ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1200. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. - ΣΕΝΤΑΪ

Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και της δεύτερης φάσης του Ιαπωνικού πρωταθλήματος. Η Μοντέντιο Γιαμαγκάτα (0-1-4 εντός) έφερε εκτός έδρας 2-2 με τη Ματσουμότο και παραμένει στην τελευταία θέση. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και γενικότερα δίκαια βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της δεύτερης φάσης. Η Σεντάι (1-1-3 εκτός έδρας) έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα της μετά τη νίκη επί της Ναγκόγια, αλλά στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 1-1 με τη Σόναν.Δεν βρίσκουμε καμία αξία στον αγώνα, πάμε στο επόμενο.

1201. ΣΟΝΑΝ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η Σόναν (3-1-1 εντός έδρας) έπεσε στην ένατη θέση μετά το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-1) και βγάζει προβλήματα με τις εμφανίσεις της. Η Γιοκοχάμα (2-2-1 εκτός) τρέχει το εκπληκτικό ρεκόρ 5-1-0 στα τελευταία παιχνίδια και προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και πιστεύουμε ότι κρύβουν αξία τα 1,90 τουDNB.

1202. ΚΑΣΙΜΑ - ΟΥΡΑΒΑ

Η Κασίμα (3-1-1 εντός έδρας) βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην ισοβαθμία με τη Χιροσίμα. Παίζει αρκετά καλά στη δεύτερη φάση, έχει 5-0-1 στα τελευταία έξι και στοχεύει στην κορυφή. Η Ουράβα (3-1-2 εκτός έδρας) απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή, πριν λίγο καιρό ήταν ακόμα πιο μακριά απ’ αυτήν, αλλά με τις πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς έχει πλησιάσει επικίνδυνα. Αγώνας-μάχη για τις πρώτες θέσεις, καθώς η Κασίμα είναι εξαιρετική αλλά η Ουράβα δείχνει σε μεγάλη φόρμα.Στοιχηματικά δεν προσεγγίζεται.

1203. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Μόνιμα προβληματική η Σιμίζου (1-5-5 συνολικά στη δεύτερη φάση, 0-3-3 στο σπίτι της) που έχει έξι αγωνιστικές να κερδίσει (0-3-3). Η Χιροσίμα είναι το άκρως αντίθετο από τη Σιμίζου, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με συνολικό ρεκόρ 8-1-2 και πέντε εκτός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς. Κακή παρένθεση θέλει να αποδείξει ότι ήταν το ματς με την Τόσου (0-0), το διπλό είναι δίκαιο λίγο κάτω από το 2,00.

1204. ΤΟΣΟΥ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ντεφορμέ και γενικά μέτριες ομάδες, ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους, αλλά δεν τα καταφέρνουν.Προχωράμε στο επόμενο.

1205. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΚΑΣΙΒΑ

Η Γκάμπα Οσάκα (3-2-0 εντός) είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα παλεύει στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, μεσοβδόμαδα παίζει ημιτελικό με την Εβεργκράντε. 3-2-1 στα τελευταία και δείχνει ότι μπορεί να αντέξει και στους δύο βασικούς στόχους της. Η Κασίβα (3-0-2 εκτός έδρας) απέχει πέντε βαθμούς από τις δύο πρώτες θέσεις και πλέον έχει μόνο στόχο το πρωτάθλημα και θα επικεντρωθεί εκεί. Το Χ2 κοντά στο 1,80 είναι λάθος, πιο μοιρασμένο έπρεπε να είναι το σετ.

1206. ΤΟΚΥΟ - ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑ

Η Τόκυο (4-1-0 εντός) έδειχνε να βρίσκει ρυθμό με έξι αήττητους αγώνες στη σειρά (4-2-0), αλλά έχασε στην έδρα της Γιοκοχάμα Μαρίνος και έδειξε ότι μακριά από την έδρα της δεν είναι τόσο δυνατή όσο εντός, ακόμα και στις καλές της περιόδους. Η Γιαμαγκάτα (1-1-3 εκτός έδρας) έμεινε στο 2-2 με την ουραγό Μοντέντιο εντός έδρας και συνεχίζει να προβληματίζει, καθώς δεν έχει κερδίσει στα τελευταία επτά ματς (0-3-4). Ο άσος της Τόκυο στο 1,90 έχει αξία και πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί.

1207. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Η Νιιγκάτα (1-2-3 εντός) συμπλήρωσε τρία ματς αήττητη (2-1-0) με τη νίκη επί της Κόμπε με 1-2. Στο 60’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως έκανε την ανατροπή στα επόμενα λεπτά, αφού ανέβασε στροφές (μέχρι τότε ήταν μέτρια). Η Καβασάκι (2-1-3 μακριά από το σπίτι της) έκανε δεύτερη σερί νίκη, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Η πρώτη ήταν με 1-3 στην έδρα της Κόφου και η δεύτερη με το εμφατικό 6-1 επί της Ναγκόγια. Αμφότερες φαίνεται να βρίσκουν τα πατήματα τους στα τελευταία παιχνίδια, θα μείνουμε μακριά.

1208. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

No Βet.

957. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΤΣΣΚΑ η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Σάρανσκ 4-6, η ομάδα του Σλούτσκι βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με 3-0 όμως με αντεπίθεση διαρκείας πραγματοποίησε μια ανατροπή τεραστίων διαστάσεων. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 4-1-0(8-3 γκολ), τα 3 έληξανunder2,5. Επέστρεψε στις νίκες η Λοκομοτίβ καθώς επικράτησε εντός έδρας της Κρίλια με 1-0,οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 4-0-1 (11-5 γκολ),over2,5 τα 4. Η αναμέτρηση αποτελεί μεγάλο ντέρμπι, ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα με τοGGεπίσης να έχει καλές τύχες.

827. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Ουνιόν, παραμένοντας έτσι με μόνο μια νίκη από την έναρξη του πρωταθλήματος (1-4-3, 5/8over2,5, 6/8GG), ωστόσο οι εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό είναι βελτιωμένες και έχει στερηθεί αρκετούς βαθμούς λόγω ατυχίας. Ακόμα χειρότερη η πορεία της Ντούισμπουργκ, μετράει συνολικά 0-2-6 (5/8over2,5) και μακριά από την έδρα της έχει 3/3 ήττες χωρίς να βρει δίχτυα. Καλύτερη εικόνα αυτή των γηπεδούχων, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, χωρίς αξία πάντως ο άσος.

828. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Πάντερμπορν (2-0-6 συνολικά) έχασε με κάτω τα χέρια από τη Γκρόιτερ με 0-3, με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Αντιθέτως η Σεντ Πάουλι τα πηγαίνει εξαιρετικά, μετράει για την ώρα 5-2-1 και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μόλις 4 γκολ παθητικό). Δεν βλέπουμε το λόγο να είναι αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, στο 1,725 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στηνBet365.

556. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Από την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της (0-6 Σαουθάμπτον) έρχεται η ΜΚ Ντονς (2-1-5, 1-0-3 εντός), πέμπτη σερί για την ομάδα του Ρόμπινσον που έχει αφήσει για καλά πίσω της τον ενθουσιασμό του ξεκινήματος. Αντίθετη πορεία για την ποιοτικότερη η Ντέρμπι (2-5-1, 2-2-0 εκτός), κάπως σαν να βρίσκει ρυθμό μετά την παγωμένη της εκκίνηση, δικαίως το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί.

1313. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Με τέσσερις αγωνιστικές να μας χωρίζουν από το τέλος του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για το ποια θα συνεχίσει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για τον τίτλο. Πέντε βαθμούς απέχει η Σαντόνγκ Λουνένγκ (8-1-3 εντός) που με τη νίκη της επί της Σενχούα με γκολ στο 96’ παραμένει στο κόλπο του τίτλου. Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (6-6-1 εκτός) βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή και παρότι έχασε στο ντέρμπι με την Εβεργκράντε πριν από δύο εβδομάδες έχει ρεαλιστικές ελπίδες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο ποντάρισμα πριν το παιχνίδι, ευελπιστούμε να είναι στο Χ στο 70’ για να παίξουμεlate goal.

1314. ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Μάχη δίνει η Γκουϊζού Ρενέ (4-3-6 εντός) για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά με βάσει τις τρεις τελευταίες της εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες φαίνεται δύσκολο. Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια έχει μπροστά της με την πρωτοπόρο Εβεργκράντε (10-1-1 εκτός) που έχει διαφορά δύο βαθμούς από την ΣΙΠΓ και πέντε από τη Λουνένγκ. Το φυσιολογικό διπλό βρίσκεται στο χαμηλό 1,40, αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία στο 70’ και βολεύουν τα άλλα αποτελέσματα θα σκεφτούμε σοβαρά κάποιο καλό ποντάρισμα στοlate goal.

1315. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Ουσιαστικά αδιάφορες οι δύο ομάδες, απέχουν έντεκα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι αδύνατον να κινδυνέψουν. Η πρώτη σκέψη λέει ότι μπορεί να ψάξουν την ισοπαλία για μαθηματικούς σκοπούς, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω τη σκέψη αυτή. Επειδή η Σενχούα έχει κύπελλο μεσοβδόμαδα θα μπορούσαμε να σκεφτούμε το +0,25 των γηπεδούχων, αλλά όχι με μεγάλη θέρμη.

534. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μπορεί να παραμένει αήττητη από την πρεμιέρα η Τότεναμ, όμως δεν ήταν πειστική στις δύο τελευταίες της εμφανίσεις στην Πρέμιερ, ενώ σίγουρα θα παίξει το ρόλο του και ο αποκλεισμός από την Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ. Έδειξε να ξεπερνάει το σοκ των δύο συνεχόμενων ηττών η Σίτι (1-4 τη Σάντερλαντ) στο Λιγκ Καπ, έχει την ποιότητα και τις κατάλληλες μονάδες για να περάσει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Οριακά αποδεκτές οι αποδόσεις του ασιατικού διπλού -0,5, με απόδοση 1,925 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

905. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Νο Bet.

1056. ΝΤΙΖΟΝ - ΛΑΒΑΛ

Πρωτοπόρος με 6-1-1 και 4/4 νίκες εντός (11-2 γκολ) η Ντιζόν , 3-2-3 με 2-2-0 εκτός η Λαβάλ. Κουτσουρεμένος κάπως ο άσος, αλλά όχι χωρίς καλό λόγο.

1192. ΑΟΥΕ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Τέσσερα χωρίς ήττα μετράει η Άουε (2-2-0, 4/4under2,5), στην έδρα της μάλιστα είναι αήττητη και δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ (3-2-0, 5/5NG&under2,5). Η Χολστάιν (2-1-2 εκτός) είναι επίσης χωρίς ήττα μετά στα τελευταία τρία (1-2-0). Προβάδισμα στην έδρα, τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 (κάλυψη το 1-1) δείχνουν να καλύπτουν την αναμέτρηση.

1193. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Σε κακή φόρμα το Μαγδεμβούργο, έχει 1-2-2 στα τελευταία πέντε, έχει ωστόσο μια από τις καλύτερε έδρες της κατηγορίας (4-0-1 εντός). Η Κότμπους δεν έχει τρίποντο στα πιο πρόσφατα οχτώ (0-2-6) αλλά ούτε και στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της (1-2-2). Οι αριθμοί γέρνουν την πλάστιγγα προς τα αριστερά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με νέο προπονητή, γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα και που καθιστά το πάσο επιβεβλημένο.

1194. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Σε καλή κατάσταση η Σόνενχοφ (2-2-0 στα πιο πρόσφατα τέσσερα, 3/4over2,5), η Όσναμπρικ αγνοεί το τρίποντο στα τρία τελευταία (0-1-2) και μακριά από το σπίτι της δεν τα καταφέρνει καλά για την ώρα (1-1-3 εκτός).Μικρό προβάδισμα στην έδρα δίνουμε εδώ.

1195. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

Στην έδρα της θα βασιστεί φέτος η Έρφουρτ (2-2-1 εντός), βρίσκει απέναντί της μια Βέρντερ που δεν κερδίζει εδώ και 9 ματς (0-3-6) και η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 1-1-3.Σωστός ο άσος στο 1,95.

1196. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Πέντε ματς αήττητοι οι γηπεδούχοι (4-1-0, 4/5over2,5 &GG), επιπλέον έχουν ισάριθμες νίκες στα τελευταία δυο μπροστά στο κοινό τους (2-2-1 εντός). Οι Κίκερς γνώρισαν την ήττα από τη Ντιναμό Δρέσδης εξαιτίας της οποίας διακόπηκε αήττητο σερί έξι αγώνων που έτρεχαν και παρουσιάζονται επικίνδυνοι μακριά από το γήπεδό τους (2-2-1 εκτός).Αμφίρροπο παιχνίδι, δεν θα πάρουμε πλευρά.

1197. ΒΕΧΕΝ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Σε κακή κατάσταση η Βέχεν (2-3-0 εντός), έχει δεχθεί δέκα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της (0-1-2, 3/3over2,5), η Χάνσα έρχεται από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε εδώ.

611. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πήγε αποκλειστικά για το βαθμό της ισοπαλίας στην Κομοτηνή η Καλλονή και παρότι δέχτηκε ασφυκτική πίεση ανά διαστήματα κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και να μείνει αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, παίρνοντας έτσι ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο Παναιτωλικός μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας με 1-2 από τον Παναθηναϊκό, επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης και του Πανθρακικού πριν ακολουθήσει το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Βέροια, όπου ισοφάρισε στο 82’. Δύσκολο για πρόβλεψη το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την ισοπαλία να έχει στα μάτια μας τον πρώτο λόγο.

1058. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Εξαιρετική η πορεία της Οσμανλισπόρ, μετράει 2-2-1 στο πρωτάθλημα και έρχεται από εύκολη πρόκριση στο κύπελλο απέναντι σε ομάδα τέταρτης κατηγορίας. Η Τραμπζονσπόρ (3-1-1) έρχεται από την πρώτη της ήττα, με θύτη τη Γαλατασαράι και μακριά από το γήπεδό της έχει 2/2 απέναντι σε Μπεσίκτας και Καϊσερισπόρ. Στο ισορροπημένο σετ, κοιτάμε ξεκάθαρα προς το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,95 τηςBet365 ( Young Guns ), καθώς οι γηπεδούχοι (0-1-1 εντός) μπορεί να παίρνουν αποτελέσματα στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά βάσει των εμφανίσεων τους, πρέπει να αισθάνονται κολακευμένοι από τη βαθμολογική τους συγκομιδή.

1145. ΑΣΚΟΛΙ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Άσκολι, με τον απολογισμό της να ανέρχεται πια στο 1-0-3 και τη μοναδική της νίκη να έχει έρθει στο εντός έδρας με την Εντέλα. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έχουν πολλά – δικαιολογημένα – παράπονα από τη διαιτησία στα δυο τελευταία τους παιχνίδια. Η Μπρέσια πήρε μεσοβδόμαδα το πρώτο της τρίποντο (1-1-2) απέναντι στην Βερτσέλι, αλλά στις δυο μέχρι στιγμής εξόδους της ηττήθηκε καθαρά από Τσεζένα και Λιβόρνο.Αρκετά σφιχτό το σετ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

1146. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΤΕΡΝΑΝΑ

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας, η Σαλερνιτάνα παραμένει χωρίς τρίποντο (1-2-1), έρχεται πάντως από θετικό βαθμό στην έδρα της Πεσκάρα, σε ματς που κατάφερε να ισοφαρίσει αν και αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο. Η Τερνάνα είναι ουραγός της βαθμολογίας με απολογισμό 0-1-3 και μακριά από το γήπεδό της δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα (0-0-2). Με υπηρεσιακό προπονητή θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι μετά την παραίτηση του Ντομένικο Τοσκάνο, η στιγμή δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, με τον άσο να βρίσκεται στο 2,05 στον Stoiximan , ωστόσο θα περιμένουμε να πάρουμε εικόνα πρώτα στοlive, για να δούμε τις διαθέσεις των δυο ομάδων.

1147. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Το απόλυτο νικών κατέχει μέχρι στιγμής η Λιβόρνο (4-0-0, 4/4over2,5, 3/4GG), στο τελευταίο απέναντι στην Τερνάνα επέστρεψε από το 0-2 για να πάρει το τρίποντο με 3-2, ολοκληρώνοντας έτσι την τρίτη της ανατροπή στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς . Η Σπέτσια μετά την ήττα της πρεμιέρας έχει μείνει αήττητη (2-1-1), έχοντας μάλιστα 2/2 νίκες στα πιο πρόσφατα. Το μας είναι γειτονικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, σε καλό μομέντουμ βρίσκονται αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε.

1148. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Χωρίς τρίποντο μετά την πρεμιέρα έχει μένει η Περούτζια (1-1-2, 3/4NG&under2,5), η Τσεζένα μετράει 3-0-1 και έρχεται από δυο σερί νίκες. Καλά στοιχεία έχει δείξει στο γήπεδό της η Περούτζια, πάντως με τις αποδόσεις αουτσάιντερ που κυκλοφορούν για τους φιλοξενούμενους, δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε προς τα δεξιά, στο 1,70 το ασιατικό διπλό +0,25 στηνBet365.

1149. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Μπορεί η Τράπανι να διατηρείται αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά έχει τρεις σερί ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα (1-3-0 συνολικά). Η Εντέλα συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες (1-0-3 συνολικά στο πρωτάθλημα), αλλά στην πιο πρόσφατη από την Κάλιαρι αδικήθηκε κατάφορα από τον διαιτητή, που υπέδειξε εις βάρος της δυο τουλάχιστον υπερβολικά πέναλτι. Καλύτερη ομάδα η Τράπανι, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ο ασιατικός άσος -0,5 στο 1,875 τηςBet365 είναι οριακά αποδεκτός.

1150. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη Μόντενα (1-0-3 συνολικά, 4/4NG&under2,5) αφού δεν τα κατάφερε στην έδρα της Τσεζένα, η Λαντσιάνο δεν χάνει μετά την πρεμιέρα (1-2-1, 3/4under2,5, 2/4NG) και έχει ισάριθμες ισοπαλίες στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της.Καθαρή τριπλή το ματς, το αφήνουμε στην τύχη του.

1151. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΚΡΟΤΟΝΕ

Από την πρώτη της ήττα στη σεζόν έρχεται η Βερτσέλι (1-2-1 συνολικά), η Κροτόνε μετράει 2-1-1 και δείχνει σε ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα την ευρεία νίκη της με 4-1 επί της Μπάρι την Τρίτη, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της ακολουθεί πιο συντηρητική προσέγγιση, με αποτέλεσμα να μην έχει βρει ακόμα δίχτυα (0-1-1). Παιχνίδι με λίγα γκολ που γυροφέρνει στην ισοπαλία περιμένουμε να δούμε.

1152. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΛΑΤΙΝΑ

Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Κάλιαρι (3-1-0, 3/4over2,5, 3/4GG), καθώς πέρασε άνετα από την έδρα της Εντέλα, έχοντας βέβαια την απλόχερη βοήθεια του διαιτητή, που καταλόγισε δυο πέναλτι-εφευρέσεις υπέρ της. Η Λατίνα (1-3-0) πέτυχε την πρώτη της νίκη χάρη στο 1-0 επί της Άσκολι, ωστόσο το γκολ της νίκης της δεν έπρεπε να μετρήσει. Σκληροτράχηλη ομάδα η Λατίνα, θα παραταχθεί με αποκλειστικό σκοπό στην άμυνα, δεν είναι για 1,60 ο άσος σε τέτοια παιχνίδια.

1153. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες συμπλήρωσε η Βιτσέντζα (1-3-0), από δυο Χ έρχεται η Πεσκάρα (1-2-1), δεν θα εκπλαγούμε αν σταυρώσει και το μεταξύ τους παιχνίδι.

764. ΜΑΪΝΤΖ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Αναμενόμενη ήττα με 1-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν γνώρισε η Μάιντζ επιστρέφοντας άμεσα στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, την κολακεύει το τελικό σκορ καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να δεχθεί περισσότερα τέρματα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 2-0-1 (6-2 γκολ), στα 2 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και τοGG. Στα αγωνιστικά νέα ο τεχνικός της ομάδες δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι στην διάθεση του τους Μπάιστερ και Σότο, εξίσου σημαντικοί ποδοσφαιριστές αμφότεροι. Στην κυριολεξία «πάρτι» έστησε η Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική καθώς διέλυσε εντός έδρας της Βόλφσμπουργκ 5-1! Οι «λύκοι» έκαναν το λάθος να προηγηθούν καθώς το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε εφιαλτικό για αυτούς, με 5 γκολ σε διάστημα 9 λεπτών ο Λεβαντόφσκι γράφοντας ιστορία και μαζί το τελικό σκορ. Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχουν οι Βαυαροί εκτός έδρας, όλαover2,5. Στα αγωνιστικά νέα κλασικά εκτός οι Μπενάτια, Ρόμπεν, Ριμπερί και Μπαντστούμπερ. Ποιος είδε την Μπάγερν και δεν την φοβήθηκε, οι γηπεδούχοι δεν φαίνεται πώς να μπορούν να την κοντράρουν, διπλό.

770. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Έκανε «σεφτέ» επιτέλους η Στουτγάρδη καθώς επικράτησε 1-3 εκτός έδρας του Αννόβερου, νίκη η οποία μάλιστα ήρθε με καλή εμφάνιση και ανατροπή. Εντός έδρας η Στουτγάρδη δεν έχει ακόμα βαθμό καθώς μετράει 0-0-3 (2-8 γκολ) διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα, 2 από τα 3 έληξανover2,5 καιGG. Στα αγωνιστικά νέα συνεχίζει εκτός ο χαφ Κρουζ (1 αγών.0 γκολ) καθώς και ο τερματοφύλακας Λάνγκερακ. Από την πρώτης της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται και η Γκλάντμπαχ η οποία επικράτησε 4-2 εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ πραγματοποιώντας πολύ καλή και αποτελεσματική επιθετικά εμφάνιση. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα βαθμό, 0-0-3 (2-5 γκολ) ο απολογισμός τους, στα 2 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και τοGG. Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες, πιο συγκεκριμένα οι Ντομίνγκεζ (στόπερ, 1αγών./0 γκολ), Γιάντσεκ (αμυντικός, 5 αγών./0 γκολ) είναι κα πάλι στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας Σούμπερτ. Από τη στιγμή που δίνεται φαβορί η Στουτγάρδη απέναντι στην Γκλάντμπαχ αξίζει να την κοντράρουμε.

771. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Το απόλυτο με 2/2 ήττες έχει η Βέρντερ απέναντι στις νεοφώτιστες ομάδες της Μπουντεσλίγκα καθώς μετά την εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ίγκολσταντ έχασε και στην έδρα της Ντάρμσταντ με 2-1. Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο τεχνικός της ομάδας Σκρίπνικ ο οποίος τόνισε πως ο στόχος της ομάδας φέτος είναι η παραμονή. Εντός έδρας οι «πράσινοι» μετράνε 1-0-2 (2-5 γκολ) και 2/3over2,5. Στα αγωνιστικά νέα θα απουσιάσουν οι Μπαργκφρέντε (χαφ, 4 αγών./0 γκολ), Γκαρσία (μπακ,5 αγών./0 γκολ). Επιτέλους νίκη συνοδευόμενη μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση για την Λεβερκούζεν η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μάιντζ, θετικό αποτέλεσμα για τις «ασπιρίνες» μετά και από 3 σερί ήττες. Η ομάδα του Σμιντ εντός έδρας μετράει 2-0-1 (3-2 γκολ), στα 2 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και σε όλα τοno goal. Στα αγωνιστικά νέα νέο πρόβλημα προέκυψε με τον δεξιό οπισθοφύλακα Χίμπερτ (4 αγών.0 γκολ), συνεχίζουν εκτός Αρανκγίς, Τοπράκ και Γεντβάι. Αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ θα ήμασταν πιο ζεστοί για το διπλό, τώρα θα το αφήσουμε.

772. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Βαριά ήττα με 4-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ γνώρισε η Άουγκσμπουργκ σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν σαν να μην μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για ένα ημίχρονο, στο οποίο φυσικά και δέχθηκε 4 γκολ, «καταστροφικό» χαρακτήρισε το πρώτο μέρος του αγώνα ο τεχνικός της Βάιντσιρλ. Εντός έδρας η ομάδα της Βαυαρίας μετράει 1-0-2 (2-2 γκολ), όλαunder2,5. Στα αγωνιστικά νέα εκτός παραμένει ο μέσος Βέρντερ (5 αγών./0 γκολ). Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται η Χόφενχαϊμ καθώς απέσπασε την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από την Ντόρτμουντ, παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-4). Εκτός έδρας η ομάδα του Μάρκους Γκίζντολ μετράει 0-1-2 (2-7 γκολ) και 2/3over2,5. Στα αγωνιστικά νέα θα απουσιάσουν οι χαφ Ελγιουνούσι (1 αγών./0 γκολ) Χέρτλινγκ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, η Άουγκσμπουργκ επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση, την Πέμπτη δίνει μάλιστα αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Παρτιζάν, πολύ πιθανό να δούμε την Χόφενχαϊμ να παίρνει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

773. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

«Πανωλεθρία» για την Βόλφσμπουργκ στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν από την οποία και δέχθηκε 5 γκολ μέσα σε 9 λεπτά, μάλιστα είχε πάει στο ημίχρονο προηγούμενη με 0-1! Εντός έδρας πάντως οι «λύκοι» είναι αξιόπιστοι καθώς έχουν το απόλυτο με 3/3 νίκες, οι δύο συνοδευόμενες μεover2,5. Προβλήματα απουσιών θα έχουν οι γηπεδούχοι αφού Λουίς Γκουστάβο και Γκιβολόγκι θα απουσιάσουν, αμφότεροι αμυντικά χαφ, ακόμα ένα εκτός ο Βιερίνια. Συνεχίζει να απογοητεύει το Αννόβερο καθώς γνώρισε την 5 διαδοχική ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη ακόμα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πρόσφατα εντός έδρας 1-3 από την Στουτγάρδη σε ένα παιχνίδι που είχαν μάλιστα την ευτυχία να προηγηθούν. Έναν βαθμό έχει όλο κι όλο στο πρωτάθλημα η ομάδα του Φόντσεκ-ο οποίος είναι κοντά στην έξοδο-και αυτός εκτός έδρας όπου και μετράει 0-1-2 (2-7 γκολ), στα 2 επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Συνεχίζουν εκτός δράσης ο επιθετικός Μπένσοπ (4 αγών./1 γκολ), Μπεχ (1 αγών.0 γκολ) και Πριμπ (5 αγών./0 γκολ). Περιμένουμε δύσκολη νίκη των γηπεδούχων οι οποίοι έχουν την παράδοση εναντίον τους και επιπλέον έχουν μεσοβδόμαδο αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

958. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - ΟΥΦΑ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες καθώς προέρχονται από συνεχόμενες ήττες, 0-1-4 η Ανζί εντός, 1-1-2 η Ούφα εκτός, εντελώς αψυχολόγητες ομάδες αμφότερες πάμε παρακάτω.

710. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Λέτζνα (4-1-4 συνολικά), αυτή τη φορά με 2-0 επί της Κορόνα. Έπαιξε όπως έπρεπε, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της αντιπάλου και πήρε δίκαια το διπλό. Η Πονμπεσκίτζιε (1-4-4) διαλύθηκε με 0-6 από τη Βίσλα σε μία τραγική εμφάνιση και δίκαιη ήττα. Άλλαξε ο προπονητής, ήρθε ο Ποντολίνσκι που τόνισε ότι θέλει αρκετή δουλειά η ομάδα του. Η φιλοξενούμενη ψάχνεται, αν δεν είχε αλλάξει τεχνικό θα παίζαμε τον άσο, τώρα δεν θα ασχοληθούμε.

1071. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Κάκιστη εμφάνιση για τη Σίγκμα Όλομουτς (1-3-3 συνολικά) και εύκολη ήττα με 0-4 από τη Σπάρτα. Είχε δείξει καλύτερα δείγματα στα προηγούμενα παιχνίδια και περιμένουμε να είναι καλύτερη στο σημερινό ματς. Η Ζλιν (4-0-3) έχασε 0-2 εντός έδρας από τη Σλάβια, δεν άξιζε να χάσει εύκολα, παρότι δεν έπαιξε καλά. Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη για το πώς θα εμφανιστεί η γηπεδούχος, περιμένουμε σφιχτή τη Ζλιν και τοunder2,5 δείχνει αρκετά πιθανό.

1072. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Σλοβάτσκο (2-0-1 εντός), αυτή τη φορά από τη Μπρνο με 0-2. Έδειχνε ότι έχει βρει τα πατήματα της, όμως με τις τελευταίες της εμφανίσεις δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι θα επανέλθει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Είναι καλή ευκαιρία για τη Σλοβάτσκο να κερδίσει, αφού η Μποέμιανς (0-4-3) είναι σχετικά αδύναμη ομάδα.Ο άσος του 1,60 δεν έχει καμία αξία.

1073. ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΖΙΧΛΑΒΑ

Δεύτερη συνεχόμενη «βαριά» ήττα για την Πρίμπραμ (2-1-4 συνολικά) και αν το 0-4 από την Πλζεν είναι εντός προγράμματος το 0-3 από τη Λίμπερετς δεν είναι. Προβληματίζει έντονα, ειδικά επιθετικά, παρότι πρόκειται για αρκετά καλή ομάδα με καλή επιθετική λειτουργία. Η Ζιχλάβα (1-2-4 φέτος) παρότι άλλαξε προπονητή δεν έπαιξε καλύτερα και θα έπρεπε να χάσει από την Ντούκλα (2-2). Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο προβληματικές ομάδες που ψάχνονται, δεν θα μπλέξουμε.Πάσο.

1074. ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Η Τέπλιτσε (2-2-0 εντός) έχασε με 3-0 από ομάδα δεύτερης κατηγορίας στο κύπελλο και πλέον θέλει να ξεσπάσει πάνω στην αδύναμη Μπάνικ (0-1-6 συνολικά). Η οποία παρότι είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας δείχνει να το παλεύει στις τελευταίες αγωνιστικές και ότι έχει πνοή.Ο άσος είναι πολύ χαμηλά, δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

1075. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΡΝΟ

Αρκετά ανώτερη η Ντούκλα (2-1-0 εντός) με τη Ζιχλάβα, αλλά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 81’. Έκανε καλή εμφάνιση μεσοβδόμαδα για το κύπελλο με τη Τάμπορσκο (δεύτερης κατηγορίας) και κέρδισε με 2-1. Η Μπρνο (0-1-2 εκτός) χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε με 2-0 τη Σλοβάτσκο. Δείχνει αποτελεσματικότητα στο σπίτι της, αλλά μακριά από αυτό δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα. Με δυσκολία πέρασε τη Χανάτσκα (τρίτη κατηγορίας) 1-0. Δέχεται πονταρίσματα η γηπεδούχος (απόλυτα λογικό), ο άσος από το δίκαιο 1,60-1,65 έφτασε στο 1,50, μόνο στοlive μπορεί να ασχοληθούμε.

912. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Λίλεστρομ (6-3-3 εντός), πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να απειληθεί η θέση της στην κατηγορία. Έχει μείνει αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-2-0) και θα υποδεχθεί τη Μιοντάλεν (0-5-6 εκτός) που βρίσκεται στη θέση των μπαράζ, έρχεται από τέσσερα χωρίς τρίποντο (0-1-3) και μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 16 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-5-10). Ελκυστικός φαντάζει ο άσος στα επίπεδα του 1,90, μοναδικός μας προβληματισμός η μεγαλύτερη ανάγκη των φιλοξενούμενων για βαθμούς.

535. ΛΕΣΤΕΡ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα η Λέστερ σε κάθε της παιχνίδι, παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της Πρέμιερ (3-3-0), ενώ σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ σε όλα της τα παιχνίδια (6/6GGκαι 4/6GG&over2,5, μαζί τα ματς του Λιγκ Καπ έχει 8/8 και 6/8 αντίστοιχα). Δεν ελκύει ακόμα την απόδοση της η Άρσεναλ, τουλάχιστον ανέκτησε την χαμένη της ψυχολογία από τις δύο σερί ήττες, έρχεται από πρόκριση στο ντέρμπι με την Τότεναμ στο Λιγκ Καπ. Τα στατιστικά της Λέστερ δεν χωρούν αμφιβολία, πρώτος λόγος στο γρήγορο ρυθμό και κατά συνέπεια στα πολλά γκολ, 1,95 πληρώνει τοGG&over2,5 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

536. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΟΥΟΝΣΙ

«Ξεμπούκωσε» επιθετικά η Σαουθάμπτον στο μεσοβδόμαδο ματς του Λιγκ Καπ με τη ΜΚ Ντονς, νίκη με το εμφατικό 0-6, αγωνίστηκε με πολλούς βασικούς. Στο πρωτάθλημα (1-3-2) πλήρωσε την αμυντική της αστάθεια στο 2-3 από τη Γιουνάιτεντ, αλλά γενικά η εμφάνισή της δεν ήταν κακή. Σε πτώση σε σχέση με το εξαιρετικό ξεκίνημά, η απόδοση της Σουόνσι (2-3-1) στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, έμεινε στο 0-0 υποδεχόμενη την Έβερτον. «Άσφαιρη» και στο Λιγκ Καπ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χαλ χωρίς όμως να το αξίζει, τρίτο συνεχόμενο που δεν σκοράρει. Σε κάθε περίπτωση αδικούνται από τις αποδόσεις οι «κύκνοι», έχει πολύ ισοπαλία η αναμέτρηση.

537. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε στο πρόσωπο του Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ (4-1-1), την πήρε από το χεράκι στο Σαουθάμπτον και με δύο προσωπικά του γκολ, έφτασε στη νίκη με 2-3. Εύκολη νίκη και στο Λιγκ Καπ, χωρίς να ανεβάσει ταχύτητα επικράτησε με 3-0 της Ίπσουιτς (σκόραρε και ο Ρούνει). Επαγγελματικές οι εμφανίσεις της, μία ανάσα από την κορυφή, στο -2 από τη Σίτι. Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της Σάντερλαντ, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (0-2-4), γνώρισε και την συντριβή εντός έδρας στο Λιγκ Καπ, 1-4 από τη Μάντσεστερ Σίτι.Χωρίς νόημα οι τιμές του άσου.

540. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Άκρως παραγωγικές οι επιθέσεις των δύο ομάδων, από τη μία η Γουέστ Χαμ που έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (13 τέρματα) και από την άλλη η Νόριτς η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει μόνο στο παιχνίδι που δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Φαβορί στις αποδόσεις τα «σφυριά», όμως έδειξαν να έχουν αμυντικά κενά σε εντός έδρας αγώνες που καλούνται να «ανοιχτούν» (1-2 από Λέστερ, 3-4 από Μπόρνμουθ). Προτιμότερο το παιχνίδι με τα γκολ, από 4/6over2,5 μετράνε οι δύο αντίπαλοι. Στο 1,925 η απόδοση το ασιατικού οver2,5 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

541. ΣΤΟΟΥΚ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Σε δεινή θέση Στόουκ και Χιουζ, επιτακτική κρίνεται η νίκη για να βγει από το αγωνιστικό (και βαθμολογικό) τέλμα, παραμένει χωρίς νίκη από την έναρξη. Πιο χαλαρή η Μπόρνμουθ, η οποία κέρδισε για πρώτη φόρα μπροστά στο κοινό της φέτος και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Αρκετά υψηλές οι αποδόσεις για τη νίκη των «Potters», για ακόμα μία φορά οι μπουκ «πριμοδοτούν» την Μπόρνμουθ. Δεν έχει καθόλου κακές μονάδες η Στόουκ, ήρθε η ώρα να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πάντα δυνατό «Μπριτάνια». 2,075 πληρώνει ο ασιατικός άσος -0,25, 2,55 η απλή νίκη των γηπεδούχων.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

542. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Σε πολύ κακή κατάσταση η Λίβερπουλ, αγνοεί τη νίκη για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, υπό έντονη αμφισβήτηση ο Μπρένταν Ρότζερς. Ούτε η Άστον Βίλα διανύει τις καλύτερες μέρες της, όμως τόνωσε το ηθικό της μεσοβδόμαδα, με τη νίκη-πρόκριση στο μεγάλο ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ για το θεσμό του Λιγκ Καπ, ενώ έχει με το μέρος της και την πρόσφατη προϊστορία. Εκτός τόπου και χρόνου τα 1,50 στον άσο, δίνεται η δυνατότητα ακόμα και για κάλυψη σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ για τους «χωριάτες», με το +1 ασιατικό διπλό (2,00Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

557. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Όπως και τη Μπέρμιγχαμ παρακάτω, έτσι και την πρωτοπόρο και αήττητη Μπράιτον (6-2-2, 2-2-0 εκτός) για να την ποντάρουμε θέλουμε να έχουμε δύο αποτελέσματα, στα οποία τουλάχιστον να μην χάνουμε. Η σκληροτράχηλη ομάδα του Χιούτον έρχεται από θετικό 0-0 στο "Μολινιού", εκείνη του Λένον (1-4-3, 1-3-0 εντός) από βαριά ήττα στο Χάντερσφιλντ (4-1) και περιμένουμε ο Βορειοιρλανδός να σφίξει τα λουριά. Πολύunder και πολύ Χ.

560. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Προτιμάμε τη Μπέρμιγχαμ (3-3-1 ρεκόρ, 2-1-1 εντός) σε αποδόσεις αουτσάιντερ, αφού είναι ομάδα που παίζει καλύτερα έχοντας τη συγκεκριμένη ταμπέλα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από οριακή ήττα (1-0) στο μεσοβδόμαδο ντέρμπι με την Άστον Βίλλα για το Λιγκ Καπ, η πιο ξεκούραστη Ρόδεραμ από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα (1-2-5, 0-1-3 εντός), το 2-1 -με γκολ στο 93'- κόντρα στην Κάρντιφ. Πάσο.

564. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Μακρινό μοιάζει πλέον το δυνατό μπάσιμο της Τσάρλτον (2-3-3, 0-2-2 εκτός) στη χρονιά, με το βαρύ 4-1 στο ντέρμπι μίσους κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την Τετάρτη συμπλήρωσε 0-1-4 από την τελευταία της νίκη, είχε προηγηθεί το επίσης καθαρότατο 3-0 από τη Μπλάκμπερν στο "Ίγουντ Παρκ". Χωρίς μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις η Κάρντιφ, ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις σερί ισοπαλίες, μετά ακολούθησαν τρεις σερί νίκες αλλά στα δύο τελευταία έχασε από Χαλ (0-2) και Ρόδεραμ (2-1). Στο 2,00 ο άσος, χωρίς στοιχηματική αξία.

565. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Επέστρεψε στις νίκες η Μπρέντφορντ (2-2-3, 1-1-1 εντός) μετά από 0-1-3 με το 2-1 επί της Πρέστον, ματς στο οποίο βρέθηκε πίσω το σκορ αλλά μετά από καιρό έπαιξε σωστά στην επίθεση, πιέζοντας και φτάνοντας σε γκολ. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-3-3, 0-2-2 εκτός) έπειτα από το 3-2 επί της Φούλαμ μεσοβδόμαδα έβγαλε μεγάλο στο Νιούκαστλ (0-1) για το Λιγκ Καπ, δίνοντας αέρα ελπίδας στους φίλους της που είχαν ανάμεικτα αισθήματα με το ξεκίνημα της ομάδας του Καρβαλιάλ. Τριπλή μοιάζει, 3/3 και 3/4GGμετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, πιθανό να δούμε ξανά γκολ εκατέρωθεν.

567. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Πτωτικές τάσεις στο διπλό, με το σετ όσο περνάνε οι μέρες να εξισορροπείται, η Ρέντινγκ (3-3-2, 2-1-1 εκτός) μετά τη μεταγραφική ενίσχυση στα τέλη Αυγούστου έχει ανεβάσει ταχύτητα, μετρώντας 3-0-1 στα τέσσερα τελευταία, την Τρίτη ζόρισε την Έβερτον στο Λιγκ Καπ, προηγήθηκε πριν τελικά υποκύψει με 1-2. Από την άλλη η αποτελεσματική Μπέρνλι (4-3-1, 3-1-0 εντός) του Ντάις δύσκολα κοντράρεται. Στις παρούσες αποδόσεις δεν βρίσκουμε κάπου αξία.

570. ΧΑΛ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Με μια Μπλάκμπερν σε άνοδο (πρώτη νίκη της το 3-0 επί της Τσάρλτον, 1-4-3, 0-2-2 ρεκόρ), με τον σταρ-φορ Ρόουντς να ζεσταίνεται (τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία) και τη Χαλ (4-2-2, 3-1-0 εντός) πιθανόν ξεμυαλισμένη -και σίγουρα περισσότερο κουρασμένη- από το μεσοβδόμαδο 1-0 κόντρα στη Σουόνσι, το ζευγάρι μυρίζει μπαρούτι ... Χ2 στο 1,85, ξερό διπλό στο 3,75 για τους πιο τολμηρούς.

571. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ

Ξενίζει ο φαβοριτισμός της Πρέστον (1-3-4 ρεκόρ, 0-2-2 εντός) κόντρα στην αν μη τι άλλο ομάδα με μεγαλύτερο ειδικό βάρος Γουλβς (2-2-3, 1-0-2 εκτός), που έχει και δύο πόντους περισσότερους από το συγκρότημα του Γκρέισον. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα κόντρας, όντας χτισμένη με σκληρά υλικά από τον άγγλο τεχνικό, στα τελευταία πέντε όμως στο πρωτάθλημα πήραν μόλις ένα βαθμό (0-1-4, στο όριο πάντως όλες οι ήττες της) ενώ την Τρίτη έπαιξαν 120 λεπτά κόντρα στη Μπόρνμουθ, μένοντας τελικά εκτός Λιγκ Καπ στα πέναλτι. Ήρεμο 3-0 από τη Μίντλεσμπρο για τη Γουλβς, υπάρχει γκρίνια στο στρατόπεδο των "λύκων" αλλά δεν θα δίναμε ούτε μισό πόντο παραπάνω προς τα αριστερά. Πάσο ή +0,25 ασιατικό διπλό.

572. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η αφελής αμυντικά (χειρότερη ομάδα της Τσάμπιονσιπ σε αυτό τον τομέα) Μπρίστολ Σίτι (1-2-5, 1-1-2 εκτός) αποτελεί ιδανικό αντίπαλο για να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες η κυνική Ίπσουιτς (4-2-2, 2-1-1 εντός). Άσος, που στο 2,00+ τρώγεται.

623. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Στο μέτριο κινούνται, αμφότερες λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, 2-1-1 εντός η Μπαρνέτ (2-1-5 ρεκόρ), 1-1-2 εκτός η Ντάγκεναμ (1-3-4), κρατάμε το δυνατό στατιστικάGG, 6/8 μετράνε οι φιλοξενούμενοι, από τρία σερί έρχονται οι γηπεδούχοι.

624. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Ματς ονομάτων, με χαρακτήρα ντέρμπι, 3-1-4 με 1-0-3 εντός μετράει η Μπρίστολ Ρόβερς, χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα, αήττητη συνεχίζει η Πόρτσμουθ (4-4-0, 2-2-0 εκτός), χωρίς να παίζει κανένα φαντασμαγορικό ποδόσφαιρο, δείχνει να βρίσκει ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Στοunderπήγε πρώτα το μυαλό μας, αλλά οι αποδόσεις είναι πολύ προσεγμένες, θα το αποφύγουμε.

625. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η Κέμπριτζ (2-4-2, 1-1-2 εντός με 3/4over2,5), τελευταία δυσκολεύεται αν βρει δίχτυα κιόλας, στο 0-0 έμεινε στο Χάρτλπουλ το περασμένο Σάββατο. Ανεβασμένη η Στίβενεϊτζ (2-3-3, 0-2-2 εκτός), απέχει πολύ ακόμα όμως από το να χαρακτηριστεί ομάδα εμπιστοσύνης, αφελής ήττα στο τελευταίο με 3-2 από τη Μπαρνέτ. Αν ξεκινήσει ο φορ των γηπεδούχων Κορ (4 αγ./5 γκολ, δίνεται αμφίβολος) θα ψάξουμε στοliveτα γκολ.

626. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Κακό ζευγάρωμα, θα θέλαμε μια ομάδα δυνατότερη από την ουραγό Νιούπορτ (0-2-6, 0-1-3 εκτός) στο διάβα της σίγουρα κουρασμένης –και ίσως άδειας ψυχολογικά- μετά τα 120 λεπτά στο Άνφιλντ Καρλάιλ (3-4-1, 2-2-0 εντός) για να κοντράρουμε. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από βαθμό στη Ντάγκεναμ (0-0) και λογικά δεν θα πέσουν χωρίς μάχη, αλλά το Χ2 είναι μαζεμένο και η Καρλάιλ σκοράρει με άνεση (την ίδια ακριβώς που δέχεται, 17-17 τα τέρματα της, 9/9GG, καλύτερη επίθεση – χειρότερη άμυνα της Λιγκ 2!) οπότε δύσκολα θα δούμε ξανά λευκή ισοπαλία.

627. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Τρίτη σερί ήττα για την Κρόουλι (1-3-4, 0-2-2 εντός) το μεσοβδόμαδο 4-1 στη Νοτς Κάουντι, 3-3-0 σερί τρέψει η Άκρινγκτον (3-4-1, 1-2-1 εκτός), το Σάββατο το τελευταίο ματς της κέρδισε με 4-2 την Έξετερ. Φαβορί πέρασε το διπλό όπως είναι λογικό, στο 1,70+ τοDraw No Betτης ομάδας του Κόλεμαν κρύβει ακόμα οριακή αξία.

632. ΕΞΕΤΕΡ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Κομμένο μαχαίρι στη μέση το σετ, ομάδα έδρας ως τώρα η Έξετερ (3-1-0 εντός με 8-2 γκολ), 4-3-1 και 2-2-0 εκτός η Γουίκομ, πολύ σφιχτή ομάδα που ψάχνει το μισό-μηδέν, έχει την καλύτερη άμυνα της Λιγκ 2. Περιμένουμε αμφότερες να κοιτάξουν κατά κύριο λόγο πώς δεν θα χάσουν, έχει αρκετό Χ και ακόμα περισσότερο under 2,5,επιλογή που πληρώνει 1,80.

639. ΛΟΥΤΟΝ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Πρώτη εντός έδρας νίκη της Λούτον (2-2-4, 1-1-2 εντός) το 1-0 κόντρα στη Μάνσφιλντ, δεν έθελξε με το ποδόσφαιρο της, με πέναλτι στο 59’ το γκολ της νίκης. Το βιολί της η Γουίμπλεντον (3-3-2, 1-3-0 εκτός), όγδοο σερίGGστο 2-1 επί της Νοτς Κάουντι, 2-3-0 το αήττητο σερί της, φέρνει σχεδόν αποκλειστικά 1-1 και 2-1. Σε ένα από αυτά τα δύο σκορ περιμένουμε να κάτσει και πάλι η μπίλια.

653. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΠΛΙΜΟΥΘ

1-3-0 (3-3-2 συνολικά) το εντός έδρας ρεκόρ της Μάνσφιλντ, 3-0-1 μετράει στην εξόδους της η 2της βαθμολογίας Πλίμουθ (5-1-2). Σωστά μοιρασμένο στη μέση, έχει πολλή ισοπαλία.

665. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΓΙΟΡΚ

Από τέσσερα σερίover2,5 έρχονται οι δύο ομάδες, δείχνουν μια διάθεση για ανοιχτό παιχνίδι, ειδικά η γηπεδούχος Νοτς Κάουντι (3-1-4, 2-1-1 εντός) που μετράει έξι συνεχόμενα αμφίσκορα. Με τα γκολ τασσόμαστε εδώ.

671. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Εξαιρετική στο 2-4 επί της Μόρκαμ η Νορθάμπτον (2-0-2 εντός, 4-1-3 συνολικά), η Λέιτον Όριεντ μετά το 5/5 στο ξεκίνημα έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη κόντρα στη Γουίκομ (1-1). Με αστερίσκο για τα γκολ, πιθανή επιλογή κάποιοoverστοlive, αφού αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές.

672. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΜΟΡΚΑΜ

Σωστό φαβορί, αλλά χωρίς στοιχηματική αξία, η Όξφορντ (3-4-1, 2-2-0 εντός), έχει ισορροπία στις γραμμές της και δεν πιστεύουμε ότι θα εκτροχιαστεί από το άναρχο παιχνίδι της Μόρκαμ (4-1-3, 2-1-1 εκτός) που μέχρι στιγμής είναι ή του ύψους ή του βάθους.

673. ΓΕΟΒΙΛ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Πρώτοι βαθμοί εκτός έδρας και δεύτερη νίκη για φέτος (2-1-5, 1-1-2 εντός) για τη Γέοβιλ το μαγκιόρικο 0-1 στην Κρόουλι, η ομάδα του Στάροκ αρχίζει να βγάζει χαρακτήρα. Όπως και το προηγούμενο, έτσι και το παιχνίδι με τη Χάρτλπουλ (3-1-4, 1-0-3 εκτός) είναι πρόωρο εξάποντο παραμονής, η ομάδα του Μουρ αντίθετα με τους γηπεδούχους κάνει νερά τελευταία, δέχεται πολλές φάσεις και δεν μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα κλικ προς τα αριστερά.

712. ΦΟΡΦΑΡ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Ομάδα έδρας η Φόρφαρ (4-1-2, 2-0-1 εντός), έχει προβάδισμα νίκης.

714. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Αμφότερες έρχονται από νίκες, το 2-3 στην Πίτερχεντ ήταν η πρώτη για τη Μπρέχιν φέτος (1-0-6). Τριπλή.

719. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Δεν ξεχωρίζει καμία από τις δύο μέχρι στιγμής, μέτριες ομάδες, στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, κανένας λόγος να ασχοληθούμε παραπάνω.

720. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Μακράν η καλύτερη ομάδα της σκωτσέζικης Λιγκ 1 φέτος η Ντανφέρμλιν, γι αυτό δεν λέμε και τίποτα για τον άσο-νάνο, που μάλιστα πιέζεται όλο και περισσότερο, κόντρα στην αξιόλογη Έρντρι (4-0-3, 2-0-1 εκτός). Από την άλλη οι γηπεδούχοι έρχονται από 120 λεπτά στο Λιγκ Καπ (στη παράταση λύγισε στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, ήταν οριακά καλύτερη) και μπορεί αυτό να του επηρεάσει. Σε κάθε περίπτωση μπαίνει στο μόνιτορ για τοlive.

722. ΕΪΡ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

5-1-1 με 6/7over2,5 η πρωτοπόρος Έιρ (2-1-0 εντός), 2-3-2 (1-1-1 εκτός) με 5/7 η Πίτερχεντ, η αγορά πάρει στην κόντρα, εμείς κρατάμε τα γκολ.

742. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - IΣΤ ΦΑΪΦ

ΝοBet.

746. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΕΛΓΚΙΝ

Ντέρμπι κορυφής, όλα ανοιχτά.

752. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Ντέρμπι ουραγών, καλή τους τύχη…

756. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Ένα κλικ προς τα δεξιά.

758. ΚΛΑΪΝΤ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

NoΒet.

934. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Πρώτη ήττα φέτος στη Λιγκ 1 για την Τζίλιγχαμ (5-2-1, 1-2-1 εκτός) το 2-1 στο Κόλτσεστερ, στο πρώτο μισάωρο τα γκολ, είχε φάσεις στη συνέχεια για να επιστρέψει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να απολέσει την πρωτιά. Στο ψάξιμο παραμένει η Μπάρνσλεϊ (3-2-3, 2-1-1 εντός), προσπαθεί να βρει ρυθμό και να χτίσει ένα σερί. Στη μέση το σετ, τριπλή και στα μάτια μας.

935. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Κάπως έχει στρώσει την κατάσταση στη Μπράντφορντ (2-4-2, 1-2-1 εντός) ο Πάρκινσον, οι "Bantams" τρέχουν αήττητο πέντε αγωνιστικών (2-3-0) βρίσκοντας ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Η Πιτέρμπορο (2-4-4, 1-0-3 εκτός) βελτίωσε άμεσα την εικόνα της μετά την αποπομπή Ρόμπερτσον, με υπηρεσιακό τεχνικό κέρδισε 1-5 την Όλνταμ και έφερε 1-1 εντός με την ισχυρή Γουόλσολ, τώρα με τον Γουέστλι ελπίζει σε ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική άνοδο. Ισορροπημένο, ο βαθμός δεν θα χαλάσει ιδιαίτερα καμία.

936. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Ντερμπάκι, μόνη πρώτη σκαρφάλωσε η Μπέρτον (6-0-2, 3-0-1 εκτός) με το διπλό στο Σουίντον (0-1), τρομερά αποδοτική η νεοφώτιστη (όλες οι νίκες της στο γκολ, όπως και οι ήττες της, τέσσερα 1-0 και τέσσερα 2-1 έχουμε δει ως τώρα στα παιχνίδια της), με το σφιχτό ποδόσφαιρο του Χάσελμπαϊνγκ δείχνει ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να μείνει μακριά από κινδύνους. Τρία ματς χωρίς νίκη η Τσέστερφιλντ (3-2-3, 1-2-1 εντός), παρόλα αυτά εδώ φιγουράρει σε αποδόσεις φαβορί κόντρα στην πρωτοπόρο. Πάσο ή Χ2.

937. ΜΠΕΡΙ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Ομάδες με επιθετικές αρετές, η Μπέρι (3-4-1, 1-2-1 εντός, τρεις σερί νίκες) έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια της, η Κόβεντρι (5-1-2, 2-0-2 εκτός) σε επτά από τα οκτώ. Μοιρασμένες οι αποδόσεις, αμφότερες δείχνουν φιλόδοξες, θα καταφύγουμε σε GG καιover.

938. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Φλίτγουντ (2-3-3, 1-3-0 εντός), δύο σερί ήττες για την Πορτ Βέιλ (2-3-3, 0-2-2 εκτός), απόλυτα ισορροπημένο, όπως και το σετ, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

939. ΟΛΝΤΑΜ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Τεστ για τον χαρακτήρα και την ετοιμότητα της Γουίγκαν (4-1-3, 1-0-3 εκτός), η Όλνταμ (1-5-2, 1-1-2 εντός) συνεχίζει να ψάχνεται ποδοσφαιρικά και προπονητικά, ως τώρα παίζει κακό ποδόσφαιρο και δεν δείχνει δυνατότητες. Ματς από αυτά που ο Κάλντγουελ πρέπει να πάρει αν θέλει να δει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί και την καρέκλα να παραμένει σταθερή.

940. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

3-1-0 εκτός, 4/4 ήττες στο “Ντεν” μετράει η Μίλγουολ. Θέμα ατυχίας; Θέμα πίεσης από το πάντα απαιτητικό κοινό των “λιονταριών”; Οι ένορκοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, σε κάθε περίπτωση η Ρότσντεϊλ (4-2-2, 1-2-1 εκτός) μπορεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Χάρις, με τους μπουκ πάντως να έχουν κόψει σοφά το καρπούζι στη μέση.

943. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

1-0-3 μετράει στην έδρα της η Σάουθεντ (1-3-0 εκτός), 0-1-3 μακριά από τη δική της η Σκάνθορπ (2-2-4 ρεκόρ). Δεν είναι καμία ευκαιρία ο άσος, θα το περιμέναμε πιο ψηλά, καμία δεν ξεχωρίζει μέχρι στιγμής με το ποδόσφαιρο της, αν βγει νικητής περιμένουμε αυτό να γίνει στις λεπτομέρειες.

944. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Τα ίδια τα περσινά κάνει και φέτος η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4-1-3, 2-0-2 εντός), μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών μάζεψε ένα βαθμό στα τρία τελευταία, κόντρα μάλιστα σε αναιμικό ανταγωνισμό (1-3 Μπέρι, 2-3 Κόλτσεστερ, 2-2 Μπράντφορντ). Με υπηρεσιακό στον πάγκο, έπειτα από την αποπομπή Ντίκοφ, η Ντονκάστερ (1-4-3, 0-1-3 εκτός) έφερε 1-1 εντός κόντρα στην Όλνταμ. Ζουμερή η απόδοση (1,80+) του άσου, με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς ποιοτικότεροι, αλλά και με συχνές αρρυθμίες στο παιχνίδι τους.

952. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Ευκαιρία για τους πρώτους εντός έδρας βαθμούς της φέτος (4/4 ήττες στο γκολ) φαίνεται να έχει η Σριούσμπερι (2-2-4 ρεκόρ) στο ματς απέναντι στην ουραγό Μπλάκπουλ (1-2-5, 1-1-2 εκτός), ουραγός όμως ήταν και η Κρου την Τρίτη, όταν από το ίδιο γήπεδο έφευγε νικήτρια με 0-1... Στον άσο πάει η αγορά, μην δούμε κανένα νέο ψυχικό όμως σκεφτόμαστε εμείς, οι "tangerines" ήταν αν μη τι άλλο ανταγωνιστικοί στα τρία τελευταία παιχνίδια τους (0-1 Σκάνθορπ, ζόρικο 2-1 στην καυτή έδρα της Τζίλιγχαμ, 1-1 εντός με τη Μπάρνσλεϊ).

955. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΚΡΟΥ

Από το 1-4 κόντρα στην Τσέλσι έρχεται η Γουόλσολ, 5-2-1 με 2-1-1 εντός μετράει στη Λιγκ 1, αποτελεσματική ομάδα με καλή ανασταλτική λειτουργία (5 γκολ παθητικό, το καλύτερο της κατηγορίας), εδώ όμως υποδέχεται μια ανεβασμένη Κρου, που έρχεται από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα –με διπλό στο Σριούσμπερι- και ίσως της έχει ανοίξει η όρεξη… Κούραση για τους γηπεδούχους, πάντα μαχητική η ομάδα του Ντέιβις, ντριμπλάρουμε τον άσο και κρυφοκοιτάμε προς τα δεξιά.

967. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Την πάτησε (0-1) κόντρα στην κυνική Μπέρτον η Σουίντον (3-2-3, 1-1-2 εντός), η ομάδα του Κούπερ δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της, τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία. Στην αντίπερα όχθη της φόρμας η Κόλτσεστερ (2-4-2, 1-1-2 εκτός), το αλέγκρο ποδόσφαιρο της δείχνει να αρχίσει να αποδίδει καρπούς, πειστήρια το διπλό στο Σέφιλντ (2-3) και η νίκη επί της πρωτοπόρου μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική Τζίλιγχαμ (2-1). Αμφότερες παίζουν επιθετικά, 5/8over3,5 καιGGοι γηπεδούχοι, 7/8over2,5, 6/8GG, 5/8over3,5 οι φιλοξενούμενοι, έχουν τη χειρότερη άμυνα και την 6η καλύτερη επίθεση της Λιγκ 1. Over 2,5 καιGG, οι τολμηροί δοκιμάζουν και σε μεγαλύτερα όρια.

972. ΡΙΝΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Δείχνει καλά μετά τη διακοπή η Ριντ (2-1-1 εντός), πήρε Χ στην έδρα της Αούστρια, κέρδισε εντός την Άλταχ και πήρε και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, νικώντας στα πέναλτι τη ΒΑΚ Πέλετς. Η Ραπίντ (2-1-1 εκτός) επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Αντμίρα, ενώ χρειάστηκε τα πέναλτι για να ξεπεράσει το εμπόδιο ομάδας τρίτης κατηγορίας για το θεσμό του κυπέλλου. Δεν θα μπλέξουμε εδώ, ποιοτικότερη ομάδα η Ραπίντ, αλλά δεν θα έχει τόσο εύκολη αποστολή όσο προδικάζουν οι αποδόσεις.

1025. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Μόνο άτρωτη δεν έδειξε η Μπαρτσελόνα στο Βίγκο όπου ταπεινώθηκε από τη Θέλτα γνωρίζοντας την πιο βαριά ήττα της (4-1) στο πρωτάθλημα την τελευταία 7ετια. Πριν προλάβει να συνέλθει θα υποδεχτεί την αξιόμαχη Λας Πάλμας που μεσοβδόμαδα κέρδισε καθαρά τη Σεβίλλη. Προφανώς όλοι περιμένουν, μαζί και οι εταιρίες, τη Μπαρτσελόνα να ξεσπάσει, στοίχημα όμως παίζουμε και όχι ΠΡΟΠΟ. Για γέλια ο άσος στο 1,07 με την κόντρα των «μπλαουγκράνα» στο ασιατικό διπλό +2,5 (να κερδίσουν δηλαδή μέχρι 2 γκολ διαφορά) στο 2,05 της Bet365να μηνδείχνει μακριά από την πραγματικότητα αν υπολογίσουμε το ψυχολογικό σοκ που υπέστη την Τρίτη στη Γαλικία και τα εμφανή αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1030. ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ - ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έκανε μετά τη διακοπή η Κραϊόβα (2-1-3 εντός), η οποία όμως αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από το κύπελλο στα πέναλτι, η Παντούρι (3-2-1 εκτός) έρχεται επίσης από δυο τρίποντα μετά τη διακοπή, είναι πια πέντε αήττητη στο πρωτάθλημα (3-2-0), ενώ πήρε το εισιτήριο και για την επόμενη φάση του κυπέλλου (χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι). Αμφίρροπη αναμέτρηση, πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ κατά τη γνώμη μας, το Χ2 στο 1,70 τηςBet365 κρύβει αξία.

1036. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Ντερμπάκι, από μεγάλη νίκη στο Λιγκ Καπ (1-3 Ρέιντζερς) έρχεται η Σεντ Τζόνστον (2-2-4, 2-2-0 εντός), την παράταση χρειάστηκε η Νταντί Γιουνάιτεντ (1-2-5, 1-0-2 εκτός) για να κάμψει την αντίσταση της Ντανφέρμλιν (Λιγκ 1). Φουλ επιθετικές ομάδες, οι γηπεδούχοι έχουν 8/8GGκαι 6/8over2,5, οι “Άραβες” 5/6 στα πιο πρόσφατα, παρότι υπάρχει γκρίνια για τα κακά αποτελέσματα η ομάδα του ΜακΝαμάρα βγάζει φάσεις στα παιχνίδια της. GG καιover 2,5,υπάρχει και προφανώς μια κλίση προς τα αριστερά αλλά μπαίνει σε δεύτερο πλάνο.

1037. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Πρώτη εγχώρια ήττα φέτος για την Αμπερντίν το 2-0 από τη Χιμπέρνιαν στο Λιγκ Καπ, δεν σνόμπαρε το θεσμό για να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, όπου έχει ξεκινήσει με 8/8 νίκες (15-3 γκολ), αλλά δεν ήταν καλή, ίσως αυτό όμως την βοηθήσει να συγκεντρωθεί. Σφιχτή ως γνωστόν η ομάδα του ΜακΊνες, το ίδιο και αυτή του Χιουζ (4/4under2,5 καιNGεντός οι γηπεδούχοι), πρώτη επιλoγή τοunder2,5, στα 0-1/0-2/1-2/0-0/1-1 το βλέπουμε να κινείται.

1038. ΣΕΛΤΙΚ - ΧΑΡΤΣ

Μεγάλο ματς, αλλά με τη Χαρτς να έχει χάσει τη φόρα από την εκπληκτική της εκκίνηση (3/3 ήττες μετά τις 5/5 νίκες στην αρχή) και να ζορίζεται στο Λιγκ Καπ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κιλμάρνοκ (2-3 με ανατροπή “Γιουνάιτεντ”, δύο γκολ στις καθυστερήσεις) δεν υπάρχει κόντρα εδώ. Η αγορά άλλωστε δείχνει να στηρίζει από νωρίς το ασιατικό των “καθολικών”.

1039. ΝΤΑΝΤΙ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

6 μάζεψε στο “Σέλτικ Παρκ” τη προηγούμενη αγωνιστική η Νταντί, 7 έβαλε στο Λιγκ Καπ στη Φόλκερκ η Ρος Κάουντι! Έχουν επιθετικές αρετές, λογικά θα τις δούμε να κυνηγάνε και οι δύο τη νίκη, τα γκολ κρατάμε για τοlive.

1040. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Μετά τις δύο νίκες με 2-1 κόντρα σε Νταντί Γιουν. (εκτός) και Σεντ Τζόνστον (εντός) η Κιλμάρνοκ (2-2-4, 1-1-2 εντός, 4/4over2,5) την έπαθε στο Λιγκ Καπ από τη Χαρτς, γνωρίζοντας ανατροπή (2-3) με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Πιο ξεκούραστη η Χάμιλτον (4-1-3, 1-0-3 εκτός), βελτιωμένη όσο περνάει ο καιρός αλλά με στίγμα ομάδας έδρας. Προς τα δεξιά κινείται η αγορά, σε απόσταση εμείς.

1041. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Οι δύο ομάδες που παίζουν το χειρότερο ποδόσφαιρο στη σκωτσέζικη Πρέμιερ, ενδεικτικό ότι έχουν και τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Πρόωρο εξάποντο παραμονής, προσπερνάμε τα σημεία και σταματάμε στοunder.

1043. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Νίκη ψυχολογίας για τη Χιμπέρνιαν (4-0-2, 3/3 νίκες εντός με 6-0 γκολ στο πρωτάθλημα) στο Λιγκ Καπ επί της πρωτοπόρου της σκωτσέζικης Πρέμιερ Αμπερντίν (2-0), η Σεντ Μίρεν μετράει 1-2-4 και έρχεται από δύο σερί ήττες. Άσος.

1044. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

3/3 νίκες με 7-0 τέρματα εντός η Ρέιθ Ρόβερς (4-0-3 συνολικά), το περασμένο Σάββατο πήρε και τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς της στη Σεντ Μίρεν (1-2), μεσοβδόμαδα γνώρισε τιμητική ήττα στο “Σέλτικ Παρκ” για το Λιγκ Καπ (2-0). 2-1-4 μετράει η Νταμπάρτον (1-1-1 εκτός), 0-1-4 στα πέντε πιο πρόσφατα, στέκεται στο 1,90 ο άσος.

1045. ΑΛΟΑ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Ντέρμπι ουραγών, πιο κουρασμένη η Λίβινγκστον που είχε και Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα (0-2 από την Ινβερνές και αποκλεισμός). 1-1-5 εναντίον 0-1-6, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

753. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΜΑΛΜΕ

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται πια η Χάλμσταντ (3-2-7 εντός), πρέπει να καλύψει διαφορά έξι βαθμών για να μην υποβιβαστεί απευθείας, πάντως η εικόνα της το τελευταίο διάστημα δεν αφήνει αισιόδοξα μηνύματα, μιας και μετράει τέσσερις κολλητές ήττες και δέκα ματς χωρίς τρίποντο (0-3-7). Η Μάλμε (5-4-3 εκτός) παίζει τα ρέστα της στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, μπας και προλάβει να μπει στην προνομιούχο τριάδα, έρχεται από τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (3-1-0) και από δυο σερί εκτός έδρας νίκες σε δύσκολες έδρες. Σε αποδόσεις καυτού φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δεν διαφωνούμε, καθώς η διαφορά δυναμικής και φόρμας είναι μεγάλη, όμως δεν θα ποντάρουμε κιόλας, αφού δεν υπάρχει η παραμικρή αξία.

874. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Ομάδα έδρας η Μπάροου (4-1-1 εντός), έρχεται από το πρώτο τρίποντο μακριά απ' το σπίτι της με πέναλτι του Κουκ στο 86' στο Μάκλσφιλντ (1-2). Ουραγός η Κιντερμίνστερ, χωρίς νίκη ακόμα (0-5-7, 0-3-3 εκτός), την Τρίτη ηττήθηκε με 3-2 στη Μπρόμλεϊ. Στο 1,90 ισορροπεί ο άσος, δεν θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο.

870. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Τριπλή, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, 5-2-5 με 2-1-2 εντός η Όλντερσοτ, 4-1-7 με 1-0-5 εκτός η Μάκλσφιλντ. Τα γκολ στατιστικά φαίνονται δυνατά, αλλά η αγορά παίζειunder.

875. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Πρώτη νίκη μετά από πέντε ήττες και έξι ματς χωρίς γκολ για τη Μπόρεχαμ (3-1-8, 1-1-4 εντός) στο Τορκί (1-2), δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα, ούτε και η Όλτρινχαμ στο Λίνκολν αλλά πήρε τον πρώτο της βαθμό φέτος εκτός (0-1-5 με 3-12 γκολ). Λόγο έδρας ένας μόλις πόντος παραπάνω στους γηπεδούχους.

883. ΜΠΡΟΜΛΕΪ - ΤΣΕΣΤΕΡ

Μεγάλα σκορ κάνει τελευταία η Μπρόμλεϊ, πολύ πιο μαζεμένη η Τσέστερ. Κακό σταύρωμα.

884. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Δεν πιάνεται από κάπου, προχωράμε στο επόμενο.

885. MΠΡΕΪΝΤΡΙΤΑΟΥΝ-ΓΚΙΣΕΛΙ

Άσος από εκείνους που συναντάμε συχνά στη Νάσιοναλ, στα πλαίσια του 1,80-2,00, η Μπρέιντρι (6-3-3, 2-2-2 εντός) έρχεται από δύο σερί νίκες και 3-2-0 αήττητο, το μεσοβδόμαδο 2-1 επί της άμεσης ανταγωνίστριας της Γουόκινγκ την έφερε στη ζώνη των πλέι-οφ. Μαχητική η νεοφώτιστη Γκίσελι, 3-6-3 και 0-4-1 τα νούμερα της, αήττητη σε έξι με ρεκόρ 1-5-0. Για ένα ακόμα βαθμό θα ψάξουν οι φιλοξενούμενοι, μοιάζει το μαξ που μπορούν να πάρουν από αυτό εδώ.

886. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Τρίτο ματς χωρίς νίκη (9-1-2) για την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν, πρώτη εντός έδρας απώλεια το μεσοβδόμαδο 2-2 κόντρα στην Τσέλτεναμ, είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η φιλοξενούμενη χτύπησε κόντρα στη ροή, προηγούμενη δύο φορές στο σκορ, ο βαθμός μάλλον την άφησε ευχαριστημένη στο τέλος. Κακή στο 1-2 από τη Γουέλινγκ η Γκέιτσχεντ (7-2-3, 4-1-1 εκτός), λίγα πράγματα και στο 1-1 στο Χάλιφαξ την Τρίτη, πέντε πόντους κάτω από τη γηπεδούχο στη βαθμολογία της Νάσιοναλ. Ένα κλικ παραπάνω στους ποιοτικούς γηπεδούχους, σωστός στο 2,00+ ο άσος, επιλογή αποτελούν και τα γκολ.

887. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΤΟΡΚΙ

Βελτιωμένη με τον Ράμπσο στον πάγκο η Τορκί (2-4-6, 1-3-2 εκτός), δεν απέφυγε όμως ακόμα μια ήττα κόντρα σε κατώτερο αντίπαλο, 1-2 από τη Μπόρεχαμ. 4-5-3, 2-4-0 εντός η Λίνκολν, έχει τον πρώτο λόγο.

888. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Συρρικνώθηκε το διπλό, αυτή τι στιγμή φιγουράρει στο αστείο για τα δεδομένα της κατηγορίας 1,55. Μπάζο ολκής η Σάουθπορτ (1-5-6, 0-3-4 εκτός), αλλά στα έξι τελευταία έχει μόλις μια ήττα (1-4-1), μπορεί να βραχυκυκλώσει τη Γκρίμσμπι (4-6-2, 1-4-1 εκτός) που έρχεται από τρία σερί Χ και είναι ικανή να πνιγεί μόνη της σε μια κουταλιά νερό.GGδείχνει η στατιστική, με την πρόσφατη προϊστορία να είναι 2-2/1-2/1-1/2-1/2-2.

889. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΧΑΛΙΦΑΞ

Κάπως ανεβασμένες τελευταία, γενικά στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάσο.

890. ΡΕΞΑΜ - ΙΣΤΛΙ

Πρόωρο εξάποντο ανόδου, πρώτη βαθμολογική απώλεια εντός έδρας για τη Ρέξαμ (5-1-0) στο 0-0 απέναντι στη Γκρίμσμπι, ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, άξιζε κάτι περισσότερο απ' το βαθμό. Φθινοπωρινή κοιλιά πραγματοποιεί η Ίστλι (5-3-4, 2-2-2 εκτός), με το σοκαριστικό 2-5 από τη Ντόβερ συμπλήρωσε 0-1-4 το μήνα Σεπτέμβριο. Ο άσος υποχωρεί ραγδαία, με τα αρχικά 1,95 πλέον να έχουν συρρικνωθεί κάτω από το 1,70.

612. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΞΑΝΘΗ

Ένας τραγικός Ηρακλής κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στα Χανιά από τον Πλατανιά, μένοντας στο 0-0, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Περνίς, ωστόσο και πάλι εμφάνισε πρόβλημα στο γκολ, μιας και έχει να σκοράρει από την πρώτη αγωνιστική και το διπλό με 0-1 επί της Καλλονής, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει 4/4under1,5. Την πρώτη φετινή της ήττα γνώρισε η Ξάνθη με 1-3 από τον Ολυμπιακό, δεχόμενη για πρώτη φορά γκολ, ενώ ήταν και το μοναδικό της παιχνίδι που σημειώθηκαν πολλά τέρματα, έχοντας πριν από αυτό 3/3under1,5. Δύσκολα θα δούμε τις δύο ομάδες να αλλάζουν τακτική, δίνοντας βαρύτητα στην άμυνα, με το συνδυασμόNG και under 2,5 να προσφέρεται στο 1,80 στον Stoiximan , ενώ με ρίσκο μπορεί να αποτελέσει επιλογή και το under 1,5 στο 2,40 της ίδια εταιρίας.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

946. ΝΑΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Δεν έδωσε αγώνα μεσοβδόμαδα η Ναντ (το παιχνίδι με τη Λιλ αναβλήθηκε) και είχε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί εν’ όψει της Παρί. Έχει συμπληρώσει τρεις σερί ήττες (όλες με σκορ 0-2), με το καλό της ξεκίνημα (2-1-0) να αποτελεί πια μακρινή ανάμνηση. Η Παρί επέστρεψε στις νίκες (3-0 τη Γκινγκάμπ), έπειτα από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες και εξακολουθεί να βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία (5-2-0), ενώ την Τετάρτη θα αγωνιστεί στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κλειστά παιχνίδια πρωταγωνιστεί η Ναντ (6/6NG&under2,5), η Παρί μακριά από την έδρα έχει 3-1-0 με 3/4under2,5 και 3/4NG, τα σκορ 1-0/2-0/2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων με κάλυψη το 1-1 δίνουν συνδυαστική απόδοση 1,85 στον Stoiximan και φαντάζουν τα πιθανότερα για την εν λόγω αναμέτρηση.

1122. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Αρκετά καλά τα πάνε οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, 3-1-2 η Εσπανιόλα, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες, 4-0-2 η Κονσεπσιόν, προερχόμενη από τη βαριά ήττα με 4-1 κόντρα στην Αρίκα. Καθόλου καλή παράδοση οι φιλοξενούμενη στην έδρα της Εσπανιόλα, 4-2-0 υπέρ των γηπεδούχων τα τελευταία έξι.Πρώτο σημείο το over, δεύτερο ο άσος.

858. ΡΟΜΑ - ΚΑΡΠΙ

Με το μυαλό στο επερχόμενο ματς στο Μπόρισοφ αλλά και την κακή ψυχολογία από τις δύο σερί αποτυχίες στο πρωτάθλημα η Ρόμα ισορροπεί ανάμεσα στην πίεση για το αποτέλεσμα αλλά και την ανάγκη γιαrotation. Όσο και αν θέλουμε να ποντάρουμε στοGGτου 2,20 η λογική λέει ότι θα δούμε ένα συντηρητικό ματς από τους γηπεδούχους και η έτσι κι αλλιώς αδύναμη Κάρπι δεν έχει λόγο να εκμαιεύσει καταστάσεις επιθετικά. Στο 2,20 η επιλογή τουunder, στο 2,075 το πιο συντηρητικόunder3.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

959. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΖΕΝΙΤ

Ακόμα μια δυνατή αναμέτρηση περιλαμβάνει η 10η του Ρώσικου πρωταθλήματος καθώς η Σπαρτάκ Μόσχας υποδέχεται την Ζενίτ. Από ήττα 2-0 στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας προέρχεται η Σπαρτάκ η οποία εντός έδρας μετράει 2-1-2 (6-6 γκολ) και 3/5under2,5. Αήττητη εκτός έδρας η Ζενίτ καθώς έχει απολογισμό 3-1-0 (10-4 γκολ) και 4/5over2,5, πρόσφατα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Άμκαρ συμπληρώνοντας 3 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-1). Ψάχνει νίκη η Ζενίτ και Σπαρτάκ αποτελεί τον ιδανικό αντίπαλο.

711. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Ακόμα ένα ματς ροντέο για την Κρακόβια (0-2-2 εντός) που αυτή τη φορά έχασε με 2-4 και έκανε τη δεύτερη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα. Στο κύπελλο κέρδισε με 3-1 την Κατοβίτσε και έδειξε ότι μπορεί να γυρίσει το κλίμα. Τέσσερα συνεχόμεναover3,5 έχει η Κρακόβια που ανοίγει αρκετά τα παιχνίδια της. Η Ρουχ (1-0-2 εκτός) έχασε με 1-4 από τη Λέγκια στο πρωτάθλημα και 0-1 από τη Λεχ στο κύπελλο. 4/6over2,5 στα έξι πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα. Τοover 2,25 στο 1,75 μας φαίνεται εξαιρετικάvalue (επιλογή YoungGuns ) και δεν καταλαβαίνουμε γιατί η συγκεκριμένη επιλογή ξεπερνάει το 1,60, επίσης και τοover 2,5 λίγο πάνω από το 2,00 κρύβει αξία.

988. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΓΑΝΔΗ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μπέβερεν καθώς προέρχεται από 2η συνεχόμενη πεντάρα, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ από την οποία και ηττήθηκε 5-1, οver2,5 καιGGτα 5 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Μεγάλη εντός έδρας νίκη 4-1 επί της Σταντάρ πήρε η Γάνδη, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν έχουν ακόμα νίκη καθώς μετράνε 0-2-2. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο διπλό είναι τουλάχιστον αστείες, πάσο.

1059. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Νίκη ψυχολογίας πήρε στο τελευταίο παιχνίδι η Γαλατασαράι, πέρασε με 0-1από την έδρα της Τραμπζονσπόρ και μετράει πλέον 2-2-1 στο πρωτάθλημα. Στο 2-1-2 ο απολογισμός της Γκαζιαντέπ, δεν έχει παραβιαστεί ακόμα η εστία της στις δυο εξόδους της (νίκησε με 1-0 στην έδρα της Μπούρσα και έμεινε στο 0-0 με την Ακισαρσπόρ). Δεν επιτρέπεται άλλο στραβοπάτημα για τη Γαλατά μπροστά στο κοινό της (0-1-1 εντός), αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με τόσο χαμηλές αποδόσεις.

1061. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

1-3-1 για την Ακισαρσπόρ μέχρι στιγμής (1-1-0 εντός ), στο 1-1-3 ο απολογισμός της Γκεντσλέρ (0-0-2 εκτός), σωστό δείχνει το σετ, θα το προσπεράσουμε.

924. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Μπήκε γερά στο κόλπο της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου η Στρόμσγκοντσετ (8-2-1 εντός, 6/11over2,5, 7/11GG) έπειτα από τη μεσοβδόμαδη νίκη της επί της Μόλντε. Είναι πλέον πέντε παιχνίδια αήττητη (4-1-0) και μπροστά στο κοινό της μετράει τρεις σερί νίκες. Χωρίς άγχη θα κυλήσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος για τη Μπόντο Γκλιμτ (4-2-6 εκτός, 10/12over2,5, 10/12GG) , έπειτα από τη νίκη της επί της Σάντεφιορντ, καθώς μεγάλωσε και άλλο τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσος, μπορούμε να κοιτάξουμε πάντως και προς τα πολλά γκολ, αφού οι γηπεδούχοι θα παίξουν μόνο για τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν λόγο να αγωνιστούν με σκοπιμότητες.

1156. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Από ήττα στην έδρα της Μπιλμπάο Β’ έρχεται η Αλκορκόν (3-0-2 συνολικά), με την εμφάνιση της να είναι πολύ καλή για ένα ημίχρονο, αλλά να μην διατηρείται στα ίδια επίπεδα στο δεύτερο μισό. Η Νουμάνθια παραμένει αήττητη (2-3-0), με τα τρία πιο πρόσφατα να είναι ισάριθμες ισοπαλίες, με την τελευταία απέναντι στη Βαγιαδολίδ να αφήνει πικρή γεύση, αφού έπαιζε για 20 λεπτά με δυο παίχτες παραπάνω. Προς τον άσο και τα λίγα γκολ κοιτάμε, αμφότερα πάντως προσφέρονται σε υποψιασμένες τιμές.

1157. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΟΥΕΣΚΑ

Τρίτη έξοδος, τρίτη ήττα για τη Μαγιόρκα, αυτή τη φορά από την Ταραγόνα, επιστρέφει στην έδρα όπου δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ (1-1-0, 2/2NG&under2,5) για να αντιμετωπίσει την Ουέσκα που μετράει 0-3-2 και η οποία στις δυο εξόδους της έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες. Επιθετικά δυσκοίλιες οι δυο ομάδες, σφιχτό παιχνίδι με λίγα γκολ περιμένουμε να δούμε.

1164. ΛΟΥΓΚΟ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Αήττητη διατηρείται η Λούγκο (2-3-0), μπροστά στο κοινό της έχει μάλιστα 2/2 νίκες επί της Γιαγκοστέρα και της Αλμερία, η Σαραγόσα (1-2-2) γνώρισε ισάριθμες εντός έδρας ήττες από Κόρδοβα και Οσασούνα, με τη γκρίνια να κάνει την εμφάνισή της στο στρατόπεδο της ομάδας, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει 2/2 ισοπαλίες, με την πιο πρόσφατη στην έδρα της Λεγανές να έρχεται με μεγάλη δόση τύχης (οι αντίπαλοι σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες). Η στιγμή δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, καλή επιλογή ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,90 τηςBet365.

1165. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Μετά από δυο σερί εκτός έδρας ήττες (2-0-3 συνολικά), η Πονφεραντίνα επιστρέφει στην έδρα της όπου μετράει 2/2 τρίποντα ως τώρα (2-0 την Έλτσε, 3-0 της Βαγιαδολίδ). Η Μπιλμπάο Β’ πήρε τη δεύτερη νίκη της χρονιάς (2-0-3) απέναντι στην Αλκορκόν, αλλά και στις δυο εξόδους της έφυγε με άδεια χέρια (1-2 από Έλτσε, 0-1 από Βαγιαδολίδ), παρουσιάζοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Γύρω στο 2,00 κινείται ο άσος, θα τον θέλαμε ψηλότερα για να το σκεφτούμε.

1369. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ - ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Από την έβδομη φετινή της ήττα προέρχεται η Μπεκεσάμπε η οποία πρόσφατα έχασε 1-0 στην έδρα της Φερεντσβάρος. Χωρίς νίκη ακόμα στην έδρα τους οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 0-1-4 (4-11 γκολ) διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα,under2,5 τα 3 από τα 5. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες η Βιντεοτόν καθώς κέρδισε 3-0 εντός έδρας της Ουίπεστ, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-0-4 (3-7 γκολ), στα 3 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5. Ευκαιρία να πετύχουν δεύτερη σερί νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι, διπλό.

1370. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ - ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Χάλαντας απέσπασε η Κίσπεστ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, 2-2-1 (6-5 γκολ) 3/5under2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της. Για τέταρτο σερί παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η Ντισγκίρι καθώς επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Πούσκας Ακάντεμι, χωρίς νίκη ακόμα μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μετράνε 0-2-2 (3-10 γκολ) διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα. Προβάδισμα στην έδρα, οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα όταν αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους.

1371. ΠΑΞΙ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Αήττητη εντός έδρας η Πάξι (3-2-0), πρόσφατα έμεινε στο 0-0 με την ΜΤΚ Βουδαπέστης, δεύτερη σερί νίκη πήρε η Ντέμπρετσεν η οποία επικράτησε 0-1 στην έδρα της Βάασας, εκτός έδρας μετράει 3-1-1 (9-6 γκολ), τα 3 έληξανunder2,5. Σωστά μοιρασμένο το σετ, η αναμέτρηση είναι αρκετά αμφίρροπη, πάμε παρακάτω.

1372. ΧΑΛΑΝΤΑΣ - ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Σε αρκετά καλή κατάσταση η Χάλαντας η οποία προέρχεται όμως από 2 σερί ισοπαλίες, πιο πρόσφατη το εντός έδρας 0-0 με τη Κίσπεστ,under2,5 τα έξι τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας , οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν απολογισμό 1-2-1 9 (3-4 γκολ), τα 3 έληξανunder2,5. Από εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ντέμπρετσεν προέρχεται η Βάασας, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-0-2 (4-3 γκολ), τα 3 έληξανunder2,5. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, φτάνει να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο, άσος.

1373. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Το απόλυτο με 9/9 νίκες έχει στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής η Φερεντσβάρος, δύσκολα θα πετάξει βαθμούς στην έδρα της Πούσκας Ακάντεμι , διπλό χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

1024. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΛΑΓΑ

Στην κορυφή βρέθηκε η Ρεάλ που την ίδια ώρα που έχανε η Μπαρτσελόνα από τη Θέλτα η ίδια απέδρασε με το τρίποντο από το «Σαν Μαμές» με τη Μπιλμπάο. Η Μάλαγα επιθετικά είναι ακίνδυνη, δεν δημιουργεί φάσεις, έχει 0 γκολ σε αυτά τα πέντε πρώτα ματς και το μόνο σίγουρο πως στο «Μπερναμπέου» θα παραταχθεί με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς. Στο 1,75 βρίσκουμε τοwintonilτων Μαδριλένων, στο 2,30 τον συνδυασμό 1 &under3,5 στονStoiximan, τα σκορ 1-0/2-0/3-0/4-0επέλεξαν οι YoungGuns που δίνουν μέση απόδοση 2,10 σεBet365 και Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1076. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Η Πλζεν (4-2-1 συνολικά) συνεχίζει ακάθεκτη με τον Κρέιτσι στον πάγκο, κέρδισε 0-1 την Μποέμιανς, ενώ έπρεπε να έχει κερδίσει με παραπάνω τέρματα. Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη σε όλες της διοργανώσεις και μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ σε καμία από αυτές (16-0 τα τέρματα)! Η Λίμπερετς συνεχίζει αήττητη (4-3-0)και έχει δείξει αρκετά θετικά δείγματα στις πρώτες αγωνιστικές. Κέρδισε με 3-0 την Πρίμπραμ στην προηγούμενη αγωνιστική, υπερβολικό το σκορ, αλλά δίκαιη η νίκη της. Ανώτερη ομάδα η Πλζεν και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να χάσει η φιλοξενούμενη, στο 2,75 το να κερδίσει χωρίς να δετχεί γκολ η Πλζεν έχει κάποιο νόημα για ένα μικρό ποντάρισμα.

543. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΣΕΛΣΙ

Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τη Νιουκάστλ, ήττα-αποκλεισμός από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Λιγκ Καπ, παραδέχτηκε την κρίση που περνάει η ομάδα του ο Στιβ ΜακΚλάρεν. Κακή και στο πρωτάθλημα (0-2-4), έχασε με 1-2 στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Γουότφορντ και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς ακόμη να έχει σημειώσει νίκη. Σε αγωνιστική άνοδο η Τσέλσι (2-1-3), μετά το θρίαμβο στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, πέρασε εύκολα και από την έδρα της Γουόλσολ για το Λιγκ Καπ με 1-4, αγωνιζόμενη με μεικτή ενδεκάδα βασικών και αναπληρωματικών. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της, δείχνει σιγά-σιγά να άφησε πίσω της το τραγικό ξεκίνημα στην Πρέμιερ. Αν και παραδοσιακά το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» είναι δύσκολη έξοδος για τους μπλε του Λονδίνου (δεν έχει κερδίσει ποτέ εκεί ο Μουρίνιο σε πέντε αναμετρήσεις), το αγωνιστικό μομέντουμ των δύο ομάδων (ειδικότερα αυτό της Νιουκάστλ) δεν επιτρέπει τις σκέψεις για κόντρα του φαβορί. Φυσικά αδιάφορες οι τιμές του διπλού, αναμονή για τοlive.

774. ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΑΛΚΕ

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι πως αμφότερες έχουν ευνοηθεί από τον παράγοντα τύχη μεαποτέλεσμανα κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους στατελευταίατους παιχνίδια. Η αναμέτρηση είναι κομμένη καιραμμένηγια γκολ και οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Ελκυστικότατο τοover2,5 &GGστην απόδοση 2,20 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

777. ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΦΙΤΕΣΕ

Τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-2) συμπλήρωσε η Χέρενφεν η οποία πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Ναϊμέγκεν, 1-2-0 (5-3 γκολ), 2/3under2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της. Ακόμα μια εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Φίτεσε καθώς επικράτησε 3-0 της Ντε Γκράαφσαπ, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη (0-1-2), στα 2 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5. Φαβορί προσφέρεται η Φίτεσε όμως μακριά από την έδρα της δεν πείθει, πάσο.

778. ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΚΑΜΠΟΥΡ

Δίκαια φαβορί η Ουτρέχτη η οποία εντός έδρας παραμένει αήττητη (2-1-0), πρόσφατα έχασε 3-1στην έδρα της Βίλεμ, είχαν προηγηθεί 2 σερί νίκες,over2,5 τα 2 τελευταία της. Βαθμό (0-0) μετά από 4 διαδοχικές ήττες πήρε η Καμπούρ εντός έδρας με την Τβέντε, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοιover2,5 τα 4 από τα 6 τους φετινά παιχνίδια.Άσος χωρίς αξία, πάμε με τα γκολ.

973. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μπορεί η Σάλτσμπουργκ (2-1-1 εντός, 3/4GG&over2,5) να είναι επτά ματς αήττητη στο πρωτάθλημα (4-3-0, 5/7over2,5, 6/7GG), ωστόσο αδυνατεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της, καθώς στα δυο τελευταία έμεινε στο 1-1 στην έδρα της ουραγού ΒΑΚ Πέλετς και χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο ομάδας τρίτης κατηγορίας για το κύπελλο. Η Μάτερσμπουργκ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα για το πρωτάθλημα (3-1-0) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-1-3 (4/5over2,5, 5/5GG), έχοντας μείνει αήττητη στα δυο πιο πρόσφατα από αυτά. Ματς με πολλά γκολ περιμένουμε να δούμε, τοGG &over 2,5 στο 1,90 τηςBet365δείχνει εξαιρετική επιλογή.

974. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Μετά από δυο αρνητικά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα, η Αούστρια (2-1-1 εντός, 3/4over2,5, 4/4GG) ξέσπασε στο κύπελλο και πέρασε με 7-0 από την έδρα ομάδας της τέταρτης κατηγορίας. Η ΒΑΚ Πέλετς (0-1-3 εκτός) κράτησε τη Σάλτσμπουργκ στο 1-1 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, βάζοντας έτσι τέλος σε αρνητικό σερί τριών κολλητών ηττών, παραμένει πάντως ουραγός της κατάταξης έχοντας συνολικό απολογισμό 1-2-6. Καμιά από τις δυο δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας την παρούσα περίοδο, θα το προσπεράσουμε.

975. ΑΛΤΑΧ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Μετά το κακό της ξεκίνημα, η Άλταχ (2-0-2 εντός) αρχίζει να σταθεροποιεί την απόδοσή της, μετά τη διακοπή έχει 2-0-1 με την πιο πρόσφατη νίκη της να έρχεται στο κύπελλο απέναντι σε ομάδα τρίτης κατηγορίας. Η Γκρόντιγκ δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, στο πρωτάθλημα μετράει συνολικά 2-3-4 (7/9over2,5, 8/9GG) και μακριά από το γήπεδό της έρχεται από τρεις σερί ήττες (0-1-3 εκτός).Δίκαιος ο άσος γύρω στο 1,90.

1031. ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

Μια νίκη και μια ισοπαλία έχει η Βιτόρουλ (4-2-0 εντός) μετά τη διακοπή, ενώ την Τετάρτη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, μια ισοπαλία και μια ήττα αντίστοιχα για την Πετρόλουλ (0-3-3 εκτός) που ξέσπασε για το κύπελλο από την έδρα ομάδας της δεύτερης κατηγορίας. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό τους μετρούν οι γηπεδούχοι, για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως δεν θα τα καταφέρουν, μας κάνει ο άσος στο 2,05 του Stoiximan .

613. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Ολυμπιακός έκανε το 4/4 στην Ξάνθη, όμως για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος και τρίτο συνολικά (αν προσθέσουμε και αυτό με την Μπάγερν) είδε την εστία του να παραβιάζεται, ενώ η απουσία του Ντα Κόστα και το ενδεχόμενο ροτέισον εν όψει Άρσεναλ πιθανότατα θα τον κάνουν πιο ευάλωτο όσον αφορά την αμυντική του λειτουργία. Ο ΠΑΣ πήρε σπουδαίο τρίποντο επί του Ατρομήτου με 1-0 μεσοβδόμαδα, σκοράροντας για τέταρτο διαδοχικό ματς και –όπως συνηθίζει- θα παίξει ανοιχτά απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος, με στόχο να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία, όταν και δεν έχασε στα δύο παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους. Μεγάλο κρίνεται το 2,62 του αμφίσκορου στην Bet365, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 3/4 ματς των Ηπειρωτών, ενώ φυσικά αξίζει το ρίσκο στο συνδυασμό του GG με το over 2,5 σε απόδοση 2,88 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1174. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Η Μπενφίκα (3-0-0 εντός, 3/3over2,5) γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι από την Πόρτο, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών απέναντι στην Πάκος. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα (2-2-1 συνολικά), αλλά μακριά από το γήπεδό τους έχουν μια ισοπαλία (με Σπόρτινγκ) και μια νίκη (επί της Μποαβίστα). Δεν είναι να την εμπιστευόμαστε ακόμα τη Μπενφίκα σε τόσο χαμηλές τιμές (έχει και Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα), θα απέχουμε.

1409. ΛΙΜΕΡΙΚ - ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου καιν μέλλουσας πρωταθλήτριας, η Ντάνταλκ ουσιαστικά τον έχει δέσει το γάιδαρο της (+11 από Κορκ, 21-6-1 ρεκόρ, 10-3-0 εκτός) αλλά δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι, έξι έριξε στη μαχόμενη για την παραμονή Ντροχέντα την προηγούμενη αγωνιστική. Με φουλ επίθεση προσπαθεί να σώσει τη χρονιά η Λίμερικ και τελευταία δεν τα πάει άσχημα, τρέχει τρομερό αήττητο 5-2-0, 7/7GGκαιover3,5, μόνο στο πρόσφατο 2-2 με την υπερ-σφιχτή Μπρέι σκόραρε μόλις δύο φορές, στα υπόλοιπα από τρεις και πάνω! Οι φιλοξενούμενοι είναι τρομεροί τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, αλλά λίγο το κίνητρο, λίγο ο οίστρος της Λίμερικ, βλέπουμε να δέχονται τουλάχιστον ένα τέρμα. Τοover2,5 των γηπεδούχων είναι στο 3,50, πιο ασφαλές από τον άσο σίγουρα (7,00) αλλά οι συνδυασμοί που μπορούν αν γίνουν είναι πολλοί, απόovers,GG μέχρι και 1Χ με γκολ.

779. ΑΓΙΑΞ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

No Bet.

947. ΚΑΕΝ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Την ήττα γνώρισε στο εκτός έδρας παιχνίδι της στη Λοριάν η Καένμε 0-2, ούσα υποδεέστερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Διακόπηκε έτσι το μίνι σερί των δυο νικών που έτρεχε μετά τη διακοπή, ωστόσο εξακολουθεί να φιγουράρει σε υψηλές θέσεις στη βαθμολογίας, καθώς είναι 7η με απολογισμό 4-0-3. Μπροστά στο κοινό της μετράει 2-0-1, επικρατώντας των Τουλούζ και Μονπελιέ και χάνοντας από τη Λυών.

Η Γκαζελέκβρέθηκε λίγα μόνο λεπτά μακριά από την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Σαμπιονά, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση από τη Ρεν στο 89ο λεπτό της συνάντησης. Μετράει 0-2-5 (6/7under2,5, 5/7NG) στο πρωτάθλημα και 0-1-3 εκτός έδρας, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια της έχει δείξει βελτιωμένη εικόνα και βάσει εμφανίσεων άξιζε να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Ανεπαρκές κρίνεται το 1,75 του άσου, η Καέν δεν μας έχει πείσει ότι μπορεί να σηκώσει τέτοιες αποδόσεις φαβορί, ενώ και η Γκαζελέκ χάνει βαθμούς στις λεπτομέρειες εσχάτως.

948. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Να επιστρέψουν στις νίκες θα επιδιώξουν οι δυο ομάδες, μετά από μεγάλα σερί χωρίς τρίποντο. Καμία από τις δυο δεν φημίζεται για την αμυντική της σταθερότητα, ενώ από τη μέση και μπροστά έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν, κάτι που υποδηλώνουν και οι μέχρι στιγμής αριθμοί τους στο πρωτάθλημα. Χαμηλά βρίσκεται η γραμμή των γκολ στην Ασία, με το over 2 στο 1,75 τηςBet365να αποτελεί πολύ καλή επιλογή, δεδομένων των ως τώρα επιδόσεων των δυο αντιπάλων.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

949. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΥΩΝ

Από τη συντριβή με 1-6 στην έδρα της Νις έρχεται η Μπορντό, αν και προηγήθηκε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ (1-2) και αφού έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 50’, δέχθηκε άλλα τέσσερα τέρματα ως το φινάλε. Εξακολουθεί να έχει μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα (1-4-2, 5/7GG) και δεν έχει πάρει τρίποντο μετά τη διακοπή (0-2-1).

Η Λυώνέρχεται από την πρώτη εντός έδρας νίκη της για φέτος (2-0 της Μπαστιά), δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά το 1-1 που απέσπασε στο ντέρμπι απέναντι στη Μαρσέιγ. Ο συνολικός απολογισμός την είναι 3-3-1, είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (2-2-0) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 2-1-0. Απόλυτα μοιρασμένα τα σετ που κυκλοφορούν, το μομέντουμ δείχνει πάντως προς τα δεξιά, αν το παιχνίδι ξεφύγει από την ισοπαλία θεωρούμε ότι θα πάει προς τη μεριά των φιλοξενούμενων.

950. ΡΕΝ - ΤΡΟΥΑ

Αήττητη μετά την πρεμιέρα διατηρείται η Ρεν(4-2-1 συνολικά), στα δυο πιο πρόσφατα πάντως η απόδοσή της ήταν κάτω του μετρίου και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που ισοφάρισε τη Λιλ (η οποία είχε μείνει άδικα με παίχτη λιγότερο) και τη Γκαζελέκ (με γκολ στο 89’).

Κακών εμφανίσεων συνέχεια για την Τρουά,ηττήθηκε και από τη Σεντ Ετιέν με 0-1, έχοντας πλέον τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδι μετά τη διακοπή και συνολικά τέσσερις στις επτά πρώτες αγωνιστικές (0-3-4). Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (14 γκολ παθητικό) και τις δυο φορές που αγωνίστηκε μακριά από το γήπεδό της ήταν κάκιστη (0-6 από Μαρσέιγ, 0-1 από Ανζέ αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα). Σε χαμηλά επίπεδα βρίσκεται ο άσος,μπορεί η Τρουά να είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και η Ρεν δεν αποδίδει καλά τελευταία, γι αυτό και είναι προτιμότερο να μείνουμε μακριά.

994. ΜΑΛΙΝ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Δίκαιη ήττα 3-1 στην έδρα της Γκενκ για την Μαλίν η οποία όμως εντός έδρας είναι μέχρι στιγμής αήττητη έχοντας απολογισμό 2-1-0 (7-4 γκολ), σε όλα επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Θετικό το 1-1 που απέσπασε η Σαρλερουά εντός έδρα από την Άντερλεχτ, παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την νίκη 6 αγωνιστικές, πρόσφατα για το κύπελλο επικράτησαν 3-0 της Βάλχαϊν, εκτός έδρας μετράνε 0-2-2, στα 3 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5. Οι γηπεδούχοι εντός παίζουν ανοιχτά κάτι το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, καλές τύχες έχει το αμφίσκορο.

995. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. - ΟΣΤΑΝΔΗ

Σε αρκετά καλή κατάσταση η Μουσκρόν προέρχεται από 2 σερί νίκες, πρόσφατα μάλιστα για το κύπελλο επικράτησε και της Ντέινζε 2-0 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση,over2,5 καιGGτα 2 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Ακόμα μια νίκη πήρε η Οστάνδη καθώς επικράτησε εντός έδρας της Κότραϊκ με 1-0, για τον θεσμό του κυπέλλου γνώρισε μη αναμενόμενη ήττα 2-0 από την Άντβερπ, εντός οι γηπεδούχοι μετράνε 4-0-1 (9-5 γκολ), τα 3 μάλιστα έληξανover2,5.Δεν βγαίνει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

1296. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΣΙΚΑΓΟ

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες το Τορόντο (8-1-4 εντός έδρας) κέρδισε με 3-1 το Κολοράντο και επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσει να παίζει εξίσου καλά για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.ToΣικάγο είναι στον πάτο της βαθμολογίας και είναι αδιάφορο για το φινάλε της σεζόν. Έχει με διαφορά τη χειρότερη εκτός έδρας παρουσία (0-5-10!) και δεν βρίσκουμε τρόπο για να γλυτώσει την ήττα και στον Καναδά από το Τορόντο. Το -1 των γηπεδούχων στο 1,775 έχει αξία (αν υποχωρήσει παραπάνω θα την χάσει) και αποτελεί επιλογή των YoungGuns .

1166. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Μόνη πρώτη στη βαθμολογία η Οσασούνα (4-0-1), έρχεται από δυο κολλητές νίκες και μπροστά στο κοινό της έχει επικρατήσει των Μιραντές (1-0) και Λεγανές (2-1). Η Κόρδοβα δείχνει να συνέρχεται, μετά το μέτριο ξεκίνημα έκανε δυο κολλητά τρίποντα και μετράει πλέον 3-0-2, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί από τη Λεγανές (1-3) και έχει νικήσει τη Σαραγόσα (1-0). Αμφίρροπη αναμέτρηση, σωστό φαβορί η Οσασούνα, αλλά δεν βλέπουμε λόγο για να μπλέξουμε.

727. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Προκλητικές οι αποδόσεις της Βαγιεκάνο που σίγουρα είναι το αουτσάιντερ όμως φαίνεται να βρήκε τα πατήματα της (έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες) σε σχέση με τη Σεβίλλη που παρουσίασε τραγική εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια της (ουραγός στην Πριμέρα με ρεκόρ 0-2-3). Το ασιατικό διπλό +1,25 πληρώνει 1,85 στην Bet365, κάπως επίφοβη επιλογή όμως αφού η Ράγιο ως γνωστόν δεν μπορεί να παίξει με σκοπιμότητα και όσο ικανή είναι να φύγει με το διπλό άλλο τόσο ικανή είναι να χάσει και με 3-0. Ενδιαφέρουσα επιλογή επίσης δείχνει το να σκοράρει η Βαγιεκάνο πριν το 71’στο 1,83 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

728. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σε θετική τροχιά αμφότερες, η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη (4-1-0) κερδίζοντας μεσοβδόμαδα και στο «Ροσαλέδα» τη Μάλαγα παρότι έπαιξε με αρκετές αλλαγές. Πιο ξεκούραστη η νίκη της Ατλέτικο με τη Χετάφε (2-0), η ομάδα του Σιμεόνε διαθέτει το μέταλλο και τη νοοτροπία του νικητή και με σύμμαχο την πρόσφατη θετική παράδοση στο «Μαδριγάλ» (2-1-0 με τον Σιμεόνε) μπορεί να συνεχίσει το καλό της σερί. Επιλογή των YoungGuns το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

996. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Συνέχισε τις άσχημες εμφανίσεις η Στανταρ καθώς γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά έχασε 4-1 εκτός έδρας από την Γάνδη σε ένα ματς στο οποίο μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί, αξίζει να σημειωθεί πως τελείωσε το παιχνίδι με 9 παικτες, για το κύπελλο απέκλεισε την Κόξιντε,over2,5 καιGGτα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από ήττα προέρχεται και η Λόκερεν η οποία έχασε εντός έδρας 2-3 από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-1-2 (2-4 γκολ), στα 3 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5.Προβάδισμα στην έδρα.

1010. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Το ερώτημα της αγωνιστικής είναι αν κατάφερε και ξύπνησε η Λεχ μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ρουχ στο κύπελλο. 1-1-7 έχει στο πρωτάθλημα και πραγματοποιεί τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν. Η Ζάμπρζε (1-3-5 συνολικά) έχει επίσης άσχημη εικόνα και είναι η ευκαιρία της Λεχ να ντουμπλάρει τις νίκες της και να ξεκινήσει το θετικό σερί της. Το 1,60 του άσου θα το θεωρούσαμε υπερβολικόvalueπριν λίγο καιρό, αλλά τώρα μόνο στοliveθα μπορέσουμε να το σκεφτούμε.

1123. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Δεν μπορεί να πάρει βαθμούς εκτός έδρας η Ουατσιπάτο, με αποτέλεσμα να περιορίζεται στη μέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 εντός κόντρα στην Αντοφαγκάστα. Από μεγάλη νίκη προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, 5-0 εντός την Οχίγκινς. Η διαφορά κλάσης είναι μεγάλη, η Κατόλικα μπορεί να φύγει με το τρίποντο.Κρατάμε το ασιατικό διπλό0:0.

1374.ΟΥΙΠΕΣΤ-ΜΤΚΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

No Bet.

1393.ΦΕΝΙΞ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ

Αρκετά καλή ομάδα η Φίνιξ, η οποία παίζει ουσιαστικό ποδόσφαιρο, ξέροντας τι ζητάει από κάθε παιχνίδι. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Ρεντίστας. Δύο σερί νίκες για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά το νωθρό ξεκίνημα βρίσκει τα πατήματά της. Καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα οι γηπεδούχοι, μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, άσος.

1394.ΡΑΣΙΝΓΚΚΛΟΥΜΠΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ-ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

Πολλά αμυντικά προβλήματα για τους γηπεδούχους, δεχόμενοι γκολ σχεδόν σε κάθε αγώνα, με τα αποτελέσματα ως τώρα να μην είναι τα καλύτερα (2-0-4). Προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 κόντρα την Πενιαρόλ. Τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα ούτε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για τέσσερεις αγωνιστικές. Προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σουντ Αμέρικα.Δεν θα μπλέξουμε με πλευρά, κρατάμε μόνο το over.

1395.ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

Ασταθής αμυντικά η Σουντ Αμέρικα, κάτι που της στοιχίζει βαθμολογικά. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Ντανούμπιο, δείχνοντας στοιχεία βελτίωσης στο παιχνίδι της. Μέτρια παρούσία και για τη Ρεντίστας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (2-1-3). Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Φίνιξ. Καλύτερα στοιχεία δείχνουν οι γηπεδούχοι, θα πάμε με την έδρα, άσος.

1410.ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ-ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ

Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη η Λόνγκφορντ (4-4-5 εντός), στο -5 από την 3θέση η Σεντ Πάτρικς (7-1-6 εκτός), αλλά λογικά και η 4που βρίσκεται τώρα (+6 από την 5Μποέμιαν) θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ (στα πέναλτι τη Γκάλγουεϊ το Σάββατο), την Τρίτη στο Λέινστερ Καπ έχασαν 0-1 από τη Νταντάλκ, στο πρωτάθλημα μετράνε τέσσερις σερί ήττες. Το διπλό κοντράρεται ελαφρώς.

780. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Πολύ χαμηλός ο άσος της Αϊντχόβεν για να ασχοληθούμε, η Ναϊμέγκεν είναι αήττητη στα τελευταία της 3 παιχνίδια όμως δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

781. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Επέστρεψε άμεσα στις ήττες η Αλκμάαρ καθώς έχασε δίκαια 2-0 στην έδρα της Γκρόνινγκεν, εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα νίκη έχοντας απολογισμό 0-1-2, μάλιστα δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε κανένα. Σε τρομερή κατάσταση η Χέρακλες η οποία μετράει 5 σερί νίκες, πρόσφατα κέρδισαν 2-1 και την Αϊντχόβεν εντός έδρας, 2-0-1 (8-4 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 2 επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Η Αλκμάαρ έχει αγώνα για το Γιουρόπα την Πέμπτη και δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν τους πάντες, άδικο το σετ για αυτούς, πάσο ή κόντρα.

859. ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νάπολι και Γιουβέντους προέρχονται από παρόμοια αποτελέσματα με εντός έδρας γκέλες κόντρα στις νεοφώτιστες, αδύναμες και ουραγούς Κάρπι και Φροζινόνε. Φυσικά και οι δύο θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους, ένας από τους πιο σημαντικούς είναι η επιστροφή της ηρεμίας στα αποδυτήρια. Μοιραία η στοιχηματική αξία είναι στο κυνήγι των γκολ καθώς τοGGμετράει 9/11 εμφανίσεις στα μεταξύ τους ματς και πληρώνει 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1411. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΠΡΕΪ

Ανεβασμένη με τον Μίκι Άνταμς στο τιμόνι η Σλίγκο Ρόβερς (3-6-5 εντός με 9/14under2,5), προσπαθεί να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση, ενώ νιώθει και από πίσω της την ανάσα της Λίμερικ, 2-2-0 μετράει στα τέσσερα πιο πρόσφατα, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας ισοπαλία στην έδρα της μέλλουσας πρωταθλήτριας Ντάνταλκ με 2-2. Στο +7 η Μπρέι (3-2-8 εκτός με 9/13under2,5 και 10/13NG), σεσημασμένη πλέον για ταunderτης, 14/16 0-1 γκολ έχει από τα μέσα Μαΐου! Under 2,5 στο 1,80,NG &under, 0-1 γκολ, όλα αποτελούν επιλογές,όποιος κοιτάει προς τον άσο καλύτερα να δοκιμάσει τα κλασσικά σκοράκια των γηπεδούχων.

1265. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Τρέχει να προλάβει η Νουέβα Σικάγο καθώς ο υποβιβασμός είναι αρκετά κοντά. Οι γηπεδούχοι πλέον μετράνε 4 σερί ήττες, οι 3 τελευταίες μάλιστα συνοδευόμενες μεover2,5 καιGG, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Ιντεπεντιέντε με 2-1. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση στα πλέι-οφ που οδηγούν στο Σουνταμερικάνα, στο τελευταίο τους παιχνίδι απέσπασαν λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ουρακάν, εκτός μετράνε 4-1-7 (15-21 γκολ), στα 9 επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Ίσως ο βαθμός στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αφήσει τις δύο ομάδες ικανοποιημένες αν και το κίνητρο των γηπεδούχων είναι πιο ισχυρό.

1266. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με αντίπαλο την Μπελγράνο προέρχεται η Ατλέτικο Ραφαέλα η οποία προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 3-5-4 (16-22 γκολ) 6/12over2,5 και 11/12GG! Επέστεψε στις νίκες η Ουνιόν καθώς κέρδισε δίκαια εντός έδρας 2-1 την Ατλέτικο Τέμπερλεϊ με 2-1, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους παίρνουν βαθμός καθώς μετράνε 3-6-3 (20-22 γκολ), 8 από τα 12 έληξανover2,5 και 9GG! Μικρό προβάδισμα στο κίνητρο των γηπεδούχων αν και τα γκολ προσφέρονται σε αρκετά ελκυστικές αποδόσεις.

1396. ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Από νίκη προέρχεται η Τάνκε Σίσλεϊ, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Βίγια Τερέσα, δέιχνοντας για άλλη μία φορά ότι αρέσκεται να παίζει εκτός έδρας (2-1-0 εκτός, 1-0-2 εντός). Η Νασιονάλ δείχνει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι είναι η καλύτερη ομάδα και ότι δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Προέρχεται από τη νίκη 4-3 εντός έδρας κόντρα στη Σέρο. Διπλό.

1413. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Μέτρια για άλλη μία φορά η Όνσε Κάλντας, έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα εντός έδρας κόντρα στην Τολίμα. Από ισοπαλία 1-1 προέρχεται και η Ενβιγκάδο, μην μπορώντας να κερδίσει εντός έδρας την Ντεπορτίβο Κάλι. Ματς ''εξάποντο'' για την είσοδο στην οχτάδα, καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, το αφήνουμε στην άκρη.

1210. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Τέσσερεις αγωνιστικές χωρίς ήττα παραμένει η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (1-3-0), προερχόμενη από την λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Μακάε. Δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πηγαίνουν από ήττα σε ήττα, δείχνοντας ότι δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το πρώτο σημείο που θα κρατήσουμε είναι τοunder, αφού καμία από τις δύο δε φημίζεται για τις επιθετικές αρετές της, ενώ το δεύτερο είναι ο άσος.

1211. ΣΕΑΡΑ - ΟΕΣΤΕ

Αδυνατεί να βρει σταθερότητα η Σεαρά, η οποία προέρχεται από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με τελευταίο την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Σάντα Κρουζ. ''Μετρ'' των ισοπαλιών η Οέστε, κατάφερε να πάρει άλλη μία εντός έδρας κόντρα στην Μπραγκαντίνο. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα, θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο.

1212. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Έπαιξε πραγματικά καλά μετά από καιρό η Α Μπε Σε αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μείνει χωρίς νίκη για 16η διαδοχική αγωνιστική (0-7-9). Εκτός έδρας ωστόσο παίζει καλύτερα και παίρνει πιο εύκολα το θετικό αποτέλεσμα (15/23 βαθμοί της ήρθαν μακριά από το Νατάλ όπου έχει ρεκόρ 4-3-6). Η Ναούτικο είναι μία από τις δύο αήττητες ομάδες στο γήπεδο τους στην 2η κατηγορία της Βραζιλίας (9-4-0) και θεωρούμε πως μετά τη νίκη ψυχολογίας στην καυτή έδρα της Παϊσαντού μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες της και να πληρώσει τον ασιατικό άσο -0,5 (2,125) της Bet365που είναι και επιλογή των YoungGuns .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1213. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια για τη Σαμπάιο, δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1), τελευταία αυτή κόντρα στη Μπαΐα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι δείχνουν ανίκητοι, με το εκπληκτικό ρεκόρ 10-2-1. Ομάδα έδρας και η Σάντα Κρουζ, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Σεαρά.Άσος.

1214. ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ - ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Δυσκολεύτηκε για άλλη μία φορά εκτός έδρας η Βιτόρια, μένοντας τελικά στην ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή, έχοτας ρεκόρ 8-3-2. Το καλό σερί της Παϊσαντού έλαβε τέλος με την ήττα 1-0 κόντρα στη Ναούτικο εντός έδρας.Προβάδισμα στον άσο.

1175. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Με 2-1-2 έχει ξεκινήσει τη χρονιά η Μποαβίστα, στο γήπεδό της έχει μια νίκη (1-0 την Τόντελα) και μια άδικη –βάσει ευκαιριών – ήττα από την Πάκος (με 0-1), η Σπόρτινγκ (4-1-0 συνολικά) ισοβαθμεί με την Πόρτο στην κορυφή της βαθμολογίας και εκτός έδρας μετράει 3-0-0 με 3/3GG&over2,5. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση το διπλό σε τόσο χαμηλά επίπεδα, καθώς η Μποαβίστα είναι παραδοσιακά δυνατή μπροστά στο κοινό της, θα κρατήσουμε το GG στο 2,25 τηςBet365,το οποίο επαληθεύει συχνά η Σπόρτινγκ (σε 7/9 επίσημα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο).

729. ΕΪΜΠΑΡ - ΘΕΛΤΑ

Άτυχη μεσοβδόμαδα η Εϊμπάρ που έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της με γκολ στο 93’ (2-2εκτός έδρας με Λεβάντε). Στο «Ιπουρούα» μέχρι στιγμής λύγισε τη Μπιλμπάο αλλά ηττήθηκε από την Ατλέτικο, γενικά φέτος δείχνει μία πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη εικόνα ενώ στο πρόσωπο του Μπόρχα Μπαστόν φαίνεται να βρήκε τον σκόρερ που έψαχνε. Η Θέλτα δεν εμπνέει για κόντρα, είναι αήττητη και πρωτοπόρος με την καλύτερη επίθεση (4-1-0, 14-6 γκολ) αλλά εκτίμηση μας είναι πως δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις καθαρού φαβορί όταν παίζει με μία σκληροτράχηλη ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας. Σαφώς επηρεασμένες οι εταιρίες από την υψηλή απόδοση και τρομερή εμφάνιση της Θέλτα που την Τετάρτη ντύθηκε Μπαρτσελόνα στη θέση της αυθεντικής, οι YoungGuns πιστεύουν και ποντάρουν στον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) το 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1124. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Απογοητεύουν οι γηπεδούχοι με τις εμφανίσεις τους. Η χρονιά άρχισε με ψηλούς στόχους, όμως τα αποτελέσματα δείχνουν άλλα. Προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στην Παλεστίνο, σε ένα ματς που δεν απείλησαν καθόλου την αντίπαλη εστία. Τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Κόλο Κόλο, δείχνοντας ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο δίνεται στην Σαντιάγο Γουόντερερς ευκαιρία ανάκαμψης, βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής, κρατάμε τον άσο.

1297. ΜΟΝΤΡΕΑΛ - OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Μόντρεαλ (9-2-4 εντός) που παλεύει για την πρώτη εξάδα. Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε το Σικάγο (2-1) που δεν στάθηκε ικανό να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Ουάσινγκτον (4-3-8 εκτός) συνεχίζει την κατηφόρα (1-1-4 στα τελευταία έξι) παρότι ήταν ελαφρώς βελτιωμένη στην ήττα με 1-2 από το Κολόμπους. Σκεφτήκαμε τον άσο, αλλά το Μόντρεαλ κερδίζει δίχως να παίζει ιδιαίτερα καλά, πάμε παρακάτω, παιχνίδι μόνο γιαlive.

1414. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Έπαιξε για την ισοπαλία κόντρα στη Νασιονάλ η Κορτουλούα και σε συνδυασμό με τη δυνατή της έδρα κατάφερε να πάρει τον πόντο παραμένοντας εντός οχτάδας. Από δύσο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, τελευταία αυτή εκτός έδρας κόντρα στην Ενβιγκάδο. Δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα η Ντεπερτίβο Κάλι, δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε το Απερτούρα. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο, κρατώντας τον ασιατικό άσο 0:0, αφού η Κορτουλούα έχει δείξει ότι εντός έδρας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε.

1267. ΤΙΓΚΡΕ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (2-1-0) παρέμεινε αήττητη η Τίγκρε καθώς απέσπασε την ισοπαλία από την έδρα της Χιμνάσια Λα Πλάτα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι είναι αρκετά αξιόπιστοί καθώς μετράνε 8-3-1 (16-5 γκολ) διαθέτοντας μαζί με την σημερινή της αντίπαλο την καλύτερη άμυνα, στα 7 από τα 12 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5. Επέστρεψε στις νίκες η Σαν Λορέντζο καθώς επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Ρασίνγκ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 6-3-3, τα 9 έληξανunder2,5. Έχουν απουσίες οι δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι στηρίζονται φέτος αποκλειστικά στην δυνατή τους έδρα, πάσο η κόντρα.

1268. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Δίκαιη ήττα με 1-0 στην έδρα της Κίλμες γνώρισε η Κολόν Σάντα Φε, αυτό ήταν και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για τους γηπεδούχους που δεν σκοράρουν. Εντός έδρας η Κολόν μετράει 2-6-4 (9-11 γκολ) διαθέτοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις, στα 9 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5. Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με αντίπαλο την ΑτλέτικοΡαφαέλα (0-0,1-1) προέρχεται η Μπελγράνο, ομάδα η οποία άρχισε να… «ξεφουσκώνει» καθώς αγνοεί την νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές (0-3-2). Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 4-5-3 (13-12 γκολ), τα 6 έληξανunder2,5. Οι γηπεδούχοι καίγονται για την νίκη καθώς παλεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία, από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι δεν είναι και στα καλύτερα τους, 1Χ.

1003. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΓΚΟΪΑΣ

Νέα ήττα για τη Φλουμινένσε, 3-1 εκτός κόντρα στην Πόντε Πρέτα. Αγνοούν τη νίκη οι γηπεδούχοι εδώ και ένα μήνα. Μεγάλη νίκη για τη Γκοϊάς στο εξάποντο κόντρα στην Τζόινβιλ (3-0 εντός έδρας), βγαίνοντας έτσι από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπό κανονικές συνθήκες θα μιλούσαμε για άσο, όμως η Φλου δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, πάσο.

1112. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Τα μεγάλο ντέρμπι του Μεξικό, γνωστό και ωςSuperclasico, βρίσκει την Κλαμπ Αμέρικα (6-0-3, 2-0-2 εντός) να κυνηγάει την πρωτιά στην Απερτούρα (πολύ καλή στο 0-3 επί της Μονάρκας παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ Μπενεδέτο, που θα απουσιάσει ξανά) και την Γουαδαλαχάρα (3-1-5, 0-1-4 εκτός) να προσπαθεί να πάρει απόσταση από την τελευταία θέση στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού. Φαβορί σίγουρα ο άσος, αλλά σε τέτοια ματς 1,50 δεν παίζεις.

1385. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χουάνουκο προέρχεται η Βαγιέχο, θα πρέπει να νιώθει αδικημένη όμως από το αποτέλεσμα, αφού ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πραγματοποιώντας πολλές μεταγραφές η Σπορτ Χουανκάγιο έθεσε ψηλούς στόχους στο Κλαουσούρα. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 5-0 κόντρα στην Μουνισιπάλ. Η προϊστορία δεν την ευνοεί στην έδρα της Βαγιέχο, μην έχοντας κερδίσει ποτέ (3-3-0 τα έξι τελευταία).Άσος.

1415. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ - ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ

Ο θάνατός σου η ζωή μου. Ματς εξάποντο για την παραμονή. Σε περίπτωση που χάσει η Ουνιαουτόνομα θα είναι με το ενάμιση πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Κανείς από τους δύο δε θέλει να χάσει, επιλογές το Χ ημίχρονο και τοunder.

1125. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - ΑΡΙΚΑ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους (0-2-4), οι οποίοι δείχνουν από την αρχή ότι είναι από τους πρώτους υποψήφιους για τον υποβιβασμό. 2-1-3 μέχρι στιγμής για την Αρίκα, η οποία προέρχεται από τη νίκη με 4-1 εντός έδρας κόντρα στην Κοσεπσιόν.Χ2.

1269. ΚΡΟΥΣ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος Κρουσέρο (3-5-17) υποδέχεται την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής Ρίβερ Πλέιτ, η αναμέτρηση μάλιστα θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, διπλό.

1270. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Οι δύο σερί ήττες άφησαν πίσω την Ρασίνγκ η οποία ψάχνει απεγνωσμένα νίκη ψυχολογίας, οι γηπεδούχοι μετά το 3-0 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε έχασαν και στην έδρα της Σαν Λορέντζο με 2-1, εντός έδρας πάντως αποδίδουν εξαιρετικά καθώς μετράνε 10-1-1 (22-6 γκολ) διαθέτοντας την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση και την 2η καλύτερη άμυνα, στα 7 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5. Αναμενόμενη εντός έδρας ήττα με 1-3 για την Αρχεντίνος από την Μπόκα Τζούνιορς σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία αν ο διαιτητής ήταν πιο… δίκαιος. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-5-4 (11-16 γκολ) και 7/12under2,5. Αρκετά πιθανός ο άσος, η απόδοση του όμωςpregameείναι πολύ μικρή για να ασχοληθούμε.

1298. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Μετά από έξι συνεχόμενες νίκες ήρθε η ήττα για το Νιου Ίνγκλαντ (9-5-1 εντός) με 0-3 από το Μόντρεαλ, δεν της άξιζε τέτοια ήττα σε μέγεθος, καθώς δεν ήταν τόσο κατώτερη. Ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει τώρα που το θετικό σερί έσπασε. Η Φιλαδέλφεια (3-3-8 εκτός) δεν ενδιαφέρεται πλέον για το πρωτάθλημα, αλλά μόνο για τον τελικό κυπέλλου απέναντι στο Κάνσας την Τετάρτη. Αυτός είναι ο λόγος που στο ματς με το Νιου Ίνγκλαντ θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Στο 1,53 ο άσος, δικαιολογημένα αφού υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Παιχνίδι μόνο γιαlive τα ξημερώματα του Σαββάτου.

1299. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο σκορ (2-1) για το Κολόμπους (8-4-3 εντός) που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ανατολής, αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Ουάσινγκτον. 5-1-1 στα τελευταία παιχνίδια και συμπλήρωσε δέκα συνεχόμεναover2,5. Το Πόρτλαντ (4-2-8 εκτός) παλεύει για τα πλέι-οφ, δεν θα είναι καθόλου εύκολη η μάχη που καλείται να δώσει. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους (στο 1,875 ο άσος, επιλογή YoungGuns ), διαφωνεί μαζί μας η αγορά που το αρχικό -0,75 το έκανε -0,5. Το αγαπημένοover 2,5 του Κολόμπους βρίσκεται χαμηλά, στο 2,75 η γραμμή (1,85). Ο συνδυασμός του άσου με τουover βρίσκεται στο 2,62 και πιστεύουμε ότι έχει αξία (επίσης επιλογή YoungGuns ).

1009. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΒΑΪ

Σημάδια ντεφορμαρίσματος δείχνει η Γκρέμιο αδυνατώντας να πάρει εύκολα πόντους. Προέρχεται από την ήττα με 3-2 εκτός έδρας στο ντέρμπι με την Παλμέιρας. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, έχοντας ρεκόρ 9-3-1. Τρεις σερί νίκες για την Αβαΐ, τελευταία αυτή κόντρα στη Σάο Πάολο με 2-1, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Δύσκολο έργο για τους φιλοξενούμενους στην αφιλόξενη έδρα της Γκρέμιο, άσος.

1115. ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Μέτριες προς κακές τελευταία, 1-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Μοντερέι, 3-0-2 μετράει εκτός η Μονάρκας. Και στα γκολ ανάποδες είναι (3/3GG, 3/4 ΝG), δεν πιάνεται από πουθενά…

1215. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΜΠΑΪΑ

Δύο σερί νίκες για τη Λουβερντένσε με τελευταία αυτή κόντρα στην Κρισιούμα εκτός έδραςς, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Από ισοπαλία προέρχεται η Μπαΐα, 1-1 εντός κόντρα στη Σαμπάιο, υποχωρώντας πλέον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολο παιχνίδι για να διαλέξουμε πλευρά, θα κρατήσουμε τοunder.

1216. ΠΑΡΑΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Νίκη μετά από τρεις αγώνες για την Παρανά, 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Μότζι Μίριμ. Μαχητικοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, έχοντας ρεκόρ 7-4-2. Πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Γκοϊανιένσε, 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Κρισιούμα. Στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι. Προβάδισμα στον άσο.

1300. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Παραμένει ακόμα στο κόλπο των πλέι-οφ το Χιούστον (8-3-4 εντός) με τη νίκη επί του Κάνσας με 1-0. Αν συνεχίσει έτσι έχει βάσιμες ελπίδες να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της Δύσης. Το Κολοράντο (3-5-6 εκτός) έχει κάποιες ελπίδες για τα πλέι-οφ, αλλά ρεαλιστικά είναι ελάχιστες. Τρίτη σερί κακή εμφάνιση και εύκολη ήττα με 1-3 από το Τορόντο. Το Χιούστον δείχνει ότι αναπνέει, ενώ το Κολοράντο έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και πιστεύουμε ότι οι ελπίδες του για τα πλέι-φ είναι κάπου εδώ θα τελειώσουν. Στο 2,025o άσος στηνBet365 αποτελεί ευκαιρία και τα YoungGuns τον έχουν ήδη αγοράσει.

1386. ΜΕΛΓΚΑΡ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Λορέτο η Μεγκάρ σε ένα βαρετό παιχνίδι χωρίς φάσεις. Εντός έδρας έχει το απόλυτο σε δύο αγώνες, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Το γεγονός ότι η Ουνιβερσιτάριο είναι καινούργια ομάδα, έχοντας κάνει πολλές μεταγραφές, της στοιχίζει στη συνοχή, χάνοντας έτσι πολλούς θεωρητικά εύκολους βαθμούς. Προέρχεται από τη νίκη 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Σιενσιάνο, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα τω γηπεδούχων η Ουνιβερσιτάριο, άσος.

1416. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Αμφότερες προέρχονται από παιχνίδι για το Σουνταμερικάνα. Η Τολίμα όμως θα είναι πιο ξεκούραστει αφού έπαιξε μία μέρα νωρίτερα και εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα η Τολίμα αγνοεί τη νίκη για τρεις αγωνιστικές, προερχόμενη από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Όνσε Κάλντας. Την ήττα με 3-1 κόντρα στην Πάστο γνώρισε η Σάντα Φε, αγωνιζόμενη με πολλούς αναπληρωματικούς λόγω Σουνταμερικάνα.Θα κρατήσουμε τον ασιατικό άσο0:0.

1116. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Όσα φάμε και όσα βάλουμε η Πατσούκα, 8/9over2,5 καιGGμετράει στην Απερτούρα, έχοντας τη χειρότερη αμυντική επίδοση με 20 τέρματα παθητικό. Πρώτη νίκη μετά από 0-1-5 το 1-2 στην Ντοράδος, η Σάντος Λαγκούνα έχει σκοράρει σε όλες της εξόδους της (2-1-1 με 3/4GG) και περιμένουμε να το κάνει ξανά. OverκαιGG.

1117. ΑΤΛΑΣ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, εμφανές και από την απέχθεια τους στα Χ (4-1-4 με 2-0-3 εντός η Άτλας, 5-1-3 με 1-0-3 εκτός η Βερακρούζ), 6/9over2,5 και 5/9GGσυνολικά οι γηπεδούχοι, 4/5 και 3/5 εντός, οκτώ σερίover2,5 (8/9 συνολικά, 4/4 εκτός με 3/4GG) η Βερακρούζ, σε όλα τα ματς τους για τη φετινή Απερτούρα έχουν σημειωθεί τουλάχιστον δύο τέρματα. Over 2,5.

1118. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ

2-2-5 με 1-2-2 εντός η Ντοράδος, 5-1-3 με 3-0-1 εκτός η Τολούκα, ανεβασμένοι δείχνουν τελευταία οι φιλοξενούμενοι, έχουν τον πρώτο λόγο.

1301. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Το Βανκούβερ (8-1-5 στην έδρα του) έχασε στο τελευταίο του ματς με 0-3 από το Σιάτλ αλλά παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Δύσης. Η Νέα Υόρκη Σίτυ (3-3-8 εκτός έδρας) προσπαθεί να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στα πλέι-οφ, καθώς έχει δύο σερί νίκες με 2-0 επί του Τορόντο και με 3-2 επί του Σαν Χοσέ. Το 1,65 του άσου είναι λάθος και όποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει με τηNYC, μικρό και τοover2,5 στο 1,55.

---. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Μονόδρομος η νίκη για τον Απόλλωνα καθώς έχει χάσει ήδη αρκετούς βαθμούς αλλά χρειάζεται να αλλάξει άρδην την αγωνιστική του συμπεριφορά για να φτάσει στο ζητούμενο. Θετικό το ξεκίνημα του Εθνικού που μετρά μόλις μια ήττα από την Ανόρθωση. Φαβορί @1,44 ο Απόλλωνας δεν έχει καμία αξία για να ασχοληθούμε.

---. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Δύσκολο πρόγραμμα με επιτυχία έβγαλε η ΑΕΚ καθώς πέτυχε τρία διπλά σε διαφορετικές πόλεις και επιστρέφει στην έδρα της για την πρώτη της νίκης. Παρουσιάζεται σοβαρή σε κάθε αγώνα γι’αυτό και καταφέρνει να πάρει το ζητούμενο. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς σε τριπλή ισοβαθμία με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Το Παραλίμνι κάνει θετικό ξεκίνημα καθώς ηττήθηκε μόλις μια φορά και μάζεψε ήδη επτά βαθμούς. Ποιοτικά καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι που θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη μπροστά στο κόσμο τους. Δίκαιο το @1,50 του άσου.

---. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Από ήττα προέρχεται ο Ερμής γιαυτό πάλι η νίκη είναι μονόδρομος. Φαίνεται πως η ομάδα συνεχίζει να ψάχνεται καθώς δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Για το 3/3 μετά από πολύ καιρό η Σαλαμίνα, προέρχεται από νίκη ψυχολογίας κόντρα στον Απόλλωνα. Ο αγώνας γίνεται στο Αμμόχωστος στην φυσική έδρα της Σαλαμίνας καθώς ο Ερμής έχει διαλέξει αυτήν για τους εντός έδρας αγώνες. Λάθος στις αποδόσεις καθώς το @1,80 στο Χ2 (stoximan) κρύβει τεράστια αξία με τον παράγοντα έδρα υπέρ της Σαλαμίνας.

---. ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Αγωνιστικά προβλήματα για τους πορτοκαλί καθώς παίχτες κλειδιά είναι τραυματίες. Στο μυαλό των παιχτών υπάρχει και το ματς με τη Σπάρτα Πράγας για το Γιουρόπα Λιγκ ενώ αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Άλλη μια επαγγελματική νίκη θα ψάξει ο ΑΠΟΕΛ ενώ δεν τίθεται θέμα απώλειας βαθμών. Ο Άρης παραμένει χωρίς νίκη ενώ δυσκολεύει τους αντιπάλους του και χάνει οριακά. Δεν βλέπουμε να ξεφεύγει το σκορ με τα σκοράκια συνδιαστικά 1-0/2-0/3-0 στο @2,31 να έχουν αξία στηνstoiximan.

---. ΣΑΝΤΑΝΙ-ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στη Σέρο Πορτένιο (2-1 εκτός). Προτεραιότητα στο Σουνταμερικάνα έχει δώσει η Λουκένιο, με αποτέλεσμα στο Κλαουσούρα να έχει μείνει αρκετά πίσω. Μεσοβδόμαδα απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα της Τολίμα, ενώ ακολουθεί ο επαναληπτικός. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, κάτι που μας κάνει να κρατήσουμε σαν επιλογή τον ασιατικό άσο +0,25.

---. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ-ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ η Γκουαρανί, δεν κατάφερε όμως να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Σαν Λορέντζο, μένοντας στο 2-2. Από ισοπαλία προέρχεται και η Χενεράλ Ντίαζ, 0-0 εντός κόντρα στη Λιμπερτάδ.Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη.

---. ΝΤΕΠ. ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ-ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ

''Μπλακ Άουτ'' για τη Μουνισιπάλ στο Κλαουσούρα, δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που διεκδίκησε τον τίτλο του Απερτούρα. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγώνες (0-2-3). Λίγα πράγματα και από τη Γκαρσιλάσο (1-3-1), προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα.No Bet.

---. ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ-ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Για άλλη μία φορά έδειξε την ανυπαρξία της εκτός έδρας η Αγιακούτσο, χάνοντας έυκολα με 4-0 από την Σπόρτινγκ Κριστάλ. Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερεις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μπλέκουν στη βαθμολογία υποβιβασμού. Τη δυνατή της έδρα εκμεταλλεύτηκε για άλλη μία φορά η Κομέρσιο, κερδίζοντας με 2-0 την Καχαμάρκα. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι γηπεδούχοι, ούτε όμως και οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας, πάσο.

---. ΣΙΚΛΟΝ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Έπαιξε στα ίσια κόντρα στη Σαν Χοσέ η Σικλόν, καταφέρνοντας τελικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν μπόρεσε να ''χτίσει'' πάνω στη νίκη επί της Ρεάλ Ποτοσί η Νασιονάλ, γνωρίζοντας τη δίκαιη ήττα με 3-2 εκτός έδρας από τη Μπλούμινγκ. Πολλά αμυντικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δέχονται γκολ σε κάθε αγωνιστική, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Κρατάμε τον άσο.

---. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ-ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΖ

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι. Μετά από οχτώ αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Προέρχονται από τη συντριβή με 6-1 κόντρα στην Οριέντε Πετρολέρο. Σε αντίθετη τροχιά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με μόλις μία ήττα.Toυψόμετρο (Ποτοσί, 3.900μ) μας αποτρέπει στο να πάρουμε διπλό.

---. ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Στη μετριότητα θα κινηθούν φέτος οι γηπεδούχοι, μην έχοντας υψηλούς στόχους, ενώ δε θα κινδυνέψουν στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Απογοητεύει ως τώρα η Σαν Χοσέ, έχοντας μόλις μία νίκη σε οχτώ αγώνες. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν είναι η ομάδα φόβητρο του παρελθόντος.Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ