ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (27/11). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

510. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Παρότι δεν ήταν κακός, ο Ολυμπιακός Βόλου (3-0-1 εντός) έμεινε για δεύτερο ματς χωρίς νίκη, χάνοντας με 1-2 από τον Απόλλων, γνωρίζοντας την πρώτη φετινή του ήττα στο σπίτι του. Το παρθενικό του τρίποντο πανηγύρισε ο Πανελευσινιακός (0-0-4 εκτός) κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά στο Βόλο θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Χαμηλός ο άσος, πολύ πιθανό να συνδυαστεί μεNG, καθώς οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

515. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΛΑΜΙΑ 1964

Η εκτός έδρας ισοπαλία δίχως γκολ κόντρα στον Αχαρναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Άγγελο Διγκόζη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας (3-1-0 εντός), με τον Αλέκο Βοσνιάδη να τον αντικαθιστά. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Λαμία (0-2-2 εκτός), η οποία ξέσπασε κόντρα στην Παναχαϊκή, φιλοδωρώντας την με τέσσερα τέρματα (4-1). Αν δεν είχαμε την αλλαγή προπονητή στους «Φαίακες», θα κοιτούσαμε την κόντρα, τώρα απλώς θα απέχουμε.

516. ΟΥΡΑΛ – Μ. ΣΙΡΙΑΝΣΚ

Με τέτοια εμφάνιση δε θα μπορούσε ποτέ να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ η Ουράλ (2-2-3 εντός) και μοιραία έχασε με 3-0, γνωρίζοντας για πρώτη φορά δύο συνεχόμενες ήττες, αφού είχε προηγηθεί αυτή με 1-2 από τη Ροστόφ. Τέσσερα ματς αήττητη (1-3-0) συμπλήρωσε η Μορντόβια (0-4-3 εκτός), κρατώντας στο 1-1 τη Ντιναμό Μόσχας στο τελευταίο. Δύσκολα θα δούμε και Τρίτη σερί ήττα για την Ουράλ κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα κανένα διπλό. Επιλογή ο -0,25 ασιατικός άσος.

531. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Τρίτη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει γνώρισε ο Πανσερραϊκός (2-0-2 εντός), ο οποίος έγινε η πρώτη ομάδα που χάνει από τον Πανελευσινιακό (1-0), αποτέλεσμα που έφερε το τέλος της συνεργασίας των Σερραίων με το Μάκη Κατσαβάκη και πλέον αναζητείται ο διάδοχός του. Πολύ σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε η Ζάκυνθος (0-1-3 εκτός) κόντρα στα Τρίκαλα και πήρε ανάσα ενόψει της συνέχειας. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν νίκη μακριά από την έδρα τους, αλλά κόντρα σε αυτόν τον Πανσερραϊκό, ίσως ήρθε η ώρα για το πρώτο τους διπλό.

534. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Έμεινε όρθια στην πρωτεύουσα η Βίμποργκ (3-1-4 εντός) κόντρα στην πρωτοπόρο Κοπεγχάγη, εκμεταλλευόμενη κυρίως την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Άαρχους (1-3-4 εκτός) κόντρα στη Μπρόντμπι και μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της αδικημένη από το γεγονός πως έμεινε στο 1-1. Στα ίδια κυβικά οι δύο ομάδες, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

536. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ- ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Από ήττα με 1-0 στην έδρα της Γιαγκελόνια προέρχεται η Κορόνα η ποία εντός έδρας φέτος δυσκολεύεται αρκετά, 1-2-4 ο απολογισμός της, τα 4 από τα 7 έληξανunder2,5 και τα 4nogoal. Νίκη ύστερα από 6 αγωνιστικές για την Ζακμπέλιε η οποία απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Ποντμπεσκίτζιε επικρατώντας 1-2, 2-2-3 ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους, στα 5 από τα 8 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 5 το αμφίσκορο. Θα πηγαίναμε με τα γκολ αλλά οι εντός έδρας επιδόσεις των γηπεδούχων είναι επιεικώς τραγικές, πάσο.

539. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Σε ένα παιχνίδι το οποίο άπαντες παρακολουθούσαν μέχρι τέλους με κομμένη την ανάσα, η Αντάλιασπορ (2-3-1 εντός) κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Πόλη, μένοντας στο 3-3 με τη Γαλατά και αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Μόλις ένα τρίποντο εδώ και έξι ματς μετράει η Οσμάνλισπορ (3-1-2 εκτός), η οποία έχασε και από τη Ρίζεσπορ με 0-1 στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό ψυχολογίας την προηγούμενη αγωνιστική και κόντρα στη μέτρια εδώ και καιρό Οσμάνλισπορ έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Άσος σε τιμές αουτσάιντερ.

540. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας, ακολούθησε αυτή από την Ακισάρ με 3-1 για τη Μπούρσαπορ (3-0-3 εντός), με αποτέλεσμα να πέσει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, αυτή τη φορά χωρίς γκολ για την Καϊσέρισπορ (2-2-2 εκτός) κόντρα στην Κασίμπασα. Θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες η Μπούρσα, αλλά παίζει κόντρα σε μία σκληροτράχηλη ομάδα και δε θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, καθώς το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ακόμα κι έτσι ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

541. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Ρίζεσπορ (2-2-2 εντός), αυτή τη φορά κόντρα στην Οσμάνλισπορ με σκορ 0-1. Επιστροφή στις νίκες μετά από τρία ματς χωρίς γκολ για την Κόνιασπορ (2-2-2 εκτός) με το 3-2 επί της Εσκισεχίρσπορ. Πιο ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι το σετ. Με αυτές τις αποδόσεις θα κινηθούμε προς τα δεξιά.

544. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Όλομουτς η Ντούκλα (3-2-2 εντός), μένοντας στο 0-0, αποτυγχάνοντας να σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Εντυπωσιακό το παιχνίδι της Τέπλιτσε (2-0-4 εκτός) κόντρα στη Γιάμπλονετς, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, φανερώνοντας αρκετές επιθετικές αρετές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί η Ντούκλα. Σε τέτοιες αποδόσεις στρεφόμαστε στο Χ2.

549. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πιο αλλοπρόσαλλες και αντιστοιχηματικές ομάδες του πρωταθλήματος, όλα ανοιχτά, πάμε παρακάτω.

550. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Με ήττα επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις της μετά και τη διακοπή η Μπράουνσβαϊγκ η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης, 3-2-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 5 από τα 8 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 6 το no goal. Για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη παρέμεινε η Μπόχουμ η οποία έχει «ξεφουσκώσει» για τα καλά. Η διακοπή δεν φαίνεται να βοήθησε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παραχώρησαν τον εντός έδρας βαθμό της ισοπαλίας στην Ουνιόν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-2-2, 4/7over2,5 και 4/7goal-goal, αξίζει να σημειωθεί πως μονάχα σε μια από της επτά εξόδους τους δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Οι δύο ομάδες ψάχνουν νίκη εδώ και αρκετό καιρό κάτι το οποίο κάνει τη αναμέτρηση αρκετά αμφίρροπη, καλύτερα να ασχοληθούμε με τα γκολ και το αμφίσκορο, η Μπόχουμ εκτός έδρας σκοράρει με συνέπεια.

551. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Συνέχισε να απογοητεύει η Χάιντεχαϊμ η οποία επέστρεψε με ήττα μετά τη διακοπή καθώς έχασε 1-2 εντός έδρας από τη Γκρόιτερ Φιρτ. Τέταρτο παιχνίδια χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους (0-1-3) οι οποίοι εντός έδρας μετράνε 4-2-2 (9-7 γκολ) 6/8under2,5 και 4/8nogoal. Επέστρεψε στις νίκες και στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Φράιμπουργκ η οποία διέλυσε 4-1 εντός έδρας της Πάντερμπορν. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-3-1 (8-5 γκολ), στα 6 από τα 7 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 αι στα 4 τοgoal-goal. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, η Χάιντεχαϊμ παρά τις καλές εντός έδρας επιδόσεις της το τελευταίο διάστημα δεν πατάει καλά, καλή επιλογή δείχνει να είναι και τοunder2,5 το οποίο πληρώνει 1,66 στην Βετ365.

560. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Σπέτσια η οποία αγνοεί τη νίκη επτά σερί αγωνιστικές (0-3-4), πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Νοβάρα 1-0. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-3-1 (4-5 γκολ) διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, στα 5 από τα 6 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 4 τοnogoal. Άμεση η επιστροφή στις νίκες για την Κροτόνε, η οποία μετά το 1-1 στο Λαντσιάνο επικράτησε εύκολα με 3-0 εντός έδρας της Τέρνανα, 2-3-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 5 από τα 7 έκανε την εμφάνιση του τοunder2,5 και στα 5 τοnogoal,over2,5 τα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Προκλητικότατες οι τιμές του διπλού, πιο ασφαλές φαντάζει το ασιατικό +0,25 στο 2,05 τηςBet365.

563. ΑΖΑΞΙΟ – ΛΑΝΣ

Τρία σερί ματς αήττητη (2-1-0) η Αζαξιό η οποία αναθάρρησε μετά από καιρό. Στο τελευταίο τους παιχνίδι οι γηπεδούχοι απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, 2-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός τους, στα 6 από τα 7 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 5 τοnogoal. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Νιόρ προέρχεται και η Λανς η οποία μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 2-2-3, 4/7under2,5 και 4/7goal-goal. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, δύσκολα προκύπτει κάτιpregame.

564. ΕΒΙΑΝ – ΛΑΒΑΛ

Επέστρεψε άμεσα στις ήττες η Εβιάν η οποία κατάφερε να χάσει 2-1 και στην έδρα της νεοφώτιστης Τουρ, 3-2-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, τα 5 από τα 7 έληξανover2,5 και τα 4nogoal. Ακόμα μια ισοπαλία για την Λαβάλ (2-5-1 εκτός) η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Σοσό, 7/8underκαι 5/8nogoalμακριά από το γήπεδό τους οι φιλοξενούμενοι. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν αρκετά καλό ρόστερ το οποίο σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την μέχρι τώρα χαμηλή τους βαθμολογική συγκομιδή, απέναντι στην Λαβάλ έχουν τον πρώτο λόγο.

565. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της Ντιζόν γνώρισε η Κλερμόν η οποία εντός έδρας μέχρι στιγμής τα πηγαίνει αρκετά καλά, 4-3-1 ο απολογισμός της, 4/8over2,5 και 5/8goa-goal. Από εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Νιμ προέρχεται η Βαλενσιέν η οποία μακριά από την έδρα της καταφέρνει και παίρνει βαθμούς με σχετική άνεση, 4-0-3 το ρεκόρ της μακριά από το «Χαινό», τα 4 από τα 7 έληξανunder2,5 και τα 5nogoal. Επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους με την ισοπαλία επίσης να έχει αρκετά καλές τύχες.

566. ΜΕΤΣ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

Μη αναμενόμενη ήττα για την Μετς η οποία έχασε 0-1 εντός έδρας από τη Οσέρ, 3-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, στα 4 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 4 τοgoal-goal. Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Μπουργκ η οποία επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Παρί, 2-1-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 4 έληξανover2,5 και τα 5goal-goal. Δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί εντός έδρας γκέλα η Μετς με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο, πιθανό και το αμφίσκορο καθώς οι φιλοξενούμενοι παίζουν αρκετά ανοιχτά έχοντας πλήρη άγνοια για το τι θα πει άμυνα, ειδικά μακριά από την έδρα τους.

567. ΜΠΡΕΣΤ – ΣΟΣΟ

Από εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Χάβρη προέρχεται η Μπρεστ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, 4-2-1 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, τα 4nogoalκαιunder2,5. Ακόμα μια ισοπαλία και για τη Σοσό η οποία παραχώρησε τον εντός έδρας βαθμό στη Λαβάλ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, 1-3-3 ο εκτός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, στα 5 από τα 7 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 4 τοnogoal. Παίζεται ο άσος σε αποδόσεις άνω του 1,90.

569. ΝΙΟΡ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη (1-3-0) μετράει η Νιόρ η οποία προέρχεται από 2 σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Λανς, 2-3-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 6 από τα 8 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 5 τοnogoal. Από ισοπαλία επίσης με σκορ 1-1 προέρχεται και ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος παραχώρησε τον εντός έδρας βαθμό στην Αζαξιό, 4-2-1 ο εκτός έδρας απολογισμός των φιλοξενούμενων, τα 6 από αυτάunder2,5. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους τα καταφέρνουν περίφημα μέχρι στιγμής, σίγουρα μπορούν να πάρουν κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

570. ΟΣΕΡ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Οσέρ (3-1-3 εντός) και Κρετέιγ (4-1-3 εκτός) δεν πατάνε καθόλου καλά τελευταία, οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχονται από νίκη 0-1 στην έδρα της Μετς όμως γενικά για ακόμα μια χρονιά προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους, κάτι ανάλογο ισχύει και τια τους φιλοξενούμενους, πάμε παρακάτω.

571. ΠΑΡΙ – ΝΤΙΖΟΝ

Τρεις μήνες έχει να πάρει τρίποντο η Παρί (1-6-1 εντός) ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (1-10-4), πρόσφατα γνώρισε τη Τρίτη διαδοχική της ήτα καθώς έχασε εύκολα με 4-1 στην έδρα της Μπουργκ. Επέστρεψε στις νίκες η Ντιζόν η οποία διέλυσε με 4-1 εντός έδρας την Κλερμόν, 2-2-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της, απέναντι την ντεφορμέ Παρί έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

575. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, με αμφότερες να βλέπουν το παιχνίδι σαν μια καλή ευκαιρία για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο στα μέτρα τους. Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει με τον καιρό η Καμπούρ, σε αντίθεση με τη Ντε Γκράαφστσαπ που δεν δείχνει να μπορεί να ξεφύγει από τη μετριότητα. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, θεωρούμε ότι η Καμπούρ δεν θα αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και θα επαληθεύσει τον άσο στο 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

576. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΟΣ

Over2,5 συνέχειας για την Αλμίρε (2-2-2 εντός), η οποία με το 2-2 στην έδρα της κόντρα στη Χέλμοντ μετράει 13/13 ματς με πολλά τέρματα τη φετινή σεζόν. Δεν πάει πίσω και η Ος (1-1-4 εκτός), αφού έχει 10/13over2,5, κερδίζοντας με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική ένα εκ των φαβορί για την άνοδο την Γκόου Αχέντ. Χαμηλά πληρώνει τοover2,5 και το αμφίσκορο, καλύτερη η αναμονή για τοlive, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία για καλύτερη απόδοση.

577. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Το 1-1 στην έδρα της Μάαστριχτ ήταν μόλις ο δεύτερος βαθμός της Ακίλιζ (2-1-3 εντός) στα τελευταία εννέα της παιχνίδια (0-2-7). Μετά από τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη, η Φόλενταμ (4-1-1 εκτός) ξέσπασε στη Βάλβαϊκ, κερδίζοντας την με 3-0 και έμεινε κοντά στην κορυφή. Την καλύτερη εκτός έδρα συγκομιδή του πρωταθλήματος έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο Γκρόεσμπεκ. Στο 1,80 τιμάται το διπλό, είναι το μοναδικό σημείο που προκύπτει από το ματς.

578. ΒΑΛΒΑΪΚ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Αναλαμπή ήταν η νίκη επί της Φένλο για τη Βαλβάικ (2-1-3 εντός), η οποία επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με κάτω τα χέρια από τη Φόλενταμ (3-0). Τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο για τη Μπρέντα (3-2-1 εκτός), αυτή τη φορά κόντρα στη Ντεν Μπος με το ευρύ 3-0 και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Λογικότατο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά σε τέτοιες τιμές δε γίνεται να τους εμπιστευθούμε σε μία έδρα όπου πριν από δύο αγωνιστικές ηττήθηκε και η Φένλο.

579. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ η Αϊντχόφεν (2-2-2 εντός), αλλά έδειξε χαρακτήρα και απέσπασε την ισοπαλία με 3-3 από τους νέους του Άγιαξ, ωστόσο μετράει μόλις μία νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές (1-5-3). Τρίτο ματς δίχως τρίποντο για τη Ντόρντρεχτ (3-1-3 εκτός) το 2-2 με την Τέλσταρ και πλέον έμεινε ακόμα πιο πίσω στη μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ. Σε μέτρια κατάσταση οι δύο ομάδες, τις οποίες χωρίζει μόλις ένας πόντος στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.

580. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε από την Ος η Γκόου Αχέντ (6-0-0 εντός), με αποτέλεσμα να απολέσει την κορυφή της βαθμολογίας. Ούτε η ΦΚ Αϊντχόφεν (3-1-3 εκτός) κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στη δύσκολη έδρα της Φένλο, χάνοντας με 1-0. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρούσαν αμφότερες οι ομάδες πριν τις ήττες τους. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα πολύ συμπαγές και σκληροτράχηλο σύνολο. Μπορούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που δε χάνει στο Ντεβέντερ. Επιλογή το +0,75 ασιατικό διπλό.

581. ΕΜΕΝ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Είκοσι μέρες χωρίς επίσημο παιχνίδι είναι η Έμεν (3-1-2 εντός), η οποία στο τελευταίο της μας πρωταθλήματος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ακίλιζ με 1-2. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Άγιαξ (1-1-4 εκτός) με το 3-3 κόντρα στην Αϊντχόφεν, σε ένα παιχνίδι όπου προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Καμία αξία στο χαμηλό 1,44 του άσου, καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντική αγωνιστική απραξία.

582. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ

Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε από την έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ η Σπάρτα (6-0-0 εντός), διαλύοντας τη με 1-4 και πάτησε για πρώτη φορά φέτος την κορυφή της κατηγορίας, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες. Με 2-0 έχανε μέχρι το 78΄η Χέλμοντ (2-2-2 εκτός) από την Αλμίρε, όμως κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Η ψυχολογία των γηπεδούχων είναι στα ύψη και δύσκολα η Χέλμοντ θα ανακόψει τη φόρα τους. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, παίζεται και το -1 ασιατικό χάντικαπ.

583. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Στο 81΄ ισοφαρίστηκε από τη Ντόρντρεχτ η Τέλσταρ (3-3-1 εντός), μένοντας στο 2-2. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της τελευταία, όμως οι εμφανίσεις της δε συνοδεύονται πάντα από θετικά αποτελέσματα. Τραγική στο τοπικό ντέρμπι με τη Μπρέντα η Ντεν Μπος (2-1-3 εκτός), έχασε με 3-0, αδυνατώντας να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στην έδρα της βασίζονται εν πολλοίς οι γηπεδούχοι και κόντρα στην προβληματικά μακριά από το σπίτι της Ντεν Μπος, θα τους στηρίξουμε. Επιλογή ο -0,25 ασιατικός άσος.

584. ΦΕΝΛΟ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Σοβαρότατη παρουσιάστηκε η Φένλο (4-1-2 εντός) σε ακόμα ένα μεγάλο ματς, επικρατώντας αυτή τη φορά της ΦΚ Αϊντχόφεν με 1-0 και έχοντας μόλις μία ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ανέβηκε ξανά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Την ευκαιρία να εδραιωθεί στα πλέι-οφ έχασε η Μάαστριχτ (3-1-2 εκτός), καθώς κόλλησε στο 1-1 με την Ακίλιζ. Το γεγονός πως πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι στη Λιμβουργία, μας αποτρέπει από την όποια ενασχόληση μας με το χαμηλό άσο.

586. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Με κάτω τα χέρια έχασε από την Κλαμπ Μπριζ (3-0) η Ζούλτε Βάρεγκεμ (4-3-1 εντός) και έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος. Το 1-1 με την Κορτράικ θεωρήθηκε πισωγύρισμα για τη Σταντάρ (1-1-5 εκτός), αφού μετρούσε ρεκόρ 3-0-1 πριν από την ισοπαλία αυτή. Η Ζούλτε παίζει ανοικτά παντού, μετρώντας 12/16over2,5, ενώ και η ομάδα της Λιέγης αρέσκεται σε αυτό το στυλ παιχνιδιού 5/7over2,5 μακριά από την έδρα της. Μόνο με τα γκολ μπορούμε να ασχοληθούμε.

588. ΛΥΩΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Μονόδρομος η νίκη για τη Λυών προκειμένου να φτιάξει κάπως το κλίμα από τις δυο σφαλιάρες της προηγούμενης εβδομάδας, στο γήπεδό της τα πηγαίνει αρκετά καλά εσχάτως και με κύριο όπλο την άμυνα έχει κατορθώσει να φτάσει σε τέσσερα κολλητά τρίποντα. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Μονπελιέ, άφησε πίσω της την άσχημη εκκίνηση και δεν έχει να χάσει τίποτα στο «Ζερλάν». Με αμυντικούς προσανατολισμούς θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι θα είναι λίγες οι φορές που θα απειλήσουν την εστία του Λόπες, αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να επαληθευτεί τοNGστο 1,73 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

590. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Βγάζει… κόμπλεξ η Ντάρμσταντ μέχρι στιγμής στην έδρα της όπου φέτος έχει καταφέρει να κερδίσει μονάχα μια φορά με την κακή της αμυντική λειτουργία να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της. Η Κολωνία στα τελευταία της παιχνίδια έδειξε καλό πρόσωπο και μακριά από το σπίτι της είναι αρκετά ικανή, φυσικά διαθέτει και την κατάλληλη εμπειρία απέναντι στους νεοφώτιστους έτσι ώστε να κατακτήσει ακόμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 1,90 το ασιατικό διπλό 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) της Bet365 το οποίο αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

591. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΕΤΙΣ

Ευνοημένη βγήκε από τη διακοπή η Λεβάντε αφού στο πρώτο της ματς έκανε πειστική εκτός έδρας νίκη με την Σπόρτινγκ Χιχόν (0-3). Ωστόσο δεν φτάνει μόνο αυτό για να δίνεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί απέναντι στην ζημιάρα εκτός έδρας Μπέτις που μακριά από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» έχει συγκεντρώσει τους 11/15 βαθμούς της και είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της (3-2-0). Επιλογή των YoungGuns το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

594. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Σε αρκετά καλή κατάσταση η ΠΙΑΣΤ (7-0-1 εντός) η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες, πιο πρόσφατο θύμα της η Νιετσιέτζα την οποία και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 3-5. Φορμαρισμένη και η Ρουχ (2-2-3 εκτός) η οποία αγνοεί την ήτα 5 συνεχόμενες αγωνιστικές (3-2-0), στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας της Γκόρνικ με το εμφατικό 0-3. Αρκετά καλή επιλογή μοιάζει τοover, οι φιλοξενούμενοι παίζουν ανοιχτά μακριά από το σπίτι τους, χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να μετατρέψει το ματς σε ροντέο.

596. ΧΑΛ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες, η Χαλ (6-2-0 εντός) κόλλησε στο 1-1 στο Μπρίστολ κόντρα στη Σίτυ. Παρά την απώλεια της, παραμένει στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, όπου πλέον συγκατοικεί με τη Μπράιτον. Δύο βαθμούς πίσω της βρίσκεται η Ντέρμπι (4-3-1 εκτός), η οποία επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Κάρντιφ. Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο εκ των φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ. Ένα μόλις κλικ παραπάνω δίνουμε στη Χαλ λόγω έδρας.

598. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης πανηγύρισε η Σεντ Τζόνστον (4-2-1 εντός) κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ με σκορ 1-2 το Σάββατο και παρέμεινε στην τέταρτη θέση. Η Νταντί (2-4-2 εκτός) έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, έμεινε όρθια στο Εδιμβούργο, αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας από τη Χαρτς, ωστόσο αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε επίσημα ματς. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «άγιοι», όμως μας φρενάρει κάπως το γεγονός πως πρόκειται για τοπικό ντέρμπι.

601. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Ακόμα μια ισοπαλία για την Σαλερνιτάνα η οποία απέσπασε τον βαθμό από την έδρα της Λατίνα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, 3-2-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, στα 5 από τα 7 έκανε την εμφάνιση του τοover2,5 και στα 5 τοgoal-goal. Επέστρεψε στις νίκες η Προ Βερτσέλι η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Κόμο. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά καθώς μετράνε 1-1-4 (2-6 γκολ) διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση, όλα έληξανunder2,5, τα 5 μάλισταnogoal, αξίζει να σημειωθεί πως στα 6 τελευταία τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το συνδυασμός τουnogoalμε τοunder2,5. Αρκετά ζόρικο ζευγάρι, οι φιλοξενούμενοι λογικά θα «σαπίσουν» ακόμα ένα παιχνίδι με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

602. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Βιτσέντζα απέσπασε η Τσεζένα τη προηγούμενη αγωνιστική παραμένοντας ωστόσο χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Εξαιρετικά τα πηγαίνουν στην έδρα τους οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε 6-0-1 (15-4 γκολ) διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, στα 5 από τα 7 έκανε την εμφάνιση του τοunder2,5 και στα 5 τοnogoal. Από δεύτερη σερί νίκη προέρχεται η Πεσκάρα η οποία επικράτησε έστω και δύσκολα εντός έδρας με 3-2 της Αβελίνο. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-3-3 (8-10 γκολ), 4/7over2,5 και 5/7nogoal. Οι γηπεδούχοι είναι αξιόπιστοι στην έδρα τους και ψάχνουν νίκη μετά από καιρό, ο άσος φαίνεται να αποτελεί επιλογή.

604. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Μαδέιρα. Η Νασιονάλ (2-2-0 εντός) πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Κόβα ντε Πιδάδ για το κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε ένα σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη με το 0-1 κόντρα στη Γκιμαράες. Από την ερασιτεχνική Αμαράντε αποκλείστηκε στο κύπελλο η Μαρίτιμο (1-1-3 εκτός), χάνοντας με 1-0. Όσον αφορά την Πριμέιρα Λίγκα, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Από το 2007 έχει να πάρει διπλό η Μαρίτιμο στο ντέρμπι. Οι συγκυρίες και φέτος ευνοούν τη Νασιονάλ, οπότε αναγκαστικά κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά.

605. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Σωμένες αμφότερες εδώ και κάποιες αγωνιστικές, πάμε παρακάτω.

606. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση χωρίς κανένα απολύτως στοιχηματικό ενδιαφέρον.

609. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ – ΝΤΑΕΝΤΖΕΟΝ

Δεν έχει πάρει νίκη από τη πρεμιέρα των πλέι-άουτ η Γκουαντζού η οποία έχασε εντός 0-1 έδρας και από την Ουλσάν. Υποβιβάστηκε και τυπικά η Νταετζόν μετά την ήττα της 0-1 από τη Ίντσεον, αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι πάμε παρακάτω.

610. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΓΕΟΝΑΜ

Νίκη μετά από πολύ καιρό για την Ίντσεον η οποία επικράτησε 0-2 εκτός έδρας της αδύναμης Νταετζόν. Από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπουσάν προέρχεται η Γεονάμ η οποία στα τελευταία της παιχνίδια έχει εμφανίσει το καλό της πρόσωπο, με ρίσκο Χ2.

611. ΟΥΛΣΑΝ – ΜΠΟΥΣΑΝ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Ουλσάν η οποία προέρχεται από 3 σερί νίκες σε αντίθεση με τη Μπουσάν η οποία αγνοεί το τρίποντο 12 συνεχόμενες αγωνιστικές, άσος αλλά αρκετά χαμηλός για να ασχοληθούμε.

615. ΟΥΡΑΒΑ – ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, αρκετά πιθανό να έχουμε ένα κλειστό παιχνίδι με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ