ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (2/6). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

2562. ΤΟΣΟΥ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Εξ αναβολής ματς για την εβδόμη αγωνιστική του Ιαπωνικού πρωταθλήματος. Η Τόσου (1-3-3 εντός) πήρε ένα σημαντικό βαθμό με την Ουράβα (0-0) με εκπληκτική αμυντική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του ματς πήρε ένα δύσκολο πόντο και η ψυχολογία της ανέβηκε. Η Βίσσελ Κόμπε (2-1-3 εκτός) ουσιαστικά δεν την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα για τον πρώτο γύρο. Βέβαια παίζει απελευθερωμένα, έφερε 2-2 με την Ομίγια στο προηγούμενο παιχνίδι της με καλή εμφάνιση. Δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία στο σετ των αποδόσεων.

2563. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Η Φουκουόκα (1-1-4 εντός) παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με κακές εμφανίσεις, όπως αυτή με τη Χιροσίμα και έχασε εύκολα με 0-4. Παίζει αρκετά άσχημα και δύσκολα θα αλλάξει η θέση της αν δεν βελτιωθεί. Η Ναγκόγια (1-1-4 εκτός) έχει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, στο πιο πρόσφατο ματς έχασε με 1-2 από τη Σόναν. Δεν παίζει καλά καμία από τις δύο ομάδες, περιμένουμε κλειστό ματς. Δεν έχει αξία το διπλό σε αποδόσεις φαβορί.

2575. ΠΓΔΜ – ΙΡΑΝ

Φιλικό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για τις επίσημες υποχρεώσεις τους το Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Καλή εμφάνιση και νίκη για την ΠΓΔΜ στο τελευταίο της τεστ απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν (3-1), για το Ιράν αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού, τελευταία του ματς οι 2/2 νίκες απέναντι σε Ινδία και Ομάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Γρίφος η αναμέτρηση στα μάτια μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2580. ΑΓΓΛΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Με βάση τις πρόσφατες εμφανίσεις της, η Αγγλία φαίνεται πανέτοιμη για το μεγάλο ραντεβού στα γήπεδα της Γαλλίας, κάτι που θα προσπαθήσει να δείξει και κόντρα στην Πορτογαλία. Από την άλλη, το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος προέρχεται από την επιβλητική επικράτηση επί της Νορβηγίας και είναι αποφασισμένο να πετύχει στο φετινό EURO. Οι ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες λίγες μέρες πριν την τελική φάση της μεγάλης διοργάνωσης και θέλουν να αποδείξουν ότι ανήκουν στο τοπ επίπεδο της Ευρώπης. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί κρας τεστ για τους δύο προπονητές και παρ’ ότι είναι φιλικό κανείς δεν θα το αντιμετωπίσει σαν τέτοιο, το under 2 προσφέρεται σε απόδοση 2,025 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2582. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ U21 - ΦΙΛΑΝΔΙΑ U21

Ματς για το 7ο γκρουπ στα πλαίσια των προκριματικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21. Μόνο ήττες μετρούν οι Νήσοι Φερόες ως τώρα (0-0-6) και φυσικά δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, η Φινλανδία έχει απολογισμό 3-0-2 και παλεύει για τη δεύτερη θέση του ομίλου που ίσως οδηγήσει στα μπαράζ. Σάκος του μποξ ως τώρα οι γηπεδούχοι, αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι θα πάμε με κλειστά μάτια στο διπλό, ειδικά από τη στιγμή που το βρίσκουμε στα επίπεδα του 1,35, σε αυτές τις αποδόσεις λέμε όχι και αρκούμαστε στο πάσο.

2584. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΦΕΡΟ ΚΑΡΙΛ

Φάση των «64» στο κύπελλο Αργεντινής, σε ουδέτερο γήπεδο το ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Κάκιστο Τρανσισιόν έκανε η Ραφαέλα, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην τελευταία θέση του ομίλου της με συνολικό απολογισμό 2-3-11. Χωρίς ιδιαίτερους στόχους εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας η Φέρο, το κύπελλο είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσει ενδιαφέρον η σεζόν της. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, όπως σωστά αποτυπώνουν και τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε παρακάτω.

2585. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Μετά το κακό της ξεκίνημα στην πρώτη της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από πέντε χρόνια, η Αμέρικα Μινέιρο φαίνεται πως παίρνει μπρος, απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα σε Βιτόρια Μπαΐα και Κρουζέιρο, με αποτέλεσμα να χτίζει σιγά-σιγά ψυχολογία. Η Πόντε Πρέτα από την άλλη πραγματοποιεί αντίθετη πορεία από την αντίπαλό της, αφού μπήκε δυναμικά στη σεζόν και στα δύο τελευταία της παιχνίδια έδειξε να βρίσκεται στα χαμένα. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τους νεοφώτιστους, έχουν όλα τα φόντα να σπάσουν το ρόδι και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους φετινή νίκη, με τον -0,25 ασιατικό άσο να έχει το προβάδισμα στο 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2586. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Να ξεπλύνει τη ντροπή από το βαρύ 0-7 από τους Ρεντ Μπουλ στο τοπικό ντέρμπι της Νέας Υόρκης θέλει η Σίτι, η οποία δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ορλάντο και θέλει να το κάνει με αντίπαλο το Σολτ Λέικ. Η Ρεάλ μοιάζει καταπονημένη, αφού δίνει τον πέμπτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα της, έχοντας απολογισμό 1-0-3 στους τέσσερις προηγούμενους. Για τα πανηγύρια οι άμυνες των δύο ομάδων, δέχονται γκολ με τη σέσουλα και τα στατιστικά τους ευνοούν ώστε να επιβεβαιωθεί το combo GG & over 2,5 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ – ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Προημιτελικά για τα πλέι-οφ της Απερτούρα της Κολομβίας, διπλά ματς χωρίς να ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Ντεπορτίβο Κάλι έχει εκπληκτική έδρα (8-1-1) και θα έχει αυτή τη δύναμη της στο πρώτο ματς με τη Μεντεγίν (4-5-1 εκτός) που είναι ανώτερη ομάδα και η πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας. Η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, αν και έχει ισοπαλία το παιχνίδι, κάτι που δεν θα χαλάσει σίγουρα τη Μεντεγίν. Ο άσος DNB του 1,70-1,80 είναι καλή επιλογή.

2587. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο «κλάσικο» η Παλμέιρας, ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάο Πάολο εκτός έδρας πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση και παρέμεινε στους έξι πόντους μετά από τέσσερις αναμετρήσεις (2-0-2). Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για την Γκρέμιο, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και την Κοριτίμπα με 2-0 εντός έδρας και φιγουράρει στην κορυφή του Μπραζιλέιρο, μάλιστα ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ μετά από τέσσερις αναμετρήσεις (3-1-0, με 6-0 τέρματα). Το ματς δεν θα γίνει στη φυσική έδρα της Παλμέιρας αλλά στο γειτονικό «Πακαεμπού» (έχει αγωνιστεί ξανά εκεί το διάστημα 2010-2014). Μια του ύψους μια του βάθους η «βερντάο» στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Μπραζιλέιρο, σταθερότατη με εξαιρετική αμυντική γραμμή η πρωτοπόρος Γκρέμιο, ενδιαφέρον το 1,75 του X2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2588. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Από σημαντική νίκη επί της Πόντε Πρέτα προέρχεται η Φλαμένγκο (1-2), όμως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τις εμφανίσεις της να απογοητεύουν. Ούτε η Μπαΐα εντυπωσιάζει, αλλά καταφέρνει να παραμένει μακριά από τις αποτυχίες, όντας αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές (1-2-0). Αν μη τι άλλο υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων (1,60), χωρίς όμως να έχουμε διάθεση για κόντρα. Δεδομένου πως οι δύο ομάδες μετρούν δύο σερί και 4/4 GGαντίστοιχα, καθώς και ότι οι 7/8 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους είχαν εκατέρωθεν σκοράρισμα, τότε αποκτά αξία στα μάτια μας το 1,91 που πληρώνει το αμφίσκορο στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2589. ΝΤΑΛΑΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Ντέρμπι του Τέξας με το Ντάλας να υποδέχεται το Χιούστον. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στην πολύ δυνατή τους έδρα, όπου παραμένουν αήττητοι, σκοράροντας με σταθερό ρυθμό και χαρακτηριστική ευκολία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κακή κατάσταση, συνεχίζουν με τον υπηρεσιακό Γουέιντ Μπάρετ στο τιμόνι και παρά τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό τους, δεν έπεισαν πως βγήκαν από την κρίση. Εκδίκηση για το βαρύ 5-0 του πρώτου γύρου θα ψάξει το Ντάλας, σε απόδοση 2,50 προσφέρει η Bet365 τον συνδυασμό άσου και over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Η Τζούνιορ (6-4-0 εντός) παίζει καλά στην έδρα της και περιμένουμε να συνεχίσει να είναι σε καλό επίπεδο. Η Μιγιονάριος (3-3-4 εκτός) επίσης έχει ως δυνατό της όπλο την έδρα της και μακριά από αυτήν παρουσιάζεται σταθερά μέτρια και χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Ζευγάρι που και στα δύο ματς η έδρα θα έχει το πλεονέκτημα. Για το πρώτο ματς ο άσος βρίσκεται στο 1,65 και δεν έχει αξία.

2591. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Αμυντικές αδυναμίες σε ακόμα ένα παιχνίδι εμφάνισαν οι Γκάλαξι, μόνο που αυτή τη φορά δε σώθηκαν από την εξαιρετική τους επίθεση, γνωρίζοντας την ήττα στο Μόντρεαλ (3-2). Θύμα της προβληματικής ανασταλτικής του λειτουργίας έπεσε ξανά το Κάνσας, το οποίο δέχεται γκολ εδώ και δέκα σερί αγωνιστικές. Προβάδισμα η έδρα, χωρίς όμως να εντυπωσιάζουν οι αποδόσεις του άσου, δεδομένου πως οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ σερί GG (5/8 GG & over 2,5, 6/6 GG εντός έδρας), καθώς και παραδοσιακά τα ματς μεταξύ των δύο πλευρών στη συγκεκριμένη έδρα έχουν πολλά τέρματα (15/21 GG & over 2,5), τότε το combo GG & over 2,5, αξίζει το ρίσκο στο 2,08 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ