ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (14/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

----. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΧΑΝΙΑ

Στη Ναύπακτο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Με ψηλά το κεφάλι ηττήθηκε στη Λάρισα η Παναχαϊκή, μπορεί να ταξίδεψε με μόλις 14 ποδοσφαιριστές, ήταν όμως πολύ ανταγωνιστική και έχασε στις λεπτομέρειες με 0-1. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα της, παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και ενώ το πρόγραμμά της το επόμενο διάστημα φορτώνεται από τους εμβόλιμους αγώνες που χρωστάει. Ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι των Χανίων με τα Τρίκαλα, γεμάτο ματς, με τα Χανιά να ισοφαρίζουν δις, τη δεύτερα φορά μάλιστα το έκαναν με την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου. Έμειναν για έκτο ματς χωρίς νίκη (0-3-3), διατηρούνται πάντως, έστω και οριακά, πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εξάποντο παραμονής είναι το παιχνίδι, αμφίβολο το πώς θα ανταποκριθεί η Παναχαϊκή στα συνεχόμενα ματς με το περιορισμένο ρόστερ που διαθέτει, τα Χανιά διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος και εκτός Κρήτης μετρούν 0-5-7, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμπλακούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

775. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις της η Χέλσινγκφορς, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βάνταα στο γειτονικό ντέρμπι, ήταν συμπαγής αλλά και πολύ επικίνδυνη όσες φορές βγήκε στην επίθεση. Στο 1-1 έμεινε κατά την υποδοχή της Λάχτι η Ίντερ Τούρκου, δίκαιο το αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες, με αμφότερες να έχουν και από ένα δοκάρι, αγωνίστηκε με πέντε νέους παίχτες στην ενδεκάδα, ενώ τρέχουν να προλάβουν και άλλοι δυο νεοαποκτηθέντες ώστε να είναι έτοιμοι για να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους. Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, θετικό το πρόσημο από τις εμφανίσεις και των δυο ομάδων στην πρεμιέρα, ένα κλικ θα δώσουμε στους γηπεδούχους που δεν έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με πέρυσι και είναι πιο συμπαγείς στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να επιχειρήσουμε ακόμα κάποιο ποντάρισμα με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στις πρώτες του στροφές.

778. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Στη βοηθητική έδρα της Σεϊναγιόεν θα γίνει το ματς, χρησιμοποιεί περιστασιακά το συγκεκριμένο γήπεδό. Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η Σεϊναγιόεν, πέρασε με 2-0 από την έδρα της νεοφώτιστης Κέμι, παρόλο που δεν απείλησε σε πολλές περιπτώσεις, αντιμετωπίζει εμφανώς πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων στο ξεκίνημα της σεζόν. Την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μάριεχαμν με το 1-0 επί της Ροβανιέμι, έπειτα από μια σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση, στην πρεμιέρα της είχε ηττηθεί χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση από την Ελσίνκι με 0-2. Κοντράρεται ο άσος και από το 1,40 έχει σκαρφαλώσει στο 1,60 και πάλι μας φαίνεται χαμηλός μιας και η Σεϊναγιόεν δείχνει ακόμα σφιγμένη, η Μάριεχαμν έχει δείξει καλή αμυντική οργάνωση και μας φαίνεται ικανή για τη ζημιά, εναλλακτικά μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα λίγα τέρματα, απλά δίκαιη πάντως η τιμή του under 2,5 στο 1,60 του Stoiximan .

777. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Ήττα με 0-1 για τη Ροβανιέμι στην έδρα της Μάριεχαμν, θα μπορούσε πάντως να φύγει με το βαθμό, αφού είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης της ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιτ, απόφαση που αμφισβήτησε έντονα ο προπονητής της. Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, αφού στην πρεμιέρα της είχε αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας, περνώντας από την έδρα της Βάνταα με 4-3. Το 2/2 έχει κάνει για την ώρα η Ελσίνκι, νίκησε στο ρελαντί τις Μάριεχαμν (2-0) και Βάασα (3-1) στο γήπεδό της, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος μακριά από το σπίτι της. Δεν θα πάρουμε θέση εδώ, η ποιοτικότερη Ελσίνκι δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα εκτός έδρας και η Ροβανιέμι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, το ματς προσφέρεται περισσότερο για εξαγωγή συμπερασμάτων και όχι για να ποντάρουμε τα χρήματά μας.

776. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ

Με το αριστερό η πρεμιέρα της Κουόπιο στο φετινό πρωτάθλημα, ηττήθηκε στο γήπεδό της με 0-1 από την Ίλβες πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Ζόρια στο ξεκίνημα και για τη νεοφώτιστη Βάνταα, μετράει 2/2 ήττες στο γήπεδό της από Ροβανιέμι (3-4) και Χέλσινγκφορς (0-2), εμφανίζεται αρκετά σοφτ για την ώρα, με πολλά κενά στην άμυνα. Για κόντρα προσφέρονται οι δυο ομάδες στην αρχή της σεζόν, δυστυχώς παίζουν μεταξύ τους και δεν έχουμε αυτή την ευκαιρία, δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

789. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. – ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ρουμανίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Έχει δυσκολέψει κατά πολύ η υπόθεση-πρόκριση για τη Ντιναμό, έπειτα από την ήττα της στην έδρα της Κονκόρντια με 0-3. Στο πρωτάθλημα μετράει 1-4-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια της, με τη διαφορά της από την κορυφή να ανοίγει στους 8 βαθμούς, παραμένει ωστόσο εκ των φαβορί για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Κονκόρντια συμμετέχει στα πλέι-άουτ, για την ώρα βρίσκεται στη 12η θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού, στο 2-3-1 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι. Ανώτερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη, δεν λέει και πολλά πάντως το 1,45 του άσου, γι αυτό και θα επιλέξουμε να μην μπλέξουμε εδώ.

800. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Το πιο ενδιαφέρον ματς των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται στο «Άνφιλντ», όπου μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Οι «κόκκινοι» έδειξαν και την Κυριακή πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά η εστία τους παραβιάστηκε ξανά, με την άμυνα να είναι και φέτος το μόνιμο πρόβλημά τους. Η Ντόρτμουντ από την άλλη αποχαιρέτησε το όνειρο της Μπουντεσλίγκα με το 2-2 στο ντέρμπι κόντρα στη Σάλκε, έδειξε κι αυτή για ακόμα μία φορά τις αδυναμίες της στα μετόπισθεν και με δεδομένο πως είναι υποχρεωμένη να σκοράρει αν θέλει να ελπίζει, αναμένουμε ένα ανοικτό ματς, όπου τοover2,5 έχει τύχες επαλήθευσης στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

799. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ φαίνεται πως βρίσκεται η Σεβίλλη μετά το 1-2 του πρώτου ματς, αλλά η Μπιλμπάο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πετάξει λευκή πετσέτα στη ρεβάνς. Άλλωστε, η κατάκτηση του τίτλου είναι και η μοναδική ευκαιρία των δύο ομάδων για να βρεθούν του χρόνου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ως εκ τούτου, περιμένουμε από τους Βάσκους να μπουν δυνατά στο ματς, παίρνοντας από την αρχή ρίσκα, με τους Ανδαλουσιανούς να χτυπάνε στις κόντρες. Δεδομένη η επιθετική ποιότητα των δύο ομάδων, αναμένουμε ακόμα ένα γρήγορο παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο συνδυασμόςGGκαιover2,5 είναι καλή λύση στο 1,95 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

801. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Πολύ κοντά στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ η Σαχτάρ, ήταν καλύτερη και πιο ουσιαστική όταν έπρεπε στο ματς της Πορτογαλίας και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-2. Δεν έχει να χάσει τίποτα στην Ουκρανία η Μπράγκα, και αναμένουμε να είναι επιθετική ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, με τους Ουκρανούς όμως όταν βρίσκουν χώρους να είναι άκρως επικίνδυνοι. Δεν είναι δύσκολο να «ανοίξει» η αναμέτρηση, εξάλλου τα ευρωπαϊκά εντός της Σαχτάρ έχουν πολλά γκολ φέτος. Στο 1,90 η απόδοση του over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

802. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Με την πολύ σταθερή πορεία που πραγματοποιεί η Βιγιαρεάλ τόσο εντός συνόρων (4η θέση) όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ (7-3-1 ρεκόρ) δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση ακόμα και αν κατακτήσει το τρόπαιο. Εκτός έδρας βέβαια δεν είναι τόσο αποτελεσματική (1-3-1 στις πέντε εξόδους της) αλλά ακόμα και με ισοπαλία προκρίνεται μετά τη νίκη της (2-1) στο πρώτο ματς στην Ισπανία. Η Σπάρτα Πράγας είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης αφού ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της θα περίμενε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Εξαιρετικά τα δείγματα γραφής της μέχρι στιγμής ενώ στην Πράγα αποτελεί μία πολύ υπολογίσιμη δύναμη. Για του λόγου το αληθές, έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα (και αυτή από την Τσέλσι το 2013 όταν κατέκτησε το τρόπαιο) στις 23 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ (13-9-1). Σε ελκυστική απόδοση (1,95) βρίσκουμε στην Bet365 το γεγονός οι Τσέχοι να μην ηττηθούν (1Χ). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

805. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΜΕΛΓΚΑΡ

Στα χέρια της Ατλέτικο Μινέιρο η 1η θέση στον όμιλο αφού υπερέχει ενός γκολ στο συντελεστή τερμάτων με την Ιντεπετιέντε ντελ Βάγιε με την οποία ισοβαθμούν στους 10 βαθμούς. Βέβαια η ομάδα από τον Ισημερινό παίζει στη Χιλή με την Κόλο Κόλο την ίδια ώρα που η «γκάλο» υποδέχεται την ουραγό Μελγκάρ που δεν έχει ακόμα βαθμό (0-0-5). Δεν βλέπουμε τους Περουβιανούς να σκοράρουν στο Μπέλο Οριζόντε, δεν το κατάφεραν άλλωστε εκτός έδρας ούτε με τις άλλες δύο ομάδες του ομίλου. Επιλογή των YoungGuns η νίκη της Ατλ. Μινέιρο με μηδέν παθητικό στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

806. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ

Δε λέει να βρει σταθερές στην απόδοσή της η Κόλο Κόλο, καθώς αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και δείχνει να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν, όπου κρίνεται η πρόκριση στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τρεις διαδοχικές νίκες μετράει στη διοργάνωση η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και σίγουρα αδικείται από το σετ των αποδόσεων. Μόνο νίκη χρειάζονται οι γηπεδούχοι, κάνει και η ισοπαλία στους φιλοξενούμενους, με την αξία να κρύβεται στο Χ2, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,30 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

811. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Μετά τη χθεσινή νίκη της Μπόκα στον Αργεντίνικο εμφύλιο μόνο η Μπολίβαρ διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση. Αποκλειστικά για τη νίκη πηγαίνει στην Κολομβία προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα στο φινάλε με τη Ράσινγκ. Ανοιχτά παίζουν και οι δύο ομάδες, αυτό αποτυπώνεται και στα στατιστικά τους με τη Ντεπ. Κάλι να έχει δεχτεί 11 γκολ στα τρία τελευταία της ματς και να μετράει 3/4over3,5. Μια από τα ίδια και για τη Μπολίβαρ που στα παιχνίδια της βλέπουμε 4 γκολ κατά μέσο όρο. Καλή σκέψη αποτελεί τοover2,5 στο 1,70 αφού αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, καλύτερη απόδοση (2,22) προσφέρει στον Stoiximan ο συνδυασμόςGG&over2,5.

810. ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Βολική ισοπαλία και για τις δύο ομάδες στην τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, αφού η Νασιονάλ παραμένει στην πρώτη θέση και η Ροζάριο δεν θα τη νοιάζει τι θα κάνει η Παλμέιρας την ίδια ώρα με τη Ρίβερ Πλέιτ Ουρουγουάης. Οι Young Guns πρόλαβαν στο 2,60 το Χ στο ΟΠΑΠ, που τώρα βρίσκεται στο 1,75, ενώ σε πολλές εταιρείες δεν υπάρχει καν.

812. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Παλμέιρας. Έπειτα από τη μεγάλη νίκη στο πολιτειακό πρωτάθλημα Παουλίστα και την πρόκριση στα προημιτελικά αυτού, θέλει ακόμα μία πρόκριση, αυτή στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Βέβαια, για να πετύχει το στόχο της θα πρέπει να χάσει η Ροζάριο και να κερδίσει η ίδια καλύπτοντας και τη διαφορά τερμάτων (0 έναντι +3 της Ροζάριο). Η αντίπαλος της μοιάζει ιδανικό θύμα, αφού είναι σαφώς πιο αδύναμη, πιο άπειρη, μαθηματικά αποκλεισμένη και αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στο Σάο Πάολο. Σε απόδοση 2,08 πρόλαβε ο Kyr_Limτον -1 άσο στον Stoiximan(νίκη με δύο γκολ και πάνω), πριν αυτός πέσει στο 2,05, όπου και πάλι έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

3461. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ

Δίχως φρένα προελαύνουν οι Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης (ρεκόρ 22-8) αγνοώντας την ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές με πιο πρόσφατο θύμα την ντεφορμέ Βούρτσμπουργκ (87-91). Με αυτά και με αυτά έχουν φτάσει να θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην Μπουντεσλίγκα, ενώ το γεγονός πως απέχουν μόλις μία νίκη από τη 2η τους επιτρέπει να έχουν ακόμα υψηλότερες προσδοκίες. Το άλλο άκρο η Φοίνιξ Χάγκεν (ρεκόρ 12-17) που ναι μεν επικράτησε εμφατικά της Μίτελντοϊτσερ (102-81) όμως μέχρι πρότινος μετρούσε έξι σερί ήττες και συνολικά οκτώ στα εννέα τελευταία. «Σπάει κόκκαλα» η άμυνα των γηπεδούχων (δέχονται 69 πόντους κατά μ.ο.) όντας η δεύτερη καλύτερη της κατηγορίας μετά από αυτή της Μπάμπεργκ, καμία απολύτως σχέση η Χάγκεν η οποία επιτρέπει 93,1 πόντους στις εξόδους της. Ξεκάθαρο προβάδισμα η έδρα όμως πρέπει να λάβουμε υπόψιν το γεγονός πως η επερχόμενη αναμέτρηση θα είναι η έκτη σε διάστημα περίπου τριών εβδομάδων για τη Φρανκφούρτη. Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη η φιλοξενούμενη για να επιλέξουμε το διπλό με +15,5 χάντικαπ, υψηλό δείχνει με μια πρώτη ματιά το line στους 165,5 πόντους αλλά δεν αποκλείεται το παιχνίδι να οδηγηθεί σε γρήγορο ρυθμό. Προτιμότερη λύση η αποχή.

3458. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεύτερο ματς των προημιτελικών, 1-0 προηγείται στη σειρά η ΤΣΣΚΑ, στα τρία νικηφόρα κρίνεται η ομάδα που θα βρεθεί στο Final-4. Αξιοπρεπέστατα στάθηκε ο Ερυθρός Αστέρας στο πρώτο παιχνίδι αφού παρά την αναμενόμενη ήττα (84-74) άφησε καλές εντυπώσεις. Όλα αυτά όταν τελείωσε το ματς με μόλις 11 ασίστ, 5 λιγότερες δηλαδή από τον μέσο όρο του ενώ υπέπεσε και σε 19 λάθη. Οι 84 πόντοι μάλιστα που δέχτηκε μπορούσε να πούμε πως είναι καλή επίδοση σύμφωνα με τους μέσους όρους των Ρώσων που ως γνωστόν διαθέτουν την πιο παραγωγική επίθεση στην Ευρωλίγκα με 91,8 πόντους μ.ο. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως στα εννέα τελευταία τους ματς στη Μόσχα ποτέ δεν πέτυχαν κάτω από 90 πόντους. Την ομάδα του Ιτούδη κουβάλησε στις πλάτες του ο Τεόντοσιτς (23 πόντοι με 4/5 τρίποντα), άξιος συμπαραστάτης και ο Χάινς (19 πόντοι) που ήρθε από τον πάγκο και δημιούργησε πολλά ρήγματα κάτω από τη ρακέτα. Ο Ντε Κολό είχε περισσότερο οργανωτικό ρόλο παρά εκτελεστικό αφού σημείωσε μόλις 7 πόντους αλλά μοίρασε 10 ασίστ. Οι Σέρβοι όσο ρεαλιστικά και αν το δούμε υστερούν πολύ σε όλους τους τομείς και δεν βλέπουμε να κάνουν την έκπληξη ούτε στο δεύτερο ματς στη Ρωσία. Το χάντικαπ κατέβηκε ένα πόντο (από 17,5 στο 16,5) αλλά εξακολουθούμε να το θεωρούμε μεγάλο και ασύμφορο. Θεωρούμε όμως πως η ΤΣΣΚΑ αυτή τη φορά μπορεί να φτάσει τους 90 πόντους, στο 1,83 προσφέρεται στον Stoiximan το over 89,5 πόντων της. Όσον αφορά την αγορά του πρώτου σκόρερ επίσης βλέπουμε να βγαίνει από την πλευρά των γηπεδούχων. Δύο είναι τα «καυτά» φαβορί με το 3,00 του Τεόντοσιτς στον ΟΠΑΠ να έχει μεγαλύτερη αξία, ο Σέρβος Guard στο Top16 είχε 18,4 πόντους μ.ο.

3459. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΡΕΑΛ

Δεύτερο ματς των προημιτελικών, 1-0 προηγείται στη σειρά η ΤΣΣΚΑ, στα τρία νικηφόρα κρίνεται η ομάδα που θα βρεθεί στο Final-4. Ξεκάθαρα η Φενέρ είναι πιο δουλεμένη ομάδα. Παίζει στην έδρα της και έχει απείρως καλύτερη καθοδήγηση και βοήθεια από την άκρη του πάγκου (Ομπράντοβιτς). Παρόλα αυτά το κενό του Βέσελι είναι δυσαναπλήρωτο, η Ρεάλ έχει πιο ποιοτικές μονάδες, περισσότερες λύσεις και δεν περιμένουμε να βρεθεί στα σχοινιά από το δεύτερο μόλις παιχνίδι. 2,45 πληρώνει η νίκη της στην Βet365, στα υπόψιν και το over 77,5 πόντων της στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ