ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (28/11). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

612. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Στο 0-0 με την αδύναμη Αδελαΐδα έμειναν οι Νιουκάστλ Τζετς (1-1-2 εντός), έπαιξαν μέτρια, δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0 σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. Οι Ροαρ του Μπρίσμπεϊν (1-1-1 εκτός) βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Με τη Σίτυ της Μελβούρνης έφεραν ισοπαλία με 1-1, παρότι έπαιξαν καλά και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Το διπλό στο 1,85 δεν έχει καμία αξία.

614. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, πέμπτη σε όλες τις διοργανώσεις για τη Μέλμπουρν Βίκτορι (3-0-0 εντός) που φαίνεται ότι έχει βρει ρυθμό και μπορεί χτίσει ένα καλό σερί. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε άνετα με 2-1 τους Μάρινερς, η μείωση ήρθε στο 89’, ενώ μέχρι τότε θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες η Αδελαΐδα (0-0-3 εκτός) κατάφερε να πάρει έναν βαθμό, απέναντι στους Τζετς με 0-0. Κακό παιχνίδι χωρίς πολλές καλές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες, δίκαιο το αποτέλεσμα. Το 1,55 του άσου είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο, καθώς θα δίναμε τον άσο σε ανώτερη τιμή 1,40. Όποιος αρέσκεται σε τέτοιες αποδόσεις, ο άσος είναι μία καλή ευκαιρία, εμείς θα προτιμήσουμε το ασφαλές -1 στο 2,00 ( Young Guns ).

615. ΟΥΦΑ - ΚΟΥΜΠΑΝ

Δύο από τις χειρότερες ομάδες τις κατηγορίας αποτελούν Ούφα και Κούμπαν. Οι γηπεδούχοι (2-1-4 εντός) προέρχονται από θετικό αποτέλεσμα καθώς απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1)στο Ροστόφ από την ομώνυμη ομάδα. Από ισοπαλία προέρχεται και η Κούμπαν (0-4-3 εκτός) η οποία παραχώρησε τον εντός έδρας βαθμό στην Τέρεκ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, καλύτερα να μην μπλέξουμε.

657. ΚΡΙΛΙΑ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Νίκη μετά από επτά παιχνίδια (0-2-5) για την Κρίλια η οποία πραγματοποίησε τη μεγάλη έκπληξη της 17ης αγωνιστική επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ 0-2 μέσα στη Μόσχα. Μέτριος ο απολογισμός των γηπεδούχων στο σπίτι τους όπου και μετράνε 2-1-4 (4-10 γκολ) διαθέτοντας μια από τις χειρότερε άμυνες, στα 5 από τα 7 έκανε την εμφάνιση του το under 2,5 και σε όλα το no goal. Λίγα πράγματα και από την Άμκαρ η οποία έχει σημειώσει μόλις μια νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-1-4), πρόσφατα έχασε εντός έδρας 1-2 και από τη Ρούμπιν Καζάν, 1-1-5 (5-12 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 4 από αυτά under 2,5 και no goal. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ ντεφορμέ ομάδες, ασφαλέστερη επιλογή αποτελούν τα λίγα γκολ.

641. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Η Ουνιόν Βερολίνου (1-5-2 εντός) πήρε σημαντικό και δύσκολο βαθμό στο Μπόχουμ με 1-1, παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (13’). Το αήττητο ρεκόρ της έφτασε στα τρία ματς (1-2-0) με καλές εμφανίσεις. Η Μπίλεφελντ (2-5-1 εκτός) προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να μην χάσει από τη Λειψία (0-1). Αμφότερες δύσκολα κερδίζουν, αλλά εξίσου δύσκολα χάνουν, έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (επτά η Ουνιόν και δέκα η Μπίλεφελντ), να φέρουν ακόμη μία το θεωρούμε αρκετά πιθανό (3,25).

642. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Η Πάντερμπορν (2-3-3 εντός) μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, έχασε με 1-4 από τη Φράιμπουργκ, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της με τον Έφενμπεργκ στον πάγκο. Σε αντίθετη κατάσταση η Μόναχο 1860 (0-4-4 εκτός) που κέρδισε με 2-0 τη Σαν Πάουλι, παίζοντας πολύ καλά. Ήταν αρκετά προσεκτική στην άμυνα και ήξερε που να χτυπήσει την αντίπαλο της για να πάρει τη νίκη. Το -0,25 της γηπεδούχου στο 1,85 δείχνει αξιόλογο, αν και θα θέλαμε πρώτα να δούμε την αντίδραση της στην πρώτη ήττα με τον Έφενμπεργκ στον πάγκο.

659. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Ντερμπάκι, επιστροφή στην κανονικότητα για τη Μπάρνσλεϊ (5-2-12, 3-1-5 εντός), δίκαιη ήττα με 3-2 στην Πιτέρμπορο, πριν το 1-2 στην Όλνταμ (με γκολ στο τέλος) μετρούσε οκτώ σερί στο πρωτάθλημα. Φυσικά και φαβορί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το μεγάλο όνομα της κατηγορίας που μονίμως αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, 7-5-7 με 2-4-3 εκτός των νούμερα της, έρχεται από 0-2-3 και εντός έδρας τεσσάρα στην πλάτη (2-4) από τη μέτρια επιθετικά Σριούσμπερι την Τρίτη που μας πέρασε. Κάνει τζιζ από όπου και αν το πιάσει κανείς…

661. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Τσάρλτον (4-4-9, 3-2-3 εντός) το 0-1 στο Μπέρμιγχαμ, πρώτο διπλό από τον περασμένο Μάρτιο, ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, φαίνεται να επιδρά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. 6-7-4 με 3-2-3 εκτός μετράει η Ίπσουιτς, τρέχει 2-3-0 αήττητο, στο πιο πρόσφατο παρότι προηγήθηκε δύο φορές παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στη Γουλβς (2-2). Δεν μοιάζει για διπλό του 2,00, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε στο 1Χ.

662. ΙΣΤΛΙ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Η Ίστλι (5-1-4 εντός) μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες έχασε με 0-1 από τη Γκρίσμπι. Ήττα εντός προγράμματος, αφού η Γκρίσμπι είναι ανώτερη ομάδα και είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Η Σάουθπορτ (3-3-4 εκτός) κέρδισε με 0-1 τη Γουέλινγκ, έπαιξε άκρως προσεκτικά και πήρε δίκαιο τη νίκη. Πολύ χαμηλά ο άσος, πάμε στο επόμενο.

688. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΕΡΦΟΥΡΤ

Η Κότμπους (1-3-4 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Βίρτσμπουργκ, παρότι ήταν ανώτερη και προηγήθηκε δύο φορές. Ο κόουτς Μιριούτα δήλωσε ότι η ομάδα του μπορούσε και άξιζε τη νίκη. Η Έρφουρτ (0-4-4 εκτός) κέρδισε με 3-2 τη Χάνσα, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ. Αρκετά καλή εμφάνιση και πλέον θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς και μακριά από το σπίτι της που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Αν δεν ήταν η ανυπαρξία εκτός έδρας της Έρφουρτ θα σκεφτόμασταν πολύ πιο σοβαρά το Χ2 στο 1,75-1,80, τώρα θα το αφήσουμε.

686. ΒΕΧΕΝ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Η Βέχεν (3-5-0 εντός) έφερε ακόμα μία ισοπαλία (τρίτη συνεχόμενη) με τη Μούνστερ (0-0). Ευχαριστημένος με την ισοπαλία ο τεχνικός της ομάδας, έδειξε ότι γι’ αυτό κατέβηκε στον αγώνα. Η Σόνενχοφ (4-2-2 εκτός) μετά το 1-3 από το Κίελο κέρδισε με 1-0 το Μαγδεμβούργο, σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και έδειξε ότι η προηγούμενη ήττα ήταν απλώς μία κακή παρένθεση. Το +0,25 της Σόνενχοφ στο 1,75 προκαλεί, όμως η Βέχεν είναι αρκετά καλή και συμπαγής αμυντικά που μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

690. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Η πρωτοπόρος Ντιναμό Δρέσδης (7-0-1 εντός έδρας) έμεινε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με 1-1 με την Άουε εκτός έδρας. Επιστρέφει μετά από δύο στη δυνατή της έδρα και θέλει να επιστρέψει και στις νίκες. Η Μούνστερ (3-4-1 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Βέχεν μετά τη ντροπιαστική ήττα με 0-3 από το Μαγδεμβούργο. Περνάει κρίση φαίνεται η φιλοξενούμενη και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Δρέσδης, αλλά ο άσος είναι αρκετά χαμηλός (1,66) για να εμπλακούμε.

691. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Όσναμπρικ (4-3-1 εντός), αυτή τη φορά με 1-0 επί της Β’ ομάδα της Βέρντερ. Αυτό ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως να δεχτεί γκολ. Η Τσεμνίτσερ (1-3-4 εκτός) κέρδισε εύκολα με 3-1 τη Φορτούνα, έδειξε σημάδια βελτίωσης με τον υπηρεσιακό προπονητή Γέντροσεκ. Η Όσναμπρικ κρατάει σε χαμηλό ρυθμό τα παιχνίδια της, πιστεύουμε το ίδιο θα κάνει και στο ματς αυτής της αγωνιστικής, το under 2,5 στο 1,75 παίζεται.

689. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β

Μετά από την καταπληκτική εμφάνιση με τη νίκη με 3-0 επί της Μούνστερ το Μαγδεμβούργο (6-1-1 εντός) έχασε με 1-0 από τη Σόνενχοφ. Οριακή αλλά δίκαιη ήττα, αφού η αντίπαλο του ήταν ελαφρώς ανώτερη. Η Β’ ομάδα της Στουτγκάρδης μετά από αρκετά καλά παιχνίδια, έχασε με 1-3 από το Κίελο, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Το Μαγδεμβούργο με τη δύναμη της έδρας και την ανωτερότητα του από την αντίπαλο του, πιστεύουμε έχει αρκετές πιθανότητες νίκης, το 1,85 του άσου κρίνεται άκρως ικανοποιητικό και αποτελεί επιλογή των Young Guns .

687. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β

Μετά από επτά συνεχόμενες ήττες οι Κίκερς (2-2-4 εντός) έφεραν ισοπαλία με 1-1 με τη Χάλεσερ μακριά από την έδρα τους. Έπαιξαν καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως η ποιότητα της αντιπάλου την εμπόδισε από το να πάρει το τρίποντο. Η Βέρντερ Β΄ (1-1-6 εκτός) έχασε από την Όσναμπρικ με 0-1, δίκαιο αποτέλεσμα και άκρως αναμενόμενο. Δεν βρίσκουμε λόγο για να είναι στο 1,60 ο άσος, όμως δεν μπορούμε να τον κοντράρουμε, αφού η Βέρντερ είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

693. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Η Χόλσταϊν Κίελ (2-3-3 εντός) πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ (3-1) αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη Β΄. Φαίνεται ότι η ομάδα του Κιέλου βρίσκει τα πατήματα της και ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η Βίρτσμπουργκ (3-4-1 εκτός) έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και δείχνει να περνάει μία μίνι κρίση, αλλά καταφέρνει να μην χάνει . Ο άσος στο 2,00 κρίνεται απόλυτα δίκαιος.

685. ΑΑΛΕΝ - ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Η Άαλεν (3-5-0 εντός) έρχεται από την οριακή ήττα με 0-1 από τη Μάιντζ Β’, δεν έπαιξε άσχημα σε ένα γενικά αρκετά μέτριο παιχνίδι. Το γήπεδο της αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη της. Η Χάλεσερ (1-1-6 εκτός) έμειναν εντός έδρας στο 1-1 με τους Κίκερς, έμειναν πίσω στο σκορ και έπειτα ισοφάρισαν. Μοιρασμένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειξαν ότι δεν τους χωρίζουν πολλά. Στο συγκεκριμένο ματς, δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνη στη δυνατή έδρα της Άαλεν, απέναντι στην ανίσχυρη μακριά από το γήπεδο της Χάλεσερ. Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που οι μπουκ δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους. Το DNB της Άαλεν στο 1,85 είναι δίκαιο.

692. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΜΑΪΝΤΖ Β

Δεκατρία ματς δίχως νίκη έχει η Χάνσα (1-3-4 εντός), στο τελευταίο έχασε με 2-3 από την Έρφουρτ παρότι προηγήθηκε στο σκορ. Δεν φαίνεται υπαρκτός τρόπος για να αλλάξει ρότα στο πρωτάθλημα, αφού η αγωνιστική της εικόνα δεν αλλάζει. Η Μάιντζ Β’ (3-2-3 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Άαλεν, παίζοντας προσεκτικά, δηλαδή όπως ακριβώς έπρεπε. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και δείχνει να βρίσκει φόρμα. Πολλά προβλήματα η γηπεδούχος και πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να είναι ούτε οριακό φαβορί, έχει να κερδίσει από τα τέλη Αυγούστου. Αισθανόμαστε ασφάλεια με το Draw No Bet της Μάιντζ που έχει βρει τα πατήματα της και παίζει αρκετά καλά, το 0:0 στο 1,975 αποτελεί επιλογή.

670. ΝΑΝΣΙ - ΧΑΒΡΗ

Τριάρες μοιράζει τελευταία η Νανσί, πρωτοπόρος στη Λιγκ 2 με 8-5-2 και 23-9 τέρματα, έχει την καλύτερη άμυνα και την 3 καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. 5-0-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Χάβρης, 4-2-0 αήττητο σερί τρέχει, άσος ναι μεν αλλά…

710. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με το Δέλλα στο τιμόνι ο Ατρόμητος εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένος, όμως στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης του έλειπε η ουσία. Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στο στρατόπεδο των Περιστεριωτών. Η ομάδα της Κομοτηνής το παλεύει τελευταία, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να παραμείνει στην κατηγορία. Ταξιδεύει στην Αθήνα με αρκετές απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του. Θεωρούμε πως ο Ατρόμητος θα επιστρέψει στις νίκες, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί και χωρίς να παραβιαστεί η εστία του, επιλογή που βρίσκουμε στο 2,02 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

712. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ο Απόλλων (3-1-1 εντός) κέρδισε με 1-2 στο Βόλο τον Ολυμπιακό, σημαντική νίκη. Έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κισσαμικός (1-3-1 εκτός) έρχεται από το 2-1 με τον Εργοτέλη σε ένα ματς που οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν, λογικά ήδη έχει γίνει ένας ωραίος παχύς φάκελος στην UEFA με τη βοήθεια των στοιχηματικών εταιρειών. Old school το συγκεκριμένο παιχνίδι με την ανατροπή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν, αλλά οι αποδόσεις δεν έχουν αξία.

711. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1-0 εντός έδρας) έχει δύο πρόσωπα. Το καλό της είναι αυτό που παρουσιάζει στην Καρδίτσα και το κακό αυτό μακριά από την έδρα της. Στην προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην Κρήτη με 0-2 από τα Χανιά. Στο πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι κέρδισε με 2-0 τη Ζάκυνθο. Ο Αχαρναϊκός (1-2-1 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα στο Μενίδι, θετικό αποτέλεσμα αφού οι Φαίακες θεωρούνται από τα φαβορί της κατηγορίας. Το 1,90 του άσου μας φαίνεται ικανοποιητικό.

726. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Ήττα με 0-3 για την Τερνάνα από την Κροτόνε, καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα οι δυο αποβολές ποδοσφαιριστών της στο δεύτερο ημίχρονο (57’ και 64’), έκτοτε δέχθηκε και τα τρία τέρματα που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και ενώ προηγουμένως η ίδια είχε σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο γήπεδό της έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες και θα υποδεχθεί τώρα την επικίνδυνη μακριά από το σπίτι της Βιτσέντζα (3-2-2 εκτός) που θα στερηθεί πάντως των υπηρεσιών του αρχισκόρερ Ράιτσεβιτς (11 συμ./5 γκολ), ο οποίος εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Με το διπλό σε αποδόσεις φαβορί χάνεται η αξία του σημείου, προχωράμε στο επόμενο.

720. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Όπου και να αγωνίζεται η Αβελίνο υιοθετεί το επιθετικό στυλ που μας έχει συνηθίσει φέτος, η ήττα με 2-3 από την Πεσκάρα ήταν το πέμπτο συνεχόμενο over της (τα τρία τελευταία και GG), με την ίδια να βρίσκει δίχτυα συνεχώς εδώ και δέκα ματς (8/10 GG, 8/10 over 2,5). Εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία της Περούτζια, επενδύει στην άμυνα και έχει κατορθώσει να μετράει μόλις 7 τέρματα παθητικό στις πρώτες 14 αγωνιστικές, ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις δυο φορές στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (3-2-1, 5/6 NG, 5/6 under2,5). Δυο αντίθετες φιλοσοφίες αναμετρώνται εδώ, δύσκολα γίνεται πρόβλεψη για το ποια από τις δυο θα καταφέρει να επιβληθεί, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν αρκετές μαζεμένες απουσίες στην άμυνα που θα πρέπει να μπαλώσουν.

722. ΚΟΜΟ - ΜΠΑΡΙ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τρίτο ματς χωρίς νίκη για την Κόμο μετά την αλλαγή προπονητή το καθαρό 0-2 στην έδρα της Βερτσέλι, στα εννέα ματς πλέον το σερί της χωρίς τρίποντο (0-3-6), ενώ ούτε και μπροστά στο κοινό της έχει κάνει σεφτέ (0-3-4 εντός), λαϊκά δικαστήρια στήθηκαν κατά την επιστροφή της αποστολής στη βάση της και το κλίμα είναι τεταμένο. Η Μπάρι τρέχει το καλύτερό της σερί από την έναρξη της σεζόν, τρεις κολλητές νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα (4-2-0) συμπλήρωσε με το δύσκολο 1-0 επί της Λιβόρνο, της λείπει πάντως το εύκολο γκολ ως τώρα. Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δυο ομάδων, παρόλο που η Μπάρι δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της, θεωρούμε ότι το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,95 της Bet365 έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

723. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΝΟΒΑΡΑ

Σε κρίση η Λιβόρνο, με την ήττα στο Μπάρι συμπλήρωσε δέκα ματς με μόλις δυο τρίποντα (2-3-5), με τον Πανούτσι να αποτελεί παρελθόν και τον Μπόρτολο Μούτι να αναλαμβάνει στη θέση του. Μοναδικό ενθαρρυντικό στοιχείο για τους γηπεδούχους το γεγονός ότι μέχρι τώρα βρίσκουν τον τρόπο να αξιοποιούν την έδρα τους (4-2-1 εντός). Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Νοβάρα, το 1-0 επί της Σπέτσια ήταν η έκτη της επιτυχία στα πιο πρόσφατα οχτώ (6-1-1), σε όλες τις νίκες της μάλιστα κράτησε λευκό παθητικό (7/8 under 2,5, 7/8 NG). Υποψιασμένα τα σετ, η αρχική μας σκέψη ήταν να πάμε στην κόντρα, αλλά θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 1,80 του +0,25 διπλού για να το επιχειρήσουμε, ενώ και η αλλαγή προπονητή θολώνει ακόμα περισσότερο το σκηνικό.

721. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΛΑΤΙΝΑ

Για έκτο ματς χωρίς νίκη παρέμεινε η Λαντσιάνο (0-3-3), θετικός πάντως ο βαθμός που απέσπασε από την Εντέλα. Η Λατίνα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μάριο Σόμα μετράει 1-1-1, 2-2 από 2-0 το πιο πρόσφατο όταν και υποδέχθηκε τη Σαλερνιτάνα, ενώ στη μοναδική της έξοδο έχασε καθαρά με 1-3 από την Αβελίνο. Αήττητη στο γήπεδό της η Λαντσιάνο (2-4-0 εντός), εκεί θα στηριχθεί για να σώσει την κατηγορία, αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καλύτερα να αποφύγει το απλό άσο και να πάει στα γνωστά σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, καθώς η ισοπαλία δεν μπορεί να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση.

724. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Ακόμα μια κακή εμφάνιση εκτός έδρας για τη Μόντενα, συνοδεύτηκε από την ήττα με 1-2 από την Τράπανι, στο γήπεδό της βασίζεται κατά κύριο λόγο, καθώς εκεί έχει συγκεντρώσει τους 13/15 βαθμούς της ως τώρα (4-1-2 εντός, 6/7 under 2,5, 5/7 NG). Η Εντέλα διανύει πολύ καλή περίοδο, αγνοεί την ήττα εδώ και εννέα ματς (3-6-0), ενώ έχει καταφέρει να μην ηττηθεί ούτε στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-3-3 εκτός, 5/7 under 1,5). Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Μόντενα, βρίσκει απέναντί της μιας ομάδα με άψογη ψυχολογία, το στυλ και οι επιδόσεις των δυο αντιπάλων μας προδιαθέτει για ένα ματς που θα διεξαχθεί σε χαμηλό τέμπο και θα κριθεί στα λίγα τέρματα, υποψιασμένη πάντως η γραμμή των γκολ με το under 2 στο 1,975, στέκεται και το NG & under 2,5 στο 1,90 της Bet365.

725. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Βαριά ήττα γνώρισε η Μπρέσια στο εκτός έδρας ματς με την Περούτζια, αφελής όσο δεν πάει, δέχθηκε τέσσερα τέρματα από μια ομάδα που είχε μέχρι τότε σκοράρει μόλις 8 στις προηγούμενες 13 αγωνιστικές. Στο γήπεδό της πάντως παρουσιάζεται εξαιρετικά αξιόπιστη, μετράει συνολικά 4-2-0 (4/6 over 2,5, 3/6 GG), έχοντας σκοράρει στα 5/6 εξ αυτών από τουλάχιστον δυο φορές. Δεν δείχνει να έχει αντίπαλο φέτος η Κάλιαρι, τέταρτη κολλητή νίκη το 3-0 της Δευτέρας επί της Άσκολι και βρίσκεται πια στο +4 από τους διώκτες της. Μακριά από το σπίτι της πάντως παρουσιάζεται πιο συγκρατημένη, με τον απολογισμό της να ανέρχεται σε 2-2-2 και την ίδια να έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόνο στα 3/6 από αυτά. Μπορεί η Κάλιαρι να είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά το διπλό στο 2,00 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, δεν θα κακίσουμε όποιον επιλέξει κάποιο στοίχημα με τα γκολ.

735. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Αναμενόμενη η ήττα που γνώρισε η Σιβασπόρ στην έδρα της πρωτοπόρου Μπεσίκτας, έντονα τα παράπονά της πάντως για τη διαιτησία (με ανύπαρκτο πέναλτι το 0-1), δεν κατάφερε έτσι να δώσει συνέχεια στην πρώτη (και ως τώρα μοναδική) νίκη της χρονιάς που πέτυχε στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της όταν και υποδέχθηκε τη Γκαζιαντέπ. Η Μπασακσεχίρ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία με το 1-0 στην έδρα της Γκαζιαντέπ, νίκη η οποία ήταν η τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (4-1-0). Με τη φόρα που έχουν πάρει εσχάτως οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορούσαν παρά να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, σε τέτοιες αποδόσεις πάντως δεν θα επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα.

754. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΖΕΝΙΤ

Αήττητη στο σπίτι της μέχρι στιγμής η Τέρεκ (3-4-0) η οποία πρόσφατα κατάφερε να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Κράσνονταρ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά πλέον και με ψυχολογία η Ζενίτ (3-3-1 εκτός) μετά και την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, τελευταίο θύμα της η Ουράλ την οποία κέρδισε εντός έδρας 3-0. Οι φιλοξενούμενοι αν δεν μαζέψουν βαθμούς και εντός συνόρων τότε θα κινδυνέψουν να χάσουν ακόμα και τη θέση για το Γιουρόπα Λιγκ, διπλό.

753. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Η ουραγός Γκόρνικ Ζάμπρζε (0-4-2 στα τελευταία έξι) έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, στο τελευταίο παιχνίδι έφερε 1-1 με τη Βίσλα, θετικό αποτέλεσμα, αν κανείς αναλογιστεί την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων. Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία για τις δύο ομάδες. Η Γκόρνικ Λέτζνα (2-3-3 εκτός) έχασε εντός έδρας με 0-3 από τη Ρουχ, ακόμα μία ήττα με τριάρα, η δεύτερη στη σειρά. Φαίνεται ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος η Λέτζνα. Το Χ στο 3,10 δείχνει αρκετά δίκαιο.

743. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Σε δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται η Χόφενχαϊμ, καθώς πλέον είναι η ουραγός της Μπουντεσλίγκα, διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αποτυγχάνοντας να σκοράρει στα τελευταία 396 αγωνιστικά λεπτά. Φωτιές βγάζει η Γκλάντμπαχ, η οποία διαλύει όποιον βρεθεί στο διάβα της με το Σούμπερτ στον πάγκο και περιμένουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα περάσει νικηφόρα από τη «Ράιν-Νέκαρ Αρένα». Στο 1,975 βρίσκουμε το -0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

739. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Δεν πατάει καλά φέτος στο σπίτι του το Αννόβερο το οποίο απ’ ότι φαίνεται βολεύεται περισσότερο όταν αγωνίζεται μακριά από αυτό. Η Ίνγκολσταντ γνωστή πλέον σε όλους μας για τις εκτός έδρας επιδόσεις της, καταφέρνει και παρασέρνει με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής τους αντιπάλους της σε χαμηλούς ρυθμούς, κάτι ανάλογο περιμένουμε να πράξει και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τον πρώτο λόγο έχουν τα λίγα γκολ, στο 1,825 το under 2,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

741. ΜΑΪΝΤΖ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Λευκή ισοπαλία απέναντι στη Κολωνία σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι για την Μάιντζ η οποία παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη (1-2-0), εντός έδρας μετράει 3-0-4 (9-10 γκολ), στα 4 από τα 7 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 5 τοnogoal. Δίκαια εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από τη Λεβερκούζεν γνώρισε η Άιντραχτ η οποία αγνοεί τη νίκη τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές. Οι «αετοί» μακριά από την έδρα τους μετράνε 2-2-3 (7-8 γκολ), τα 4 από τα 7 είχαν λιγότερα από 3 γκολ,no goalτα 4. Για τους γηπεδούχους μακροχρόνια είναι τα προβλήματα απουσιών, για τους φιλοξενούμενους εκτός μάχης τέθηκε ο μέσος Ρους (11 αγών./1 γκολ). Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αψυχολόγητες ομάδες, λογικά αμφότερες θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

740. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Εκεί που πήγε να αναθαρρήσει λίγο ήρθε η εξάρα για τη Βέρντερ η οποία αν θέλει να σωθεί αυτά τα ματς είναι αναγκασμένη να τα πάρει, υπό πίεση βρίσκεται μάλιστα ο τεχνικός της για τον οποίο μάλλον η αναμέτρηση αυτή αποτελεί τη τελευταία του ευκαιρία. Το Αμβούργο έχει ψυχολογία και με τον τρόπο που αγωνίζεται μακριά από την έδρα του δείχνει ικανό να παραβιάσει τουλάχιστον μια φορά την εστία των γηπεδούχων. Τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τον πρώτο λόγο και αυτή τη στιγμή στην Bet365 το over 2,5 πληρώνει 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

749. ΧΑΛΑΝΤΑΣ - ΟΥΙΠΕΣΤ

Από ήττα 2-0 στην έδρα της Πάξι προέρχεται η Χάλαντας, δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο σπίτι τους μετράνε 2-3-1( 5-5 γκολ), 5/6 under 2,5 και 4/6 no goal. Σε ανοδική πορεία η Ουίπεστ η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χόνβεντ επικρατώντας 1-2, παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, 3-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της τα 5 over 2,5 και goal-goal. Σφιχτοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι όμως μακριά από την έδρα τους βρίσκουν τρόπους και σκοράρουν με ευκολία, ίσως το αμφίσκορο επαληθευτεί.

747. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ - ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Εντός έδρα ήττα 1-2 από τη Ουίπεστ για την Χόνβεντ η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-1-4), 3-2-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, τα 4 από τα 7 over 2,5 και goal-goal. Δύο σερί νίκες για την Μπεκεσάμπε ήταν αρκετές για να την ξεκολλήσουν από τον πάτου της βαθμολογίας, οι φιλοξενούμενοι πρόσφατα-μετά και το 0-1 επί της ΜΤΚ-κατάφεραν να λυγίσουν με 2-1 και την αντίσταση της Πούσκας Ακάντεμι, παρόλα αυτά μακριά από την έδρα τους μετράνε 1-0-4, στατιστικό το οποίο δεν μας βοηθάει να τους στηρίξουμε, προτιμότερο να πάμε με τα λίγα γκολ.

746. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Επέστρεψε στις νίκες η Βιντεότον (6-0-2 εντός) ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες καθώς επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Βάασας, παραμένοντας παράλληλα αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι. Μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Φερεντσβάρος πανηγύρισε η ΜΤΚ στο μεγάλο ντέρμπι μίσους της Ουγγαρίας, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 2-4-3, τα 5 από αυτά έληξαν under 2,5. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά σοβαροί και αξιόπιστοι εντός έδρας, η ΜΤΚ δεν έγινε ξαφνικά σουπερ-ομάδα επειδή κέρδισε τους πρωταθλητές, άσος σε ανεκτές μέχρι στιγμής τιμές.

748. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ - ΠΑΞΙ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για την Ντισγκίρι η οποία έχασε δίκαια με 1-0 στην έδρα της Ντέμπρετσεν, 3-1-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, τα 4 από τα 7 έληξαν over 2,5, τα 5 goal-goal. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση η Πάξι (2-1-3 εκτός) η οποία προέρχεται από πέντε σερί νίκες, πιο πρόσφατη αυτή επί της Χάλαντας με 2-0. Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι, το διπλό προσφέρεται σε αρκετά ελκυστικές τιμές και έχει καλές τύχες.

745. ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Αναμενόμενη ήττα με 2-0 στην έδρα της Βιντεότον για την Βάασας η οποία πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, 1-0-6 ο εντός έδρας απολογισμός της διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση με μόλις 4 γκολ ενεργητικό. Από ήττα προέρχεται και η Πούσκας Ακάντεμι η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Μπεκεσάμπε, 0-3-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 5 από τα 8 over 2,5 και τα 6 goal-goal.Μονομαχία μεταξύ τυφλού και μονόφθαλμου αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

742. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΧΕΡΤΑ

Στη κατάσταση την οποία βρίσκεται η Μπάγερν καμία ομάδα-τουλάχιστον από τη Γερμανία-δεν δείχνει ικανή να την κοντράρει στα ίσια. Μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της Χέρτα για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας όμως απέναντι στους βαυαρούς δεν έχουν καμία ελπίδα. Λογικό οι αποδόσεις του άσου και των γκολ να βρίσκονται στον… πάτο, το να επιτευχθεί όμως κάποιο γκολ πριν το 21’ στην απόδοση 1,83 της Bet365 μοιάζει αρκετά εφικτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

797. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Σαν να αρχίζει να ρολάρει η Μπλάκμπερν (4-8-5, 2-4-2 εντός), καλή εμφάνιση και νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στην Πρέστον (1-2), 2-2-0 το αήττητο σερί της. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ αποδεικνύεται ομάδα έδρας, 5-3-1 μετράει στο σπίτι της, 2-3-3 εκτός. Ένα κλικ παραπάνω στον άσο, όπως δείχνει και το σετ των αποδόσεων.

795. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Εξάποντο ανόδου ανάμεσα σε δύο ομάδες που δίνουν μεγάλη έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία, 5-2-1 εντός η Κάρντιφ με 7/8 under 2,5 και 6/8 NG (6-7-4 συνολικά, under 2,5 & NG τα επτά τελευταία της), 3-4-1 εκτός η Μπέρνλι με 6/8 under 2,5, αήττητη στα οκτώ τελευταία (5-3-0), σωστά στη μέση το σετ, έχει πολλή ισοπαλία μέσα, το under αν σπάσει το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει σε κάποιο οριακό 2-1/1-2.

798. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

1-1 στο Μπέρνλι για τη Μπράιτον, σκορ που διαμορφώθηκε από το 4’, συνεχίζει αήττητη με 9-8-0 (6-2-0 εντός με 10-4 γκολ, 5/8 under 2,5), 4/5 ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα, όλες οι νίκες της στο γκολ, ο ορισμός της κυνικής ομάδας (κυρία μου… ). Δεν ξέρουμε πόσο θα συνεχίσουν οι λεπτομέρειες να λειτουργούν υπέρ της ομάδας του Χιούτον, αλλά αυτό το 1,75 του άσου κόντρα στην καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Τσάμπιονσιπ (5-2-1 μετράει στις εξόδους της η Μπέρμιγχαμ) απαιτεί κόντρα, τουλάχιστον στο +0,75 ασιατικό διπλό, από τη στιγμή μάλιστα που όλες οι νίκες των “γλάρων” φέτος είναι στο όριο. Ανασταλτικός παράγοντας οι δύο σημαντικότατες επιθετικές απουσίες των φιλοξενούμενων, ο πρώτος σκόρερ Ντόναλντσον (16 αγ./5 γκολ) και ο καλός εξτρέμ Κότεριλ (13 αγ./2 γκολ), μεσοβδόμαδα όμως απέκτησαν δανεικό τον ποιοτικότατο φορ Βον (γέννημα-θρέμμα της πόλης) που δεν υπολογιζόταν στη Χάντερσφιλντ και λογικά θα αγωνιστεί, ενώ σε κάθε περίπτωση ένα ποντάρισμα στο +0,75 της Μπέρμιγχαμ βασίζεται κυρίως στην ικανότητα της να μπλοκάρει την επιθετική λειτουργία των αντιπάλων της. Τα σκορ 0-1/0-2/1-2/1-1/0-0, επικρατέστερα αν δεν χάσει η Μπέρμιγχαμ αφού μιλάμε για δύο πολύ κυνικές ομάδες, μαζί με κάλυψη στα 1-0/2-1 δίνουν μέση απόδοση 1,90+.

801. ΦΟΥΛΑΜ - ΠΡΕΣΤΟΝ

1-1 στη ΜΚ Ντονς η Φούλαμ (5-6-6, 3-2-3 εντός) στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού Γκραντ, καλό αποτέλεσμα, το ματς θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε. Πρώτη ήττα για την Πρέστον (3-8-6, 2-3-3 εκτός) μετά από έξι (2-4-0) το 1-2 κόντρα στη Μπλάκμπερν, δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αντίπαλο της. Φαβορί ο άσος, δέχεται σχετική κόντρα, τριπλή με πολύ Χ μέσα βλέπουμε εμείς, συμφωνώντας εν μέρει με την κίνηση της αγοράς.

802. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Ήττα με 3-1 στο Σέφιλντ για τη Χάντερσφιλντ (3-6-8, 2-3-3 εντός) στην πρεμιέρα του πολυδιαφημισμένου Βάγκνερ, τώρα θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο κόντρα στη Μίντλεσμπρο (10-3-4, 3-2-3 εκτός), που βγάζει πολλές φάσεις στα παιχνίδια της παρότι η έλλειψη ενός ποιοτικού επιθετικού την αναγκάζει ως τώρα σε αγχώδεις νίκες, όπως το πρόσφατο 1-0 επί της ΚΠΡ (με πέναλτι στις καθυστερήσεις). Δεν κοντράρεται εύκολα η ομάδα του Καράνκα, αλλά δεν ποντάρεται και εύκολα όσο δείχνει να έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων.

796. ΚΠΡ - ΛΙΝΤΣ

Τέταρτο ματς χωρίς γκολ για την ΚΠΡ (5-5-7, 3-4-1 εντός) το 1-0 στη Μίντλεσμπρο, παρατάχθηκε για το 0-0 αλλά λύγισε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η μιζέρια στο στρατόπεδο της κόβεται με το μαχαίρι, δεν έχει σημεία αναφοράς στο παιχνίδι της, ειδικά όσο λείπει ο Όστιν (ίσως προλάβει εδώ), από την άλλη και η Λιντς (4-7-6, 3-4-1 εκτός) δεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ανακατεμένη εσωτερικά όπως και η γηπεδούχος, το πρόσφατο 0-1 στο ντέρμπι κόντρα στην - ουραγό τότε - Ρόδεραμ σίγουρα δεν βοήθησε την κατάσταση… Οι αριθμοί δείχνουν Χ, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν θα στεναχωρήσει τους φιλοξενούμενους.

799. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Ήττα στο 96’ για τη Φόρεστ (4-5-8 εντός, 2-2-3 εντός) στη Μπράντφορντ, λίγη και φέτος, κοιτάζει μάλλον περισσότερο της ομάδες χαμηλότερα από την ίδια ώστε να αποφύγει στο τέλος τις περιπέτειες. Γκρίνια από τον Φρίντμαν, δυσκολία στο γκολ (3 χειρότερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ), η Ρέντινγκ (7-6-4, 3-2-3 εκτός) έρχεται από άνετο 2-1 επί της Μπόλτον, πρώτο τρίποντο μετά από πέντε (0-3-2), πλησίασε και πάλι την εξάδα στον πόντο. Σε μοιρασμένο σετ δεν μπορούμε παρά να γείρουμε προς τα δεξιά, διπλό Draw No Bet.

794. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Τα παλεύει τα παιχνίδια της η ΜΚ Ντονς (4-3-10, 1-2-5 εκτός), η Γουλβς μετράει φέτος 2-3-3 στο Μολινιού (5-5-7 συνολικά), δεν έχει το εύκολο γκολ για να καθαρίσει τέτοια ματς και να σηκώσει αποδόσεις καθαρού φαβορί (1,80 ο άσος αυτή την ώρα). Πάσο ή Χ2.

800. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Αντίδραση μετά από 0-1-6 για τη Ρόδεραμ (3-3-11, 1-2-5 εντός), πήρε με τσαμπουκά το ντέρμπι κόντρα στη Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ (0-1), ξεκολλώντας από τον πάτο της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ. Η Μπρίστολ Σίτι (3-7-7, 1-4-3 εκτός) είναι καλά, το απέδειξε και στο πρόσφατο 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Χαλ, τρίτο σερί ματς που φεύγει με θετικό αποτέλεσμα. Οριακά φαβορί το διπλό, δεν βρίσκουμε αξία κάπου.

766. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Πρώτη εκτός έδρας ήττα για τη Γουόλσολ (9-6-3, 4-3-2 εντός με 6/9 under 2,5) το 2-1 στο Σουίντον, άξιζε καλύτερης τύχης, δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Εννιά σερί ματς χωρίς ήττα (6-3-0) η Μπράντφορντ (8-7-4, 4-3-2 εκτός με 6/9 under 2,5), 0-0 εντός κόντρα στην πρωτοπόρο Κόβεντρι την Τρίτη, έβδομο επίσημο ματς στο οποίο κράτησε το μηδέν πίσω. Σφιχτές ομάδες που θα ψάξουν το μισό-μηδέν, κανένας λόγος ο άσος να βρίσκεται στο 2,00, Χ2 και under 2,5, αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν στα σκορ 0-1/0-2/1-2/1-1/0-0.

767. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Θετικό αποτέλεσμα για την Κόβεντρι (11-5-3, 7-2-0 εντός) η ισοπαλία (0-0) στην ισχυρή έδρα της φορμαρισμένης Μπράντφορντ, είχε την υπεροχή και τις περισσότερες φάσεις για να ανοίξει το σκορ, παρόλα αυτά ο βαθμός τη διατήρησε μόνη πρώτη στη Λιγκ 1 και για δέκατο ματς αήττητη (6-4-0). Εξαιρετικοί επιθετικά οι γηπεδούχοι, υποδέχονται την ανεβασμένη επί Φέργκιουσον Τζούνιορ Ντονκάστερ (6-5-8, 2-1-6 εκτός) που μάζεψε εννέα πόντους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, όμως στο “City of Coventry” θα έχει τον τρίτο λόγο. Πέρα από πιθανός άσος στο live, αφού αυτή την ώρα πληρώνει κάτω από 1,80, κοιτάμε και τα γκολ, αν δούμε ότι οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν το ρυθμό των “sky blues”.

768. ΚΡΟΥ - ΟΛΝΤΑΜ

Ντερμπάκι, τεράστιο διπλό με ανατροπή σημείωσε την Τρίτη η Κρου (4-4-1, 1-2-6 εντός) στο Κόλτσεστερ (2-3), είχε το τσαγανό να γυρίσει από 2-0 πίσω στο σκορ, το γκολ της νίκης ήρθε στο 92’. Δεδομένη η μαχητικότητα των παιχτών του Ντέιβις, καθώς επίσης και η έλλειψη ποιότητας και εμπειρίας στο ρόστερ των “σιδηροδρομικών”. Η Όλνταμ πάνω που πήγε να σηκώσει κεφάλι γνώρισε κολλητές εντός έδρας ήττες από Μπάρνσλεϊ (1-2) και Σάουθεντ (2-5), εξακολουθεί να παίζει κακό ποδόσφαιρο και ως τώρα την κρατάνε τα εκτός έδρας (2-7-0, 3-10-6 συνολικά), με τις νίκες της να έρχονται όλες στο όριο. Σε ακόμα ένα ματς υποτιμάται η Κρου, το 1Χ πληρώνει πάνω από 1,80 και θα το δοκιμάσουμε.

769. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΜΠΕΡΙ

Πρώτη ήττα μετά από 4-2-0 για τη Μίλγουολ (8-4-6, 4-1-4 εντός) στη Φλίτγουντ, δίκαιο αποτέλεσμα, περιορίστηκε από την αρχή σε δεύτερο ρόλο, δέχθηκε δύο γκολ στη επανάληψη μειώνοντας απλά στο τέλος σε 2-1. Η Μπέρι (8-6-5, 4-2-3 εκτός) ήταν καλή κόντρα στη Σκάνθορπ αλλά τελικά ηττήθηκε με γκολ στο 87’, 2-0-4 μετράει στα τελευταία έξι, κάπου αρχίζει να υστερεί στις λεπτομέρειες. Συμφωνούμε με το φαβοριτισμό της ομάδας του Χάρις, αλλά άσο στο 1,70+ δεν θα παίζαμε ποτέ, προτιμότερη επιλογή τα γκολ στο 1,85, με τις δύο ομάδες να μετράνε 10/18 και 11/19 over 2,5 φέτος αντίστοιχα.

770. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπέρτον (11-2-5, 5-2-1 εντός) με μεγάλο εξάποντο διπλό στη Γουίγκαν (0-1), έφερε το ματς στα μέτρα της, κοιμίζοντας την αντίπαλο της και χτυπώντας στο 74’ με τον συνήθη ύποπτο Ελ Χαγιάτι. Ομάδα του μισό-μηδέν (11 νίκες σε 18 ματς με 17 τέρματα ενεργητικό!), από τις πλέον κυνικές σε όλο το Νησί, αντίθετα η Κόλτσεστερ (5-5-9, 2-1-6 εκτός) φέτος πήρε αποτέλεσμα μόνο όποτε η επίθεση της κατάφερε να σκοράρει σε μεγαλύτερη συχνότητα από ότι η άμυνα της (μακράν χειρότερη της Λιγκ 1 με 44 τέρματα παθητικό σε 19 αγώνες!) δεχόταν γκολ, κάτι που τελευταία δεν συμβαίνει αρκετά συχνά, με αποτέλεσμα να μετράει τέσσερις σερί ήττες και 1-1-7 από τον Οκτώβρη και έπειτα. Απολύθηκε ο Χιούμς, πηγαίνει με υπηρεσιακό στο “Πιρέλι”, σε κάθε περίπτωση ο άσος στο 1,90+ αποτελεί επιλογή.

771. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Ντερμπάκι, ανεβασμένη η Φλίτγουντ, δείχνει να πιάνει τόπο η δουλειά του Πρέσλι, μετά το εμφατικό 5-1 επί της Σουίντον την Τρίτη κέρδισε με 2-1 τη φορμαρισμένη και δυνατή εκτός έδρας Μίλγουολ. Ζητούμενο τα αποτελέσματα εκτός, όπου και μετράει 2-0-7 (6-3-10 συνολικά), η ουραγός Μπλάκπουλ (3-2-4 εντός, 4-4-11 συνολικά)των πέντε σερί ηττών και των τεσσάρων 90λέπτων χωρίς γκολ είναι αν μη τι άλλο μπόσικος αντίπαλος. Διπλό Draw No Bet.

772. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Μια νίκη στα εννέα τελευταία (1-4-4) η Ρότσντεϊλ (6-6-7, 4-2-3 εντός), τέσσερις σερί για την Πορτ Βέιλ, οι τρεις βέβαια στη δυνατή έδρα της (6-2-1, 2-2-5 μετράει μακριά από αυτή), η άλλη στη ντεφορμέ Μπάρνσλεϊ. Ο άσος του 2,00 ομολογουμένως κρίνεται πολύ χαμηλός, αλλά και το χέρι δεν πάει εύκολα στην κόντρα.

773. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Απρόσεκτη η Γουίγκαν (9-6-4, 3-3-3 εκτός) την Τρίτη, την πάτησε από την κυνική Μπέρτον στην έδρα της (0-1) με αποτέλεσμα να χαλάσει αήττητο σερί 11 αγωνιστικών (6-5-0, 5-1-0 στα έξι πιο πρόσφατα).Ποιότητα και φανέλα δείχνουν προς τα δεξιά, όμως οι “Latics” ζορίζονται μακριά από το σπίτι τους, την ώρα που η Σάουθεντ στο δικό της μετράει 5-1-3 (8-6-5 συνολικά) και έρχεται από δύο σερί νίκες (2-5 την Όλνταμ στο πιο πρόσφατο) και πέντε ματς αήττητη (2-3-0).

774. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Ομάδες που φημίζονται για τις επιθετικές τους επιδόσεις και το μάτι πάει αυτομάτως στα γκολ, όπως πάντα στα παιχνίδια της Πιτέρμπορο (9-3-7 με 14/19 over 2,5, 4-1-4 εκτός με 6/9 over 2,5 και 3,54 γκολ μ.ο.) του Γουέστλι, που έρχεται από 9/10 over 2,5 & GG. Ανωμαλία τα 8/9 under 2,5 της Σκάνθορπ εντός (8-2-9, 5-1-3), μακριά από το σπίτι της έχει 10/10 over 2,5 και 3,40 γκολ μ.ο. Περιμένουμε ματς με γρήγορο τέμπο, στο οποίο θα επιβληθούν τα νούμερα των φιλοξενούμενων. Over 2,5 & GG.

775. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Μεγάλο διπλό στο Σέφιλντ (2-4 τη Γιουνάιτεντ) πραγματοποίησε την Τρίτη η Σριούσμπερι (6-2-10, 3-0-5 εντός), αποτέλεσμα ικανό να της προσδώσει μομέντουμ κι ψυχολογία. Η ομάδα του Μέλλον υποδέχεται τη δεύτερη της βαθμολογίας Τζίλιγχαμ, που μεσοβδόμαδα καθάρισε άνετα τη Ρότσντεϊλ (2-0) αλλά μακριά από την έδρα της χάνει δυναμική (11-4-4, 3-2-4 εκτός). Σαν άλλοι Σολωμόντες οι μπουκ έχουν κόψει το καρπούζι στη μέση, εμείς από την πλευρά μας δεν θα διαλέξουμε πλευρά, πρόκειται για καθαρή τριπλή.

776. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Τσέστερφιλντ (7-2-10, 2-2-5 εντός) με το καθαρότατο 3-0 από τη Ντόνκαστερ, βγάζει προβλήματα, ειδικά στην άμυνα, οκτώ τέρματα δέχθηκε σε αυτό το διάστημα. Η Σουίντον (5-4-10, 2-2-5 εκτός) με γκολ στο 91’ επιβλήθηκε της Γουόλσολ, δεύτερη σερί νίκες εντός επί Λινγκ, δείχνει να βρίσκει μομέντουμ. Άσος για κόντρα , 2,00+ το Χ2, 3,00 το Draw No Bet, 4,50 το ξερό διπλό.

777. ΓΙΟΡΚ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Ένα ημίχρονο άντεξε η Γιορκ (2-6-11, 1-3-5 εκτός) στο “Φράτον Παρκ”, μετά το 1-0 (50΄) παραδόθηκε στις ορέξεις της Πόρτσμουθ, 6-0 το τελικό σκορ! Ξεκούραστη η Άκρινγκτον (9-5-4, 5-2-2 εκτός) αφού το ματς της την Τρίτη αναβλήθηκε, σαφώς καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους, το διπλό σωστά δίνεται φαβορί.

778. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Κλασσικό επαγγελματικό διπλό (0-1) για τη Γουίκομ στο Γέοβιλ, στην έδρα της που δεν βρίσκει πολλούς χώρους είναι που ζορίζεται (3-2-3 εντός, 5-3-1 εκτός). Η Πόρτσμουθ (8-9-2, 5-3-1 εκτός) έρχεται από εμφατικό 6-0 επί της Γιορκ και δεν γίνεται να κοντραριστεί, από την άλλη είναι αρκετά ασταθής φέτος ώστε να βλέπουμε με χλιαρή διάθεση το 1,80 του διπλού στο Draw No Bet.

779. ΕΞΕΤΕΡ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Πετάει η Έξετερ (8-5-6, 4-4-1 εντός), δεύτερο σερί διπλό το 0-2 στο Μάνσφιλντ την Τρίτη, η Μπρίστολ Ρόβερς επέστρεψε στις απογοητευτικές εντός έδρας εμφανίσεις, γνωρίζοντας ήττα με 1-2 από τη Στίβενεϊτζ. Εκτός οι Ρόβερς πάνε καλά (6-1-2), αλλά με τα παραπάνω δεδομένα το διπλό δεν μοιάζει για –οριακό έστω- φαβορί. 1(Χ) ή πάσο.

780. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΚΡΟΟΥΛΙ

Δεύτερο σερί ματς που παίρνει βαθμούς στο τέλος η Καρλάιλ (8-6-5, 4-3-2 εντός με 6/9 over 2,5 και 7/9 GG) το 3-4 στη Λούτον, επέστεψε από 3-1 στο τελευταίο μισάωρο! 4/6 τελευταία παιχνίδια της είχαν over 3,5, μόνο απέναντι σε κλειστές ομάδες έμεινε στο under. Η Κρόουλι (7-4-8, 3-2-4 εκτός με 8/9 over 2,5 και 6/9 GG) έρχεται από δίκαιη ήττα κόντρα στη Νορθάμπτον (1-2), 11 στα 12 πιο πρόσφατα ματς της είχαν πάνω από δύο γκολ (9/12 αμφίσκορα). Προφανής επιλογή το over 2,5 του 1,85.

781 ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Και εδώ τα γκολ χτυπάνε αμέσως στο μάτι, η Κέμπριτζ (6-5-8, 3-1-5 εντός) έρχεται από δύο ματς με πολλά τέρματα (2-3 Άκρινγκτον, 2-4 τη Μόρκαμ) και στην έδρα της μετράει 7/9 over 2,5 και 6/9 GG, η Νοτς Κάουντι (7-4-7, 1-3-4 εκτός) από τέσσερα σερί αμφίσκορα, τρία σερί over και κερασάκι στην τούρτα το πρόσφατο 4-2 επί της Μπαρνέτ. GG και over.

782. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Ντερμπάκι του Λονδίνου, ανεβασμένη στα δύο τελευταία η Λέιτον Όριεντ (8-6-5, 5-2-2 εντός), κέρδισε 3-2 τη Γιορκ ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και πήρε 1-1 στο Πλίμουθ, ισοφαριζόμενη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στην άλλη πλευρά του πρίσματος η Γουίμπλεντον (7-6-6, 3-4-2 εκτός), μέτρια στο εντός 1-1 με τη Γουίκομ, κακή στο 0-1 από τη Ντάγκεναμ. Προβάδισμα στον άσο.

783. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Αμφότερες δείχνουν να έχουν μπει σε περίοδο κοιλιάς, η Μπαρνέτ έχει δυνατή έδρα (5-2-2 φέτος) αλλά και η Μάνσφιλντ ένα εξαιρετικό για τα δεδομένα της 5-1-3 εκτός. Μοιρασμένο στη μέση το σετ των αποδόσεων, αμφότερες θα κοιτάξουν να γλείψουν τις πληγές από τις πρόσφατες ήττες κόντρα σε Νοτς Κάουντι (4-2) και Έξετερ (0-2) αντίστοιχα, ο βαθμός δεν θα τους κακοπέσει.

784. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΛΟΥΤΟΝ

Πάλι κοντά σε ένα μεγάλο διπλό βρέθηκε η Νιούπορτ (3-7-9, 0-4-5 εντός), πάλι ισοφαρίστηκε στο τέλος (1-1 στην Οξφόρδη), τέσσερις σερί ισοπαλίες, 2-4-0 αήττητο για την ομάδα του Σέρινταν, που σαφώς έχει αφήσει πίσω τις σκοτεινές πρώτες μέρες της σεζόν, δείχνοντας ικανή να πάριε απόσταση από τις ομάδες της ουράς. Ζητούμενη η πρώτη νίκη εντός, αξιόλογος αντίπαλος η Λούτον (7-5-7, 4-2-3 εκτός) αλλά έρχεται από σφαλιάρα κόντρα στην Καρλάιλ (3-4), παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-1. +0,25 ασιατικός άσος.

785. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΕΟΒΙΛ

Τραίνο ασταμάτητο η Νορθάμπτον, τα διοικητικά προβλήματα δεν την κλόνισαν στον αγωνιστικό χώρο, με τις λεπτομέρειες να την ευνοούν έφτασε το 5-1-0 σερί (όλες οι νίκες στο γκολ) και το 9-3-1 από τις 12/9 (8/9 νίκες στο γκολ!) και πλέον μετά τη μεταβίβαση των μετοχών της κοιτάει αποκλειστικά προς την άνοδο, βρισκόμενη στο -2 από την κορυφή της Λιγκ 2. Ουραγός η Γέοβιλ (2-5-12, 1-2-6 εκτός), πραγματικά πολύ φτωχή ποιοτικά, ο άσος δεν θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο.

786. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Διπλό-οξυγόνο για τη Ντάγκεναμ (2-6-10, 2-3-4 εκτός) στο Γουίμπλεντον (0-1), κακό ματς που το πήρε στον τσαμπουκά, η Πλίμουθ (12-3-4, 6-1-2 εκτός) παραμένει πρώτη αλλά στα δύο πιο πρόσφατα έχασε από την Έξετερ (1-2) και έδωσε το βαθμό στο 81’ κόντρα στη Λέιτον Όριεντ (1-1), ξανά εντός. Δεν τίθεται ερώτημα ποια είναι η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, στοιχηματικά από το ξερό διπλό θα προτιμούσαμε τα σκοράκια 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1) για να έχουμε την κάλυψη της ισοπαλίας, δύσκολα θα δούμε το σκορ να πηγαίνει ψηλά.

787. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΜΟΡΚΑΜ

Μεγάλο διπλό - πρώτο στη φετινή σεζόν – για τη Στίβενεϊτζ (4-7-8, 3-2-4 εντός) στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς (1-2), σαφώς όμως δεν αρκεί σαφώς ένα αποτέλεσμα για να μας πείσει για το στρώσιμο της εντελώς αλλοπρόσαλλης μέχρις στιγμής ομάδας του Τέντι Σέρινγχαμ. H Μόρκαμ μετράει 4-3-2 εκτός έδρας με 5/9 over 2,5 και GG, έρχεται όμως από 0-1-3, μακριά και αγαπημένοι…

788. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Ξεκουράστηκε μεσοβδόμαδα η Χάρτλπουλ (6-2-10, 3-2-4 εντός), ο αγώνας της με την Άκρινγκτον αναβλήθηκε. Χαμηλά το διπλό της Οξφόρδης (10-7-2, 5-3-1 εκτός), και απολύτως λογικά, αλλά συχνά κερδίζει στο όριο. Δεν θα μπλέξουμε.

820. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Όλντερσοτ (3-2-6 εντός) συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-2), στο τελευταίο έχασε οριακά με 0-1 από τη Ρέξαμ, πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Μετά από δύο εντυπωσιακές νίκες με 5-0 τη Γκάισλι και με 4-0 τη Σάουθπορτ η πρωτοπόρος Τσέλτεναμ (6-4-1 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη δεύτερη Φόρεστ Γκριν. Έπαιξε καλά, όπως και η αντίπαλος της, δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Το διπλό δικαιολογημένα τόσο χαμηλά, αφού χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, βέβαια τέτοια διπλά στην Κόνφερενς ποτέ δεν θα έχουν ούτε ίχνος αξίας.

818. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Έχασε εύκολα με 1-3 από τη Ντόβερ η Μπάροου (6-3-2 εντός) και φαίνεται πως το 4-0 επί της Τορκί ήταν απλώς μία θετική παρένθεση. Έφυγε ο Έντμοντσον και ήρθε ο αρκετά καλός για την κατηγορία Κοξ που ξέρει να στρώνει ομάδες στη Κόνφερενς. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Γουόκινγκ (3-2-5 εκτός), αυτή τη φορά με εντυπωσιακό σκορ (4-1) επί της Τρανμίρ. Αν δεν είχε την αλλαγή προπονητή η γηπεδούχος θα πηγαίναμε με τη φόρμα της Γουόκινγκ, τώρα πάσο.

813. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΤΟΡΚΙ

Στο τελευταίο της ματς η Μπρέιντρι (4-3-3 εντός) κέρδισε τη Χάλιφαξ με 6-3 σε ένα ματς ροντέο. Αναβλήθηκε το προηγούμενο ματς της με την Κιντερμίνστερ. Η Τορκί (2-5-4 εκτός) έρχεται από δύο συνεχόμενες εύκολες ήττες, με 0-4 από τη Μπάροου και 1-3 από τη Λίνκολν. Το 1,70 του άσου δεν μας συγκινεί, περισσότερο κοιτάμε το 1,90 του over 2,5.

819. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Μπόρεχαμ (2-2-7 εντός) έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη (0-2-1) παρότι δεν παίζει καθόλου άσχημα. Στο 1-1 με τη Λίνκολν έπαιξε ιδιαίτερα καλά στο δεύτερο μισό, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει το γκολ της νίκης. Η Τρανμίρ (3-5-3 εκτός) δεν περνάει την καλύτερη της φάση, έχασε με 1-4 από τη Γουόκινγκ, ήττα σοκ και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει σε αυτό. Οι τιμές φαβορί του διπλού δεν έχουν απολύτως καμία αξία.

823. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η ουραγός Χάλιφαξ (1-4-5 εντός) μετά το ματς-ροντέο και την ήττα με 3-6 από τη Μπρέιντρι, κέρδισε με 4-1 τη Γκέιτσχεντ με τον υπηρεσιακό Χάρβι στον πάγκο. Η Ντόβερ (4-4-4 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Τσέστερ, παρότι έπαιξε καλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Είναι φανερό ότι οι παίκτες της Χάλιφαξ παίζουν για τον Χάρβι, από αυτή την οπτική το +0,75 στο 1,80+ παίζεται εύκολα, αν και επειδή τα περισσότερα ματς της γίνονται ροντέο με αρκετά γκολ θα ήταν προτιμότερο ένα αρκετά μικρότερο προβάδισμα στο DNB της στο 3,25.

822. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Φόρεστ Γκριν, έχει μεγάλη ποιοτική διαφορά από τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Αρκετά χαμηλά ο άσος, δεν μπλέκουμε σε τέτοια παιχνίδια.

816. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Μεγάλη απόσταση χωρίζει τις δύο ομάδες και αυτό είναι φανερό και στο βαθμολογικό πίνακα και στα τελευταία αποτελέσματα. Πολύ χαμηλά ο άσος, σε εξευτελιστικές τιμές, πάμε στο επόμενο, με το νου μας στο διπλό για το live αν προς το τέλος του αγώνα δεν υπάρχει νικητής και δούμε κάποια τριψήφια απόδοση.

814. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Γκέιτσχεντ (3-3-4 εντός) δέχτηκε για δεύτερη σερί φορά τέσσερα γκολ, 0-4 από τη Ρέξαμ και 1-4 από τη Χάλιφαξ. Ο κόουτς Κρόσμπι απολύθηκε και ανέλαβαν υπηρεσιακοί οι Κλαρκ και Κάμινς. Η Τσέστερ (3-2-6 εκτός) έχει τρία ματς χωρίς νίκη και φαίνεται ότι δεν περνάει την καλύτερη της περίοδο. Περίεργο παιχνίδι, σε κακό μομέντουμ αμφότερες, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της γηπεδούχου το μπερδεύει ακόμα περισσότερο.

815. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Γκάισλι (5-3-5 εντός) έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες και δείχνει ότι περνάει κρίση. Σε παρόμοια κατάσταση η Μπρόμλεϊ (4-2-5 εκτός) με ισάριθμες σερί ήττες με την αντίπαλο της. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, τις αφήνουμε να φαγωθούν μόνες τους.

821. ΡΕΞΑΜ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Οριακή νίκη με 1-0 επί της Όλντερσοτ για τη Ρέξαμ (7-3-1 εντός) και συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες (οι τρεις χωρίς να δεχθεί γκολ). Στα προηγούμενα είχε φιλοδωρήσει με τεσσάρες τις Μπάρροου και Γκέιτσχεντ. Η Μάκλσφιλντ (4-0-7 εκτός) πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη, με 2-0 επί της Μπρόμλι. Αμφότερες περνάνε καλή φάση και είναι άσχημο το σταύρωμα για εμάς που θέλουμε να τις ποντάρουμε αμφότερες. Αρκετά πιθανό σενάριο το να σκοράρουν και οι δύο, το ίδιο πιστεύουν και οι μπουκ και το goal/goal δεν ξεπερνάει το 1,70.

817. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Η Λίνκολν (5-4-1 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Μπόρεχαμ στο τελευταίο ματς της, χωρίς να παίξει καλά, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Δεύτερη συνεχόμενη εύκολη ήττα για τη Γουέλινγκ (2-1-8 εκτός) και φαίνεται ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Καμία αξία στις τιμές του άσου, προκαλούν τα +1 των φιλοξενούμενων.

845. ΡΑΝΤΕΡΣ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Με απίθανο τρόπο έχασε η Ράντερς το ματς με την Άλμποργκ. Παρά τις πολλές απουσίες έδειξε πόσο ανταγωνιστική είναι φέτος. Το θετικό για την ομάδα του Κόλιν Τοντ είναι ότι γυρίζει ο σημαντικός Λούντμπεργκ (ε) από τον τραυματισμό του. Ακόμα κι αν έχει σιγήσει εδώ κι αρκετές αγωνιστικές, ο σουηδός στράικερ είναι πολύ σημαντικός για τον τρόπο παιχνιδιού της Ράντερς. Ελαχιστοποιήθηκαν οι απουσίες και πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νόρντζελαντ που είναι απόλυτα εξαρτώμενη από τον Μπρουνίνιο (ε). Από τη στιγμή που ο πρώτος σκόρερ της κλάταρε, η ομάδα του Ολαφούρ Κρίστιανσον δεν μπορεί να πάρει νίκη. Ακόμα χειρότερα, αναμένεται να είναι εκτός αποστολής εξαιτίας τραυματισμού, οπότε πάλι θα υπάρχει πρόβλημα στο γκολ. Ο ασιατικός άσσος -0,5 στο 1,925 της Bet365 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

871. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Δεν βρίσκει σερί η Αμπερντίν (9-2-4, 5-1-1 εντός), κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Χάμιλτον την προηγούμενη αγωνιστική. 1-3-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ρος Κάουντι, έρχεται από καλή νίκη με 3-0 επί της Μάδεργουελ, εδώ όμως ο άσος του 1,80 για μια σαφώς ποιοτικότερη ομάδα με δυνατή έδρα προκαλεί.

872. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Σαν νίκη για την Κιλμάρνοκ (4-4-7, 2-1-4 εντός) το 0-0 στο “Σέλτικ Παρκ”, το ταμπούρι όμως δεν θα της φτάσει για να πάρει την εξάποντη νίκη κόντρα στην Πάρτικ Θιστλ (1-3-3 εκτός), που επίσης έρχεται από σπουδαίο 2-1 επί της Ινβερνές. Τριπλή, στη μέση οι αποδόσεις, κάτι που σημαίνει πάσο.

874. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Καλή κόντρα στη Σεντ Τζόνστον η Νταντί Γιουνάιτεντ, το τελικό 1-2 την αφήνει δυσαρεστημένη. Ουραγός με 2-2-11 και 1-2-5 εντός, κάθε ματς πλέον μοιάζει με τελικός. Η Χάμιλτον (5-4-6, 2-1-4 εκτός) έρχεται από καλοδεχούμενη ισοπαλία κόντρα στην Αμπερντίν, για φαβορί δεν μας κάνει –έστω οριακό- αλλά και η κόντρα είναι δύσκολη.

873. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΧΑΡΤΣ

Δεύτερη συνεχόμενη τριάρα στην πλάτη για τη Μάδεργουελ (4-2-9, 2-1-4 εντός) το 3-0 στη Ρος Κάουντι, πιθανότατα η χειρότερη ομάδα στην Σκωτσέζικη Πρέμιερ αλλά κρατιέται ακόμα μακριά από την τελευταία θέση. Άδοξο εντός έδρας 1-1 για τη Χαρτς (9-3-3, 4-1-2 εκτός) κόντρα στη Νταντί, άξιζε τη νίκη, δεν καθάρισε το ματς στις φάσεις που είχε και δέχθηκε σο 67’ την ισοφάριση. Σωστό φαβορί το διπλό, πάμε με την ποιότητα των φιλοξενούμενων.

858. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Κύπελλο Σκωτίας, μονά παιχνίδια, σε περίπτωση ισοπαλίας το ματς επαναλαμβάνεται στην έδρα του τωρινού φιλοξενούμενου. Στην ίδια κατηγορία αγωνίζονται οι δυο ομάδες, και τις δυο φορές που αναμετρήθηκαν φέτος επικράτησαν οι γηπεδούχοι, πάντως αμφότερες έρχονται από άσχημα αποτελέσματα και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

862. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΦΟΡΦΑΡ

Στην τετράδα της Λιγκ 2 βρίσκεται η Κουίνς Παρκ, έρχεται από δυο κολλητά τρίποντα, η Φόρφαρ δεν κερδίζει εδώ και εννέα ματς στη Λιγκ 1 (0-4-5) και δίνει μάχη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σωστό ζυγισμένο, δεν θα πάρουμε θέση.

861. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Από δυο βαριές εκτός έδρα ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, μια κατηγορία χαμηλότερα αγωνίζονται οι φιλοξενούμενοι που αγνοούν τη νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2). Καμιά από τις δυο δεν μας εμπνέει, προχωράμε παρακάτω.

864. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Από εμφαντική νίκη με 7-0 επί της Κάουντενμπιθ στο πρωτάθλημα έρχεται η Πίτερχεντ, η οποία στοχεύει να προσεγγίσει την τετράδα της Λιγκ 1, χαμηλές πτήσεις στην Τσάμπιονσιπ η Λίβινγκστον, αλλά έρχεται από αποτέλεσμα ψυχολογίας, κρατώντας στο 1-1 τη Ρέιντζερς. Σωστά ελαφρύ φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

863. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΑΛΟΑ

Στη Τσάμπιονσιπ αγωνίζονται οι δυο ομάδες, 0-1-4 στα τελευταία πέντε η Ντάμπαρτον, έξι σερί ήττες με μόλις ένα γκολ ενεργητικό μετράει η Αλόα. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

857. ΕΛΓΚΙΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Ομάδα της Λιγκ 2 η Έλγκιν πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο ματς κυπέλλου, αφού μετράει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της, αλλά και με αρκετές απουσίες βασικών της μονάδων. Δυο κατηγορίες παραπάνω αγωνίζεται η Ρέιθ, έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς νίκη και βλέπει το ματς κυπέλλου ως μια καλή ευκαιρία για να γυρίσει το διακόπτη.

859. ΕΪΡ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Στη Λιγκ 1 αμφότερες, πρώτη στη βαθμολογία η Έιρ, έχει συμπληρώσει 14 ματς χωρίς ήττα, ακολουθεί στο -3 η Ντανφέρμλιν, έχει χάσει έδαφος με τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, δε συνάδει με τη φόρμα των δυο ομάδων ο καθαρός φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων.

867. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - MΠΑΚΙ ΘΙΣΤΛ

Έχει τον πρώτο λόγο η Στανράερ απέναντι σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο, δεν παίζονται όμως τέτοιες αποδόσεις σε ένα θεσμό σαν το κύπελλο.

860. ΙΝΒΕΡΟΥΡΙΕ ΛΟΚΟ ΓΟΡΚΣ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει η Άνναν απέναντι στους ερασιτέχνες της Ινβερούρι.

855. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΟΡΤΟΝ

Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 η Μόρτον, σκαρφάλωσε εκ νέου στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και αποδεικνύεται πολύ ισχυρή στο γήπεδό της (5-1-1 εντός), η Μόρτον είναι πέντε ματς αήττητη στην Τσάμπιονσιπ (4-1-0) και έρχεται από καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σεντ Μίρεν. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, διαφωνούμε όμως με την τόσο μεγάλη ψαλίδα των αποδόσεων.

868. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΦΡΑΣΕΡΜΠΡΟ

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των δυο συλλόγων, μεγάλη έκπληξη κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου.

869. ΦΟΡΜΑΡΤΙΝΕ ΓΙΟΥΝ. - ΚΟΒΕ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Μάχη μεταξύ ερασιτεχνικών ομάδων, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

865. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΙΣΤ ΚΙΛΜΠΡΑΪΝΤ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

856. ΓΟΥΙΚ ΑΚΑΝΤΕΜΙ - ΛΙΝΛΙΤΧΓΚΟΒ ΡΟΣΕ

Μάχη μεταξύ ερασιτεχνικών ομάδων, υπάρχει καλύτερες επιλογές για ποντάρισμα στο σαββατιάτικο πρόγραμμα.

870. ΧΑΝΤΛΙ -ΛΟΘΙΑΝ ΘΙΣΤΛ

Ομοίως, αναμέτρηση μεταξύ ερασιτεχνικών σωματείων, παραίτηση προπονητή είχαμε στους γηπεδούχους, μπορούν να εκμεταλλευτούν την αναστάτωση οι φιλοξενούμενοι.

866. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΚΑΜΠΕΡΝΟΛΝΤ ΚΟΛΤΣ

Δεν είναι να εμπιστεύεται κανείς την ασταθή Στέρλινγκ Άλμπιον, ούτε απέναντι στους ερασιτέχνες της Κάμπερνολντ Κολτς, προχωράμε στο επόμενο.

840. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν τα κατάφερε η Στουρμ στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, αν και κρατούσε την ισοπαλία μέχρι και τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, δέχθηκε δυο τέρματα στο φινάλε του αγώνα, με το 1-3 να την αφήνει με άδεια χέρια. Εντός έδρας διασυρμός για τη Μάτερσμπουργκ, παρουσιάστηκε υπερβολικά χαλαρή και έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Ραπίντ, με το τελικό 1-6 να μαρτυρά την εικόνα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να έχει πια συμπληρώσει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Βελτιωμένη στο γήπεδό της η Στουρμ, έρχεται από τέσσερις κολλητές νίκες (4-3-1 εντός, 4/8 over 2,5, 6/8 GG), ανεμική η Μάτερσμπουργκ στις εξόδους της (2-1-5 εκτός, 6/8 over 2,5, 7/8 GG), χαμηλός αλλά σωστός ο άσος, από κοντά και τα πολλά γκολ.

792. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί η Μπόρνμουθ στο -κάτι παραπάνω από- απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ, «πληγή» η άμυνά της (27 γκολ παθητικό) σε κάθε αγωνιστική, στα επτά έφτασε το σερί της χωρίς νίκη (0-2-5). Σε ανοδική πορεία η Έβερτον, πολύ καλή επιθετικά, σκόραρε έντεκα φορές στα τρία πρόσφατα παιχνίδια της. Συνηθίζει να αγωνίζεται πολύ «ανοιχτά» εντός έδρας η Μπόρνμουθ, ο Λουκάκου και οι υπόλοιποι δεν αστειεύονται αν βρουν χώρους. Άνετα παίζεται το διπλό στο 2,40, ενώ πιο ασφαλές δείχνει το 0:0 ασιατικό διπλό (DNB) στο 1,825, επιλογή που τίμησε και ο Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

789. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Τραγική η εικόνα της Άστον Βίλα (1-2-10) στο εκτός έδρας ματς με την Έβερτον, δικαιότατη ήττα με το βαρύ 4-0. Ψάχνει την πρώτη του νίκη ο νέος τεχνικό της, Γκαρντ, πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους «χωριάτες», οι οποίοι βρίσκονται στον πάτο της Πρέμιερ με μόλις πέντε βαθμούς και στο -5 από τη σωτηρία. Χωρίς νίκη στο Μπέρμιγχαμ, 0-2-4 με 3-7 τέρματα και 4/6 under 2,5. Στο τσακ δεν κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο εντός έδρας ματς με τη Γιουνάιτεντ η Γουότφορντ (4-4-5), μπορεί να ισοφάρισε στο 87’, όμως με την συμπλήρωση των 90’ δέχτηκε την «μαχαιριά», με αυτογκόλ μάλιστα. Ανταγωνιστική με ομάδες του επιπέδου της εκτός έδρας (2-2-2), δεν είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα. Το μοιρασμένο με χειρουργική ακρίβεια σετ αποδόσεων, φανερώνει και τη δυσκολία του παιχνιδιού, πολύ πιθανόν να αλληλοεξουδετερωθούν οι δύο ομάδες. Στο 3,30 η ισοπαλία στην Bet365.

790. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Την «πάτησε» η Κρίσταλ Πάλας (6-1-6) στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Σάντερλαντ, ηττήθηκε με 0-1 μετά από τραγικό λάθος της άμυνάς της. Είχε την κατοχή της μπάλας, της έλειπε όμως η τελική προσπάθεια και ο άνθρωπος που θα τη στείλει στα δίχτυα, έκανε και το «παιδικό» λάθος στο τέλος και έμεινε με άδεια τα χέρια. Δυσκολεύεται πολύ κόνρα σε κλειστές άμυνες, μόλις μία η νίκη της (αυτή στο «Άνφιλντ») σε έξι επίσημες αναμετρήσεις (1-1-5). Τραγική εμφάνιση πραγματοποίησε η Νιουκάστλ στο εντός έδρας 0-3 από την πρωτοπόρο Λέστερ. Δικαιότατη ήττα, σε κανένα σημείο δεν άφησε το παραμικρό στίγμα της. Πολλές αποδοκιμασίες από το κοινό της, σε δύσκολη θέση ξανά ο ΜακΚλάρεν που φήμες λένε πως έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Με μια πρώτη ματιά δείχνει για άσος, μιας και η Κρίσταλ Πάλας είναι καλύτερο σύνολο και ο Πάρντιου «διψάει» για ρεβάνς για την κακήν κακώς περσινή φυγή του από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όμως οι αποδόσεις είναι αποκρουστικές. Ή πάσο ή στο live (αξιοσημείωτο το στατιστικό που λέει πως 12/13 ημίχρονα της Πάλας έληξαν ισόπαλα, τα εννέα εκ των οποίων με 0-0!).

791. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Από δύο σερί ήττες και τρία συνολικά ανεπιτυχή αποτελέσματα έρχεται η Σίτι, η οποία μετά το βαρύ 1-4 από τη Λίβερπουλ, έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ. Πονοκέφαλος για τον Πελεγκρίνι οι πολλές απουσίες, ειδικότερα στην άμυνα το δίδυμο δεν έχει καταφέρει ακόμα να σταθεροποιηθεί. Αήττητη εκτός έδρας η Σαουθάμπτον (2-4-0), αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά, ακόμα κι αν δεν έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή της τον Πελέ. Έστω κι αν είναι δύσκολη δεύτερη κολλητή γκέλα της Σίτι, θα προτιμήσουμε το εξαιρετικό 1,95 (Βet365) για το ασιατικό +1 των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

793. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΣΤΟΟΥΚ

Ανέκτησε ψυχολογία η Σάντερλαντ μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, κρατάει φυσικά το υπερπολύτιμο τρίποντο, αλλά και τη βελτιωμένη εμφάνιση της αμυντικής της γραμμής (με τρεις στόπερ αγωνίστηκε ο Άλαρνταϊς). Εξαιρετική η Στόουκ εκτός έδρας (3-3-1), πέρασε και από το Σαουθάμπτον, μάλιστα έχει καταφέρει να μη δεχτεί γκολ στις τέσσερις τελευταίες της επισκέψεις, μετρώντας συνολικά 6/7 under 2,5 και 5/7 NG. Αν και η Στόουκ είναι πάντα αποτελεσματική εκτός έδρας, δεν ελκύει και τόσο η απόδοση φαβορί υπέρ της, θα στραφούμε στο αγαπημένο της NG (1,80/ Stoiximan), περιμένοντας και από τους δύο αντιπάλους προσεκτικό παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

848. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Πολλά προβλήματα απουσιών για τον Απόλλωνα (6-4-1), ψάχνει λύσεις να τερματίσει την αφλογιστία αφού μετράει 214 λεπτά χωρίς να σκοράρει και προέρχεται από δυο σερί λευκές ισοπαλίες. Η ΑΕΚ (8-2-1) στοχεύει σε τρίποντο στη Λεμεσό για να διατηρηθεί στη κορυφή, ενώ έχει αξιοζήλευτο εκτός έδρας ρεκόρ 5-1-0. Καλός ο Απόλλωνας εντός αλλά το σετ αποδόσεων έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο αφού η ΑΕΚ έδειξε πώς δεν καταλάβει από έδρες γι αυτό θα κοιτάξουμε δεξιά, με το DNB @2,10 (bet365)να κρίνεται υπερβολικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

846. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

«Έκρυψε» τη μπάλα την Τρίτη η Μπαρτσελόνα, διέσυρε τη Ρόμα με 6-1 και έδωσε συνέχεια στις εκπληκτικές εμφανίσεις της τον μήνα Νοέμβριο όπου στα τέσσερα τελευταία της ματς, τα οποία και κέρδισε εύκολα, σκόραρε 16 φορές. Δεν αναμένεται να της προκαλέσει προβλήματα η πολύ μέτρια Σοσιεδάδ (δεν έπαιξε καλά στη νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης) που βλέπει εφιάλτες κάθε φορά που επισκέπτεται το «Καμπ Νου» (17 σερί ήττες). Με τον ρυθμό και τη συχνότητα που σκοράρουν οι «μπλαουγκράνα» παίζεται τοover3,5 γκολ τους στο 1,95 τουStoiximan, ακόμα καλύτερη επιλογή να σκοράρει και τα περισσότερα γκολ της αγωνιστικήςμε τους Young Guns να ποντάρουν αυτό το ενδεχόμενο στο 3,00 του Stoiximan (στο 2,65 πλέον). Μπορεί να σταθεί και ως επιλογή το να σκοράρει περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο, στο 2,05 το βρίσκουμε στην Bet365, αφού και στατιστικά αν το πάρουμε το 76% των τερμάτων της (22/29) σημειώθηκαν μετά το 45’. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

875. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Από μέτρια εμφάνιση προέρχεται ο Πανιώνιος, με τον Ουζουνίδη να δίνει γκάζια μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να αφυπνίσει τους παίκτες του. Ανάσανε ο ΠΑΣ, ο οποίος πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη με στόχο να πάρει το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Σκόραρε στα 4/5 εντός έδρας παιχνίδια του ο Πανιώνιος, ενώ οι Ηπειρώτες βρήκαν δίχτυα σε κάθε τους έξοδο, μετρώντας 5/5GG. Ακόμα ένα αμφίσκορο αναμένουμε, με την Bet365 να προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή σε απόδοση 2,10. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

894. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Η Σίγμα Όλομουτς (1-4-2 εντός) έφτασε τα τρία δίχως νίκη (0-1-2), στο τελευταίο έμεινε στο 0-0 με τη Ντούκλα, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, δίκαια η μοιρασιά. Η Σλοβάκο (1-1-5 εκτός) συνέχισε την καθοδική της πορεία (0-1-3 στα τελευταία τέσσερα) και έχασε με 0-2 από τη Σλάβια. Το μόνο που της έλειψε ήταν η καλή τελική προσπάθεια, κάτι που της στοίχισε αρκετά. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες που δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση. Θα το αφήσουμε.

895. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Η Σλάβια (2-4-1 εντός) ήταν αρκετά ουσιαστική στην έδρα της Σλοβάκο και κέρδισε με 0-2. Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Η Πρίμπραμ (3-1-3 εκτός) δεν κατάφερε να μεγαλώσει το αήττητο σερί της και έχασε με 1-2 από τη Ζλιν. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και συνέχισε να απογοητεύει. Η ψυχολογία της πλέον είναι ακόμα πιο χαμηλά. Έτσι όπως είναι η φιλοξενούμενη, πιστεύουμε ότι η Σλάβια εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο για να κερδίσει, ο άσος στο 1,60 δεν έχει καμία αξία πριν την έναρξη του αγώνα.

893. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΖΙΧΛΑΒΑ

Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, που φαίνεται να είναι και οι χειρότερες της κατηγορίας. Η Μπάνικ Οστράβα με μόλις τέσσερις βαθμούς σε δεκατέσσερα παιχνίδια (1-1-12) είναι στον πάτο και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα θα χάσει το τρένο της παραμονής πολύ νωρίς. Σε καλύτερη μοίρα η Ζιχλάβα (1-0-6 εκτός) ειδικά μετά το 2-0 επί της Μπρνο την προηγούμενη αγωνιστική. Δύσκολο παιχνίδι για κάποια πρόβλεψη, ας τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

890. ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Με ισοπαλία επέστρεψε από τη διακοπή η Τιμισοάρα, θετικός κρίνεται σε κάθε περίπτωση βαθμός στην έδρα της πρωτοπόρου Άστρα, παρά το γεγονός ότι με το αποτέλεσμα αυτό συμπλήρωσε πια οχτώ ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-5-3). Η Τάργκου Μούρες έμεινε επίσης στο Χ, με 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τη Βιτόρουλ, έμεινε έτσι αήττητη για τέταρτο στη σειρά (2-2-0). Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, σωστά τα σχεδόν ισορροπημένα σετ.

885. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Μαζεύει βαθμούς όπου μπορεί η Δόξα (3-4-4), σκοράρει με καλή συχνότητα και σε όλα τα ματς της παίζει ανοιχτά. Η Σαλαμίνα (6-1-4) πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία αφού βρίσκεται δίκαια στην πρώτη εξάδα.Περιμένουμε γκολ και θέαμα ξανά με τοover2,5 στο 1,80 (ΟΠΑΠ) να είναι η καλύτερη στοιχηματική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

879. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΤΡΟΥΑ

Περίπατος αποδείχθηκε για την Παρί το εκτός έδρας ματς με τη Μάλμε για το Τσάμπιονς, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 5-0 και κλείδωσε την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα παίζει χωρίς αντίπαλο, έχει αισίως οχτώ σερί νίκες και μπροστά στο κοινό της δεν έχει σκοράρει σε κανένα παιχνίδι της λιγότερες από δυο φορές (5-1-0 εντός, τα πέντε τελευταία ήταν over 2,5). Η Τρουά διέκοψε το σερί των πέντε κολλητών ηττών με το 1-1 απέναντι στη Λιλ, για ακόμα ένα παιχνίδι όμως εμφάνισε σοβαρές αμυντικές αδυναμίες και χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του γκολκίπερ της για να κρατήσει το βαθμό. Μακριά από το σπίτι της μετράει 0-1-5, βρίσκοντας δίχτυα μόνο στα 2/6 από αυτά και στο Παρίσι δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες για κάτι καλό. Νίκη των γηπεδούχων, η οποία πιθανότατα θα συνοδευτεί και από πολλά τέρματα, είναι το επικρατέστερο σενάριο, ανάλογα προσαρμοσμένες ωστόσο οι τιμές.

903. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Άμυνα 100%, επίθεση 0%. Η Βαντούζ βρίσκεται πλέον στον πάτο της βαθμολογίας διότι πολύ απλά δεν μπορεί να σκοράρει και χωρίς γκολ, δεν έχει νίκες. Την πάτησε στο τέλος του αγώνα με τη Γκρασχόπερς, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό να γίνει γκέλα από μία ομάδα που μόνο αμύνεται. Εντός έδρας είναι ελαφρώς καλύτερη πάντοτε και περισσότερο ανταγωνιστική, όμως οι ισοπαλίες είναι γενικά το αγαπημένο της αποτέλεσμα. Υποδέχεται τη Λουγκάνο στο ντέρμπι των ουραγών και δεν αντέχει νέα γκέλα. Η φιλοξενούμενη, όμως, υπάρχει σαν την άλλη όψη του νομίσματος για τη Βαντουζ: Επίθεση 100%, άμυνα 0%. Έτρωγε γκολ από τη Ζυρίχη σαν καραμέλες, αλλά με τον Ζντένεκ Ζέμαν στον πάγκο ξέρει να παίζει πια εξαιρετικά στην επίθεση. Σκοράρει με μεγάλη ευκολία, αλλά το πληρώνει από την άμυνά της. Η λογική λέει 1-1 τελικό σκορ και ισοπαλία, όμως η Λουγκάνο είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα και δεν είναι ματς για να ασχοληθεί σοβαρά κανείς μαζί του.

922. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Πρόκριση στο κύπελλο για τη Σετούμπαλ επί της Κάσα Πία (τρίτης κατηγορίας), δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, μετράει μόλις δυο ήττες από το ξεκίνημα (3-5-2 συνολικά), ενώ μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό 1-4-0 με 3/4 ισοπαλίες της να έρχονται με σκορ 2-2. Η Ουνιάο έμεινε εκτός κυπέλλου από την Άβες στα πέναλτι, ελάχιστα την πείραξε ο αποκλεισμό από το θεσμό, από τη στιγμή που δίνει τη μάχη της παραμονής στο πρωτάθλημα, όπου και έχει συμπληρώσει τρεις σερί ήττες, ενώ έχει και δυο ματς λιγότερα, τα οποία και αναμένεται να επιβαρύνουν επιπλέον το πρόγραμμά της. Μόλις ένα γκολ έχει πετύχει μακριά από το σπίτι της η φιλοξενούμενη (0-1-3 εκτός, 3/4 NG & under 2,5), θεωρούμε ότι η Σετούμπαλ έχει ποιοτικότερη ομάδα και θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, μας κάνει ο ασιατικός άσος -0,5 στο 1,95 της Bet365.

923. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Αναμέτρηση μεταξύ των ως τώρα χειρότερων ομάδων του πρωταθλήματος. Η Εσκισεχιρσπόρ στο ντεμπούτο του τρίτου της προπονητή για φέτος έχασε με 2-3 από την Κονιασπόρ, ήττα που ήταν η ένατη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, επιπλέον θα πορευτεί από εδώ και πέρα χωρίς το Γκέκα (10 συμ./5 γκολ) που αποδεσμεύτηκε. Η Μερσίν είχε δύσκολη αποστολή με τη Φενέρ και γνώρισε δίκαιη ήττα με 1-3, ωστόσο πριν τη διακοπή είχε δείξει σημάδια βελτίωσης (1-2-1), ωστόσο τα εξωαγωνιστικά προβλήματα συνεχίζονται, οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι και η απεργία που ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη έληξε τη Δευτέρα. Τέσσερις σερί ήττες μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι (1-1-4 εντός), αρκετά σφιχτοί οι φιλοξενούμενοι εκτός (0-3-3), μπορεί η φόρμα των δυο αντιπάλων να μη βγάζει σημείο, αλλά τα οικονομικά προβλήματα των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τον αέρα αλλαγής που πνέει στις τάξεις των γηπεδούχων, μας στρέφουν προς τον άσο του 2,10.

906. ΓΚΕΝΚ - ΓΑΝΔΗ

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες η Γκενκ (5-0-2 εντός έδρας) κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας τη Λέουβεν, είχε βελτίωση από τα προηγούμενα παιχνίδια της όμως δεν ακούμπησε τα επιθυμητά στάνταρ. Επιστρέφουν οι σημαντικοί φορ Ντε Καμάργκο (13 συμ./4 γκολ) και ο χαφ Μπουφέλ (13 συμ./3 γκολ).Η πρωτοπόρος Γάνδη (4-4-0 εκτός) διέλυσε πολύ εύκολα τη Βέστερλο με 5-0 και πήγε με αρκετά καλή ψυχολογία στο ματς με τη Λυών στη Γαλλία, αφού απέδειξε ότι το 1-3 από τη Σαρλερουά ήταν απλώς μία κακή παρένθεση. Με γκολ στο τέλος κέρδισε με 1-2 τη Λυών εκτός έδρας και θα συνεχίσει στην Ευρώπη και με το νέο έτος. Η ψυχολογία στα ύψη για τη Γάνδη, αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι,καθώς μπορεί αν το χρησιμοποιήσει σωστά και να συνεχίσει το καλό της σερί είτε να μπει κοιμισμένη και να το πληρώσει. Θα θέλαμε λίγο ψηλότερα (1,65-1,70) το DNB της Γάνδης για να το σκεφτούμε πιο σοβαρά.

920. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Η Νιέτσιετζα (3-2-3 εκτός) έχασε στο τελευταίο της ματς με 3-5 από την πρωτοπόρο Πιάστ και συνέχισες τις μετριότατες εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Οριακή νίκη με 1-0 επί της Κορόνα για τη Γιαγκελόνια (1-2-4 εκτός) που παρότι στα τελευταία λεπτά δέχθηκε κάποια πίεση κέρδισε δίκαια. Περίεργο παιχνίδι, δίκαιες δείχνουν οι αποδόσεις, έχει αρκετή ισοπαλία το συγκεκριμένο ματς.

917. ΤΟΡΙΝΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Έσπασε ένα σερί 6 παιχνιδιών χωρίς νίκη και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο η Τορίνο περνώντας από το απόρθητο Μπέργκαμο με 0-1 επί της Αταλάντα. Η Μπολόνια μετράει 3-1-1 στα 4 τελευταία ματς έχοντας καταφέρει να πάρει δύο σερί σπάνια διπλά σε Κάρπι και Βερόνα, τις δύο ουραγούς, ωστόσο μέσα στην Γκρανάτα αναμένεται να επανέλθει στη γνώριμη εκτός έδρας μετριότητα. Παίζεται το -0,75 του άσου στο 1,85 που ευνοείται και από την προϊστορία (5-4-1).

910. ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Πονφεραντίνα η Λεγανές, ηττήθηκε με 0-1, αποτέλεσμα με το οποίο μπήκε στοπ στο αήττητο εννέα αγώνων που έτρεχε ως τότε (2-7-0). Η Μπιλμπάο Β έμεινε στο 0-0 με την Αλμερία, στο γήπεδό της έχει ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών, αλλά μακριά από αυτό είναι απογοητευτική με έξι ήττες σε επτά εξόδους (0-1-6 εκτός, μόνο στα 2/7 σκόραρε). Αξιόπιστη στο γήπεδό της η Λεγανές, μετράει 3-4-0 μπροστά στο κοινό της, δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα στο 1,85 του Stoiximan , αλλά θα θέλαμε κάτι καλύτερο για να ασχοληθούμε σοβαρά, ενώ τέλος να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αυτό θα έχει τιμωρημένο το προπονητή της, Γκαριτάνο.

909. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΟΥΕΣΚΑ

Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τη Γιαγκοστέρα, δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στο τοπικό ντέρμπι με την Ταραγόνα, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε με παίχτη λιγότερο στο μισάωρο. Στο γήπεδό της έχει συγκεντρώσει τους 12/13 βαθμούς της για την ώρα (4-0-3) και θα υποδεχθεί τώρα την Ουέσκα που αποδεικνύεται σκληρό καρύδι στις εξόδους της (2-4-1 εκτός, 7/7 under 2,5, 5/7 NG). Άφησε πληγές το τελευταίο παιχνίδι στους φιλοξενούμενους, με απουσίες στην άμυνα θα παραταχθούν στο προσεχές ματς, με το σετ ακριβώς στη μέση θα δώσουμε ένα κλικ στην έδρα.

911. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Επανέκαμψε άμεσα η Οσασούνα, έπειτα από δυο σερί ήττες απάντησε με δυο κολλητές νίκες επί των Μαγιόρκα (εντός) και Βαγιαδολίδ (εκτός), περνώντας εκ νέου μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Αλκορκόν έπειτα από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στα οποία δεν κατάφερε καν να σκοράρει (0-1-2) πήρε το τρίποντο κατά την υποδοχή της Σαραγόσα, αλλά και στις τρεις τελευταίες εξόδους της έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και με τρία γκολ παθητικό σε καθεμία από αυτές (2-0-5 συνολικά εκτός). Αξιόπιστη η Οσασούνα στο σπίτι της (5-1-1, μόνο σε τρία από αυτά παραβιάστηκε η εστία της), έχει παρουσιαστεί σοβαρή μέσα στη χρονιά και γι αυτό θεωρούμε σωστό το 1,90 για τον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,90 της Bet365.

908. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Τέταρτη σερί ισοπαλία για την Αλμερία το 0-0 στο Μπιλμπάο, συμπλήρωσε παράλληλα 11 ματς μακριά από τις νίκες (0-6-5) και όπως είναι φυσικό έχει κολλήσει στον πάτο της βαθμολογίας. Η Νουμάνθια γύρισε ένα χαμένο ματς με τη Μιραντές, πήρε το 2-2 επιστρέφοντας από το 0-2, στις τελευταίες τρεις εξόδους της πάντως γνώρισε ισάριθμες ήττες με το συνολικό εκτός έδρας απολογισμό της να έχει φτάσει πια στο 1-3-3. Καμιά από τις δυο δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας, κάποια στιγμή βέβαια θα σπάσει το αρνητικό σερί της Αλμερία, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε για να μάθουμε το πότε θα γίνει αυτό.

919. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Φερεντσβάρος (7-0-0 εντός) η οποία έχασε στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας 1-0 από την ΜΤΚ Βουδαπέστης, σε καλή κατάσταση η Ντέμπρετσεν η οποία παρόλα αυτά δύσκολα θα καταφέρει να κάνει ζημιά στους πρωτοπόρους. Άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

918. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΠΑΦΟΣ FC

Κάθε ματς τελικός για τον Ερμή (1-5-5),ο οποίος αναζητά τη δεύτερη του νίκη και για ψυχολογικό ντοπάρισμα. Στην προηγούμενη αγωνιστική αν και το πάλεψε ιδιαίτερα κατάφερε να πάρει μόνο το βαθμό κόντρα στη Δόξα με 2-2. Η Πάφος (2-4-5) έχει χτίσει μαχητικό σύνολο και φαίνεται αποφασισμένη να παραμείνει στη κατηγορία, ενώ στον πρόσφατο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα πήρε εύκολα τον βαθμό .Οριακά αποδεκτός ο άσος στο 2,00 (bet365),μεγάλο το κίνητρο στους γηπεδούχους και θεωρούμε πως έφτασε η ώρα της νίκης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

907. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Η Παναχαϊκή (2-2-0 εντός) έχασε πανεύκολα με 1-4 στη Λαμία, παραδόθηκε πολύ εύκολα στην αντίπαλο της. Η πρωτοπόρος Λάρισα (2-2-0 εκτός) κέρδισε στην Καλλιθέα με 0-1 και συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο. Το διπλό στο 1,90 δεν έχει ιδιαίτερη αξία, περιμένουμε να δούμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα της Πάτρας στην έδρα της.

924. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Δεν συνηθίζει να «σκοτώνει» τους αντιπάλους της η Ατλέτικο φέτος που μοιάζει να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του μαραθώνιου σε Ισπανία και Ευρώπη. Παρόλα αυτά βρίσκεται στη 2η θέση και στο -4 από την κορυφή, η Εσπανιόλ μπορεί να μετράει 6/6over2,5 εκτός έδρας αλλά περιμένουμε τους «ροχιμπλάνκος» να επιβάλλουν το αργό τέμπο όπου κοιμίζουν τον αντίπαλο τους και τον «πληγώνουν» σε ανύποπτη στιγμή. Στο 1,83 βρίσκουμε τον συνδυασμό 1 &under3,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

935. ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΡΟΝΤΑ

Με ήττες επέστρεψαν αμφότερες από τη διακοπή, 1-3 από την ΑΖ η Χέρενφεν, η οποία πάντως στο αμέσως προηγούμενο διάστημα είχε αφήσει ενθαρρυντικά μηνύματα με τις εμφανίσεις της, 0-5 η Ρόντα από την Τσβόλε, με τον κατήφορο να συνεχίζεται αφού επέκτεινε το σερί της χωρίς νίκη στα εννέα ματς (0-5-4). Θεωρούμε ότι η Χέρενφεν έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, χαμηλές όμως οι τιμές του άσου για να ασχοληθούμε σοβαρά.

931. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τη Γκρόντιγκ στην έδρα της Ριντ, το δικαιότερο αποτέλεσμα έμοιαζε να είναι η ισοπαλία, αλλά μια αδράνεια της άμυνας της σε μια εκτέλεση κόρνερ της στοίχισε για το τελικό 0-1. Η Σάλτσμπουργκ πλησίασε στο -1από την κορυφή χάρη στη γκέλα της Αούστρια και στη δική της επικράτηση με 3-1 επί της Στουρμ, η οποία ήρθε πιο δύσκολα από ότι αποτυπώνει το τελικό σκορ, με δυο γκολ από το 87’ και μετά. Δυνατή η Γκρόντιγκ στο γήπεδό της (5-2-1 εντός, 6/8 over 2,5, 6/8 GG), ασταθέστατη στις εξόδους της η Σάλτσμπουργκ (3-3-2 εκτός, 5/8 over 2,5, 7/8 GG), απορρίπτουμε το τοκογλυφικό διπλό, κρατάμε όμως τα πολλά γκολ, με το GG & over 2,5 στο 1,95 του Stoiximan να δείχνει εξαιρετική περίπτωση.

930. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τη ΒΑΚ Πέλετς (η 7η σε 8 εξόδους) το 1-2 από την Άλταχ, έπεσε έτσι ξανά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, εξέλιξη που έφερε την απομάκρυνση του Κιχμπάουερ από τον πάγκο της, με τον Χάιμο Πφαϊφενμπέργκερ να αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή ανασυγκρότησης της ομάδας. Η Αντμίρα πήρε το βαθμό από την Αούστρια, σαν νίκη μοιάζει αυτό το αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο, από τη στιγμή μάλιστα που το γκολ της ισοφάρισης επετεύχθη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Έχει συμπληρώσει έτσι τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί μόνο από Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ (3-3-2 εκτός). Μεγαλύτερη η βαθμολογική ανάγκη των γηπεδούχων (3-2-3 εντός) προκειμένου να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη, η αλλαγή προπονητή μπορεί να συντελέσει στο να βελτιωθεί η ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας, σωστό φαβορί στο 2,00 ο άσος .

932. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος και στο παιχνίδι με τη Βέροια απέδειξε πως δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες και τα περιμένει όλα από τους Βέλλιο και Ρομάνο. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αναζητήσει το τρίποντο που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Οι «πράσινοι» μετά τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουν όσο τίποτα τη νίκη, η οποία θα μοιάζει με αντίδοτο στα πολλά προβλήματα που προέκυψαν από τα γεγονότα της Λεωφόρου και μετά. Η παράδοση είναι υπέρ του «τριφυλλιού» και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα την υπερασπιστεί, με το διπλό όμως να βρίσκεται στο 1,75. Προτιμότερο αυτού είναι τα σκοράκια 0-1/0-2/1-2 (με κάλυψη το 1-1), που δίνουν μέση απόδοση 1,82 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

928. ΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Αν μας έλεγε κανείς το καλοκαίρι πως για τη 14αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα βλέπαμε ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε σίγουρα θα τον περνούσαμε για τρελό. Να όμως που η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα της, τα οποία προέρχονται κατά κύριο λόγο από τις επιθετικές της αρετές, μιας και διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας, μετρώντας και τα περισσότερα αμφίσκορα (11/13). Από την άλλη, το σύνολο του Λουίς Φαν Χάαλ έχει ως πρωταρχικό στόχο να διατηρεί ανέπαφη την εστία του, όμως εκτός έδρας παρασύρεται πιο εύκολα από το ρυθμό του αντιπάλου και κάτι τέτοιο περιμένουμε να συμβεί απέναντι στις «αλεπούδες». Πολύ ελκυστικό θεωρούμε το 1,80 που προσφέρει η Bet365 για το GG. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

939. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Νίκη για τη Μποαβίστα στο κύπελλο, 1-0 την Οπεράριο, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αποτυχίες (0-2-3 5/5 NG & under 2,5), με τη μεγάλη της αδυναμία να είναι η επίθεση, ενδεικτικά μπροστά στο κοινό της έχει σκοράρει μόνο μια φορά έπειτα από τέσσερα ματς (1-1-2 εντός, 4/4 under 1,5). Η Γκιμαράες πραγματοποιεί μέτρια σεζόν για την ώρα, μακριά από το σπίτι της κέρδισε στην τελευταία της έξοδο (1-0 την Πάκος), αλλά δεν έχει ικανοποιήσει γενικότερα (1-2-2 εκτός). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, προχωράμε στο επόμενο.

940. ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ - ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Σταθερά σε τροχιά τίτλου η Βιτόρουλ, απέσπασε 2-2 στη δύσκολη έδρα της Τάργκου Μούρες μένοντας στο -4 από την πρώτη θέση, στο γήπεδό της μάλιστα μετρούσε έξι συναπτές νίκες, προτού ηττηθεί στο πιο πρόσφατο, όταν και υποδέχθηκε την Άστρα στο ντέρμπι κορυφής (6-2-1 εντός). Η Κραϊόβα επέστρεψε με νίκη από τη διακοπή, το 2-0 στην έδρα της Κονκόρντια ήταν το έκτο της τρίποντο στα πιο πρόσφατα δέκα (6-2-2), ενώ και στις τελευταίες έξι εξόδους έχει επικρατήσει τέσσερις φορές (4-0-2, 4-2-3 συνολικά εκτός). Όσο καλό και αν είναι το πρόσφατο δείγμα των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι παραμένουν το φαβορί για τη νίκη, υψηλότερες του αναμενομένου οι τιμές στον άσο, κρύβει αξία το 2,025 του ασιατικού άσου -0,25 στην Bet365, ειδικά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τρεις σημαντικές απουσίες βασικών και στους γηπεδούχους θα επιστρέψει ο αρχισκόρερ Τανάσε (16 συμ./6 γκολ) .

941. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Τοπικό ντέρμπι, καλές πάντως οι σχέσεις των δυο ομάδων. Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η Εξέλσιορ, στα τελευταία επτά πρωταθλήματος μετράει 3-3-1, αφήνοντας πίσω το απογοητευτικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο διάστημα Αυγούστου-Σεπτεμβρίου. Η Φέγενορντ συνεχίζει να κυνηγάει τον Άγιαξ, χωρίς να συναντήσει δυσκολίες διέλυσε με 5-0 την Τβέντε, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της (3-2-1 εκτός) αν θέλει να μείνει στην κούρσα του τίτλου ως το τέλος. Δεν είναι για 1,55 το διπλό, η Φέγενορντ δεν μας έχει πείσει ακόμα ότι έχει το χαρακτήρα για να παίρνει τέτοια παιχνίδια, κρύβει κινδύνους η αναμέτρηση.

943. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Δύσκολο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν αγώνα 20 μέρες, αφού λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες αλλά και της αναβολής των παιχνιδιών τους υπό των φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα επιστρέψουν μετά από τη μεγάλη διακοπή αμφότερες.

942. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Η Κόρτραϊκ (4-4-0 εντός) παραμένει για τέταρτο ματς δίχως ήττα (1-3-0) μετά το 1-1 επί της Σταντάρ Λιέγης εκτός έδρας. Δύσκολη ισοπαλία, αλλά το εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού από την τεχνική ομάδα της Κόρτραϊκ. Με 2-1 κέρδισε τη Σιντ Τρούιντεν η Μπέβερεν (3-0-4 μακριά από το σπίτι της) στην προηγούμενη αγωνιστική, με γκολ προς το τέλος. Δίκαιη νίκη, αφού ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μεγάλο το άνοιγμα στις αποδόσεις, το +0,75 για τη Μπέβερεν έχει αξία και μπορεί να είναι στις επιλογές μας.

954. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Νέα προσπάθεια της Γιουνγκ Μπόις για επιστροφή στις νίκες έπειτα από πέντε αποτυχημένα αποτελέσματα. Δεν παίζει καθόλου άσχημα, αλλά το επιθετικό πρόβλημα παραμένει έντονο όσο οι δύο βασικοί επιθετικοί, Οαρό και Γκερντ, είναι νοκ άουτ με τραυματισμούς. Έχει, πάντως, πολύ καλή παράδοση με τη Σεν Γκάλεν και ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα κερδίσει. Η φιλοξενούμενη εκτός έδρας είναι πάντα πιο αδύναμη, αλλά με το νέο τεχνικό της έχει γίνει πολύ πιο ανταγωνιστική. Έκανε μεγάλη νίκη με τη Βασιλεία (σε χιονοθύελλα), έχει τέσσερα ματς χωρίς ήττα (10 βαθμούς από τους 12) και έχει εξαιρετική άμυνα, την καλύτερη της κατηγορίας. Μόνο με τα γκολ θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε, το GG και over 2,5 στο 1,97 του Stoiximan, αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας.

948. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο στην ουρά αλλά και στις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Στην τέταρτη θέση η Σάο Πάολο, προερχόμενη από τη βαριά ήττα με 6-1 από την πρωταθλήτρια Κορίνθιανς. Εντός είναι πολύ δυνατοί οι γηπεδούχοι, έχοντας ρεκόρ 11-6-1. Μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία δίνει η Φιγκεϊρένσε, βρισκόμενη στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, άσος.

950. ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΛΟΡΙΑΝ

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για το Λιγκ Καπ απέναντι στη Γκινγκάμπ, η Γκαζελέκ δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός συνέχειας, χάνοντας με 0-1 στην παράταση. Στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο τον τελευταίο μήνα, πέτυχε τέσσερις σερί νίκες και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, σκοράροντας από 2 φορές τουλάχιστον στα παιχνίδια αυτά (3/4 GG & over 2,5). Μπροστά στο κοινό της μετράει πλέον 2-2-2, έχοντας σκοράρει στα πιο πρόσφατα τέσσερα από αυτά, ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 5/6.

Η Λοριάν ηττήθηκε μετά από πέντε ματς (2-3-0) κατά την υποδοχή της Παρί, αν και το πάλεψε, η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής. Έχει μόνο δυο ήττες στην τελευταία δεκάδα αγώνων της (5-3-2), ενώ και τα επτά πιο πρόσφατα από αυτά επαλήθευσαν το αμφίσκορο (7/7 GG, 5/7 over 2,5). Ανοιχτά τα ματς των φιλοξενούμενων και στις εξόδους τους (1-3-2 εκτός, 4/6 over 2,5, 5/6 GG), δεν βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο από τη στιγμή που αμφότερες δείχνουν σε καλή κατάσταση, η ενασχόληση με τα γκολ δείχνει καλύτερη βάσει των πρόσφατων επιδόσεων των δυο ομάδων, στο 1,90 το over 2,25 στην Bet365, μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας για την επιλογή αυτή το πιθανώς βαρύ τερέν από τη βροχή των τελευταίων ημερών .

953. ΤΟΥΛΟΥΖ - ΝΙΣ

Ο Αριμπαζέ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της Τουλούζ, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα δεν έχουν τελειωμό. Το θετικό είναι ότι η Τουλούζ μπροστά στο απαιτητικό κοινό της σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία, έχοντας 6/6 αμφίσκορα. Η Νις διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας με 17 γκολ και πηγαίνει στην Τουλούζη με στόχο να εισέλθει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Το +0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,80 επέλεξε ο Betol , ενώ οι Young Guns προτίμησαν το over 2,5, στο 2,00 τηςBet365, καθώς τα στατιστικά ευνοούν, με τη Νις να έχει τα περισσότερα over 2,5 της κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

952. ΡΕΜΣ - ΡΕΝ

Συνεχίζεται ο κατήφορος της Ρεμς, συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες ήττες με το 1-3 από τη Μονπελιέ και η ανάγκη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι πια κάτι παραπάνω από επιτακτική. Η Ρεν έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Μπορντό, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της (1-6-2), η οποία μάλιστα ήρθε στην πιο πρόσφατή της έξοδο στην Ανζέ (3-3-1 εκτός). Σωστά προσαρμοσμένα τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους.

949. ΑΝΖΕ - ΛΙΛ

Για τέταρτο σερί παιχνίδι η Ανζέ απέτυχε να σκοράρει (0-2-2, 4/4 NG & under 2,5), παρόλα αυτά διαφύλαξε τα νώτα της και πήρε τον πόντο από την Καέν. Εξακολουθεί να φιγουράρει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (5η) ενώ και μπροστά στο κοινό της οι αμυντικές τακτικές της αποδεικνύονται αποτελεσματικές, αφού ο εντός έδρας απολογισμός της ανέρχεται σε (2-4-1, 7/7 under 2,5, 6/7 NG). Η Λιλ άλλαξε σελίδα, με τον Αντονετί στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί στη συνέχεια, άμεση προτεραιότητα του νέου της προπονητή η επιστροφή της ομάδας στις νίκες έπειτα από πέντε ματς (0-4-1, 4/5 under 2,5). Κολλημένοι με τις ισοπαλίες οι «Λιλουά» στις εξόδους τους (0-6-1 εκτός, 7/7 under 2,5), για ακόμα μια φορά θα στερηθούν των υπηρεσιών του τοπ σκόρερ Μπουφάλ (12 συμ./4 γκολ), το παιχνίδι δείχνει να είναι τόσο ισορροπημένο όσο φαίνεται και από τις αποδόσεις, μια ισοπαλία με λίγα τέρματα δεν θα εκπλήξει κανέναν, στο 3,10 στο Χ & under 2,5 στην Bet365.

951. ΝΑΝΤ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Ναντ, στο 0-1 από τη Μονακό θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο αν ήταν πιο τολμηρή, αλλά αρκέστηκε σε συντηρητικό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ενενηντάλεπτου. Στα τελευταία έξι μετράει 3-0-3, όπως και μπροστά στο κοινό της έχει τον ίδιο απολογισμό (3-0-3), με τις ήττες να έρχονται από Παρί, Μαρσέιγ και στο τοπικό ντέρμπι με τη Ρεν, που αναγκάστηκε να αγωνιστεί για αρκετή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η Μπαστιά έχασε το ντέρμπι της Κορσικής από τη Γκαζελέκ, απέδειξε για ακόμα μια φορά το τελευταίο διάστημα ότι οι λύσεις που διαθέτει είναι περιορισμένες και έχει μείνει με μόλις μια νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων της (1-1-4). Μακριά από το σπίτι της είναι παραδοσιακά αδύναμη (0-2-5 εκτός) καθώς νοιάζεται κυρίως να διαφυλάξει τα νώτα της. Ξεκάθαρο το προβάδισμα που έχουν οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση αυτή, αντί του απλού άσου προτιμότερη επιλογή φαντάζουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που αποδίδουν συνδυαστικά 1,95 στην Bet365, καθώς με αυτά τα σκορ έχουν έρθει οι 5/6 φετινές νίκες της Ναντ και οι 6/8 ήττες της Μπαστιά.

983. ΣΕΡΡΟ - ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Συνεχίζει τη φανταστική της πορεία η Σέρο, κερδίζοντας άλλο ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στη Φίνιξ με 1-0 εκτός έδρας. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πλέον οι γηπεδούχοι. Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για τη Σουντ Αμέρικα, βρισκόμενη κάτω από το μισό της βαθμολογίας, ωστόσο αγνοεί την ήττα για πέντε ματς. Άσος.

958. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, η Μλάντα (6-0-1 εντός) παρά την ήττα με 1-0 από την Πλζεν παραμένει στην τρίτη θέση και συνεχίζει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα. Η Μποέμιανς (0-3-4 εκτός) μπορεί να έχει τρία ματς αήττητη (2-1-0), αλλά οι δύο νίκες ήταν με τους ευκολότερους αντιπάλους (Ζιχλάβα και Οστράβα). Περιμένουμε εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, με παραπάνω από ένα γκολ, αλλά το ίδιο περιμένουν και οι μπουκ, άρα μόνο μετά την έναρξη του αγώνα μπορεί να έχουμε κάποια εμπλοκή.

957. ΑΛΑΒΕΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Από δεύτερη κολλητή νίκη έρχεται η Αλαβές, πέρασε με 1-0 από τη δύσκολη έδρα της Έλτσε, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μόλις στο -3 από την κορυφή. Η Μαγιόρκα έμεινε στο 1-1 κατά την υποδοχή της Λούγκο, αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα (0-3-1), ενώ μακριά από το σπίτι της δεν έχει κατορθώσει να πάρει κάποια νίκη (0-3-4) αφού παρατάσσεται συνήθως με αμυντικούς προσανατολισμούς. Αρκετή πειστική μπροστά στο κοινό της η Αλαβές, μετράει 4-2-1 ως τώρα, σωστό φαβορί ο άσος, αλλά λίγο η απουσία του τοπ σκόρερ Τοκέρο (14 συμ./5 γκολ), λίγο η αστάθεια των γηπεδούχων, μας κρατούν μακριά.

965. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Για το γόητρο της δεύτερης θέσης θα παίξουν οι ομάδες, με τη Βιτόρια να την κατακτάει και με ισοπαλία. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, προβάδισμα στο διπλό.

961. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Αδιάφορη εδώ και πολλές αγωνιστικές η Μποταφόγκο, καθώς κατάφερε από νωρίς να εξασφαλίσει την άνοδο. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας -και τελευταία που δίνει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία- η Αμέρικα Μινέιρο, η έχει και αυτή εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Το over αποτελεί επιλογή, αναμένοντας ένα ματς χωρίς σκοπιμότητα.

963. ΟΕΣΤΕ - ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Οέστε αναζητά βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ η Παϊσαντού είναι αδιάφορη. Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη η Οέστε, με νίκη ή ισοπαλία παραμένει σίγουρα. Σε περίπτωση ήττας παραμένει στην κατηγορία αν χάσει η Σεαρά, ή αν η Σεαρά κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τη Μακάε (η Οέστε χάνει στην ισοβαθμία με τη Μακάε λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων). Στα χέρια των γηπεδούχων η παραμονή, δεν θα θελήσουν να καρδιοχτυπήσουν μέχρι το τέλος, ο άσος στο 2,00 αποτελεί επιλογή.

966. ΣΕΑΡΑ - ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ

Ματς εξάποντο για την παραμονή. Εντός ζώνης υποβιβασμού η Σεαρά, στο -1 από τη σωτηρία. Στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι. Όποιος κερδίσει παραμένει στην κατηγορία σίγουρα (η Μακάε μένει και με ισοπαλία). Σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο, υπάρχει περίπτωση να σωθεί και η Σεαρά αν ηττηθεί η Οέστε η οποία βρίσκεται στο +1 από τον υποβιβασμό, όμως χάνει στην ισοβαθμία από τη Σεαρά λόγω μικρότερου αριθμού νικών (πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας). Το ματς θα μας απασχολήσει στο live.

962. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Οι μεγάλες ηττημένες του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες καθώς έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν κατάφεραν να πιούν νερό, χάνοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία (60 βαθμοί αμφότερες, στο -4 από την Αμέρικα Μινέιρο). Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο, καθώς οι φιλοξενούμενοι χάνουν τη δυναμική τους εκτός έδρας.

964. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΠΑΡΑΝΑ

Παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά, στο μέσο της βαθμολογίας αμφότερες. Προβάδισμα στον άσο και το over.

960. ΜΠΑΪΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες καθώς και οι δύο θα αρκεστούν σε μία θέση περίπου στο μέσο της βαθμολογίας. Ματς χωρίς σκοπιμότητα αναμένεται, το over αποτελεί επιλογή.

959. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Η Σιντ Τρούιντεν (4-2-1 εντός) έχασε εκτός με 1-2 από τη Μπέβερεν παρότι προηγήθηκε στο 9’ και φαίνεται να περνάει κρίση. Ο τεχνικός Ολάφλιν τα έβαλε με τους παίκτες και τα ηλίθια, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε ατομικά τους λάθη. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο σημαντικός φορ Μπολί (10 συμ./4 γκολ) και ο κομβικός χαφ Ντομπέ (13 συμ./1 γκολ). Η Μουσκρόν (2-2-3 εκτός) έχει παραπάνω από 20 μέρες να αγωνιστεί, λόγω της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων αλλά και για λόγους ασφάλειας την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό μπερδεύει τα πράγματα, αφού θέλουμε να κοντράρουμε τους γηπεδούχους, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι φιλοξενούμενοι. Παιχνίδι για live και μόνο.

972. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Η Σλασκ (2-3-3 εντός) έχασε με 0-1 από τη Λέγκια στο τελευταίο ματς, κολακευτικό το σκορ, θα μπορούσε να είχε ηττηθεί με παραπάνω γκολ. Γενικά δεν πραγματοποιεί καθόλου καλή χρονιά η Σλασκ και βρίσκεται μόνο τέσσερις βαθμούς και μία θέση από τον πάτο της βαθμολογίας. Η Πογκόν (3-3-2 εκτός) έχασε με 0-2 από τη Λεχ Πόζναν στην έδρα της, με χαρακτηριστική ευκολία. Επίσης δεν περνάει την καλύτερη της περίοδο. Δύσκολο και αρκετά μπερδεμένο παιχνίδι, το αφήνουμε στην ησυχία του.

967. ΜΑΛΑΓΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Ως τελικό βλέπουν και χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση με τη Γρανάδα οι παίκτες της Μάλαγα που μετά από 12 αγωνιστικές βολοδέρνουν στον πάτο της βαθμολογίας όντας και η ομάδα με την μακράν χειρότερη επίθεση (μόλις 5 γκολ) αφού απέτυχε να σκοράρει στα 10/12 παιχνίδια της. Η Γρανάδα ναι μεν κέρδισε τη Μπιλμπάο αλλά η εμφάνιση της ήταν κακή και πάλι, δεν είναι η ομάδα φόβητρο ενώ και κόντρα στις γειτόνισσες της (τις άλλες ομάδες της Ανδαλουσίας δηλαδή) παραδοσιακάβγάζει κόμπλεξ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με τον Γκράθια να παίζει κατά πάσα πιθανότητα το κεφάλι του, λογικά αν κερδίσει η Μάλαγα δεν θα ξεφύγει από τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 που μαζί με την κάλυψη στο 1-1 δίνουν μέση απόδοση 1,97 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

974. ΤΒΕΝΤΕ - ΒΙΛΕΜ

Διασυρμός για την Τβέντε, ηττήθηκε καθαρά με 0-5 από τη Φέγενορντ, τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα με το κοντέρ να γράφει 16 γκολ παθητικό στα παιχνίδια αυτά. Επιτυχία για τη Βίλεμ το εντός έδρας 2-2 με την Αϊντχόφεν, μπορεί να έχει μείνει για επτά παιχνίδια μακριά από τις νίκες (0-3-4, 6/7 GG & over 2,5), ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να επιδράσει θετικά στη ψυχολογία της. Δυο σερί ήττες έχει μπροστά στο κοινό της η Τβέντε (2-1-3 εντός, 5/6 GG & over 2,5), χωρίς εκτός έδρας νίκη η Βίλεμ (0-2-4 εκτός, 4/6 over 2,5, 3/6 GG), σωστά μοιρασμένα τα σετ που κυκλοφορούν, τα στοιχήματα με γκολ δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον, στο 1,875 το over 2,75 και στο 1,91 το GG & over 2,5 στην Bet365.

973. ΜΙΛΑΝ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Έπαιξε αποκλειστικά για το 0-0 μέσα στο Τορίνο η Μίλαν και φυσικά από την στιγμή που δέχτηκε το γκολ όλα πήραν το δρόμο τους. Η Σαμπντόρια ακόμη προσπαθεί να συνέλθει στα νέα δεδομένα με την άφιξη Μοντέλα καθώς ο προκάτοχός του, Ζένγκα, είχε ρεκόρ 1-3-3 στα τελευταία 7 ματς. Η Ντόρια έχει 0-2-4 φέτος εκτός έδρας έχοντας 4/6 under και μόλις 4 γκολ ενεργητικό. Στο 1,80 η επιλογή του NG που έχει επιβεβαιωθεί και στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους ματς.

984. ΤΟΝΤΕΛΑ - ΠΟΡΤΟ

Ουραγός και με μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα η Τόντελα (1-2-7 συνολικά), η Πόρτο έρχεται από την ήττα από τη Ντιναμό Κιέβου που είναι πολύ πιθανό να της στοιχίσει το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και θα ψάξει για τη νίκη-εξιλέωση. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού θα είναι μεγάλη έκπληξη, χωρίς αξία η νίκη των φιλοξενούμενων, σημειώνουμε ότι το ματς θα διεξαχθεί στο «Μουνισιπάλ» του γειτονικού Αβέιρο για εισπρακτικούς λόγους.

991. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Πολύ καλύτερη η εικόνα της Λας Πάλμας μετά την αλλαγή προπονητή αφού με τον Κίκε Σετιέν αναδείχτηκε ισόπαλη με Βιγιαρεάλ και Βαλένθια σε ματς όμως που άξιζε και κάτι παραπάνω σύμφωνα με την εικόνα της, κέρδισε καθαρά τη Σοσιεδάδ και ηττήθηκε μόνο από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Για να ηττηθεί η Λα Κορούνια πρέπει η αντίπαλη ομάδα να φτύσει αίμα, πολύ μαχητικοί και σκληροτράχηλοι εκτός έδρας (2-3-1) οι Γαλιθιάνοι και με τον Λούκας Πέρεθ να σκοράρει για λογαριασμό τους ακατάπαυστα. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν καλές πιθανότητες για να μην ηττηθούν στα Κανάρια νησιά, επιλογή των Young Guns το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,90 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

992. ΘΕΛΤΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Ξεφούσκωσε η Θέλτα που προέρχεται από την 3η ήττα της στα τέσσερα τελευταία ματς (1-0-3), καμία σχέση η απόδοση που είχε με την Λα Κορούνια σε σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η Σπ. Χιχόν παίζει έξυπνα εκτός έδρας και έχει δυσκολέψει καλύτερες ομάδες από αυτήν. Αν υπάρχει κάπου αξία είναι στο ασιατικό διπλό +1,5 (1,75/Bet365) αφού υπάρχει κέρδος και σε περίπτωση ήττας των Αστουριάνων με ένα γκολ διαφορά.

993. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αδιάφορη εμφανίζεται η Φλου δύο ματς πριν το τέλος, κάνοντας μία καταστροφική χρονιά, μην εκπληρώνοντας τους στόχους της. Μάχη για ένα εισιτήριο για το επόμενο Λιμπερταδόρες δίνει η Ιντερνασιονάλ, βρισκόμενη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη 1-0 στο ντέρμπι με τη Γκρέμιο. Η Ιντερνασιονάλ έχει δείξει ότι δεν μπορεί να πάρει εύκολα νίκες εκτός έδρας, έτσι δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε. Το ματς θα μας απασχολήσει στο live με πιθανό late goal.

982. ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Από τέσσερεις συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η Πλάσα Κολόνια, ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων που θα παλέψει για τη σωτηρία. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας η Πενιαρόλ, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι με τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Το διπλό θα επιβεβαιωθεί.

1331. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Δύο ματς πριν το τέλος του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση είναι μονόπλευρο. Η Χενεράλ Ντίαζ είναι αδιάφορη καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ η Ολίμπια με νίκη κατακτά και μαθηματικά το Κλαουσούρα. Εκτός της μάχης για την κατάκτηση του τίτλου οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται βαθμούς και για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Περιμένουμε το διπλό να κάνει την εμφάνιση του.

995. ΑΒΑΪ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Τρία ματς χωρίς νίκη παραμένει η Πόντε Πρέτα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Σε αναζήτηση βαθμών οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -2 από τη σωτηρία. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, ο άσος αποτελεί επιλογή.

---. ΤΣΙΑΠΑΣ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Επαναληπτικός προημιτελικός για τη μεξικανική Λιγκίγια της Απερτούρα, με γκολ στο 84’ πήρε την νίκη στο πρώτο ματς η Τίγκρες (2-1), στην Τσιάπας (6-2-0 εντός η Τζαγκουάρες στην κανονική περίοδο) το έργο της θα είναι δύσκολο, έχοντας όμως ποιοτικότερο ρόστερ και έμπειρο τεχνικό δεν θα της πάμε κόντρα. Πάσο.

---. ΛΕΟΝ – ΑΜΕΡΙΚΑ

Επαναληπτικός προημιτελικός για τη μεξικανική Λιγκίγια της Απερτούρα, καθάρισε από το πρώτο ματς την πρόκριση η Αμέρικα, κερδίζοντας με σκορ 4-1, δεν είναι ομάδα που θα χάσει τέτοιο προβάδισμα. Πιθανό το over.

---. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ-ΤΟΛΙΜΑ

Πλέι-οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή του Κλαουσούρα. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα η Όνσε Κάλντας βρήκε τον εαυτό της και με ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων στο δεύτερο μισό του Κλαουσούρα κατάφερε να σφραγίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Σταθετή σε όλη τη διάρκεια η Τολίμα, άνετα πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Καλύτερη ομάδα η Τολίμα, αλλά θα το αφήσουμε στην άκρη.

---. ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Γνώριμο ζευγάρι, αφού έχουν συναντηθεί ξανά στον τελικό του κυπέλλου. Με το Σουνταμερικάνα ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο η Σάντα Φε, κατάφερε όμως την τελευταία αγωνιστική να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Από τις καλύτερες ομάδες του Κλαουσούρα η Τζούνιορ, άνετα πήρε την πρόκριση. No Bet.

---. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ-ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Λιμπερτάδ έμεινε εκτός μάχης τίτλου μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, χρειάζεται όμως βαθμούς για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες, βρισκόμενη στο -3 από την Ολίμπια, τελευταία ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για το θεσμό. Η Ρούμπιο Νου, η οποία προέρχεται από την ήττα 2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Λουκένιο, αναζητά βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Διπλό.

---. ΣΑΝΤΑΝΙ-ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς δύο στροφές πλην τη λήξη του πρωταθλήματος η Σολ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Σουνταμερικάνα, ενώ η Σαντανί βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Θα πάμε με το κίνητρο, κρατώντας τον άσο.

---. ΚΟΛΟΝ Σ. ΦΕ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Με σπουδαίο τρόπο πήρε τη πρόκριση στην επόμενη φάση της Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα η Κολόν η οποία πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Τίγκρε επικρατώντας 1-4! Αποκλεισμός με το καλημέρα από τη συνέχεια της Λιγκίγια του Λιμπερταδόρες για την Μπελγράνο η οποία έχασε πανηγυρικά με 4-1 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε σε ένα παιχνίδια στο οποίο μάλιστα είχε καταφέρει να προηγηθεί, πλέον οι φιλοξενούμενοι θα δοκιμάσουν τη τύχη τους στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές γι’ αυτό και το σετ των αποδόσεων είναι αρκετά μοιρασμένο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ισοπαλία φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο.

---. ΟΛΙΜΠΟ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Ακόμα μια έκπληξη στο πρώτο γύρο της Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα με την Ολίμπο να αποκλείει εκτός έδρας την Κίλμες επικρατώντας 0-1.Μια Κίλμες η οποία το τελευταίο διάστημα έμοιαζε ασταμάτητη, γεγονός το οποίο δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη-πρόκριση της Ολίμπο. Ήττα-αποκλεισμός με 2-1 στην έδρα της Ρασίνγκ Κουμπ για την Εστουδιάντες η οποία πλέον θα επικεντρωθεί στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να καθαρίσουν τη πρόκριση παρά το γεγονός του ότι οι αγώνες σε αυτή τη φάση είναι διπλοί, οι γηπεδούχοι υπολείπονται αρκετά σε θέμα ποιότητας ρόστερ των «φοιτητών».

---. ΛΑΝΟΥΣ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Εκμεταλλευόμενη την έδρα της η Λανούς κατάφερε να αποκλείσει την Νιούελς επικρατώντας 2-1 και παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο στην επόμενη φάση του θεσμού. Σπουδαία εμφάνιση συνοδευόμενη με ευρεία νίκη 5-1 επί της Σαν Μάρτιν πέτυχε η Χιμνάσια η οποία πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση της Λιγκίγια. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε θέμα δυναμικότητας, με το μαχαίρι στο λαιμό θα πηγαίναμε με την ισοπαλίας παρά τον ελαφρύ φαβοριτισμό των γηπεδούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ