ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (17/9/2015). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

2200.ΙΛΒ - ΚΟΥΟΠΙΟ

Από δυο συνεχόμενες ήττες έρχεται η Ίλβες (6-4-2 εντός), έχει προς ώρας απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένη. Η Κουόπιο (3-4-6 εκτός) πέρασε στο τελευταίο από την έδρα της Χέλσινγκφορς διακόπτοντας έτσι σερί έξι αγώνων χωρίς τρίποντο (0-4-2). Σφιχτό το σετ, δεν αφήνει περιθώριο για παιχνίδι.

2201.ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ - ΒΑΑΣΑ

Την πρώτη ήττα στο γήπεδό της γνώρισε τη Δευτέρα η Χέλσινγκφορς (3-7-1 εντός, 5/11over2,5, 9/11GG), η Βάασα (0-4-8 εκτός) απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Ίντερ Τούρκου και ολοένα πλησιάζει τις θέσεις σωτηρίας. Το μομέντουμ φαίνεται να είναι με τους φιλοξενούμενους, γι αυτό και θα αποφύγουμε τον άσο.

2202.ΓΙΑΡΟ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Δεν κερδίζει στα πέντε πιο πρόσφατα (0-3-2, 5/5under2,5, 4/5NG) η Γιάρο (4-5-5 εντός, 10/14under2,5, 8/14NG), η Μάριεχαμν έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και μακριά από το σπίτι της μετράει 4-7-3 (12/14under2,5, 8/14NG). Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, δεν αποτελούν κάποια ευκαιρία οι τιμές τους.

2034.ΑΓΙΑΞ – ΣΕΛΤΙΚ

Το σερί των τεσσάρων νικών με μηδέν παθητικό στο πρωτάθλημα σταμάτησε στην έδρα της Τβέντε (2-2). Ο Άγιαξ είχε δύο εικόνες στο παιχνίδι, μέχρι το 51’ που έγινε το 2-0 ήταν κακός και ασύνδετος στον αγωνιστικό χώρο, μετά το 2-0 ξύπνησε και έκανε την αντεπίθεση του και κατάφερε να ισοφαρίσει. Η Σέλτικ παρότι προηγήθηκε στην έδρα της Αμπερντίν, δέχθηκε την ανατροπή και έχασε με 2-1. Έδειξε για μία ακόμη φόρα τις αμυντικές της αδυναμίες, η άμυνα της σε μη εύκολα ματς χωλαίνει και βγάζει προβλήματα. Πρόωρος «τελικός» για τις δύο ομάδες, καθώς η Φενέρμπαχτσε έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση και η Μόλντε είναι πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, άρα μεταξύ τους Άγιαξ και Σέλτικ θα παλέψουν για τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Πιστεύουμε ότι η προβληματική άμυνα της Σέλτικ (σε επτά συνεχόμενα ματς δέχεται γκολ) δεν θα αντέξει στην Ολλανδία, δίνουμε το προβάδισμα στον «Αίαντα», στο 1,85oάσος έχει αξία.

2035.ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΟΛΝΤΕ

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποιοτική διαφορά, η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, ενώ η Νορβηγική Μόλντε είναι φαβορί για την τελευταία θέση. Αν η Τούρκικη ομάδα δεν είχε στον πάγκο της τον Περέιρα το -1,25 θα αποτελούσε καλή σκέψη, αλλά τώρα θα θέλαμε τοlineστο -1 για να μπλέξουμε.

2036.ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Μπορντό στο Σαμπιονά έκανε την έκπληξη και πήρε το 2-2 στο Παρίσι από την Παρί. Τα τρία από τα τέσσερα τέρματα του αγώνα ( τα δύο της Μπορντό) ήρθαν από μεγάλα λάθη των τερματοφυλάκων. Δεν δείχνει τρομερά δείγματα γραφής η Μπορντό και δεν εντυπωσιάζει, όμως έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό επίπεδο. Αρκετά προβλήματα στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας, ο Μπρένταν Ρότζερς ισορροπεί (ή και όχι) σε τεντωμένο σκοινί, με τους οπαδούς να ζητάν την απόλυση του. Η ήττα από τη Γιουνάιτεντ ενίσχυσε το κακό κλίμα, η αμυντική συμπεριφορά της Λίβερπουλ ήταν κάκιστη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αρκετά μπερδεμένο παιχνίδι, η αίσθηση μας είναι ότι έχει αρκετή ισοπαλία ο αγώνας.

2037.ΓΚΑΜΠΑΛΑ – ΠΑΟΚ

Πιο υποψιασμένος θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καμπάλα μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την άσημη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Έρχεται από εμφατικό διπλό στη Βέροια και ταξιδεύει στο Μπακού με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με στόχο να πάρει το τρίποντο στο πιο βατό ματς που θα δώσει μακριά από την Τούμπα στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Την Καμπάλα την μάθαμε από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της είναι σκληρό καρύδι και αγωνίζεται πάντα με αμυντική προσήλωση και τακτική. Γρήγορα τα αντανακλαστικά των YoungGuns που πρόλαβαν το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,75 (Bet365) πριν υποχωρήσει στο 1,55. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2038.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Ντόρτμουντ, η οποία έχει κάνει εννέα νίκες σε εννέα παιχνίδια! Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν την Κυριακή εντός έδρας και αναμένεται με την Κρασνοντάρ να γίνουν κάποιες αλλαγές, αφού υπάρχει το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο. Η οποία είναι καλή ομάδα και δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και φέτος, όμως η ανωτερότητα της Ντόρτμουντ είναι αδιαμφισβήτη. Το -1,75 είναι υπερβολικό, καθώς οι γηπεδούχοι λογικά δεν θα παρατάξουν τη βασική τους ενδεκάδα.

2039.ΣΙΟΝ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Παρθενική παρουσία της Σιον σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πιστεύουμε ότι θα προσπαθήσει να παίξει συντηρητικά στην πρεμιέρα, καθώς η Ρούμπιν είναι αρκετά πιο έμπειρη ομάδα και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες που παίζουν αφελές ποδόσφαιρο. Η ομάδα από το Καζάν άλλαξε προπονητή και ήταν φανερό ότι οι παίκτες δεν τον ήθελαν. Στο πρώτο ματς με το υπηρεσιακό δίδυμο (Κουζνετσόβ και Τσάλι) στον πάγκο κέρδισε με 3-1 τη Λοκομοτίβ και πραγματικά έδειξε διαφορετική ομάδα. Δίνουμε το προβάδισμα στη Ρούμπιν για να μην ηττηθεί, καθώς και η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη και είναι πιο έμπειρη ομάδα. Στο 1,75 το Χ2 κρύβει αξία.

2040.ΝΑΠΟΛΙ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ξεκάθαρο φαβορί όχι μόνο στο συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου είναι η Νάπολι, που όμως δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν, μιας και αγνοεί τη νίκη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετρώντας μόνοGGκαιover2,5. Μέτρια και η παρουσία της Κλαμπ Μπριζ μέχρι στιγμής, αφού μετά από επτά αγωνιστικές είναι στην έβδομη θέση χωρίς εκτός έδρας νίκη, ενώ τα 9/12 επίσημα παιχνίδια της είχαν τουλάχιστον τρία τέρματα. Μοναδική μας ενασχόληση στο ματς είναι τοover2,5, που προσφέρεται στο 1,70 στον Stoiximan , όμως σίγουρα αξίζει το ρίσκο στο συνδυασμό με το αμφίσκορο, με την απόδοση να είναι 2,20 στην ίδια εταιρία.

2041.ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δε θυμίζει την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών η Ραπίντ, η οποία παραπαίει το τελευταίο διάστημα, με τον αποκλεισμό της από τη Σαχτάρ για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ να της γκρεμίζει την ψυχολογία, έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες έκτοτε. Η Βιγιαρεάλ μετράει 2-1-0 στο πρωτάθλημα και πηγαίνει στη Βιέννη με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάληψη της κορυφής του ομίλου. Η ποιότητα και η παράδοση που έχουν οι φιλοξενούμενοι στο θεσμό, σε συνδυασμό με την πρόσφατη εικόνα της Ραπίντ και τις δύο βασικότατες απουσίες της στο ανασταλτικό της κομμάτι, μας οδηγούν στο -0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,90 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2042.ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ έχει η Πλζεν με τον νεοφερμένο Κρέιτσι στον πάγκο. Έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και πλέον τα καλά αποτελέσματα με τις ανάλογες εμφανίσεις είναι συνεχόμενα. Η Ντιναμό Μινσκ βρίσκεται στους ομίλους αφού απέκλεισε τη Σάλτσμπουργκ και νωρίτερα τη Ζυρίχη. Αυτό όμως δεν την κάνει αυτόματα και καλύτερη ομάδα, παραμένει μία ομάδα χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και πιστεύουμε ότι αυτό στους ομίλους θα αποδειχθεί. Ο άσος με μηδέν παθητικό που έχει φέρει στα τέσσερα τελευταία η Πλζεν βρίσκεται στο 2,37 και το -1 στο 1,80, πιστεύουμε ότι και τα δύο κρύβουν αξία.

2043.ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται στην έναρξη της σεζόν η Σλόβαν Λίμπερετς, καθώς παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και πηγαίνει με εξαιρετική ψυχολογία στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Δείχνει να χάνεται μακριά από το σπίτι της η Μπράγκα στην Πριμέιρα Λίγκα, μιας και έχει δύο ήττες σε ισάριθμες εξόδους της, ωστόσο διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να φύγει αλώβητη από την Τσεχία, κάτι που συνέβη και στις έξι τελευταίες εξόδους της στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε απόδοση 1,80 βρίσκουμε το 0:0 ασιατικό διπλό των Πορτογάλων στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2044.ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Η Γκρόνιγκεν είναι στους ομίλους μετά από το Κύπελλο που κατέκτησε την προηγούμενη χρονιά. Η φετινή της εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας ήταν μέτρια μέχρι τη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι επί της Χερενφέιν την προηγούμενη αγωνιστική, νίκη που της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Η Μαρσέιγ με τον γνωστό μας Μίτσελ στον πάγκο κέρδισε αρκετά εύκολα με 4-1 τη Μπαστιά και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρότι δίνουμε μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

2053.ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

HMίντιλαντ απέκλεισε τη Σαουθάμπτον και βρίσκεται στους ομίλους. Με δύναμη τη σκληρή της αμυντική λειτουργία και την έδρα της θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν απέναντι στους επικίνδυνους Πολωνούς. Περίεργο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, πιστεύουμε ότι πρώτο τους μέλημα θα είναι να μη χάσουν.

2045.ΝΤΝΙΕΠΡ - ΛΑΤΣΙΟ

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η Ντνιέπρ αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περσινής διοργάνωσης, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό όπου υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Σεβίλλης. Δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς η σεζόν για τους Ουκρανούς, αφού οι αποχωρήσεις βασικών της στελεχών (Κονοπλιάνκα, Κανκάβα, Κάλινιτς) διατάραξαν το κλίμα στο εσωτερικό της, ωστόσο δείχνει να συνέρχεται, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η Λάτσιο έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λεβερκούζεν και θα πρέπει να συμβιβαστεί με το Γιουρόπα, θεσμό που συχνά οι ιταλικές ομάδες σνομπάρουν. Στο πρωτάθλημα μετράει 2-0-1 με μέτριες εμφανίσεις ενώ έχει και πολλά προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς. Μοιρασμένο το σετ, πραγματικός γρίφος το ματς καθώς πολλά θα εξαρτηθούν και από την ενδεκάδα που θα κατεβάσει η Λάτσιο, η οποία είναι πιθανό να έχει αρκετές αλλαγές.

2046.ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Δεύτερη συνεχόμενη παρουσία για τη Σεντ Ετιέν στους ομίλους του Γιουρόπα, φέτος θέλει να προκριθεί στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο πρώτο της ματς μετά τη διακοπή και πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Μονπελιέ, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του κομβικού εξτρέμ Αμουμά που είναι τιμωρημένος. Η Ρόζενμποργκ έχει αγκαλιάσει τον τίτλο στη Νορβηγία, το +11 είναι μια διαφορά που δύσκολα καλύπτεται στους 7 αγώνες που απομένουν και θέλει να διακριθεί και στην Ευρώπη (6-1-1 ο φετινός απολογισμός της στα προκριματικά). Για μια ομάδα όπως η Σεντ Ετιέν που είναι αρκετά δυσκοίλια επιθετικά το 1,70 στον άσο κρίνεται ανεπαρκές, ή πάσο ή κόντρα.

2047.ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Δεν θα γίνει στη φυσική έδρα της Σκεντερμπέου το ματς αλλά στο Ελμπασάν που απέχει 80 χιλιόμετρα περίπου από την Κορυτσά. Πρώτη συμμετοχή για αλβανική ομάδα σε ομίλους ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και το έργο τηςΣκεντερμπέου αναμένεται δύσκολο, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες με περισσότερες παραστάσεις (Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ, Λοκομοτίβ Μόσχας). Να πάει ένα βήμα παραπάνω από τους «16» που έφτασε πέρυσι θα επιχειρήσει η Μπεσίκτας, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι και πραγματοποιεί θετικό ξεκίνημα εντός των συνόρων (3-0-1 συνολικά). Καθαρό φαβορί οι Τούρκοι, δεν μπορεί να γίνει ωστόσο σοβαρή κουβέντα για αποδόσεις της τάξης του 1,40.

2048.ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Ο πρώτος στόχος της χρονιάς για τη Σπόρτινγκ χάθηκε, αφού έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ από την ΤΣΣΚΑ με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στο Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα μετράει 3-1-0 (3/4over2,5 4/4GG) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον προπονητή της να επιδιώκει τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η Λοκομοτίβ τα πηγαίνει αρκετά καλά εντός των συνόρων, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας απολογισμό 5-2-1 (5/8over2,5, 5/8GG) με τη μοναδική της ήττα να έρχεται στο τελευταίο παιχνίδι της στην έδρα της Ρούμπιν. Μπορεί η Σπόρτινγκ να είναι ενισχυμένη φέτος, ωστόσο τα 1,60 στον άσο δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, πιο ενδιαφέρουσα επιλογή τοGGστο 1,83 του Stoiximan , με τις δυο ομάδες να το επιβεβαιώνουν στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους.

2049.ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Να επαναλάβει μια αντάξια πορεία της περσινής θα επιδιώξει η Φιορεντίνα, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη μετέπειτα νικήτρια Σεβίλλη. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με απολογισμό 2-0-1, χωρίς να εντυπωσιάζει, ενώ το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για τον προπονητή της Πάουλο Σόουζα, ο οποίος μέχρι πέρσι βρίσκονταν στην άκρη του πάγκου της Βασιλείας. Η πρωταθλήτρια Ελβετίας μπορεί να γνώρισε αποκλεισμό-έκπληξη από τη Μακάμπι, μένοντας εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο το φετινό Γιουρόπα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για αυτήν , αφού ο τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα της. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση καθώς μετράει συνολικά 8/8 νίκες (7/8over2,5, 6/8GG) δείχνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων. Σε παρόμοια απόδοση προσφέρεται ο άσος και τοover, θα προτιμήσουμε το δεύτερο (1,925 στηνBet365)αφού οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν ακατάπαυστα και δεν πρόκειται να κλειστούν ούτε στη Φλωρεντία, ενώ οι ποιοτικοί επιθετικά γηπεδούχοι είναι αρκετά πιθανό να έχουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα τους.

2050.ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια της Λεχ Πόζναν ξεκίνησε από τις αρχές Ιουλίου (πρώτα στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά στο Γιουρόπα), κάτι που την έχει επηρεάσει ξεκάθαρα στις εγχώριες υποχρεώσεις της, με τον απολογισμό της στο πρωτάθλημα να είναι μόλις 1-1-6, ενώ έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Πρώτη παρουσία για τη Μπελενένσες σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το καλό κλίμα πάντως έχει διαταραχθεί έπειτα από τη συντριβή με 0-6 από τη Μπενφίκα στο τελευταίο παιχνίδι τηςεντός των συνόρων. Φαβορί της αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, δεν δείχνουν όμως σε καλή κατάσταση ώστε να τους εμπιστευτούμε.

2051.ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΟΝΑΚΟ

Ασταθής στο ξεκίνημα της σεζόν η Άντερλεχτ, έχει απολογισμό στο πρωτάθλημα 4-2-1 και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Η Μονακό απέτυχε να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είχε ως επακόλουθο να χάσει αρκετές από τις βασικές της μονάδες (Κυρζαβά, Μαρσιάλ, Αμπντενούρ), οι οποίες αποχώρησαν για άλλους συλλόγους γεμίζοντας τα ταμεία της. Στο ρόστερ της πάντως, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες λύσεις, ενώ δίνονται ευκαιρίες και σε παίχτες από τις ακαδημίες της. Ποιοτικά ανώτερη η Μονακό, έχει την εμπειρία για να φύγει νικήτρια από τις Βρυξέλλες, στο 2,05 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό -0,25 στηνBet365.

2052.ΤΟΤΕΝΑΜ - ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Ξεκινάει η αγγαρεία για την Τότεναμ, αφού το Γιουρόπα είναι μια διοργάνωση που ο Ποκετίνο θεωρεί περιττή και στην οποία λογικά θα ακολουθήσει την περσινή τακτική του, χρησιμοποιώντας εναλλακτικές ενδεκάδες. Δεύτερη συνεχόμενη παρουσία για την Καραμπάγκ στους ομίλους της διοργάνωσης, θέλει να πετύχει φέτος την πρόκριση από τον όμιλο, την οποία στερήθηκε πέρυσι από ένα κακώς ακυρωθέν γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στην Ίντερ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό 3-1-0 και τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία. Πολύ μεγάλη κρίνεται η ψαλίδα των αποδόσεων για μια Τότεναμ που πρακτικά δεν ενδιαφέρεται για το θεσμό, οι Αζέροι δεν πρόκειται να αποτελέσουν εύκολη λεία, με το ασιατικό διπλό +1,5 στο 1,875 τηςBet365 να βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Betol .

2054.ΑΠΟΕΛ - ΣΑΛΚΕ

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο ΑΠΟΕΛ με θύτη την Αστάνα και θα πρέπει να συμβιβαστεί με το Γιουρόπα Λιγκ για φέτος. Στο πρωτάθλημα μετράει 2-1-0, με την πρώτη του απώλεια να έρχεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2. Δύσκολο το νέο ξεκίνημα της Σάλκε με τον Αντρέ Μπραϊτενράιτερ στον πάγκο, έχει απολογισμό 2-1-1, το ρόστερ είναι πιο αδύναμο σε σχέση με πέρυσι μετά και τη φυγή του Ντράξλερ, ωστόσο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν εξαιρετική και το 2-1 με το οποίο επικράτησε της Μάιντς είναι μάλλον φτωχό βάση της εικόνας του αγώνα. Δείχνειχαμηλό το 1,75-1,80 του διπλού, η Σάλκε παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα ως τώρα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλές παραστάσεις από την Ευρώπη και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Η αξία βρίσκεται στις αποδόσεις των γηπεδούχων, τον ασιατικό άσο +0,75 στο 1,85 τηςBet365 επέλεξε ο Betol .

2055.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Δεύτερη συνεχόμενη παρουσία για τον Αστέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στόχος είναι να γίνει φέτος η υπέρβαση - πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί μέτρια εκκίνηση (1-1-1), γεγονός λογικό μιας και είναι ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα που θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να δέσουν. Η Σπάρτα Πράγας δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αρκεστεί με το Γιουρόπα, ενώ εντός των συνόρων μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 4-2-0. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, ο Αστέρας έχει και την ποιότητα αλλά και την εμπειρία να σταθεί επάξια στο θεσμό, το 1Χ στο 1,83 τηςBet365 ( Betol ) είναι επιλογή με ξεκάθαροvalue.

2056.ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΑΛΚΜΑΑΡ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στη ΜΠΑΤΕ η Παρτιζάν και έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα, ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από ήττα με 1-3 στο ντέρμπι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, που ήταν η τρίτη εντός των συνόρων για φέτος (5-0-3 συνολικά, 8/8over2,5, 6/8GG). Η Άλκμααρ πήρε θέση στους ομίλους παρά το γεγονός ότι το ρόστερ της αποψιλώθηκε και συνεχίζει με αρκετούς νεαρούς παίχτες στη σύνθεσή της. Στο πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά, ωστόσο μετά τη διακοπή εμφανίστηκε βελτιωμένη και επικράτησε εκτός έδρας της Ντε Γκράαφστσαπ, έχοντας πλέον απολογισμό 1-2-2 (3/5over2,5). Κάτω από 2,00 η τιμή στον άσο, θα περιμέναμε σαφώς πιο ισορροπημένο το σετ, σε κάθε περίπτωση προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα γκολ, με τοover2,5 να βρίσκεται στο 2,05 στηνBet365.

2057.ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από την πρώτη καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα έρχεται η Μπιλμπάο, υπέταξε με ευκολία τη Χετάφε με 3-1, έχοντας πλέον απολογισμό 1-0-2. Με αρκετά σκαμπανεβάσματα για την ώρα η ομάδα του Βαλβέρδε, δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζίλινα προκειμένου να πάρει θέση στους ομίλους του Γιουρόπα, αλλά κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας απέναντι στη Μπαρτσελόνα βάζοντας της 5 γκολ σε δυο παιχνίδια. Παρθενική συμμετοχή για την Άουγκσμπουργκ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, πρόκειται για μια ομάδα που το 2011 ανέβηκε για πρώτη φορά στη Μπουντεσλίγκα και πέρυσι έκανε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της. Δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος (0-1-3), αλλά πρόκειται για καλοδουλεμένο και ομοιογενές σύνολο που αργά ή γρήγορα θα βρει τα πατήματά του. Δίκαιο φαβορί οι Βάσκοι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, με τα 1,65 στον άσο να μην αποδίδουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

1557.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ – ΕΜΕΛΕΚ

Λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς, όταν η Έμελεκ ήταν αρκετά καλύτερη και κυριάρχησε πλήρως επί της αντιπάλου της. Προβληματικές και οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια, και στις εθνικές τους διοργανώσεις, αλλά και στο Σουνταμερικάνα. Η επιθετική δυστοκία είναι σημαντικό πρόβλημα και για τις δύο. Το 2,10 του διπλού δεν έχει απολύτως καμία αξία, δεν θα εκπλαγούμε αν λήξει πάλι 0-0, τοunderείναι διαβασμένο και βρίσκεται στο 1,50 (στο 2 η γραμμή στην Ασία).

1558.ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Η Τζούνιορ στο πρώτο ματς παρότι δεν έβαλε βασικούς ήταν καλή και κέρδισε με 0-1. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες φέτος (2-1-0) η Ατλέτικο δείχνει να ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα και περιμένουμε να το κάνει για μία ακόμη φορά, αφού η Τολίμα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο άσος του 1,70+ είναι απλά δίκαιος, αν το σκορ του πρώτου αγώνα δεν ήταν νίκη της Τζούνιορ ίσως αποτελούσε επιλογή.

1539.ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Στην έδρα βασίζεται κατά κύριο λόγο ο Σάο Πάουλο (8-3-1 εντός), η Σαπεκοένσε δεν κερδίζει εδώ και έξι ματς (0-2-4) και μακριά από το σπίτι της παρουσιάζεται αποδυναμωμένη (1-3-8 εκτός). Προβάδισμα στον άσο, αναμενόμενα χαμηλά οι τιμές.

1540.ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας είναι η Φλαμένγκο, καθώς συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκεςενώ στην έδρα της έρχεται από τέσσερα σερί τρίποντα (6-2-4 εντός). Η Κοριτίμπα (2-3-7 εκτός) είναι μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής και στο τελευταίο παιχνίδι της γνώρισε την ήττα από την Ιντερνασιονάλ, που ήταν η πρώτη μετά από 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα (4-3-0). Στο 1,73 ο άσος στον Stoiximan , βρίσκεται μεταξύ των επιλογών των YoungGuns , και με βάση τα πεπραγμένα των γηπεδούχων το τελευταίο διάστημα αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

1555.ΛΑΝΟΥΣ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Ισόπαλες με 1-1 ήρθαν οι δύο ομάδες στον πρώτο αγώνα, εκεί που η Μπελγράνο ήταν κάπως καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Πάντως η Λανούς ως ομάδα είναι αρκετά καλύτερη και πιστεύουμε ότι εντός έδρας θα κερδίσει και θα προκριθεί. Στο 1,85 ο άσος.

1556.ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Με γκολ στο 86’ ολοκλήρωσε μία μεγάλη εκτός έδρας ανατροπή η Λιμπερτάδ (2-3) στο πρώτο ματς και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Αρκετά καλή στο πρωτάθλημα η Κατόλικα και θέλει να δείξει τα ίδια επιθετικά χαρίσματα και στην Παραγουάη. Πιστεύουμε ότι θα παίξει αρκετά επιθετικά και αυτό θα αφήσει κενούς χώρους στην μέτρια άμυνα της. Τοover2,5 στο 1,95 και τοover2,25 στο 1,70 κρίνουμε ότι έχουν αρκετή αξία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ