ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (14/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3326. ΚΑΒΑΛΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ

4 σερί ήττες η Καβάλα μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Λαυρίου, το άσχημο είναι ότι ήδη έχει δύο ήττες στο γήπεδό της από Κόροιβο και Απόλλωνα που μπορεί να αποβούν μοιραίες. Προφανώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ήττας σε ένα ακόμη εντός έδρας βατό ματς κόντρα σε μία Κηφισιά που μπορεί να έχει ρεκόρ 3-2 ωστόσο έχει κερδίσει στον πόντο Αρκαδικό, Τρίκαλα, έχει επικρατήσει του ΠΑΟΚ στην Πυλαία σε μία περίοδο που ο Δικέφαλος έδειχνε ικανός να χάσει από τη μεικτή Betblog και έχουν ήδη δύο ήττες από Λαύριο και Κόροιβο μέσα στο γήπεδό τους δείχνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπερεκτιμηθούν οι δυνατότητές τους. Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ των φιλοξενούμενων, έφυγε ο Μαυροειδής που πήγε στην ΑΕΚ και στη θέση του αποκτήθηκε ο ικανότατος και πολύπειρος Γλυνιαδάκης. Επιπλέον αποκτήθηκε ένας ακόμη Αμερικάνος στο πρόσωπο του Ρόσκο Σμιθ, κινήσεις που σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα, απλά θα χρειαστούν και τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής. Ματς καθαρό 50-50, η Κηφισιά έχει καλύτερο ρόστερ αλλά εδώ ίσως μετρήσει η έδρα και το τρομερό κίνητρο πληρώνοντας τον άσσο του 1,80.

3327. ΛΑΥΡΙΟ – ΡΕΘΥΜΝΟ

Έβγαλε τις υποχρεώσεις με Άρη και Ολυμπιακό το Λαύριο, όχι με τον καλύτερο τρόπο καθώς ειδικά κόντρα στους πρωταθλητές η ήττα ήρθε με διαφορά 69 πόντων!! Άπαντες όμως στρέφονται στο ματς-τελικό κόντρα στο Ρέθυμνο που θα καθορίσει κατά πολύ την πορεία τους στην Α1 καθώς ήδη έχουν κολλήσει στην ουρά της βαθμολογίας με 1 νίκη σε 5 ματς, ισόβαθμοι με 5 άλλες ομάδες και σίγουρα ένα εντός έδρας ματς με μία ομάδα που δείχνει τόσο χαμηλών δυνατοτήτων φέτος σίγουρα είναι κυκλωμένη εδώ και καιρό στο αγωνιστικό τους καλεντάρι. Η 3η χειρότερη επίθεση εντός με την 2η χειρότερη επίθεση εκτός, αναγκαστικά θα στραφούμε προς το under 144,5 που ενισχύεται και από τη σημασία του ματς.

3329. ΜΠΑΪΡΟΪΤ – ΒΟΝΝΗ

Εδώ και 5 ματς η Μπέιρουθ εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκες και ήττες, ανάλογα αν το ματς είναι εντός ή εκτός έδρα καθώς στο γήπεδό της κάνει το καθήκον της κερδίζοντας Μίτελ και Τούμπινγκεν ωστόσο μακριά από αυτά έχασε από Όλντενμπουργκ, Μπάγερν και Βούρτσμπουργκ με συνδυαστική διαφορά 53 πόντων. Η Βόννη είναι μία ομάδα που δεν καταλαβαίνει από έδρες, έχει ήδη κερδίσει μέσα σε Μπάγερν και Ουλμ και πριν την εντός έδρας ήττα από την Άλμπα μετρούσε 5 σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Δίνουμε προβάδισμα στο διπλό (-5,5) αλλά η Μπέιρουθ μετράει 3-2 νίκες τα τελευταία χρόνια (η μία ήττα στην παράταση) οπότε μάλλον το προσπερνάμε.

3330. ΠΑΟΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ξεκάθαρα άλλο αέρα έδωσε ο Σχορτσιανίτης στο Δικέφαλο που αφήνει πίσω του τα κακά αποτελέσματα δείχνοντας να βρίσκει καλύτερη ισορροπία στο ρόστερ του έχοντας πλέον μία front line που δεν προκαλεί γέλιο και έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί του ΑΓΟΡ αλλά κυρίως το 81-76 επί της Λιέτουβος για το Eurocup. Ο Κολοσσός βέβαια δεν είναι η ομάδα που θα ήθελε ο Μαρκόπουλος για αντίπαλο τη δεδομένη στιγμή, μία ομάδα που εκτός από τα ματς με τους αιωνίους παλεύει πάντοτε με καλές πιθανότητες για νίκη έχοντας ήδη ξεχωρίσει βαθμολογικά και ποιοτικά από το υπόλοιπο γκρουπ. O Σόφο έχει και ένα χτύπημα στο πόδι που του στέρησε τη συμμετοχή στα τελευταία λεπτά την Τετάρτη, δεν είναι όμως κάτι σπουδαίο και θα παίξει κανονικά. Δεν παίρνουμε το τυράκι του -7,5, θα προτιμήσουμε τη νίκη των γηπεδούχων από 1-10 πόντους που πληρώνει συνδυαστικά 2,27 στον Stoiximan.

3331. ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΡΗΣ

Όπως αναμενόταν ο Άρης σταμάτησε το σερί των 7 νικηφόρων ματς του χάνοντας στην Μπάνβιτ με 96-84, το τελικό σκορ δείχνει άλλωστε και τον πραγματικό λόγο της ήττας πέραν από τα προπονητικά τετριμμένα της γκρίνιας για τη διαιτησία. Εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει την πιθανότητα οι εξαιρετικοί φέτος κίτρινοι να ισορροπήσουν κάπως τις εμφανίσεις τους κάνοντας μία μίνι κοιλιά, αν οι ίδιοι καταφέρουν να την περάσουν απλά με οριακές νίκες με πολλή ιδρώτα τότε θα έχουν βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για την τριάδα. Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που ξέρει να μάχεται, έχει 3/4 νίκες στα τελευταία ματς χάνοντας μόνο από την ΑΕΚ, άλλαξε τον προβληματικό Θόρτον με τον Καμερουνέζο Χάρντινγκ Νάνα (34) που είχε αγωνιστεί παλιότερα και στον Ηλυσιακό (2011-12) και σίγουρα θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες του Πρίφτη. Προκλητικό το -4,5 ωστόσο θα το αποφύγουμε καθώς το ματς μυρίζει έντονα έκπληξη.

3335. ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ Π.

Έσπασε το ρόδι η ΑΕΚ κερδίζοντας εκτός έδρας στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 8,5 χρόνια και 16 σερί ήττες, συνεχίζοντας επιπλέον το νικηφόρο σερί της στα 6 ματς σε Ελλάδα και Eurocup δείχνοντας εμφανώς πιο δεμένη απ΄ ότι στο ξεκίνημα όταν και τα περίμενε όλα από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Σάκοτα έχει βρει το χέρι του, οι Χαίρστον, Κάρτερ, Γουόρεν βοηθούν πιο ουσιαστικά και σιγά σιγά η ΑΕΚ μπαίνει σε τροχιά 4άδας. Ο Απόλλωνας έχασε το ματς εκτός προγράμματος κόντρα στον Παναθηναϊκό με κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή εμφάνιση με 80-90 και ισόπαλο σκορ μέχρι και τρία λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο λογικά το ταβάνι του και σε αυτό το ματς είναι μία ήττα με χαμηλό σκορ. Αναμενόμενο και χωρίς αξία το -12,5 όπως παλεύουν οι Πατρινοί τελευταία.

3340. ΓΚΙΣΕΝ – ΟΥΛΜ

Επιτέλους νίκη και καλή εμφάνιση για την Ουλμ που μας πλήρωσε κόντρα στη μετριότατη Νανσί επικρατώντας με 90-73 για το Eurocup. Έτσι έδωσε ένα τέλος σε 5 συνεχόμενες ήττες σε Γερμανία και Ευρώπη, οι περισσότερες εκ των οποίων παίζοντας κάκιστη άμυνα και δεχόμενη 93 από την Μπάμπεργκ, 82 από Βαλένθια αλλά και 97 από τη Βόννη μέσα στο γήπεδό της. Η Γκίσεν έδειξε ότι η νίκη κόντρα στην Κράιλσχαϊμ με 56-100 δεν ήταν τυχαία απαντώντας και με το 82-67 επί της Μπρέμερ, γενικά κάνει εξαιρετική επάνοδο στην Μπουντεσλίγκα με ρεκόρ 3-4 έχοντας ήδη αποκτήσει σημαντική διαφορά από την ουρά. Η Ουλμ του 2-6 δεν έχει κανένα περιθώριο για νέες γκέλες, το ματς όπως και όλα των δύο αντιπάλων αναμένεται να πάει ψηλά στο σκορ και το over 162,5 μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Ωστόσο το στοίχημά μας θα είναι και πάλι η στήριξη στην Ουλμ που μπορεί να δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα, δεν παύει όμως να αποτελεί κλάσης ανώτερη ομάδα από τη νεοφώτιστη για να πληρώνει 1,75 στο ML.

3341. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Πολύ κακή ομάδα η Κράιλσχαϊμ, μας ψάρωσε στην αρχή παίζοντας καλά στο γήπεδό της και κάνοντας 1-2 καλές νίκες, στα τρία τελευταία ματς δείχνει μία πρόωρη κατάρρευση χάνοντας από Τούμπινγκεν, Γκίσεν και Μπράουνσβαϊγκ με συνδυαστική διαφορά 85 πόντων !!! Η Όλντε προφανώς είναι καλύτερη ομάδα, πόσο μάλλον τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που προέρχεται από 4 κολλητές νίκες σε Μπουντεσλίγκα και Eurocup χωρίς ποτέ βέβαια να ξεχνάμε ότι σχεδόν όλα της τα παιχνίδια κρίνονται στο τέλος. Σίγουρα το ματς θα το κρίνει η απόδοση της Όλντε, το τελευταίο στοιχείο με τα συνεχή οριακά ματς δεν δίνει αξία σε αποδόσεις φαβορί του -6,5 στους φιλοξενούμενους.

3000. ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ

4 σερί ήττες έχει η Μπρέμερ, δεν πόνεσε το 70-65 από τη Βόννη στην παράταση αλλά κυρίως οι ήττες από Μπράουν, Λούντβι και Γκίσεν, ομάδες αν όχι υποδεέστερες τότε τουλάχιστον στο ίδιο τσουβάλι με την ίδια. Η Βούρτσμπουργκ κάνει τιμιότατες εμφανίσεις, ήδη εκμεταλλεύεται την έδρα της έχοντας 3/3 και έχοντας ήδη αποκτήσει σημαντικές αποστάσεις από την ουρά. Βάση φόρμας και έδρας κοιτάμε μόνο αριστερά, -9,5 πάντως δεν υπάρχει για μία νεοφώτιστη. Ξεκάθαρο ΝΟ ΒΕΤ.

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

959. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των ομάδων της Μελβούρνης (Βίκτορι και Σίτι) η Νιουκάστλ Τζετς (3-0-2) έχασε με 1-2 από τους Γουόντερερς του Σίδνεϊ. Δεν έπαιξε καλά, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Οι Μάρινερς (1-1-3) μετά την πρώτη αγωνιστική και της μοναδικής νίκης της έχει προβληματίσει και παρουσιάζει αρκετά μέτρια εικόνα. Δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στον άσο του 2,25.

960. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Μονό παιχνίδι για το κύπελλο του Αυτοκράτορα στην Ιαπωνία. Εάν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.Η Βίσελ Κόμπε σώθηκε χωρίς μεγάλη δυσκολία στο πρωτάθλημα και θέλει να κάνει κάτι καλό στο κύπελλο. Όμως οι απουσίες των φορ Λεάντρο (12 συμ./4 γκολ) και Μαρκίνιος (15 συμ./3 γκολ) κάνουν τη ζωή της πιο δύσκολη. Η Γιοκοχάμα είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, έχασε με 0-2 από την Κασίμα και ουσιαστικά για εκείνη τελείωσε το πρωτάθλημα. Δίνουμε το προβάδισμα στην καλύτερη ομάδα, Γιοκοχάμα, το διπλό -0,25 στο 2,00 είναι δίκαιο.

965. ΤΟΣΟΥ - ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ

Παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδι η Τόσου, παρότι είναι χωρίς στόχο στο πρωτάθλημα στα τελευταία παιχνίδια. Η Μοντέντιο υποβιβάστηκε και υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα. Δεν άξιζε να σωθεί, αφού η ποιότητα της είναι μικρή. Δίνουμε πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αφού και η φόρμα και η ψυχολογία είναι μαζί της, στο 2,00 ο άσος έχει αξία και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

966. ΣΙΔΝΕΪ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας που θα μονομαχήσουν και φέτος για τον τίτλο. Αήττητη η Σίδνεϊ (3-2-0) που είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, παίζει αρκετά καλά στα περισσότερα παιχνίδια, εκτός του ματς με το Μπρίσμπεϊν (0-0) που ήταν ένα κακό παιχνίδι. Η Βίκτορι της Μελβούρνης (2-1-1) κέρδισε εύκολα το Ουέλινγκτον με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, στο κύπελλο το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε με 2-0 το Περθ και το κατέκτησε. Δύσκολο παιχνίδι, έχει αρκετή ισοπαλία, το αφήνουμε.

979. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Σε κακή κατάσταση δείχνει η Ρότσντεϊλ στα τελευταία παιχνίδια της, ο αποκλεισμός από την Μόρκαμ ήταν απλώς η επιβεβαίωση της παρατεταμένης μετριότητας, η Γουίγκαν είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα και έδειξε χαρακτήρα ξεπερνώντας ταχύτατα την 4άρα της Μπέρι. Το ματς ξεκινά από τοGGτου 1,72 όμως η επιλογή τουDNBστο 1,775 της Bet365μοιάζει σαφώς προτιμότερη.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

980. ΜΠΡΟΜΛΕΪ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Δύο σερί ήττες εντός για τη Μπρόμλεϊ (10-3-7, 6-1-3 εντός), 1-1-3 μετράει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. 5-5-10 με 1-2-7 εκτός των νούμερα της Όλτρινχαμ, έξι ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-3) και αδύναμη εκτός, δεν προσφέρεται για να κοντράρουμε τον χαμηλό άσο.

1498. ΑΙΘΙΟΠΙΑ - ΚΟΓΚΟ

Παιχνίδια για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Αφρικής, την Τρίτη οι ρεβάνς.Η Αιθιοπία είναι ομάδα χωρίς πολλές διακρίσεις, που βασίζεται κυρίως στη δυνατή της έδρα, το Κονγκό είναι πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Σωστές μας φαίνονται οι αποδόσεις, ματς με λίγα γκολ περιμένουμε σε κάθε περίπτωση.

1499. ΤΑΝΖΑΝΙΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ

Η Τανζανία άφησε εκτός του Μαλάουι στην προηγούμενη φάση (νίκη 2-0 εντός, ήττα 0-1 εκτός), αλλά απέναντι στην ισχυρή Αλγερία οι ελπίδες της για πρόκριση είναι περιορισμένες. Χαμηλό το διπλό, δεν θα μπορούσε ωστόσο να προσφέρεται σε υψηλότερες τιμές.

1020. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα και στις προβληματικές εμφανίσεις η Λιβόρνο, χάνοντας με 0-1 από τη Βερτσέλι, σε ένα παιχνίδι που ήταν ελάχιστα απειλητική. Η Βιτσέντζα πέτυχε την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της, χάρη στο 3-0 επί της Άσκολι και έχει παρουσιαστεί αρκετά επικίνδυνη στις ως τώρα εξόδους της (3-1-2 εκτός). Αξιόπιστη στην έδρα της η Λιβόρνο (4-1-1 εντός), ωστόσο δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, η Βιτσέντζα είναι ικανή για τη ζημιά.

1019. ΡΩΣΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Φιλικό παιχνίδιστα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων για τοEuro2016. Η Ρωσία στην μετά Καπέλο εποχή δείχνει ενθαρρυντικά σημάδια, έκανε το 4/4 στις τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών και πήρε απευθείας το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας, ενώ και η Πορτογαλία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες για να κλειδώσει την πρωτιά στο δικό της γκρουπ (7-0-1 ο απολογισμός της). Με αρκετές απουσίες (ξεχωρίζει εκείνη του Κριστιάνο) οι Πορτογάλοι, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τεστ για τους δυο προπονητές και τίποτα παραπάνω.

1033. ΤΣΑΝΤ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Ματς για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Αφρικής, την Τρίτη η ρεβάνς.Ξεκάθαρο το φαβορί εδώ, μεγάλη η διαφορά κλάσης μεταξύ των δυο ομάδων, λογικά η Αίγυπτος δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρές δυσκολίες, παρά το γεγονός ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του πιο ποιοτικού ποδοσφαιριστή της, Σαλάχ.

1070. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Με νύχια, δόντια, και ανατροπή στο τέλος (0-1 40’, 1-1 67’, 2-1 83’) η Μπάρνσλεϊ (4-2-10, 3-1-4 εντός) κατάφερενα υποτάξει το θηρίο τη Γιορκ (3απ’ το τέλος στη Λιγκ 2) και να δώσει τέλος στο σερί έξι ηττών που έτρεχε. Επτά συνεχόμενες έχει στο Λιγκ 1, βρισκόμενη πλέον κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ο Τζόνσον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση και να κρατήσει τη θέση του. Ομάδα του σωρού η Πορτ Βέιλ, αδύναμη μακριά από το σπίτι της (5-5-5, 1-2-5 εκτός), αν γέμιζε περισσότερο το μάτι θα πηγαίναμε στην κόντρα, τώρα πάσο.

1071. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Μπλάκπουλ (3-2-3 εντός) εκτός έδρας, με 0-1 από την Μπράντφορντ. Μεσοβδόμαδα διασύρθηκε για το Τρόφι με 0-4 από τη Γουίγκαν, δεν παίζει καθόλου καλά στα τελευταία, κάτι που είναι φανερό από τα αποτελέσματα της. Και στο κύπελλο κέρδισε η Ντονκάστερ (1-1-6 εκτός) του Φέργκιουσον Τζούνιορ, με 2-0 τη Στάλιμπριτζ, αλλά δεν έπαιξε καλά. Στο πρωτάθλημα είχε κερδίσει με 2-0 την Κόλτσεστερ, σε ένα από τα λίγα πραγματικά καλά της παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Η φιλοξενούμενη δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, το 1,95 τουDraw No Betδείχνει αξιόλογο.

1072. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΚΡΟΥ

Δεν δείχνει να πατάει καλά στα τελευταία η Μπράντφορντ (3-3-2 εντός), αφού και στο κύπελλο έμεινε στο 0-0 με την Όλντερσοτ, αλλά και στο πρωτάθλημα παρόλο που είναι στα τρία τελευταία αήττητη (1-2-0) δεν παίζει καλά. Η ουραγός Κρου (2-2-4 εκτός) πέτυχε μεγάλη νίκη με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0, αλλά αμέσως μετά έχασε για το κύπελλο από την Ιστλι με 0-1. Προβλημάτισε έντονα και θέλει να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Το 8,00 του διπλού και το 6,00 τουDNBαδικούν κατάφορα τη φιλοξενούμενη, αν κάποιος θέλει να ψάξει τη νίκη της δεν θα τον κακίσουμε.

1077. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ

Ζορίζεται αρκετά στο γήπεδό της η Τσέστερφιλντ (2-2-4), με την άμυνά της να έχει σοβαρό θέμα, έχοντας δεχτεί ήδη 15 γκολ σε οκτώ αγώνες. Σκληροτράχηλος αντίπαλος η Όλνταμ, με πάρα πολλές ισοπαλίες μέχρι τώρα (10/16), παραμένοντας αήττητη στις οκτώ επισκέψεις της (1-7-0).Aν και τα πρόσφατα αποτελέσματα της Τσέστερφιλντ δεν είναι καθόλου κακά, η αδυναμία της εντός έδρας, δίνουν την ευκαιρία στην Όλνταμ να επεκτείνει το σερί της. Δείχνει αναμέτρηση που αν φύγει από το Χ, περισσότερο θα πάει προς το διπλό, ίσως πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να ήταν το σετ αποδόσεων. 1,80 πληρώνει το Χ2 στον Stoiximan , ενώ με περισσότερο ρίσκο το -αγαπημένο της Όλνταμ- Χ στο 3,50 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1069. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Την ερασιτεχνική Γουέλντστοουν διέλυσε η Κόλτσεστερ (3-4-1 εντός) με 6-2 για το κύπελλο, παρότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 2-2. Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο Ντόνκαστερ, έχασε με 0-2, χωρίς να παίξει καλά, έχασε απόλυτα δίκαια. Η Κόβεντρι (3-2-3 εκτός) έχασε στο κύπελλο από τη Νορθάμπτον με 1-2 και έσπασε το θετικό σερί της, στο πρωτάθλημα έχει δύο σερί νίκες με 3-2 επί της Πιτέρμπορο και 4-3 επί της Μπάρνσλεϊ. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν εύκολα και δέχονται τέρματα, τοover 2,5 στο 1,70 έχει αξία, αλλά εμείς έχουμε επιλέξει ( Young Guns ) τον συνδυασμόover 2,5 &GG στο 1,95.

1076. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΠΕΡΙ

Δε μας τα λέει καλά η Τζίλιγχαμ στα τελευταία ματς, τρεις διαδοχικές ήττες για όλες τις διοργανώσεις έχοντας αρπάξει 7 τέρματα, στα δύο Κύπελλα έχασε από ομάδες της Λιγκ 2. Η Μπέρι προέρχεται από δύο 4άρες, η μία επί της ισχυρής Γουίγκαν, και τη συγκεκριμένη στιγμή η αξία είναι με το διπλό του 3,40 ή το πιο συντηρητικό Χ2 του 1,75.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1073. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Πολύ γρήγορο ρυθμό δίνει η Πιτέρμπορο σε όλα τα παιχνίδια της. Παίζει πάντοτε ανοικτά, κάτι που αποτυπώνεται και στου αριθμούς της, αφού μετράει 11/16over2,5, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Δυσκολεύεται να βρει ρυθμό η Φλίτγουντ με τον Πρίσλεϊ στο τιμόνι, όμως πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Τρόφυ. Μπορεί να παρασύρει ακόμα έναν αντίπαλο στον τρελό ρυθμό της η Πιτέρμπορο, με το over2,5 να προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1074. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Ήττα σοκ από την ουραγό Κρου για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-0-3 εντός) με 0-1 εκτός έδρας, τα κακά αποτελέσματα συνεχίστηκαν και στο Τρόφι που έχασε με 4-3 στα πέναλτι από τη Φλίτγουντ και αποκλείστηκε. Θέλει να επανέλθει στις νίκες στην έδρα της επί της Σάουθεντ (2-4-2 εκτός).Hοποία στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (0-2-1) και προβληματίζει. Την Τετάρτη για το Τρόφι κέρδισε με 1-0 τη Μπρίστολ Ρόβερς και πλέον θέλει να συνεχίσει στα καλά αποτελέσματα. Περίεργο παιχνίδι, ντεφορμέ αμφότερες, θα το αφήσουμε, αν και τέτοιο άνοιγμα στο σετ δεν το θεωρούμε σωστό.

1075. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Αλλαγή προπονητή στην Σουίντον, ήδη τα πρώτα δείγματα φάνηκαν στο τελευταίο ματς και υπάρχει ενθουσιασμός για το ντεμπούτο Λινγκ εντός έδρας. Η Σκάνθορπ βέβαια δεν είναι μία τυχαία ομάδα, δέχεται εύκολα το γκολ αλλά μετράει 6/7 νίκες παίζοντας εξαιρετική μπάλα. Ξεκάθαρη επιλογή τοGGκαιoverπου πληρώνει 2,05 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1081. ΕΞΕΤΕΡ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Πήρε κάπως τα πάνω της η Έξετερ με τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην αδύναμη Ντίντκοτ Τάουν για το κύπελλο, βρίσκοντας επιτέλους τις λύσεις στον τομέα της επίθεσης. Τα περισσότεραover2,5 της κατηγορίας έχει η Κρόουλι (11/16) και μόνο σε μία της έξοδο σημειώθηκαν λίγα τέρματα. Ακόμα ένα ματς με γρήγορο ρυθμό περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους, με την Έξετερ να δείχνει ικανότατη μέσα στο σπίτι της, ώστε να συνεισφέρει και αυτή στοover2,5. Στο 1,925 προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή ηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1078. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Με φουλ επίθεση αγωνίζεται κάθε φορά εντός έδρας η Άκρινγκτον, η οποία μετράει το θεαματικό 7/7GG&over2,5 από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ γενικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Υπολογίσιμη δύναμη εσχάτως η Νιούπορτ εκτός έδρας, αν υποτιμηθεί είναι ικανή να κάνει τη ζημιά, άλλωστε έχει μόνο μία ήττα στις πέντε πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα, για παραπάνω από δύο μήνες. Άνετα παίζεται τοover2,5, έξι γκολ σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στις δύο τελευταίες τους νίκες, ενώ τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους για την Άκρινγκτον. 1,975 η απόδοση του οver 2,5 στηνBet365, ενώ το τεράστιο 5,25 του διπλού ψάχνει ο Betol , βλέποντας πως η Νιούπορτ είναι ζημιάρα εκτός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1083. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΑΡΛΑΪΛ

Αδυνατεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα η Μπρίστολ Ρόβερς, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματοςμετράει 1-1-5 στο «Μεμόριαλ Στάντιουμ», έχοντας σκοράρει μόλις πέντε φορές. Πιο ισορροπημένο σύνολο η Καρλάιλ, δεν ηττήθηκε σε 6/8 εκτός έδρας (3-3-2), στα οποία κατάφερε να σκοράρει σε όλα. Άδικο γιατους φιλοξενούμενους το σετ αποδόσεων, υπάρχει αξία στο Χ2 με απόδοση 2,05 στηνBet365, επιλογή που προτίμησανκαι οι YoungGuns .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1082. ΛΟΥΤΟΝ - ΜΠΑΡΝΕΤ

Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή παιχνίδια η Λούτον (2-3-3 εντός) κέρδισε με 0-2 στο Ντάγκεναμ, χωρίς να εντυπωσιάσει. Ανάλογη μέτρια εμφάνιση έκανε και για το κύπελλο, όμως πάλι κέρδισε, αυτή τη φορά με γκολ στο 89’ (2-1), επί της Κρόουλι. Αμφίβολος ο καλύτερος παίκτης της ομάδας Μακέιλ Σμιθ (επιθετικός, 15 συμ./3 γκολ), αν λείψει θα είναι σοβαρό πλήγμα. Η Μπάρνετ (1-1-6 εκτός) συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα τελευταία της παιχνίδια, παίζει αρκετά καλά και παίρνει θετικότατα αποτελέσματα. Στο πρωτάθλημα έχει 3-1-0, στο τελευταίο κέρδισε με 2-0 την Έξετερ, με το ίδιο σκορ κέρδισε και τη Μπλάκπουλ για το κύπελλο. Αν ήταν λίγο καλύτερη εκτός έδρας η Μπάρνετ θα ποντάραμε υπέρ της, τώρα θα περιμένουμε να αρχίσει το παιχνίδι.

1084. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Εκπληκτική πορεία πραγματοποιεί φέτος η Νορθάμπτον, όμως τα οικονομικά προβλήματα δε λένε να την αφήσουν σε ησυχία. Σκέφτεται μέχρι και την παραίτηση ο προπονητής της, με τους παίκτες να μένουν απλήρωτοι εδώ και αρκετό καιρό, οπότε θεωρείται δεδομένο πως κάποια στιγμή το αγωνιστικό θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η στιγμή αυτή ίσως έφτασε, καθώς απέναντι της βρίσκει μία πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία μακριά από το σπίτι της έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Η Μάνσφιλντ διαθέτει επίσης και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Στο 1,875 προσφέρει η Bet365 το +0,25 ασιατικό διπλό.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1085. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Όξφορντ (4-3-1 εντός) κέρδισε με 5-1 τη Στιβενέιτζ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, εντυπωσιάζοντας. Μεσοβδόμαδα για το Τρόφι κέρδισε τη Ντάγκεναμ με 0-2 εκτός έδρας και συνεχίζει την καλή της παρουσία στα τελευταία παιχνίδια. Η Κέμπριτζ (2-4-2 εκτός) άλλαξε προπονητή, ο Μάνι έφυγε και υπηρεσιακός είναι ο ασίσταντ του Νταν. Την ερασιτεχνική Μπάσινγκστοουκ κέρδισε με 1-0 για το κύπελλο και ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα στο πολύ δύσκολο ματς με την Όξφορντ. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν σχετικά εύκολα, αλλά ο άσος στο 1,55 δεν έχει απολύτως καμία αξία.

1079. ΓΕΟΒΙΛ -ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Σίγουρα όχι τυχαία στην ουρά της βαθμολογίας η Γιορκ, μία ομάδα που μετράει 10 ματς χωρίς νίκη έχοντας δεχτεί 19 γκολ. Η Πλίμουθ παράτησε τα Κύπελλα για να εστιάσει στην υπόθεση ανόδου, ακόμη και χωρίς τον 1ο της σκόρερ πάρα πολύ δύσκολα δεν θα σκοράρει και δεδομένου ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας οδηγούμαστε στο -0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,825. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1080. ΓΙΟΡΚ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Γιορκ (1-3-4 εντός) παρότι άλλαξε προπονητή δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ισοπαλία, αφού έχασε από την Άκκρινγκτον με 3-2 στο κύπελλο και με 2-1 από τη Μπάρνσλεϊ για το Τρόφι. Η Πλίμουθ (5-1-2 εκτός) τα βρήκε σκούρα σε κύπελλο και Τρόφι, αφού έχασε με 0-2 από την Καρλάιλ και με 3-5 από τη Μίλγουολ. Στο πρωτάθλημα έχει αρκετά καλύτερη εικόνα και εντυπωσιάζει που βρίσκεται στην κορυφή. Χαμηλό το διπλό για τα «Αγγλικά» μας γούστα.

1497. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Μετά την εκπληκτική πορεία της, η Λίμπερετς, και το διπλό στην Ολλανδία με 0-1 επί της Γκρόνινγκεν, έχασε με 3-1 από την Μπρνο και απογοήτευσε με την εικόνα της. Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν μία απλή παρένθεση. Η Ζλιν μετά από έξι ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα κέρδισε με 2-1 τη Σλοβάκο εντός έδρας. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσει η γηπεδούχος, αλλά οι τιμές είναι χαμηλές.

1156. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΑΛΟΑ

Ξεκάθαρο φαβορί η Φόλκερκ (8-3-2 ρεκόρ), έρχεται από τρεις σερί νίκες και διπλό στη δυνατή έδρα της Ρέιθ (1-2), στη δική της μετράει 4-1-1 με 7-2 τέρματα, αρκετά σφιχτή για να τη προτιμήσουμε στα χάντικαπ που προσφέρεται (-1,5 στην Ασία), ακόμα και κόντρα στην αδύναμη και ουραγό Αλόα (1-2-10, 1-1-5 εκτός).

1155. ΜΟΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Από δύο νίκες έρχονται αμφότερες, γενικά στο ίδιο καζάνι βράζουν φέτος, 5-4-5 με 2-3-1 εντός η Μόρτον, 6-2-6 με 3-1-2 εκτός η Κουνιστή του Νότου. Ισορροπημένο, με λογική “σφιχτού” ματς, 5/6 και 4/6under2,5 μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

1149. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Πρόωρο εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες, που πάντως στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους δεν έχασαν (από μία νίκη και μια ισοπαλία). Δεν θέλγει σίγουρα το 1,90 του άσου, προχωράμε παρακάτω.

1147. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Από δύο 0-0 έρχεται η Ντανφέρμλιν (8-3-2, 4-1-1 εκτός), τα πρώτα της τη φετινή σεζόν, προκαλούν έκπληξη από τη στιγμή που οι “Παρς” σκοράρουν φέτος κατά ριπάς (37-8 γκολ, μακράν καλύτερη επίθεση και άμυνα της σκωτσέζικης Λιγκ 1). Σκληρό καρύδι η Ερντριόνιανς (6-2-5, 3-1-3 εκτός) και έρχεται από δυνατό διπλό στη Φόρφαρ (2-3), αλλά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας έχει δεδομένο προβάδισμα όπου και αν αγωνίζεται.

1150. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΦΟΡΦΑΡ

Δύο σερί νίκες για τη Στενχάουσμιουρ (5-3-5, 4-1-2 εντός), 4-3 την Πίτερχεντ, 1-2 τη Στανράερ, ο φορ Σκότλαντ την έχει ανεβάσει ποιοτικά πολύ. 0-2-5 χωρίς νίκη τρέχει η Φόρφαρ (4-3-6, 2-2-2 εκτός), όπως και οι γηπεδούχοι είναι ομάδα έδρας και βασίζεται στην επίθεση της για να πάρει αποτελέσματα. 10/13over2,5 μετράνε οι δύο τους φέτος στο πρωτάθλημα, με 4,00 και 3,38 γκολ μ.ο. στα παιχνίδια τους, θα πάμε με τα γκολ.

1148. ΕΪΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Πρώτη εναντίον 4, αήττητη από την πρεμιέρα η Έιρ (8-4-1 ρεκόρ, 4-2-0 εντός), 6-2-4 με 2-2-3 εκτός μετράνε οι Άλμπιον Ρόβερς, αξιόλογη ομάδα οι φιλοξενούμενοι αλλά η πρωτοπόρος δικαίως δίνεται σε αποδόσεις φαβορί.

1151. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-3-1) η Ιστ Φάιφ (5-3-4, 3-1-2 εντός), τρία αήττητη η ουραγός Ιστ Στέρλινγκ (4-1-7, 0-1-5 εκτός), με δυνατές νίκες εντός κόντρα σε Έλγκιν και Κουίνς Παρκ, ενώ πήρε και τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό της στο ντέρμπι με την Άλμπιον. Το μομέντουμ δείχνει προς τα δεξιά και οι αποδόσεις προκαλούν.

1152. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Αήττητη στο σπίτι της η πρωτοπόρος της σκωτσέζικης Λιγκ 2 Αννάν (3-2-0, 7-2-3 συνολικά), την προηγούμενη αγωνιστική στην Έλγκιν όπως χάλασε το σερί που έτρεχε (4-1-0), χάνοντας με 3-2. Νέος τεχνικός για τη Μπέργουικ (4-3-5, 1-1-3 εκτός) μετά το 1-2 από τη Στέρλινγκ Άλμπιον, οι αριθμοί τους προϊδεάζουν για γκολ (3,00 και 4,20 γκολ μ.ο. εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα) αλλά η αλλαγή στον πάγκο των φιλοξενούμενων μας κάνει διστακτικούς. Το αφήνουμε για τοlive.

1153. ΚΛΑΪΝΤ - ΕΛΓΚΙΝ

Επέστρεψε στις νίκες η Κλάιντ (5-3-4, 3-1-2 εντός) μετά από πέντε (0-3-2) με το 3-1 επί της αναιμικής εκτός Μοντρόουζ, δύο σερί εντός για την Έλγκιν, η οποία όμως μακριά από το σπίτι της χάνεται (1-1-4). Η έδρα βγάζει σημείο.

1154. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Με σκέψεις για στήριξη σε μοιρασμένο σετ της Άλμπιον, που τρέχει 2-2-0 αήττητο, όμως στην έδρα της ως τώρα μετράει μόλις 1-1-3. Γεμίζουν πάντως πολύ περισσότερο το μάτι από την Άρμπροουθ (4-2-6, 2-1-2 εκτός) οι γηπεδούχοι, μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.

1146. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Ημιτελικός του Τσάλεντζ Καπ, ο τελικός κατά πάσα πιθανότητα κόντρα στους Ρέιντζερς, κίνητρο από μόνο του. Καλύτερη ομάδα και προφανές φαβορί η Πίτερχεντ, αλλά σε τέτοια ματς οι εκπλήξεις είναι σύνηθες φαινόμενο.

1106. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΙΣΤΛΙ

Έχουμε ένα σεβασμό στη Γκίσελι (6-8-7, 5-3-4 εντός), το κεφάλι της όμως ακόμα σβουρίζει από την πεντάρα στην Τσέλτεναμ. Από την άλλη έχουμε μια Ίστλι (10-4-5, 5-3-2 εκτός) που πετάει, 6-1-0 ο απολογισμός της στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της, σωστά δίνεται προβάδισμα στο διπλό.

1107. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Σε σχετικά καλή κατάσταση η Γκρίμσμπι, παραμένουμε όμως αλλεργικοί στους –προκλητικά για τα δεδομένα της κατηγορίας- χαμηλούς άσους της, άλλωστε το 5-3-2 που μετράει εντός σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτό το 1,28 που βρίσκουμε.

1108. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Αντιστοιχηματικό, η Γουόκινγκ μετά από 5/5 νίκες στην έδρα της στο ξεκίνημα μετράει 0-2-3 εντός, η Μάκλσφιλντ (3-0-7 εκτός) έρχεται από νίκη με 3-0 επί της Όλτρινχαμ αλλά σαν συνολική εικόνα σίγουρα ως τώρα δεν εντυπωσιάζει. Το σετ πλέον είναι στη μέση, δεν θα διαλέξουμε πλευρά.

1109. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Προς τα δεξιά κινείται η αγορά, εμείς θα μείνουμε αμέτοχοι, 1-8-11 με 1-3-6 εντός μετράει η Κιντερμίνστερ, στο τελευταίο ματς στο σπίτι της πάντως κέρδισε για πρώτη φορά φέτος (1-0 Γουόκινγκ), 5-2-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Όλντερσοτ, δεν έχει όμως την απαραίτητη φόρμα για να σκεφτούμε σοβαρά να τη στηρίξουμε.

1110. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΤΡΑΝΜΙΡ

4-4-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Λίνκολν, 3-5-1- το εκτός της Τρανμίρ. Στη μέση το σετ από τους μπουκ, σύμφωνους μας βρίσκει, έχει πολλή ισοπαλία.

1111. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΤΟΡΚΙ

Τρεις σερί ήττες για τη Μπάροου (7-4-10, 5-3-2 εντός), τρεις σερί ισοπαλίες για την Τορκί (3-7-9, 2-5-3 εκτός), θα στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερου επιθετικού της που τιμωρήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας. Δεν πιάνεται από κάπου.

1112. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΤΣΕΣΤΕΡ

Αμφότερες έρχονται από νίκες, αλλά αποτελούν μνημεία αστάθειας μέχρις στιγμής. Μοναδική διέξοδος τα γκολ, τα οποία ειδικά οι φιλοξενούμενοι (7/10over2,5 εκτός, εννέα σερί στα τελευταία παιχνίδια τους) αγαπάνε ιδιαίτερα.

1113. ΡΕΞΑΜ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Ματς για γκολ, θα αποφύγουμε τον άσο-φαβορί (παρά το 6-3-1 εντός της Ρέξαμ, η Γκέιτσχεντ έχει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της Νάσιοναλ με 6-1-3) προτιμώντας αυτά, 3,60 γκολ μ.ο. με 8/10over2,5 και 7/10over3,5 μετράνε στο σπίτι τους οι Ουαλοί, οι φιλοξενούμενοι (6/10over2,5 εκτός) έχουν βρει δίχτυα σε 17/19 ματς τους φέτος για το πρωτάθλημα, περιμένουμε να τα καταφέρουν και εδώ.

1114. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, προτελευταία η Σάουθπορτ (3-6-9, 1-3-5 εντός), πρωτοπόρος η Τσέλτεναμ (11-7-2, 5-4-1 εκτός) έρχεται από νίκη με 5-0 επί της Γκίσελι. Ενδεικτικές της απόστασης των δύο ομάδων και οι αποδόσεις, χωρίς παικτική αξία πάντως σε κάθε περίπτωση.

1115. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Ντέρμπι κορυφής, 7-1-2 μετράει στην έδρα της η Φόρεστ Γκριν, 4-3-3 εκτός η Ντόβερ. Μακριά και αγαπημένοι.

1116. ΧΑΛΙΦΑΞ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Θα μας χαιρετήσει φέτος η Χάλιφαξ, ουραγός με 10 βαθμούς σε 19 ματς (1-4-4 εντός), ήδη στο -9 από τη σωτηρία. Σταθερά ομάδα που παλεύει για τα πλέι-οφ η Μπρέιντρι, 9-6-5 με 5-3-2 εκτός οι αριθμοί της, το διπλό έχει προβάδισμα.

1163. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Αποσύρθηκε η ποινή της έδρας για την πρωτοπόρο Λάρισα (4-0-0 εντός) και θα παίξει κανονικά με τον κόσμο της κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (1-1-2 εκτός). Από τη δεύτερη απώλεια βαθμών έρχεται η ΑΕΛ (5-2-0), αφού στην Κρήτη δεν κέρδισε τον Κισσαμικό (2-2). Ο Αγροτικός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση τα Λαμίς και έμεινε στο 0-0 στο γήπεδο του. Πιστεύουμε ότι η ΑΕΛ θα κερδίσει εύκολα, αλλά πριν την έναρξη δεν θα ασχοληθούμε, αφού οι τιμές είναι χαμηλές. Μετά την έναρξη ίσως προλάβουμε να κάνουμε κάποιο ποντάρισμα.

1180. ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Πρώτη αναμέτρηση για τα μπαράζ τουEuro 2016, την Τρίτη η ρεβάνς, μετράει το εκτός έδρας γκολ.Η Ουκρανία δεν κατάφερε να πάρει το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας, αφού έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου της πίσω από Ισπανία και Σλοβακία, η Σλοβενία είδε επίσης την πλάτη της Αγγλίας και τη Ελβετίας, καταλαμβάνοντας την καλύτερη θέση που θα μπορούσε στο δικό της γκρουπ. Πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα η Ουκρανία, ωστόσο σε ματς ειδικών συνθηκών μετράνε και άλλα πράγματα, με αποτέλεσμα το 1,60 στον άσο να κρίνεται ανεπαρκές, μεγαλύτερη ασφάλεια φαίνεται να παρέχουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1/1-1 από τη στιγμή που περιμένουμε κλειστό παιχνίδι με λίγα τέρματα.

1181. ΑΛΑΒΕΣ - ΧΙΡΟΝΑ

Από ήττα έρχεται η Αλαβές (0-2 εκτός από την Τενερίφη), στην έδρα της πάντως παρουσιάζεται ισχυρή για την ώρα (3-2-1 εντός). Η Χιρόνα έχασε στο γήπεδό της από τη Λούγκο, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, όταν και βρίσκει περισσότερους κενούς χώρους για να επιτεθεί (3-1-2 εκτός). Μπορεί να πάει παντού το ματς, δεν θα πάρουμε θέση.

1182. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Η Αλμπαθέτε έχει χτίσει σερί τριών παιχνιδιών χωρίς ήττα (2-1-0), με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, η Τενερίφη κέρδισε με 2-0 την Αλαβές, βάζοντας στοπ σε αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο(0-3-2), στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή. Ισχυρή εντός η Αλμπαθέτε (4-1-1), η Τενερίφη έχασε στις δυο πρόσφατες εξόδους της (1-2-3 εκτός), σωστός δείχνει ο άσος λίγο πάνω από το 2,00, ωστόσο θα τηρήσουμε στάση αναμονής, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν η αλλαγή στον πάγκο των φιλοξενούμενων έφερε και αλλαγή στο αγωνιστικό τους πρόσωπο.

1183. ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες έχει πια η Λεγανές, φτάνοντας παράλληλα τις οχτώ στο πρωτάθλημα (2-8-2 συνολικά), ενώ μπροστά στο κοινό της διατηρείται αήττητη (2-4-0 εντός, 3/6over2,5, 4/6GG). Η Αλκορκόν κόλλησε στο 0-0 στην υποδοχή της Αλμερία και έχει πια μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-1-3). Ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά η τάση τους να φέρνουν ισοπαλίες μας κρατάει μακριά από κάποιο ποντάρισμα υπέρ τους, ενώ το ματς είναι και τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης.

1184. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Από εκτός έδρας ισοπαλία με την Πονφεραντίνα έρχεται η Μιραντές, έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (3-2-1, 5/6over2,5, 4/6GG) και διατηρεί το αήττητο της έδρας της (2-4-0 εντός). Η Μπιλμπάο Β’ κέρδισε έπειτα από έξι ματς (0-3-3) με 2-0 τη Γιαγκοστέρα, αλλά μακριά από το γήπεδό της το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει φέρει είναι η ισοπαλία στην έδρα της Οβιέδο στην πιο πρόσφατή της έξοδο (0-1-5 εκτός, 4/6NG&under2,5). Αρκετά αξιόπιστη η Μιραντές, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια Μπιλμπάο που εκτός έδρας δεν έχει επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο για την ώρα, ικανοποιητικός ο άσος στο 2,12 του Stoiximan .

1189. ΓΚΑΜΠΟΝ - ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ

Επαναληπτικός αγώνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Αφρικής, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Προβάδισμα πρόκρισης πήρες η Μοζαμβίκη χάρη στη νίκη της με 1-0 στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση. Ματς που θα έχει λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες περιμένουμε εκ νέου, οι δυο ομάδες θα κοιτάξουν πρωτίστως τις άμυνες τους, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο.

1200. ΛΟΥΓΚΟ - ΕΛΤΣΕ

Δυο σερί νίκες και τρεις στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχει πια η Λούγκο, η οποία ταυτόχρονα αποδεικνύεται αρκετά αξιόπιστη στην έδρα της (4-1-1 εντός, 5/6NG&under2,5). Η Έλτσε επέστρεψε στις νίκες χάρη στο εντός έδρας 2-1 επί της Οσασούνα και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 2-1-3. Σταθερή η Λούγκο, με όπλο την καλή της άμυνα (μόλις 2 γκολ παθητικό στο γήπεδό της) μπορεί να αποσπάσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 δίνουν συνδυαστικά απόδοση 2,22 στον Stoiximan .

1207. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Απογοητεύει με τη φετινή πορεία της η Μόντενα, καθώς βρίσκεται πέμπτη από το τέλος, αγνοώντας τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Με το Φοσκαρίνι στο τιμόνι η Προ Βερτσέλι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της, προερχόμενη από δύο «κολλητές» νίκες με σκορ 1-0. Δεδομένο το επιθετικό πρόβλημα των δύο ομάδων, αμφότερες αρέσκονται σε αργό τέμπο και πολλάunder2,5. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό στο μεταξύ τους ματς, με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο. Επιλογή το under2,25σε απόδοση 1,75 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1204. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς και απέναντι σε μια υποδεέστερη αντίπαλο η Μπραγκαντίνο φάνηκε λιγόψυχη και χωρίς πάθος κάτι το οποίο αποκαλύπτει πως μέχρι εκεί είναι το βαθμολογικό της ταβάνι. Η Σαμπάιο στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς έχει στρώσει και είναι φορμαρισμένη, μπορεί μακριά από την έδρα της να μην τα πηγαίνει καλά ωστόσο δείχνει χαρακτήρα και παίρνει τα ματς που θέλει, στοιχείο το οποίο μας αναγκάζει να τη στηρίξουμε και να επιλέξουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στην απόδοση 2,125 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1203. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Το βράδυ της Τρίτης εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια η Μποταφόγκο και πλέον στρέφει την προσοχή της στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό, η Σάντα Κρουζ αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην προνομιούχο τετράδα, μιας και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά αυτό της Σάντα Κρουζ είναι πολύ μεγαλύτερο. Η ομάδα από το Ρεσίφε μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Ρίο, εκμεταλλευόμενη και τις απουσίες της «Φογκάο». Σε απόδοση 2,00 προσφέρει ο Stoiximan το Χ2.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1201. ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ - ΣΕΑΡΑ

Ολοταχώς για την σωτηρία πηγαίνει η Σεαρά που έρχεται από πέντε κολλητές νίκες (5-0-0) και βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση η Βιτόρια Μπαΐα, μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-2-2) ενώ έρχεται από την πιο βαριά ήττα της φέτος (4-0 από Αμέρικα Μινέιρο). Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους φιλοξενούμενους που παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια τον τελευταίο μήνα, στο 1,88 προσφέρει ο Stoiximan το Χ2. Πολύ υψηλή η απόδοση στο Χ (3,80) στην Bet365που σίγουρα θα αφήσει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους και δεν καταστρέφει τους γηπεδούχους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1206. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Αξιόπιστη εντός και με ισχυρό κίνητρο η Ναούτικο η οποία εντός έδρας δεν αστειεύεται. Αδιάφορη βαθμολογικά η Σι Αρ Μπε η οποία μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει ούτε με αίτηση φέτος, κάτι που παραλίγο μάλιστα να της κοστίσει. Χαμηλός ο σκέτος άσος γι’αυτό και θα καταφύγουμε στη λύση του ασιατικού -1 στην απόδοση 1,90 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1202. ΜΠΟΑ - ΜΠΑΪΑ

Οι γηπεδούχοι δεν φαίνεται να παίζουν ούτε για τη ψυχή της… μάνας τους καθώς εμφανίζονται προκλητικά αδιάφοροι σε κάθε τους παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται στη κυριολεξία για το τρίποντο, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για αυτούς μπορεί να αποβεί καταστροφικό, φυσικά διαθέτουν το ρόστερ για να τα καταφέρουν. Το διπλό άνοιξε στο 2,35 στον ΟΠΑΠ με τους YoungGuns να το προλαβαίνουν πριν γίνει καπνός και φτάσει στο 1,60.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1205. ΣΟΥΗΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ

Η συμπεριφορά της Σουηδίας στα προκριματικάδεν ήταν αυτή που έπρεπε, μένοντας τελικά στην τρίτη θέση πίσω από Αυστρία και Ρωσία στον έβδομο όμιλο των προκριματικών, αναγκαζόμενη να περάσει τη ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ. Από μέτρια έως κακή η εικόνα της Δανίας στο γκρουπ της, έπεσε πάνω στην εκπληκτική Αλβανία και έμεινε κι αυτή στην τρίτη θέση. Αναμένεται «κλειστή» αναμέτρηση με φουλ τακτική, πάντως οι Σουηδοί είναι πιο ισχυρό σύνολο, με τον παγκοσμίου κλάσης, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, να κάνει τη διαφορά στα δύο ρόστερ. Στο 2,37 τιμάται ο άσος, προτιμότερη όμως η συνδυαστική επιλογή υπέρ των Σουηδών στα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 (αλλά και στο 0-0 με την γνωστή προσφορά επιστροφής στον Stoiximan ), που δίνουν μ.ο. απόδοσης περίπου στο 2,25.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1239. ΜΠΟΚΑ ΟΥΝΙΔΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Φινάλε στη Β’ Αργεντινής,το Σάββατο διεξάγονται τα διάφορα παιχνίδια. Η Μπόκα Ουνίδος δεν κυνηγάει τίποτα και απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν, ενώ η Τουκουμάν είναι ήδη πρωταθλήτρια και μαθηματικά. Δεν θα μπλέξουμε με αδιάφορο ματς στην τελευταία αγωνιστική.

1241. ΟΛ ΜΠΟΪΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΤ ΟΥΝΙΔΑ

Ματς μεταξύ αδιάφορων ομάδων, δεν θα μπλέξουμε σε τέτοιο παιχνίδι τελευταία αγωνιστική, υπάρχουν πολύ καλύτερα ματς για να ποντάρουμε.

1234. ΠΑΡΑΝΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Με το ένα πόδι στη μεγάλη κατηγορία βρίσκεται η Αμέρικα, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο +6 από την πέμπτη θέση. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στη Βιτόρια με 4-0 εντός έδρας. Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά την παραμονή της η Παρανά, βρισκόμενη στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Από δύο σερί ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, με τελευταία αυτή κόντρα στη Ρεγκάτας με 2-0 εκτός έδρας. Δεν προκύπτει κάποια επιλογή.

1233. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ - ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ

Ματς ''εξάποντο'' για τη μάχη της παραμονής. Σε καλύτερη θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, βρισκόμενοι στο +4 από τις θέσεις που οδηγούν στην τρίτη κατηγορία. Προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στη Σαμπάιο με 2-0 εκτός. Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Μακάε, η οποία είναι εντός ζώνης υποβιβασμού στο -2 από τη σωτηρία. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Ναούτικο, ενώ αγνοεί τη νίκη για τρεις αγωνιστικές. Η αναμέτρηση μπορεί να μας απασχολήσει στοliveμε κάποιοlategoal.

1242. ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑ

Φινάλε στη Β’ Αργεντινής,ό,τι και να γίνει η Πατρονάτο θα τερματίσει στη δεύτερη θέση και ήδη ετοιμάζεται για τα πλέι-οφ για την άνοδο. Σε αντίθεση με την Παρανά που έχει ακόμα ελάχιστες (πιο πολύ θεωρητικές) ελπίδες για να μπει στα πλέι-οφ. Αφού θέλει να κερδίσει εκείνη και να χάσει η Ινστιτούτο και να καλύψει διαφορά πέντε τερμάτων και να μην κερδίσει η Βίγια Νταλμάιν.Όπως καταλαβαίνετε πολύ δύσκολα θα προκύψει κάτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο live, εκτός αν η εικόνα του αγώνα βολεύει για κάποιοlategoal. Παίζεται το over 2,5 πριν την έναρξη,αφού η φιλοξενούμενη θα κυνηγήσει αρκετά γκολ.

1253. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Εξ αναβολής παιχνίδι για την μεξικάνικη Απερτούρα,με την Πατσούκα (6-3-6, 3-2-3 εντός) να είναι η αποκλειστικά ενδιαφερόμενη βαθμολογικά. Αν χάσει μένει εκτός Λιγκίγια, με ισοπαλία θα έχει περίπου 0,01% πιθανότητα, μόνο με νίκη μπορεί να διατηρήσει πραγματικές ελπίδεςγια τα πλέι-οφ. 4-2-1 μετράνε στα επτά τελευταία οι γηπεδούχοι, έρχονται από μεγάλη νίκη με ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στη Λεόν (3-2) για την οποία τους ευχαριστούμε, ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο και τα ξημερώματα της Κυριακής… Άσος κοντά στο 2,00, πιθανά δυνατόlategoal.

1256. ΚΑΣΙΒΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Μονό παιχνίδι για το κύπελλο του Αυτοκράτορα στην Ιαπωνία. Εάν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι. Η Κασίβα κάνει αρκετά καλή σεζόν, παίζει καλά και τώρα διεκδικεί το κύπελλο, απέναντι στην σχετικά αδύναμη Κόφου. Η οποία είναι αδιάφορη πλέον στο πρωτάθλημα. Ο άσος του 1,90 είναι δίκαιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ