ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

689. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Δίκαιο προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Αθλέτικ Μπιλμπάο στον πρώτο αγώνα με τη Βαλένθια για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, 1-0 στο «Σαν Μαμές» ούσα η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πέντε συνεχόμενες νίκες για το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε που παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα τον τελευταίο καιρό, ενώ από την άλλη αυτό του Γκάρι Νέβιλ βαδίζει σε αντίθετα μονοπάτια με τρεις σερί ήττες και μόλις 12η θέση στη Λα Λίγκα. Δεν έχει άλλα περιθώρια από το να επιτεθεί η Βαλένθια, με την Μπιλμπάο να δείχνει φυσικά ικανή να σκοράρει κόντρα σε μια ασθενική άμυνα. Αν και τα στοιχήματα σε γκολ δεν είναι και τα ιδανικότερα σε διπλά ματς, εδώ το over 2,5 pregame έχει την αξία του (2,075/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

690. ΛΑΤΣΙΟ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Λάτσιο και Σπάρτα είναι 2 από τις 4 αήττητες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο μόνο μία εξ’ αυτών θα δώσει το παρών στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Ρωμαίοι εμφανίζονται πανίσχυροι μπροστά στο κοινό τους, μετρώντας μόνο νίκες στο συγκεκριμένο θεσμό (4-0-0), ενώ οι Τσέχοι μακριά από την έδρα τους σαφώς και προβληματίζουν περισσότερο (2-3-0). Το 1-1 του πρώτου ματς δίνει ισχνό προβάδισμα στους Ιταλούς, με την ομάδα του Ζντένεκ Σκάζνι να είναι υποχρεωμένη να ψάξει τουλάχιστον ένα γκολ για να ελπίζει και είναι δεδομένο πως το σύνολο του Στέφανο Πιόλι διαθέτει όλα τα στοιχεία για να εκμεταλλευτεί πιθανά κενά στην άμυνα της αντιπάλου. Μεover1,5 συνδύασε τις 13/14 φετινές εντός έδρας νίκες της η Λάτσιο, περιμένουμε να μεγαλώσει κι άλλο το στατιστικό της, με το συνδυασμό άσου καιover1,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,10 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

688. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δικαίως η Βιγιαρεάλ μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα προβάρει ως το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού για να βρεθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λεβερκούζεν βέβαια δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Στη «BayArena» είναι παραδοσιακά ισχυρή και αναμένεται να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν. Αυτό περιμένουμε να την κάνει ευάλωτη στα μετόπισθεν, η Βιγιαρεάλ άλλωστε είναι «μανούλα» στις αντεπιθέσεις με τον εκρηκτικό και φορμαρισμένο Μπακαμπού (4 γκολ στα δύο τελευταία ματς). Αξιόλογο σαν απόδοση τοGGστο 1,90 στην Bet365, παίζεται και ο συνδυασμόςGG&over2,5 στο 2,40 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

696. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Το ενδιαφέρον της Τότεναμ είναι αποκλειστικά στραμμένο στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει στο κυνήγι της Λέστερ, με το Γιουρόπα Λιγκ να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όπως φαίνεται και από το εκτεταμένο ροτέισον που πραγματοποιεί ο Ποκετίνο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η Ντόρτμουντ από την άλλη, ελπίζει στην κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα, αλλά κυνηγάει και το Γιουρόπα Λιγκ, φαντάζοντας αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Την κορυφαία άμυνα της Πρέμιερ διαθέτουν οι Λονδρέζοι, μόλις τρία τέρματα δέχθηκαν οι Βεστφαλοί κατά το 2016. Το 3-0 του πρώτου ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια στα «σπιρούνια», ενώ και η ομάδα του Τούχελ δύσκολα θα ρισκάρει, δίνοντας βαρύτητα στην άμυνα. Τοunder2,75 αποτελεί επιλογή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σε απόδοση 1,825 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

695. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ελαφρύ προβάδισμα με το 1-0 στο πρώτο ματς απέκτησε η Φενέρμπαχτσε ενόψει της ρεβάνς στην Πορτογαλία. Περιμένουμε από τον Βίτορ Περέιρα να παίζει με τακτική και αμυντική προσήλωση για να διασφαλίσει πως η ομάδα του δεν θα δεχτεί γκολ. Η Μπράγκα δεν πρόκειται να ανοιχτεί από νωρίς όταν υπάρχει τόσο ρευστό σκορ. Τοunder1 ημιχρόνου στο 1,70 της Bet365είναι μια ασφαλής επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

692. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Κάστρο το «Σάντσεθ Πιθχουάν» για τη Σεβίλλη, οι 16 (!) συνεχόμενες νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη, καθιστούν δύσκολη την επίσκεψη οποιασδήποτε ομάδας. Ύπουλο πάντως το σκορ του πρώτου αγώνα (0-0), η Βασιλεία ακόμα και γκολ να δεχτεί πρώτη θα ψάξει με τη σειρά της το χρυσό εκτός έδρας τέρμα. Όπως και να ‘χει οι Σεβιγιάνοι είναι πανίσχυροι στην έδρα τους, και με τον κόσμο στο πλευρό τους μπορούν να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Δεν έχει αξία ο άσος, προτιμότερο κάποιο ειδικό στοίχημα όπως να σκοράρει η Σεβίλλη και στα δύο ημίχρονα (2,15/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

693. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σημαντικό προβάδισμα απέκτησε η Λίβερπουλ με το 2-0 του πρώτου ματς χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση πως η υπόθεση-πρόκριση έχει κριθεί. Στον αντίποδα, σε μειονεκτική θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αναμένεται να ψάξει το γρήγορο γκολ που θα τη βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως ταυτόχρονα είναι υποχρεωμένη να προσέξει πολύ την ανασταλτική της λειτουργία καθώς σε περίπτωση που παραβιαστεί η εστία της, τότε ο αποκλεισμός δύσκολα θα αποτραπεί. Περιμένουμε ένα σχετικά συντηρητικό ξεκίνημα με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ταυτόχρονα να προσέχουν στα μετόπισθεν και τους φιλοξενούμενους να φυλάνε πρωτίστως τα νώτα τους. Με βάση όλα τα παραπάνω, τύχη έχει το ενδεχόμενο να επιτευχθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’, επιλογή η οποία πληρώνει 2,08 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

694. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Ο Μπέσνικ Χάσι έσωσε προς το παρών το κεφάλι του με το άνετο 3-0 επί της Κορτράικ, αλλά αν η Άντερλεχτ δε φτάσει στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, τότε δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Από την πρώτη ήττα μετά τη χειμερινή διακοπή έρχεται η Σαχτάρ, δείχνοντας πολλές αμυντικές αδυναμίες και πληρώνοντας τι ροτέισον του Λουτσέσκου. Αρκετά κενά στα μετόπισθεν εμφανίζουν οι δύο ομάδες, με τους Βέλγους να είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν για να ανατρέψουν το 3-1 του πρώτου ματς και τους Ουκρανούς να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Όπως στο πρώτο ματς, έτσι κι εδώ περιμένουμε να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

700. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ της Ουρουγουάης έχασε εύκολα με 4-1 από τη Ροζάριο και παρέμεινε δίχως νίκη στον όμιλο. Στην Ουρουγουάη δεν είχε αγωνιστική το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ξεκουράστηκε ώστε να κυνηγήσει τη νίκη με τη Ροζάριο εντός για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση. Η Ροζάριο μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη στους ομίλους του Λιμπερταδόρες κέρδισε τη σημερινή της αντίπαλο με 4-1 εντός έδρας και πήρε ανάσες ψυχολογίας. Δύσκολο ματς, τοover2,25 στο 1,90 είναι δίκαιο.

701. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ – ΕΜΕΛΕΚ

Η Ολίμπια μετά από δύο ήττες έφερε ισοπαλία με 2-2 με την Έμελεκ, δεν έπαιξε άσχημα και ίσως άξιζε και κάτι παραπάνω, η αντίπαλος της έδειξε ότι είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα αυτό. Τώρα οι δύο ομάδες ξαναπαίζουν και δίνουμε προβάδισμα στον άσο και την έδρα, το -0,25 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο και είναι στις σκέψεις μας.

703. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Η Νασιονάλ πήρε σπουδαίο διπλό με την Παλμέιρας στην Βραζιλία, απέκτησε προβάδισμα με δύο γκολ νωρίς στον αγώνα, έμεινε επίσης νωρίς με δέκα παίκτες και πριν το ημίχρονο μείωσε η αντίπαλος της, αλλά κατάφερε σε όλο το δεύτερο μέρος να αμυνθεί αποτελεσματικά και να κρατήσει το σκορ. Σημαντικό παιχνίδι, δεν πιστεύουμε ότι θα μπορέσει η Παλμέιρας να πάρει κάτι ούτε σε αυτό το ματς, το -0,25 έχει αξία και το σκεφτόμαστε, τοDNBαν περάσει το 1,70 θα είναι λογικά μέσα στα πονταρίσματα μας.

704. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Ηττήθηκε πολύ εύκολα από τη Μπολιβάρ με 0-5 η Ντεπορτίβο Κάλι, η αμυντική της λειτουργία ήταν κάκιστη και έχασε δίκαια. Με αλλαγές έπαιξε στο πρωτάθλημα για να είναι σε καλύτερη κατάσταση για το τρίτο ματς της για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ράσινγκ μετά τη νίκη με 4-1 επί της Μπολιβάρ έμεινε στο 0-0 με την Μπόκα. Δίκαιος πόντος χωρίς να εντυπωσιάσει βέβαια. Είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις στα τελευταία έξι ματς και δεν πιστεύουμε ότι αυτό θα αλλάξει τώρα. Στο 1,95 το 0:0 έχει αξία.

705. ΠΟΥΜΑΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ

Η Πούμας έχασε από την Τάτσιρα με 0-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς, η ομάδα από το Μεξικό έπαιξε με αρκετές αλλαγές και αυτός είναι ο λόγος που δεν ήταν καλή και έφυγε από το παιχνίδι με σκυμμένο το κεφάλι. Περιμένουμε τους Μεξικανούς να παίξουν με αρκετούς βασικούς τώρακαι να κερδίσουν την κατώτερη ποιοτικά Τάτσιρα στη δυνατή τους έδρα. Οι YoungGuns έχουν επιλέξει τον άσο στο 1,40 σε δυάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ