ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

956. ΚΑΣΙΜΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Τελικός Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, που διεξάγεται στη Σαϊτάμα.Η πολυνίκης του θεσμού Κασίμα (5 κατακτήσεις) αντιμετωπίζει την περσινή κάτοχο του τροπαίου Γκάμπα Οσάκα. Ο νικητής κερδίζει 100 εκατομμύρια γεν, ενώ ο ηττημένος 50. Η Κασίμα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Σόναν στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Δύο συνεχόμενες νίκες πανηγύρισε η Γκάμπα Οσάκα και πλέον μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Δε χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Εδώ που έφτασαν καμία δε θα θέλει να χάσει το τρόπαιο. Δύσκολο να επιλέξουμε πλευρά. Πάντως, αν δε μιλούσαμε για τελικό θα στρεφόμασταν ασυζητητί στα πολλά τέρματα, μιας και οι τυπικά γηπεδούχοι μετρούν 10/15 και οι τυπικά φιλοξενούμενοι 11/15 στο πρωτάθλημα.

958. ΣΕΟΥΛ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Τελικός κυπέλλου Νότιας Κορέας. Ο νικητής εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας της επόμενης περιόδου. Στην τέταρτη θέση του πρώτου γκρουπ των πλέι-οφ βρίσκεται η Σεούλ και τα δίνει όλα για να μπει στην πρώτη τριάδα, που θα της εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει με υποβιβασμό η Ίντσεον, η οποία εδώ και καιρό προετοιμάζεται αποκλειστικά και μόνο για τον τελικό κυπέλλου, ώστε να πάρει μέσω αυτού το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ασίας. Ανώτερο σύνολο η Σεούλ, η οποία θα παίξει και στην έδρα της, ωστόσο η Ίντσεον δε θα πέσει αμαχητί και θα τα δώσει όλα για να κλείσει με μία μεγάλη επιτυχία τη σεζόν. Τελικός είναι, δεν πρόκειται να μπλέξουμε.

960. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ – ΣΙΔΝΕΪ

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Περθ Γκλόρι οι Μάρινερς (1-0-2) γνώρισαν δύο ήττες από Μπιρσμπέιν και Μελβούρνη, πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις. Αυτό που κρατάμε όμως από όλα τα παιχνίδια τους είναι πως παίζουν ανοικτά, προσφέροντας γκολ και θέαμα (3/3GGκαιover2,5). Χωρίς να εντυπωσιάσει, είχε και πάλι την τύχη με το μέρος της η Σίδνεϊ (2-1-0), επικρατώντας και των Γουόντερερς στο τοπικό ντέρμπι της πόλης με γκολ προς το φινάλε της αναμέτρησης. Σοβαροί εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι, όμως όχι τόσο ώστε να δίνονται τόσο μεγάλο φαβορί στην έδρα των Μάρινερς, πάσο ή κόντρα.

961. ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κίνας.Η Ρενέ έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της Σιγιαζουάνγκ με 1-2 και συνεχίζει να έχει κάποιες ελπίδες παραμονής. Βέβαια δεν κρίνονται όλα από εκείνη, καθώς χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σωθεί. Θέλει να κερδίσει εκείνη και να μην κερδίσει ή η Τιαντζίν Τέντα ή να χάσει η Χανγκτσόου. Η Γιατάι είναι αδιάφορη εδώ και αρκετές αγωνιστικές και σκέφτεται ήδη τις διακοπές, καθώς έχει δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Η Ρενέ έχει τον πρώτο λόγο, στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και ότι βγάζει καλό χαρακτήρα όταν παίζει με το μαχαίρι στα δόντια. Χαμηλός ο άσος του 1,25. Θα περιμένουμε τοliveείτε για καλύτερη τιμή στον άσο (δύσκολο), ή για κάποιοlategoal, εφόσον βολέψουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

967. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ

Πέντε συνεχόμενα ματς δίχως νίκη για τη Χανγκτσού (0-3-2) και γι’ αυτό κινδυνεύει ακόμα με υποβιβασμό. Απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη Ρενέ που υποβιβάζεται αυτή τη στιγμή, βέβαια η Χανγκτσού έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα αφού έχει την ισοβαθμία. Άρα αν φέρει ισοπαλία με την υποβιβασμένη Σανγκάη Σενξίν θα παραμείνει στην κατηγορία. Η Σενξίν είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, χρειάζεται να προσπαθήσει η γηπεδούχος για να υποβιβαστεί. Αν προκύψει κάτι στοliveθα ασχοληθούμε, όχι όμωςpregameκαθώς ο άσος είναι στο 1,16!

962. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Η Γκουοάν(12-2-0 εντός έδρας) βρίσκεται ισόβαθμη με τη Λουνένγκ στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σαντόνγκ, αφού στην ισοβαθμία βρίσκεται πίσω. Αυτοκτόνησε στο τελευταίο παιχνίδι, καθώς έχασε με 4-0 εκτός έδρας από την Τιαντζίν Τέντα. Είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά άφησε αρκετά κενά στην άμυνα της, γι’ αυτό και διασύρθηκε και έχει ελάχιστε ελπίδες για την προνομιούχο τριάδα . Η Εβεργκράντε(12-1-1 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Σαντόνγκ στο προηγούμενο παιχνίδι, πριν από αυτή την ισοπαλία είχε πέντε συνεχόμενες νίκες. Πλέον χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να πάρει το πρωτάθλημα και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει.Δύσκολα θα μπλέξουμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η φιλοξενούμενη είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό, ενώ η γηπεδούχος λογικά θα είναι αδιάφορη προς το τέλος του αγώνα. Δεν είναι κακή η ιδέα του Χ (3,60), αλλά μόνο για κάποιο πολύ μικρό ποντάρισμα.

965. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Η Σαντόνγκ (9-1-4 εντός) θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γκουοάν για να εξασφαλίσει την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Πήρε 2-2 με την Εβεργκράντε την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χάσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σιγιαζουάνγκ είναι αδιάφορη εδώ και καιρό, στο προηγούμενο παιχνίδι ηττήθηκε από την καιγόμενη Ρενέ με 1-2. Περιμένουμε εύκολη νίκη των γηπεδούχων (στο 1,18 ο άσος), αφού το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, ίσως το συγκεκριμένο παιχνίδι βγάλει μεγάλοlategoalτο πρωί του Σαββάτου.

963. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Ακόμα ένα αδιάφορο ματς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κίνας. Το παράξενο στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ότι θα συναντηθούν στον τελικό του κυπέλλου σε λίγο καιρό. Αναμένουμε αμφότερες να κρύψουν τα πλάνα τους για τον τελικό, δεν θα μπλέξουμε στο πιο μπερδεμένο και αδιάφορο ματς της αγωνιστικής.

968. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Αμφότερες αδιάφορες, αφού η Χενάν έχει σωθεί εδώ και αρκετό καιρό και η Κουανγκτσού Ρ&Φ με την εύκολη επικράτηση της επί της Λιφάν με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική έγινε αδιάφορη αφού σώθηκε. Ακόμα και αν η Ρενέ την πιάσει στους 31 βαθμούς, έχει την ισοβαθμία άρα έχει σωθεί και μαθηματικά. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε πριν την έναρξη ούτε μετά.

966. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Αδιάφορη η Λιφάν που πλέον περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα και να αρχίσουν οι διακοπές. Στο προηγούμενο ματς που ήταν επίσης αδιάφορη, έχασε πολύ εύκολα από την Κουανγκτσόου Ρ&Φ με 2-0 εκτός έδρας. Η Τιαντζίν Τέντα (3-3-8 εκτός) έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κέρδισε με 4-0 (!) την Γκουοάν. Πλέον βρίσκεται στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού και χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρενέ για να κρατηθεί στην κατηγορία. Όλα συνηγορούν ότι θα τα καταφέρει, το διπλόpregameθα αποτελούσε σκέψη αν δεν ήταν στο 1,36, θα περιμένουμε τοliveπου σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια, μπορεί να βγει κάποιοmaxbetστοlategoal.

---. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Ουσιαστικά πολύ λίγες είναι οι ελπίδες της Σανγκάη ΣΙΠΓ για τον τίτλο, αφού θέλει να χάσει η Εβεργκράντε και να κερδίσει η ίδια. Στο προηγούμενο κέρδισε εύκολα με 0-2 τη Γιατάι εκτός έδρας και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση. Η Λιαόνινγκ έχει σωθεί με την ισοπαλία με 0-0 με τη Χανγκτσού την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ακόμα και αν τη φτάσει στους 31 η Ρενέ (πιθανό) έχει την ισοβαθμία. Περιμένουμε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι η ΣΙΠΓ και να περιμένει ένα δώρο από το Πεκίνο, στο 1,40 το 1/1 και το -2,25 σαν γραμμή δεν έχουν καμία αξία, μόνο στοliveμπορούμε να ασχοληθούμε.

971. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Μπρισμπέιν (2-0-1) έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Ουέλινγκτον. Ακόμα χωρίς νίκη η Αδελαΐδα (0-1-2). Πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα της στην επίθεση και τα πολλά αμυντικά κενά στο παιχνίδι με την Περθ Γκλόρι, χάνοντας με 3-1. Θα ψάξουν αντίδραση οι γηπεδούχοι και κόντρα σε μία Γιουνάιτεντ που δεν πείθει, μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες.

986. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΦΑ

Αρκετά χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε στοιχηματικά, ακόμα και στοliveπολύ δύσκολα να τον προλάβουμε σε καλύτερες αποδόσεις.

988. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τη Χαϊντενχάιμ, χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο εις βάρος της Ζαντχάουζεν (0-0 η κανονική διάρκεια). Στο πρωτάθλημα βασίζεται στην ισχυρή έδρας της (4-2-0 εντός, μόλις τρία γκολ παθητικό) και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ουνιόν της μόλις μιας νίκης στα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-1-4, 5/6GG&over2,5), η οποία μακριά από το σπίτι της μετράει 1-1-3. Ικανοποιητικός δείχνει ο άσος του 2,15 με μια πρώτη ματιά, αλλά η κόπωση των γηπεδούχων από το μεσοβδόμαδο είναι ανασταλτικός παράγοντας, που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

987. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Διασυρμός στο κύπελλο για την Πάντερμπορν, η αφιονισμένη Ντόρτμουντ δεν την λυπήθηκε και τη διέλυσε με σκορ 7-1. Στο πρωτάθλημα έχει δυο σερί νίκες και στην έδρα της μετράει τρία συνεχόμενα λευκά παθητικά (2-1-3 εντός). Η ΦΣΒ λύγισε στην παράταση, χάνοντας την πρόκριση από τη Χέρτα, ενώ στο πρωτάθλημα νίκησε μετά από τρία παιχνίδια (0-1-2) αξιοποιώντας την έδρα της απέναντι στη Μπόχουμ. Με αμυντικούς προσανατολισμούς παρατάσσονται οι φιλοξενούμενοι στις εξόδους τους (2-2-1 εκτός, 5/5under2,5, 4/5NG), επιφυλακτικές θεωρούμε ότι θα είναι οι δυο ομάδες στη μεταξύ τους αναμέτρηση και με πρωταρχικό σκοπό την αποφυγή της ήττας, το αουτσάιντερunder2,5 στο 2,02 του Stoiximan είναι ενδιαφέρουσα επιλογή.

1026. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.Ήδη υποβιβασμένη η γηπεδούχος Χάλμσταντ, αφού δεν έχει καμία μαθηματική ελπίδα να γλυτώσει τον υποβιβασμό. Αδιάφορη και η Χάμαρμπι, αφού δεν έχει κανένα στόχο εδώ και καιρό. Ποιοτικά το διπλό πάνω από το 2,20 δείχνει δίκαιο, όμως δεν βρίσκουμε κανένα λόγο ώστε να μπλέξουμε.

1020. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ

Η Γκέτεμποργκ χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Νόρκεπινγκ για να βγει πρωταθλήτρια, με έναν βαθμό εξασφαλίζει την δεύτερη θέση. Η γηπεδούχος παραμένει αήττητη για δέκα συνεχόμενα ματς (7-3-0) και πολύ δύσκολα θα σπάσει το συγκεκριμένο σερί της με την αδιάφορη και αδύναμη Κάλμαρ. Ο άσος βέβαια είναι αρκετά χαμηλά, 1,16, και τοlineστο -2, που θεωρείται δίκαιο. Αν η Κάλμαρ καταφέρει να κρατήσει το Χ μέχρι το 75’ ίσως έχουμε τεράστιοlategoal.

1027. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΚΕΝ

Αμφότερες αδιάφορες, αφού δεν μπορούν να αλλάξουν θέση στην τελική κατάσταση, οριακά στο μέσο της βαθμολογίας θα είναι και οι δύο. Στα τελευταία τους παιχνίδι και οι δύο ομάδες βάζουν και δέχονται πολλά γκολ (8/9 τελευταίαover2,5 η Χέλσινγκμποργκ, επτά συνεχόμενα η Χάκεν), όμως το 1,50 είναι αποτρεπτικό, δίκαιη η γραμμή του 3.

1022. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Λίγες ελπίδες έχει για την τέταρτη θέση η Έλφσμποργκ, που ίσως δώσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που θα γίνει γνωστό μετά το τέλος του κυπέλλου. Χρειάζεται δική της νίκη και ήττα της Μάλμε ή ισοπαλία της Μάλμε και δική της νίκη με επτά γκολ διαφορά. Η Φάλκενμπεργκ θα παίξει μπαράζ για να μείνει στην κατηγορία και αυτό δεν θα αλλάξει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ο άσος είναι μόλις στο 1,25 και μόνο στοliveθα σκεφτούμε την πιθανή ενασχόληση μας, ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

1024. ΜΑΛΜΕ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Η Μάλμε δεν έχει ελπίδες για να μπει στην προνομιούχο πρώτη τριάδα, όμως με μία ισοπαλία εξασφαλίζει την τέταρτη θέση που ίσως να οδηγεί στην Ευρώπη, καθώς εξαρτάται από το κύπελλο. Αν η Έλφσμποργκ κερδίζει με διαφορά επτά γκολ (!), τότε δεν της κάνει η ισοπαλία. Στα τελευταία τρία έχει μόνο νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί κανένα γκολ. Η Νόρκεπινγκ με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα καταλαμβάνει την πρώτη θέση και γίνεται πρωταθλήτρια. Είναι μεγάλη επιτυχία που έχει φτάσει μέχρι εδώ και δεν πιστεύουμε ότι θα χαλάσει τώρα το παραμύθι της. Βέβαια η απειρία της μπορεί να της στοιχίσει, κάτι που φάνηκε πριν δύο αγωνιστικές όταν ηττήθηκε από την Έλφσμποργκ. Παιχνίδι μόνο γιαlive, λογικά το Χ θα βολεύει τη Μάλμε στο τέλος και η Νόρκεπινγκ θα θέλει μόνο νίκη για τον τίτλο και τότε το δίλλημα θα είναι αν θα πάρουμε κάποιο μικρό ποντάρισμα στοlategoal, μόνο η εικόνα θα μπορεί να μας διευκολύνει, αναμονή λοιπόν.

1021. ΓΚΕΦΛΕ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Ακόμα ένα αδιάφορο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της ΣουηδικήςAllsvenskan, αφού η μεν Γκέφλε περιμένει μόνο τις διακοπές της (0-1-4 στα τελευταία) και η Ατβίνταμπεργκ είναι ήδη υποβιβασμένη και απογοητευμένη. Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία σκέψη για το συγκεκριμένο ματς, πάμε στο επόμενο.

1025. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Ισχύει ότι και στο προηγούμενο, δεν ασχολείται κανείς με το συγκεκριμένο ματς, δεν θα κάνουμε καμία σκέψη να ποντάρουμε τα χρήματα μας στον αγώνα αυτό.

1023. ΕΡΕΜΠΡΟ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Αδιάφορη η Έρεμπρο που θα τερματίσει κάπου στη μέση της βαθμολογίας, όμως παραμένει εννιά ματς αήττητη (7-2-0) και δεν φαίνεται ότι αυτό την επηρεάζει, το αντίθετο μάλιστα.HAIKβρίσκεται στην τρίτη θέση και ουσιαστικά ο μόνος της στόχος είναι να πάρει την δεύτερη θέση αν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Γκέτεμποργκ, αφού η διαφορά στα γκολ από τη Νόρκεπινγκ είναι στα πέντε γκολ και πρακτικά δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες. Μονόπλευρο αλλά όχι ιδιαίτερα σημαντικό το κίνητρο και δεν θα κοντράρουμε την Έρεμπρο πριν το ματς, καθώς είναι σε φόρμα όταν παίζει δίχως άγχος.

1029. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Τεταμένο το κλίμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού είναι ντέρμπι των Μίντλαντς με ένταση. Η Μπέρμιγχαμ (3-1-2 εντός έδρας) μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχασε με 0-2 από τη Χαλ. Μέτρια εμφάνιση, σε αρκετά μεγάλο διάστημα ήταν καλή, όμως στα λεπτά αδυναμίας της (36’ και 38’) δέχτηκε τα γκολ. Η Γουλβς (2-1-3 εκτός) δείχνει να περνάει κρίση, έφτασε στην τρίτη σερί ήττα, με 1-3 από τη Μίντλεσμπρο, παρότι μέχρι το 70’ κέρδιζε και έπαιζε καλά. Συνηθίζουμε να λέμε ότι στα ντέρμπι η φόρμα δεν έχει μεγάλη αξία, πάντως εμείς δίνουμε ένα πόντο στη γηπεδούχο, το 1,90+ τουDNBαποτελεί σκέψη.

1028. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΓΙΟΡΚ

Σημαντικό διπλό της Κρόουλι (2-2-3 εντός) επί της Χάρτλπουλ με 1-2 και επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Η Γιορκ (1-3-3 εκτός) έχασε με 1-3 από τη Γουίμπλεντον και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του κόουτς Γουίλκοξ, μία απόλυση που φαινόταν ότι θα έρθει. Ανέλαβε υπηρεσιακός ο επιθετικός και βετεράνος του συλλόγου Κρέσγουελ. Αν ήταν ακόμη ο Γουίλκοξ στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ο άσος θα αποτελούσε επιλογή, τώρα θα το αφήσουμε, ας περιμένουμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τη Γιορκ στη μετά-Γουίλκοξ εποχή.

1036. ΣΕΛΤΙΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε με 2-1 τη Χαρτς για το Λιγκ Καπ η Σέλτικ (5-1-0 εντός) και βρίσκεται στους «4». Περίεργο παιχνίδι αφού λίγες μέρες πριν είχε υπάρξει ένα επεισόδιο στην προπόνηση αφού οι Τσίφτσι και Ισαγκίρε πιάστηκαν στα χέρια. Υπήρξαν και προβλήματα τραυματισμών, όμως κατάφερε να κερδίσει την αρκετά καλή Χαρτς. Στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα νίκησε πανεύκολα την απαράδεκτη Νταντί Γιουνάιτεντ με 5-0. Η Αμπερντίν (4-0-2 εκτός) περνάει μία μικρή κρίση, αφού είναι τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη (0-1-3). Ντέρμπι κορυφής, με τη Σέλτικ να έχει το προβάδισμα λόγω φόρμας, αλλά το 1,45 δεν έχει καμία απολύτως αξία, σε αντίθεση με το +1,25 της Αμπερντίν.

1037. ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε δεινή θέση Τσέλσι και Μουρίνιο εδώ και καιρό, δεδομένη πια η κρίση που περνάνε οι «μπλε» εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Σε νέα αποτυχία πολύ πιθανόν να απομακρυνθεί ο Πορτογάλος τεχνικός. Είχαμε πει και σε προηγούμενα previews πως ο Κλοπ δεν έχει το μαγικό ραβδάκι που θα μεταμορφώσει τη Λίβερπουλ σε ομαδάρα από τη μία στιγμή στην άλλη, και αυτό φαίνεται συνεχώς στα παιχνίδια των «κόκκινων», που δείχνουν να θέλουν αλλά να μην μπορούν. Δύσκολα βγαίνει άκρη με το σετ αποδόσεων, πολύ πιθανή μία ισοπαλία, άλλωστε είναι απολύτως συνηθισμένη σε αυτές η Λίβερπουλ. Λογικά θα είναι πολύ προσεκτικές οι δύο ομάδες, κάτι σε στυλ 1-1 αναμένουμε. Στο 3,50 το Χ, στο 1,80 το GG (Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1096. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε ο Λεβαδειακός(1-1-1 εντός) στη Λεωφόρο την Τετάρτη, χάνοντας με κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκό (3-0) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος. Στο πρωτάθλημα όμως εμφανίστηκε ξανά πολύ σοβαρός και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στη Μυτιλήνη από την Καλλονή (0-0), μένοντας αήττητος για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι (2-2-0). Δεύτερο διπλό φέτος για τον Πανιώνιο(2-0-2 εκτός) στο Αγρίνιο, αυτή τη φορά με 1-2 επί του Παναιτωλικού για το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα αμαύρωσε κάπως την καλή του παρουσία, χάνοντας με 0-1 από τη Βέροια, δεχόμενος το γκολ στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς όπου το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Μία ισοπαλία που φαντάζει πολύ πιθανή και στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό, καθώς οι δύο ομάδες δύσκολα θα πάρουν ρίσκα, τα οποία θα τους αποφέρουν κάποιο ανεπιθύμητο αποτέλεσμα. Άλλωστε, τους δύο αντιπάλους δεν τους χωρίζουν και πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι.

1055. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς τρίποντο για τη Μάιντς η οποία στο τελευταίο της ματς έχασε δίκαια 3-1 στην έδρα της Φορτούνα Κολωνίας, αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 3-4-0, τα 5 από τα 7under2,5. Σε αρκετά καλή κατάσταση η Όσναμπρικ (2-2-3 εκτός) η οποία με τη νίκη της 1-0 επί της Έρφουρτ συμπλήρωσε 5 παιχνίδια αήττητη (2-3-0). Σωστά μοιρασμένο το σετ, ένα κλικ δεξιά βάσει φόρμας.

1056. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Επέστρεψε άμεσα στις νίκες η Ντιναμό Δρέσδης (6-0-1 εντός, 5/7over2,5) μετά και το εντός έδρας 0-1 από την Κότμπους καθώς επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Χόλσταϊν,over2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση το Μαγδεμβούργο (0-5-2) το οποίο μετράει 5 παιχνίδια χωρίς ήττα (1-4-0), μακριά από την έδρα του πάντως δυσκολεύεται αρκετά. Οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο για τη νίκη, στοliveίσως προλάβουμε να αγοράσουμε τον άσο σε υψηλότερες αποδόσεις.

1058. ΣΟΝΕΝΧΟΦ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση η Σόνενχοφ (3-3-1 εντός) η οποία πρόσφατα κέρδισε και την Χάνσα εκτός έδρας με σκορ 1-3 παραμένοντας έτσι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-5-2,over2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Την τρίτη ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κότμπους η οποία έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Μούνστερ παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τέταρτο σερί ματς (1-3-0),over2,5 τα 3 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι γηπεδούχοι, καλές προοπτικές έχουν και τα γκολ.

1053. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από συνεχόμενες ήττες. Δεύτερη σερί ήττα γνώρισε η Έρφουρτ (3-2-2 εντός) η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της Όσναμπρικ. Τις πέντε σερί ήττες έφτασε η Στουτγάρδη η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε εντός έδρας και από την Βούρτσμπουργκερ Κίκερς 1-2,over2,5 τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Μοναδική διέξοδος τα γκολ.

1057. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Έξι παιχνίδια αήττητη μετράει η Μούνστερ (3-3-1 εντός) η οποία πρόσφατα κατάκτησε τη τέταρτη ισοπαλία της στα τελευταία 6 παιχνίδια της (2-0-4) καθώς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Κότμπους. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Χόλσταϊν Κιέλ (2-2-3 εκτός) καθώς μετά το 3-1 από τη Βέχεν έχασε και εντός έδρας 1-2 από τη Ντιναμό Δρέσδης. Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι και σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, άσος.

1059. ΧΑΛΕΣΚΕΡ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Ήττα μετά από 2 σερί νίκες για τη Χάλεσκερ (5-0-2 εντός) η οποία έχασε δίκαια 3-1 στην έδρα της Τσέμνιτσερ,over2,5 τα 2 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δεύτερη σερί νίκη για τη Φορτούνα Κολωνίας η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Μάιντς, μακριά από την έδρα της πάντως είναι ανύπαρκτη έχοντας απολογισμό 1-1-5 (6/7over2,5). Οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων δικαιολογούν απόλυτα τον χαμηλό άσο τον οποίο όμως θα προτιμήσουμε να αποφύγουμε.

1054. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. – ΑΑΛΕΝ

Από σπουδαία νίκη 1-2 στην έδρα της Κίκερς Στουτγάρδης προέρχεται η Βούρτσμπουργκερ (1-3-3 εντός, 7/7under2,5), τρίποντο και για την Άαλεν (2-2-3) η οποία επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Στουτγάρδης,under2,5 τα 3 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Σφιχτοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, λογικά θα έχουμε ακόμα ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ από τις δύο ομάδες.

1042. ΝΤΙΖΟΝ – ΜΠΡΕΣΤ

Έπειτα από τρία παιχνίδια δίχως νίκη για το πρωτάθλημα, ήρθε η σπουδαία πρόκριση επί της Ρεμς στο Λιγκ Καπ για να ανεβάσει και πάλι την ψυχολογία της Ντιζόν (5-0-1 εντός) στα ύψη. Μόλις ένα τρίποντο έχει στα έξι τελευταία (1-2-3) της παιχνίδια η Μπρεστ (1-2-3 εκτός), η οποία ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο με 1-2 από τη Βαλενσιέν. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, που πήραν τα πάνω τους μετά τη νίκη με τη Ρεμς και αναμένεται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κα στο πρωτάθλημα.

1041. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΟΣΕΡ

Την Τετάρτη τα έδωσαν όλα οι δύο ομάδες για την πρόκριση στο Λιγκ Καπ, παίζοντας 120’ αγώνα. Τελικά, μόνο η Μπουργκ (4-0-2 εντός) χαμογέλασε, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Ναντ, την ώρα που η Οσέρ (2-1-3 εκτός) αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Τουλούζ. Δεν πατούσαν ιδιαίτερα καλά οι γηπεδούχοι πριν το Λιγκ Καπ (1-0-3 στα τέσσερα τελευταία), σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είχαν δύο νίκες και μία ήττα. Δε βγαίνει εύκολα άκρη, δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στην Μπουργκ μόνο και μόνο λόγω έδρας αι ψυχολογίας μετά την πρόκριση.

1120. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Γουίμπλεντον (3-1-3 εντός) με 3-1 στην έδρα της ντεφορμέ Γιορκ. Έπαιξε πολύ καλά και δίκαια πήρε τη νίκη. Έχει αρκετούς αμφίβολους και δεν μπορούμε να θεωρήσουμεvalueτο 1,70 του άσου, όσο κακή και αν παρουσιάζεται η Χάρτλπουλ. Πάμε στο επόμενο.

1141. ΖΕΝΙΤ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Τρέχει να προλάβει η Ζενίτ (3-2-1 εντός) η οποία έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, πρόσφατα επικράτησε 5-1 εντός έδρας της Ανζί επιστρέφοντας στις νίκες μετά το 2-2 στην έδρα της Κουμπάν. Πρώτος βαθμός μετά από 5 σερί ήττες για τη Σάρανσκ η οποία απέσπασε την ισοπαλία από την έδρα της Κουμπάν (0-3-3 εκτός) με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη της των γηπεδούχους θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

1140. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Ήττα με 1-2 από την Ιάσι για το κύπελλο υπέστη η Κονκόρντια, μόλις τέσσερις μέρες πριν είχε κατορθώσει να περάσει από την έδρα της Ιάσι για το πρωτάθλημα, βάζοντας στοπ σε αρνητικό σερί έξι παιχνιδιών χωρίς νίκη (0-2-4). Η Τάργκου Μούρες έρχεται από δυο σερί νίκες (μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο) που έφτιαξαν το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Σωστό δείχνει το σετ, ισορροπημένη αναμέτρηση περιμένουμε, που θα κριθεί στο γκολ.

1127. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΛΑΤΙΝΑ

Για έβδομο σερί παιχνίδι διατηρήθηκε αήττητη η Μπρέσια (3-4-0, τα τελευταία πέντεGG), χάρη στο 1-1 που απέσπασε στην έδρα της πρωτοπόρου Κροτόνε. Η Λατίνα γνώρισε την τρίτη φετινή της ήττα (3-4-3 συνολικά, 8/10GG) με το 1-2 από την Τερνάνα, μένοντας έτσι για δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από τις νίκες. Διαρκώς σε ανοδική πορεία η Μπρέσια, σκοράρει με μεγάλη ευκολία, ειδικά εντός έδρας (2-2-0, 3/4GG&over2,5, έχε σκοράρει και στα τέσσερα από δυο φορές), η Λατίνα είναι αξιόμαχη μακριά από το σπίτι της (1-3-1, 4/5GG) και είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει βρει δίχτυα και στα δέκα παιχνίδια της. Σωστό δείχνει το 2,20 του άσου, κοιτάμε με ενδιαφέρον το αμφίσκορο.

1129. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα έχει η Πεσκάρα (3-0-1), ενώ έρχεται και από δυο σερί τρίποντα μπροστά στο κοινό της (3-1-0 εντός), η Κροτόνε διατηρείται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού δεν χάνει μετά την πρεμιέρα (6-3-1 συνολικά). Ντέρμπι περιμένουμε εδώ, αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από τις αποδόσεις, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν να αγωνιστούν από την προηγούμενη Παρασκευή (το μεσοβδόμαδο παιχνίδι τους αναβλήθηκε) και αναμένεται να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στον αγωνιστικό χώρο.

1130. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Σπουδαίο διπλό, το πρώτο της για φέτος πήρε η Τερνάνα στην έδρα της Λατίνα, παίρνοντας έτσι την τρίτη της νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της. Η Αβελίνο έφτασε σε άνετη επικράτηση με 3-0 απέναντι στην Άσκολι, δίνοντας τέλος σε αρνητικό σερί 7 αγώνων χωρίς τρίποντο (0-4-3). Μοιρασμένο το σετ, μάλλον υπερτιμώνται οι δυνατότητες των φιλοξενούμενων, που δεν έχουν επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στις εξόδους τους (0-2-3 εκτός, 5/5GG, 3/5over2,5).

1123. ΑΣΚΟΛΙ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Άσκολι , έξι ήττες στα τελευταία επτά μετράει η Προ Βερτσέλι (1-0-6), το προσπερνάμε με συνοπτικές διαδικασίες.

1124. ΚΟΜΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Δύσκολη αποστολή είχε στην έδρα της Τσεζένα η Κόμο, όπου και γνώρισε την ήττα με 1-3, συμπληρώνοντας έτσι πέντε ματς μακριά από τις νίκες (0-1-4). Η Μόντενα έμεινε στο 1-1 με τη Σπέτσια και αδυνατεί να αναρριχηθεί βαθμολογικά λόγω των κακών εκτός έδρας επιδόσεών της (0-1-3 εκτός). Απόλυτα μοιρασμένο το σετ, καμία από τις δυο ομάδες δεν πείθει την περίοδο αυτή, δεν θα πάρουμε θέση.

1131. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Ακόμα μια νίκη μπροστά στο κοινό της πήρε η Τσεζένα, επικρατώντας με 3-1 της Κόμο, έκανε έτσι το 5/5 και πλησίασε το -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Λαντσιάνο έμεινε στο 2-2 με τη Σαλερνιτάνα και τα βρίσκει σκούρα για την ώρα στις εξόδους της (0-1-4 εκτός). Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, το 1,75 του Stoiximan στον άσο δεν είναι ευκαιρία αλλά κρίνεται δίκαιο.

1125. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λιβόρνο στην έδρα της Εντέλα, ένα αποτέλεσμα που την αδικεί κατάφορα, αφού πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση εδώ και καιρό. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που κράτησε απαραβίαστη την εστία της και θέλει να χτίσει θετικό σερί προκειμένου να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα του προηγούμενου μήνα. Η Τράπανι έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, στις οποίες είδε την εστία της να παραβιάζεται συνολικά 9 φορές. Μειώνονται οι απόντες στους γηπεδούχους, έχουν την ευκαιρία να επαληθεύσουν τον άσο στο 1,91 του Stoiximan , από τη στιγμή που πετυχαίνουν έναν αντίπαλο σε κακή κατάσταση.

1126. ΜΠΑΡΙ – ΝΟΒΑΡΑ

Μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Μπάρι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Βερτσέλι και διατήρησε την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Νοβάρα έχει τρία σερί τρίποντα χωρίς καν να δεχθεί τέρμα και θα παρουσιαστεί ξεκούραστη, αφού το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της με την Πεσκάρα αναβλήθηκε. Ισχυρή η Μπάρι εντός (3-2-0), ωστόσο και η Νοβάρα έχει επιδείξει καλά στοιχεία και δεν είναι αμελητέα ποσότητα, σωστά φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν.

1128. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Στα πέντε παιχνίδια πια το σερί της Σαλερνιτάνα χωρίς τρίποντο, τουλάχιστον στα δυο πιο πρόσφατα σταμάτησε την αιμορραγία των ηττών και απέσπασε ισοπαλίες από Τσεζένα (εντός) και Λαντσιάνο (εκτός). Η Περούτζια συνεχίζει να αντιμετωπίζει επιθετικές δυσκολίες, μετράει συνολικά στο πρωτάθλημα 2-5-3 με 8/10NG&under2,5, με τέρματα 5 υπέρ και 5 κατά που αποτελούν τη χειρότερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, προχωράμε στο επόμενο.

1142. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΖ

Παρά τη βαριά ήττα από τη Ντόρτμουντ η Άουγκσμπουργκ έδειξε πως ψυχολογικά δεν επηρεάστηκε καθόλου επιστρέφοντας στις νίκες εις βάρος μιας πολύ καλής ομάδας όπως η Φράιμπουργκ έστω και για το θεσμό του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τη κάτω βόλτα και σίγουρα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ-η οποία καίγεται για βαθμούς-θα τα βρουν σκούρα. Στην απόδοση 2,05 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365, το μομέντουμ είναι με τους Βαυαρούς.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1143. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από 5 σερί ήττες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο η Βέρντερ η οποία κέρδισε 1-3 εκτός έδρας τη Μάιντς με τον τεχνικό της ομάδας Σκρίπνικ να παίρνει παράταση ζωής στον πάγκο της ομάδας. Για το κύπελλο μεσοβδόμαδα οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 και της Κολωνίας με τον Ούτζα στο 23’ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-0-4 (5-10 γκολ), διαθέτοντας τη 2χειρότερη άμυνα, στα 3 από τα 5 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 4 τοnogoal. Εκτός παραμένει ο επιθετικός Γιόχανσον (6 αγών./2 γκολ).

Βρήκε τον καλό της εαυτό η Ντόρτμουντ καθώς μετά τη νίκη 5-1 επί της Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα επικράτησε μεσοβδόμαδα και της Πάντερμπορν εκτός έδρας με το εμφατικό 1-7! Μακριά από τη Βεστφαλία οι «κιτρινόμαυροι» μετράνε 3-1-1 (12- 8 γκολ) διαθέτοντας τη πιο παραγωγική επίθεση, στα 3 από τα 5 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 3 τοgoal-goal. Σημαντική επιστροφή για τον Τούχελ αυτή του φορ Ρόις (8 αγών./5 γκολ) ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα κυπέλλου..

Αμυντικά δεν υπάρχουν οι γηπεδούχοι, η Ντόρτμουντ φυσικά αναμένεται να το εκμεταλλευτεί και να αποδράσει με ακόμα ένα τρίποντο, χαμηλό το 1,40 για το λόγο αυτό θα καταφύγουμε στον συνδυασμό του με τοover2,5 που προσφέρεται στην απόδοση 1,80 από τον Stoiximan .

1144. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Από ήττα σε ήττα πηγαίνει η Κολωνία η οποία μετά και την νίκη επί της Σάλκε έχει πάρει την κάτω βόλτα μετρώντας 3 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Πιο πρόσφατη αυτή για το κύπελλο στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης από την οποία έχασε 1-0, είχε προηγηθεί η αναμενόμενη ήττα 4-0 στο Μόναχο από τη Μπάγερν για το πρωτάθλημα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-2-1 (5-4 γκολ), στα 4 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 3 τοgoal-goal. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο μέσος Μπίτενκουρτ, θα απουσιάσει ο μέσος Τσόλερ (10 αγών./3 γκολ) και ο μπακ Ολκόφσκι (8 αγών./0 γκολ).

Στέφενς και επίσημα στη Χόφενχαϊμ η οποία είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην έδρα της. Πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι έχασαν και από το Αμβούργο μέσα στο σπίτι τους με σκορ 0-1 παραμένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-2), αποτέλεσμα το οποίο κόστισε φυσικά και στον τεχνικό Γκίσντολ. Μακριά από την έδρα της η Χόφενχαϊμ έχει πετύχει την μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα, συγκεκριμένα έχει απολογισμό 1-1-3 (7-10 γκολ) διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα, στα 4 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και τοgoal-goal. Σημαντική απουσία αυτή του μεσοεπιθετικού Φόλαντ (10 αγών./3 γκολ, απών και ο αμυντικός Μπίσαξιτς (6 αγών./0 γκολ).

Η αλλαγή προπονητή στη Χόφενχαϊμ μπορεί αν κάνει καλό όμως απέναντι στην Κολωνία θα έχει 2 σημαντικές απουσίες, βασικότερη αυτή του Φόλαντ ο οποίος τραβάει το κουπί μπροστά, ως εκ τούτου θα πάμε με τα λίγα γκολ, δεν περιμένουμε υπερθέαμα από τις δύο ομάδες οι οποίες δεν θέλουν να χάσουν ακόμα ένα παιχνίδι.

1145. ΣΑΛΚΕ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Η Σάλκε ψάχνει νίκη ψυχολογίας μετά και τα 2 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία τους παιχνίδια δεν παίζουν καλά, η απουσία του μέσου Ρόγκερ είναι εμφανέστατη με τον τεχνικό της ομάδας να μην έχει βρει μέχρι στιγμής λύση. Οι «μπλε» οφείλουν να επιστρέψουν στις νίκες, θα παραβλέψουμε τις καλές εκτός έδρα επιδόσεις των νεοφώτιστων και την πάμε με την καλύτερη ομάδα η οποία προσφέρεται στο 1,80 στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1146. ΧΕΡΤΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Χέρτα μέχρι στιγμής στην έδρα της παρουσιάζεται… υπερβολικά σοβαρή και αξιόπιστη, όλες οι εμφανίσεις της στο Βερολίνο ήταν αρκετά καλές και δικαίως φιγουράρει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η Γκλάντμπαχ από την άλλη δείχνει ασταμάτητη τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως απέναντι στους πρωτευουσιάνους θα έχει δύσκολο έργο. Οριακά στο 1,75 ο ασιατικός άσος +0,25 της Χέρτα στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1152. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Πιάστ (6-0-1 εντός) από την Κορόνα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Μετριότατη εμφάνιση από την ομάδα του Λατάλ, δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη σωρεία ευκαιριών που έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια. Η Ζάγκλεμπιε (1-3-2 εκτός) έφερε τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ακόμα ένα 0-0 αυτή τη φορά με τη Λέτζνα. Στο κύπελλο ήταν κακή απέναντι στη Λεχ και δίκαια έχασε με 0-1 εντός έδρας . Μέτρια έως κακή στα τελευταία η Ζαγκλέμπιε, πιστεύουμε ότι η Πιάστ παρά τα δύο σερί ματς δίχως νίκη θα βρει τον τρόπο να κερδίσει, μας φαίνεται πολύ δύσκολο να χάσει. Το Draw No Bet στο 1,875 κρίνουμε λάθος και αποτελεί ήδη επιλογή των YoungGuns .

1317. ΠΑΞΙ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Πάξι (4-3-0 εντός) η οποία μετράει 6 παιχνίδια αήττητη (4-2-0), πρόσφατα κέρδισε εκτός έδρας και την Μπεκεσκσάμπε 2-3. Χωρίς νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της η Πούσκας (0-3-3) η οποία παρόλα αυτά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε σημαντικό βαθμό στην έδρα της Ντέμπρετσεν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Δίκαια φαβορί ο άσος.

1177. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Ντεφορμέ δείχνει να είναι η Κρίσταλ Πάλας, μπορεί η συντριβή στο Λιγκ Καπ να ήταν εκτός προγράμματος, όμως οι δύο πρόσφατες κακές της εμφανίσεις στην Πρέμιερ δεν περνάνε απαρατήρητες. Την πάτησε στο Λιγκ Καπ η Γιουνάιτεντ, δεν ήταν σοβαρή και αποκλείστηκε. Γενικώς δεν μπορεί να βρει ρυθμό με τίποτα, ακόμα θέλει χρόνο. Την ίδια συμπεριφορά έχει και εκτός, από νίκη σε ήττα και το αντίστροφο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς, θα δώσουμε όμως ένα μικρό προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους», μιας και έπεισαν στο τελευταίο εκτός με την Έβερτον. Στο 2,10 το διπλό στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1179. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει όταν η Νιούκαστλ (1-3-6) συναντά τη Σάντερλαντ, ακόμα μία ήττα στο μεταξύ τους, με ένα 100% «ψεύτικο» 3-0 εκτός έδρας. Πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, προδόθηκε από τον διαιτητή στις καθυστερήσεις του 45λέπτου, όταν έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή. Ακόμα και έτσι, ήταν πάλι καλύτερη στην επανάληψη, όμως στο 65’ η Σάντερλαντ με ποσοστά ευστοχίας μπάσκετ, έκανε το 2-0 και την αποτελείωσε. Στο 1-2-2 ο εντός έδρας ο απολογισμός της, στο τελευταίο παιχνίδι της σημειώθηκε η πρώτη της νίκη, με το εντυπωσιακό 6-2 επί της Νόριτς. Σημαντική επιτυχία για την Στόουκ στο Λιγκ Καπ, κατάφερε στα πέναλτι να αποκλείσει την Τσέλσι (0-0 κανονικός αγώνας και παράταση). Προηγουμένως στο πρωτάθλημα (3-3-4) πάνω που είχε δείξει να αναθαρρεί, έκανε κακή εμφάνιση και έχασε εντός έδρας με 0-2 από τη Γουότφορντ. Πιο ανταγωνιστική εκτός έδρας, 2-2-1 το ρεκόρ της, μόνο στο «Έμιρεϊτς» δεν σκόραρε. Από καλές εμφανίσεις έρχονται οι «καρακάξες», βολεύεται να παίζει εκτός η Στόουκ. Δεν βγαίνει άκρη, πάσο.

1178. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Συνήθως σκοράρει πολλά τέρματα εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι, το έδειξε και στο μεσοβδόμαδο ματς του Λιγκ Καπ. 6-1, 5-1, 5-1 τα πρόσφατα σκορ της εντός έδρας για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Πολύ δύσκολα θα προβάλει αντίσταση η Νόριτς, η οποία διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ (έξι γκολ έφαγε στο τελευταίο της εκτός έδρας από τη Νιούκαστλ), και γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Παίζεται άνετα το οver 2,5 για τα ομαδικά γκολ της Σίτι (1,97 Stoiximan ), ενώ επίσης παιχνίδι μπορεί να γίνει και με τα συνδυαστικά GG & over 2,5 (2,10 Bet365) ή με το απλό οver 3,5, (2,12 Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1180. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Έφυγε το άγχος από τη Σουόνσι μετά την επιτυχία στο ματς με την Άστον Βίλα, θα υποδεχθεί την Άρσεναλ με φουλ ψυχολογία και με σύμμαχο την πρόσφατη προϊστορία που λέει πως χάνει από τους Λονδρέζους στα τελευταία τρία παιχνίδια (δύο νίκες πέρσι). Προβλημάτισε στο Λιγκ Καπ η Άρσεναλ, αλλά μάλλον διάλεξε να παρατήσει τη διοργάνωση για να επικεντρωθεί στις άλλες υποχρεώσεις της. Πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα (με συγκάτοικο τη Σίτι), 4-0-1 το ρεκόρ της εκτός, δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ όσον αφορά τα ματς πρωταθλήματος. Περισσότερο δύσκολο απ’ ότι υποδηλώνουν τα 1,75 του διπλού, είναι το ματς, καλύτερα να επιλέξουμε παιχνίδι με γκολ, μιας και η ποιότητα των δύο αντιπάλων είναι δεδομένη. 1,80 πληρώνει το over 2,5 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1176. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Από σημαντική νίκη προέρχεται η Γουότφορντ (0-2 στο σπίτι της Στόουκ), αντιδρώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στα τρία προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εντός έδρας πάντως δυσκολεύεται αρκετά μέχρι τώρα, με το πρόβλημά της να έγκειται στο σκοράρισμα (μόλις ένα γκολ). Εκπληκτική έως τώρα η Γουέστ Χαμ, μόλις στο -2 από την κορυφή, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (22 γκολ), αλλά και τον καλύτερο απολογισμό εκτός έδρας (4-1-0 με 12-4 τέρματα). Δεν θα έπρεπε να δίνεται αουτσάιντερ, κόντρα σε μια ομάδα που αποδεδειγμένα χωλαίνει στο γκολ εντός έδρας. Ξεκάθαρη αξία προς τα δεξιά, το 2 DNB προτίμησαν οι Young Guns (2,10 Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1175. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΛΕΣΤΕΡ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Γουέστ Μπρομ (4-2-4), πέρασε με 0-1 από την έδρα της Νόριτς. Για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσε πως βολεύεται να παίζει εκτός έδρας, οι δέκα πόντοι της από τους συνολικά 14, έχουν συγκεντρωθεί μακριά από το Μπέρμιγχαμ. Αντιθέτως στο «γήπεδό» της ζορίζεται (1-1-3), αν και οι 4/5 αντίπαλοί της μέχρι τώρα, μόνο εύκολοι δεν θεωρούνται. Με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της η Λέστερ, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ από τη Χαλ, στη διαδικασία των πέναλτι (0-0). Φυσικά δεν αμαυρώνετε η εικόνα της από αυτόν τον αποκλεισμό, τρελαίνει κόσμο στην Πρέμιερ (5-4-1), πέμπτη στη βαθμολογία με 19 πόντους, άλλη μία νίκη την περασμένη βδομάδα, 1-0 την Κρίσταλ Πάλας. Αήττητη ακόμα εκτός έδρας (2-3-0), έχει σκοράρει σε όλα (5/5 GG). Φαβορί στις αποδόσεις οι «αλεπούδες», δεν υπάρχει κάποια αξία, το ματς έχει πολύ ισοπαλία. Ίσως μόνο το GG (1,80/ Bet365).

1226. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Δεν κάνει στάση πουθενά το τρένο της Ρεάλ (8-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις) και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας την πιο παραγωγική επίθεση και μακράν την καλύτερη άμυνα (21-3 τέρματα) αφού στα 9/12 παιχνίδια της ο Νάβας κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η Λας Πάλμας έτσι πως παίζει το τελευταίο διάστημα (δεν σκοράρει στα τρία τελευταία) δεν έχει καμία τύχη στο «Μπερναμπέου». Καλή επιλογή που τίμησαν οι YoungGuns τοwintonil(νίκη με μηδέν παθητικό) της Ρεάλ στο 1,85 του Stoiximan τη στιγμή που η ίδια επιλογή προσφέρεται στο 1,72 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1185. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΦΟΥΛΑΜ

Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τη Μπρίστολ Σίτυ (1-2-3 εντός) στον τελευταίο μήνα, πιο πολύ από ατυχία έμεινε στο 0-0 με την Κάρντιφ. Έπαιξε όπως έπρεπε, έχασε ευκαιρίες και δέχτηκε ελάχιστες φάσεις. Η Φούλαμ (1-3-2 εκτός) έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 4-2 με ανατροπή την ανώτερη Ρέντινγκ και βρήκε τη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια. Θέλουμε να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, καθώς πιστεύουμε ότι ένα καλό σερί είναι προ των πυλών, όμως το 2,00 του άσου είναι αποτρεπτικό.

1186. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Αναμένουμε εύκολη νίκη για τη Ντέρμπι επί της Ρόδεραμ, η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη για να δούμε κάτι διαφορετικό. Στο 1,45 ο άσος, πάμε παρακάτω.

1184. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

«Άσχημη» νίκη (ή επαγγελματική κατά το ελληνικό δημοσιογραφικό κλισέ) για τη Μπέρνλι (4-1-1 εντός) με 0-1 επί της Μπλάκμπερν. Έπαιξε όπως έπρεπε, ματς που ξέρει να παίρνει εδώ και χρόνια η Μπέρνλι, αφού γι’ αυτά δουλεύει ο Ντάις. Η Χάντερσφιλντ (1-2-3 εκτός) έχασε δίκαια με 1-2 από τη Ντέρμπι. Συνεχίζει να παρουσιάζει μέτρια εικόνα και να δείχνει ότι για μία ακόμη χρονιά θα τερματίσει περίπου στο μέσο της βαθμολογίας και ίσως κινδυνεύσει. Το 1,80 του άσου δείχνει δίκαιο και είναι στις σκέψεις μας, η αγορά φαίνεται να το κοντράρει ελαφρώς, δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο.

1181. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Ακόμα ένα που ματς που δεν κατάφερε να κερδίσει η Ίπσουιτς, 1-1 με τη Νότιγχαμ. Συμπλήρωσε έξι αγώνες δίχως τρίποντο και υπάρχει προβληματισμός, καθώς και η εικόνα που παρουσιάζει δεν εμπνέει για μία καλύτερη συνέχεια. Η Κάρντιφ μπορεί να έμεινε αήττητη για ακόμα ένα παιχνίδι (0-0 με τη Μπρίστολ) και να συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως ήττα (2-3-0), όμως αυτό έγινε με τη βοήθεια της τύχης. Ήταν μετριότατη και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν να ηττηθεί. Αγώνας ανάμεσα σε δύο προβληματικές ομάδες, το συγκεκριμένο ματς είναι ευκαιρία για ανάκαμψη για την Ίπσουιτς, δεν πιστεύουμε ότι το αήττητο της Κάρντιφ θα κρατήσει για πολύ ακόμα, αλλά ο άσος του 2,10 δεν έχει αξία.

1182. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΧΑΛ

Δίκαια έχασε εύκολα από την ΚΠΡ η ΜΚ (2-0-4 εντός), με 0-3 στο Λόφτους Ρόουντ. Μέχρι πριν λίγο καιρό έχανε αλλά έδειχνε κάποια θετικά στοιχεία, όμως στο Λονδίνο αυτό δεν έγινε, με τύχη κράτησε το 0-0 για 70’. Η Χαλ (2-2-2 μακριά από την έδρα της) κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 τη Μπέρμιγχαμ, χωρίς να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες, καθώς εκμεταλλεύτηκε άψογα το μέτριο διάστημα της αντιπάλου. Μεσοβδόμαδα με εναλλακτική ενδεκάδα (τα 2/3 αναπληρωματικοί) πέρασε στα πέναλτι από την Λέστερ για το Λιγκ Καπ και η ψυχολογία είναι ανεβασμένη ακόμα περισσότερο. Φυσικά δίνουμε προβάδισμα στη Χαλ, όμως τα διπλά του 2,10 στις μικρές Αγγλίες δεν είναι ότι πιο σοφό, ειδικά όταν η Χαλ έπαιξε 120’ πριν λίγες μέρες.

1183. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Μίντλεσμπρο (4-1-1 εντός) μετά από τρία ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας τη Γουλβς, αλλά το γεγονός της εβδομάδας που ανέβασε την ψυχολογία της στα ύψη είναι η πρόκριση με 3-1 στα πέναλτι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ. Η Τσάρλτον (0-2-4 εκτός) έχασε πολύ εύκολα από τη Μπρέντφορντ με 0-3, 0-1-5 στα τελευταία έξι και ο Λουζόν απολύθηκε όπως ήταν φυσικό. Ο Βέλγος Φρέι ανέλαβε υπηρεσιακός, που ήταν ασσίσταντ στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Παρά την κούραση των γηπεδούχων, βλέπουμε τον άσο στο 1,40 και φυσικά δεν θα μπλέξουμε.

1187. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Φαινόταν ότι η ήττα έρχεται για τη Ρέντινγκ (3-2-1 εντός), αλλά δεν περιμέναμε να έρθει από τη Φούλαμ (με 4-2) και μάλιστα σε παιχνίδι που προηγούταν με 2-0 στο 48’. Η Μπράιτον (3-3-0 εκτός) διατήρησε το αήττητο της με την Πρέστον, 0-0, όμως δεν έκανε τίποτα παραπάνω από τα απολύτως απαραίτητα. Μέτρια στα τελευταία ματς και δείχνει ότι δεν πατάει καλά, πιστεύουμε ότι δεν αργεί η πρώτη της ήττα, όμως δεν θα την ψάξουμε στο 2,15 του άσου.

1188. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Τοπικό ντέρμπι του Γιόρκσιρ. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-2-1 εντός) κέρδισε με 3-0 την Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ και η ψυχολογία βρίσκεται στα ουράνια. Φοβερή εμφάνιση και δίκαιη νίκη που μπορεί να αλλάξει ακόμα και ολόκληρη της σεζόν της. Ζητούμενο το πώς θα παίξει στο πρωτάθλημα, αφού όταν κάποια ομάδα εκτός Πρέμιερ καταφέρνει ένα παρόμοιο επίτευγμα αντιδρά είτε με το πόδι στο γκάζι είτε στο επόμενο παιχνίδι μένει στα αποδυτήρια και στη μεγάλη πρόκριση. Η Νότιγχαμ Φόρεστ (2-2-2 εκτός) έφερε δεύτερο συνεχόμενε εντός έδρας 1-1, αυτή τη φορά με την Ίπσουιτς. Ήταν καλή κατά διαστήματα και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο. Ο άσος λίγο πάνω από το 2,00 δεν έχει αξία, προσπαθεί ιδιαίτερα η Φόρεστ και είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Μόνο στοliveμπορούμε να βγάλουμε κάποιο πιο ασφαλές συμπέρασμα.

1160. ΜΠΕΡΙ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τέταρτο μακριά από τις νίκες για τη Μπέρι (2-4-1 στην έδρα της). Στο τελευταίο έχασε με 0-2 από τη Σριούσμπερι εκτός έδρας, δεν έπαιξε άσχημα αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες της, σε αντίθεση βέβαια με την αντίπαλο της. Βρήκε ακόμα μία νίκη επί της Κρου με 2-0 η Μπλάκπουλ (1-2-3 εκτός) και αρχίζει να φτιάχνει μομέντουμ απέναντι σε ομάδες που είναι στα κυβικά της. Η Μπέρι, όμως, δεν είναι μία από αυτές και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Το 1,90 δείχνει δίκαιο, αν δούμε ότι παίζει καλύτερα η γηπεδούχος ο άσος θα είναι επιλογή μας στοlive.

1157. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Κόβεντρι (4-2-0 εντός), με 2-2 με το νοσοκομείο Σουίντον. Κρατούσε τη νίκη μέχρι το 85’, όμως κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και να οδηγηθεί στην οδυνηρή ισοπαλία. Η Πιτέρμπορο (3-1-3 εκτός) διέλυσε με 4-0 τη Ντονκάστερ του πρώην προπονητή της και έδειξε τα δόντια της. Αποτέλεσμα που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της και το κλίμα παραμένει εξαιρετικό. Τα τελευταία εξαιρετικά αποτέλεσμα της Πιτέρμπορο, σε συνδυασμό με τη δυσκολία της Κόβεντρι να κερδίσει, αλλά και τη σημαντική απουσία του καλύτερου στόπερ της, Τζόνσον (12 συμ./2 γκολ), μας οδηγούν στο +0,5 των φιλοξενούμενων στο 1,825 τηςBet365, σημείο που έχουν επιλέξει οι YoungGuns .

1158. ΚΡΟΥ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Έχασε με 0-2 από την ισοδύναμη Μπλάκπουλ η Κρου (0-2-5 εντός) και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν έπαιξε άσχημα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως αναλώθηκε στο να προστατέψει το μηδέν, κάτι που έγινε φανερό ότι δεν μπορεί να το κάνει. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-3-2 εκτός) έχασε από τη Μίλγουολ με 1-2, με γκολ στο 80’, παρότι δεν ήταν κακή και δεν της άξιζε η ήττα. Ευκαιρία για την ομάδα του Άτκινς να αντιδράσει στην αδύναμη Κρου, βέβαια δεν έχει καμία αξία το διπλό της στο 1,50.

1161. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Ντονκάστερ (2-4-1 εντός) μετά τη βαριά ήττα με 0-4 από την Πιτέρμπορο έχασε αρκετά εύκολα με 0-2 από τη Μίλγουολ. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν διεκδίκησε πραγματικά κάτι, αφού ήταν φανερό ότι η αντίπαλος της ήταν αρκετά ανώτερη. Η Κόλτσεστερ (2-1-4 εκτός) έφερε 4-4 σε ένα ματς ροντέο με τη Γουόλσολ, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, αφού πριν λίγο είχε κάνει την ανατροπή από 2-3. Οι μπουκ έχουν καταλάβει την κάκιστη εικόνα της γηπεδούχου και έχουν ισορροπήσει απόλυτα το σετ.

1166. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Περίεργο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες ακόμα να ψάχνουν τα πατήματα τους. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Φλίτγουντ τα βρήκε στη νίκη επί της ντεφορμέ Μπάρνσλεϊ με 1-0, όπως και ότι η Τσέστερφιλντ θα είναι όσο κακή ήταν στο Σκάνθορπ που αντιμετώπισε μία αρκετά καλή αντίπαλο και έπαιξε με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.Nobet.

1162. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Στο 0-0 στο Ροτσντέιλ έμεινε η Όλνταμ (1-3-3 εντός), αποτέλεσμα που ήταν φανερό ότι της ήταν απόλυτα θετικό. Όταν πρέπει η ίδια να κάνει παιχνίδι, είναι φανερό ότι δυσκολεύεται ιδιαίτερα. Από τις ιδανικές ομάδες για να το εκμεταλλευτούν αυτό είναι η Μπέρτον (4-0-3 εκτός) του Χασελμπάινκ. Η οποία στο προηγούμενο παιχνίδι, κέρδισε με 2-0 την Πορτ Βέιλ. Σημαντικές απουσίες ο μέσος Γουίρ (15 συμ.) και ο τοπ σκόρερ Μπίβον (13 συμ./5 γκολ). Αν δεν είχε τις απουσίες η Μπέρτον, το διπλόDNBθα αποτελούσε επιλογή.

1159. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Μετά το διπλό στο Σέφιλντ με 1-2 η Μιλγουολ (3-0-4 εντός) κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Ντονκάστερ και δείχνει ότι βρίσκει φόρμα. Θέλει συνεχίσει τις νίκες και να χτίσει ένα μεγάλο θετικό σερί πάνω σε αυτές. Η Μπράντφορντ (3-2-2 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Γουίγκαν μετά την τυχερή νίκη με 2-1 επί της Μπέρι. Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, αλλά κατάφερε να κρατήσει τον πόντο. Δίνουμε το προβάδισμα στη γηπεδούχο, το -0,25 στο 1,90 είναι σκέψη.

1165. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Η Σκάνθορπ (4-0-2 στα τελευταία) εκμεταλλεύτηκε την κόκκινη της Τσέστερφιλντ στο προηγούμενο παιχνίδι και τη φιλοδώρησε με τρία γκολ. Έπαιξε αρκετά καλά και πριν την αποβολή, όταν απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν ασταμάτητη. Η Μπάρνσλεϊ (0-0-5 στα πέντε πιο πρόσφατα) έχασε και από τη Φλίτγουντ με 0-1 και περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, ήδη άρχισαν οι πρώτες αποδοκιμασίες και αν δεν υπάρξουν άμεσα καλύτερα αποτελέσματα η θέση του Τζόνσον θα κινδυνεύει άμεσα. Το -0,25 των γηπεδούχων κρίνεται κάτι παραπάνω από δίκαιο στο 1,925 και έχει ήδη αποτελέσειbetτων YoungGuns .

1163. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Πορτ Βέιλ (3-3-1 εντός) έχασε εύκολα με 0-2 από την Μπέρτον, η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων ήταν φανερή και δεν μπόρεσε να αποφύγει την εύκολη ήττα η Βέιλ. Τέταρτο ματς δίχως νίκη και προβληματίζει, μεγαλύτερο πρόβλημα η απουσία του φορ Ικπεάζου (15 συμ./5 γκολ). Η Σριούσμπερι (2-2-3 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Μπέρι στο προηγούμενο παιχνίδι, πριν από αυτό είχε δύο συνεχόμενες ήττες με 1-2. Έπαιξε όπως έπρεπε, δηλαδή δυναμικά και όχι με τεχνική, δείγμα ότι ο Μέλλον διαβάζει πολύ καλά τα παιχνίδια. Το +0,25 στο 1,825 έχει αξία και πιστεύουμε ότι ο κόουτς της Σριούσμπερι μπορεί να εκμεταλλευτεί την εικόνα και τις απουσίες της γηπεδούχου (επιλογή YoungGuns ).

1164. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Η Σάουθεντ (4-0-3 εντός) ισοφαρίστηκε στο 90’ από τη Τζίλιγχαμ και δεν κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο. Ήταν καλύτερη στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα και άξιζε τη νίκη. Η Ροτσντέιλ (1-3-3 εκτός) δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Όλνταμ και έμεινε στο 0-0 για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Δείχνει ότι δεν μπορεί να διασπάσει κλειστές άμυνες, βέβαια με τη Σάουθεντ αυτό το πρόβλημα θα είναι μικρότερο. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο 0:0 στο 1,75, αποτελεί σκέψη για κάποιο ποντάρισμα, αν και η Ροτσντέιλ δεν χάνει εύκολα.

1155. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Ανοιχτό ακόμα ένα ματς της Γουίγκαν (4-3-0 εντός), αλλά έμεινε στο 1-1 στο Μπράντφορντ, το παιχνίδι είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες στο τέλος. Η ομάδα του Κάλντγουελ έχει βρει τα πατήματα της και έχει παίξει αρκετά καλό ποδόσφαιρο σε κάποια παιχνίδια. Σε αντίθεση με τη Σουίντον (2-2-3 εκτός) των πολλών απουσιών που απογοητεύει. Βέβαια το 2-2 στο Κόβεντρι ήταν σημάδι βελτίωσης, όμως έχει ακόμα πολλή δουλειά για να επιστρέψει στα περσινά της στάνταρ. Παιχνίδι για γκολ και μόνο, αλλά το 1,65 τουover2,5 δεν έχει αξία, ευελπιστούμε στοliveνα προλάβουμε κάποια καλύτερη τιμή.

1156. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Ματς-ροντέο με την Κόλτσεστερ για τη Γουόλσολ (3-2-2- εντός) που έληξε με 4-4, στο 90’ ισοφάρισε η Γουόλσολ, παιχνίδι με αρκετές ανατροπές. Η Τζίλιγχαμ (3-2-2 εκτός) για ακόμα ένα παιχνίδι σκόραρε στο 90’, με τη Σάουθεντ 1-1. Ντέρμπι κορυφής, καθώς αναμετρούνται οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Στα τελευταία τους παιχνίδι αμφότερες σκοράρουν εύκολα και δέχονται γκολ αρκετά πιο εύκολα από ότι στην αρχή. Τοg/gστο 1,66 είναι δίκαιο, αλλά δεν θα το προτιμήσουμε πριν την έναρξη του αγώνα.

1170. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΕΞΕΤΕΡ

Τέταρτο αήττητη η Μπαρνέτ (4-1-2 εντός), κέρδισε με 3-2 την Όξφορντ εκτός έδρας, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στην αρχή. Θετικότατο το κλίμα αφού η ομάδα παίζει καλά. Η Έξετερ (2-1-4 εκτός) κινείται σταθερά σε μέτρια τροχιά (2-3-1 στα έξι πιο πρόσφατα), στο τελευταίο έμεινε στο 1-1 με τη Νοτς Κάουντι, δίκαιη μοιρασιά. Δεν έχει φτάσει σε σημείο να δίνεται καθαρό φαβορί η Μπάρνετ, δεν έχει μάθει ακόμα να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια.

1167. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΓΕΟΒΙΛ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες που βρίσκονται σε μέτρια και κακή κατάσταση αντίστοιχα εδώ και καιρό. Ο άσος του 1,70 δεν έχει καμία αξία, αλλά και η κόντρα το ίδιο. Προχωράμε παρακάτω.

1168. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Χωρίς να παίξει καλά και να εντυπωσιάσει η Λέιτον Όριεντ (4-2-1 εντός) κέρδισε με 0-1 στο Μόρκαμ και μπήκε ξανά στις ομάδες των πλέι-οφ. Στο τέλος του αγώνα χρειάστηκε να κλειστεί στα καρέ της για να κρατήσει τη νίκη. Η Άκρινγκτον (3-2-2 εκτός) συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και κέρδισε με 3-1 τη Ντάγκεναμ, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Το +0,75 του 1,80 είναι υπερβολικό, καθώς η γηπεδούχος δεν έχει δείξει τρομερά στοιχεία μέχρι τώρα και η φιλοξενούμενη παίζει αρκετά καλά. Αν στο τελευταίο της παιχνίδι η Όριεντ δεν έπαιζε κλειστά και για το αποτέλεσμα, θα επιλέγαμε τοover2,5 στο 1,85, τώρα θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα.

1169. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Για το μηδέν στην εστία της παρατάχθηκε η Μάνσφιλντ (2-4-1 εντός) στο Φράτον Παρκ και κατάφερε να πάρει τη λευκή ισοπαλία από την Πόρτσμουθ. Αρκετά καλό το αμυντικό στήσιμο του Μάρεϊ. Η Γουίκομ (3-2-1 εκτός) εκμεταλλεύτηκε την αποβολή της Καρλάιλ και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90’ σε 1-1 και να μην χάσει. Πίεσε αρκετά και δίκαια πήρε το βαθμό. Περίεργο παιχνίδι, σκεφτόμαστε τοunder2,5 που στο 1,70 είναι δίκαιο.

1172. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Νοτς Κάουντι (4-1-2 στο σπίτι της), αυτή τη φορά με 1-1 στην έδρα της Έξετερ. Μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Η Πόρτσμουθ (5-2-0 εκτός έδρας) δεν κατάφερε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Μάνσφιλντ και έμεινε στο 0-0. Άσκησε έντονη πίεση, αλλά για δεύτερο σερί ματς έμεινε στην ισοπαλία. Παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία καιunder, αν καταφέρει να αμυνθεί καλά η Νοτς Κάουντι.

1171. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Νιούπορτ (0-2-5 εντός) έκανε την έκπληξη και με φοβερή εμφάνιση έκανε το 4-1 στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Νορθάμπτον (3-2-2 εκτός) κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-1 τη Στιβενέιτζ, όμως το κλίμα παραμένει περίεργο, αφού υπάρχουν κάποια οικονομικά μπερδέματα στο σύλλογο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά περίεργο, το κλίμα στη Νορθάμπτον δεν είναι το ιδανικό, αλλά αυτό δεν φαίνεται στο γήπεδο, η Νιούπορτ δείχνει να συνέρχεται, θα το αφήσουμε.

1173. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΜΟΡΚΑΜ

Με γκολ στο 95’ πήρε τη νίκη η πρωτοπόρος Πλίμουθ (5-1-1 εντός) στο Λούτον με 2-1. Ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε το διπλό. Εντυπωσιάζει φέτος που έχει ήδη διαφορά πέντε βαθμών από τα πλέι-οφ. Η Μόρκαμ παρουσιάζεται εξαιρετική μακριά από την έδρα της (4-2-1), στο προηγούμενο ματς της έχασε με 0-1 από την Λέιτον στο σπίτι της. Αμφότερες αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα με τους αμφίβολους που έχουν, καθώς από τη γηπεδούχο οι Ριντ (επιθετικός, 11 συμ./6 γκολ) και Χάρτλι (στόπερ, 15 συμ.) είναι αμφίβολοι, ενώ στη Μόρκαμ ο φορ Μίλερ (11 συμ./6 γκολ) λογικά χάνει ακόμα ένα παιχνίδι. Αν οι ενδεκάδες είναι καλές για την Πλίμουθ ο άσος κοντά στο 2,00 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1174. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Περίεργο παιχνίδι, προσπαθεί να το βρει η Στιβενέιτζ και το παλεύει με σωστό πλάνο. Δεν είναι για 1,90 το διπλό της Όξφορντ που έβγαλε προβλήματα στο ματς με τη Μπάρνερ (2-3). Αρκετό Χ έχει το παιχνίδι, θα το αφήσουμε.

1206. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΤΟΡΚΙ

Σπουδαία νίκη-πρόκριση πανηγύρισε η Όλντρινχαμ (4-2-3 εντός) απέναντι στην Τσέστερ με 1-0 για το κύπελλο, βάζοντας τέλος στο μίνι σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Απογοήτευσε η Τορκί (2-4-3 εκτός), καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Μπάσινγκτον Τάουν για το κύπελλο και συνέχισε τον κατήφορο, αφού μετράει έχει πάρει μόλις ένα τρίποντο εδώ και 16 αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αδύνατο να μπλέξει κανείς με σημείο, αν και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Από κοντά τα πολλά γκολ, μιας και η Όλντρινχαμ μετράει 6/9over2,5 εντός και η Τορκί 6/9 εκτός έδρας.

1205. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου η Μπόρεχαμ (2-1-6 εντός), επικρατώντας με 2-1 της Χόρντσερτς. Αποκλεισμό σοκ γνώρισε η Γκέιτσχεντ 5-1-3 εκτός)από τη Γουόρτσεστερ και θα ψάξει την αντίδραση, καθώς δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση (0-2-4 στα έξι τελευταία). Αν ήταν καλύτερα τα πράγματα στη φιλοξενούμενη θα στρεφόμασταν με άνεση στο +0,25 ασιατικό διπλό, τώρα απλώς το έχουμε στα υπόψη.

1200. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Από πρόκριση στο κύπελλο προέρχονται οι δύο ομάδες. Αρκετά πεσμένη η Μπρέιντρι (3-3-3 εντός) το τελευταίο διάστημα, καθώς μετράει μόλις μία νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1). Το νικηφόρο σερί των τριών νικών έσπασε στο Ντόβερ για τη Μάκλσφιλντ (3-0-6 εκτός), όπου ηττήθηκε με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα. Ισορροπημένο το σετ, δε βγαίνει εύκολα άκρη, πάμε παρακάτω.

1202. ΙΣΤΛΙΧ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Μπρόμλεϊ η Ίστλι (4-1-3 εντός) και συνεχίζει στο θεσμό του κυπέλλου, μετρώντας ρεκόρ 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της, δεχόμενη σε όλα γκολ, κρατώντας ανέπαφη την εστία της για τελευταία φορά πριν ένα δίμηνο. Προβληματίζει και η άμυνα της Χάλιφαξ (1-0-8 εκτός), καθώς δέχτηκε γκολ και στο κύπελλο από την Γκίσλεϊ, την οποία όμως απέκλεισε (νίκη με 1-2). Το διπλό αυτό αναμένεται να τονώσει την ψυχολογία των φιλοξενούμενων, που μπορούν να σκοράρουν και στο Χάμπσαϊρ, με το αμφίσκορο να αποτελεί επιλογή.

1210. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Έκανε το χρέος της η πρωτοπόρος Φόρεστ Γκριν (6-1-2 εντός), αλώνοντας το γήπεδο της αδύναμης Μάργκεϊτ και συνεχίζει στο κύπελλο, σε αντίθεση με την Τσέστερ (3-1-5 εκτός), η οποία γνώρισε τον αποκλεισμό από την Όλντρινχαμ (1-0) και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Λογικά ο άσος θα κάνει την εμφάνιση του, πιθανόν συνοδεία πολλών τερμάτων.

1201. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Την ήττα στην παράταση γνώρισε η Γκίσλεϊ (3-3-4 εντός) από τη Χάλιφαξ για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, ενώ στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 με την Μπόρεχαμ την προηγούμενη αγωνιστική. Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-3-4). Μετά την ισοπαλία στην έδρα της Γκρέις, η Γουέλινγκ (2-1-6 εκτός) είχε εύκολο έργο στη ρεβάνς, επικρατώντας με 4-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, ενώ στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος απέσπασε την ισοπαλία στην έδρα της Μπάροου (1-1). Κλειστά τα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να μετράνε 9/17under2,5 και τους φιλοξενούμενους, που έχουν πολύ κακή επίθεση με μόλις 18 γκολ, 11/18. Σαφής επιλογή τα λίγα τέρματα.

1203. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Με κάτω τα χέρια αποχαιρέτησε το κύπελλο η Κιντερμίνστερ (0-3-6 εντός), καθώς ηττήθηκε 3-0 από τη Στάρμπριτζ και παραμένει χωρίς νίκη στη σεζόν, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Άσχημο το κλίμα στη Γουόκινγκ (2-2-4 εκτός). Αποκλείστηκε και αυτή από ομάδα χαμηλότερη κατηγορίας με το βαρύ 3-0 και προβληματίζει με τις τελευταίες εμφανίσεις της. Χαρακτηριστικό πως ο προπονητής της έθεσε όλους τους παίκτες της ομάδας υποψήφιους για δανεισμό! Καλοβλέπουμε την κόντρα των φιλοξενούμενων, η Κιντερμίνστερ κάποια στιγμή θα κερδίσει.

1204. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η Λίνκολν (4-4-0 εντός) καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Τρανμίρ και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Την ήττα μέσα στο σπίτι της γνώρισε η Μπρόμλεϊ (3-2-4 εκτός) από την Ίστλι και αποχαιρέτησε το συγκεκριμένο θεσμό. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν μόλις μία ήττα στα τελευταία εννέα επίσημα παιχνίδια τους (6-2-1). Δύο ήττες και μία ισοπαλία έχουν οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία τους τριάδα αγώνων. Πολύ χαμηλά ο άσος για να ασχοληθούμε, καλύτερο το αμφίσκορο, μιας και η Λίνκολν μετράει 6/8 εντός και η Μπρόμλεϊ 7/9 εκτός έδρας.

1208. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Η Σάουθπορτ (1-2-5 εντός) αποκλείστηκε στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τη Σάλφορντ με 1-0, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης . Σκούρα τα βρήκε η Όλντερσοτ (5-1-3 εκτός), όμως επικράτησε με το φτωχό πλην τίμιο 1-0 της Σάτον Γιουνάιτεντ και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Τελευταία δείχνει να συνέρχεται και στο πρωτάθλημα, όπου τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0). Μόνο προς τα δεξιά μπορούμε να κοιτάξουμε.

1209. ΤΡΑΝΜΙΡ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Μίνι κρίση φαίνεται πως διέρχεται η Τρανμίρ (5-1-3 εντός), καθώς μετά τη μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, ακολούθησε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Λίνκολν. Σε αντίθετη τροχιά η Ντόβερ (3-3-3 εκτός), η οποία απέκλεισε την Ίσμπουρν για το κύπελλο και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας έξι νίκες και μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Καμία λογική να είναι τόσο ξεκάθαρο φαβορί η ντεφορμέ Τρανμίρ, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή.

1207. ΡΕΞΑΜ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Nobet.

1258. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΧΑΡΤΣ

Η Πάρτικ Θιστλ (1-2-3 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Χάμιλτον παρότι έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε (άξιζε κιόλας) την τρίτη σερί νίκη. Έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοση της τον τελευταίο μήνα και πιέζει ώστε να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Χαρτς (3-1-2 εκτός) ήταν μέτρια στο Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε δίκαια με 1-2 από τη Σέλτικ. Στο πρωτάθλημα έκανε δύο συνεχόμενες νίκες και δείχνει να επιστρέφει πάλι στα καλά της στάνταρ. Περίεργο παιχνίδι, καθώς αμφότερες είναι σε καλό μομέντουμ. Ενδιαφέρον παιχνίδι ποδοσφαιρικά, αλλά όχι για στοιχηματική εμπλοκή.

1257. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Νταντί Γιουνάιτεντ (0-2-4 εντός) συνεχίζει την απογοητευτικότατη εικόνα της και παραμένει ουραγός της βαθμολογίας. Έχει ρεκόρ 0-1-5 στα τελευταία, και αν και το 0-5 από τη Σέλτικ δικαιολογείται οι υπόλοιπες ήττες και εμφανίσεις φανερώνουν βαθιά κρίση. Αρκετά καλή εμφάνιση για τη Ρος Κάουντι (1-3-2 εκτός) στο Λιγκ Καπ και νίκη με 2-1 στην έδρα της Ινβερνές. Συνολικά η εικόνα της είναι πολύ θετική και πιστεύουμε ότι με την εικόνα που δείχνει η Νταντί Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί του αγώνα. Στο -0,25 κρίνουμε το σωστόline, το 0:0 στο 1,85 για τους φιλοξενούμενους αποτελεί ευκαιρία και το έχουν ήδη ποντάρει οι YoungGuns .

1255. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΝΤΑΝΤΙ

Η Ινβερνές (2-1-3 εντός) έχασε με 1-2 από τη Ρος Κάουντι στο Λιγκ Καπ και συνεχίζει τη μέτρια παρουσία της στο μήνα Οκτώβριο. Η Νταντί (2-2-2 εκτός) είναι σε παρόμοια φάση με την αντίπαλο της, παίζει μέτρια στα τελευταία παιχνίδια και προβληματίζει. Περιμένουμε κλειστό και προσεκτικό ματς και από τις δύο ομάδες, με αρκετά πιθανό σενάριο αυτό της ισοπαλίας.

1256. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με πολύ πειστική εμφάνιση για την Κιλμάρνοκ (2-1-3 εντός), αυτή τη φορά με τη Νταντί εκτός έδρας με 2-1. 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα και δείχνει ότι έχει βρει φόρμα. Η Μαδέργουελ (1-1-4 εκτός) έπαιξε καλά στην έδρα της Αμπερντίν και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό με 1-1. Πρώτος πόντος του ΜακΓκί που ευελπιστεί σε καλύτερη συνέχεια. Δεν βρίσκουμε λόγο να είναι έστω οριακό αουτσάιντερ η «Κίλι», τοDNBστο 1,95 έχει αξία, αλλά δεν θα το επιλέξουμε, αφού η Μαδέργουελ έδειξε καλά δείγματα με την Αμπερντίν.

1259. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Η Χάμιλτον (3-2-1 εντός) έπαιζε με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατάφερε να μην χάσει από την Πάρτικ Θιστλ (1-1). Σημαντικό αποτέλεσμα έτσι όπως πήγε ο αγώνας και εύκολα θα μπορούσε να ηττηθεί. Η Σεντ Τζόνστον (2-0-4 εκτός) προκρίθηκε επί της Μόρτον με 3-1 στο Λιγκ Καπ και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Περίεργο παιχνίδι, ανεβασμένες και οι δύο, λόγω έδρας και ποιότητας δίνουμε τον πρώτο λόγο στην Χάμιλτον, όπως κάνουν άλλωστε και οι μπουκ (1,75 τοlevelballστην Ασία).

1261. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Η Λίβινγκστον (0-0-5 εντός) εκτός έδρας έχει βρει τα πατήματα της και έχει πάρει κάποιες αξιόλογες νίκες. Όπως η τελευταία με 4-1 επί της Κουίν οφ Σάουθ. Η Ρέιθ Ρόβερς (2-0-3 εκτός) παίζει μεστό ποδόσφαιρο και έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να κερδίσει στη μέτρια έδρας της «Λίβι». Όμως επειδή βλέπουμε ότι η γηπεδούχος παίζει καλά, θα το αφήσουμε. Πάσο.

1262. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΜΟΡΤΟΝ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι, δεν βγαίνει καμία άκρη, πάμε στο επόμενο.

1247. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει η Ντανφέρμλιν (καλύτερη επίθεση της κατηγορίας) την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (Καούντεμπιθ). Μάλιστα αναμένουμε να κερδίσει με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά. Όμως οι τιμές είναι διαβασμένες και χαμηλές.

1245. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Η Ερντριόνιανς (3-0-3 εντός) βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια (2-1-3) και θέλει να κερδίσει το ντέρμπι με την Άλμπιον Ρόβερς (2-1-3 εκτός) για να γυρίσει και πάλι στις καλές εμφανίσεις. Όμως οι Ρόβερς στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει με 1-0 τις Πίτερχεντ και Μπρέχιν με θετικότατες και πολύ μεστές εμφανίσεις. ΤοDNBείναι απλά δίκαιο, στο +0,25 θα μιλάγαμε για αξία.

1263. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Ξέσπασε στην έδρα της Νταμπάρντον η Φόλκερκ (3-1-1 εντός) με 0-5 και αναπτέρωσε το ηθικό της, μετά από κάποιες μέτριες εμφανίσεις. Η Σεντ Μίρεν (2-2-1 μακριά από το σπίτι της) δεν εντυπωσιάζει αλλά παίρνει τους βαθμούς που πρέπει να πάρει. Ήττα στο τελευταίο με 0-1 από τη Ρέιντζερς, ήττα που ήταν στο πρόγραμμα φυσικά. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα και στην ψυχολογία της Φόλκερκ, το 1,72 στοDNBαποτελεί σοβαρή σκέψη για κάποιο ποντάρισμα, καθώς περιμέναμε τη γραμμή της Ασίας στο -0,25.

1260. ΑΛΟΑ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Η Αλόα (0-1-4 εντός) έχει μόλις μία νίκη στα έντεκα παιχνίδια που έχει παίξει και είναι δίκαια στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν βρίσκουμε πως θα γυρίσει το κλίμα, αφού καμία εμφάνιση της δεν είναι καλή και ελπιδοφόρα. Η Κουίν οφ Σάουθ (2-1-2 εκτός) είναι ντεφορμέ και σε κακή κατάσταση (1-2-3 στα τελευταία). Περίεργο παιχνίδι, το αφήνουμε και πάμε παρακάτω.

1249. ΦΟΡΦΑΡ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Η Φόρφαρ (2-1-2 εντός) έχει πέντε ματς να κερδίσει, στο τελευταίο μάλιστα έχασε με 0-4 από την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν. Η Μπρέχιν (1-1-4εκτός) είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και είναι η καλύτερη αντίπαλος για τη Φόρφαρ ώστε να ανακάμψει. Επίσης το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ντέρμπι για τις δύο ομάδες και περιμένουμε σκληρή μάχη. Πάσο.

1246. ΕΪΡ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Διπλό με 0-1 επί της Στενχάουσμιρ για την Έιρ (3-2-0 εντός) με ακόμα μία αρκετά καλή εμφάνιση. 4-2-0 στα τελευταία και φαίνεται πως έχει χτυπήσει φόρμα. Σε αντίθεση με τη Στανράερ (3-0-2 εκτός) που έχασε από τη Καούντεμπιθ με 0-3, με το ίδιο σκορ που είχε ηττηθεί από την Νταφέρμλιν την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι σε καλύτερο μομέντουμ η Έιρ, που στην αήττητη έδρα της μπορεί να υποχρεώσει την Στανράερ σε μία ακόμα ήττα, το 1,88 του άσου στον Stoiximan δείχνει κάτι παραπάνω από δίκαιο και αποτελεί ποντάρισμα των YoungGuns .

1248. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Nobet.

1251. ΕΛΓΚΙΝ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Η Έλγκιν (3-1-0 στο σπίτι της) δεν παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια και αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς (0-2-2). Στο κύπελλο πέρασε την ερασιτεχνική Σπάρτανς με 1-0 και ευελπιστεί πως αυτό το αποτέλεσμα θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τα θετικά της παιχνίδια. Η Αρμπρόουθ (2-1-1 εκτός) κέρδισε με δυσκολία τη Μπρόρα στο κύπελλο με 2-1. Στο πρωτάθλημα χρειάζεται περισσότερες εμφανίσεις όπως αυτή με τη Μοντρόουζ (3-1), που ήταν πραγματικά καλή. Πιστεύουμε ότι η Αρμπρόουθ μπορεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, όμως οι αποδόσεις δεν μας βοηθούν ώστε να παίξουμε υπέρ της.

1254. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, είναι ντέρμπι της περιοχής του Στέρλινγκσαϊρ, με τη γηπεδούχο Στέρλινγκ Άλμπιον (1-0-3 εντός) να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη κατάσταση από την Ιστ Στέρλινγκ (0-0-5). Της δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα, όμως ο άσος του 1,72 δεν είναι ούτεfair.

1253. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Nobet.

1250. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Δεύτερο συνεχόμενο 1-1 για την Ιστ Φάιφ (3-1-1 εντός), αυτή τη φορά με τη Μπέργουϊκ εκτός έδρας. Δεν έπαιξε άσχημα και φάνηκε ότι θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν λίγο πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Η Άνναν Αθλέτικ (3-0-2 εκτός) κέρδισε με ευκολία την Κουινς Παρκ με 3-1 και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή. Ντέρμπι πρωτοπόρων το συγκεκριμένο ματς, σωστό το σετ δεν μας αφήνει περιθώρια εμπλοκής.

1252. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Η Κουίνς Παρκ (2-0-3 εντός) κέρδισε με δυσκολία το Πανεπιστήμιο του Στέρλινγκ με 2-0 και έδειξε ότι δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο ήττες και δείχνει ότι βρίσκεται σε άσχημο μομέντουμ. Η Κλάιντ (2-1-2 εκτός) έχασε από την ερασιτεχνική Φόρμαρταϊν με 2-0 και συνεχίζει την κάκιστη πορεία της. Χωρίς νίκη για τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Περίεργο παιχνίδι, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον άσο του 2,10, αν στοliveη γηπεδούχος μπει καλύτερα θα σκεφτούμε κάποιο μικρό ποντάρισμα υπέρ της Κουίνς Παρκ.

1223. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Οδυνηρή ήττα με 1-2 γνώρισε η Ραπίντ στο ντέρμπι της Βιέννης από την Αούστρια, βλέποντας τη διαφορά της με την κορυφή να ανοίγει στους 5 βαθμούς. Μεσοβδόμαδα επικράτησε άνετα ομάδας της δεύτερης κατηγορίας στο κύπελλο και θέλει πλέον να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα, όπου έχει πια συμπληρώσει τρεις σερί ήττες. Η Στουρμ έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετά τη διακοπή, και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Προς αποφυγή ο άσος, για μια Ραπίντ που είναι επιβαρυμένη αγωνιστικά (την Πέμπτη αγωνίζεται με την Πλζεν στο Γιουρόπα), ή πάσο ή κόντρα υπάρχει εδώ.

1264. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Κλάσικο με τεράστια αντιπαλότητα, το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Σε αντίθετες πορείες οι δύο ομάδες, με την Κόλο Κόλο να βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Ουατσιπάτο. Για δεύτερη χρονιά απογοητεύει η Ουν. ντε Τσίλε, βρισκόμενη κάτω από το μέσο της βαθμολογίας, παρουσιάζοντας τεράστια αμυντικά προβλήματα. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς. Άσος.

1267. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Πέταξε βαθμούς κόντρα στην Πούσκας Ακάντεμι η Ντέμπρετσεν (2-2-2 εντός) καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 αήττητοι στα 6 τελευταία τους παιχνίδια (3-3-0) ανεξαρτήτως έδρας οι γηπεδούχοι. Από ήττα σε ήττα πηγαίνει η Χόνβεντ η οποία πρόσφατα έχασε και από τη ΜΤΚ Βουδαπέστης 2-1. Λογικά οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν στις νίκες.

1265. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Πλατανιάς(1-1-1 εντός). Όχι μόνο πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το επιβλητικό 4-0 επί του Πανθρακικού, ακολούθησε και το διπλό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (1-2) και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου με 2-2. Τέταρτο ματς χωρίς νίκη και γκολ για την Καλλονή(0-1-2 εκτός) η ήττα στην Τρίπολη με το βαρύ 4-0 από τον Αστέρα για το κύπελλο. Προηγήθηκαν οι ήττες από Βέροια και Πανιώνιο στο πρωτάθλημα, ενώ στο τελευταίο της ματς για τη Σούπερ Λιγκ κόλλησε στο 0-0 με το Λεβαδειακό, σε ματς όπου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στη δημιουργία φάσεων. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, πιστεύουμε πως θα κάνει το χρέος της κόντρα στην αναιμική και χωρίς νίκη μακριά από το νησί της Καλλονή. Ήδη ο άσος βρίσκεται στο πινακάκι των Young Guns και προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στηνBet365.

1268. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΜΣ

Δεν απέφυγε τη συνήθη ήττα της στο Παρίσι η Σεντ Ετιέν, ήταν κατώτερη της Παρί και δεν αφήνει πολλά περιθώρια κριτικής το τελικό 1-4. Αξιοποιεί για την ώρα την έδρα της (3-1-1 εντός) και διατηρείται κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα, λόγω και της συμμετοχής της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ρεμςσυμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με το μεσοβδόμαδο 1-2 στη Ντιζόν για το Λιγκ Καπ, παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις της είναι ικανοποιητικές. Μακριά από το σπίτι της παρατάσσεται συνήθως με αμυντικούς προσανατολισμούς (1-2-2 εκτός, 3/5NG&under2,5), επιδιώκοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει.

Χωρίς μεσοβδόμαδο ματς η Σεντ Ετιέν, θα βρει απέναντί της μια ομάδα που έρχεται από συνεχή άσχημα αποτελέσματα, η στιγμή δείχνει να ευνοεί τους «Στεφανουά», αλλά αντί του απλού άσου που τιμολογείται χαμηλά (1,60), θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό 1 &under3,5 στο 2,17 του Stoiximan , με όλες τις φετινές νίκες των γηπεδούχων να έρχονται με αυτό το συνδυασμό.

1295. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη, η Σίγκμα Όλομουτς (1-3-1 εντός) επικράτησε με 0-2 της Σλάβια στην Πράγα, εκμεταλλευόμενη κυρίως τα πολλά λάθη στην άμυνα της αντιπάλου. Ακόμα μία άψογη επιθετικά εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπόλεσλαβ (1-3-1 εκτός), η οποία παρέσυρε στο διάβα της και τη Σλοβάτσκο, διαλύοντας την με 4-1, παραμένοντας αήττητη για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική (5-2-0) και συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία. Με φουλ επιθετική φιλοσοφία, όπως κάθε φορά αναμένεται να παραταχθεί η Μπόλεσλαβ. Από την άλλη, η Σίγκμα είναι ικανή να εκμεταλλευτεί τις ανασταλτικές ατασθαλίες της αντιπάλου και με αυτά τα δεδομένα τοover2,5 φαντάζει αρκετά πιθανό.

1293. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Το πάλεψε με νύχια και δόντια κόντρα στη Σπάρτα Πράγας η Μποέμιανς (0-3-2 εντός), όμως από τη στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο όλα τελείωσαν και τελικά ηττήθηκε με 3-0, παραμένοντας χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Εσχάτως πάντως αποδίδει καλύτερα το τελευταίο διάστημα και ειδικά μπροστά στο κοινό της. Στο τέλος έχασε την ευκαιρία να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της η Ζιχλάβα (1-0-4 εκτός), δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης για το 1-1 από τη Λίμπερετς. Βελτιωμένοι εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι, που μακριά από το σπίτι τους ζορίζονται χαρακτηριστικά, αλλά έβγαλαν διπλό στην έδρα της Τέπλιτσε στην τελευταία τους έξοδο. Κάποτε θα κερδίσει η Μποέμιανς και ίσως ήρθε η ώρα, αλλά θα θέλαμε σε πολύ καλύτερη απόδοση τον άσο.

1294. ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΜΠΡΝΟ

Μετά τις δύο βαριές ήττες από Μπόλεσλαβ και Σπάρτα, η Πρίμπραμ (2-0-3 εντός) επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, επικρατώντας με 0-2 της Μπάνικ, ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Κράλοβε για το θεσμό του κυπέλλου. Δύο ματς χωρίς νίκη ήταν αρκετά για την Μπρνο (1-2-2 εκτός). Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας με 1-0 τη Βικτόρια Πλζεν, την οποία και γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί η Πρίμπραμ, από τη στιγμή που κουβαλάει και κούραση από τον αγώνα κυπέλλου. Ξεκάθαρη επιλογή το +0,75 ασιατικό διπλό.

1296. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Άλλη μία ομάδα που παρασύρθηκε από το πολύ γρήγορο ρυθμό της Μπόλεσλαβ είναι η Σλοβάτσκο (4-0-1 εντός), η οποία μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στο κοινό της, ενώ μακριά από αυτό απογοητεύει. Τρίτη σερί ισοπαλία και τέταρτο διαδοχικό ματς δίχως νίκη για τη Γιάμπλονετς (3-1-1 εκτός), η οποία σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι έμεινε στο 3-3 με την Ντούκλα Πράγας, επιστρέφοντας από το εις βάρος της 1-3, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. 4/5 αμφίσκορα μετράει στο σπίτι της η Σλοβάτσκο, 8/11 ανεξαρτήτως έδρας η Γιάμπλονετς. Μόνο τοGGκοιτάμε, αλλά προσφέρεται αρκετά χαμηλά.

1274. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - AΓΙΑ ΝΑΠΑ

Μονόδρομος η νίκη για της δυο ομάδες, ο Ερμής δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές ενώ η Αγία Νάπα αναζητά απεγνωσμένα το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι μετρούν 1/2/5 με (5 over, 3 under) ενώ οι φιλοξενούμενοι 0/2/6 (5 οver, 3 under). Πιστεύουμε σε ανοιχτό παιχνίδι αφού και οι δυο ομάδες καίγονται για τη νίκη. Προβάδισμα στη περίπτωση να σκοράρουν και οι δυο ομάδες ενώ το over 2,5 έχει αξία @2,05 στον ΟΠΑΠ.

1273. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Σε καλό φεγγάρι οι δυο ομάδες, ο Απόλλωνας προέρχεται από εύκολο διπλό (0-3) κόντρα στην Αγία Νάπα ενώ η Δόξα επικράτησε του Παραλιμνιού με 2-1 και συνεχίζει αήττητη για τρεις αγωνιστικές. Υπολογίζουμε στην κούραση της Δόξας που αγωνίστηκε κυρίως με βασικούς ενώ δεν κατάφερε σε 120 λεπτά να πάρει την πρόκριση. Ο Απόλλωνας μετράει το απόλυτο εντός (3/0/0) και δεν βλέπουμε λόγο να μην διευρύνει το σερί του. Ο άσος στο @1,25 δεν μας λέει κάτι γι’ αυτό θα προτιμήσουμε τα γκολ καθώς το @1,80 του Over 2,5 έχει αξία.

1297. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Από θετικά αποτελέσματα έρχεται η Μπράγκα, αρχικά κέρδισε με 3-2 τη Μαρσέιγ για το Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια απέσπασε ισοπαλία με 0-0 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο», αποδεικνύοντας ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος. Σε καλή τροχιά και η Μπελενένσες, μετράει τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με το διπλό στην έδρα της Φιορεντίνα για το Γιουρόπα Λιγκ να ξεχωρίζει. Πανίσχυρη η Μπράγκα στην έδρα της (3-1-0), αλλά το 1,53 στον άσο δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυσκολίες της αναμέτρησης.

1303. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΤΟΥΝ

Μετά από ένα άριστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η Γκρασχόπερς δείχνει λίγο βαλτωμένη. Έχει δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς, ενώ από τη Σιόν ηττήθηκε αφού πρώτα προηγήθηκε με 2-0. Έφταιξαν βέβαια και δύο ανόητες αποβολές ποδοσφαιριστών της, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ομάδα του Πιερλουίτζι Ταμί. Κόντρα στην Τουν έχει αρκετά καλή πρόσφατη παράδοση με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία έξι, ενώ κέρδισε με 5-3 το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου. Η Τουν έρχεται, όμως, από τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο αφού ο νέος τεχνικός άλλαξε την ψυχολογία. Ο Τζεφ Σαϊμπένε δοκιμάζεται, ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι αφού είναι το πρώτο εκτός στο πρωτάθλημα και με πολύ δύσκολη αντίπαλο. Η Γκρασχόπερς εντός είναι η δεύτερη καλύτερη σε συγκομιδή μετά τη Βασιλεία, η Τουν πρέπει να βγάλει λαγό από το καπέλο. Η γηπεδούχος έχει τιμωρημένους τους αναντικατάστατους ως τώρα Λούτι (13 συμμετοχές), Μπάσιτς (13 συμμετοχές, 2 γκολ), η Τουν δεν έχει νέες απουσίες. Τα γκολ είναι η λογική επιλογή, αλλά επειδή είναι λίγο απίθανο να κερδίσει ένας από τους δύο με μηδέν παθητικό, τοover2,5 καιGGστο 2,00 τηςBet365 είναι πολύ καλή περίπτωση.Όποιος φοβάται, παίρνει το ασιατικόover2,75 στο 1,80 της ίδιας εταιρείας.

1312. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ

Σοκαριστική ήττα για τη Γιουβέντους στην έδρα της Σασσουόλο, έφαγε ξύλο, έφαγε βροχή, είχε και γκρίνια για τις διαιτητικές αποφάσεις. Την ίδια ώρα η Τορίνο έδινε ματς-ροντέο κόντρα στη Τζένοα όπου κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 και 3-2 αντίστοιχα (στο 90) αλλά να μην πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Για μία Τορίνο που μετράει 4 ματς χωρίς νίκη (0-2-2), δέχεται γκολ στα 9/10 φετινά της ματς αλλά έχει και κάκιστη προϊστορία στα ντέρμπι της πόλης με 1-4-13 ανεξαρτήτου έδρας δεν βλέπουμε πως οι μπιανκονέρι δεν θα κερδίσουν και πάλι. Δεν την ξαναπατάμε με το φτωχό 1,57 του άσου, θα το συνδυάσουμε με το over για μία απόδοση σαφώς πιο άξια λόγου στο 2,62.

1318. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Λέχια (2-3-1 εντός) συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη με το 1-0 επί της Νιετσιέτζα εκτός έδρας, ήταν καλή και δίκαια πήρε τη νίκη, παρότι αυτή ήταν με αμφισβητούμενο πέναλτι. Η Λέγκια (3-2-1 εκτός) έχασε στο ντέρμπι από τη Λεχ με 0-1, πλήγμα για την πορεία της με τον νέο κόουτς στον πάγκο μέχρι τώρα. Στο κύπελλο κέρδισε με 2-1 την Χοϊνιτζάνκα και πήρε ισχυρό προβάδισμα. Σωστό το σετ με την Λέγκια φαβορί, δεν θα μπλέξουμε πριν δούμε πως θα μπουν οι δύο ομάδες.

1306. ΛΕΟΥΒΕΝ – ΓΑΝΔΗ

Δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Λέουβεν (2-1-3 εντός), γνωρίζοντας εντός προγράμματος ήττα με 2-0 από την Κλαμπ Μπριζ. Διατήρησε το αήττητο της η πρωταθλήτρια Γάνδη (3-4-0), περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Λόκερεν με 1-2, πραγματοποιώντας μία άκρως επαγγελματική και μεστή εμφάνιση. Σίγουρα το μυαλό των φιλοξενούμενων θα είναι και στο επερχόμενο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βαλένθια. Προς αποφυγή το 1,73 του διπλού, αλλά δεν μπορούμε και να κοντράρουμε τους φορμαρισμένους πρωταθλητές.

1309. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η Κόρδοβα ηττήθηκε με 2-3 στην έδρα της Αλαβές, υποχωρώντας πλέον από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Ταραγόνα, αν και νεοφώτιστη πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία (4-4-2 συνολικά) και στις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της μετράει ισάριθμες ισοπαλίες (1-3-1 εκτός). Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τους γηπεδούχους, θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 2,00 για να σκεφτούμε να τους στηρίξουμε.

1311. ΟΥΕΣΚΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Πέντε ματς χωρίς ήττα η Ουέσκα (2-3-0, 5/5under2,5), είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (2-6-2 συνολικά), ενώ εντός έδρας δεν έχει κατορθώσει ακόμα να κερδίσει (0-3-2 εντός, 5/5GG). Η Νουμάνθια είναι η μοναδική ομάδα της Σεγούντα που έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (3-6-1 συνολικά), αλλά μετράει μόνο ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (1-6-1). Τα στατιστικά των δυο ομάδων μας στρέφουν προς την ισοπαλία, αποτέλεσμα που δεν θα δυσαρεστήσει ιδιαίτερα καμία από τις δυο.

1308. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Τη συντριβή γνώρισε η Γιαγκοστέρα από την Αλκορκόν, το τελικό 1-6 λέει τα πάντα για την εικόνα του αγώνα. Επιστρέφει τώρα στην έδρα της, όπου μετράει δυο σερί νίκες και συνολικό απολογισμό 3-0-2 για να αντιμετωπίσει την Πονφεραντίνα που τρέχει θετικό σερί (1-2-0), αλλά μακριά από το σπίτι της έχει 4/5 ήττες (0-1-4 εκτός, 5/5under2,5). Αρκετά σφιχτό το σετ, λογικό μας φαίνεται από τη στιγμή που η απόδοση της Γιαγκοστέρα εσχάτως κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα.

1310. ΛΟΥΓΚΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

NoBet.

1313. ΑΠΟΕΛ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Ασταμάτητο το ΑΠΟΕΛ που σκοράρει με τεράστια ευκολία, μετράει απολογισμό 7/1/0 με 38 γκολ ενεργητικό! Σε κακή κατάσταση ο Εθνικός που δεν κέρδισε για τέταρτο σερί ματς ενώ μακριά από την έδρα του ''εξαφανίζεται''. Το ΑΠΟΕΛ σκοράρει όσο θέλει, ειδικά στο ΓΣΠ, και αν βρεθεί ξανά στη μέρα του το σκορ θα πάρει μεγάλες διαστάσεις.

1315. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ – ΟΥΙΠΕΣΤ

Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις η Μπεκεσκσάμπε η οποία γνώρισε 2σερί ήττα μετά το 7-0 από τη Ντέμπρετσεν καθώς έχασε και από την Πάξι εντός έδρας με σκορ 2-3, 1-2-5 (9-15 γκολ) ο εντός έδρας απολογισμός της διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 30 γκολ παθητικό. Νίκη μετά από καιρό για την Ουίπεστ η οποία επικράτησε εντός έδρας της Βάσας 2-0, 1-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της ο οποίος δεν μας βοηθάει να τη στηρίξουμε, πάσο.

1314. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Από ήττα στην έδρα της Χάλαντας προέρχεται η Βιντεότον (4-0-2 εντός) επιστρέφοντας στα άσχημα αποτελέσματα μετά από 2 σερί νίκες. Μέτρια πράγματα μέχρι στιγμής από τη Ντισγκίρι (1-2-3 εκτός) η οποία προέρχεται από αναμενόμενη εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Φερεντσβάρος. Καλοί στο γήπεδο τους οι γηπεδούχοι, πολύ χαμηλός όμως ο άσος για να ασχοληθούμε περαιτέρω.

1377. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η από τώρα πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φερεντσβάρος απέναντι στην αδύναμη Βάσας (3-1-9), απαγορευτικές για ακόμα ένα ματς οι αποδόσεις του άσου.

1316. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Συνέχισε την ανοδική της πορεία η ΜΤΚ Βουδαπέστης (4-0-0 εντός) καθώς επικράτησε και της Χόνβεντ εντός έδρας με σκορ 2-1 παραμένοντας έτσι αήττητη στα 5 τελευταία της παιχνίδια (2-3-0). Νίκη μετά από αρκετό διάστημα για τη Χάλαντας (3-3-1 εκτός) η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βιντεότον. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, οι αποδόσεις του άσου δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τη δυσκολία του παιχνιδιού, πάσο.

1319. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Αφεντικό στο «Μεστάγια» η Βαλένθια, πόσο μάλλον τώρα που υποδέχεται την γειτόνισσα της Λεβάντε που δείχνει πολύ αδύναμη στο πρωτάθλημα (ουραγός με 1-3-5). Αήττητη μπροστά στον κόσμο της στην Ισπανία (2-2-0) όπου στα 3/4 κράτησε και το μηδέν παθητικό. Καλή σκέψη τόσο η νίκη των «νυχτερίδων» από ημίχρονο (2,08) όσο και το να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ που πληρώνει 1,73 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1320. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Κοιλιά φαίνεται να κάνει η Βιγιαρεάλ που δεν κερδίζει στα τρία τελευταία (0-1-2) πετυχαίνοντας μάλιστα μόλις ένα γκολ. Η Σεβίλλη πήρε τα πάνω της μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (3-1-0) ενώ στο πιο πρόσφατο συνέτριψε με 5-0 τη Χετάφε. Σύμμαχος στο «Ελ Μαδριγάλ» και η πρόσφατη παράδοση που την θέλει να φεύγει νικήτρια και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της ενώ «πελάτισσα» την είχε και πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις (4-0-0). Καλή σκέψη αποτελεί το ασιατικό διπλό +0,25 στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1326. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

ΟΙ δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και ποιοτικά βάσει ρόστερ είναι πολύ κοντά. Η σοβαρότητα των «λύκων» στην έδρα τους σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις της Μπάγερ μακριά από το σπίτι της μας οδηγούν να στηρίξουμε τον ασιατικό άσο 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στην απόδοση 1,925 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1327. ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρότι προηγήθηκε με 0-2, δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι η Βέροια(0-1-3 εντός), παραχωρώντας ισοπαλία στον Ατρόμητο (2-2) για το κύπελλο την Τετάρτη. Στο πρωτάθλημα όμως η Αθήνα φάνηκε αρκετά φιλόξενη για την ίδια, καθώς απέδρασε με γκολ στις καθυστερήσεις από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 0-1 του Πανιωνίου και διατήρησε το εκτός έδρας αήττητο της, αγνοώντας τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Άσχημα τα νέα για τον αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Βεργώνη, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού.

Ένας πολύ διαφορετικός Ολυμπιακός(4-0-0 εκτός) παρατάχθηκε κόντρα στον Πλατανιά για το κύπελλο, αποτυγχάνοντας να μπει με το δεξί στη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τέλος σε 2-2. Ωστόσο, η εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζεται, καθώς έφυγε νικηφόρα και από το Περιστέρι, νικώντας με δύο γκολ του Μποτιά τον Ατρόμητο και ξέφυγε με έξι βαθμούς από το δεύτερο Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε με 3-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Δύσκολα μετά την γκέλα στο κύπελλο να ακολουθήσει και μία για το πρωτάθλημα για τους «ερυθρολεύκους». Στόχος των Πειραιωτών δεν είναι άλλος από το 9/9 στη Σούπερ Λιγκ. Ανοικτά παίζει παντού η Βέροια και το ίδιο αναμένεται να πράξει και κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδος. Η νίκη των «ερυθρολεύκων» μπορεί να συνδυαστεί με πολλά τέρματα, με το συνδυασμό διπλού καιover2,5 να προσφέρεται στο 1,90 τηςBet365.

1329. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΤΣΒΟΛΕ

Επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί ο εκτός έδρας βαθμός (1-1) απέναντι στη Ναϊμέγκεν για τη Γκρόνινγκεν βάσει των επιδόσεων μακριά από το σπίτι της (0-1-4), εντός έδρας πάντως οι γηπεδούχοι είναι αρκετά αξιόπιστοι καθώς μετράνε 4-1-0 (10-3 γκολ). Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Τσβόλε (2-1-1 εκτός) η οποία μετά το 1-5 από τη Φίτεσε έχασε και από την Ουτρέχτη στο σπίτι της 1-2. Ξεφουσκώνουν οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι στο σπίτι τους είναι δυνατοί και τους δίνουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τρίποντου.

1325. ΡΙΝΤ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Τρεις σερί ήττες έχει η Ριντ, οι δυο πάντως είναι από τη Σάλτσμπουργκ και μάλιστα εκτός έδρας (μια στο πρωτάθλημα, μια στο κύπελλο) και μπροστά στο κοινό της ωστόσο (2-1-3 εντός) έχει συμπληρώσει δυο κολλητές ήττες. Η Αντμίρα επικράτησε μεσοβδόμαδα ομάδας της τέταρτης κατηγορίας για το κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα δείχνει να βρίσκεται σε κάμψη (1-1-3 στα πιο πρόσφατα πέντε). Σε κακό φεγγάρι αμφότερες, πιο σφιχτό θα έπρεπε πάντως να είναι το σετ.

1323. ΑΛΤΑΧ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από τρεις ήττες (3/3GG&over2,5) έρχεται η Άλταχ, η Σάλτσμπουργκ συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5/5over2,5) και φαίνεται ότι έχει πάρει μπρος για τα καλά. Σεβόμαστε την έδρα της Άλταχ, αλλά στην κατάσταση που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι δεν υπάρχουν περιθώρια σκέψης για κόντρα, σε κάθε περίπτωση τα πολλά γκολ δείχνουν πολύ πιθανά.

1324. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Έσπασε το σερί των εκτός έδρας ηττών η Γκρόντιγκ χάρη στο 0-0 που πήρε από την Αντμίρα, επιστρέφει πλέον στην έδρα της (3-2-1 εντός, 5/6over2,5, 5/6GG) όπου θα επιδιώξει να βελτιώσει τη βαθμολογική συγκομιδή της. Η ΒΑΚ Πέλετς επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας με 0-2 από τη Στουρμ και στις εξόδους της είναι προβληματική για την ώρα, αφού μετράει 0-1-5 (ήττες και τα 5 τελευταία), έχοντας βρει δίχτυα μόλις μια φορά (5/6NG&under2,5). Βρίσκει γκολ εντός έδρας η Γκρόντιγκ, αλλά αφήνει κενά στα μετόπισθεν, συντηρητικά αγωνίζεται η ΒΑΚ Πέλετς εκτός, μπέρδεμα μεγάλο το ματς αυτό.

1330. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ.

Απογοήτευσε για άλλο ένα παιχνίδι η Μουνισιπάλ, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της την αδύναμη εκτός έδρας Καχαμάρκα, μένοντας στο 1-1. Οι πιθανότητες εξόδου στο Σουνταμερικάνα ολοένα και μειώνονται. Από σπουδαία νίκη προέρχεται η Αγιακούτσο, 1-0 εκτός έδρας την Αλιάνσα Λίμα. Τεράστια ανάγκη βαθμών για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά στον υποβιβασμό. Η Μουνισιπάλ θα έχει δύσκολο έργο στο υψόμετρο, άσος.

1332. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Δυνατή εμφάνιση στο Μπράιτον για την Πρέστον (0-4-2 εντός) και δίκαια πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν μετέτρεπε σε γκολ κάποια από τις φάσεις που δημιούργησε στα τελευταία λεπτά. Η Μπόλτον (0-1-5 εκτός) συνεχίζει να παίζει άσχημα και δίκαια είναι ουραγός της κατηγορίας. Στο Λιντς έμεινε στο 1-1, θα μπορούσε και να χάσει, για την ακρίβεια αν η αντίπαλος ήταν άλλη ομάδα δύσκολα θα έπαιρνε τον βαθμό. Το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι και όσο και αν θέλουμε να στηρίξουμε την Πρέστον που βγάζει καλά σημάδια μέσα από τη δουλειά που γίνεται, το 1,90 δεν αποτελεί ευκαιρία.

1334. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση αγωνιστικά ενώ οι επιδόσεις τους απογοητεύουν πλήρως. Η Ένωση προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και γενικά δεν παίζει καλά όπως ξεκίνησε τη χρονιά ενώ στην ΑΕΛ η τρίτη σερί ήττα έφερε τα πάνω κάτω και τον έντονο προβληματισμό. Μεγάλο ερωτηματικό το παιχνίδι που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες, δεν βλέπουμε λόγο να μπλέξουμε. Πάσο.

1340. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ. ΙΑΣΙ

Έπειτα από πέντε σερί ματς χωρίς τρίποντο (0-2-3) είχαμε αλλαγή στον πάγκο της Πετρόλουλ, εξέλιξη αναμενόμενη αφού έχει υποχωρήσει στον πάτο της βαθμολογίας και τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά. Η Ιάσι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει έντεκα ματς με μόλις μια νίκη (1-3-6). Καμιά από τις δυο ομάδες δεν μας γεμίζει το μάτι, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

1339. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ – ΠΟΡΤΟ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά την πρεμιέρα παραμένει η Ουνιάο (1-3-3 συνολικά), πάντως διατηρείται αήττητη στην έδρα της (1-2-0). Η Πόρτο έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Μπράγκα, με αποτέλεσμα να πέσει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα. Απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης η Πόρτο, χωρίς αξία το διπλό αν λάβουμε υπόψη τις ως τώρα εκτός έδρας επιδόσεις της (1-2-0, 3/3GG, 2/3over2,5).

1390. ΦΕΝΙΞ - ΠΛΑΖΑ ΚΟΛΟΝΙΑ

Σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική για τη Φένιξ κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Εντός έδρας αγνοεί τη νίκη για δύο αγώνες, έχοντας ρεκόρ 2-1-1. Από ισοπαλία προέρχεται και η Πλάζα Κολόνια, 0-0 κόντρα στη Ντεφενσόρ, αποτέλεσμα που θεωρείται θετικό. Η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιστρέψουν στις νίκες.

1357. ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Τεράστια νίκη για τη Σουντ Αμέρικα κόντρα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, τη Νασιονάλ (2-1 εκτός έδρας). Ανεβάζουν στροφές μετά το άσχημο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Μοντεβιδέο Γουόντερερς, μένοντας στο 1-1 κόντρα στη Φένιξ. Ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες, θα κρατήσουμε τοover.

1342. ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΦΙΤΕΣΕ

Παραδόξως σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση η Εξέλσιορ (2-1-1 εντός) η οποία μετά το 1-1 στην έδρα της Αϊντχόφεν επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Ρόντα πραγματοποιώντας ακόμα μια έκπληξη. Εντός έδρας ήττα 1-3 από τον Άγιαξ και μάλιστα με ανατροπή γνώρισε η Φίτεσε (1-2-2 εκτός),over2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. Υποψιασμένοι θα παρουσιαστούν οι φιλοξενούμενοι, ο ενθουσιασμός και η φόρμα των γηπεδούχων όμως δεν μας επιτρέπουν να τους κοντράρουμε, πάσο.

1341. ΑΓΙΑΞ – ΡΟΝΤΑ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο «Αίαντας» (3-0-1 εντός) ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Φίτεσε επικρατώντας με ανατροπή 1-3, για το κύπελλο αποκλείστηκε από τη συνέχεια καθώς έχασε 5-3 στην παράταση από την Ουτρέχτη. Η αστοχία στοίχησε στη Ρόντα (1-1-2) η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα 1-2 από την Εξέλσιορ σε ένα παιχνίδι που βρισκόταν μπροστά στο σκορ από νωρίς. Δύσκολα θα ξεφύγει από τον άσο, ο Άγιαξ θα λογικά θα επεκτείνει το νικηφόρο σερί του.

1350. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Διακοπή λόγω καταιγίδας είχαμε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της Γκαζελέκαπέναντι στη Γκινγκάμπ, στα πλαίσια του Λιγκ Καπ και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα το σκορ ήταν ισόπαλο με 2-2. Στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στη μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας με 3-1 της Νις και επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την ανοδική πορεία των τελευταίων εβδομάδων. Η Μπορντόδιέκοψε το αρνητικό σερί τεσσάρων ματς χωρίς νίκη (0-2-2) χάρη στο δύσκολό 1-0 επί της Τρουά, απογοητεύοντας για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της.

Αδικούνται οι γηπεδούχοι από τις αποδόσεις, με εξαίρεση την πρεμιέρα τους, έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στο γήπεδό τους (1-2-2 εντός), σε αντίθεση με τη Μπορντό που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη (0-3-2 εκτός). Οι τολμηροί πηγαίνουν στον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) στο 1,975 τηςBet365, εναλλακτικά στέκεται και τοGGστο 2,00 της ίδιας εταιρίας, με τη Γκαζελέκ να έχει τρία σερίGGεντός (3/5 συνολικά εντός) και τη Μπορντό 4/5 εκτός έδρας.

1351. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΛΟΡΙΑΝ

Διεκόπη το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της Γκινγκάμπμε τη Γκαζελέκ για το Λιγκ Καπ λόγω κακοκαιρίας, με το σκορ μέχρι εκείνη την ώρα να έχει διαμορφωθεί σε 2-2. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γκουβερνέκ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της (4-3-1), με την ήττα αυτή μάλιστα να έρχεται στο Παρίσι από την εκτός συναγωνισμού Παρί. Στο γήπεδό της δεν χάνει μετά την πρεμιέρα (2-2-1 εντός, 2/5over2,5, 3/5GG) και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, με το δίδυμο Πριβά-Μπριάν να δένει αρκετά καλά για την ώρα.

Η Λοριάνέχει ανεβάσει στροφές τον τελευταίο καιρό, συμπλήρωσε επτά ματς πρωταθλήματος με μόνο μια ήττα (4-2-1), εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της, αφού εκτός δεν είναι και τόσο αποτελεσματική (1-2-2 εκτός, 3/5over2,5, 4/5GG). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 3-2 εντός έδρας της Μονπελιέ, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, συμπληρώνοντας έτσι πέντε σερίGG(3/5 καιover2,5).

Τοπικό ντέρμπι της Βρετάνης είναι το παιχνίδι, θεωρούμε ότι οι αποδόσεις αδικούν ελαφρώς τους φιλοξενούμενους, που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις εσχάτως και στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Ο χαρακτήρας των δυο ομάδων, αλλά και η επιθυμία τους να πάρουν το ντέρμπι, μας στρέφουν προς το over2,25 στο 2,00 τηςBet365, με τις δυο ομάδες να έχουν τα επιθετικά όπλα για να σκοράρουν, ενώ εναλλακτική επιλογή μπορεί να αποτελέσει και τοGG.

1352. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΚΑΕΝ

Συνέχεια στον κατήφορο της Μπαστιάστο Λιγκ Καπ, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρεν, η οποία ήταν η τέταρτη συνεχόμενη χωρίς να βρει δίχτυα σε όλες τις διοργανώσεις (0-0-4, 4/4NG&under2,5). Η Καένέρχεται από δυο σερί ήττες (μια στο πρωτάθλημα και μια στο Λιγκ Καπ), με τις πιο πρόσφατη από τις δυο να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Νις. Υπάρχει πίεση στο στρατόπεδο των γηπεδούχων (3-0-2 εντός) καθώς έχουν πλησιάσει στην επικίνδυνη ζώνη, οι φιλοξενούμενοι αποδίδουν σταθερά καλά (3-0-2 εκτός) και δεν θα έχουν το παραμικρό άγχος για το αποτέλεσμα. Η αρχική μας σκέψη ήταν να πάμε στα δεξιά, ωστόσο στο ισορροπημένο σετ δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία, γι αυτό και θα απέχουμε.

1353. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Κρίσιμο παιχνίδι, για δυο ομάδες που έχουν ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα και αν συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς θα κινδυνέψουν σοβαρά. Η Τουλούζπέρασε το εμπόδιο της Οσέρ (Β κατηγορία) στα πέναλτι, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, αλλά για ακόμα μια φορά έδειξε ότι πάσχει αμυντικά, αφού δέχθηκε τρία γκολ (2-2 η κανονική διάρκεια, 3-3 στην παράταση). Στο πρωτάθλημα μετράει συνολικά 1-5-5, αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα ματς, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της (7/11over2,5, 8/11GG) και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 20 γκολ παθητικό.

Η Μονπελιέέμεινε εκτός συνέχειας στο Λιγκ Καπ, χάνοντας με 2-3 από τη Λοριάν, με τον Κουρμπίς να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, αφού το πρωτάθλημα αποτελεί σαφώς προτεραιότητα. Εκεί, δείχνει βελτίωση, έχοντας ηττηθεί μόνο μια φορά στα πιο πρόσφατα τέσσερα, (2-1-1), αλλά μακριά από το γήπεδό της παρατάσσεται με μοναδικό σκοπό τη διαφύλαξη των μετόπισθεν, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 0-2-3 (4/5NG&under2,5). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση παιχνίδι, καμία από τις δυο δεν έχει περιθώριο ήττας, το στυλ των δυο ομάδων φαίνεται να ευνοεί τους φιλοξενούμενους, αλλά η αναποτελεσματικότητά τους στην επίθεση μας κάνει επιφυλακτικούς για το Χ2.

1354. ΤΡΟΥΑ – ΛΥΩΝ

Η μοναδική ομάδα του Σαμπιονά χωρίς νίκη παραμένει η Τρουά(0-4-7 συνολικά), είτε παίζει καλά είτε όχι αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα, κυρίως λόγω της κακής της άμυνας, αφού έχει ήδη δει την εστία της να παραβιάζεται 20 φορές (χειρότερη επίδοση της κατηγορίας). Η Λυώνεπέστρεψε στις νίκες χάρη στο εντός έδρας 3-0 επί της Τουλούζ (υπερβολικό το σκορ για την εικόνα του αγώνα), αποτέλεσμα που έφερε προσωρινή ηρεμία στις τάξεις της. Φαβορί του 1,70 η Λυών, δεν μας λέει τίποτα η συγκεκριμένη απόδοση για μια ομάδα που μετράει 2-2-1 εκτός έδρας και δεν μας έχει πείσει με τη μέχρι στιγμής παρουσία της στο πρωτάθλημα.

1355. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, σε ισάριθμες διαφορετικές διοργανώσεις για τη Μίντιλαντ. Έχει ξεχάσει πότε το έπαθε τελευταία φορά αυτό, αλλά υπάρχει δικαιολογία για την πρωταθλήτρια: πολλές απουσίες εδώ κι εβδομάδες. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο μπορεί, πάντως, να βοηθήσει τη Μίντιλαντ να προσηλωθεί στο πρωτάθλημα αλλά ακολουθεί ματς για το Γιουρόπα Λιγκ και σίγουρα θα υπάρχει πάλι αποπροσανατολισμός. Οι Νταλίν, Μπακ, Χασάν, Άντερσον είναι πάλι τραυματίες, ο πολύ σημαντικός μεσοαμυντικός Σπαρβ κι ο Μουνκσγκάαρντ είναι τιμωρημένοι, όμως οι πολύτιμοι Σίστο, Σβιατσένκο και οι Κρίστοφερ Όλσον, Ουρένα αποθεραπεύτηκαν. Η Βίμποργκ πέτυχε τέσσερα γκολ στην Έσμπιεργκ, ενώ είχε βάλει μόνο έξι σε όλο το πρωτάθλημα. Δε σημαίνει ότι απέκτησε «χάρισμα», απλά εξέθεσε την άμυνα της αντιπάλου που είναι τραγική. Φάνηκε, άλλωστε, με τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο κύπελλο ότι δεν είναι υπερομάδα, στο Χέρνινγκ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Γιαν Μέλμπι παίζει πολύ από τα άκρα, οι απουσίες δεν έχουν μεγαλώσει και μπορεί να σκοράρει στην έδρα της πρωταθλήτριας. ΤοGGστο 2,02 τουStoiximanέχει σίγουρα αρκετή αξία.

1356. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Είναι στην καλύτερή της κατάσταση, αλλά η Βαντούζ στάθηκε αρκετά άτυχη διότι αντιμετώπισε ομάδες που ήταν πιο δυνατές και δεν πήρε το μάξιμουμ βαθμών. Είναι, πάντως, αήττητη σε τέσσερα και στην έδρα της έχει χάσει μόνο από τη Λουκέρνη, ωστόσο αυτό με τη Βασιλεία είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της ως τώρα. Μόνο η Γιουνγκ Μπόις έκανε καλά την πρωταθλήτρια, αλλά και σε εκείνο το ματς δεν άξιζε να χάσει. Στα τελευταία εννέα ματς στο Λιχτενστάιν, η Βασιλεία έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Μόνο ο Σάμουελ (αμυντικός) είναι νέος τραυματίας, αλλά δεν είναι βασικός και στην ουσία η πρωτοπόρος είναι χωρίς αξιόλογη απουσία. Αντίθετα, η Βαντούζ έχει τον κομβικό αμυντικό Μουντβίλερ εκτός μάχης. Ακολουθεί ματς για το Γιουρόπα Λιγκ για τη Βασιλεία, αλλά το ασιατικό διπλό -1 στο 1,825 τηςBet365 αποτελεί μονόδρομο.

1343. ΜΑΛΙΝ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση και ήττα για τη Μαλίν (3-1-2 εντός), αυτή τη φορά στη Λιέγη από τη Σταντάρ. Μέτρια και η εικόνα της Μπέβερεν (3-0-3 εκτός), με αποτέλεσμα να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Σαρλερουά. Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα στέκεται καλύτερα μακριά από το σπίτι της, κερδίζοντας διαδοχικά στις έδρες των Σεντ Τρούιντεν και Λέουβεν. Τοπικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι, δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ο υπερβολικός φαβοριτισμός της Μαλίν. Ξεκάθαρη επιλογή το +1 ασιατικό διπλό.

1344. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στη Μπέβερεν η Σαρλερουά (2-3-1 εντός), επικρατώντας με 0-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Εφτάψυχη αποδεικνύεται η Οστάνδη (2-3-1 εκτός), η οποία παρότι είδε το υπέρ της 2-0 να γίνεται 2-2, κατάφερε με γκολ στο 80’ να κάμψει την αντίσταση της Γκενκ και να διατηρηθεί στην κορυγή της βαθμολογίας, μαζί με τη Γάνδη. Σε ένα ακόμα ματς η αγορά κοντράρει την Οστάνδη, όμως εμείς θα τη στηρίξουμε και πάλι, αφού δεν υπάρχει λογική στο να δίνεται τόσο ξεκάθαρο αουτσάιντερ.

1349. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Ματς εξάποντο για τις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Στην πέμπτη θέση με 50 βαθμούς η Σάο Πάολο, προερχόμενη από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κοριτίμπα με 2-1, στην έβδομη θέση με 49 βαθμούς η Σπορτ Ρεσίφε, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Παλμέιρας. Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία του ματς, θα κρατήσουμε την κόντρα, ασιατικό διπλό +0,75.

1359. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΙΚΙΚΕ

Το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων έλαβε τέλος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Άουνταξ. Εντός έδρας η Κονσεπσιόν είναι πολύ δυνατή, έχοντας το απόλυτο σε πέντε αγώνες. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη παραμένει η Ικίκε, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αντοφαγκάστα. Αναμένεται να επιστρέψουν στις νίκες οι γηπεδούχοι, άσος.

1365. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΜΠΑΪΑ

Με το ενάμιση πόδι στην πρώτη κατηγορία είναι η Μποταφόγκο, αφού μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα τα καταφέρει. Πρωτοπόρος με 62 βαθμούς, προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρα νίκη με 4-1 κόντρα στη Ναούτικο. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας η Μπαΐα, η οποία θέλει να εδραιωθεί σε αυτή, όντας η τελευταία θέση που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία. Προέρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Κρισιούμα. Προβάδισμα στον άσο.

1364. ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Αναμέτρηση με φόντο την άνοδο, αφού και οι δύο ομάδες αναζητούν βαθμούς για να καταλάβουν μία από τις τέσσερεις θέσεις που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Βιτόρια με 57 βαθμούς, προερχόμενη από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας εκτός έδρας. Στην όγδοη θέση με 49 βαθμούς η Ναούτικο, η οποία πληρώνει την κακή εκτός έδρας παρουσίας της (3-3-10). Την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 4-1 από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο. Προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,75.

1367. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Μετά την ισοπαλία με την Γκρόνινγκεν, ακολούθησε αυτή με τη Ζιχλάβα, πάλι με 1-1 για τη Λίμπερετς (4-1-0 εντός). Παραμένει ουραγός στο πρωτάθλημα η Μπάνικ (0-0-6 εκτός), η οποία ηττήθηκε και από την Πρίμπραμ με 0-2, ούσα και πάλι κατώτερη της αντιπάλου. Εύκολα ή δύσκολα η Σλόβαν θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην τραγική ομάδα της Οστράβα. Πιθανόν ο άσος να συνδυαστεί και με πολλά τέρματα.

1366. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Στο μέσο της κατάταξης η Μιραντές (3-4-3, 7/10GG, 5/10over2,5) έχει καλές ιδέες επιθετικά, αλλά τα αμυντικά της κενά της στοιχίζουν για την ώρα. Η Αλκορκόν άφησε πίσω της τις δυο συνεχόμενες ήττες και ξέσπασε στη Γιαγκοστέρα, συντρίβοντας την με 6-1. Πολλές ισοπαλίες έχει μπροστά στο κοινό της η Μιραντές (1-4-0 εντός, 4/5GG), η Αλκορκόν στην καλή της μέρα είναι ικανή για τη ζημιά (2-0-3 εκτός), πολύ αμφίρροπη δείχνει η αναμέτρηση στα μάτια μας, το καλοπληρωμένο αμφίσκορο (2,00 στηBet365) έχει το ενδιαφέρον του.

1371. ΧΕΤΑΦΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Από 5αρα με τη Σεβίλλη έρχεται η Χετάφε που με τις ισοδύναμες ομάδες πατάει πόδι αλλά όταν είναι να αντιμετωπίσει μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ισπανία συνήθως παραδίνεται. Η Μπαρτσελόνα όμως δέχεται με ευκολία φάσεις και γκολ (8 σερίGG&over2,5) οπότε ο συνδυασμός 2 &over2,5 μοιάζει πολύ εφικτό σενάριο στο 1,75 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1378. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η Σλασκ (2-2-3 εντός) έχασε και από τη Ρουχ με το ίδιο σκορ που είχε χάσει και από την Κορόνα (0-1). Πέμπτο ματς δίχως νίκη (0-1-4) και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Στο κύπελλο έμεινε στο 0-0 στη Ζάβιτσζα. Η Λεχ Πόζναν (1-0-5 εκτός) έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την ψυχολογία της και μετά το διπλό στη Φλωρεντία και τη νίκη στο ντέρμπι επί της Λέγκια με 0-1, κέρδισε και τη Ζαγκλέμπιε με 0-1 στο κύπελλο. Πλέον η ψυχολογία έχει γυρίσει και έχει αρχίσει το θετικό της σερί, το διπλό 0:0 στο 1,725 είναι ευκαιρία, καθώς το περιμέναμε στο 1,50 (επιλογή YoungGuns ).

1368. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Με γκολ στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ήττα από τη Μουσκρόν η Βέστερλο (1-2-3 εντός), ισοφαρίζοντας σε 2-2. Παρά τη βελτίωση που επιδεικνύει στα τελευταία της παιχνίδια όμως δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Το θετικό για την ίδια είναι πως έχει το εύκολο γκολ και το μόνο που της απομένει είναι να λύσει τα πολλά αμυντικά της προβλήματα. Για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι παρουσιάστηκε σοβαρή η Κλαμπ Μπριζ (1-1-5 εκτός), επικρατώντας με άνεση της Λέουβεν (2-0). Δυσκολεύεται πολύ μακριά από το σπίτι της η Κλαμπ Μπριζ για να μπορεί να σηκώσει αποδόσεις γύρω στο 1,66 κόντρα σε μία βελτιωμένη ομάδα όπως είναι η Βέστερλο, ειδικά όταν έχει και κρισιμότατο ματς την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα κριθεί αν θα ελπίζει στην πρόκριση.

1764. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Αναμέτρηση με φόντο μια θέση στα πλέι-οφ του Λιμπερταδόρες αυτή ανάμεσα στη Μπελγράνο και την Εστουδιάντες. Οι γηπεδούχοι παραμένουν 4 παιχνίδια αήττητοι και μέσα στο σπίτι τους μετράνε 8-2-4, πρόσφατα απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της Σαν Μάρτιν, πλέον απέχουν μόλις 1 βαθμό από την 6η θέση και την σημερινή της αντίπαλο. Σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση η Εστουδιάντες (7-4-3 εκτός) η οποία κρατάει τη τύχη στα χέρια της, πρόσφατα η ομάδα του Μιλίτο επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Κίλμες και αν θέλει να παραμείνει στην πρώτη 6άδα θα πρέπει να μην ηττηθεί. Οι γηπεδούχοι στην ουσία θέλουν μόνο νίκη, ακόμα και ο βαθμός θα τους χαλάσει καθώς η Εστουδιάντες τελευταία αγωνιστική παίζει με την αδιάφορη Ουνιόν. Τον πρώτο λόγο δίνουμε στα λίγα γκολ.

1370. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Εξασφάλισαν τη σωτηρία οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας πλέον χωρίς άγχος. Προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Βιτόρια εντός έδρας. Ντεφορμέ η Παϊσαντού (0-2-4 τα έξι τελευταία), η οποία αναζητά βαθμούς θέλοντας να πλησιάσει τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,75, πιστεύοντας ότι ήρθε η ώρα των γηπεδούχων να επιστρέψουν στις νίκες.

1369. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ – ΣΕΑΡΑ

Σε ελεύθερη πτώση η Μότζι Μίριμ, τρέχοντας ένα σερί οχτώ συνεχόμενων ηττών. Όλοι στην ομάδα αρχίζουν να σκέφτονται την επόμενη χρονιά στην τρίτη κατηγορία. Σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση και η Σεαρά, βρισκόμενη εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -6 από τη σωτηρία. Από δύο σερί νίκες έρχονται οι φιλοξενούμενοι, με τελευταία αυτή κόντρα στη Μπόα με 2-1 εντός. Διπλό.

1379. ΙΝΤΕΡ – ΡΟΜΑ

Ακόμη ένα μεγάλο ματς το Σάββατο, η Ρόμα χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά για να καθαρίσει το ματς κόντρα στην Ουντινέζε (2-0 και τελικό 3-1) φτάνοντας τις 5 σερί νίκες στην Ιταλία, όλες με over και GG και τα πάντα όλα. Η Ίντερ συνεχίζει να παίζει με περίσσεια κυνικότητα (για πολλούς αδυναμία να επιβληθεί) περνώντας από την Μπολόνια με το αγαπημένο της 0-1. Αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα των σάπιων ματς και την ομάδα των ροντέο, προφανώς και θα στηρίξουμε τη δεύτερη που έχει κάνει παιδική χαρά όλα τα φετινά της παιχνίδια μετρώντας 9 σερί GG και over σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 2,50 το ξερό διπλό, για τους πιο συντηρητικούς ο συνδυασμός GG και over στο 2,05.

1380. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Ντε Γκράαφσαπ η οποία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό 0-2-8 (6-22 γκολ). Πέρασε νικηφόρα (1-3) και από την έδρα της Τβέντε η Αϊντχόφεν (3-2-1 εκτός), δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός του διπλού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1391. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Απογοητευτική για άλλη μία φορά η Αλιάνσα Ατλέτικο, ηττήθηκε στην έδρα της Σέσαρ Βαγιέχο με 1-0. Στην τελευταία θέση του Κλαουσούρα οι γηπεδούχοι. Ζορίστηκε αλλά τελικά κέρδισε η Άουριτς, 1-0 την Κομέρσιο, εκμεταλλευόμενη για άλλη μία φορά την έδρα της. Οι αποδόσεις είναι εκτός πραγματικότητας και αδικούν τους φιλοξενούμενους, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25.

1392. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από άσο, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

1771. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Ακόμα ένα αδιάφορο ζευγάρι, η Χιμνάσια (7-3-4 εντός) έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ του Σουνταμερικάνα, η Ατλέτικο έσωσε τη κατηγορία και απλά περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα, πάμε παρακάτω.

1789. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Τέσσερεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για να πετύχουν τους στόχους τους. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στη Μιγιονάριος, αναζητούν βαθμούς για να εξασφαλίσουν μαθηματικά τη σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έρχονται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι, αναζητούν βαθμούς για την είσοδο στην οχτάδα. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό 0:0.

2077. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Ματς εξάποντο για την παραμονή. Απογοητεύουν οι γηπεδούχοι, αγνοώντας τη νίκη για έντεκα ματς. Προέρχονται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στη Σαντανί, ομάδα που επίσης μάχεται για την παραμονή. Στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας η Σαν Λορέντζο, με τα περιθώρια να στενεύουν. Τρέχει ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών με τελευταία αυτή κόντρα στην Καπιατά με 5-1 εντός έδρας. Δε θα μπλέξουμε.

1394. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΕΣΤΟΡΙΛ

Θριάμβευσε στο ντέρμπι της Λισαβόνας η Σπόρτινγκ, διέλυσε τη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» με 3-0 και σε συνδυασμό με τη γκέλα της Πόρτο, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με συνολικό απολογισμό 6-2-0. Η Εστορίλ παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 στη Ρίο Άβε, εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλή θέση (7η, 4-1-3 συνολικά), αλλά έχει ηττηθεί στις 3/4 εξόδους της (1-0-3). Με τη ψυχολογία στα ύψη η Σπόρτινγκ, αναμένεται να φτάσει σε ακόμα μια νίκη, πολύ χαμηλά πάντως ο άσος.

1389. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Δεύτερη ήττα για την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Νασιονάλ, 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Σουντ Αμέρικα. Καθόλου καλή εμφάνιση για τη Νασιονάλ, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα. Από νίκη προέρχεται η Ράσιγνκ, 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Βίγια Τερέσα. Η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ της Νασιονάλ (4-1-1 τα έξι τελευταία στην έδρα της Ράσινγκ). Διπλό.

1405. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ

Είναι κοινό μυστικό πως την καλύτερη μπάλα στην Ισπανία παίζει η Θέλτα, σκοράρει κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά ματς και είναι πολύ δημιουργική με πολλές (χαμένες) ευκαιρίες σε όλους τους αγώνες της, ακόμα και όταν αντιμετώπισε τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Η Σοσιεδάδ θεωρητικά θα εμφανιστεί βελτιωμένη μετά την 4αρα που έριξε στη Λεβάντε εκτός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα. Καλή περίπτωση δείχνει τοoverστο 2,05 της Bet365για δύο ομάδες που παίζουν με τη μπάλα κάτω και ψάχνουν το γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1409. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Η Πόντε Πρέτα, η οποία προέρχεται από την ήττα με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο, αναζητά βαθμούς για την είσοδό της στις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Από την άλλη η Τζόινβιλ, η οποία έρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Ιντερνασιονάλ εκτός, βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -4 από τη σωτηρία. Πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικός άσος -0,75.

1408. ΑΒΑΪ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Τουλάχιστον απέφυγε την ήττα η Αβαΐ στην έδρα της Τσαπεκοένσε, μένοντας στο 0-0, παραμένοντας έτσι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Ντεφορμέ οι γηπεδούχοι , οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για πέντε αγωνιστικές. Σε αντίθετη τροχιά η Κρουζέιρο, η οποία τρέχει ένα σερί οχτώ αγώνων χωρίς ήττα, βρισκόμενη πλέον στο -6 από τις θέσεις του Λιμπερταδόρες. Ασιατικό διπλό 0:0.

1438. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, βρισκόμενοι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Εσπανιόλα. Σε αντίθετη τροχιά η Αντοφαγκάστα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση μετά από δέκα αγωνιστικές. Αρκετά καλό πρόσωπο έδειξαν οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική, παίζοντας καλύτερα από την Ικίκε, δεχόμενοι όμως την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με το αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί απογοήτευση. Εύκολα ή δύσκολα η Οχίγκινς θα πάρει τους τρεις πόντους.

1760. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Μοναδική ενδιαφερόμενη ομάδα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Βελέζ η οποία με νίκη διατηρεί της ελπίδες της για τη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα, οι γηπεδούχοι (5-3-6 εντός) στο τελευταίο τους παιχνίδι επικράτησαν 0-1 εκτός έδρας της Λανούς κατακτώντας τρίποντο μετά από αρκετές εβδομάδες. Αδιάφορη εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα η Ρίβερ η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Αλντοσίβι, μεσοβδόμαδα για το Σουνταμερικάνα η ομάδα του Γκαγιάρδο πήρε τη πρόκριση απέναντι στη Σαπεκοένσε με συνολικό σκορ (4-3). Κίνητρο έχουν μόνο οι γηπεδούχοι, σε συνδυασμό με το ροτέισον που πρόκειται να κάνει ο τεχνικός των φιλοξενούμενων ο άσος μπορεί να κάνει την εμφάνιση του.

1767. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Αδιάφορη η Ουνιόν (5-6-3 εντός) καθώς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα εδώ και καιρό, από την άλλη η Σαν Μάρτιν μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μπελγράνο διατήρησε τις ελπίδες της για μια θέση στα πλέι-οφ. Οι φιλοξενούμενοι με ήττα λογικά θα έχουν θέμα καθώς από κάτω τους παραμονεύουν 4 ομάδες, με τον βαθμό θα είναι ευχαριστημένοι και την τελευταία αγωνιστική θα κρατούν τη τύχη στα χέρια τους. Η ισοπαλία έχει το πρώτο λόγο.

1785. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά θα παίξει η Κορτουλούα για την είσοδο στην οχτάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα εντός έδρας την Τσίκο με 2-1. Από νίκη προέρχεται και η Όνσε Κάλντας, 1-0 εντός την Άγιλας Ντοράδας, με τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ να είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Ναι μεν η Κορτουλούα κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά το έκανε κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό +0,25.

2078. ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Ματς ουσιαστικά αδιάφορο, αφού αμφότερες έχουν τεθεί εκτός μάχης τίτλου, με σχεδόν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Επιθετικά παίζουν και οι δύο ομάδες, με τοoverθα πάμε και εμείς.

1415. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε στην έδρα της Σάντος Λαγκούνα η Κρουζ Αζούλ (2-2-3 εντός) με σκορ 1-2 και φαίνεται πως η φιλοσοφία του νέου της προπονητή σιγά-σιγά περνάει στους παίκτες. Πλέον η ομάδα του Μπόι απέχει πέντε βαθμούς από τα πλέι-οφ, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και κόντρα στην πελάτισσα Βερακρούζ (2-0-3 εκτός) έχει την ευκαιρία να μπει για τα καλά στο κόλπο της οκτάδας. Οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο ήττες επέστρεψαν στις νίκες, κερδίζοντας με 3-2 την Τολούκα και διατήρησε τη θέση της στην οκτάδα, ωστόσο τα 3/4 τελευταία της παιχνίδια είναι μακριά από την έδρα της. Μόλις τέσσερις φορές έχει κερδίσει η Βερακρούζ στο «Εστάντιο Αζούλ» και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι θετικό αυτή τη φορά, με τον άσο να αποτελεί επιλογή σε αποδόσεις κοντά στο 2,10.

1413. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Ματς εξάποντο για την παραμονή. Ντεφορμέ ( πέντε σερί ήττες) και εντός ζώνης υποβιβασμού η Κοριτίμπα, η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Σάο Πάολο. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Φιγκεϊρένσε, η οποία αγνοεί τη νίκη για δύο αγωνιστικές, προερχόμενη από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Σάντος. Αναμένεται παιχνίδι με λίγα γκολ, ξεκάθαρη επιλογή τοunder2,25.

1414. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για αμφότερες. Οι γηπεδούχοι είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -10 από τη σωτηρία, με τα περιθώρια πλέον να στενεύουν. Προέρχονται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Παρανά εκτός έδρας. Στο -4 από τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία η Σαμπάιο, η οποία προέρχεται από τη νίκη 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Παϊσαντού. Δύσκολο παιχνίδι, θα το αφήσουμε στην άκρη.

1387. ΝΤΙΦ. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ

No Bet.

1768. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΚΡΟΥΣ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ

Με νίκη η Ρασίνγκ απέναντι στη υποβιβασμένη και αδύναμη Κρουσέρο εξασφαλίζει και μαθηματικά μια θέση στα πλέι-οφ του Λιμπερταδόρες, άσος χωρίς καμία στοιχηματική αξία.

1766. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ – ΛΑΝΟΥΣ

Αδιάφορη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ του Σουνταμερικάνα. Η Νιούελς στην έδρα της μετράει 6-5-3 και τελευταία τα πηγαίνει αρκετά καλά έχοντας πετύχει 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια της. Στη Λανούς (5-6-3 εκτός) επικρατεί απογοήτευση κάτι που αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Βελέζ. Καμία από τις δύο δεν έχει κίνητρο, βάσει φόρμας και μόνο θα πηγαίναμε με τους γηπεδούχους.

1783. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Νασιονάλ, η οποία φυσικά έχει εξασφαλίσει από καιρό τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Αντίθετα η Μιγιονάριος παίζει με τη φωτιά, σκορπώντας εύκολα βαθμούς, με τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ να παίζεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Ενβιγκάδο. Άσος.

1442. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Παρότι ήταν καλύτερη των Χερεντιάνο και Ντοράδος, η Τίγκρες (4-1-2 εντός) δεν κατάφερε να κερδίσει καμία από τις δύο, μένοντας στο 0-0. Η ομάδα του Ρικάρντο Φερέτι χρειάζεται το τρίποντο, προκειμένου να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για είσοδο στα πλέι-οφ. Από την άλλη, η Σάντος Λαγκούνα (3-2-1 εκτός) ότι κερδίζει μακριά από το σπίτι της, το χάνει σε αυτό, καθώς είναι η μοναδική ομάδα δίχως εντός έδρας νίκη, χάνοντας στο τελευταίο με 1-2 από την Κρουζ Αζούλ και πλέον η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να ελπίζει σε είσοδο στην οκτάδα, προκειμένου να παλέψει για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Αρκετές οι απουσίες της Τίγκρες, ισχυρότατο το κίνητρο της Λαγκούνα. Καλύτερα να απέχουμε.

1445. ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ - ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ

Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ανώτερη Χουανκάγιο η Λορέτο, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 2-0 εκτός έδρας. Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Γκαρκιλάσο και θα παρουσιαστεί πιο ξεκούραστη από την αντίπαλό της. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Χουανκάγιο. Επιλογή αποτελεί το ασιατικό διπλό +0,25.

1447. ΛΕΟΝ – ΑΤΛΑΣ

Μεσοβδόμαδα αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες, με τη Λεόν (5-0-1 εντός) να κερδίζει 1-0. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες και βλέπουν τη διαφορά από την όγδοη θέση να μειώνεται διαρκώς. Λόγω τυφώνα αναβλήθηκε το ντέρμπι της Άτλας (3-2-1 εκτός) με τη Γουαδαλαχάρα και έτσι το τελευταίο παιχνίδι των φιλοξενούμενων ήταν η νίκη επί της Μονάρκας με 0-1. Δυνατή στο σπίτι της η Λεόν, η οποία εύκολα ή δύσκολα θεωρούμε πως θα επικρατήσει της προβληματικής αμυντικά Άτλας.

1448. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Ακόμα μία κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μονάρκας (1-1-4 εντός), η οποία έχασε και στην έδρα της Πατσούκα με 2-0 και βρίσκεται στο -3 από την οκτάδα, όμως με την εικόνα της δεν πείθει πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Έκτο ματς δίχως νίκη για τη Ντοράδος (1-2-3 εκτός), η οποία παραμένει ουραγός στην Απερτούρα και χωρίς ελπίδες για τα πλέι-οφ. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταση της Ντοράδος.

1450. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και μεγάλη ανάγκη για βαθμούς. Στην όγδοη θέση βρίσκεται η Τσιάπας (4-2-0 εντός), όπου ισοβαθμεί με τη Μοντερέι και φαίνεται πως βασίζεται αποκλειστικά στη δύναμη της έδρας προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Μεγάλο διπλό πήρε η Τζαγκουάρες πάντως την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 2-3 την Πούμας. Εξαιρετικά τα πηγαίνει η Πουέμπλα (1-2-3 εκτός) στο σπίτι της Τζαγκουάρες, ενώ παραμένει αήττητη εδώ και τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 της Λεόν και διατηρήθηκε στο +3 από την όγδοη θέση. Καίγονται για βαθμούς οι δύο ομάδες και ένα γρήγορο γκολ μπορεί να ανοίξει για τα καλά το παιχνίδι, με τοover2,5 να αποτελεί επιλογή στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

---. ΣΑΝΤΑΝΙ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Απογοήτευσε για άλλο ένα ματς η Γκουαρανί, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τη Λιμπερτάδ εκτός έδρας. Αδιάφοροι ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι, αφού έχουν τεθεί εκτός μάχης τίτλου, έχοντας όμως εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Λιμπερταδόρες. Τεράστια ανάγκη βαθμών έχει η Σαντανί, η οποία βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Ρούμπιο Νιου. Θα πάμε με το κίνητρο, ασιατικός άσος +0,5.

---. ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΪΜΠΑ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά πήρε τη νίκη η Στρόνγκεστ, 2-1 εντός έδρας τη Σικλόν. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι μετά από δεκατρείς αγωνιστικές. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά από την Ουνιβερσιτάριο ντε Σούκρε με 3-0 εκτός. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, διπλό.

---. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Για άλλη μία φορά παρουσίασε τεράστια αμυντικά κενά η Νασιονάλ, δεχόμενη τέσσερα γκολ από τη Γουίλστερμαν, φυσικά γνωρίζοντας την ήττα με 4-3. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί συνολικά δεκατρία γκολ σε τρία παιχνίδια. Έπεσε στο υψόμετρο η Οριέντε Πετρολέρο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Μπολίβαρ. Προβάδισμα στον άσο, κυρίως λόγω υψομέτρου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ