ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1258. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Αρκετά καλή η παρουσία του Μπρίσμπεϊν (3-1-1) μέχρι τώρα και βρίσκεται δίκαια ψηλά. Σε ένα κακό παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με το Σίδνεϊ, καλό αποτέλεσμα για το Μπρίσμπεϊν. Το Περθ (1-0-3) απογοητεύει μέχρι σήμερα, έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Αδελαίδα. Στον τελικό του κυπέλλου έχασε με 0-2 από τη Βίκτορι. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους και πιστεύουμε θα πάρουν το τρίποντο, όμως ο άσος του 1,65-1,70 δεν έχει αξία.

1260. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Αδιάφορη στο πρωτάθλημα η Καβασάκι και θα κυνηγήσει το κύπελλο, κόντρα στην πληγωμένη από την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ Γκάμπα Οσάκα. Περίεργο παιχνίδι, η φιλοξενούμενη είναι καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε την ψυχολογία της και αν οι παίκτες θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια ή με κάκιστη ψυχολογία. Το αφήνουμε στην άκρη.

1265. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Στα επτά ματς πλέον το σερί χωρίς ήττα της Σαραγόσα (4-3-0), ενώ έχει και τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με λευκό παθητικό, η Βαγιαδολίδ μετράει 1-2-0 μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης μακριά από το σπίτι της (0-3-3). Πολλές απουσίες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες θα έχουν αμφότερες, τον πρώτο λόγο για τη νίκη εξακολουθεί να έχει πάντως η Σαραγόσα.

1274. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΓΙΕΡΒ

Ο τελικός των μπαράζ ανόδου από τη δεύτερη κατηγορία. Μονό παιχνίδι με παράταση και πέναλτι εφόσον χρειαστούν, ο νικητής θα αντιμετωπίσει την 14η της πρώτης κατηγορίας, Σταρτ, με έπαθλο μια θέση στηνTippeligaen.Αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, η Κρίστιανσουντ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, επικρατώντας με 1-0 της Ρανχάιμ, νίκη που ήταν μόλις η δεύτερή στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (2-0-4). Η Γιέρβ (3-2-1 στα πιο πρόσφατα έξι), αν και νεοφώτιστη, θα έχει την ευκαιρία να πετύχει δεύτερη σερί άνοδο, αφού στον ημιτελικό έκαμψε την αντίσταση της Χοντ στα πέναλτι με 7-6 (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση). Δεν χωρούν προγνωστικά σε τέτοια παιχνίδια, σε κάθε περίπτωση πάντως διαφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων, οι οποίοι δείχνουν σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα τον τελευταίο μήνα.

1281. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Σε κρίση η Σπέτσια, έχει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-2), πιάνοντας πάτο στο τελευταίο όταν και γνώρισε τη συντριβή από την Τράπανι με 1-5. Η Κάλιαρι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα της, ενώ μακριά από αυτήν δεν είναι και τόσο αποτελεσματική (1-2-2 εκτός). Με πολλές απουσίες οι φιλοξενούμενοι, ειδικά στην επίθεση πολύ πιθανόν να μην τα καταφέρει κανείς από τους τρεις πρώτους σκόρερ της (Σάου, Φαρίας, Τζιανέτι), οριακό το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, δεν θα μπλέξουμε.

1297. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Δε βρισκόταν και στην καλύτερη της κατάσταση η Χάρτλπουλ, όμως η νίκη-πρόκριση για το κύπελλο κόντρα στην Τσέλτεναμ αναμένεται να επιδράσει θετικά στον τομέα της ψυχολογίας. Ξέσπασε η Λέιτον Όριεντ κόντρα στην πολύ αδύναμη Στέινς Τάουν, αλλά στο πρωτάθλημα δεν πείθει τελευταία, έχοντας μόλις δύο νίκες εδώ και έντεκα αγωνιστικές. Δυσκολεύεται χαρακτηριστικά εκτός έδρας και δεν αναμένουμε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο ματς με τη Χάρτλπουλ. Στο 1,775 προσφέρει ηBet365τον +0,75 ασιατικό άσο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1332. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΠΡΝΟ

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Πλζεν είναι σαφώς ανώτερη και δεν πιστεύουμε ότι θα την πατήσει για δεύτερη φορά από τη Μπρνο μέσα σε λίγες μέρες, έχασε με 1-0 στην έδρα της Μπρνο για το πρωτάθλημα. Θα κερδίσει σχετικά εύκολα εικάζουμε, αλλά οι αποδόσεις δεν έχουν καμία αξία.

1330. ΖΑΜΠΙΑ - ΣΟΥΔΑΝ

Επαναληπτικοί αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Αφρικής, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Σαφές προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Ζάμπια χάρη στη νίκη της με 1-0 στην έδρα του Σουδάν, απέδειξε την ανωτερότητά της και πολύ δύσκολα θα απειληθεί από μια ομάδα που έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς μάλιστα να έχει βρει δίχτυα σε καμία από αυτές (0-0-4, 0-9 τέρματα).

1331. ΟΥΓΚΑΝΤΑ - ΤΟΓΚΟ

Έκανε την έκπληξη η Ουγκάντα, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα του Τόγκο και έχει μπροστά της μια χρυσή ευκαιρία για να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ έχει πλέον συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες με μηδέν παθητικό στα επίσημα παιχνίδια της από το Σεπτέμβριο και έπειτα (4-0-0, 4/4NG&under2,5). Δεν θα μπλέξουμε με τον άσο-φαβορί, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προκρίνονται και με ισοπαλία, προχωράμε στο επόμενο.

1328. ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Κέρδισαν μόνο με 1-0 τον Πανελευσινιακό τα Τρίκαλα (2-1-0 εντός) χωρίς να εντυπωσιάσει. Τελικά θα παίξει με οπαδούς στην έδρα της, αφού κέρδισε την έφεση για την τιμωρία. Ο Πανσερραϊκός (0-1-2 εκτός) έχασε από τον Κισσαμικό με 0-2 και απογοήτευσε για ακόμα ένα ματς μακριά από τις Σέρρες. Πιστεύουμε τα Τρίκαλα θα πάρουν το τρίποντο, όμως οι τιμές αδικούν τον Πανσερραϊκό.

1325. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 - ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Κακή εικόνα παρουσίασε στις Σέρρες η Αναγέννηση (2-1-0 εντός) και έχασε εύκολα με 0-2. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχε κερδίσει με 2-1 τα Τρίκαλα στο τοπικό ντέρμπι εντός έδρας και συνεχίζει να δείχνει ότι στην Καρδίτσα αποκτά άλλη δυναμική. Καλή η εικόνα της Ζακύνθου (0-1-2 εκτός) στο ντέρμπι με την Κέρκυρα, αλλά έμεινε στο 1-1, παρότι προηγήθηκε στο 23’ και κράταγε το τρίποντο μέχρι το 70’. Περίεργο παιχνίδι, η δύναμη της έδρας μας οδηγεί στον άσο, αλλά οι αποδόσεις κάτω του 2,00 μας αποθαρρύνουν.

1326. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Πολύ δύσκολα να μην κερδίσει η Απόλλων τον αδύναμο και ουραγό Πανελευσινιακό. Το 0-0-7 των φιλοξενούμενων δύσκολα να μην έχει δύο μηδενικά και μετά από αυτό το παιχνίδι, δεν περιμένουμε να σκοράρει ο Πανελευσινιακός, ούτε και να μην δεχτεί αρκετά τέρματα, όμως οι τιμές είναι υποψιασμένες.

1327. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 0-3 από τον Απόλλων για τον Εργοτέλη (2-1-1 στην Κρήτη). Δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς, η εικόνα ήταν έντονα προβληματική και αν συνεχίσει έτσι προβλέπουμε ότι η κρίση θα επανέλθει. Ο Ολυμπιακός Βόλου (0-1-3 εκτός έδρας) κέρδισε με 2-1 τον Παναιγιάλειο, πραγματοποιώντας ανατροπή με καλή εμφάνιση. Αν η ομάδα του Βόλου ήταν καλή μακριά από την έδρα της, θα σκεφτόμασταν κάποιο ποντάρισμα, τώρα θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα αλλά και τις αγορές της Ασίας.

1335. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Περίεργη η νίκη επί της ανώτερης Κέρκυρας για την Παναχαϊκή (1-2-0 εντός) με 1-0, η τύχη την βοήθησε σε αρκετές στιγμές να κρατήσει το προβάδισμά της. Ο Αχαρναϊκός (1-2-0 εκτός) έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την Καλλιθέα και έμεινε στο 1-1. Πιστεύουμε ότι το +1 αδικεί την ομάδα του Μενιδίου και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1345. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΛΑΤΙΝΑ

Μετά από πέντε ματς χωρίς ήττα, η Αβελίνο δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κροτόνε, όπου και έχασε με 1-3, έχει πάντως κατορθώσει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λατίνα επέστεψε στις επιτυχίες (1-0 την Τσεζένα) στο ντεμπούτο του Μάριο Σόμα στον πάγκο της και θα επιδιώξει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Δεν μας έχει πείσει τόσο η Αβελίνο ώστε να την εμπιστευτούμε σε αποδόσεις καυτού φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσουν από την επιθετική της γραμμή ο αρχισκόρερ Τρότα (11 συμ./5 γκολ) και ο Ταβάνο (9 συμ./1 γκολ).

1351. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι στην αρχή της χρονιάς βρίσκονται οι δυο ομάδες, η Τερνάνα βγήκε μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Εντέλα έχει να ηττηθεί από τα τέλη Σεπτέμβρη. Ασταθής παρουσιάζεται η Τερνάνα, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποσπάσει δυο σερί θετικά αποτελέσματα φέτος, η Εντέλα έχει δέσει την άμυνα της και καταφέρνει να διατηρείται αήττητη εδώ και επτά ματς. Πιο κλειστό θα έπρεπε να είναι το σετ, η Εντέλα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που υποδηλώνουν οι αποδόσεις, ικανοποιητικό το 1,75 του Χ2 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1348. ΚΟΜΟ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Ουραγός της κατηγορίας η νεοφώτιστη Κόμο που διαθέτει συν τις άλλοις τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 22 γκολ παθητικό. Δεν παίζει με σκοπιμότητα, ειδικά τώρα που ήρθε στην ομάδα νέος προπονητής με στόχο την ανάκαμψη της. Μια από τα ίδια και για την Πεσκάρα που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Καλή λύση τοGGστο 1,85 του Stoiximan που βρίσκεται στις επιλογές του Dsuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1350. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΝΟΒΑΡΑ

Πολύ συμπαγής και αποτελεσματική τον τελευταίο μήνα η Νοβάρα που μετράει 4/5 νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό (4-1-0 με 10-1 γκολ). Βίοι αντίθετοι για την επίσης νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα που αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-3-4). Καλή σκέψη το ασιατικό διπλό 0:0 αλλά πληρώνει λίγο (1,725), καλύτερη επιλογή δείχνει το ανάπτυγμα των σκορ (0-1/0-2/1-2) μαζί με την κάλυψη στο 1-1 που ανέβασε ο Dsuker και βγάζει μέση 2,50 απόδοση στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1349. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΤΡΑΠΑΝΙ

Ηττήθηκε μετά από οχτώ ματς (4-4-0) η Μπρέσια με το βαρύ 0-4 στην έδρα της Νοβάρα, αναμένεται με ενδιαφέρον πλέον η αντίδραση της μετά από το αποτέλεσμα αυτό. Η Τράπανι διέλυσε με 5-1 τη Σπέτσια, τερματίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το αρνητικό σερί των τεσσάρων κολλητών ηττών που είχε μέσα στον Οκτώβρη. Επιθετική και αποτελεσματική η Μπρέσια μπροστά στο κοινό της (3-2-0 εντός, 3/5GG&over2,5), η Τράπανι έχει την ποιότητα για να βοηθήσει στο να δοθεί γρήγορος ρυθμός στο ματς, τα πολλά γκολ δείχνουν πολύ πιθανά, με τον DSuker να το πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω, επιλέγοντας τα 4-6 τέρματα στο 3,50 του Stoiximan .

1347. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΚΡΟΤΟΝΕ

Τέσσερα παιχνίδια μακριά από τις νίκες (0-1-3) έχει μείνει η Λαντσιάνο, τουλάχιστον διατηρεί το αήττητο της έδρας της (2-3-0, 4/5NG&under2,5) και εκεί θα στηριχθεί προκειμένου να επιχειρήσει να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Η Κροτόνε παραμένει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, αλλά στην πιο πρόσφατή της έξοδο (2-2-2 εκτός, 4/6under2,5, 5/6NG) απογοήτευσε (ήττα με 1-4 από την Πεσκάρα). Σφιχτό το σετ, αμφίρροπη μοιάζει η αναμέτρηση στα μάτια μας, σε κάθε περίπτωση τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

1346. ΑΣΚΟΛΙ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Πέντε σερί ήττες έχει πια η Άσκολι, ούτε στο ντεμπούτο του Ντέβις Μάντζα βελτιώθηκε η κατάσταση και αν δεν συνέλθει γρήγορα θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Η Περούτζια έρχεται από την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της (2-0 τη Λαντσιάνο), επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια (2-2-0) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-2-3. Σε αποδόσεις φαβορί η Περούτζια, δεν βρίσκουμε αξία σε τέτοιες τιμές, γι αυτό και θα απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1360. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Είναι γεγονός πως η Πόρτσμουθ βολεύεται καλύτερα μακριά από το σπίτι της, καθώς δυσκολεύεται να ξεκλειδώσει τις κλειστές άμυνες που αντιμετωπίζει στο «Φράτον Παρκ». Η Γουίμπλεντον όμως παίζει παντού ανοικτά και κυνηγάει το αποτέλεσμα με όπλο την επιθετική της γραμμή. Το στυλ παιχνιδιού των «Ντονς» αναμένεται να βοηθήσει τους «Πομπέις», οι οποίοι είναι ανώτεροι ως σύνολο και έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. Στο 2,00 προσφέρει η Bet365 τον άσο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1362. ΚΟΝΓΚΟ - ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ

Επαναληπτικοί αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Αφρικής, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι, έπειτα από τη νίκη τους με 3-2 στην έδρα των αντιπάλων στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, απέδειξαν ότι έχουν ανώτερο σύνολο και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ζευγαρώσουν τις νίκες τους.

1371. ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΪΝΕΑ - ΜΑΡΟΚΟ

Πολύ σημαντικό το προβάδισμα που πήρε το Μαρόκο χάρη στο υπέρ του 2-0 την Πέμπτη, θα είναι μεγάλη έκπληξη το να καταφέρει η Ισημερινή Γουινέα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, παρόλα αυτά δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τα σετ που κυκλοφορούν.

1441. ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Λαμία (1-2-0 εντός) έφερε ακόμα έναunderσε ένα ακόμα πολύ σφιχτό παιχνίδι, αυτή τη φορά με 0-0 στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα. Επιθετικά δεν έκανε σχεδόν τίποτα, ότι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ήταν ο στόχος. Η Καλλιθέα (1-1-2 εκτός) συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τις υψηλές πτήσεις. Έμεινε στο 1-1 στο Μενίδι στην δυνατή έδρα του Αχαρναϊκού. Τέταρτο ματς δίχως ήττα (2-2-0) και πιστεύουμε θα συνεχίσει το καλό της σερί, τοunder και το Χ2 σε πρώτο πλάνο.

1397. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Στα εννέα παιχνίδια έχει φτάσει πλέον το αρνητικό σερί της Αλμερία χωρίς νίκη (0-4-5), ενώ και μπροστά στο κοινό της αγνοεί το τρίποντο μετά από τα δυο πρώτα παιχνίδια της (2-2-2 εντός, 4/6over2,5, 5/6GG). Η Πονφεραντίνα έχει μείνει αήττητη για πέντε αγώνες (2-3-0), μεταξύ των οποίων και οι δυο πιο πρόσφατες έξοδοί της (1-1-4 εκτός, 6/6under2,5, 5/6NG). Δεν δίνει πάτημα η Αλμερία προκειμένου να σκεφτούμε να τη στηρίξουμε, ούτε πάντως η Πονφεραντίνα μας εμπνέει εμπιστοσύνη όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της.

1398. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Σίγουρα η Νουμάνθια είναι καλύτερη ομάδα από την τραγική ουραγό Γιαγκόστερα ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι δεν σκίζουν μακριά από το γήπεδό τους έχοντας 1 διπλό στις 14 τελευταίες εξόδους τους. Προκλητικό βάση εικόνας το διπλό του 2,75 αλλά το ματς έχει πολύ Χ και τοDNBτου 1,925 για τους φιλοξενούμενους είναι τουλάχιστον απαραίτητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1399. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΟΥΕΣΚΑ

Αν και ηττήθηκε για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία (1-0-2), η Κόρδοβα παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, κυρίως χάρη στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της (5-0-1 εντός, 4/6NG&under2,5). Η Ουέσκα έχασε μετά από έξι ματς (3-3-0, 6/6under2,5, 4/6NG) από την Ταραγόνα, ήττα που ήταν η πρώτη της φετινή μακριά από το σπίτι της (2-3-1 εκτός, 6/6under2,5, 5/6NG). Διαβασμένα τα σετ, το στυλ των δυο ομάδων ευνοεί τα λίγα γκολ, στο 1,95 τοNG &under 2,5 στηνBet365,επιλογή που ενισχύεται και από την απουσία του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων, Αντόνε (10 συμ./5 γκολ) .

1400. ΟΒΙΕΔΟ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Τρία ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Οβιέδο (0-1-2), έχει παρουσιαστεί αρκετά ασταθής ως τώρα στη χρονιά και θα μπορούσε να τα έχει πάει καλύτερα στην έδρα της (2-3-1 εντός, 4/6over2,5, 5/6GG) αν ήταν πιο προσεχτική στην άμυνα. Η Ταραγόνα έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (2-2-1), με αποτέλεσμα να διατηρείται σε απόσταση βολής από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, παρόλο που μακριά από το γήπεδό της δεν είναι τόσο αποτελεσματική (1-3-2 εκτός). Θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες η Οβιέδο, η ευκολία με την οποία δημιουργεί και δέχεται φάσεις μας στρέφει στο καλοπληρωμένοGG στο 2,00 του Stoiximan

1411. ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ - ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ

Ματς ''εξάποντο'' για την παραμονή. Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση οι γηπεδούχοι, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, στο -3 από τη σωτηρία (από τη Σιενσιάνο αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί λόγω χρεών). Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι, προερχόμενοι από τη σπουδαία νίκη εντός έδρας κόντρα στη Χουάν Άουριτς με 2-1. Καλύτερη ομάδα η Σιενσιάνο, η οποία ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, άσος.

1413. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Δυο σερί ήττες και τρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-1-2) έχουν ρίξει την Οσασούνα από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, πάντως στην έδρα της έχει αποδειχθεί αξιόπιστη για την ώρα (4-1-1 εντός, 4/6under2,5, 5/6NG). Η Μαγιόρκα δεν χάνει εδώ και έξι ματς (2-4-0, 5/6under2,5, 4/6NG) , με αποτέλεσμα να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Μόνο άμυνα παίζει η Μαγιόρκα εκτός έδρας (0-3-3 εκτός, 4/6under2,5, 3/6NG), η Οσασούνα δεν έχει το εύκολο γκολ, δεν περιμένουμε να πάει ψηλά το σκορ, αλλά οι αποδόσεις στοunderείναι καλά διαβασμένες.

1415. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Κρυφές ελπίδες για την 4η προνομιούχο θέση έχουν Κρουζέιρο και Σπορτ Ρεσίφε. Οι γηπεδούχοι με τον Μάνο Μενέζες στο τιμόνι είναι αισθητά βελτιωμένοι, τρέχουν μάλιστα αήττητο 10 αγώνων (5-5-0). Η Σπορτ Ρεσίφε έρχεται από 4/5 νίκες (4-0-1) και είναι στο -2 από την 4η θέση. Εκτός έδρας είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, μόλις ένα διπλό σε 14 εξόδους (1-9-4), αλλά είναι μαχητική σε όλα. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως μετράει τις λιγότερες ήττες μετά την πρωταθλήτρια Κορίνθιανς ενώ οι 7/8 ήττες της συνολικά ήταν οριακές και με ένα γκολ διαφορά. Στα υπόψη το ασιατικό διπλό +1 στο 1,825 της Bet365αφού δεν αναμένεται να παραδοθεί αμαχητί.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1418. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΜΠΑΡΙ

Με σημαντικές απουσίες, τουλάχιστον 3 βασικοί, θα παραταχθεί η Τσεζένα απέναντι στη Μπάρι με την προϊστορία πάντως να είναι σύμμαχος της (4-3-0 από το 2004 και μετά). Η Μπάρι με εξαίρεση τις δύο βαριές ήττες εκτός έδρας με Κροτόνε και Τερνάνα είναι σταθερότατη (6-4-2) και αν μη τι άλλο δείχνει ικανή να γίνει η πρώτη ομάδα που θα φύγει με βαθμούς από το «Ντίνο Μανούτσι». Επιλογή του Dsuker το ασιατικό διπλό +0,25 με απόδοση 1,975 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1245. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ - ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΝΑ

Τελευταία αγωνιστική στην Β΄ Αργεντινής,και μαθηματικά υποβιβασμένη η Μπελγράνο που δεν μπορεί να γλυτώσει ότι και αν γίνει. Η Σανταμαρίνα θα είναι στα πλέι-οφ δεδομένα και σίγουρα θα αντιμετωπίσει τη Φέρο. Αδιάφορο ματς, η Σανταμαρίνα είναι καλύτερη ομάδα και έχει φυσικά το πλεονέκτημα.

1237. ΛΟΣ ΑΝΤΕΣ - ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΠΡΑΟΥΝ

Αδιάφορη η Λος Άντες που απλά πλέον περιμένει να τελειώσει τη σεζόν της. Η Γκιγιέρμο Μπράουν παλεύει για να σώσει την κατηγορία και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει. Αν κερδίσει αυτόματα σώνεται, αν φέρει ισοπαλία και κερδίσει η Γκουαρανί Φράνκο πάλι υποβιβάζεται. Παιχνίδι με αρκετό ψωμί στο live, αφού και με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα το late goal μπορεί να είναι mustbet.

1243. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ - ΦΕΡΟ ΚΑΡΙΛ

Η Σέντραλ Κόρντομπα αν πάρει έστω έναν βαθμό σώζεται, αν χάσει μπορεί να μπλέξει αν κερδίσουν η Γκιγιέρμο Φράνκο και Χιμνάσια.Αδιάφορη η Φέρο, αφού είναι στα πλέι-οφ και γνωρίζει από τώρα την αντίπαλο της (Σανταμαρίνα).Παιχνίδι κυρίως γιαlive, αν και η λογική λέει ότι η γηπεδούχος θα κάτσει στην ισοπαλία.

1238. ΜΑΡ ΝΤΕΛ ΠΛΑΤΑ - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΡΔΟΒΑ

Ήδη υποβιβασμένη η Ουνιόν, αφού δεν έχει καμία ελπίδα για τη σωτηρία, στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει μόλις δύο ισοπαλίες και καμία νίκη.Η Ινστιτούτο παλεύει για την τελευταία θέση των πλέι-οφ, αν κερδίσει είναι σίγουρα αυτή που θα την κατακτήσει, αν φέρει ισοπαλία θέλει να μην κερδίσει η Βίγια Νταλμάιν και αν χάσει θέλει να μην κερδίσειΒίγια Νταλμάιν και να μην κερδίσει η Ατλέτικο Παρανά καλύπτοντας τη διαφορά των πέντε τερμάτων.Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δύσκολα θα χάσει τα πλέι-οφ η Ινστιτούτο.Παιχνίδι που μπορεί να βγάλει αρκετά καλό ποντάρισμα στοlive, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

1247. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΧΟΥΧΟΥΙ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ Α.Φ.

Αδιάφορη η Χιμνάσια Χουχούι σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική, σε πλήρη αντίθεση με την Γκουαρανί Φράνκο που καίγεται για νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων, ώστε να καταφέρει να σωθεί. Πιο συγκεκριμένα θέλει να κερδίσει η ίδια (αν δεν το καταφέρει πέφτει) και ή να μην κερδίσει η Γκιγιέρμο Μπράουν ή να χάσει η Σέντραλ Κόρντομπα. Ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να μας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις, καθώς το max bet στο late goal είναι ορατό.

1244. ΣΠ. ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ - ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ

Αδιάφορο παιχνίδι, αφού σε καμία ομάδα δεν έχει απομείνει κάποιος στόχος. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

1246. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΜΕΝΤΟΖΑ - ΒΙΓΙΑ ΝΤΑΛΜΙΝ

Σε αρκετά δύσκολη θέση η Χιμνάσια Μεντόζα, αφού για να καταφέρει να σωθεί χρειάζεται δική της νίκη και ήττα της Μπράουν και να μην κερδίσει η Γκουαρανί Φράνκο. Αρκετά δύσκολος συνδυασμός, αλλά θα προσπαθήσει μέχρι τέλους η Χιμνάσια.Η Βίγια Νταλμάιν για να μπει στα πλέι-οφ θέλει δική της νίκη και να μην κερδίσει η Ινστιτούτο, το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να βγάλει τεράστιοlategoalστο τέλος αν είναι στην ισοπαλία, αφού μπορεί και οι δύο ομάδες να χρειάζονται μόνο νίκη.

1422. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Μία στροφή πριν το τέλος βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα της Κολομβίας, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται αδιάφοροι βαθμολογικά, καθώς έχουν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους. Αντίθετα η Σάντα Φε αναζητά βαθμούς για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, βρισκόμενη στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Η διαφορά κλάσης μεταξύ των ομάδων είναι μεγάλη, θα δώσουμε προβάδισμα στο διπλό, όμως οι τιμές δεν ικανοποιούν, καθώς οι φιλοξενούμενοι ενδέχεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές αφού ακολουθεί ο τελικός του κυπέλλου.

1424. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα ''κλάσικο'' του Περού. Μάχη για τον τίτλο δίνουν οι γηπεδούχοι, βρισκόμενοι στο -1 από την κορυφή, οι οποίοι την προηγούμενη δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα τους την αδύναμη Σπορτ Λορέτο, μένοντας στο 0-0. Εκτός μάχης τίτλου η Αλιάνσα Λίμα, η οποία όμως αναζητά βαθμούς για τις θέσεις που οδηγούν στο Σουνταμερικάνα. Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας απουσιάζει με την εθνική.Θα κρατήσουμε το ασιατικό διπλό +0,25.

1240. ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΧΕΓΚ - ΙΝΤΕΠ. ΡΙΒΑΝΤΑΒΙΑ

Ακόμα ένα αδιάφορο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής. Τις διακοπές σκέφτονται αμφότερες, δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ