ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (17/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

638. ΚΑΣΙΜΑ - ΚΑΣΙΒΑ

Η Κασίμα (3-1-2 εντός) πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία στη Β’ φάση του πρωταθλήματος και ελπίζει να τερματίσει στην πρώτη θέση. Προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ αφού νίκησε με 4-1 την Κόμπε. Η Κασίβα (3-0-3 εκτός) είναι πλέον αδιάφορη και δεν πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να κόψει πολύτιμους βαθμούς από τη γηπεδούχο και φορμαρισμένη Κασίμα, στο 1,65 ο άσος είναι απλά δίκαιος.

641. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Χιροσίμα (3-1-3 εντός) που το μεγάλο της όπλο είναι η εκτός έδρας παρουσία της (6-0-0). Έχασε από την σοβαρότατη Τόκυο και πλέον η διαφορά της από την δεύτερη Κασίμα είναι μόνο στην ισοβαθμία και από την τρίτη Τόκυο στους τέσσερις βαθμούς. Η Καβασάκι (3-1-3 εκτός) δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση, έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες (όλες με GG), η τελευταία με 5-3 επί της Γκάμπα Οσάκα. Η φιλοξενούμενη αναμένεται να ανοιχτεί όπως σε όλα τα τελευταία της παιχνίδι, αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε το over, όμως η γραμμή του 3 είναι αρκετά υψηλή για τα γούστα μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

637. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΟΥΡΑΒΑ

Η Γκάμπα Οσάκα (4-2-0 εντός) έχει ως πρώτο στόχο τον δεύτερο επαναληπτικό με την Εβεργκράντε για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ που βρίσκεται στον τελικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει το ντέρμπι με την Ουράβα (4-1-2 εκτός), η οποία θέλει να αποδείξει ότι το 1-1 με την Τόσου ήταν απλά μία κακή παράνθεση. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα ωραίο και σκληρό παιχνίδι, αλλά δεν θα υπάρχει νικητής, όμως επειδή το Χ δεν αφήνει ουσιαστικά καμία ικανοποιημένη το αφήνουμε.

640. ΤΟΚΥΟ - ΣΟΝΑΝ

Δύο σερί νίκες με 1-0 έχει η Τόκυο (5-1-0 εντός), επί των Ματσουμότο και Χιροσίμα, και απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Ουσιαστικά αδιάφορη κρίνουμε τη Σόναν (1-3-2 εκτός), κάτι που αποδεικνύεται από τα πέντε σερί ματς δίχως νίκη. Αποκλείστηκε και στο κύπελλο από τη Ματσουμότο, γεγονός που δείχνει ότι είναι σε κακή κατάσταση. Πιστεύουμε ότι η πιο ξεκούραστη, με μεγαλύτερο κίνητρο και σαφώς καλύτερη ομάδα, Τόκυο, θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο άσος στο 1,85 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

639. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΣΕΝΤΑΪ

Απειροελάχιστες και μόνο μαθηματικές οι πιθανότητες της Σιμίζου (0-3-4 εντός) για σωτηρία, αφού πρέπει σε τέσσερις αγωνιστικές να καλύψει έντεκα βαθμούς. Δεν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Σεντάι (1-2-3 εκτός) καθώς μετά από μόλις μία νίκη σε επτά αγώνες είναι στο +5 από τον υποβιβασμό και έχει μπλέξει. Τελευταίο χαρτί για τη γηπεδούχο, λογικά θα ρισκάρει σε πιθανό Χ στο 70’, όποιος έχει εικόνα θα μπορεί να σκεφτεί κάποιο late goal, αν και η Σεντάι λογικά θα προσπαθήσει να κρατήσει το βαθμό.

636. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για να τελειώσει και η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Ιαπωνίας. Η Γιοκοχάμα (3-1-2 εντός) είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα και απλά θέλει να είναι σε καλή κατάσταση για το κύπελλο. Η Βίσσελ Κόμπε (2-0-4 εκτός) έχει ανάγκη τους βαθμούς για να ξεκαθαρίσει με την υπόθεση υποβιβασμός. Το κίνητρο βρίσκεται στην Κόμπε, όμως αυτή είναι σε κάκιστη κατάσταση. Η Γιοκοχάμα χωρίς άγχος πιστεύουμε ότι θα κερδίσει, στο 1,90 ο άσος είναι στις επιλογές των Young Guns .

642. ΜΠΟΥΣΑΝ - ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Η Μπουσάν (3-4-10 εντός) λογικά θα παίξει μπαράζ για να μείνε στην κατηγορία, καθώς απέχει έντεκα βαθμούς από τη Γκουανγκτζού που σώνεται απευθείας. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια δεν είχε καταφέρει να κερδίσει (0-4-6) και έδειξε σημάδια προβληματισμούς στους ανθρώπους της ομάδας. Η Γκουανγκτζού (5-6-6 εκτός) έχει μία διαφορά ασφαλείας και αναμένεται να τελειώσει τα πλέι-οφ άνετη και χωρίς άγχος. Δεν βρίσκουμε πουθενά αξία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πάμε παρακάτω.

645. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΠΟΧΑΝΓΚ

Πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Νότιας Κορέας, οι ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ (έξι ομάδων) και παίζουν πέντε αγώνες. Οι ομάδες κρατούν τους βαθμούς που έχουν από την κανονική περίοδο. Η Γιέονμπουκ (13-2-2 εντός) βρίσκεται στην κορυφή και απέχει οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Σουγόν, βαθμοί που της δίνουν ασφάλεια. Η Ποχάνγκ (8-7-2 εκτός) βρίσκεται στην τρίτη θέση με διαφορά δώδεκα βαθμών από την κορυφή, ρεαλιστικός στόχος η δεύτερη θέση που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2,10 του -0,25 για τους γηπεδούχους είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

646. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΣΙΔΝΕΪ

Οι Νιουκάστλ Τζετς μετά την ολική αλλαγή το καλοκαίρι έδειξε καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα και κέρδισε με 1-2 την Ουέλινγκτον Φοίνιξ, παρότι στα τελευταία 13΄ έμεινε με δέκα παίκτες. Δεν είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά ήξερε να εκμεταλλευτεί τις δικές της φάσεις. Το Σίδνεϊ έπαιξε καλά και κατάφερε να δημιουργήσει πλειάδα ευκαιριών στην πρεμιέρα, όμως το γκολ της Μέλμπουρν Σίτυ στο 16’ μετά από παιδικό λάθος στην άμυνα τη στέρησε το τρίποντο. Το διπλό στο 2,00 δείχνει απλά δίκαιο, θέλουμε να ξαναδούμε τις ομάδες πριν βγάλουμε λίγο πιο ασφαλή συμπεράσματα.

647. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος για το πρωτάθλημα της Κίνας, με τη Σανγκάη Σενξίν να έχει ήδη υποβιβαστεί, ανοιχτά μέτωπα για την πρώτη τριάδα και για τη δεύτερη ομάδα που θα βρεθεί στη δεύτερη κατηγορία. Αμφότερες δεν έχουν απολύτως κανένα στόχο, θα παίξουν μόνο και μόνο επειδή πρέπει να παίξουν. Η Σενχούα βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου και ήδη κέρδισε το πρώτο ματς με 3-2 επί της Πεκίνο (Β’ κατηγορίας) και την Τετάρτη έχει τον επαναληπτικό. Πάντως δεν ήταν καλή, αλλά με τη βοήθεια τους διαιτητή και της τύχης κέρδισε. Άγνωστο αν θα γίνουν αλλαγές. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού η μία ομάδα σκέφτεται μόνο το κύπελλο και η άλλη τις διακοπές.

648. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. - ΟΥΛΣΑΝ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αδιάφορες ομάδες που ουσιαστικά δεν έχουν λόγω ύπαρξης στα πλέι-οφ. Δεν κινδυνεύουν για τίποτα και αναμένεται απλά να περιμένουν να τελειώσει η σεζόν. Και οι δύο ομάδες μεσοβδόμαδα είχαν αγώνα κυπέλλου, η Ιντσεόν πέρασε στον τελικό, ενώ η Ουλσάν αποκλείστηκε από τα ημιτελικά. Δεν θα μπλέξουμε στο ματς αυτό, έχει πολλές περισσότερες αξίες και καλύτερα παιχνίδια το κουπόνι.

653. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Στο 0-0 έμεινε στο πρώτο ματς η Βίκτορι απέναντι στην Αδελαίδα, είχε αρκετές ευκαιρίες (ένα ακυρωθέν γκολ και δύο δοκάρια μεταξύ άλλων), μετά το 72’ έμεινε με δέκα παίκτες και δεν κατάφερε να συνεχίσει την πίεση που ασκούσε. Η Μέλμπουρν Σίτυ κατάφερε με τη βοήθεια της τύχης να κρατήσει τον βαθμό (1-1) με τη Σίδνεϊ, παρότι η αντίπαλος της είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι στο τοπικό ντέρμπι έχει τον πρώτο λόγο, η έδρα της δίνει επιπλέον δύναμη και η ποιοτική ανωτερότητα της, μας οδηγούν στον άσο του 1,91 (επιλογή Young Guns ).

655. NΙΙΓΚΑΤΑ - ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑ

Μεγάλη μάχη για τη σωτηρία, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για να μην είναι η συνοδοιπόρος της Σιμίζου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στη δεύτερη κατηγορία. Η γηπεδούχος Νιιγκάτα () έχει το πάνω χέρι αφού απέχει τρεις βαθμούς από τη Ματσουμότο (). Θα προσπαθήσει να συγκρατήσει αυτή τη διαφορά, σε αντίθεση με την αντίπαλο της που θέλει το τρίποντο για να την πιάσει. Το under είναι μία φυσιολογική σκέψη, όμως αν στο τέλος το αποτέλεσμα είναι στο 1-1 η φιλοξενούμενη θα ανοιχτεί για το γκολ της νίκης, σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθούμε να αποφεύγουμε τα under.

656. ΤΟΣΟΥ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Η Τόσου (0-3-3 εντός έδρας!) έχει διαφορά πέντε βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού και θέλει να κερδίσει την αδιάφορη Ναγκόγια για να έχει μία μεγαλύτερη ασφάλεια. Εμφανώς ντεφορμέ η φιλοξενούμενη (1-1-4) και πιστεύουμε ότι έστω οριακά θα χάσουν. Το 2,20 είναι απλά δίκαιο.

660. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Η Μοντέντιο (0-2-4 εντός) απέχει έξι βαθμούς από τη σωτηρία και θέλει άμεσα βαθμούς για να καταφέρει να σωθεί. Η νίκη 0-1 επί της Σόναν δείχνει ότι έχει ακόμη ζωή και μπορεί να πετύχει το δύσκολο στόχο της σωτηρίας. Η Κόφου (2-2-2 εκτός έδρας) απέχει έξι βαθμούς από τη γραμμή και δεν θέλει να χάσει, γιατί θα μπλέξει περισσότερο. Αμφίρροπο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο προβληματικές ομάδες με τον ίδιο στόχο. Νo bet.

664. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Ήττα στο όριο για την Ουνιόν Βερολίνου (2-4-4, 1-3-1 εντός) στο Μπραουνσβάιγκ (2-1), γενικά ανεβασμένη λίγο πριν τη διακοπή και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Καλύτερο μπάσιμο στη σεζόν έχει κάνει η Σαν Πάουλι (5-3-2, 2-2-1 εκτός), με στιβαρή άμυνα (καλύτερη στην κατηγορία με 7 γκολ παθητικό σε 10 ματς) και αποτελεσματικότητα μπροστά, στοιχεία πάντως που δεν εμφάνισε στο τελευταίο ματς της (1-3 από Σαντχάουζεν). Η ήττα της ομάδας του Λίνεν στο πιο πρόσφατο, καθώς και η απραξία δύο εβδομάδων, περιπλέκει την κατάσταση, διαφορετικά θα μιλούσαμε για αξία στην κόντρα.

663. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Εκτός ζορίζεται η Νυρεμβέργη (1-0-4), μέσα πάει καλά (3-2-0 με 10-6 γκολ). 4-1-5 με 2-1-1 εκτός των ως τώρα νούμερα της ΦΣΒ Φρ., έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από ότι άξιζε στον αγωνιστικό χώρο, στα δύο τελευταία έχασε με κάτω τα χέρια κόντρα σε Φράιμπουργκ (2-0) και Χάιντενχαϊμ (0-4). Σε νορμάλ επίπεδα ο άσος, αποτελεί επιλογή.

711. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΛΤΙΚ

Δεδομένη η ποιοτική απόσταση των δύο ομάδων, η Σέλτικ (7-2-1, 3-1-1 εκτός) πάντως δεν σκίζει ως τώρα, μόλις μια φορά κατάφερε να επιβληθεί στο πρωτάθλημα με πάνω από δύο γκολ διαφορά. 2-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Μάδεργουελ, με νέο προπονητή τον γνώριμο και επιτυχημένο στο πέρασμα του την περίοδο 2007/09 Μαρκ ΜακΓκι, από το -1,5 ασιατικό διπλό θα προτιμούσαμε τα σκορ 0-1/0-2/1-2/1-3.

710. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΥΡΑΛ

Αήττητη παραμένει στο πρωτάθλημα η ΤΣΣΚΑ η οποία πρόσφατα κέρδισε 0-2 και την Ντιναμό στο ντέρμπι της Μόσχας. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 4-2-0 (9-4 γκολ), στα 4 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Αρκετά καλά τα πηγαίνει η Ουράλ μέχρι στιγμής, οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο τους παιχνίδι παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Κρίλια παραμένοντας παρόλα αυτά αήττητοι στα τελευταία 6 παιχνίδια τους (3-3-0), 3-2-0 ο εκτός έδρας απολογισμός τους. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, ίσως στο live έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε το άσος σε υψηλότερες αποδόσεις από αυτές που κυκλοφορούν pregame.

717. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΧΑΛ

Ντερμπάκι, ιδανικά πήγε στη διακοπή η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4-3-3, 3-1-1 εντός), μετρώντας τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία επίσημα παιχνίδια της (τρια πρωτάθλημα, 0-1 τη Νιούκαστλ στο Λιγκ Καπ), 3-2-0 αήττητο τρέχει η Χαλ (5-3-2, 2-1-2 εκτός), δεν εντυπωσιάζει μέχρις στιγμής με το ποδόσφαιρο της αλλά έχει δεδομένη ποιότητα. Προφανώς τριπλή, με πολύ Χ μέσα.

721. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Με τρεις συνεχόμενες νίκες η Γκουοάν (11-2-0 εντός) έχει φτάσει στην τρίτη θέση και κυνηγάει το θαύμα για ακόμα ψηλότερα, αν και βασικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι η διατήρηση της θέσης της. Η Κουανγκτσόου Ρ&Φ (3-3-7 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Τιαντζίν και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για την παραμονή, πλέον απέχει τρεις βαθμούς, αλλά έχει από κάτω της τέσσερις ομάδες. Πιστεύουμε ότι η Γκουοάν θα κερδίσει αρκετά εύκολα και το -1,5 είναι δίκαιο line, αν στο live δεν έχει προηγηθεί νωρίς η γηπεδούχος ίσως ψάξουμε κάποια μικρότερη γραμμή.

723. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Η Τιαντζίν Τέντα (3-6-4 εντός) απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού και έχει δύσκολο έργο. Η Εβεργκράντε (11-1-1 εκτός) έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και παραμένει στην κορυφή, με διαφορά δύο πόντων από τη δεύτερη θέση. Το -1 των φιλοξενούμενων είναι δίκαιο.

722. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ - ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ

Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που αμφότερες κυνηγάν τους μεγάλους τους στόχους και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι οριακά εκτός αυτών. Η Σαντόνγκ (8-1-4 εντός) απέχει μόλις ένα βαθμό από την τρίτη θέση. Στο κύπελλο έχασε τον πρώτο ημιτελικό από τη Γιανγκσού με 1-2 και την Τετάρτη έχει τον επαναληπτικό. Η Γκουιτζού Ρενέ (2-4-7 εκτός) απέχει δύο βαθμούς από τη σωτηρία και έχει άμεση ανάγκη για βαθμούς, όμως η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια δεν δείχνει ότι μπορεί να το πετύχει, έχει τέσσερις σερί νίκες. Το -1 στο 2,00 δείχνει καλό, αν η Λουνένγκ δεν έχει καταφέρει να κερδίζει μέχρι το 70’ θα ψάξουμε κάποιο καλό late goal.

724. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Τότεναμ, μη ξεχνάμε πως μετράει αήττητο επτά αγώνων από την πρεμιέρα (3-4-0), ενώ έχει καταφέρει να σκοράρει έξι φορές σε δύο ματς πριν τη διακοπή. Από την άλλη με ενθουσιασμό και επιθετικό στυλ υπό της οδηγίες του Κλοπ, θα μπει στο παιχνίδι η Λίβερπουλ και έχει τα φόντα να σκοράρει, χωρίς παράλληλα η άμυνά της να εμπνέει εμπιστοσύνη. Δείχνει ματς που θα έχει γκολ, προτιμότερο να στραφούμε σ’ αυτήν την αγορά, 1,875 η απόδοση του ασιατικού οver 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

725. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

H Σανγκάη ΣΙΠΓ (10-1-2 εντός) με τις δύο συνεχόμενες νίκες (3-1 τη Ρενέ και 0-1 τη Λουνένγκ) βρίσκεται στη δεύτερη θέση, απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή και έχει απόσταση πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση. Η Σιγιαζουάνγκ (2-7-4 εκτός) είναι αδιάφορη, όμως δεν φαίνεται να χαρίζει βαθμούς. Το χάντικαπ του -1,25 δεν έχει καμία αξία.

1279. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Η Γιανγκσού (5-4-4 εντός) δεν έχει κανένα στόχο στο πρωτάθλημα, πλέον ο μοναδικός της σκοπός είναι το κύπελλο. Στον πρώτο ημιτελικό με τη Σαντόνγκ κέρδισε με 1-2 και την Τετάρτη έχει τον επαναληπτικό. Άγνωστο να θα κάνει κάποιες αλλαγές. Η Χενάν (4-3-6 εκτός) δεν έχει σκοπό στο πρωτάθλημα, όμως δεν φαίνεται να έχει παρατήσει το πρωτάθλημα. Δεν θα μπλέξουμε σε τέτοιο ματς, μεταξύ αδιάφορων ομάδων.

735. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Άμυνα εναντίον επίθεσης, 3-6-3 με 8-5 γκολ μετρά η Βίτσμπουργκ (1-3-2 με 3-4 εντός), καλύτερη άμυνα & χειρότερη επίθεση της 3 Γερμανίας, παρότι στο τελευταίο κέρδισε με 0-3 το τσίρκο της Φορτούνα Κολωνίας. Επτά σερί over μετρούσε η Όσναμπρικ (3-5-4, 1-2-3 εκτός με 4/6 over 2,5) πριν το 1-1 κόντρα στη Στουτγκάρδη Β΄ στο τελευταίο, ματς που από τύχη (ή ατυχία, για εμάς που είχαμε over) δεν είχε περισσότερα τέρματα. Κακό σταύρωμα για στοίχημα, προχωράμε.

739. ΧΑΛΕΣΚΕΡ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β

Πολύ χαμηλά ο άσος της Χάλεσερ, αλλά και κόντρα δεν υπάρχει, 4-0-2 μετράνε στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι, ανεβασμένοι επί Μπέγκερ και βρίσκοντας απέναντι τους μια ομάδα με χτυπητές αδυναμίες.

737. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Πρώην ανατολικογερμανικό ντέρμπι, την προηγούμενη αγωνιστική η καλύτερη ομάδα της 3 Γερμανίας, Ντιναμό Δρέσδης (10-2-0, 6/6 νίκες εντός με 17-5 γκολ), επικράτησε σε ματς ανάλογου χαρακτήρα με 1-3 στο Ρόστοκ. Η Κότμπους (2-4-6, 1-3-2 εκτός) παρουσιάζεται αν μη τι άλλο μαχητικότερη με τον Μιριούτα στον πάγκο, στο Μαγδεμβούργο ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 92’, κόντρα στη Βέχεν άξιζε τη νίκη αλλά ισοφάρισε στο ίδιο λεπτό για ακόμα ένα 2-2. Άσος, αλλά η στοιχηματική αξία βρίσκεται στα γκολ.

734. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

3-2-1 ο εντός έδρας απολογισμός της Έρφουρτ (0-3-3 εκτός), 0-1-5 με 6-17 γκολ εκτός η Φορτούνα Κολωνίας, ουραγός (2-3-7 συνολικά) και χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Σημειώνεται ο άσος (που παίρνει ποντάρισμα), η διακοπή φυσικά μας κάνει επιφυλακτικούς.

733. ΒΕΧΕΝ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Καμία δεν εντυπωσιάζει μέχρις στιγμής, 2-6-4 με 2-4-0 εντός για τη Βέχεν, με τον τεχνικό της να βρίσκεται υπό πίεση, χωρίς ιδέες πριν τη διακοπή η Χόλσταϊν Κίελ, μετράει 3-5-4 με 2-2-2 εκτός. Πολύ ισορροπημένο, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

738. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΑΑΛΕΝ

Και εδώ κοντράρονται ομάδες με διαφορετικό στυλ, από συνεχόμενα over έρχεται η Σόνενχοφ (5-5-2 με 25-15 γκολ, 2-3-1 εντός), πιο σφιχτή η Άαλεν (4-6-2, 2-2-2 εκτός), μόνο στο live αν βγει κάτι, το σετ μοιάζει σωστό.

736. ΜΑΪΝΤΖ Β - ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

3-3-0 εντός (5-5-2 συνολικά) η Μάιντζ Β, 1-2-3 (4-4-4) εκτός η Τσέμνιτσερ, ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

727. ΝΤΙΖΟΝ - ΕΒΙΑΝ

Εξάποντο ανόδου, αμφότερες ομάδες με φιλοδοξία, 5/5 νίκες εντός με 13-2 γκολ η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Ντιζόν, το 1-0 στην Τουρ σταμάτησε ένα σερί έξι νικών για την ομάδα του Νταλ’ Όγκλιο, τώρα ενισχύεται με την επιστροφή του πρώτου σκόρερ Ζυλιέν (9 αγ./5 γκολ). 3-5-2 με 1-3-1 εκτός των νούμερα της Εβιάν, δεδομένο το προβάδισμα του άσου, πέραν τούτου ουδέν.

767. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Ζλιν η Γιάμπλονετς (0-3-1εντός) που ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εντός έδρας. Γενικά μέχρι τώρα δεν εντυπωσιάζει η Γιάμπλονετς, την περιμέναμε αρκετά καλύτερη. Πιστεύουμε ότι η διακοπή θα τη βοήθησε ώστε να γίνει καλύτερη. Ισόπαλη αναδείχθηκε η Σλάβια (2-0-2 εκτός) στο ντέρμπι με τη Ντούκλα με 1-1, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς έδειξαν ισοδύναμες οι δύο ομάδες. Αήττητη έξι αγωνιστικές (4-2-0) και πραγματοποιεί αρκετά καλό ξεκίνημα στη σεζόν . Αν το παιχνίδι γινόταν πριν τη διακοπή το +1 της Σλάβια θα αποτελούσε επιλογή, τώρα όμως θα το σκεφτούμε παραπάνω.

782. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Από δυο σερί θετικά αποτελέσματα έρχεται η Εντέλα (1-0 τη Βερτσέλι εντός, 0-0 εκτός με Περούτζια) , στην προσπάθεια της να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, η Σαλερνιτάνα μετά από το θετικό της ξεκίνημα δείχνει σε κάμψη, μετρώντας δυο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Σωστός ο ελαφρύς φαβοριτισμός των γηπεδούχων, δείχνουν σε καλύτερο φεγγάρι από τους αντιπάλους τους.

815. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Σε ανοδική πορεία η Μπούρσα πριν τη διακοπή, συμπλήρωσε τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, αντιθέτως η Ανταλιασπόρ έδειξε να ξεφουσκώνει, καθώς δεν κέρδισε στα τρία πιο πρόσφατα (0-2-1). Θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι τιμές στον άσο πάντως δεν είναι και καμία ευκαιρία.

788. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΜΠΑΡΙ

Άμεση ήταν η επιστροφή στις ήττες για την Τερνάνα (1-1-5 συνολικά) καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στη φορμαρισμένη Σπέτσια. Η Μπάρι συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ δείχνει περισσότερη προσήλωση στην άμυνα εσχάτως. Σωστά τα σετ που κυκλοφορούν, θα προσχωρήσουμε στο επόμενο.

784. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΛΙΒΟΡΝΟ

Σε ανοδική πορεία η Κροτόνε, αγνοεί την ήττα στα τελευταία έξι (4-2-0), ενώ στην έδρα της έχει το απόλυτο με 3/3 νίκες, με τις δυο τελευταίες εξ αυτών να έρχονται με ευρύ σκορ (4-1 τη Μπάρι, 4-0 τη Σαλερνιτάνα). Αντίθετα κινείται η Λιβόρνο, μετά από τις 4 νίκες στην αρχή της χρονιάς, δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τρία (0-1-2). Το μομέντουμ ευνοεί τους γηπεδούχους, ενδιαφέρουσα επιλογή ο ασιατικός άσος -0,25 στο 2,00 της Bet365.

783. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΚΟΜΟ

Πέντε ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Λαντσιάνο (0-3-2, 5/5 under 2,5, 4/5 NG), η Κόμο έρχεται από δυο βαριές εντός έδρας ήττες και υποχώρησε στην προτελευταία θέση της κατάταξης (1-2-4 συνολικά). Δεν περιμένουμε να ανοίξει το ματς, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα, οριακές πάντως οι τιμές του άσου.

789. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Διατηρείται αήττητη η Τράπανι (3-4-0), έρχεται μάλιστα από το πρώτο της φετινό διπλό στην έδρα της Σαλερνιτάνα, η Πεσκάρα ηττήθηκε με 1-3 από την Άσκολι, σημειώνοντας έτσι την πρώτη της ήττα μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (2-3-2). Στο 2-2-0 ο απολογισμός των γηπεδούχων μπροστά στο κοινό τους, 0-2-2 μετρούν οι φιλοξενούμενοι εκτός, που βάσει των εμφανίσεών τους δικαιούταν να έχουν καλύτερη συγκομιδή, δεν θα πάρουμε θέση εδώ.

768. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΜΟΡΚΑΜ

Ήττα με 1-0 στην Οξφόρδη για τη Γουίμπλεντον (4-4-4, 3-1-2 εντός), ήταν πιο αποτελεσματική η αντίπαλος της, πρώτο ματς της φέτος στο πρωτάθλημα που δεν ήρθε 2-3 γκολ. Η Μόρκαμ (5-2-5 ρεκόρ) συνέχισε τα γεμάτα γκολ ματς (8/9 over 2,5 & GG, 7/9 over 3,5, 6/9 over 4,5 στα πιο πρόσφατα!) και τις εκτός έδρας καλές εμφανίσεις (3-2-1) με το 2-3 στο Καρλάιλ. Λογικά θα επιστρέψουν οι γηπεδούχοι στα ματς με δύο τουλάχιστον γκολ, ο άσος ποντάρεται δυνατά αλλά δεν βλέπουμε το λόγο να ακολουθήσουμε, προτιμότερο μοιάζει το over, περιμένοντας γκολ εκατέρωθεν.

810. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΣΙΡΙΟΥΣ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Superettan. Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες της Βάρμπεργκ (7-4-2 εντός) για να προλάβει την προνομιούχο τρίτη θέση, η κάτοχος της εν λόγω θέσης Σίριους (3-8-2 εκτός) κυνηγάει τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο, αν και δύσκολα θα καλύψει το -4 που την χωρίζει από εκεί. Μονόπλευρο στην ουσία το κίνητρο, δεν μας ικανοποιούν ωστόσο οι τιμές στο διπλό.

785. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΑΣΚΟΛΙ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μόντενα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από τη Λατίνα, η Άσκολι σημείωσε δεύτερη σερί νίκη με μεγάλο σκορ και γεμάτη εμφάνιση, επεκτείνοντας το σερί της χωρίς ήττα στα τρία ματς (2-1-0). Δεν δικαιολογείται ο τόσο έντονος φαβοριτισμός των γηπεδούχων, η αξία βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,875 της Bet365.

786. ΝΟΒΑΡΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Νίκη μετά από τρία ματς για τη Νοβάρα, καθώς πέρασε με 1-0 από τη έδρα της Βερτσέλι, η Κάλιαρι επέστρεψε στις νίκες χάρη στο 3-1 επί της Τσεζένα και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας (5-1-1 συνολικά). Χαμηλό κρίνεται το 2,25 του διπλού, δεν θα έχουν εύκολη αποστολή οι φιλοξενούμενοι.

787. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Από τέσσερις σερί ήττες χωρίς να βρει δίχτυα έρχεται η Βερτσέλι (6/7 under 2,5, 4/7 NG), με την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία να κρίνεται επιβεβλημένη από τη διοίκηση και τον Κλαούντιο Φοσκαρίνι να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Η Βιτσέντζα συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά έχει πολλές ισοπαλίες (2-5-0 συνολικά, 4/7 NG & under 2,5), με τις δυο νίκες της ωστόσο να έχουν επιτευχθεί σε εκτός έδρας παιχνίδια της. Υποψιασμένα τα σετ, με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, κοιτάμε προς το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,825 της Bet365, με την κάλυψη στην ισοπαλία να κρίνεται απαραίτητη μιας και η αλλαγή προπονητή ενδέχεται να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων.

781. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι διεξάγεται στην Κρήτη, με τον Πλατανιά να φιλοξενεί τον Πανθρακικό στο ντέρμπι ουραγών, καθώς πρόκειται για τις μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και με αρκετά καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα δείχνουν πως η ανάκαμψη είναι θέμα χρόνου. Από την άλλη, η ομάδα της Κομοτηνής εμφανίζει πρόβλημα στον τομέα της ψυχολογίας, κάτι που έγινε ξεκάθαρο και στην ήττα από το Λεβαδειακό την προηγούμενη αγωνιστική. Μεγαλύτερη ευκαιρία για το πρώτο του τρίποντο δε θα βρει ο Πλατανιάς, όμως ο άσος είναι σε χαμηλή απόδοση. Επειδή όμως μιλάμε για ομάδες που δυσκολεύονται στο σκοράρισμα, είναι προτιμότερο ο άσος να συνδυαστεί με τοunder 3,5, που αποτελεί επιλογή στο 2,12 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

819. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Βέρντερ προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και η διακοπή σίγουρα της έκανε καλό, ακόμα και ο βαθμός απέναντι στην Μπάγερν θα θεωρηθεί επιτυχία. Οι βαυαροί βρίσκονταν σε εκπληκτική κατάσταση μέχρι και τη διακοπή και λογικά έστω και δύσκολα θα κατακτήσουν ακόμη ένα τρίποντο. Ο αμυντικός προσανατολισμός που πρόκειται να προσεγγίσει το παιχνίδι η ομάδα του Σκρίπνικ σε συνάρτηση με την πιθανή αρνητική επίδραση της διακοπής όσον αφορά την επιθετική ρέντα των φιλοξενούμενων αναμένεται να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, για το λόγο αυτό το 2,00 του under 3,25 στην Bet365 αποτελεί καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

818. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει κι άλλους βαθμούς, η νίκη αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι αήττητοι μέχρι στιγμής μακριά από το σπίτι τους όμως κάποια στιγμή η τύχη θα τους γυρίσει την πλάτη. Στην απόδοση 1,80 ο άσος της Bet365 κρίνεται ανεκτός. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

820. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Οι «λύκοι» πριν την διακοπή δεν ήταν καλά κάτι που φάνηκε από τα τελευταία τους αποτελέσματα, πλέον τους περιμένουμε αρκετά βελτιωμένους και έτοιμους να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Από την άλλη η Χόφενχαϊμ έδειξε να συνέρχεται όμως και πάλι τα αμυντικά προβλήματα που βγάζει φέτος δύσκολα θα μπορέσει να τα καλύψει απέναντι σε μια τόσο αποτελεσματική επίθεση όπως αυτή της Βόλφσμπουργκ. Στην απόδοση 1,75 ο ασιατικός άσος -0,75 της βετ365 μπορεί να επαληθευτεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

817. ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Το Αμβούργο ξεκίνησε καλά φέτος αλλά λίγο πριν τη διακοπή «κλατάρισε» και εμφάνισε το κακό του πρόσωπο, κάτι το οποίο φάνηκε και από τα αποτελέσματα του. Η Λεβερκούζεν έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, είναι ξεκούραστη και διαθέτει όλα τα φόντα για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το λιμάνι. Στην απόδοση 1,80 το διπλό στον Stoiximan , αν και θα το θέλαμε λίγο παραπάνω. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

821. ΣΑΛΚΕ - ΧΕΡΤΑ

Την γλίτωσε από την Άιντραχτ και τελικά την πλήρωσε από την Κολωνία η οποία έβγαλε στη φόρα τα πολλά αμυντικά κενά της Σάλκε. Η Χέρτα τείνει να εκμεταλλεύεται τους χώρους που της δίνονται όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της με αποτέλεσμα να βρίσκει δίχτυα με μεγάλη ευκολία, η άμυνα των γηπεδούχων προσφέρεται για να το πετύχει ακόμα μια φορά. Αρκετά καλή επιλογή αποτελεί το αμφίσκορο στην απόδοση 1,75 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

829. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Μέτρια προς κακιά η μέχρι στιγμής η παρουσία της Άμκαρ στο πρωτάθλημα, πρόσφατα οι γηπεδούχοι έχασαν εύκολα 3-0 στην έδρα της Λοκομοτίβ, εντός έδρας μετράνε 2-2-2. Πέντε παιχνίδια χωρίς τρίποντο και δίχως γκολ μετράει η Ντιναμό η οποία προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι της Μόσχας. Δεν βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

830. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΖΕΝΙΤ

Απομακρύνεται όλο και περισσότερο η Ζενίτ (3-2-0 εκτός έδρας) από την κορυφή και η νίκη απέναντι στην αδύναμη εντός έδρας Κουμπάν (1-2-3) κρίνεται επιτακτική, διπλό.

825. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΣΤΑΡΤ

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Tippeligaen. Έχοντας έξι σερί ήττες (4/6 GG & over 2,5) πριν τη διακοπή, η Σάντεφιορντ (3-2-8 εντός) έχει απολέσει ουσιαστικά τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, καθώς πρέπει να καλύψει χάντικαπ οχτώ βαθμών στις εναπομένουσες τέσσερις αγωνιστικές. Η Σταρτ (1-4-8 εκτός) κρατιέται με νύχια και με δόντια εκτός της επικίνδυνης ζώνης, με το σερί της χωρίς τρίποντο να έχει φτάσει πλέον στα έντεκα παιχνίδια (0-2-9). Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται και οι δυο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπλέξουμε στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

828. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Η Ποντμπεσκίτζιε (0-1-3 εντός έδρας) πήρε με μπόλικη δόση τύχης το 0-0 στην Κορόνα πριν τη διακοπή. Δεν βρίσκεται στην κάκιστη κατάσταση των πρώτων αγωνιστικών, όμως η ποιότητα της είναι μέτρια. Η Πιάστ (3-0-2 εκτός, 9-0-2 γενικά) παραμένει η μεγάλη έκπληξη της σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή με έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση. Πριν τη διακοπή κέρδισε με 1-0 τη Βίσλα με εντυπωσιακά γεμάτη και σοβαρή εμφάνιση. Περιμένουμε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και δεν φαίνεται ότι μπορεί η Ποντμπεσκίτζιε να την εμποδίσει, το DNB στο 1,725 της Bet365 δείχνει αρκετά ασφαλές, το -0,25 στο 2,10 επίσης μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

870. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Εξαιρετική φέτος η Κρίσταλ Πάλας (5-0-3), έρχεται από το άνετο 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ και φιγουράρει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ με 15 βαθμούς. Θετικότατη και η παρουσία της Γουέστ Χαμ (4-2-2) έως τώρα, ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σάντερλαντ πριν τη διακοπή, αγωνίζεται πάντα καλύτερα εκτός έδρας, εκεί όπου έχει συγκεντρώσει δέκα βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια (3-1-0), 3/3 νίκες μάλιστα σε έδρες μεγαθηρίων (πήρε το σκαλπ των Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Σίτι). Σίγουρα αδικούνται από το σετ αποδόσεων τα αήττητα εκτός έδρας «σφυριά» (4,00 το διπλό, 1,925 το Χ2), όμως δεν κοντράρεται εύκολα η ομάδα του Πάρντιου. Προτιμότερο το πάσο.

873. ΤΣΕΛΣΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Δύσκολα τα πράγματα για την Τσέλσι (2-2-4), δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο ο Μουρίνιο, πλέον έντονες είναι οι φήμες περί αντικατάστασής του. Τραγική για ακόμη μία φορά μετά τη διακοπή, έχασε 1-3 από τη Σαουθάμπτον με ανατροπή. Γενικώς δεν έχει πείσει σε κανένα της ματς, μετράει 1-1-2 εκτός έδρας, ενώ συνολικά η πάλαι ποτέ δυνατή άμυνά της, μπάζει από παντού (17 γκολ παθητικό, χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ μαζί με την ουραγό Σάντερλαντ). Την Τρίτη ταξιδεύει στην Ουκρανία, ματς με την Ντιναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μαύρα χάλια η Άστον Βίλα (1-1-6), δεν κερδίζει από την πρεμιέρα, υπό πίεση συνεχώς ο Σέργουντ, δύσκολα θα αντέξει. Έρχεται από εντός έδρας ήττα, έχασε 0-1 από τη Στόουκ, μόλις δύο σουτ στο στόχο σε όλο το παιχνίδι. Την στηρίξαμε μία την Τσέλσι, την στηρίξαμε δύο, πέσαμε στην παγίδα με το 1,85 του άσου με τη Σαουθάμπτον, αυτήν τη φορά θα πούμε ένα μεγαλοπρεπέστατο πάσο τουλάχιστον μέχρι να βρει τα πατήματά της, ούτως ή άλλως οι τιμές είναι για γέλια.

871. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Πληγωμένη από τους πολλούς τραυματισμούς η Μάντσεστερ Σίτι, είναι υπερπλήρες όμως το ρόστερ της και θα βρει λύσεις για να σκοράρει, ενώ αν βρει ρυθμό στην έδρα της συνήθως το κοντέρ «γράφει» πολλά. Από την άλλη επιθετικό τρόπο παιχνιδιού έχει και η Μπόρνμουθ, όπως και άγνοια κινδύνου και μπορεί να προβληματίσει τους γηπεδούχους, τουλάχιστον σημειώνοντας ένα γκολ (σκόραρε σε 3/4 εκτός έδρας). Υποψιασμένες οι τιμές για το GG, παίζεται πάντως το 1,83 της Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

869. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η φετινή Έβερτον, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σ’ αυτές τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές (3-4-1), επίτευγμα που δείχνει την αξία της, μιας και τα περισσότερα ματς ήταν με ομάδες του πάνω μισού της βαθμολογίας. Δεν μπορεί ακόμα να βρει τον απαραίτητο ρυθμό στο παιχνίδι της η Γιουνάιτεντ, πισωγύρισμα η τριάρα από την Άρσεναλ, δεν γίνεται να τα περιμένει όλα από Μαρσιάλ και Μάτα. Αποδόσεις αουτσάιντερ για τα «ζαχαρωτά», πρώτη σκέψη η κόντρα, έχουν πάρει τον αέρα της Γιουνάιτεντ τα τρία τελευταία χρόνια στο «Γκούντισον Παρκ» (ασιατικός άσος +0,25, 1,90 Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

872. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡ

Άγνωστο αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα επηρεάσει τη Σαουθάμπτον πάνω που άρχιζε να βρίσκει ρυθμό (2/2 νίκες, 3/3 GG & over 2,5). Πολύ καλές οι τελευταίες της εμφανίσεις, «έλαμψε» στο 1-3 του «Στάμφορντ Μπριτζ». Αναμφίβολα έκπληξη της σεζόν η Λέστερ, συνεχίζει την «τρελή» της πορεία, κλασικά τα παιχνίδια της έχουν γκολ (4/4 σερί over 2,5, 8/8 GG). Aν και αδικούν οι αποδόσεις την αήττητη εκτός Λέστερ, θα προτιμήσουμε τα γκολ, με το over 2,5 να πληρώνει 1,75 στον Stoiximan ή ακόμα και το GG & over 2,5 στο 2,10. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

868. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Δεν έχει βρει ακόμα ισορροπία στην ομάδα του ο Πιούλις, βολεύεται να παίζει εκτός έδρας η Γουέστ Μπρομ (2-2-4), όμως στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή ήταν τραγική στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και έχασε δίκαια με 2-0. Αναμενόμενη αλλαγή στον πάγκο της Σάντερλαντ (0-3-5), παρελθόν αποτέλεσε ο Άντβοκαατ (παραιτήθηκε) μετά το εντός έδρας 2-2 με τη Γουέστ Χαμ. Αντικαταστάτης του μια γνώριμη φιγούρα των αγγλικών γηπέδων, ο Σαμ Άλαρτναϊς, ίσως ο καταλληλότερος αυτήν την εποχή για να βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα τις «μαυρόγατες». Ματς με πολύ τακτική, άλλωστε και οι δύο προπονητές είναι μετρ της, θα δώσουμε όμως το προβάδισμα στον «Big Sam», η Γουέστ Μπρομ εντός έδρας δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι (1,85 το Χ2 στην Bet365).

880. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Ντεμπούτο στον πάγκο της Ρόδεραμ (2-2-6, 1-1-3 εκτός) για τον Ρένφερν, στο ψάξιμο γενικά φέτος η Μπρέντφορντ (2-2-6, 1-1-3 εκτός), κανένας λόγος να μπλέξουμε με τον άσο-φαβορί.

879. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Ντερμπάκι, η Μπέρνλι (5-3-2, 3-1-1 εντός) του Ντάις έχει τον τρόπο να φέρνει τέτοια παιχνίδια στα μέτρα της. Άσος που στέκεται παικτικά στο 1,85.

874. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Σε καλό σημείο πιθανότατα για την Ίπσουιτς (4-3-3, 2-2-1 εντός) η διακοπή, 1-2-3 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι, ίσως άξιζε περισσότερους βαθμούς αλλά πλήρωσε λεπτομέρειες και επιθετική δυστοκία, παράγοντες που πέρσι ήταν αδιάλειπτα υπέρ της. Ανεβασμένη σχετικά η Χάντερσφιλντ (2-4-4, 1-1-3 εκτός), έχει πάντως καθαρά τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

875. ΛΙΝΤΣ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Επτά μήνες χωρίς νίκη στο “Έλαντ Ρόουντ” η Λιντς (2-5-3, 0-3-2 εντός), φαίνεται ο απαιτητικός κόσμος της τη γεμίζει με άγχος. Αήττητη συνεχίζει η πρωτοπόρος Μπράιτον (6-4-0, 1-3-0 εκτός), θα κατέβει όπως πάντα με βασικό στόχο το μηδέν πίσω. 5/5 under 2,5 εντός οι γηπεδούχοι, λογικά θα συνεχίσουν το σερί τους.

876. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Μαχητική αν μη τι άλλο η ΜΚ Ντονς, αλλά φαίνεται να της λείπει η εμπειρία, 0-2-5 μετράει μετά το 2-0-1 στο ξεκίνημα, 1-0-4 εντός με 3-8 γκολ. Σε φόρμα η Μπλάκμπερν (2-5-3, 0-3-2 εκτός) πριν τη διακοπή, 2-2-0 σερί με τον τρομερό φορ Ρόουντς να σκοράρει επτά γκολ στα πέντε τελευταία, ο σκωτσέζος δίνεται αμφίβολος αλλά όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί τελικά, σωστές κρίνουμε τις αποδόσεις, οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα κλικ παραπάνω. Πιθανό ματς για γκολ.

877. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΦΟΥΛΑΜ

Πισωγύρισμα για τη Μίντλεσμπρο (6-2-2, 4-0-1 εντός) μετά από έξι σερί νίκες το 2-0 στο Ρέντινγκ, αλλά και η Φούλαμ (3-3-4, 1-2-2 εκτός) έρχεται από δύο άσχημες εμφανίσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, ο άσος τους βέβαια βρίσκεται σε τιμές απαγορευτικές.

881. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ

1-4-5 με 0-3-2 εντός η Πρέστον, μαχητική, με ομοιογένεια, αλλά και προφανή έλλειψη ποιότητας για να κρατηθεί μακριά από περιπέτειες. 4-4-2 με 1-3-1 εκτός μετράει η Κάρντιφ, με πολύ - πολύ Χ μέσα η αναμέτρηση.

882. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Πολύ ανεβασμένη μετά την μεταγραφική ενίσχυση στο τέλος Αυγούστου η Ρέντινγκ (5-3-2, 2-2-1 εντός), 5-0-1 μετράει έκτοτε στην Τσάμπιονσιπ, παίζοντας εξαιρετικά και καθαρίζοντας αντιπάλους που επίσης έχουν στόχο την άνοδο, όπως τη Μίντλεσμπρο στο τελευταίο (2-0). Μετά το δυνατό ξεκίνημα (2-2-0) η Τσάρλτον (2-4-4, 0-2-3 εκτός) μετράει 0-2-4, δείχνει να αμφιβάλει για τον εαυτό της όλο και περισσότερο. Άσος, φυσικά σε τοκογλυφικές αποδόσεις.

850. ΜΠΕΡΙ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Τοπικό ντερμπάκι, με τους προπονητές των δύο ομάδων να είναι επιστήθιοι φίλοι. Στις έξι σταμάτησε το σερί νικών της Μπέρι (6-5-1, 2-3-1 εντός), προηγήθηκε 2-0 της Γουίγκαν αλλά στο 78’ έμεινε με παίχτη λιγότερο και ισοφαρίστηκε. 6-3-0 αήττητο για την ομάδα του Φλίτκροφτ, που αγαπάει τα μεγάλα σκορ (4/6 over 2,5 εντός με 3,50 γκολ μ.ο.) και τα αμφίσκορα (9/12 συνολικά), από πέντε σερί GG και over 2,5 έρχεται η Ρότσντεϊλ (5-2-5, 1-2-3 εκτός), στα τελευταία έχασε με 1-3 από τη Μπράντφορντ και 3-2 στη Σέφιλντ, ο άσος έχει προβάδισμα (κοντράρεται πάντως από την αγορά), τα over & GG αποτελούν στοιχηματική λύση.

847. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Με επιστροφές η Κόβεντρι, ανάμεσα τους ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Άρμστρονγκ (9 αγ./8 γκολ), και χωρίς αυτόν πάντως κατάφερε να κλέψει στο 90’ τη νίκη στη Φλίτγουντ (0-1). Δυνατοί στην έδρα τους (4-1-0 ρεκόρ) οι “sky blues”, από την άλλη η Μπλάκπουλ είναι πιο ξεκούραστη (χωρίς υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο) και έρχεται από δύο κολλητές νίκες (3-2-6 ρεκόρ, 1-1-3 εκτός), 2-0 την Τσέστερφιλντ και 1-0 τη Σουίντον. Προβάδισμα στον άσο, στο 1,55 όμως δεν θα πάρουμε.

856. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Απέτυχε κόντρα σε μια ελλιπή Κόβεντρι η Φλίτγουντ (2-3-7, 1-3-2 εντός) στο ντεμπούτο του Πέισλι, πέμπτη σερί ήττα το τελικό 0-1, που γράφτηκε με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις. Δύσκολο το έργο της τώρα απέναντι στην πρωτοπόρο Μπέρτον (8-1-3, 4-0-2 εκτός), που επίσης έρχεται από ήττα, 2-0 στο ντέρμπι κορυφής στη Γουόλσολ. Κυνική η ομάδα του Χάσελμπαϊνγκ, παίζει για το μισό-μηδέν, θεωρούμε ότι και ο Πέισλι προκειμένου να σταματήσει η βαθμολογική αιμορραγία της δικιάς του θα δώσει έμφαση στην άμυνα. 4/6 τα under τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, σε κανένα παιχνίδια της Μπέρτον ως τώρα δεν σημειώθηκαν πάνω από τρία τέρματα, ματς κάνει το 1,80 του under 2,5.

855. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Βίοι παράλληλοι για τις δύο ομάδες την περασμένη αγωνιστική, νίκησαν με ανατροπή και σκορ 4-2 Όλνταμ (εκτός) και Κόλτσεστερ (εντός) αντίστοιχα. Σε καλή ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι λογικό, ισόβαθμες στους 14 πόντους με 4-2-6 ρεκόρ (3-1-2 εντός η Σκάνθορπ, 2-2-2 εκτός η Σριούσμπερι), ψιλοτριπλή μοιάζει, ο άσος που άνοιξε στο 2,00+ κοντράρεται, πλέον φιγουράρει στο πιο λογικό 2,25. Ίσως τις δούμε να μπαίνουν με φόρα από τις τεσσάρες και να βγάζουν ξανά over και GG.

854. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Αδυνατεί να βρει ρυθμό η Μπάρνσλεϊ (4-2-5, 1-1-3 εκτός), στα δύο τελευταία έχασε από τις αδύναμες Ντονκάστερ (εκτός) και Κρου (εντός) με σκορ 2-1, δεχόμενη γκολ στο τέλος. Σε ρυθμό η Σάουθεντ (5-3-4, 3-0-3 εντός), τέσσερις νίκες σημείωσε στα πέντε τελευταία, χάνοντας μόνο στην έδρα της πρωτοπόρου Μπέρτον με 1-0. Στο όριο πάνε τα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι, φαίνεται να έχουν καλύτερες πιθανότητες για μια νίκη στα σημεία.

846. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Δυνατή νίκη για τη Γουόλσολ (7-4-1, 3-2-1 εντός) το περασμένο Σάββατο, 2-0 τη Μπέρτον την οποία και έπιασε στην κορυφή. Καλύτερη άμυνα της Λιγκ 1 οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι (4-2-6, 3-0-3 εκτός) έρχονται από ήττα με 1-3 από τη Τζίλιγχαμ και 1-0-4 συνολικά στα τέσσερα τελευταία. Προς τα αριστερά κοιτάμε μόνο.

912. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Στο ίδιο καζάνι βράζουν, 2/2 νίκες την περασμένη εβδομάδα η Όλντερσοτ (8-2-7, 3-1-4 εντός), οριακή ήττα στο 91’ (είχε ισοφαρίσει δύο λεπτά νωρίτερα) με 1-2 από την Τσέλτεναμ για την Μπρόμλεϊ την Τρίτη, έτρεχε 8-0-1 προηγουμένως. 3-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, καθαρή τριπλή.

911. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Τέλος το νικηφόρο σερί (5/5 νίκες) της Ντόβερ (5-3-0 εντός) στη Μπρέιντρι (1-0), 4-1-0 τρέχει η Μάκλσφιλντ (8-2-7, 3-0-5 εκτός), την Τρίτη επιβλήθηκε με 1-0 της Γκέιτσχεντ. Η αγορά πάει στην κόντρα (Χ2), εμείς θα κάτσουμε στα αυγά μας.

915. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΧΑΛΙΦΑΞ

Διπλό με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο για την Τσέστερ (6-4-7, 3-3-2 εντός) στο Σάουθπορτ, επτά μάζεψε στο Γκρίμσμπι η Χάλιφαξ (2-4-11 ρεκόρ), τραγική εκτός με 1-0-7 και 8-22 τέρματα. Λογικός ο φαβοριτισμός του άσου.

905. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Χαμηλός άσος, στη λογική της ποιοτικής ανωτερότητας της Γκέιτσχεντ (8-3-6, 3-2-3 εντός) και της αγωνιστικής ανυπαρξίας της Όλτρινχαμ μακριά απ’ το σπίτι της (1-1-6, 5-3-9 συνολικά), από φόρμα πάντως καμία δεν λέει τίποτα, 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία οι γηπεδούχοι, 0-1-2 η Όλτρινχαμ, στο 95’ έσωσε τον βαθμό την Τρίτη κόντρα στην ουραγό Κιντερμίνστερ (2-2) εντός. Πάσο.

907. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΡΕΞΑΜ

Στο ίδιο καζάνι βράζουν, οπότε το μοιρασμένο στη μέση σετ μας βρίσκει σύμφωνους, θεωρητικά πιο ποιοτική και με βαρύτερη φανέλα η Ρέξαμ (7-4-6, 2-1-5 εκτός) αλλά έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης έξι αγωνιστικές (0-3-3), κόντρα μάλιστα σε σχετικά βατό ανταγωνισμό και με τέσσερα ματς εντός, η Γουόκινγκ είναι δυνατή στο σπίτι της μετρώντας 5-1-2 με 16-8 γκολ. Θα βάλουμε μια σημείωση στα γκολ, 8/16 οver 2,5 - τρία σερί στα πιο πρόσφατα – για τους γηπεδούχους, 13/17 για τους Ουαλούς - πέντε σερί – που έχουν 3,30 τέρματα μ.ο. στα παιχνίδια τους.

865. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Πρόωρο εξάποντο παραμονής, προτελευταία η Ντάγκεναμ με 0-3-3 ρεκόρ εντός (1-5-6 συνολικά), προηγήθηκε 0-2 στο Γέοβιλ αλλά τελικά αρκέστηκε στο βαθμό, πέντε πόντους πάνω της η Χάρτλπουλ (4-1-7, 2-0-4 εκτός) αλλά έρχεται από τρεις κολλητές ήττες. Με αυτά τα δεδομένα μιλάμε για καθαρή τριπλή, βρίσκουμε όπως τον άσο ελαφρώς τσιμπημένο προς τα κάτω, οπότε κοιτάμε με σχετική συμπάθεια το 1,90 του +0,25 ασιατικού διπλού.

860. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Εξάποντο ανόδου, 6-3-3 με 4-1-1 εντός οι αριθμοί της Λέιτον Όριεντ, μόλις μια νίκη έχει όμως από το Σεπτέμβρη και έπειτα (1-1-3), στο τελευταίο παιχνίδι της έχασε δίκαια από την ανεπαρκή γενικά Κρόουλι με 3-2. 6-5-1, 3-2-1 εκτός και 3-2-0 σερί με 3/3 νίκες στα πιο πρόσφατα τα νούμερα της Όξφορντ, δυσκολοκατάβλητο σύνολο που διατηρεί μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αναγκαστικά αυτό θα ήταν το 1,85 του +0,25 ασιατικού διπλού.

864. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΓΕΟΒΙΛ

3-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Νοτς Κάουντι, στα μέτρα της ομάδες σαν τη Γέοβιλ (2-3-7, 1-1-4 εκτός), μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Άσος, κυρίως όμως ακαδημαϊκά, χωρίς ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

867. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Καταφερτζού η Γουίκομ (6-3-2, 3-2-0 εκτός), διατηρεί την καλύτερη άμυνα στη Λιγκ 2 (8 γκολ παθητικό), πιο ξεκούραστη από τη Στίβενεϊτζ αλλά όσο μπάζο και να είναι η ομάδα του Σέρινγχαμ (2-4-6, 2-1-3 εντός) δύσκολα θα ποντάρουμε τους φιλοξενούμενους σε αποδόσεις φαβορί, όντας ομάδα που θα ψάξει για το μισό-μηδέν.

977. ΜΑΛΜΕ - ΚΑΛΜΑΡ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Allsvenskan. Η ήττα με 1-2 από την ΑΪΚ άφησε οριστικά τη Μάλμε (8-4-1 εντός) εκτός της διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τριάδα, με μοναδικό χειροπιαστό στόχο πια την τέταρτη θέση, ενώ παράλληλα τρέχουν και οι υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Κάλμαρ (2-3-8 εκτός) βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν μπορεί ακόμα να αισθάνεται σίγουρη. Φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, δεν πείθουν ότι μπορούν την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι.

851. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Αμφότερες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, αμφότερες αποκλείστηκαν στο Λιγκ Τρόφι, αμφότερες κέρδισαν μετά από καιρό στο πρωτάθλημα, 2-1 τη Μπάρνσλεϊ μετά από 0-2-3 η Ντόνκαστερ (2-4-0 εντός, 2-5-4 συνολικά) 1-3 τη Ρότσντεϊλ η Μπράντφορντ (3-4-4, 2-2-2 εκτός) έπειτα από 0-2-2. Πολύ ισορροπημένο μοιάζει, η αγορά πηγαίνει στο διπλό, με αποτέλεσμα από αουτσάιντερ να γίνει οριακά φαβορί.

848. ΚΡΟΥ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας για την Κρου το 1-2 στο Μπάρνσλεϊ, προηγήθηκε δύο φορές, δείχνοντας τσαγανό. Στο σπίτι της τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα, μετράει τέσσερις σερί ήττες και 0-2-4 ρεκόρ. Η Τζίλιγχαμ (7-3-2, 2-2-2 εκτός) έρχεται από διπλό στο Τσέστερφιλντ με 1-3, στο 1,80 βρίσκουμε το διπλό της, σημείο χωρίς αξία, αλλά και η κόντρα μοιάζει δύσκολη.

849. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Ευκαιρία για τη Μίλγουολ (4-2-5, 1-0-4 εντός) να επιστρέψει στις νίκες, πέτυχε την πρώτη της στο “Ντεν” στο τελευταίο ματς της εκεί (3-1 Ρότσντεϊλ), στο Τρόφι καθάρισε με 2-0 τη Νορθάμπτον, το Σάββατο δεν είχε υποχρεώσεις και έτσι είναι και πιο ξεκούραστη από την παραπαίουσα και γεμάτη απουσίες Σουίντον (3-3-6, 2-2-2 εκτός), που έρχεται από 0-1-6 στα πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της. Ο άσος έχει πάρει την κατηφόρα από νωρίς.

852. ΟΛΝΤΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Ψυχρολουσία για Όλνταμ (1-8-3, 1-2-3 εντός ) στο πρώτο ματς μετά τη μονιμοποίηση Νταν, ήττα με ανατροπή από τη Σκάνθορπ (2-4) και ξεκινάει ξανά από την αρχή, στράφι πήγαν οι καλές εμφανίσεις σε Πορτ Βέιλ (1-1) και Τζίλιγχαμ (3-3). Καμία μπέσα δεν έχουμε στην ανάξια και φέτος υπερφαβόρα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (6-2-4, 2-2-2 εκτός), για μια ακόμα χρονιά δεν παίζει ποδόσφαιρο ανάλογο του υλικού της, πραγματοποιώντας αποκλειστικά άσχημες νίκες (όταν κερδίζει…), μια τέτοια ήταν και το πρόσφατο 3-2 επί της Ρότσντεϊλ, παιχνίδι στο οποίο ισοφαρίστηκε δις. 1,95 πληρώνει το διπλό, καθαρά αποδόσεις φανέλας…

853. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Ανεβασμένη πολύ επί Γουέστλι η Πιτέρμπορο (5-2-5, 3-0-3 εκτός), μετά την απόλυση Ρόμπερτσον μετράει 4-1-1 με 17-9 γκολ και 3/3 διπλά, φύσει επιθετική ομάδα (8/12 over 2,5, 10/12 GG) που διατήρησε –αν δεν γιγάντωσε- το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ομάδα έδρας η Πορτ Βέιλ (4-4-4, 3-2-1 εντός με 3/6 over 2,5 και 4/6 GG), άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρόσφατο 1-0 κόντρα στη Σάουθεντ, γενικά βρίσκει δίχτυα και σε ένα ματς με ανοιχτό ρυθμό, τον οποίο και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν οι “αριστοκράτες”, λογικά θα τα καταφέρει. Δεν είναι φαβορί, ούτε καν οριακό, ο άσος, στο +0,25 ασιατικό διπλό του 1,80+ πέφτει το μάτι αμέσως, αλλά βάσει αγωνιστικής συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων μάλλον προτιμότερο είναι το ξερό διπλό, δεν συνηθίζουν να παίζουν για το βαθμό. Σημειώνεται και το over 2,5, που δείχνει από νωρίς καθοδικές τάσεις (1,90 αυτή την ώρα), οι μερακλήδες κάνουν και ένα συνδυασμό αυτών των δύο επιλογών στο 4,50.

845. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Με αρκετή δόση τύχης η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της Γουίγκαν (1-4-0 αήττητο) στο πρωτάθλημα, μια αποβολή για τη Μπέρι στο 78’ γύρισε το μομέντουμ και οι Latics ισοφάρισαν με γκολ στο 85’ και 90’. Αήττητοι στην έδρα τους, έχοντας όμως κερδίσει μόνο τα μισά τους παιχνίδια εκεί (3-3-0), η Κόλτσεστερ (4-4-4, 2-1-3 εκτός) σκοράρει με άνεση αλλά δέχεται το γκολ με ανάλογη ευκολία (χειρότερη άμυνα της Λιγκ 1), από 0-2 μπροστά έχασε με σκορ 4-2 στο Σριούσμπερι, δεύτερη κολλητή ήττα μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών. Καμία δεν δείχνει σε καλό φεγγάρι, λόγω ονόματος οι αποδόσεις φαβορί στον άσο. Επιλογή αποτελούν τα πολλά γκολ, αλλά προτιμότερο να τα κυνηγήσουμε στο live.

910. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Ομάδα έδρας η Μπάροου (5-2-1 εντός, 7-3-7 συνολικά), την Τρίτη όμως έβγαλε δυνατό διπλό στην Τρανμίρ (0-1). 2-1 η Γουέλινγκ τη Λίνκολν, 6-3-8 ρεκόρ, 2-0-6 εκτός. Η έδρα γέρνει την πλάστιγγα προς τα αριστερά.

914. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΙΣΤΛΙ

9-6-2 με 5-2-1 εντός η Τσέλτεναμ, 3-0-1 τρέχει με τον υπηρεσιακό τεχνικό Τοντ η Ίστλι (8-3-5, 4-2-2 εκτός), στο τελευταίο με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της πρωτοπόρου Φόρεστ Γκριν. Παιχνίδια ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, χαμηλός κρίνεται ο άσος, πιθανό το αμφίσκορο.

916. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Μετά από δύο σερί νίκες και τρία ματς αήττητη η πρωτοπόρος της Νάσιοναλ Φόρεστ Γκριν (11-2-4, 6-1-1 εντός) επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα, χάνοντας με 3-2 στην Ίστλι. Μπροστά με 1-2 στο ημίχρονο, ανατρέποντας το 1-0 του 2 λεπτού, δέχθηκε με τη σειρά της ανατροπή στο 92’. Από δύο κολλητές εντός έδρας ήττες έρχεται η Τρανμίρ, εκτός έδρας όμως χάνει δύσκολα (2-5-1 ρεκόρ). Μεταξύ 2,10 και 2,20 ο άσος, μικρό δεν τον λες, όμως οι γηπεδούχοι συχνά πληρώνουν την αναποτελεσματικότητα τους στην τελική προσπάθεια.

906. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Στο ίδιο καζάνι βράζουν, 4-7-6 με 3-2-4 εντός η Γκίσλι, 4-3-10 με 2-2-4 εκτός η Μπόρεχαμ, η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε.

908. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Φαίνεται να πλησιάζει η πρώτη νίκη της Κιντερμίνστερ (0-8-9, 0-3-5 εντός) τη φετινή σεζόν, στο 95’ της την στέρησε η Όλτρινχαμ (2-2 εκτός) την Τρίτη, η Σάουθπορτ (2-5-9, 1-3-4 εκτός) είναι ίσως ο πλέον μπόσικος αντίπαλος για να καταφέρει κάτι τέτοιο. Έχουν μομέντουμ οι γηπεδούχοι, αλλά ο άσος έχει πέσει στο 2,00, χάνοντας την παικτική του αξία.

909. ΛΙΝΚΟΛΝ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Τέλος το σερί (4-1-0) της Λίνκολν (7-5-4, 3-4-0 εντός) στη Γουέλινγκ (2-1), συνεχίζεται εκείνο της Μπρέιντρι (2-2-0), την Τρίτη επιβλήθηκε 1-0 της δυνατής φέτος Ντόβερ. 5-2-1 μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, περιμέναμε το σετ πιο μοιρασμένο. Αρκετά πιθανή μοιάζει η αλληλεξουδετέρωση, σημειώνουμε ότι η Μπρέιντρι έχει μαζέψει κάποιες απουσίες.

913. ΤΟΡΚΙ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Το μάτι πάει αμέσως φυσικά στο πρόσφατο εμφατικό 7-0 της Γκρίμσμπι (7-8-2 ρεκόρ) κόντρα στη Χάλιφαξ, όμως η ομάδα του Χερστ είναι εξπέρ στο να αυτοσαμποτάρεται, χαλώντας από μόνη της όποιο μομέντουμ δημιουργεί, με άσχημες εμφανίσεις μετά από τέτοιες νίκες, ενώ εκτός έδρας δεν την λες και αποτελεσματική με 2-5-1 απολογισμό. Η Τορκί (3-5-9, 1-1-6 εντός) πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της, επί Νίκολσον δείχνει βελτιωμένη και έτσι κοιτάμε περισσότερο προς το 2,60+ του 1Χ παρά το φτωχό 1,50 του διπλού.

862. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΓΙΟΡΚ

Κινητικότητα υπάρχει προς τον άσο, δόγμα τα τελευταία χρόνια πως όποιος ποντάρει τη Γιορκ (2-5-5, 1-3-2 εκτός) εντός είναι καμένος από χέρι, το ίδιο ισχύει και για όποιον την κοντράρει εκτός (βλέπε πρόσφατο 1-1 στο Λούτον). Η Μπαρνέτ μετράει 3-1-8 με 3-1-2 εντός (6/6 ήττες στις εξόδους της), στο τελευταίο έχασε με 1-2 από τη μαχητική Άκρινγκτον, σε καμία περίπτωση δεν μας κάνει ο άσος του 2,00+. Πάσο ή κόντρα.

858. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Κομ-σι κομ-σα μας τα λέει τελευταία η Κέμπριτζ (3-5-4, 2-1-3 εντός), στο τελευταίο έμεινε με 10 παίχτες και δέχθηκε ανατροπή (1-3) από την ποιοτικότερη Πόρτσμουθ, γενικά έδειχνε διάθεση για σφίξιμο αλλά στα δύο πιο πρόσφατα έφερε ισάριθμα over 3,5 και GG. Σε καλό φεγγάρι η Νορθάμπτον (6-3-3, 3-2-1 εκτός), τρέχει 3-3-0 αήττητο, καλή στο πρόσφατο 2-1 επί της Χάρτλπουλ, στο 0:0 ασιατικό μας αρέσει το διπλό, αν και η απόδοση του υποχωρεί γοργά με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να έχει πέσει χαμηλότερα του 1,80.

859. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΛΟΥΤΟΝ

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες η Λούτον (5-3-4, 3-1-2 εκτός) κόλλησε εντός κόντρα στην πάντα δυσκολοκατάβλητη μακριά απ’ το σπίτι της Γιορκ (1-1), βρίσκεται πάντως σε κάθε περίπτωση σε καλή κατάσταση, ανεβασμένη μοιάζει και η Κρόουλι (3-3-6, 1-2-3 εντός), έξι βαθμοί στα τρία τελευταία, πρώτη νίκη της φέτος εντός το πρόσφατο 3-2 επί της ισχυρής Λέιτον Όριεντ. Ανάλογης λογικής ματς και το συγκεκριμένο, ας αποφύγουμε καλύτερα το διπλό-φαβορί.

857. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΕΞΕΤΕΡ

Πρώτη επιλογή τα γκολ, 5/6 GG και 4/6 οver 2,5 μετράει στην έδρα της η Καρλάιλ (2-2-2 ρεκόρ), έχοντας 4,00 γκολ μ.ο. σε κάθε ματς (8/12 οver 2,5 και 10/12 GG συνολικά, 3,67 γκολ μ.ο.), 5/6 over 2,5 και GG εκτός – 3,33 γκολ μ.ο. – εκτός η Έξετερ, αμφότερες έρχονται από ματς που είχαν τουλάχιστον πέντε τέρματα. GG & over 2,5.

863. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Όλοι περιμένουν την ανάσταση της Νιούπορτ και ανάσταση δεν βλέπουν, άλλαξε προπονητή, διοίκηση αλλά παραμένει ουραγός με 1-3-8 και 0-2-4 εντός, με κάτω τα χέρια έχασε το Σάββατο από τη Μάνσφιλντ (3-0). Δεύτερη στη βαθμολογία η Πόρτσμουθ, με ρεκόρ 6-5-1 και 4-2-0 εκτός, μαγκιόρικο διπλό με ανατροπή πέτυχε την τελευταία αγωνιστική στο Κέμπριτζ (1-3), και εδώ δικαίως έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Το διπλό υποχωρεί σε απόδοση, φυσικά στο παρόν 1,70 δεν θα πάρουμε.

861. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Στα ίσια οι αποδόσεις, η Μπρίστολ Ρόβερς έχει “όνομα” και εξαιρετική ως τώρα εκτός έδρας παρουσία (4-1-1, στο τελευταίο επέστρεψε από 3-1 στη Μόρκαμ για να κερδίσει τελικά 3-4 με δύο γκολ στο τέλος), ενώ είναι πιο ξεκούραστη αφού δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Μάνσφιλντ από την άλλη έρχεται από τρεις σερί νίκες και 3-1-0 αήττητο, μετράει 2-4-0 στο σπίτι της (6-4-2 συνολικά) και βρίσκεται στη ζώνη των πλέι-οφ. Αρκετό Χ φαίνεται να έχει μέσα.

866. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Σχετικά χαμηλά άνοιξε ο άσος της πρωτοπόρου Πλίμουθ, πλέον φιγουράρει στο 2,00, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις. Αποτελεσματικότατη η ομάδα του Άνταμς, με ρεκόρ 8-2-2 (4-1-1 εντός) και ερχόμενη από τρια σερί τρίποντα, ευχάριστη έκπληξη μέχρις στιγμής η δυσκολοκατάβλητη Άκρινγκτον (6-4-2, 3-2-1 εκτός) αλλά κόντρα σε συμπαγείς ομάδες με ποιότητα κάποια στιγμή θα τα βρει σκούρα, η Αργκάιλ στο γήπεδο της είναι πολύ πιεστική και δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Άσος, οι πιο φρόνιμοι περιμένουν εικόνα - και καλύτερη απόδοση – στο live.

978. ΦΡΕΪ - ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Superettan. Εξάποντο παραμονής, στη ζώνη των μπαράζ η Φρέι (4-5-4 εντός) που μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα έντεκα παιχνίδια της (1-4-6), στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η Άνγκελχολμς (4-5-4 εκτός), έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος (5-5-1). Το μομέντουμ δείχνει δεξιά, τσιμπημένο μας φαίνεται το Χ2 στο 1,80 της Bet365.

975. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΜΟΡΤΟΝ

Ζημιάρα εκτός η Μόρτον (2-4-4, 2-1-3 εκτός), πήγε όμως στη διακοπή με 3/3 ήττες. Πρώτη για τη Φόλκερκ (4-3-1, 2-2-1 εκτός) το 3-1 κόντρα στην αχτύπητη Ρέιντζερς, έχει λογικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη εδώ.

967. ΚΛΑΪΝΤ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

4-2-3 με 2-1-1 εντός η Κλάιντ, 2-2-5 με 1-2-2 εκτός η Στέρλινγκ Άλμπιον, αμφότερες τρία ματς χωρίς τρίποντο. Ποντάρεται ο άσος, εμείς πάμε πάσο.

941. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Μάζεψε τη διαφορά από την κορυφή στον πόντο η Σάλτσμπουργκ, καθώς έχει μείνει αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (6-3-0, 7/9 over 2,5, 8/9 GG), με το πιο πρόσφατο από αυτά να είναι η εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τη Ραπίντ. Η Αντμίρα είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης με συνολικό απολογισμό 6-2-3, έχοντας ήδη τρεις εκτός έδρας νίκες στο ενεργητικό της (3-1-1 εκτός, 3/5 over 2,5, 3/5 GG). Τοκογλυφικές οι τιμές στον άσο, αν πάντως αυτός συνδυαστεί με το GG, προκύπτει το ελκυστικό 2,25 στον Stoiximan , με τους γηπεδούχους (3-1-1 εντός, 4/5 GG & over 2,5) να έχουν δεχθεί από δυο τέρματα στα 4/5 παιχνίδια που έχουν δώσει μπροστά στο κοινό τους.

878. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΚΠΡ

Συμφωνούμε με το φαβοριτισμό του άσου, πιο αποτελεσματική ομάδα η Μπέρμιγχαμ (5-3-2, 2-1-2 εντός), απέναντι στην άμυνα-χωνί της ΚΠΡ (4-3-3, 2-1-2 εκτός) περιμένουμε να βρει δίχτυα, αν το κάνει πρώτη δύσκολα οι λονδρέζοι θα καταφέρουν να επιστρέψουν στο ματς.

960. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Τριπλή, καλή στην έδρα της η Άλμπιον (3-0-1), δυσκολοκατάβλητη η Πίτερχεντ (2-5-2) που παίζει καλή μπάλα και έχει το γκολ, τα τελευταία ίσως ψάξουμε στο live.

961. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Χωρίς νίκη για τρία παιχνίδια (0-1-2) οι Ερντριόνιανς (4-1-4, 2-0-3 εντός) πριν τη διακοπή, 2-1-0 στο ίδιο διάστημα η Μπρέχιν, αυτοί ήταν και μόνοι επτά βαθμοί της ως τώρα στη σκωτσέζικη Λιγκ 1. Αν δεν είχαμε τη διακοπή θα μιλούσαμε πιο ζεστά για την κόντρα.

962. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Εξαποντάκι στην ουρά, ομάδες έδρας αμφότερες, 2-1-1 εντός η Κάουντενμπιθ (5/5 ήττες εκτός), 0-1-3 εκτός η Στενχάουσμιουρ, ένα μόλις κλικ προς τα αριστερά, όπως μαρτυρά και το σετ των αποδόσεων.

963. ΦΟΡΦΑΡ - ΕΪΡ

No Βet.

964. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

5-2-2 με 2-2-0 εντός η Αννάν, 5-0-4 με 3-0-1 εκτός η Κουίνς Παρκ, εξαποντάκι, κανένας λόγος εμπλοκής.

965. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

No Bet.

966. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΕΛΓΚΙΝ

Προφανές το προβάδισμα της Έλγκιν, πέραν τούτου ουδέν.

968. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Ένα μόλις κλικ προς τα δεξιά, σωστά δοσμένο το σετ.

969. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

2-3-5 με 1-1-3 εντός οι αριθμοί της “Κίλι”, την Ινβερνές τη βρήκε η διακοπή στο πικ της, 3-2-0 συμπλήρωσε με το 1-2 στη Ρος Κάουντι στο πιο πρόσφατο (3-4-3 ρεκόρ, 1-3-1 εκτός). Σε κάθε περίπτωση, και η διακοπή να μην είχε μεσολαβήσει, 1,90 διπλό δεν παίζουν ούτε στα πιο βαθιά μπουντρούμια του Μαλανδρίνου…

970. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Με τον πλέον επικό τρόπο, νίκη με 1-5 στην έδρα της πρωτοπόρου Αμπερντίν, πήγε στη διακοπή για τις Εθνικές η Σεντ Τζόνστον, να σημειωθεί ότι αυτοί ήταν οι πρώτοι εκτός έδρας βαθμοί (!) για την ομάδα του Ράιτ, που μετράει 1-0-4 στις εξόδους της έναντι 3-2-0 εντός. Το επιθετικό ποδόσφαιρο των γηπεδούχων (10/10 GG, 8/10 over 2,5) συνδυάζεται και με αποτελέσματα, σίγουρα καλύτερα τα δείγματα τους από εκείνα της Πάρτικ Θιστλ (1-3-6, 0-2-3 εκτός με 1-6 γκολ) που πάντως στο τελευταίο έφτασε στην πρώτη νίκη της στην σκωτσέζικη Πρέμιερ, επικρατώντας 3-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ και σημειώνοντας όσα γκολ είχε πετύχει τις πρώτες εννέα αγωνιστικές! Παρά τις προφανείς ενστάσεις για τον άσο, που ελαφρώς κοντράρεται, κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά, ίσως στο live στηρίξουμε τους εξαιρετικούς επιθετικά γηπεδούχους.

971. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ

Μικρές οι διαφορές τους, 5-1-4 με 3-1-1 εντός η Χάμιλτον, 4-3-3 με 2-1-2 εκτός η Νταντί. Προχωράμε στο επόμενο, δεν πιάνεται από πουθενά.

972. ΑΛΟΑ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

1-2-6 με 0-1-3 εντός τα νούμερα της Αλόα, δεύτερη στη βαθμολογία της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ η Ρέιθ με 6-0-3 αλλά μόλις 1-0-3 εκτός, οι ήττες πάντως σε δύσκολες έδρες (Φόλκερκ, Χιμπέρνιαν, Ρέιντζερς), έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θεωρούμε δίκαιο το 1,90 που πληρώνει το διπλό της.

973. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Εξάποντο στην ουρά της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ, 1-1-7 με 4/4 ήττες εκτός μετράει η Λίβινγκστον, 1-4-4 με 1-2-1 εκτός η Σεντ Μίρεν, που έρχεται από εμφατικό 4-0 επί της ποιοτικής Νταμφέρμλιν στο Τσάλεντζ Καπ. Ένα κλικ παραπάνω προς τα δεξιά.

974. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Ασταμάτητοι οι Ρέιντζερς, με 9/9 νίκες και 31-5 γκολ στο πρωτάθλημα. Η Κουίν Οφ Σάουθ πέρσι στις λεπτομέρειες έχασε από την ομάδα της Γλασκώβης στα πλέι-οφ, φέτος όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, πράγμα που μαρτυρά και το 1-5 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην έδρα των τώρα φιλοξενούμενων. Από τους “Τζερς” και τις διαθέσεις τους εξαρτώνται τα χάντικαπ.

976. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Δεδομένη η ανωτερότητα της Χιμπέρνιαν (5-1-2, 3-1-0 εντός) εδώ , αλλά τα χάντικαπ ίσως αποδειχθούν δύσκολα.

950. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Δεν μπορεί να ησυχάσει από τους τραυματισμούς πολύτιμων μονάδων του ο Μπενίτεθ, αυτή τη φορά κόντρα στη Λεβάντε θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπενζεμά (6 γκολ) και Μόντριτς. Η Ρεάλ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στη Λεβάντε την οποία νίκησε και τις επτά τελευταίες φορές που την βρήκε μπροστά της (7-0-0). Μπορεί ενόψει Παρί την Τετάρτη να κάνει ένα καλό ζέσταμα, δεν περιμένουμε να δεχτεί γκολ και επειδή τοwintonilτης πληρώνει ελάχιστα (1,62) θα προτιμήσουμε τα σκορ 2-0/3-0/4-0/5-0 που δίνουν 1,93 μ.ο. απόδοση στον Stoiximan . Λογικά θα σπάσει και η δυστοκία του Ρονάλντο (4 σερί ματς χωρίς γκολ) με τον Stoiximan να προσφέρει στο 2,55 να πετύχει 2+ γκολ και στο 6,00 να κάνει χατ-τρικ ενώ η απουσία του Μπενζεμά ευνοεί στο να δούμε και άλλους σκόρερ όπως τον Μπέιλ (1,80 γιαanytimeστονStoiximan) και τον Ίσκο που πληρώνει 3,25 στην Bet365(2,30 αντίστοιχα στονStoiximan) για να πετύχει το πρώτο του γκολ φέτος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

998. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Superettan. Δύσκολα θα κινδυνέψει η ΑΦΚ (4-4-5 εντός), το μαξιλάρι των 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη δεν καλύπτεται στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, η Μπρομαποϊκάρνα (1-3-9 εκτός) είναι στο -3 από τις θέσεις των μπαράζ και καίγεται για τη νίκη. Μονόπλευρο στην ουσία το κίνητρο, ωστόσο δεν μας πείθουν οι φιλοξενούμενοι ότι μπορούν να σηκώσουν αποδόσεις φαβορί σε εκτός έδρας ματς.

1000. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Η Σίγκμα Όλομουτς (1-4-4) έχασε από τη Μπάνικ Οστράβα στο προηγούμενο παιχνίδι με 0-1, δεν έπαιξε καθόλου καλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Γενικότερα η εικόνα της Όλομουτς είναι κάτω του μετρίου στις πρώτες αγωνιστικές. Η Σλόβαν Λίμπερετς (5-3-1) κέρδισε τη Μποέμιανς με 3-1 με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στη Μασσαλία. 4-1-1 στα τελευταία παιχνίδια και εντυπωσιάζει μέχρι τώρα. Ανώτερη ομάδα η Λίμπερετς, το 1,875 του 0:0 έχει αξία και ήδη του έχουν επιλέξει οι Young Guns .

999. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΜΠΡΝΟ

Συνεχίζει να μην έχει ακόμη νίκη η Μποέμιανς (0-4-5), πλέον είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο πρωτάθλημα. Ελπίζει ότι η διακοπή θα την ωφέλησε και θα βρει τα πατήματα της. Η Μπρνο (1-1-2 εκτός) διασύρθηκε από την Τέπλιτσε με 0-4 πριν τη διακοπή και το κλίμα στα αποδυτήρια αυτές τις δύο εβδομάδες δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Δεν βγάζουμε άκρη στο συγκεκριμένο ματς, πάμε στο επόμενο.

1001. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Κάκιστη εικόνα και εύκολη ήττα από τη Σπάρτα για τη Σλοβάτσκο (3-0-1 εντός) με 0-4, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσει ουσιαστικά κάτι.. Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις και ελπίζει ότι η διακοπή θα τη βοήθησε. Η Μπάνικ Οστράβα (1-1-7) έκανε την πρώτη της νίκη με 1-0 επί της Σίγκμα Όλομουτς, όμως δεν πιστεύουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί. Δικαιολογημένα χαμηλός ο άσος, πιστεύουμε ότι θα κερδίσει, όμως δεν θα επιλέξουμε τον άσο.

1002. ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΖΙΧΛΑΒΑ

Αρκετά καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη με 4-0 για την Τέπλιτσε (3-2-0 εντός) επί της Μπρνο. Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν έκανε δύο σερί νίκες και θα ήθελε να συνεχίσει το καλό σερί. Η Ζιχλάβα (1-2-6) έχασε με 2-4 από την Πλζεν, ήττα εντός προγράμματος. Δεύτερη συνεχόμενη τεσσάρα (1-4 από την Πρίμπραμ στο προηγούμενο) και δείχνει ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Στο 1,50 ο άσος δεν έχει καμία αξία, παρότι πιστεύουμε ότι θα κερδίσει η γηπεδούχος.

994. ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ. ΙΑΣΙ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Χωρίς νίκη εδώ και οχτώ παιχνίδια η Ιάσι (0-3-5), χωρίς νίκη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Βολουντάρι (0-6-7), η οποία άλλαξε για τρίτη φορά φέτος προπονητή, το προσπερνάμε με συνοπτικές διαδικασίες.

988. ΑΠΟΕΛ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Συνεχίζει ακάθεκτο το ΑΠΟΕΛ, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα που μετράει 5-1-0 (23:5). Η ΑΕΛ πραγματοποιεί μέτρια πορεία (2-1-3) με αρκετά μουρμουρητά από κόσμο και διοίκηση ενώ δείχνει ιδιαίτερες αδυναμίες στην επίθεση (2 γκολ ενεργητικό). Δύσκολα θα κλέψει βαθμούς από μια τόσο δύσκολη έδρα. Καμία αξία στο @1,40 του άσου, θα περιμένουμε στο live για τυχόν ευκαιρίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

986. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Μπαστιά και φέτος είναι ανταγωνιστική μόνο μπροστά στο ένθερμο κοινό της στην Κορσική εκεί όπου έχει συγκεντρώσει τους 9/10 βαθμούς της (3-0-1). Η Παρί συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την 4η σερί κατάκτηση του τίτλου, τοtimingόμως τώρα ευνοεί για να δούμε ίσως μια γκέλα της αφού ταξίδεψε στην Κορσική χωρίς 4 βασικούς (Νταβίντ Λουίζ, Ματουιντί, Βεράτι, Τραπ), οι περισσότεροι διεθνείς της θα είναι επιβαρυμένοι από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους ενώ ακολουθεί και το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τη Ρεάλ την Τρίτη. Ο ασιατικός άσος +1,5 στο 1,90 της Bet365δεν είναι κακή σκέψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

987. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η Λάρισα είναι μέχρι τώρα η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που έχει κάνει το 3x3 και με συνολικό απολογισμό τερμάτων 7-1. Κέρδισε και τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας με 0-1, χωρίς να εντυπωσιάσει. Ο Εργοτέλης (1-1-1 μέχρι τώρα) πήρε το 1-1 με τη Λαμία εντός έδρας, ισοφαρίζοντας στο 87’ και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από την αρχή του δευτέρου μέρους μέχρι το 81’. Μέτρια εμφάνιση και η ισοπαλία δεν αποτελεί το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι η ΑΕΛ εύκολα θα συνεχίσει να έχει το απόλυτο στις νίκες, όμως ο άσος στο 1,30 δεν έχει καμία αξία, μόνο για το live.

1003. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Εντυπωσιακός στο ξεκίνημα της Σούπερ Λιγκ ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρίνιο στο τελευταίο του παιχνίδι, επικρατώντας με 1-5 του Παναιτωλικού. Καμία σχέση με την Καλλονή των δύο πρώτων αγωνιστικών δεν έχει η ομάδα της Μυτιλήνης, καθώς εδώ και λίγο καιρό εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη, χάνοντας μόνο από τη Βέροια με αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Δυσκολεύονται οι «κυανέρυθροι» όταν πρέπει οι ίδιοι να κάνουν παιχνίδι και ένας λόγος της καταπληκτικής τους παρουσίας είναι πως στα 5/6 ματς που έδωσαν είχαν τον τίτλο του αουτσάιντερ, ενώ στο ματς με τον Πανθρακικό που ήταν φαβορί σκόνταψαν (1-1). Κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και τώρα, με την Καλλονή να πηγαίνει την αναμέτρηση στη δύναμη και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να χτυπήσει το ματς. Επιλογή αποτελεί το +0,75 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1011. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι, κακό ποδόσφαιρο, χωρίς νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα. Οι γκρίνια στις τάξεις της ομάδας είναι έντονη. Σε αντίθετη πορεία η Κατόλικα, προέρχεται από τεράστια νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο και μέχρι πριν αήττητη Κόλο Κόλο με 2-1 εντός έδρας. Το ασιατικό διπλό -0,75 είναι στις επιλογές μας.

1012. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Θα μπορούσε να το πει κανείς ακόμα και «μίνι κρίση». Η Γκρασχόπερς έρχεται από δύο ματς χωρίς νίκη που την κρατούν μακριά από την κορυφή. Η ισοπαλία με τη Σεν Γκάλεν ήταν άτυχη, αλλά η ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις απόλυτα δίκαιη και η διακοπή ίσως βοηθήσει. Ο Πιερλουίτζι Ταμί διέψευσε τις συζητήσεις με τη Γκλάντμπαχ (παρά τις φήμες για ενδιαφέρον των Γερμανών για τον τεχνικό) και έριξε όλο το βάρος στη δουλειά ενόψει Λουκέρνης. Έχει 9/11 GG & over και αυτό οφείλεται στην κακή άμυνα που χειροτερεύει με τον τραυματισμό του Μπάουερ. Η Λουκέρνη δεν είναι παίξε-γέλασε, γκέλαρε με τη Λουγκάνο πριν τη διακοπή αλλά παραμένει αήττητη σε πέντε και είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας σε συγκομιδή βαθμών! Έχει 7/11 GG & over, όμως εκτός έδρας είναι πιο συντηρητική με 3/5 under. Λείπει ο αρχισκόρερ Λεσκάνο που παραμένει τιμωρημένος ως το τέλος του 2015, όμως ο Μάρκο Σνιούλι είναι τέλειος αντικαταστάτης. Μόνο την κόντρα κοιτάζουμε, το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,875 της Bet365 μπορεί να είναι επιλογή.

1016. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Η προτελευταία Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την τελευταία Βέστερλο, αστείες οι αποδόσεις του άσου, μόνο και μόνο από την εικόνα των γηπεδούχων στα τελευταία παιχνίδια τους αξίζει να τους κοντράρουμε. Οι φιλοξενούμενοι το παλεύουν, πρόσφατα απέσπασαν εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από την Κόρτραϊκ και εκτός έδρας μετράνε 0-2-3. Κανένας απολύτως στοιχηματικός λόγος ενασχόλησης με την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1038. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Εξαιρετική η ως τώρα παρουσία της Κονιασπόρ, έπειτα από επτά αγωνιστικές μετράει 3-3-1, η Γκαζιαντέπ πραγματοποιεί σταθερή πορεία σε γενικές γραμμές, έχοντας απολογισμό 3-1-3. Δεν είναι για 1,80 ο άσος, καλή η Κονιασπόρ, αλλά δεν μπορεί ακόμα να σηκώσει εύκολα τέτοιες τιμές.

1037. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Βρίσκει σιγά-σιγά το ρυθμό της η Γαλατά, σημείωσε τρεις σερί νίκες πριν τη διακοπή και πλησίασε στο -2 από την κορυφή, ωστόσο η γκρίνια στις τάξεις του κόσμου συνεχίζεται μιας και οι εμφανίσεις της ομάδας δεν έχουν ικανοποιήσει. Η Γκεντσλέρ εξαφανίζεται στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της (0-0-3) και αναμένεται να έχει αρκετά δύσκολο έργο. Χαμηλός ο άσος, δεν εμπιστευόμαστε ακόμα τη Γαλατά σε τέτοιες τιμές.

1030. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ - ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Πέντε παιχνίδια (0-3-2) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Πούσκας, στο τελευταίο της έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Βιντεοτόν. Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η ΜΚΤ Βουδαπέστης, 1-4-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Σωστά μοιρασμένο το σετ, πάμε παρακάτω.

1032. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Ακόμα μία εξευτελιστική εμφάνιση για τη Λεχ Πόζναν (1-2-8) και ήττα με 2-5 από την Κρακόβια εκτός έδρας. Αυτό ήταν το κύκνειο άσμα του κόουτς Σκόρζα, όπου όπως ήταν φυσιολογικό απολύθηκε. Ελπίζουν οι άνθρωποι της ομάδα ότι με τον νέο προπονητή Γιαν Ούρμπαν θα αλλάξει η πορεία της ομάδα. Η Ρουχ Χορζόφ (1-0-3 εκτός) είχε τρεις σερί ήττες πριν τη διακοπή και δείχνει ομάδα χαμηλού επιπέδου. Όμως αυτό δεν δικαιολογεί το χάντικαπ υπέρ της Λεχ να είναι στο -1,25, αδικαιολόγητη η συγκεκριμένη γραμμή, ας δούμε τι θα κάνει με τον νέο προπονητή και μετά θα έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

1036. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΟΥΦΑ

Από συνεχόμενες ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες. Η Ρούμπιν πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Τέρεκ Γκρόζνι 2-1 γνωρίζοντας έτσι την 4 ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Μόλις μια νίκη μετράει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Ούφα, έχοντας απολογισμό 0-2-4 στα τελευταία παιχνίδια της. Μονόφθαλμός εναντίον τυφλού, δεν θα μπλέξουμε.

1018. ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΧΙΡΟΝΑ

Σε θετική τροχιά η Λεγανές, έχει μείνει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (2-3-0), με πιο πρόσφατο τη νίκη επί της Αλαβές με 3-1 για το κύπελλο. Η Χιρόνα δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και στο πρωτάθλημα μετράει τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία (1-3-1). Αποδίδει καλά η Λεγανές μπροστά στο κοινό της, θα σκεφτόμασταν να πάμε στα αριστερά αν δεν υπήρχε η έξτρα κόπωση από το μεσοβδόμαδο ματς.

1021. ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Τον αποκλεισμό γνώρισε μεσοβδόμαδα η Ταραγόνα από το κύπελλο (1-2 εκτός από την Αλμερία), συμπληρώνοντας έτσι τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2). Η Μπιλμπάο Β δεν είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο, έρχεται από το εντός έδρας 0-0 με τη Νουμάνθια, το οποίο ήταν το τρίτο ματς στο οποίο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα (0-1-2), ενώ μακριά από το σπίτι της δεν έχει κάνε ι ακόμα σεφτέ (0-0-4). Τίμιο το 2,10 στον άσο, αλλά η Ταραγόνα δεν μας πείθει τόσο εσχάτως ώστε να τη στηρίξουμε.

1017. ΟΝΤΕΝΣΕ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Η ομάδα του Κεντ Νίλσεν έκανε μεγάλο ματς στο Φάρουμ, αλλά η διακοπή σίγουρα της έκοψε το ρυθμό. Το θετικό είναι ότι έχει σχεδόν πλήρη ομάδα για ένα ακόμα μεγάλο ματς, ενώ η έδρα είναι μεγάλο όπλο γι’ αυτήν φέτος (3-1-1 εντός με 3/5 over και 3/5 NG). Στον πρώτο γύρο έχασε με 4-0 από τη Σοντέρισκε και τώρα θέλει ρεβάνς, αν και λογικά το βάρος θα πέσει αρχικά στην άμυνα. Σε αντίθεση με τη γηπεδούχο, η Σοντέρισκε δέχτηκε με ανακούφιση τη διακοπή. Έφαγε πέντε γκολ στο Άαλμποργκ, δεν μπήκε καν στο γήπεδο και χρειαζόταν χρόνο για να συνέλθει. Κάνει εκπληκτική χρονιά για τα δεδομένα της, αλλά είναι απίθανο να μείνει τόσο ψηλά στη βαθμολογία για καιρό. Δεν έχει νέες απουσίες, θα ρίξει το βάρος στο κέντρο για να κλέψει μπάλες και να κτυπήσει στην κόντρα την προβληματική άμυνα της αντιπάλου. Περίεργο ματς, σωστά τα σετ των αποδόσεων, το over 2,5 στο 1,825 της Bet365 δείχνει πιθανή επιλογή, αλλά δεν μας τρελαίνει.

1031. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Η Γκόρνικ Λέτζνα (2-0-3 εντός) έμεινε –αδίκως- στο 1-1 με τη Νιετσιέντζα, έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Αντιμετωπίζει προβλήματα στην έδρα της και δεν μπορεί να διασπάσει εύκολα κλειστές άμυνες. Η Γιαγκελόνια (1-1-3 εκτός) έρχεται από δύο εύκολες νίκες από τις Πογκόν με 1-2 και Λέχια με 0-3. Έδειξε αρκετά κακό πρόσωπο και ευελπιστεί ότι η διακοπή θα την ωφέλησε ώστε να βελτιώσει αρκετά από αυτά τα προβλήματα που έβγαλε. Παράξενο παιχνίδι, αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή ο άσος στο level ball (0:0) του 1,925 θα μπορούσε να αποτελούσε επιλογή.

1053. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Με νέο τεχνικό και έτοιμη για καινούρια αρχή η Βιντεοτόν η οποία προέρχεται από εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Πούσκας Ακάντεμι, 3-0-2 ο απολογισμός στο σπίτι της, στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Από αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Φερεντσβάρος με 2-1 προέρχεται η Κίπεστ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 1-2-2. Οι γηπεδούχοι πλέον έχουν άλλον αέρα και μαζί τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1055. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Ντέμπρετσεν η οποία τελευταία τα πηγαίνει αρκετά καλά όντας αήττητη 4 σερί παιχνίδια (2-2-0). Η Μπεκεσάμπε αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος έχοντας κατακτήσει μόλις 2 νίκες μετά από 11 αγωνιστικές. Άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

1052. ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2) μετράει Βάασας, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 από την Πάξι. Σε κάπως καλύτερη μοίρα η Ντισγκίρι η οποία μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια της (2-3-1), εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη διατηρώντας ρεκόρ 0-2-3. Δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, πάσο.

1056. ΠΑΞΙ - ΟΥΙΠΕΣΤ

Αήττητη εντός έδρας (3-3-0) η Πάξι η οποία βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, πρόσφατα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βάασας επικρατώντας 1-2. Χωρίς νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια (0-3-3) της η Ουίπεστ, πρόσφατα έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ντέμπρετσεν, 1-1-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Προβάδισμα στην Πάξι η οποία είναι φορμαρισμένη και εντός έδρας είναι αρκετά αξιόπιστη.

1026. ΡΟΜΑ - ΕΜΠΟΛΙ

Αν μη τι άλλο πήρε ανάσες ο Γκαρσιά στον πάγκο της ομάδας της Ρώμης μετά τις 2/2 νίκες στην Ιταλία με Κάρπι και Παλέρμο με 9 γκολ ενεργητικό. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα αμυντικό καθώς η Ρόμα μετράει 8/9 GG στα φετινά της επίσημα ματς, ένα στατιστικό ενδεικτικό της τραγικής αμυντικής της γραμμής. Η Έμπολι βέβαια δεν είναι η ομάδα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εκτός έδρας, έχει μόλις 2 διπλά σε 21 ματς ενώ μετράει κάκιστη προϊστορία στο Ολίμπικο με 0-2-8 στα τελευταία 10 ματς. Ξεκάθαρη επιλογή ένας ακόμη συνδυασμός άσου και over για τη Ρόμα στο 2,10 της Bet365.

1029. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Tippeligaen. Τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετράει η Στάμπαεκ (9-2-2 εντός) με το στόχο της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου να δείχνει πλέον εφικτός, η Άαλεσουντ (2-2-9 εκτός) επικύρωσε την παραμονή της στην κατηγορία χάρη στο 2-1 επί της Σάντεφιορντ, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 89’ βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Χωρίς νίκη στις τελευταίες εννέα εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (0-2-7), επιπλέον στερούνται βαθμολογικού κινήτρου, ευκαιρία για τη Στάμπαεκ να πάρει ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο, δίκαιος ο ασιατικός άσος -1 στο 1,90 της Bet365.

1019. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Χρειάστηκε την παράταση μεσοβδόμαδα η Μιραντές για να περάσει το εμπόδιο της Οβιέδο στο κύπελλο, ενώ και στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο κολλητές νίκες. Η Μαγιόρκα επικράτησε στο ντέρμπι της ουράς της Γιαγκοστέρα, ξεκολλώντας από τον πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο δεν τα πάει καθόλου καλά στις εξόδους της (0-1-3 εκτός). Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, αντί του απλού άσου προτιμότερο να πάμε στα γνωστά σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, μιας και δεν έχουν και τόσο μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα απέναντι σε κλειστές άμυνες.

1020. ΟΒΙΕΔΟ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Αποκλεισμός από το κύπελλο στην παράταση μεσοβδόμαδα για την Οβιέδο, στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, έχοντας μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα έξι (3-2-1). Η Αλκορκόν είναι ασταθής το τελευταίο διάστημα, αλλά καταφέρνει να διατηρείται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ανοιχτά τα εντός έδρας ματς της Οβιέδο (3/4 over 2,5, 4/4 GG), κάνουμε σκέψεις για το αμφίσκορο, ωστόσο οι γηπεδούχοι θα έχουν σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά, γεγονός που μας κάνει επιφυλακτικούς.

1027. AΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Από την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής προέρχεται η Αγία Νάπα καθώς πήρε τον πρώτο της βαθμό κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ, το πάλεψε και φάνηκε τυχερή με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 2-2. Επιτέλους νίκη για τη Δόξα στο τελευταίο ματς με τον Άρη που έπαιξε πεισμωμένα και τις άξιζε απόλυτα. Σημαντικό ματς για τις δυο ομάδες καθώς έχουν τους ίδιους στόχους. Πάσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1040. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Αντίδραση για το 4-0 από τη Σεντ Μίρεν στο Τσάλεντζ Καπ θα ψάξει η Ντανφέρμλιν (6-1-2, 3-0-1 εκτός), η Στανράερ όμως είναι σκληρό καρύδι (4-0-5).Το 1-0-3 των γηπεδούχων εντός παραπλανεί, άλλωστε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας θα δώσουν γήπεδο, χτυπώντας στην κόντρα όπως τους αρέσει. Θα προσπεράσουμε το διπλό-φαβορί.

1041. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ - ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Superettan. Στην πρώτη κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η Γιόνσεπινγκ (11-1-1 εντός), ένα βαθμό χρειάζεται στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές για να ανέβει και μαθηματικά. Η Έστερσουντ (5-4-4 εκτός) βρίσκεται στο +4 από την τρίτη θέση και θέλει να διατηρήσει τη διαφορά αυτή προκειμένου να κερδίσει και εκείνη την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, χωρίς να μπλέξει με αγώνες μπαράζ. Παιχνίδι μεταξύ των δυο καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος, μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν.

1039. ΕΪΜΠΑΡ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Σεβίλλη δεν μας έχει πείσει ακόμα, παρά τη σπουδαία νίκη της με τη Μπαρτσελόνα, πως έλυσε όλα τα προβλήματα της, ειδικά στον αμυντικό τομέα όπου πολλές φορές η άμυνα της μοιάζει με παιδική χαρά. Η Εϊμπάρ ηττήθηκε φέτος μόνο από την Ατλέτικο (3-3-1) και φιγουράρει στην 7η θέση της βαθμολογίας αφού συν τις άλλοις είναι αήττητη και εκτός έδρας (2-2-0). Το μόνο σίγουρο πως οι Βάσκοι θα κάνουν το συνηθισμένο παιχνίδι τους δίνοντας την κατοχή στους αντιπάλους τους και προσπαθώντας να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Το 1,73 για 1Χ στον Stoiximan είναι ικανοποιητική απόδοση και αποτελεί επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1043. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Το πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι καλείται να αποδείξει η Γουότφορντ κόντρα στην ανεβασμένη Άρσεναλ. Η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες πηγαίνει όλα της τα ματς σε χαμηλό τέμπο, με πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει την εστία της, μετρώντας 4/4under1,5 εντός έδρας και 6/8under2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα. Μετά το πάρτι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Λονδρέζοι θα ψάξουν ακόμα μία νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, ο Βενγκέρ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με ένα κράμα βασικών και αναπληρωματικών παικτών, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Με το over 1,5 κάρτες της Γουότφορντ πήγε ο DSuker σε απόδοση 2,50, ενώ πλέον βρίσκεται στο 2,25 στην Bet365, καθώς αναμένεται κλειστό ματς, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ως επί το πλείστον την κατοχή της μπάλας και τις «σφήκες» να αμύνονται στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Καλή επιλογή, η οποία προκύπτει και από τα στατιστικά των δύο ομάδων είναι και το under2,75, το οποίο βρίσκουμε στο 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1047. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Άιντραχτ μετά και τα τελευταία της ανεπιτυχή αποτελέσματα χρειαζόταν όσο τίποτα τη διακοπή, για τους φιλοξενούμενους όμως δεν ήταν ότι καλύτερο καθώς βρισκόταν σε καλή αγωνιστή κατάσταση. Ίσως έχουμε γκολ εκατέρωθεν όμως αρκετά πιθανή μοιάζει και η ισοπαλία καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να ξεκινήσει με το αριστερό, πιθανό να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα νώτα τους. Πολύ δύσκολο να επιλέξουμε πλευρά με την ισοπαλία στην απόδοση 3,40 τηςBet365 να έχει τον πρώτο λόγο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1050. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΒΙΛΕΜ

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της θέλει η Γκρόνινγκεν έτσι ώστε νε επιστρέψει στις νίκες μετά από 2 σερί ήττες, η τελευταία μάλιστα ντροπιαστική καθώς έχασε 5-0 στην έδρα της Φίτεσε. Αήττητη στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε 3-1-0. Μόλις μια νίκη έχει πετύχει στα τελευταία 6 παιχνίδια της η Βίλεμ η οποία μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 1-0-3. Παίζεται ο άσος σε αποδόσεις άνω του 1,80.

1051. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΑΛΚΜΑΑΡ

No Βet.

1045. ΡΙΝΤ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Εμφανής η βελτίωση της Ριντ μετά τη διακοπή του Αυγούστου, στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου είχε απολογισμό 1-2-1, δίνοντας βάση στην άμυνα (4/4 under 2,5). Η Μάτερσμπουργκ πραγματοποιεί πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, ωστόσο χάλασε τις εντυπώσεις στα δυο τελευταία παιχνίδια της πριν τη διακοπή, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με μεγάλα σκορ (2-4 από Σάλτσμπουργκ, 0-4 από Αντμίρα). Φαίνεται να αποκτάει ταυτότητα η Ριντ, μπορεί να επικρατήσει μιας αντιπάλου που είναι στα μέτρα της και η οποία μακριά από το γήπεδό της παρουσιάζει αδυναμίες (1-1-3 εκτός, 4/5 over 2,5, 5/5 GG), ικανοποιητικός ο άσος στο 2,17 του Stoiximan.

1046. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΑΛΤΑΧ

Με πολλά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα πορεία της Στουρμ στο πρωτάθλημα, στα πιο πρόσφατα έξι μετράει 2-0-4 και στην έδρα της έχει μόλις ένα τρίποντο (1-3-1 εντός). Η Άλταχ (1-0-4 εκτός) παρουσιάζεται βελτιωμένη από τη στιγμή που απαλλάχθηκε από το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας απολογισμό 3-0-2 στο πρωτάθλημα από το σημείο εκείνο και έπειτα. Για γέλια το 1,50 της νίκης των γηπεδούχων, ωστόσο η κακή εικόνα των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους μας κρατάει μακριά από την κόντρα.

1044. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Διατηρείται σε απόσταση βολής (-1) από την κορυφή η Αούστρια (3-1-1 εντός), η Γκρόντιγκ βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, αξιοποιώντας κυρίως την έδρα της, αφού μακριά από αυτήν μετράει τέσσερις σερί ήττες (0-1-4 εκτός). Σε χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσος, κρίνεται ωστόσο σωστός.

1058. ΜΠΡΕΪ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Ιρλανδία, στην 3 θέση οι Σάμροκ Ρόβερς (6-5-3 εκτός, 9/14 under 2,5, 8/14 ΝG), δεν χάνουν την Ευρώπη, θέλουν όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις τις πρώτης τετράδας, από την άλλη η Μπρέι (6-2-7 εντός με 10/15 under 2,5 και 13/15 NG) με κάποιες απερίσκεπτες εμφανίσεις τελευταία (0-2-4 από τις 29/8) έχει φτάσει να νιώθει την ανάσα της επικίνδυνης ζώνης (μόλις στο +3 από τα μπαράζ). Προς τα αριστερά γέρνει το κίνητρο, οι γηπεδούχοι θα ξέρουν τι έκαναν Ντροχέντα, Γκάλγουεϊ και Λόνγκφορντ την Παρασκευή το βράδυ, σε κάθε περίπτωση ο βαθμός λογικά δεν θα τους κακοπέσει . Χαμηλά το διπλό, υπάρχει χώρος για κόντρα, θα προτιμήσουμε το under 2,5 στο 1,80, η Μπρέι όταν παίρνει νίκες συνήθως το κάνει στο μισό-μηδέν (6/9 νίκες της φέτος με σκορ 1-0) και δεν περιμένουμε να πάριε μεγάλα ρίσκα, ενώ και η Σάμροκ εκτός έδρας παίζει πολύ κλειστά.

1065. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Ουραγός και απογοητευμένος ο Άρης καθώς μετράει 0-1-5, δείχνει και αδυναμίες επιθετικά, ψάχνει μια καλή εμφάνιση με συνδυασμό με τρίποντο να ανακάμψει στο βαθμολογικό πίνακα. Η διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ήρθε σε καλό σημείο καθώς ο νέος τεχνικός είχε χρόνο να υιοθετήσει κομμάτι από τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Το Παραλίμνι μετράει 2-1-3 και βλέπει με καλό μάτι τη συνέχεια αλλά στο τελευταίο ματς έχασε με 0-5 και σε καμιά περίπτωση δεν θύμισε την ομάδα που είχαμε συνηθίσει . ΝΟ ΒΕΤ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1071. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ - ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ

Ο άσος αναμένεται να επιβεβαιωθεί, όμως θέλαμε λίγο ψηλότερα την τιμή. Καλή επιλογή για το live.

1072. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ η Ντιναμό (2-0 την Κλουζ), στο πρωτάθλημα πάντως έχει χάσει έδαφος αφού μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε (1-2-2). Η Τάργκου Μούρες αποκλείστηκε από την Κονκόρντια στα πλαίσια του Λιγκ Καπ, επιβεβαιώνοντας ότι διανύει μέτριο φεγγάρι (0-3-1 στο πρωτάθλημα). Καλύτερο το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων, δίνουμε το προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,925 της Bet365.

---. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός είναι σαρωτικός εντός των συνόρων και πηγαίνει στο ντέρμπι με στόχο να διευρύνει το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ΑΕΚ παρότι δεν έχει κάποιον καθαρόαιμο επιθετικό, βρίσκει σχετικά άνετα δίχτυα μέχρι στιγμής, κάτι που θα πρέπει να πετύχει και στον Πειραιά προκειμένου να φύγει με το διπλό. Καμία αξία δεν υπάρχει στο χαμηλό άσο, όμως αν αυτός συνδυαστεί με το over 2,5, η απόδοση ανεβαίνει στο 2,17 του Stoiximan και μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1070. ΛΙΜΕΡΙΚ - ΝΤΕΡΙ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Ιρλανδία, ουραγός η Λίμερικ (3-4-8 εντός, -2 από τη σωτηρία), στο +4 από τη ζώνη των μπαράζ η Ντέρι (4-4-7 εκτός), καθαρό εξάποντο παραμονής. Αμφότερες έρχονται από μεγάλες νίκες, 1-3 στη Γκάλγουεϊ οι γηπεδούχοι, 3-1 τη Μπρέι οι φιλοξενούμενοι. Η Ντέρι είναι μεγαλύτερο όνομα αλλά οι μπουκ δεν μπορούσαν παρά να σεβαστούν τη φόρμα της Λίμερικ το τελευταίο τρίμηνο, διάστημα στο οποίο σκοράρει κατά ριπάς (6-2-1 με 26-18 τέρματα, όλα GG & over 3,5!), έτσι τη δίνουν φαβορί, στερώντας μας την όποια στοιχηματική αξία. Ό,τι και να γίνει στα παιχνίδια της Παρασκευής δεν περιμένουμε να επηρεάσει την εικόνα του αγώνα, η Λίμερικ θα παίξει φουλ επίθεση για τη νίκη, η Ντέρι θα κατέβει συντηρητικά για δύο αποτελέσματα. Μόνο στο live αν μας απασχολήσει.

1074. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΑΓΙΑΞ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Χέρακλες και τον Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι εκπλήσσουν τους πάντες με τις φετινές τους επιδόσεις, 4-0-0 ο εντός έδρας απολογισμός τους διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα με 1 γκολ παθητικό αλλά και την 3 πιο παραγωγική επίθεση με 9. Από την πρώτη του φετινή ήττα προέρχεται Άγιαξ ο οποίος έχασε 1-2 εντός έδρας στο ντέρμπι κόντρα στην Αϊντχόφεν, 3-1-0 ο εκτός έδρας απολογισμός του διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα με μόλις 2 γκολ παθητικό. Δεύτερο συνεχόμενο δυνατό παιχνίδι για τον «Αίαντα», δεν θα την ξαναπατήσει, διπλό.

1084. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Δύσκολη η προσαρμογή της νεοφώτιστης Γκαζελέκ στην μεγάλη κατηγορία, περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα που παίζει συντηρητικά εκτός έδρας, δείχνει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα και αγνοεί ακόμα τη νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές (0-3-6). Επιπλέον εκτός έδρας έχει γνωρίσει 4/5 ήττες όπου στις 4/5 εξόδους της δεν σκόραρε καν. Η Σεντ Ετιέν πριν τη διακοπή γνώρισε δύο απανωτές ήττες που την ταρακούνησαν κάπως, αναμένεται να μπει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών με τον συνδυασμό 1 &under3,5 να πληρώνει 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1082. ΝΑΝΤ - ΤΡΟΥΑ

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Ναντ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα έχει την ευκαιρία απέναντι στην Τρουά που δείχνει να ψάχνεται ακόμα στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Ντερ Ζακαριάν πέρασε ένα διάστημα με άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο έχει δείξει σημάδια ομάδας με συνοχή, που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Η Τρουά δεν έχει κατορθώσει ακόμα να σημειώσει κάποια νίκη, με τις περισσότερες από τις τελευταίες εμφανίσεις της να είναι μετριότατες, ενώ επιπλέον θα στερηθεί βασικές της μονάδες στα μετόπισθεν. Καλή η συγκυρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες, στο 1,95 βρίσκουμε τον άσο στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1076. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΓΚΕΝΚ

Επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 σερί ήττες η Μπέβερεν η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Σεντ Τρούιτεν, 2-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, σε όλα επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Εκμεταλλευόμενη τα μαύρα χάλια της Σταντάρ η Γκενκ επέστρεψε στις νίκες καθώς την κέρδισε 3-1 εντός έδρας, 0-2-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 4 από τα 5 έληξαν under 2,5. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρόλα αυτά εκτός έδρας δεν μας έχουν πείσει με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους.

1077. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Στο ίδιο καζάνι βράζουν Λόκερεν και Λέουβεν, μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μετράνε μόλις 2 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια τους και μπορούμε να πούμε πως βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-1-3 και 3,5 over 2,5, χωρίς νίκη μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μετράνε 0-2-3. Κανένας απολύτως λόγος να θεωρείται φαβορί Λόκερεν.

1075. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Δύο ακόμη αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Αμερικής, με τη μάχη για τα πλέι-οφ να φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Το Τορόντο (11-1-4 εντός έδρας) κέρδισε με 2-1 τη Νέα Υόρκη στο εξ αναβολής ντέρμπι, με εκπληκτικό γκολ του Τζιοβίνκο, και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ανατολής, μόλις ένα βαθμό πάνω από την Ουάσιγκτον. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη και η ομάδα του Καναδά δείχνει σε φοβερή κατάσταση. Το Κολόμπους (5-4-7 εκτός) ουσιαστικά είναι ήδη στα πλέι-οφ, αν και για να είναι απόλυτα σίγουρο χρειάζεται ένα βαθμό ακόμα. Δύο σερί ήττες με 1-2 και πιστεύουμε ότι θα κάνει ακόμα μία, παρότι λείπει ο Αλτιντόρ για τους γηπεδούχος (24 συμ./12 γκολ). Ο άσος του 2,025 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1086. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Η Βαντούζ εντός έδρας είναι δυνατή. Έχει πάρει επτά βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια, αλλά είναι άγνωστο αν η διακοπή θα τη βελτιώσει ή θα της κόψει βαθμούς. Το ίδιο ισχύει όμως για τη Γιουνγκ Μπόις, που μετράει τέσσερις νίκες με το νέο τεχνικό στον πάγκο της και ήταν σίγουρα σε τρομερή φόρμα. Η Βαντούζ έχει πολλές ισοπαλίες στο Λιχτενστάιν (1-4-1 εντός) και σε όλα τα παιχνίδια της υπάρχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Τα 4/6 παιχνίδια της έληξαν με GG&over, τα 5/6 με GG. Η Γιουνγκ Μπόις έχει πολύ καλή παράδοση στο Βαντούζ με 5-2-2 υπέρ της και δεν έχει νέες απουσίες. Στη γηπεδούχο απουσιάζει πάλι ο ηγετικός Μουντβίλερ (μ), ενώ οι Φεκέτε (α) και Κλάους (τ) τραυματίστηκαν και αφήνουν κενά στην άμυνα. Το ασιατικό διπλό -0.5 στο 1,775 είναι πολύ πιθανό να έρθει, ίσως και με μηδέν παθητικό για τη Γιουνγκ Μπόις.

1090. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. - ΙΚΙΚΕ

Ή του ύψους ή του βάθους οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρόλο που έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία δεν αποδίδουν αυτά που πρέπει. Προέρχονται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Κομπρεσάλ εκτός έδρας. Τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε για την Ικίκε, η οποία μετά από οχτώ αγωνιστικές έχει δύο νίκες και έξι ήττες. Προέρχεται από την ήττα 2-1 κόντρα στην Άουνταξ εκτός έδρας. Τέτοια ματς στην έδρα της έχει δείξει ότι εύκολα ή δύσκολα τα παίρνει η Σαντιάγο Γουόντερερς, κρατάμε τον ασιατικό άσο -0,75.

1083. ΡΕΜΣ- ΚΑΕΝ

Δυο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, από τη μια η Ρεμς (4-3-2) που είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της (3-1-0 εντός, το Χ με την Παρί) και από την άλλη η Καέν, που φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (6-0-3), έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-0-2. Τσιμπημένα το 2,50 στον άσο, ωστόσο θα απέχουμε μιας και οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του πολύ σημαντικού μέσου Κανκάβα, θα περιμένουμε πάντως τοliveμήπως και επιλέξουμε κάποιο στοίχημα με γκολ, μιας και οι γηπεδούχοι δίνουν γρήγορο ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια τους και η Καέν δεν είναι ομάδα που θα αρκεστεί να παίξει άμυνα.

1081. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΛΙΛ

Σταθερά σε ανοδική πορεία η Γκινγκάμπ, μετράει 4-1-1 στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της, αφήνοντας πίσω το κακό της ξεκίνημα, που συνοδεύτηκε με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η Λιλ πήγε με νίκη στη διακοπή, το 2-0 επί της Μονπελιέ ήταν το δεύτερό της τρίποντο για φέτος (2-4-3 συνολικά), με το πρόβλημα στο γκολ (μόλις 4 γκολ υπέρ) να διατηρείται. Με επιθετικούς προσανατολισμούς αγωνίζεται εντός έδρας η Γκινγκάμπ, η Λιλ θα επιδιώξει να αμυνθεί και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, γρίφος το παιχνίδι στα μάτια μας.

1085. ΤΟΥΛΟΥΖ - ΑΝΖΕ

Τη νίκη μετά από καιρό θα ψάξει η Τουλούζ, μπροστά στο κοινό της παρουσιάζεται συνήθως με επιθετικές διαθέσεις. Η Ανζέ είναι η μεγάλη έκπληξη του Σαμπιονά, με το μεγάλο της όπλο να είναι η αποτελεσματικότητα της μακριά από το γήπεδό της. Σκοράρει αλλά και δέχεται τέρματα με ευκολία η Τουλούζ, η Ανζέ είναι κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις, το αμφίσκορο έχει περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης από όσο αποτυπώνεται στις αποδόσεις, καλή επιλογή επομένως το GG στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1094. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Πέντε συνεχόμενες νίκες η Πλζεν (3-1-0 εντός) στο πρωτάθλημα και ήδη κάλυψε τον δρόμο που απείχε από την κορυφή και έφτασε τη Σπάρτα στους 20 βαθμούς. Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή κέρδισε εκτός έδρας με 4-2 τη Ζιχλάβα, δυσκολεύτηκε να ανοίξει την άμυνα της αντιπάλου αλλά τα κατάφερε στο δεύτερο μέρος. Πλέον έχει εννέα νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η νεοφώτιστη Ζλιν (1-1-2 εκτός) συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά (στην 7 θέση) και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη. Όμως στα τελευταία παιχνίδια παίζει σταθερά μέτρια (0-2-1) και θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό με την Πλζεν. Ο άσος βρίσκεται μόλις στο 1,20, το χάντικαπ των γηπεδούχων στο -2 δεν έχει αξία.

1119. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Καίγεται για νίκη η Νουέβα Σικάγο η οποία παλεύει για την παραμονή της, εντός έδρας μετράει 2-4-7 και διαθέτει αρκετά καλή ψυχολογία έχοντας κερδίσει τα 2 τελευταία της παιχνίδια. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Νιούελς η οποία όμως μάλλον έχει χάσει το τρένο για τα πλέι-οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες, πρόσφατα πέτυχε την 3 σερί νίκη της επικρατώντας 2-0 εντός έδρας της Ουρακάν. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι ισχυρό, όμως δεν διαθέτουν την ομάδα έτσι ώστε να κοντράρουν στα ίσα τους φιλοξενούμενους, πάσο.

1091. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Βαριά ήττα με 0-3 γνώρισε η Οσασούνα από την Αλαβές την προηγούμενη αγωνιστική, παρόλα αυτά διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας χάρη στην ισχυρή της έδρα (3-1-0 εντός). Η Αλμπαθέτε έρχεται από δυο κολλητές ήττες και μακριά από το γήπεδό της αντιμετωπίζει αμυντικά θέματα (0-2-2, 3/4 over 2,5, 4/4 GG). Καλύτερη ομάδα η Οσασούνα, μας κάνει ο άσος στο 2,00 του Stoiximan.

1095. ΜΑΛΙΝ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Αρκετά θετικό το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Άντερλεχτ η Μαλίν, τυχερό αποτέλεσμα βεβαία με τους γηπεδούχους να χάνουν 3 πέναλτι και να πετυχαίνουν αυτογκόλ στη τελευταία φάση του αγώνα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν αρκετά καλά, 2-1-1 ο απολογισμός τους, τα 3 under 2,5. Στον αέρα η Σιντ Τρούιτεν μετά και την ξαφνική φυγή του προπονητή της Φερέρα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 2 σερί ήττες και μακριά από το σπίτι τους μετράνε 2-0-3 . Τον άσο στην απόδοση 1,85 του Stoiximan επέλεξε ο Betol, οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν καλή τους έδρας αλλά και την άσχημη αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων.

1100. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη αν βρεθεί ο άσος σε απόδοση άνω του 1,15. Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση την δυσκολία της αναμέτρησης αν αναλογισθεί κανείς πως παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο. Πάσο η κόντρα.

1096. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Η Βαγιεκάνο παίζει παραδοσιακά με άγνοια κινδύνου απέναντι στη Μπαρτσελόνα, το αποτέλεσμα είναι να γνωρίζει συνήθως διασυρμούς λόγω αυτής της τακτικής της. Η Μπαρτσελόνα που δεν θα έχει Μέσι και Ινιέστα στην άμυνα είναι αφερέγγυα (δέχτηκε γκολ στα 10/12 παιχνίδια της) οπότε ο συνδυασμόςGG&over2,5 στο 1,91 του Stoiximan δεν είναι κακή επιλογή. Πληρώνει καλά το σενάριο να σκοράρουν πρώτοι οι Σουάρεζ (3,85) και Νέιμαρ (4,00) με τους δύο επιθετικούς των «μπλαουγκράνα» να έχουν σκοράρει άλλωστε και τα τέσσερα τελευταία γκολ της ομάδας τους και να είναι ως γνωστόν και οι εκτελεστές στις περισσότερες στημένες φάσεις (πέναλτι, φάουλ), αυτός είναι και ο λόγος που οι Young Guns ποντάρουν σε αυτό το συνδυαστικό στοίχημα που δίνει 1,96 μέση απόδοση στον Stoiximan . Τέλος υπάρχει και το 2,45 στην ίδια εταιρία για να είναι η Μπαρτσελόνα η ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ της αγωνιστικής. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1103. ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΖΑ

Απογοητεύουν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ειδικά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι άρχισαν τη χρονιά με ψηλότερες βλέψεις. Από ήττα προέρχονται αμφότερες, 1-0 εκτός κόντρα στη Λίβερπουλ η Σουντ Αμέρικα, 2-0 εντός κόντρα στη Φίνιξ η Βίγια Τερέσα. Καλύτερη και πιο έμπειρη η Σουντ Αμέρικα, ήρθε η ώρα για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, άσος.

1102. ΣΕΡΡΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ

Δύο συνεχόμενες ''επαγγελματικές'' νίκες με 1-0 για τη Σέρο η οποία ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα. Τελευταία νίκη αυτή με 1-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Πλάσα Κολόνια. Συνεχίζει να απογοητεύει η Χουβεντούδ, δε μοιάζει καθόλου με την ομάδα που εξέπληξε τους πάντες πέρσι. Προέρχεται από την ήττα με 3-2 κόντρα στη Ρίβερ εντός έδρας. Κλειστά παίζουν οι δύο ομάδες, δεν περιμένουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση, το under αποτελεί επιλογή.

1112. ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΡΟΝΤΑ

Από ήττα με 1-0 στην έδρα της Εξέλσιορ προέρχεται η Ουτρέχτη η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της όπου και μετράει 2-2-0. Τρίτη ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια για την Ρόντα, στη πιο πρόσφατη έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Καμπούρ, 1-0-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της, δεν βγαίνει άκρη αν και η πλάστιγγα γέρνει ελαφρώς προς τους γηπεδούχους.

1109. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Ιρλανδία, οριακά πάνω από τη ζώνη των μπαράζ η Σλίγκο Ρόβερς (4-6-5 εντός), κυνηγάει την τετράδα η Μποέμιαν (5-4-6 εκτός), με τις ελπίδες της πάντως να είναι ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι επί Μίκι Άνταμς έχουν αναμορφωθεί, ενώ αν την Παρασκευή η Σεντ Πάτρικς κερδίσει (που είναι και το λογικότερο) η Μποέμιαν θα είναι ουσιαστικά αδιάφορη, αφού οι ελπίδες που θα της έχουν απομείνει θα είναι απλά μαθηματικές. -0,25 ασιατικός άσος, θα πάμε με το κίνητρο.

1110. ΤΟΡΙΝΟ - ΜΙΛΑΝ

Δεν την παλεύει η Τορίνο φέτος εκτός έδρας, δυσκολίες με Φροζινόνε, Βερόνα, ήττες με Κιέβο και Κάρπι. Σίγουρα πιο θετική στο γήπεδό της όπου μετράει 3/3 φέτος αλλά και 5 σερί νίκες από την περυσινή περίοδο. Κόντρα στη Μίλαν πάντως έχει τραγική προϊστορία με μία νίκη σε 18 ματς αλλά και 13/18 ισοπαλίες! Οι ροσονέρι με τη σειρά τους δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, άρπαξαν 4 τέρματα στη Νάπολι, ο Μιχαϊλοβιτς βρίσκεται υπό πίεση και η άμυνα τρώει γκολ και στα 7 φετινά επίσημα ματς που έχει δώσει. Προκαλεί το -0,25 των γηπεδούχων στο 2,025 της Bet365, οι πιο συντηρητικοί πάνε με το προφανές GG του 1,80.

1111. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Εύκολα ή δύσκολα η ανεβασμένη ψυχολογικά Αϊντχόφεν μετά και την νίκη επί του Άγιαξ θα κατακτήσει τη νίκη απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας (0-1-3, 3-9 γκολ) Εξέλσιορ.

1124. ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΤΣΙΚΟ

Την τελευταία τους ζαριά ρίχνουν οι γηπεδούχοι για την είσοδο στην οχτάδα, αφού εάν δεν κερδίσουν μένουν ουσιαστικά εκτός πλέι οφ. Μάχη για την παραμονή δίνουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αναμένονται κουρασμένοι, αφού μεσοβδόμαδα αντιμετώπισαν εντός έδρας τη Σάντα Φε, γνωρίζοντας μάλιστα την ήττα με 1-0 εντός έδρας. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, άσος.

1122. ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ - ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ Σ.ΚΡ

Δείχνουν ότι ξεφούσκωσαν οι γηπεδούχοι μετά το φανταστικό ξεκίνημα, έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες με τελευταία αυτή με 1-0 κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί εκτός έδρας. Μέτρια πράγματα μέχρι στιγμής για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι περιορίζονται στο μέσο της βαθμολογίας. Τρέχουν ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, προερχόμενοι από την ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι με την Οριέντε Πετρολέρο. Υπερβολικές οι τιμές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παραμένουν μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, θα πάμε με το Χ2.

1123. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Πρωτοπόρος της βαθμολογίας η Μποταφόγκο και αήττητη εδώ και οχτώ αγωνιστικές, δείχνει ότι αυτή θα είναι η μία εκ των τεσσάρων ομάδων που θα πάρουν το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα. Από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο η Μπραγκαντίνο, το μόνο που της λείπει είναι η σταθερότητα στην απόδοσή της. Έρχεται από τη νίκη 2-0 εντός κόντρα στην Κρισιούμα. Άσος.

1115. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Αδιάφορες Ατλέτικο και Γοδόι Κρουζ περιμένουν αμφότερες να τελειώσει το φετινό τους «μαρτύριο». Πάμε παρακάτω.

1129. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία για τους γηπεδούχους. Έχουν ξεχάσει μέχρι και οι ίδιοι πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισαν. Προέρχονται από την ήττα 1-0 στην έδρα της Ναούτικο. Στο μέσο της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετά από ένα σερί αγώνων χωρίς ήττα απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν κρατάμε κάτι.

1130. ΟΕΣΤΕ - ΜΠΑΪΑ

Το αγαπημένο της αποτέλεσμα έφερε η Οέστε την προηγούμενη αγωνιστική, ισοπαλία (1-1 εκτός με την Παρανά). Ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι λογικά δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο να παραμείνουν στην κατηγορία. Ντεφορμέ η Μπαΐα, αδυνατεί να πάρει εύκολα βαθμούς. Αγνοεί τη νίκη για πέντε αγωνιστικές με αποτέλεσμα να πέσει από την πρώτη τετράδα. Προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Παϊσαντού. Το under έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

1128. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΣΕΑΡΑ

Ντεφορμέ οι δύο ομάδες πριν τη διακοπή, αμφότερες παλεύουν για τη σωτηρία. Εντός ζώνης υποβιβασμού η Σεαρά, προερχόμενη από την ήττα με 1-0 εντός έδρας από τη Λουβερντένσε. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ κακές επιδόσεις, με ρεκόρ 3-1-10. Στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη η Κρισιούμα, όμως αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Προέρχεται από την ήττα 2-0 εκτός κόντρα στην Μπραγκαντίνο. Δύσκολο ματς, δε θα μπλέξουμε.

1131. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Κάνοντας ένα τρομερό σερί χωρίς ήττα η Σάντα Κρουζ, έφτασε να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα και να διεκδικεί την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Βέβαια το αήττητο σερί έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα 3-2 κόντρα στη Ρεγκάτας. Εντός έδρας είναι η πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας, έχοντας ρεκόρ 12-1-2. Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά πήρε το τρίποντο η Ναούτικο κόντρα στη Μότζι Μίριμ, στηριζόμενη στην καυτή της έδρα. Εκτός έδρας τα πράγματα δεν πάνε καλά, με τους φιλοξενούμενους να είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ 2-3-10. Άσος.

1127. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για πάνω από δύο μήνες, βρισκόμενοι φυσικά εντός ζώνης υποβιβασμού. Προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Γκοϊανιένσε. Σε αντίθετη τροχιά η Αμέρικα Μινέιρο, προερχόμενη από τρείς σερί νίκες, βρισκόμενη πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επιλογή αποτελεί το ασιατικό διπλό 0:0.

1133. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ.

Ασταμάτητη η Κριστάλ, οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο του Κλαουσούρα. Αν και ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα στη Σιενσιάνο, δεν τα παράτησε, καταφέρνοντας τελικά να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Το σερί των δύο νικών έλαβε τέλος για τη Μουνισιπάλ με την ήττα 1-0 κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο εντός έδρας. Η διαφορά κλάσης είναι μεγάλη, ο άσος θα επιβεβαιωθεί.

1132. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ

Μεταμορφώνεται στο «Μεστάγια» η Βαλένθια που τρέχει αήττητο 15 αγώνων (11-4-0), μάλιστα έχει κάμποσα χρόνια να ηττηθεί μπροστά στον κόσμο της και από τη Μάλαγα που φεύγει συνήθως άπραγη από το συγκεκριμένο γήπεδο (0-3-11). Ωστόσο η ομάδα από την Ανδαλουσία έρχεται από την πρώτη νίκη της στη σεζόν (3-1 Σοσιεδάδ) ενώ στην προηγούμενη έξοδο της κράτησε στο μηδέν τη Ρεάλ. Και με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» παραλίγο να πάρει θετικό αποτέλεσμα και την περιμένουμε αν μη τι άλλο ανταγωνιστική και με τη Βαλένθια το Σάββατο. Αν επιλέγαμε κάτι αυτό θα ήταν το ασιατικό διπλό +1 στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1134. ΜΠΕΤΙΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Δυναμική η επιστροφή της Μπέτις στην Πριμέρα, με εξαίρεση την εντός έδρας ήττα από τη Λα Κορούνια και το 5-0 από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» που σίγουρα δεν υπολόγιζε βαθμούς έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής (8η θέση με ρεκόρ 3-2-2). Η Εσπανιόλ πριν τη διακοπή υπέστη δύο σερί ήττες, μέχρι στιγμής φαίνεται αψυχολόγητη και ασταθής ομάδα, ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Θα δώσουμε ένα παραπάνω κλικ στην έδρα με τον άσο της Μπέτις να πληρώνει 2,02 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1117. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Μοναδική ενδιαφερόμενη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Κολόν η οποία απειλείται πλέον αισθητά από την Νουέβα Σικάγο, πρόσφατα πραγματοποιώντας αρκετά μέτρια εμφάνιση έμεινε στο 0-0 με την Ουνιόν στο ντέρμπι του Σάντα Φε. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-6-5 (9-12 γκολ) και προέρχονται από 5 σερί (0-2-3) παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Αδιάφορη βαθμολογικά η Άρσεναλ Σαραντί, στο τελευταίο της παιχνίδι παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 στην Ατλέτικο Ραφαέλα παραμένοντας παράλληλα για 3 σερί παιχνίδι αήττητη, 1-2-10 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Το κίνητρο της γηπεδούχου σε συνδυασμό με τις κάκιστες επιδόσεις των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους μας οδηγούν στον άσο.

1137. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Ουσιαστικά αδιάφορη είναι η Καπιατά, αφού βρίσκεται στο -11 από τις θέσεις του Σουνταμερικάνα, με ελάχιστες πιθανότητες εισόδου σε αυτές. Από την άλλη μεριά, η Ρούμπιο βρίσκεται για λίγους μόλις βαθμούς εκτός ζώνης υποβιβασμού, με την ανάγκη βαθμών όπως είναι κατανοητό να είναι μεγάλη, με τη φόρμα των φιλοξενούμενων όμως να είναι κακή, αποτρέποντάς μας από το να τους στηρίξουμε. No Bet.

1125. ΦΕΝΙΞ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αναμέτρηση κόντρα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Πρωτοπόρος η Νασιονάλ, προέρχεται από την εύκολη νίκη με 4-0 κόντρα στη Ντεφενσόρ. Από νίκη έρχεται και η Φίνιξ, 2-0 εκτός κόντρα στη Βίγια Τερέσα. Δε θα πάμε με σημείο, θα κρατήσουμε όμως το over, αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία.

1139. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Αδιάφοροι εμφανίζονται οι γηπεδούχοι πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, αφού ο στόχος της εισόδου στην οχτάδα δεν επετεύχθη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, με σκοπό να παραμείνουν τουλάχιστον σε αυτή, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση. Προέρχονται από την ήττα με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Τολίμα την προηγούμενη Πέμπτη, με τη φυσική κατάσταση να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Πάσο.

1121. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Μόνο νίκες μετράει η αδιάφορη βαθμολογικά Σαν Μάρτιν στα τελευταία 4 παιχνίδια της, πρόσφατα έχασε εύκολα και στην έδρα της Κίλμες 2-0, 4-7-2 ο εντός έδρας απολογισμός της. Η Μπελγράνο θέλει να παραμείνει εντός πλέι-οφ για το Λιμπερταδόρες, προέρχεται από 2 σερί νίκες και μακριά από την έδρα της τα πηγαίνει περίφημα μετρώντας 5-5-3. Αδικαιολόγητες οι τόσο υψηλές αποδόσεις του διπλού στο οποίο υπάρχει αξία.

1141. ΑΒΑΪ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Απογοήτευσαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι, υποχωρώντας πλέον από τις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Κατώτερη των περιστάσεων η Παλμέιρας σε όλη τη διάρκεια του ματς, ηττήθηκε με 1-0 από την Πόντε Πρέτα εντός έδρας, δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά το βαρύ 5-1 κόντρα στην Τσαπεκοένσε. Τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι τρέχουν ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, προερχόμενοι από την ήττα 3-0 εκτός κόντρα στην Σπορτ Ρεσίφε. Δε θα μπλέξουμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1144. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Αμφότερες με νέο τεχνικό στον πάγκο, διαφορετικοί οι στόχοι τους, αλλά με παρόμοιες ως τώρα επιδόσεις στην Απερτούρα (3-2-6 η Κρουζ Αζούλ, 2-3-6 η ουραγός Ντοράδος), στο 1,70 μόλις ο άσος. Δεν θα μας απασχολήσει περισσότερο.

1147. ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Άδικη η ήττα για τους φιλοξενούμενους στην έδρα της Χουανκάγιο, αν ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη. Τίποτα σπουδαίο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναζητούν βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό +0,25.

1148. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ.

Μάχη με τον εαυτό της μπορούμε να πούμε ότι δίνει η Μιγιονάριος αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη σταθερότητα στην απόδοσή της, χάνοντας έτσι εύκολα βαθμούς. Στο -1 από την πρώτη οχτάδα οι γηπεδούχοι, προέρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Τολίμα εντός έδρας. Αδιάφορη η Τζαγκουάρες, στην τελευταία θέση του Κλαουσούρα, ήδη σκέφτεται την επόμενη χρονιά. Η Μιγιονάριος αναμένεται να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, άσος χωρίς αξία.

1116. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΚΙΛΜΕΣ

Ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση. Αμφότερες προέρχονται από νίκες, 0-1 πέρασε από την Σαρμιέντο η Εστουδιάντες η οποία παλεύει για μια θέση της Λιγκίγια του Λιμπερταδόρες, κάτι ανάλογο θέλει να πετύχει και η Κίλμες η οποία προέρχεται από 3 σερί νίκες. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, λόγω έδρας και μόνο θα πηγαίναμε με τους γηπεδούχους.

1150. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Το Νιου Ίνγκλαντ (9-6-1 εντός) έχει τρία ματς δίχως νίκη, όμως δεν φαίνεται να χάνει εύκολα τα πλέι-οφ, πρακτικά όμως χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό. Ήταν μεγάλη έκπληξη η κακή του εικόνα και ήττα με 1-3 από το κάκιστο και αδιάφορο Σικάγο την προηγούμενη αγωνιστική. Το Μόντρεαλ (3-4-9 εκτός) απέχει τέσσερις πόντους από το Ορλάντο και δεν έχει ακόμα εξασφαλισμένα τα πλέι-οφ. Η νίκη επί του Κολοράντο με 1-0 έχει ονοματεπώνυμο Ντιντιέ Ντρογμπά. Ο Ιβοριανός επιθετικός/σταρ έχει εννέα γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές και οδηγεί την ομάδα του Καναδά στα πλέι-οφ. Η αγορά κοντράρει το +0,5 και έφτασε πάνω από το 2,00, αποτελεί σκέψη το να μη χάσει το Μόντρεαλ.

1118. ΛΑΝΟΥΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Στον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην Μπόκα έχει το μυαλό της η Λανούς η οποία στο πρωτάθλημα έχει ξεμείνει από στόχους και δεν κερδίζει στα τελευταία 4 παιχνίδια της. Γκρίνια επικρατεί στο στρατόπεδο της Βελέζ μετά και τη νέα ήττα εντός έδρας από την Νουέβα Σικάγο με 1-2, τέταρτο (0-1-3) παιχνίδι χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι. Ροτέισον αναμένεται από τον τεχνικό των γηπεδούχων, η Βελέζ γυροφέρνει τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη όντας ξεκάθαρα το αουτσάιντερ.

1174. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Από εκεί που είχαν στόχο την παραμονή πλέον παλεύουν για την άνοδο οι γηπεδούχοι. Τρέχουν ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, προερχόμενοι από τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα εντός. Σε φόρμα και οι φιλοξενούμενοι, έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες με τελευταία αυτή κόντρα στη Σάντα Κρουζ εντός έδρας. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, ο οποίος όμως θα έπρεπε να είναι λίγο ψηλότερα.

1175. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, οι οποίοι υποχώρησαν από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Μπαΐα. Η τελευταία ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού η Μακάε, η οποία προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο εκτός έδρας. Δεν είναι για αυτές τις τιμές ο άσος, κρυφοκοιτάμε την κόντρα.

1176. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Λογικός ο φαβοριτισμός της ποιοτικότερης Τίγκρες (6-1-5, 3-1-2 εντός), η Πατσούκα (4-2-5, 3-0-2 εκτός) είναι καταφερτζού μακριά απ’ το σπίτι της αλλά θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Ναουελπάν (10 αγ./7 γκολ). Σφιχτές αμφότερες τελευταία, δεν υπάρχει αξία και στα συνήθη στην τρέχουσα Απερτούρα over.

1173. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Ματς εξάποντο καθώς οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, την αποφυγή του υποβιβασμού. Από νίκη προέρχονται αμφότερες, 3-1 η Τζόινβιλ κόντρα στην Κοριτίμπα εντός έδρας, 3-0 η Φιγκεϊρένσε κόντρα στη Φλαμένγκο εντός. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ανοιχτεί διακινδυνεύοντας την ήττα, κρατάμε το under.

1181. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αναμέτρηση κόντρα στις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες του Κλαουσούρα. Από τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ενβιγκάδο προέρχεται η Τζούνιορ, από τη νίκη με 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Τζαγκουάρες η Νασιονάλ. Δύσκολο παιχνίδι, το αφήνουμε στην άκρη.

1183. ΛΕΟΝ - ΠΟΥΜΑΣ

Ντέρμπι κορυφής, αμφότερες Λεόν (8-0-4) και Πούμας (8-1-3) είναι κατά βάση ομάδες έδρας, καθεμία στο σπίτι της διατηρεί το απόλυτο. O Λεόν ίσως είναι η πιο run and gun ομάδα της φετινής Απερτούρα στο Μεξικό, μετράει 10/12 over 2,5 και παίζει επίθεση ακόμα και όταν κερδίζει 3-0 (ή όταν χάνει με το ίδιο σκορ…), η Πόυμας στην έδρα της μετράει 6 στα 6 με 15-0 τέρματα, εκτός όμως δέχεται γκολ και με το παραπάνω, 2-1-3 με 6/6 over 2,5 & GG (3/6 over 3,5). Πρώτη επιλογή τα γκολ, σε χαμηλή πάντως απόδοση τα βρίσκουμε, ενώ η διακοπή για τις Εθνικές, καθώς και το κίνητρο της κορυφής, ίσως αποτελέσουν ανασταλτικούς παράγοντες.

1185. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΑΤΛΑΣ

Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, τον όμιλο TV Azteca, κάτι που δεν είναι πρωτοφανές στο μεξικανικό ποδόσφαιρο (υπάρχουν και άλλες ομάδες που ανήκουν στην ίδια κατηγορία, με την μεξικανική ομοσπονδία να έχει θέσει ως όριο το Μάιο του 2018 για τη λήξη αυτής της τακτικής). Πέρσι το Γενάρη οι δύο τους έφεραν 2/1 ημίχρονο-τελικό, για όσους κυνηγάνε τέτοια “φαντάσματα”. Κοιτώντας τη βαθμολογία, η Μονάρκας (5-2-5, 1-1-3 εντός) έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, αφού βρίσκεται προτελευταία στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού. Ο άσος άνοιξε στο 2,50 και τώρα βρίσκεται στο 2,10, η Άτλας (4-2-6, 2-2-1 εκτός) δεν θαμπώνει με τις εμφανίσεις της, αλλά βρίσκεται μέσα στο κόλπο για τη Λιγκίγια. Εμείς το καθήκον μας το κάναμε, όποιος θέλει να μπλέξει σε τέτοια σενάρια μπορεί να το κάνει, από μέρους μας δεν βρίσκουμε κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

1184. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΝΤΑΛΑΣ

Το Σόλτ Λέικ (7-6-3 εντός) χρειάζεται συγκυρία αποτελεσμάτων για να μπει στα πλέι-οφ και η εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι δεν θα τα καταφέρει. Δίκαιη η ήττα από το Πόρτλαντ με 0-1 σε εξ αναβολής αγώνα πριν λίγες μέρες. Το Ντάλλας (4-4-8 μακριά από το σπίτι του) απέχει τρεις βαθμούς από το δεύτερο Λος Άντζελες και τέσσερις από το Βανκούβερ. Είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να τερματίσει πρώτο και στη Δύση και στο γενικό πίνακα. Αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία στο 70’ είναι καλό late goal.

1189. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Εξάποντο λίγο κάτω από τη Λιγκίγια, 4/5 οver 2,5 & GG μετράει στην έδρα της η Τζαγκουάρες (4-1-0 ρεκόρ, 0-3-4 εκτός), στα τελευταία παιχνίδια της πάντως παίζει αρκετά πιο μαζεμένα, 2-0-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μοντερέι (4-4-4 συνολικά) με 6/6 over 2,5 και 4/6 GG, τα γκολ ξεχωρίζουν στατιστικά και δεν πληρώνουν άσχημα (στο 1,80 το over 2,5) αλλά τελευταία έχουμε καεί ποντάροντας στα over των γηπεδούχων οπότε υπάρχει μια διστακτικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ