ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (19/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3033. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια η Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ καθώς έπεσε θύμα της μεγάλης ανάγκης για νίκη του Παναθηναϊκού και έχασε με το πολύ βαρύ 91-56. Ο όμιλος είναι ακόμη αρκετά μπλεγμένος καθώς ισοβαθμεί με Παναθηναϊκό και Καρσίγιακα στο 2-3 και όπως όλα δείχνουν θα μονομαχίσει με αυτές τις ομάδες για ένα εισιτήριο στο ΤΟΠ-16. Φυσικά δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει έδαφος κόντρα στην ουραγό και αρκετά αδύναμη Ζιελόνα Γκόρα την οποία κέρδισε και μέσα στην Πολωνία με 62-66. Από εκεί μέχρι το +8,5 βέβαια υπάρχει μεγάλη απόσταση και η αξία είναι με την κόντρα.

3034. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ματς της ημέρας όχι γιατί η Τσεντεβίτα είναι κάνα μεγαθήριο αλλά γιατί ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κροατία χωρίς τον τραυματία Γιανγκ αλλά και χωρίς τους δύο αρχηγούς του, Σπανούλη και Πρίντεζη, για να πάρουν ανάσες ξεκουράζοντας και κάποιους μικροτραυματισμούς που αντιμετωπίζουν. Φυσικά αυτό αλλάζει ραγδαία τα δεδομένα με το αρχικό +6 να γυρίζει τούμπα στο -1 και τον άσο του 3,20 να περνάει σε επίπεδα φαβορί. Daggers και Eb00f ενημέρωσαν έγκαιρα μέσω του twitter πριν η Bet365 συνειδητοποιήσει τι πρόκειται να συμβεί. Φυσικά αυτό δεν προεξοφλεί τη νίκη των γηπεδούχων, ειδικά στις τωρινές αποδόσεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία φορμαρισμένη ομάδα που ήδη έχει κάνει 3 νίκες στην Ευρωλίγκα αλλά και 6 συνολικά εντός και εκτός συνόρων και έχει αποκτήσει σημαντικές ελπίδες για πρόκριση στο ΤΟΠ-16. Αξία και στους υπόλοιπους σκόρερ των ερυθρολεύκων, ο Χάντερ θα επωμισθεί μεγάλο ρόλο στη ρακέτα αλλά και οι Χάκετ, Λοτζέσκι καλούνται να πάρουν πολύ περισσότερες επιθέσεις από αυτές που μας είχαν συνηθίσει. Ο Λοτζέσκι άνοιξε στο 11,5 στον ΟΠΑΠ που ήταν και μεγάλη ευκαιρία, αξίζει αλλά όχι στο ίδιο σημείο και το over 13,5 που προσφέρει τώρα ο Stoiximan .

3035. ΜΑΚΑΜΠΙ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Επέστρεψε στις νίκες η ΤΣΣΚΑ μετά την απρόσμενη ήττα από τη Μάλαγα με 78-86 επικρατώντας στο ντέρμπι της VTB Λίγκας με 81-70 της Ούνιξ. Φυσικά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αποκλεισμού από την επόμενη φάση, άλλωστε όλα τα ματς των Ρώσων τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι εντελώς αδιάφορα και αυτό επηρεάζει ακόμη πιο πολύ τρελούς παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς όσο και αν προσπαθεί (και καταφέρνει) ο Ιτούδης να τον περιορίζει σε λογικά πλαίσια. Η Μακάμπι είναι σε κρίση, με ρεκόρ 1-4 φυσικά κάνει μία κάκιστη πορεία στην Ευρωλίγκα, ο Τάμπακ αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γκούντες με στόχο να αλλάξει άμεσα την εικόνα των Ισραηλινών. Προφανώς η ΤΣΣΚΑ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ωστόσο λίγο η αδιαφορία της και λίγο το κίνητρο των γηπεδούχων μπροστά στο νέο προπονητή κάνουν αντιστοιχηματικό το παιχνίδι.

3036. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΜΙΛΑΝΟ

Η Λαμποράλ την πάτησε στην Κροατία κόντρα στην φορμαρισμένη Τσεντεβίτα, ωστόσο κάτι τέτοιο φαινόταν εδώ και αρκετό καιρό καθώς μπορεί να είχε κερδίσει τα 3/4 παιχνίδια της ωστόσο κάθε ένα από αυτά κρινόταν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήττα με -2 από Αρμάνι, νίκες στην παράταση με Εφές και ΟΣΦΠ με απίθανες ανατροπές και μοναδική εξαίρεση το 71-107 στην αδύναμη Λιμόζ. Η Αρμάνι φυσικά αποτελεί την επιτομή της αστάθειας, είναι ικανή να χάσει ή να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και κάτι τέτοιο συμβαίνει όχι μόνο στην Ευρωλίγκα (όπου μετράει ρεκόρ 1-4) αλλά και στην Ιταλία χάνοντας ακόμη και στο Τορίνο με 85-83. Άσος αλλά με την αγάπη της Λαμποράλ για σασπένς και χιτσκοκικά φινάλε μάλλον θα περιμένουμε το live, και πάλι χωρίς τον Μάτσβαν οι Ιταλοί.

3037. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς καθώς η Μπάγερν μοιάζει να έχει αφήσει στη μέση τη δουλειά που ξεκίνησε μέσα στην Πόλη κερδίζοντας για 37 λεπτά αλλά χάνοντας στο τέλος με 74-67. Έκτοτε έχει ρεκόρ 2-2 χάνοντας οριακά στη Ρεάλ με εξαιρετική εμφάνιση αλλά γνωρίζοντας και μία ήττα σοκ με 79-90 από τον Ερυθρό Αστέρα, μία ήττα που περιπλέκει τον όμιλο και την αναγκάζει να κυνηγήσει οπωσδήποτε μία νίκη εντός είτε με Φενέρ είτε με Ρεάλ για να πάρει κεφάλι από τους Σέρβους και να μη χρειαστεί να παίζει τη ζωή της μέσα στο Βελιγράδι. Η Φενέρ είναι άνετη έχοντας ρεκόρ 4-1, προέρχεται από 4 σερί νίκες έχοντας ξαναβρεί την ηρεμία της αλλά απέχει πάρα πολύ το να θεωρηθεί ότι παίζει καλό μπάσκετ, ειδικά για τον τίτλο του διεκδικητή του τροπαίου που πάντα κουβαλά. Η αξία είναι στους γηπεδούχους, θα παραβλέψουμε το +3,5 και θα πάμε με το πιο αντρικό 2,35.

3038. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Μεγάλο θέμα σε αυτό το ματς καθώς αμφότερες πέτυχαν σπουδαίες νίκες και ξαφνικά όλοι έχουν ελπίδες για το ΤΟΠ-16. Το Στρασβούργο διέλυσε τη Ρεάλ ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έβγαλε διπλό στην Μπάγερν. Πλέον ο νικητής θα παίξει μέχρι τέλους για την πρόκριση, ο χαμένος θα χάσει σημαντικό έδαφος όχι τόσο επειδή θα έχει ρεκόρ 2-4 αλλά επειδή ο αντίπαλός του θα πάρει +1 νίκη, ειδικά αν αυτή η ομάδα είναι ο Αστέρας που είχε κερδίσει και το 1ο ματς κάνοντας περίπατο με 81-59. Δεν ξεγελιόμαστε από αυτό το σκορ, οι Γάλλοι παίζουν μπασκετάρα εντός έδρας και ο Κολέ είναι εξαιρετικός προπονητής, άσος αλλά όχι στο -5,5 αλλά σε κάποιο χαμηλότερο χάντικαπ (ή ML) στο live.

3039. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

9 σερί νίκες η Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμη πιο εντυπωσιακό το φετινό της ρεκόρ από την αρχή της σεζόν με 12-1 και μοναδική ήττα το 71-62 στην πρεμιέρα από την Πινάρ. Προφανώς οι μπλαουγκράνα δεν έχουν ξεχάσει αυτό το ματς και παρά την έλλειψη σοβαρού κινήτρου τη δεδομένη στιγμή στην Ευρώπη θα πατήσουν σε εκείνο το σκορ θέλοντας να πάρουν τη μίνι εκδίκησή τους. Η Πινάρ προέρχεται από νίκες με Ζιελόνα Γκόρα (77-66) και Γκαζιάντεπ (67-65) παίζοντας μέτρια και με χαμηλό επιθετικό απολογισμό, αν η Μπαρτσελόνα παίξει τη γνωστή της άμυνα η οποία είναι λογικό να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά πλέον στα παιχνίδια της (έχοντας βρει ρυθμό με τους νέους παίκτες να προσαρμόζονται καλύτερα) τότε δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες των προηγούμενων ματς (+6 με Γκόρα, +4 με Κουμπάν στο Παλάου Μπλαουγκράνα). Θα πάμε με τη μεγάλη νίκη της Μπάρτσα καθώς έτσι κι αλλιώς η Πινάρ δεν σκίζει εκτός έδρας, έχει χάσει με 85-73 (τιμητικό το σκορ) στο ΟΑΚΑ, 72-53 στην Κουμπάν και πρόσφατα με 91-87 στην Εφές για την Τουρκία.

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης



1627. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Κέρδισε με 2-4 τη Σίδνεϊ εκτός έδρας η Μέλμπουρν Βίκτορι (3-1-1) και δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της η πρωταθλήτρια και καλύτερη ομάδα της χώρας. Για ακόμα ένα ματς έμειναν στο 1-1 οι Μάρινερς, αυτή τη φορά κόντρα στους Τζετς, σε ένα μέτρια παιχνίδι, με τα γκολ να σημειώνονται στα τελευταία λεπτά. Περιμένουμε εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, όπως και οι μπουκ, στο 1,35-1,40 ο άσος.

1636. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΟΣ.

Επαναληπτικός για το κύπελλο Πολωνίας, η Κρακόβια κέρδισε με 1-2 το πρώτο ματς και έδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα και ότι ουσιαστικά δεν κινδυνεύει να πέσει θύμα έκπληξης. Περιμένουμε να κερδίσει και εντός έδρας, δίκαιο το 1,50 αλλά δεν θα παίξουμε.

1641. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Με γκολ στο 81’ κέρδισε το πρώτο ματς η Λεχ Πόζναν, χωρίς να εντυπωσιάσει, πήρε το προβάδισμα και θέλει να κερδίσει και εντός έδρας ώστε να σιγουρέψει την πρόκριση. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Λεχ εδώ και λίγο καιρό, περιμένουμε να περάσει, αν χρειαζόταν τη νίκη θα παίζαμε το 1,80 του άσου, τώρα όμως που η ισοπαλία της κάνει δεν θα εμπλακούμε.

1640. ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ με γκολ στο 94’ ισοφάρισε στο πρώτο ματς και πλέον θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη στο σπίτι της. Ιστορικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους ερασιτέχνες. Σίγουρα η Πορτ Βέιλ είναι καλύτερη ποιοτικά ομάδα, όμως σε τέτοια παιχνίδια συχνά δεν μετράει τόσο η ποιότητα, αλλά το ποιος το θέλει περισσότερο. Το +1 των γηπεδούχων δεν είναι καθόλου άσχημο.

1642. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Παλεύει για το Σουνταμερικάνα η Σπορτίβο Λουκένιο (3-2-3 εντός) και μέχρι στιγμής είναι εντός των ομάδων που θα πάρουν μέρος στον επόμενο θεσμό. Η Σέρο Πορτένιο (3-2-3 εκτός) έχει εξασφαλίσει το Λιμπερταδόρες, αφού έχει κατακτήσει το Απερτούρα, αλλά θέλει να κάνει το ίδιο και με το Κλαουσούρα. Ανώτερη ομάδα η Σέρο, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο στην έδρα της Λουκένιο, πάμε παρακάτω.

1644. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αήττητο σερί έξι αγώνων τρέχει στο πρωτάθλημα η Σαπεκοένσε (3-3-0), χάρη στο οποίο φαίνεται να εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία (+9 από την επικίνδυνη ζώνη, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε). Η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται στο κυνήγι της τετράδας, απέχει ένα βαθμό από τη Σάντος και στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της έχει κερδίσει τέσσερις φορές (4-0-2). Η Σαπεκοένσε διαθέτει μια από τις πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος (8-5-4 εντός), η Ιντερνασιονάλ μακριά από το σπίτι της έχει απογοητεύσει φέτος (3-5-9 εκτός), παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για τους βαθμούς, θεωρούμε σωστό το φαβοριτισμό των γηπεδούχων.

1643. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Κάθε άλλο παρά διψασμένη δείχνει η Φλουμινένσε για να εισέλθει στο γκρουπ των ομάδων (θέσεις 5-11) που θα παίξουν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Έρχεται από την εντός έδρας ήττα με τη Σαπεκοένσε προσθέτοντας άλλη μία κακή εμφάνιση στο ενεργητικό της. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως μετράει 11/15 ήττες στα τελευταία της ματς (3-1-11) ενώ με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε και στις 9/11 πρόσφατες εξόδους της (1-1-9). Η Γκρέμιο σπάνια «σκοτώνει» τους αντιπάλους της, η νίκη της με διαφορά 1 ή 2 γκολ δίνει 1,92 μέση απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1645. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Προβάδισμα πρόκρισης έχει η Ουν. ντε Τσίλε μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα, όμως ακόμα η Κονσεπσιόν δεν έχει πει την τελευταία της λέξη, τα παιχνίδια της οποίας έχουν πολλά γκολ εκτός έδρας (έρχεται από 12/13 GG & over 2,5), ενώ η έλλειψη του κανονισμού των εκτός έδρας γκολ, βοηθάει για να δούμε μια αναμέτρηση με πολλά τέρματα. Στο 1,83 βρίσκουμε το συνδυαστικό GG & over 2,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1648. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Από ήττα στην έδρα της Κρουζέιρο έρχεται η Σάο Πάουλο (10-6-1 εντός), αποτέλεσμα που την έριξε στην πέμπτη θέση της κατάταξης, στο -1 από την τετράδα, με τον κόουτς Ντορίβα να αποτελεί παρελθόν και τον Μίλτον Κρουζ να αναλαμβάνει στη θέση του. Η Μινέιρο (8-4-5 εκτός) πέρασε από το γήπεδό της Φιγκεϊρένσε και φαίνεται να κλειδώνει την παρουσία της στην τριάδα, ενώ παράλληλα βλέπει τις ελπίδες της για τον τίτλο να εξανεμίζονται. Με νέο προπονητή και μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών οι γηπεδούχοι, μπορούν να εκμεταλλευτούν την ισχυρή έδρα τους και να επαληθεύσουν τον άσο του 2,20 της Bet365.

1647. ΣΑΝΤΟΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Δίνει τη μάχη για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες η Σάντος (14-2-1 εντός), βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στο -5 από την τριάδα και στο +1 από τους διώκτες της και δείχνει ικανή να πετύχει το στόχο της, χάρη στις εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις της, όπου και έχει συμπληρώσει 12 σερί νίκες (10/12 over 2,5). Η Φλαμένγκο (7-0-10 εκτός) βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας (11η) και όπως όλα δείχνουν, κάπου εκεί θα την βρει και η ολοκλήρωση της σεζόν. Ασταμάτητη μπροστά στο κοινό της η Σάντος, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να παραταχθεί χωρίς δυο από τους πιο κομβικούς παίχτες για την επιθετική λειτουργία της (τιμωρημένος ο οργανωτής Λούκας Λίμα, αμφίβολος ο αρχισκόρερ Ρικάρντο Ολιβέιρα), η Φλαμένγκο είναι ικανή για τη ζημιά, γι αυτό και είναι προτιμότερο να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1646. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Στο -2 από τη σωτηρία η Βάσκο (4-5-8 εντός) , με το σπουδαίο διπλό στην Παλμέιρας απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εν’ όψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος (5-5-1 στα τελευταία έντεκα). Τα τυπικά απομένουν για να στεφθεί πρωταθλήτρια η Κορίνθιανς (8-6-3 εκτός), καθώς απέχει 11 βαθμούς από τη δεύτερη θέση και ψάχνει στην ουσία δυο βαθμούς στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές για να κλειδώσει τον τίτλο και μαθηματικά. Δείχνουν ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι (7-1-0 στα πιο πρόσφατα οχτώ), ωστόσο αυτοί που καίγονται περισσότερο για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι, κοιτάμε προς τις αποδόσεις αουτσάιντερ στην έδρα.

1649. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Επαναληπτικός τελικός για το κύπελλο Κολομβίας, με την Τζούνιορ να έχει κερδίσει με 2-0 στο πρώτο ματς και να έχει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του θεσμού. Δίκαιο το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, αφού δεν άφησε περιθώρια η γηπεδούχος στη Σαντα Φε για να μπει στο παιχνίδι. Περιμένουμε να κάνει συντήρηση του προβαδίσματος της, δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ