ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (19/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

641. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΟΥΣΑΝ

Τρεις ακόμα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, πριν ξεκινήσουν τα πλέι-οφ. Οριακά στα πλέι-οφ του πρώτου μισού βρίσκεται η Ιντσεόν (6-6-3 εντός), σε ισοβαθμία με τη Γέοναμ. Οι δύο συνεχόμενες ήττες έχουν προβληματίσει και χρειάζεται βελτίωση για τη συνέχεια ώστε να πετύχει τον στόχο της. Δύσκολο το έργο της Μπουσάν (2-5-7 εκτός) για να αποφύγει τα μπαράζ του υποβιβασμού, καθώς απέχει έντεκα βαθμούς από την Ουλσάν και δεν είναι βαθμοί που καλύπτονται εύκολα. Επτά ματς δίχως νίκη, τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στα τελευταία ματς. Ο άσος του 2,20 αποτελεί επιλογή των Young Guns , καθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

645. ΣΟΥΓΟΝ - ΣΕΟΥΛ

Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας, γνωστό και ως Super Match. Κέρδισε με 1-0 την Ιντσεόν η Σουγόν (9-2-4 εντός) και παραμένει στη δεύτερη θέση με απόσταση οκτώ βαθμών από την κορυφή. Δείχνει αρκετά καλά στοιχεία εδώ και καιρό (3-2-1 στα έξι πιο πρόσφατα) και είναι το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση στα πλέι-οφ. Η Σεούλ (6-3-6 εκτός) απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη γραμμή που χωρίζει τα πλέι-οφ του πρώτου μισού με αυτά του δεύτερου και χρειάζεται του βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια για να σιγουρέψει την τελική της θέση. Τρίτο ματς δίχως νίκη η ήττα με 0-3 από τη Γιέονμπουκ. Η Σεούλ είναι σε κακή κατάσταση, αλλά δεν θα ποντάρουμε στον δίκαιο άσο, καθώς σε τέτοια ντέρμπι συχνά η φόρμα δεν μετράει.

648. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΠΟΧΑΝΓΚ

Η Γιεγιού (7-3-4 εντός έδρας) απέχει μόλις δύο βαθμούς από τα πλέι-οφ του πρώτου μισού και θα παλέψει στα τελευταία ματς για την είσοδο της σε αυτά. Στα τελευταία τέσσερα ματς παραμένει αήττητη (3-1-0) και κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις. Η Ποχάνγκ (6-7-2 εκτός) βρίσκεται στην τρίτη θέση και έχει δύο στόχους. Πρώτον να κλειδώσει αυτή τη θέση και δεύτερον να πιάσει τη Σουγόν στη δεύτερη. Μέτριες εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια και ψάχνει να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις. Πιο φορμαρισμένη η γηπεδούχος, πιο καλή ομάδα η φιλοξενούμενη, πάσο.

649. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ - ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Παρόμοια κατάσταση στις δύο ομάδες, αφού δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Και οι δύο έχουν τον ίδιο στόχο, να μπουν στα πλέι-οφ του πρώτου μισού, σαφώς πιο εύκολο έργο έχει η Σέονγκναμ, που απλά πρέπει να διαχειριστεί τη διαφορά που έχει από τη γραμμή. Αμφότερες έχουν πολλά κλειστά παιχνίδια, ένα ακόμα περιμένουμε και αυτή την αγωνιστική. Το under 2,25 βρίσκεται στο χαμηλό 1,65.

519. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΚΑΣΙΜΑ

Μετά από δύο θετικά αποτελέσματα επέστρεψε στις ήττες η Κόφου (1-1-3 εντός), αφού παρότι μέχρι ένα σημείο στάθηκε καλά έχασε με 1-3 από την Καβασάκι. Λείπει για περίπου ένα μήνα ο καλός φορ Ιτο (24 συμ./4 γκολ). Η Κασίμα (4-0-1 εκτός) μετά από έξι σερί νίκες έχασε με 1-2 από τη Γκάμπα Οσάκα. Δεν ήταν κακή, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, αλλά η αντίπαλος της ήταν πιο ουσιαστική και πήρε το τρίποντο. Ανώτερη ομάδα η Κασίμα και πιστεύουμε ότι θα κερδίσει, αλλά το 1,70 στο διπλό δεν έχει καμία αξία.

650. ΟΥΛΣΑΝ - ΓΕΟΝΑΜ

Έχει ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις η Ουλσάν (5-7-4 εντός) και θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία της ώστε να μην έχει άγχος στα πλέι-οφ. Η Γέοναμ (3-5-6 εκτός) θέλει να μπει στα πλέι-οφ του πρώτου μισού, αλλά παρότι είναι ισόβαθμη με την Ιντσεόν, κάνει κάκιστες εμφανίσεις και πρακτικά έχει λίγες ελπίδες. Το -0,25 στο 2,00+ αποτελεί σκέψη.

521. ΣΕΝΤΑΪ - ΣΟΝΑΝ

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες η Σεντάι (2-1-7 στη δεύτερη φάση) κέρδισε τη Ναγκόγια με 1-0 εκτός έδρας και δείχνει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει ανάκαμψη. Μεστή εμφάνιση, με καλή αμυντική λειτουργία και σωστές αντεπιθέσεις. Η Σόναν (4-3-3 στη Β’ φάση) δείχνει αρνητικά δείγματα στα τελευταία παιχνίδια. Στο 1-1 με την κακή Ματσουμότο έμεινε και δεν έπαιξε καθόλου καλά. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα συνεχίσει τις καλές και σοβαρές εμφανίσεις και της δίνουμε τον πρώτο λόγο. Ανοδική τάση στο -0,25, πλέον βρίσκεται στο 2,10 δείχνει να έχει αξία, δεν καταλαβαίνουμε γιατί κοντράρεται η γηπεδούχος.

522. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΤΟΣΟΥ

Καμία σχέση οι δύο ομάδες, η Χιροσίμα (8-0-2) έχει τρεις σερί νίκες και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η Τόσου (2-4-4) είναι ντεφορμέ, κάνει κακές εμφανίσεις και προβληματίζει έντονα για τη συνέχεια. Εύκολα δείχνει να κερδίζει ομάδες σαν την Τόσου η Χιροσίμα, ο άσος είναι στο 1,50.

532. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΤΟΚΥΟ

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες η Γιοκοχάμα (4-3-3 στη δεύτερη φάση) έμεινε στο 1-1 με τη Νιιγκάτα εκτός έδρας. Κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες, εκτός από στημένες φάσεις. Η Τόκυο (5-3-2 στη δεύτερη φάση) βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει να χάσει έξι παιχνίδια (4-2-0) και στο τελευταίο κέρδισε με 3-0 τη Βίσσελ Κόμπε. Το Χ2 του 1,95 κρίνουμε ότι είναι λάθος και κρύβει αξία.

547. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - NΙΪΓΚΑΤΑ

Αμφότερες δεν έπαιξαν καλά στα τελευταία παιχνίδια (με κάποιες εξαιρέσεις), δεν τις χωρίζουν πολλά. Δεν βρίσκουμε καμία αξία και κανένα λόγο να ασχοληθούμε, πάμε στο επόμενο.

548. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΟΥΡΑΒΑ

Παλεύει η Σιμίζου (1-5-4 συνολικά), πήρε τον πολύτιμο βαθμό από την Τόσου με το 0-0, αλλά συνεχίζει να μην κερδίζει. Η Ουράβα (5-2-3) κέρδισε με 1-0 την Κασίβα και έδειξε ότι το 0-4 από τη Γιοκοχάμα ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσει η Ουράβα, αλλά δεν έχει αξία στο 1,65.

550. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερα χωρίς νίκη είχε η Καβασάκι (4-2-4 συνολικά) μέχρι το εκτός έδρας 3-1 επί της Κόφου. Δίκαιη νίκη καθώς έπαιξε αρκετά καλύτερα. Η Ναγκόγια (4-2-4 συνολικά) βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και έρχεται από δύο συνεχόμενες εύκολες ήττες. Η φόρμα των ομάδων, συγκεκριμένα το ντεφορμάρισμα της φιλοξενούμενης, μας οδηγεί στον άσο του 1,70.

526. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Από δύο σερί ήττες έρχονται αμφότερες, άσχημο ξεκίνημα πραγματοποιούν βάσει των στόχων τους, 0-2-4 η Μόναχο 1860, ουραγός στην Τσβάιτε Λίγκα, 2-2-2 η Καϊζερσλάουτερν, απόλυτη μετριότητα ως τώρα. Οριακά φαβορί το διπλό, οι ποιότητα δείχνει προς τα εκεί, τίποτε άλλο όμως… Πάσο.

527. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Οδυνηρή ήττα για τη Νυρεμβέργη (2-1-3, 2-1-0 εντός) στο ντέρμπι μίσους με τη Γκρόιτερ Φιρτ, το τελικό 3-2 γράφτηκε στο 92’, άξιζε τουλάχιστον το βαθμό, έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία. 5/6 GG και over 2,5, 4/6 over 3,5, 3/5 over 4,5, 4/6 over 3,5 και GG γ Σαντχάουζεν (3-2-1), 2-0-1 εκτός με 10-5 γκολ, over πριν από ο,τιδήποτε άλλο, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τον 2 σκόρερ Μπουχαντούζ (3 αγ./3 γκολ, 2 ασίστ) αλλά θα βρουν γκολ από αλλού.

528. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Τέσσερις σερί ήττες η Πάντερμπορν (1-0-5 ρεκόρ), με σημαντικές επιστροφές κόντρα στην παραπαίουσα Καρλσρούη (2-0-4, 1-0-2 εκτός) που στα δύο τελευταία έχασε 6-0 στο Μπραουνσβάιγκ και 0-3 από την Ουνιόν. Στη μέση το σετ, σεβόμαστε τους φιλοξενούμενους που ξέρουν να παίζουν την κόντρα και αν σκοράρουν πρώτοι θα βάλουν πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους.

529. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Δύο σερί διπλά η Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2-2 ρεκόρ, 1-1-1 εντός), σε σχετικά δύσβατο έδαφος μάλιστα (1-2 ΚΠΡ, 0-1 Μπέρμιγχαμ), σίγουρα δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Φρίντμαν, αντιμετωπίζει όμως μια Μίντλεσμπρο (4-2-1, 1-2-0 εκτός) που εξακολουθεί να μην κερδίζει εύκολα και να δείχνει σχετική δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων. 1,90 με 2,00 το διπλό, χωρίς στοιχηματική αξία.

1043. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Κίνας, απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές για το τέλος. Η Τιαντζίν Τέντα (2-6-4 εντός) βρίσκεται τη 15ή θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, όμως απέχει μόλις ένα βαθμό από τη σωτηρία. Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες τρέχει και πρέπει να βρει κάποιες νίκες για να καταφέρει να σωθεί, τελευταίο ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Γιανγκσού με 1-1. Έκανε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως η άμυνα της δεν άντεξε στην πίεση στο τέλος του αγώνα. Η Σανγκάη Σενξίν (1-3-8 εκτός έδρας) ουσιαστικά έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία, καθώς οι οκτώ βαθμοί που απέχει από αυτήν δεν καλύπτονται με την εικόνα που έχει δείξει στις 25 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει. Παρένθεση θεωρούμε τη νίκη της με την Κουανγκσόου Ρ&Φ με 2-1. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό, αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Ο άσος του 1,55 δεν έχει αξία, αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία στο 70’ θα κάνουμε κάποιο ποντάρισμα στο late goal.

1044. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Η Χανγκτσόου (4-3-5 εντός) έχει μικρή διαφορά από τη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό (τρεις βαθμοί) και θα πρέπει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ήττα με 2-1 από τη Σαντόνγκ ήταν εντός προγράμματος, αλλά η κάκιστη εμφάνιση προβληματίζει έντονα για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Η Σιγιαζουάνγκ (2-6-4 εκτός) είναι ουσιαστικά αδιάφορη σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, ήταν κακή με τη Χενάν και δίκαια έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με 0-1. Δίκαιη η γραμμή του under στο 2,25 (1,75), περιμένουμε κλειστό ματς.

530. ΤΣΕΛΣΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Οριακή η κατάσταση στην Τσέλσι, πάση θυσία χρειάζεται το τρίποντο αν δεν θέλει να «χαιρετήσει» από τώρα το πρωτάθλημα, προέρχεται τουλάχιστον από νίκη ψυχολογίας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το αντίθετο δρομολόγιο για την Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε στο Ζάγκρεμπ και μέχρι στιγμής δεν ελκύει με την απόδοση της στο πρωτάθλημα. Αν και δεν έχει την εικόνα που θα έπρεπε η Τσέλσι, θα της δώσουμε το προβάδισμα στο ντέρμπι, δεν έχει εξαλειφθεί ακόμα το κόμπλεξ του Βενγκέρ όταν βρίσκει αντιμέτωπο τον Μουρίνιο. Στο 2,05 ο ασιατικό άσος -0,25 (Bet365), τον άσο DNB προτίμησε ο Betol (1,73 Stoiximan ), πριν αυτός υποχωρήσει σε μη συμφέρουσες τιμές. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1045. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ

Έχασε με 0-3 στο ντέρμπι κορυφής από την Εβεργκράντε η Σανγκάη ΣΙΠΓ (9-1-2 εντός) και έμεινε δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Απογοήτευσε πλήρως τους οπαδούς που έκανε μία τραγική εμφάνιση στο πιο σημαντικός ματς της σεζόν. Ίσως λείψει ο φορ Γκιάν (7 συμ./5 γκολ). Η Ρενέ (2-4-6 εκτός) απέχει μόλις έναν βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι δύο τελευταίες ήττες από Χανγκτσόου και Σενχούα προβληματίζουν έντονα. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και θα κάνουν τα πάντα για να την πάρουν, δίκαια είναι καυτό φαβορί η γηπεδούχος. Αν η ισοπαλία έχει παραμείνει μέχρι το τέλος του αγώνα, τότε η σκέψη/επιλογή του late goal είναι μονόδρομος.

533. ΠΑΡΙ FC - ΕΒΙΑΝ

1-5-0 (τέσσερα 1-1, ένα 0-0) για την Παρί FC στο ξεκίνημα της στην Λιγκ 2, 1-4-1 το ρεκόρ της Εβιάν, από μόνο του πάει στο Χ.

826. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΧΑΛΕΚΕΡ

Ομάδα του μισό-μηδέν η Βίτσμπουργκ, 2-4-2 το ρεκόρ της με 4-3 γκολ, χειρότερη άμυνα, καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, πολύ πιο πληθωρικά τα παιχνίδια της Χάλεσερ (2-1-5 με 0-1-3 εκτός), μετρούσε πέντε σερί over 2,5 πριν το πρόσφατο 0-0 στη Σόνενχοφ, ματς στο οποίο παρατάχθηκε με στόχο το βαθμό και το μηδέν πίσω. Θα κυνηγήσουμε ακόμα ένα under των γηπεδούχων.

854. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Πρόισεν Μίνστερ (4-3-1, 1-2-1 εντός) με το 0-1 στην Τσέμνιτσερ, βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά, καιρός να εκμεταλλευτεί την έδρα της, που πέρσι ήταν φρούριο. Η Φορτούνα Κολωνίας μετράει 0-1-3 εκτός με 5-11 γκολ (2-2-4 συνολικά), στα δύο τελευταία έχασε με 3-0 στο Βέχεν και 1-5 από τη Ντιναμό Δρέσδης, το αμυντικό της χάλι μας κάνει να κοιτάμε προς τον άσο.

892. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΜΑΪΝΤΖ Β

1-4-3 το ρεκόρ της Έρφουρτ (1-2-1 εντός), 4-4-0 με 2-2-0 εκτός μετράει η 2 της βαθμολογίας Μάιντζ Β. Πρώτα Χ, μετά διπλό.

893. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β

Μαζί στον πάτο της βαθμολογίας της 3 κατηγορίας της Γερμανίας με ρεκόρ 1-1-6 και τέρματα 6-19, σχεδόν πανομοιότητα τα νούμερα τους παντού (0-1-3 εντός, 1-0-3 εκτός). Αν όχι γκολ, τότε πάσο.

894. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

3-3-2 με 1-2-1 εντός η Σόνενχοφ, 3-2-3 με 1-1-2 εκτός η Τσέμνιτσερ, τριπλή, όπως δείχνει και το στ των αποδόσεων.

895. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Οδηγεί την κούρσα στην 3 Γερμανίας η Ντιναμό Δρέσδης με 6-2-0 και 20-8 γκολ, εξαιρετική επιθετικά (1 επίθεση), έχοντας κάνει το 4/4 στη καυτή έδρα της (3/4 over 3,5 και GG), 7/8 GG μετράει συνολικά. Από τέσσερα σερί over 2,5 έρχεται η Όσναμπρικ (3-2-3, 1-1-2 εκτός), στα τρία κέρδισε παίζοντας εξαιρετικά, στο τελευταίο (μεσοβδόμαδα εξ αναβολής) έχασε μ 3-0 στο Μαγδεμβούργο. Πρώτη επιλογή τα γκολ, λογικά θα συνδυαστούν με τον άσο.

896. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

2-2-4 με 1-1-2 εντός η Χόλσταϊν Κίελ, 2-4-2 με 1-3-0 εκτός η Χάνσα Ρόστοκ, οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν φέτος σε τίποτα τη στιβαρή ομάδα που πέρσι με όπλο της έδρα της άγγιξε την άνοδο, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν σε Τσέμνιτσερ, Όσναμπρικ, Άαλεν και Άουε, γιατί να μην τα καταφέρουν και εδώ; X2 στο 2,00+.

897. ΒΕΧΕΝ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

2-2-0 με 7-2 γκολ εντός η Βέχεν, 0-1-3 με 0-8 εκτός, προφανώς στην έδρα της ανεβάζει στροφές. 4-3-1 με 2-1-1 εκτός μετράνε οι Κίκερς της Στουτγκάρδης, 3-2-0 με 4-1 γκολ ο απολογισμός τους στα πέντε πιο πρόσφατα, σφιχτή ομάδα με 6/8 under 2,5, τα δύο ματς που ξέφυγαν ήρθαν 2-1. Πασάρουμε το 1Χ2, μόνο τα λίγα γκολ μας κάνουν κάπως κλικ.

725. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΟΥΦΑ

Την πρώτη φετινή νίκη της στη ρωσική Πρέμιερ η Τέρεκ την πέτυχε μακριά απ’ το Γκρόζνυ, 0-2 την Ανζί σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, 1-6-1 το ρεκόρ της, 3/3 ισοπαλίες εντός. Μόλις στο 1,60 ο άσος, η ΟΥΦΑ από πέρσι δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα εκτός (1-2-1 ρεκόρ φέτος), θα τον αποφεύγαμε.

806. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΣΙΡΙΟΥΣ

Ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Έστερσουντ (2η) η οποία μετράει επτά συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της (9-2-0 συνολικά εντός) και της Σίριους (3η) που μακριά από το γήπεδό της έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές (3-6-2 συνολικά εκτός). Δεν χωράνε προγνωστικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, προχωράμε παρακάτω.

748. ΜΠΑΡΙ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Από εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Βιτσέντζα έρχεται η Μπάρι, το Χ ήταν το περισσότερο που μπορούσε να πάρει από τη στιγμή που αγωνίζονταν για ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο. Η Πεσκάρα διόρθωσε τα κακές εντυπώσεις που άφησε στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 2-1 της Περούτζια, μετά από καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση. Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, ωστόσο το σετ φαίνεται λογικό.

754. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΚΟΜΟ

Η Βιτσέντζα δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Μπάρι, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 στο γήπεδό της, δείχνοντας ότι έχει θέματα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Η Κόμο έχει μπει στην κατηγορία με 2/2 ήττες και αναμένεται να αγωνιστεί κλειστά στο προσεχές παιχνίδι. Χαμηλός κρίνεται ο άσος για την επιθετικά δυσκοίλια Βιτσέντζα, κάτι μεταξύ του 1-0 με 2-0 περιμένουμε να δούμε πάντως.

757. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Με ισοπαλία με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Τράπανι στην έδρα της Λατίνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι να μείνει με δέκα παίχτες. Η Λαντσιάνο επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Άσκολι, αλλά δεν φαίνεται ικανή να αντισταθεί απέναντι στην πιο έτοιμη γηπεδούχο. Σε καλά επίπεδα κινείται ο άσος, με τον DSuker να τον επιλέγει στο 2,08 του Stoiximan.

760. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΣΠΕΤΣΙΑ

Με γκολ τα πρώτα ματς της Σαλερνιτάνα στο πρωτάθλημα, 3-1 επικράτησε της Αβελίνο στην πρεμιέρα, με 2-2 ολοκληρώθηκε το εκτός έδρας ματς με τη Μπρέσια. Η Σπέτσια δεν κατάφερε να νικήσει τη Βερτσέλι και έμεινε στο 1-1, δείχνοντας για ακόμα ένα ματς (μετά το 3-4 της πρεμιέρας από τη Μπάρι) ότι έχει επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικά κενά. Τα γκολ θα κρατήσουμε εδώ, το GG προσφέρεται στο 1,91 και το over 2,5 στο 2,22 στον Stoiximan.

762. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΛΑΤΙΝΑ

Με θετικό πρόσημο έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα οι δυο ομάδες, μια νίκη και μια ισοπαλία μετράει η Προ Βερτσέλι, δυο Χ ως τώρα για τη Λατίνα, δύσκολο για εκτίμηση το παιχνίδι.

774. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΑΒΕΛΙΝΟ

Ενώ στην πρεμιέρα ήταν εξαιρετική, στο ματς απέναντι στην Τερνάνα η Κάλιαρι εμφανίστηκε υπερβολικά παθητική φεύγοντας τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας παρά την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Η Αβελίνο δεν έχει ικανοποιήσει σε κανένα από τα δυο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και η νίκη της απέναντι στη Μόντενα ήρθε με την εύνοια της τύχης. Γύρω στο 1,80 κινείται ο άσος, στο live και αναλόγως της εικόνας των δυο ομάδων θα επιδιώξουμε να αγοράσουμε σε καλύτερες τιμές.

777. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ

Ανάλογα τα αποτελέσματα των δυο ομάδων, έχουν από μια νίκη στο γήπεδό τους και από μια εκτός έδρας ήττα, με τη διαφορά όμως ότι η Περούτζια έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις, σε αντίθεση με την Κροτόνε που έχει ήδη μια τεσσάρα στην πλάτη από την Κάλιαρι και με τη νίκη της να έρχεται συγκυριακά απέναντι στη Νοβάρα. Πιο έτοιμοι φαίνονται οι γηπεδούχοι, αλλά το 1,75 στο οποίο προσφέρεται ο άσος είναι απόδοση χωρίς αξία.

795. ΑΣΚΟΛΙ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Από την πρώτη νίκη της σεζόν έρχεται η Άσκολι, δίκαιο σε γενικές γραμμές το 1-0 απέναντι στην Εντέλα. Η Τσεζένα γνώρισε την ήττα με 1-2 από την Εντέλα σε ένα παιχνίδι που είχε υπό τον έλεγχο της μέχρι να μείνει με δέκα παίχτες. Σε αποδόσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δεν συμφωνούμε τόσο με την προσέγγιση αυτή, ωστόσο το παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και μπορεί να καταλήξει προς οποιαδήποτε πλευρά.

799. ΝΟΒΑΡΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Η Νοβάρα είναι η μεγάλη άτυχη των δυο πρώτων αγωνιστικών, στην πρεμιέρα δέχθηκε την ισοφάριση από τη Λατίνα στις καθυστερήσεις και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της Κροτόνε, έχασε με 1-2, με τα δυο γκολ της ήττας της να έρχονται στο 88’ και στο 92’. Για την Εντέλα αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα επτά ημερών (το ματς της πρεμιέρας αναβλήθηκε και διεξήχθη την Τρίτη), γεγονός που δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον άσο πάντως να κινείται σε ασύμφορες τιμές, υπό του 2,00.

534. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Η…αήττητηστο φετινό πρωτάθλημα Ντάρμσταντ υποδέχεται τηνΜπάγερνσε ένα παιχνίδι πουμάλλονθα γνωρίσει την πρώτη της φετινή ήττα. Από τεράστια νίκη 0-1 στην έδρα τηςΛεβερκούζενπροέρχονται οι νεοφώτιστοι καθώς με ένα τέρμα μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να αποδράσουν με το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια μετράει φέτος η Ντάρμσταντ, 3 από τα 4 φετινά της παιχνίδια έληξαν under 2,5.Αήττητη παρέμεινε ηΜπάγερνΜονάχου η οποίαπαρόλααυτάχρειάστηκετην βοήθεια της διαιτησίας στο τελευταίο της παιχνίδιγια νακαταβάλει την αντίσταση της Αουγκσμπουργκ την οποία και κέρδισε 2-1 εντός έδρας με ένα πέναλτι «φάντασμα» στιςκαθυστερήσειςτου αγώνα. ΟιΒαυαροίκάνοντας αγγαρεία στοΤσάμπιονςΛιγκπέρασανεύκολααπό την έδρα του Ολυμπιακού τον οποίο κέρδισαν με σβηστές μηχανές 0-3. Το απόλυτο με 4/4 νίκες μετράνε για το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι, σε όλα επιβεβαιώθηκε το over 2,5.Δύσκολα να κόψει βαθμούς και από τηνΜπάγερνη Ντάρμσταντ, οι αποδόσεις του διπλού όμως απλά δεν υπάρχουν, καλύτερα να το αφήσουμεγιατο liveοπουμπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία.

535. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Αρκετά αψυχολόγητες ομάδεςΚολωνίακαι Γκλάντμπαχ, οι γηπεδούχοι πρόσφαταπροσγειώθηκανανώμαλα γνωρίζοντας την πρώτης τους φετινή ήττα με το βαρύ 6-2 στην έδρα της Άιντραχτ ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές. Αήττητη στην έδρα της παραμένει ηΚολωνίαέχοντας απολογισμό 1-1-0 και 2/2 goal-goal.Από τοκακόστοχειρότεροπηγαίνει η Γκλάντμπαχ καθώς συμπλήρωσε 4 σερί ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, τα «πουλάρια» έχασαν 0-3 εντός έδρας από το Αμβούργο ενώ για τοΤσάμπιονςΛιγκέχασαν με το ίδιο σκορ στην έδρα τηςΣεβίλλης, over 2,5 όλα τους τα φετινά παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού.Ψάχνειαποτέλεσμαψυχολογίας η Γκλάντμπαχ,μοναδικότης όπλο στη αναμέτρηση ηπροϊστορίακαθώς δεν έχει χάσει στην συγκεκριμένη έδρα από το 2006, ηΚολωνίαδεν είναι έμπιστη εντός, πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25 της Bet365.

536. ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Με την ψυχολογία στα ύψηπλέοντο Αμβούργο θα υποδεχθεί την Άιντραχτ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Από μεγάλη νίκη 0-3 στην έδρα της Γκλάντμπαχπροέρχεταιτο συγκρότημα τουΛαμπάντια, αποτέλεσμα συνοδευόμενο μάλιστα με εξαιρετική εμφάνιση. Το απόλυτο με 1-0-0 έχουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι, over 2,5 όλα τους τα φετινά παιχνίδια, τα 3 από τα 4 μάλιστα έληξαναμφίσκορα.Δεύτερη σερί νίκη και τρίτο σερί παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώςεπικράτησε6-2 εντός έδρας τηςΚολωνίαςμε τονΜάιερ να επιστρέφειμε χατ-τρικ μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω σοβαρού τραυματισμού, ονειρική εμφάνιση από τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουνσημειώσει10 τέρματα στα 2 τελευταία τους παιχνίδια.Μία νίκη καιμιαήττα μετράει εκτός η Άιντραχτ, over 2,5 και goal-goal τα 3 από τα 4 φετινά της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Με τονσυνδυασμόover 2,5 &GGπήγαν οι Young Guns στην απόδοση 1,83 της Βet365, οι δύο ομάδες έχουν όλα τα φόντα για να το επιβεβαιώσουν.

537. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΕΡΤΑ

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Βόλφσμπουργκ η οποία υποδέχεται τηνΧέρτασε ένα παιχνίδι που αποτελεί ευκαιρία για τουςγηπεδούχους. Στο τελευταίο τουςπαιχνίδιγια το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ, προφανώς και το μυαλό τωνποδοσφαιριστώντης ήταν στην πρεμιέρα τουΤσάμπιονςΛιγκκόντρα στηνΤΣΣΚΑτην οποία καικέρδισαν1-0ξεκινώνταςμε το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαίαδιασυλλογικήδιοργάνωση. Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχουν φέτος εντός οι γηπεδούχοι, σε όλες επιβεβαιώθηκε το over 2,5.Μοναδική σημαντική απουσία αυτή τουΑντελίνοΒιερίνια. Επέστρεψε στις νίκες ηΧέρτακαθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας τηςΣτουτγάρδης, over 2,5 τα 2 τελευταία της παιχνίδια, μάλιστα έχει καταφέρει να σκοράρει και τις 2 φετινές της εξόδους.Λογικά οι «λύκοιθα κερδίσουν, ηΧέρταόμως μακριά από την έδρα της φημίζεται για την ευκολία στο σκοράρισμα, δεν είναι καθόλου απίθανο ο άσος να συνοδευτεί με το over 2,5.

540. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Σεανοδικήπορεία ηΒέρντερέχει την ευκαιρία απέναντι στην Ίγκολσταντ ναδιευρύνειτο νικηφόρο σερί της και νασκαρφαλώσειακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και φέτος την Χόφενχαϊμ εκτός έδρας 1-3, τα χρυσά γκολ μάλιστα τα πέτυχε στιςκαθυστερήσειςτου αγώνα όσο το σκορήτανακόμα 1-1. 1-0-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, παράλληλά έχει δεχθεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια φέτος, goal-goal οι 3 από τους 4 αγώνες που έδωσε φέτος ανεξαρτήτως έδρας.Κράτησεεύκολατην Βόλφσμπουργκ στο μηδέν η Ίγκολσταντ και τελικώς πήρε τον πολύτιμο βαθμό για την 4η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους είναι ιδιαίτεραεπικίνδυνοικαθώς σε 32 εξόδους της μετράνε μόλις 2 ήττες έχοντας ρεκόρ 15-15-2, φέτοςμάλισταστην μεγάλη κατηγορία έχουν το απόλυτο με 2/2 νίκες, under 2,5 και no goal αμφότερες.Ελαφρώς φαβορί οι γηπεδούχοι καθώς είναι πιο έμπειρη ομάδα, από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι μπορούν ναεκμεταλλευτούντην κακή αμυντική λειτουργία των πρασίνων και να πετύχουν κάποιο τέρμα, δεν είναι απίθανο τοαμφίσκορομε την ισοπαλία μάλιστα να έχει καλές τύχες.

763. ΣΤΑΡΤ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Ούτε η αλλαγή προπονητή βοήθησε τη Σταρτ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, γνώρισε την ήττα με 1-3 από τη Σάρπσμποργκ , η οποία ήταν η όγδοη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πέσει εντός των θέσεων του υποβιβασμού. Η Λίλεστρομ (2-5-4 εκτός) απέχει 12 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και άλλους τόσους από τις ευρωπαϊκές θέσεις και οδεύει για ένα αδιάφορο κλείσιμο στη χρονιά. Ισορροπημένο το σετ, μπορεί το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο, αλλά η κάκιστη εικόνα της Σταρτ το τελευταίο διάστημα φρενάρει οποιαδήποτε σκέψη στήριξής της.

699. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Η Νιετσιέτζα επιστρέφει στη δυνατή της έδρα (3-0-0), στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε και εκτός έδρας με καλή εμφάνιση την Κρακόβια με 3-2. Θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες στην έδρα της, όμως η αντίπαλος της, Πογκόν (3-5-0), είναι αήττητη και είναι επίσης σε καλή κατάσταση. Με 3-1 κέρδισε την πρωτοπόρο Πιαστ, δεν ήταν τόσο καθαρή η νίκη της, το τρίτο γκολ ήρθε με σουτ από το κέντρο. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για οποιαδήποτε πρόβλεψη, δύο καλές ομάδες με κάποια παρόμοια στοιχεία. Περιμένουμε καλή μάχη, αλλά χωρίς να μπλέξουμε.

541. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Απαράδεκτη στην άμυνα η Γρανάδα, αλλεπάλληλα και τραγικά λάθη απέναντι στη Βιγιαρεάλ ενώ τρία γκολ δέχτηκε και στην πρεμιέρα στο γήπεδο της από την Εϊμπάρ. Άσχημες αναμνήσεις ξυπνούν στο «Μπερναμπέου» όπου πέρσι έφυγε ντροπιασμένη και διαλυμένη (9-1) με τη Ρεάλ να έχει πατημένο το γκάζι στην έναρξη της σεζόν. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντιπάλους τις Μπέτις, Εσπανιόλ και Σαχτάρ πέτυχε 15 γκολ με τον Ρονάλντο στα δύο πιο πρόσφατα να σκοράρει 8 φορές! Λογική επιλογή το να σκοράρει τα περισσότερα γκολ της αγωνιστικής στο 2,25 ( Stoiximan), κάλλιστα μπορεί να επιβεβαιώσει και τοover4,5 γκολ της που πληρώνει 3,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

542. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ που είχε χτίσει με τις μεγάλες νίκες κόντρα σε Μπρέντφορντ (1-3) και Ίπσουιτς (5-1) η Ρέντινγκ (2-3-2, 1-1-1 εκτός), ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 0-1 από την άμεση ανταγωνίστρια της για την άνοδο Ντέρμπι Κάουντι, οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ φέρνουν εύλογα τέτοια σκαμπανεβάσματα. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Στιβ Κλαρκ υπερτερεί ποιοτικά της Μπρίστολ Σίτι (1-2-4, 1-1-2 εκτός), η οποία δέχεται πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς (5/7 GG, 4/7 over 2,5, 3/7 over 3,5). Διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία, επιλογή αποτελούν και τα πολλά γκολ.

543. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Αμφότερες έφτασαν στην πρώτη φετινή νίκη τους για την Τσάμπιονσιπ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, 1-3-0 το αήττητο σερί της Μπόλτον, το 1-2 στην Τσάρλτον την Τρίτη ήταν το πρώτο over για την ομάδα του Πάουελ (1-3-3 ρεκόρ). Σφιχτή ομάδα και οι φιλοξενούμενοι (5/7 under 2,5), λογικά θα δούμε κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Under 2,5.

544. ΧΑΛ - ΚΠΡ

Δεν ενθουσιάζει η Χαλ με το παιχνίδι της, στο “KC” όμως ως τώρα έχει το απόλυτο (3/3 με 6-1 γκολ), το 0-2 στο Κάρντιφ την Τρίτη ήταν η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της. Η ΚΠΡ (3-2-2, 2-0-1 εκτός) έχει το εύκολο γκολ, στερείται όμως σοβαρότητας αμυντικά (5 χειρότερη άμυνα της κατηγορίας) με αποτέλεσμα στις λεπτομέρειες να χάνει βαθμούς μέχρις στιγμής, στα δύο πιο πρόσφατα –αμφότερα εντός- έχασε με 1-2 από τη Φόρεστ και παραχώρησε 2-2 στη Μπλάκμπερν. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα, η ομάδα του Μπρους είναι πιο αποτελεσματική.

549. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ

0-2-5 μετράει η ουραγός Ρόδεραμ, 3-3-1 με 1-2-0 εκτός η Κάρντιφ, ποιοτικότερη ομάδα και λογικό να έχει προβάδισμα για τη νίκη.

551. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΛΙΝΤΣ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η ΜΚ Ντονς (2-1-4, 1-0-2 εντός) με το 2-1 στο Μπέρνλι, πρώτη για τη Λιντς (1-5-1 ρεκόρ) το 0-1 από την Ίπσουιτς. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει πλήρως πλέον το swag των πρώτων αγωνιστικών, οπότε ο άσος σε τιμές έστω και οριακού φαβορί δεν μας λέει τίποτα. Τριπλή είναι, με πιθανότερο σενάριο την αλληλεξουδετέρωση.

554. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΦΟΥΛΑΜ

0-3-3 μετράει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ από τη μοναδική της ως τώρα νίκη (2-0 τη Μπρίστολ Σίτι στην πρεμιέρα), από δύο σερί –τρεις μαζί με το 3-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ- νίκες και τρία ματς αήττητο έρχεται η Φούλαμ (2-2-2 ρεκόρ), η ομάδα του Σίμονς δείχνει να ανεβάζει στροφές και οι επιθετικοί της να ζεσταίνονται. Σημειώνουμε το Goal/Goal, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 6/6 στο πρωτάθλημα και τους γηπεδούχους 5/7, κρατάμε όμως σαν πρώτη επιλογή το καλοπληρωμένο (1,80+) Χ2.

555. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Φαβορί λόγω έδρας ο άσος, τα ρεκόρ των δύο ομάδων όμως λένε άλλα, 2-1-3 μετράνε οι Γουλβς, 6-1-0 η πρωτοπόρος Μπράιτον, πολύ στιβαρή η ομάδα του Χιούτον για να την κοντράρουμε σε τιμές αουτσάιντερ. Τάση διόρθωσης του σετ δείχνει η αγορά, περιμένουμε να ισορροπήσει μέχρι την έναρξη του αγώνα.

556. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα και το διπλό στην έδρα της Μπόρνμουθ, η Άστον Βίλα απογοητεύει, καθώς μετράει 0-1-3 στη συνέχεια, δεχόμενη γκολ σε κάθε της παιχνίδι, ενώ πιο πρόσφατη ήττα ήταν από τη Λέστερ, όταν ενώ κέρδιζε με 0-2, έχασε με 3-2. Δε θαμπώνει με την απόδοση της η Γουέστ Μπρομ, αλλά με τον Τόνι Πιούλις στο τιμόνι έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στα μέτρα της (ηττήθηκε μόνο από Μάντσεστερ Σίτυ και Τσέλσι), καθώς διατήρησε και ανέπαφη την εστία της κόντρα σε Γουότφορντ, Στόουκ και Σαουθάμπτον. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και αμφότερες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να μη χάσουν. Επιλογή των Young Guns το +0,25 ασιατικό διπλό, το οποίο δίνει κέρδος και σε περίπτωση της ισοπαλίας, σε απόδοση 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

557. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Άσχημη εμφάνιση για την Μπόρνμουθ (1-1-3) στο τελευταίο της παιχνίδι, ήττα με 3-1 στην έδρα της Νόριτς. Δίκαια ηττήθηκε, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα, επηρεασμένη μάλλον και από τους σοβαρούς τραυματισμούς σημαντικότατων παικτών της. Άτυχη στάθηκε η Σάντερλαντ (0-2-3) στο εντός έδρας ματς με την Τότεναμ (ήττα 0-1), είχε δύο δοκάρια, ενώ δέχθηκε το γκολ σε μία από τις λιγοστές καλές φάσεις των «πετεινών». Καλή, χρυσή η Μπόρνμουθ και το ορθολογικό ποδόσφαιρό της, όμως δεν έγινε από την μία στιγμή στην άλλη ομαδάρα, για να πληρώνει 1,70 κόντρα στη πολύ πιο έμπειρη Σάντερλαντ, η οποία εμφανίστηκε βελτιωμένη παρά την ήττα της. Μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε, παίζοντα αμφότερα τα χάντικαπ +0,5 και +0,75 (2,20 και 2,025 αντίστοιχα στην Bet365).

558. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Χωρίς νίκη ακόμα η Νιουκάστλ (0-2-3), ανήμπορη να αντιδράσει στη έδρα της Γουέστ Χαμ, γνώρισε εύκολα την ήττα με 2-0. Το κεφάλι του παίζει ο ΜακΚλάρεν στο επόμενο ματς, έντονη η γκρίνια ήδη. Σημαντικότατη νίκη για τη Γουότφορντ (1-3-1) και πρώτη της στην Πρέμιερ, ήταν καλή αλλά και τυχερή όποτε χρειάστηκε για να πάρει το τρίποντο εντός έδρας με αντίπαλο τη Σουόνσι (1-0). Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη Νιουκάστλ, κάποια στιγμή θα βγάλει αντίδραση, δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας, πιο άνετες οι «σφήκες». Με την απαραίτητη κάλυψη, επιλογή στον άσο DNB (1,80 Bet365).

559. ΣΤΟΟΥΚ - ΛΕΣΤΕΡ

Την πρώτη της νίκη ψάχνει στην Πρέμιερ η Στόουκ, ενώ δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στο «Μπριτάνια», πράγμα οξύμωρο για την ποιότητα της μεσοεπιθετικά. Πάντα «ανοιχτά» τα ματς της Λέστερ (3/5 over 2,5, 5/5 GG), η οποία έχει σε μεγάλα κέφια τον Μαχρέζ που την έχει πάρει από το χεράκι και την έχει ανεβάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα θα μείνει πάλι στο μηδέν η Στόουκ, ενώ δεν μπορεί να αγνοηθεί η φόρμα της Λέστερ που σκοράρει παντού. Υψηλές οι τιμές για το ασιατικό over 2,5 (2,075 Βet365), βρίσκεται μέσα στις προτιμήσεις των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

560. ΣΟΥΟΝΣΙ- ΕΒΕΡΤΟΝ

Πρώτη κακή εμφάνιση για τη Σουόνσι (2-2-1), ήττα στην έδρα της Γουότφορντ με 1-0. Δεν έπιασε τα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων της, ενώ ακόμα και όταν βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα για μισή ώρα αγώνα, δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Τεράστια νίκη της Έβερτον επί της Τσέλσι στο «Γκούντισον Παρκ» με σκορ 3-1. Πρωταγωνιστής στο ματς ο Νέισμιθ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ παρά το γεγονός πως δεν είχε ξεκινήσει βασικός! Πολύ καλή προϊστορία για τα «ζαχαρωτά» μέσα στο «Λίμπερτι» (0-1-3 στα τέσσερα πρόσφατα). Δείχνει αναμέτρηση που θα έχει γκολ, παίζεται άνετα το GG στο 1,80 της Bet365 ή και το ασιατικό over 2,5 στο 2,075.

561. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Χωρίς νίκη παραμένει η Μπλάκμπερν (0-4-3), βελτιωμένη στο μεσοβδόμαδο 2-2 στην έδρα της ΚΠΡ, για πρώτη φορά φέτος τα “ρόδα” έδειξαν να έχουν αγκάθια επιθετικά. Από εκεί μέχρι να συναινέσουμε στον άσο σε απόδοση 2,00 υπάρχει πολύς δρόμος, ειδικά κόντρα στη δυσκολοκατάβλητη Τσάρλτον (2-3-2, 0-2-1 εκτός) του Λουθόν, για την οποία δεν έχουμε χάσει την πίστη μας παρά τις μέτριες εμφανίσεις στα τρία τελευταία, όπου και μάζεψε μόλις ένα βαθμό. Χ2 στο 1,90.

562. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Δεν θυμίζει σε τίποτα στο ξεκίνημα της σεζόν την περσινή ομάδα, που έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ, η Μπρέντφορντ (1-1-3), έχει την 3 χειρότερη άμυνα στην Τσάμπιονσιπ με 12 γκολ παθητικό, απέναντι στην μαχητική Πρέστον (1-3-3, 1-1- εκτός) το έργο της αναμένεται δύσκολο. Σχετικά σωστά μοιρασμένο το σετ, κοιτάμε προς το +0,25 ασιατικό διπλό.

643. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

1-1-5 το ρεκόρ της Μπλάκπουλ (προτελευταία), γνωστή στους τακτικούς αναγνώστες μας η αγωνιστική της αδυναμία, η Μπάρνσλεϊ (3-1-3, 1-0-2 εκτός) από την άλλη μέχρι στιγμής είναι hot & cold ομάδα, τη μια αγωνιστική χάνει εντός 1-2 από τη Σριούσμπερι και την αμέσως επόμενη κερδίζει με 4-1 τη Σουίντον. Προς τα δεξιά κοιτάμε αποκλειστικά, καλύτερη επιλογή μοιάζει η αναμονή για το live.

644. ΜΠΕΡΙ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Επιβαρημένη με μεσοβδόμαδο παιχνίδι η Πορτ Βέιλ (2-3-2, 0-2-1 εκτός), στο οποίο μάλιστα γνώρισε τη πρώτη εντός έδρας ήττα της τη φετινή σεζόν από τη μέτρια Μίλγουολ (0-2), η Μπέρι έρχεται από τρεις σερί νίκες, όλες εκτός, στο πρωτάθλημα σε καυτές έδρες όπως της Γουόλσολ (0-1) και της Σέφιλντ Γιουν. (1-3), ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο. 2-4-1 το ρεκόρ των γηπεδούχων στη Λιγκ 1, έχουν σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια τους (9/10 GG) και περιμένουμε να το κάνουν ξανά, το θέμα είναι τι θα κάνει η Πορτ Βέιλ απέναντι στην όχι και τόσο αξιόπιστη άμυνα τους. Δεν θα διαλέξουμε πλευρά, τουλάχιστον πριν τη σέντρα.

647. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Πρώτη νίκη για την Κόλτσεστερ (1-4-2, 3/3 ισοπαλίες εντός) τη Τρίτη το 2-3 στην έδρα της πολυδιαφημισμένης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την άνεση που σκόραρε (11 γκολ ενεργητικό) και πολύ άργησε. Φυσικά πίσω μπάζει (χειρότερη άμυνα της Λιγκ 1 με 15 γκολ παθητικό), μετράει 6/7 over 2,5, 5/7 GG και 4/7 over 3,5. Αήττητη και πρωτοπόρος η Τζίλιγχαμ (5-2-0), εκτός έδρας μετράει 1-2-0 με 3/3 GG. Θα πάμε με τα γκολ.

651. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ομάδες με επιθετικές αρετές, σημειώνουμε τα γκολ για το live.

652. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΟΛΝΤΑΜ

Πεντάρα στην έδρα της από την Πιτέρμπορο (1-5) μάζεψε η Όλνταμ (1-4-2, 0-3-0 εκτός) στο ντεμπούτο του ΜακΚαν, σειρά της να αλλάξει τεχνικό, με υπηρεσιακό θα πάει στο Ντόνκαστερ, με την ομώνυμη ομάδα επίσης να κατεβαίνει με προσωρινή λύση στον πάγκο (2-0 από τη Γουόλσολ στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού Τζόουνς). Εντελώς θολό, πάσο.

654. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Δύο σερί διπλά (1-3 Κρου, 0-2 Πορτ Βέιλ) για τι Μίλγουολ (3-1-2 ρεκόρ), αήττητη εκτός, στο “Ντεν” δεν έχει πάρει ακόμα ούτε πόντο. 1-3-3 με 3/3 ισοπαλίες εκτός η Σάουθεντ, ευκαιρία δεν αποτελεί ο άσος, αλλά θα του δώσουμε ένα πόντο παραπάνω.

655. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Ανάσταση για την Πιτέρμπορο (2-1-4, 1-1-1 εντός), 1-5 την Όλνταμ ευθύς μετά την απόλυση Ρόμπερτσον, πρώτη νίκη μετά από τέσσερα, έξι σερί GG. 5-1-1 με 3/3 νίκες εκτός (8-1 γκολ) για τη Γουόλσολ, δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1, ο άσος άνοιξε σε τιμές φαβορί αλλά πλέον αυτές ήρθαν τούμπα, από τη μια έχουμε την ποιοτική γηπεδούχο που δείχνει να στρίβει, από την άλλη μια πολύ αποτελεσματική ομάδα που μπορεί να φέρει το ματς στα μέτρα της. Τριπλή μοιάζει, ίσως βγει σημείο στο live.

657. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

3-2-2 (2-0-1 εντός) μετράει η Ρότσντεϊλ, 2-2-3 (0-1-2 εκτός) η Σκάνθορπ, που κέρδισε μετά από τέσσερα με 1-0 την Κόβεντρι το Σάββατο. Ένα κλικ παραπάνω προς τα αριστερά.

658. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΚΡΟΥ

0-2-5 ο μέχρι στιγμής απολογισμός της Κρου (ουραγός στη Λιγκ 1), μαχητική μεν αλλά αυτό δεν φτάνει. Από δύο σερί διπλά (1-2 Μπάρνσλεϊ, 0-1 Σάουθεντ) έρχεται η Σριούσμπερι, αήττητη (2-2-0) εκτός, 3/3 ήττες μετράει εντός, κόντρα μάλιστα σε ομάδες όχι πολύ καλύτερες από την ίδια. Χαμηλός άσος, χωρίς αξία, η Κρου κάποια στιγμή περιμένουμε να αρχίσει τις κηδείες.

661. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΜΠΕΡΤΟΝ

3-2-2 η Σουίντον με 1-1-1 εντός, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά συχνά τα χαλάει στις λεπτομέρειες. Πιο κυνική η Μπέρτον (5-0-2, 2-0-1 εκτός), είναι ικανή να φύγει με αποτέλεσμα από το “Κάουντι Γκράουντ”. Σωστά μοιρασμένο το σετ, δεν βρίσκουμε κάπου αξία.

663. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

3-1-3 το ρεκόρ της Γουίγκαν, 2-1-0 με 4-0 γκολ εντός, 2-3-2 με 1-0-2 εκτός η Φλίτγουντ, καμία δεν ενθουσιάζει, δεν βρίσκουμε κάτι λάθος στις αποδόσεις.

715. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Στουρμ, επεκτείνοντας έτσι το αρνητικό σερί της στις τρεις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, ενώ στο γήπεδό της δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τρίποντο (0-3-1, 2/4 over 2,5, 4/4 GG). Η Αούστρια ήταν νωθρή στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Ριντ, μένοντας στο 1-1, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή με συνολικό απολογισμό 4-3-1 και έχοντας μείνει αήττητη μακριά από την έδρα της (2-2-0). Δεν βλέπουμε το λόγο για τον οποίο οι φιλοξενούμενοι είναι αουτσάιντερ, το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,925 της Bet365 έχει αξία.

734. ΟΝΤΕΝΣΕ - ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Η αστάθεια είναι το μεγάλο πρόβλημα της Οντένσε. Αμυντικά έχει μεγάλα κενά κι άλλες φορές τα καλύπτει, άλλες όμως τα εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοι. Στην επίθεση έχει μεγάλη ποιότητα, αλλά ο Κεντ Νίλσεν μετά τη συντριβή από την Έσμπιεργκ δούλεψε στην αμυντική λειτουργία όλη την εβδομάδα. Η Βίμποργκ είναι συμπαγής και με έντεκα γκολ ενεργητικό δεν πρόκειται να πάει στο ματς με πρώτο μέλημα να σκοράρει. Θα παίξει αμυντικά και θα προσπαθήσει να κτυπήσει στην κόντρα. Bet365 δεν αξίζει το ρίσκο.

750. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Ντερμπάκι, πάνω-κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουν, δύο σερί ήττες για τη Χάμιλτον (3-1-3, 2-1-0 εντός), πιο καταπονημένη αφού έπαιξε και μεσοβδόμαδα κόντρα στην Αμπερντίν (1-0), δύο ματς αήττητη η Μάδεργουελ (2-1-4), λεπτές οι ισορροπίες, κανένας λόγος εμπλοκής.

751. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Τέσσερις σερί ήττες, πέντε χωρίς νίκη η Νταντί Γιουνάιτεντ (1-1-5, 0-1-3 εντός), σε όλα δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Πιο μαζεμένη η Ινβερνές, αλλά τίποτα το τρομερό (1-3-3, 0-2-1 εκτός). Σε πίεση ο προπονητής των γηπεδούχων, 3/4 και 3/3 αμφίσκορα μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Καθαρή τριπλή.

753. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Πρώτη νίκη για την Κιλμάρνοκ (1-2-4, 0-1-2 εντός με 2-10 γκολ) το 1-2 κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ, μοιρασμένο ματς με πολλές φάσεις που μπορούσε να πάει οπουδήποτε, τελικά η μπίλια έκατσε στ διπλό. Εμφατικό 4-1 επί της Χάμιλτον η Σεντ Τζόνστον, αήττητη εντός (2-2-0), 3/3 ήττες εκτός. 5/7 over 2,5 η γηπεδούχος, 3/3 εντός, 7/7 GG η ομάδα του Ράιτ, 5/7 over 2,5 (3/3 και από τα δύο εκτός), μοιάζει πολύ δυνατό over αλλά η απουσία του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων ΜακΛιν (6 αγ./6 γκολ), ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δεν θέλει να ζορίζει το ευαίσθητο γόνατο του παίζοντας σε τεχνητό ταρτάν, θέτει ερωτηματικά.

755. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

3-2-2 με 2-0-1 εντός η Ρος Κάουντι, στα μέτρα της σίγουρα η Πάρτικ Θιστλ (0-3-4, ουραγός) που σκόραρε μόλις σε ένα από τα επτά της ματς μέχρις στιγμής (στο πρόσφατο 0-1 από τη Νταντί πάντως είχε τρία δοκάρια). Πολεμάνε με τη γκίνια οι φιλοξενούμενοι, σαφώς καλύτερο το κλίμα στο στρατόπεδο της Ρος Κάουντι, ο άσος έχει προβάδισμα.

771. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΜΟΡΤΟΝ

Μετά το 3/3 στο ξεκίνημα η Κουνιστή του Νότου μετρά τρεις σερί ήττες, οι δύο τελευταίες μάλιστα απέναντι σε ομάδες στα μέτρα της. 2-3-1 με 2-0-1 εκτός η Μόρτον, προσεγμένο το σετ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κόντρα.

773. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εμφανές το προφανές, λογικά και με τα χάντικαπ να καλύπτονται.

775. ΑΛΟΑ - ΦΟΛΚΕΡΚ

4-1-0 μετράει η Φόλκερκ, μεγάλο διπλό με ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική στη Σεντ Μίρεν (2-3), πολύ σοβαρό πρόσωπο δείχνει μέχρις στιγμής. 1-0-5 το ρεκόρ της Αλόα, δείχνει να εξαρτάται αποκλειστικά από τη μέρα των φιλοξενούμενων.

776. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

0-1-5 η Λίβινγκστον, δύο σερί νίκες η Χιμπέρνιαν, όλες τις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (3-0-2 ρεκόρ) ήρθαν με μηδέν παθητικό, στοιχήματα που μπορούν να συνδυαστούν αφού το ξερό διπλό όπως είναι λογικό βρίσκεται χαμηλά.

778. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη μέχρι στιγμής η Γουίμπλεντον, δεν τραβάνε το μάτι οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της, στη μέση της βαθμολογίας με 2-3-2, έξι σερί GG, μεταξύ 1-1 και 2-1 τα ματς της. Τέσσερα τα συνεχόμενα αμφίσκορα για τη Νοτς Κάουντι (1-0-2 εκτός, 2-1-3 συνολικά), όχι στον άσο-φαβορί, ναι στο Goal/Goal.

779. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΕΞΕΤΕΡ

Το έψαχνε καιρό το πρώτο διπλό της η Άκρινγκτον (2-4-1, 1-2-0 εντός), το βρήκε τελικά στην έδρα της ισχυρής Μπρίστολ Ρόβερς, φυσικά με 0-1 (7/7 under 2,5, 4/7 0-1 γκολ). Στο 92΄λύγισε την αντίσταση της Χάρτλπουλ η Έξετερ (4-1-2, 1-0-2 εκτός), σαφώς πιο επιθετικογενής η ομάδα του Τίσντεϊλ από τους γηπεδούχους, ένα κλικ προς τα αριστερά, απαραίτητη η κάλυψη στο Χ, και τίποτα παραπέρα.

780. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

1-1-5 το ρεκόρ της Μπαρνέτ, 1-1-1 με 3/3 under 2,5 και NG εντός, ανεβασμένη η Στίβενεϊτζ (2-3-2, 0-2-1 εκτός), αήττητη στα τέσσερα τελευταία, άρχισε να ρολάρει επιθετικά, προς αποφυγή ο άσος-φαβορί.

781. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΓΕΟΒΙΛ

Μετά από τρία ματς αήττητη, στα οποία δεν δέχθηκε γκολ (1-2-0), η Κρόουλι (1-3-2, 0-2-1 εκτός) έχασε με 4-0 στη Μάνσφιλντ. 1-1-5 με 3/3 ήττες εκτός η Γέοβιλ, μπάζο και αυτή αλλά με το Χ2 κοντά στο 1,80 η αξία είναι στην κόντρα.

782. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

1-2-4 με 0-1-2 εντός η Ντάγκεναμ, καλή στο Καρλάιλ αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-1). Έξι σερί GG για τους γηπεδούχους, ίσως η Νιούπορτ ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων.

783. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Μπερδεμένο ζευγάρι από κάθε άποψη, τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Χάρτλπουλ με το 1-0 στο Έξετερ, μακρινό πολύ μοιάζει το 3/3 της αρχής. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και η Κέμπριτζ (2-3-2, 1-2-0 εκτός), ομάδα με επιθετική υπόσταση αλλά αμυντικές ατασθαλίες. Όπου και να πάει δεν μας προκαλέσει έκπληξη.

784. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Δεύτερο ματς χωρίς νίκη μετά το 5/5 στο ξεκίνημα για τη Λέιτον Όριεντ (5-1-1, 3/3 νίκες εντός) το 1-1 στο Κέμπριτζ, δίκαιο αποτέλεσμα, και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν όλους τους βαθμούς, εκείνη όμως τις καλύτερες (τρία δοκάρια). Πρώτη ήττα για τη Γουίκομ (4-2-1, 2-1-0 εκτός) το 1-2 από την Πλίμουθ, βρήκε απέναντι της ένα αντίπαλο με τους ίδιους στόχους και κόλλησε. Η δεύτερη καλύτερη επίθεση της Λιγκ 2 έρχεται αντιμέτωπη με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, οπότε και στα συνολικά, όπως και στο 1Χ2, θα πάμε πάσο.

785. ΛΟΥΤΟΝ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Νο Bet.

786. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Εξάποντο ομάδων με στόχο την άνοδο, αμφότερες ιδιαίτερα στιβαρές μέχρις στιγμής, πρώτη ήττα για την Όξφορντ (3-3-1, 2-1-0 εντός) το 1-0 στο Νορθάμπτον, συνεχίζει αήττητη (4-3-0, 2-1-0 εκτός) η Πόρτσμουθ. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί, καθαρή τριπλή, δεδομένης της καλής ανασταλτικής λειτουργίας και των δύο αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν η αλληλεξουδετέρωση.

787. ΜΟΡΚΑΜ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Επιστροφή στις νίκες για τη Νορθάμπτον (3-1-3, 1-1-1 εκτός) με το 1-0 επί της δυνατής Όξφορντ, τρεις σερί για τη Μόρκαμ (4-1-2, 2-0-1 εντός) που φέτος σκοράρει πολύ, σε αντιδιαστολή με τις περασμένες σεζόν. Καθαρή τριπλή, δεν μπλέκουμε.

788. ΓΙΟΡΚ - ΚΑΡΛΑΪΛ

Καλύτερη επίθεση και χειρότερη άμυνα (15-15) της Λιγκ 2 η Καρλάιλ (3-3-1, 1-1-1 εκτός), μετράει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, σε όλα τα παιχνίδια της είδαμε γκολ εκατέρωθεν (5/7 over 2,5, 4/7 over 4,5). 5/7 over 2,5 η Γιορκ, τρία στα τρία στα τελευταία, εντός έδρας κλασσικά ζορίζεται (1-0-2). Ο άσος υποχωρεί, κλασσικό σκηνικό σε ματς της Γιορκ, πάντα ενθαρρύνουμε την κόντρα, αλλά εδώ τα γκολ μοιάζουν καλύτερη επιλογή.

789. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Αμφότερες ομάδες με φιλοδοξίες, 5-0-2 με 2-0-1 εντός η Πλίμουθ, 3-0-4 με 2-0-1 εκτός η Μπρίστολ Ρόβερς. Πιο στρωτή σε γενικές γραμμές η γηπεδούχος, αλλά οι Ρόβερς έχουν κάνει κάποιες εξαιρετικές εκτός έδρας εμφανίσεις. Το κουπόνι έχει πολλά πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια από στοιχηματικής απόψεως, δεν θα κολλήσουμε εδώ.

791. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΧΑΚΕΝ

Επέστρεψε φουριόζα από τη διακοπή η ΑΪΚ, πέρασε με 4-2 από την έδρα της Φάλκενμπεργκ και επέκτεινε το σερί της στις επτά σερί νίκες (5/7 over 2,5 & GG). Η Χάκεν επιβλήθηκε στο γήπεδό της επί της Χάλμσταντ και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας ξεμένοντας ουσιαστικά από στόχους. Την καλύτερα έδρα της κατηγορίας έχει η ΑΪΚ (11-1-0), τέσσερις κολλητές ήττες μακριά από το σπίτι της μετράει η Χάκεν (3-2-6 συνολικά εκτός), ο άσος κινείται στα επίπεδα του 1,65 και είναι πιθανό να μας απασχολήσει στο live.

807. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ - ΜΙΑΛΜΠΙ

Με τρεις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα (2-1-3), η Ντέγκερφορς έχει χάσει έδαφος από την τρίτη προνομιούχο θέση, η Μιάλμπι μπορεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά δείχνει διάθεση να παλέψει για την παραμονή της (3-1-2 στα πιο πρόσφατα έξι), ενώ στις τελευταίες πέντε εξόδους της ηττήθηκε μόλις μια φορά. Υποψιασμένες οι τιμές, δεν θα κακίσουμε όποιον στηρίξει τους φιλοξενούμενους.

808. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που ούτε πρόκειται να κινδυνέψουν, αλλά ούτε φαίνεται να προλαβαίνουν το τρένο της ανόδου, καμιά τους δεν δείχνει στην καλύτερή της κατάσταση, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

628. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΦΟΡΦΑΡ

1-1-4 με 9-18 γκολ η Κάουντενμπιθ, 5/6 over 2,5 και GG, πρωτοπόρος της σκωτσέζικης Λιγκ 1 η Φόρφαρ με ρεκόρ 4-1-1 (2-1-0 εκτός), λογικό να φιγουράρει σε τιμές φαβορί.

631. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

2-0-4 (1-0-2 εντός) η Στανράερ, 2-1-3 (0-1-2 εκτός) η Άλμπιον Ρόβερς, δεν πιάνεται από κάπου.

633. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Προφανές φαβορί η Πίτερχεντ (2-3-1, 1-2-0 εντός), δύσκολα θα λαθέψει κόντρα στη Μπρέχιν των 6/6 ήττών.

634. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΕΪΡ

Φουλ τις μηχανές η Έρντρι, τέσσερις σερί νίκες (4-0-2 ρεκόρ) συμπλήρωσε με το 1-3 επί της Άλμπιον Ρόβερς, σε αντίστοιχο μομέντουμ όμως και η Έιρ (4-1-1, 4-1-0 αήττητο) που μάλιστα έρχεται από διπλό στην έδρα της πανίσχυρης Ντανφέρμλιν. Μοναδική λύση τα γκολ, άλλωστε αμφότερες σκοράρουν με άνεση.

635. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

3-1-2 με 3/3 νίκες εντός η Στενχάουσμιουρ, δύσκολο τεστ όμως η Νταμφέρμλιν, οι φιλοξενούμενοι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας (4-0-2 με 21-7 γκολ) και επιθετικά δεν πιάνονται, άτυχοι στις ήττες τους από Πίτερχεντ και Έιρ στο πιο πρόσφατο, λογικά θα επιβάλουν το ρυθμό τους και πολύ δύσκολα θα μείνουν ξανά στο μηδέν. Πάμε με την ποιότητα.

636. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

1-1-4 με 3/3 ήττες εντός η Άρμπροουθ, πρώτη νίκη της το 0-1 στην Ιστ Φάιφ την προηγούμενη αγωνιστική. 2-1-3 με 1-1-1 εκτός η Στέρλινγκ Άλμπιον, επίσης κέρδισε στο τελευταίο (1-0 Μοντρόουζ), θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

638. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

3/3 νίκες εντός, 3/3 ήττες εκτός η Μοντρόουζ, η σωτηρία περνάει από την έδρα της. 2-0-1 και 0-0-3 τα νούμερα της Ιστ Στέρλινγκ, ανάλογης λογικής ομάδα, με πολύ χειρότερη όμως άμυνα (η πιο κακή της κατηγορίας για την ακρίβεια). Άσος.

642. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

3-1-2 αμφότερες, με 2-1-0 εντός και -0-2 εκτός, κοντά και τα γκολ τους. Ένα μόλις κλικ παραπάνω η έδρα, δεν θα μπλέξουμε.

646. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΕΛΓΚΙΝ

3-0-3 η Κουίνς Παρκ, 4-0-2 η Έλγκιν, πρωτοπόρος της σκωτσέζικης Λιγκ 2, αμφότερες έρχονται από εμφατικές νίκες (5-1 Ιστ Στέρλινγκ, 4-1 Μπέργουικ). Πάσο.

656. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΚΛΑΪΝΤ

Νο Bet.

709. ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Αήττητη παραμένει η Ριζεσπόρ, ωστόσο έχει τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία (1-3-0, 4/4 GG). Η νεοφώτιστη Ανταλιασπόρ συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα και με μπροστάρη τον Ετό έχει τρεις νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (3-0-1, 3/4 over 2,5 & GG) με τη μοναδική της ήττα να έρχεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρ στις καθυστερήσεις. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, θα πάμε με το GG στο 1,80 της Βet365, λόγω της έφεσης που δείχνουν αμφότερες στο σκοράρισμα.

721. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Χωρίς τρίποντο από το ξεκίνημα η Σιβασπόρ (0-3-1, 4/4 GG, 2/4 over 2,5), η Κονιασπόρ έρχεται από την πρώτη νίκη της σεζόν (2-1 στην έδρα της Οσμανλισπόρ) και μετράει πλέον 1-2-1 με 4/4 GG, 2/4 over 2,5. Αρκετά σφιγμένες εμφανίζονται οι δυο ομάδες στα πρώτα τους παιχνίδια, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

867. ΟΒΙΕΔΟ - ΧΙΡΟΝΑ

Εξαιρετική η εκκίνηση της νεοφώτιστης Οβιέδο (2-1-1), με τις δυο νίκες της μάλιστα να έρχονται στα ισάριθμα τελευταία. Αντίθετη η πορεία της Χιρόνα μετράει 1-1-2 και δεν έχει νίκη μετά την πρεμιέρα. Αν και το μομέντουμ δείχνει προς τα αριστερά, το 2,10 στο οποίο προσφέρεται η νίκη των γηπεδούχων κρίνεται ανεπαρκές, ειδικά από τη στιγμή που η Χιρόνα έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο παιχνίδι της.

919. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Μεγάλη νίκη στο ''εξάποντο'' ματς για την Αλντοσίβι, 2-0 εντός κόντρα στην Κρουσέρο. 4-4-4 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, οι οποίοι παραμένουν χωρίς ήττα στην έδρα τους για τέσσερεις αγωνιστικές. Από μεγάλη νίκη προέρχεται και η Ουρακάν, 1-0 εντός έδρας την Σαν Λορέντζο. Τέσσερα ματς παραμένουν αήττητοι οι φιλοξενούμενοι (1-3-0). Κρατάμε τον ασιατικό άσο 0:0, αναμένοντας την Ουρακάν να παρουσιαστεί κουρασμένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στην Τίγκρε.

956. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

4-1-0 εντός (6-2 γκολ), 0-1-4 εκτός (4-14 γκολ) οι αριθμοί της Μπάροου μέχρις στιγμής, εμφανές πόσο επηρεάζει η έδρα τα παιχνίδια της. Ακριβώς στη μέση (4-2-4, 2-1-2 εκτός) η Όλντερσοτ, που έχει πάντως το γκολ και δεν θα είναι εύκολη λεία.

957. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

3-1-1 εντός, 0-0-5 εκτός η Όλτρινχαμ, 1-1-2 εντός,3-1-1 εκτός η Μπρέιντρι, δεν θα μπλέξουμε.

958. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΙΣΤΛΙ

1-3-1 εντός η Τσέστερ, 2-2-1 εκτός η Ίστλι, ποιοτική ομάδα οι φιλοξενούμενοι αλλά χωρίς νίκη στα τρία τελευταία, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

959. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΡΕΞΑΜ

Τέσσερις σερί ήττες για τη Μπόρεχαμ (2-1-7, 1-1-3 εντός), 5/5 εντός, 1-1-3 εκτός η Ρέξαμ, ποιοτικότερη σαφώς ομάδα και δικαίως της δίνεται ο πρώτος λόγος, αλλά με τέτοιες επιδόσεις εκτός του χέρι δεν πάει εύκολα στο διπλό.

960. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΚΙΣΕΛΙ

3-2-0 εντός η Ντόβερ, ενισχύεται με την επιστροφή του πρώτου σκόρερ της, 0-3-1 εκτός η Γκίσελι, για τον πόντο θα παλέψουν οι φιλοξενούμενοι , δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν.

961. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας, 1-2-7 το ρεκόρ της Χάλιφαξ, 1-3-6 εκείνο της Σάουθπορτ, η έδρα δίνει ένα σχετικό προβάδισμα στον άσο.

962. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

7-1-2 μετράει η Γκέιτσχεντ, ομάδα με ποιότητα, που βρίσκεται στην 2 θέση της βαθμολογίας χωρίς πάντως να εντυπωσιάζει, 5/5 ήττες εκτός ως τώρα για τη Γουέλινγκ, στα Τάρταρα όπως είναι λογικό ο άσος, τον προσπερνάμε.

963. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν (9-0-1) στο κάστρο της Γουόκινγκ, έμεινε πιστή πάντως στο αγαπημένο της σκορ (2-1). 3-1-6 με 2-1-1 εντός μετράει η Μάκλσφιλντ, και αυτή στα 2-3 γκολ κινείται συνήθως, καλή περίπτωση για όσους αγαπάνε το “σύνηθες εύρος γκολ”.

964. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Δύο σερί ισοπαλίες για την ουραγό της κάποτε Κόνφερενς, πλέον Νάσιοναλ , Κιντερμίνστερ, παραμένει χωρίς τρίποντο (0-5-5), η Λίνκολν μετράει 2-3-0 εντός και 1-1-3 εκτός. Στη μέση οι αποδόσεις, λογικό και επόμενο, μιας και η μοιρασιά μοιάζει πολύ πιθανή.

965. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

5/5 νίκες εντός η Γουόκινγκ (6-2-2 ρεκόρ), 1-2-1 εκτός η Τσέλτεναμ (6-3-1), αμφότερες ομάδες έδρας μέχρις στιγμής, με σαφείς επιθετικές τάσεις. Προβάδισμα στον άσο, θα προτιμήσουμε πάντως τα γκολ, περιμένουμε και οι φιλοξενούμενοι να βρουν δίχτυα.

966. ΤΟΡΚΙ - ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Επτά (0-4-3) ματς χωρίς νίκη η Τορκί (2-4-4, 1-1-2 εντός), στο 92’ ισοφαρίστηκε στην Κιντερμίνστερ την προηγούμενη αγωνιστική (2-2). Πολύ πιο ζωηρή η Μπρόμλεϊ (4-2-4 ρεκόρ), έρχεται από τρία σερί τρίποντα, εκτός όμως μετράει 1-1-3. Δεν θα παίζαμε άσο σίγουρα, για τα υπόλοιπα το συζητάμε, αλλά χωρίς ενθουσιασμό.

675. ΤΟΝΤΕΛΑ - ΕΣΤΟΡΙΛ

Με 1-0-3 έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η νεοφώτιστη Τόντελα, στο γήπεδό της ηττήθηκε από τη Σπόρτινγκ, αλλά νίκησε τη Νασιονάλ. Η Εστορίλ μετράει ως τώρα 2-0-2, έχοντας γνωρίσει δυο ήττες μακριά από το σπίτι της από Μπενφίκα και Πόρτο. Καλή η εικόνα της Εστορίλ παρά το δύσκολο πρόγραμμα, συμφωνούμε με τους μπουκ που την προσφέρουν ως ελαφρύ φαβορί.

606. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Από τώρα πιστεύουμε και εκφράζουμε ότι η Μπάνικ για να σωθεί φέτος θα χρειαστεί θαύμα! Έχει απαγόρευση χρήσης των νέων παικτών της, καθώς έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα. Μόλις έναν βαθμό έχει πάρει μέχρι τώρα (0-1-5) και παίζει τραγικά. Στο τελευταίο ματς έχασε με 1-4 από την Ντούκλα, θα μπορούσε να έχει δεχτεί ακόμα περισσότερα. Η Γιάμπλονετς (2-3-1 συνολικά) έμεινε στο –δίκαι- 1-1 με τη Σπάρτα. Γενικότερα είναι καλή η Γιάμπλονετς, απλά της λείπει το εύκολο γκολ σε πολλές στιγμές. Πιστεύουμε ότι μία εύκολη νίκη τώρα θα ηρεμήσει και θα κάνει τη ζωή της πιο εύκολη στη συνέχεια, στο -1,25 το line στο 1,95 είναι δίκαιο, προσωπικά θα περιμένουμε το live.

607. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Με τη δύναμη της έδρας της (3-0-0) η Ζλιν συνεχίζει να παίζει καλά, όμως η νίκη της με 2-1 επί της Μπρνο ήταν οριακή. Η Σλάβια Πράγας (2-2-2) έχει τρία συνεχόμενα ματς δίχως ήττα (2-1-0), στο 1-1 έμεινε με τη Μπόλεσλαβ την προηγούμενη αγωνιστική. Μπερδμένο ματς, πιστεύουμε ότι είναι ισοδύναμες οι ομάδες, το Χ έχει αυξημένες πιθανότητες.

609. ΜΠΡΝΟ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Έχασε εκτός έδρας με 1-2 από τη Ζλιν η Μπρνο (2-1-3). Πιο δίκαιο θα ήταν το Χ, καθώς οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες. 3/6 over έχει η Μπρνο, με τα δύο είναι στα τελευταία της παιχνίδια. Η Σλοβάτσκο (3-1-2) έχασε με 1-2 από τη Λίμπερετς, ακόμα ένα ματς με καλό ρυθμό, κακές άμυνες και αρκετές φάσεις. 5/6 over φέτος και δεν θα εκπλήσει καθόλου, η εικόνα της αποδεικνύει ότι λογικά θα συνεχίσει τα ίδια αποτελέσματα. Το over στο 2,00 έχει αξία.

563. ΡΕΜΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πολύ καλή η εκκίνηση που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η Ρεμς, μετράει 3-1-1 (3/5 over 2,5 & GG) με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στο γήπεδό της έχει κλέψει για την ώρα τις εντυπώσεις, κάνοντας το 2/2 απέναντι σε Μαρσέιγ και Λοριάν και παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η Παρί στραβοπάτησε στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα, παραχωρώντας 2-2 στη Μπορντό, με τον γκολκίπερ Τραπ να αναδεικνύεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή, ενώ την Τετάρτη επικράτησε άνετα με 2-0 της Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Συνηθίζει να βάζει δύσκολα στους πρωταθλητές στο γήπεδό της η Ρεμς, προς αποφυγή το χαμηλό διπλό του 1,40, ίσως δούμε γκολ στο παιχνίδι αν οι γηπεδούχοι αγωνιστούν με την επιθετική διάθεση που τους χαρακτηρίζει ως τώρα.

570. ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ. ΙΑΣΙ - ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Ιάσι (2-1-1 εντός, 3/4 under 2,5 & NG), η Βιτόρουλ (1-2-1 εκτός, 3/4 over 2,5 & GG) μετράει πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι και συνολικά έχει απολογισμό 5-4-1. Το μομέντουμ δείχνει προς τα δεξιά, το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,05 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

564. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΕΜΠΟΛΙ

Μετά το εντυπωσιακό διπλό στην πρεμιέρα απέναντι στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους με 0-1, η Ουντινέζε δείχνει αποδιοργανωμένη στη συνέχεια, καθώς γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Παλέρμο και Λάτσιο με 0-1 και 2-0 αντίστοιχα, πραγματοποιώντας μετριότατες εμφανίσεις και βγάζοντας προβλήματα στη δημιουργία ευκαιριών. Εντελώς διαφορετική η εικόνα της Έμπολι ως τώρα, καθώς βαδίζει με μεγάλο όπλο την επιθετική της γραμμή, ενώ αμυντικά εμφανίζεται πολύ ευάλωτη, κάτι που της στερεί βαθμούς έως τώρα, καθώς έχει μόλις μία ισοπαλία μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, που λογικά θα δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες από τα προηγούμενα παιχνίδια τους, ωστόσο η Έμπολι έδειξε σημάδια βελτίωσης απέναντι στη Νάπολι και σίγουρα δεν μπορούμε να κοντράρουμε μία ομάδα που σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση. Δε θα επιλέξουμε πλευρά και μοναδική μας ενασχόληση μπορεί να είναι τοover2,25, αφού περιμένουμε την Έμπολι να δώσει ρυθμό στο ματς. Ο DSuker στηρίζει τον ηγέτη των γηπεδούχων, Αντόνιο Ντι Νατάλε, με το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς να προσφέρεται στο 2,75 στον Stoiximan .

667. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Με εμφατικό τρόπο (1-5 Μπέβερεν) επέστρεψε η Οστάνδη (5-1-1, 3-0-1 εντός) στις νίκες, περνώντας μάλιστα μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Τζούπιλερ Λιγκ. Ενισχύονται με την επιστροφή του Μουσόνα (5 αγ./4 γκολ) οι γηπεδούχοι, περιμένουμε η εξαιρετική επίθεση τους (1 στην κατηγορία) να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα της Κόρτραϊκ (2-3-2 με 5-5 γκολ, καλύτερη άμυνα, χειρότερη επίθεση), που θα κατέβει με σκοπό να κρατήσει για τέταρτο σερί ματς το μηδέν πίσω. Άσος στο 1,90+.

726. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Ουραγός και χωρίς νίκη ακόμα (0-4-4, 0-1-3 εντός) η Κουμπάν, 3/3 νίκες εκτός με 6-1 τέρματα η Σπαρτάκ, λογικός ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων.

764. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΤΡΟΜΣΟ

Με την ήττα από τη Ρόζενμποργκ, μπήκε τέλος στα όνειρα τίτλου της Στάμπαεκ, ο ρεαλιστικός της στόχος πάντως εξαρχής ήταν η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, κάτι για το οποίο θα παλέψει ως το φινάλε. Στο γήπεδό της μετράει 7-2-2 και θα υποδεχθεί μια Τρόμσο που δεν κερδίζει εδώ και επτά ματς (0-3-4) και η οποία μακριά από το σπίτι της αποδυναμώνεται αισθητά (1-2-8 εκτός). Σωστός ο άσος στο 1,60, δεν θα μπορούσε να προσφέρεται ψηλότερα.

700. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Περίεργη αναμέτρηση, η Πονμπεσκίτζιε (1-4-3) έκανε την πρώτη της νίκη με 1-0 επί της Λεχ εκτός έδρας και σίγουρα η ψυχολογία της θα είναι ανεβασμένη. Η Βίσλα (2-5-1) έκανε την πρώτη της ήττα με 0-1 από τη Γκόρνικ Λέτζνα και έχασε το αήττητο της σερί. Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία καθαρή σκέψη, ενδιαφέρον παιχνίδι για τη συνέχεια και των δύο ομάδων. Πάμε στο επόμενο.

946. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Φερεντσβάρος που έχει 8/8 νίκες ως τώρα, υποδέχεται την ουραγό Μπεκεσκσάμπε του 1-1-6, μάλλον προφανές το τι θα επακολουθήσει.

947. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Έχουν παραμείνει αήττητοι στα τρία πιο πρόσφατα (1-2-0) οι γηπεδούχοι, η Πούσκας δείχνει σταθερά σε καλή κατάσταση αφού έχει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (2-4-1). Αρκετά αμφίρροπο το ματς, μάλλον υπερεκτιμώνται οι γηπεδούχοι.

948. ΧΑΛΑΝΤΑΣ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Συνεχίζει αήττητη μετά την πρεμιέρα η Χαλάντας (4-3-1 συνολικά), η Χόνβεντ έρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Βάσας και στα τελευταία της έξι στο πρωτάθλημα έχει μόλις ένα τρίποντο (1-3-2). Σωστός ο άσος γύρω στο 2,10.

949. ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Τρεις νίκες στα τελευταία πέντε έχει πλέον η Βάσας (3-0-2) που έρχεται από παλικαρίσιο διπλό στην έδρα της Χόνβεντ, η Ντέμπρετσεν επικράτησε εντός της ΜΤΚ, βάζοντας στοπ σε σερί δυο ηττών. Μπορεί να πάει οπουδήποτε το ματς, δεν θα μπλέξουμε.

950. ΠΑΞΙ - ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Πάξι, η οποία παρουσιάζεται ισχυρή στο γήπεδό της (3-1-0), η ΜΤΚ δίνει τρίτο σερί μακριά από το σπίτι της με τον μέχρι στιγμής απολογισμό της στα ταξίδια της να είναι 1-1-2. Προβάδισμα δείχνει να έχει ο άσος του 2,30 στον Stoiximan.

565. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΕΤΙΣ

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, από την πρώτη τους νίκη έρχονται αμφότερες με τη Βαλένθια να έχει και την έξτρα κόπωση αλλά και απογοήτευση από την εντός έδρας ήττα μεσοβδόμαδα από τη Ζενίτ. Περιμένουμε κλασικά τις «νυχτερίδες» πολύ επιθετικές μπροστά στο κοινό τους και τη Μπέτις να μην κλείνεται, στο 1,72 βρίσκουμε τοoverστην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

857. ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΛΟΥΓΚΟ

Στο 1-1-2 ο απολογισμός της Λεγανές (3/4 over 2,5, 4/4 GG), στο γήπεδό της έχει βγάλει αρκετά καλά στοιχεία και θα μπορούσε μάλιστα να έχει κάνει 2/2 νίκες αν ήταν πιο προσεχτική στην τελική προσπάθεια. Η Λούγκο είναι αήττητη (2-2-0) με δυο Χ μακριά από το σπίτι της (και τα δυο με αμφίσκορο). Κοιτάμε προς τα αριστερά, το 2,10 είναι ο πάντως οριακή τιμή για να επιλεχθεί pregame, καλή εναλλακτική το GG στο 2,00 του Stoiximan, το οποίο συμπεριέλαβαν στο πινακάκι τους οι Young Guns , μιας και οι δυο ομάδες δείχνουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

858. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Μιραντές (3-2 στην έδρα της Αλαβές), στο γήπεδό της για την ώρα μετράει 2/2 ισοπαλίες. Η Αλμπαθέτε έρχεται επίσης από την πρώτη νίκη της χρονιάς (1-0 εντός τη Γιαγκοστέρα), στο πρώτο της παιχνίδι που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ το τελικό σκορ μοιάζει φτωχό σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, θα πάμε πάσο.

859. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Στο 1-0-3 ο ως τώρα απολογισμός της Μπιλμπάο Β’, στα δυο παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της στάθηκε καλά, η Αλκορκόν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 3-0-1, έχοντας μια ήττα (από Βαγιαδολίδ) και μια νίκη (επί της Κόρδοβα) στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Σφιχτό το σετ, σωστό δείχνει.

860. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Μετριότατη η εκκίνηση της Γιαγκοστέρα (1-0-3), με τη μοναδική της νίκη να έρχεται σε ένα παιχνίδι που είχε την εύνοια της διαιτησίας (ανύπαρκτο πέναλτι και δυο αυστηρές κόκκινες υπέρ της). Η Τενερίφη είναι η μεγάλη απογοήτευση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, μετράει 0-1-3 και έχει με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 11 γκολ παθητικό. Κακό σταύρωμα, καθώς και οι δυο ομάδες είναι για κόντρα και θα θέλαμε να μην παίζουν μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική. No Bet.

566. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Πρώτη ήττα στη σεζόν για τη Σίτι (5-0-0), εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ με σκορ 1-2, με ανατροπή μάλιστα. Την πάτησε σαν πρωτάρα, δείχνει συνέχεια σε κάθε ευρωπαϊκό της ματς με μεγάλο αντίπαλο, πόσο πολύ υπολείπεται ακόμα σε μέταλλο και φανέλα. Προηγήθηκε με αυτογκόλ αλλά χωρίς να το καταλάβει κανείς, η Γιούβε στην κυριολεξία την έπιασε στον ύπνο και ανέτρεψε το σκορ. Πλήγμα για τη ψυχολογία της, αήττητη πάντως στην Πρέμιερ έχοντας το απόλυτο των βαθμών με 11-0 τέρματα, δείχνει να μην έχει αντίπαλο τώρα στην αρχή. Στις καθυστερήσεις πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Κρίσταλ Πάλας το προηγούμενο σαββατοκύριακο, σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο άγνωστος 18χρονος Ιχενάτσο. Θα λείψει ο στόπερ Κόμπανι (5 συμ./2 γκολ) που τραυματίστηκε με τη Γιουβέντους. Άνετο εντός έδρας 2-0 επί της Νιουκάστλ για τη Γουέστ Χαμ (3-0-2), «σκαρφάλωσε» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Έχει ήδη πάρει το σκαλπ των Άρσεναλ και Λίβερπουλ εκτός έδρας (χωρίς να δεχθεί γκολ μάλιστα!), ως εκ τούτου μόνο γέλια προκαλούν οι τιμές του άσου. Πρώτη σκέψη το GG & over 2,5 στο 2,10 του Stoiximan (επιλογή Young Guns), παιχνίδι και για live, ώστε να φανεί η αντίδραση των «πολιτών».

690. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΤΒΕΝΤΕ

0-1-4 ο απολογισμός της Καμπούρ μέχρι στιγμής, τέσσερις σερί ήττες, στα τελευταία τρία δέχθηκε 16 γκολ (1-6 Χέρακλες, 4-1 Φίτεσε, 0-6 Αϊντχόφεν)! Βελτιωμένη η Τβέντε μετά την αλλαγή προπονητή, προηγήθηκε 2-0 του Άγιαξ, τελικά στο τέλος πήρε το βαθμό, δεύτερο της στη σεζόν. Φαβορί το διπλό, έστω και οριακό, πρόκειται για τριπλή καθαρή ανάμεσα σε δύο ομάδες με ταβάνι στην απόδοση τους.

716. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Αδυνατεί να ορθοποδήσει η ΒΑΚ Πέλετς (1-1- 6 συνολικά), ούτε η διακοπή την ωφέλησε αφού ηττήθηκε και από την Αντμίρα, η Σάλτσμπουργκ (2-1-1 εκτός, 4/4 over 2,5 & GG) έχοντας μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με 4-2 της Γκρόντιγκ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, χαμηλές όμως οι τιμές για να ασχοληθούμε.

717. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα έχουν οι γηπεδούχοι (1-0-4, 5/5 over 2,5, 4/5 GG), στην έδρα τους έχουν σχετικά καλύτερα αποτελέσματα (2-1-1, 4/4 over 2,5 & GG), η Μάτερσμπουργκ έρχεται από τρεις σερί νίκες και πραγματοποιεί αξιοθαύμαστη πορεία για την ώρα, με τις επιδόσεις της μακριά από το γήπεδό της να ανέρχονται σε 1-0-3 (4/4over 2,5 & GG). Στη μέση το σετ, δεν θα μπλέξουμε με σημείο αλλά θα προτιμήσουμε το over 2,5 & GG στο 1,90 της Bet365 (Young Guns) , λόγω των επιδόσεων στο σκοράρισμα των δυο ομάδων.

718. ΡΙΝΤ - ΑΛΤΑΧ

Βελτιωμένη αμυντικά εμφανίστηκε η Ριντ (1-1-1 εντός), αποσπώντας 1-1 στην έδρα της Αούστρια, η Άλταχ (1-0-3 εκτός) απαλλαγμένη από το βραχνά του Γιουρόπα έκανε δυο σερί νίκες και δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Αμφίρροπη δείχνει η αναμέτρηση, προχωράμε παρακάτω.

695. ΜΠΡΕΪ - ΛΙΜΕΡΙΚ

Κάτι σαν εξάποντο παραμονής, στο +6 από την 11 θέση η Μπρέι (6-1-7 εντός με 10/14 under 2,5 και 13/14 NG), ουραγός η Λίμερικ (2-3-8 εκτός με 9/14 over 2,5 και GG), αμφότερες αποτελεσματικές τελευταία, καθεμία με τον τρόπο της όμως, οι γηπεδούχοι έρχονται από 13/14 0-1 γκολ (!), οι φιλοξενούμενοι τρέχουν 5-1-0, όλα GG & over 3,5 (5/6 over 4,5)! Άμυνα εναντίον επίθεσης, αντιστοιχηματικό.

731. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Σπουδαίο παιχνίδι και ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της χώρας αυτό μεταξύ της αήττητης Τραμπζονσπόρ (3-1-0), που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, και της πρωταθλήτριας Γαλατασαράι, που πραγματοποιεί μουδιασμένο ξεκίνημα (1-2-1, 3/4 over 2,5, 4/4 GG) και έρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ακριβώς στη μέση το σετ, αν έπρεπε αναγκαστικά να πάρουμε θέση θα πηγαίναμε με το μομέντουμ των γηπεδούχων, καλύτερα πάντως να απέχουμε.

735. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Με 1-1-2 έχει ξεκινήσει η Εσκισεχιρσπόρ, στην έδρα της έχει συγκεντρώσει όλους της τους βαθμούς, η Κασίμπασα ενώ έκανε δυο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές, στη συνέχεια γνώρισε δυο κολλητές ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Μπερδεμένο δείχνει, θα το προσπεράσουμε.

691. ΤΣΒΟΛΕ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Αποτελεσματική σταθερά στην έδρα της η Τσβόλε, άνετα 3-0 την Εξέλσιορ την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένει αήττητη (3-2-0) και θέλει να συνεχίσει με ακόμα μια νίκη επί της Ντεν Χάαγκ (1-2-2, 1-0-1 εκτός), που είναι ομάδα επίσης στα μέτρα της, πριν αρχίσουν τα δύσκολα (δύο κολλητά ματς με Φέγενορντ για κύπελλο και πρωτάθλημα). Οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν στο πρόσφατο 0-1 από τη Χέρακλες και στο στρατόπεδο τους άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες γκρίνιες. Μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.

696. ΧΕΡΑΚΛΕΣ- ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Δύσκολη έξοδος για την Αϊντχόφεν (3-2-0, 1-2-0 εκτός) στο “Πόλμαν”, σε ανάλογης λογικής παιχνίδια ως τώρα έχασε βαθμούς (2-2 Ντεν Χάαγκ, 1-1 Χέρενφεν) εκτός, η Χέρακλες μάλιστα έρχεται από τέσσερις σερί νίκες αποδίδοντας παράλληλα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Διπλό-παγίδα, με τους γηπεδούχους να είναι εξαιρετικοί στην κόντρα επίθεση, την PSV ίσως ξεμυαλισμένη από τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ (2-1) και χωρίς τον εξαιρετικό εξτρέμ Γκουαρδάδο άσος και 1Χ μπορούν να αποτελέσουν επιλογή.

567. ΜΠΑΣΤΙΑ- ΝΙΣ

Από δυο κολλητές εκτός έδρας ήττες η Μπαστιά, τα παιχνίδια εκτός Κορσικής δεν ήταν ποτέ το φόρτε της, στην έδρα της πάντως έχει κάνει το 2/2 επικρατώντας των Ρεν και Γκινγκάμπ. Η Νις ηττήθηκε στο γήπεδό της από τη Γκινγκάμπ, μετράει πλέον 1-2-2 στο πρωτάθλημα και στις δυο εξόδους της αναδείχθηκε ισόπαλη τόσο απέναντι στην Τρουά (3-3) όσο και με την Ανζέ (1-1). Οι επιδόσεις των δυο ομάδων φωνάζουν για κάποιο over (4/5 over 2,5, 4/5 GG η Μπαστιά, 3/5 over 2,5, 4/5 GG η Νις), πάντως το ματς είναι ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα και για αυτό είναι προτιμότερο να πάρουμε πρώτα εικόνα στο live.

571. ΑΝΖΕ - ΤΡΟΥΑ

Μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα της Ανζέ στο πρωτάθλημα (2-2-1 συνολικά), καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λοριάν. Αν και προηγήθηκε με 1-0, κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, με την εστία της να παραβιάζεται τρεις φορές για το τελικό 1-3. Η Τρουά ψάχνει ακόμα το πρώτο της τρίποντο (0-3-2 συνολικά) παρόλο που έχει ήδη δώσει τέσσερα ματς στο γήπεδό της. Πολύ μπερδεμένο στα μάτια μας το παιχνίδι, η συμπαγής Ανζέ έχει δείξει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα όταν πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, η Τρουά ενώ επιθετικά έχει καλά στοιχεία, αμυντικά είναι εντελώς ασύνδετη, θα απέχουμε αφού φαίνεται πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

572. ΚΑΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Καέν, μετά από δυο σερί ήττες (στις οποίες άξιζε καλύτερης τύχης), πέρασε με 3-1 από την έδρα της Τρουά, φτάνοντας τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα (3-0-2 συνολικά). Η Μονπελιέ χρειάστηκε πέντε παιχνίδια για να πετύχει το πρώτο της γκολ, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι από το ματς με τη Σεντ Ετιέν, με την ήττα της με 1-2 να είναι η τέταρτη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (0-1-4). Πολλά προβλήματα στην άμυνα μαζεύτηκαν για τους γηπεδούχους, η Μονπελιέ θα παραταχθεί με σκοπό να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και να κλέψει το ματς, δεν θα μπλέξουμε.

575. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Να δώσει συνέχεια στο θετικό της σερί θέλει η Γκινγκάμπ, η οποία έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το άσχημο ξεκίνημα. Η Γκαζελέκ προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά της στην κατηγορία, αλλά η προσαρμογή της φαίνεται να είναι δύσκολη, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και είναι η μόνη ομάδα από τις 20 του πρωταθλήματος που δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα. Δυνατή στο γήπεδό της παραδοσιακά η Γκινγκάμπ, θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, με τον ασιατικό άσο -0,5 στο 1,875 της Bet365 να περιλαμβάνεται στις επιλογές των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

668. ΛΕΟΥΒΕΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

2-1-4 με 2-0-1 εντός μετράει η Λέουβεν, 3-2-2 με 1-0-2 εκτός η Ζούλτε Βάρεγκεμ, στη μέση το σετ, στο όριο το βλέπουμε και εμείς να πηγαίνει.

669. ΒΕΣΤΕΡΛΟ- ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

1-3-3 με 1-1-1 εντός τα νούμερα της Βέστερλο, παλικαρίσιο βαθμό πήρε το περασμένο Σάββατο στη Μαλίν (2-2), ομοίως και η Σιντ Τρούιντεν (3-2-2-, 1-0-2 εκτός) κόντρα στη Σαρλερουά εντός, ισοφάρισε σε 1-1 στο 86’. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη μετά-Φερέρα εποχή, όπως είχαμε γράψει και το περασμένο Σαββατοκύριακο συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αποχώρησης του αρχιτέκτονα μιας μικρομεσαίας ομάδας βλέπουμε το ρεζερβουάρ της να έχει βενζίνη για μερικές αγωνιστικές ακόμα, μέχρι την αναπόφευκτη πτώση. Στο μέση το σετ, τριπλή και στα μάτια μας.

593. ΚΛΟΥΖ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Σπουδαίο παιχνίδι, μεταξύ της ανίκητης εντός έδρας Κλουζ (4-0-0, 7-1 τέρματα) και της πρωτοπόρου της βαθμολογίας Άστρα, η οποία μετράει 4-0-0 μακριά από το γήπεδό της (3/4 over 2,5 & GG) , αλλά στο πρώτο της ματς μετά τη διακοπή εμφανίστηκε χωρίς ρυθμό και ηττήθηκε από την Παντούρι. Δύσκολο για πρόβλεψη ματς, οι γηπεδούχοι δείχνουν να επέστρεψαν καλύτερα μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και δικαίως δίνονται φαβορί.

844. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για το Τορόντο (7-1-4 εντός έδρας) με 0-2 από τη Νέα Υόρκη Σίτυ. Προβληματίζει στα τελευταία παιχνίδια και με τις εμφανίσεις της, πέντε βαθμούς περιθώριο έχει από το Ορλάντο που είναι εκτός πλέι-οφ. Το Κολοράντο (3-5-5 εκτός) συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, έμεινε στο 1-1 με την Ουάσινγκτον, θα μπορούσε και να χάσει αλλά η αντίπαλος της έχασε τις ευκαιρίες της. Στο -7 από τα πλέι-οφ, δύσκολα θα πετύχει κάτι. Ο άσος του 1,85 θα ήταν ενδιαφέρον, αν ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος.

610. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας η Μλάντα (2-2-2) με τη Σλάβια Πράγας, θα μπορούσε να κερδίσει, καθώς έπαιξε αρκετά καλά. 4/6 over έχει και 5/6 goal/goal, στηρίζεται στη δύναμη της επίθεσης της. Η Τέπλιτσε (2-2-2) κέρδισε με 2-1 τη Μποέμιανς, δίκαιη νίκη καθώς ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλους τους τομείς του αγώνα. Και αυτή έχει 4/6 over και έχει αρκετά καλύτερη επιθετική παρουσία, απ’ ότι αμυντική. Αρκετά χαμηλά ο άσος (1,60) και δεν έχει απολύτως καμία αξία, το over 2,5 στο 1,825 είναι δίκαιο.

581. ΕΪΜΠΑΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ονειρικό ξεκίνημα η Εϊμπάρ (2-1-0) που πρωταρχικός της στόχος είναι η σωτηρία, πολύ πιο δημιουργική και επιθετικά βελτιωμένη παρουσιάζεται φέτος αφού απέκτησε πολλούς ποιοτικούς παίκτες σε κομβικές θέσεις. Η Ατλέτικο κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί με άκρως επιθετικό σχήμα (4-3-3) όπως ακριβώς και με την Γαλατάσαραϊ αφού ο Σιμεόνε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος. Μικρό δείχνει το όριο των 2 γκολ με τους Young Guns να ποντάρουν τοover2 στο 1,85 της Bet365που δεν αναμένεται να μείνει για πολύ ώρα σε αυτή την απόδοση.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

670. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Μεγάλο διπλό ψυχολογίας στη Λιέγη για τη Λόκερεν την προηγούμενη αγωνιστική, στην κόντρα χτύπησε για το τελικό 0-1, πρώτη νίκη της εκτός (2-2-3 ρεκόρ), στην έδρα της μετράει 1-1-1. Πρώτη νίκη συνολικά για τη Μουσκρόν (1-2-4, 0-1-2 εκτός) το 2-1 επί της ισχυρής Κλαμπ Μπριζ, αλλοπρόσαλλη ομάδα με δυνατότητες, ο άσος βρίσκεται αποκρουστικά χαμηλά, για μια ομάδα που σκοράρει δύσκολα και βρίσκεται πάντα σε κλίμα γκρίνιας.

704. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Μετά από πέντε σερί νίκες έχασε με 3-1 μέσα στην έδρα της Πογκόν η Πιάστ (4-0-0 εντός). Προηγήθηκε δίκαια και ήταν ανώτερη, όμως ισοφαρίστηκε κόντρα στη ροή και τότε η αντίπαλος της πήρε τα ηνία και προηγήθηκε. Στο διάστημα που πίεζε για την ισοφάριση και είχε καταφέρει να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες δέχτηκε το τρίτο γκολ από το κέντρο! Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η Λέχια Γκντανσκ (0-3-1 εκτός) άλλαξε προπονητή και ανέλαβε ο Φον Χέεσεν. Στο ντεμπούτο του έμεινε εντός έδρας στο 0-0 με την Κορόνα, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Γενικότερα η Λέχια είναι μέτρια ομάδα, αλλά δεν χάνει εύκολα (5/8 ματς της ήρθαν ισόπαλα). Πολλοί πιστεύουν ότι τώρα η Πιάστ θα ξεφουσκώσει και θα κάνει ένα μεγάλο αρνητικό σερί, όμως εμείς έχουμε την αίσθηση ότι αυτό θα καθυστερήσει. Η Λέχια μπορεί να μην χάνει εύκολα, όμως παρουσιάζει αρκετά προβληματικό πρόσωπο στα τελευταία δύο παιχνίδια, επίσης κερδίζει αρκετά δύσκολα. Το 0:0 που βρίσκουμε μας φαίνεται εντελώς λάθος, καθώς περιμέναμε οριακά στο -0,25 τη γραμμή, τα Young Guns αποφάσισαν να ποντάρουν για ακόμα ένα παιχνίδι στην πρωτοπόρο Πιάστ.

951. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΟΥΙΠΕΣΤ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Βιντεότον (0-2 εκτός από την Πάξι), έδωσε έτσι συνέχεια στην κακή εκκίνηση που πραγματοποιεί (2-0-6 συνολικά στο πρωτάθλημα), η Ουίπεστ συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς τρίποντο και δυο σερί ήττες στα πιο πρόσφατα από αυτά. Καμιά δεν είναι καλά εδώ και καιρό, δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης.

582. ΜΙΛΑΝ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ, η Μίλαν στρέφει την προσοχή της στο πως θα επανακάμψει, με το παιχνίδι κόντρα στην Παλέρμο να αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, τα αμυντικά της προβλήματα είναι δύσκολο να λυθούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, με τους Σικελούς να δίνουν δείγματα πολύ σοβαρής και στιβαρής ομάδας, που σκοράρει σε κάθε της παιχνίδι. Μονόδρομος η νίκη για τους «ροσονέρι», όμως το 1,73 του άσου δε λέει όλη την αλήθεια για τις δυσκολίες του ματς και το αμφίσκορο είναι σαφώς προτιμότερο σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

698. ΒΙΛΕΜ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ

0-2-3 με 1-6 γκολ η Βίλεμ, τέσσερα ματς χωρίς τέρμα, προς υπεράσπιση της έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα (Φίτεσε, Άγιαξ, Άλκμααρ, Ναϊμέγκεν, Φέγενορντ). Δύο σερί νίκες η Ουτρέχτη (2-2-1), τέσσερα ματς αήττητη, στο 2-1 επί της Φίτεσε έδειξε δυνατότητες. Δεν πιάνεται από πουθενά, προχωράμε.

1141. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Από μεγάλη νίκη έρχεται η Πατριότας στο ντέρμπι με την Τσίκο, 1-0 εκτός έδρας, με την ψυχολογία των παιχτών να είναι όπως είναι φυσικό στα ύψη. Νίκη και για την Εκιδάδ, τρίτη συνεχόμενη, 4-3 εντός την Τζαγκουάρες. Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι θα κρατούσαμε τον ασιατικό άσο 0:0.

908. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ - ΠΑΡΑΝΑ

Δεύτερη σερί ήττα για τη Μότζι Μίριμ, με το βαρύ 4-1 από τη Βιτόρια Μπαΐα εκτός έδρας, Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναζητούν απεγνωσμένα βαθμούς για να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τρία ματς χωρίς νίκη για την Παρανά (0-1-2), προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λουβερντένσε. Αποφασισμένη για τη νίκη θα μπει στο ματς η Μότζι Μίριμ, θα προσπαθήσουμε να της δώσουμε το φιλί της ζωής κρατώντας τον ασιατικό άσο 0:0.

909. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Το τρένο της Παϊσαντού δε σταματά πουθενά. Νέα νίκη, αυτή τη φορά με 3-2 κόντρα στην Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ εντός έδρας. 10-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Παϊσαντού. Ντεφορμέ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για πέντε αγωνιστικές. Προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε εντός έδρας. Άσος.

910. ΜΠΑΪΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Αμφότερες προέρχονται από ισοπαλία, 1-1 εκτός κόντρα στην Κρισιούμα η Σαμπάιο, 2-2 εκτός κόντρα στη Σεαρά η Μπαΐα. Εντός έδρας είναι πανίσχυροι οι γηπεοδύχοι, έχοντας το εξωπραγματικό ρεκόρ 10-3-0. Δεν είναι για αυτές τις τιμές ο άσος, κρατάμε το ασιατικό διπλό +1.

911. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΣΕΑΡΑ

Έδειξε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα αγωνιζόμενη και εκτός έδρας η Σάντα Κρουζ, κερδίζοντας τη Μπόα με 3-1. Στους τέσσερεις βαθμούς η διαφορά των γηπεδούχων από την προνομιούχο τέταρτη θέση. Το πάλεψε η Σεαρά κόντρα στη Μπαΐα, παίρνοντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Πέντε βαθμούς από τη σωτηρία απέχουν οι φιλοξενούμενοι. Άσος.

912. ΟΕΣΤΕ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα για τους γηπεδούχους (1-3-0), οι οποίοι έρχονται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, Μποταφόγκο. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Μπραγκαντίνο, παραχωρώντας την ισοπαλία 2-2 στη Μακάε. Αμυντικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε αγώνα. Θα πάμε με το over.

916. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ. - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Τρία ματς χωρίς ήττα παραμένει η Αρχεντίνος (2-1-0), προερχόμενη από τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Νουέβα Σικάγο. Με την ψυχολογία στα ύψη έρχεται η Μπόκα μετά το τεράστιο διπλό στην έδρα της μισητής Ρίβερ με 1-0. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, η Μπόκα θα πάρει τη νίκη.

917. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Το αρνητικό σερί για τους γηπεδούχους έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη 2-1 κόντρα στη Σαν Μαρτίν εκτός έδρας. Εντός έδρας τα πάει αρκετά καλά η Γοδόι, έχοντας ρεκόρ 4-5-2. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα για τη Ροζάριο, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Νιούελς. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα σε έδρες όπως αυτή της Γοδόι, κρατάμε το ασιατικό διπλό 0:0.

677. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Πολύ καλή η εκκίνηση της Πάκος, με όπλο την άμυνα (μόλις δυο γκολ παθητικό) παραμένει αήττητη με απολογισμό 2-2-0 (4/4 under 2,5), η Ρίο Άβε έρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σπόρτινγκ (έχασε εντός έδρας με 1-2), με τον απολογισμό της να ανέρχεται πλέον σε 1-2-1 (3/4 over 2,5 & GG). Μπορεί να είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως οι φιλοξενούμενοι αφήνουν καλές εντυπώσεις ως τώρα και είναι ικανοί για τη ζημιά.

583. ΣΟΣΙΕΔΑΔ -ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Κάτω του μετρίου οι εμφανίσεις της Σοσιεδάδ που ψάχνει εκτός από την πρώτη νίκη (0-2-1) και το πρώτο γκολ της. Ιδανικός αντίπαλος η Εσπανιόλ που έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με τη Ρεάλ (0-6) και είναι από τις ομάδες που φωνάζουν για κόντρα σύμφωνα με τα έως τώρα δείγματα γραφής. Δίκαιος και τίμιος ο άσος στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1142. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΤΣΙΚΟ

Ντεφορμέ αμφότερες. Από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ενβιγκάδο προέρχεται η Ουΐλα, η οποία αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα για πέντε αγωιστικές. Από το κακό στο χειρότερο η Τσίκο, έχασε και στο ντέρμπι κόντρα στην Πατριότας με 1-0. Είναι καλύτερη ομάδα η Ουΐλα, παρά τις άσχημες εμφανίσεις αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει μία από της χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

918. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες, άσος χωρίς αξία.

1094. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Μεγάλη νίκη της Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εντός έδρας την πρωτοπόρο Κορίνθιανς. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανεβαίνουν στο βαθμολογικό πίνακα. Ντεφορμέ η Φιγκεϊρένσε, νέα ήττα αυτή τη φορά με 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Αβαΐ. Εντός ζώνης υποβιβασμού πλέον οι φιλοξενούμενοι. Έχει πάρει φόρα η Ιντερνασιονάλ, άσος.

1095. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Καλή εμφάνιση συνοδευόμενη με νίκη για την Παλμέιρας, 4-1 εκτός έδρας τη Φλουμινένσε. 8-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, οι οποίοι παραμένουν χωρίς ήττα για τέσσερα παιχνίδια εντός (3-1-0). Νίκη μετά από δύο αγωνιστικές για τη Γκρέμιο, 2-1 εκτός έδρας την Ατλέτικο Παραναένσε. Στην τρίτη θέση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα παλέψουν μέχρι τέτλους για τον τίτλο. Δύσκολο παιχνίδι, δε θα μπλέξουμε.

920. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΤΙΓΚΡΕ

Ούτε τώρα νίκη για τη Χιμνάσια (1-1 εκτός κόντρα στην Εστουδιάντες), η οποία αγνοεί τη νίκη για τέσσερεις αγωνιστικές (0-1-3). Σε αντίθετη τροχιά η Τίγκρε, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-0 κόντρα στη Βέλεζ εντός έδρας. Δεν πείθει τελευταία η Χιμνάσια, κρατάμε το Χ2.

584. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΠΟΥΜΑΣ

Κλάσικο της Πόλης του Μέξικο, ουραγός στην Απερτούρα με 2-1-5 η Κρουζ Αζούλ (1-0-3 εντός), τουλάχιστον με το 1-1 στο Μοντερέι επί της ομώνυμης ομάδας σταμάτησε το σερί ηττών (4). Καβάλα στο άλογο η Πούμας, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 6-0-2 (2-0-2 εκτός με 4/4 over 2,5 & GG), πέμπτη σερί νίκη της το 3-0 επί της Βερακρούζ, 7/8 over 2,5 συνολικά, σκοράρει σε 7/8 από δύο γκολ και πάνω. Επικεντρωνόμαστε στην παραγωγικότητα των φιλοξενούμενων, το over σίγουρα αποτελεί επιλογή, όμως με το σετ στο 2,20-3,20-3,25 υπάρχει σαφής αξία στο διπλό.

921. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Πώς να κερδίσει η Νιούελς όταν δεν μπορεί να σκοράρει; Ένα ακόμα ματς για τη Νιούελς αντιμετωπίζοντας τα ίδια προβλήματα στο σκοράρισμα, μένοντας στο 0-0 εκτός έδρας κόντρα στη Ροζάριο. Αγνοούν τη νίκη οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα από τον Ιούλιο. Άσχημη εμφάνιση συνοδευόμενη από ήττα για την Σαν Μαρτίν, 2-1 από τη Γοδόι. 3-4-5 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων. No Bet.

845. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΣΙΑΤΛ

Παραμένει στην κορυφή της Δύσης το Βανκούβερ (8-1-4 εντός) με το 2-0 με το Κολοράντο. Δεν εντυπωσίασε, αλλά δεν χρειάστηκε, δείχνει σοβαρότητα και ανωτερότητα από τις αντιπάλους της. Την Τετάρτη για το Κόνκακαφ Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε την Ολίμπια με 1-0. Το Σιάτλ (3-2-9 εκτός) έχει το προβάδισμα απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για τα πλέι-οφ, καθώς απέχει δύο βαθμούς και πλέον δεν έχει τις σοβαρές απουσίες που είχε. Στο 1-1 έμεινε με το Σαν Χοσέ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Στο 2,00 ο άσος και στο 1,85 το Χ2, δίκαιο το σετ.

846. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Στο 1-1 με το μετριότατο Κολοράντο έμεινε η Ουάσινγκτον (0-1-3 στα τελευταία) και παρέμεινε σε κακές εμφανίσεις. Έπεσε στην τρίτη θέση της Ανατολής και θέλει να κάνει το ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές. Το Κολόμπους (4-4-6 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Φιλαδέλφεια με αρκετά καλή εμφάνιση (4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα) και πλησίασε τη σημερινή της αντίπαλο στον ένα βαθμό. Μεγάλο το line του over (2,75), το 2,45 του άσου μας φαίνεται λίγο μεγάλο (9-3-2 εντός η Ουάσινγκτον), αλλά είναι ντεφορμέ η γηπεδούχος. Πάμε στο επόμενο.

847. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ- ΣΑΝ ΧOΣΕ

Μετά από τρεις ήττες η Νέα Υόρκη Σίτυ κέρδισε με 2-0 το Τορόντο και παραμένει στο κόλπο για τα πλέι-οφ. Πρώτο γκολ του Λάμπαρντ, αλλά το παράξενο ήταν ότι δεν δέχτηκε γκολ! Αμφίβολος ο πιο σταθερός της παίκτης, Νταβίντ Βίγια (25 συμ./15 γκολ). Προβληματικό στα τρία τελευταία το Σαν Χοσέ (0-2-1) που από τύχη δεν έχει περισσότερες ήττες. Επίσης παλεύει για τα πλέι-οφ και θέλει τη νίκη. Αν παίξει ο Βίγια θα κάνουμε κάποια σκέψη στο live (για όσους είναι ξύπνιους) για το over και τον άσο.

1143. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Στάθηκε καλά κόντρα στους πρωταθλητές η Πάστο, παίροντας τελικά τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (2-2 εκτός έδρας κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι). Έπαιξε με αναπληρωματικούς η Σάντα Φε στο ματς κόντρα στην Πατριότας, λόγω του Σουνταμερικάνα, μένοντας τελικά στο 0-0 εντός έδρας. Η κούραση που θα βγάλουν οι φιλοξενούμενοι είναι δεδομένη, ενώ αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δυνατή τους έδρα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ασιατικός άσος 0:0.

1185. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς η Ολίμπια στο ματς κόντρα στην Σαντανί, λόγω του Σουνταμερικάνα, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να πάρει τη νίκη με 4-0. Με αναπληρωματικούς αγωνίστηκε και η Λουκένιο κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Άσος.

922. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Δεν μπορεί να βρει την απαιτούμενη σταθερότητα η Βέλεζ στο πρωτάθλημα, κάτι που της στοιχίζει. Προέρχεται από την ήττα με 3-0 εκτός κόντρα στην Τίγκρε. Έξι παιχνίδια χωρίς ήττα παραμένει η Εστουδιάντες, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός με τη Χιμνάσια. Προβάδισμα στο ασιατικό διπλό 0:0.

585. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Κλάσικο του Μοντερέι, μεγάλο ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, η Τίγκρες (4-1-3, 2-1-1 εντός με 3/4 over 2,5 και GG) έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες με το 0-1 επί της Κλαμπ Αμέρικα στο “Αζτέκα”, ματς στο οποίο την ευνόησε η διαιτησία αφήνοντας την αντίπαλο της από νωρίς με εννέα παίχτες. 3-2-2 το ρεκόρ της Μοντερέι με 5/7 over 2,5 και GG, 2-0-2 εκτός με 4/4 over 2,5 και 2/4 GG, λόγω του χαρακτήρα της αναμέτρησης αλλά και της αγωνιστικής φιλοσοφίας των γηπεδούχων θα αποφύγουμε τα γκολ.

848. ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Παλεύει για να παραμείνει στα πλέι-οφ το Μόντρεαλ (7-2-4 εντός έδρας), πήρε το 1-1 από το Σαν Χοσέ, παρότι έπαιζε με αρκετές αλλαγές και με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα. Το Νιου Ίγκλαντ (4-2-8 εκτός) έχει πατήσει το πόδι στο γκάζι και έχει έξι σερί νίκες. Πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Ανατολής, Τελευταίο του θύμα η Νέα Υόρκη που κέρδισε με 2-1. Δίκαιη η γραμμή του +0,25 για τους φιλοξενούμενους.

913. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Κρισιούμα, 1-1 εντός κόντρα στη Σαμπάιο. Την έδρα της εκμεταλλεύτηκε για άλλη μία φορά η Λουβερντένσε, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Παρανά. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο χωρίς ωστόσο να αποτελεί ευκαιρία.

914. ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Το πάλεψε η Μακάε κόντρα στη Μπραγκαντίνο, παίρνοντας τελικά τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Τα αμυντικά προβλήματα όμως συνεχίζονται για τους γηπεδούχους οι οποίοι δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Μεγάλη νίκη για την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, 1-0 την Αμέρικα Μινέιρο εντός έδρας. Εκτός έδρας τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, έχοντας ρεκόρ 1-4-8. Καιρός να επιστρέψει στις νίκες η Μακάε, άσος.

1096. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Δύο σερί νίκες για την Πόντε Πρέτα, 2-1 εκτός της Γκοϊάς, η οποία δείχνει ότι βρίσκει ξανά τα πατήματά της. 6-3-4 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τη Φλουμινένσε, η οποία αγνοεί τη νίκη για ένα μήνα στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από τη συντριβή με 4-1 κόντρα στην Παλμέιρας. Άσος.

849. ΣΙΚΑΓΟ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Αγώνας μεταξύ ομάδων που έχουν αγωνιστικά προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια. Το Σικάγο (7-1-6 εντός) έχει ελάχιστες ελπίδες και πρακτικά δεν πιστεύουμε ότι έχει ουσιαστικές ελπίδες. Το Ορλάντο (3-3-8 εκτός) είχε να κερδίσει έξι αγώνες, αναπτέρωσε τις ελπίδες της με τη νίκη με 3-1 επί του Κάνσας, μάλιστα η νίκη ήρθε χωρίς τον Κακά (25 συμ./9 γκολ), που έχει ελπίδες για τον αγώνα με το Σικάγο. Λόγω ενδιαφέροντος και ψυχολογίας μετά τη νίκη επί του Κάνσας το 2,05 του Χ2 μας φαίνεται η καλύτερη επιλογή από το παιχνίδι.

1144. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Άνετη νίκη με 4-1 εντός έδρας κόντρα στην Κουκούτα για τη Μεντεγίν την προηγούμενη αγωνιστική, δείχνοντας ότι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κλαουσούρα. Με αρκετές αλλαγές αγωνίστηκε η Άγκιλας στο ματς κόντρα στην Τζούνιορ λόγω της συμμετοχής της στο Σουνταμερικάνα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 εντός έδρας. Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Σουνταμερικάνα, χάνοντας με 2-1 εντός έδρας από την Ολίμπια. Ασιατικός άσος -1.

587. ΛΕΟΝ - ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Παραγωγικές ομάδες με ασθενείς άμυνες, 6-2 έχασε η Λεόν (6-0-2, 3-0-0 εντός με 2/3 over 2,5 & GG) στην Τσιάπας στο τελευταίο ματς της για το πρωτάθλημα, πέντε σερί GG & over 2,5 η Τιχουάνα (4-0-4, 3-0-1 εκτός με 3/4 over 2,5 & GG), 7/8 συνολικά, αυτά θα κρατήσουμε κιόλας, με τις αποδόσεις για τα γκολ πάντως να είναι για πρώτη φορά στην πολύ παραγωγική φέτος μεξικανική Απερτούρα διαβασμένες.

591. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες για τη Μονάρκας μετά από τέσσερις σερί αποτυχίες στην έδρα της Κερέταρο (0-1), 1-0-2 μετράει εντός, 3-0-2 εκτός. Στο -3 από την κορυφή η Κλαμπ Αμέρικα (5-0-3, 3-0-1 εκτός), το σερί νικών σταμάτησε στις πέντε, βράζει για τη διαιτησία στο 0-1 από την Τίγκρες, όπου από νωρίς έπαιζε με εννέα παίχτες, αποβληθείς οι βασικότατοι Σαμπουέσα (χαφ) και Μπενεδέτο (φορ, 7 αγ./7 γκολ), τεράστιες απώλειες για την ομάδα του Αμπρίς. Προς αποφυγή το διπλό, γενικά δεν πιάνεται από κάπου.

850. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Δείχνει να ξύπνησε το Σολτ Λέικ (6-6-2 εντός) και κέρδισε με 1-3 το Χιούστον εκτός έδρας. Αναπτέρωσε τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ, πλέον απέχει μόνο έξι βαθμούς από τα πλέι-οφ και έχει ουσιαστικές ελπίδες. Το Λος Άντζελες (2-5-7 εκτός) δείχνει να περνάει μία μικρή κρίση και έπεσε από την κορυφή της Δύσης. Δεύτερο ματς δίχως νίκη (0-0 με το Μόντρεαλ στην πολύ δυνατή της έδρα) και δεύτερο ματς δίχως να σκοράρει, κάτι πολύ σπάνιο για την ομάδα της Δυτικής ακτής. Θέλει άμεση αντίδραση, από το ματς με το Σολτ Λέικ. Το over 2,5 στο 1,80 θα ήταν επιλογή αν οι Γκάλαξι δεν περνούσαν κρίση.

595. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Μαχητική η Ντοράδος (2-2-4 ρεκόρ), στην έδρα της πατάει καλύτερα (1-2-1), από τεράστιο χαστούκι έρχεται η Πατσούκα (2-1-5, 1-0-2 εκτός), παρότι προηγήθηκε 3-1 της Τολούκα και είχε πέντε (!) δοκάρια τελικά ηττήθηκε με 3-4 με γκολ στο 87’. 0-1-5 στα έξι τελευταία οι φιλοξενούμενοι, 7/8 over 2,5 και GG μετράνε συνολικά, έχουν τη χειρότερη άμυνα στην Απερτούρα. Βασικά πάσο, αν και τα γκολ μπορούν να αποτελέσουν επιλογή, μόνη της τα βγάζει τα over η Πατσούκα.

---. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΧΑΣ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Ο Εθνικός έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση αλλά το @1,50 του άσου δεν μας λέει κάτι. Στα πρώτα τρία ματς έπαιζε σαν αουτσάιντερ και θέλουμε να δούμε πως θα διαχειριστεί το ματς αυτό. Παιχνίδι περισσότερο για live. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Από την μια η Ομόνοια παρουσιάζεται προβληματική καθώς άφησε ήδη πίσω τέσσερις βαθμούς ενώ η Ανόρθωση πάει με φόρα για τη τέταρτη της νίκη. Σε κάθε ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε το φαβοριτισμό του τριφυλλιού. Το Χ2 @1,72 στον ΟΠΑΠ / @1,75 stoximanείναι πολύ δελεαστική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Προβληματίζει η ΑΕΛ ειδικά στην επίθεση καθώς μετρά ένα γκολ ενεργητικό μέχρι στιγμής. Νίκη ψυχολογίας για τον Ερμή στο τελευταίο με την Ένωση ενώ συνεχίζει να μην πείθει με την παρουσία του. Δεν μπορούμε να δεχτούμε το φαβοριτισμό της ΑΕΛ στο @1,55 περίπου που άνοιξε. Δύσκολο ματς για προγνωστικά αλλά αν έπρεπε απαραίτητα να παίξουμε κάτι θα κοντράραμε την ΑΕΛ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΚΟΜΕΡΣΙΟ-ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ

Άλλη μία φορά φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων αγωνιζόμενη εκτός έδρας η Κομέρσιο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Αλιάνσα Ατλέτικο. Εντός έδρας, εκμεταλλευόμενη το υψόμετρο αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο είναι δυνατή. Ομάδα έδρας και η Καχαμάρκα, η οποία όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Άσος.

---. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ-ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ

Η καλύτερη ομάδα της χώρας θα πάρει το τρίποντο, άσος.

---. ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ - ΜΕΛΓΚΑΡ

Κρατούσε τον πολύτιμο βαθμό μέχρι το τελευταίο λεπτό η Σπορτ Λορέτο κόντρα στη Σιενσιάνο, όμως στην τελευταία φάση του αγώνα δέχτηκε το γκολ, φεύγοντας τελικά με άδεια χέρια από το Κούσκο. Εντός είναι αρκετά δυνατή, εκμεταλλευόμενη τον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της. Μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρες η Μελγκάρ, πάλεψε για τον τίτλο του Απερτούρα, κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και στο Κλαουσούρα. Προέρχεται από τη νίκη με 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Ρεάλ Γκαρσιλάσο. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, κρατώντας το ασιατικό διπλό 0:0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ