ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (15/10) για μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

3026. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρεμιέρα στη νέα Ευρωλίγκα με ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στην πάντα ικανή Καρσίγιακα από το ραγδαία αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα της Τουρκίας και την πάντα ισχυρή Μπαρτσελόνα. Όλα τα βλέμματα φέτος θα πέσουν στους μπλαουγκράνα που έκαναν εκτεταμένες αλλαγές στο ρόστερ τους θέλοντας προφανώς να ανανεώσουν ένα ρόστερ που έμοιαζε να έχει φτάσει σε τέλμα. Φυσικά έμειναν οι Τόμιτς, Ναβάρο αλλά πλέον πλαισιώνονται από ταλαντούχους παίκτες όπως οι Ρίμπας, Λαουάλ, Σάμουελς, Ντιανέ, ο πολύπειρος Αρόγιο που αντικαθιστά τον Ουέρτας αλλά και οι δικοί μας Περπέρογλου και Βεζένκοφ. Τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά καθώς η απουσία διεθνών Ισπανών (εκτός του Ρίμπας) προσφέρουν την απαραίτητη φρεσκάδα έχοντας οδηγήσει στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ με εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά και τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Σαραγόσα με 84-76.

Από την άλλη η Καρσίγιακα έδωσε ένα ματς στην πρεμιέρα της Τουρκικής Λίγκας πριν την αναβολή της Κυριακής σαρώνοντας μέσα στην Μπεσίκτας με 79-96 και ένα πραγματικό πάρτι στην επίθεση με τους 4 Αμερικάνους της να κυριαρχούν στο παρκέ. Με τον αέρα του πρωταθλητή και ουσιώδεις μεταγραφές (Ράγκλαντ από Αρμάνι και Τζάστιν Κάρτερ από Γαλατά) δείχνει ικανή να παλέψει όλα τα ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου, φυσικά έχει και μεγάλες αδυναμίες που δεν είναι άλλες από τον αμυντικό τομέα, κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που στηρίζεται τόσο πολύ στους Αμερικάνους της.

Συμπέρασμα:Η Καρσίγιακα θα κάνει μεγάλες ζημιές αν υποτιμηθεί φέτος από τις πιο έμπειρες και μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκα, σίγουρα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους ειδικά κόντρα σε μία Μπαρτσελόνα που δείχνει να βρίσκεται από πολύ νωρίς σε τρομερή κατάσταση με διάθεση να παίξει ακραία άμυνα, το +7,5 όμως παραείναι προκλητικό για τους συμπαθείς γηπεδούχους που ακόμη και αν δεν κερδίσουν θα παλέψουν μέχρι τέλους.

3027. ΤΣΣΚΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ

Ματς που τα προηγούμενα χρόνια έμοιαζε με ημιτελικό Final-4 αντί για παιχνίδι της πρώτης φάσης. Φυσικά οι Ρώσοι παραδοσιακά σκορπούν πολλά λεφτά για να διαθέτουν πληρέστατα ρόστερ έχοντας μεγάλους στόχους και η φετινή σεζόν δεν δείχνει να αποτελεί εξαίρεση. Μετά την απόσυρση των Κιριλένκο, Καούν αποχώρησαν και οι Μαρκοϊσβίλι και Ουίμς δίνοντας τη θέση τους σε ονόματα περισσότερο για να συμπληρώσουν το ρόστερ και όχι για να πρωταγωνιστήσουν (Φρίλαντ, Χίγκινς). Φυσικά αυτό το ρόλο θα τον έχει και πάλι ο Τεόντοσιτς ο οποίος δείχνει αρκετά ήρεμος υπό την καθοδήγηση του Ιτούδη και μάλιστα έπαιξε τρομερή άμυνα (που δεν συνηθίζει) στο ματς για την VTB κόντρα στην Κράσνι οδηγώντας την ομάδα του στο 2/2 με το υπεράνετο 85-67.

Η Μακάμπι αποφάσισε να κάνει ολικό ριστάρτ καθώς πλέον η επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου μοιάζει μακρινό παρελθόν. Από την ομάδα αποχώρησαν παίκτες με αρκετά χρόνια παρουσίας στο σύλλογο όπως οι Σχορτσιανίτης, Αλεξάντερ, Πάργκο, Τάιους, Ραντλ, κτλ όμως και τα ονόματα που ήλθαν δεν είναι καθόλου ασήμαντα με πρώτα και καλύτερα των Φάρμαρ και Ρότσετσι που αναμένεται να αποτελέσουν και τα βαριά πυροβολικά της ομάδας. Ξεκάθαρη η ανάγκη για χρόνο προσαρμογής και χτισίματος, σίγουρα περισσότερο θα προσφέρεται για κόντρα παρά για στήριξη το πρώτο δίμηνο.

Συμπέρασμα:Δε βλέπουμε πως η Μακάμπι θα βγάλει και πάλι άσους από το μανίκι της δυσκολεύοντας την ΤΣΣΚΑ σε ένα γήπεδο όπου δεν έχει κερδίσει τα τελευταία 11 χρόνια. Αν οι Ρώσοι παίξουν και λίγο άμυνα το χάντικαπ δείχνει αρκετά μικρό.

3028. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Nέα εποχή στον Ερυθρό Αστέρα, ίδια πάντως φιλοσοφία καθώς οι Σέρβοι παραδοσιακά είναι μία ομάδα έδρας ικανή να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε όποιον την υποτιμήσει. Σημαντικές οι απώλειες των Μαριάνοβιτς και Κάλινιτς που φυσικά δεν μπορεί να καλύψει ο Σχορτσιανίτης, χρόνο θα χρειαστούν οι Μέκελ και Τόμπσον που είναι ικανότατοι παίκτες αλλά δεν γίνεται να καλύψουν άμεσα τα κενά των Τζένκινς και Γουίλιαμς που έμοιαζαν αρκετά ταιριαστοί στη φιλοσοφία της ομάδας.

Επιστροφή μετά από ένα χρόνο για το Στρασβούργο στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, με προπονητή τον Βενσάλ Κολέ αλλά και αρκετά γνώριμο ρόστερ με την παρουσία των Κόλινς, Κάιλ Γουίμς, Μπουμπούα, Γκολούμποβιτς αλλά και σημαντικές απουσίες όπως ο Ντιό που αποχώρησε όπως και ο Ματ Χάουαρντ που χτύπησε και θα χάσει μεγάλο διάστημα στο ξεκίνημα. Σε τρία ματς στο εγχώριο πρωτάθλημα δείχνουν μία τάση προς το γρήγορο παιχνίδι έχοντας σκοράρει 78,3 πόντους μέσο όρο.

Συμπέρασμα:Έστω και για πρώτη αγωνιστική το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά σημαντικό καθώς οι Κίμκι, Ρεάλ και Φενέρ είναι τα φαβορί του ομίλου και επομένως όποια εκ των δύο θέλει να κλέψει από τη Μπάγερν την 4η θέση θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες στα μεταξύ τους ματς. Δίκαιο τόσο το χάντικαπ όσο και το όριο των 143,5 πόντων.

3029. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΣΑΣΑΡΙ


Η Νταρουσάφακα έκανε απίθανα πράγματα στην περυσινή πρώτη της παρουσία στην Τουρκική Λίγκα καταφέρνοντας όχι απλά να σταθεί με αξιοπρέπεια αλλά να κατακτήσει και ένα εισιτήριο για την φετινή Ευρωλίγκα μέσω της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου (έστω και αν την πάτησε χάνοντας με 0-2 από την Τράμπζο στον 1ο γύρο των playoffs). Με παίκτες όπως οι Αρσλάν, Μπιέλιτσα, Ρέντινγκ και Σαβάς να αντικαθιστούν τους Φάρμαρ, Σούρνα, Βίντμαρ, Στρέμπκοφ δεν θα περίμενε κανείς να διατηρήσει τον αμυντικό της χαρακτήρα και φέτος ωστόσο το πρώτο της δείγμα από το πρωτάθλημα ήταν άκρως ενθαρρυντικό στη νίκη με 59-53 εκτός έδρας επί της Γκαζιάντεπ.

Στον αντίποδα η Σάσαρι δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε το παραμικρό από το διαστημικό, ασύλληπτο σε ταχύτητα και εκτέλεση παιχνίδι της από την στιγμή που πέρυσι της έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Ιταλία μέσα στο γήπεδο της Εμίλια στην πιο συγκλονιστική σειρά τελικών τα τελευταία χρόνια στη γειτονική χώρα. Φέτος πάντως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά τουλάχιστον από νωρίς καθώς άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ με σημαντικές απώλειες (Μπρουκς, Σάντερς, Ντάισον, Λαουάλ, κτλ) ενώ ήρθαν οι Χάινς, Εγιένγκα, Μαρκονάτο (στη μεγάλη επιστροφή), Πέτγουεϊ, Αλεξάντερ, κτλ. Με μεγάλη ματς πάντως χαρά είδαμε τα σκορ της στα πρώτα ματς της σεζόν, ήττα με 78-79 από την Εμίλια στο Σούπερ Καπ, νίκες με 97-90 και 86-75 επί Κρεμόνα και Καντού αντίστοιχα επιβεβαιώνοντας του λόγου το αληθές, ότι και η φετινή Σάσαρι είναι ομάδα για over.

Συμπέρασμα:Μόνο άμυνα η Νταρουσάφακα, μόνο επίθεση η Σάσαρι, δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα σε ένα ματς πλήρως αντιπροσωπευτικό του μαρκάν πιο μπερδεμένου ομίλου της διοργάνωσης (Δ) καθώς εκτός της ΤΣΣΚΑ όλες οι άλλες ομάδες (με Μακάμπι, Ουνικάχα και Μπάμπεργκ) δείχνουν ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο.

3030. ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 62-80 στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας που διεξήχθη στο γήπεδό της η Μάλαγα, επικρατώντας με 58-60 κόντρα στην πάντα σφιχτή και ιδιαίτερα αμυντική ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, Μούρθια. Το ματς το έλεγχε η Ουνικάχα που έπρεπε να έχει καθαρίσει το σκορ νωρίτερα, σε κάθε περίπτωση αν και είναι αρκετά νωρίς δείχνει εξαιρετικά δείγματα (έχοντας διαλύσει και τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ) βάζοντας υποψηφιότητα για την τρίτη θέση της ACB.

Η Μπάμπεργκ πέρυσι έκανε τρομερά πράγματα κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου φτάνοντας δικαίως μέχρι τα τελικά της Μπουντεσλίγκα όπου και εν τέλη πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου. Φέτος αποτελεί κοινό μυστικό ότι θα ήθελε και μία διάκριση στην Ευρωλίγκα αποκτώντας παίκτες με εμπειρία στον θεσμό όπως ο Νίκος Ζήσης αλλά και οι Στάιγκερ, Ιντμπίχι από την Μπάγερν αλλά και τον ικανότατο σκόρερ Γουάναμεϊκερ. Φυσικά ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια ο πρωτεργάτης όλης αυτής της προσπάθειας, Αντρέα Τρινκιέρι, που προσπάθησε με το καλημέρα να θέσει φαβορί την αντίπαλό του που έχει καταφέρει να συμμετάσχει στο ΤΟΠ-16 δέκα φορές στη σειρά.

Συμπέρασμα:Σίγουρα η Ουνικάχα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες σαν ρόστερ και σαν ομάδα ωστόσο δεν έδειξε ακόμη έτοιμη να παίξει μπάσκετ ρυθμού για πάνω από 20-25 λεπτά και κάτι τέτοιο δεν αρκεί κόντρα σε μία ομάδα που στην ημέρα της είναι ικανή να βάλει 80 πόντους για πλάκα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίζεται το -8,5 των γηπεδούχων, αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στο +8,5 της Μπάμπεργκ και το ΝΟ ΒΕΤ.

3031. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ


Πρεμιέρα των ερυθρολεύκων με αρκετές φιλοδοξίες για μία ακόμη σεζόν, το συγκεκριμένο ματς είναι σίγουρα το ευκολότερο που θα δώσουν στον πρώτο γύρο ωστόσο κρύβει ακόμη κι έτσι τις δυσκολίες του καθώς δεν θα διεξαχθεί στο πιο γνώριμο ΣΕΦ αλλά στο Ηράκλειο λόγω της γνωστής τιμωρίας της έδρας για μία αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει δύο σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την περυσινή ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό απέναντι στη Ρεάλ, τη θέση του Σλούκα πήραν οι Χάκετ και Στρόουμπερι ενώ τη θέση του Ντάνστον αναμένεται να καταλάβει ο Γιανγκ με τις προσθήκες των Αθηναίου, Μιλουτίνοφ, Τολιόπουλο να δίνουν και το απαραίτητο βάθος στον πάγκο αντί των Πέτγουεϊ, Λαφαγιέτ, Κατσίβελη. Ήδη η χρονιά πάντως έχει ξεκινήσει με μία μεγάλη αποτυχία από αυτές που πάντα πληγώνουν το γόητρο με την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο με 64-70.

Η Τσεντεβίτα δεν άλλαξε πολλά πράγματα στο δικό της ρόστερ στην δεύτερη συμμετοχή της στην Euroleague, πρόλαβε πάντως να ενισχυθεί με τους Ζόριτς, Τζέιμς Γουάιτ (Ούνικς) και τον Αμερικάνο πλέι μέικερ Πούλεν. Σίγουρα αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν καταφέρει έστω να μείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στον ΤΟΠ-16 μέχρι αρκετά αργά.

Συμπέρασμα:Έστω και μακριά από τη φυσική του έδρα ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα σε μία ομάδα που δεν διαθέτει ούτε στο ελάχιστο ρόστερ εφάμιλλο των πρωταθλητών Ελλάδος. Λογικό και απόλυτα εφικτό το -11,5.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

2728. ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Λιγκ Καπ Ρουμανίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις.Εξαιρετική η Βιτόρουλ στο ξεκίνημα της χρονιάς (6-5-2 συνολικά, 5-2-0 εντός), η Άστρα εξακολουθεί να προπορεύεται στο πρωτάθλημα, μετράει συνολικά 8-3-2 και μακριά από το σπίτι της παραμένει αήττητη (5-1-0). Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη εδώ, καθώς πρόκειται για δυο από τις σταθερότερες ομάδες της λίγκας μέχρι στιγμής, με τον τελικό νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

2729. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΓΙΑΡΟ

Δύσκολα θα καταφέρει η Ίντερ Τούρκου (8-4-2 εντός) να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού η απόστασή της από την τρίτη θέση άνοιξε στους έξι βαθμούς, έπειτα από την ήττα με 1-3 από τη Λάχτι, και ενώ απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η Γιάρο (2-3-9 εκτός) δεν κερδίζει εδώ και εννέα ματς (0-5-4), έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα τα παίξει όλα για όλα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, με την απόστασή της από την απευθείας σωτηρία να είναι στους 3 βαθμούς. Αμφότερες έχουν κίνητρο, ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι, με τον άσο να βρίσκεται στο 1,97 στον Stoiximan κάνουμε σοβαρές σκέψεις.

2730. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ – ΛΑΧΤΙ

Στο +7 από τις επικίνδυνες θέσεις η Χέλσινγκφορς (4-8-2 εντός), απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής της, η Λάχτι (5-4-5 εκτός) απέχει έξι βαθμούς από την προνομιούχο τρίτη θέση και θα παίξει μόνο για τη νίκη. Το κίνητρο βρίσκεται στην πλευρά των φιλοξενούμενων, σε αποδόσεις αουτσάιντερ κυκλοφορεί το διπλό, γι αυτό και υπάρχει αξία στο ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,975 τηςBet365.

2732. ΙΛΒ – ΒΑΑΣΑ

Οχτώ βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται η Ίλβες (7-4-3 εντός), είναι πρακτικά απίθανο να κινδυνέψει, η Βάασα (1-4-9 εκτός) είναι στη ζώνη των μπαράζ, στο -2 από την απευθείας σωτηρία και στο +1 από τον άμεσο υποβιβασμό και ψάχνει για βαθμούς σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της. Ξαφνική απόλυση προπονητή είχαμε στους γηπεδούχους, εξέλιξη που σίγουρα θα επιφέρει αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας, η Βάασα καίγεται για τη νίκη, αλλά δυσκολευόμαστε να πάμε στις αποδόσεις-φαβορί του διπλού για μια ομάδα που μετράει μόλις ένα τρίποντο σε 14 εξόδους.

2739. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Μετά από δυο σερί ήττες, η Κομπρεσάλ επέστρεψε στις νίκες χάρη στο εντός έδρας 2-0 επί της Γουόντερερς, ενώ συνεχίζει με υπηρεσιακό στο πάγκο. Η Άουνταξ γνώρισε τον αποκλεισμό την Κυριακή από το κύπελλο, καθώς δεν τα κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Εσπανιόλα, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Επιβαρυμένοι από το ματς κυπέλλου οι φιλοξενούμενοι, ευκαιρία νίκης παρουσιάζεται για τους γηπεδούχους, σωστές οι τιμές.

2740. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Σε ανοδική πορεία πριν τη διακοπή η Στεάουα, μετρούσε τρεις σερί νίκες με αποτέλεσμα να πλησιάσει στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, η Τιμισοάρα είχε τρία συνεχόμενα Χ πριν τη διακοπή. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι, λογικά θα φτάσουν στην επικράτηση.

2741. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Τρίτος γύρος του κυπέλλου Ισπανίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις.Μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε στο πρωτάθλημα μετράει η Πονφεραντίνα (1-1-3), εξακολουθεί πάντως να είναι αήττητη μπροστά στο κοινό της (3-1-0 εντός). Η Λούγκο έρχεται από δυο σερί ήττες και τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-2-2) και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 0-3-1. Σε κακό φεγγάρι αμφότερες, προβάδισμα λόγω έδρας έχει η Πονφεραντίνα, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο οι τιμές που κυκλοφορούν.

2742. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Δυο συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Σαραγόσα (2-0-2 εντός) και φαίνεται πως παίρνει τα πάνω της στην προσπάθειά της να πλησιάσει την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η Γιαγκοστέρα (0-1-3 εκτός, 3/4NG&under2,5) ηττήθηκε με 0-1 στην έδρα της Μαγιόρκα επιδεικνύοντας ατολμία για ένα ακόμα παιχνίδι μακριά από το γήπεδό της. Σωστό φαβορί ο άσος στα επίπεδα του 1,75.

2746. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Πρώτο ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Χιλής, σε μια εβδομάδα ο επαναληπτικός.Στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζεται η Κομπρελόα, βρίσκεται στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας 5/5 νίκες μπροστά στο κοινό της, ενώ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου αφήνοντας εκτός την Κατόλικα. Η Ντε Τσίλε δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς έχει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα στο πρωτάθλημα (1-2-1, 3/4over2,5, 4/4GG). Σε καλύτερο μομέντουμ δείχνουν οι γηπεδούχοι, με την υποστήριξη του κόσμου τους μπορούν να κάνουν την έκπληξη απέναντι σε έναν ασταθή αντίπαλο, καλή επιλογή δείχνει το 1Χ στο 1,80 του Stoiximan .

2754. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Σαν τελικούς αντιμετωπίζει από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια της η Βάσκο που απέχει 6 βαθμούς από την παραμονή της 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση αφού τρέχει αήττητο έξι αγώνων (4-2-0) και υποδέχεται αυτή την αγωνιστική μία από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας της κατηγορίας. Η Σαπεκοένσε έρχεται ναι μεν από τον θρίαμβο και τη συντριβή της Παλμέιρας (5-1) αλλά μακριά από την έδρα της είναι σχεδόν ανύπαρκτη, 9/14 ήττες (1-4-9) όπου στα 10/14 ματς δεν σκόραρε καν. Λογική επιλογή ο άσος στο 2,00 της Bet365παρόλο που ίσως εξελιχθεί στο μεγαλύτεροpublicbetτης ημέρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2755. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΓΚΟΪΑΣ

Να διατηρήσει το +5 από την 2η θέση και την Ατλέτικο Μινέιρο μέχρι το μεταξύ τους ματς στο Μπέλο Οριζόντε στοχεύει η Κορίνθιανς που είναι δικαίως το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου. Η Γκοΐας μάχεται για τη σωτηρία της, εκτός έδρας όπως οι περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες της Βραζιλίας είναι αδύναμη (2-3-9) και λογικά θα υποκλιθεί στην ανωτερότητα της «τιμάο». Στο 1,875 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο -1 στην Bet365που δείχνει καλή περίπτωση, άλλωστε οι 7/12 νίκες της φέτος ήρθαν με πάνω από ένα γκολ διαφορά.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2753. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Την ήττα με 0-1 από την Παλεστίνο γνώρισε η Ο’ Χίγκινς, η οποία ωστόσο έχει τρεις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της (3-1-0 συνολικά εντός). Η Ουατσιπάτο έρχεται από τέσσερις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στο πρωτάθλημα μετράει 0-1-3 μακριά από το σπίτι της. Μας κάνει ο άσος στο 1,75 του Stoiximan , δεδομένης και της έξτρα κόπωσης που θα κουβαλούν οι φιλοξενούμενοι από τα ματς κυπέλλου .

2756. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Χρήσιμη η διακοπή για τη Γκρέμιο ώστε να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, πριν το τελευταίο 0-0 με την Κρουζέιρο μετρούσε 6/6 GG. Επιθετική ομάδα η Σάντος, διανύει καλό φεγγάρι και σκοράρει με συνέπεια τον τελευταίο καιρό (5/6 over 2,5). Πολύ καλό δείχνει το 2,02 του GG στον Stoiximan, μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί ο αρχισκόρερ του Μπραζιλέιρο και της Σάντος, Ρικάρντο Ολιβέιρα, για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιλογή μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ