ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (11/12). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3466. ΤΣΣΚΑ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Aκόμη μία διαδικαστική εβδομάδα για την ΤΣΣΚΑ που πέρασε νικηφόρα από Μπάμπεργκ (88-100) και Ρίγα (77-92) για Ευρωλίγκα και VTB αντίστοιχα. Πλέον θα παίξει την πρωτιά του ομίλου της στο τελευταίο ματς κόντρα στη Μάλαγα, θέλοντας να πάρει και εκδίκηση για το 78-86 μέσα στη Ρωσία που είναι και η μοναδική φετινή της ευρωπαϊκή ήττα. Η Νταρουσάφακα είναι σε πιο οριακή θέση αφού παίζει την πρόκρισή της ωστόσο έχει τεράστιο πλεονέκτημα από τη Μακάμπι αφού ακόμη και αν χάσει όπως αναμένεται στη Ρωσία θα έχει να υπερασπιστεί μέσα στο γήπεδό της το +11 στο τελευταίο ματς κόντρα στους Ισραηλινούς. Ρεαλιστικά το ματς είναι αδιάφορο, η ΤΣΣΚΑ θα κερδίσει και πιθανότατα θα βγάλει και το χάντικαπ του -16,5.

3071. OΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ

9/12 νίκες στα τελευταία ματς η Όλντε με τελευταίο το μεγάλο διπλό στη Γαλλία επί της Ναντέρ με 83-92 που της εξασφάλισε και την πρόκριση στους 32 του Eurocup. Η Μπρέμερ έβγαλε ένα τεράστιο διπλό στην Άλμπα με 69-80 και μία εβδομάδα μετά πήγε και έχασε στην Κράισχαϊμ με 15 πόντους διαφορά από μία ομάδα που μετρούσε 6 συνεχόμενες ήττες με διψήφιες διαφορές. Προφανής η αντιστοιχηματική διάθεση που περιβάλλει αυτό το ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο.

3467. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΜΙΛΑΝΟ

Αυτοκτόνησαν οι Κροάτες στο ματς κόντρα στην Εφές χάνοντας με 75-81 με επιμέρους 4η περίοδο 10-24 προσφέροντας τη νίκη-πρόκριση στην Εφές και βάζοντας λίγο σασπένς στη δική τους πρόκριση καθώς πλέον έδωσαν τη δυνατότητα στην Αρμάνι να χρειάζεται διπλό αλλά και κάλυψη του +9 με το οποίο είχαν κερδίσει οι Κροάτες στο πρώτο ματς μέσα στην Ιταλία για να ελπίζει σε κλοπή του εισιτηρίου κερδίζοντας την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Λιμόζ την ώρα που η Τσεντεβίτα θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην Ισπανία κόντρα στη Λαμποράλ. Φυσικά όταν μιλάμε για Αρμάνι από μόνη της κάθε πρόβλεψη εμπεριέχει ρίσκο, το θετικό (;) είναι ότι επιστρέφει ο Τζεντίλε και αν για κάποιο λόγο φτάσουμε στην 4η περίοδο με τη διαφορά στο +2/+3 υπέρ των Ιταλών μπορεί να δούμε τεράστιο ροντέο κυνηγώντας το +10 και προσφέροντάς μας ένα ωραιότατο over.

3468. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΡΕΑΛ

Το ματς της ημέρας και της αγωνιστικής, όπως άλλωστε και κάθε παιχνίδι της Ρεάλ από τότε που αποφάσισε με 3 σερί ήττες από Στρασβούργο, Κίμκι και Ερυθρό Αστέρα να βάλει δύσκολα στον εαυτό της ακόμη και για την πρόκριση στο ΤΟΠ-16 της διοργάνωσης. Οι μαδριλένοι έδωσαν τελικό κόντρα στη Φενέρ την τελευταία αγωνιστική με το μάτι τους να γυαλίζει και όλους τους παίκτες να βουτάνε σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ και παρά την απουσία του Ρούντι πήραν μια νίκη με μπόλικο ιδρώτα με 80-73. Φυσικά αυτό απλώς τους κράτησε ζωντανούς στην υπόθεση πρόκριση καθώς με ήττα στη Γερμανία μπορούν να αποκλειστούν ακόμη και από αυτήν την αγωνιστική (με νίκες των Κίμκι και Ερυθρού Αστέρα). Και η Μπάγερν πάντως δεν είναι καθόλου άνετη καθώς απέχει μόλις 1 νίκη από Στρασβούργο και Ρεάλ ενώ τελευταία αγωνιστική πάει στην καυτή έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Επί της ουσίας είναι τόσα τα σενάρια που και οι δύο παίζουν τελικό-πρόκρισης με το νικητή να μένει ζωντανός και τον χαμένο να χάνεται. Η Ρεάλ δεν θα έχει τον Ρούντι, άγνωστο αν θα παίξει ο Νοτσιόνι που έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα, δεν επηρεάζει η απουσία του Τόμπκινς που έτσι κι αλλιώς δεν παίζει ποτέ, ξεκουράστηκε κόντρα στη Μούρθα ο Γιουλ που προφανώς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χάσει το ματς ενώ τελευταίο απόκτημα είναι ο Σενεγαλέζος 23χρονος Εντούρ στην πρώτη του έξοδο μετά την κολλεγιακή εμπειρία πέρα από τον Ατλαντικό. Καμία πρόβλεψη σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα στον θεσμό, από τα ματς αυτά τα οποία επιβάλλεται να παρακολουθηθούν live καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες είτε για over στο τέλος είτε για κόντρα μιας ομάδας που μπορεί προσωρινά να πάρει μία εύθραυστη διαφορά στην αρχή.

3469. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΙΜΚΙ

Δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή για το Στρασβούργο που μετά τους θριάμβους επί Φενέρ και Ρεάλ δεν μπόρεσε να κερδίσει μέσα στη Γαλλία ένα ακόμη μεγάλο όνομα χάνοντας από την Μπάγερν με 69-82 με τη διαφορά να έχει φτάσει σε κάποιο σημείο ακόμη και τους 26 πόντους. Πλέον τα πράγματα εόναι πάρα πολύ δύσκολα καθώς θα χρειαστεί νίκη επί της Κίμκι και τελευταία αγωνιστική να πάει και να κερδίσει μέσα στη Ρεάλ κάτι που πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί ποτέ αν οι μαδριλένοι καίγονται για νίκη. Η Κίμκι προέρχεται επίσης από άσχημη εμφάνιση χάνοντας μέσα στον Ερυθρό Αστέρα από την πιο σκυλιασμένη εδώ καιρό ομάδα στην Ευρωλίγκα (96-91) αλλά τρεις μέρες μετά έκανε μεγάλη εμφάνιση παίρνοντας τη νίκη στο σπουδαίο ντέρμπι της VTB κόντρα στην ισχυρή Κουμπάν με 101-88 στην παράταση. Η Κίμκι θέλει νίκη στο Στρασβούργο για να βάλει από κάτω σίγουρα τους Γάλλους και να περιμένει πιθανή ήττα της Ρεάλ για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκριση. Πάντως με νίκη στη Γαλλία καθαρίζει στα περισσότερα σενάρια ενώ έχει και την καβάτζα του να υποδέχεται τη αδιάφορη Φενέρ στο φινάλε του ομίλου μέσα στη Ρωσία. Κρίνοντας από αυτά που είδαμε στο Στρασβούργο-Μπάγερν θεωρούμε ότι το άστρο των παικτών του Κολέ αρχίζει να σβήνει και το φαβορί θα το πάρει το ματς.

3470. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

Ματσάρες έκαναν αμφότερες την περασμένη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός παίζοντας με τρομερό πάθος και θέληση για τη νίκη καθαρίζοντας τη Μπαρτσελόνα μέσα στο ΟΑΚΑ με 93-86 ωστόσο δεν έχει ακόμη καθαρίσει καθώς αν ηττηθεί από την Ζιελόνα Γκόρα υπάρχει σενάριο (με ήττα δική του και νίκη της Γκόρα επί της Καρσίγιακα) που τον αφήνει εκτός ΤΟΠ-16. Από την άλλη η Γκόρα έκανε τρομερή εμφάνιση βγάζοντας μεγάλο διπλό μέσα στην Κουμπάν με 51-66 και έμεινε ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση αλλά θα χρειαστεί να κερδίσει ξανά μακριά από το γήπεδο της. Οι πράσινοι έχουν φυσικά την εμπειρία, θα έχουν τον κόσμο και εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσουν το ματς και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση, το -13,5 δεν αντικατοπτρίζει πάντως με τίποτα τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αν έπρεπε να πάρουμε κάτι θα ήταν το under 145,5 καθώς είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πνίξει αμυντικά την αντίπαλό του.

3471. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Άνετη βαθμολογικά η Φενέρ απλά διασκεδάζει με τα προβλήματα των υπολοίπων και κυρίως της Ρεάλ την οποία χτύπησε στα ίσα μέσα στη Μαδρίτη καθώς ο Ομπράντοβιτς είδε την τεράστια ευκαιρία να πετάξει τόσο νωρίς εκτός διοργάνωσης ένα από τα μεγάλα φαβορί και τον κάτοχο του τροπαίου. Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει να εντυπωσιάζει παίζοντας σαν σκυλί ειδικά μέσα στο γήπεδό του καθαρίζοντας μετά από τη Ρεάλ και την Κίμκι με 96-91 φτάνοντας τις 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς αλλά και τις 5 σερί εντός και εκτός συνόρων. Σίγουρα οι Σέρβοι χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς τους εκτός έδρας έχοντας ρεκόρ 1-3 με διπλό μόνο στην Μπάγερν ωστόσο το -9,5 δεν αποτελεί καμία τρομερή στοιχηματική ευκαιρία δεδομένου ότι η Φενέρ ουσιαστικά παίζει απλά την πρωτιά του ομίλου.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

516. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Έφτασε μία ανάσα από το θετικό αποτέλεσμα στη Λαμία η Καρδίτσα (4-1-0 εντός), όμως έφυγε με άδεια χέρια από ακόμα μία της έξοδο, χάνοντας με 2-1 στις καθυστερήσεις έπειτα από εκτέλεση πέναλτι. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Λάρισα (2-3-0 εκτός) το 0-1 από την Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να πλησιάσουν κι άλλο οι διεκδικητές της κορυφής. Ισχυρή στο σπίτι της η Αναγέννηση, όπου έχει συγκεντρώσει τους 13/16 πόντους της, όμως το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, οπότε χάνει αρκετή δύναμη η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη. Από την άλλη η ΑΕΛ δεν πείθει με την εικόνα της τελευταία, αφού προέρχεται από δύο συνεχόμενες γκέλες. Καλύτερα να το αφήσουμε στην ησυχία του.

522. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τη Λέχια ο προπονητής της Σλασκ (2-4-3 εντός), Παβλόφσκι άφησε την ομάδα του στα κρύα του λουτρού, επικαλούμενος οικογενειακά προβλήματα, με τη διοίκηση να τον «τελειώνει» μετά το ματς (ήττα με 1-0). Η ομάδα από το Βρότσλαβ συμπλήρωσε έντεκα αγωνιστικές δίχως νίκη (0-4-7), μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ούτε η Γκόρνικ Λέτζνα (1-4-4 εκτός) είναι σε καλή κατάσταση, αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-1-4), χάνοντας με 2-3 από την Πογκόν στο τελευταίο της ματς. Δε γίνεται να βγάλουμε άκρη όσον αφορά το σημείο, μόνο το αμφίσκορο κοιτάμε, καθώς οι γηπεδούχοι μετράνε 13/19GGκαι οι φιλοξενούμενοι 11/19.

525. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Το πάλεψε στην Πόλη η Μπούρσασπορ (3-0-4 εντός), αλλά ηττήθηκε με 3-0 από τη Γαλατά, δεχόμενη όλα τα γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Ουζγκούρ, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο ως υπηρεσιακός. Το γεγονός πως έπαιζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο στέρησε στην Οσμανλίσπορ (3-2-2 εκτός) τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι θετικό κόντρα στην Κασίμπασα, χάνοντας τελικά με 0-1. Μία νίκη σε οκτώ ματς μετρούν οι φιλοξενούμενοι (1-1-6), όμως εκτός έδρας έχουν κάνει αρκετές ζημιές και δε θα προκαλέσει εντύπωση σε κανέναν αν κάνει ακόμα μία στην Προύσα.

529. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές για την 1860 (2-3-3 εντός) η οποία έχασε 0-1 εντός έδρας από την ΦΣΒ Φρανκφούρτης,under2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια των Βαυαρών ανεξαρτήτως έδρας. Έξι αγωνιστικές (0-2-4) χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Χάιντενχαϊμ (1-4-3 εκτός) η οποία παρόλα αυτά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό από την έδρα της Μπόχουμ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

530. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες οι οποίες αγνοούν το τρίποντο εδώ και αρκετές αγωνιστικές, καλύτερα να μην μπλέξουμε.

531. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ για την Σαντχάουζεν η οποία εντός έδρας μετράει 3-4-1,under2,5 τα 5 από τα 8. Δίκαιη ήττα 1-0 στην έδρας της Φορτούνα Ντίσελντορφ για την Μπράουνσβαϊγκ η οποία επέστρεψε άμεσα στα άσχημα αποτελέσματα μετά τη νίκη επί της Μπόχουμ, 3-2-3 ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων,under2,5 τα 4 από τα 8. Η ισοπαλία μοιάζει το πιθανό σημείο.

533. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν ίσως τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Φυσικά αρκετά χαμηλά το διπλό, ίσως στοliveπροκύψει κάποια ευκαιρία με την οποία θα αξίζει να ασχοληθούμε.

539. ΑΖΑΞΙΟ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Τα τέσσερα παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Αζαξιό (2-4-2εντός) η οποία προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Βαλενσιέν,under2,5 τα 5 από τα 6 της ανεξαρτήτως έδρας. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Κρετέιγ (4-1-4 εκτός) η οποία αγνοεί τη νίκη 5 συνεχόμενες αγωνιστικές (0-1-4) προερχόμενη μάλιστα από 4 σερί ήττες,over2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας . Χωρίς λογική φαβορί οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι ντεφορμέ όμως έχουν νέο τεχνικό και μακριά από την έδρα τους-μέχρι στιγμής-παίρνουν αποτελέσματα με ευκολία, Χ2.

540. ΕΒΙΑΝ – ΜΠΡΕΣΤ

Από δίκαιη ήττα 3-2 στην έδρα της Χάβρης προέρχεται η Εβιάν (3-3-2 εντός) η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της,over2,5 τα 4 από τα 6. Από ήττα έρχεται και η Μπρεστ (1-3-5) η οποία έχασε 2-0 στην έδρα της Λαβάλ,over2,5 τα 3 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, ίσως τα γκολ εκατέρωθεν αποτελούν επιλογή.

541. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΛΑΒΑΛ

Από ισοπαλία στην 1-1 στην έδρα της Τουρ προέρχεται η Κλερμόν (5-3-1 εντός) παραμένοντας παράλληλα αήττητη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι,over2,5 τα 3 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Επιτέλους νίκη για την Λαβάλ (2-6-1) η οποία επικράτησε εντός έδρας της Μπρεστ με σκορ 2-0,under2,5 και τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι μετράνε 9-3-0 απέναντι στη Λαβάλ την τελευταία δεκαετία, στοιχείο το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο, έδρα και προϊστορία μας οδηγούν στον άσο.

542. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΕΡΘΥΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Ντέρμπι νεοφώτιστων η συγκεκριμένη αναμέτρηση, αρκετά αλλοπρόσαλλες οι δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους τη δεδομένη χρονική περίοδο να βρίσκονται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση, μονόδρομο αποτελούν τα γκολ.

543. ΝΙΜ – ΧΑΒΡΗ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Νιμ (1-6-1 εντός) η οποία προέρχεται από ήττα 1-0 στην έδρα της Λανς αλλά και από αποκλεισμό στο κύπελλο από την ερασιτεχνική Μουλέν,over2,5 τα 3 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια. Πρώτη νίκη για τον Μπράντλεϊ στον πάγκο της Χάβρη (5-0-4 εκτός) η οποία επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Εβιάν. Ποιοτικότερο ρόστερ αυτό των γηπεδούχων, δίκαια φαβορί το διπλό για το οποίο όμως δεν τρελαινόμαστε κιόλας.

544. ΝΙΟΡ – ΤΟΥΡ

Πρώτη ήττα μετά από καιρό για την Νιόρ (2-4-3 εντός) η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Μπουργκ,under2,5 τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, μάλιστα πριν μερικές μέρες οι γηπεδούχοι για τον θεσμό του κυπέλλου απέκλεισαν εύκολα με 3-1την ερασιτεχνική Αρμπιέρς. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Κλερμόν προέρχεται η Τουρ (1-6-2 εκτός) η οποία για το θεσμό του κυπέλλου χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Λίμπουρν. Τοπικό ντέρμπι αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αρκετά αψυχολόγητες ομάδες, πάμε παρακάτω.

545. ΟΣΕΡ – ΣΟΣΟ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Οσέρ (4-1-3 εντός) η οποία προέρχεται από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην δυνατή έδρα της Ντιζόν παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι (2-1-0). Στο θεσμό του κυπέλλου η Σοσό (1-3-4 εκτός) τα πηγαίνει περίφημα σε αντίθεση με το πρωτάθλημα όπου αγνοεί τη νίκη τρεις σερί αγωνιστικές. Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε τους γηπεδούχους οι οποίοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, καλές τύχες φαίνεται να έχει και η ισοπαλία.

546. ΠΑΡΙ – ΛΑΝΣ

Δεν βλέπεται η Παρί (1-6-2 εντός) η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές, 0-2-4 το ρεκόρ της στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος,over2,5 τα 3 από αυτά. Σε καλή αγωνιστική η Λανς (2-3-3 εκτός)η οποία έφτασε αισίως τα 7 παιχνίδια ούσα αήττητη, πιο πρόσφατο θύμα της η Νιμ την οποία κέρδισε 1-0. Η φόρμα λέει διπλό, όμως η Λανς δεν συγκαταλέγεται στις ομάδες με διάρκεια, πάσο.

555. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Μέχρι το ημίωρο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ, η Χέρενφεν (3-3-1 εντός) είχε δεχθεί ήδη τρία γκολ και μοιραία διασύρθηκε με 5-2. Η Εξέλσιορ (2-3-3 εκτός) ήταν ανώτερη της Τβέντε, όμως αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, αγνοώντας τη νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική (0-2-1). Μαχητικοί οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι «καρδούλες» στο σπίτι τους είναι αρκετά δυνατοί και θα τους δώσουμε το προβάδισμα για τη νίκη.

556. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Ακόμα μία κακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αϊντχόφεν (2-2-4 εντός), χάνοντας με κάτω τα χέρια από τη Μπρέντα με 0-3 και συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-3). Στον πάτο της βαθμολογίας παραμένει η Αλμίρε (0-2-6 εκτός), παρά το γεγονός πως με τον υπηρεσιακό Χέιρινχ στον πάγκο εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη στο 1-1 με τη Ντεν Μπος. Δύσκολα βγαίνει άκρη όσον αφορά την επιλογή σημείου, μόνο στα πολλά γκολ μπορούμε να στραφούμε, με τους γηπεδούχους να μετράνε 10/16over2,5 και τους φιλοξενούμενους 14/16 (τα περισσότερα στην κατηγορία).

557. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Έμεν πανηγύρισε η Μάαστριχτ (2-3-3 εντός), βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων δίχως τρίποντο (0-1-2). Με 0-4 έχανε στο ημίχρονο η Βαλβάικ (0-3-5 εκτός) από τους νέους του Άγιαξ, μείωσε σε 3-4, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-5, εμφανίζοντας για ακόμα μία φορά πολλά αμυντικά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι έχουν αναμφίβολα τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά οι τιμές του άσου είναι αποκρουστικές. Αξία και εδώ στα πολλά γκολ, αφού τα τελευταία ματς των δύο ομάδων είναι αρκετά ανοιχτά.

558. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Μόλις μία ήττα μετράει στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (6-0-1) η Μπρέντα (5-1-2 εντός), σκαρφαλώνοντας έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μειώνοντας στους έξι από την πρωτοπόρο Σπάρτα. Επιπλέον, με νίκη ή ισοπαλία θα κατακτήσει την πρώτη θέση στη δεύτερη περίοδο, κλειδώνοντας την παρουσία της στα πλέι-οφ. Τέσσερις συνεχόμενες γκέλες έκανε η Γκόου Αχέντ (3-0-5 εκτός), με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη μάχη της πρώτης θέσης, αφού πλέον βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. Η φόρμα και η έδρα μας οδηγούν στον άσο, αλλά θεωρούμε πως θα έπρεπε να κυμαίνεται σε υψηλότερα επίπεδα.

559. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Τέσσερα μας δίχως νίκη (0-2-2) συμπλήρωσε η Ντεν Μπος (3-3-2 εντός), μένοντας στο 1-1 κόντρα στην ουραγό Αλμίρε στο τελευταίο της. Μετά από πέντε αγωνιστικές οι νέοι του Άγιαξ (2-1-5 εκτός) επέστρεψαν στις επιτυχίες με το εντυπωσιακό 3-5 στο σπίτι της Βαλβάικ. Αστείες οι αποδόσεις του άσου, για μία Ντεν Μπος, η οποία δεν πείθει κανέναν με την εικόνα της, ωστόσο ούτε τα πιτσιρίκια του Αίαντα είναι άξια εμπιστοσύνης. Με το μαχαίρι στο λαιμό θα πηγαίναμε στο Χ2, αλλά καλύτερη λύση είναι η αποχή.

560. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις η Ντόρντρεχτ (3-2-3 εντός), η οποία όμως βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, μετρώντας δύο συνεχόμενες νίκες. Σαρωτική η Σπάρτα (3-3-2 εκτός), συνεχίζει την επέλαση της στο βαθμολογικό πίνακα, επικρατώντας με άνεση της Φόλενταμ την τελευταία αγωνιστική. Για να τερματίσει πρώτη στη δεύτερη περίοδο, χρειάζεται ήττα της Μπρέντα. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι του Ρότερνταμ, με τη Σπάρτα να δίνεται –όχι αδίκως- φαβορί, όμως δε θα έχει εύκολο έργο. Προτιμότερη η αναμονή για τοliveτης αναμέτρησης.

561. ΦΕΝΛΟ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Τρίτη σερί νίκη για τη Φένλο (5-1-2 εντός) το 0-5 επί τη Φορτούνα Σίταρντ και παρέμεινε στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας. Μετά από έντεκα ματς δίχως νίκη (0-4-7) και τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, η Ακίλιζ (1-3-4 εκτός) επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 της Αϊντχόφεν, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις. Αρκετά ανταγωνιστικοί το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι, όμως στο «Ντε Κουλ» δεν έχουν πολλές πιθανότητες για κάτι καλό. Χαμηλά κινείται ο άσος, καλή σκέψη ο συνδυασμός του μεover2,5. Άλλωστε με πολλά γκολ συνδυάστηκαν οι 4/5 εντός έδρας νίκες της Φένλο.

562. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΟΣ

Μέχρι το 85΄κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας στα χέρια της η Φόλενταμ (5-1-2 εντός) στο ντέρμπι με τη Σπάρτα, όμως εν τέλει λύγισε, χάνοντας με 3-1 στο Ρότερνταμ και επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Την αφέλεια της στην επίθεση πλήρωσε η Ος (2-2-4 εκτός) στο παιχνίδι με την Τέλσταρ, μένοντας στο 1-1. Σαφής η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, ο άσος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

563. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΕΜΕΝ

Έπρεπε να χάσει με 0-5 από τη Φένλο για να αλλάξει τεχνικό η Φορτούνα (1-1-6 εντός), καθώς η πορεία της είναι το λιγότερο απογοητευτική έως τώρα, ούσα τρεις βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στον πάγκο πλέον ο πρώην βοηθός προπονητή της Φένλο, Φαν Νταλ. Αμυντικά κενά από αυτά που δε μας είχε συνηθίσει εμφάνισε κόντρα στη Μάαστριχτ η Έμεν (3-2-3 εκτός), χάνοντας με 2-3. Υπό άλλες συνθήκες, το διπλό θα αποτελούσε επιλογή μας στο ματς αυτό, αλλά η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους και η μέτρια εικόνα των φιλοξενούμενων στο τελευταίο ματς, μας αποτρέπουν από την οποιαδήποτε ενασχόληση μας.

564. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γκόου Αχέντ «κλάπηκε» το τρίποντο για τη Χέλμοντ (3-2-3 εντός), ισοφαριζόμενη με πέναλτι από τους «αετούς». Ήταν το τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη (0-3-1), όμως η εικόνα της είναι σαφώς βελτιωμένη. Ότι καταφέρνει φέτος η Τέλσταρ (1-1-6 εκτός) είναι μπροστά στο κοινό της. Ωστόσο, κόντρα στην Ος δεν ήταν καλή, μένοντας στο 1-1, μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (1-3-3). Χάνονται μακριά από το σπίτι τους οι ντεφορμέ φιλοξενούμενοι. Θα στηρίξουμε την αρκετά πιο σοβαρή Χέλμοντ.

565. ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΓΚΕΝΚ

Η βαριά ήττα με 5-1 από τη Λέουβεν ήταν η τρίτη διαδοχική για τη Βέστερλο (1-2-5 εντός), η οποία διατηρήθηκε στον πάτο του βαθμολογικό πίνακα. Αρκετά καλή η εμφάνιση της Γκενκ (2-2-5 εκτός) στο 0-0 με την Άντερλεχτ, όμως η νίκη και το γκολ αγνοούνται εδώ και δύο αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ως στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να περνούν νικηφόρα από έδρες όπως της ουραγού Βέστερλο. Επιλογή το διπλό σε αποδόσεις κοντά στο 2,00.

566. ΡΕΝ – ΚΑΕΝ

Δυσκολεύεται να πάρει νίκες τον τελευταίο καιρό η Ρεν, στα τελευταία δώδεκα ματς πρωταθλήματος έχει πανηγυρίσει μόνο ένα τρίποντο (1-8-3), ενώ και στο γήπεδό της αγνοεί τη νίκη από τον Αύγουστο (0-3-3 έκτοτε). Η Καέν είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, φιγουράρει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και έχει δείξει χαρακτήρα σε δύσκολες έδρες. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό των γηπεδούχων, τα σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένα, με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν η αξία βρίσκεται στο Χ2 στο 1,70 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

567. ΜΑΪΝΤΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Κρίσιμο παιχνίδι για τις δυο ομάδες, με τους στόχους τους να είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Η Μάιντς με καλό σερί εσχάτως γλυκοκοιτάζει την πρώτη εξάδα και θα επιδιώξει να πάρει μια ακόμα νίκη μπροστά στο κοινό της, ενώ η Στουτγάρδη ψάχνει για το πρώτο της τρίποντο με το νέο της προπονητή, προκειμένου να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας. Δεν περιμένουμε να αγωνιστούν με σκοπιμότητες οι δυο αντίπαλοι, εξάλλου η Στουτγάρδη δεν μπορεί να βασιστεί στην ανασταλτική λειτουργία της (χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος) και θα πρέπει να σκοράρει για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, θεωρούμε ότι οι δυο ομάδες θα μας δώσουν ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με τοGG&over2,5 στο 1,85 του Stoiximanνα δείχνει ελκυστικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

568. ΧΕΤΑΦΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Νίκη ψυχολογίας αποτέλεσε το 2-1 επί της Εϊμπάρ (με γκολ στο 90’) για τη Σοσιεδάδ που θέλει να αποδείξει και εκτός έδρας πως με τον Εουσέμπιο παρουσιάζει όντως καλύτερη εικόνα. Η Χετάφε εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη (0-1-6) αλλά στο «Κολισέουμ» έχει συλλέξει τους 13/14 συνολικά βαθμούς της. Η εντός έδρας δυναμική των Μαδριλένων εξισορροπείται από την ποιότητα των Βάσκων με το μεταξύ τους ματς να λήγει πιθανόν χωρίς νικητή, στο 3,20 προσφέρει την ισοπαλία ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

570. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Σε ένα μέτριο από άποψη θεάματος ματς, η Ρουχ (6-1-3 εντός) πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ποντμπεσκίτζιε με σκορ 1-1. Στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Πιαστ (4-3-1). Μετά από δύο σπουδαίες νίκες, η Γιαγκελόνια (2-2-4 εκτός) γνώρισε την ήττα με 2-3 από τη Γκόρνικ Ζάμπριζε, επιστρέφοντας στις μέτριες εμφανίσεις. 7/8 αμφίσκορα μετράνε μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, πιθανό να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και κόντρα στην αξιόπιστη επιθετικά Ρουχ. Αν έπρεπε να επιλέξουμε σημείο, θα κοιτούσαμε προς τα αριστερά.

571. ΓΟΥΛΒΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Γουλβς (2-4-3 εντός) επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-2 της Ρόδεραμ. Στην έδρα της πάντως αγνοεί τη νίκη από τις 3 Οκτωβρίου (0-2-2 έκτοτε, σκοράροντας μόλις μία φορά). Δείχνει να συνέρχεται η Νότιγχαμ (2-2-5 εκτός), η οποία κατέκτησε τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (3-0-1). Στόχος να βελτιώσει και το εκτός έδρας ρεκόρ της, αφού μετράει 0-1-4 στις πέντε τελευταίες της εξόδους. Η Γουλβς δεν πείθει με την εικόνα της, την ώρα που η Φόρεστ είναι αρκετά ανεβασμένη και για το λόγο αυτό θα δώσουμε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Επιλογή το +0,25 ασιατικό διπλό.

572. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Σίγουρα αναμορφωμένη με την άφιξη Λάμπερτ η Μπλάκμπερν, παραμένει αήττητη 3-3-0 έχοντας αρχίσει να προσέχει και την άμυνά της. Η Ρόδεραμ δέχεται γκολ με το παραμικρό, κουβαλά απογοήτευση έχοντας υποχωρήσει στην προτελευταία θέση και το ασιατικό -1 στο 1,975 δείχνει στην χειρότερη απλώς να επιστρέφει το ποντάρισμα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

574. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της η Κουίν οφ Σάυοθ (3-2-4 εντός) κόντρα στη Φόλκερκ, αποσπώντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2. Μετά από πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η Ρέιθ Ρόβερς (2-1-4 εκτός) επιβλήθηκε με 1-2 της Έλγκιν για το κύπελλο, νίκη που της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Ακολούθησε η αναβολή του αγώνα με τη Ρέιντζερς για το πρωτάθλημα. Δίνουμε ένα προβάδισμα στην έδρα, καθώς οι γηπεδούχοι φαίνεται να είναι πιο σοβαροί σε όλους τους τομείς.

575. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-6) και τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετράει η Μποαβίστα (1-1-3), έχοντας έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο πρόσφατο 3-2 από την Αρούκα, το οποίο παρακολούθησε από την κερκίδα ο νέος τεχνικός Σάντσεθ, που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. Συνεχίζει την πτωτική πορεία της η Εστορίλ (1-0-5 εκτός), μένοντας στο 1-1 με τη Νασιονάλ Μαδέιρα στο τελευταίο της παιχνίδι και συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3), με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τον προπονητή Φαμπιάνο, ο οποίος όμως στηρίζεται από τη διοίκηση. Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες, όμως θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στον άσοDNB, καθώς έχουν νέο τεχνικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι απογοητευτικοί μακριά από την έδρα τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ