ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (5/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2473. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Τελευταία αγωνιστική για το Λιγκ Καπ της Ιαπωνίας. Η Ιβάτα θέλει νίκη και να καλύψει τη διαφορά των γκολ και ταυτόχρονα να μην κερδίζει η Βίσσελ Κόμπε, θα το κυνηγήσει βέβαια αν και δεν είναι υπέρ της οι πιθανότητες. Τελευταία και αδιάφορη η Ναγκόγια. Το ματς θα εξαρτηθεί από τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα δούμε αν θα πάρουμε κάποιοbet.

2492. ΣΟΝΑΝ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Η Σονάν είναι στην πρώτη θέση και έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Κόμπε θα παλέψει για την τρίτη θέση. Ο βαθμός της κάνει εκτός αν η Ιβάτα κερδίσει και καλύψει τη διαφορά των γκολ. Αν χάνει η Κόμπε ή αν είναι ισοπαλία και κερδίζει η Ιβάτα τότε τοlategoalθα είναι η επιλογή μας.

2493. ΟΜΙΓΙΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Η Ομίγια έχει περάσει στην επόμενη φάση ήδη. Η Κασίμα είναι πλήρως αδιάφορη και αποκλεισμένη. Πάμε στο επόμενο ματς.

2494. ΣΕΝΤΑΪ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Αμφότερες οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για την πρόκριση, αφού όποια ομάδα κερδίσει θα βρεθεί στην επόμενη φάση βέβαια ακόμα και με ισοπαλία μπορεί να περνάν στην επόμενη φάση. Ματς που μπορεί να μας δώσει μεγάλοlategoalαν βολέψουν τα άλλα αποτελέσματα.

2495. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ – NΙΪΓΚΑΤΑ

Αρκετά περίεργο παιχνίδι, έχουν αμφότερες κάποιες πιθανότητες να προκριθούν αλλά μπορεί ακόμα και να κερδίσουν να μην μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Περιμένουμε αμφότερες να ψάξουν τη νίκη, όμως θα εξαρτηθεί το ματς από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

2496. ΤΟΣΟΥ – ΚΑΣΙΒΑ

Αδιάφορη και ουραγός η Τόσου που έχει παρατήσει εδώ και καιρό το θεσμό. Σε αντίθεση με την Κασίβα που έχει ελπίδες και μπορεί να προκριθεί μόνο με νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα και την ενδιαφέρει η πρόκριση. Περιμένουμε να κερδίσει και να προκριθεί, το διπλό στο 1,90 έχει αξία.

2621. ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ – ΓΚΑΝΑ

Μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες έχει ο Μαυρίκιος, αλλά για να έχει ελπίδες και στην τελευταία αγωνιστική πρέπει να κερδίσει την πρωτοπόρο Γκάνα που κρατάει την απευθείας πρόκριση και ταυτόχρονα πρωτιά του ομίλου στα χέρια της. Αν έχει κερδίσει η Ρουάντα την προηγούμενη μέρα και έχουμε την τύχη στο τέλος το ματς να είναι ισόπαλο πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό ποντάρισμα στοlategoalτου συγκεκριμένου ματς, αλλά πιστεύουμε είναι δύσκολο να μην κερδίζει μέχρι τότε η φιλοξενούμενη.

2616. ΚΟΜΟΡΕΣ - ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Απειροελάχιστες ελπίδες έχουν τα Κομόρες να ψάξουν ρεαλιστικά την πρόκριση, βέβαια αν θέλουν να έχουν αυτές τις μηδαμινές ελπίδες και την τελευταία αγωνιστική πρέπει να κερδίσει την πρωτοπόρο αλλά όχι εξασφαλισμένη Μπουργκίνα Φάσο που θέλει επίσης νίκη ειδικά αν έχει κερδίσει η Ουγκάντα. Αν στο τέλος δεν υπάρχει νικητής μπορεί να παίξουμεlategoal.

2615. ΚΕΝΥΑ – ΚΟΓΚΟ

Αδιάφορη και αποκλεισμένη από τη συνέχεια η Κένυα που έχει μόλις έναν πόντο στον όμιλο. Το Κονγκό ψάχνει και τις πιθανότητες του για την πρώτη θέση αλλά και για μία από τις καλύτερες δεύτερες θέσεις. Πρέπει να κερδίσει στην έδρα της τελευταίας Κένυας. Το διπλό στο 2,00+ είναι δίκαιο, αν δεν κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι στο τέλος θα έχουμεlategoalbet.

2614. ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ – ΜΑΛΑΟΥΪ

Στην τελευταία θέση το Μαλάουι που είναι πλήρως αδιάφορο και περιμένουμε η πρωτοπόρος και εμφανώς ανώτερη Ζιμπάμπουε να κερδίσει και να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση. Αρκετά μικρή η απόδοση του άσου βέβαια.

2630. ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ – ΓΟΥΪΝΕΑ

Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι στους πέντε βαθμούς και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, βέβαια αυτοί οι πόντοι δεν φτάνουν και θέλουν νίκες στα τελευταία τους ματς για να διεκδικήσουν την πρόκριση με κάθε τρόπο. Σίγουρα μόνο για τη νίκη θα παίξουν οι δύο ομάδες, αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αν στο τέλος δεν υπάρχει νικητής.

2617. ΛΕΣΟΘΟ – ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Ελάχιστες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση της δεύτερη θέση που θα δώσει πρόκριση κάποια από τις δύο ομάδες, αφού έχουν μόνο πέντε και τρεις βαθμούς αντίστοιχα. Αν στο τέλος είναι ισόπαλο δεν πιστεύουμε ότι θα κάτσουν στο Χ, όμως ίσως ούτε οι ίδιες δεν το πιστεύουν.

-----. ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ – Δ. ΚΟΝΓΚΟ

Αδιάφορη και χειρότερη ομάδα του ομίλου η Μαδαγασκάρη που δίκαια βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Το Κονγκό σε αντίθεση είναι στην κορυφή και κρατάει την υπόθεση απευθείας πρόκριση στα χέρια του. Το διπλό του 1,70 είναι δίκαιο, αν στο τέλος δεν κερδίζει το Κονγκό θα έχουμε τη δυνατότητα να ψάξουμε κάποιοlategoal.

2845. ΤΣΕΧΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η εθνική ομάδα της Τσεχίας λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του Εuro 2016, ικανοποίησε στο τελευταίο της φιλικό νικώντας με 2-1 τη Ρωσία επί αυστριακού εδάφους. Θέλει να κλείσει με ακόμη μία νίκη τις φιλικές υποχρεώσεις της, αυτήν τη φορά μπροστά στον κόσμο της στην Πράγα. Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Νότια Κορέα στο πολύ δυνατό τεστ με την Ισπανία, διασύρθηκε με 6-1 πραγματοποιώντας πολύ άσχημη εμφάνιση. Κερδίζουν μπροστά στο κοινό τους οι Τσέχοι, μια χαρά το 1,80 του άσου στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2448. ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Δεν εντυπωσίασε στην τελευταία της αναμέτρηση η Σουηδία, καθώς κινήθηκε σε ρηχά νερά όλη η ομάδα στην πρόσφατη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σλοβενία. Προσπαθεί να βρει ρυθμό η Ουαλία, η οποία παραδοσιακά στηρίζεται στην άμυνα της και δύσκολα θα αλλάξει τακτική, αφού στα προκριματικά αποδείχτηκε πετυχημένη. Τελευταίος αγώνας προετοιμασίας ενόψειEURO, με τους δύο προπονητές να δίνουν βάση κυρίως στην ανασταλτική τους λειτουργία για να καταφέρουν να επιβιώσουν στη διοργάνωση . Παρά το ότι είναι φιλικό, αναμένουμε κλειστό παιχνίδι, η μοναδική επιλογή που προκύπτει είναι τοunder2,25 στο 1,775 προσφέρεται στηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2613. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ – ΑΓΚΟΛΑ

Αμφότερες έχουν ελπίδες για την πρόκριση, η Δημοκρατία Κεντρικής Αφρικής έχει περισσότερες βέβαια αφού είναι σε καλύτερη θέση από την αντίπαλο της. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες δεν θα ψάξουν τη νίκη για να έχουν πιο ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης στην τελευταία αγωνιστική.

2848. ΣΑΝΤΟΣ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Με υψηλές βλέψεις άρχισε τη σεζόν η Σάντος, αλλά οι απουσίες των Λίμα και Γκάμπριελ λόγω της παρουσίας τους στο Κόπα Αμέρικα, την έχουν αποδυναμώσει αισθητά στο δημιουργικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να βρίσκει δίχτυα με το… στανιό. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στη Μποταφόγκο, η οποία μπορεί να είναι νεοφώτιστη, αλλά το όνομά της είναι τέτοιο που δεν της επιτρέπει να μιλάει για παραμονή. Παρόλα αυτά, ούτε η «φογκάο» δείχνει καλά στοιχεία στην έναρξη του Μπραζιλεϊράο, ζορίζεται πολύ στο γκολ, κάτι που φαίνεται και από το ότι έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Τα νούμερα των δύο ομάδων και οι απουσίες τους από τη μέση και μπροστά, μας ωθούν στο under2, το οποίο βρίσκουμε στο 2,00 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2847. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Σε εύρεση νέου προπονητή η Αμέρικα Μινέιρο μετά την απόλυση του Ζιβανίλντο Ολιβέιρα που πλήρωσε το μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα (ουραγός με ρεκόρ 0-2-3). Η Φιγκεϊρένσε με τον Ράφαελ Μόουρα να την «ξελασπώνει» συνεχώς τσιμπάει βαθμούς. Μεσοβδόμαδα μάλιστα πέτυχε μεγάλη νίκη σε βάρος της Σάο Πάολο. Στα υπόψη κρατάμε το Χ2 στο 1,83 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2623. ΜΠΕΝΙΝ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΪΝΕΑ

Το Μπενίν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση, είτε μέσω της πρώτης θέσης είτε μέσα από κάποια από τις καλύτερες δεύτερες θέσεις. Ο Ισημερινός της Γουινέας είναι τελευταίος και δεν έχει ελπίδες για πρόκριση σε καμία περίπτωση. Ο άσος είναι χαμηλά αλλά δίκαιος, λογική η αντιμετώπιση των μπουκ.

2449. ΣΕΡΒΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Επιχείρηση ανασύνταξη στη Σερβία, βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον Σλάβολιουμπ Μούσλιν να δοκιμάζει διαρκώς νέα πρόσωπα και σχήματα, προκειμένου να βρει σταθερότητα στην ομάδα του. Από την άλλη, η Ρωσία δεν άρεσε στο τελευταίο φιλικό με την Τσεχία, ωστόσο διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, ώστε να φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή ένα ματς πριν την έναρξη του μεγάλου ραντεβού στα γαλλικά γήπεδα. Έχουν το προβάδισμα οι Ρώσοι. το ματς θα γίνει στο ουδέτερο «Λουί Ντε» του Μονακό και το -0,25 ασιατικό διπλό αποτελεί επιλογή στο 2,10 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2450. ΒΕΛΓΙΟ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Σε ρυθμούςEUROκινείται το Βέλγιο, το οποίο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στην πρόσφατη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Φινλανδία, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει και τελικά συμβιβάστηκε με την ισοπαλία. Η Νορβηγία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε της Ισλανδίας βρίσκοντας σιγά-σιγά πατήματα μετά την αποτυχία της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες στην επιθετική τους γραμμή, προσπαθούν να βρουν ρυθμό λίγες μέρες πριν το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού και το ματς κόντρα στους κατώτερους Σκανδιναβούς είναι η ιδανική ευκαιρία για να τα καταφέρουν. Τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς, δύσκολα θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Χαμηλά βρίσκεται ο άσσος, θα προτιμήσουμε το συνδυασμό του μεover2,5 στο 2,10 στηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2891. ΧΟΝΤ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χοντ με την ήττα με 0-1 από τη Φρέντρικσταντ, ήταν η τέταρτη φορά που χάνει στα τελευταία πέντε ματς (1-0-4), μόνο στην έδρα της καταφέρνει να παίρνει βαθμούς ως τώρα (2-2-1 εντός). Θετικός για τη Ράουφος ο βαθμός στην έδρα της Μιοντάλεν (1-1), συμπλήρωσε πάντως πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-3), ενώ και μακριά από το σπίτι της μετράει 0-2-3. Αγωνιστικά δίνουμε το προβάδισμα στον άσο, με την τιμή του όμως να μην ξεπερνάει το 1,70 δεν βρίσκουμε αξία, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε.

2885. ΑΣΑΝΕ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κρίστιανσουντ η Ασάνε, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2, παραμένει πάντως στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας με πολλές καλές επιδόσεις μπροστά στο κοινό της (3-1-1 εντός). Η Λέβανγκερ συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2) με το 2-2 απέναντι στην Κονγκσβίνγκερ, έπεσε έτσι από τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Προς τα κάτω δείχνει το βελάκι της Λέβανγκερ τον τελευταίο μήνα, επιπλέον θα απουσιάσει και ο αρχισκόρερ Άας (10 συμ./6 γκολ), σταθερότατη ως τώρα η Ασάνε, είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη, στο 2,05 ο άσος στον Stoiximan .

2889. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η Ρανχάιμ ηττήθηκε στην έδρα της πρωτοπόρου Σάντεφιορντ με 1-3, μετράει πλέον 6/7over2,5 και 5/7GGστα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας. Στο 90’ ισοφαρίστηκε από τη Ράουφος η Μιοντάλεν, αποτυγχάνοντας να επιστρέψει στις νίκες, έχει πια μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (1-4-4, 5/9over2,5, 5/9GG), ενώ απογοητεύει και με την εκτός έδρας παρουσία της (0-1-4 εκτός). Τίποτα δεν πηγαίνει καλά στους φιλοξενούμενους, αντιθέτως η Ρανχάιμ έχει ανεβάσει στροφές εσχάτως, θα κρατήσουμε τον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,90 τηςBet365,καλές τύχες δείχνουν να έχουν και τα πολλά τέρματα.

2888. ΜΠΡΙΝΕ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Μπρίνε, αγνοώντας τη χαρά της νίκης εδώ κι έξι αγωνιστικές (0-3-3), το άλλο άκρο η Σάντνες (3-0-1), η οποία προέρχεται από επιβλητική επικράτηση επί της ΚΦΟΥΜ (6-2), με την ψυχολογία της να βρίσκεται στα ύψη. Ούτως ή άλλως δεν τρομάζει εντός έδρας η πρώτη (1-2-2), ενώ και η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ των φιλοξενούμενων (4-0-1 στα τελευταία με γηπεδούχο την Μπρίνε). Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, υπερβολικό φαντάζει στα μάτια μας το 2,00 που πληρώνει στηνBet365 το -0,25 ασιατικό διπλό.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2890. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Μακριά από τις επιτυχίες για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε η Στρόμεν, πέφτοντας εκ νέου θύμα της αμυντικής της αφέλειας. Στον αντίποδα, η Κρίστιανσουντ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία και το κυνήγι της κορυφής, αν κι εσχάτως δέχεται αρκετά εύκολα το γκολ, εξού και τα 4/5GG&over2,5. Αμφίρροπη αναμέτρηση, θα αποφύγουμε την επιλογή σημείου, στρεφόμενοι στοover2,5 (1,85 /Bet365),το οποίο ευνοείται τόσο από τις επιδόσεις των δύο ομάδων, όσο κι από τη μεταξύ τους προϊστορία (3/4over2,5 στα πιο πρόσφατα, 2/3 στη συγκεκριμένη έδρα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2886. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Δεν πατάει καλά εσχάτως η Κονγκσβίνγκερ, κάτι που άλλωστε γίνεται φανερό από το πρόσφατο ρεκόρ της (0-1-3), εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση για την πρωτοπόρο Σάντεφιορντ, η οποία προελαύνει δίχως φρένα, μετρώντας επτά σερί νίκες και συνολικά έντεκα σε όλες τις διοργανώσεις. Τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι, 1,875 πληρώνει στηνBet365 το 0:0 ασιατικό διπλό.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2887. ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Από βαριά ήττα με 2-6 από τη Σάντνες έρχεται ηKFUMΌσλο, μετρούσε δυο σερί νίκες που την ανέβασαν προηγουμένως. Μόνη στην ουρά της βαθμολογίας έμεινε η Ουλενσάκερ έπειτα από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, η ίδια κόλλησε στο 1-1 με τη Γιέρβ, μακριά από το σπίτι της τα βρίσκει σκούρα για την ώρα (0-1-3 εκτός). Μάχη μεταξύ νεοφώτιστων έχουμε εδώ, καλύτερα τα συνολικά δείγματα γραφής τηςKFUMΌσλο, της δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά ο άσος στα επίπεδα το 2,00-2,10 μας φαίνεται οριακός.

2618. ΛΙΒΕΡΙΑ – ΤΟΓΚΟ

Μάχη για την πρόκριση ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν και για την πρώτη θέση αλλά και για κάποια από τις δύο καλύτερες δεύτερες που δίνουν επίσης πρόκριση. Η Τυνησία κέρδισε το Τζιμπουτί και είναι επίσης στην ίδια μάχη. Πιστεύουμε ότι το Τόγκο θα κυνηγήσει τη νίκη, ενώ η Λιβερία ίσως καθίσει και στην ισοπαλία, ματς που χρειάζεται οπωσδήποτε εικόνα για να κάνει κάποιος κάποιο ποντάρισμα.

2429. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΟΛΑΦΣΒΙΚ – ΦΙΛΚΙΡ

Θετικό αποτέλεσμα για τη Βικινγκούρ Όλαφσικ το 1-1 στην έδρα της πανίσχυρης Χαφναρφιόρντουρ, εξαιρετική η εκκίνηση της νεοφώτιστης στο πρωτάθλημα, μάλιστα μπροστά στο κοινό της μετράει 2/2 νίκες. Η Φίλκιρ παραμένει χωρίς τρίποντο φέτος (0-2-4), τουλάχιστον στα πιο πρόσφατα δυο έβγαλε κάποια αντίδραση παίρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι,θα σκεφτόμασταν τον άσο τους αν δεν είχαν αρκετές μαζεμένες απουσίες, τώρα θα αρκεστούμε στο πάσο.

2432. ΒΑΛΟΥΡ – ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές για τη Βάλουρ (2-1-0), καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΚΡ Ρέικιαβικ. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Στιάρναν το εντός έδρας 1-3 από τη Μπρέινταμπλικ, συμπλήρωσε έτσι τρεις αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα (0-2-1). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, σωστά δείχνουν σε γενικές γραμμές τα σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε παρακάτω, με το παιχνίδι εκτός των άλλων να έχει και χαρακτήρα ντέρμπι.

2906. ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ προετοιμάζεται η Σλοβενία, η οποία καλείται να ανανεώσει τον κορμό της, αφού πολλοί έμπειροι παίκτες αποφάσισαν να μην αγωνιστούν ξανά με το εθνόσημο. Ο Κάτανετς στρώνει σιγά-σιγά την ομάδα του και όπως έδειξε στη Σουηδία, θα πορευτεί ξανά με όπλο την άμυνά του. Τελευταίο τεστ ενόψειEUROγια την Τουρκία, με τον Φατίχ Τερίμ να είναι αισιόδοξος λόγω των καλών εμφανίσεων στα φιλικά, στο τελευταίο εκ των οποίων κέρδισε με 1-0 το Μαυροβούνιο, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στα μετόπισθεν. Κλειστό ματς αναμένουμε, μπορεί να είναι φιλικό, αλλά οι δύο ομάδες θα δώσουν έμφαση στην άμυνα και τοunder2,25 στο 1,825 τηςBet365έχει όλα τα φόντα ώστε να επιβεβαιωθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2497. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Πρώτη αναμέτρηση για τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά την ολοκλήρωση και των δυο αναμετρήσεων δεν προβλέπεται παράταση, αλλά ευνοείται η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια, δηλαδή η Τράπανι.Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, η Πεσκάρα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι-οφ κερδίζοντας δις τη Νοβάρα (2-0 εκτός, 4-2 εντός). Συμπλήρωσε έτσι εννέα νίκες στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της (9-2-0), ενώ και μπροστά στο κοινό της μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι (5-1-0). Με δυο νίκες, αλλά όχι και τόσο άνετα, η Τράπανι πέρασε το εμπόδιο της Σπέτσια (1-0 εκτός, 2-0 εντός), δεν χάνει εδώ και 18 ματς (14-4-0), ενώ κέρδισε και στις 8/9 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της (8-1-0). Αμφότερες είναι φορμαρισμένες γι αυτό και οι δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις προμηνύονται συναρπαστικές, λόγω φανέλας και εμπειρίας δίνουμε ένα κλικ στην Πεσκάρα, καλή περίπτωση δείχνει και τοGGστο 1,90 τηςBet365, αφού έχουμε να κάνουμε με τις δυο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις της φετινήςSerieB.

2907. ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Από ήττα και κακή εμφάνιση έρχεται η Βιτόρια, ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Φλαμένγκο, χωρίς να δικαιούται κάτι παραπάνω από το ματς. Παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη. Μπορεί η Ιντερνασιονάλ να μην θαμπώνει με την απόδοσή της μέχρι τώρα, όμως είναι κάτι παραπάνω από αποτελεσματική και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή του Μπραζιλέιρο με 13 πόντους έπειτα από πέντε ματς. Το 1-0 επί της Ατλέτικο Παραναένσε ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, όλες με ένα γκολ διαφορά και οι τρεις τελευταίες με ακριβές σκορ 1-0. Δεν θα είναι εύκολο το ματς στο Σαλβαδόρ, εντούτοις κρίνουμε πως το ασιατικό διπλό 0:0 (στην ουσία Draw No Bet) με απόδοση 1,875 στην Bet365 μπορεί να παιχτεί άνετα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2909. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα η Ρεσίφε, αλλά η νίκη στο «κλάσικο» κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα Σάντα Κρουζ, της έδωσε σημαντική ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Ατλέτικο Μινέιρο, επηρεάστηκε σημαντικά από τον αποκλεισμό στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ο οποίος αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» του Αγκίρε. Ο αντικαταστάτης του, Μαρσέλο Ολιβέιρα δεν κατάφερε να βρει σταθερές ακόμα, η ομάδα ταλαιπωρείται από προβλήματα απουσιών και φυσιολογικά ο -0,25 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή στο 2,05 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2910. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Καλή η προηγούμενη εβδομάδα για τη Φλαμένγκο, πέτυχε 2/2 νίκες, αρχικά με 2-1 στην έδρα της Πόντε Πρέτα και στη συνέχεια με 1-0 υποδεχόμενη τη Βιτόρια, παρόλο που είχε αρκετές απουσίες και υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο (συνεχίζεται η αναζήτηση νέου τεχνικού). Η Παλμέιρας έρχεται από το εντυπωσιακό μεσοβδόμαδο 4-3 επί της Γκρέμιο, μετράει 3/3 νίκες μπροστά στο κοινό της αλλά και 2/2 ήττες μακριά από αυτό. Από μια σημαντική απουσία στην επίθεση λόγω Κόπα Αμέρικα θα έχουν οι δυο ομάδες (Γκερέρο για Φλαμένγκο, Μπάριος για Παλμέιρας), σε ουδέτερο γήπεδό θα διεξαχθεί το ματς (στη Μπραζίλια), δεν θα μπλέξουμε εδώ, αφού καμία δεν μας πείθει ιδιαίτερα, ενώ και τα σετ είναι σε γενικές γραμμές σωστά.

2908. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Γκρέμιο σε ένα ματς που ναι μεν σκόραρε τρία γκολ αλλά μάζεψε τη μπάλα από την εστία της τέσσερις φορές (4-3). Στο Πόρτο Αλέγκρε σπάνια αφήνει βαθμούς με ομάδες κατώτερες ποιοτικά από την ίδια όπως η προσεχής αντίπαλος της, Πόντε Πρέτα που κλασικά αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από τη βάση της. Περιμένουμε νίκη της «ιμορτάλ», από τη στιγμή που πληρώνει ελάχιστα ο άσος θα στραφούμε στη συνδυαστική νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά που βγάζει μέση απόδοση 1,96 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2430. ΑΚΡΑΝΕΣ – ΘΡΟΤΟΥΡ

Την τέταρτη ήττα της στις πρώτες έξι αγωνιστικές (1-1-4) γνώρισε η Ακράνες με το 2-3 από τη Βικινγκούρ, εντός έδρας πάντως παραμένει αήττητη, έχοντας συλλέξει όλους της τους βαθμούς μπροστά στο κοινό της (1-1-0 εντός). Τέσσερις ήττες σε έξι ματς μετράει όμως και η Θρότουρ (1-1-4) ηττήθηκε και στις δυο μέχρι στιγμής εξόδους της, με βαριά μάλιστα σκορ (0-6 από Στιάρναν, 1-4 από Βάλουρ). Σαν πρόωρο εξάποντο παραμονής μοιάζει το ματς, δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα, δίκαιο το 1,85 του άσου στηνBet365.

2431. ΦΙΟΛΝΙΡ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚ.

Στο 2-2 έμεινε η Φιόλνιρ στην έδρα της Φίλκιρ, επιστρέφει τώρα στην έδρα της, εκεί όπου μετράει 2/2 νίκες απέναντι σε Βεστμαναέιαρ (2-0) και Βικινγκούρ Όλαφσικ (5-1). Σαν να παίρνει μπρος σιγά-σιγά η Βικινγκούρ, έρχεται από δυο κολλητές νίκες και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα (2-1-0), άρχισε έτσι να καλύπτει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Αρκετά κακό σταύρωμα, αφού αμφότερες δείχνουν ανεβασμένες, ένα κλικ θα δώσουμε υπέρ της έδρας, αλλά ως εκεί.

2433. ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ – ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Σπουδαίο διπλό πήρε η Μπρέινταμπλικ στην έδρα της Στιάρναν με 3-1, ήταν η τέταρτη νίκη της στις πρώτες έξι αγωνιστικές (4-0-2), βρέθηκε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Χαφναρφιόρντουρ κόλλησε στο 1-1 κατά την υποδοχή της Βικινγκούρ Όλαφσικ, στο 3-2-1 ο ως τώρα απολογισμός της στο πρωτάθλημα, δεν κέρδισε ούτε στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (1-1-1 εκτός). Το μεγάλο όνομα της κατηγορίας είναι η Χαφναρφιόρντουρ, πάντως η Μπρέινταμπλικ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, κάτι που απέδειξε και πέρυσι, αλλά και με βάση τα όσα δείχνει και φέτος στον αγωνιστικό χώρο, τα σετ αδικούν τους γηπεδούχους γι αυτό και βρίσκουμε αξία στην κόντρα του διπλού-φαβορί, στο 1,70 το 1Χ στον Stoiximan .

-----. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ

Ρεβάνς της προημιτελικής φάσης των πλέι-οφ, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι.Θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 από τον πρώτο αγώνα η Μεντεγίν, μετρούσε έξι νίκες στα προηγούμενα επτά ματς πρωταθλήματος (6-1-0), ενώ και μπροστά στο κοινό της έχει συμπληρώσει πέντε κολλητά τρίποντα. Η Ντεπορτίβο Καλί έχει την πολυτέλεια να παίξει και για το Χ, αριθμεί ωστόσο τέσσερις ήττες στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (1-2-4). Ισχυρή στην έδρα της η Μεντεγίν (7-2-1 εντός) είναι η ομάδα που έπαιξε το ωραιότερο ποδόσφαιρο στην κανονική περίοδο , θεωρούμε ότι είναι το φαβορί για τη νίκη, με το 1,80 τηςBet365 να είναι τουλάχιστον δίκαιο.

554. ΤΖΑΜΑΪΚΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά το ποια ομάδα θα ελπίζει στην κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου. Μεξικό και Ουρουγουάη έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα στο γκρουπ, οπότε Τζαμάικα και Βενεζουέλα θα ψάξουν μόνο τη νίκη στο μεταξύ τους ματς, ώστε να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης. Αυτός είναι και ο λόγος που περιμένουμε ανοικτό παιχνίδι, οι άμυνες των δύο ομάδων δεν εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη και τοover2 αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2815. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ρεβάνς της προημιτελικής φάσης των πλέι-οφ, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι.Ζόρικη η αποστολή της Μιγιονάριος, η ήττα της με 0-2 στο πρώτο ματς δυσκολεύει κατά πολύ την υπόθεση-πρόκριση στα ημιτελικά. Θα επιδιώξει τη νίκη-ανατροπή στην πανίσχυρη έδρα της (8-1-1 εντός), αλλά η Τζούνιορ της μόλις μιας ήττας στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος (4-6-1) δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία. Η φιλοξενούμενη αντιμετωπίζει παραδοσιακά προβλήματα στο υψόμετρο της Μπογκοτά, η Μιγιονάριος είναι σαφώς το φαβορί για τη νίκη, δεν ξέρουμε όμως αν θα καταφέρει τελικά να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

2911. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Πρώτη νίκη για την Κρουζέιρο στο Μπραζιλέιρο μετά από πέντε αγωνιστικές, επικράτησε με 0-1 της Μποταφόγκο, ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ανέκτησε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον απαραίτητο ρυθμό η Σάο Πάολο και εναλλάσσει συνεχώς τα αποτελέσματά της, πληγωμένη και από τις πολλές απουσίες της. Νέα σημαντική απώλεια αυτή του επιτελικού μέσου Γκάνσο, που κλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική Βραζιλίας. Κατρακύλησε ο άσος και έφτασε στα αποτρεπτικά επίπεδα του 1,75, καλύτερο φαντάζει το 2,25 για το συνδυασμό άσου & under 3,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

555. ΜΕΞΙΚΟ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Με αρκετές φιλοδοξίες ρίχνονται στη μάχη Μεξικό και Ουρουγουάη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθούν χέρι-χέρι στα προημιτελικά. Ο νικητής βέβαια στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα έχει το προβάδισμα για την 1η θέση. Με όλα τα αστέρια του θα παραταχθεί το Μεξικό, χωρίς τον Σουάρεζ η Ουρουγουάη. Πολύ ισορροπημένο το βλέπουμε, ικανές να σκοράρουν αμφότερες με τοGGνα πληρώνει 1,95 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ