ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (13/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2597. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Η Νιουκάστλ Τζετς (4-3-5 εντός) μετά από τέσσερα αήττητα ματς έχασε με 2-0 από το πολύ φορμαρισμένο Περθ και παραμένει εκτός πλέι-οφ. Οι πρωτοπόροι Γουόντερερς (4-4-2 εκτός) έχασαν με 3-2 από το Μπρίσμπεϊν και έπεσαν από την κορυφή, δεν παίζουν και τόσο καλά τελευταία, ειδικά εκτός έδρας. Δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, εξίσου σημαντικό βέβαια, το διπλό στο 1,65 είναι λάθος σίγουρα, αλλά πριν την έναρξη δεν θα παίξουμε κάτι.

----. ΓΙΕΓΙΟΥ – ΙΝΤΣΕΟΝ

Ενισχύθηκε σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο η Γιεγιού η οποία στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 8θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 14-8-16 (55-56 γκολ) και εντός έδρας απολογισμό 8-4-6. Λίγα πράγματα κατά τη μεταγραφική περίοδο για την Ιντσεόν η οποία και φέτος αναμένεται να κινηθεί στη μετριότητα, με απολογισμό 13-12-13 (35-32 γκολ) τερμάτισε στην 7θέση και μακριά από την έδρα της διατηρούσε ρεκόρ 6-4-8 (12-13 γκολ), διαθέτοντας παράλληλα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, σε ένα χρονικό σημείο ακατάλληλο για σοβαρό ποντάρισμα, πάσο.

----. ΓΕΟΝΑΜ – ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Αρκετά δραστήρια κατά την μεταγραφική περίοδο η Γεονάμ η οποία παρότι έχασε τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές της φρόντισε να καλύψει το κενό τους και μάλιστα με το παραπάνω. Στόχος η εξάδα για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισαν στην 9θέση με ρεκόρ 12-13-13 (46-51 γκολ), διατηρώντας εντός έδρας απολογισμό 8-7-4 (24-21 γκολ). Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Σουόν Σίτι, η οποία κέρδισε την άνοδο της στα μπαράζ επικρατώντας της Μπουσάν. Οι φιλοξενούμενοι βάσει ποιότητας ρόστερ αποτελούν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, οι γηπεδούχοι αν θέλουν να πραγματοποιήσουν καλύτερη πορεία από την περσινή τέτοιου είδους αναμετρήσεις πρέπει να τις κερδίσουν, άσος.

----. ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ – ΟΥΛΣΑΝ

Η «ομάδα του στρατού» Σανγκγιού επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, βασικό της χαρακτηριστικό και φέτος πως το ρόστερ της αποτελείται κατά κύρια βάση από… στρατιώτες, λογικά θα παλέψει για την παραμονή της. Αρκετά δραστήρια κατά τη μεταγραφική περίοδο η Ουλσάν η οποία απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές με τον αριθμό των αποχωρήσεων να φτάνει τις οχτώ μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται αρκετά σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Δεν βγαίνει καμία άκρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πάσο.

2605. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Δε μπήκε με φόρα από πέρυσι η Σιγιαζουάνγκ, καθώς έχασε με 0-1 από τη Λιαονίνγκ, πραγματοποιώντας μία μετριότατη εμφάνιση στο ξεκίνημα της σεζόν. Με τον Τιμ Κέιχιλ να την ανεβάζει από νωρίς επίπεδο, η Χανγκτσόου έκανε ονειρική πρεμιέρα στην κινέζικη Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας με 2-1 της Γιατάι και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια. Η εικόνα των δύο ομάδων από την πρώτη αγωνιστική μας οδηγεί στην κόντρα του άσου.

2872. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Το μεγάλο «μπαμ» της πρεμιέρας ήρθε από τη Λιφάν, η οποία επικράτησε με 2-1 της πρωταθλήτριας Κουανγκτσόου Εβεργκράντε, πραγματοποιώντας μία πολύ ψυχωμένη εμφάνιση. Πολύ δυνατή στο σπίτι της πέρυσι η Χενάν, με όπλο την έδρα ξεκίνησε και φέτος, επικρατώντας της Σανγκάη ΣΙΠΓ στην πρεμιέρα με 1-0. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που εντυπωσίασαν την πρώτη αγωνιστική και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη. Δύσκολο για οποιαδήποτε πρόβλεψη το ματς.

2608. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Λεβάντε είναι ουραγός και ομολογουμένως χειρότερη ομάδα της κατηγορίας όμως δεν περιμένουμε να παρατήσει τα όπλα από τόσο νωρίς. Υπάρχει περιθώριο να καλύψει το -5 που την χωρίζει από τη σωτηρία αφού στις επόμενες αγωνιστικές θα δώσει μία σειρά εξάποντων. Ακολουθεί πάντως το τοπικό ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Βαλένθια της οποίας έχει πάρει τον αέρα τα τελευταία χρόνια με τρεις σερί νίκες όταν την υποδέχεται. Οι «νυχτερίδες» περισσότερο σκέφτονται τη ρεβάνς με τη Μπιλμπάο αφού η διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ δείχνει να είναι η μοναδική διέξοδος για να ρεφάρουν την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα. Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα που «καίγεται» περισσότερο, στο 1,875 προσφέρει η Bet365 τον ασιατικό άσο 0:0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2609. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Γειτονικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι. Σε μέτρια κατάσταση βρίσκεται η Οσασούνα, με μόλις ένα τρίποντο στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές (1-2-3) η θέση της εντός της πρώτης εξάδας είναι επισφαλής. Η Αλαβές έμεινε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Σαραγόσα, αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι της χωρίς νίκη (0-3-1), έχοντας καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις μια φορά στο διάστημα αυτό. Καμία από τις δυο δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο και από τη στιγμή που δεν βλέπουμε κάποιο λάθος στα σετ που κυκλοφορούν, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε στη μεταξύ τους συνάντηση.

2613. ΚΙΕΒΟ – ΜΙΛΑΝ

Απόσταση ασφαλείας απέκτησε η Κιέβο από την επικίνδυνη ζώνη και φαίνεται πως εύκολα ή δύσκολα θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Ότι έχει καταφέρει είναι κόντρα σε ομάδες παρόμοιων κυβικών με την ίδια, καθώς όταν αντιμετωπίζει τους μεγάλους της Σέριε Α έχει ρεκόρ 1-2-9 ανεξαρτήτως έδρας. Χαρακτήρα καλείται να δείξει η Μίλαν στη Βερόνα, αφού μετά την ήττα από τη Σασσουόλο και την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, οφείλει να επιστρέψει στις νίκες σε μία έδρα όπου παραδοσιακά τα πηγαίνει πολύ καλά. Σε απόδοση 2,10 προσφέρει ηBet365 το -0,5 ασιατικό διπλό, το οποίο αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2615. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Από τρεις συνεχόμενες ήττες έρχεται η Εσκισεχιρσπόρ, παραμένει έτσι κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, στο -6 από τη σωτηρία και παιχνίδια όπως το προσεχές με την Ακισάρ αποκτούν χαρακτήρα τελικού από εδώ και στο εξής. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται επίσης από δυο κολλητές ήττες, γενικά στα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα κέρδισαν μόλις δυο φορές (2-3-5), ωστόσο διατηρούν ακόμα ελπίδες για κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, με παρακαταθήκη τον εξαιρετικό πρώτο γύρο που πραγματοποίησαν. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, πρακτικά είναι τριπλή στα μάτια μας, δεν θα πάρουμε θέση.

2614. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Έφτασε κοντά στη νίκη στην έδρα της Ούφα η Μορντόβια (2-4-4 εντός), αλλά εν τέλει αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και συνεχίζει να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Κράτησε στο μηδέν τη Ζενίτ η Κράσνονταρ (4-3-3 εκτός), με το 0-0 να κρίνεται ιδιαίτερα θετικό για την ίδια. Υπάρχει σαφής διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά οι αποδόσεις του διπλού δε μας πείθουν ώστε να ασχοληθούμε σοβαρά.

2612. ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Ουτρέχτη, μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, πέρασε αέρας και από την έδρα της Χέρενφεν με 4-0, βρίσκεται έτσι σε απόσταση βολής από την τριάδα, με την έδρα της να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες της κατηγορίας (7-3-2 εντός, 6/12 over 2,5, 8/12 GG). Η Ντεν Χάαγκ είναι άνετη βαθμολογικά, ευρισκόμενη στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη, ως τώρα έχει αποδειχθεί πολύ πιο αποτελεσματική μακριά από το σπίτι της, μετρώντας τέσσερις νίκες στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (4-0-2) , με το συνολικό εκτός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 5-2-6 με 8/13 over 2,5 και 8/13 GG και την ίδια να έχει βρει δίχτυα στα 11/13 από αυτά (μόνο με Άγιαξ και Αϊντχόφεν δεν τα κατάφερε). Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Ντεν Χάαγκ, γι αυτό και το 1,60 του άσου φαντάζει ανεπαρκές, ενδιαφέρον υπάρχει στα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Betol να επιλέγει το over 2,5 και το συνδυαστικό GG & over 2,5 και τους Young Guns να πηγαίνουν με το GG, αφού και οι δυο ομάδες έχουν τα όπλα για να βρουν δίχτυα, ενώ δεν υπάρχει και λόγος να παίξουν με σκοπιμότητες, αφού στην ουσία κοιτάζουν μόνο προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.

2618. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Από νίκη 2-1 στην έδρα της Άαλμποργκ προέρχεται η Οντένσε (4-3-3) η οποία παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της 3 θέσης με τη διαφορά να μειώνεται στους 7 πόντους. Από νίκη προέρχεται και η Νόρντζελαντ (4-2-4) η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μίντιλαντ αυξάνοντας έτσι τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους πέντε πόντους. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισοδύναμές ομάδες, πάσο.

2623. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Η Καρλσρούη (4-5-3 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Φορτούνα με καλή σχετικά εμφάνιση, το γκολ της ήρθε από καλή ενέργεια του Διαμαντάκου και δική του ασίστ. Η Χαϊντενχάιμ (3-5-4 εκτός) κέρδισε με καλή εμφάνιση τη Σαν Πάουλι με 2-0, δίκαιη νίκη απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα και ανέβηκε βαθμολογικά. Δεν παίζουμε τίποτα πριν την έναρξη.

2624. ΛΕΙΨΙΑ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Η Λειψία (8-2-2 εντός) έχασε στο ντέρμπι κορυφής με τη Φράιμπουργκ και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση και πάλι θα πρέπει να ξεφύγει μέσα από τις δικές της νίκες, πλέον δεν έχει ασφάλεια. Το Μόναχο 1860 (1-5-6 εκτός) κέρδισε με 3-2 Ζαντχάουζεν και έφτασε τις τρεις σερί νίκες, έχει χτίσει ένα μομέντουμ αλλά στην έδρα της πληγωμένης πρωτοπόρου όλα είναι πιο δύσκολα. Μόνο στο live μπορούμε να πάρουμε κάτι, αφού οι τιμές είναι πολύ χαμηλά.

2622. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (3-1-8 εντός) έχασε πολύ εύκολα με 0-4 από την Ουνιόν και έδειξε πολύ άσχημο πρόσωπο. Μπλέχτηκε και πάλι σε σενάρια υποβιβασμού και το κλίμα δεν είναι καλό. Η Φράιμπουργκ (6-3-3 εκτός) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 2-1 επί της Λειψίας στο ντέρμπι, είναι στη δεύτερη θέση με τέσσερις σερί νίκες. Στο 1,80 το διπλό είναι απλά δίκαιο.

2630. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Πρωταθλήτρια εκτός απρόοπτου η Βασιλεία (10-0-1) η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και τα παιχνίδια κόντρα στη Σεβίλλη για το Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη για το πρώτο ματς της σειράς οι γηπεδούχοι υποδεχόμενοι την Ισπανική ομάδα απέσπασαν τη λευκή ισοπαλία. Τρεις αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Σεν Γκάλεν (3-2-5) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 2-0 της Γκρασχόπερς παραμένοντας έτσι οριακά εκτός τετράδας. Αδιάφοροι σχετικά οι γηπεδούχοι πρόκειται να ζοριστούν αρκετά από τους ανεβασμένους φιλοξενούμενους, το ασιατικό διπλό +1,25 στην απόδοση 1,825 της Βet365 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

2631 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΙΟΝ

Τα πέντε παιχνίδια ούσα αήττητη (3-2-0) συμπλήρωσε η Γιούνγκ Μπόις (7-4-1) η οποία στο τελευταίο της ματς επικράτησε 5-2 εντός έδρας της Λουκέρνης. Από δύο σερί νίκες προέρχεται και η Σιόν (2-4-5) η οποία μακριά από την έδρας της δυσκολεύεται αρκετά διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση με μόλις 8 γκολ ενεργητικό. Δίκαια φαβορί ο άσος τον οποίο ίσως έχουμε την ευκαιρία στο live να επιλέξουμε σε υψηλότερες τιμές.

2632. ΤΡΟΥΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ στην Τρουά με την ομώνυμη ομάδα να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Λιγκ 2, καθώς έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δύο σερί γκέλες είναι πολλές για την Παρί, η οποία μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει φτιάξει σούπερ ψυχολογία και θέλει να δώσει απαντήσεις στους επικριτές της εντός των συνόρων. Εύκολο έργο θεωρούμε πως θα έχει η ομάδα του Λοράν Μπλαν, με το συνδυασμό διπλού καιNGνα αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2633. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μετά την οριστική διακοπή του κυπέλλου, ο Ατρόμητος κυνηγάει απλώς ένα καλό πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ. Από την άλλη, ο Αστέρας παλεύει να μπει στα πλέι-οφ και θα πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες. Καμία ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, με κοινό τους στοιχείο το έντονο πρόβλημα στο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις μία φορά και οι φιλοξενούμενοι καμία, δίνοντας βάρος στην ανασταλτική τους λειτουργία. Δε βλέπουμε πως θα ξεφύγει από τα λίγα γκολ το μεταξύ τους ματς στο Περιστέρι, με το συνδυασμόunder2,5 καιNGνα αποτελεί επιλογή στο 1,83 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΧΑΝΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αμφότερες σε πολύ μέτρια κατάσταση και χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο, αφού ουσιαστικά η βαθμολογική τους θέση δεν μπορεί να αλλάξει δραματικά. Οι εταιρείες μέχρ αυτή τη στιγμή δεν έχουν τον αγώνα αυτό στο προγραμμά τους και λογικά δεν θα το βαλουν.

----. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Αγώνας της ομάδας του Μενιδίου και να είναι στο πρόγραμμα των μπουκ είναι αντίθετες εδώ και κάποιους μήνες. Ένα κλικ στον Αγροτικό το δίνουμε πάντως.

2635. ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Μεγάλο ντέρμπι των Μίντλαντς που αναμένεται να πέσουν κορμιά όπως πάντα. Η Γουλβς (6-6-6 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Μπρίστολ Σίτι χωρίς να παίξει καλά με ένα τυχερό γκολ στο 94’. Κακό παιχνίδι που η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Μπέρμιγχαμ (6-7-5 εκτός) έχασε με 0-2 από την Μπλάκμπερν παίζοντας μέτρια και δεν κατάφερε να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη με 1-0 επί της Χαλ. Σωστά κομμένο το σετ, δεν θα μπλέξουμε σε τόσο μεγάλο ντέρμπι, έχει αρκετή ισοπαλία πάντως.

2637. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Σε τραγική κατάσταση η Χέρακλες, έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες με τέρματα 3-14 στο διάστημα αυτό, όπως είναι φυσικό βρέθηκε εκτός της επτάδας, ενώ στην, κατά τα άλλα ισχυρή έδρα της (8-2-3 εντός), υπέστη δυο σερί ατιμωτικές ήττες, αρχικά από την Άλκμααρ (3-6) και στη συνέχεια από τη Ρόντα (0-5). Η Καμπούρ είχε δύσκολη αποστολή στο Ρότερνταμ και έχασε από τη Φέγενορντ με 1-3, στο 1-0-8 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές, με τη νίκη να έρχεται στο αμέσως προηγούμενο ματς, όταν και υποδέχθηκε την Τσβόλε, μακριά από το σπίτι της μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες και συνολικό απολογισμό 1-3-9 (στα 11/13 δέχθηκε από 2+ τέρματα). Το 1,87 του άσου στον Stoiximan φαντάζει μεγάλο βάσει της δυναμικής των δυο ομάδων, η Καμπούρ βρίσκεται σαφώς στα μέτρα των γηπεδούχων και αποτελεί ιδανική αντίπαλο για να μπει τέλος στο αρνητικό σερί τους, ο μόνος μας ενδοιασμός είναι ότι η Χέρακλες περνάει ντεφορμάρισμα και δεν είναι του στυλ μας να ποντάρουμε υπέρ ομάδων των οποίων το βελάκι δείχνει προς τα κάτω.

2638. ΦΙΤΕΣΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Στις καθυστερήσεις λυτρώθηκε στην έδρα της Ρόντα η Φίτεσε, πέτυχε το νικητήριο γκολ για το τελικό 2-1 που τόσο είχε ανάγκη, μιας και τα αποτελέσματά της στο δεύτερο γύρο είναι άσχημα για τα δεδομένα της (3-3-3). Η Φέγενορντ δείχνει να συνέρχεται, μετράει πια τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και ξαναβρέθηκε στην προνομιούχο τρίτη θέση, μακριά από το σπίτι της είχε τέσσερις συνεχόμενες ήττες προτού περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ουτρέχτης στην πιο πρόσφατή της έξοδο (5-2-6 εκτός, 9/13 over 2,5, 11/13 GG). Αρκετά μπερδεμένο μας φαίνεται το εν λόγω παιχνίδι, καμία από τις δυο δεν είναι τόσο σταθερή ώστε να την εμπιστευτούμε με κλειστά μάτια, τα γκολ αποτελούν σκέψη μας, αλλά η Φίτεσε είναι δυσκοίλια στο δεύτερο γύρο (6/9 under 2,5, 6/9 NG), γεγονός που δεν γίνεται να μην μας φρενάρει.

2871. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα στον επαναληπτικό (0-0 το ματς στο «Έμιρεϊτς») με τη Χαλ για το κύπελλο η Άρσεναλ, πέρασε πιο δύσκολα πάντως απ’ ότι δείχνει το τελικό 0-4 από το «KC» και συνεχίζει στα προημιτελικά. Πολύ δύσκολη η συνέχεια στο πρωτάθλημα (-8 από την πρώτη Λέστερ), μάλλον ακατόρθωτη η ανατροπή στο «Καμπ Νου» μετά το 0-2 της Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε ο μόνος εφικτός στόχος για τους «κανονιέρηδες» είναι να τριπλασιάσουν τις επιτυχίες τους στο FA Cup (νικητές τις δύο προηγούμενες σεζόν). Δεν είναι και στα καλύτερά της η Γουότφορντ, ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Λέστερ με 0-1 εντός έδρας και παρέμεινε κάτω από τη μέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ. Πρόβλημα στο γκολ για την ομάδα του Κίκε Φλόρες, μόνο τρία τέρματα σε επτά αναμετρήσεις (δεν σκόραρε καν σε πέντε από αυτές) εδώ και παραπάνω από ένα μήνα. Δεν βλέπουμε έκπληξη στο ζευγάρι, στο χέρι της Άρσεναλ η πρόκριση στα ημιτελικά. Χαμηλά ο άσος, καλύτερο το 2,35 στο συνδυαστικό άσος & under 3,5 (2,35/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2876. ΚΑΛΜΑΡ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Νοκ-άουτ παιχνίδια για τα προημιτελικά του κυπέλλου Σουηδίας. Με 3/3 νίκες προκρίθηκε από τον όμιλο η Κάλμαρ, στο ματς-τελικό με την Έλφσμποργκ είχε την πολυτέλεια να αγωνιστεί για δυο αποτελέσματα και με καλή τακτική κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8». Η Χέλσινγκμποργκ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Έρεμπρο, το 1-1 πάντως της αρκούσε για να συνεχίσει στο θεσμό, έβγαλε για ακόμα μια φορά προβλήματα στην άμυνα. Καλά ζυγισμένα τα σετ, φαβορί η Κάλμαρ που δείχνει ελαφρώς πιο έτοιμη σε αυτό το στάδιο της σεζόν, είναι βέβαια επίφοβο να μπλέξουμε εδώ, με τις ομάδες ουσιαστικά να βρίσκονται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας.

2878. ΜΑΛΜΕ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Η Μάλμε έκανε περίπατο στον όμιλο (3/3 νίκες, 10-2 τα τέρματα), έχει πάρει ζεστά τη διοργάνωση, αφού είναι η μοναδική ευκαιρία της για να πάρει το εισιτήριο για τις ερχόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πρωταθλήτρια Νόρκεπινγκ επίσης βρέθηκε στα προημιτελικά χωρίς να αγχωθεί (2-1-0, εξασφαλίστηκε από τη δεύτερη αγωνιστική), είναι τεράστια η πρόκληση της κατάκτησης του κυπέλλου, αφού δεν έχει γευτεί τη χαρά ενός νταμπλ από το μακρινό 1945. Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, η Νόρκεπινγκ κατέκτησε τον περσινό τίτλο με νίκη στο γήπεδό της -αδιάφορης- Μάλμε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, τα δεδομένα τώρα είναι εντελώς διαφορετικά αφού και οι δυο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Αδικούνται οι πρωταθλητές από τα 4,5+ στο διπλό, ωστόσο δεν θέλουμε να κοντράρουμε τη Μάλμε που είναι 100% επικεντρωμένη στην κατάκτηση του τροπαίου.

2644. ΚΑΡΠΙ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Πραγματική μάχη αναμένεται να δοθεί ανάμεσα σε δύο από τις βασικές διεκδικήτριες της παραμονής στη Σέριε Α, από τη μία η Κάρπι διατηρεί με νύχια και με δόντια τις όποιες ελπίδες της (0-5-3 στα τελευταία), από την άλλη η Φροζινόνε δίνει πιο αισιόδοξα μηνύματα έχοντας πετύχει τρεις νίκες στα έξι πιο πρόσφατα (3-1-2), ενώ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) από τη Λάτσιο. Εξάποντο παραμονής, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιβεβαίωση τουunder2,5 (1,67) λόγω της κρισιμότητας τους ματς, όμως προτιμότερη είναι η επιλογή του +0,5 ασιατικού διπλού (Χ2), την οποία πρόλαβε κι έβαλε στο πινακάκι του ο DSuker σε απόδοση 2,00 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2646. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΡΟΜΑ

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται εσχάτως η Ρόμα, η οποία παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη με το Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο και δικαιωματικά θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Στον αντίποδα, η κατάσταση στην Ουντινέζε έπειτα από την εύκολη ήττα στο Φροζινόνε κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι, με τον τεχνικό Κολαντουόνο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ είναι αδύνατον όλα αυτά να έχουν αφήσει ανεπηρέαστους τους παίκτες. Καιρός να στρέψει όλη της την προσοχή στο πρωτάθλημα η Ρόμα έπειτα από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ως ο ιδανικός αντίπαλος τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει η προβληματική Ούντινε. Επιλογή του DSuker το -0,5 ασιατικό διπλό (1,90 /Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2643. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΒΕΡΟΝΑ

Η βαριά ήττα στο «Ολίμπικο» ψαλίδισε τις πιθανότητες της Φιορεντίνα για την κατάληψη της τρίτης θέσης, ωστόσο το βατό πρόγραμμα στη συνέχεια της σεζόν της επιτρέπει να διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές. Οι «βιόλα» δεν είναι καλά τον τελευταίο καιρό και ψάχνουν ένα ξέσπασμα για να πάρουν και πάλι ψυχολογία. Η Βερόνα χαροπαλεύει από την έναρξη της σεζόν, απέχει εννέα πόντους από την παραμονή, όμως τελευταία δείχνει να μην το πιστεύει, δεχόμενη 15 γκολ στις 6 πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Σε απόδοση 1,91 στον Stoiximanο συνδυασμός άσου καιover2,5, αποτελεί επιλογή του DSuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2645. ΤΖΕΝΟΑ – ΤΟΡΙΝΟ

Τη δεύτερη της νίκη στα τρία πιο πρόσφατα (2-0-1) πέτυχε η Τζένοα (ρεκόρ 8-7-13) επί της Έμπολι (1-0 εντός), ξεφεύγοντας έτσι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Προηγήθηκε νωρίς κόντρα στη Λάτσιο η Τορίνο (ρεκόρ 8-9-11), λίγα λεπτά αργότερα έχασε την ευκαιρία με πέναλτι να διαμορφώσει το 2-0 και το πλήρωσε στο τέλος, όταν και δέχθηκε την ισοφάριση από την άσπρη βούλα. Το 1-1 δεν άλλαξε κι η Τορίνο έμεινε χωρίς «τρίποντο» για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση (0-2-1). Οι «Γενοβέζοι» παίρνουν κουτσά στραβά τα παιχνίδια στην έδρα τους (7-3-4) έστω και με αγχωτικές εμφανίσεις. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν πατάνε καλά εσχάτως, ενώ γενικότερα είναι αναποτελεσματικοί στις εξόδους τους (3-3-7). Πολύ «Χ» φαίνεται να έχει αυτό το ματς, αμφότερες δε θα απογοητεύονταν με τον ένα βαθμό, η μεν Τζένοα θα κάνει ακόμα ένα μικρό βήμα για την παραμονή, ενώ η Τορίνο τα βρίσκει σταθερά σκούρα στα εκτός. 3,10 πληρώνει η ισοπαλία στον Stoiximan .

2641. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς θεωρήθηκε για τη Σίγκμα (2-5-3 εντός) αυτό στην έδρα της Ζιχλάβα, όμως παρά το γρήγορο προβάδισμα που πήρε, γνώρισε την ήττα με 2-1 και βρίσκεται στο -4 από τη σωτηρία, αγνοώντας τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-1-4). Φουριόζα συνεχίζει η Σπάρτα (4-2-3 εκτός), ζορίστηκε, αλλά επικράτησε της Γιάμπλονετς με 2-1 και παραμένει διατηρείται ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 με τη Λάτσιο για το Γιουρόπα Λιγκ, με τη ρεβάνς να διεξάγεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Ρώμη. Με τελικό μοιάζουν όλα τα ματς της Σίγκμα, θα τα δώσει όλα για όλα κόντρα στην κουρασμένη αλλά σαφώς ανώτερη Σπάρτα. Δε θα έχουν εύκολο έργο οι πρωτευουσιάνοι, αλλά και η κόντρα δεν έχει ιδιαίτερη λογική.

2656. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Η ξέφρενη πορεία της Γκεντσλέρ συνεχίζεται, μετράει έξι νίκες στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (6-0-1, ηττήθηκε μόνο από τη Μπεσίκτας εκτός έδρας), έχει πλέον αποκτήσει διαφορά 11 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, πραγματοποιώντας πολύ σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Στο γήπεδό της μετράει τρία σερί τρίποντα και συνολικά από την αρχή της σεζόν 6-3-3. Η Γαλατασαράι δεν λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι, ήταν τυχερή που δεν έχασε από τη Μπασακσεχίρ (3-3 το τελικό σκορ), μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-2-3), ενώ μακριά από το σπίτι της συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και οχτώ αγώνες χωρίς νίκη (0-3-5). Συνεχίζει μέχρι νεοτέρας με τον υπηρεσιακό Ατίκ στον πάγκο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα οριστικοποιήθηκε η ποινή για αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο, με τον κόσμο να τα βάζει με τη διοίκηση της ομάδας. Υπάρχουν σχεδόν όλα τα συστατικά για να πάμε στην κόντρα της Γαλατά εδώ, λείπει όμως το βασικό, δηλαδή η αξία στις τιμές αουτσάιντερ των γηπεδούχων, το 2,70 στον άσο παραείναι υποψιασμένο και μας αφήνει ασυγκίνητους.

2660. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΠΟΓΚΟΝ

Η Ζάγκλεμπιε (5-3-5 εντός) κέρδισε στο ντέρμπι τη Σλασκ εκτός έδρας με 2-0 και η ψυχολογία της ανέβηκε στα ύψη. Εξαιρετική εμφάνιση, ήξερε πότε να περιμένει την αντίπαλο της και πότε να κάνεις τις δικές τις αντεπιθέσεις και να βγάλει περισσότερους παίκτες στην επίθεση. Η Πογκόν (5-6-2 εκτός) έχασε με 2-3 από τη Ρουχ σε ένα ματς ροντέο που μπορούσε να πάει παντού. Τέσσερα δίχως νίκη πλέον και παίζει σταθερά μέτρια. Δίκαιος ο άσος.

2653. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΦΑ

Παρότι πήρε κεφάλι στο σκορ, η Λοκομοτίβ (4-3-2 εντός) δεν κατάφερε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Τέρεκ, χάνοντας με 2-1 και έμεινε στο -8 από την κορυφή της ρωσικής Πρέμιερ. Μπορούσε να κερδίσει η Ούφα (1-5-4 εκτός) τη Μορντόβια, ήταν ανώτερη, αλλά «κόλλησε» στο 1-1 και δε μπόρεσε να ανασάνει στη μάχη της ουράς. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά δυσκολεύονται πολύ εδώ και καιρό να κερδίζουν ομάδες που παίζουν κλειστά. Θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

2658. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Σε δεινή αγωνιστική κατάσταση η Λεβερκούζεν η οποία προέρχεται από απανωτές «σφαλιάρες» σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και απέναντι στο Αμβούργο θα ψάξει το πρώτο της τρίποντο ύστερα από καιρό. Σκληρό καρύδι η ομάδα του λιμανιού μακριά από το σπίτι της καθώς μέχρι στιγμής καταφέρνει και σκοράρει με ευκολία παίρνοντας ταυτόχρονα τα αποτελέσματα που θέλει. Αρκετά χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε, όλη η αξία βρίσκεται στα γκολ και το αμφίσκορο το οποίο πληρώνει 1,75 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2659. ΜΟΛΝΤΕ – ΤΡΟΜΣΟ

Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, ένα από τα πρωταθλήματα που θα μας κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.Από κακή σεζόν έρχεται η Μόλντε, έμεινε νωρίς εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ενώ απέτυχε ακόμα και να βγει και στην Ευρώπη, με αισιοδοξία ξεκινάει η φετινή χρονιά, αφού επέστρεψε στον πάγκο ο προπονητής των επιτυχιών, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, υπήρξε άμεση βελτίωση από τη στιγμή που ανέλαβε στο μέσο της προηγούμενης σεζόν. Οριακά σώθηκε πέρυσι η Τρόμσο, στα ίδια στάνταρ αναμένεται να κινηθεί και φέτος, δίνεται πάντως ως ένα από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Με νέο προπονητή και αρκετούς πιτσιρικάδες θα πορευτεί φέτος, έχασε έξι ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές στις μεταγραφές. Γκραν φαβορί στο 1,45 η Μόλντε, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για πρεμιέρα, θεωρούμε πως θα πάρει τη νίκη, με ξεχνάμε ότι έχει ήδη επίσημα ματς στα πόδια της, εκείνα με τη Σεβίλλη για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ (ήττα με 0-3 εκτός, νίκη στη ρεβάνς με 1-0).

2672. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Με τακτική και σκοπιμότητα περιμένουμε να εμφανιστεί κλασικά η Βιγιαρεάλ που δεν θα την χαλούσε καθόλου ακόμα και ο ένας βαθμός προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας (+8) από την 5η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι μόνο με νίκη θα ελπίζουν στην 4η προνομιούχο θέση. Έχουν με το μέρος τους την παράδοση, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» μετρούν αισίως 15 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις αλλά το έργο τους αυτή τη φορά θα είναι ακόμα δυσκολότερο απέναντι σε μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της Ισπανίας. Θα δώσουμε προβάδισμα στο under 2,5που πληρώνει 1,75 στον Stoiximan καθώς περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να παίζουν πολύ συντηρητικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2661. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Ήττα ύστερα από δύο σερί νίκες για τη Μπρόντμπι (4-3-3) η οποία έχασε δίκαιο 3-1 στην έδρα της Σοντέρισκε, under 2,5 τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από ήττα 1-0 στην έδρα της Έσμπιεργκ προέρχεται η Ράντερς (3-1-6) η οποία παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-1). Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με ισχυρότερο κίνητρο οι γηπεδούχοι, άσος.

2673. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΖΥΡΙΧΗ

Αγωνιζόμενη με παίκτη παραπάνω για περίπου 70 λεπτά η Γκρασχόπερς (7-1-3) κατάφερε να ηττηθεί 2-0 στην έδρα της Σεν Γκάλεν με αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς νίκη για δεύτερη αγωνιστική πέφτοντας παράλληλα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις δύο πόντους πάνω από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Ζυρίχη (2-4-5) η οποία αγνοεί τη νίκη τρεις σερί αγωνιστικές (0-2-1). Τον πρώτο λόγο έχουν οι δυνατές εντός έδρας «ακρίδες» με τους Young Guns να τις στηρίζουν και να επιλέγουν τον ασιατικό άσο -0,25 στην απόδοση 1,825 της Βet365.

2671. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Τελικός Λιγκ Καπ Σκωτίας, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες αναδειχθούν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και, εφόσον το σκορ είναι ακόμα ισόπαλο, πέναλτι. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Χιμπέρνιαν, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ, πέφτοντας έτσι στην τρίτη θέση, έστω και με ματς λιγότερο. Στο τελευταίο απέσπασε ισοπαλία από την Ινβερνές (1-1 εντός) για το κύπελλο. Αποκλεισμό-έκπληξη από τη συνέχεια του κυπέλλου γνώρισε η Ρος Κάουντι από την ουραγό της Πρέμιερσιπ, Νταντί Γιουνάιτεντ και μάλιστα εντός έδρας (2-3). Είχε προηγηθεί σημαντικό διπλό κόντρα στην Κιλμάρνοκ (0-2) για το πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται στην 4η θέση. Τεράστιας σημασίας αναμέτρηση για αμφότερες, η μεν Χιμπέρνιαν θα παλέψει για την κατάκτηση του τέταρτου Λιγκ Καπ της, η δε Ρος Κάουντι θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, γεγονός που από μόνο του λέει πολλά. Παρακινδυνευμένη η όποια πρόβλεψη, παρόλο που η τυπικά γηπεδούχος δε βρίσκεται στα καλύτερά της δίνεται φαβορί, όμως δεν υπάρχει ιδιαίτερη αξία στην κόντρα (1,60). Με δεδομένο πως και οι δύο έχουν αμυντικά θέματα ίσως έχει τύχη το GG (1,90 / Bet365), χωρίς βέβαια να είμαστε και τόσο ζεστοί.

2674. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΒΕΡΟΙΑ

Μετά το αναγκαστικό ρεπό που έδωσε η πολιτεία στον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική, οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούν τη Βέροια στο «Καυταντζόγλειο» και θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι-οφ. Η «βασίλισσα» του Βορρά θα χρειαστεί λίγους πόντους ακόμα για να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή και θα παραταχθεί ως συνήθως για το 0-0 στη Θεσσαλονίκη. Ο «Γηραιός» είναι πολύ σοβαρός μπροστά στο κοινό του, όπου δε χάνει από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2015, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Λογική επιλογή ο άσος, όμως ο DSukerπαίρνει το ρίσκο του συνδυασμού των σκορ 1-0/2-0 στηνBet365, με την απόδοση να αυξάνεται στο 2,93. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2675. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με χαρακτηριστική άνεση πέτυχαν το στόχο της παραμονής στα μεγάλα σαλόνια τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και ο Πλατανιάς. Οι γηπεδούχοι θεωρητικά κυνηγούν την είσοδο στα πλέι-οφ, ωστόσο κανείς στην ομάδα δεν κάνει λόγο για ευρωπαϊκή έξοδο. Οι φιλοξενούμενοι κλείνουν τη σεζόν χωρίς άγχος και με το βλέμμα στο μέλλον. Αήττητοι εδώ και 4 αγωνιστικές οι Βοιωτοί, χωρίς νίκη στα 3 τελευταία οι Κρητικοί, αλλά οι εμφανίσεις των δύο ομάδων δε συνάδουν με τα αποτελέσματά τους. Ως εκ τούτου, κρίνουμε υπερβολικό το σετ αποδόσεων, με την αξία να βρίσκεται στο διπλό, το οποίο αποτελεί επιλογή των YoungGunsσε απόδοση 3,75 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2676. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ήττα που την αφήνει μακριά από το στόχο της τριάδας γνώρισε η Στουρμ από τη Μάτερσμπουργκ, τελευταία της ευκαιρία ουσιαστικά το προσεχές ματς απέναντι στην κάτοχο της τρίτης θέσης, Αούστρια. Έχει σημειώσει μόλις μια νίκη μετά τη διακοπή (1-3-2, 5/6 NG & under 2,5) και μετράει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα πέντε ματς πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό της (1-3-1, συνολικά εντός 5-6-2). Η Αούστρια δείχνει να συνέρχεται, προέρχεται από δυο κολλητές τριάρες (3-0 την Αντμίρα εντός, 3-1 τη Ριντ εντός), ενώ μακριά από το σπίτι της είναι πολύ αποτελεσματική, καθώς είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά στο πρωτάθλημα (7-2-4 εκτός). Υπερβολικός κατά τη γνώμη μας ο φαβοριτισμός της Στουρμ με τον άσο στο 2,10, δεν μας πείθει ότι μπορεί να πάει ψηλότερα από την τέταρτη θέση, αντιθέτως η Αούστρια βρίσκεται -θεωρητικά- ακόμα μέσα στη μάχη του τίτλου και βολεύεται όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, το 1,80 του Χ2 στην Bet365 είναι αποδεκτό, ειδικά αν στην ήδη γνωστή απουσία του κορυφαίου εξτρέμ των γηπεδούχων, Σικ (23 συμ./2 γκολ), προστεθεί και εκείνη του τοπ σκόρερ Κίναστ (22 συμ./8 γκολ) που δίνεται για την ώρα αμφίβολος .

2677. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Τσάρλτον (3-8-7 εντός) έμεινε στο 0-0 με την ΜΚ Ντονς και συνεχίζει για δεύτερο ματς δίχως ήττα, μετά το 1-2 επί της Μπρέντφορντ εκτός έδρας. Ήταν ελαφρώς καλύτερη με την ΜΚ Ντονς αλλά δεν βρήκε το γκολ της νίκης. Η Μίντλεσμπρο (8-4-6 εκτός) έρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Ρόδεραμ, ήττα-σοκ που την κρατάει στη δεύτερη θέση. Περιμένουμε να αντιδράσει, είναι αρκετά ανώτερη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο, βέβαια οι αποδόσεις του διπλού δεν έχουν καμία αξία.

2678. ΑΓΙΑΞ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Από πέντε συνεχόμενα τρίποντα έρχεται ο Άγιαξ, βρίσκεται πάντα στο κυνήγι της πρωτοπόρου PSV, την επόμενη αγωνιστική μάλιστα ταξιδεύει στο Αϊντχόφεν για το ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος. Η Ναϊμέγκεν επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (0-2-3), με το 1-0 επί της ντεφορμέ Χέρακλες, δεν παρατάει τη μάχη για τα πλέι-οφ, αν και μακριά από το σπίτι της δεν παρουσιάζεται τόσο αποτελεσματική (2-4-6 εκτός, χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας). Αναστάτωση προκλήθηκε μεσοβδόμαδα στις τάξεις της, με το κόουτς Φαμπέρ να παρουσιάζεται από τη Γκρόνινγκεν (την οποία και αναλαμβάνει με τη λήξη της τρέχουσας περιόδου) και τους οπαδούς να τίθενται εναντίον του. Δεν βλέπουμε τον «Αίαντα» να γκελάρει πριν από το ματς της χρονιάς με την Αϊντχόφεν, φυσικά και δεν μπορεί όμως να γίνει σοβαρή κουβέντα για τον άσο του 1,25.

2682. ΝΑΝΤ – ΑΝΖΕ

Γειτονικό ντέρμπι. Έπειτα από δυο σερί ήττες, η Ναντ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το 0-0 που απέσπασε από την Μπαστιά στην Κορσική, δείχνει ικανή να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο, ειδικά αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στην έδρα της (3-2-0 εντός μετά τη διακοπή, 6-5-3 συνολικά). Η Ανζέ πραγματοποιεί κακό δεύτερο γύρο, 2-2-6 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό και πέντε ήττες στις τελευταίες έξι εξόδους της (0-1-5), θα ήταν αφύσικο η νεοφώτιστη να συνεχίσει στους ρυθμούς του πρώτου μισού της χρονιάς, όταν και βρισκόταν σταθερά μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης θέσης. Το μομέντουμ δείχνει προς τα αριστερά, ανεπαρκές πάντως το 1,85 του άσου, με τη Ναντ να έρχεται από αλλεπάλληλα παιχνίδια, καθώς αυτό θα είναι το πέμπτο της ματς σε 15 μέρες, ενώ γα την Ανζέ θα είναι μόλις το τρίτο και επομένως θα είναι πιο φρέσκια.

2680. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Μικρό ντεφορμάρισμα διανύει η Τότεναμ, λογικό μιας και τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Eυρώπη την κούρασαν, όμως πλέον μετά και τον αποκλεισμό (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι αναγκασμένη να ανεβάσει στροφές για την τελική ευθεία στην κούρσα του πρωταθλήματος. Με το ενάμιση πόδι στην Τσάμπιονσιπ η Άστον Βίλα, πρέπει πραγματικά να προσπαθήσουν πολύ οι «πετεινοί» για να μην κερδίσουν μια κακή ομάδα. Εύκολη νίκη αναμένεται από την ποιοτικότερη Τότεναμ, στο 1,825 παίζεται το ασιατικό διπλό -1 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2679. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Δεν κατέβηκε ποτέ να αγωνιστεί στο «Άνφιλντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από τη Λίβερπουλ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Γενικότερα η φετινή της εικόνα είναι επιεικώς μέτρια, εξαίρεση μερικές αναλαμπές σε 2-3 ματς. Εξαιρετική από την άλλη η φετινή Γουέστ Χαμ, έρχεται από φοβερή νίκη με ανατροπή στο «Γκούντισον Παρκ» (2-3 από 2-0 στο 78’!), ο Μπίλιτς έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Λάθος το σετ αποδόσεων, η Γουέστ Χαμ έχει αποδείξει φέτος πως δεν μασάει από έδρες και φανέλες, άνετα παίζεται το Χ2 ή ακόμα και κάποια μεγαλύτερη απόδοση προς τα δεξιά. Δυνατό ποντάρισμα από τον Betolστο Χ2 (1,975/Bet365), το οποίο σιγά-σιγά υποχωρεί (1,875 τώρα). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2684. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Μεγάλης σημασίας τρίποντο πήρε η Μορεϊρένσε στην έδρα της Σετούμπαλ, ανάσανε βαθμολογικά, αφού είχε πλησιάσει επικίνδυνα στην επικίνδυνη ζώνη, οφείλει να βρει άμεσα αντίδοτο στις κακές εντός έδρα εμφανίσεις της, μιας και συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες στο γήπεδό της (5/5 GG & over 2,5). Η Ακαδέμικα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη έπειτα από επτά αγωνιστικές (0-3-4) χάρη στο 2-0 επί της Γκιμαράες, παραμένει όμως η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς εκτός έδρας τρίποντο (0-3-9). Πραγματικά κακό σταύρωμα, αμφότερες έρχονται από νίκες αλλά έχουν πάγιες αδυναμίες που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος άλλος πιθανός αντίπαλος, καθαρό πάσο για εμάς εδώ.

2683. ΑΡΟΥΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Αρούκα, τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0) κρατώντας μάλιστα απαραβίαστη την εστία της στα πιο πρόσφατα τέσσερα από αυτά, βρίσκεται δίκαια στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μιας και μετράει μόλις πέντε ήττες από την αρχή της σεζόν (9-11-5 συνολικά). Εντελώς αντίθετη η πορεία της Σετούμπαλ, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (0-3-3) και μετράει μόλις ένα τρίποντο στα 11 παιχνίδια της εντός του 2016 (1-4-6), δε θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή ομάδα του πρώτου μισού της αγωνιστικής περιόδου. Η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο αντίπαλοι καθιστά ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη τους γηπεδούχους, το 1,90 του άσου βέβαια δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν θα αδικήσουμε όσους αποφασίσουν να τον επιλέξουν.

2685. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Νασιονάλ με το διπλό που έβγαλε στην έδρα της Μποαβίστα, έχει κερδίσει πια τα τρία από τα τελευταία έξι παιχνίδια της (3-2-1, 4/6 over 2,5, 3/6 GG), στην έδρα της μετράει οχτώ σερί over 2,5 (6/8 ήταν και GG, ενώ τα 6/8 ήταν και over 3,5). Η Ρίο Άβε την πάτησε από την Εστορίλ (ήττα στο γήπεδό της με 1-3), μπήκε έτσι στοπ σε αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0), ενώ μακριά από το σπίτι της απέτυχε να βρει δίχτυα μόνο στη Λισαβόνα με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ (3-5-4 εκτός, 9/12 over2,5, 9/12 GG). Δεν έχουμε ενστάσεις για τα σετ, η επιλογή μας από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι το over 2,25 στο 1,875 της Bet365, για δυο ομάδες που βρίσκουν εύκολα δίχτυα και οι οποίες δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να κλειστούν.

----. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τα Τρίκαλα (7-3-1 εντός) έχασαν οριακά με 0-1 από την Κέρκυρα και δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στις νίκες. Γενικότερα παίζει καλά στα τελευταία ματς και έχει βελτιωθεί, βέβαια η άνοδος είναι εξαιρετικά δύσκολος στόχος. Η Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1-6 εκτός) έπαιξε καλά για ακόμα ένα ματς και κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0 τον Πανελευσινιακό. Χαμηλά ο άσος αλλά δεν μπορούμε να τον κοντράρουμε

2689. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Έλτσε η Γιαγκοστέρα (1-1), μένει ανικανοποίητη από την εξέλιξη αυτή, αφού είδε να της ξεγλιστρά η νίκη στο 85’. Βρίσκεται σε δυσχερή θέση (-8 από τη σωτηρία), έχοντας μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα 13 ματς πρωταθλήματος (1-3-9) αν και εσχάτως, και ειδικά μπροστά στο κοινό της (6-2-5 εντός), βγάζει μαχητικό πρόσωπο και θα άξιζε να έχει μερικούς ακόμα βαθμούς, βάσει των όσων παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο. Η Μαγιόρκα πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο γήπεδό της (1-0 την Οβιέδο), ψάχνει ακόμα να βρει τις ισορροπίες της, μεγάλο θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα οι άσχημες εμφανίσεις της εκτός νησιού (1-4-8 εκτός). Κρίσιμο εξάποντο και για τις δυο ομάδες, ξενίζουν οι αποδόσεις αουτσάιντερ στην πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι ειδικά στην έδρα τους έχουν αρκετά καλή εικόνα, η Μαγιόρκα παρά τη μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει αποκτήσει ακόμη την απαιτούμενη συνοχή και δεν νομίζουμε ότι αξίζει να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί ως φιλοξενούμενη, με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας δεν γίνεται να μην κρατήσουμε τον ασιατικό άσο 0:0 στο 2,00 της Bet365.

2688. ΟΥΕΣΚΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Για ακόμα μια φορά απέδειξε η Ουέσκα ότι είναι μανούλα στο να κλέβει τα ματς μακριά από το σπίτι της, τελευταίο της θύμα η Βαγιαδολίδ, με το τελικό 1-0 να χαρίζει στους γηπεδούχους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη τους στα πιο πρόσφατα 10 ματς πρωταθλήματος (2-5-3), με τη μεγάλη τους αδυναμία να είναι η ανεπαρκής αξιοποίηση της έδρας τους (2-4-6 εντός, μακράν η χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών στην κατηγορία). Η Αλκορκόν έρχεται από την πέμπτη της ισοπαλία στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-5-0), μακριά από το σπίτι της μάλιστα δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-2-2). Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα μας φαίνεται το εν λόγω ματς, καλά προσαρμοσμένες δείχνουν και οι τιμές, σε αμφότερες έχουν μαζευτεί και αρκετά προβλήματα τραυματισμών, δεν θα πάρουμε θέση.

2686. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Σημαντική νίκη που την διατηρεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας πήρε η Κόρδοβα στην έδρα της Μπιλμπάο Β με 2-1, τα προβλήματά της εσχάτως ξεκινούν όταν καλείται να αγωνιστεί στο γήπεδό της, καθώς έχει συμπληρώσει τρεις σερί ήττες και συνολικά τέσσερις στα πιο πρόσφατα πέντε που έδωσε μπροστά στο κοινό της (1-0-4). Η Λούγκο πήρε την πρώτη της νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της με τον Χοσέ Ντουράν στον πάγκο (2-0 την Οσασούνα) έπειτα από καλή εμφάνιση, απέχει τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση και επομένως διατηρεί ακέραιες ελπίδες για να προλάβει τα πλέι-οφ. Μακριά από το σπίτι της είναι ιδιαιτέρως σκληρή, μετράει 3-7-3 από την αρχή της χρονιάς και είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες σε όλο το πρωτάθλημα, αν και στην τελευταία της έξοδο (ήττα με 1-3 από τη Σαραγόσα) παρουσιάστηκε ασυνήθιστα σοφτ, με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία τέρματα από το 84’ και μετά. Νομίζουμε πως ο άσος δεν είναι για 2,00, στο 2,15-2,20 η fair τιμή του κατά τη γνώμη μας, αυτομάτως αποκτούν ενδιαφέρον οι τιμές της κόντρας, με το Χ2 να βρίσκεται στο 1,83 στην Bet365, δεν είμαστε πάντως και τόσο ζεστοί, κυρίως λόγω της εικόνας που παρουσίασε η Λούγκο στην τελευταία της έξοδο.

2687. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες συμπλήρωσε η Ταραγόνα με το 1-1 απέναντι στην Αλκορκόν, επέκτεινε παράλληλα το σερί της χωρίς ήττα στα οχτώ παιχνίδια (3-5-0), φαίνεται ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Επιτέλους νίκη για την Πονφεραντίνα, έπειτα από ανομβρία 11 αγωνιστικών (0-3-8) κατάφερε να πανηγυρίσει στο τρίτο της παιχνίδι υπό την καθοδήγηση του Φάμπρι, έκαμψε την αντίσταση της Νουμάνθια με 1-0. Πήρε μικρή ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη (+4), αλλά για να πετύχει το στόχο της παραμονής θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να βελτιώσει και τις κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της (1-4-9 εκτός). Η πέμπτη ομάδα της βαθμολογίας (8-3-2 εντός) κοντράρεται με τη 16η, η οποία μακριά από το σπίτι της αποδυναμώνεται αισθητά, και ο άσος βρίσκεται στο 1,80, δεν θα αδικήσουμε όσους τον επιλέξουν, παρόλα αυτά θεωρούμε πως δεν αποτελεί και καμία τρομερή ευκαιρία, ειδικά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, χάρη στην πρόσφατη νίκη που πέτυχαν έπειτα από καιρό.

----. Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΚΛΟΥΖ

Πάνω από τη γραμμή κρατιέται η Τιμισοάρα, σημαντικός ο βαθμός που απέσπασε στην έδρα της Κονκόρντια (0-0), που είναι και μια από τις ομάδες που την κυνηγούν. Η Κλουζ πέρασε από την έδρα της Ιάσι με 2-0, μετράει πια τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση παραμονή. Κακά τα ψέματα, η Κλουζ δεν είναι ομάδα για να αγωνίζεται στα πλέι-άουτ, αν δεν της είχαν αφαιρεθεί βαθμοί για εξωαγωνιστικούς λόγους θα μπορούσε να βρίσκεται στα πλέι-οφ, θεωρούμε πως έχει την ποιότητα για να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Τιμισοάρα, αλλά το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί και επομένως δεν έχει και τόσο μεγάλη αξία ώστε να ασχοληθούμε περαιτέρω.

2700. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΪΝΤΖ

Την επιστροφή της στις νίκες θέλει η Ντόρτμουντ έτσι ώστε να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά η Μάιντζ δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολη λεία, μάλιστα οι γηπεδούχοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον παράγοντα της κούρασης από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Τότεναμ. Αρκετά χαμηλός ο άσος, συν τοις άλλοις οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ζορίσουν αρκετά τους «Βεστφαλούς», παίζεται το ασιατικό διπλό +1,5 στην απόδοση 1,875 της Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2706. ΖΕΝΙΤ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Βελτιωμένη εμφανίστηκε κόντρα στη Μπενφίκα η Ζενίτ (5-3-2 εντός), ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεδομένη η απογοήτευση στο στρατόπεδο της ομάδας, αλλά άπαντες οφείλουν να τα δώσουν όλα ως το τέλος, ώστε να σωθεί η σεζόν και να δοθεί το παρών την επόμενη χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μπορούσε να κερδίσει πιο άνετα την Κούμπαν η Ρούμπιν (3-1-6 εκτός), κέρδισε τελικά με το φτωχό 1-0 και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και μετρούν 12/19 over 2,5, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 11/19. Στο 2,25 η γραμμή του over, μπορεί να μας απασχολήσει.

2701. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Ζόρια για τη Βιτσέντζα, βρέθηκε σε θέση απευθείας υποβιβασμού έπειτα από την βαριά ήττα με 0-4 από τη Νοβάρα, αγνοεί πια τη νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-4-4), ενώ και μπροστά στο κοινό της κέρδισε μόλις δυο φορές φέτος (2-9-3 εντός). Μάλιστα βγήκαν στην επιφάνεια και οικονομικά προβλήματα στο σύλλογο, τα οποία απειλούν την ομαλή ολοκλήρωση της χρονιάς. Τέσσερα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Τράπανι (2-2-0) με το 2-2 απέναντι στην Κάλιαρι, βρίσκεται πλέον πιο κοντά στα πλέι-οφ παρά στην επικίνδυνη ζώνη, στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της απέσπασε τρία τρίποντα (3-0-1, συνολικά εκτός 4-5-6), από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι ο κόουτς Κόσμι, που είναι τιμωρημένος. Δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στον άσο-φαβορί για μια ομάδα που διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, μπορεί η Τράπανι να μην καίγεται τόσο για τη νίκη όσο οι γηπεδούχοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα αδιαφορήσει. Δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με την εν λόγω αναμέτρηση.

2715. ΜΑΛΙΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Η Μαλίν (6-4-4 εντός) είναι ουσιαστικά αδιάφορη σε αυτή την τελευταία αγωνιστική, έφερε 0-0 με τη Μπέβερεν σε ένα αδιάφορο και κακό ματς. Η Σταντάρ Λιέγης (4-3-7 εκτός) έπιασε την πολυπόθητη έκτη θέση, αλλά ακόμα δεν σφράγισε την παραμονή της στην εξάδα. Απέχει ένα βαθμό από τη Ζούλτε, δύο από την Κορτράικ και τρεις από τη Σαρλερουά, αν κερδίσει θα πετύχει τον στόχο της, αλλά ακόμα και με ισοπαλία μπορεί να βρεθεί στην εξάδα. Κέρδισε με 2-1 τη Γκενκ στο προηγούμενο παιχνίδι και ο DSuker περιμένει να κερδίσει και το συγκεκριμένο ματς, στο 1,80 αγόρασε το διπλό, είχε μία μικρή πτώση.

2710. ΛΕΟΥΒΕΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Η Λέουβεν (6-2-6 εντός) αν φέρει ισοπαλία εξασφαλίζει την παραμονή της, έφερε 1-1 με τη Γάνδη στο προηγούμενο ματς και έδειξε ότι αυτό που ήθελε ήταν η ισοπαλία, κάτι που θέλει και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Η Κλαμπ Μπριζ (6-1-7 εκτός) κέρδισε πολύ εύκολα στο ρελαντί τη Σιντ Τρούιντεν με 3-0 και έπιασε κορυφή. Για την ισοπαλία θα παίξει η γηπεδούχος, οι δύο προπονητές είχαν συνεργαστεί στην Αλ Σαμπάμπ για δύο χρόνια το 2011, δεν πιστεύουμε ότι θα είναι στημένο το Χ, αλλά η μοιρασιά δεν θα απογοητεύσει τη Μπριζ, αφού θα εξασφαλίσει σίγουρα την πρώτη θέση (και τα ανάλογα προνόμια) για τα πλέι-οφ. Στο 3,40 το Χ και αποτελεί επιλογή του K.Plestis για το φινάλε του Βελγίου.

2712. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Η Άντερλεχτ (9-5-0 εντός) θέλει τη νίκη για να είναι όσο πιο κοντά στην κορυφή μπορεί για τα πλέι-οφ, στο τελευταίο της ματς έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Μουσκρόν με γκολ στο 87’. Δεν παίζει τόσο καλά τελευταία και στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη για τρία ματς. Λείπει ο σημαντικός μέσος Ντεφούρ (26 συμ./1 γκολ). Η Κορτράικ (2-4-8 εκτός) βρίσκεται σε αντίθεση κατάσταση από την αντίπαλο της, έχει τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ σε καμία από αυτές και συνολικά πέντε ματς δίχως ήττα. Το τελευταίο της ματς ήταν με τη Ζούλτε εντός έδρας, το οποίο και κέρδισε με 1-0. Θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για τα πλέι-οφ, 1% πιθανότητες λέει ότι έχει η ομάδα του ο χαφ Βερστρέτε, βέβαια χρειάζεται και συνδυασμό αποτελεσμάτων, μόνο γιαliveτο συγκεκριμένο παιχνίδι.

2716. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Δική της νίκη και μη νίκη της Σταντάρ χρειάζεται η Ζούλτε (6-4-4 εντός) για να βρεθεί στην εξάδα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν εξαρτάται από εκείνη το αν θα μπει στα πλέι-οφ. Το «ραδιοφωνάκι» θα δουλέψει πολύ στον πάγκο της σίγουρα. Στο προηγούμενο ματς έχασε 1-0 από την ελαφρώς ανώτερη Κορτράικ, έμεινε με δέκα παίκτες και αυτό τη δυσκόλεψε ιδιαίτερα στο τέλος. Ο χαφ Λεπουάν (27 συμ./8 γκολ) είναι τιμωρημένος. Η Μουσκρόν (4-4-6 εκτός) ουσιαστικά έχει σωθεί, χρειάζεται να γίνουν τρομερά πράγματα για να υποβιβαστεί. Στο πιο πρόσφατο ματς της κέρδισε με 2-1 την Άντερλεχτ και η ψυχολογία της ανέβηκε κατακόρυφα μετά την σωτηρία κατά 99%. Έχει κάποιες μακροχρόνιες απουσίες που έχει μάθει να ζει με αυτές. Ο άσος στο 1,85 είναι απλά δίκαιος, ματς που θα έχει ενδιαφέρον μετά την έναρξη.

2709. ΓΚΕΝΚ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Αμφότερες βρίσκονται ήδη στα πλέι-οφ και χρειάζονται τους βαθμούς μόνο και μόνο για να ανέβουν βαθμολογικά για την επόμενη φάση. Η Γκενκ (10-1-3 εντός) έχασε με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης, δεν έπαιξε άσχημα μέχρι να μείνει με δέκα παίκτες. Παίζει επιθετικά και περιμένουμε να κάνει το ίδιο και στο συγκεκριμένο ματς. Η Οστάνδη (4-5-5 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Σαρλερουά με γκολ προς το τέλος του ματς, που βρήκε χώρους και σκόραρε. Αμφότερες έχουν κάποιες βασικές απουσίες στην αμυντική γραμμή. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και περιμένουμε καλό παιχνίδι με γκολ, στο 2,5 η γραμμή είναι δίκαιη.

2711. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΓΑΝΔΗ

Η Σαρλερουά (5-6-3 εντός) έχασε με 2-1 από την Οστάνδη στο τέλος του ματς και έτσι έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για τα πλέι-οφ τίτλου. Παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Μαζού, αλλά δεν καταλαβαίνουμε το γιατί, αφού το πέναλτι που σκόραρε το νικητήριο γκολ η Οστάνδη έμοιαζε περισσότερο με μπλοκ στο βόλεϊ παρά με ποδοσφαιρική ενέργεια. Η Γάνδη (7-4-3 εκτός) απέχει μόλις δύο βαθμούς από την Κλαμπ Μπριζ και την κορυφή, έμεινε στο 1-1 με τη Λέουβεν και έπεσε από την πρώτη θέση. Θέλει τη νίκη για να μείνει όσο πιο κοντά στην Μπριζ γίνεται ή να την περάσει αν εκείνη στραβοπατήσει. Επιστρέφει ο φορ Ντεπουάτρ (27 συμ./12 γκολ), ενώ λείπει ο Μίτροβιτς (21 συμ./1 γκολ). Θέλει τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Σαρλερουά η Γάνδη, το 2,00 στο διπλό δεν έχει αξία, ίσως στοliveβρούμε κάποια επιλογή με αξία, ίσως και τοlateνα είναι επιλογή μας στο τέλος.

2713. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Η Σιντ Τρούιντεν (4-3-7 εντός) έχασε πολύ εύκολα και αναμενόμενα με 3-0 από τη Μπριζ, δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, κάτι που θα κάνει είτε με έναν βαθμό στο ματς με τη Λόκερεν είτε και με ήττα αν δεν κερδίσει η Βέστερλο, βέβαια δεν περιμένουμε να ρισκάρει να περιμένει το αποτέλεσμα της ουραγού Βέστερλο. Η Λόκερεν (5-4-5 εκτός) είναι αδιάφορη αλλά δεν βγάζει σημάδια αποσύνθεσης στον αγωνιστικό χώρο. Δύσκολο ματς, δεν περιμένουμε να αυτοκτονήσει η Σιντ Τρούιντεν.

2714. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

HΒέστερλο (4-4-6 εντός) θα παλέψει σε αυτή την τελευταία αγωνιστική για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά αυτό είναι δύσκολο, αφού πρέπει να κερδίσει και να χάσει ή η Λέουβεν ή η Σιντ Τρούιντεν. Εκείνη θα δώσει για ακόμα ένα ματς τη μάχη της και θα περιμένει τα ευχάριστα νέα από τα άλλα γήπεδα. Η Μπέβερεν (5-1-8 εκτός) ουσιαστικά είναι αδιάφορη, κάτι που έγινε φανερό στο ματς με τη Μαλίν και το 0-0 που έφεραν. Ματς μόνο γιαlive.

2717. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Άαρχους προέρχεται η Κοπεγχάγη (8-3-0) παραμένοντας παράλληλα αήττητη για 10 σερί αγωνιστική παραμένοντας έτσι στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Άσχημη εμφάνιση και ήττα για την Άαλμποργκ (5-1-4) η οποία έχασε δίκαια 1-0 εντός έδρας από την Οντένσε με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την κορυφή. Αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν τότε θα κλειδώσουν σε ένα μεγάλο βαθμό και τον τίτλο, ισχυρό το κίνητρο για την καλύτερη ομάδα την οποία επέλεξαν και οι Young Guns στην απόδοση 1,75 της Βet365.

2748. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Καθαρό σκορ εν’ όψει της ρεβάνς πήρε η Φενέρ στο πρώτο ματς για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, την αφήνει ικανοποιημένη το 1-0 επί της Μπράγκα. Είναι πια εννέα ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (6-3-0), ενώ στο γήπεδό της συμπλήρωσε 12 συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός συνόρων. Η Καϊσερισπόρ είναι έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-1-5), με αποτέλεσμα να πλησιάσει στην επικίνδυνη ζώνη, θα παραταχθεί με καινούργιο προπονητή, τον Κουτλού, αλλά και με δυο βασικές απουσίες στην άμυνα. Γκραν φαβορί η Φενέρ, η Καϊσερισπόρ δεν δείχνει στην παρούσα φάση να μπορεί να της βάλει δύσκολα, περιμένουμε μια ακόμα επαγγελματική νίκη από τους γηπεδούχους.

2720. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΜΠΡΑΝ

Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, ένα από τα πρωταθλήματα που θα μας κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ψηλά μπαίνει ο πήχης και φέτος στη Στρόμσγκοντσετ, μετά τη δεύτερη θέση πέρσι έχει ανοίξει η όρεξη, θέλει να μπει σφήνα στο δίδυμο Ρόζενμποργκ-Μόλντε και να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχασε βασικά στελέχη της περσινής ομάδας, οι αντικαταστάτες τους όμως φαίνεται να ισορροπούν την κατάσταση. Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από τη μεγάλη κατηγορία, η Μπραν επέστρεψε εκεί που ανήκει. Δίκαια κέρδισε την άνοδο, παρόλο που δυσκολεύτηκε, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, στόχος η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, αν και το απαιτητικό κοινό του Μπέργκεν ζητά το κάτι παραπάνω. Γεμάτο το 1,65 του άσου στον Stoiximan , η Στρόμσγκοντσετ ήταν πανίσχυρη στην έδρα της πέρυσι και έχει τα φόντα για να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα.

2719. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Χωρίς πολλές συγκινήσεις η πορεία της Σάρπσμποργκ στο πρωτάθλημα, σώθηκε άνετα, η υπέρβαση ήρθε στο κύπελλο, όπου και έφτασε στον τελικό, αλλά ήταν αδύνατο να κοντράρει τη Ρόζενμποργκ. Ριζική ανανέωση έγινε στο ρόστερ, έφυγαν 18 κα ήρθες 13 νέοι ποδοσφαιριστές, θα χρειαστεί σαφώς χρόνο, αλλά οι κινήσεις δείχνουν να είναι καλές, πήρε νέους και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές και αποδέσμευσε τους βετεράνους. Μεταβατική σεζόν εν’ όψει για τη Χάουγκεσουντ, ο επί έξι χρόνια προπονητής της, Γκριντχάουγκ άλλαξε πόστο (έγινε τεχνικός διευθυντής), στη θέση του ανέλαβε ο άπειρος βοηθός του, Ντέμπσεϊ, ενώ αποχώρησαν και οι δυο περσινοί τοπ σκόρερ (Γκίτκιερ και Τζετζού) και είναι αμφίβολο αν οι αντικαταστάτες τους μπορούν να γεμίσουν τα παπούτσια τους. Μπερδεμένο το εν λόγω σταύρωμα, αμφότερες θα παρουσιαστούν αλλαγμένες στη φετινή χρονιά και είναι πραγματικά μυστήριο ποια θα είναι η εικόνα τους στην πρεμιέρα. No Bet.

2718. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Άνετα σώθηκε η Μπόντο πέρυσι, πραγματοποίησε ντεμαράζ από τα μέσα της χρονιάς και έπειτα επιτυγχάνοντας το στόχο της. Δύσκολη η σεζόν που έρχεται, θα πορευτεί με νέο προπονητή, τον άπειρο Μπιόρκαν (βοηθός του μέχρι πρότινος κόουτς, Χάλβορσεν), ενώ αποχώρησαν και 11 ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας, οι έξι εκ των οποίων βασικότατοι. Η Σόγκνταλ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη δεύτερη κατηγορία και πήρε δια περιπάτου το εισιτήριο για την Τιπελίγκεν, της βγήκε το ρίσκο να δώσει τα ηνία της ομάδας στον 38χρονο Μπάκε (παλιά δόξα της ομάδας). Χωρίς πολλές αλλαγές το ρόστερ (ο Στραντ που πήγε στη Μόλντε είναι ουσιαστικά η μόνη σημαντική απώλεια). Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε, θα δίναμε ένα κλικ παραπάνω στο Χ2 παρά στον άσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη χημεία στο ξεκίνημα σε σχέση με τη ριζικά αλλαγμένη Μπόντο, πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε για να το μάθουμε.

2721. ΓΚΟΡΝΙΚ Ζ. – ΛΕΧΙΑ

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-6-5 εντός) προηγήθηκε στην έδρα της Λέγκια όμως έχασε εύκολα με 1-3 αφού η άμυνα της είναι τραγική σε πολλές περιπτώσεις και δεν μπορεί να διαχειριστεί κανένα σκορ. Αναγκαστικά παίζει ανοικτά. Η Λέχια (2-3-8 εκτός) διέλυσε με 5-1 τη Γιαγκελόνια έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να συνεχίσει τις νίκες και να χτίσει σερί πάνω στη νίκη αυτή. Επίσης παίζει ανοικτά και ο K. Plestis έχει επιλέξει το over 2,5.

2749. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΕΤΙΣ

Στην καλύτερη της φάση η Μπιλμπάο που αναρριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και έχει όλα τα φόντα να φτάσει και ψηλότερα αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Στα ύψη η ψυχολογία των Βάσκων μετά και το θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Βαλένθια. Η Μπέτις είναι σε θετική τροχιά τον τελευταίο μήνα, αήττητη στα έξι τελευταία (3-3-0) και αν μη τι άλλο δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί. Από νωρίς οι YoungGuns πόνταραν στο ασιατικό διπλό +1,25στο 1,925 της Bet365ενώ την ίδια επιλογή τίμησε και ο Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2750. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι. Μπορεί τα πάντα να έχουν κριθεί αναφορικά με τον τίτλο και το δέλεαρ να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά το γόητρο είναι αρκετό για να τα δώσουν όλα οι δύο ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν με άνεση το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να κλείσουν τη σεζόν έχοντας μόνο νίκες μπροστά στο κοινό τους. Οι «πράσινοι» μάχονται για τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και παράλληλα προετοιμάζονται ενόψει πλέι-οφ. Οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και η τακτική αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στο ντέρμπι των αιωνίων. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει ηBet365 τοunder2,5, το οποίο και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2752. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αμφότερες, με τους γηπεδούχους ειδικά να αποτελούν τη δυσάρεστη έκπληξη του Κλαουσούρα. Μάχη για την παραμονή δίνει η Ντοράδος, κάτι το οποίο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Από το δύσκολο ματς κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο προέρχονται οι γηπεδούχοι, με τις αλλαγές στη βασική ενδεκάδα να είναι πιθανές. Δε θα μπλέξουμε.

2754. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Την πρώτη της ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές (3-6-0) γνώρισε η Γκιμαράες στην έδρα της Ακαδέμικα, δεν κερδίζει πάντως εδώ και πέντε παιχνίδια αφού προηγουμένως μετρούσε τέσσερα κολλητά Χ. Η Πάκος κινείται στη μετριότητα, είναι χωρίς τρίποντο εδώ και οχτώ ματς (0-4-4, 5/8 over 2,5, 6/8 GG), με το στόχο της Ευρώπης ολοένα και να απομακρύνεται. Σωστό φαβορί του 2,00 οι γηπεδούχοι, δεν είναι πάντως και η πιο αξιόπιστη ομάδα όταν καλείται να κάνει παιχνίδι (4-5-4 εντός) για να πάμε με κλειστά μάτια στον άσο, ενώ έχει και δυσμενή παράδοση απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο (1-7-5 στα πιο πρόσφατα 13).

2755. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ασταμάτητη δείχνει η Λεγανές, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και μετράει 8-1-1 στα 10 παιχνίδια της εντός του 2016, με αποτέλεσμα να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά έξι βαθμών από την τρίτη θέση. Διατηρεί σταθερά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα που δεν έχει ήττα στο γήπεδό της (9-5-0 εντός). Η Τενερίφη τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), στην πιο πρόσφατή της έξοδο (4-3-6 εκτός) πήρε διπλό από τη Μιραντές και παρόλο που είναι επικίνδυνη ομάδα, φαίνεται να της λείπει το κάτι παραπάνω για να κάνει το βήμα και από το μέσο της βαθμολογίας να βρεθεί κοντά στα πλέι-οφ. Με τη φόρα που έχουν πάρει οι γηπεδούχοι δεν γίνεται να μην είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ειδικά από τη στιγμή που από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο τοπ σκόρερ Λοσάνο (22 συμ./8 γκολ) λόγω τιμωρίας, ο άσος βέβαια δεν αξίζει σε καμία περίπτωση στα επίπεδα του 1,55 που κυκλοφορεί.

----. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΑΣΤΡΑ

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδό στα πλαίσια του Λιγκ Καπ, με τη Στεάουα να επικρατεί με 1-0 και να είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα πάντως βρίσκεται έξι βαθμούς χαμηλότερα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και οδηγούν την κούρσα για τον τίτλο. Η Άστρα διατηρείται αήττητη εδώ και 12 αγωνιστικές (6-6-0) και είναι η ομάδα με τον μακράν καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό στην κανονική περίοδο (9-3-1 εκτός), επικρατώντας, μεταξύ άλλων, και της Στεάουα με 0-1 στο ματς που έγινε στα τέλη του Νοέμβρη. Μεσοβδόμαδα μάλιστα δικαιώθηκε ο προπονητής της, Σουμουντίκα, κερδίζοντας την έφεση στην τιμωρία που του επιβλήθηκε από την ομοσπονδία για εμπλοκή με παράνομα στοιχήματα, θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο μέχρι τη λήξη της σεζόν. Μικρό μας φαίνεται το 1,95 στον άσο (στο ματς της Τετάρτης η νίκη των γηπεδούχων πλήρωνε 2,20) για μια Στεάουα που παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα τη φετινή χρονιά, η Άστρα έχει αποδείξει επανειλημμένως το πόσο επικίνδυνη είναι μακριά από το σπίτι της, με το Χ2 στο 1,85 του Stoiximan να είναι επιλογή με αξία.

2840. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Τρεις αγωνιστικές αήττητη (2-1-0)η Τέμπερλεϊ (2-2-2) δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Κάκιστο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Αρχεντίνος (0-1-4), με το τελευταίο 1-5 από τη Ντεφένσα να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κάρλος Μάγιορ, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με το μέχρι πρότινος προπονητή της β’ ομάδας Ραούλ Σαντσότι να τον αντικαθιστά προσωρινά. Αν δεν υπήρχε η αλλαγή τεχνικού θα ήμασταν πολύ ζεστοί για τον άσο, αν και δύσκολα θα αλλάξει τόσο άμεσα η κάκιστη εικόνα των φιλοξενούμενων.

2757. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ - ΚΟΜΕΡΣΙΑΝΤΕΣ ΟΥΝΙΔΟΣ

Φαβορί οι γηπεδούχοι, χαμηλή πάντως η απόδοση του άσου, ο οποίος μπορεί να μας απασχολήσει μόνο στο live.

2758. ΣΤΑΡΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Με θαύμα μοιάζει το γεγονός ότι η Σταρτ θα αγωνίζεται και φέτος στη μεγάλη κατηγορία, έτρεξε με 0-3-12 στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, δίνοντας μπαράζ με τη Γιέρβ, από τα οποία και κατάφερε να επιβιώσει. Με καινούργιο προπονητή φέτος (τον περσινό της Γιέρβ!) και αρκετές απώλειες στο ρόστερ (αποχώρησαν οι δυο τοπ σκόρερ), δεν ενισχύθηκε ικανοποιητικά, αφού τα οικονομικά της είναι σφιχτά, η χρονιά προμηνύεται δύσκολη. Χωρίς συγκινήσεις η περσινή σεζόν για τη Λίλεστρομ ,σώθηκε άνετα και δεν είχε βλέψεις για κάτι παραπάνω, σε ανάλογα στάνταρ περιμένουμε να κινηθεί και φέτος. Το ρόστερ δεν μεταβλήθηκε σχεδόν καθόλου, προωθεί πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες της, βάζοντάς τους σιγά-σιγά στο ροτέισον της ομάδας. Καλά διαβασμένα τα σετ, ισορροπημένες οι αποδόσεις σε άσο και διπλό, αν βρίσκαμε σε τιμές αουτσάιντερ τη νίκη των φιλοξενούμενων θα σκεφτόμασταν να κοντράρουμε τη Σταρτ, που αναμένεται να βρει χρόνο για να στρώσει, τώρα απλώς θα απέχουμε.

2759. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία η Λας Πάλμας θα υποδεχτεί στη Γκραν Κανάρια τη Ρεάλ αφού οι νησιώτες έρχονται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες όπου σε όλες κράτησαν και το μηδέν παθητικό με την τελευταία μάλιστα να έρχεται στο «Ελ Μαδριγάλ» με τη Βιγιαρεάλ. Η Ρεάλ σφράγισε και με δεύτερη νίκη επί της Ρόμα την παρουσία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στο πρωτάθλημα ακόμα και το 10/10 να κάνει δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο. Περιμένουμε ανταγωνιστικούς τους νησιώτες και για αυτό υπάρχει η σκέψη για τον ασιατικό άσο +1,5 στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2760. ΛΑΤΣΙΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς (12’) πίσω στο σκορ στην έδρα της Τορίνο, βλέποντας μάλιστα τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα, η Λάτσιο (ρεκόρ 10-8-10) κατάφερε να αντιδράσει ισοφαρίζοντας από την άσπρη βούλα με τον Μπίγλια στο 78’. Μπορεί να γλίτωσε την ήττα όμως η ουσία είναι πως παρέμεινε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς «τρίποντο» (0-2-1), 13 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την πεντάδα. Την Πέμπτη για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, απέσπασε ισοπαλία στην Τσεχία απέναντι στη Σπάρτα Πράγας (1-1), ενώ δε θα ήταν άδικο αν έφευγε και με το διπλό. Απέτυχε να κερδίσει άλλους αντιπάλους στα προηγούμενα δώδεκα ματς, δύσκολα υπήρχε περίπτωση να κάνει τη διαφορά με τη φορμαρισμένη Γιουβέντους (0-2) η Αταλάντα (ρεκόρ 7-9-12), η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 αγωνιστικές (0-6-7) με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Το παλεύουν στο «Ολίμπικο» οι «λατσιάλι» (7-3-4) σε αντίθεση με τα εκτός (3-5-6), απογοητευτική η Αταλάντα στις εξόδους της (2-5-7) έχοντας να επιδείξει μόνο το διπλό επί της Ρόμα (0-2) στα έντεκα πιο πρόσφατα (1-4-6). Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι πιθανόν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ερχόμενη αναμέτρηση με τη Σπάρτα, καθώς το Γιουρόπα είναι η μόνη διοργάνωση που μπορούν να κυνηγήσουν κάποια διάκριση πλέον, υπάρχουν σκέψεις για κόντρα του φαβορί, όμως από την άλλη δεν είναι εύκολο να εμπιστευθούμε μια ομάδα όπως η Αταλάντα και ειδικά εκτός έδρας. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει αξία στο χαμηλό άσσο (1,67), μεγαλύτερη τύχη έχει το under 2,5 (1,70 / Stoiximan) , το οποίο ευνοείται τόσο από τη μεταξύ τους προϊστορία (βγήκε στα 6/7 πιο πρόσφατα στη συγκεκριμένη έδρα) όσο κι από τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες (τρία σερί under 2,5 οι γηπεδούχοι και 15/28 συνολικά φέτος, 17/28 οι φιλοξενούμενοι).

2761. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Σε κακό φεγγάρι η Παλέρμο, όχι μόνο αγωνιστικά, όπου δεν έχει νίκη εδώ και επτά ματς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πια μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και διοικητικά. Ο τρελό-Τζαμπαρίνι αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, με τελευταίο του θύμα τον Ιακίνι, ο οποίος έφυγε για δεύτερη φορά φέτος και ο Νοβελίνο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να διατηρήσει τους «ροζανέρι» στη Σέριε Α. Η Νάπολι μετά από ένα αρνητικό σερί, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Κιέβο, πήρε τα πάνω της ψυχολογικά και θέλει μόνο τη νίκη στη Σικελία, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Σε απόδοση 1,75 προσφέρει ο Stoiximanτο συνδυασμό διπλού καιover2,5, που αποτελεί επιλογή . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2763. ΡΕΝ – ΛΥΩΝ

Σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου παραμένει η Ρεν με τις τρεις νίκες που πέτυχε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (3-0-1), πραγματοποίησε μάλιστα την πρώτη πραγματικά γεμάτη της εμφάνιση από τη στιγμή που ανέλαβε ο Κουρμπίς, συντρίβοντας τη Ναντ στο ντέρμπι με 4-1, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν απολαυστική ( 3-0 μέχρι το 23’, πήγε με 4-0 στα αποδυτήρια). Σε φόρμα και η Λυών, μετράει 5-0-1 στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στο βάθρο και να γλυκοκοιτάζει και τη δεύτερη θέση, στα μείον της ότι ηττήθηκε στις πέντε από τις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (1-0-5) και ότι η εκτός έδρας συγκομιδή της είναι, για τα δεδομένα της, φτωχή (4-3-7 εκτός). Πολύ απρόβλεπτο μας φαίνεται το εν λόγω παιχνίδι, το διπλό πάντως σίγουρα δεν είναι για 2,30, η ανεβασμένη Ρεν έχει καλές πιθανότητες να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

2762. ΑΡΙΚΑ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Σε τελείως διαφορετική τροχιά οι δύο ομάδες. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Κόλο Κόλο, η οποία δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα να συνδυάζει δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 στο ντέρμπι με την Κατόλικα. Μεσοβδόμαδα έπαιξε κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο για το Λιμπερταδόρες, με τη ρεβάνς να ακολουθεί. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Σαν Μάρκος, η οποία δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να πάρουν τους τρεις βαθμούς ακόμα και αν αγωνιστούν με αλλαγές, διπλό.

2768. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Ντεφορμέ εμφανίζεται στα τελευταία ματς η Ουΐλα, τρέχοντας ένα σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη, προερχόμενη από τη λευκή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Πατριότας. Αήττητη μετά από οχτώ αγωνιστικές η Πάστο, η οποία έρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Εκιδάδ. Δε θα έχει εύκολο έργο η Ουΐλα κόντρα στη σκληροτράχηλη Πάστο, με το ματς να είναι καθαρή τριπλή, no bet.

2767. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Έσπασε το σερί των ισοπαλιών η Μπουκαραμάνγκα την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-1 την Τολίμα. Από σπουδαία νίκη προέρχεται και η Φορταλέζα, 2-0 εντός έδρας κόντρα σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, Μιγιονάριος. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αναμένουμε να σημειώσουν τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, άσος.

2765. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Τρία ματς χωρίς τρίποντο παραμένει η Μπελενένσες (0-1-2), μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε (1-1-3), ενώ στο γήπεδό της δεν κερδίζει από το Δεκέμβριο (0-2-3 στα πιο πρόσφατα πέντε). Η Μπράγκα έχασε στην Τουρκία με 0-1 από τη Φενέρ, στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης θα ψάξει την ανατροπή για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα διατηρεί αήττητο οχτώ αγωνιστικών (5-3-0), ενώ έχασε μόνο σε μια από τις πιο πρόσφατες 11 εξόδους της (5-5-1). Παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, η Μπράγκα ανταποκρίνεται εξαιρετικά ως τώρα, μιας και διαθέτει το απαραίτητο βάθος στον πάγκο για να φρεσκάρει, η Μπελενένσες δεν μας εμπνέει για να επιχειρήσουμε να πάμε στην κόντρα, θα μείνουμε μακριά από την εν λόγω αναμέτρηση.

2764. ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Σέσαρ Βαγιέχο, καθώς η αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ αναβλήθηκε λόγω Λιμπερταδόρες. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αποτελούν τη δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς πριν την έναρξη του αναμένονταν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Νέο θετικό αποτέλεσμα για την Καχαμάρκα, 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Κομέρσιο. Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε συνδυασμό με το μικρό ρόστερ των γηπεδούχων ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση. No Bet.

2756. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Κλάσικο Λα Πλάτα. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις μνήμες από το –όχι και τόσο- φιλικό παιχνίδι προ ολίγων εβδομάδων να είναι ακόμα νωπές. Στο ματς εκείνο οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και πολλοί εξ’ αυτών τιμωρήθηκαν με αρκετές αγωνιστικές. Τέσσερις αγωνιστικές αήττητη (3-1-0) ήταν η Εστουδιάντες (3-1-2), όμως η Ουρακάν έβαλε τέλος στο σερί της, κερδίζοντας τη με 1-0. Ίσως και να δικαιούταν κάτι περισσότερο από το 0-0 με τη Σαν Λορέντζο η Χιμνάσια (3-1-2), όμως εν τέλει αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας και έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική (0-1-1). Μεγάλο ματς, πάντα δύσκολα σε προβλέψεις τέτοιου είδους παιχνίδια, πόσο μάλλον τώρα που οι δύο μονομάχοι δεν έχουν ιδιαίτερα σημαντικές διαφορές.

2766. ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Δεν κατάφερε να παλέψει ιδιαίτερα το ματς με τη Γοδόι η Πατρονάτο (1-3-2), χάνοντας με 3-1 και μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε στις ήττες (1-2-0). Εκκωφαντική η Ροζάριο (4-2-0) συνέτριψε με 4-1 τη Ρίβερ Ουρουγουάης για το Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα, όμως στο πρωτάθλημα παρότι άξιζε τη νίκη, έμεινε στο 2-2 με τη Μπάνφιλντ. Δεδομένη η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, μπορούν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Πατρονάτο. Επιλογή το -0,25 ασιατικό διπλό.

2777. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Πολύ καλή εκκίνηση για αμφότερες στο πρωτάθλημα, η Σίτι πέρασε με 4-3 από το Σικάγο, στο ντεμπούτο του Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο, έδειξε πως έχει πολλές δυνατότητες μπροστά, αλλά η άμυνα χρήζει άμεσης βελτίωσης. Το Τορόντο με έξυπνη τακτική άλωσε τη Νέα Υόρκη με 2-0, δεν είχε πρόβλημα να αφήσει τη μπάλα στα πόδια της αντιπάλου και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Αμφίβολοι δίνονται ο Λάμπαρντ για τους γηπεδούχους και ο Άλτιντορ για τους φιλοξενούμενους, διαφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων, έδειξαν πως θέλουν ακόμα δουλειά, ειδικά στα μετόπισθεν, σε αντίθεση με τα Τορόντο που διατηρεί υψηλό βαθμό ομοιογένειας και άλωσε μια πολύ δύσκολη έδρα στην πρεμιέρα του, το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,05 της Bet365 έχει αξία.

2778. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Την πρώτη ήττα στη φετινή σεζόν γνώρισε η Ουνιβερσιτάριο, 1-0 εκτός κόντρα στη Γκαρσιλάσο, σε μία έδρα αφιλόξενη για αυτή. Συνεχίζει την τρελή της πορεία η Αλιάνσα Ατλέτικο, κερδίζοντας εντός έδρας με 2-1 την Άουριτς, βρισκόμενη πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κριστάλ. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, δε θα μπλέξουμε με σημείο, αν και τον πρώτο λόγο έχει ο άσος, θα πάμε όμως με τα πολλά γκολ καθώς και οι δύο ομάδες φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές.

2779. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Εσπανιόλα η ''Ου'', μένοντας στο 0-0, σε ένα ματς που είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκειά του. Από ισοπαλία προέρχεται και η Κονσεπσιόν, 2-2 κόντρα στη Σαν Λουίς, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η αντίπαλός της έπαιζε με εννιά παίχτες. Μία κλάση ανώτεροι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν δείξει θετικά στοιχεία στα τελευταία ματς, ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

2771. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ.

Τρίτη σερί ισοπαλία για την Κορτουλούα, 1-1 εκτός κόντρα στην Πετρολέρα, με τους γηπεδούχους να δείχνουν αρκετά καλά στοιχεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά δυνατοί, εκμεταλλευόμενοι την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Σε ρηχά νερά κινείται μέχρι στιγμής η Τζαγκουάρες, αδυνατώντας να βρει χημεία στο πλήρως ανανεωμένο ρόστερ. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Ενβιγκάδο. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

2784. ΣΑΝ ΧOΣΕ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Μάλλον πρέπει να αισθάνεται τυχερό το Σαν Χοσέ που ξεκίνησε νικηφόρα της χρονιά, στο 1-0 επί του Κολοράντο δεν ήταν καλύτερο και χρωστάει πολλά στις σωτήριες επεμβάσεις του κίπερ Μπίνγκχαμ. Το Πόρτλαντ ξεκίνησε και αυτό με νίκη, 2-1 το Κολόμπους, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού του πρωταθλήματος, κατά τα 9/11 η ενδεκάδα του ήταν η ίδια με πέρυσι. Καλά ζυγισμένα τα σετ, ένα κλικ προς τα δεξιά κοιτάμε, αλλά οι αποδόσεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ώστε να ασχοληθούμε περαιτέρω.

2782. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Το εντυπωσιακό 3-0-0 στο ξεκίνημα, έδωσε τη θέση του στο 0-0-3 στη συνέχεια για την Κολόν (3-0-3), η οποία όχι μόνο χάνει, αλλά κάθε ήττα της ήταν με διαφορά τριών τερμάτων, απογοητεύοντας με τις εμφανίσεις της. Καλύτερη ήταν η Ρίβερ (2-2-2) στο Κλάσικο με τη Μπόκα, όμως «κόλλησε» στο 0-0. Παρόλα αυτά, συμπλήρωσε τέσσερα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς ήττα (2-2-0) και φαίνεται σιγά-σιγά να βρίσκει το δρόμο της, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα. Η φόρμα των δύο ομάδων είναι σαφής ένδειξη για να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους στο -0,25 ασιατικό διπλό, το οποίο κοντράρει η αγορά.

2781. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Τουκουμάν (4-0-2), όμως το βαρύ 5-0 από την Τίγκρε την προσγείωσε απότομα. Χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς (0-1-2) η Αλντοσίβι (2-1-2), καθώς έμεινε στο 1-1 με την Τέμπερλεϊ. Οφείλει να βγάλει αντίδραση η γηπεδούχος ομάδα και κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν πείθει με την εικόνα του, έχει όλα τα φόντα για να επιστρέψει στις νίκες. Χαμηλός μεν, άσος δε.

2769. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Τζούνιορ την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας εκτός έδρας με 2-1 από τη Ριονέγρο. Η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η Τολίμα, η οποία παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, πληρώνοντας την αποδυνάμωση του ρόστερ κατά τη διάρκεια των μεταγραφών. Άσος.

2580. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Την πρώτη της νίκη στο Κλαουσούρα σημείωσε η Τσίβας, 2-0 στην έδρα της Κερέταρο, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών έβαλε Αμέρικα στην εμφατική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 4-1 κόντρα στη Μονάρκας. Καλή παράδοση για την Αμέρικα στην έδρα της Τσίβας, έχοντας καταφέρει να φύγει νικηφόρα στις τέσσερεις τελευταίες αναμετρήσεις. Κρατάμε το διπλό DNB.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Δε συνέχισε το καλό σερί η Νασιονάλ Ποτοσί, χάνοντας εντός έδρας με 1-0 από τη Σούκρε. Δεν έχουν εκμεταλλευτεί την έδρα τους φέτος οι γηπεδούχοι, μετρώντας δύο νίκες και δύο ήττες. Μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας η Σαν Χοσέ, βρισκόμενη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από την ήττα με 3-2 κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

----. ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ-ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Συνεχίζουν αήττητοι οι φιλοξενούμενοι, προερχόμενοι από τη σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη Στρόνγκεστ, σε ένα ματς όμως που δεν άξιζαν τους τρεις βαθμούς. Απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με την Οριέντε η Πετρολέρο, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δε θα έχει εύκολο έργο στη δύσκολη έδρα της Πετρολέρο η Γουίλστερμαν, θα κρατήσουμε τον άσο DNB.

----. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ-ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ-ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Μπολίβαρ, η οποία έχει παράλληλες υποχρεώσεις για το Λιμπερταδόρες. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ μετά το ματς κόντρα στη Σούκρε, ακολουθεί η ρεβάνς στην Αργεντινή, με τις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα να είναι δεδομένες. Σπουδαία νίκη για τη Σούκρε την προηγούμενη αγωνιστική, με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Νασιονάλ. Θα πάμε με την κόντρα και τον άσο DNB.

----. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ-ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΖ

Οι πολλές απουσίες κόστισαν στην Σπορτ Μπόιζ, καθώς δε μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας τη Δε Στρόνγκεστ μένοντας στο 1-1. Αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα για τη Μπλούμινγκ με 3-1 κόντρα στη Μπολίβαρ, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αδυναμία της να πάρει αποτέλεσμα εκτός έδρας. Δύσκολη αναμέτρηση για να κρατήσουμε κάποιο σημείο, θα δώσουμε όμως ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

----. ΟΛΙΜΠΙΑ-ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Έχει ρίξει όλο το βάρος στο Λιμπερταδόρες η Ολίμπια, με τα αποτελέσματα στο εγχώριο πρωτάθλημα να είναι απογοητευτικά. Σημείωσε μόλις τη δεύτερη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας 2-0 εκτός έδρας τη Γκουαρανί. Μετά το ματς με τη Ρούμπιο Νου, ακολουθεί ο σημαντικός αγώνας κόντρα στην Έμελεκ για το Λιμπερταδόρες. Στη δεύτερη θέση τους βαθμολογικού πίνακα οι φιλοξενούμενοι, αποτελώντας την έκπληξη του πρωταθλήματος. Προέρχονται από τη νίκη με 4-1 εκτός έδρας κόντρα στη Ρίβερ. Κρυφοκοιτάμε την κόντρα.

----. ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Σκόνταψε την προηγούμενη αγωνιστική η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σολ, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας με τη Χενεράλ Καμπαγιέρο, δεχόμενη μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Γκουαρανί, με το κλίμα στην ομάδα να είναι το χειρότερο δυνατό. Προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Ολίμπια. Δε μπορούμε να σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο πλην του άσου, ενώ τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά.

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

3152. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΜΙΛΑΝΟ

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Βενέτσια την προηγούμενη εβδομάδα όπου «λύγισε» στην παράταση στην αήττητη έδρα της Εμίλια (98-96). Συνέχισε τα γκράν γκινιόλ παιχνίδια αφού στα 3/4 προηγούμενα ο νικητής κρίθηκε στην παράταση. Στο γήπεδο της είναι δυνατή (9-2 ρεκόρ) και εκεί θα στηριχτεί για να διατηρηθεί εντός της προνομιούχου 8αδας. Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να επικράτησε μεσοβδόμαδα και της Καζέρτα (91-85) αλλά πάλι το έκανε δύσκολα. Στα θετικά πως έδωσε συνέχεια στις παραγωγικές εμφανίσεις της, πιο συγκεκριμένα στα εννέα τελευταία πετυχαίνει 88,6 πόντους. Ανταγωνιστική περιμένουμε τη Βενέτσια και αυτό δεν θα μπλέξουμε με το χάντικαπ. Πολύ καλή επιλογή δείχνει όμως το over 153,5 με τον ρυθμό που σκοράρει η Μιλάνο. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μάλιστα βλέπουμε 161,165,186,184 και 177 πόντους αντίστοιχα.

3153. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ

Πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Φουενλαμπράδα (81-86) η Βαλένθια και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου ούσα πρωτοπόρος με συγκάτοικο τη Μπαρτσελόνα. Στο γήπεδο της ηττήθηκε μόνο από τη Ρεάλ (10-1) πρόσφατα με το απίθανο εύστοχο σουτ του Γιουλ στην εκπνοή του αγώνα όταν πέταξε τη μπάλα από τη μία ρακέτα στην άλλη. Διαθέτει τη 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με παθητικό 68,6 πόντους μ.ο. εντός έδρας και σε συνδυασμό με τους 68,3 πόντους μ.ο. που πετυχαίνει εκτός έδρας η Μανρέσα (χειρότερη επίθεση στην ACB) βλέπουμε με θετικό μάτι το under 66,5 πόντων των φιλοξενούμενων στο 1,95 του Stoiximan. Απόντες για τη Βαλένθια οι San Emeterio (5,9 πόντοι μ.ο.), Dubljevic (13,1 πόντοι μ.ο.), αμφίβολη η συμμετοχή του Van Rossom (11,2 πόντοι μ.ο.) και του Hamilton (11,3 πόντοι μ.ο.). Προφανώς προς αποφυγή το -18,5 από τη στιγμή που οι «νυχτερίδες» κινδυνεύουν να παίξουν με τόσες πολλές και κομβικές απουσίες.

3154. ΡΕΑΛ – ΑΝΔΟΡΡΑ

Τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο στη Λιθουανία η Ρεάλ την Πέμπτη αλλά τελικά κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να νικήσει τη Ζαλγκίρις με 75-90. Και στο πρωτάθλημα χάρις στην εξαιρετική 3η περίοδο που έτρεξε επιμέρους σκορ 10-24 αλλά και τον γνωστό επιθετικό της πλουραλισμό γεύτηκε την 6η συνεχόμενη νίκη της. Διαθέτει μακράν την πιο παραγωγική επίθεση με 92,5 πόντους μ.ο, στα οκτώ πιο πρόσφατα σκοράρει 96 πόντους μ.ο. Υποψιασμένο το overστο 171,5 αφού και η Ανδόρρα (πετυχαίνει 80,9 πόντους μ.ο.) είναι ομάδα που μπορεί να συνεισφέρει σε ένα μεγάλο σκορ. Μη διαθέσιμος για τους φιλοξενούμενους είναι ο David Navarro (7,3 πόντοι μ.ο.).

3155. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Πιο μαχητική εσχάτως η Σεβίλλη που την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε δύσκολα (89-83) στην έδρα της Μπανταλόνα ενώ στο γήπεδο της (5-6 ρεκόρ) νίκησε στα δύο πιο πρόσφατα Φουενλαμπράδα και Ομπραντόιρο. Νίκη μισή πρόκριση πέτυχε η Κούτσα Λαμποράλ στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Κίμκι (98-83) που σε συνδυασμό με την ήττα της ΤΣΣΚΑ στη Βαρκελώνη την έστειλε στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη «ρωσική αρκούδα». Σε τρομερή φόρμα οι Βάσκοι (11-1 στα 12 τελευταία) που διαθέτουν τη 2η πιο παραγωγική επίθεση με 87,2 πόντους μ.ο. και θα βρουν τώρα απέναντι τους την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με παθητικό 85,6 πόντους μ.ο. Η Σεβίλλη έχει δεχτεί 102 πόντους από την Εστουδιάντες, 107 πόντους από τη Ρεάλ και 108 από τη Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων. Επιλογή αποτελεί το over 84,5 της Λαμποράλ στο 1,91 του Stoiximan.

3379. ΜΑΛΑΓΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Έδειξε την ανωτερότητα της στην Κροατία με την Τσεντέβιτα η Μάλαγα σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μην είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία καθότι αποκλεισμένη αλλά ίσως λειτουργήσει ευεργετικά στο πρωτάθλημα που έρχεται από τρεις απανωτές ήττες. Τρέχει να προλάβει το τρένο των πλέι-οφ αφού μετά τα τελευταία αρνητικά της αποτελέσματα βρέθηκε στη 10η θέση. Μπροστά στον κόσμο της παίζει στην πλειοψηφία των αγώνων της υποδειγματική άμυνα με αποτέλεσμα να κατέχει την καλύτερη επίδοση με 68,2 πόντους μ.ο. Πιθανό το ντεμπούτο του Hayes που τον πήρε από την Αστάνα με την οποία είχε 16,7 πόντους μ.ο. Στο πρωτάθλημα και στην γρήγορη εξασφάλιση της σωτηρίας της επικεντρώνεται η Σαραγόσα μετά τον αποκλεισμό της στο Γιούροκαπ. Δεν της αρμόζει η 14η θέση (+3 νίκες από τον υποβιβασμό) αφού δεν είναι τόσο κακή ομάδα. Μέσα στις δυνατότητες της να μην ηττηθεί με πάνω από 8 πόντους, στο 1,90 παίζεται το +8,5 χάντικαπ στη Bet365 με την παράδοση να είναι ξεκάθαρα με το μέρος της αφού μετράει 8/9 νίκες στα τελευταία μεταξύ τους (8-1).

3157. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ

Πολύ δυνατή στο γήπεδο της η Γκραν Κανάρια (9-2 ρεκόρ), μπορεί την περασμένη αγωνιστική να γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ αλλά αυτή ήταν η μόλις δεύτερη αποτυχία της αφού μόνο αυτή και η Μπαρτσελόνα έχουν φύγει νικήτριες από εκεί. Βάζει γενικά εύκολα τη μπάλα στο καλάθι, 88,6 πόντους μ.ο. σκοράρει όπου στα 7/9 προηγούμενα εντός έδρας της πέτυχε 83+ πόντους. Στα άλλα δύο σημείωσε 82 πόντους με τη Μπανταλόνα και 81 με τη Μπαρτσελόνα. Η Μούρθια είναι σε καλό φεγγάρι , 4/5 νίκες στα τελευταία της ματς (4-1) κερδίζοντας μεταξύ άλλων την Κούτσα Λαμποράλ (εντός) και τη Μάλαγα (εκτός). Ίσως επιχειρήσουμε το over 82,5 πόντων των γηπεδούχων στο 1,91 του Stoiximan αφού βοηθούν και τα στατιστικά που θέλουν τη Μούρθια να δέχεται εκτός έδρας 82 πόντους μ.ο.

3164. ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές και ισάριθμες άνετες ήττες σημείωσε η Μπρέμερχαβεν (ρεκόρ 6-18) στην έδρα της ντεφορμέ Μπραουνσβάιγκ (80-85), πράγμα όχι περίεργο γι’ αυτήν καθώς βασίζεται περισσότερο στα εκτός (4-9) παρά στα εντός έδρας (2-9). Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Λούντβιγκσμπουργκ (ρεκόρ 17-7), μετά τη δύσκολη ήττα απέναντι στην Όλντενμπουργκ (81-76) πέτυχε δύο νίκες κόντρα σε Γκέτινγκεν (83-91) και Βούρτσμπουργκ (75-59) κατά σειρά. Έτσι, διεύρυνε στο 7-2 το τρέχον σερί της, ενώ απέχει μόλις μία νίκη από τη δεύτερη θέση. Βασικός παράγοντας για την αναποτελεσματικότητα των γηπεδούχων στην έδρα τους η κάκιστη αμυντική λειτουργία (δέχονται 82,9 πόντους μ.ο.), ανεβάζει κατακόρυφα το ρυθμό στις εξόδους της η φιλοξενούμενη (σκοράρει 83,2 και δέχεται 81 π. έναντι των 80,4 και 73 στο σπίτι της αντίστοιχα). Πιθανό το διπλό με -6,5 χάντικαπ, όμως θα προτιμήσουμε την επιλογή του over 155,5 (1,90 / Stoiximan) για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.

3165. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Ήττα-σοκ στην έδρα της ουραγού πλην φορμαρισμένης εσχάτως Μιτελντόιτσερ (93-90) γνώρισε η Μπάγερν (ρεκόρ 18-6), αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη της Όλντενμπουργκ την έφερε σε ισοβαθμία μαζί της στη δεύτερη θέση. Αυτό ήταν το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα των Βαυαρών στα πέντε τελευταία για την Μπουντεσλίγκα (3-2). Με δύο άνετες νίκες ξεπέρασαν τις διαδοχικές αποτυχίες κόντρα σε Λούντβιγκσμπουργκ (74-70) και Μπάμπεργκ (71-58) οι Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης (92-73 την Ουλμ, 61-86 την Γκίσεν), αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (90,3 πόντοι μ.ο.) αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα (69,8 πόντοι μ.ο.), συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις επικρατεί η δεύτερη, όμως η Μπάγερν δίνει φρενήρη ρυθμό στα εντός έδρας ματς της σκοράροντας 95,6 και δεχόμενη 74,9 πόντους κατά μ.ο. Το άλλο άκρο η Φρανκφούρτη που στις εξόδους της επιτρέπει μόλις 67,9. Θα το θέλαμε λίγο πιο ψηλά το line(152,5) για να μπλέξουμε με under, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι στο συγκεκριμένο αυτό θα ήταν το +10,5 χάντικαπ των φιλοξενούμενων που δείχνουν ικανοί θα φέρουν σθεναρή αντίσταση (1,90 / Bet365).

3167. ΒΟΝΝΗ – ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ

Επιστροφή στις νίκες για τη Βόννη (ρεκόρ 9-15) με διαγωνισμό σκοραρίσματος στην αναμέτρηση με την Τούμπινγκεν (102-99), επιτυχία η οποία ήταν η τρίτη διαδοχική στην έδρα της. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Φοίνιξ Χάγκεν (ρεκόρ 11-13), το πάλεψε εντός κόντρα στην Μπάμπεργκ αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν ξεκάθαρη (66-87), γνωρίζοντας έτσι την τέταρτη της ήττα στα πέντε τελευταία. Αρκετά υψηλό κρίνεται με μια πρώτη ματιά το lineστους 181,5 πόντους, ακόμα και για δύο ομάδες με τέτοια στατιστικά (η Βόννη πετυχαίνει 82,1 και δέχεται 83,9 πόντους στο σπίτι της, η Χάγκεν επιτρέπει 88,8 στις εξόδους της σκοράροντας 83,1). Όπως και να έχει θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε, δίνουμε προβάδισμα στην έδρα αλλά μέχρι εκεί.

3168. ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Από το κακό στο χειρότερο η Τούμπινγκεν (ρεκόρ 6-18), στη Βόννη τα έδωσε όλα, ισοφάρισε σε 99-99 λίγο πριν το τέλος όμως το τρίποντο-μαχαιριά των γηπεδούχων στη λήξη του χρόνου διαμόρφωσε το τελικό 102-99, υποχρεώνοντάς την στην πέμπτη σερί της ήττα και στη δωδέκατη στα 14 πιο πρόσφατα. Αντίδραση έβγαλε η Άλμπα Βερολίνου (ρεκόρ 16-8) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκέτινγκεν (84-66), δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο όμως στην επανάληψη πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ανεβαίνοντας έτσι στην 6 θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης η Άλμπα των τριών ηττών στις πέντε τελευταίες εξόδους της, όμως από την άλλη η Τούμπινγκεν παραπαίει. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το -11,5 χάντικαπ των φιλοξενούμενων (1,93 / Stoiximan) στη λογική πως θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμα μία νίκη ψυχολογίας ενόψει συνέχειας απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, χωρίς βέβαια να είμαστε ιδιαίτερα ζεστοί.

3169. ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει η Χιπουσκόα που είναι 3 νίκες μακριά από την σωτηρία της. Στα επτά τελευταία νίκησε μόνο την Ομπραντόιρο (1-6) ενώ έχει και το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ στην Ισπανία με μόλις δύο νίκες σε 10 αγώνες (2-8). Είναι συγκεκριμένα τα ματς που μπορεί να χτυπήσει μέχρι το τέλος, ένα από αυτά είναι το τωρινό με την Τενερίφη που είναι πολύ πιο άνετη βαθμολογικά και εννοείται καλύτερη ομάδα (5-6 εκτός έδρας ρεκόρ). Πολύ αμφίρροπο, κανένα αποτέλεσμα δεν θα μας προξενήσει εντύπωση.

3170. ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νίκη ψυχολογίας αλλά και ουσίας πέτυχε την Παρασκευή η Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ (100-98) σε ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ που κρίθηκε στην παράταση και με συγκλονιστική εξέλιξη στο φινάλε. Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους «μπλαουγκράνα» ο Ντόελμαν που ισοφάρισε με εύστοχο τρίποντο 6’ πριν το φινάλ και ήταν επίσης ο παίκτης που έκλεψε τη μπάλα στην επαναφορά βάζοντας και το καλάθι με buzzer beater που έστειλε τους Ισπανούς στα ουράνια. Στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα μαζί με τη Βαλένθια από την οποία γνώρισε και τη μοναδική της ήττα στα 15 τελευταία ματς (14-1). Εκτός έδρας μετράει επτά διαδοχικές επιτυχίες (7-0), στα 6/7 κέρδισε με διαφορά 7 πόντων και άνω. Δεν τρομάζει η Μπανταλόνα που στο γήπεδο της υποκλίθηκε σε όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Δεν αποτελεί καμία ευκαιρία το -8,5 χάντικαπ αλλά το θεωρούμε αρκετά πιθανό. Το συγκεκριμένο ματς είναι Καταλανικό ντέρμπι με την «μαμά» Μπαρτσελόνα να έχει συντριπτικά υπέρ της και την παράδοση (9 σερί νίκες στο συγκεκριμένο γήπεδο).

3171. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΒΑΡΕΖΕ

Δύσκολα θα κινδυνεύσει (+4 νίκες από την τελευταία θέση) η Μπολόνια όσο παραμένει ανταγωνιστική εντός έδρας (7-4 ρεκόρ). Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα στην έδρα της Σάσαρι έμελλε να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, προηγούμενη επιτυχία μακριά από τη Μπολόνια ήταν πριν 13 μήνες. Η Βαρέζε εκμεταλλεύτηκε το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Τρέντο (96-82) και πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της. Αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός έδρας διαθέτει την 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μ.ο. Μεγάλο βρίσκουμε το όριο των 154,5 πόντων στον Stoiximan και ίσως επιχειρήσουμε το under, μόλις τρεις φορές στα 11 εκτός έδρας ματς της Βαρέζε άλλωστε ξεπεράστηκε το συγκεκριμένο όριο.

3172. ΟΡΛΑΝΤΟ - ΤΟΡΙΝΟ

Βάλθηκε να μας επιβεβαιώσει το Ορλάντο για την μαχητικότητα που επέδειξε και την περασμένη εβδομάδα με την Κρεμόνα όταν και ηττήθηκε με ένα πόντο διαφορά (74-73). Στα πέντε προηγούμενα να θυμίσουμε πως υπέστη μόλις μία ήττα (4-1) και αυτή εκτός έδρας με την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Εμίλια. Μαχητικό όμως ήταν και το Τορίνο την περασμένη Κυριακή όταν και έχασε δύσκολα στο Μιλάνο από την πρωτοπόρο Αρμάνι (94-90). Παραμένει ουραγός και στις -4 νίκες από τη σωτηρία της που από ότι φαίνεται πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί. Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους τους οποίους και θα στηρίξουμε στο -4,5 στο 1,80 του Stoiximan. Εναλλακτική πρόταση το under 70,5 πόντων των φιλοξενούμενων (1,91 / Stoiximan) με το Ορλάντο να έχει όλως παραδόξως συνολικά την καλύτερη άμυνα στην Ιταλία με εντός έδρας παθητικό 66,8 πόντους μ.ο.

3173. ΠΕΖΑΡΟ - ΣΑΣΑΡΙ

Μεσοβδόμαδα η Πεζάρο επιβλήθηκε και της Τρέντο στην 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της παίρνοντας άλλη μία βαθμολογική ανάσα αφού πλέον βρίσκεται στις +4 νίκες από την τελευταία θέση. Η Σάσαρι με ήττες σαν την προηγούμενη από τη Μπολόνια (11-11) δυσκολεύει τη θέση της όσον αφορά το πλασάρισμα της στην 8αδα. Από τις πιο αναξιόπιστες ομάδες στην Ιταλία η Σάσαρι. Βλέποντας τις επιδόσεις της τόσο στην επίθεση (82,6 πόντοι μ.ο.) όσο και στην άμυνα (80,4 πόντοι μ.ο.) μάλλον προς το over 158,5 (1,87 / Stoiximan) πρέπει να κινηθούμε.

3174. ΠΙΣΤΟΪΑ - ΚΡΕΜΟΝΑ

Δεν κράτησε πολύ το άσχημο φεγγάρι της Πιστόια, μετά από τέσσερις σερί ήττες λοιπόν πήρε τη νίκη στην έδρα της Καζέρτα (88-94). Έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του Ορλάντο η Κρεμόνα (74-73) και παρέμεινε ολομόναχη στην 3η θέση πίσω από τους δύο πρωτοπόρους Μιλάνο και Εμίλια. Σε χαμηλό τέμπο κινείται η πλειοψηφία των παιχνιδιών της Κρεμόνα, πολύ οριακό όμως το σύνολο πόντων (152,5) για οποιαδήποτε σκέψη στο under.

3175. ΚΑΝΤΟΥ – ΚΑΖΕΡΤΑ

Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της Λέγκα, ισόβαθμες οι δύο ομάδες με το ίδιο ρεκόρ (9-13) και χωρίς να έχουν ιδιαίτερες βλέψεις για τα πλέι-οφ αλλά και κανέναν κίνδυνο προφανώς για υποβιβασμό. Δεν καταλαβαίνουμε από πού προκύπτει ο τόσο μεγάλος φαβοριτισμός της Καντού, με το +8,5 της Καζέρτα θα πηγαίναμε αφού και στις πέντε τελευταίες ήττες της δεν ηττήθηκε σε κανένα με πάνω από 7 πόντους.

3176. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Όχι και άδικα η Εστουδιάντες είναι το πρώτο φαβορί για φούντο αφού απέχει 3 νίκες από τη σωτηρία της και δεν λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Στο γήπεδο της μετράει 8/10 ήττες (2-8) και αν η Μπιλμπάο δεν έρχονταν από την οικτρή εμφάνιση και συντριβή στο ντέρμπι των Βάσκων με τη Λαμποράλ ίσως ήμασταν πιο ζεστοί για το -2,5 χάντικαπ.

3177. ΤΡΕΝΤΟ – ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ

Πριν τον ευρωπαϊκό εμφύλιο την Τρίτη με την Αρμάνι Μιλάνο στο Γιούροκαπ μεσολαβεί άλλη μία ζόρικη αναμέτρηση για την Τρέντο που ηττήθηκε και μεσοβδόμαδα από την Πεζάρο επεκτείνοντας το αρνητικό της σερί (1-6). Η Εμίλια έστω και δύσκολα (στην παράταση) νίκησε την Καζέρτα και παρέμεινε στο κυνήγι της Μιλάνο έχοντας δύο νίκες λιγότερες. Αν μία ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή αξίζει της εμπιστοσύνης μας είναι σίγουρα η Εμίλια και για αυτό θα πάμε με το πιο συντηρητικό +3 χάντικαπ αλλά παίζεται και η νίκη της στο 2,450 της Bet365.

----. ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πάλεψε και με το παραπάνω στο «Nick Galis Hall» η ΑΕΚ (ρεκόρ 16-5), είχε την ευκαιρία να πάρει σπουδαίο διπλό όμως ο Γκριν αστόχησε στο τελευταίο σουτ του αγώνα με το 77-76 να παραμένει. Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε τέλος στο σερί έξι νικών της «Ένωσης» που βρίσκεται στην 4 θέση της βαθμολογίας. Από ήττα-σοκ που ουσιαστικά μηδένισε τις πιθανότητες πρόκρισης στο «Top-8» της Ευρωλίγκας προέρχεται ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 20-1), ο οποίος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στα κρίσιμα σημεία χάνοντας ένα δικό του παιχνίδι από τη μαχητική Μπάμπεργκ (72-71). Υπάρχουν δύο διαφορετικά ενδεχόμενα ως προς τον τρόπο προσέγγισης της συγκεκριμένης αναμέτρησης από πλευράς φιλοξενούμενων. Σύμφωνα με το πρώτο οι «ερυθρόλευκοι» θα θελήσουν να ανακάμψουν παίρνοντας μια νίκη ψυχολογίας και ταυτόχρονα να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ από την άλλη το σοκ της ήττας στη Γερμανία καθώς και του διαφαινόμενου πρόωρου αποκλεισμού από μια διοργάνωση στην οποία πρωταγωνιστεί με μεγάλες αξιώσεις τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός, δε γίνεται να ξεπεραστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με τους παίκτες να είναι σαφέστατα επηρεασμένοι. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να βγάλουν αντίδραση, το μόνο σίγουρο είναι πως η «Ένωση» έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά και θέλει να αποδείξει πως είναι ικανή για το κάτι παραπάνω. Στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων οι «Πειραιώτες» ναι μεν επικράτησαν αλλά δεν κατόρθωσαν να πάρουν μεγάλες διαφορές. Με δεδομένα όλα όσα προαναφέρθηκαν συν το γεγονός πως ο Στρόμπερι ενδέχεται να λείψει ξανά, έχει ενδιαφέρον το +8,5 των γηπεδούχων (1,88 / Stoiximan). Πιθανό το under 147,5 (1,90 / Bet365).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ