκτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελικό σκορ 2-1 αδικεί τη Βίκτορι, αφού ουσιαστικά δεν αγχώθηκε καθόλου, η μείωση ήρθε στο 89’. Έχει βρει ρυθμό η καλύτερη ομάδα της χώρας και ήδη πάτησε κορυφή, μετά το μέτριο ξεκίνημα. Το διπλό στο 2,00 δεν έχει αξία, αφού η Ουέλινγκτον έχει δείξει καλά σημάδια, ειδικά στην έδρα της.

1668. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (2-0-1 εντός) εντυπωσιάζουν και βρίσκονται στην κορυφή σε ισοβαθμία με τη Μέλμπουρν Βίκτορι. Στο τελευταίο τους ματς κέρδισαν με 0-2 τους Μάρινερς και συμπλήρωσαν πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Το Μπρίσμπεϊν (1-2-1 εκτός) έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 1-1, αυτή τη φορά με τους Τζετς του Νιούκαστλ, παρότι ήταν αρκετά καλύτερο και θα μπορούσε (θα ήταν και το πιο δίκαιο) να πάρει τη νίκη. Ματς ανάμεσα σε δύο από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, που έχουν ξεκινήσει με πολύ καλά παιχνίδια το η σεζόν τους. Το σετ κρίνουμε ότι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μοιρασμένο, όμως δεν θα μπλέξουμε, αφού τις εκτιμούμε αμφότερες.

1669. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Επαναληπτικός τελικός για το πρωτάθλημα Ιαπωνίας, μετράει το εκτός έδρας γκολ, παράταση και πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στις δυο αναμετρήσεις.Σαφές το προβάδισμα που πήρε η Χιροσίμα στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων, η νίκη της με 3-2 στην έδρα της αντιπάλου της επιτρέπει να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Δεν χωρούν πολλά προγνωστικά σε αγώνες τέτοιας σημασίας, η ανάγκη της Γκάμπα για νίκη με διαφορά τουλάχιστον δυο τερμάτων πιθανόν να οδηγήσει το σκορ ψηλά.

1670. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Αποκλεισμός-σοκ από το κύπελλο για την Οσμανλισπόρ από ομάδα τρίτης κατηγορίας, ούτε στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει και πολύ καλύτερα τελευταία, καθώς μετράει 1-1-5 στα τελευταία επτά, ενώ και ο εντός έδρας απολογισμός της είναι 1-1-4 με τα τρία πιο πρόσφατα από αυτά να είναι ισάριθμες ήττες. Αποκλεισμός από το κύπελλο και για την Κασίμπασα, στα πέναλτι έμεινε εκτός συνέχειας από ομάδα της τέταρτης κατηγορίας, στο πρωτάθλημα πάντως έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (3-5-1), ενώ και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-3-1. Άνευ λογικής ο τόσο έντονος φαβοριτισμός της έδρας, η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ, επιλογή του Betol το 2DNBστο 2,35 του Stoiximan .

1673. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Πήρε τον βαθμό στο Βερολίνο με την Ουνιόν η Μπίλεφελντ (0-5-2 εντός), κατάφερε να ισοφαρίσει και έπειτα έδειξε ότι της έφτανε ο βαθμός. Συνεχίζει να μην μπορεί να κερδίσει εντός έδρας, κάτι που την κρατάει χαμηλά. Η Καρλσρούη (2-2-4 εκτός) στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στην πολύ πιο δυνατή Λειψία και θα μπορούσε να πάρει είτε τον βαθμό είτε το τρίποντο, όμως το χαμένο πέναλτι του Διαμαντάκου στο 57’ και το γκολ στο 69’ την άφησαν χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως κέρδισε τις εντυπώσεις. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος ούτε με την Καρλσρούη θα σπάσει το ρόδι στο σπίτι της, αλλά το 0:0 δεν έχει καμία αξία στα μάτια μας.

1674. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Στην κορυφή η Φράιμπουργκ (5-2-1 εντός) σε ισοβαθμία με τη Λειψία και αν θέλει να συνεχίσει στην ίδια θέση πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και νίκες (δύο συνεχόμενες στα τελευταία). Με γκολ στο 91’ κέρδισε με 1-2 τη Χαϊντενχάιμ στην προηγούμενη αγωνιστική, έπαιξε καλά και κατάφερε την ανατροπή. Στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή, έχει με διαφορά την καλύτερη εντός έδρας επίθεση (26 γκολ). Η Ουνιόν Βερολίνου (2-2-3 εκτός) έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, στην τελευταία (1-1 με την Αρμίνια εντός) ήταν θετική, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το νικητήριο γκολ μετά την ισοφάριση. Δέχεται κόντρα ο άσος, το -0,75 που άνοιξε στην Ασία έγινε -0,5, η συγκεκριμένη επιλογή στο 1,80 τηςBet365 αποτελεί επιλογή των YoungGuns .

1686. ΝΤΑΝΤΙ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Επιστροφή στις νίκες για την Αμπερντίν (10-2-4, 4-1-3 εκτός με 11-10 γκολ), έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στη Ρος Κάουντι αλλά αντέδρασε και με ανατροπή στην επανάληψη (3-1) κατάφερε να περάσει στη 2θέση της σκωτσέζικης Πρέμιερ. Τέταρτο συνεχόμενο 1-1 για τη Νταντί (4-8-4, 2-3-2 εντός) την περασμένη αγωνιστική στη Σεντ Τζόνστον, 0-5-1 χωρίς νίκη, οκτώ σερί αμφίσκορα, όλες οι ισοπαλίες της με γκολ, μόλις δύο φορές κράτησε φέτος το μηδέν πίσω, μόλις δύο δεν σκόραρε, με Αμπερντίν και Σέλτικ εκτός έδρας. Προφανώς σημειώνουμε το GG, πιθανότερα σκορ τα 1-1/1-2.

1687. ΣΤΟΟΥΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ζορίζεται στο «Μπριτάνια» φέτος η Στόουκ, έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι που την ήθελαν να είναι πολύ δυνατή εντός και αδύναμη εκτός. Έχει δεχτεί γκολ στα 5/6 εντός της, ενώ δεν καταφέρει να σκόραρε καν σε 3/6. «Χλωμή» η επίθεσή της, μόλις πέντε γκολ στο γήπεδό της και έντεκα συνολικά (χειρότερη συγκομιδή της Πρέμιερ). Ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση η Σίτι και δεν σκοπεύει να πέσει από κει, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες εκτός έδρας, πάνε σχεδόν τρεις μήνες από το τελευταίο της τρίποντο. Πιο «μαζεμένο» το στυλ της μακριά από το Μάντσεστερ, δεν δέχτηκε γκολ σε 5/6 ματς (4/6 under 2,5). Καλό δείχνει από τις pregame επιλογές το συνδυαστικό 2 & under 3,5 (2,50/ Stoiximan ), ενώ αν το διπλό «αγγίξει» το 1,85-1,90 στο live, αξίζει να πονταριστεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1712. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Οι δύο ομάδες φαίνεται πως βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματα τους. Ο Αστέρας πριν την –εντός προγράμματος- ήττα από τον Ολυμπιακό μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ηρακλής με όπλο την αμυντική του λειτουργία ηττήθηκε μόνο από τους «ερυθρόλευκους» στα πέντε πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια του. Οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα το «Γηραιό», ο οποίος δεν έχει χάσει ποτέ στην Τρίπολη σε αγώνα πρωταθλήματος, με το +1 ασιατικό διπλό να μοιάζει αρκετά καλή επιλογή στο 1,70 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1696. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΒΕΧΕΝ

Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η Β’ ομάδα της Στουτγάρδης (3-2-4 εντός), το προηγούμενο Σάββατο με μπόλικη δόση τύχης πήρε ισοπαλία με 2-2 στο Μαγδεμβούργο, παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το 85’. Η Βέχεν (0-4-5 εκτός) έφτασε τις τέσσερις σερί ισοπαλίες με το 2-2 με τη Σόνενχοφ, έπαιξε καλά και δίκαια στο τέλος πήρε την ισοπαλία. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει η Βέχεν, το 1,85 τουDNBείναι θεωρητικά ασφαλές, αλλά δεν κρίνουμε ότι έχει αρκετή αξία για να ασχοληθούμε.

1691. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ – ΑΑΛΕΝ

Η Βέρντερ Β’ (3-2-4 εντός) κέρδισε με 0-2 τους Κίκερς της Στουτγκάρδης, έπαιξε καλά και δίκαια πήρε τη νίκη, η οποία ήταν αρκετά σημαντική, αφού αμφότερες έχουν τον ίδιο στόχο. Η Άαλεν (2-3-4 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Χάλεσκερ εντός έδρας, σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. ΤοDNBστο 1,80 είναι οριακά δίκαιο.

1692. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Έσπασε το σερί των τριών αγώνων η Έρφουρτ (5-2-2 εντός) στο ματς στο Κότμπους, έχασε με 2-1, χωρίς να καταφέρει να παίξει ουσιαστικά καλά, παρότι είχε την κατοχή. Λανθασμένα είχαμε πιστέψει ότι το Κίελο (3-2-4 εκτός) είχε βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα, αφού μετά από δύο νίκες έχασε από τη Βίρτσμπουργκ Κίκερς με 1-2, παρότι είχε προηγηθεί. Περίεργο παιχνίδι, δεν συμφωνούμε με τους μπουκ που έχουν φαβορί το Κίελο, το +0,25 της Έρφουρτ στο 1,80 παίζεται.

1695. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ – ΑΟΥΕ

Η Πρέουσσεν Μούνστερ (4-4-1 εντός) έφερε δεύτερο συνεχόμενο 0-0, αυτή τη φορά με την πρωτοπόρο Δρέσδη. Κατέβηκε στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό το μηδέν στην άμυνα και το κατάφερε. Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει πέντεunder2,5 και συνολικά 11/18under. Η Άουε (3-1-4 εκτός) 15/18under2,5 και είναι από τις πιο αμυντικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε αρκετά εύκολα με 2-0 τη Φορτούνα Κολωνίας. Αναμένουμε ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι, έχει πολύ ισοπαλία. Τοunder2,25 στο 1,70 είναι απλά δίκαιο.

1698. ΧΑΛΕΣΚΕΡ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Χάλεσκερ (5-2-2 εντός) αυτή τη φορά με 0-0 με την Άαλεν εκτός έδρας. Μέτριο παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες από καμία ομάδα, δίκαιο αποτέλεσμα η λευκή ισοπαλία. Η Χάνσα Ρόστοκ (1-6-2 εκτός) μετά από 13 αγωνιστικές δίχως νίκη κέρδισε με 1-0 τη Μάιντς Β’, δεν ήταν καλύτερη, αλλά κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Πλέον θέλει να χτίσει πάνω στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Ο άσος λίγο πάνω από το 2,00 είναι οριακά δίκαιος, πριν την έναρξη του αγώνα δεν αναμένεται να μπλέξουμε στο συγκεκριμένο ματς.

1693. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Οι Κίκερς Βίρτσμπουργκ (1-5-3 εντός) κέρδισαν με 1-2 τη Χόλσταϊν Κίελ, έπαιξαν καλά και δίκαια πήραν τη νίκη. Συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια αήττητη (2-3-0) και μπορεί να συνεχίσει το σερί της, αφού η αμυντική της λειτουργία δείχνει συμπαγής και επιθετικά όταν βρίσκει χώρους είναι αρκετά καλή και απειλητική. Το Μαγδεμβούργο (0-5-4 εκτός) κέρδιζε μέχρι το 85’ τη Στουτγάρδη Β’, αλλά στο τέλος έφυγε μόνο με το βαθμό. Έκανε κάκιστο τελευταίο πεντάλεπτο και ήταν απαράδεκτο που δεν κατάφερε να κερδίσει την κακή Στουτγάρδη Β΄. Περίεργο ματς, το -0,25 για τους γηπεδούχους με βάση την εικόνα του Μαγδεμβούργου εκτός έδρας κρίνεται δίκαιο.

1697. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Έχασε με 0-2 από την Όσναμπρικ εκτός έδρας η Τσέμνιτσερ (5-2-2 εντός), δεν έχασε τόσο άνετα όσο λέει το τελικό σκορ, αφού δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 90’. Σε μεγάλο μέρος του αγώνα ήταν αρκετά καλή, όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης (2-3-4 εκτός) έχασαν εύκολα με 0-2 από τη Βέρντερ Β’ την προηγούμενη αγωνιστική και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αναμένουμε ότι η γηπεδούχος θα εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα και θα κερδίσει τους αδύναμους Κίκερς, ο άσος στο 2,00 έχει αξία και αποτελεί επιλογή των YoungGuns .

1694. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

HΜάιντς Β’ (4-5-0 εντός) δεν ήταν κακή με τη Χάνσα, αλλά αντί να πάρει το δίκαιο Χ έχασε με γκολ στο 87’ (1-0). Έκοψε τα καλά συνεχόμενα παιχνίδια της και έδειξε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για μεγάλα σερί. Η Κότμπους (2-5-2 εκτός) μετά από τέσσερις ισοπαλία συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, κέρδισε με 2-1 την Έρφουρτ. Έπαιξε όπως έπρεπε, πήρε το προβάδισμα και το διαχειρίστηκε σωστά και έξυπνα. Δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν της χωρίζουν πολλά, αμφότερες φέρνουν εύκολα ισοπαλία, δεν θα μας φανεί περίεργο αν φέρουν ακόμη μία.

1718. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Ουίπεστ (2-5-1) η οποία προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Πούσκας παραμένοντας παράλληλα αήττητη για 5διαδοχικό παιχνίδι (4-1-0). Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ντισγκίρι (1-2-5 εκτός) η οποία προέρχεται από 2σερί ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ καθώς έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την ΜΤΚ. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν βλέπονται, άσος ο οποίος ίσως να αξίζει στοlive.

1720. ΤΟΡΙΝΟ – ΡΟΜΑ

Ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει η Ρόμα, αρχικά το 2-2 κόντρα στη Μπολόνια που την έριξε από την κορυφή της Ιταλίας, στη συνέχεια η δικαιότατη 6άρα από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ και τελευταίο πατατράκ το 0-2 από την Αταλάντα σε ένα ματς που για πάρα πολύ ώρα είχε φλύαρη υπεροχή χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Τραγική η άμυνά της, δέχεται γκολ στα 17/19 επίσημα φετινά της ματς, δεν βλέπουμε πως δεν θα σκοράρει η αναγεννημένη Τορίνο που μετράει 3 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θα πάμε με το over 1,5 των γηπεδούχων στο απίθανο για Ρόμα 2,62.

1734. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Εύκολο έργο είχε μεσοβδόμαδα η Κονιασπόρ για το κύπελλο απέναντι σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας, στο πρωτάθλημα έρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ριζεσπόρ και θα επιδιώξει να αξιοποιήσει για ακόμα μια φορά φέτος το γήπεδό της (3-2-1 εντός). Η Ανταλιασπόρ χρειάστηκε τα πέναλτι για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, απέναντι σε ομάδα που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα, ενώ στο πρωτάθλημα έχει μείνει χωρίς τρίποντο εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-3-2, 3/5over2,5, 5/5GG). Λογικό φαβορί ο άσος, καλή σκέψη και τοGG&over2,5 στο 2,38 του Stoiximan , με τους φιλοξενούμενους να μετρούν 5/6GG&overμακριά από το σπίτι τους.

1735. ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

HΠρίμπραμ (2-1-4 εντός) έχασε και από τη Σλάβια με 1-2, όπως και από τη Ζλιν δηλαδή και συνεχίζει να δείχνει σε μέτρια κατάσταση. Η Σίγκμα Όλομουτς (1-2-4 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Σλοβάκο και έδειξε σημάδια βελτίωσης, παρότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Περίεργο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, το αφήνουμε. Πάσο.

1724. ΝΟΒΑΡΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Σπουδαίο διπλό πήρε η Νοβάρα στην έδρα της Λιβόρνο, με όπλο και πάλι την άμυνα, κράτησε το μηδέν πίσω και αξιοποίησε μια από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Έχει κερδίσει 6/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (6-1-1), με όλες τις νίκες της να έρχονται με λευκό παθητικό και την ίδια να δέχεται στο διάστημα αυτό μόλις δυο τέρματα (7/8under2,5, 7/8NG). Η Λαντσιάνο έσπασε το αρνητικό σερί των έξι αγώνων χωρίς τρίποντο (0-3-3) χάρη στο 2-1 επί της Λατίνα, βρίσκεται όμως ακόμα εντός της επικίνδυνης ζώνης, αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει μακριά από το σπίτι της (0-2-6 εκτός). Αξιοποιεί την έδρα της η Νοβάρα (5-1-1), καλή επιλογή δείχνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που αποδίδουν συνδυαστικά 1,95.

1727. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Δείχνει να βγήκε από την κρίση η Τράπανι, έτρεξε με 2-1-1 μέσα στο Νοέμβρη, ενώ έρχεται και από δυο σερί εντός έδρας νίκες με μεγάλα σκορ (4-2-2 εντός, 6/8over2,5, 5/8GG), η Αβελίνο δεν αποχωρίζεται σε καμία έδρα το επιθετικό της στυλ, έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμεναover2,5 στο πρωτάθλημα(3-0-3, 6/6over2,5, 4/6GG), ενώ έχει βρει δίχτυα και σε όλες τις εξόδους της (1-2-5 εκτός, 6/8over2,5, 7/8GG). Για πολλά γκολ μας προδιαθέτει το συγκεκριμένο σταύρωμα, εξαιρετικό το 2,025 τηςBet365 για τοover2,5, ήδη το τίμησε ο Betol .

1721. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Από μεσοβδόμαδα ματς για το κύπελλο έρχονται οι δυο ομάδες, η Κροτόνε τα έδωσε όλα απέναντι στη Μίλαν, αλλά τελικά λύγισε στην παράταση, η Τσεζένα παρατάχθηκε με πολλές ρεζέρβες στο Τορίνο και έχασε εύκολα από την ομώνυμη ομάδα. Στο πρωτάθλημα, αμφότερες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, 3-1-0 μετράει εσχάτως η Κροτόνε που έχει αξιοποιήσει σχεδόν στο απόλυτο την έδρα της (6-1-0), 1-1-2 το αντίστοιχο σερί της Τσεζένα που μακριά από το σπίτι της έχει πανηγυρίσει μόνο μια φορά (1-3-3 εκτός). Η ως τώρα παρουσία των δυο ομάδων γέρνει την πλάστιγγα προς τα αριστερά, αλλά τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια των δυο αντιπάλων αλλάζουν τα δεδομένα, γι αυτό και θα προτιμήσουμε να μείνουμε μακριά.

1725. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Έπειτα από δυο συνεχόμενες νίκες, η Πεσκάρα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Τσεζένα και έχασε δίκαια με 0-1, μπροστά στο κοινό της πάντως παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, 5-1-1 ο ως τώρα απολογισμός της. Η Σπέτσια στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ντι Κάρλο στον πάγκο της πήρε την πρώτη της νίκη έπειτα από οχτώ αγώνες (0-3-5), χάρη στο 2-0 επί της Σαλερνιτάνα για το κύπελλο, θα επιδιώξει τώρα να πράξει ανάλογα και στο πρωτάθλημα. Υπό άλλες συνθήκες το 2,20 του άσου θα φάνταζε ελκυστικό, ωστόσο η μεσοβδόμαδη νίκη των φιλοξενούμενων είναι πιθανό να αποτελέσειturningpointστην ως τώρα πορεία τους, ματς για συμπεράσματα το συγκεκριμένο.

1723. ΜΠΑΡΙ – ΑΣΚΟΛΙ

Το σερί των τριών νικών της Μπάρι διακόπηκε στο Κόμο, έμεινε στο 1-1 με την τοπική ομάδα, είναι πάντως επτά ματς χωρίς ήττα (4-3-0, 6/7under2,5). Η Άσκολι κόλλησε στο 0-0 με την Τράπανι, βρίσκεται σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης, αφού πληρώνει την αδυναμία της να συλλέξει βαθμούς μακριά από το σπίτι της (1-0-6 εκτός, μόνο σε 2/7 βρήκε δίχτυα). Δυσκολεύεται να διασπάσει κλειστές άμυνες η Μπάρι, γι αυτό και το 1,57 του άσου κρίνεται ανεπαρκές, σαφώς προτιμότερο το 1 &NGστο 2,40 του Stoiximan , από τη στιγμή που περιμένουμε η Άσκολι να παίξει ταμπούρι και να βρεθεί ελάχιστες φορές απέναντι από την εστία των γηπεδούχων.

1722. ΛΑΤΙΝΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Παρά την αλλαγή προπονητή πριν τέσσερις αγωνιστικές, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα στη Λατίνα, 1-1-2 μετράει υπό την καθοδήγηση του Μάριο Σόμα, αν και στην έδρα της θα μπορούσε να είχε κάνει το 2/2 εφόσον δεν έχανε το προβάδισμα των δυο τερμάτων που είχε απέναντι στη Σαλερνιτάνα (2-2 από 2-0). Η Λιβόρνο στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Πανούτσι, ηττήθηκε στο γήπεδό της από τη Νοβάρα, ο νέος τεχνικός Μούτι έχει να κάνει αρκετή δουλειά για να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Δείχνουν ότι ψάχνονται ακόμα οι δυο ομάδες, δεν θεωρούμε φρόνιμο να μπλέξουμε στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

1726. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Στην καλύτερή της κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται η Προ Βερτσέλι, μετράει 4-0-1 στα τελευταία πέντε, ενώ κέρδισε και τα 3/4 πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της (4-1-3 εντός). Η Τερνάνα επέστρεψε στις νίκες, χάρη στο 2-0 επί της Βιτσέντζα, δεν έχει φέρει ισοπαλία από το Σεπτέμβριο και είναι από τις ομάδες που δεν μπορείς εύκολα να προβλέψεις σε τί κατάσταση θα παρουσιαστεί (5-0-5 στα τελευταία δέκα). Παρακινδυνευμένη η όποια πρόβλεψη εδώ, δεν θα πάρουμε θέση.

1740. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Απανωτές ισοπαλίες για την Κολωνία (2-4-1 εντός και 6/7under2,5) η οποία τελευταία σκοράρει με το σταγονόμετρο, πιο συγκεκριμένα έχει πετύχει μονάχα δύο τέρματα στα τελευταία 6 παιχνίδια της και αυτά μάλιστα στη νίκη 1-2 επί της Λεβερκούζεν, από τότε που έχει να κερδίσει δηλαδή. Από ισοπαλία χωρίς τέρματα προέρχεται και η Άουγκσμπουργκ (1-2-3 εκτός, 4/6over2,5) η οποία αν και αγωνιζόμενη για μισή ώρα με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και επιθετικά αν βρεθούν σε καλή μέρα θα τινάξουν σίγουρα τα δίχτυα, τον πρώτο λόγο δίνουμε στα γκολ και μετά στους φιλοξενούμενους.

1741. ΧΕΡΤΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Ελάχιστοι θα περίμεναν τη Χέρτα να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της Μπουντεσλίγκα μετά από 15 αγωνιστικές, όμως η ομάδα του Παλ Νταρντάι αποδεικνύει κάθε εβδομάδα το πόσο σκληροτράχηλη και συμπαγής είναι. Από την άλλη η Λεβερκούζεν στερείται σταθερότητας, είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά και παρουσιάζει γενικότερα μία αφέλεια στα παιχνίδια της. Όλα αυτά μαζί με το γεγονός πως οι «ασπιρίνες» δίνουν ένα κρισιμότατο παιχνίδι την Τετάρτη ώθησαν τον Betol στην επιλογή του +0,5 ασιατικού άσου (1Χ) στο 1,85 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1739. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η νεοφώτιστη Ίνγκολσταντ βασίζεται αποκλειστικά στην άμυνα της προκειμένου να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που αποτυπώνεται και στο γεγονός πως έχει 11/14under2,5. Με το Στέφενς στο τιμόνι η Χόφενχαϊμ έχει ως κύριο μέλημα να διαφυλάσσει τα νώτα της σε κάθε ματς, ώστε να ξεκολλήσει από τον πάτο της Μπουντεσλίγκα. Στο 1,70 βρίσκεται τοunder2,5 στονStoiximanκαι βρίσκεται ήδη στο πινακάκι του Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1738. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Ειδησιογραφία, προϊστορία αλλά ακόμα και η φόρμα συνηγορούν στο ότι η Μπάγερν πρόκειται να τα βρει σκούρα απέναντι στα «πουλάρια», ακόμα και αν κερδίσει δεν πρόκειται να το καταφέρει εύκολα. Οι γηπεδούχοι είναι άκρως ανταγωνιστικοί και σίγουρα μπορούν να κάνουν ζημιά στους πρωτοπόρους, οριακά στο 1,70 ο ασιατικός άσος +1,75 στηνBet365, δύσκολα να ξεφύγει το σκορ από τους Βαυαρούς.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1737. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΑΪΝΤΖ

Σε αρκετά καλή κατάσταση οι δύο ομάδες ούσες αήττητες για αρκετές αγωνιστικές προερχόμενες παράλληλα από νικηφόρα αποτελέσματα. Το Αμβούργο (2-2-2 εντός) μετά το 3-1 επί της Ντόρτμουντ επικράτησε με το ίδιο σκορ και της Βέρντερ στη Βρέμη επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο,over2,5 καιgoal-goalτα 3 από τα 4 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από νίκη προέρχεται και η Μάιντς (2-2-2 εκτός) η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης,over2,5 τα 4 από τα 6 εκτός έδρας παιχνίδια της. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, αν το Αμβούργο δεν είχε την απουσία του βασικού της φορ Λασόγκα τότε θα ήμασταν πιο ψημένοι για τα γκολ, τώρα δεν θα μπλέξουμε.

1745. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Η ΜΤΚ (5-0-1 εντός) μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ντισγκίρι έχει την ευκαιρία απέναντι στην αδύναμη-μακριά από την έδρα της Βάσας (2-1-5 εκτός) να επιστρέψει στις νίκες, άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

1746. ΠΑΞΙ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπορεί η Φερεντσβάρος (6-1-1 εκτός) να έχει ήδη μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα όμως οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αήττητη εντός έδρας η Πάξι καθώς μετράει 6-3-0 διαθέτοντας μετά τους πρωταθλητές την πιο παραγωγική επίθεση με 18 γκολ ενεργητικό. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, ακόμα και η ισοπαλία για τους γηπεδούχους αποτελεί πολύ θετικό αποτέλεσμα.

1747. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Αρκετά αψυχολόγητες οι δύο ομάδες, ικανές για όλα, αν διαλέγαμε κάτι θα ήταν τα γκολ εκατέρωθεν.

1748. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Τρίτη σερί ήττα για την Κορόνα (1-2-5 εντός) αυτή με 1-2 από τη Ρουχ Χορζόφ, παραμένει ντεφορμέ και προβληματίζει όλο και περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας. Η Λεχ Πόζναν (3-1-5 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Βίσλα, ήταν καλύτερη και το ότι η αντίπαλος της έμεινε με δέκα παίκτες πριν το 1-0 της έκανε τη ζωή ακόμα πιο εύκολη. 5-1-0 στα τελευταία έξι και έχει πείσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό κριτή ότι έχει ξυπνήσει. Το διπλό κάτω του 1,80 είναιunfairκαι παρότι πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί δεν θα το ποντάρουμε.

1772. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Πολλά τα προβλήματα που μαζεύτηκαν στην Άρσεναλ, πέρα από την μέτρια αγωνιστική της παρουσία μέσα στο Νοέμβριο, έχει να αντιμετωπίσει πολλούς και καίριους τραυματισμούς, ενώ επίσης έχει να δώσει σε μερικές μέρες το -κυριολεκτικά- παιχνίδι της χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετά βελτιωμένη η Σάντερλαντ τον τελευταίο καιρό, έρχεται από δύο σερί νίκες με «λευκό« παθητικό, το 3-5-2 του Άλαρνταϊς δείχνει να λειτουργεί. Δεν βλέπουμε τον τρόπο πως το σκορ μπορεί να ξεφύγει, από τη μία οι «λαβωμένοι» «κανονιέρηδες» που ίσως έχουν από τώρα το μυαλό τους στο Φάληρο και από την άλλη η φουλ αμυντική τακτική της Σάντερλαντ. Στρεφόμαστε προς το under 3 της Bet365 με απόδοση 1,875.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1775. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην εντυπωσιάζει και πολλές φορές να κουράζει με την απόδοσή της, αλλά έχει την ουσία. Η Γουέστ Χαμ μοιάζει να ξεφουσκώνει, αφού στερείται λύσεων στο επιθετικό κομμάτι το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται στο γκολ. Στο «Ολντ Τράφορντ» η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα και αναμένουμε ακόμα ένα ματς με χαμηλό ρυθμό, σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει η Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν. Σε απόδοση 1,90 προσφέρει τοunder2,5 ηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1776. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Σαουθάμπτον, έρχεται από το σοκ των έξι γκολ που δέχτηκε από τη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες. Σε εξίσου άσχημη εικόνα και η Άστον Βίλα, τελευταία θέση στην Πρέμιερ, όμως ίσως δεν θα ξαναβρεί καλύτερη ευκαιρία να «ξυπνήσει» κόντρα σε ντεφορμέ και με «τσαλακωμένη» ψυχολογία αντίπαλο. Θα ρισκάρουμε με την κόντρα των γηπεδούχων, 2,075 πληρώνει το ασιατικό διπλό +1, ενώ όσοι δεν θέλουν να μπλέξουν με σημείο, μπορούν κάλλιστα να κάνουν παιχνίδι με τα καλοπληρωμένα γκολ (GG, 2,10/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1777. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Συνεχίζει να μην πατάει καλά η Σουόνσι, 0-1-3 στα τελευταία, πλέον άρχισαν και οι μουρμούρες προς το πρόσωπο του Μονκ που δεν αισθάνεται πια και τόσο βολικά. Το ίδιο αναποτελεσματικοί και εντός έδρας οι «κύκνοι», πέραν του 2-1 επί της Γιουνάιτεντ, «τρέχουν» 0-3-2 στο «Λίμπερτι». Στα μάτια κοίταξε και τη Γιουνάιτεντ η -πρωτοπόρος- Λέστερ, δίκαιο 1-1 εντός έδρας, πρόσωπο του αγώνα ποιος άλλος από τον απίστευτο Βάρντι που σπάει τα ρεκόρ με την ίδια άνεση που σκοράρει. Κλασικά έχουν γκολ τα παιχνίδια της, 12/14 GG και 10/14 GG & over 2,5 συνολικά, ενώ μακριά από το Λέστερ έχει 6/7 GG και 6/7 over 2,5. Αν και χωλαίνουν επιθετικά οι γηπεδούχοι, ο τρόπος που αγωνίζονται οι «αλεπούδες» ίσως τους παρασύρει σε «ανοιχτό» ματς. Στο 1,875 προσφέρει το over 2,5 η Bet365.

1774. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Δείγματα μίας πολύ σοβαρής και σταθερής ομάδας δίνει η Γουότφορντ στις πρώτες 14 αγωνιστικές της Πρέμιερ, καθώς ηττήθηκε μόνο από ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας. Η Νόριτς παρουσιάζεται αρκετά αφελής, κυρίως όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, αφού μόλις μία φορά διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ δυσκολεύεται χαρακτηριστικά και μακριά από το σπίτι της. Οι «σφήκες» έχουν τον τρόπο να καθαρίζουν ομάδες στα κυβικά τους, ειδικά στο «Βικαρέιτζ Ρόουντ», με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,85 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1773. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Καλύτερα αποδίδει όταν αγωνίζεται εκτός έδρας η Γουέστ Μπρομ, ενώ αντίθετα «ανοίγεται» και την πατάει στο «Χόθορνς», βέβαια κόντρα στην αήττητη επί 13 παιχνίδια Τότεναμ, δύσκολα θα δούμε τον Πιούλις να δίνει εντολή για φουλ επίθεση. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δείχνει τόσο σοβαρή και σταθερή η Τότεναμ, παιχνίδια που δεν μπορεί να κερδίσει, τουλάχιστον δεν τα χάνει (περισσότερες ισοπαλίες στην Πρέμιερ, επτά στον αριθμό). Δεν αποκλείεται το ματς να «κολλήσει» στο Χ, αποτέλεσμα που μάλλον δεν θα χαλάσει κανέναν από τους δύο (Χ, 3,60/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1779. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Και οι δύο έρχονται από κακές εμφανίσεις και ήττες, 2-1 στο Μπράιτον η Μπέρμιγχαμ (8-4-6, 3-2-4 εντός), 0-2 από τη Μίντλεσμπρο η Χάντερσφιλντ (3-6-9, 1-3-5 εκτός). Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν πότε το μαγικό ραβδάκι του πρώην συνεργάτη του Κλοπ Ντέιβιντ Βάγκνερ θα κάνει το θαύμα του, στα δύο ματς με τον γερμανό ως τώρα πάντως δεν έχουν δείξει βελτίωση, φτάνοντας το αρνητικό σερί τους σε 0-1-5. Σαφώς αποτελεσματικότερη εκτός έδρας, όπου και βρίσκει περισσότερους χώρους, η ομάδα του Ρόουετ, και εκείνη περνάει μίνι κρίση, ο άσος φαβορί κοντράρεται ελαφρώς από την αγορά.

1781. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Μάλλον ευχαριστημένη με το βαθμό (1-1) κόντρα στη Μπρέντφορντ η Μπόλτον (1-9-8, 1-7-1 εντός), κατάφερε στο 65’ να ισοφαρίσει, η αντίπαλος της είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για να φύγει με όλους τους βαθμούς. Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν στην έλλειψη ποιότητας της ομάδας του Λένον, το κάνει και ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία, παραμένει ουραγός και με μέλλον που διαγράφεται ακόμα πιο ζοφερό, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί αγοραστής να αναλάβει και οι παίχτες της δεν πληρώθηκαν για το Νοέμβρη (κάτι που σημαίνει ότι η αφαίρεση βαθμών δεν είναι μακριά). Από την άλλη η Κάρντιφ (6-8-4, 1-5-3 εκτός) δεν πείθει ότι μπορεί εύκολα να φέρει το ματς στα μέτρα της, έρχεται από αποκαρδιωτικό 2-2 εντός κόντρα στη Μπέρνλι, ματς που κέρδιζε 2-0 μέχρι το 85’, μετρούσε οκτώ σερί under 2,5 δείχνοντας ότι φέτος θα βασιστεί στην άμυνα της, η οποία όμως και τελικά τη πρόδωσε. Ματς του μισό-μηδέν, κρατάμε under και Χ, η στατιστική στηρίζει.

1783. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Δεν συμβαίνει κάθε μέρανα προσφέρεται σε έναν υπηρεσιακό μάνατζερ μονιμοποίηση στη θέση και αυτός να την απορρίπτει, αλλά το είδαμε στην περίπτωση του Κάρσλεϊ με τη Μπρέντφορντ. Ο άλλοτε σκληροτράχηλος μέσος αναγέννησε τις “μέλισσες”, τρέχοντας 5-2-1 από τα μέσα Οκτώβρη και βγάζοντας τις πραγματικές τους δυνατότητες στο χορτάρι, αποφάσισε όμως ότι δεν θέλει να συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο και το ματς στο Μπόλτον (1-1, η Μπρέντφορντ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη) ήττα τον τελευταίο του στον πάγκο τους. Στη θέση του Ντιν Σμιθ, με πολύ καλό έργο τα τελευταία πέντε χρόνια στη Γουόλσολ, που του απέφερε το παρατσούκλι “κοκκινοτρίχης Μουρίνιο”, υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Ντεμπούτο για τον 44χρονο κόντρα στην ΜΚ Ντονς (4-4-10, 1-3-5 εκτός), που βγάζει δύσκολο πρόγραμμα και αν μη τι άλλο στα τελευταία παιχνίδια της παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική, μαζεύοντας πέντε βαθμούς στα τέσσερα πιο πρόσφατα (1-0 Τσάρλτον, 2-1 από την πρωτοπόρο Μπράιτον, 1-1 εντός με Φούλαμ, 0-0 στο “Μολινιού”). Οι γηπεδούχοι μετράνε 7-4-7 με 4-1-4 εντός, 7-3-0 κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από την ίδια στη βαθμολογία (όπως η προσεχής τους αντίπαλος) και 0-1-7 κόντρα σε εκείνες που είναι από πάνω της! Από τα παραπάνω ο άσος στο 1,80+ μοιάζει σωστός, τα ερωτηματικά όμως είναι πολλά.

1782. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Με επιτυχία ξεπέρασε η Μπράιτον το ύπουλο εμπόδιο της εξαιρετικής εκτός έδρας Μπέρμιγχαμ, δίκαιη επικράτηση για τους “γλάρους” με 2-1, άνοιξαν το σκορ στο 17’ και δεν πτοήθηκαν από τη γρήγορη ισοφάριση των φιλοξενούμενων, πίεσαν και μετά το γκολ του Μπόμπι Ζαμόρα στο 47’ δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Παραμένει πρωτοπόρος και αήττητη (10-8-0, 7-2-0 εντός) η ομάδα του Χιούτον, όλες οι νίκες της έχουν έρθει στο γκολ! Η Τσάρλτον (4-4-10, 1-2-6 εκτός) μετά από δύο κολλητές νίκες που είχε μεγάλη ανάγκη ηττήθηκε δίκαια με 0-3 από την Ίπσουιτς, δείχνοντας ότι ακόμα δεν βρίσκεται σε κατάσταση που να της επιτρέπει να ελπίζει σε γρήγορη εξασφάλιση της κατηγορίας. Αν δεν δούμε κάποιο από τα αγαπημένα 1-0/2-1 των γηπεδούχων πιθανότερη μοιάζει μια νίκη τους με μεγαλύτερη διαφορά.

1784. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Χαστούκι για τη Μπρίστολ Σίτι (3-7-8, 2-3-4 εντός) το καθαρότατο 3-0 στο εξάποντο παραμονής με τη Ρόδεραμ, είχε καταφέρει να μαζέψει πέντε βαθμούς στα τρία προηγούμενα, ήταν ευκαιρία να χτίσει μομέντουμ. Η Μπλάκμπερν (4-9-5, 2-4-3 εκτός) ισοφαρίστηκε δύο φορές για το τελικό 2-2 εντός κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, 2-3-0 το αήττητο σερί της, οι νίκες εκτός έδρας. Αμφότερες γυροφέρνουν τις ισοπαλίες, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

1780. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει - και - φέτος η Μπέρνλι (9-7-2, 6-2-1 εντός) του Ντάις, επέστρεψε από 2-0 στο Κάρντιφ με δύο τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε 5-4-0. Ομάδα ουσίας, παίρνει το μέγιστο που αξίζει στον αγωνιστικό χώρο, εδραιωμένη στην πρώτη εξάδα με βλέψεις για απευθείας άνοδο. Ανάλογης αγωνιστικής φιλοσοφίας, αλλά σαφώς φτωχότερη ποιοτικά, η Πρέστον (3-9-6, 2-4-3 εκτός) του Γκρέισον, στα τελευταία οκτώ έχασε μόλις ένα (2-5-1), και εδώ για το βαθμό θα παραταχθεί. Κοντράρεται ο άσος, στα μάτια μας μια οριακή επικράτηση των γηπεδούχων μοιάζει πιθανότερη από την ισοπαλία. Περίπτωση 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

1778. ΛΙΝΤΣ – ΧΑΛ

Περισσότερο καταπονημένη σίγουρα από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της στο “Έτιχαντ” (ήττα με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι για το Λιγκ Καπ) η Χαλ (10-5-3, 4-3-2 εκτός), έρχεται και από εξάποντη ήττα (0-2 Ντέρμπι) που σταμάτησε το σερί της (7-4-0) στην Τσάμπιονσιπ, εντελώς αλλοπρόσαλλη παραμένει η Λιντς, έρχεται από δύο σερί ήττες με σκορ 1-0 (Ρόδεραμ εντός, ΚΠΡ εκτός), μόλις μία νίκη έχει φέτος στο “Έλαντ Ρόουντ” (1-3-5, 4-7-7 συνολικό ρεκόρ). Φαβορί του 2,00+ το διπλό, χαμηλά το under, λογικά στο 0-0/0-1/1-0 προσεγγίζεται.

1785. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ

Νίκη ανύψωσης ηθικού για τη Νότιγχαμ Φόρεστ (5-5-8, 3-3-3 εντός) το 3-1 επί της ποιοτικής Ρέντινγκ, δεν πτοήθηκε που έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, πίεσε και γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο, με τον καλό φορ Ολιβέιρα κλείδωσε το τρίποντο στο 49’. Ο Πορτογάλος της έχει προσδώσει επιθετική οντότητα, στο προηγούμενο εντός πήρε με 1-0 τη μισητή Ντέρμπι, ενώ και ενδιάμεσα έχασε στη Μπρέντφορντ στην εκπνοή. Η Φούλαμ (5-7-6, 2-4-3 εκτός) μάλλον θέλει του χρόνου να μας στέλνει την αγάπη της από τα γήπεδα της Φούτμπολ Λιγκ, ακόμα να βρει πρώτο προπονητή, 0-2-2 στα τέσσερα τελευταία, οι ισοπαλίες κόντρα σε ομάδες στα μέτρα της (ΜΚ Ντονς, Πρέστον), οι ήττες καθαρές. Θα συμφωνήσουμε με τις αποδόσεις, ο άσος έχει προβάδισμα.

1786. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Η έλευση Ρέντφερντ στη Ρόδεραμ (4-3-11, 2-2-5 εντός) αρχίζει να αποδίδει καρπούς, μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα οι “Millers” πήραν το ντέρμπι με Λιντς στο “Έλαντ Ρόουντ” (0-1) και καθάρισαν το εξάποντο παραμονής κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι με 3-0. Τώρα υποδέχονται την αλλοπρόσαλλη και γενικά μέτρια Γουλβς (5-6-7, 3-2-4 εκτός) που κέρδισε μόλις ένα από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Φαβορί το διπλό, στα μάτι μας πιο μοιρασμένο, θα πάμε με τον +0,25 ασιατικό άσο.

1847. ΧΟΜΠΡΟ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Δεν γλιτώνει την τελευταία θέση της βαθμολογίας στο φινάλε του πρώτου μισού η Χόμπρο, αλλά ελπίζει ότι θα κάνει μία ζημιά στη Ράντερς για να μην ανοίξει τουλάχιστον περισσότερο η ψαλίδα από τις ομάδες που προπορεύονται. Ο Όβε Πέντερσεν έκανε ντεμπούτο στον πάγκο με το αριστερό, αλλά στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ελπίζει να δείξει η ομάδα του καλύτερο πρόσωπο. Είναι εξπέρ στο να σώζει ομάδες, αλλά κυρίως με σφιχτή άμυνα και αντεπιθέσεις. Η άμυνα της Χόμπρο μπορεί να βελτιωθεί, όχι όμως και η επίθεση που ομολογουμένως είναι προβληματική. Η Ράντερς πάει, ωστόσο, στο ματς με αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα. Οι υποψήφιοι αγοραστές της ομάδας δείχνουν να έχουν ένα πλάνο για το μέλλον που δεν περιλαμβάνει τον νυν τεχνικό. Ο Κόλιν Τοντ συνεχίζει στον πάγκο, όχι όμως ο τεχνικός διευθυντής που τον είχε επιλέξει και παραιτήθηκε μεσοβδόμαδα. Η Ράντερς δεν παίζει πολύ καλά τελευταία, δεν σκοράρει εύκολα και θα έχει δύσκολο έργο. Η Χόμπρο θα παίξει πάλι αμυντικά, τοunder2,25 στο 1,875 δεν έχει μπει τυχαία σε αυτό τοline, προτιμούμε να αποφύγουμε αυτό το ματς.

1866. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Εμφατικό 2-5 στο Κιλμάρνοκ για την Πάρτικ Θιστλ (4-5-7, 2-2-4 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική, η Μάδεργουελ (4-3-9, 2-1-5 εκτός) κράτησε τη Χαρτς στο 2-2. Καθαρό φαβορί ο άσος, δεν θα μπλέξουμε.

1869. ΧΑΡΤΣ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Δύο στις δύο γκέλες για τη Χαρτς (9-4-3, 5-2-1 εντός) μετά τι διακοπή, σαν τέτοιες λογίζονται οι ισοπαλίες με Νταντί (εντός) και Μάδεργουελ (εκτός) εφόσον οι καρδούλες θέλουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη δεύτερη θέση. Ομάδα των σερί, τρέχει 4-4-0 αήττητο, ξεκίνησε με 5/5 και μετά έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες, θέλει το τρίποντο απέναντι στην Ινβερνές (4-5-7,2-3-3 εκτός), που φέτος δεν θαμπώνει αλλά είναι πάντα υπολογίσιμο μέγεθος. Όχι καμία ευκαιρία ο άσος του 1,85.

1867. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Επιστροφή στις ήττες για τη Ρος Κάουντι (6-3-7, 5-0-3 εντός με 5/8 over 2,5), προηγήθηκε στο Αμπερντίν νωρίς (14’) αλλά δέχθηκε τρία γκολ στην επανάληψη. Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Σεντ Τζόνστον κόλλησε στο 1-1 κόντρα στη Νταντί, εκτός έδρας μετράει 4-0-4 με 7/8 over 2,5 και 4,13 γκολ μ.ο., Goal/Goal 15 στα 16 φετινά ματς της. Γενναιόδωρο το 2,00 του over 2,5.

1865. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Εξάποντο παραμονής, 0-1-3 συμπλήρωσε η Κιλμάρνοκ (4-4-8, 2-1-5 εντός με 6/8 over 2,5 και 3,5 γκολ μ.ο.) με το βαρύ 2-5 από την Πάρτικ Θιστλ, η ουραγός Νταντί Γιουνάιτεντ (2-2-12, 1-0-6 εκτός με 5/7 over 2,5 και 3,14 γκολ μ.ο.) δεν μπορεί να αγιάσει με τίποτα, δεύτερη σερί ήττα εντός έδρας με ανατροπή το 1-2 από τη Χάμιλτον, στο -7 από την προτελευταία Μάδεργουελ και πλέον η ανάγκη της για νίκες γίνεται επιτακτική. Τα γκολ κρατάμε, κακές αμυντικά ομάδες που περιμένουμε να παίξουν για όλους τους βαθμούς.

1766. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Ομάδες της Λιγκ 2 αμφότερες, σε εντελώς διαφορετική φάση όμως, η Μπαρνέτ έρχεται από 0-1-3, 4-4-0 μετράει η Νιούπορτ στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της, σαφώς ανεβασμένη επί Σέρινταν, στο πιο πρόσφατο καθάρισε με 3-0 τη Λούτον. Κοντράρουμε τον άσο φαβορί, πηγαίνοντας στο διπλό Draw No Bet.

1771. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 3-12 η Τσέστερφιλντ (2-2-6 εντός στη Λιγκ 1) και ο Ντιν Σόντερς αποτελεί παρελθόν. Θα πηγαίναμε χωρίς φόβο στο διπλό αν η Γουόλσολ (ίδια κατηγορία, 6-3-1 εκτός, 11-6-3 συνολικά) δεν έχανε μεσοβδόμαδα τον αρχιτέκτονα της, Ντιν Σμιθ, που αποχώρησε για χάρη της Μπρέντφορντ. Σε τέτοιες περιπτώσεις συχνά βλέπουμε οι ομάδες να έχουν ακόμα λίγη βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους, μέχρι την αναπόφευκτη κάθοδο, την Τρίτη αυτό πιστοποιήθηκε αφού οι “Saddlers” κέρδισαν με ανατροπή στο Σριούσμπερι (1-3). Προς τα δεξιά κοιτάμε σε κάθε περίπτωση.

1764. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

8στη Λιγκ 2 η Λέιτον Όριεντ (8-7-5, 5-3-2 εντός), με 5/10 over 2,5 και ερχόμενη από πέντε σερί αμφίσκορα, ανοιχτά και με πολλά γκολ τα παιχνίδια της Σκάνθορπ (Λιγκ 1), φαβορί χωρίς αιτία ο άσος, τα γκολ αποτελούν λύση στοιχηματικά.

1765. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Ομάδα που τα τελευταία χρόνια αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας η σφιχτή Γουίκομ (5-3-2 στις εξόδους της στη Λιγκ 2), την προηγούμενη αγωνιστική πάντως έχασε καθαρά με 3-0 στο Μπρίστολ από τους Ρόβερς. Η Μίλγουολ (Λιγκ 1) έχει το εύκολο γκολ και θα κυνηγήσει τη διάκριση στο κύπελλο, στο “Ντεν” έχει βελτιωθεί πολύ μετρώντας 5-1-0 στα έξι τελευταία ματς της εκεί. Άσος.

1768. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Ντέρμπι ομάδων που κυνηγάνε την άνοδο στη Λιγκ 1, για την Πόρτσμουθ ο στόχος αυτός φέτος αποτελεί αυτοσκοπό. Μόλις 3-6-1 μετράνε στο “Φράτον Παρκ” οι γηπεδούχοι, οι απαιτητικοί φίλοι τους φαίνεται πώς τους φέρνουν νευρικότητα. Η Άκρινγκτον παίζει με άγνοια κινδύνου και αποτελεί την απόλυτη έκπληξη της κατηγορίας, μετρώντας 6-2-2 εκτός με 16-7 τέρματα, με ανάλογη λογική περιμένουμε αντιμετωπίσει και το κύπελλο, στον προηγούμενο γύρο (3-2 Γιορκ) παρέταξε βασικούς, το ίδιο και οι Pompreys, που πάντως σνόμπαραν το Λιγκ Καπ. Σετ για κόντρα, διπλό και διπλό Draw No Bet για τους πιο συντηρητικούς.

1769. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ – ΟΛΝΤΑΜ

Τρεις σερί “κακές” ήττες για την Όλνταμ 1-2 Μπάρνσλεϊ, 2-5 Σάουθεντ, 1-0 Κρου), πέντε ματς χωρίς νίκη το απόλυτο ανάξιο φαβορί της Φούτμπολ Λιγκ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, θα την κοντράραμε αν απέναντι της βρισκόταν μια ομάδα άξια εμπιστοσύνης, τώρα πάσο.

1763. ΓΕΟΒΙΛ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να σκεφτεί η Γέοβιλ (ουραγός στη Λιγκ 1) από το κύπελλο… Αδύναμοι οι γηπεδούχοι, με υπηρεσιακό μετά την απόλυση Στάροκ, με τις μέρες της η Στίβενεϊτζ, οι μπουκ μοίρασαν το σετ στη μέση και ησύχασαν.

1844. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ευεργετική αποδεικνύεται σε πρώτη φάση η αλλαγή προπονητή στη ΒΑΚ Πέλετς, μετά από την ευρεία νίκη επί της Αντμίρα, απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Σάλτσμπουργκ και μπορεί πλέον να ατενίζει το μέλλον της στο πρωτάθλημα με περισσότερη αισιοδοξία. Η Αούστρια επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) χάρη στο 2-1 απέναντι στη Στουρμ και κρατιέται με νύχια και με δόντια στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν θα έχουν εύκολη αποστολή η πρωτοπόροι, με τη ΒΑΚ να μετράει τρεις κολλητές νίκες μπροστά στο κοινό της (4-2-2 εντός), εξαιρετικά αμφίρροπη μας φαίνεται η αναμέτρηση.

1812. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Πολύτιμη νίκη για την Μπάροου (9-4-11), επικράτησε με 2-1 της Γουόκινγκ, όμως έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον επιθετικό Ριγκ, πρόσφατα αφιχθείς ως δανεικός από την Καρλάιλ, είχε ποντάρει πολλά πάνω του. Δύναμη η έδρα της, έχει κατακτήσει εκεί τους 24/31 βαθμούς της. Πρόβλημα στο γκολ έχει η Μπόρχαμ, έμεινε στο 0-0 με την Τρανμίρ εντός, τρίτο στα τελευταία τέσσερα που δεν σκοράρει. Αν και δεν είναι και η πιο εύκολη ομάδα εκτός έδρας η Μπόρχαμ (3-3-5), θα δώσουμε προβάδισμα νίκης στην Μπάροου (2,37/ Bet365).

1819. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Δεν αφήνει την κορυφή του πρωταθλήματος η Τσέλτεναμ (13-8-2), πέρασε εύκολα και από την έδρα της Όλντερσοτ με 0-2. Εξαιρετική επίθεση, δώδεκα γκολ στα τελευταία τέσσερα, μόλις ένα γκολ δέχτηκε σ’ αυτά. Δεν πείθει η Τσέστερ (8-6-10), ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Γκέιτσχεντ. Σκόραρε μόλις δύο φορές στα τελευταία τέσσερα. Δεν χωράει αμφισβήτηση, άσος.

1814. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Συνεχίζει σταθερά να δέχεται γκολ η Ντόβερ (11-7-6), κακή εμφάνιση αμυντικά και ήττα 4-2 από τη Χάλιφαξ εκτός έδρας. Δυνατή πάντως εντός έδρας με ρεκόρ 7-3-1. Σε κακά χάλια η Όλντερσοτ (8-4-11), τέταρτη συνεχόμενη ήττα, δεν προέβαλε αντίσταση στην πρωτοπόρο Τσέλτεναμ, δίκαιη εντός έδρας ήττα με 0-2. Καλύτερη εκτός παρά εντός, όμως έχει να κερδίσει από τις 24 Οκτωβρίου. Άσος αλλά χωρίς αξία στις τιμές του.

1820. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Τις καλύτερες εμφανίσεις της με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, πραγματοποιεί η Χάλιφαξ (4-4-14), δεύτερη σερί τεσσάρα αυτή τη φορά εντός με αντίπαλο την Ντόβερ (4-0). Έχει τα περισσότεραoverστην κατηγορία (17/22). Αξιοπρεπής η Γκάισλι (7-8-9) εντός έδρας, επικράτησε της Μπρόμλι με 2-0. «Χάνεται» εκτός, μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα (1-5-4). Η ψυχολογία με τους γηπεδούχους, στέκεται ποντάρισμα στη νίκη τους (2,30/ Bet365), έστω κι αν η απόδοση είναι υποψιασμένη, όπως το ίδιο είναι και το αγαπημένο τηςover.
1811. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Ήττα για την Κιντερμίνστερ (2-8-12) στην έδρα της Γκρίμσμπι (1-0), πάρα το γεγονός πως στάθηκε αξιοπρεπώς. Κέρδισε στα δύο πρόσφατα εντός της, μοναδικές της νίκες στο πρωτάθλημα. Με το δεξί έκανε ντεμπούτο ο νέος κόουτς της Γκέιτσχεντ (10-4-8), η ομάδα του επικράτησε με 1-0 της Τσέστερ εντός έδρας. Πολύ καλή εκτός έδρας, ήδη έχει κάνει έξι διπλά (6-1-4). Δύσκολα βγαίνει άκρη στο ματς, συνεχόμενες νίκες εντός οι γηπεδούχοι, νέο κόουτς και πολύ καλή συγκομιδή εκτός οι φιλοξενούμενοι. Πάσο.

1810. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Κουρασμένη εμφανίστηκε η Γουόκινγκ (9-4-10) στο εκτός έδρας ματς της με την Μπάροου (ήττα με 2-1), δεν είναι και ότι πιο εύκολο τρία παιχνίδια σε διάστημα μιας βδομάδας. Έρχεται από 5/5GGκαι 4/5GG&over2,5. Σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας η Λίνκολν (11-7-5), μπορεί να έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη τη Γουέλινγκ, η εμφάνιση της όμως ήταν καλή. 5/6GGσε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ίδιο ρεκόρ έχουν Γουόκινγκ και Λίνκολν (6-2-4), εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, έχουν γκολ οι αναμετρήσεις τους, πάμε με τοover(1,80/ Bet365).

1818. ΤΡΑΝΜΙΡ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Μέτρια εμφάνιση για την Τρανμίρ (9-7-7) στην έδρα της Μπόρχαμ, «κόλλησε» στο 0-0. Σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα. Από 0-0 έρχεται και η Μπρέιντρι (10-7-5), δεν κατάφερε στο γήπεδό της να νικήσει την Τορκί, αν και ήταν ανώτερη. Κάτι παραπάνω από αξιόμαχη εκτός, 6-3-2 το ρεκόρ της, δεύτερο καλύτερο στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρα αδικείται από τις αποδόσεις η Μπρέιντρι, επιλογή το Χ2 με απόδοση 2,10 ( Bet365).

1815. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Ήττα για τη Σάουθπορτ (4-6-11) με 1-0 από την Ίστλι εκτός, το πάλεψε αρκετά, όμως δεν βρίσκει λύσεις επιθετικά (χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 16 γκολ ενεργητικό). Εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -4 από τη σωτηρία, μόλις μία νίκη εντός. Σε μεγάλη φόρμα η Μάκλσφιλντ (12-2-9), πέρασε και από την έδρα της Ρέξαμ με 3-2. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, σ’ αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις σκόραρε 13 γκολ. Δίκαια τα 1,85 στο διπλό.

1817. ΤΟΡΚΙ – ΡΕΞΑΜ

Βαθμό πήρε η Τορκί (3-8-11) στην έδρα της Μπρέιντρι (0-0), συνεχίζει όμως να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και εντός θέσεων υποβιβασμού. Μόλις μία η νίκη της εντός έδρας (1-2-7). Τέλος στο σερί της Ρέξαμ (11-4-7) έβαλε η Μάκλσφιλντ, την υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα (2-3) μετά από περίπου δύο μήνες. Κέρδισε στις δύο τελευταίες της επισκέψεις. Ανώτεροι μεν οι Ουαλοί, χωρία αξία το διπλό δε.

2347. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Νοκ άουτ ματς του Λιγκ Τρόφι (βόρεια περιφέρεια), σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Λογικό φαβορί της αναμέτρησης η Γουίγκαν με βάση τα όσα έχουν δείξει ως τώρα στη χρονιά η δυο ομάδες, αλλά σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις είναι παρακινδυνευμένο να ασχοληθούμε με τέτοιες αποδόσεις. Προχωράμε παρακάτω.

1858. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Ίσως η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας Ντανφέρμλιν (4-2-1 εντός) απέναντι στο πρώτο φαβορί για υποβιβασμός, άσος χωρίς καμία στοιχηματική αξία, ίσως τα γκολ έχουν κάποιο αξία.

1855. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Επέστρεψε στις νίκες η Άλμπιον Ρόβερς (5-1-1 εντός) η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Κάουντενμπιθ, αυτό ήταν και το πρώτοover2,5 για τους γηπεδούχους ύστερα από 5 σερίunder2,5. Δεν κερδίζει ούτε με αίτηση η Στανράερ η οποία εσχάτως βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ξεκάθαρο προβόδισμα στο άσο ο οποίος όμως βρίσκεται σε χαμηλές τιμές, στοliveίσως μας δοθεί η ευκαιρία να τον επιλέξουμε σε καλύτερες αποδόσεις.

1862. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Άμεση η επιστροφή στις νίκες για την Ιστ Στέρλινγκ η οποία μετά τη πεντάρα στην έδρα της Ιστ Φάιφ επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Μόντροουζ, 5-0-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, στα 5 επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Έχει βρει ρυθμό η Κλάιντ (3-2-2 εκτός) η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες, πιο πρόσφατο θύμα της η Μπέργουικ την οποία και διέλυσε εκτός έδρας 0-5. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι, η Ιστ Στέρλινγκ όμως στο σπίτι της τα παλεύει όλα, καλύτερα να μην μπλέξουμε.

1864. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΕΛΓΚΙΝ

Ήττα μετά από αρκετό καιρό για την Στέρλινγκ Άλμπιον η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της Κουίνς Παρκ, 2-1-3 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων,over2,5 τα 2 από τα 3 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από εμφατική νίκη 4-2 επί της Ιστ Φάιφ προέρχεται η Έλγκιν η οποία μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται αρκετά, 1-1-5 ο απολογισμός της,over2,5 καιgoal-goalτα 3 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δίκαια μοιρασμένες οι αποδόσεις, το αμφίσκορο μοιάζει να έχει καλές τύχες, από σημείο έναν κλικ παραπάνω δίνουμε τους γηπεδούχους.

1873. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Προς τα δεξιά κοιτάμε, περιμέναμε το σετ πιο μοιρασμένο.

1871. ΜΟΡΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

4-1-0 μετράει στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της η Μόρτον (3-3-1 εντός με 5-5 γκολ), δύσκολο βέβαια να κοντράρεις την ποιοτικότατη Χιμπέρνιαν (12-1-2, 6-0-2 εκτός). Τα λίγα γκολ μοιάζουν η καλύτερη επιλογή.

1870. ΑΛΟΑ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Εξάποντο στην ουρά της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ, αμφότερες σε κακή κατάσταση, καθαρή τριπλή.

1872. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Καλή στην έδρα της η Ρέιθ (5-1-2), αλλά φυσικά τα πάντα εξαρτώνται από τις ορέξεις των Ρέιντζερς.

1874. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Υπάρχει διαφορά ποιότητας, 5-1-1 με 12-2 γκολ μετράει στην έδρα της η Φόλκερκ, η Λίβινγκστον (2-1-5 εκτός) κράτησε στο 1-1 τη Ρέιντζερς αλλά δεύτερο σερί θαύμα είναι δύσκολο.

1850. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Η Ένωση (3-3-6) μετράει τέσσερις βαθμούς με το νέο προπονητή σε δυο αγωνιστικές και έχει βελτιωθεί αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι. Η Ανόρθωση (8-3-1) συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την αναμέτρηση. Το διπλό στα επίπεδα του 1,30 δεν θα μας απασχολήσει.

1767. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΟΡΘΓΟΥΙΤΣ

Ωραίο το παραμυθάκι της Νόρθγουιτς (ιστορικότατη ομάδα, αυτή τη στιγμή στην 8την τάξη κατηγορίας της Αγγλίας), αλλά ο δράκος παραμονεύει στο Νορθάμπτον (7-2-0 σερί οι γηπεδούχοι).

1770. ΣΤΟΟΥΡΜΠΡΙΤΖ – ΙΣΤΛΙΧ

Δεν κοντράρεται η φορμαρισμένη Ίστλι, μάλλον μας αρέσει το διπλό του 1,80.

1848. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ

Η Ρεάλ ψάχνει εναγωνίως μία πειστική νίκη για να ζεστάνει ξανά τους φίλους της που ομολογουμένως έχουν «παγώσει» μετά τη γκάφα της χρησιμοποίησης του Τσερίσεφ στο ματς του κυπέλλου ενώ ήταν τιμωρημένος που εκτός από το πρεστίζ θα της κοστίσει και αγωνιστικά αφού αν καταθέσει ένσταση η Κάντιθ είναι δεδομένος ο αποκλεισμός της. Η Χετάφε προσφέρεται ως αντίπαλος για το πολυπόθητο ξέσπασμα των Μαδριλένων, μέχρι στιγμής εκτός έδρας μετράει 5/6 ήττες (0-1-5) με 12 τέρματα παθητικό ενώ παραδοσιακά στο «Μπερναμπέου» δέχεται γκολ με τη σέσουλα. Αρκετά εφικτό δείχνει τοover3,5 γκολ της Ρεάλ στο 2,22 ( Stoiximan ), με ρίσκο παίζεται και το 7+ που πληρώνει 9,25 στον ΟΠΑΠ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1868. ΣΕΛΤΙΚ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Πρώτη νίκη μετά από έξι (0-3-3) για τη Χάμιλτον (6-4-6, 3-1-4 εκτός) το 1-2 (με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο) στην έδρα της ουραγού Νταντί Γιουνάιτεντ, χαμόγελα στο στρατόπεδο της, φυσικά για να γλιτώσει στο “Σέλτικ Παρκ” θα χρειαστεί κάποιο θαύμα. Αντιστοιχηματικό.

1595. ΙΣΤ ΚΙΛΜΠΡΑΪΝΤ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Κύπελλο Σκωτίας,πρόκειται για τους επαναληπτικούς των αγώνων που έληξαν ισόπαλοι προ μιας εβδομάδας, παράταση και πέναλτι έχουμε τώρα σε περίπτωση ισοπαλίας (δεν μετράει δηλαδή το σκορ των πρώτων αναμετρήσεων). Οι ερασιτέχνες της Ιστ Κιλμπράιντ κατάφεραν να στείλουν τη σειρά σε επαναληπτικό χάρη στο 2-2 που απέσπασαν στην έδρα των αντιπάλων, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για να καθαρίσουν την πρόκριση πρόωρα. Μεγάλες οι τιμές του άσου με βάση τα όσα διαδραματίστηκαν προ μιας εβδομάδας.

1596. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Η Αρμπρόουθ πήρε το 1-1 στην έδρα της Κάουντενμπιθ και έχει την ευκαιρία να προχωρήσει στον επόμενο γύρο, με τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής τους.

1597. ΦΟΡΦΑΡ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Ικανοποίηση επικρατεί στη Φόρφαρ από τη στιγμή που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στην έδρα της, η Κουίνς Παρκ είχε ευκαιρίες στο πρώτο ματς για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Καλά ζυγισμένα τα σετ, προχωράμε.

1598. ΛΟΘΙΑΝ ΘΙΣΤΛ – ΧΑΝΤΛΙ

Ερασιτεχνικά σωματεία αμφότερα, καλύτερα στοιχεία δείχνει ως τώρα τη σεζόν η Λόθιαν Θιστλ και είναι σωστά το φαβορί για τη νίκη.

1599. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΙΝΒΕΡΟΥΡΙΕ ΛΟΚΟ ΓΟΡΚΣ

Οι ερασιτέχνες της Ινβερούρι έστειλαν τη σειρά σε ρεβάνς χάρη στο 4-4 στην έδρα τους, τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα με γηπεδούχο την Άνναν, που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη πρόκριση.

1601. ΚΟΒΕ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΦΟΡΜΑΡΤΙΝΕ ΓΙΟΥΝ.

Ερασιτεχνικά σωματεία, δεν είναι πολλές οι μεταξύ τους διαφορές, δεν θα μπλέξουμε.

1602. ΓΟΥΙΚ ΑΚΑΝΤΕΜΙ - ΛΙΝΛΙΤΧΓΚΟΒ ΡΟΣΕ

Ο αγώνας είχε αναβληθεί την προηγούμενοι εβδομάδα (είναι δηλαδή το πρώτο ματς μεταξύ των δυο, αν λήξει ισόπαλο επαναλαμβάνεται στην έδρα του τωρινού φιλοξενούμενου). Ερασιτεχνικοί σύλλογοι που θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά στο θεσμό του κυπέλλου, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές για ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι.

1875. ΞΑΝΘΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η Ξάνθη μετά τις δύο «κολλητές» ήττες, με την τελευταία μάλιστα να την αφήνει και εκτός κυπέλλου, έχει μεγάλη ανάγκη το τρίποντο κόντρα στον Πλατανιά, προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στο εσωτερικό της μετά και τα βέλη του Πανόπουλου προς τους παίκτες και τον προπονητή. Από την άλλη οι Κρητικοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ταξιδεύουν στη Θράκη με αρκετές απουσίες βασικών παικτών, ενώ όποτε απομακρύνονται από τα Χανιά χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικότητας τους. Στο 1,83 ο άσος στο Stoiximan κρίνεται οριακά αποδεκτός.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1879. ΛΥΩΝ – ΑΝΖΕ

Από τη μία έχουμε μία Λυών αγνώριστη φέτος που δεν πείθει με τίποτα, έχει πολλές απουσίες, ειδικά στα μετόπισθεν, αλλά και εσωτερικά προβλήματα αφού έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα που μιλούν για κακές σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Στην αντίπερα όχθη έχουμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Ανζέ, που έκοψε βαθμούς μέχρι και από την Παρί και δείχνει ικανή να πανηγυρίσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε άλλη μία δυνατή ομάδα της Γαλλίας. Αξία βρήκαν οι YoungGuns στο ασιατικό διπλό +1 (1,925)αφού ακόμα και αν χάσουν οι νεοφώτιστοι δύσκολα θα γίνει με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Με περισσότερο ρίσκο παίζεται και το Χ2 στο 2,60 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1884. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - AΓΙΑ ΝΑΠΑ

Από ήττες προέρχονται Άρης (4-1-7)και Αγία Νάπα (0-4-8) κόντρα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα, στο πρόγραμμα βέβαια, αλλά φάνηκε ότι είχαν απαιτήσεις για βαθμολογικό κέρδος. Το ματς χαρακτηρίζεται κομβικό για τη συνέχεια των ομάδων, ενώ η δίψα της Αγίας Νάπας για νίκη είναι μεγαλύτερη. Η κρισιμότητα του ματς μας οδηγεί αυτόματα στο αουτσάιντερ με την απόδοση του διπλού στο 5,25(ΟΠΑΠ).

1885. ΠΑΝΤΟΥΡΙ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Παντούρι, έρχεται από τρεις σερί νίκες και έχει σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ μπροστά στο κοινό της έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμενα τρίποντα (7-2-1 εντός). Η Μποτοσάνι πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα με το 2-1 επί της Πετρόλουλ, αλλά μακριά από το σπίτι της έχει τέσσερις κολλητές ήττες και συνολικό απολογισμό 0-3-7. Όλα συνηγορούν για τον άσο, ικανοποιητικό το 1,75 του Stoiximan .

1889. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Αν και πάλεψε στην έδρα της Σπόρτινγκ, η Μπελενένσες δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την ήττα με 0-1 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έμεινε έτσι για τρίτο ματς μακριά από τις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αξιοποιώντας τη δυνατή της έδρα (3-2-0 εντός, 3/5GG). Η Σετούμπαλ αποδείχθηκε αφελής για ακόμα μια φορά φέτος, δέχθηκε δυο γκολ από την Ουνιάο αλλά τουλάχιστον κατάφερε να σώσει το βαθμό με το τελικό 2-2. Έχει αποδειχθεί επικίνδυνη στις ως τώρα εξόδους της (2-1-2 εκτός, σκόραρε στα 4/5 από αυτά), αλλά η αμυντική της λειτουργία χρήζει βελτίωσης αν θέλει να βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή. Σωστά μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν, κάνουμε σκέψεις για τοGGστο 2,00 του Stoiximan , καθώς η Σετούμπαλ συνηθίζει να αγωνίζεται ανοιχτά και μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι στο να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό.

1897. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Η Μποέμιανς (2-3-2 εντός) κατάφερε να κρατήσει στο 1-1 τη Μλάντα και να πάρει έναν πολύτιμο και αρκετά δύσκολο βαθμό. Έχασε από την πρωτοπόρο Πλζεν η Γιάμπλονετς (3-3-1 εκτός) με 0-1, έπαιξε καλά και δυσκόλεψε αρκετά την αντίπαλο της. Οι τιμές του διπλού (1,85) δεν έχουν απολύτως καμία αξία.

1898. ΖΥΡΙΧΗ – ΣΙΟΝ

Μετά την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Ζυρίχης (κόντρα στη Λουγκάνο), ήρθε το χαστούκι. Υποδέχεται τη Σιόν μετά τη συντριβή από τη Γκρασχόπερς στο ντέρμπι της πόλης και το 5-0 έφερε προβλήματα για τον Σάμι Χίπια. Ο τεχνικός της γηπεδούχου δεν έχει προσαρμοστεί στο ποδόσφαιρο της Ελβετίας και προσπαθεί με «αγγλικό» τρόπο να λύνει προβλήματα. Η Ζυρίχη, όμως, δεν είναι αγγλική ομάδα και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Τα αμυντικά προβλήματά της είναι τεράστια, το ρόστερ δεν έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, υπάρχουν κι απουσίες που κάνουν δυσκολότερο το έργο της. Η Σιόν δεν είναι, πάντως, σε καλύτερη κατάσταση και το μυαλό της βρίσκεται στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί με τη Λίβερπουλ για το Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου κρίνεται η πρόκριση. Έσπασε το χέρι του ο αρχισκόρερ Κονατέ (που ήταν τιμωρημένος στα προηγούμενα τρία ματς), έχει και πέντε τραυματίες που κάνουν το παιχνίδι αυτό δύσκολο για προγνωστικά. Τραγική άμυνα και έδρα η Ζυρίχη, απουσίες η Σιόν, αλλά μόνο η κόντρα θα άξιζε να επιλέξουμε. Καλύτερο είναι όμως το «nobet».

1919. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Εύκολη πρόκριση για την Καϊσερισπόρ μεσοβδόμαδα στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (2-3-0), αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της, ενώ στα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά δεν βρήκε καν δίχτυα (0-3-3 εντός, 6/6under2,5, 5/6NG). Η Μπεσίκτας δεν είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο, έρχεται από εντός έδρας ήττα-σοκ από την Ακισαρσπόρ, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας μετά από καιρό, ενώ παραμένει ακόμα αήττητη στις εξόδους της (5-1-0 εκτός). Σε ικανοποιητικά επίπεδα βρίσκεται το διπλό, μας καλύπτει το 1,80 για το ασιατικό διπλό -0,25 στηνBet365.

1901. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε με 1-0 (στο 90’+ το γκολ) τη Βέστερλο η Οστάνδη (7-0-1 εντός) και παραμένει κοντά στην κορυφή . Δείχνει στα τελευταία ότι η περίοδος ντεφορμαρίσματος είναι κοντά και θα έρθει η βαθμολογική διόρθωση. Η Σεντ Τρούιντεν (2-1-6 εκτός) για το κύπελλο έχασε εύκολα με 2-0 από τη Σταντάρ Λιέγης και αποκλείστηκε. Πριν από αυτό είχε ηττηθεί με 0-1 από τη Μουσκρόν, που ήταν καλή και δεν της άξιζε να χάσει. Συνεχίζει εκτός ο σημαντικός φορ Μπολί (10 συμ./4 γκολ). Μόλις στο 1,60 ο άσος, αν και δεν εντυπωσιάζει η Οστάνδη, όπως έκανε μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, πάσο.

1918. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Η Ποντμπεσκίτζιε (0-4-4 εντός) έχασε πανεύκολα με 4-1 από την Κρακόβια και φάνηκε ότι δεν κατέβηκε καν στον αγωνιστικό χώρο. Τρίτο δίχως νίκη και φαίνεται ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η Ρουχ Χορζόφ (2-2-4 εκτός) κέρδισε δίκαια με 2-1 την Κορόνα. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρακτικά δεν τις χωρίζουν πολλά, κάπως καλύτερη η Ρουχ και σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση. Το +0,25 στο 1,70 είναι δίκαιο.

1917. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Βαριά ήττα με 2-5 από την Γκόρνικ Ζάμπρζε για την πρωτοπόρο Πιάστ (8-0-1 εντός) και ίσως αυτό ήταν το κύκνειο άσμα της στην εξαιρετική φετινή πορεία της. Πάντως εμείς δεν την ξεγράφουμε έτσι εύκολα, αν και πιστεύουμε ότι μία περίοδος ντεφορμαρίσματος είναι λογικό να έρθει. Η Κρακόβια (4-1-3 εκτός) διέλυσε με 4-1 την Ποντμπεσκίτζιε και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τέταρτη σερί νίκη και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Δίκαιοlineτο +0,25, δεν θα κακίσουμε όποιον το ποντάρει, όμως προσωπικά θέλω στο +0,5 τη γραμμή για να κοντράρω εντός έδρας την Πιάστ.

1912. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΛΟΥΓΚΟ

Από δυο μεγάλες νίκες έρχεται η Αλκορκόν, πρώτα υπέταξε τη Σαραγόσα και στη συνέχεια πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Οσασούνα, δείχνει να παίρνει τα πάνω της για τα καλά. Η Λούγκο συμπλήρωσε τρεις σερί ισοπαλίες, είναι πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0) και μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί μόνο δυο φορές (1-4-2 εκτός). Σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1,75 ο άσος, το ματς είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό που αποτυπώνεται στις αποδόσεις.

1913. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΑΒΕΣ

Αδυνατεί να ξεφύγει από τις μέτριες εμφανίσεις η Βαγιαδολίδ, η Αλαβές έχει καταφέρει να κρατήσει τρία σερί μηδέν παθητικά και να πάρει ισάριθμες νίκες, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο -1 από την κορυφή. Στην καλή τους μέρα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία, ελκυστικές δείχνουν οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ.

1914. ΕΛΤΣΕ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Από δυο συνεχόμενες ήττες έρχεται η Έλτσε, επιπλέον έχει πανηγυρίσει μόνο ένα τρίποντο εδώ και έξι αγωνιστικές (1-2-3), η Τενερίφη είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (2-2-0), από τότε δηλαδή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Μαρτί, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να απομακρύνεται από την ουρά της κατάταξης. Σωστά μοιρασμένο μας φαίνεται το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

1916. ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ντεφορμέ ο ΑΠΟΕΛ (9-2-1), κέρδισε οριακά την Αγία Νάπα με 0-1 και συνεχίζει να βρίσκεται στη κορυφή. Στα ευχάριστα οι επιστροφές των ποδοσφαιριστών που απουσίασαν στα τελευταία ματς. Ο Απόλλωνας μόνο με αίτηση σκοράρει αφού για τρίτο σερί ματς έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 σκορ. Συνεχίζει να ταλανίζεται από τις πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από τη Λευκωσία. Θεωρούμε ότι ο ΑΠΟΕΛθα βρει τον τρόπο και ο άσος 1,95 (ΟΠΑΠ)είναι υπερβολικός.

1920. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στον αυτόματο πιλότο η Ατλέτικο που συμπλήρωσε 11 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (8-3-0). Οι τελευταίες της νίκες στο πρωτάθλημα είναι με πολύ οριακά σκορ αλλά απέναντι στη Γρανάδα που έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και θα παίξει απελευθερωμένα η Ατλέτικο μπορεί να είναι η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη 2 γκολ στον αγώνα. Η συγκεκριμένη επιλογή ( YoungGuns ) πληρώνει 2,05 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1929. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαφώς βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα ο Πανθρακικός, ο οποίος δείχνει να βρίσκει λύση στο επιθετικό του πρόβλημα, κάτι που είναι απαραίτητο, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Σε άριστη κατάσταση ο Ολυμπιακός, διατηρεί το απόλυτο στη Σούπερ Λιγκ, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και πηγαίνει στη Θράκη με στόχο να διευρύνει το σερί του. Με αρκετές απουσίες οι γηπεδούχοι, ροτέισον αναμένεται να κάνει ο Μάρκο Σίλβα στους φιλοξενούμενους. Θεωρούμε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν και πάλι νικηφόρα από την Κομοτηνή, όμως δε θα φορτσάρουν, καθώς ακολουθεί το ματς της χρονιάς κόντρα στην Άρσεναλ. Στο 2,17 προσφέρει ο Stoiximan το συνδυασμό διπλού καιunder3,5.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1928. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Αρκετά ισχυρή και αξιόπιστη εμφανίζεται μέχρι στιγμής στην έδρα της η Βόλφσμπουργκ η οποία εκτός της Μπάγερν δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τι υπόλοιπες ανταγωνίστριες της. Άξιο απορίας να προσφέρεται σε τόσο χαμηλές τιμές η Ντόρτμουντ η οποία μακριά από τη Βεστφαλία δεν διακρίνεται και τόσο πολύ για την φερεγγυότητα της. Η αξία υπάρχει στην έδρα και το 1X το οποίο επέλεξαν οι Young Guns στην προκλητικότατη απόδοση 2,10 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1922. ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Για να μη χάσει πήγε στην έδρα της Τότεναμ η Τσέλσι, και το πέτυχε απόλυτα, δεν απειλήθηκε αλλά και δεν απείλησε στο 0-0 με τους «πετεινούς», δίκαιη η ισοπαλία. Δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα όλα της τα προβλήματα, «ψυχρές» οι σχέσεις του Μουρίνιο με τον Ντιέγκο Κόστα. Αν μη τι άλλο η Μπόρνμουθ έχει μεγάλη ψυχή, μπορεί σε κάθε της αναμέτρηση η αμυντική της γραμμή να είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της, όμως παλεύει ακόμα και όταν όλα δείχνουν να είναι χαμένα. Κάπως έτσι «τσίμπησε» και το βαθμό στο εντός με την Έβερτον (3-3), ματς με απίστευτη διακύμανση του σκορ. Καλείται πάντως να διορθώσει άμεσα τα μετόπισθεν, διαφορετικά δεν θα έχει ευτυχές τέλος. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι «Cherries», δεν είναι απίθανο να δούμε αρκετά γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», βέβαια οι αποδόσεις του over 2,5 δεν λένε κάτι.

1930. ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΤΒΕΝΤΕ

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε για την Εξέλσιορ το εμπόδιο της Φέγενορντ, έχασε με 2-4 στο γήπεδό της, αν και η έκταση του τελικού σκορ αδικεί την προσπάθεια που κατέβαλε. Κρίσιμη η επερχόμενη αναμέτρηση με την Τβέντε, σε περίπτωση νίκης θα αποκτήσει διψήφια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος της Τβέντε, γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα (όλες μεover3,5),αυτή τη φορά από την άμεση ανταγωνίστρια, Βίλεμ, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στις θέσεις των μπαράζ. Μόλις 0-2-5 ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων, η Εξέλσιορ έχει χάσει μόνο δυο φορές στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της (3-3-2), αλλά και οι δυο ήταν μπροστά στο κοινό της (2-1-3 συνολικά εντός). Με τα χάλια που παρουσιάζει φέτος η Τβέντε, δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με το φαβοριτισμό του άσου, αλλά το 2,10 του Stoiximan είναι μια τιμή οριακά αποδεκτή.

1923. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη για τη Γκρόντιγκ το 2-0 απέναντι στη Μάτερσμπουργκ, στο γήπεδό της είναι δυνατή και φέτος, με τον απολογισμό της ως τώρα να ανέρχεται σε 5-3-1. Από δυο κολλητές ήττες, που συνοδεύτηκαν από κάκιστες εμφανίσεις, έρχεται η Άλταχ, που μακριά από το σπίτι της δείχνει πως αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο (1-1-7 εκτός). Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ικανοποιητικό το 1,925 του -0,25 ασιατικού άσου.

1925. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Χωρίς νίκη μετά τη διακοπή η Στουρμ (0-1-2), στο πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 με τη Μάτερσμπουργκ, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, η Αντμίρα αντιθέτως έρχεται από σπουδαία νίκη επί της Ραπίντ βάζοντας έτσι στοπ σε αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς τρίποντο (0-4-2). Θετικός ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων (4-4-1), ωστόσο δεν φαίνεται να μπορούν να δικαιολογήσουν τα 1,45 του άσου αυτή την περίοδο, οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο τρεις ήττες μακριά από το σπίτι τους (3-3-3 εκτός) και δείχνουν να μπορούν να υπερασπιστούν το ασιατικό διπλό +1 στο 2,15 τηςBet365,ειδικά αν προλάβει να είναι έτοιμος ο πρώτος σκόρερ Σταρκλ (16 συμ./5 γκολ) .

1924. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΙΝΤ

Πισωγύρισμα για τη Ραπίντ το εκτός έδρας 1-2 από την Αντμίρα, είδε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Αούστρια να ανοίγει εκ νέου. Η Ριντ τρέχει το καλύτερο φετινό σερί της καθώς μετά τη διακοπή έχει πετύχει 3/3 νίκες, βγαίνοντας έστω και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με σημείο, τα πολλά γκολ πάντως δείχνουν εφικτά, οχτώ σερίGG&over2,5 συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει δίχτυα και στις οχτώ τελευταίες εξόδους τους, στο 2,10 τοGG&over2,5 στον Stoiximan .

1931. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Αρκετά ζόρικη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Ντέμπρετσεν (3-3-2 εντός) και τη Βιντεότον (1-0-7 εκτός), δύο ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για την είσοδο τους στη πρώτη τριάδα. Κάκιστες οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους, διαθέτοντας παράλληλα τη χειρότερη επίθεση, στοιχειό το οποίο μας οδηγεί στην επιλογή του καλοπληρωμένου άσου.

1657. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Χιλής. Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο η Κομπρεσάλ στην τελευταία αγωνιστική, σε αντίθεση με την Εσπανιόλα που δίνει μάχη για να βρεθεί εντός της Λιγκίγια Σουνταμερικάνα. Η Εσπανιόλα σε περίπτωση νίκηςείναι σίγουρα εντός πεντάδας, σε περίπτωση που ηττηθείθα μείνει στις θέσεις των πλέι-οφ μόνο αν δεν κερδίσει καμία εκ των Ο’ Χίγκινς και Άουνταξ, ενώ σε περίπτωση που έρθει ισόπαληαποκλείεται από τα πλέι-οφ μόνο σε περίπτωση ταυτόχρονης νίκης της Άουνταξ και μη ήττας της Παλεστίνο.

Η φιλοξενούμενη έχει ανεβάσει στροφές στις τελευταίες στροφές του Απερτούρα, έρχεται από τρεις κολλητές νίκες, ενώ μακριά από το σπίτι της ηττήθηκε μόλις μια φορά ως τώρα (3-2-1 εκτός) και διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας με μόλις 5 γκολ παθητικό. Η Κομπρεσάλ δεν έχει ισοπαλία ως τώρα στο Απερτούρα (5-0-9 συνολικά) και στο γήπεδό της παρουσιάστηκε αρκετά ασταθής σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος (3-0-4 εντός, 6/7GG&over2,5). Λογικά φαβοριτίζεται το μονόπλευρο κίνητρο, στο 2,10 αυτή την ώρα το διπλό στον Stoiximan , στην ουσία οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το διπλό, αφού το παιχνίδι της άμεσης ανταγωνίστριας Άουνταξ θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα και επομένως δεν θα μπορούν να είναι σίγουροι με κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην τη νίκης στο δικό τους παιχνίδι.

1981. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Το παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Λιγκίγια Σουνταμερικάνα, με αμφότερες τις ομάδες να είναι ενδιαφερόμενες. Η Κονσεπσιόνκαταλαμβάνει αυτή την ώρα την τρίτη θέση της βαθμολογίας, με νίκηείναι σίγουρα στην επόμενη φάση, με ισοπαλίαθα μείνει εκτός συνέχειας μόνο αν ταυτόχρονα κερδίσουν Παλεστίνο και Εσπανιόλα καθώς και η Άουνταξ με διαφορά 6+ τερμάτων, ενώ αν ηττηθείθα βρεθεί εκτός πεντάδας αν συμβούν ταυτόχρονα τουλάχιστον δυο από τα εξής τρία: 1) νίκη Άουνταξ, 2) μη ήττα Παλεστίνο, 3) μη ήττα Εσπανιόλα. Η Ο΄ Χίγκινς μόνο με νίκη έχει ελπίδες να βρεθεί στην επόμενη φάση, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο με το οποίο ούτε η νίκη θα της είναι αρκετή και το οποίο είναι να κερδίσει παράλληλα η Εσπανιόλα, να μην χάσει η Παλεστίνο και να κερδίσει η Άουνταξ με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων από τη –πιθανή– νίκη της Ο’ Χίγκινς.

Σε κακή κατάσταση δείχνει η Κονσεπσιόν εσχάτως, στα πιο πρόσφατα πέντε έχει κερδίσει μόλις μια φορά (1-1-3), ενώ απέτυχε να πάρει το τρίποντο και στα δυο τελευταία μπροστά στο κοινό της (5-1-1 εντός). Η Ο’ Χίγκινς έμεινε ζωντανή χάρη στο 2-0 επί της Κομπρεσάλ την προηγούμενη αγωνιστική, νίκη που ήρθε μετά από αρνητικό σερί τριών παιχνιδιών (0-1-2), ενώ μακριά από το σπίτι της έχει πραγματοποιήσει κακές εμφανίσεις κατά κύριο λόγο (2-0-5 εκτός). Όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, στην ουσία η Κονσεπσιόν αγωνίζεται για δυο αποτελέσματα, ενώ η Ο’ Χίγκινς είναι αναγκασμένη να ψάξει μόνο για τη νίκη, εξαιρετικά αμφίρροπη δείχνει η αναμέτρηση στα μάτια μας, με τα σετ που κυκλοφορούν να είναι μοιρασμένα και να μπερδεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Στοliveπιθανότατα θα γίνει παιχνίδι,με την εξέλιξη της εν λόγω αναμέτρησης να επηρεάζει άμεσα τα θέλω και των υπόλοιπων συνδιεκδικητών των θέσεων της πρώτης πεντάδας.

2241. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΑΡΙΚΑ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και εδώ, η Παλεστίνο θέλει να διατηρηθεί εντός της πρώτης πεντάδας, ενώ η Σαν Μάρκος δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο εν’ όψει της τελευταίας αγωνιστικής. Η Παλεστίνο με νίκηθα βρεθεί σίγουρα στη Λιγκίγια, αν χάσειθα μείνει εκτός συνέχειας εφόσον συμβούν ταυτόχρονα τουλάχιστον δυο από τα εξής τρία: 1) μη ήττα Εσπανιόλα, 2) νίκη Άουνταξ, 3) νίκη Ο’ Χίγκινς, ενώ τέλος σε περίπτωση που αναδειχθεί ισόπαληθα βρεθεί εκτός πεντάδας αν συμβεί ένας από τους εξής δυο συνδυασμούς αποτελεσμάτων: Α) νίκη Εσπανιόλα, νίκη Άουνταξ που να καλύπτει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (τώρα +3), μη ήττα Κονσεπσιόν, ή Β) νίκη Εσπανιόλα, νίκη Άουνταξπου να καλύπτει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (τώρα +3), νίκη Ο’ Χίγκινςπου να καλύπτει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (τώρα +3).

Οι γηπεδούχοι τρέχουν σερί τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς ήττα (2-2-0) και έχουν αξιοποιήσει την έδρα τους σχεδόν στο ακέραιο στο Απερτούρα (5-1-0 εντός), οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε κακή κατάσταση, καθώς έρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες και πέντε ματς χωρίς τρίποντο (0-1-4). Τόσο η φόρμα όσο και το κίνητρο μας στρέφουν προς τα αριστερά, λογικά βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα ο άσος (1,57 στον Stoiximan ), στοliveπιθανότατα θα βρούμε καλύτερες ευκαιρίες για να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1941. ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Τρίτη ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-3-1) για την Τιμισοάρα το 1-1 στην έδρα της Κραϊόβα, η Βιτόρουλ έμεινε στο 2-2 με την Κονκόρντια και βρίσκεται πάντα κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Με τα σετ που κυκλοφορούν να είναι μοιρασμένα, κοιτάμε προς το 2DNB.

1940. ΠΟΡΤΟ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Παιχνίδι από αυτά που εύκολα ή δύσκολα καθαρίζει η Πόρτο (5-1-0 εντός, 12-0 τα τέρματα), η Πάκος έρχεται από νίκη (2-0 την Εστορίλ) αλλά αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή στο «Ντραγκάο». Για τους λάτρεις των στατιστικών, το να κερδίσει η Πόρτο χωρίς να δεχθεί γκολ αποδίδει 1,73 στον Stoiximan .

1943. ΦΙΤΕΣΕ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Νίκη για τη Φίτεσε στο τοπικό ντέρμπι με τη Ναϊμέγκεν, ήταν πιο αποτελεσματική και κατάφερε να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς με σκορ 1-0. Βρίσκεται σταθερά στις θέσεις των πλέι-οφ και στο γήπεδό της μετράει 5-0-2 (5/7over2,5) με τις δυο ήττες να έρχονται στα δυο πιο απαιτητικά από τα παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της, απέναντι σε Άλκμααρ και Άγιαξ. Η Αϊντχόφεν δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Άλκμααρ και πήρε τη νίκη με 3-0, είναι αήττητη εδώ και οχτώ ματς στο πρωτάθλημα (6-2-0, 7/8over2,5, 7/8GG), αλλά έχει να σκέφτεται και το παιχνίδι που έρχεται την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου με νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ θα εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους «16» του θεσμού. Αρκετές γκέλες έχει ως τώρα μακριά από το σπίτι της ηPSV(4-3-1 εκτός, 7/8over2,5, 7/8GG), ανεπαρκές το 2,15 του διπλού, τα πολλά γκολ δείχνουν σε κάθε περίπτωση πολύ πιθανά.

1942. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Ανάσα για τη Ντε Γκράαφστσαπ, το πρώτο τρίποντο της χρονιάς ήρθε στη μάχη της ουράς απέναντι στην Καμπούρ, βρήκε το γκολ της νίκης δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και ευελπιστεί να πάρει ώθηση από το αποτέλεσμα αυτό εν όψει της συνέχειας. Μετρούσε τέσσερις σερί ήττες πριν το παιχνίδι αυτό, ενώ έχει και 6/7 ήττες ως τώρα μπροστά στο κοινό της (0-1-6 εντός, 6/7over2,5, 5/7GG). Η Ουτρέχτη αξιοποίησε την έδρα της κατά την υποδοχή Χέρακλες, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 0-1 του πρώτου ημιχρόνου χάρη στα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μισό, για το τελικό 4-2. Είχαν προηγηθεί δυο σερί εκτός έδρας ήττες, ενώ συνολικά στις εξόδους της τα βρίσκει σκούρα για την ώρα (1-1-5 εκτός, 4/7over2,5, 5/7GG). Χαμηλό το διπλό στα επίπεδα του 1,95,δεν μας έχει πείσει ακόμα η Ουτρέχτη όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, καλύτερη δείχνει η ενασχόληση με τα γκολ, τοover2,75 στο 1,825 τηςBet365 επέλεξε ο Betol , όπως και το 1 &over2,5 στο 5,50 της ίδιας εταιρίας, θεωρώντας ότι τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους προκειμένου να χτίσουν σερί θετικών αποτελεσμάτων.

1952. ΚΑΕΝ – ΛΙΛ

Σταθερά καλή η πορεία της Καέν, πήρε 4 βαθμούς σε δυο σερί απαιτητικές εξόδους σε Μπορντό (νίκη με 1-4) και Μονακό (1-1) και παραμένει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Νίκη που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση για τη Λιλ στο δεύτερο παιχνίδι της με τον Αντονετί στον πάγκο, δίκαιο το 1-0 επί της Σεντ Ετιέν. Βάσει στατιστικών φαίνεται να έχει προβάδισμα η έδρα (5-1-2 εντός η Καέν, 0-6-2 η Λιλ), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν χτίσει φοβερή παράδοση (0-1-9 ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού), ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του και ο τοπ σκόρερ Μπουφάλ (12 συμ./4 γκολ). Ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη τα σετ που κυκλοφορούν, θεωρούμε ότι η ενδεδειγμένη επιλογή για την εν λόγω αναμέτρηση είναι η αποχή.

1955. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΟΡΙΑΝ

Η Τουλούζ φαίνεται πως βάζει φρένο στον αγωνιστικό της κατήφορο, παίρνοντας δύο συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Όμως και πάλι δέχτηκε αρκετές φάσεις από Νις και Τρουά και χρειάστηκε ο 16χρονος τερματοφύλακας Λαφόντ για να διατηρηθεί ανέπαφη η εστία. Η Λοριάν προέρχεται από τρεις αγώνες δίχως τρίποντο και αν εξαιρέσει κανείς την κακή εμφάνιση της Τρίτης με τη Νις, στα υπόλοιπα παιχνίδια της ξεδίπλωσε τις επιθετικές της αρετές. 6/7 αμφίσκορα μετράει μπροστά στο κοινό της η Τουλούζ, τον ίδιο αριθμό έχει εκτός έδρας η Λοριάν, με τοGGνα προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1954. ΡΕΜΣ – ΤΡΟΥΑ

Νίκη μετά από 7 αγωνιστικές πανηγύρισε η Ρεμς, το 2-1 στη Γκινγκάμπ διέκοψε το αρνητικό σερί 0-1-6 που έτρεχε προηγουμένως, ιδανική ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και μπροστά στο κοινό της έπειτα από τέσσερις αποτυχίες (0-1-3) η υποδοχή της Τρουά. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν το εξάποντο από την Τουλούζ στην έδρα τους με 0-3, παραμένουν στο πάτο της βαθμολογίας με συγκομιδή μόλις πέντε βαθμών έπειτα από 16 αγωνιστικές και ουσιαστικά πρέπει να θεωρούνται ήδη με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Ο κόουτς Φυρλάν παραιτήθηκε την Πέμπτη και την ομάδα θα καθοδηγήσει, τουλάχιστον προσωρινά, υπηρεσιακό τρίο. Χαμηλός κρίνεται ο απλός άσος με ταβάνι το 1,70, καλύτερη επιλογή το 1 &over1,5 στο 2,15 του Stoiximan , οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτούν οι γρήγοροι επιθετικοί της Ρεμς.

1951. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΝΑΝΤ

Πήρε μπρος για τα καλά η Γκαζελέκ, 5-1-0 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι, αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε μπροστά στο κοινό της (2-3-0), έβγαλε πάντως σημάδια κούρασης στην τυχερή νίκη με 2-0 επί της Μονπελιέ. Η Ναντ είναι σε κάμψη, δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), δεν σκοράρει στις πιο πρόσφατες τρεις από αυτές και ελπίζει ότι οι επιστροφές βασικών της μονάδων θα την βοηθήσουν να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα. Σφιχτά τα σετ που κυκλοφορούν, θεωρούμε ότι μια ισοπαλία είναι πιθανό να μη δυσαρεστήσει καμία από τις δυο.

1953. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΟΝΑΚΟ

Σημάδια ανάκαμψης παρουσιάζει η Μπαστιά, στα τελευταία πέντε έχασε μόνο από τη Γκαζελέκ (2-2-1), σπουδαία νίκη μεσοβδόμαδα επί της Μπορντό χάρη σε ένα γκολ στο 88’, έπειτα από ένα παιχνίδι που πήγαινε σβηστό για 0-0. Η Μονακό κόλλησε στο Χ για ακόμα μια φορά στην έδρα της (1-1 με την Καέν), στις εξόδους της πάντως είναι πολύ πιο παραγωγική και αποτελεσματική (4-3-1 εκτός, 5/8over2,5, 6/8GG). Σωστό φαβορί του 2,20 οι φιλοξενούμενοι, χαμηλό στα μάτια μας και τοlineτων γκολ, παίζεται τοover2 στο 1,875 τηςBet365.

1944. ΛΕΟΥΒΕΝ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Μπορεί η Λέουβεν (2-1-5 εντός) να έχασε με 2-3 από την Άντερλεχτ για το πρωτάθλημα και με 0-1 από τη Μουσκρόν στο κύπελλο και ουσιαστικά να μην δείχνει αλλαγή με τον Φερέρα στον πάγκο, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα δεδομένα. Με την Άντερλεχτ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και η ήττα της είναι άδικη, πίεσε πάρα πολύ την αντίπαλο της και την έφερε στα όρια της. Επίσης δεν άξιζε να αποκλειστεί στο κύπελλο.Η Βέστερλο (1-4-4 εκτός έδρας) άλλαξε και αυτή προπονητή, συμμάζεψε λίγο τα πράγματα αλλά έχασε με 0-1 από την Οστάνδη. Την Αντβέρπ στα πέναλτι απέκλεισε για το θεσμό του κυπέλλου. Δείχνει καλύτερα δείγματα η Λέουβεν, κομβικό ματς για τη μάχη του υποβιβασμούκαι δίνουμε ένα παραπάνω κλικ στη γηπεδούχο. Θέλαμε να στηρίξουμε τη Λέουβεν και τον Φερέρα αλλά σε αποδόσεις κάτω του 2,00 δεν έχει αξία.

1945. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. – ΜΑΛΙΝ

Η τύχη χαμογελάει στη Μουσκρόν (1-4-3 εντός) στα τελευταία ματς,αφού πέρα από τη νίκη με 1-0 επί της Σεντ Τρούιντεν για το πρωτάθλημα, προκρίθηκε επί της Λέουβεν με 1-0 στο κύπελλο, ενώ δεν το άξιζε καθόλου. Δεν πιστεύουμε ότι θα τη συνοδεύει για πολύ ακόμα αυτή η τύχη, θα πρέπει να κάνει καλύτερες εμφανίσεις, αν θέλει να κρατήσει τη διαφορά ασφαλείας που έχει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μαλίν (0-2-6 εκτός) την προηγούμενη εβδομάδα διασύρθηκε με 1-4 από την Κλαμπ Μπριζ, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έπαιξε καλά στο κύπελλο και προκρίθηκε με το 2-1 επί της Μπέβερεν. Χάνεται εκτός έδρας η Μαλίν για να την εμπιστευτούμε, παρότι θέλουμε να κοντράρουμε τη Μουσκρόν.

1956. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Σε κάτι τέτοια ματς όπως αυτό με τη Γιουνγκ Μπόις κρίνεται για τη Λουκέρνη ο φετινός στόχος. Έχει βάλει ψηλά τον πήχη για άλλη μία σεζόν και η ομάδα του Μάρκους Μπάμπελ θέλει να βγει στην Ευρώπη, όμως πρώτα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Δεν είναι ομάδα που μπορεί να παίξει άνετα ως φαβορί, αλλά προτιμά την κόντρα και τους κενούς χώρους. Έχει μερικές απουσίες που ίσως την επηρεάσουν, απέναντι σε μία αντίπαλο που ψάχνει ακόμα την ταυτότητά της με το νέο τεχνικό. Ο Άντι Χούτερ χωρίς τους βασικούς στράικερ (Οαρό, Γκερντ) που είναι τραυματίες εδώ και καιρό, δεν έχει πολλές επιθετικές λύσεις. Το επιθετικό στιλ που εφαρμόζει σε όλες τις ομάδες του είναι καλό για το γήπεδό της, δεν είναι τυχαίο ότι η Γιουνγκ Μπόις απέτυχε να σκοράρει μόνο δύο φορές φέτος (με Λουγκάνο και Βασιλεία), όμως εκτός έδρας τα αμυντικά κενά της «φαίνονται». Θα προσπαθήσει να παίξει προσεκτικά, όπως και η Λουκέρνη που επίσης δεν θέλει να ρισκάρει από νωρίς. Τοunder3 είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί στο 1,850 τηςBet365, κοντράρεται άλλωστε από την αγορά.

1974. ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ

Τελευταία αγωνιστική του Απερτούρα στην Ουρουγουάη.Μέτρια πράγματα για τις δύο ομάδες στο Απερτούρα, με την αστάθεια στην απόδοσή τους να τις χαρακτηρίζει. Από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φίνιξ έρχεται η Σουντ Αμέρικα, ενώ οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 2-0 από τη Σέρο εκτός έδρας.NoBet.

1975. ΦΕΝΙΞ - ΝΤΙΦ. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες θα περιοριστούν με μία θέση στο μέσο της βαθμολογίας. Από ήττα έρχονται αμφότερες, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Τάνκε η Φίνιξ, 2-1 εντός κόντρα στη Ρίβερ η Ντεφενσόρ. Τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

1968. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ - ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, σε αρκετά καλή κατάσταση δείχνουν εσχάτως, πιθανά τα πολλά γκολ.

1971. ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ

Εκτός μάχης τίτλου έμεινε η Ντανούμπιο, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Μάχη για την παραμονή θα δώσει η Πλάζα Κολόνια, η οποία προέρχεται από ένα σερί πέντε συνεχόμενων ισοπαλιών, με τελευταία αυτή κόντρα στην Πενιαρόλ εντός έδρας. Ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του.

---. ΡΙΒΕΡ - ΒΙΓΙΑ ΤΕΡΕΖΑ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1958. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μιραντές, η Ταραγόνα συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες στους οποίους πανηγύρισε τρεις νίκες (3-0-1) και διατηρείται πάντα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ και μπροστά στο κοινό της μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες (5-1-1 εντός). Η Αλμερία έρχεται από τη μεσοβδόμαδη ήττα από τη Θέλτα για το κύπελλο (αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς), ενώ στο πρωτάθλημα έχει μείνει μακριά από τις νίκες εδώ και 12 αγωνιστικές (0-7-5), με τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της να λήγουν ισόπαλα. Με βάση τα ως τώρα πεπραγμένα των δυο αντιπάλων, το 1,95 του άσου στον Stoiximan κρίνεται κάτι παραπάνω από δίκαιο.

1960. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ

Μεγάλα οικονομικά προβλήματα για τις δύο ομάδες, κάτι που φαίνεται στο βαθμολογικό πίνακα, αφού αμφότερες βρίσκονται κάτω από τη μέση. Από την σημαντική ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Οριέντε Πετρολέρο προέρχεται η Σαν Χοσέ, ενώ από ισοπαλία έρχεται και η Μπλούμινγκ (2-2 στο ντέρμπι με την Μπολίβαρ). Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, κυρίως λόγω υψομέτρου (η Μπλούμινγκ δεν εδρεύει σε υψόμετρο).

1961. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξεχείλισε το ποτήρι στη Βαλένθια μετά και την ήττα στη Σεβίλλη όπου δεν πραγματοποίησε ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία με τον Νούνο να αποτελεί παρελθόν. Βέβαια οι οπαδοί της δεν είδαν με καλό μάτι τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου αφού ο Γκάρι Νέβιλ μόνο έμπειρος δεν είναι (μόνο ως βοηθός στην Εθνική Αγγλίας έχει δουλέψει) για να ανταπεξέλθει στην «ηλεκτρική καρέκλα» των «νυχτερίδων». Η Μπαρτσελόνα απεναντίας το τελευταίο διάστημα παρασύρει όποιον σταθεί στο δρόμο της, δεν είναι κακή σκέψη η νίκη των «μπλαουγκράνα» με 1 ή 2 γκολ διαφορά (μέση απόδοση 2,03 στον Stoiximan ) αφού η Βαλένθια στο «Μεστάγια» περιμένουμε να σταθεί κάπως πιο ανταγωνιστικά με την αύρα και της έλευσης του νέου προπονητή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1959. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Η Μπέβερεν (3-2-4 εντός) δείχνει ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση.Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική με μεγάλη ευκολία με 3-1 από την Κόρτραϊκ και στο κύπελλο αποκλείστηκε με 2-1 από τη Μαλίν. Έχει βρει ρυθμό η Σταντάρ Λιέγης(2-1-5 εκτός) και μετά τη νίκη με 3-2 επί της Ζούλτε κέρδισε εύκολα για το κύπελλο με 2-0 τη Σεντ Τρούιντεν. Θέλουμε να παίξουμε κάτι υπέρ της Σταντάρ, αλλά και πάλι οι αποδόσεις (2,00 το διπλό) μας εμποδίζουν.

1966. ΙΝΤΕΡ – ΤΖΕΝΟΑ

Γονάτισε στην καυτή Νάπολι η Ίντερ με το Σάο Πάολο να έχει γεμίσει 3 ώρες πριν παιχνίδι και τους οπαδούς της γηπεδούχους να διψούν για να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες στο Σαν Σίρο όπου φέτος μετράει ρεκόρ 5-1-1 έχοντας κρατήσει στα 6/7 απαραβίαστη την εστία της. Δεν χαλάει ο άσος, 40-11-6 η προϊστορία, στο εξαιρετικό 2,62 η νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχτούν γκολ.

1967. ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Τρίτη κολλητή νίκη για τον Άγιαξ μετά τη διακοπή, πέρασε με 2-0 από τη δύσκολη έδρα της Τσβόλε και διατήρησε το +3 από τη Φέγενορντ που τον κυνηγάει. Στην έδρα του είναι καταιγιστικός (5-0-1 εντός, 5/6over2,5), πετυχαίνοντας από τουλάχιστον δυο τέρματα τις πέντε φορές που πανηγύρισε μπροστά στο κοινό του. Η Χέρενφεν είχε εύκολο απόγευμα κατά την υποδοχή της Ρόντα, επικράτησε με 3-0 και επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο από τη στιγμή που τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Φόπε ντε Χάαν, καθώς με αυτόν στον πάγκο μετράει 3-1-1. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο ο Άγιαξ έχει δείξει ότι μπορεί να καθαρίζει τέτοιου είδους παιχνίδια, σε χαμηλά, άνευ αξίας, επίπεδα κινείται ο άσος.

1976. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Ισχυρή στην έδρα της φέτος η Μαρίτιμο, μετράει 3-1-1 μπροστά στο κοινό της, ενώ κατάφερε μεταξύ άλλων να σταματήσει την Πόρτο (1-1 στο παιχνίδι του Αυγούστου), αν και δεν πηγαίνει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο (ο κόουτς Ίβο Βιέιρα υπέβαλε την παραίτηση του μετά την ήττα από τη Νασιονάλ, με τον πρόεδρο της ομάδας να μην εγγυάται την παρουσία του στο προσεχές ματς). Η Σπόρτινγκ, έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της Μπελενένσες τη Δευτέρα, πέτυχε έτσι την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και παρόλο που δεν εντυπωσιάζει στις εξόδους της, έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει (5-1-0 εκτός). Μεγάλη η ψαλίδα των αποδόσεων που κυκλοφορούν, φαίνεται να αδικούν τους γηπεδούχους, ειδικά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του κομβικού φορ Σλιμανί (11 συμ./7 γκολ) και ίσως και του έτερου φορ Γκουτιέρες (9 συμ./3 γκολ), ωστόσο δεν θα πάμε κόντρα στο συγκρότημα του Ζορζ Ζεσούς, από τη στιγμή που υπάρχουν θέματα στο εσωτερικό των γηπεδούχων.

1979. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Μεγάλες στιγμές ζει η Λα Κορούνια που κέρδισε και τη Λας Πάλμας εκτός έδρας και συνέχισε σε τροχιά Ευρώπης (5η θέση). Η Σεβίλλη εκτός έδρας είναι αγνώριστη, για την ακρίβεια είναι χωρίς νίκη ακόμα (0-3-3) ενώ στο Σάντσεθ Πιθχουάν που μεταμορφώνεται προς το καλύτερο κέρδισε την περασμένη αγωνιστική και τη Βαλένθια. Πολύ ισορροπημένο ματς, κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένες θα μείνουν με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας με τον Stoiximanνα προσφέρει το συγκεκριμένο σημείο σε πολύ δελεαστική απόδοση (3,55).

2255. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Επαναληπτικοί αγώνες για τα προκριματικά του Σουνταμερικάνα, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα λύσουν κατευθείαν τις διαφορές τους στα πέναλτι.Με 2-2 επικράτησε στον πρώτο αγώνα η Μπάνφιλντ κάνοντας τεράστιο βήμα για τη πρόκρισης, οι γηπεδούχοι είναι αρκετά ποιοτικότερη σε θέμα ρόστερ και λογικά θα πάρουν το εισιτήριο της για το επόμενο Σουνταμερικάνα.

2258. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στην ουσία, οι δυο ομάδες δεν κυνηγούν κάτι στο τρέχον Απερτούρα. Οι γηπεδούχοι θριάμβευσαν στον τελικό του κυπέλλου την Τετάρτη απέναντι στην Κόλο Κόλο, πήραν το τρόπαιο και παράλληλα εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η ενασχόλησή τους με το κύπελλο τους έχει οδηγήσει σε μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, όπου και αγνοούν τη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια τους (0-2-5), ενώ μπροστά στο κοινό τους μετρούν 2-4-1 με 4/7over2,5 και 6/7GG. Η Ουασιπάτο κλείνει θετικά το πρώτο μισό της σεζόν, τρέχει σερί 2-2-0 εσχάτως και δεν ηττήθηκε στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (1-2-4 συνολικά εκτός, 4/7GG&over2,5). Φαίνεται να υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ,οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ είναι ελκυστικές, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σε καλή κατάσταση και να έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία που βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ακόμα την κατάκτηση του κυπέλλου.

2247. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Παραγουάης. Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Γκουαρανί, έμεινε εκτός μάχης τίτλου, ενώ έχει κατοχυρώσει τη συμμετοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αντίθετα η Ρούμπιο Νου, μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μένουν σίγουρα σε περίπτωση νίκης. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας μένουν αν δεν κερδίσει η Σαντανί. Το ματς θα μας απασχολήσει στοlive.

2250. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ

Αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για αμφότερες. Η Ολίμπια με νίκη κατακτά το Κλαουσούρα και συγχρόνως την έξοδό της στο Λιμπερταδόρες. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας κατακτά τον τίτλο αν δεν κερδίσει η Σέρο Πορτένιο, ενώ αν η ίδια φέρει ισοπαλία και η Σέρο Πορτένιο κερδίσει, ο τίτλος θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ). Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση η Σαντανί, η οποία αναζητά μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Σε περίπτωση νίκης παραμένει αν δεν κερδίσει η Ρούμπιο Νου, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση υποβιβάζεται. Το ματς θα μας απασχολήσει στοlive.

2251. ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Μονόπλευρο το κίνητρο στην αναμέτρηση, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Σουνταμερικάνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν μόνο τη νίκη για τη μάχη του τίτλου. Η Σέρο Πορτένιο κατακτά τον τίτλο σε περίπτωση νίκης δικής της και ήττας της Ολίμπια, ενώ στην περίπτωση που η Ολίμπια φέρει ισοπαλία, ο τίτλος θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ. Διπλό.

2248. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ η Λιμπερτάδ αναζητά βαθμούς για το Λιμπερταδόρες, ευρισκόμενη στο -3 από την Ολίμπια στην ειδική βαθμολογία. Η Λιμπερτάδ ελπίζει μόνο σε νίκη δική της, ήττα της Ολίμπια και νίκη της Σέρο Πορτένιο (δηλαδή να χάσει το πρωτάθλημα η Ολίμπια) , ώστε να ισοβαθμήσουν στην ειδική βαθμολογία και να διεκδικήσει την έξοδο στο Λιμπερταδόρες σε παιχνίδι μπαράζ (σε περίπτωση ισοβαθμίας για την έξοδο σε διεθνείς διοργανώσεις, οδηγούμαστε αμέσως σε μπαράζ). Άσος.

1980. ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ

Αν είχε κότσια και ήταν εφικτό η Μπέτις θα ζητούσε να δώσει το ματς στην έδρα της αντιπάλου της (Βίγκο) σαν τυπικά γηπεδούχος. Αυτό γιατί χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης οι επιδόσεις της μπροστά στο κοινό της που έχει την χειρότερη επίδοση στην κατηγορία (1-1-4) ενώ μακριά από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα (μαζί με τη Ρεάλ) στην Ισπανία. Οι Ανδαλουσιάνοι κάνουν συνεχώς πολλά λάθη στα μετόπισθεν και περιμένουμε τη Θέλτα να την «τιμωρήσει» όπως μόνο αυτή ξέρει. Στο 1,93 βρίσκουμε το over1,5 γκολ των Γαλιθιάνων στον Stoiximan που μετά τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ έχει την πιο παραγωγική επίθεση στην Ισπανία (24 γκολ σε 13 ματς). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2256. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Επαναληπτικοί αγώνες για τα προκριματικά του Σουνταμερικάνα, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα λύσουν κατευθείαν τις διαφορές τους στα πέναλτι.Ανώτερη η Μπελγράνο επικράτησε 0-1 στο πρώτο παιχνίδι και στην έδρας της Κολόν πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα όσον αφορά την πρόκριση στο επόμενο Σουνταμερικάνα, λογικά θα μιλήσει η έδρα και ο άσος θα κλειδώσει τη πρόκριση.

1591. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Φάση των οχτώ, δεύτερος αγώνας. 1-0 υπέρ της Όνσε Κάλντας ο πρώτος αγώνας, ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αρκετά δυνατή εντός έδρας η Τολίμα, η οποία είχε ρεκόρ 7-1-2 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δυνατή όμως και η Όνσε Κάλντας εκτός, 5-3-2 στο Κλαουσούρα. Ένα κλικ καλύτερη σαν ομάδα η Τολίμα, προβάδισμα στον άσο. (τα εκτός έδρας γκολ δε μετράνε στα νοκ-άουτ. Πρώτο κριτήριο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων στους δύο αγώνες, ενώ αν έχουμε και εκεί ισοπαλία ο αγώνας πηγαίνει κατευθείαν στα πέναλτι)

2254. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – OΛΙΜΠΟ

Επαναληπτικοί αγώνες για τα προκριματικά του Σουνταμερικάνα, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα λύσουν κατευθείαν τις διαφορές τους στα πέναλτι.Ακόμα ένα ζευγάρι στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση καθώς η Εστουδιάντες στο πρώτο παιχνίδι έφυγε νικήτρια με σκορ 0-1 από την έδρα της Ολίμπο. Αρκετά χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε, οι γηπεδούχοι λογικά θα καθαρίσουν από νωρίς τους κατώτερους ποιοτικά αντιπάλους τους.

1982. ΙΚΙΚΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Χαμηλά στη βαθμολογία οι δυο ομάδες, δεν κυνηγούν κάτι την τελευταία αγωνιστική του Απερτούρα, θέλουν όμως να βελτιώσουν τη βαθμολογική συγκομιδή τους εν’ όψει του Κλαουσούρα. Η Ικίκε πριν χάσει στην έδρα της Εσπανιόλα μετρούσε πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0, 3/5over2,5, 5/5GG), η Ουν. Λα Καλέρα έρχεται από δυο σπουδαία τρίποντα απέναντι σε Κονσεπσιόν και Ντε Τσίλε. Σε καλό φεγγάρι δείχνουν να βρίσκονται οι δυο αντίπαλοι, σωστό το προβάδισμα του άσου στα μάτια μας, με τις εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων(1-2-4 εκτός, 5/7Over2,5, 5/7GG) να δικαιολογούν τις αποδόσεις στα επίπεδα του 2,10 που κυκλοφορούν για τον άσο.

1594. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας, με τη Νασιονάλ να είναι καλύτερη, χάνοντας μάλιστα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, κέρδισαν από νωρίς τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Πρωταθλητές του Απερτούρα οι φιλοξενούμενοι, με την απόδοσή τους στο Κλαουσούρα να μην είναι η ίδια. Άσος.

1987. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας μέχρι τώρα, κάτι που είναι εύκολα φανερό και από τον βαθμολογικό πίνακα, αφού αμφότερες βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογία. Θα δώσουν μάχη για να πάρουν το τρίποντο, θα μείνουμε αμέτοχοι, πολύ ισοπαλία έχει ο συγκεκριμένος αγώνας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ