ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (20/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3040. EΦΕΣ – ΛΙΜΟΖ

Kανείς δε μπορεί να βγάλει πλέον άκρη με την Εφές, όπως και με τη φετινή Φενέρ, που συνεχίζουν να γκελάρουν χάνοντας δικά τους ματς. Κόντρα στον Ολυμπιακό έλεγχε το ματς για σχεδόν 35 λεπτά αλλά κατέρρευσε στο τέλος βγάζοντας κόμπλεξ και νοοτροπία ηττημένου χάνοντας μέσα στην Πόλη με 87-91 στην παράταση. Η κατάρρευση ολοκληρώθηκε δύο μέρες μετά όταν έχασε ξανά με 79-73 από την Μπεσίκτας στο Τουρκικό πρωτάθλημα φτάνοντας τις 3/4 ήττες στα τελευταία παιχνίδια της. Η Λιμόζ δεν έχει σκίσει στη Ευρωλίγκα αλλά ήδη έχει καταφέρει να τσιμπήσει δύο νίκες στα βατά παιχνίδια της με Τσεντεβίτα και Αρμάνι και στον δεύτερο γύρο θα παίξει την πρόκριση με αυτές τις δύο ομάδες. Ότι πάρει από το ματς κόντρα στην Εφές θα είναι κέρδος, χωρίς πάντως να ταξιδεύει στην Τουρκία έχοντας πολλές βλέψεις για σπουδαία πράγματα. Καμία αξία στο -12,5 των Τούρκων, οι τολμηροί παίρνουν το χάντικαπ των Γάλλων που δείχνουν ικανοί να χάσουν αξιοπρεπώς εκμεταλλευόμενοι τις αστειότητες της ομάδας του Ντούντα.

3041. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΑΛΑΓΑ

Σε καλό φεγγάρι η Μπάμπεργκ προέρχεται από 8 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της έχοντας χάσει πολύ δύσκολα από την ΤΣΣΚΑ αλλά και στο σουτ μέσα στην πάντα εξαιρετική έδρα της Φρανκφούρτης. Ήδη μετράει δύο σερί νίκες στην Ευρωλίγκα επί της Μακάμπι και της Σάσαρι, δύο ματς τα οποία ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει για να πάρει κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση καθώς όπως φαίνεται αυτή θα παλέψει για δύο θέσεις με τις Νταρουσάφακα, Σάσσαρι και Μακάμπι. Η Μάλαγα έχει ξεκινήσει τρομερά γενικά τη σεζόν της χωρίς να περίμενε κανείς κάτι τέτοιο, έχει 5-0 στην Ευρωλίγκα καθώς πέρασε και από τη Ρωσία ωστόσο τελευταία κάνει πολλά νερά και στην ACB έχοντας 3/4 ήττες από Λαμποράλ, Μπιλμπάο και Σεβίλλη. Λογικά αυτό είναι ένα μήνυμα ότι σιγά σιγά θα ισσοροπήσει και το ρεκόρ της στην Ευρώπη, γιατί όχι να μην ξεκινήσει από τη Γερμανία κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ. Θα πάμε με τον άσο του 1,83.

3042. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Πιέστηκε πάρα πολύ σε ένα χρονικό σημείο που κανείς δεν περίμενε στον Παναθηναϊκό ότι ενδέχεται να παίζει μέχρι και την πρόκριση στο ΤΟΠ-16, φυσικά όχι απλά στάθηκε στο ύψος του αλλά έδειξε την κλάση του κόντρα στην άμοιρη Ζαλγκίρις την οποία έπνιξε αμυντικά διαλύοντάς την με 91-56. Ακολούθησε ένα ζέσταμα στην έδρα του Αρκαδικού στο πιο αδιάφορο πρωτάθλημα της Ευρώπης πριν ρίξει το ενδιαφέρον του στο ματς κόντρα στην Κούμπαν έχοντας διπλό στόχο, αφενός να πάρει τη νίκη κάνοντας το 3/3 στην έδρα του αλλά και αφετέρου να πάρει εκδίκηση για την ήττα της πρεμιέρας στη Ρωσία τελειώνοντας ουσιαστικά με την υπόθεση πρόκριση. Η Κουμπάν έχει ρεκόρ 4-1 αποδεικνύοντας πόσο καλή ομάδα είναι ωστόσο μπορεί να είναι ανταγωνιστική αλλά τα κρίσιμα ματς με κάποιο τρόπο πάντα τα χάνει (65-77 από την ΤΣΣΚΑ, 72-68 στην Μπαρτσελόνα). Δεν ξέρουμε για το -6 αλλά οι πράσινοι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν το ματς. Με το over 147,5 πάνε οι Daggers ποντάροντας στο γεγονός ότι οι Ρώσοι σκοράρουν μέσο όρο 76 πόντους φέτος.

3043. ΣΑΣΣΑΡΙ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Ναι η Σάσσαρι δεν παίζει καλό μπάσκετ, ναι η Σάσσαρι μετράει 8 ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια της εντός και εκτός συνόρων. Ωστόσο το -3 της Νταρουσάφακα βγάζει μάτια και παραμένει ανεξήγητο σε μία έδρα που παραδοσιακά η Ντινάμο παίζει καλύτερα και αν βρεθεί στη μέρα της είναι ικανή να κερδίσει καλύτερες ομάδες από μία Ντάρου που που έχει ρεκόρ 2-3 χάνοντας με 86-76 στην Μπάμπεργκ και 81-69 στη Μάλαγα στα 2/3 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό (κέρδισε στο άλλο στη Μακάμπι με 73-84 απολύοντας ουσιαστικά τον Γκούντες. Το ματς ξεκινά από το over καθώς καμία από τις δύο δεν δείχνει ικανή να κρατήσει χαμηλά την επιθετική γραμμή των αντιπάλων της ενώ και η Νταρουσάφακα έχει βρει ένα πιο γρήγορο ρυθμό μετά την άφιξη του παικταρά Γουίλμπεκιν, αυτό όμως που προκαλεί από κάθε άλλο σημείο της ημέρας είναι όχι απλά το +3 των Ιταλών αλλά ο ξερός άσος στο 2,45 της Bet365.

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

1696. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Ανάσα για την Οντένσε (3-1-3 εντός) το διπλό στο σπίτι της Βίμποργκ με 0-1, καθώς έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων δίχως νίκη. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Μίντιλαντ (3-2-1 εκτός), η οποία μετρούσε πέντε διαδοχικές ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, διαλύοντας την Έσμπιεργκ με το εμφατικό 5-1. 5/7over2,5 μετράει η Οντένσε στο σπίτι της, από επτά συνεχόμενα ματς με πολλά γκολ προέρχεται η Μίντιλαντ. Λογική επιλογή τοover 2,5.

1701. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ – ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του σταδίου της και η Νιετσιέτζα (3-2-2 εντός) επιστρέφει στη φυσική της έδρα, με τον κόσμο να εξαντλεί τα εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι στο «Νιετσιέτζα Στάντιον». Πάντως η ομάδα μετράει μόλις μία νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (1-4-2), σκοράροντας μόλις μία φορά στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Δύο «κολλητές» νίκες με 2-0 πανηγύρισε η Πιάστ (4-1-2 εκτός), με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στη Γιαγκελόνια και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα. Προκλητικές για ακόμα μία φορά οι τιμές των φιλοξενούμενων, αλλά τώρα δε θα έχουν τη στήριξη μας, αφού οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στο σπίτι τους και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία.

1705. ΖΙΧΛΑΒΑ – ΜΠΡΝΟ

Άνοιξε το σκορ στην έδρα της Μλάντα η Ζιχλάβα (1-3-2 εντός), αλλά εν τέλει γνώρισε το διασυρμό με σκορ 6-1. Στο κύπελλο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 κόντρα στη Σίγκμα Όλομουτς και πλέον συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά αμφίσκορα ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τρία σερίGGμετράει η Μπρνο (5-0-2 εκτός), η οποία έχασε με 2-1 στο κύπελλο από την Πλζεν, αλλά προέρχεται από τέσσερις αγωνιστικές δίχως ήττα (2-2-0), με πιο πρόσφατη τη μεγάλη νίκη επί της Λίμπερετς (3-1). Δε βρίσκουμε απολύτως κανένα λόγο να δίνεται φαβορί ο άσος. Καλοβλέπουμε τόσο την κόντρα, όσο και το αμφίσκορο.

1771. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη είναι πολλά για τη Μπόχουμ, με τον -έμπειρο από πολύ βαθιές κρίσεις- Φερμπέεκ να διαφοροποιεί ενδεκάδα και σύστημα, προκειμένου να επιστρέψουν τα θετικά αποτελέσματα στο κρισιμότατο ματς με την Ουνιόν. Οι Βερολινέζοι βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση και πιθανότατα η διακοπή τους χάλασε το ρυθμό. Η δίψα των γηπεδούχων είναι μεγάλη, προκειμένου να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί τους και εμείς θα τους στηρίξουμε, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,88 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1712. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Επέστρεψε στις νίκες η Σαντχάουζεν η οποία επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της ΦΣΒ Φρανκφούρτης παραμένοντας παράλληλα αήττητη για 4σερί ματς μακριά από το σπίτι της. Οι γηπεδούχοι μετράνε μόλις μια ήττα στα τελευταία τους 7 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας διατηρώντας ρεκόρ 4-2-1, εντός μετράνε 2-3-1 (8-7 γκολ) και 4/6under2,5 αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία τους 6 παιχνίδια έληξανnogoal, τα 4 μάλιστα δεν είχαν παραπάνω από 2 τέρματα. Τα επτά σερί ματς χωρίς ήττα έφτασε η Καρλσρούη η οποία πριν τη διακοπή κέρδισε εύκολα εντός έδρας και τη Μπόχουμ με σκορ 3-0. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-2-3 (4-11 γκολ) και 5/7under2,5, μάλιστα τα 5 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας δεν είχαν παραπάνω από 2 γκολ, τα 4nogoal. Αρκετά ζόρικο ζευγάρι καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, θα δώσουμε προβάδισμα στα λίγα γκολ και ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, η Σαντχάουζεν δεν αποτελεί ομάδα έδρας αλλά ούτε διαθέτει και το ρόστερ για να παραμείνει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

1713. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Τοπικό ντέρμπι μίσους αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Φορτούνα δεν πατάει καθόλου καλά φέτος κάτι το οποίο αποτυπώνεται και από τη βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι στιγμής, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή έχασε εύκολα 4-0 και στο Αμβούργο από την Σεν Πάουλι σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε να δεχθεί τα διπλάσια τέρματα αν δεν είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 3-0-3 (7-5 γκολ) στα 3 από τα 6 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5, στα 5 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας έκανε την εμφάνιση του τοnogoal. Μια από τα ίδια και η Ντούισμπουργκ η οποία μετράει μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, 0-0-6 (2-12 γκολ) και 4/6over2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της,under2,5 τα 5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Ευκαιρία νίκης αποτελεί η συγκεκριμένη αντίπαλος για τη Φορτούνα, οι γηπεδούχοι πρέπει να πάρουν μπρος και έχουν όλα τα φόντα για να κατακτήσουν το τρίποντο, αποτελεί επιλογή ο άσος σε αποδόσεις άνω του 1,80.

1715. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Από ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Κότμπους προέρχεται η Στουτγάρδη (3-2-3, 6/8over2,5 εντός) η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 2-0 κατάφερε να ισοφαρίσει και να κλέψει στη κυριολεξία τον βαθμό. Επιτέλους νίκη μετά από 3 σερί ήττες για την Κιέλ η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Σόνενχοφ, 2-2-4 (9-13 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 4 από τα 8 επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους όμως είναι ικανοί να πετύχουν γκολ σε μια όχι και τόσο αξιόπιστη έδρα, μονόδρομος τα γκολ εκατέρωθεν αλλά και τοover2,5.

1726. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΑΖΑΞΙΟ

Αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τις 24/11.

1727. ΚΡΕΤΕΪΓ – ΝΑΝΣΙ

Από 2 σερί ήττες προέρχεται η Κρετέιγ η οποία πριν τη διακοπή έχασε 1-0 στην έδρα της Κλερμόν. Λίγα πράγματα από τους γηπεδούχους στην έδρα τους όπου μετράνε 2-0-4 (6-9 γκολ), στα 4 από τα 6 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 4 τοgoal-goal. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες η Νανσί μετά και το στραβοπάτημα στην έδρα της Λανς (ήττα με 1-0) καθώς επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Ντιζόν. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-3-1 (7-5 γκολ) και 5/7under2,5, τα 4 από αυτάnogoal. Η Κρετέιγ εντός έδρας παίζει αρκετά επιθετικά και χωρίς σκοπιμότητες με αποτέλεσμα όλα της τα παιχνίδια να έχουν πολύ καλό ρυθμό και αρκετά γκολ, λογικά η ικανότατη επιθετικά Νανσί θα συνεισφέρει στο συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και ίσως έχουμε παραπάνω από 2 τέρματα.

1728. ΛΑΝΣ – ΝΙΟΡ

Αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τις 24/11.

1729. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΠΑΡΙ

Αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τις 24/11.

1730. ΝΤΙΖΟΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Από ήττα στην 3-1 στην δυνατή έδρα της Νανσί προέρχεται η Ντιζόν η οποία τελευταία δυσκολεύεται αρκετά να κερδίσει καθώς μετράει μόλις ένα τρίποντο στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-1-3). Δυνατοί και αξιόπιστοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 6-0-1 (17-6 γκολ) και 5/7over2,5. Επιτέλους νίκη μετά από 3 παιχνίδια (0-2-1) για την Κλερμόν η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Κρετέιγ. Λίγα πράγματα από τους φιλοξενούμενους μακριά από το σπίτι τους καθώς μετράνε 1-3-2 (7-8 γκολ) στα 3 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 4 τοgoal-goal. Δύσκολα θα φύγει από την έδρα η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η διακοπή μόνο καλό μπορεί να έκανε στους γηπεδούχους οι οποίοι και φέτος εντός είναι αρκετά αξιόπιστοι.

1731. ΣΟΣΟ – ΛΑΒΑΛ

Αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τις 24/11.

1732. ΤΟΥΡ – ΕΒΙΑΝ

Δύο σερί ήττες και τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2) συμπλήρωσε η Τουρ η οποία λίγο πριν τη διακοπή έχασε εύκολα 3-0 στην έδρα της Μπρεστ. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-1-3 (5-5 γκολ), στα 4 από τα 6 έκανε την εμφάνιση του τοunder2,5 και στα 4 τοnogoal. Επέστρεψε στις νίκες η Εβιάν μετά από 2 σερί ήττες καθώς επικράτησε 4-0 εντός έδρας της Βαλενσιέν. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-3-2 (7-5 γκολ), στα 5 από τα 7 έκανε την εμφάνιση του τοunder2,5 και στα 4 τοnogoal. Αρκετά αλλοπρόσαλλες ομάδες αμφότερες, καλύτερα θα ήταν να μην μπλέξουμε, ειδικά μετά από διακοπή.

1742. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ

Επιστροφή στις ήττες για την Αλμίρε (2-1-2 εντός), η οποία έχασε στο Ρότερνταμ από τη Σπάρτα με 3-2, συνεχίζοντας πάντως ταover2,5 (12/12 φέτος). Τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (3-0-1) πανηγύρισε η Χέλμοντ (2-1-2 εκτός), με πιο πρόσφατη επιτυχία της το 4-2 κόντρα στους νέους της Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι δίνουν τρελό ρυθμό σε όλα τους τα παιχνίδια, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν αποκλείεται να βάλουν φρένο στο σερί τωνover2,5 της Αλμίρε, καθώς η Χέλμοντ έχει τα περισσότεραunder2,5 της κατηγορίας. Τα αφήνουμε στην ησυχία του.

1743. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Μία ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (3-3-1) γνώρισε η Μάαστριχτ (2-2-2 εντός), η οποία βρίσκεται εντός πλέι-οφ μετά το διπλό επί των νέων του Άγιαξ με 0-1. Με ένα βαθμό σε οκτώ ματς (0-1-7), η Ακιλίζ (1-1-4 εκτός) επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας πίσω της το πολύ καλό ξεκίνημα. Ξεκάθαρο φαβορί ο άσος, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά γκολ, καθώς οι φιλοξενούμενοι μετράνε 5/6over2,5 μακριά από το σπίτι τους.

1744. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε της παιχνίδια (4-0-1) μετράει η Μπρέντα (3-1-2 εντός), με πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 1-6 επί της Ος πριν από τρεις εβδομάδες, καθώς είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική. Τρεις διαδοχικές νίκες (δύο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο) πανηγύρισε η Ντεν Μπος (2-1-2 εκτός), κερδίζοντας με 4-2 την Ος στο τελευταίο της ματς. Τοπικό ντέρμπι της Βραβάνδης, με την έδρα να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ η Μπρέντα υπερέχει και ποιοτικά της αντιπάλου της.

1745. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Δύο ήττες στο πρωτάθλημα και ένας αποκλεισμός στο κύπελλο από ερασιτεχνική ομάδα ήταν ο απολογισμός της Ντόρντρεχτ (2-1-3 εντός) στα τρία τελευταία της παιχνίδια πριν τη διακοπή. Παρόμοια η κατάσταση και στην Τέλσταρ (1-0-5 εκτός), καθώς πήρε ένα βαθμό στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές, ενώ γνώρισε κι αυτή τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Σαφώς ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος, θα τη στηρίξουμε, καθώς θεωρούμε πως η Τέλσταρ είναι η ιδανική αντίπαλος προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.

1746. ΟΣ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Αποκαρδιωτική η Ος (1-1-4 εντός), βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 28 τέρματα παθητικό. Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Γκόου Αχέντ (3-0-3 εκτός) και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Παρότι οι Ιγκλς δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί μακριά από την έδρα τους, θεωρούμε πολύ ελκυστικό το 1,75 του διπλού για να το αγνοήσουμε. Άλλωστε αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας.

1747. ΦΕΝΛΟ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Εκτός προγράμματος ήττα γνώρισε η Φένλο (3-1-2 εντός) στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος με 2-1 στην έδρα της Βάλβαϊκ, με αποτέλεσμα να πέσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει η ΦΚ Αϊντχόφεν (3-1-2 εκτός), επικρατώντας στο τελευταίο της ματς με 3-1 της Φορτούνα Σιτάρντ. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα, καθώς θεωρούμε πως η Φένλο είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα, κάτι που αποδεικνύει κόντρα σε αντιπάλους αντίστοιχου βεληνεκούς.

1748. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Μόνο καλό μπορεί να έκανε η διακοπή στη Φόλενταμ (3-1-2 εντός), καθώς είχε συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-1-3). Μετά από επτά διαδοχικές ήττες, η Βαλβάικ (0-2-4 εκτός) επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας με 2-1 της Φένλο στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, αλλά δεν πείθουν εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δε θα τους εμπιστευθούμε.

1749. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Μόνο τη Βάλβαϊκ κέρδισε στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος η Φορτούνα (1-1-4 εντός), απογοητεύοντας με την έως τώρα παρουσία της. Ένα βαθμό απέχει από την κορυφή η Σπάρτα (2-2-2 εκτός), η οποία προέρχεται από δύο «κολλητές» νίκες κόντρα σε Έμεν και Αλμίρε Σίτι. Προφανής επιλογή το διπλό, αλλά οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια για τη δυσκολία της αναμέτρησης.

1752. ΓΑΝΔΗ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Μόνο καλό μπορεί να έκανε η διακοπή στις δύο ομάδες. Η Γάνδη είχε «μπουκώσει» από τα συνεχόμενα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, κάτι που αποδείχθηκε και στο τελευταίο της ματς με τη Σαρλερουά. Η Βέστερλο ψάχνει τη βαθμολογική ανάκαμψη, όμως με τέτοια αμυντική συμπεριφορά, αυτή φαντάζει αδύνατο να έρθει. Παρόλα αυτά, σκοράρει με άνεση κατά τη φετινή σεζόν, έχοντας -όπως και η αντίπαλος της- 11/15 αμφίσκορα. Στο 1,83 προσφέρει ο Stoiximan το GG, ενώ σε απόδοση 2,65 βρίσκεται ο συνδυασμός του με τον άσο στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1753. ΝΙΣ – ΛΥΩΝ

Εξαιρετικές οι επιδόσεις της Νις, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όμως τελευταία δείχνει να αλλάζει ρότα, πηγαίνοντας τα παιχνίδια της σε χαμηλό τέμπο και διατηρώντας ανέπαφη την εστία της. Το μεγάλο όπλο της Λυών είναι η άμυνα, καθώς δέχτηκε μόλις ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της και χάρη σε αυτή βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βολεύει το συγκεκριμένο ζευγάρι γιαunder2,5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,925 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1755. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, με το Αμβούργο να έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη φορμαρισμένη Ντόρτμουντ. Δυσκοίλιοι επιθετικά οι γηπεδούχοι, επιδιώκουν μέσω της άμυνας να συλλέξουν όσο περισσότερους βαθμούς μπορούν, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στήσουν αμυντικό τείχος μπροστά από την εστία τους, προκειμένου να κρατήσουν μακριά τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Τούχελ έχει αποκτήσει αυτοματισμούς στην επίθεση, με αποτέλεσμα να παράγει πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι και να βρίσκει δίχτυα με μεγάλη συχνότητα. Η ως τώρα παρουσία των δυο αντιπάλων στο πρωτάθλημα μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Ντόρτμουντ θα φύγει με το διπλό από το Αμβούργο και αν λάβουμε υπόψη την επιθετική της ευχέρεια θεωρούμε ότι θα επαληθευτεί το -1,5 ασιατικό διπλό στο 1,925 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1756. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και οι οποίες επιδιώκουν να δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους. Με τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει, η Πεσκάρα είναι κίνδυνος-θάνατος όταν βρει χώρους, ενώ η Αβελίνο παίζει πάντα ανοιχτά, ανεξαρτήτως έδρας. Το μεταξύ τους σταύρωμα μας προδιαθέτει για ένα ματς που θα έχει γκολ, μοιάζει εφικτό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, με τοGGστο 1,80 τηςBet365 να φαντάζει ελκυστικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1757. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΙΖΕ – ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι ματς (0-2-4) η Γκόρνικ (1-3-3 εντός), με αποτέλεσμα να παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ζαγκλέμπιε πανηγύρισε η Βίσλα (3-3-2 εκτός) στο τελευταίο της παιχνίδι με σκορ 1-3. Μάλιστα, ήταν η τρίτη νίκη της στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (3-0-1). Από το -0,25 ασιατικό διπλό θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο. Οι γηπεδούχοι μετράνε 10/15GGφέτος, ενώ οι φιλοξενούμενοι 5/8 μακριά από το σπίτι τους.

1759. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΚΠΡ

Η Μίντλεσμπρο μετά το ηχηρό χαστούκι από τη Χαλ καλείται να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στη δυνατή της έδρα κόντρα στην ΚΠΡ, η οποία μακριά από το σπίτι της χάνεται, σκοράροντας με το σταγονόμετρο. Σοβαρή αμυντικά η ομάδα του Καράνκα, συνηθίζει να επικρατεί των αντιπάλων της στο «Ρίβερσαϊντ» κάτι που αναμένουμε να συμβεί και κόντρα στους Λονδρέζους. Στο προκλητικό 2,75 βρίσκουμε το συνδυασμό άσου καιNGστηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1760. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΜΟΡΤΟΝ

Απογοητευτική η Σεντ Μίρεν (0-2-5 εντός), καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, σκοράροντας μόλις μία φορά, ενώ εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Εξαιρετική η πορεία της Μόρτον (3-1-4 εκτός), η οποία μετράει τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, δεχόμενη μόνο ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Αν δεν υπήρχε η δεκαπενθήμερη διακοπή, θα ήμασταν πιο ζεστοί για το διπλό.

1763. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΝΙΕΝΣΕ – ΟΕΣΤΕ

Δύο στροφές πριν το τέλος και οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες οριακά εκτός θέσεων υποβιβασμού με 43 πόντους. Οι γηπεδούχοι (6-8-4 εντός) προέρχονται από αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 3-4 από την Οέστε, αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παραμονής της στη κατηγορία. Πέταξε βαθμούς η Οέστε (2-7-9 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Κρισιούμα, πλέον τα πράγματα για αυτή είναι αρκετά δύσκολα καθώς τελευταία αγωνιστική παίζει με την Παϊσαντού η οποία ίσως να έχει ισχυρό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν καθώς την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στην έδρα της Μπαΐα η οποία ίσως καίγεται με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι κομβικής σημασίας για αυτούς. Το θέμα με το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πως παρά τον «έξαποντο» χαρακτήρα που έχει ίσως η ισοπαλία είναι βολική αφού η Σεάρα έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και αποτελεί το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, αν επιλέγαμε κάτι όμως θα ήταν η έδρα, φυσικά σε καλύτερες τιμές τις οποίες μπορούμε να βρούμεlive.

1765. ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ – ΜΠΟΑ

Μόνο νίκη θέλει Μακάε (6-7-5 εντός) η οποία απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη και τη Σεάρα. Αν και αδιάφορη η Μπόα κατάφερε να κάνει... κηδεία και να επικρατήσει εντός έδρας της Μπαΐα με σκορ 3-0, παιχνίδι στο οποίο έπαιξε σαν να είχε… κίνητρο κάτι το οποίο μας βάζει σε σκέψεις για τoδιαφαινόμενο εύκολο σημερινό άσο, καλύτερα να ασχοληθούμε στο liveόπου μπορεί να προκύψειlateσε περίπτωση που οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν, ακόμα καλύτερο θα είναι αν χάνουν.

1767. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Πεσμένη εδώ και καιρό η Α Μπε Σε η οποία παρόλα αυτά παίζει καλά τελευταία παίρνοντας αποτελέσματα. Ένα βαθμό θέλει η Μποταφόγκο έτσι ώστε να κατακτήσει και μαθηματικά τη πρώτη θέση αλλά και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Διπλό χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

1769. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Αήττητη στην έδρα της Αουντάξ Ιταλιάνο η οποία μετράει μέχρι στιγμής 3-3-0 (9-5 γκολ), πρόσφατα οι γηπεδούχοι έχασαν στην έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα 3-2 σε ένα ματς στο οποίο κέρδιζαν 0-2, αγωνιζόμενοι μάλιστα με παίκτη παραπάνω, goal-goalκαι over2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Ουτσιπάτο η οποία μακριά από την έδρα της συνήθως τα βρίσκει σκούρα έχοντας απολογισμό 1-1-4 (6-12 γκολ). Μάθημα έγινε το πάθημα της προηγούμενης αγωνιστικής για τους γηπεδούχους οι οποίοι περιμένουμε να ρεφάρουν απέναντι σε έναν αδύναμο μακριά από το σπίτι του αντίπαλο, άσος.

2602. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Την έδρα της όπου μετράει 11-3-1 (29-7 γκολ) θέλει να εκμεταλλευτεί η Ρασινγκ έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της Λιγκίγια του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους στη κανονική περίοδο είχαν απολογισμό 7-4-4 (15-14 γκολ) κα αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους οι οποίοι παρόλα αυτά έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1772. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Εκτός Λιγκίγια άφησε την Κερέταρο (4-0-3 εντός) η ήττα (2-1) στην Πούμας την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται τρεις πόντους κάτω από την 8θέση αλλά με Μονάρκας Μορέλια και Βερακρούζ να παίζουν μεταξύ τους δεν μπορεί να τις βάλει και τις δύο από κάτω. Η Πουέμπλα (1-2-4 εκτός με 5-8 γκολ) αντίθετα εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μια φορά την έδρα της κόντρα στην Τιχουάνα (2-1) και κρατάει έτσι την τύχη στα χέρια της. Με νίκη ή ισοπαλίαβρίσκεται σίγουρα στην πρώτη οκτάδα, ενώ και με ήττα έχει αρκετές πιθανότητες να κρατήσει το εισιτήριο,αν χάσει θέλει να μην βγει νικητής στο Μονάρκας-Βερακρούζ ή να μην κερδίσει η Μοντερέι ή να χάσει η Τσιάπας με δύο γκολ περισσότερα από την ίδια (1 στα 3).

Οι σφιχτοί εκτός έδρας φιλοξενούμενοι μπορούν να παίξουν για τον βαθμό, απέναντι σε μια ομάδα που είναι αρκετά πιθανό να παρουσιαστεί απογοητευμένη. Το Χ2 άνοιξε στο 1,83.

1773. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΑΤΛΑΣ

Απογοητευμένες και σε τραγική κατάσταση αμφότερες, απλά να βγει η χρονιά περιμένει η Τιχουάνα (1-1-5 εντός) που μετράει 0-3-8 στα 11 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, οι 3/3 ήττες στα πιο πρόσφατα άφησαν εκτός Λιγκίγια την Άτλας (3-2-2). Βαθμολογικά αδιάφορο, με σετ μοιρασμένο στη μέση, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να μαντέψουμε ποια από τις δύο ομάδες θα δείξει μεγαλύτερη όρεξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ