ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (21/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1530. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

HΜέλμπουρν Σίτι (5-2-2 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Βίκτορι στο ντέρμπι της Μελβούρνης, παρότι δεν ήταν αρκετά καλή. Πλέον συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2) και είναι φανερό ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οι Μάρινερς (1-1-7 εκτός) είναι ουραγοί και η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, αποτελεί μία αρκετά καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες. Βέβαια ο άσος στο 1,35 δεν έχει αξία.

1540. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Σπάνιο φαινόμενο, ειδικά με τον τρόπο που παίζει, να είναι πέντε αγωνιστικές αήττητη η Βαγιεκάνο (2-3-0) που σε αυτό το διάστημα έχει σκοράρει 11 φορές. Η Σεβίλλη είναι πολύ φορμαρισμένη εδώ και 1,5 μήνα αφού είναι επίσης αήττητη επί 13 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (10-3-0). Παράλληλα με τη Βαγιεκάνο έχει πολύ ευνοϊκή παράδοση τα τρία τελευταία χρόνια αφού την κέρδισε και τις έξι τελευταίες φορές που αναμετρήθηκαν στο πρωτάθλημα (6-0-0). Ικανή να πανηγυρίσει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη για φέτος, θεωρούμε πιο ασφαλή επιλογή όμως τοover1,5 γκολ της στο 1,93 του Stoiximan που μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα και αν δεν κερδίσει. Άλλωστε να νικήσει με ένα ισχνό σκορ τύπου 0-1 το θεωρούμε πολύ δύσκολο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1541. ΑΛΑΒΕΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Σημαντικός ο βαθμός που πήρε η Αλαβές στο ντέρμπι με τη Μιραντές, διατηρήθηκε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη διαφορά της από την τρίτη θέση να είναι πια στους πέντε πόντους. Μετράει 4-2-1 μετά της διακοπή και 8-3-2 στην έδρα της και παρόλο που δεν εντυπωσιάζει έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Η Αλμερία με το 0-2 από τη Λούγκο, έχασε για τρίτη φορά στις πιο πρόσφατες πέντε αγωνιστικές (1-1-3) και είναι κολλημένη στα χαμηλά, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις αδυναμίες που εμφανίζει μακριά από το σπίτι της (0-6-6 εκτός). Οι αριθμοί των δυο ομάδων δείχνουν άσο, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο πάντως το 1,75 βάσει της πρόσφατης εικόνας της Αλαβές, μια απλά σωστή τιμή.

1542. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Έχει αρχίσει να αγχώνεται η Καϊσερισπόρ (ρεκόρ 5-7-9), οι πρόσφατες νίκες των ομάδων που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού σε συνδυασμό με τις τρεις διαδοχικές της ήττες την έχουν φέρει μόλις στο +5 από τους διώκτες της. Στο τελευταίο, το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε την ανατροπή κόντρα στην Τραμπζονσπόρ (2-1), αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα στα έξι πιο πρόσφατα. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει και η Γκαζιαντέπ (ρεκόρ 7-5-9), η οποία μετράει επίσης τρεις σερί αποτυχίες, με πιο πρόσφατο θύτη την Ακισάρ (0-1). Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους, Τσιμπουίκε, θα ταξιδέψουν στην Καισάρεια οι φιλοξενούμενοι, θα λείψουν εκ νέου οι μπακ Αροκόγιο και Μαρκάλ, ενώ ενδεχομένως να υπάρχει έλλειψη κινήτρου από πλευράς Γκαζιαντέπ, καθώς έχει μείνει από νωρίς χωρίς στόχους, σε αντίθεση με την «αγχωμένη» γηπεδούχο. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στον άσσο (1,67), όμως δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να εμπιστευθούμε σε τέτοιες τιμές την ομάδα με τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση του πρωταθλήματος (2-4-5). Εναλλακτικά, επιλογή μπορεί να αποτελέσει το under 2,5 (1,62 / Stoiximan), το οποίο ενισχύεται τόσο από τις φετινές επιδόσεις των γηπεδούχων (15/21 under 2,5) όσο και από την προϊστορία (3/4 στα τελευταία μεταξύ τους).

1543. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Σημάδια ανάκαμψης δείχνει εσχάτως η Οσμανλισπόρ (ρεκόρ 7-5-9), την νίκη-έκπληξη επί της Γαλατά (3-2) ακολούθησαν η άνετη επικράτηση επί της Σιβασπόρ (4-0) και η ισοπαλία στην έδρα της Κονιασπόρ (1-1). Έτσι, κατάφερε γρήγορα να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ ανεβασμένη τελευταία η Μερσίν (ρεκόρ 4-5-12), μετά το αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) χρειάστηκε να βγάλει το λάδι της Μπεσίκτας για να ηττηθεί τελικά (1-0) με γκολ στο 73’. Εκτός τόπου και χρόνου οι αποδόσεις του άσσου (1,57), πρόκειται για ομάδα χωρίς ξεκάθαρο στόχο κόντρα σε μία που παίζει σε κάθε ματς τα ρέστα της, ενώ δεν προκύπτει από πουθενά ο έντονος φαβοριτισμός των γηπεδούχων, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως κατέχουν τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας επίδοση του πρωταθλήματος (3-1-6). Σαφέστατα η αξία βρίσκεται τόσο στο Χ2 (2,40 / Stoiximan) όσο και στο διπλό Draw No Bet (4,25 / Stoiximan).

1544. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΦΙΤΕΣΕ

Γειτονικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Ντε Γκράαφστσαπ χάρη το 0-0 που πήρε στην έδρα της Βίλεμ κατάφερε να ξεφύγει μετά από καιρό από την τελευταία θέση και να βρεθεί στη ζώνη των μπαράζ, κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη με την εικόνα που παρουσίασε στον πρώτο γύρο, ωστόσο μετά τη διακοπή έχει μείνει αήττητη στο γήπεδό της (2-1-0) βγάζοντας μεγάλο πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο. Η Φίτεσε δείχνει να βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προσαρμογής, μετά την αλλαγή στον πάγκο το Γενάρη, ήταν για τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-2-2), προτού συντρίψει με 3-0 τη Χέρενφεν, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση από τα παλιά. Αναμφίβολα η Φίτεσε είναι η ποιοτικότερη από τις δυο ομάδες, όμως το 1,70 του διπλού δείχνει χαμηλό για τα δεδομένα του αγώνα, δεν νομίζουμε ότι αξίζει να ασχοληθούμε με την αναμέτρηση αυτή.

1545. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΚΡΟΤΟΝΕ

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για τη Σαλερνιτάνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τερνάνα, το τελικό 0-4 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με την ανασταλτική της λειτουργία να παίρνει κάτω από τη βάση. Η Κροτόνε έχασε βαθμούς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδό της (1-1 με τη Βερτσέλι), έχει αποδειχθεί πάντως ιδιαίτερα αποτελεσματική στις πρόσφατες εξόδους της, με πέντε νίκες στις τελευταίες έξι (5-1-0) και διατηρείται εντός της προνομιούχου δυάδας. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί προσφέρεται η νίκη των φιλοξενούμενων, απλά σωστή μας μοιάζει η προσέγγιση αυτή, η αξία βρίσκεται στο over 2,25 στο 2,00 της Bet365 που επέλεξαν οι Young Guns, με τη Σαλερνιτάνα να δείχνει πιο επιθετικές διαθέσεις εσχάτως (τέσσερα σερί over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας) και την Κροτόνε να έχει βρει δίχτυα και στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους της.

1551. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ζαντχάουζεν (4-4-2 εντός) πήρε τον βαθμό στο Χαϊντενχάιμ με 1-1 με την τύχη να είναι με το μέρος της. Η αντίπαλος της δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς όπως εύκολα θα μπορούσε και στο 84’ εκείνη ισοφάρισε. Η Φράιμπουργκ (4-3-3 εκτός) έχει μπει ντεφορμέ στο πρωτάθλημα μετά τη χειμερινή διακοπή και έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Στο τελευταίο έχασε με 1-2 από τη Φορτούνα με πολλά λάθη από όλη την ομάδα. Ο φορ Φιλπ (18 συμ./4 γκολ) λείπει. Το -0,25 για τη φιλοξενούμενη δεν έχει αξία.

1550. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

H Μπίλεφελντ (2-6-2 εντός) έχασε με 0-1 από την Μπράουνσβαϊγκ, άδικη ήττα έπαιξε αρκετά καλά και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει. Αυτό τόνισαν και οι παίκτες με φανερή την πικρία για την ήττα. Στο ντέρμπι με την Πάντερμπορν (2-0-8 εκτός) ζητά αντίδραση. Η αντίπαλος της έχασε εύκολα με 0-4 από την Καϊζερσλάουτερν και συνέχισε τις κακές εμφανίσεις. Ο Έφενμπεργκ τρώει κράξιμο από τους οπαδούς, όμως ο πρόεδρος τον στηρίζει μέχρι το τέλος του μήνα. Ντέρμπι με φαβορί, αφού η γηπεδούχος παίζει πολύ καλύτερα, το 2,05 του άσου είναι στις σκέψεις μας.

1552. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΜΠΟΧΟΥΜ

Το Μόναχο 1860 (2-3-5 εντός) συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, η τελευταία με 0-3 από την Ουνιόν Βερολίνου, δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν δείχνει κανένα σημάδι ανάκαμψης. Η Μπόχουμ (3-4-3 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Νυρεμβέργη, προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τους τρεις βαθμούς. Είναι τόσο κακή η Μόναχο που ακόμα και η μέτρια τον τελευταίο καιρό Μπόχουμ είναι δίκαια το φαβορί στον αγώνα, το αφήνουμε για μετά την έναρξη.

1558. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Εννέα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που η Βαντούζ κέρδισε τη Βασιλεία. Δεν ήταν καν για το πρωτάθλημα Ελβετίας, αλλά για το (τότε) Κύπελλο ΟΥΕΦΑ! Η σύγκριση της πρωταθλήτρια με την ομάδα του Λιχτενστάιν είναι η μέρα με τη νύχτα. Μόνη ελπίδα της Βαντούζ να πάρει αποτέλεσμα στη Βασιλεία είναι να την υποτιμήσει τρομερά η αντίπαλος. Έρχεται από την ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ κι έχει τη ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένονται αλλαγές, όμως το ρόστερ της είναι εντυπωσιακό. Σίγουρα είναι εκτός οι τιμωρημένοι Γιάνκο (επιθετικός), Τσάκα (μέσος), αλλά δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Η Βαντούζ πάει χωρίς άγχος, πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς μετά την επανέναρξη, θα κοιτάξει την άμυνά της για να κουράσει την αντίπαλο και να κλέψει βαθμό. Μόνη αξιόλογη επιλογή στο ματς είναι η νίκη με over 2,5 για τη Βασιλεία στο 1,88 του Stoiximan.

1559. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΣΙΟΝ

Η Γκρασχόπερς ξεκίνησε με ένα βαθμό σε δύο ματς το δεύτερο μισό, όμως με τη Σιόν αυτή την αγωνιστική δίνει το πρώτο ματς που είναι στα μέτρα της. Προηγουμένως πήρε ισοπαλία στη Γιουνγκ Μπόις κι έχασε από τη Βασιλεία, δύο αποτελέσματα που δεν θεωρούνται «γκέλα». Απέκτησε τον μέσο Μιλάνοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως λογικά δε θα προλάβει να παίξει. Η Σιόν δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω χιονόπτωσης (κόντρα στη Σεν Γκάλεν), έκανε μεγάλη νίκη με την επανέναρξη στην έδρα της Ζυρίχης με παίκτη λιγότερο για πολλή ώρα. Επιστρέφει στην ίδια πόλη τώρα, αλλά είχε μεσοβδόμαδο Γιουρόπα Λιγκ (ήττα με 2-1 από τη Μπράγκα) κι ακολουθεί η ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα. Οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα, όμως τα τρία από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς έληξαν με 0-0! Πάντως, ο Νταμπούρ της Γκρασχόπερς έχει ποσοστό ευστοχίας 46,8% (καλύτερος στο πρωτάθλημα) και ο Κονατέ της Σιόν ακολουθεί με 45,5%, δείγμα της εκτελεστικής δεινότητας των κορυφαίων στράικερ της αναμέτρησης. Ο ασιατικός άσσος -0,25 στο 1,85 της Bet365 είναι η μόνη λογική επιλογή επειδή η Σιόν έχει αλλού το μυαλό της.

1575. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μία πρωτόγνωρη κατάσταση καλείται να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρώτη τους ήττα εντός των συνόρων, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχασαν και στο Βέλγιο για το Γιουρόπα Λιγκ με 1-0 από την Άντερλεχτ. Μοιραία, το μυαλό όλων στους Πειραιώτες βρίσκεται στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης, ενώ στο ματς με τον Ατρόμητο θα έχουν αρκετές απουσίες στα μετόπισθεν. Οι Περιστεριώτες παρότι δεν κέρδισαν στα δύο τελευταία τους ματς, πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο Φάληρο και διαθέτουν την επιθετική ποιότητα για να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ στην ελλιπή άμυνα των πρωταθλητών. Με αυτές τις συνθήκες, το αμφίσκορο στο 2,50 τηςBet365 κρίνεται υψηλό και δε μπορεί να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1565. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Εν μέσω κρίσιμων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, κοντράρονται στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ και η Σεντ Ετιέν. Η ομάδα του Μίτσελ έχασε με 0-1 από τη Μπλμπάο την Πέμπτη, αποδεικνύοντας ξανά πως στο σπίτι της αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς εκεί δεν κέρδισε κανένα από τα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος. Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Σεντ Ετιέν, δείχνει ικανή να διεκδικήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ προέρχεται από το 3-2 επί της Βασιλείας, με το οποίο πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων και οι απογοητευτικές επιδόσεις της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» οδήγησαν τους Young Guns στο +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2), το οποίο προσφέρει σε απόδοση 1,975 ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1570. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Η Έρφουρτ (6-2-5 εντός) κέρδισε με 2-1 την ουραγό Στουτγάρδη Β’ μετά από δύο ήττες με κάκιστες εμφανίσεις και χωρίς να σκοράρει γκολ. Σημαντική νίκη, όμως δεν φτάνει για τη σωτηρία. Η Βίρτσμπουργκ (5-5-2 εκτός) μετά από δύο συνεχόμενα 0-0 εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη εικόνα της Μούνστερ και την κέρδισε εύκολα με 3-0. Το συγκεκριμένο τρίποντο της ανεβάζει την ψυχολογία για τη συνέχεια. Σε τιμές ελαφρού φαβορί η φιλοξενούμενη, δίκαιο το σετ.

539. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Το παλεύει ο Πανελευσινιακός αλλά κόντρα στην Κέρκυρα θέλει ένα μίνι θαύμα εκτός έδρας για να πάρει κάτι, πολύ χαμηλά ο άσος καμία αξία, πάμε στο επόμενο.

543. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Από το 0-0 στα Τρίκαλα έρχεται ο Αγροτικός Αστέρας (2-4-3 εντός) και έχει μείνει πλέον πέντε ματς δίχως νίκη, αν και η τελευταία του εμφάνιση ήταν καλή και ελπιδοφόρα. Ο Πανσερραϊκός (1-3-6 εκτός) κέρδισε με 1-0 τον Κισσαμικό και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία ματς και να σώνεται αρκετά εύκολα. Αμφότερες έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες και πιστεύουμε ότι δεν θα πουν όχι στο Χ, που έχει επιλέξει ο DSuker.

544. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

O Κισσαμικός (3-4-2 εντός) έχασε με 0-1 από τον Πανσερραϊκό, δεν έπαιξε καλά με πολλά απρόσεχτα λάθη που πείραξαν τον κόουτς. Η Ζάκυνθος (2-1-7 εκτός) στο τελευταίο της ματς πήρε μεγάλη ισοπαλία με 0-0 με τον Απόλλων. Έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και λογικά θα σωθεί. Ο άσος 1,60 δεν έχει αξία, πάσο.

1580. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΑΝΔΗ

Η Οστάνδη (8-2-3 εντός) έχασε από την ανώτερη και πρωτοπόρο Μπριζ με 0-2, δίκαιη ήττα αφού η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Ο κόουτς της ομάδας τονίζει ότι είναι ακόμα μέσα στον στόχο της, δηλαδή τα πλέι-οφ. Λείπει ο βασικός κίπερ Οβόνο (23 συμ.). Η Γάνδη (7-4-2 εκτός) κυνηγάει τη Μπριζ στην κορυφή και θέλει μόνο νίκη για να τη φτάσει στην ισοβαθμία. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 2-0 τη Μουσκρόν με τα δύο γκολ να τα πετυχαίνει στα τελευταία πέντε λεπτά. Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το τρίποντο. Μεσοβδόμαδα σε ένα ιστορικό για εκείνη ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ έχασε εντός έδρας με 2-3 από τη Βόλφσμπουργκ. Βρέθηκε πίσω με 0-3, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έσωσε κάπως την παρτίδα με τη μείωση του σκορ. Δεν υπάρχει κανένας λόγο για να είναι στο 1,90-2,00 το διπλό, το 1Χ στο 1,85 έχει αξία.

1583. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΒΙΛΕΜ

Έπειτα από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα (είχε βέβαια μεσολαβήσει το σπουδαίο διπλό επί της PSV που την έστειλε στα ημιτελικά του κυπέλλου), η Ουτρέχτη επέστρεψε στα τρίποντα, περνώντας έστω και δύσκολα με 0-2 από την έδρα της Καμπούρ, θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την είσοδο στα πλέι-οφ, με όπλο την πανίσχυρη έδρα της (6-3-1 εντός). Η Βίλεμ δεν έχει νίκη μετά τη διακοπή (0-4-2), τα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της έληξαν ισόπαλα (με 0-0 μάλιστα τα τρία τελευταία), η ίδια έχει σκοράρει μόλις δυο φορές στις έξι αυτές αγωνιστικές. Έτσι όπως είναι η Βίλεμ, δεν μας δείχνει ικανή για κάποια μαγκιά, χαμηλό αλλά και παράλληλα σωστό το 1,65 του άσου.

1582. ΑΓΙΑΞ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Ο Άγιαξ πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Γκρόνινγκεν με 2-1 και διατηρείται στο κυνήγι της Αϊντχόφεν, ευελπιστεί ότι οι παράλληλες υποχρεώσεις της για το Τσάμπιονς Λιγκ θα του δώσουν την ευκαιρία να την προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Εξέλσιορ μετράει 0-2-4 μετά τη διακοπή, έχει συμπληρώσει 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-7) και όπως είναι λογικό έχει βρεθεί εντός της επικίνδυνης ζώνης. Καταιγιστικός ο «Αίαντας» στην έδρα του (9-1-1 εντός, 8/11 over 2,5), κερδίζει όσο θέλει, ανάλογα και τα κέφια του.

1587. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΑΛΟΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Χιμπέρνιαν έπειτα από τη νίκη-πρόκριση στους «8» του κυπέλλου απέναντι στη μισητή συμπολίτισσα Χαρτς. Παραμένει αήττητη στην έδρα της στο πρωτάθλημα (9-2-0 εντός), αν και η απόστασή της από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς έχει ανοίξει αρκετά. Η Αλόα είναι η ουραγός της βαθμολογίας, έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες, η δεύτερη εκ των οποίων απέναντι στη Ρέιντζερς, άντεξε στο σφυροκόπημα των πρωτοπόρων και πήρε ένα αποτέλεσμα που της τονώνει την αυτοπεποίθηση. Φαβορί του 1,20 βρίσκουμε τους γηπεδούχους, η αλήθεια είναι ότι η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων είναι τεράστια, δεν υπάρχει ωστόσο λόγος να ασχοληθούμε ιδιαίτερα.

1588. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Υψηλές πτήσεις για την Ακισαρσπόρ (ρεκόρ 10-6-5), με την επικράτησή της στο Γκαζιαντέπ (0-1) έδωσε συνέχεια στο θετικό σερί αποτελεσμάτων (2-2-1) και πλέον, απέχει μόλις ένα βαθμό από την 3η θέση, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Την ακολουθεί κατά πόδας η Μπασακσεχίρ (ρεκόρ 10-5-6), η οποία αγνοεί την νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, μετρώντας ισάριθμες ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη αυτή εντός έδρας κόντρα στην Μπεσίκτας (2-2), την οποία θα μπορούσε και άξιζε να κερδίσει. Ντέρμπυ με φόντο την προνομιούχο 3 θέση, δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποια από τις δύο ομάδες, η Ακισάρ πραγματοποιεί μια σεζόν πέρα από κάθε φαντασία, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν υπολείπονται σε ποιότητα, έχοντας πάρει μάλιστα τον αέρα της προσεχούς αντιπάλου τους (4-0-1). Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε σημείο θα ρίχναμε μια ζαριά στην καλοπληρωμένη ισοπαλία (3,20 / Bet365) που δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα στα μεταξύ τους, πιο ασφαλής επιλογή μοιάζει το under 2,5 (1,62 / Stoiximan), το οποίο δικαιολογείται από τις επιδόσεις των δύο ομάδων (7/10 under 2,5 εντός και 13/21 συνολικά η Ακισάρ, 6/11 στα εκτός η Μπασακσεχίρ).

1594. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Επιτέλους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες για την Μπλάκμπερν, βαθιά βαθμολογική ανάσα και πλέον στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Εξαιρετική η φετινή Γουέστ Χαμ, έχει μέλλον στη διοργάνωση, το έδειξε άλλωστε και στις δύο αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ. Αρκετά πιο ποιοτικό σύνολο οι Λονδρέζοι, έχουν τον πρώτο λόγο πρόκρισης στην αναμέτρηση του «Ίγουντ Παρκ». Στο 2,40 βρίσκουμε το διπλό των «σφυριών» στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1595. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Δεν πατάει καλά η Αταλάντα εδώ και καιρό. Έχει ξεχάσει την έννοια της νίκης, με την τελευταία να χρονολογείται στις 6 Δεκεμβρίου, μετρώντας έκτοτε ένα σερί δέκα αγώνων δίχως τρίποντο (0-5-5), όμως παραμένει σταθερά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη (+7) χάρις στον καλό πρώτο γύρο της. Στον αντίποδα, η Φιορεντίνα μπορεί να μην πείθει, αλλά καταφέρνει τουλάχιστον μπροστά στο κοινό της να παίρνει τα ματς που χρειάζεται για να τερματίσει τρίτη. Τώρα, εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων καλείται να περάσει για τέταρτη διαδοχική χρονιά από το Μπέργκαμο και παρά το ενδεχόμενο ροτέισον του Σόουζα, έχει όλα τα φόντα για να το κάνει. Σε απόδοση 1,85 το -0,25 ασιατικό διπλό στηνBet365, βρίσκεται ήδη στο πινακάκι του DSuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1596. ΤΖΕΝΟΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

5 σερί ματς χωρίς νίκη η Τζένοα που βρίσκεται σε οριακό σημείο μόλις στο +3 από τη γραμμή, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική έχει ματς στη φιλική και αδιάφορη Κιέβο και σίγουρα με αυτά τα δεδομένα δεν θα έλεγε όχι σε μία βολική ισοπαλία κόντρα σε μία Ουντινέζε που επίσης καίγεται για βαθμό προερχόμενη από 7 ματς χωρίς νίκη αλλά 3/4 ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα από αυτά. Ξεκάθαρη επιλογή το ξερό Χ, ήδη και στο πινακάκι του Dsuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1598. ΤΟΡΙΝΟ – ΚΑΡΠΙ

Η Τορίνο κάνει πολλά νερά ειδικά στην άμυνά της ακόμη και στα ματς τα οποία κερδίζει (1-3 στο Παλέρμο), αντίθετα η Κάρπι αν και δεν κερδίζει εδώ και 5 ματς έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα καταφέρνοντας να σκοράρει στα 4/5 αυτά ματς. Χωρίς αξία ο άσος του 1,57, διέξοδος το GG του 2,12 σε αποδόσεις outsider που επιβεβαιώνεται και στα τρία τελευταία της Τορίνο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1597. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΕΜΠΟΛΙ

Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάστασή τους ωστόσο εξαργυρώνουν πλήρως την εξαιρετική τους πορεία νωρίτερα στη σεζόν και σίγουρα ο πρωταρχικός και ίσως μοναδικός τους στόχος στο ματς να είναι η αποφυγή της ήττας. Η ισοπαλία δεν θα στεναχωρήσει κανένα, το αντίθετο μάλιστα και ήδη βρίσκεται στο πινακάκι του Betol .Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1593. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Δεν έθελξε με την απόδοσή της η Σπάρτα (8-0-0 εντός), όμως πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ζλιν, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 σε 1-2. Την Πέμπτη, οι πρωταθλητές κέρδισαν με 1-0 την Κράσνονταρ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και την ερχόμενη εβδομάδα είναι η ρεβάνς στη Ρωσία. Εύκολο έργο κόντρα στο πτώμα της Μπάνικ είχε η Μλάντα Μπόλεσλαβ (2-4-2 εκτός), επικρατώντας με άνεση (3-0) των ουραγών. Το ενδεχόμενο ροτέισον των γηπεδούχων και η εξαιρετική φέτος Μπόλεσλαβ, καθιστούν τον άσο προς αποφυγή. Υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ.

538. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΠΟΕΛ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής, η αντιπαλότητα είναι μεγάλη και περιμένουμε μάχη. Η Ανόρθωση (8-3-0 εντός) έχασε στο κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας με 0-1 και για το κύπελλο με την ίδια αντίπαλο έμεινε στο 2-2 μεσοβδόμαδα και αποκλείστηκε. Θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στο ντέρμπι και θα στηριχθεί στη δυνατή της έδρα. Το ΑΠΟΕΛ (9-2-0 εκτός) παραμένει στην κορυφή όμως θέλει νίκη για να παραμείνει εκεί αφού η ΑΕΚ Λάρνακας θα κερδίσει την Αγία Νάπα και θα τον προσπεράσει. Έχει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει το καλό της σερί. Δύσκολο ματς θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

1608. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Λεβερκούζεν έχει πάρει επιτέλους τα πάνω της και με μια ανάλογη εμφάνιση με αυτή κόντρα στη Μπάγερν έχει πολύ καλές τύχες απέναντι στη Ντόρτμουντ η οποία μακριά από την έδρα εμφανίζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Ικανοποιητικό το 1,950 του ασιατικού άσου +0,25 στην Βet365, οι «ασπιρίνες» είναι ικανές ακόμα και για τη νίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1610. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Ζάγκλεμπιε (4-3-4 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Ρουχ, σχετικά κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις. Ήταν ελαφρώς ανώτερη, όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι η μοιρασιά ήταν άδικο αποτέλεσμα. Η Λέγκια Βαρσοβίας (6-3-1 εκτός) κέρδισε με 4-0 τη Γιαγκελόνια εύκολα και δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά τη χειμερινή διακοπή. Πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την Πιάστ και είναι φανερό ότι η άμεση αντίπαλος της για τον τίτλο νιώθει την ανάσα της. Η Ζάγκλεμπιε δεν πιστεύουμε ότι είναι ικανός αντίπαλος για να τη σταματήσει, το 2,00 στο διπλό είναι οριακά δίκαιο.

1613. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Τις καλύτερες μέρες της εδώ και πολλά χρόνια διανύει η Τότεναμ, δεύτερη θέση στην Πρέμιερ και σε απόσταση μόλις δύο πόντων από την κορυφή, πλέον το κάθε ματς αποκτά ξεχωριστή σημασία. Ενδιάμεσα των αγώνων της στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Φιορεντίνα το ματς κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας, λογικά θα γίνουν αλλαγές ξεκούρασης από τον Ποκετίνο, ενώ δύσκολα θα δούμε τους «πετεινούς» να τα δίνουν όλα. Ντεφορμέ εδώ και πολύ καιρό η Κρίσταλ Πάλας στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ, οι μόνες της νίκες ήρθαν στο κύπελλο, δεν πρόκειται να ρισκάρει ιδιαίτερα και θα πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο. Πιθανό να δούμε ματς με χαμηλό σκορ, στο 1,875 το under 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1617. ΜΑΛΑΓΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εκτός από πολύ πιο παραγωγική είναι και πιο σοβαρή η Ρεάλ με τον Ζιντάν. Αήττητη στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές στη Λα Λίγκα (7-2-0) όπου σκοράρει 4,2 γκολ μ.ο. Αυτή την αγωνιστική επισκέπτεται το «Λα Ροσαλέδα» που σύμφωνα με την συντριπτικά υπέρ της παράδοση (9-1-1) μπορεί να θεωρηθεί και δεύτερο σπίτι της. Η Μάλαγα είναι σκληρό καρύδι στο γήπεδο της, το έδειξε πρόσφατα και με τη Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε στο όριο. Πολύ δελεαστικό στο μάτι το 1,72 του διπλού, η Μάλαγα όμως δεν περιμένουμε να αποτελέσει εύκολη λεία ούτε να παραδοθεί αμαχητί οπότε θεωρούμε ακόμα καλύτερη σκέψη τη νίκη της Ρεάλ με 1 ή 2 γκολ διαφορά που βγάζει μέση απόδοση 2,17. Σε πολύ ελκυστική απόδοση (2,70) προσφέρεται στον Stoiximan και ο συνδυασμός 2 &under3,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1618. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Με δύο ήττες στο δεύτερο μισό η Λουκέρνη έκανε κακό ξεκίνημα και αντιμετωπίζει τη Σεν Γκάλεν, που επίσης μπήκε με το αριστερό. Η διαφορά είναι ότι η φιλοξενούμενη δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας χιονόπτωσης (στο ματς με τη Σιόν) και είχε χρόνο να δει τι πήγε στραβά στην ήττα από την Τουν πριν από δύο εβδομάδες. Η γηπεδούχος έχει χάσει φέτος δύο φορές από τη Σεν Γκάλεν στο πρωτάθλημα, αλλά την κέρδισε στο κύπελλο. Έχει δύο νέες απουσίες με τις τιμωρίες των Ρογκούλι (μέσος), Μάρκο Σνιούλι (επιθετικός) και ελπίζει ότι θα βρει λύσεις. Λύσεις ψάχνει και η Σεν Γκάλεν, αλλά για το πρόβλημα που έχει στο γκολ. Ακόμα δεν έχουμε δει τις πραγματικές δυνατότητες των αντιπάλων, κανείς δε θέλει να χάσει πάλι και το under 2,75 στο 1,975 της Bet365 δείχνει αρκετά προκλητικό.

1619. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανεβασμένοι ψυχολογικά και βαθμολογικά, Πλατανιάς και Παναιτωλικός συγκρούονται σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την 23αγωνιστική. Οι Κρητικοί πραγματοποιούν την καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους, ξέφυγαν νωρίς από τις περιπέτειες της παραμονής και έχουν στραμμένο το βλέμμα τους από τώρα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη των πλέι-οφ θέλουν οι Αγρινιώτες, οι οποίοι είναι αισθητά βελτιωμένοι στο δεύτερο γύρο και οφείλουν πολλά στο δέσιμο της αμυντικής τους γραμμής στα τελευταία ματς. Οι αποδόσεις του άσου είναι το λιγότερο υπερβολικές, το σετ θα έπρεπε να είναι πολύ πιο μοιρασμένο και το Χ2 αποτελεί επιλογή των YoungGuns σε απόδοση 2,10 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1620. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Σε σταθερά καλή κατάσταση βρίσκεται η Ξάνθη, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, όπου μάλιστα δε δέχτηκε γκολ, ξεφεύγοντας από τους μπελάδες της παραμονής. Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός μοιάζει να έχει πετάξει λευκή πετσέτα στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, βρισκόμενος εννέα πόντους μακριά από τη σωτηρία, όμως το κυριότερο είναι πως απογοητεύει εντός αγωνιστικού χώρου. Οι «Ακρίτες» έχουν την ευκαιρία να σπρώξουν στο γκρεμό την άλλη ομάδα τους «κροκόδειλους» και να γίνουν τα αφεντικά της Θράκης. Δύσκολα θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, με τον άσο όμως να πληρώνει ψίχουλα. Προτιμότερος ο συνδυασμός του μεunder3,5, σε απόδοση 1,88 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1621. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Χωρίς νίκη ακόμα μετά τις γιορτές η Στουρμ, έχει δυο εκτός έδρας ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (2-2 με Άλταχ και 0-0 με ΒΑΚ Πέλετς) και μια ήττα στο γήπεδό της από τη Σάλτσμπουργκ για το κύπελλο. Η Ραπίντ πήγε με όνειρα στη Βαλένθια και με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εν’ όψει της ρεβάνς, επέστρεψε πάντως πίσω με μια ξεγυρισμένη εξάρα στην πλάτη (ήδη στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-5), είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα καταφέρει να διαχειριστεί χωρίς κραδασμούς το αποτέλεσμα αυτό. Στο πρωτάθλημα πάντως μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τη Σάλτσμπουργκ, προερχόμενη από το σπουδαίο διπλό με 3-0 στην έδρα της συμπολίτισσας Αούστρια. Ακριβώς στη μέση τα σετ που κυκλοφορούν, το ματς δύσκολα προσεγγίζεται, δεν θα πάρουμε θέση, θα έχει πάντως ενδιαφέρον η αντίδραση της Ραπίντ μετά τη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή σφαλιάρα.

1622. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΟΝΤΑ

Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος της Φέγενορντ, έχασε και από την Τσβόλε με 1-3, πραγματοποιώντας μια ακόμα κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να μετράει 6/6 ήττες μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα. Ο Φαν Μπρόνκχορστ στηρίζεται για την ώρα, η διοίκηση πάντως προσέλαβε τον Ντικ Άντβοκαατ σε ρόλο συμβούλου για να βοηθήσει τον νεαρό προπονητή. Η Ρόντα εμφανίζεται βελτιωμένη στο δεύτερο γύρο, 2-2-2 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, αποκτώντας έτσι σχετική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+5), στο πιο πρόσφατο πάντως παιχνίδι της απογοήτευσε (εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Τβέντε). Για γέλια το 1,45 του άσου για μια ομάδα με έξι σερί ήττες, όποια φανέλα και αν φοράει, αυτομάτως οι δυο εναλλακτικές που έχουμε είναι είτε να πάμε πάσο είτε στην κόντρα.

1624. ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Βασικός στόχος για την Τσέλσι η κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας ώστε να μετριάσει τη φετινή κακή χρονιά, η ήττα από την Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η πρώτη για τους «μπλε» με τον Γκους Χίντινκ στον πάγκο τους (5-6-1). Να βγάλει αντίδραση καλείται η Μάντσεστερ Σίτι μετά το διπλό στραπάτσο από Λέστερ και Τότεναμ, εμφανίζεται βελτιωμένη στις εξορμήσεις της μέσα στο νέο έτος. Χαρακτήρα ντέρμπι θα έχει η αναμέτρηση, πιο ισορροπημένες θα έπρεπε να είναι οι αποδόσεις. Υπερβολικό δείχνει στα μάτια μας το ασιατικό διπλό +0,75 (1,85/Bet365) και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1625. ΚΑΕΝ – ΡΕΝ

Στη χειρότερή της περίοδο βρίσκεται η Καέν, έρχεται από τρεις σερί ήττες και πέντε στα επτά παιχνίδια της εντός του 2016 (2-0-5), μάλιστα στην πιο πρόσφατη από αυτές στο 1-4 από τη Λυών πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Η Ρεν είναι εμφανώς σε μεταβατική φάση, ο Κουρμπίς ψάχνεται ακόμα με το ρόστερ που έχει στα χέρια του, με αυτόν στον πάγκο η Ρεν μετράει 2-1-2. Δεν πιάνεται από πουθενά το συγκεκριμένο παιχνίδι, επιπλέον τα σετ είναι μοιρασμένα ακριβώς στη μέση, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουμε αξία ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη πλευρά.

1639. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΑΡΟΥΚΑ

Παλικαρίσιο διπλό (2-3) στην έδρα της Μορεϊρένσε πανηγύρισε η Μπελενένσες (ρεκόρ 7-7-8), πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στα πέντε τελευταία (3-1-1), όμως για ακόμη μία φορά φανερώθηκαν οι αμυντικές τις αδυναμίες. Έπειτα από το θρίαμβο επί της Πόρτο στο Ντραγκάο (1-2), η Αρούκα (ρεκόρ 7-10-5) έκαμψε με περίσσεια άνεση την αντίσταση της Μαδέιρα (3-0), εξασφαλίζοντας από νωρίς την παραμονή και δείχνοντας παράλληλα πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κατ’ εξοχήν ομάδα του over 2,5 η γηπεδούχος (15/22) που σκόραρε στα 8/10 τελευταία στο πρωτάθλημα, δεν πάει πίσω η Αρούκα (12/22 over 2,5), η οποία σκοράρει σε 12 σερί στην Πριμέιρα Λίγκα, βγάζοντας over 2,5 στα 10/11 τελευταία. Με αυτά τα δεδομένα, αναμφίβολα υπάρχει αξία στο ανεξήγητα υψηλό over 2,5 (2,17 / Stoiximan).

1638. ΤΟΝΤΕΛΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Κάθε εβδομάδα που περνάει βρίσκει την Τόντελα (ρεκόρ 2-4-16) σε όλο και πιο δυσχερή θέση όσον αφορά την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εστορίλ έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα, αφού προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με πέναλτι, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν απαντήσεις δις (2-1). Έτσι, παρέμεινε για έβδομη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-5), έχοντας μόλις ένα «τρίποντο» στα 19 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (1-4-14). Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Μαρίτιμο (ρεκόρ 6-4-12), η ήττα από την Μπράγκα (1-3) ήταν η τέταρτη στα πέντε τελευταία (0-1-4), αν και ομολογουμένως οι γηπεδούχοι παρουσίασαν σαφώς βελτιωμένη εικόνα παρά το ότι αγωνίζονταν από νωρίς (15’) με παίκτη λιγότερο. Ντέρμπυ της ουράς, όπως όλα δείχνουν η Τόντελα μόνο με κάποιο θαύμα θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, από την άλλη η Μαρίτιμο απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την προτελευταία Ακαδέμικα και προφανώς, θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο σοβαρή στη συνέχεια αν θέλει να αγωνίζεται και του χρόνου στην Πριμέιρα Λίγκα. Δε θα ψάξουμε για νικητή, αν οι γηπεδούχοι διατηρήσουν τη μαχητικότητα των δύο τελευταίων αναμετρήσεών τους μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στην αψυχολόγητη Μαρίτιμο. Η λογική λέει πως οι παίκτες της Τόντελα θα κυνηγήσουν από νωρίς το γκολ, μην έχοντας κάτι να χάσουν, αφήνοντας αναπόφευκτα ανοιχτούς χώρους στα μετόπισθεν. Έτσι, τύχη έχει το GG (1,90 Bet365), το οποίο εμφανίστηκε στα 8/9 και 7/10 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων, αντίστοιχα.

1442. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Σαν νίκη ήταν ο βαθμός που πήρε η Σετούμπαλ στην έδρα της Γκιμαράες (2-2), καθώς αγωνιζόταν με 10 παίχτες από το 48’ και με 9 από το 70’, κατάφερε ωστόσο να διαφυλάξει την ισοπαλία. Μπορεί να μετράει μόλις μια νίκη μετά τις γιορτές (1-3-4, 6/8over2,5, 6/8GG) αλλά ο καλός πρώτος γύρος που πραγματοποίησε της επιτρέπει να διατηρείται μακριά από κινδύνους. Η Νασιονάλ δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στη Σπόρτινγκ (0-4), μετράει και εκείνη 1-3-4 στα τελευταία οχτώ (8/8over2,5, 6/8GG) και έχει βρεθεί μόλις στο +2 από τη γραμμή. Διαφωνούμε με το φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων (1-3-7 εκτός), η Σετούμπαλ έχει ηττηθεί στην έδρα της μόνο από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ (2-7-2 εντός, 7/11over2,5, 8/11GG), η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα δεν δείχνει κακή ιδέα, με τις δυο ομάδες να έχουν έφεση στα μεγάλα σκορ τον τελευταίο καιρό, στο 1,80 τοGG, στο 1,875 τοover2,25 στηνBet365.

----. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ένα ακόμα ματς του Παναιγιάλειου που δεν υπάρχει σε καμία εταιρεία, αλλά και να υπήρχε ο άσος θα ήταν πολύ χαμηλά δίχως ενδιαφέρον.

----. ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αν το βρείτε σε κάποια εταιρεία διπλό, αν και θα δίνει 1,05.

----. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ – ΒΙΤΟΡΟΥΛ

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας. Η Πετρόλουλ είναι η ουραγός της βαθμολογίας και ψάχνει για μερικούς έξτρα βαθμούς προκειμένου να μην μπει με μεγάλο ντεσαβαντάζ στη διαδικασία των πλέι-άουτ. Επέστρεψε με ήττα από τη διακοπή (0-2 από την Κραϊόβα), συμπλήρωσε έτσι πέντε σερί ήττες και φανέρωσε πως θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια (15 τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου). Η Βιτόρουλ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη θέση της στα πλέι-οφ και κάνει ακόμα και όνειρα τίτλου, αν και στην επανέναρξη την πάτησε από τη μαχητική Ιάσι (ήττα με 1-2 εντός). Μακριά από το σπίτι της δεν χάνει στα πιο πρόσφατα έξι, όλα μάλιστα είχαν υψηλά σκορ (4-2-0, 6/6 GG & over 2,5). Καλύτερη ομάδα η Βιτόρουλ, είναι σωστά το φαβορί της αναμέτρησης, καλή περίπτωση δείχνουν και τα πολλά τέρματα μιας και έχουμε να κάνουμε με την καλύτερη επίθεση της χώρας απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να ανοιχθεί για να βρει βαθμούς και δεν έχει νόημα να παίξει με σκοπιμότητα.

1641. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς μετρούν οι γηπεδούχοι (3-0-1), ανέβηκαν έτσι στην τετράδα των πλέι-οφ, ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια. Η Ρέιντζερς πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου χάρη στο εκτός έδρας 2-1 επί της Κιλμάρνοκ, πύρρειος η νίκη της αφού χτύπησε ο σταρ/φορ Γουάγκχορν (24 συμ./20 γκολ), αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Στο πρωτάθλημα δεν νίκησε για πρώτη φορά μετά από έξι αγωνιστικές, την σταμάτησε η Αλόα (1-1), αν και οι «Τζερς» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Χαμηλό το 1,35 για τα δεδομένα της αναμέτρησης, χωρίς τον καλύτερό της παίχτη και απέναντι σε μια υπολογίσιμη αντίπαλο, η Ρέιντζερς δεν θα έχει εύκολο απόγευμα, μένουμε μακριά.

1644. ΧΙΡΟΝΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Σε ανοδική τροχιά η Χιρόνα (4-5-4 εντός), είναι αήττητη στα τελευταία πέντε (3-2-0), έχει παράλληλη βελτιώσει και την εντός έδρας συγκομιδή της, με τρία τρίποντα στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3-1-0). Η Οβιέδο δεν χάνει εδώ και 10 αγωνιστικές (5-5-0), διεκδικεί ακόμα και την απευθείας άνοδο αν συνεχίσει έτσι, μετράει τέσσερις ισοπαλίες στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους της (4-5-4 συνολικά εκτός). Εννέα βαθμούς περισσότερους έχουν οι φιλοξενούμενοι και βρίσκονται σταθερά σε καλή κατάσταση, δεν στοιχειοθετείται επομένως ο άσος του 1,80-1,85, η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ, αν και περισσότερα μας κάνει για Χ παρά για το διπλό το παιχνίδι.

1643. ΕΛΤΣΕ – ΟΥΕΣΚΑ

Το αήττητο σερί των εννέα αγωνιστικών της Έλτσε (5-4-0), έλαβε τέλος στην έδρα της Ταραγόνα, παρόλο που το πάλεψε αποδείχθηκε πως η απουσία του τοπ σκόρερ Λεόν (24 συμ./13 γκολ) ήταν δυσαναπλήρωτη, θα επιστρέψει πάντως τώρα αφού εξέτισε την τιμωρία του. Η Έλτσε μετράει συνολικά 6-5-2 στο γήπεδό της, με όλες τις νίκες και τις ισοπαλίες της να έρχονται με τα γνωστά χαμηλά σκορ ( 1-0/2-0/2-1/1-1/0-0). Η Ουέσκα για ακόμα μια φορά φέτος βραχυκύκλωσε στην έδρα της, έχασε με 0-1 από τη Χιρόνα και βρίσκεται μόλις στο +1 από τη γραμμή αφού έχει κερδίσει μόλις μια φορά μετά τις γιορτές (1-3-3). Μακριά από το σπίτι της πάντως είναι αρκετά ανταγωνιστική, με πάνω από τα μισά παιχνίδια της να μένουν στο Χ (3-7-3 εκτός, 11/13 under 2,5), τώρα όμως θα στερηθεί τον πρώτο της σκόρερ Ματσίς (23 συμ./7 γκολ) που είναι τιμωρημένος. Σωστό φαβορί του 2,10 η Έλτσε, ειδικά από τη στιγμή που θα ενισχυθεί με τον πιο σημαντικό της παίχτη, σε αντίθεση με την Ουέσκα που δεν θα έχει διαθέσιμο το δικό της, η σφιχτή λογική των δυο αντιπάλων μας στρέφει προς τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, ώστε να έχουμε επιστροφή των πονταρισμάτων μας σε περίπτωση ισοπαλίας με χαμηλό σκορ.

1645. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Έξι ματς χωρίς ήττα και πέντε χωρίς να δεχθεί γκολ έχει συμπληρώσει η Βαγιαδολίδ (3-3-0, 6/6 under 2,5, 5/6 NG), έχει μειώσει την απόστασή της από τη ζώνη των πλέι-οφ και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρει. Η Νουμάνθια είναι επίσης αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (2-3-0, 5/5 under 2,5, 4/5 NG), έχει μάλιστα καταφέρει να μείνει αήττητη στις τελευταίες έξι εξόδους της (0-4-2). Τοπικό ντέρμπι της περιφέρειας Καστίλη-Λεόν είναι το ματς, η Βαγιαδολίδ έχει υπέρ της την παράδοση (6-1-1) και δείχνει πως με όπλο την άμυνα μπορεί να αναρριχηθεί βαθμολογικά, θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον Betol να επιλέγει τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, καθώς περιμένουμε ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ.

1642. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Από σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς τρίποντο έρχεται η Τενερίφη (0-2-2), είδε και πάλι την ψαλίδα από την επικίνδυνη ζώνη να κλείνει (+5), έχει θέμα όταν καλείται να διασπάσει κλειστές άμυνες στο γήπεδό της (4-6-3 εντός). Η Γιαγκοστέρα πανηγύρισε έπειτα από εννέα αγωνιστικές (0-2-7), επικράτησε στο εξάποντο επί της Αλμπαθέτε και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή, βέβαια αν συνεχίσει να χάνει με το ρυθμό που το κάνει ως τώρα μακριά από το σπίτι της (0-1-12 εκτός), δεν θα καταφέρει και πολλά. Δεν είναι ομάδα που μπορεί να σηκώσει τιμές της τάξης του 1,60 στον άσο η Τενερίφη, ούτε χώρο για κόντρα μας αφήνουν οι εκτός έδρας επιδόσεις της Γιαγκοστέρα, καθαρό πάσο εδώ.

528. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Από σπουδαία νίκη προέρχεται η Αλιάνσα Ατλέτικο, η οποία πήρε μεγάλο διπλό κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, Σέσαρ Βαγιέχο. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στην Κομέρσιο. Το καλό σερί θέλουν να συνεχίσουν οι γηπεδούχοι, έχοντας όπλο την καυτή τους έδρα. Ή του ύψους ή του βάθους η Σαν Μαρτίν, η οποία μετά τη δύσκολη νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Κομερσιάντες, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από τη Ρεάλ Γκαρσιλάσο. Καλύτερο υλικό διαθέτουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι εντός έδρας μπορούν και έχουν κερδίσει καλύτερες ομάδες από τη Σαν Μαρτίν, άσος.

1656. ΣΑΛΚΕ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

H Σάλκε προέρχεται από δύο αρκετά μέτριες εμφανίσεις και επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της κούρασης. Σε τρομερή κατάσταση η Στουτγάρδη η οποία έφτασε αισίως τις πέντε διαδοχικές νίκες, βασικό της χαρακτηριστικό μάλιστα όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της να μετατρέπει τα παιχνίδια σε... ροντέο, στοιχείο το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Betolο οποίος εκτός του «ξερού» διπλού επέλεξε και τον συνδυασμό του με το over 2,5 στην ελκυστικότατη απόδοση 4,50 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1657. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ίσως το τελευταίο χαρτί για το Αννόβερο αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση μετά και τη νίκη της Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι αν δεν πάρουν το τρίποντο εις βάρος της κουρασμένης Άουγκσμπουργκ τότε ίσως να έχουμε και την πρώτη ομάδα η οποία θα αποχαιρετήσει από νωρίς την πρώτη κατηγορία. Δεν χωράει άλλη γκέλα για τους γηπεδούχους τους οποίους ο Betolδίνει μια τελευταία ευκαιρία επιλέγοντας τον άσο στην απόδοση 2,65 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1666. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΛΑΤΣΙΟ

Χτίζει ψυχολογία η Φροζινόνε, η οποία με 2-0-1 στα τρία τελευταία της ματς και τις εμφανίσεις της να είναι άκρως ενθαρρυντικές, πήρε ανάσες στη μάχη της ουράς, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς την απόστασή της από τις θέσεις της παραμονής. Η Λάτσιο προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπει ξανά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ωστόσο όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της, ο μοναδικός δρόμος διάκρισης είναι μία καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, για το οποίο φιλοξενεί τη Γαλατά την ερχόμενη Πέμπτη στη ρεβάνς του 1-1 της Πόλης. Σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα βασίζεται στο «Ματούζα» η Φροζινόνε και εκεί αναμένεται να παλέψει στα ίσα με τους Ρωμαίους. Σε απόδοση 1,975 προσφέρει ηBet365 τον +0,75 ασιατικό άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1663. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Μπέβερεν (3-4-6 εντός) παλεύει για τη σωτηρία της, έχασε με το ντροπιαστικό 1-6 στην έδρα της Γκενκ και πλέον θέλει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μετά την κάκιστη εικόνα της. Ο τεχνικός Βρέβεν δήλωσε ντροπιασμένος και πήρε την ευθύνη. Η Άντερλεχτ (5-5-3 εκτός) έρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού με δόση τύχης. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το 3-0 επί της Βάρεγκεμ. Το διπλό είναι πολύ χαμηλά, αλλά μετά την εμφάνιση της Μπέβερεν με τη Γκενκ δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε.

1667. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Σημαντικό ντέρμπι και για τις δύο ομάδες. Η Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-6-3 εντός) έχασε πάρα πολύ εύκολα από την Κρακόβια με 3-0, σε όλο το παιχνίδι ήταν φανερά κατώτερη και φαινόταν ότι δεν είχε καμία τύχη με την εικόνα του ματς. Πρέπει να αλλάξει άμεσα αγωνιστική συμπεριφορά αφού είναι αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και η εικόνα της είναι κακή. Η Ρουχ Χορζόφ (3-3-4 εκτός) ξεκίνησε το 2016 με μία λευκή ισοπαλία με τη Ζάγκλεμπιε. Δεν ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε μόνο το βαθμό σε ένα κακό παιχνίδι. Λίγο πιο μαζεμένο θα είχαμε το σετ, το Χ2 στο 1,80 μας προκαλεί.

1696. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Δεν έχει τέρμα η κατρακύλα της Γαλατασαράι (ρεκόρ 9-7-5) σε μια σεζόν που μοναδικός στόχος ήταν η κατάκτηση του τίτλου. Την ήττα από την Οσμανλισπόρ (3-2) και την εντός έδρας μοιρασιά με τη φορμαρισμένη Κονιασπόρ (0-0), ακολούθησε η ντροπιαστική ήττα από την ουραγό Μερσίν (2-1), ενώ μεσοβδόμαδα δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Λάτσιο (1-1 εντός) για το Γιουρόπα Λιγκ. Σημάδια ανάκαμψης έπειτα από ένα μίνι ντεφορμάρισμα (0-1-2) έδειξε η ασταθής φέτος Τραμπζονσπόρ (ρεκόρ 8-3-9) στην εντός έδρας νίκη επί της Καϊσερισπόρ με 2-1. Από το κακό στο χειρότερο η «Τσιμ-μπομ», δύσκολη η κατάσταση στην ομάδα, στο -15 από την κορυφή δε θα μπορούσαν να λείπουν μουρμούρα και ψίθυροι σχετικά με το μέλλον του Ντενιζλί στον πάγκο, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, ακολουθεί ο επαναληπτικός για τη «φάση των 32» του Γιουρόπα την ερχόμενη Πέμπτη. Δεν είναι σε θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή να διαλέγουν ματς τα «λιοντάρια», μπορεί το πρωτάθλημα να έχει χαθεί από καιρό, όμως αν μη τι άλλο πρέπει να χτυπήσουν την τετράδα, η οποία θα απομακρυνθεί περαιτέρω σε περίπτωση γκέλας. Θα εμπιστευθούμε το βάρος της φανέλας των γηπεδούχων που δεν τα πάνε άσχημα εντός έδρας (6-3-1), ενώ στο γήπεδό τους έχουν συνολικό ρεκόρ 13-2-5 κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. 1,80 πληρώνει η νίκη τους ( Stoiximan).

1698. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ένεση ηθικού αποτέλεσε το 6-0 με τη Ραπίντ Βιέννης για τη Βαλένθια που ψάχνει την αξιοπιστία της και την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Από την πρώτη νίκη της έπειτα από 3 μήνες έρχεται και στο πρωτάθλημα αλλά στόχος είναι να χτίσει ένα καλό σερί ώστε να ανέβει στη βαθμολογία αφού πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη πως ίσως και η 7η θέση, από την οποία απέχει 7 βαθμούς, δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Γρανάδα που έρχεται από 5/6 ήττες (1-0-5) κατά την ταπεινή μας γνώμη δεν βλέπουμε πως θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Στηρίζεται από την αγορά η Βαλένθια που φαίνεται πως βρίσκει τον εαυτό της, θα την στηρίξουμε και εμείς με το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1697. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Πριν δύο εβδομάδες μας έδιναν τη Βιγιαρεάλ στο +0,75 (το οποίο και στηρίξαμε), το «κίτρινο υποβρύχιο» προφανώς είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Σοσιεδάδ που περιμένουμε να προσγειωθεί στο ντέρμπι των Βάσκων με τη Μπιλμπάο. Διατηρεί πάντως σούπερ παράδοση τα τέσσερα τελευταία χρόνια αφού δεν χάνει από τη γειτόνισσα της στα επτά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας (3-4-0). Ο άσος στο 1,80 κρίνεται όμως φτωχός, εκτός από την αναμονή στοlive, αν βοηθήσει και η εξέλιξη του αγώνα, για καλύτερη απόδοση καλή περίπτωση δείχνει και τοGGστο 1,85 ( Stoiximan ) με τη Σοσιεδάδ να βρίσκει δίχτυα επί οκτώ συναπτά ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1700. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Δεν πραγματοποιεί καμία εντυπωσιακή ή έστω σταθερή πορεία ο Παναθηναϊκός, ο οποίος όμως είναι βελτιωμένος εντός των τεσσάρων γραμμών με τον Αντρέα Στραματσόνι στο τιμόνι και το άνετο πέρασμα από τα Γιάννινα επανέφερε την ηρεμία στο εσωτερικό του. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, δεν πείθει κανέναν με την εικόνα του, το κλίμα είναι έκρυθμο, με τον κόσμο να ξεσπά σε αποδοκιμασίες κατά πάντων μετά την ήττα από τον Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όμως ο Ιβάν Σαββίδης επιμένει να στηρίζει τον Ιγκόρ Τούντορ. Συν τους άλλοις, ο «Δικέφαλος» μακριά από την Τούμπα είναι παραδοσιακά πιο αδύναμος, στην εκάστοτε έδρα του Παναθηναϊκού έχει κάκιστη παράδοση, ενώ ταξιδεύει με πολλές απουσίες και χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό. Όλα αυτά συνηγορούν στην εμφάνιση του άσου, ο οποίος όμως βρίσκεται στο πολύ χαμηλό 1,75 πλέον. Προτιμότερος είναι ο συνδυασμός του μεover1,5 σε απόδοση 2,50 στον Stoiximan, με τους «πράσινους» να κερδίζουν τα 5/6 παιχνίδια τους στη Λεωφόρο σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

536. ΠΟΥΜΑΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Ανεβάζουν στροφές οι γηπεδούχοι μετά το κακό ξεκίνημα, τρέχοντας ένα αήττητο σερί τριών αγώνων. Προέρχονται από τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας κόντρα στη Ντοράδος. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκαν κόντρα στην Έμελεκ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη φυσική κατάσταση των παιχτών να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Δύο σερί ήττες για τη Σάντος, με τελευταία αυτή κόντρα στη Μοντερέι με 2-1 εντός έδρας. Θα απέχουμε.

1706. ΠΟΡΤΟ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Νίκη-χρυσάφι πανηγύρισε η Πόρτο (ρεκόρ 15-4-3) και μάλιστα με ανατροπή στο ντέρμπυ μίσους με την Μπενφίκα (1-2), δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί τόσο εύκολα από τη διεκδίκηση του τίτλου. Επιστροφή στις ήττες για τη Μορεϊρένσε (ρεκόρ 6-5-11) κόντρα στην Μπελενένσες (2-3), όπως φάνηκε η επικράτηση επί της Μαδέιρα (0-1) ήταν μια μικρή παρένθεση (1-1-4 στα τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης). Συντριπτικά υπέρ των «δράκων» η προϊστορία (9-3-0), προφανώς και δεν τίθεται θέμα νικητή, σίγουρα η Μορεϊρένσε μπορεί να δυσκολέψει τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως μετά την νίκη στο ντέρμπυ δε θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο γκέλας. Βέβαια, την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχονται την Ντόρτμουντ στη ρεβάνς του πρώτου γύρου της «φάσης των 32» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου γνώρισαν την ήττα με 2-0. Ως εκ τούτου, θα στραφούμε στην επιλογή του combo 1+under 2,5 (3,10 / Bet365) με τη λογική πως οι «δράκοι» θα πάρουν μια επαγγελματική νίκη με όσο το δυνατόν λιγότερη καταπόνηση βασικών ενόψει επαναληπτικού. Για τους λιγότερο τολμηρούς, ο συνδυασμός 1+under 3,5 προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση (1,83 / Stoiximan).

1707. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο η Οσασούνα, είναι χωρίς νίκη και χωρίς γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-1-2) και έχει βρεθεί, έστω και στην ισοβαθμία εκτός της ζώνης των πλέι-οφ. Η Σαραγόσα αναζητεί σταθερότητα, φαίνεται πάντως να βρίσκεται στο σωστό δρόμο αφού έρχεται από δυο σερί νίκες επί απαιτητικών αντιπάλων (Λεγανές και Κόρδοβα). Μεγάλη δείχνει η ψαλίδα των αποδόσεων η Οσασούνα της μόλις μιας νίκης στα πιο πρόσφατα έξι στην έδρα της (1-4-1) δεν είναι φαβορί του 2,10, ειδικά αν επιβεβαιωθεί η απουσία του τοπ σκόρερ Τόρες (23 συμ./7 γκολ), η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ και στο Χ2 του 1,75 στον Stoiximan.

----. ΚΛΟΥΖ – ΤΑΡΓΚΟΥ ΜΟΥΡΕΣ

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας. Στα πλέι-άουτ θα βρεθεί σίγουρα η Κλουζ, μετριότατη η φετινή χρονιά για εκείνη (είχε και μια αφαίρεση έξι βαθμών που της έκοψε τα φτερά), είναι χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-5-3), εμφάνισε καλό πρόσωπο πάντως στην επανέναρξη, αποσπώντας 2-2 από την πρωτοπόρο Άστρα. Η Τάργκου Μούρες δίνει μάχη για να βρεθεί στα πλέι-οφ, πριν την έναρξη της αγωνιστικής ισοβαθμούσε στην 6η θέση με την Ιάσι (η οποία αγωνίστηκε το Σάββατο και άρα το αποτέλεσμα της θα είναι γνωστό με την έναρξη του αγώνα). Δεν επέστρεψε καλά από τη διακοπή χάνοντας στο γήπεδό της από την Παντούρι, στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, θα επιδιώξει τώρα να διορθώσει τη ζημιά. Σφιχτά τα σετ με ελαφρύ φαβορί την Κλουζ, η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν μας έχουν πείσει με τη φετινή παρουσία τους ώστε να τους στηρίξουμε, πρακτικά το παιχνίδι είναι τριπλή γι αυτό και καλύτερα να αποφύγουμε κάποιο ποντάρισμα για την ώρα.

527. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Μεγάλη νίκη για τη Γκαρσιλάσο την προηγούμενη αγωνιστική σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Σαν Μαρτίν με 3-1. Εντός έδρας παραδοσιακά εμφανίζονται δυνατοί οι γηπεδούχοι, καθώς εκμεταλλεύονται το υψόμετρο του Κούσκο. Από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στην Πενιαρόλ έρχεται η Κριστάλ, με τη φυσική κατάσταση των παιχτών να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Αλλαγές αναμένονται από τον προπονητή, ο οποίος θέλει να δώσει ανάσες στους βασικούς. Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία του ματς, καθώς η Κριστάλ διαθέτει μεγάλο βάθος πάγκου, no bet.

1710. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΜΑΛΙΝ

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ (6-4-3 εκτός) έρχεται από την ήττα με 0-3 από την Άντερλεχτ με κάτω τα χέρια. Ακόμα ένα παιχνίδι της βγήκε εύκολα over 2,5 ήταν το πέμπτο συνεχόμενο και είναι λογικό αφού έχει επιθετική λογική σε κάθε παιχνίδι της. Η Μαλίν (2-2-9 εκτός) κέρδισε σχετικά άδικα με 3-0 τη Σιντ Τρούιντεν εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να βρίσκεται πίσω στο σκορ αφού η αντίπαλος της ήταν αρκετά ανώτερη (έχασε και πέναλτι). Βρήκε το γκολ κόντρα στη ροή και τα δύο τελευταία στο τέλος του ματς όταν βρήκε πολλούς χώρους. Αμφότερες είναι ομάδες που δεν κλείνονται, αν θέλουν τα πλέι-οφ της πρώτης εξάδα πρέπει να κερδίσουν, δικαίως χαμηλά το over 2,5 (1,65-1,70), οι Young Guns επέλεξαν τα 4-6 γκολ, αν στο τέλος είναι ισόπαλο θα έχει λογική κάποιο ποντάρισμα στο late goal.

1712. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Βιγιαρεάλ με τις δύο ομάδες να έχουν και μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Οι «ροχιμπλάνκος» επιζητούν τη νίκη που θα τους κρατήσει στη 2η θέση προκειμένου να παίξουν με άλλον αέρα το επόμενο Σάββατο στο κλάσικο με τη Ρεάλ. Η Βιγιαρεάλ βέβαια είναι αήττητη εδώ και 11 αγωνιστικές (8-3-0) διαθέτοντας επιπλέον και τη 2η καλύτερη άμυνα (18 γκολ παθητικό) μετά από την Ατλέτικο φυσικά που έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της 15 φορές σε 24 αγώνες. Περιμένουμε ματς τακτικής από τους δύο προπονητές, δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ και υψηλό σκορ και για αυτό θα πάμε με το σενάριο της οριακής νίκης της Ατλέτικο. Τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 δίνουν 1,82 μέση απόδοση στον Stoiximan και είναι η πιο ασφαλής επιλογή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1713. ΡΟΜΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Πάλεψε όσο μπορούσε η Ρόμα κόντρα στη Ρεάλ, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας, αλλά και η δική της αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, της στοίχισαν, χάνοντας με 0-2. Ο Σπαλέτι φαίνεται πως σιγά-σιγά βρίσκει το κουμπί των παικτών του, με τους «τζιαλορόσι» να μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, όμως η εστία τους εξακολουθεί να παραβιάζεται εύκολα. Χαμός στην Παλέρμο, αφού ο πρόεδρος της ομάδας επανέφερε -παρά τη θέληση του- στον πάγκο τον Ιακίνι, τον οποίο έβριζε δημοσίως μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά η επιθυμία των ποδοσφαιριστών υπερίσχυσε. Καίγονται για βαθμούς οι «ροζανέρι», η άμυνα των οποίων θυμίζει παιδική χαρά, όμως το δίδυμο Τζιλαρντίνο-Βάσκεζ είναι ιδιαίτερα ικανό για να σκοράρει στο «Ολίμπικο». Σε απόδοση 2,30 προσφέρει ο Stoiximanτο συνδυασμόGGκαιover2,5, επιλογή που βρίσκεται στο πινακάκι του DSuker και ευνοείται τόσο από τα στατιστικά, όσο και από την πρόσφατη παράδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1715. ΛΙΛ – ΛΥΩΝ

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκονται Λιλ και Λυών. Οι «μολοσσοί» κράτησαν στο μηδέν την εξωπραγματική Παρί, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι πρωταθλητές είχαν στο μυαλό τους το ματς με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασαν τις τέσσερις αγωνιστικές δίχως ήττα, όμως παραμένουν στο μέσον της βαθμολογίας και με λίγες ελπίδες διάκρισης. Στον αντίποδα, οι «Λυωνέ» πέτυχαν τρεις διαδοχικές πολύ εύκολες νίκες στο πρωτάθλημα, πλησίασαν την τρίτη θέση και πατάνε καλύτερα από ποτέ κατά τη φετινή σεζόν. Πολύ αμφίρροπο μοιάζει το ματς, όμως οι φιλοξενούμενοι πείθουν περισσότερο με τις εμφανίσεις τους, ενώ έχουν και μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο. Επιλογή το 0:0 ασιατικό διπλό στο 2,025 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1714. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Θετική κρίνεται η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής για την Καλέρα κόντρα στην Άουνταξ, με τους τελευταίους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα έχουν οι έτσι και αλλιώς περιορισμένων δυνατοτήτων γηπεδούχοι. Το αήττητο διατηρεί μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα η Κόλο Κόλο, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Επιβαρυμένοι από το μεσοβδόμαδο ματς για το Λιμπερταδόρες θα παρουσιαστούν οι φιλοξενούμενοι, έχουν όμως την ποιότητα να πάρουν τη νίκη κόντρα σε μία κακή ομάδα.

1731. ΤΙΓΚΡΕ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Στο 1-1 έμεινε στην πρεμιέρα με την Αρχεντίνος η Τίγκρε (0-2-0), το παιχνίδι της οποίας με την Ουρακάν αναβλήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μεσοβδόμαδα κόλλησε και πάλι στο 1-1, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Εστουδιάντες. Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Ντεφένσα (1-1-1) κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα, με το επιβλητικό 4-1 να είναι και η πρώτη της σεζόν. Δύσκολο παιχνίδι όσον αφορά την επιλογή σημείου, προτιμότερο το αμφίσκορο, με τις δύο ομάδες να έχουν μόνο GG έως τώρα (2/2 οι γηπεδούχοι, 3/3 οι φιλοξενούμενοι).

1727. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Στο 200ό παιχνίδι του ως προπονητής της Μπελγράνο (1-0-2), ο Ρικάρντο Ζιελίνσκι πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη, την πρώτη για φέτος, με το 3-2 επί της Ρίβερ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μεσοβδόμαδα ήρθε η βαριά ήττα με 3-0 από την Κολόν να διαταράξει το κλίμα στην ομάδα. Από νωρίς πίσω στο σκορ βρέθηκε η Μπάνφιλντ (1-1-1) κόντρα στην Κίλμες, όμως με την έντονη πίεση που άσκησε στην συνέχεια κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Δε χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

1718. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Συνεχίζει ακάθεκτη το αήττητο σερί της (4-1-0) η φορμαρισμένη Μπράγκα (ρεκόρ 12-6-4), αυτή τη φορά υπέταξε τη μαχητική Μαρίτιμο (1-3), ενώ μεσοβδόμαδα πήρε ένα ακόμα σπουδαίο διπλό (1-2 τη Σιόν,) κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα πρόκρισης στη «φάση των 16» του Γιουρόπα. Αήττητη παρέμεινε για έβδομη διαδοχική αγωνιστική (3-4-0) η Γκιμαράες (ρεκόρ 8-8-6), σίγουρα όμως δεν μπορεί να πανηγυρίζει με τις δύο πρόσφατες ισοπαλίες κόντρα σε Τόντελα (1-1 εκτός) και Σετούμπαλ (2-2 εντός) κατά σειρά. Γειτονικό ντέρμπυ μίσους, τελευταία φορά που η Γκιμαράες άλωσε την έδρα της Μπράγκα ήταν το 2002 (9-2-0 έκτοτε). Αμφότερες βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, σίγουρα πιο κουρασμένη η Μπράγκα, η οποία αγωνίζεται εκ νέου για το Γιουρόπα την ερχόμενη Πέμπτη. Όπως και να έχει, οι γηπεδούχοι είναι πιο συμπαγές σύνολο και στην καλή τους μέρα δε θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην Γκιμαράες, με την οποία έχουν άκρως ευνοϊκή παράδοση, όμως το 1,60 του άσσου κρίνεται φτωχό. Ξεφεύγει κατά πολύ στο 3,65 ( Stoiximan) το combo 1+GG, το οποίο εμφανίστηκε 7/13 φορές που η Μπράγκα επικράτησε εντός έδρας του συγκεκριμένου αντιπάλου.

1772. ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Τις διαθέσεις της από νωρίς έχει δείξει η Αλιάνσα Λίμα, η οποία έχει το απόλυτο μετά από τρία ματς. Κακό ξεκίνημα για τη Σέσαρ Βαγιέχο, έχοντας μία ήττα και μία ισοπαλία, δείχνοντας εμφανώς επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Όσο τίποτα θέλει αυτή τη νίκη η Αλιάνσα Λίμα τη νίκη κόντρα στη Σέζαρ Βαγιέχο, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για την περσινή χρονιά, που εξαιτίας της ισοπαλίας κόντρα στους φιλοξενούμενους την τελευταία αγωνιστική, έχασε το εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Το ματς ωστόσο δεν θα είναι εύκολο καθώς η Βαγιέχο διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και στοχεύει ψηλά. Θα πάμε με τα πολλά γκολ, συμβαδίζοντας με την αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο.

1730. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Δεν έπεισε η Ιντεπεντιέντε (1-1-1) στο ματς με τη Ροζάριο, χάνοντας με 0-2, παρά το γεγονός πως η αντίπαλός της παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Πλήρωσε το γεγονός πως προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον η Ράσινγκ (0-1-2), γνωρίζοντας το διασυρμό με 5-0 στην έδρα της Νιούελς. Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το λεγόμενο «Αβελανέντα», το οποίο βρίσκει τους δύο μονομάχους σε κακή κατάσταση. Μόνη λύση η αποχή.

1733. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Ρίβερ πήρε η Γοδόι (1-1-1) τα ξημερώματα της Παρασκευής παίζοντας με επιθετική νοοτροπία, κάτι που δεν είχε στα δύο πρώτα ματς της σεζόν. Ονειρικό ξεκίνημα πραγματοποιεί η Κολόν (3-0-0), αφού όχι μόνο έχει το απόλυτο των νικών, αλλά παίζει και εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας κατά μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι. Αρκετά ελκυστικές οι τιμές του over 2,5, για δύο ομάδες που διαθέτουν δεδομένη ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή.

1774. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Κόλο Κόλο η Αντοφαγκάστα, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι μέχρι στιγμής η Ουατσιπάτο, η οποία παρόλο που δε διαθέτει το μεγάλο όνομα στο ρόστερ, παραμένει αήττητη, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Κακή παράδοση για την Ουατσιπάτο στην έδρα της Αντοφαγκάστα, με τελευταία νίκη το 2008. No Bet.

537. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Μέχρι και η ομάδα επιλέκτων του Betblog μπορεί να κερδίσει αυτή την Ντοράδος, η οποία ήδη αρχίζει και σκέφτεται την επόμενη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία. Άσος και over.

1732. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Με μεικτή ενδεκάδα, αλλά χωρίς αλλαγές στην απόδοσή της, η Ροζάριο (3-0-0) συνέχισε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Ιντεπεντιέντε με 0-2, κάνοντας το 3/3 χωρίς να δεχθεί γκολ. Μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί της Κίλμες στην πρεμιέρα, η Ρίβερ (1-0-2) απογοητεύει, καθώς έχασε από Μπελγράνο και Γοδόι, με το Γκαγιάρδο να προχωρά σε εκτεταμένο ροτέισον στο τελευταίο παιχνίδι. Μόνο για κόντρα προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, αφού δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους ακόμα. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα.

1779. ΙΚΙΚΕ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Ηττημένη έφυγε από το ντέρμπι της σωτηρίας η Ικίκε, 3-1 εκτός έδρας από τη Σαν Λουίς. Δεν το βάζουν κάτω παρά την ήττα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διαθέτουν αξιόλογο ρόστερ για να παραμείνουν στην κατηγορία. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Κομπρεσάλ, 1-0 εντός έδρας την Κονσεπσιόν. Η κούραση των φιλοξενούμενων είναι δεδομένη μετά το μεσοβδόμαδο ματς για το Λιμπερταδόρες, μη διαθέτοντας μεγάλο βάθος στον πάγκο. Ο άσος είναι στις επιλογές μας.

----. ΟΛΙΜΠΙΑ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Αμφότερες προέρχονται από ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Σέρο Πορτένιο να παίρνει σημαντικό βαθμό εκτός έδρας κόντρα στη Σάντα Φε, ενώ η Ολίμπια συνέχισε τις κακές εμφανίσεις χάνοντας 2-1 στη Βενεζουέλα από την Τάτσιρα. Στο πρωτάθλημα καμία από τις δύο δεν ξεκίνησε καλά. Δε θα μπλέξουμε.

----. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΧΕΝΕΡΑΛ ΚΑΜΠΑΓΕΡΟ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έκανε η Γκουαρανί την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 2-1 εκτός έδρας την Λουκένιο. Να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα θέλουν οι γηπεδούχοι μετά την αποτυχημένη παρουσία τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αξιόμαχη δείχνει η νεοφώτιστη Χενεράλ Καμπαγιέρο στις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει πέντε βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Ρίβερ. Άσος.

----. ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ – ΡΙΟΝΕΓΡΟ

Να ευχαριστεί το Θεό θα πρέπει η Τσίκο με τη ισοπαλία που κατάφερε να πάρει στην έδρα της Τζαγκουάρες την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς κατάφερε να σκοράρει στη μία και μοναδική προσπάθεια της, ενώ η αντίπαλός της έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, μη μπορώντας όμως να σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ. Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Ριονέγρο, έχοντας μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ήττα. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αναμένονται πιο ξεκούραστοι από την έτσι και αλλιώς μετρίων δυνατοτήτων Τσίκο. Διπλό DNB.

----. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Με τέσσερεις βαθμούς αμφότερες βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας. Απότομη πτώση για την Κορτουλούα, η οποία μετά την εμφατική νίκη της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Κάλι με 4-1, στη συνέχεια απογοήτευσε, έχοντας πάρει μόλις έναν βαθμό σε τρία ματς. Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι φιλοξενούμενοι, κερδίζοντας εντός έδρας με 2-1 την Ενβιγκάδο. Εκτός έδρας εμφανίζονται παραδοσιακά αδύναμοι και αναμένεται να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στη δύσκολη έδρα της Κορτουλούα, άσος.

----. ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Νέα σοβαρή εμφάνιση για τη Μπουκαραμάνγκα, νέα ισοπαλία (0-0 εκτός κόντρα στην Πάστο), τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Δύσκολο καρύδι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κατά την ταπεινή μας άποψη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την υπόθεση σωτηρία. Ουραγός του πρωταθλήματος η Πετρολέρα, η οποία δικαίως διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Μιγιονάριος, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 2-0 εξαιτίας δύο πέναλτι. Κακή η ψυχολογική κατάσταση των φιλοξενούμενων, μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η "Μπούκα" και να πάρει τους τρεις βαθμούς, άσος.

----. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ-ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η Ενβιγκάδο στα πρώτα ματς, καθώς η απόφαση της διοίκησης να προωθήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές μάλλον αποδεικνύεται λανθασμένη. Χωρίς νίκη ακόμα οι γηπεδούχοι, βρίσκονται μόλις με ένα βαθμό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μία νίκη και δύο λευκές ισοπαλίες για τη Σάντα Φε, η οποία έχει παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες και αγωνίζεται με εναλλακτικές ενδεκάδες. Προβάδισμα στο ασιατικό διπλό -0,25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ