ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (13/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

3067. ΤΣΣΚΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Στις 4 σερί νίκες η ΤΣΣΚΑ που πάντως ζορίζεται τελευταία στην Ευρωλίγκα κερδίζοντας πάρα πολύ δύσκολα με 83-77 την Μπάμπεργκ και μία εβδομάδα μετά με 75-80 την Νταρουσάφακα. Φυσικά οι Ρώσοι με 4/4 νίκες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση στους 16. Παρόμοιες και οι εμφανίσεις της Μάλαγα, ήδη 4-0 στον θεσμό με τρομερές εμφανίσεις και καθαρές νίκες με μοναδικό ίσως αξιοπρόσεκτο σημείο το γεγονός ότι έχει δώσει τρία ματς στο γήπεδό της. Η Μάλαγα πάντως δεν σκίζει ποτέ στα εκτός έδρας ματς, ήδη έχει μια βαριά ήττα με 88-70 στο Μπιλμπάο ενώ επικράτησε πολύ δύσκολα και της μαχητικότατης Μούρθια έχοντας δώσει συνολικά τα 8/11 φετινά της επίσημα ματς μέσα στο γήπεδό της. Περιμένουμε την ΤΣΣΚΑ να πάρει μία νίκη με συνοπτικές διαδικασίες επιστρέφοντας μετά από καιρό στις πειστικές εμφανίσεις.

3068. KAΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

Πάλεψε αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα και στην έδρα της Εφές η Καρσίγιακα χάνοντας με 91-87 στο Τουρκικό Πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που από το 1ο λεπτό είχε υψηλό σκορ αλλά με τις δύο ομάδες συνέχεια κοντά. Στην Ευρωλίγκα οι Τούρκοι συλλέγουν εμπειρίες, όχι όμως και αποτελέσματα καθώς μετά το ξάφνιασμα επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα έχασαν τρία διαδοχικά ματς σε Παναθηναϊκό, Κούμπαν και εντός με Ζαλγκίρις, ένα στοιχείο που πάντως δείχνει να είναι υπέρ τους φέτος είναι οι εντός έδρας εμφανίσεις καθώς έχουν ρεκόρ 3-1 εντός και εκτός συνόρων με μοναδική ήττα το οριακό 66-68 από τους Λιθουανούς. Η Γκόρα μετράει ρεκόρ 1-3 στην Ευρωλίγκα σπάζοντας το ρόδι στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό μετά από τρεις σερί ήττες, οι δύο εκ των οποίων μέσα στην Πολωνία. Σίγουρα οι Τούρκοι είναι το φαβορί στην καυτή τους έδρας αλλά χάντικαπ του -8,5 είναι πάρα πολύ υπερβολικά για την εμπειρία των δύο ομάδων.

3069. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ

Στις 4 σερί νίκες πλέον η Τσεντεβίτα που βρίσκει καλό ρυθμό, όλα ξεκίνησαν με το τεράστιο διπλό στην Εφές με 75-81 και έκτοτε ήρθε και δεύτερο κολλητό διπλό στην έδρα της αλλοπρόσαλλης και αυτοκτονικής Αρμάνι με 77-88 καθώς και δύο επαγγελματικές νίκες στην Αδριατική με Σεντιούρ και Μέγκα. Η Λαμποράλ από την άλλη είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες όχι μόνο στην Ισπανία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ αλλά χάνοντας στην έδρα της επίσης καυτής Βαλένθια με 85-78 και βάζοντας τέλος έτσι σε ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών. 3-1 το φετινό ρεκόρ των Βάσκων με μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Εφές στην παράταση, εκτός έδρας έχουν μία ήττα με κακή εμφάνιση στο Μιλάνο αλλά και μία απόλυτη επικράτηση στο Λιμόζ με 71-107. Αυτή ακριβώς η νίκη αποτελεί οδηγό και για αυτό το παιχνίδι καθώς η Τσεντεβίτα έχει υπερ-εκτιμηθεί από τις δύο εκτός έδρας νίκες και το -4,5 είναι ένα χάντικαπ που η σοβαρή Λαμποράλ μπορεί να βγάλει άνετα.

3070. ΣΑΣΑΡΙ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Επιτέλους μία καλή εμφάνιση φέτος για την κακή Σάσαρι, οι πρωταθλητές Ιταλίας έσπασαν το ρόδι μετά από τρεις σερί ήττες επικρατώντας με 88-90 στο Αβελίνο θυμίζοντας λίγο την περυσινή καλή ομάδα με μεγάλο σκορ, 20 πόντους σε κάθε περίοδο και 11/33 τρίποντα με τον Λόγκαν να έχει μόλις 1/8. Με 0-4 έχουν ξεκινήσει οι Ιταλοί στην Ευρωλίγκα δείχνοντας εμφανώς ανέτοιμοι μετά τις δραματικές αλλαγές στο ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που αποτυπώνεται και στο εγχώριο ρεκόρ τους (4-2). Δεν ισχύει το ίδιο για την Μπάμπεργκ που χτίζει πάνω στον περυσινό τίτλο έχοντας ξεκινήσει με 7-1 στην Μπουντεσλίγκα αλλά παράλληλα δείχνοντας διάθεση να κάνει και το βήμα παραπάνω στην Ευρωλίγκα έχοντας ρεκόρ 2-2 με άνετες νίκες εντός με Νταρουσάφακα και Μακάμπι (ομάδες με τον ίδιο στόχο για πρόκριση στο ΤΟΠ-16) και δύο εξαιρετικά χαμένα ματς σε Μάλαγα (76-71) και ΤΣΣΚΑ (83-77). Δεν γίνεται τη δεδομένη στιγμή η Μπάμπεργκ να πληρώνει για νίκη της 1,93, ήδη η σχετική απόδοση διορθώθηκε στον Stoiximan στο 1,83 (ακόμη έχει αξία) με το μόνιμο βέβαια ρίσκο του να μπουν τα μακρινά σουτ και η Σάσαρι να κάνει τρελό σκορ.

3071. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΡΕΑΛ

Για μία ακόμη σεζόν η Ρεάλ έκανε τα εύκολα δύσκολα στην έδρα της Εστού καταφέρνοντας πάντως να δραπετεύσει με τη νίκη με 78-80 χάρη σε ένα ακόμη καλό φινάλε στο ματς. Φυσικά αυτό δεν συγκρίνεται με την τρομερή ανατροπή της περασμένης εβδομάδας όπου επικράτησε με 101-99 της Μπάγερν με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο και buzzer-μαχαιριά του Κάρολ. Το Στρασβούργο έχει ήδη κάνει μία τρομερή τρέλα διαλύοντας τη Φενέρ, σίγουρα η Ρεάλ έχει κι αυτή τα δικά της θέματα και τα τρομερά όπως πάντα σκαμπανεβάσματα ειδικά σε τέτοια αδιάφορα ματς ωστόσο θα ήταν μεγάλη υπερβολή να δούμε νέα νίκη των Γάλλων κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Αναμενόμενο το χάντικαπ του -11,5, η καλή Ρεάλ το βγάζει ωστόσο επειδή ποτέ δε μπαίνει ζεστή στο ματς θα περιμένουμε ένα χαμηλότερο όριο στο live της αναμέτρησης.

3072. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΚΙΜΚΙ

Υπάρχει ζωή στη Φενέρ, καλή εμφάνιση και νίκη με 60-74 στον Ερυθρό Αστέρα με τρομερή αμυντική προσπάθεια που έφερε και τα πρώτα χαμόγελα ενώ δύο μέρες αργότερα πέρασε το εμπόδιο της καλής Μπάνβιτ με 84-75. Θέμα φυσικά αποκλεισμού δεν υπάρχει στην Ευρωλίγκα, ωστόσο ο Ομπράντοβιτς προφανώς και δεν θέλει να ξαναδεί κάκιστες εμφανίσεις όπως το βαρύ 91-70 στο Στρασβούργο που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στην εικόνα και το πρεστίζ μίας ομάδας που θέλει να θεωρείται ομάδα Final-4. Η Κίμκι είναι μία εξαιρετική ομάδα, έχει ήδη ξεκινήσει με 3-1 στην Ευρωλίγκα έχοντας το απόλυτο στη Ρωσία αλλά χάνοντας με 69-60 στην Μπάγερν σπάζοντας τα καλάθια. Σίγουρα δεν έχει τίποτα να χάσει σε ένα ματς καθαρά εκτός προγράμματος αλλά γενικότερα η εκτός έδρας εικόνα της δεν εμπνέει για οποιοδήποτε ποντάρισμα υπέρ της, ή αν προτιμάτε κόντρα στην αστάθεια της Φενέρ. Πάσο παρά το γεγονός ότι οι μπουκ έχουν βάλει αρκετά χαμηλά το χάντικαπ των Τούρκων (-4,5) θέλοντας να τραβήξουν ποντάρισμα.

3073. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Νοσοκομείο έχει γίνει ο Παναθηναϊκός, μετά τον τραυματισμό του Γκιστ (που πάντως προπονήθηκε και δεν θα αργήσει καθόλου να αποκτήσει ξανά τον σημαντικό του ρόλο στην ομάδα) ήρθε και το χτύπημα στο χέρι του Καλάθη ο οποίος βρίσκεται στο ξενοδοχείο της αποστολής με νάρθηκα στο χέρι. Σαν να μην έφταναν αυτά για τον Τζόρτζεβιτς έχει να αντιμετωπίσει και την γενική γκρίνια από τα κακά αποτελέσματα εκτός συνόρων έχοντας ρεκόρ 1-3 με μοναδική νίκη το 85-73 επί της Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα προβληματίζει το γεγονός ότι σε τρεις εξόδους μετράει ισάριθμες ήττες από Κούμπαν, Μπαρτσελόνα και κυρίως Ζιελόνα Γκόρα, αυτό που μέχρι τώρα εξασφαλίζει την ηρεμία στα αποδυτήρια είναι το 2/2 επί του ΟΣΦΠ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Ζαλγκίρις κάνει το καθήκον της μέχρι στιγμής έχοντας ρεκόρ 2-2 με απόλυτα προβλέψιμα ματς, κέρδισε στην Πολωνία (62-66), έχασε από Κουμπάν και Μπαρτσελόνα εντός αλλά έβγαλε και 2ο διπλό στην Καρσίγιακα (66-68). Χαρακτηριστικά τα χαμηλά σκορ εκτός έδρας, ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς εγκλωβίζει τους αντιπάλους του στο ΟΑΚΑ και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να παίξει ακόμη καλύτερη άμυνα από την στιγμή που προέρχεται από τόσο κακά αποτελέσματα. Πρώτη επιλογή στο ματς το under 146,5, σίγουρα πολύ πιο ελκυστικό από το τσιμπημένο -8,5 σε ένα ματς που οι πράσινοι θα έχουν όλο το άγχος.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

880. ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Πρώτοι αγώνες για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Αφρικής. Ισχύουν κανονικά τα εκτός έδρας γκολ. Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Στη θέση 162 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η Μαδαγασκάρη. Πολύ ποιοτικό το ρόστερ της Σενεγάλης, η οποία όμως έχει κάποιες κομβικές απουσίες. Ακόμα κι έτσι πάντως μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Θα ήμασταν βέβαια πιο ζεστοί αν δεν υπήρχε ο επαναληπτικός στην έδρα της.

891. ΚΕΝΥΑ – ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ

Με άνεση υπερκέρασε το εμπόδιο του Αγίου Μαυρικίου η Κένυα στην προηγούμενη φάση, κερδίζοντας με 2-5 στο πρώτο ματς και κάνοντας αγγαρεία (0-0) στη ρεβάνς. Δεν αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο το Πράσινο Ακρωτήριο, το οποίο μετράει επτά συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα, με κορυφαίο αποτέλεσμα τη νίκη επί της Πορτογαλίας με 0-2. Καλύτερη ομάδα διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια. Εφόσον υπάρχει ρεβάνς δε βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε με το χαμηλό διπλό και μοιραία κοιτάμε μόνο την κόντρα.

892. ΛΙΒΥΗ – ΡΟΥΑΝΤΑ

Το παιχνίδι διεξάγεται στην Τυνησία λόγω του πολέμου στη Λιβύη. Οι τυπικά γηπεδούχοι κατέκτησαν το Αφρικανικό Πρωτάθλημα το 2014, όμως η πορεία τους από εκεί και μετά είναι πολύ κακή, μετρώντας μόλις δύο νίκες σε δώδεκα ματς (2-3-7). Αρκετά ανεβασμένη η Ρουάντα με τον Κίνγκστλι στο τιμόνι, σκαρφαλώνει συνεχώς στην παγκόσμια κατάταξη εδώ και ένα χρόνο. Πολύ δύσκολο σε πρόβλεψη το παιχνίδι. Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι, θα πηγαίναμε προς τα δεξιά.

894. ΟΥΑΛΙΑ U21 – ΑΡΜΕΝΙΑ U21

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Ουαλία η οποία μετά και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει βάλει δυνατή υποψηφιότητα για μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Οι γηπεδούχοι μετράνε 2-1-0 (6-2 γκολ) και απέναντι στην ουραγό του ομίλου Αρμενία (0-1-3, 2-9 γκολ) έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

895. ΣΚΩΤΙΑ U19 – ΛΕΤΟΝΙΑ U19

Σε καλή κατάσταση φαίνεται πως είναι η Σκωτία η οποία στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια που έδωσε τα πήγε περίφημα. Οι Λετονοί από την άλλη αποτελούν το αουτσάιντερ του ομίλου και πολύ δύσκολα θα αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στη πρεμιέρα, άσος.

896. ΑΓΚΟΛΑ – ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ

Πρώτοι αγώνες για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Αφρικής. Ισχύουν κανονικά τα εκτός έδρας γκολ. Η Αγκόλα απέκλεισε στη φάση των νοκ-άουτ για το Αφρικανικό Πρωτάθλημα τη Νότιο Αφρική. Ηττήθηκε με 1-2 εντός, όμως έκανε την ανατροπή στη ρεβάνς, νικώντας με 0-2. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δε βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τα τελευταία χρόνια, όμως οι αποδόσεις στις οποίες δίνονται προκαλούν ιδιαίτερα.

899. ΝΙΓΗΡΑΣ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Με σχετική άνεση άφησε εκτός συνέχειας το Τόνγκο (2-0 εντός και 1-1 εκτός) ο Νίγηρας, ο οποίος θα μοχθήσει για ακόμα μία πρόκριση, κόντρα στο ανώτερο ποιοτικά Καμερούν. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν στον πρώτο γύρο, αλλά προσπέρασαν το Κονγκό. Σίγουρα θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στον ανεβασμένο Νίγηρα. Δε μας λέει τίποτα το διπλό, πάμε παρακάτω.

900. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19 – ΣΛΟΒΕΝΙΑ U19

Σκέτη απογοήτευση στα προηγούμενα προκριματικά η Σκωτία η οποία τερμάτισε τελευταία με 1 βαθμό στη φάση της elite round, φέτος ο στόχος είναι μια καλύτερη πορεία και γιατί όχι η πρόκριση στη τελική φάση. Αξιόλογο ρόστερ διαθέτει η Σλοβενία η οποία αδικείται αρκετά από τις αποδόσεις, στοιχηματικά το παιχνίδι αποτελεί «τριπλή».

901. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U19 – ΛΕΤΟΝΙΑ U19

Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται το Μαυροβούνιο (1-2-1) το οποίο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση καθώς η μια ήταν απέναντι στη Μάλτα (0-0). Η Λετονία παρά το κακό της ξεκίνημα προέρχεται από νίκη και σιγά-σιγά δείχνει πως βρίσκει τα πατήματα της. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις, προτιμότερο να τους κοντράρουμε.

902. ΛΙΒΕΡΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Πρώτοι αγώνες για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Αφρικής. Ισχύουν κανονικά τα εκτός έδρας γκολ. Μετά το 1-1 κόντρα στη Γουινέα, η Λιβερία πείσμωσε και κατάφερε να πάρει την πρόκριση κερδίζοντας με 1-3 στη ρεβάνς. Δυσκολεύτηκε όπως αναμενόταν η Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά τελικά κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας τη Γκάνα. Έχασε με 2-1 στο πρώτο ματς, αλλά κέρδισε με 1-0 στην έδρα της και χάρη στο εκτός έδρας γκολ πήρε την πρόκριση. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ελκυστικό το διπλό σε αποδόσεις κοντά στο 1,80.

903. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21 – ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21

Τη χειρότερη ομάδα του Β’ ομίλου αποτελεί η Λιθουανία (0-0-5) η οποία μέχρι στιγμής μετράει μόνο ήττες. Δίκαια φαβορί οι Ιρλανδοί (3-0-1) οι οποίοι θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από την Ιταλία έτσι ώστε να σκαρφαλώσουν και πάλι στις 2 πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου, διπλό χωρία καμία απολύτως στοιχιματική αξία.

907. ΑΥΣΤΡΙΑ U21 – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ U21

Το απόλυτο με 3/3 νίκες έχει μέχρι στιγμής η Αυστρία η οποία μαζί με τη Γερμάνια αποτελούν τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις του 7 ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι (3-0-1) βρίσκονται και αυτοί στο κόλπο της πρόκρισης και με νίκη θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και σε καλύτερες αποδόσεις θα τους επιλέγαμε.

910. ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ

Πρώτοι αγώνες για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Αφρικής. Ισχύουν κανονικά τα εκτός έδρας γκολ. Ισόπαλη στην έδρα του Νότιου Σουδάν με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Μαυριτανία, όμως στη ρεβάνς επικράτησε άνετα με 4-1 και πήρε την πρόκριση. Μέχρι τα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα έφτασε η Τυνησία, αλλά έχει να βρεθεί σε Μουντιάλ από το 2006. Έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμενη, μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Διπλό σε αποδόσεις κοντά στο 2,00.

911. ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ – ΝΙΓΗΡΙΑ

Ελάχιστες οι επιτυχίες της Σουαζιλάνδης στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η πιο πρόσφατη πάντως ήταν αναμφίβολα κόντρα στο Τσιμπουντί, το οποίο και απέκλεισε με δύο νίκες (0-6 και 2-1) στο πρώτο προκριματικό γύρο. Με το άλλοτε αστέρι της Σάντεϊ Ολίσε στον πάγκο θα πορεύεται πλέον η Νιγηρία, η οποία έχει αρκετές απουσίες στο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είναι για 1,40 το διπλό, αλλά ούτε η κόντρα υπάρχει στο μυαλό μας.

2113. ΚΑΤΑΡ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Επτά θέσεις κέρδισε στην παγκόσμια κατάταξη της ΦΙΦΑ για το μήνα Οκτώβριο το Κατάρ, το οποίο μετράει το απόλυτο των νικών (5/5) στα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Ασίας. Με την ψυχή στο στόμα η Τουρκία κατάφερε να αναδειχθεί η καλύτερη τρίτη ομάδα των ομίλων των προκριματικών, με αποτέλεσμα να βρεθεί απευθείας στα γήπεδα της Γαλλίας. Το παιχνίδι στη Ντόχα είναι ουσιαστικά το πρώτο τεστ για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού. Αρκετές οι απουσίες των γειτόνων μας συγκριτικά με το τελευταίο τους επίσημο ματς κόντρα στην Ισλανδία. Δε βλέπουμε κανένα λόγο να μπλέξουμε.

913. ΣΕΡΒΙΑ U21 – ΙΤΑΛΙΑ U21

Σερβία και Ιταλία έχουν πετύχει το απόλυτο με 3/3 νίκες μέχρι στιγμής στον Β΄ όμιλο με αποτέλεσμα να ισοβαθμούν στη πρώτη θέση με 9 βαθμούς. Σωστά μοιρασμένο το σετ καθώς η αναμέτρηση είναι πολύ αμφίρροπη, δεν θα μπλέξουμε.

916. ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21 – ΔΑΝΙΑ U21

Στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου με ρεκόρ 3-0-1 βρίσκεται η Ρουμανία η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας του Λουξεμβούργου με 0-1. Με δύο παιχνίδια λιγότερα η Δανία η οποία μετράει 1-1-0, στο τελευταίο της επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Βουλγαρίας. Αρκετά ζόρικο ζευγάρι, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ και οι αποδόσεις του διπλού είναι ελκυστικότατες.

917. ΣΚΩΤΙΑ U21 – ΟΥΚΡΑΝΙΑ U21

Μαθηματικά κίνητρο υπάρχει μόνο από τη Σκωτία η οποία διατηρεί κάποιες ελπίδες πρόκρισης καθώς μετράει 1-1-1 και απέχει 2 βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Οι Ουκρανοί από την άλλη δεν έχουν πάρει βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές και λογικά με ακόμα μια ήττα οι ελπίδες τους για πρόκριση θα εξανεμιστούν. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αν και περιμένουμε τους φιλοξενούμενους κάποια στιγμή να αντιδράσουν.

2114. ΛΟΥΞΕΜΒΡΟΥΓΟ – ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις βαθμούς μάζεψε το Λουξεμβούργο και απέφυγε την τελευταία θέση στον τρίτο όμιλο των προκριματικών. Με έξι βαθμούς και μόλις μία νίκη, η Ελλάδα απογοήτευσε και με το Μίχαελ Σκίμπε πλέον στο τιμόνι θα αναζητήσει την αγωνιστική ανάκαμψη. Ντεμπούτο για το Γερμανό τεχνικό στον πάγκο της γαλανόλευκης, ωστόσο ακόμα δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την εθνική μας, ούτε κόντρα στο Λουξεμβούργο.

2103. ΤΣΕΧΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Με μεγάλο διπλό στην Ολλανδία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του EURO 2016 η Τσεχία, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της. Οι Σέρβοι απογοήτευσαν με την παρουσία τους στην προκριματική φάση, αλλά τουλάχιστον στα ματς με Αλβανία και Πορτογαλία στο φινάλε έδειξαν αρκετά θετικά δείγματα. Σ υνώνυμο του GG ήταν η Τσεχία στους ομίλους, πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο αυτό να διατηρηθεί και στα φιλικά προετοιμασίας, όπου η πίεση δεν είναι τόσο έντονη.

929. ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Με ένα ντεμαράζ νικών η Βοσνία κατάφερε να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο δεύτερο όμιλο και να ελπίζει σε πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας. Με όπλο την έδρα θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στη σκληροτράχηλη Ιρλανδία. Η ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ έχει ως παράσημο το ότι δεν έχασε από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, αλλά στη Ζένιτσα αναμένεται να υποκύψει στο πάθος και την καυτή ατμόσφαιρα των Βόσνιων. Ανώτερο σύνολο οι Βαλκάνιοι, μπορούν να πάρουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του Δουβλίνου. Στο 1,975 βρίσκουμε στηνBet365 τον -0,5 ασιατικό άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2002. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση, μεταξύ δυο ομάδων που θέλουν να διακριθούν στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η πάντα δυνατή Ισπανία επιθυμεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα από το αποτυχημένο Μουντιάλ, αλλά έχει απογοητεύσει σε όλα τα δυνατά φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα, από την άλλη η Αγγλία δείχνει πιο σοβαρή και μετρημένη από ποτέ, αλλά έχει καιρό να δώσει ματς που να είναι αντίστοιχα απαιτητικό με αυτό που έρχεται απέναντι στη «Φούρια Ρόχα». Μεγάλη δείχνει η ψαλίδα των αποδόσεων για φιλική αναμέτρηση, ειδικά από τη στιγμή που η Ισπανία, παραδοσιακά, δεν καίγεται για ματς άνευ βαθμολογικού κινήτρου, αρκετά υψηλό κρίνεται το Χ2 στο 2,15 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2015. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Με το Λεβαντόφσκι να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ των προκριματικών και την επίθεση γενικότερα να πετάει φωτιές, ούσα η πιο παραγωγική όλων των ομίλων, η Πολωνία δε γινόταν να μην πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας. Την τελευταία αγωνιστική χάθηκε η πρώτη θέση στον όμιλο για την Ισλανδία, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό, καθώς η ομάδα εξασφάλισε από πολύ νωρίς την παρουσία της στο EURO 2016. Επιθετικά όπως συνηθίζει θα αγωνιστεί η Πολωνία, ενώ και οι Ισλανδοί έχουν δείξε πως διαθέτουν την ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Καλή επιλογή δείχνει το αμφίσκορο.

2106. ΒΕΛΙΟ – ΙΤΑΛΙΑ

Με τον αέρα της κορυφαίας Εθνικής ομάδας στον κόσμο, σύμφωνα με την πρόσφατη βαθμολογική κατάταξη τηςFIFA, το Βέλγιο υποδέχεται την Ιταλία σε ένα από τα πιο ενδιαφέρον φιλικά ματς της Παρασκευής. Δοκιμές και από τους δύο προπονητές, αμφότερες έχουν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και δεν βλέπουμε πως το ματς θα ανοίξει και θα έχει πολλά γκολ, δύσκολα θα σπάσει τοunder2,5 στο 1,65 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2107. ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης η Βόρεια Ιρλανδία, η οποία εντυπωσίασε στον όμιλο της εθνικής μας ομάδας, καταλαμβάνοντας την πρωτιά. Στα φιλικά πάντως δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά, αφού αγνοεί τη νίκη από το 2008, μετρώντας έκτοτε ρεκόρ 0-7-13. Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Λετονία, απογοητεύοντας με την παρουσία της. Χαμηλός ο άσος, αλλά δεν υπάρχει και καμία σκέψη για κόντρα του φαβορί.

2108. ΟΥΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Ουαλοί, καθώς η εθνική τους ομάδα επιστρέφει στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης μετά το 1958. Εξαιρετική η πορεία της στα προκριματικά, όπου με όπλο την άμυνα γνώρισε μόλις μία ήττα, διατηρώντας απόρθητο το σπίτι της. Μία Ολλανδία που δε θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που θαυμάζαμε τόσα χρόνια είδαμε στην προκριματική φάση. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου της, έχοντας δεχθεί γκολ στα 8/10 παιχνίδια της και όπως είναι φυσικό δε θα δώσει το παρών στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρά τις απουσίες των Μπέιλ και Ράμσεϊ, η Ουαλία μπορεί να διευρύνει το εντός έδρας αήττητο της, με το 1Χ να προσφέρεται σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2110. ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Μόλις μία νίκη πανηγύρισε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του ομίλου η Σλοβακία, αλλά ο στόχος επετεύχθη και θα δώσει το παρών στα τελικά του EURO 2016. Με 4-0-1 έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Ελβετία, η οποία –όπως αναμενόταν- τερμάτισε στη δεύτερη θέση του γκρουπ της πίσω από την εντυπωσιακή Αγγλία. Δύσκολο σε πρόβλεψη το παιχνίδι. Πάμε παρακάτω.

2104. ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αναμέτρηση που παρά το φιλικό χαρακτήρα της αποτελεί σπουδαίο ραντεβού μεταξύ δυο ομάδων που στοχεύουν στην κατάκτηση τουEuroπου θα διεξαχθεί το καλοκαίρι. Μπροστά στο κοινό της, η Γαλλία θα επιδιώξει να φτάσει σε μια νίκη που θα τονώσει το ηθικό της εν’ όψει της συνέχειας, απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, που θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να ανεβάζει στροφές. Για τη νίκη περιμένουμε να αγωνιστούν οι δυο ομάδες, έχουν τα επιθετικά όπλα για να σκοράρουν, ενώ οι άμυνες τους έχουν παρουσιάσει αρκετά κενά στη μέχρι τώρα πορεία τους, ικανοποιητικό δείχνει τοGGστο 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

930. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Δύο ομάδες οι οποίες βαθμολογικά είναι αδιάφορες καθώς και μαθηματικά έχουν υποβιβαστεί, μοναδική διέξοδος τα γκολ καθώς καμία από τις δύο δεν πρόκειται να παίξει με σκοπιμότητα.

931. ΟΕΣΤΕ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Ευκαιρία να ξεμπερδεύει σιγά-σιγά με την παραμονή παρουσιάζεται στην Οέστε, η οποία με νίκη επί της ακίνδυνης εκτός έδρας Κρισιούμα, πιέζει ακόμα περισσότερο τη Μακαέ, ενώ με ήττα της τελευταίας θα θέλει μόλις έναν πόντο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Πολύ πιο άνετη η Κρισιούμα, στο +6 η δική της διαφορά από τη 17η θέση, σίγουρα δεν πρόκειται να αδιαφορήσει, όμως μακριά από την έδρα της δεν φοβίζει (τέσσερις σερί ήττες). Μια χαρά το 2,02 του άσου στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

932. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο ομάδες με την Παϊσαντού όμως να διατηρεί περισσότερες ουσιαστικές ελπίδες για άνοδο. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι πολύ αξιόπιστοι καθώς μετράνε 11-4-2 και με νίκη τους σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα ίσως μειώσουν τη διαφορά από τη πρώτη τετράδα στους δύο βαθμούς. Η εντός έδρας ήττα με σκορ 0-1 από τη Μποταφόγκο για τη Λουβερντένσε (5-4-8) απομάκρυνε το όνειρο της ανόδου κατά πολύ και μόνο μαθηματικά πλέον υπάρχουν ελπίδες προβιβασμού. Πάμε με τη δυνατή εντός έδρας Παϊσαντού και τον οριακό ασιατικό άσο -0,5 στην απόδοση 1,70 της Bet365.

935. ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ – ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ & ΤΟΜΠΑΓΚΟ

Την Αντίκουα και Μπαρμπούντα άφησε εκτός η Γουατεμάλα, παρά την ήττα της με 1-0 στο πρώτο ματς, ανατρέποντας την κατάσταση στη ρεβάνς (2-0). Εκτός έδρας ήττα γνώρισε και το Τρινιντάντ (2-1) από τη Γουιάνα, όμως στον επαναληπτικό σοβαρεύτηκε και με το 2-0 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μόλις μία νίκη μετράνε μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι στις δέκα τελευταίες τους εξόδους για τα προκριματικά του Μουντιάλ (1-2-7). Προς τα αριστερά κοιτάμε.

938. ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΑΪΤΗ

Από τη φάση των προημιτελικών αποκλείστηκε η Κόστα Ρίκα στο πρόσφατο Γκολντ Καπ, αφήνοντας πίσω της την εξαιρετική παρουσία που κατέγραψε στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014. Με δύο νίκες κόντρα στη Γρενάδα, η Αϊτή κατάφερε να πάρει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες την πρόκριση για τη φάση των ομίλων. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές για να μας απασχολήσουν.

939. ΜΕΞΙΚΟ – ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ

Μετά την κατάκτηση του Γκολντ Καπ, το Μεξικό στοχεύει σε μία ακόμα πρόκριση σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και φυσικά ρίχνεται στη μάχη ως το μεγάλο φαβορί. Δύο νίκες με 1-0 κόντρα στις Ολλανδικές Αντίλες πέτυχε το Ελ Σαλβαδόρ και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη φάση των ομίλων. Δύσκολα όμως θα κάνει το κάτι παραπάνω, αφού υστερεί σημαντικά των Καναδά και Ονδούρας στη θεωρητική μάχη της δεύτερης θέσης. Οι αποδόσεις τα λένε όλα, πάμε παρακάτω.

940. ΤΖΑΜΑΪΚΑ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Μέχρι τον τελικό του Γκολντ Καπ έφτασε η Τζαμάικα, όμως δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο, χάνοντας με 3-1 από το Μεξικό. Μέσω της διαδικασίας των πέναλτι ο Παναμάς τερμάτισε τρίτος, νικώντας στο μικρό τελικό της Η.Π.Α.. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν για τη δεύτερη θέση πίσω από το Μεξικό και παρότι μιλάμε για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, το παιχνίδι θεωρείται πολύ κρίσιμο. Αδικούνται πάντως από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι και για το λόγο αυτό τασσόμαστε με το μέρος τους.

941. ΚΑΝΑΔΑΣ – ΟΝΔΟΥΡΑ

Μετά το άνετο 3-0 επί του Μπελιζέ, ο Καναδάς έκανε αγγαρεία στη ρεβάνς και με το 1-1 εκτός έδρας πήρε την πρόκριση για τη φάση των ομίλων. 1-2-1 μετράει η Ονδούρα στα φιλικά προετοιμασίας. Πιθανότατα ο στόχος των δύο αντιπάλων είναι η δεύτερη θέση πίσω από τις Η.Π.Α. και το παιχνίδι αυτό έχει βαρύνουσα σημασία ενόψει της συνέχειας. Καμία από τις δύο δεν πείθει ιδιαίτερα, όμως δίνουμε τον πρώτο λόγο στον Καναδά λόγω έδρας.

942. ΠΕΡΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Τρίτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής με το Περού να έχει ξεκινήσει με 2/2 ήττες αλλά κόντρα σε δυνατές ομάδες (Κολομβία εκτός και Χιλή εντός έδρας). Κόντρα στην σκληροτράχηλη Παραγουάη που έκοψε βαθμούς από την Αργεντινή (0-0) και στην πρεμιέρα πήρε τυχερή νίκη μέσα στη Βενεζουέλα (το γκολ προήλθε από τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα) η «αλμπιρόχα» στοχεύει στην πρώτη της νίκη προκειμένου να μην μείνει από νωρίς πίσω στη μάχη της 5αδας. Δεν είμαστε σίγουροι πως μπορεί να «ξεκλειδώσει» την σφιχτή άμυνα της Παραγουάης, στο 1,90 παίζεται το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

951. ΣΕΝΤΑΪ – ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑ

Μονό παιχνίδι για το κύπελλο του Αυτοκράτορα. Εάν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Απογοητευτική η εικόνα της Σεντάι στο πρωτάθλημα, όπου θα τερματίσει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Καταρρακωμένη από τον υποβιβασμό της η Ματσουμότο, δύσκολα θα δώσει σημασία στο θεσμό. Για ψυχολογική ανάκαμψη προσφέρεται το ματς αυτό, με τη Σεντάι να υπερέχει ποιοτικά και να έχει ως στόχο τη διάκριση στη διοργάνωση. Επιλογή ο άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ