ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (10/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

2851. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ρουμανίας, ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Κονκόρντια, με 0-0 ολοκληρώθηκε η πρώτη της αναμέτρηση στα πλέι-άουτ με αντίπαλο την Τιμισοάρα, έχει πλέον να γευτεί τη χαρά της νίκης σε επίσημο παιχνίδι από τις 24 Οκτωβρίου. Η Ντιναμό έρχεται από τα δυο ντέρμπι με τη Στεάουα για το κύπελλο και το πρωτάθλημα, αμφότερα ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, διατηρεί το θετικό μομέντουμ από την επανέναρξη και μετά. Είναι αξιόπιστη στις εξόδους της, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά μακριά από το σπίτι της στο πρωτάθλημα (4-8-1 εκτός). Ο πρώτος λόγος για τη νίκη ανήκει σαφώς στους φιλοξενούμενους, δεν πετάμε πάντως και τη σκούφια μας για το 1,95 του διπλού, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και επαναληπτικός, γεγονός που ίσως φρενάρει κάπως τη Ντιναμό στην παρούσα αναμέτρηση.

2114. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Σε τρομερή κατάσταση η Φενέρ υποδέχεται την Μπράγκα με στόχο να αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εξαιρετικά αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι στο σπίτι τους, μπορεί να τα βρουν σκούρα απέναντι στην ζόρικη Μπράγκα ωστόσο δίκαια έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη η οποία πληρώνει 1,75 στηνBet365 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2115. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο μπήκε το 2016 για τη Σαχτάρ, η οποία απέκλεισε πανηγυρικά τη Σάλκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ εντός των συνόρων είχε εύκολο έργο κόντρα στη Βόρσκλα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δείχνοντας πως βρίσκει γρήγορα τα πατήματά της. Από την άλλη, η Άντερλεχτ δεν πείθει κανέναν με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα, στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της κέρδισε μόνο τον Ολυμπιακό και αυτόν στην παράταση, με τον τεχνικό της Μπέσνικ Χάσι να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Όλα είναι υπέρ της Σαχτάρ, με τον άσο να κρίνεται οριακά αποδεκτός στο 1,70 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2112. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες με τον συγκεκριμένο θεσμό πλέον να αποτελεί στόχο τους. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά όχι και για τόσο χαμηλές αποδόσεις, θα αποτελούσε επιλογή το ασιατικό διπλό +1,25 όμως ακόμα κινείται οριακά σε χαμηλά επίπεδα, αντί αυτού θα διαλέξουμε το GGστo 1,80 της Βet365, ικανότατοι επιθετικά οι Λονδρέζοι οι οποίοι φέτος σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια μακριά από την έδρα τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2113. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Εκτός από την δεδομένη κούραση που υπάρχει (19ο ματς σε διάστημα 70 ημερών) η Σεβίλλη έχει να αντιμετωπίσει και το εκτός έδρας κόμπλεξ που την έχει κυριεύσει τη φετινή σεζόν. Οι Ανδαλουσιάνοι είναι αγνώριστοι όταν απομακρύνονται από την έδρα τους. Χωρίς διπλό ακόμα στο πρωτάθλημα (0-9-5) και με συνολικό ρεκόρ 3-10-9 σε όλες τις διοργανώσεις. Οι δύο νίκες της όμως ήρθαν απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Θεωρούμε πως θα περάσει δύσκολες στιγμές στο «Σεν Γιάκομπ» κόντρα στην πιο ξεκούραστη Βασιλεία που διψάει κάθε χρόνο για ευρωπαϊκή διάκριση. Η αξία είναι στα δεξιά και το 1Χ που έβαλαν στο παιχνίδι τους και οι YoungGuns σε απόδοση 1,72 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2118. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Ενδιαφέρον ζευγάρι ανάμεσα στην σταθερότατη φέτος Βιγιαρεάλ που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Νάπολι και δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο και την ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο Λεβερκούζεν η οποία εκτός των άλλων θα παραταχθεί με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Έχουμε σε εκτίμηση περισσότερο το «κίτρινο υποβρύχιο» αφου θεωρούμε πως έχει τον τρόπο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα απλοποιήσει το έργο στη ρεβάνς της Γερμανίας σε μία εβδομάδα. Πρώτη επιλογή ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,825 με τον Betol να επιλέγει την πρόκριση της Βιγιαρεάλ σε απόδοση 2,00στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2120. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΑΤΣΙΟ

Σε καλή κατάσταση επέστρεψε από τη διακοπή η Σπάρτα, 5-0-1 ο απολογισμός της σε όλες τις διοργανώσεις στο διάστημα αυτό. Παρουσιάζεται πολύ ισχυρή στο γήπεδό της, μετρώντας συνολικά 15-1-1 μπροστά στο κοινό της από την αρχή της χρονιάς, με μοναδικά στραβοπατήματα το 2-3 από την ΤΣΣΚΑ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο και το 1-1 με τη Σάλκε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα. Η Λάτσιο ξεμένει από στόχους σιγά-σιγά στο πρωτάθλημα και όλη της η προσοχή στρέφεται στo Γιουρόπα, μια καλή πορεία στη διοργάνωση είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί μια, κατά τα άλλα, απογοητευτική χρονιά. Μακριά από το σπίτι της έχει συμπληρώσει έξι σερί ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ από την αρχή της σεζόν έχει κάνει μόλις τέσσερα διπλά σε όλες τις διοργανώσεις (4-8-7 συνολικά εκτός). Με το πιο αμφίρροπο ματς της μέρας έχουμε να κάνουμε εδώ, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα σχεδόν ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν, η γνώμη μας είναι πώς αν το παιχνίδι ξεφύγει από την ισοπαλία, το πιθανότερο είναι να καταλήξει προς τα αριστερά παρά προς τα δεξιά.

2117. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Από τη μία έχουμε τον Βαλβέρδε, έναν από τους ικανότερους και πιο έξυπνους προπονητές στην Ισπανία ενώ στην αντίπερα όχθη ο Νέβιλ παριστάνει τον προπονητή στη Βαλένθια. Η Μπιλμπάο είναι σε καλύτερη φόρμα (3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα), έχει κερδίσει τις «νυχτερίδες» φέτος και τις δύο φορές (με 3-1 και 0-3) και περιμένουμε να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά στην αναμέτρηση της Πέμπτης. Πολύ χαμηλός ωστόσο ο άσος στο 1,75, αν μη τι άλλο είναι πιο πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα αλλά δεν δικαιολογείται να προσφέρεται τόσο χαμηλά η νίκη της ειδικά από τη στιγμή που ο πολυτιμότερος παίκτης της (Αντούριθ) δίνεται αμφίβολος. Στα υπόψη έχουμε το 1,80 στον Stoiximan για πρόκριση των Βάσκων, θα περιμένουμε όμως τα τελευταία νέα ελπίζοντας να είναι ευνοϊκά και να μην απουσιάσει ο Αντούριθ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2119. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Προ των πυλών το μεγαλύτερο αγγλικό ντέρμπι, κέφια είχε η κληρωτίδα του Γιουρόπα Λιγκ και έδωσε έξτρα κίνητρο σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόμοια πορεία για τις δύο ομάδες τη φετινή σεζόν, εξίσου αλλοπρόσαλλες με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Με καλή ψυχολογία πάνε στο ντέρμπι οι παίκτες του Κλοπ, θεωρούμε πως μπορούν έστω και με μισό-μηδέν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Δεν βλέπουμε να «ανοίγει» το ματς, ως εκ τούτου αντί του χαμηλού άσου, θα επιλέξουμε το συνδυασμό του με under 3,5 γκολ στο ματς (2,55/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2122. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε εύκολα με 4-0 την Τρουχιγιάνος στην πρεμιέρα της και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο δίκαιο 0-0 με τη Μπόκα. Η Σάο Πάουλο έχασε από τη Δε Στρόνγκεστ με 0-1, εντός των συνόρων ηττήθηκε με 1-3 από τη Σάο Μπερνάντο και πλέον το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό. Σίγουρα η Ρίβερ είναι το φαβορί του αγώνα, το 1,80 του άσου είναι δίκαιο και αποτελεί σκέψη μας.

2123. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

H Μπολιβάρ διέλυσε την Ντεπορτίβο ντε Κάλι με 5-0 εντός έδρας και δείχνει αρκετά καλά δείγματα στο υψόμετρο στην έδρα της, τη βοηθάει ότι ελάχιστες ομάδες είναι συνηθισμένες σε τέτοιο υψόμετρο (3.640). Δεύτερο σερί 0-0 για τη Μπόκα στο Λιμπερταδόρες, αυτή τη φορά με τη Ράσινγκ. Με τη Ρίβερ στο ντέρμπι έφερε το ίδιο σκορ και δείχνει ότι επιθετικά έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν πιστεύουμε ότι θα πάρει το τρίποντο στο υψόμετρο, το 1,70 του άσου όμως δεν έχει αξία.

2124. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Η Κόλο Κόλο κέρδισε σχετικά εύκολα με 1-0 τη Μελγκάρ, δεν δυσκολεύτηκε παρόλο που το σκορ δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετική και παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ατλέτικο Μινέιρο έκανε το δύο στα δύο στο Λιμπερταδόρες, την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε την κέρδισε εύκολα και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Αμφότερες είναι πολύ καλές ομάδες, δεν θα μπλέξουμε, περιμένουμε καλό παιχνίδι.

2125. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ – ΤΟΛΟΥΚΑ

H Λίγκα ντε Κίτο δείχνει αυτό που όλοι ήδη ξέραμε, δηλαδή ότι εκτός έδρας δεν είναι καθόλου καλή και αποτελεσματική, έχασε με 0-4 από τη Γκρέμιο στη Βραζιλία, ενώ στην πρώτη αγωνιστική στο υψόμετρο της έδρας της είχε κερδίσει με 2-0 τη Σαν Λορέντζο. Η Τολούκα έμεινε στο 1-1 με τη Σαν Λορέντζο και έφτασε ήδη τους τέσσερις πόντους. Το υψόμετρο (2.850 μέτρα) δεν θα αποτελέσει πρόβλημα γι’ αυτή αφού η έδρα της βρίσκεται στα 2,650 μέτρα. Στο πρωτάθλημα της δεν είναι πάντως και τόσο καλή ως τώρα. Το Χ2 στο 1,80 είναι στις σκέψεις μας.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

3026. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Αγώνας που πιθανότατα θα κρίνει την πρωτιά αφού μία νίκη χωρίζει τις δύο ομάδες. Η Κούμπαν βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, τη Δευτέρα στο πρωτάθλημα επικράτησε με 94-81 και της Κίμκι με τους παίκτες του Μπαρτζώκα να είναι πολύ εύστοχοι (67,6% στα δίποντα). Στην Ευρωλίγκα την περασμένη εβδομάδα πέρασε με σχετική άνεση από την Τουρκία (61-76 την Εφές) παίζοντας άλλη μια φορά υποδειγματική άμυνα. Άλλωστε η Κούμπαν διαθέτει και την καλύτερη άμυνα από όλες τις ομάδες στο Top-16 με παθητικό 70 πόντους μ.ο. μέχρι στιγμής ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα δέχτηκε δεν δέχτηκε παραπάνω από 64 πόντους (64, 58, 63, 61). Το γήπεδο της τώρα παίζει ακόμα πιο αποτελεσματική άμυνα με παθητικό 66,3 πόντους μ.ο. στα τέσσερα ματς που έχει δώσει στο Κράσνονταρ. Σκούρα τα βρήκε μέχρι το ημίχρονο η Φενέρμπαχτσε απέναντι στον μαχητικότατο Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς όμως έκανε την αντεπίθεση της στην 3η περίοδο όπου έτρεξε επιμέρους σκορ 26-5 φέρνοντας το ματς στα μέτρα της και παίρνοντας τελικά τη νίκη με 72-65. Πολυτιμότερος παίκτης των Τούρκων ο Ντατόμε που σημείωσε τους 22 από τους 29 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο ενώ γέμισε και τη στατιστική του με 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 τάπες. Στην Τούρκικη λίγκα έρχεται από οριακή ήττα στην έδρα της Μπάνβιντσπορ ενώ με νίκη στη Ρωσία επί της Κούμπαν έχει ευκαιρία να εξασφαλίσει σε ένα μεγάλο βαθμό όχι μόνο την πρόκριση της στα προημιτελικά αλλά και την πρώτη θέση που θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας. Οριακό παιχνίδι περιμένουμε με καλές άμυνες, ειδικά από την Κούμπαν που θα προσπαθήσει να περιορίσει σημαντικά τους αντιπάλους της στην επίθεση. Σλούκας και Antic εξακολουθούν να είναι εκτός ενώ αμφίβολος δίνεται ο Udoh. Ελαφρύ προβάδισμα στο under 151 στο 1,90 της Bet365. Από τα ειδικά στοιχήματα παικτών ξεχωρίζουμε το under 2,5 τρίποντα του Delaney (1,75 Stoiximan) που έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία ματς στη διοργάνωση. Μέχρι στιγμής πάντως στο Top-16 έχει 2,6 εύστοχα τρίποντα μ.ο. (5/9 under 2,5) αφού σουτάρει περίπου ανά ματς 6,5 μ.ο.

3027. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Οι δύο ομάδες μετά τις ήττες τους από Νταρουσάφακα και Παναθηναϊκό αντίστοιχα έχασαν μάλλον οριστικά κάθε ελπίδα διεκδίκησης για να πλασαριστούν στην 4αδα. Η Τσεντέβιτα ηττήθηκε εντός έδρας μέχρι και από την Νταρουσάφακα και συμπλήρωσε έτσι πέντε διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα. Οι Σέρβοι που στηρίζονται στην επίθεση αποκλειστικά από τους Billan (14,7π μ.ο.) καιPullen (14π μ.ο.) διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στον όμιλο τους με παθητικό 84,3 πόντους μ.ο. Η Μάλαγα την Κυριακή στο πρωτάθλημα κοίταξε στα μάτια και για την ακρίβεια έφτασε πολύ κοντά στη νίκη μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» επί της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα. Ήταν καλύτερη και προηγούνταν στο ημίχρονο με 42-49 όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όπου γνώρισε τελικά την ήττα με 83-77. Στην Ευρωλίγκα πραγματοποίησε απαράδεκτη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό από τον οποίο διασύρθηκε μέσα στο γήπεδο της (58-76) και έτσι παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου (2-6) γνωρίζοντας την 6η συνεχόμενη ήττα της. Παρελθόν αποτέλεσε ο Hendrix (8,1π, 5,2 ριμπ μ.ο.) που υπέγραψε στη Μακάμπι. Θεωρούμε σαφώς πιο ποιοτική ομάδα τη Μάλαγα, όσο ντεφορμέ και βαθμολογικά αδιάφορη και αν είναι μπορεί να επικρατήσει της Τσεντέβιτα την οποία στον πρώτο γύρο στην Ισπανία διέλυσε με 90-67. Στο 1,80 βρίσκουμε τη νίκη των Ανδαλουσιάνων στον Stoiximan.

3028. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τη στιγμή που έχασεη Μπάμπεργκ μέσα στη Λιθουανία από την Ζαλγκίρις (75-73) και γνώρισε έτσι την 5η ήττα της στα έξι τελευταία ματς στη διοργάνωση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της. Με νίκη βέβαια επί του Ολυμπιακού, τον οποίο μην ξεχνάμε κέρδισε και στο ΣΕΦ, θα ξαναμπεί για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στα προημιτελικά. Αυτό γιατί τα 4/5 εναπομείναντα ματς θα τα δώσει στην έδρα της στην οποία πρόσφατα νίκησε τη Μπαρτσελόνα (74-70) ενώ από τη Ρεάλ ηττήθηκε δύσκολα με 86-90. Εκτός παραμένει ο Darius Miller (11π μ..). Ξεκούραστος και φρέσκος ο Ολυμπιακός αφού δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός συνόρων λόγω του τελικού κυπέλλου. Στην Ευρωλίγκα έχει ευκαιρία για ρεφάρισμα με νίκη στη Γερμανία. Τον πρώτο «τελικό» με την Λαμποράλ τον πήραν πάντως οι ερυθρόλευκοι αφού πέρα του Μπουρούση δεν τους ανησύχησε κανένας άλλος παίκτης. Κομβική η 2η περίοδος (25-14 επιμέρους σκορ) όπου οι παίκτες του Σφαιρόπουλου έπαιξαν πολύ πιεστική άμυνα με αποτέλεσμα να «χτίσουν» ένα προβάδισμα 12 πόντων στο τέλος του ημιχρόνου. Δεν ταξίδεψε στη Γερμανία ο Lojeski (9,3π μ.ο.) που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Strawberry που στην τελευταία προπόνηση της ομάδας αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Δεν μας καλύπτει το χάντικαπ στο -4 αφού η Μπάμπεργκ στο γήπεδο της δυσκόλεψε όλες τις ομάδες του ομίλου και ο Ολυμπιακός αντίστοιχα δεν έχει κάνει ακόμα νίκη εκτός έδρας (0-4). Από αυτές οι τρεις βέβαια ήταν εντός προγράμματος αφού ήρθαν με τα θηρία του ομίλου (ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα).

3029. ΜΙΛΑΝΟ – ΚΑΖΕΡΤΑ

Έστω και δύσκολα -στην παράταση- η Μιλάνο έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Τορίνο (94-90) και γλίτωσε το κάζο. Ναι μεν διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Ιταλία με 72 πόντους μ.ο. αλλά στα τέσσερα τελευταία δείχνει πιο χαλαρή με αποτέλεσμα να δεχτεί 81, 80, 85 και 90 πόντους. Η Καζέρτα που δεν πάει για τίποτα την Κυριακή γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα της. Εκτός έδρας συνηθίζει να κρατάει χαμηλά το σκορ, διαθέτει άλλωστε και την πιο αδύναμη επίθεση με 69,4 πόντους μ.ο. Την Κυριακή απέναντι στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας το χάντικαπ της Μιλάνο προσφέρονταν στο -17,5 και νίκησε με χίλια ζόρια στην παράταση. Τώρα το βλέπουμε λίγο χαμηλότερα, στο -14,5, αλλά και πάλι για τον ίδιο λόγο θα το αποφύγουμε.

3030. ΚΟΥΤΣΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ - ΚΙΜΚΙ

Αγριεμένη εμφανίστηκε η Λαμποράλ την Κυριακή στο ντέρμπι των Βάσκων με τη Μπιλμπάο. Το τελικό 108-62 αποδεικνύει πως μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, κορυφαίος όλων ο Darius Adams που τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους ενώ σταθερά καλός ήταν και ο Μπουρούσης με 14 πόντους σε 19 λεπτά. Στην Ευρωλίγκα μπορεί να έχασε από τον Ολυμπιακό αλλά φιγουράρει στην 2η θέση του ομίλου. Must win το ματς απέναντι στην Κίμκι αφού στα τρία επόμενα θα παίξει με ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Πάντα εκτός ο Shengelia. Πανίσχυρη στην έδρα της η Κίμκι, υποχρέωσε σε ήττα και τη Μπαρτσελόνα (75-61) προσπερνώντας την στην 4η θέση. Εκτός έδρας χάνει μεγάλος μέρος της δυναμικής της, στο Top-16 έχει 3/3 ήττες από Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ, όλες με διψήφια διαφορά πόντων ενώ συνολικά φέτος στην Ευρωλίγκα έχει εκτός έδρας ρεκόρ 2-6. Περιμένουμε να μιλήσει ο «νόμος της έδρας» και οι Βάσκοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες, παίζεται το -3,5 στο 1,90 της Bet365.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ