ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (8/10) Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

645.ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Πρεμιέρα για το άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Αυστραλίας που θα μας συνοδεύσει μέχρι τον Μάιο. Πρωτάθλημα με αρκετά ωραία παιχνίδια, εύκολη ενημέρωση (και εικόνα), συνήθως παίζονται πρωϊνές ώρες.Οι δύο ομάδες που ανοίγουν την αυλαία έρχονται από κακή σεζόν που δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι-οφ. Αμφότερες έκαναν αρκετές αλλαγές και στο ρόστερ τους και στην άκρη του πάγκου. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα τους εικόνα, αφού το Ισπανικό στυλ που θέλει να περάσει ο Πόποβιτς στους Γουόντερερς είναι κάτι το διαφορετικό και παράξενο για το ποδόσφαιρο της χώρας. Ο Αλοίζι στο Μπρίσμπεϊν θέλει να φέρει τη σταθερότητα και τις επιτυχίες του παρελθόντος στο Ροαρ. Δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με την πρεμιέρα, θα περιμένουμε τους επόμενους αγώνες ώστε να έχουμε πιο ασφαλή εικόνα των ομάδων.

810.ΤΣΕΧΙΑ U19 - ΑΡΜΕΝΙΑ U19

Πρώτη αγωνιστική για τον 12ο όμιλο, από τα φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των πρώτων δυο θέσεων είναι οι Τσέχοι, ενώ οι Αρμένιοι, αν και δεν δείχνουν να έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης, το πιστεύουν και θα δώσουν μάχη ως το τέλος. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κυκλοφορεί ο άσος των Τσέχων, δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία.

812.ΣΕΡΒΙΑ U19 - ΕΣΘΟΝΙΑ U19

Στον 12ο όμιλο συμμετέχουν Σερβία και Εσθονία, η Σερβία θεωρείται εκείνη που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να καταλάβει την πρώτη θέση, η Εσθονία (στα γήπεδα της οποίας διεξάγονται τα ματς του γκρουπ) αναμένεται να έχει δύσκολο έργο και θα πρέπει να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης για να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στην επόμενη φάση. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, είναι πάντως το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

815.ΙΤΑΛΙΑ U19 - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ U19

Πρεμιέρα στον 4ο όμιλο, εκ των φαβορί για την πρόκριση η Ιταλία, ως μεγάλη πρόκληση απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο αντιμετωπίζουν το παιχνίδι στις τάξεις της Φινλανδίας. Η σοβαρή Ιταλία δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στους αξιόμαχους Φινλανδούς και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο.

816.ΑΓΓΛΙΑ U19 - ΠΓΔΜ U19

Η Αγγλία είναι το άλλο μεγάλο όνομα του 4ου γκρουπ, μάλιστα θεωρείται από τα φαβορί για να φτάσει ως το τέλος της διοργάνωσης. Η ΠΓΔΜ δείχνει να υστερεί σε ποιότητα, ωστόσο με τη δύναμη της έδρας (είναι η χώρα που φιλοξενεί τα ματς του ομίλου) ελπίζει να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι καλό. Ποιοτικότερο σύνολο έχουν οι Άγγλοι, έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

788.ΣΛΟΒΑΚΙΑ U21 - ΚΥΠΡΟΣ U21

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σλοβακία, καθώς έχασε με 0-1 από τη Λευκορωσία, αν και είχε περισσότερες ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Αναμενόμενη ήττα γνώρισε η Κύπρος στη δική της πρεμιέρα (0-4 εκτός από Ολλανδία) και θα προσπαθήσει τώρα να πάρει τους πρώτους της βαθμούς.Πληρέστερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, λογικό να δίνονται ως το φαβορί της αναμέτρησης.

785.ΟΥΚΡΑΝΙΑ U21 - ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21

Άτυχοι στάθηκαν στην πρεμιέρα τους οι Ουκρανοί, καθώς ηττήθηκαν από την ΠΓΔΜ δεχόμενοι το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στις καθυστερήσεις. Η Ισλανδία έχει ήδη δώσει τρία παιχνίδια μετρώντας δυο νίκες (3-0 την ΠΓΔΜ, 3-2 τη Γαλλία) και μια ισοπαλία (1-1 με τη Βόρειο Ιρλανδία). Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι Ουκρανοί, καθώς οι Ισλανδοί θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και έχουν δείξει ιδιαιτέρως επικίνδυνοι μέχρι στιγμής.

---.ΓΕΩΡΓΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν για τη Γεωργία, που πλέον στρέφει την προσοχή της στα προκριματικά του Μουντιάλ, τα οποία ξεκινούν σε ένα χρόνο, όμως θέλει να ολοκληρώσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της με νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στο εξαιρετικά αδύναμο Γιβραλτάρ, που έχει δεχθεί 4τέρματα μέχρι στιγμής. Δεν είναι και η πλέον αποτελεσματική ομάδα όσον αφορά το σκοράρισμα η Γεωργία, όμως κόντρα στους ουραγούς του ομίλου, τους οποίους κέρδισε με 0-3 στον πρώτο γύρο, μπορεί να ξεσπάσει, με το συνδυασμό άσου καιover3,5 να αποτελεί επιλογή στο 1,70 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

787.ΣΛΟΒΕΝΙΑ U21 - ΙΤΑΛΙΑ U21

Η Σλοβενία μετράει 2-0-1 ως τώρα, έχοντας επικρατήσει άνετα της Ανδόρας με 4-0 και της Λιθουανίας με 3-0, με τη μοναδική της ήττα να έρχεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιταλία με σκορ 0-1. Η Ιταλία δεν έχει δώσει άλλο ματς πλην αυτού με τους Σλοβένους, με τη δεύτερη αναμέτρηση των δυο να έχει χαρακτήρα τελικού πρόκρισης, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου. Ο φόβος της ήττας αναμένεται να κάνει επιφυλακτικές τις δυο ομάδες, κλειστό ματς με λίγα γκολ περιμένουμε να δούμε.

790.ΕΛΒΕΤΙΑ U21 - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ U21

Νικηφόρο το ξεκίνημα της Ελβετίας στον όμιλο, έστω και αν χρειάστηκε μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 85’ για να κάμψει την αντίσταση του Καζακστάν. Χειρότερη εκκίνηση δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Βοσνία, μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Νορβηγία, έχασε εντός έδρας και από το Καζακστάν, με την υπόθεση πρόκριση να έχει δυσκολέψει κατά πολύ. Η Ελβετία διαθέτει στις τάξεις της παίχτες που έχουν ήδη ενεργό ρόλο στις ομάδες τους, γεγονός που της δίνει έξτρα δυναμική ως σύνολο, η Βοσνία δεν δείχνει σε καλή κατάσταση σε αυτή την προκριματική φάση, δικαίως ο άσος θεωρείται ως το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

789.ΝΟΡΒΗΓΙΑ U21 - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ U21

Στο 1-0-1 ο απολογισμός της Νορβηγίας, κέρδισε με 2-0 τη Βοσνία και ηττήθηκε με 0-1 από την Αγγλία, σε ένα παιχνίδι που δικαιούταν κάτι καλύτερο βάσει της συνολικής της εικόνας.Ίδια η βαθμολογική συγκομιδή και για το Καζακστάν, κέρδισε στην πρεμιέρα τους Βόσνιους με 2-1 και ηττήθηκε στη συνέχεια από τους Ελβετούς, παρουσιάζοντας εκ νέου μαχητικό πρόσωπο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για τους Νορβηγούς, δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος.

768.ΓΑΛΛΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

Φιλικό παιχνίδι, η Γαλλία προετοιμάζεται για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διοργανώσει το καλοκαίρι, η Αρμενία απογοήτευσε στα προκριματικά έχοντας απολογισμό 0-2-5. Μόνο οι Γάλλοι δείχνουν να ενδιαφέρονται για το ματς, θέλουν να ζεστάνουν τον κόσμο τους και να πάνε με την αυτοπεποίθηση στα ύψη στα παιχνίδια της τελικής φάσης, λογικά θα κερδίσουν αλλά με τιμές κάτω του 1,30 στον άσο, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

797.ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη δύναμη και τοphysicalgameθα το πάει η Ιρλανδία που θα προσπαθήσει με την ώθηση που θα της δώσει και ο κόσμος της να πάρει έστω τον βαθμό για να παίξει τα ρέστα της στο φινάλε με την Πολωνία. Σε διαφορετική περίπτωση θέλει να διατηρήσει τουλάχιστον την 3η θέση (στο +4 από τη Σκωτία) προκειμένου να δώσει αγώνα μπαράζ για την πρόκριση της στα τελικά της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Γερμανία σοβαρεύτηκε και μετράει 5 σερί νίκες με 19-3 τέρματα, δεν βλέπουμε όμως να περνάει εύκολα από το Δουβλίνο και για αυτό θα προτιμήσουμε τη νίκη της σε συνδυασμό με τοunder3,5 στο 2,25 του Stoiximan αφού οι Ιρλανδοί θα πρέπει να διαφυλάξουν αρχικά τα νώτα τους για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

798.ΣΚΩΤΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Δύσκολα θα δούμε εδώ συμβιβασμό, ειδικά για τη γηπεδούχο Σκωτία που θέλει νίκη για αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της. Στο φινάλε πάντως έχει σαφώς πιο βατό αντίπαλο από την Ιρλανδία, που παίζει εκτός με την Πολωνία, την οποία κερδίζει και στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας οπότε και με ισοπαλία και νίκη της Γερμανίας στο άλλο ματς μένει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Η Πολωνία βρίσκεται σε θέση ισχύος αλλά δεν είναι ομάδα που παίζει με σκοπιμότητα, άλλωστε διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση στα προκριματικά με 29 γκολ σε οκτώ ματς αλλά και τον πιο «καυτό» σκόρερ στην Ευρώπη (Λεβαντόφσκι). Στο 1,775 βρίσκουμε τοover2στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

799.ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ

Οι δύο σερί ισοπαλίες με Ρουμανία και Βόρειο Ιρλανδία κρατάνε την Ουγγαρία στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Απέχει μόλις τρεις πόντους από τη Ρουμανία και τέσσερις από τη Βόρειο Ιρλανδία (παίζουν την τελευταία αγωνιστική), μπορεί να περάσει και αυτόμαρα στα τελικά. Οι Νήσοι Φερόες έχουν εκμεταλλευτεί την κατάσταση της εθνικής μας ομάδας και μας έχουν κερδίσει δύο φορές και έχουν έξι πόντους, γεγονός πολύ παράξενο για τη χώρα. Αναμένουμε εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, στο -1,5 τοline.

803.ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Δεδομένη η διαφορά αγωνιστικής κατάστασης αλλά και κινήτρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, πάντως οι Βορειοϊρλανδοί έδειξαν να έχουν πολύ άγχος στα δύο τελευταία εντός τους, που έληξαν αμφότερα στο Χ, ενώ κομβικής σημασίας είναι η απουσία του αρχισκόρερ Λάφερτι. Μόνο για τη φανέλα θα παίξουν οι διεθνείς μας, στόχος η αποφυγή της ήττας. Δεν καταστρέφει η ισοπαλία τη Β. Ιρλανδία, περιμένουμε κλειστό ματς χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα. Στο 2,90 η τιμή του Χ στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

804.ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Στη δεύτερη θέση η Ρουμανία, απέχει έναν πόντο από την κορυφή και τρεις από την τρίτη θέση. Οι τρεις σερί ισοπαλίες την έριξαν από την πρώτη θέση, όλες της οι συνεχόμενες ισοπαλίες με 0-0. Η Φινλανδία με τις δύο νίκες με 1-0 επί των Νήσων Φερόε και επί της εθνικής μας, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την τρίτη θέση και θα προσπαθήσει αν συνεχίσεις τις νίκες με Ρουμανία και Βόρειο Ιρλανδία. Αμφότερες αγαπούν τοunder, το γνωρίζουν οι μπουκ και έχουν τη γραμμή στο 2, κάτι που μας αποτρέπει από το να ποντάρουμε στα λίγα τέρματα.

805.ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Μεγάλη διάσταση (κυρίως πολιτική) έχει πάρει η ρεβάνς της Αλβανίας με τη Σερβία μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στον αγώνα του Βελιγραδίου που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά ο αγώνας και να κατοχυρωθεί στα χαρτιά υπέρ των Αλβανών. Η Σερβία ζει και αναπνέει για αυτό το ματς αφού έχει διάθεση εκδίκησης, το γήπεδο θα «βράζει» και η Αλβανία όμως αν θέλει να πάρει κάτι από το ματς πρέπει να παραμείνει ψύχραιμη και προσηλωμένη στο στόχο της προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε κάποια μεγάλη δοργάνωση. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δώσουν οι εταιρίες όριο καρτών καθώς και απόδοση για να υπάρξει κόκκινη κάρτα. Πολύ αμφίρροπο δείχνει, δεν αποκλείεται να μην υπάρξει νικητής, στο 3,00 βρίσκουμε την ισοπαλία στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

806.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Με το ενάμισι πόδι στοEUROτης Γαλλίας η Πορτογαλία που θέλει έναν ακόμα βαθμό για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Η Δανία είναι 2η αλλά έχει ένα ματς περισσότερο από την Αλβανία που την ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής (-1) οπότε κινδυνεύει να μην προκριθεί απευθείας στην τελική φάση αλλά να αναγκαστεί να δώσει αγώνα μπαράζ. Αμφότερες έχουν καλή αμυντική παρουσία, αν σημειωθεί γκολ το πιθανότερο να γίνει μετά το 28ο λεπτό, αυτό το γεγονός πληρώνει 2,12 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

769.ΒΟΛΙΒΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Τα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 ξεκινάν στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Υπάρχει μόλις ένας όμιλος με τις δέκα ομάδες, από τον οποίο παιρνούν οι πρώτες τέσσερις και η πέμπτη ομάδα οδηγείται σε μπαράζ. Χωρίς τους καλύτερους παίκτες της, Σουάρεζ και Καβάνι, θα παραταχθεί στο τερέν ενός εκ των πιο τρομακτικών γηπέδων του κόσμου, «Ερνάντο Σίλες», για τις αφόρητες συνθήκες που επικρατούν στην ατμόσφαιρα λόγω του μεγάλου υψομέτρου (3,600 μ.). Αυτός είναι και ο λόγος που μας προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί η Βολιβία που και πριν τρία χρόνια ξανά για προκριματικά μουντιάλ διέσυρε τη «σελέστε» με 4-1. Λογική η σκέψη να έρθουν τα περισσότερα γκολ των γηπεδούχων στο 2ο ημίχρονο, στο 2,50 η συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan , αφού η Ουρουγουάη μπορεί να αντέξει στο πρώτο 45λεπτο αλλά στο δεύτερο μέρος θα επηρεαστεί σίγουρα περισσότερο από το υψόμετρο. Υψηλή και δελεαστική επίσης η απόδοση τουGG(1,97) στον Stoiximan όταν η Βολιβία μετράει 6 συνεχόμεναGGστο «Ερνάντο Σίλες» σε προκριματικά ματς μουντιάλ.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

775.ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΕΡΟΥ

Τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων μέσα σε 4 μήνες, στα δύο προηγούμενα πάντως, στον όμιλο του Κόπα Αμέρικα και στο πιο πρόσφατο που ήταν φιλικό, δεν είχαμε νικητή. Η Κολομβία σπάνια γκελάρει μπροστά στο κοινό της με το Περού εκτός έδρας να είναι ανύπαρκτο (0-1-7 ο εκτός έδρας απολογισμός του στα προηγούμενα προκριματικά). Η νίκη των «καφετέρος» με 1 ή 2 γκολ διαφορά δίνει μέση απόδοση 1,82 στον Stoiximan , όσο αδύναμο και αν είναι το Περού θεωρούμε πως δύσκολα θα διασυρθεί.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

818.ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Το Κόπα Αμέρικα ανήκει στο παρελθόν, αφήνοντας μία γλυκόπικρη γεύση σε Βενεζουέλα και Παραγουάη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μία νίκη, αλλά όχι και την πρόκριση από τη φάση των ομίλων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ως τα ημιτελικά, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Η Βενεζουέλα είναι η μοναδική ομάδα της Λατινικής Αμερικής χωρίς παρουσία σε Μουντιάλ και ο μεγάλος στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη πεντάδα, ώστε να σπάσει αυτή η παράδοση. Από την άλλη, η έλευση του Ραμόν Ντίας στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού της Παραγουάης επανέφερε την αισιοδοξία στην «αλμπιρόχα», με τα πρώτα δείγματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά μετά το πρόσφατο Κόπα Αμέρικα. Ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα οι φιλοξενούμενοι και σίγουρα μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους κόντρα στην –πιθανότατα- πιο αδύναμη ομάδα της Λατινικής Αμερικής. Επιλογή αποτελεί το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,925 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

828.ΧΙΛΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα και ομολογουμένως η καλύτερη ομάδα της Λατινικής Αμερικής, Χιλή, θέλει να περάσει εύκολα στο Μουντιάλ και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές στην αποστολή, κυρίως κάποια παίκτες που δεν είχαν κληθεί για το Κόπα Αμέρικα. Η Βραζιλία μετά το ρεζιλίκι του Μουντιάλ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Δίνουμε το προβάδισμα στη Χιλή και λόγω έδρας και λόγω κατάστασης, το -0,25 κρίνεται δίκαιο.

830.ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Έφτασε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα αλλά δεν κατάφερε να το κατακτήσει η Αργεντινη, όπως συνέβη και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Είναι το μεγάλο φαβορί (μαζί με τη Βραζιλία) για την πρωτιά όπως σε κάθε παρόμοια προκριματική φάση. Στην πρεμιέρα θα λείψει ο τραυματίας Μέσσι και οι Πέρες, Μπανέγκα και Ιγκουαίν. Ο Ισημερινός δεν έδειξε πολλά πράγματα στοΚόπα Αμέρικα, όπως ήταν φυσιολογικό, καθώς πρόκειται για μία νέα ομάδα. Λείπει εδώ και καιρό ο σημαντικός φορ Ένερ Βαλένσια. Ο άσος όπως ήταν αναμενόμενο είναι πολύ χαμηλά. Πάμε στο επόμενο.

901.ΠΑΝΑΜΑΣ - ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ

Φιλική αναμέτρηση, οι δυο ομάδες προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, καλή η εικόνα και των δυο στο πρόσφατοGoldCup, ωστόσο ο Παναμάς δείχνει ένα σκαλί πιο πάνω και δικαίως θεωρείται το φαβορί για τη νίκη.

903.ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ

Φιλικό παιχνίδι, η Κόστα Ρίκα δίνει τα τελευταία της τεστ πριν από την έναρξη της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ που ξεκινάει το Νοέμβριο, η Νότιος Αφρική θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά από το δεύτερο γύρο της ζώνης της Αφρικής, στα μέσα του Νοέμβρη επίσης. Δείχνουν φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο από τη στιγμή που πρόκειται για φιλικό ματς, δεν πρόκειται να μπλέξουμε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ